Uspešno ste prijavljeni na našu mailing listu. Hvala!
Vaš komentar je poslat na odobrenje administratora. Hvala!

Kako izlečiti diskus herniju fizikalnom terapijom?

Kako najbrže i najefikasnije izlečiti diskus herniju fizikalnom terapijom? – Analife predlaže DTS TRITON ZA LS KIČMU + SKENIRAJUĆI LASER + UZ

 

Lečenje diskus hernije - Priče iz naše bolnice

Pacijent (I.M.) dolazi na fizikalnu terapiju zbog bolova u donjem delu leđa, lumbosakralni deo kičme. Od bolova u kičmi ne moze da hoda, dovežen u kolicima. Pacijenta je pregledao ortoped dr Glišić, posle kliničkog pregleda i analiziranog snimka NMR lumbalne kičme, postavio je dijagnozu - Discus hernia L5-S1. Predložio je fizikalnu terapiju. Posle pregled našeg fizijatra dr Desanke Mitrovic odredjeno je 10-12 terapija DTS TRITON, SKENIRAJUĆI LASER i ULTRAZVUK.

 

DTS TRITON TRAKCIJA je za istezanje, tj. razmicanje pršljenova kako discus koji je ugrožen ne bi vršio pritisak na nerv ISHIADICUS koji daje bol, oduzetost i sve druge propratne simptome discus hernije, SKENIRAJUĆI LASER I ULTRAZVUK umanjuju bol i otok nerva.

 

Pacijent je nakon 12 kombinovanih terapija na DTS TRITONU, LASERU i ULTRAZVUKU prohodao bez bolova u lumbalnom delu kičme.

 

Zaključak: Jedini neoperativni način lečenja discus hernije je istezanje na DTS TRITONU uz kombinaciju LASERA i ULTRAZVUKA.

 

#Analifezdravlje #Analifelepota

Pratite nas na Instagramu, Facebook - u i Youtube kanalu

 

 

Postavite pitanje ili komentar Komentari (1)




Igor (2021-05-05)

Imam diskus-herniju na l5s1. Zanima me cena tretmana na Tritonu,Laseru i Ultrazvuku. Unapred hvala

Ana Life (2021-05-05)

Postovani Igore,

Nas Triton DTS je najsavremeniji nacin neoperativnog lecenja bolova u kicmi.
Ono sto njega izdvaja od drugih modela je to sto nasa trakcija je sa kompjuterskom kontrolom spazma misica ili u prevodu, kontrola koja ne dozvoljava pocetak terapije ukoliko su misici oko kicme u spazmu ( zgrceni) sto je kontraindikacija za pocetak tretmana. Ukoliko imate snimke kicme ponesite sa sobom ako budete dosli na pregled kod naseg fizijatra cena pregleda(cena poslata na e-mail) i to  je prvi korak u lecenju. Na tom pregledu bi doktor odredio terapiju, koju i koliko. Za odredjena stanja kicme koristi se triton, za odredjena skenirajuci laser,magnet  i triton, kod trecih laser i ultrazvuk ili u zavisnosti od oporavka postepeno uvodjenje odredjenih terapija.  Cena terapije na tritonu (cena poslata na e-mail), uz triton cena terapije magnetom(cena poslata na e-mail), ultrazvuk(cena poslata na e-mail) a terapija skenirajucim laserom (cena poslata na e-mail).
Ukoliko istog dana kada dodjete na pregled, ostanete i na terapiji, pregled je besplatan i placate samo terapiju.
Pregled mozete zakazati pozivom na broj telefona 069-319-68-08. 
Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Ponedeljak-petak od 09-20h
Subotom od 09-15h

Opšta Bolnica Analife
Skadarska 5
(Zemun), Beograd

bolnica@analife.rs zakazivanje