Uspešno ste prijavljeni na našu mailing listu. Hvala!
Vaš komentar je poslat na odobrenje administratora. Hvala!

U Opštoj bolnici Analife moguća je operacija hemoroida u svim stadijumima.

U Opštoj bolnici Analife moguća je operacija hemoroida u svim stadijumima.

 

Operacije hemoroida laserom Biolitec:

1.Moguće operacije SVIH stadijuma hemoroida - I, II, III, IV.

2.NEMA SEČENJA tokom operacije, NEMA RANE = NEMA BOLA.

3.Posle operacije NEMA BOLA ni smetnji tokom evakuacije stolice.

4.Već sutradan ste sposobni za posao (bolovanje nije potrebno).

5.NEMA dugoročnih KOMPLIKACIJA (hronični bol, otežana kontrole vetrova i stolice, stenoze analnog kanala).

 

LHP se koristi za delikatnu terapiju uznapredovalih hemoroida, u uslovima odgovarajuće anestezije. Njime se vrši endoluminalna laserska koagulacija (“zavarivanje”) hemoroidalnih krvnih sudova. Pošto se energija laserskog zraka aplikuje isključivo na same hemoroidalne sudove, nema oštećenja anoderma i mukoze (okolnih zdravih tkiva). Prilikom izvodjenja ove metode, ne upotrebljavaju se strani materijali (kopče i hirurški šavovi), što umnogome doprinosi odsustvu postoperativnog bola.
 

Takodje, kod LHP-a nema rizika od razvoja postoperativne stenoze (suženja) analnog kanala. Zarastanje i oporavak su izvanredni i brzi, praktično neosetni, usled odsustva rezova, otvorenih rana i šavova.

 

#Analifezdravlje #Analifelepota

Pratite nas na Instagramu, Facebook - u i Youtube kanalu

 

 

 

Postavite pitanje ili komentar Komentari (4)




Milan (2023-01-26)

Postovani, Vec dugo imam i unutrasnje i spoljasne hemoroide,koji vlaze i ponekad krvare, Hirurg u drzavnoj bolnici mi je preporucio da probam sa injekcijama , pa me interesuje par stvari : 1. - koliko su injekcije efikasne u lecenju hemoroida - koliko traje intervencija i da li je bolna ( veoma sam uplasen ) - da li se obavlja pod nekom vrstom anestezije - da li se obavlja u vasoj klinici , da li je sa anestezijom i koja je cena 2. - da li se u vasoj klinici vrsi kolonoskopija pod anestezijom i koja jecena 3. - da li savetujete da se pre eventualne operacije hemoroida proba sa injekcijama i kolonoskopijom ( plasim se i rezultata kolonoskopije ) - kolika je cena operacije hemoroida u vasoj bolnici Izvinite na ovolikom broju pitanja, ali vidite i sami, s jedne strane, da sam dosta uplasen, a s druge strane, nekako mi ulivate poverenje, u vasu strucnost i posvecenost pacijentu, da mogu dobiti iskrene odgovore i punu paznju prilikom eventualnih intervencija. Ocekujuci vas odgovor S postovanjem

Ana Life (2023-01-26)

 

Poštovani Milane,

Mi radimo operacije hemoroida, mi ne radimo aplikaciju nikakvih injekcija.

Kod nas operacije hemoroida  izvodi nas hirurg proktolog dr Aleksandar Sepetkovski.  

U našoj bolnici  rade se sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

LHP (laserska hemoroidoplastika) 

EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 

THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

Cena operacijeje (cena poslata na e-mail)
U zavisnosti da li je rec samo o hemoroidima ili postoji jos neki prateci problem.  Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova. U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas,  možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva telefona:
+ 381 63 232 905,  + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09. 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Dragana (2021-12-28)

Poštovani, moje pitanje je za proktologa, Živim u Vojvodini,radim u zdravstvu, radila sam pregled hemoroida više puta, hemoroidi su unutrašnji, krvare, predložena mi je klasična operacije. Čitala sam na vašem sajtu da radite savremene-komfornije za pacijenta operacije hemoroida u svim stad. Zanima me kako zakazati pregled kod dr Aleksandar Šepetkovski, kao i cena pregleda. Takođe bi mi značilo saznanje koliko iznosi operacija hemoroida /tehnike koje se rade/ Unapred hvala, srdačan pozdrav Dragana

Ana Life (2021-12-28)

 Postovana Dragana,

U našoj bolnici se rade sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

LHP (laserska hemoroidoplastika) 

EMERALD - LIGASURE hemoroidektomija 

THD (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

Cena operacije se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail) bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika

Cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici, (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda(cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva telefona: + 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult).

Vera (2021-01-13)

Postovani, zainteresovana sam za lasersku OP hemoroida 3.stepena . molim za malo vise informacija o preoperativnoj pripremi kao i Vasu procenu o uspesnosti zahvata u ovoj razvojnoj fazi (na osnovu iskustva ), Kolika je cena intervencije ? Koliko vremena moram biti u Bg? Hala unapred , srdacan pozdrav , Vera

Ana Life (2021-01-13)

Poštovana Vera,

U našoj bolnici se rade  SVE VRSTE NAJSAVREMENIJEG hirurškog tretmana hemoroida.

 
LHP (laserska hemoroidoplastika) - BIOLITEC laser 
EMERALD -  LIGASURE trimming / hemoroidektomija 
THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

Cena operacije(cena poslata na e-mail), bez obzira o kom stepenu se radi, bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.
Takodje, CENE OBUHVATAJU KOMPLETNU USLUGU, nema dodatnih („skrivenih") troškova.
U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 
Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

O detaljima pripreme, same operacije (jedne metode ili kombinacije metoda), oporavka i ostalim pojedinostima, možemo razgovarati tek nakon pregleda sa anoskopijom.
Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva telefona:
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult).

Redovni termini za preglede su ponedeljkom i četvrtkom, a operacije se izvode utorkom i petkom.

Ponekad (ali ne i uvek) je moguće organizovati prvi pregled i operativno lečenje u toku istog dolaska u Beograd.
 Za takvu vrstu "specijalnog" aranžmana i detalje specifične pripreme, molim Vas da se obratite direktno sestra-Milici na tel: + 381 63 322 958.

Pozdrav,
Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog   
 

Tamara (2019-08-06)

Postovani, Mojoj majci je 86 godina i mada je fizicki veoma fleksibilna i pokretljiva, kao i veoma mentalno agilna, poodmakli stadijum njenih hemoroida je paralisao njenu prirodnu dinamicnost. Da li na vasoj klinici tretirate i pacijente njenog starosnog doba i ukoloko je vas odgovor pozitivan, da li je moguc laserski zahvat i koja je njegova cena? Unapred veoma zahvalna

Ana Life (2019-08-06)

Poštovana Tamara, 

Za pacijente u odmakloj životnoj dobi prepuručuje se hirurško lečenje ISKLJUČIVO u ustanovama tercijernog nivoa (KBC, KCS, VMA)


Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski
Specijalista opšte hirurgije – proktolog

Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Ponedeljak-petak od 09-20h
Subotom od 09-15h

Opšta Bolnica Analife
Skadarska 5
(Zemun), Beograd

bolnica@analife.rs zakazivanje