Uspešno ste prijavljeni na našu mailing listu. Hvala!
Vaš komentar je poslat na odobrenje administratora. Hvala!
Plastična hirurgija faceLift macs lift doktor veliša arsić

Dr Veliša Arsić - estetski, rekonstruktivni i plastični hirurg

Oblast: plastična, estetska i rekonstruktivna hirurgija

FaceLift / Macs Lift - Zatezanje kože lica i vrata

1.Šta je MASC lift - lifting lica i vrata?
MACS (minimal access cranial suspension) lift. 

 

- Starenje lica je uzrokovano mnogim faktorima. U osnovi ovog fenomena je da godinama sila gravitacije deluje na meka tkiva lica i povlači ih vertikalno putem na dole, uz to dolazi do gubitka elastičnosti kože, atrofije masnog tkiva i do blage resorpcije koštanog tkiva. Većina pacijenata koja dođe na kosultaciju hoće da znaci starosti nestanu i da se "vrati" vreme unazad. Sa operacijom MASC lift dr Arsić to i uspeva.

 

- Bore nestaju, obrazi se podižu, linija donjeg dela obraza se vraća, kao kada ste bili mladi, profil je fantastičan, gornji deo vrata je zategnut, nema podvaljka, "ćureće kože", umorne "buldog" bore nestaju, koža je zategnuta i mladalačka...jednom rečju sve je fantastično posle operacije MASC lift lica i vrata.

 

- To Vam priča neko ko je sve to doživeo i polako se sprema da joj dr Arsić opet "malčice" podigne obraze, samo malo. Nedopustivo je da ste nezadovoljni, da gledate sebe u ogledalu da rukama podižete obraze u vis i zamišljate "kako bi bilo kad bi bilo" ,a imate dr Arsića i njegove čarobne ruke.

  

2.Šta ne treba da me plaši posle operacije?

- Oporavak od intervencije u proseku traje tri nedelje. Moguće su komplikacije kao što su otok, modrice i nekad prolazna slabost (pareza) pojedinih mišića lica. Naravno kao i kod svake operacije moze doci i do ozbiljnih komplikacija, ali o njima mozete popricati sa doktorom na besplatnom pregledu.

 

3.Posle koliko vremena mogu da se vratim normalnim životnim aktivnostima?

- Važno je da znate da posle tri nedelje, kada veci deo  modrica i otoka nestane, Vi zablistate i  sve zaboravite, tako da operaciju vredi uraditi.

 

Konci se skidaju posle 12-14 dana. U početku su ožiljci nešto uočljiviji, a vremenom postaju neprimetni.

 

Vi blistate, sve je prirodno, izgledate mlađe, a niste promenili lični opis kao kod klasičnog fejs liftinga. Sjajno!!

 

4.Kakva je preoperativna priprema?
Što se preoperativne pripreme tiče u cenu intervencije uračunato je:

- RTG snimak pluća sa nalazom radiologa

- EKG srca, pregled interniste - kardiologa

- Pregled anesteziologa

- Kontrolna krvna slika

- Bolnički dan i noć

- Svi kontrolni pregledi

 

U cenu NE ulazi:

A Vaše bi bilo da odradite sledeći spisak laboratorijskih nalaza:

- Krvna grupa

- Kompletna krvna slika (bez diferencijalne formule)

- Biohemijski parametri

- Urea, kreatinin, glukoza, bilirubini, alkalna fosfataza, transaminaze (AST i ALT)

- Elektroliti (kalijum,natrijum,hloridi)

- Parametri koagulacije APTT

- Protrombinsko vreme i INR

- Analiza urina


5.Koja vrsta anestezije se koristi za intervenciju?

- Posle završene preoperativne pripreme i pregleda anesteziologa donosi se odluka u kojoj vrsti anestezije će biti odradjena operacija.

 

6.Posle koliko vremena nakon operacije mogu da idem kući?

- U bolnici ostajete onoliko koliko je potrebno, u zavisnosti od Vaseg stanja I vrste operacije. Najčešće je to jedna noć. Produženi boravak u OB Analife na Vaš zahtev, bez medicinskih razloga, naplaćuje se po ceni standardnog „bolničkog dana“ iz cenovnika  OB Analife.

 

Detaljnije informacije o samoj operaciji, svim rizicima, komplikacijama I alternativnim metodama lečenja dobićete na pregledu. 

 

Konsultativni pregledi hirurga su BESPLATNI.

 

 
 

 

Postavite pitanje ili komentar Komentari (175)




Alenka (2024-03-13)

Postovani, Zanima me kolika je cena celokupnog tretmana Macs facelifting-a S postovanjem Alenka

Ana Life (2024-03-13)

 

Postovana Alenka,

Macs lift je najsavremeniji fejslifting. To je operacija kojom se podižu obrazi, peglaju nazlobaijalne bore, ispravlja linija vrata. Sto za rezultat ima lepsi i mladji izgled lica. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana. Uz Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka i obraza. Cena operacije (cena poslata na e-mail)  U cene je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza. 

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju. Konsultaciju i operaciju mozete zakazati telefonom na 0038163322698 sestra Ljupka.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Vladimir (2024-03-06)

Poštovani, Zanima me kolika je cena celokupnog tretmana Macs Facelifting? S poštovanjem, V

Ana Life (2024-03-06)

 

Poštovani Vladimire,

Macs lift je najsavremeniji fejslifting. To je operacija kojom se podižu obrazi, peglaju nazlobaijalne bore, ispravlja linija vrata. Sto za rezultat ima lepsi i mladji izgled lica. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana. Uz Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka i obraza. Cena operacije (cena poslata na e-mail)
U cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza. 

Naravno nakon operacije imate otok , modrice, koji mogu da budu izrazeni bas dosta, a mogu da budu i diskretni. Konce skidamo nakon 12-14 dana. 

Operaciju I konsultaciju mozete zakazati na 063 322 698 sestra Ljupka.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Zvonko (2024-02-27)

Postovani,xanima me cena face liftinga poŝto ssm vec upućen u celu proceduru.Hvala unapred.

Ana Life (2024-02-27)

 

Poštovani Zvonko,

Macs lift je najsavremeniji fejslifting. To je operacija kojom se podižu obrazi, peglaju nazlobaijalne bore, ispravlja linija vrata. 

Sto za rezultat ima lepsi i mladji izgled lica. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana.

 Uz Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka i obraza. 

Cena operacije (cena poslata na e-mail). U cene je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza. 

Operaciju mozete zakazati telefonom na 0038163322698 sestra Ljupka.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Jasmina (2024-02-22)

Postovani, zanima me cena Maks lifta? Imam 56 godina i jos uvek dobar tonus misica i kvalitetnu kozu. Htela bih podici obraze Vasom metodom. Hvala.

Ana Life (2024-02-22)

 

Postovana Jasmina,

Macs lift je najsavremeniji fejslifting. To je operacija kojom se podižu obrazi, peglaju nazlobaijalne bore, ispravlja linija vrata. Sto za rezultat ima lepsi i mladji izgled lica. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana. Uz Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka i obraza. Cena operacije (cena poslata na e-mail), U cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza.
Naravno nakon operacije imate otok , modrice, koji mogu da budu izrazeni bas dosta, a mogu da budu i diskretni. Konce skidamo nakon 12-14 dana. 

Operaciju I konsultaciju mozete zakazati na 063 322 698 sestra Ljupka.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Marija (2024-02-21)

Poštovani, zainteresovana sam za proceduru Macs lift (facelift) radi podizanja obraza, peglanja nazlobaijalnih bora, kao i ispravljanja linija vrata. Da li mi možete reći cenu procedure? Unapred hvala.

Ana Life (2024-02-21)

 

Poštovana Marija,

Macs lift je najsavremeniji fejslifting. To je operacija kojom se podižu obrazi, peglaju nazlobaijalne bore, ispravlja linija vrata. Sto za rezultat ima lepsi i mladji izgled lica. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana. Uz Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka i obraza. Cena operacije (cena poslata na e-mail) U cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza. 

Naravno nakon operacije imate otok , modrice, koji mogu da budu izrazeni bas dosta, a mogu da budu i diskretni. Konce skidamo nakon 12-14 dana. 

Operaciju I konsultaciju mozete zakazati na 063 322 698 sestra Ljupka.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Gordana (2024-02-20)

Dobar dan, zanima me cena faceliftinga Macs? lice i vrat? Nema masnog tkiva...Hvala

Ana Life (2024-02-20)

 

Postovana Gordana,

Macs lift je najsavremeniji fejslifting. To je operacija kojom se podižu obrazi, peglaju nazlobaijalne bore, ispravlja linija vrata. Sto za rezultat ima lepsi i mladji izgled lica. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana. Uz Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka po potrebi . Cena operacije (cena poslata na e-mail). U cene je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza. 

Operaciju i besplatnu konsultaciju mozete zakazati telefonom na 0038163322698 sestra Ljupka

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Helena (2023-12-13)

Pozdrav Interesuje me cena facelift-a Macs? Hvala unapred.

Ana Life (2023-12-13)

 

Postovana Helena,

Macs lift (facelift) je operacija kojom se podižu obrazi, peglaju nazlobaijalne bore, ispravlja linija vrata. Sto za rezultat ima lepsi i mladji izgled lica. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana. Uz Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka i obraza. Cena operacije (cena poslata na e-mail).  U cene je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza.  Ukoliko se odlucite za operacije i pregled mozete ih zakazati na 063322698 sestra Ljupka 

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Alma (2023-09-26)

Željela bih da uradim hirurški face lifting.Iz Sarajeva sam. Možete li mi reći cijenu i kako da vas kontaktiram. Srdačan pozdrav

Ana Life (2023-09-26)

 

Postovana Alma,

Macs lift je najsavremeniji fejslifting. To je operacija kojom se podižu obrazi, peglaju nazlobaijalne bore, ispravlja linija vrata. Sto za rezultat ima lepsi i mladji izgled lica. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana. Uz Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka i obraza. Cena operacije (cena poslata na e-mail). U cene je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza. 

 

Operaciju mozete zakazati telefonom na 0038163322698 sestra Ljupka.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Mia (2023-09-16)

Poštovani, zanima me da li se u isto vrijeme moze raditi macs lift i transplantacija masnog tkiva u lice? I koja je cijena ovih operacija? Hvala unaprijed.

Ana Life (2023-09-16)

 

Postovana Mia,

Nije moguce u istom aktu raditi obe intervencije.

Macs lift je najsavremeniji fejslifting. To je operacija kojom se podižu obrazi, peglaju nazlobaijalne bore, ispravlja linija vrata. Sto za rezultat ima lepsi i mladji izgled lica. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana. Uz Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka . Cena operacije (cena poslata na e-mail)  Fat graft lica je (cena poslata na e-mail) U cene je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza.  

Operaciju i besplatnu konsultaciju mozete zakazati telefonom na 0038163322698 sestra Ljupka.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Lena (2023-07-23)

Postovani,molim cenu smac liftinga,samo lice ,ne vrat.Hvala

Ana Life (2023-07-23)

 

Postovana Leno

Macs lift je najsavremeniji fejslifting. To je operacija kojom se podižu obrazi, peglaju nazlobaijalne bore, ispravlja linija vrata. Sto za rezultat ima lepsi i mladji izgled lica. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana. Uz Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka po potrebi . Cena operacije (cena poslata na e-mail). U cene je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza. 

Operaciju i besplatnu konsultaciju mozete zakazati telefonom na 0038163322698 sestra Ljupka

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Sunnyday (2023-07-02)

Dobar dan, molim vas za informaciju o ceni ove procedure, kao i da li je moguce raditi je u sedaciji i lokalnoj anesteziji. Hvala puno.

Ana Life (2023-07-02)

 

Poštovani,

Macs lift je najsavremeniji fejslifting. To je operacija kojom se podižu obrazi, peglaju nazlobaijalne bore, ispravlja linija vrata. Sto za rezultat ima lepsi i mladji izgled lica. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana. Uz Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka i obraza. Cena operacije(cena poslata na e-mail). U cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza. 

Naravno nakon operacije imate otok , modrice, koji mogu da budu izrazeni bas dosta, a mogu da budu i diskretni. Konce skidamo nakon 12-14 dana.

 Ukoliko želite možete da dodjete na besplatnu konsultaciju, koju je potrebno da zakažete telefonom na 011 319 68 08.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Natasa (2023-05-18)

Dobar dan, zanima me cena MACS LIFT operacije, imam 45 godina i uradila bih ovaj zahvat sada, jer mi se cini da je bolje uraditi ga ranije, kad se razlika nece previse primecivati, nego cekati da se koza jos vise opusti, pa su i zahvat i promena na licu posle mnogo veci. Kazite mi Vase misljenje iz Vaseg iskustva. Pozdrav!

Ana Life (2023-05-18)

 

Poštovana Natasa,

Macs lift je najsavremeniji fejslifting. To je operacija kojom se podižu obrazi, peglaju nazlobaijalne bore, ispravlja linija vrata. Sto za rezultat ima lepsi i mladji izgled lica. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana. Uz Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka . Cena operacije (cena poslata na e-mail)
U cene je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza. 

Operaciju  i besplatnu konsultaciju  mozete zakazati telefonom na 0038163322698 sestra Ljupka

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Sanja (2023-05-17)

Poštovani, zanima me cena macs lift-a i brow lift-a, jasno mi je da su to odvojene operacije ali me interesuje da li mogu da se rade istovremeno? Hvala, srdačan pozdrav!

Ana Life (2023-05-17)

 

Poštovana Sanja,

Operaciju Macs Lift nije moguće raditi zajedno sa Brow liftom.

Macs lift je najsavremenija vrsta fejsliftinga. 

To je operacija kojom se podižu obrazi, peglaju nazlobaijalne bore, ispravlja linija vrata. Sto za rezultat ima lepsi i mladji izgled lica. 

Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana. 

Uz Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka i obraza. Cena operacije(cena poslata na e-mail)

Brow lift - podizanje uglova obrva je intervencija koja sa malim rezom koji se pravi u kosi (ne vidljiv) rešava problem spustenosti tkiva obrva, smejalica. Namenjana svim onima koji imaju spuštene obrve daju ljut, namršten ili umoran izraz lica. Ovom operacijom se ne mogu podici unutrasnje delovi obrva. Intervencija se radi u analgosedaciji i cena je 1600e.

U cene nasih operacija uracunata je kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza, koje bi ste Vi trebali da odradite:

-Potrebno je da imate krvnu grupu napismeno.

-Kompletnu krvnu sliku(bez diferencijalne formule)

-Biohemijski parametri

urea,kreatinin,glukoza,bilirubini,alkalna fosfataza,transaminaze(AST i ALT)

elektroliti(kalijum,natrijum,hloridi)

-Parametri koagulacije APTT

Protrombinsko vreme i INR

-Analiza urina , CRP, test na Covid19 ili antitela na Covid 19.

 

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju. Konsultaciju i operaciju mozete zakazati telefonom na 0038163322698 sestra Ljupka, takodje mozete da nam posaljete i fotografije lica (anfas i profil) na email dr Arsica bolnica@analife.rs , čim doktor pogleda fotografije javljamo Vam se sa više informacija.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Jasmina (2023-05-17)

Poštovani, molim za info o ceni MACS face liftinga.Unapred hvala,

Ana Life (2023-05-17)

 

Poštovana Jasmina

Macs lift je najsavremenija vrsta fejsliftinga. 

To je operacija kojom se podižu obrazi, peglaju nazlobaijalne bore, ispravlja linija vrata. Sto za rezultat ima lepsi i mladji izgled lica. 

Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana. 

Uz Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka i obraza. Cena operacije (cena poslata na e-mail)

U cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza, koje bi ste Vi trebali da odradite:

-Potrebno je da imate krvnu grupu napismeno.

-Kompletnu krvnu sliku(bez diferencijalne formule)

-Biohemijski parametri

urea,kreatinin,glukoza,bilirubini,alkalna fosfataza,transaminaze(AST i ALT)

elektroliti(kalijum,natrijum,hloridi)

-Parametri koagulacije APTT

Protrombinsko vreme i INR

-Analiza urina , CRP, test na Covid19 ili antitela na Covid 19.

 

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju. Konsultaciju i operaciju mozete zakazati telefonom na 0038163322698 sestra Ljupka, takodje mozete da nam posaljete i fotografije lica (anfas i profil) na email dr Arsica bolnica@analife.rs , čim doktor pogleda fotografije javljamo Vam se sa više informacija.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Vesna (2023-05-04)

Poštovani, Imam 52 godine, poslednje dve godine sam smršala 14 kg (sa 65 na 51) zbog promene ishrane, a kao posledica toga su bore i opuštena koža. Interesuje me cena macs lift-a i da li sam postupak podrazumeva i podizanje obrva? Srdačan pozdrav

Ana Life (2023-05-04)

 

Poštovana Vesna,

 

Macs lift je najsavremeniji fejslifting. To je operacija kojom se podižu obrazi, peglaju nazlobaijalne bore, ispravlja linija vrata. Sto za rezultat ima lepsi i mladji izgled lica. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana. Uz Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka i obraza. Cena operacije(cena poslata na e-mail) a cena operacije brow lift (cena poslata na e-mail). Ove dve operacije nije moguće raditi u jednom aktu. U cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza. 

Naravno nakon operacije imate otok , modrice, koji mogu da budu izrazeni bas dosta, a mogu da budu i diskretni.
Konce skidamo nakon 12-14 dana. Ukoliko želite možete da dodjete na besplatnu konsultaciju, koju je potrebno da zakažete telefonom na 011 319 68 08.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Biljana (2023-04-18)

Poštovani,interesuje me cena macslifta ,hvala za odgovor,srdačan pozdrav

Ana Life (2023-04-18)

 

Poštovaa Biljana,

Macs lift je najsavremenija vrsta fejsliftinga. 

To je operacija kojom se podižu obrazi, peglaju nazlobaijalne bore, ispravlja linija vrata. Sto za rezultat ima lepsi i mladji izgled lica. 

Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana. 

Uz Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka i obraza. Cena operacije (cena poslata na e-mail)

U cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza, koje bi ste Vi trebali da odradite:

-Potrebno je da imate krvnu grupu napismeno.

-Kompletnu krvnu sliku(bez diferencijalne formule)

-Biohemijski parametri

urea,kreatinin,glukoza,bilirubini,alkalna fosfataza,transaminaze(AST i ALT)

elektroliti(kalijum,natrijum,hloridi)

-Parametri koagulacije APTT

Protrombinsko vreme i INR

-Analiza urina , CRP, test na Covid19 ili antitela na Covid 19.

 

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju. Konsultaciju i operaciju mozete zakazati telefonom na 0038163322698 sestra Ljupka

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Ana (2023-04-18)

Dobar dan, interesuje me koju tehniku faciliftinga radite i koje su pripreme potrebne pre operacije? Koliko traje oporavak, i cene procedura? Hvala puno

Ana Life (2023-04-18)

 

Poštovana Ana,

Macs lift je najsavremenija vrsta fejsliftinga. 

To je operacija kojom se podižu obrazi, peglaju nazlobaijalne bore, ispravlja linija vrata. Sto za rezultat ima lepsi i mladji izgled lica. 

Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana. 

Uz Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka i obraza. Cena operacije(cena poslata na e-mail)

U cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza, koje bi ste Vi trebali da odradite:

-Potrebno je da imate krvnu grupu napismeno.

-Kompletnu krvnu sliku(bez diferencijalne formule)

-Biohemijski parametri

urea,kreatinin,glukoza,bilirubini,alkalna fosfataza,transaminaze(AST i ALT)

elektroliti(kalijum,natrijum,hloridi)

-Parametri koagulacije APTT

Protrombinsko vreme i INR

-Analiza urina , CRP, test na Covid19 ili antitela na Covid 19.

 

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju. Konsultaciju i operaciju mozete zakazati telefonom na 0038163322698 sestra Ljupka

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Tamara (2023-04-06)

Poštovani , imam 58 godina i zanima me cena operaciji mask lift , lice i vrat. S poštovanjem, Tamara.

Ana Life (2023-04-06)

 

 Postovana Tamara,

 

Macs lift se sastoji od 3 operacije:  operacija kojom se podižu obrazi, peglaju nazolabijalne bore

Operacija kojom se ispravlja linija vrata.

Liposukcija podbratka i obraza ako je potrebno Sto za rezultat ima lepsi i mladji izgled lica. Operaciju izvodi dr Arsić specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije. Operacija se izvodi u uslovima opšte anestezije i traje oko 3-4h.

Ukupan oporavak traje najcesce oko  3 nedelje. Uz Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka i obraza. Cena operacije (cena poslata na e-mail). U cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza. 

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju. Konsultaciju i operaciju mozete zakazati telefonom na 0038163322698 sestra Ljupka.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Olgica (2023-04-04)

Postovani, mozete li mi reci cenu Macs lift-a? I interesuje me, da li se u OP Macs lift-a koriguju i podocnjaci? Da li to kosta posebno, ako da, koliko?

Ana Life (2023-04-04)

 

Poštovana Olgice,

Macs lift je najsavremeniji fejslifting.

To je jedina operativna tehnika, za razliku od klasicnog fejs lifta, gde se NE MENJA LICNI OPIS, osim sto ste 10 tak godina mladji i vise. 

Maks liftom se podižu obrazi, peglaju nazlobaijalne bore,( drugim recima viseci obrazi i tuzan, staracki izgled lica nestaje)

Maks liftom se ispravlja linija vrata., bez menjanja licnog opisa, osim sto izgledate deset godina mladje.

       Krajnji rezultat Maks lifta lica i vrata je podmladjeno i osvezeno lice

Ukupan oporavak traje najcesce oko  3 nedelje, ali veci deo    otoka i modrica nestane posle 10-tak dana.
Sve zavisi od Vaseg organizma, metabolizma 

Uz Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka i obraza. Najcesca  cena Maks lifta lica i vrata(cena poslata na e-mail)
 

    U cenu je ukljucena preoperativna priprema 

   Kardioloski pregled i EKG

   RTG pluca i izvestaj radiologa

   Operacija

   Bolnicki dan 

   Kontrole

Posto je Maks lift velika i delikatna operacija, kada oporavak prodje,  donosi se odluka za operaciju kapaka. Samo na taj nacin je rezultat najbolji.
Cena operacije donjih kapaka(cena poslata na e-mail)
U cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju.
Konsultaciju i operaciju mozete zakazati telefonom na 0038163322698 sestra Ljupka.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Marina (2023-03-19)

Mogu li dobiti na e mail cenu mini face liftinga, hvala

Ana Life (2023-03-19)

 

Poštovana Marina,

Mi radimo operaciju koja se zove Macs lift. Macs lift je najsavremeniji fejslifting. To je operacija kojom se podižu obrazi, peglaju nazlobaijalne bore, ispravlja linija vrata. Sto za rezultat ima lepsi i mladji izgled lica. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana. Uz Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka i obraza. Cena operacije(cena poslata na e-mail)
U cene je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza. 

 

Operaciju  i besplatnu konsultaciju mozete zakazati telefonom na 0038163322698 sestra Ljupka.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Tamara (2023-03-13)

Postovani, zanima me cena Macs lifta i da li radite podizanje gornje usne bullhorn liplift tehnikom. Pri istom zahvatu bih i htela uvecanje donje usne i eventualno brade sopstvenim masnim tkivom i popunjavanje podocnjaka ili masnim tkivom ili nekim preparatom. Zbog godisnjeg odmora koji mogu dobiti od 26.06, zanima me da li je moguce zakazati pregled i operaciju vec tog dana, ukoliko se sve uklopi. S'postovanjem Tamara

Ana Life (2023-03-13)

 

Poštovana Tamara,

Macs lift je najsavremeniji fejslifting. To je operacija kojom se podižu obrazi, peglaju nazlobaijalne bore, ispravlja linija vrata. Sto za rezultat ima lepsi i mladji izgled lica. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana. Uz Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka i obraza. Cena operacije (cena poslata na e-mail)cena operacije Bulhorn-lip lift (cena poslata na e-mail), a povecanje usana hijaluronom (cena poslata na e-mail) po jednom kubiku, a fat graft lica(cena poslata na e-mail) Važno je da znate da nije moguće u jednom aktu odraditi sve operacije. U cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza. 

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju. Konsultaciju i operaciju mozete zakazati telefonom na 0038163322698 sestra Ljupka.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Ivana (2023-03-12)

Da li je moguća operacija macs lift osobama koje boluju od dijabetesa tipa 2?

Ana Life (2023-03-12)

 

Poštovana Ivana,

Uz adekvatnu preoperativnu i saglasnost endokrinologa radimo operaciju. S tim da morate da budete upoznati da je proces oporavka i zarastanja rane kod pacijenata sa dijabetesom dosta duži i teži u odnosu na druge pacijente.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Sanja (2023-02-21)

Postovani, Interesuje me cena macs lift-a, operacija gornih kapaka i brow lift-a cena?

Ana Life (2023-02-21)

 

Poštovana Sanja,

Macs lift je najsavremeniji fejslifting. To je operacija kojom se podižu obrazi, peglaju nazlobaijalne bore, ispravlja linija vrata. Sto za rezultat ima lepsi i mladji izgled lica. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana. Uz Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka i obraza. Cena operacije (cena poslata na e-mail). Cena operacije gornjih kapaka (cena poslata na e-mail), a cena Brow lifta (cena poslata na e-mail). U cene je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza. 

 

Operaciju  i besplatnu konsultaciju mozete zakazati telefonom na 0038163322698 sestra Ljupka.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Nina (2023-02-13)

Postovani..koliko god da bih smrsala,moje lice izgleda i dalje bucmasto,pa bih uradila liposukciju ili sta je vec potrebno da se doticno smanji i izgleda mrsavije.Svaki vas odgovor bi mi dobro dosao.Hvala vam unapred. Nina

Ana Life (2023-02-13)

 

Poštovana Nina,

 

Pošaljite fotografije na email dr Arsića bolnica@analife.rs kako bi doktor video sta je potrebno sve da se odradi.

 

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Jelica (2023-01-29)

Dobar dan Imam 48 godina i uradila bih zatezanje kože lica i vrata. Interesuje me cena masc lift tehnike operacije. Pozdrav.

Ana Life (2023-01-29)

 

Poštovana Jelice,

Macs lift je najsavremeniji fejslifting. To je operacija kojom se podižu obrazi, peglaju nazlobaijalne bore, ispravlja linija vrata. Sto za rezultat ima lepsi i mladji izgled lica. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana. Uz Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka i obraza. Cena operacije(cena poslata na e-mail). U cene je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza. 

Operaciju i besplatnu konsultaciju mozete zakazati telefonom na 0038163322698 sestra Ljupka.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Slobodan (2022-12-06)

Zelim da mi zakazete razgovor sa drArsicem u vezi srednjeg feceliftinga...hvala

Ana Life (2022-12-06)

 

Poštovani Slobodane,

Molimo Vas javite se sestra Ljupki na 063 322 698 kako bi ste zakazali pregled.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Sanja (2022-11-08)

Dobar dan ,imam 42 god. I uradila bih Macs lift jedino me interesuje kolika je cena. Imam iskustva sa plastičnom hirurgijom u smislu da sam već neke poduhvate do sada imala. Kao na primer hijaluron ,botox ,donje i gornje kapke očiju, usne i grudi . Eto samo malo da imate uvid u moj o sada željeni rad. Hvala unapred! Veliki pozdrav svima vama....

Ana Life (2022-11-08)

 

Poštovana Sanja,

Macs lift je najsavremeniji fejslifting. To je operacija kojom se podižu obrazi, peglaju nazlobaijalne bore, ispravlja linija vrata. Sto za rezultat ima lepsi i mladji izgled lica. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana.
Uz
Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka i obraza. Cena operacije (cena poslata na e-mail)
U cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza. 

Prvi korak  je da nam posaljete fotografije lica (anfas i profil) na email dr Arsica bolnica@analife.rs
Cim doktor pogleda fotografije javicemo Vam se sa vise informacija. 
Operaciju mozete zakazati telefonom na 0038163322698 sestra Sanja.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Danijela (2022-10-25)

Poštovani, interesuje me cena macs liftinga i da li je moguće istovremeno i povaćanje usana uraditi?

Ana Life (2022-10-25)

 

Poštovana Danijela,

 

Macs lift je najsavremeniji fejslifting. To je operacija kojom se podižu obrazi, peglaju nazlobaijalne bore, ispravlja linija vrata.
Sto za rezultat ima lepsi i mladji izgled lica.
Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana.
Uz
Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka i obraza.
Cena operacije
(cena poslata na e-mail)
U cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza. 

Prvi korak  je da nam posaljete fotografije lica (anfas i profil) na email dr Arsica bolnica@analife.rs
Cim doktor pogleda fotografije javicemo Vam se sa vise informacija.  Operaciju mozete zakazati telefonom na 0038163322698 sestra Sanja.
I da dodamo da je moguće u istom aktu odraditi i povećanje usana hijaluronom i cena intervencije je dodatno
(cena poslata na e-mail)
Mi koristimo hijaluronske preparate Teosyal i Regenyal.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Dejan (2022-10-23)

Pozdrav Zanima me da li kod muskaraca radite operacije na licu? Imam problem sa borama na celu i nazlobijalnim takodje, imam 38 godina a bore su bas izrazene. Ukoliko se to moze uraditi zanimala bi me i cena. Hvala unapred

Ana Life (2022-10-23)

 

Poštovani Dejane,

Iz Vaše priče Vi ste zainteresovani za operaciju koja se zove Macs lift. To je najsavremeniji fejslifting. I to je operacija kojom se podižu obrazi, peglaju nazlobaijalne bore, ispravlja linija vrata. Sto za rezultat ima lepsi i mladji izgled lica. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana. Uz Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka i obraza. Cena operacije (cena poslata na e-mail) U cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza. 

Prvi korak  je da nam posaljete fotografije lica (anfas i profil) na email dr Arsica bolnica@analife.rs
Cim doktor pogleda fotografije javicemo Vam se sa vise informacija. 
Operaciju mozete zakazati telefonom na 0038163322698 sestra Sanja.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Sasha (2022-10-16)

Postovani. Interesirame cena Macs lift isto i operacija dolnji kapaka i operacija Gynäkomastie. Moze to sve sa jedna operazija da se uradi?

Ana Life (2022-10-16)

 

Postovani Sasa,

Macs lift je najsavremeniji fejslifting. To je operacija kojom se podižu obrazi, peglaju nazlobaijalne bore, ispravlja linija vrata. Sto za rezultat ima lepsi i mladji izgled lica. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana. Uz Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka i obraza. Cena operacije(cena poslata na e-mail)
Cena operacije donjih kapaka (cena poslata na e-mail) a cena ginekomastije  (laserska liposukcija grudi uz vadjenje žlezde ) (cena poslata na e-mail).
U cene je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza, koje bi ste Vi trebali da odradite.

Prvi korak  je da nam posaljete fotografije lica, grudi (anfas i profil) na email dr Arsica bolnica@analife.rs
Cim doktor pogleda fotografije javicemo Vam se sa vise informacija.  Operaciju mozete zakazati telefonom na 0038163322698 sestra Sanja.
Vazna napomena: nije moguće u jednom aktu odraditi sve tri operacije. Macs lift se radi posebno, a u drugom aktu može da se odradi operacija donjih kapaka i ginekomastija.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Ljiljana (2022-09-29)

Postivani. Imam par pitanja pa ako ste u mogucnosti molim da mi odgovorite. Sada bas nisam u mogucnosti da eadim neke vece intervencije na licu jednostavno zbog vremena oporavka ali me zanima za mene i moju prijateljicu par svari koje bi htjele uraditi. Obadvije imamo po 57 god i otprilike iste probleme. Sada bih htjele uraditi nesto sto nije toliko invasivno i gde se mozemo poslije par dana vratiti svojim poslovima. 1. Radi li Doktor sa podizanje lica sa ovim nitima ili kako se zive Fadenlift? Ako radi koja je cijena? 2. Operacija gornhih Kanada i cijena? 3. Uz to bi naravno malo hijalurona i botoksa da se popravi negdje gdje je ostalo nepravilnosti, orjentaciono cijena za komplet ovih tretmana. Lifting sa nitima,hijaluron,Botox i ocni kapci gornji blefaroplastika. Hvala

Ana Life (2022-09-29)

 

Poštovana Ljiljana,

Kada je rec o korekciji kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji.
Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan.
Cena korekcije gornjih kapaka
(cena poslata na e-mail),a korekcija donjih kapaka(cena poslata na e-mail), ukupna (cena poslata na e-mail).
Botox za tri regije (oko očiju, čelo i smejalice)
(cena poslata na e-mail), hijaluron po jednom kubiku (cena poslata na e-mail), a aplikacija Silhouette soft niti  (jedan par) u lokalnoj anesteziji (cena poslata na e-mail) U cene je uracunata preoperativna priprema u smislu: RTG snimak pluca sa nalazom radiologa, EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole.
Vase bi bilo da uradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza krvi, urina i test na Covid19.  

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, koju mozete da zakazete na 0038163322698 sestra Sanja, ili nam pošaljite fotografije lica na email dr Arsića bolnica@analife.rs, da doktor proceni da li bi ove intervencije bile zadovoljavajuće za Vas.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Mira (2022-09-26)

Poštovani ,Interesuje me cena MACS lifta? Hvala i svako dobro.

Ana Life (2022-09-26)

 

Poštovana Miro,

Macs lift je najsavremeniji fejslifting. To je operacija kojom se podižu obrazi, peglaju nazlobaijalne bore, ispravlja linija vrata. Sto za rezultat ima lepsi i mladji izgled lica. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana. Uz Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka i obraza. Cena operacije (cena poslata na e-mail)
U cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza. 

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju. Konsultaciju i operaciju mozete zakazati telefonom na 0038163322698 sestra Sanja.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Elvira (2022-08-30)

Postovani, zanima me cena macs lifta. Koza mi je blago spala na sredini, donje trecine lica. Hvala

Ana Life (2022-08-30)

 

Poštovana Elvira,

 

Macs lift je najsavremeniji fejslifting. To je operacija kojom se podižu obrazi, peglaju nazlobaijalne bore, ispravlja linija vrata.
Sto za rezultat ima lepsi i mladji izgled lica. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana.
Uz Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka i obraza.
Cena operacije
(cena poslata na e-mail)
U cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza. 

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju.
Konsultaciju i operaciju mozete zakazati telefonom na 0038163322698 sestra Sanja.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Desa (2022-08-16)

Htela bi kod vas da radim facelift, molim vas kad možete mi napraviti termin za consultaciju. Hvala vam

Ana Life (2022-08-16)

 

Poštovana Deso,

Konsultaciju možete zakazati isključivo telefonom na 0038163322698 sestra Sanja.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Desa (2022-08-16)

Zanima me cena ful facelift

Ana Life (2022-08-16)

 

Poštovana Deso,

 

Macs lift je najsavremeniji fejslifting. To je operacija kojom se podižu obrazi, peglaju nazlobaijalne bore, ispravlja linija vrata. Sto za rezultat ima lepsi i mladji izgled lica. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana. Uz Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka i obraza. Cena operacije je (cena poslata na e-mail), U cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza. 

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju. Konsultaciju i operaciju mozete zakazati telefonom na 0038163322698 sestra Sanja.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Marija (2022-07-25)

Postovani molila bih informaciju o ceni Macs Lift-a.I jos me zanima da li je to metoda izbora vec posle 40-te godine ili je jos uvek rano kad nastanu prve promene?

Ana Life (2022-07-25)

 

Poštovana Marija,

Kod nekih pacijenata postoji indikacija da se operacija Macs lift izvede radnije, a kod nekih pacijenata puno kasnije. To je potpuno individualno.

Macs lift je najsavremeniji fejslifting. To je operacija kojom se podižu obrazi, peglaju nazlobaijalne bore, ispravlja linija vrata. Sto za rezultat ima lepsi i mladji izgled lica. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana. Uz Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka i obraza. Cena operacije je (cena poslata na e-mail), U cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza. 

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju ili da nam pošaljete fotografije lica (anfas i profil) na email dr Arsica bolnica@analife.rs Konsultaciju i operaciju mozete zakazati telefonom na 0038163322698 sestra Sanja.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Desa (2022-07-18)

Tražim prvi slobodan termin za consultaciju , facelift . Hvala.

Ana Life (2022-07-18)

 

Poštovana Deso,

Molimo Vas javite se na 0038163322698 sestra Sanja viber/whats app, kako bi ste zakazali pregled.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Irina (2022-07-05)

Poštovani, Da li Macs lift može da se radi samo u regiji vrata . Naime, smatram da još uvek nema potrebe za hirurškom intervencijom na mom licu, imam 42 godine, ali u predelu vrata imam ozbiljan višak kože kao kod znatno starije osobe, koji je potrebno hirurški zategnuti. Nema potrebe za liposukcijom jer nemam višak kilograma niti naslage u tom delu. Svakako bih došla na konsultacije ali bih Vas prethodno zamolila za cenu ove intervencije.

Ana Life (2022-07-05)

 

Poštovana Irina,

Može da se uradi operacija Neck lift (hirurško zatezanje donje trećine lica i vrata).
To je jedna fina intervencija koja se radi kroz rez koji se plasira ispred usne resice i iza uha.

Cena operacije (cena poslata na e-mail). U cenu je uračunata kompletna preoperativna priprema osim odredjenih analiza krvi i urina  koje bi ste Vi odradili.

Besplatnu konsultaciju mozete zakazati telefonom na 0038163322698 sestra Sanja.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Sanja (2022-06-16)

Zanima me cijena MACS procedure? I dali radite lasersko resurfacing lica ili IPL u vasoj klinici?

Ana Life (2022-06-16)

 

Poštovana Sanja,

Mi radimo jedino Macs lift.

Macs lift je najsavremeniji fejslifting. To je operacija kojom se podižu obrazi, peglaju nazlobaijalne bore, ispravlja linija vrata. Sto za rezultat ima lepsi i mladji izgled lica. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana. Uz Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka i obraza. Cena operacije je (cena poslata na e-mail)
U cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza. 

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju. Konsultaciju i operaciju mozete zakazati telefonom na 0038163322698 sestra Sanja.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Aleksandra (2022-05-10)

Poštovani, Molim Vas da mi pošaljete cenu Macs lifta. Zanima me takođe trajnost rezultata postignutih intervencijom. Srdačan pozdrav, Aleksandra

Ana Life (2022-05-10)

Poštovana Aleksandra,

Macs lift je najsavremeniji fejslifting. To je operacija kojom se podižu obrazi, peglaju nazlobaijalne bore, ispravlja linija vrata. Sto za rezultat ima lepsi i mladji izgled lica. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana.
Uz Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka i obraza. Cena operacije
(cena poslata na e-mail)
U cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza. 

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju.
Konsultaciju i operaciju mozete zakazati telefonom na 0038163322698 sestra Sanja.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Mira (2022-05-01)

Poshtovani Imam 65 g i zelim uraditi face lifting.Interesuje me kada i kako mogu dogovoriti pregled i kolika je cena. Unapred hvala

Ana Life (2022-05-01)

Poštovana Miro,

 

Macs lift je najsavremeniji fejslifting. To je operacija kojom se podižu obrazi, peglaju nazlobaijalne bore, ispravlja linija vrata. Sto za rezultat ima lepsi i mladji izgled lica. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana. Uz Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka i obraza. Cena operacije je (cena poslata na e-mail), U cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza. 

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju. Konsultaciju i operaciju mozete zakazati telefonom na 0038163322698 sestra Sanja.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

Lidija (2022-04-20)

Molim Vas informaciju o cijeni fejlifting tretmana i koliko dugo se čeka konzultacija u vezi samog zahvata! Hvala i lijep pozdrav!

Ana Life (2022-04-20)

Postovana Lidija,

Macs lift je najsavremeniji fejslifting. To je operacija kojom se podižu obrazi, peglaju nazlobaijalne bore, ispravlja linija vrata. Sto za rezultat ima lepsi i mladji izgled lica. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana. Uz Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka i obraza. Cena operacije(cena poslata na e-mail) U cene je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza. 

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju. Konsultaciju i operaciju mozete zakazati telefonom na 0038163322698 sestra Sanja.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

Ana (2022-04-15)

Dobar dan zanima me cena macs lift i zatezanje kapaka i da li se mogu istovremeno raditi

Ana Life (2022-04-15)

 Postovana Ana,

Operacija  Macs lift moze da se uradi zajedno samo sa operacijom gornjih kapaka, operacija donjih kapaka radi se odvojeno i to tek kada se potpuno oporavite.

Macs lift je najsavremeniji fejslifting. To je operacija kojom se podižu obrazi, peglaju nazlobaijalne bore, ispravlja linija vrata. Sto za rezultat ima lepsi i mladji izgled lica. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana.
Uz Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka i obraza.
Cena operacije (cena poslata na e-mail), operacija gornjih kapaka(cena poslata na e-mail) a operacija donjih kapaka (cena poslata na e-mail)
U cene je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza. 

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju.
Konsultaciju i operaciju mozete zakazati telefonom na 0038163322698 sestra Sanja.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

Nada (2022-04-07)

Poštovani,želela bih da uradim fejslifting .Imam 60 godina. Zamima me cena intervencije. Veliki pozdrav. N.R.R.

Ana Life (2022-04-07)

 Postovana Nado,

Macs lift je najsavremeniji fejslifting. To je operacija kojom se podižu obrazi, peglaju nazlobaijalne bore, ispravlja linija vrata. Sto za rezultat ima lepsi i mladji izgled lica. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana. Uz Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka i obraza. Cena operacije (cena poslata na e-mail)
U cene je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza. 

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju. Konsultaciju i operaciju mozete zakazati telefonom na 0038163322698 sestra Sanja.
Ako niste u mogucnosti da dodjete na besplatnu konsultaciju, mozete da nam posaljete fotografije na email Dr Arsica
bolnica@analife.rs kako bi doktor video sta je potrebno da se odradi.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Svetlana (2022-04-04)

Pozdrav, interesuje me cijena macs lift -a kod dr Arsića te trajnost takvog zahvata. Hvala

Ana Life (2022-04-04)

Postovana Svetlana,

Macs lift je najsavremeniji fejslifting. To je operacija kojom se podižu obrazi, peglaju nazlobaijalne bore, ispravlja linija vrata. Sto za rezultat ima lepsi i mladji izgled lica. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana. Uz Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka i obraza. Cena operacije(cena poslata na e-mail)
U cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza. 

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica koju mozete zakazati telefonom na 0038163322698 sestra Sanja

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Ubavka (2022-03-12)

Dobar dan Zanima me cena macs lift i operacija gornjih kapaka da se podignu jer mi jako smetaju.Pisem iz Makedonije htela bih da znam cenu usluge. Hvala vam najljepse i zelim va ugodan dan.

Ana Life (2022-03-12)

Postovana,

Macs lift je najsavremeniji fejslifting. Operacija se radi iskljucivo u opstoj anesteziji. 
To je operacija koja na prirodan način vraća petnaest godina, podižući obraze, peglajući nazolabijalne bore, ispravljajući liniju vrata, jednom rečju, podmlađujete se ali ne da menjate lični opis, već ste zaista onakvi kakvi ste bili nekada. Kod operacije macs lift obrazi se podižu u vis, kod klasičnog fejs lifta obrazi se povlače u stranu, da ne pominjemo što je klasičan fejslifting mnogo agresivnija operacija, koja zahteva duži oporavak, dok je kod macs lifta, sve nežnije i kraće.
Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana.
Uz Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka.
Cena operacije (cena poslata na e-mail)
Operacija gornjih kapaka(cena poslata na e-mail)
U cene je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza krvi, urina i testa na covid koje bi ste Vi odradili.. 

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, potrebno je samo da je zakazete telefonom na 0038163322698 sestra Sanja. 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Daliborka (2022-01-18)

Zanima me cijena face lift with neck included? Takodje laserska liposukcija stomaka, ledja, struka? Hval

Ana Life (2022-01-18)

Postovana Daliborka,

 

Macs lift je najsavremeniji fejslifting. To je operacija kojom se podižu obrazi, peglaju nazlobaijalne bore, ispravlja linija vrata.
Sto za rezultat ima lepsi i mladji izgled lica.
Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana.
Uz Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka i obraza.
Cena operacije (cena poslata na e-mail)

Sto se tice laserske liposukcija stomaka i lumblanih regija, cena zavisi od obima operacije, te Vas molimo da nam posaljete fotografije na email dr Arsica bolnica@analife.rs 
U cene nasih operacija uracunata je kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza. 

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica koju mozete zakazati telefonom na 063322698 sestra Sanja

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Bozica (2022-01-18)

Cao svima, interesujeme cena MacsLiftinga . Koliko unapred mora da se zakaze Op. Hvala

Ana Life (2022-01-18)

Postovana Bozica,

Macs lift je najsavremeniji fejslifting. To je operacija kojom se podižu obrazi, peglaju nazlobaijalne bore, ispravlja linija vrata. Sto za rezultat ima lepsi i mladji izgled lica.
Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana.
Uz Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka i obraza.
Cena operacije (cena poslata na e-mail)

U cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza. 

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica koju mozete zakazati telefonom na 063322698 sestra Sanja

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Lile (2022-01-14)

Zanima me cena mask lift

Ana Life (2022-01-14)

Postovana,

Macs lift je najsavremeniji fejslifting. To je operacija kojom se podižu obrazi, peglaju nazlobaijalne bore, ispravlja linija vrata. Sto za rezultat ima lepsi i mladji izgled lica. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana. Uz Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka i obraza. Cena operacije je (cena poslata na e-mail)
U cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza. 

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica koju mozete zakazati telefonom na 063322698 sestra Sanja

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Vesna (2022-01-08)

Postovani! Interesuje me cena zatezanja lica technikom Macs lifting..imam 55 god. Za sboje godine uspevam da odrzavam svoje lice al sve vise razmisljam o nekom poguhvatu iz razloga sto sam starija i mislim da je sad idealno vreme za to. Pored cene za ovu operaciju zanima me i koji je vremenski termin da koza ostane zategnuta posle operacije tj. Od prilike koliko mozemo dq budemo mirni da se nece koza opet opustiti???? Srdacan pozdrav Vesna iz Wiena

Ana Life (2022-01-08)

Postovana Vesna,

 

Macs lift je najsavremeniji fejslifting. To je operacija kojom se podižu obrazi, peglaju nazlobaijalne bore, ispravlja linija vrata. Sto za rezultat ima lepsi i mladji izgled lica. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana. Uz Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka i obraza.
Cena operacije (cena poslata na e-mail)  U cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza.
To koliko ce Vam koza ostati zategnuta, zavisi iskljucivo od kvaliteta Vase koze, jer se ovom operacijom proces starenja ne moze zaustaviti i on je individualan.

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica koju mozete zakazati telefonom na 063322698 sestra Sanja

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Jelena (2021-12-24)

Poštovani, zanima me cena Macs liftinga. Hvala.

Ana Life (2021-12-24)

Postovana Jelena,

Macs lift je najsavremeniji fejslifting. To je operacija kojom se podižu obrazi, peglaju nazlobaijalne bore, ispravlja linija vrata. Sto za rezultat ima lepsi i mladji izgled lica. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana. Uz Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka i obraza. Cena operacije (cena poslata na e-mail)
U cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza. 

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica koju mozete zakazati telefonom na 063322698 sestra Sanja

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Dragana (2021-12-21)

Dobar dan, interesuje me zatezanje vrata podbratka i dela lica do čela. Koliko dugo moram biti u blizini ordinacije? Koliko dugo se čeka skidanje konaca i zarastanje rane? Kolika je cena? Hvala puno Dragana

Ana Life (2021-12-21)

Postovana,

 

Macs lift je najsavremeniji fejslifting. To je operacija kojom se podižu obrazi, peglaju nazlobaijalne bore, ispravlja linija vrata.
Sto za rezultat ima lepsi i mladji izgled lica.
Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana.
Uz Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka i obraza.
Cena operacije
(cena poslata na e-mail)
U cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza. 

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica koju mozete zakazati telefonom na 063322698 sestra Sanja

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Gordana (2021-12-16)

Poštovani, zanima me cena Macs liftinga. Hvala.

Ana Life (2021-12-16)

Postovana Gordana,

Macs lift je najsavremeniji fejslifting. To je operacija kojom se podižu obrazi, peglaju nazlobaijalne bore, ispravlja linija vrata.
Sto za rezultat ima lepsi i mladji izgled lica.
Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana. Uz Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka i obraza.
Cena operacije
(cena poslata na e-mail)
U cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza. 

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica koju mozete zakazati telefonom na 063322698 sestra Sanja

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Aleksandra (2021-12-15)

Postovanje, molim za cenu liftinga obraza i vrata, imam 52 god. Hvala, pozdrav

Ana Life (2021-12-15)

Postovana Aleksandra,

Macs lift je najsavremeniji fejslifting. To je operacija kojom se podižu obrazi, peglaju nazlobaijalne bore, ispravlja linija vrata.
Sto za rezultat ima lepsi i mladji izgled lica. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana. Uz Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka i obraza. Cena operacije
(cena poslata na e-mail)
U cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza.
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica koju mozete zakazati telefonom na 063322698 sestra Sanja

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Zorica (2021-11-20)

Dobar dan Interesuje me cena Facelift/Macs lift podizanje obraza i zatezanje vrata. Imam 58 god. Da li se lezi na klunici. Hvala

Ana Life (2021-11-20)

Postovana Zorice,

 

Macs lift je najsavremeniji fejslifting. To je operacija kojom se podižu obrazi, peglaju nazlobaijalne bore, ispravlja linija vrata. Sto za rezultat ima lepsi i mladji izgled lica. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana. Uz Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka i obraza.
Cena operacije(cena poslata na e-mail), 
U cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza. 

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica koju mozete zakazati telefonom na 063322698 sestra Sanja

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Djurovic (2021-11-10)

Dobar dan ,interesuje me cena macs liftinga?Hvala

Ana Life (2021-11-10)

 Postovana Boso,

Macs lift je najsavremeniji fejslifting. To je operacija kojom se podižu obrazi, peglaju nazlobaijalne bore, ispravlja linija vrata. Sto za rezultat ima lepsi i mladji izgled lica. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana. Uz Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka i obraza. Cena operacije je (cena poslata na e-mail) U cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza. 

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica koju mozete zakazati telefonom na 063322698 sestra Sanja

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Radmila (2021-11-01)

Dobro vece Molim vas Koja je cena Macs Lifting Srdacan pozdrav

Ana Life (2021-11-01)

Postovana Radmila,


 

Macs lift je najsavremeniji fejslifting. To je operacija kojom se podižu obrazi, peglaju nazlobaijalne bore, ispravlja linija vrata. Sto za rezultat ima lepsi i mladji izgled lica. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana. Uz Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka i obraza. Cena operacije(cena poslata na e-mail) U cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza. 

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica koju mozete zakazati telefonom na 063322698 sestra Sanja

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Saša (2021-10-28)

Postovanje,ja ne znam koja vrsta liftinga mi treba,ali mi jedna treba mogu vam poslati sliku preko maila i ako bi ste mi mogli reci cenu,unapred hvala.

Ana Life (2021-10-28)

Postovana Sasa,

Mozete nam poslati fotografije na email dr Arsica bolnica@analife.rs , cim doktor pogleda fotografije kontaktiracemo Vas za vise informacija.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Ljiljana (2021-09-23)

Poštovani, zanima me cena Macs liftinga. Hvala.

Ana Life (2021-09-23)

Postovana Ljiljana,

 

Macs lift je najsavremeniji fejslifting. To je operacija kojom se podižu obrazi, peglaju nazlobaijalne bore, ispravlja linija vrata. Sto za rezultat ima lepsi i mladji izgled lica. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana. Uz Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka i obraza. Cena operacije (cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza. 

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica koju mozete zakazati telefonom na 063322698 sestra Sanja

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Romina (2021-08-11)

Poštovani Zankma me cijena Macs lift i vrat.? Bila bih Vam zahvalna. Živim u inostranstva i nije mi baš blizu da dolazim na konsultacije. Pozdrav od srca

Ana Life (2021-08-11)

Postovana Romina,

Macs lift je najsavremeniji fejslifting. Operacija se radi iskljucivo u opstoj anesteziji. T
o je operacija koja na prirodan način vraća petnaest godina, podižući obraze, peglajući nazolabijalne bore, ispravljajući liniju vrata, jednom rečju, podmlađujete se ali ne da menjate lični opis, već ste zaista onakvi kakvi ste bili nekada. Kod operacije macs lift obrazi se podižu u vis, kod klasičnog fejs lifta obrazi se povlače u stranu, da ne pominjemo što je klasičan fejslifting mnogo agresivnija operacija, koja zahteva duži oporavak, dok je kod macs lifta, sve nežnije i kraće. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana.
Uz Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka. Cena operacije je (cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza. 
Najbolje je da nam posaljete fotografije Vaseg lica anfas i profil na email dr Arsica bolnica@analife.rs kako bi doktor procenio da li je ova operacija izbor za Vas.
Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Darko (2021-08-11)

Zanima me cena MACS LIFT nazalnih bora ispod jagodica-pored nosa, koje mi bas smetaju, i da li sta moze da se uradi sa borama na celu. Imam 36 god ali mi je to bas izrazeno. Pozz

Ana Life (2021-08-11)

Postovani Darko,

Sto se tice bora na celu one se mogu korigovati botoxom, tretman tri regije botoxom( izmedju obrva, celo i oko ociju) je (cena poslata na e-mail)
A kada je rec o macs lift-u to  je najsavremeniji fejslifting. Operacija se radi iskljucivo u opstoj anesteziji.
To je operacija koja na prirodan način vraća petnaest godina, podižući obraze, peglajući nazolabijalne bore, ispravljajući liniju vrata. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana. Uz Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka. Cena operacije(cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza. 
Ukoliko zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, potrebno je samo da je zakazete na 063322698 sestra Sanja.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Damian (2021-07-06)

Postovani, zanima me cena zatezanja vrata sa lipo procedurom istog. Hvala

Ana Life (2021-07-06)

Postovani Damiane,

Macs lift je najsavremeniji fejslifting. Operacija se radi iskljucivo u opstoj anesteziji.
 To je operacija koja na prirodan način vraća petnaest godina, podižući obraze, peglajući nazolabijalne bore, ispravljajući liniju vrata, Uz Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka.
Cena operacije(cena poslata na e-mail)  U cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza krvi, urina i testa na covid koje bi ste Vi  trebali da odradite.
Najbolje je da nam posaljete  fotografije anfas i profil na email dr Arsica bolnica@analife.rs , kako bi doktor pogledao da li je ova operacija pravi izbor za Vas.
 
Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Suzana (2021-05-31)

Postovani,zanima me cena Macs Lift i zatezanje ocnih kapaka.Da li se prilikom zatezanja lica zategnu bore ispod ociju jer su mi tu bore jako izrazene i izgledam uvek umorno.Hvala unapred

Ana Life (2021-05-31)

Postovana Suzana,

Macs lift je najsavremeniji fejslifting. Operacija se radi iskljucivo u opstoj anesteziji.  
To je operacija koja na prirodan način vraća petnaest godina, podižući obraze, peglajući nazolabijalne bore, ispravljajući liniju vrata, jednom rečju, podmlađujete se ali ne da menjate lični opis, već ste zaista onakvi kakvi ste bili nekada. 
Uz Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka.
Cena operacije (cena poslata na e-mail) kada je rec o korekciji gornjih kapaka (cena poslata na e-mail), a korekcija donjih kapaka(cena poslata na e-mail).
Vazno je da znate da uz MACS lift moze da se radi samo korekcija gornjih kapaka, donji kapci se uvek rade odvojeno.
 U cene nasih operacija  uracunata je kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza.
Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana.
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica .
Ukoliko se odlucite za operaciju nju mozete zakazati telefonom na 0038163322698 sestra Sanja viber/whats app 
Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Jelena (2021-05-07)

Zanima me cijena Macs Lift? I zamjena grudnih Implantate i zatezanje natkoljenica tj butina? Mozete li pojedinacno poslati cijenu pojedinacno? Kada mogu da dobijem termin ili kako mogu da stupim u kontakt direktno sa hirurgom s obzirom da sam imala problem sa silikonom radi asimetrije grudnoh kosa a 2017 sam operisala karcinom dojke. Zivim u inostranstvu take da bas i nije jednostavno doci na termin Pa se opet vracati iz tog ratlos bih rado stupila u kontakt direktno sa hirurgom da se prvo konsultujem i objasnim detaljno sta zelim i koliko je to sve moguce izvesti. Hvala unaprijed .

Ana Life (2021-05-07)

Postovana Jelena,

Pre svega moramo da Vam kazemo da mi ne radimo rekonstrukciju grudi. Politika nase kuce je da ne radimo korekcije tudjih operacija i savet dr Arsica je da takve vrste operacija uvek treba da radi isti hirurg, tj hirurg koji je prvi put radio operaciju.

Sto se tice MACS lifta i nadkolenica molimo Vas posaljite nam fotografije na email dr Arsica bolnica@analife.rs kako bi doktor video sta je potrebno odraditi i kako bi smo Vam se javili sa vise informacija.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Maja (2021-04-08)

Postovani,zanima me cena Macs lift-a?

Ana Life (2021-04-08)

Postovana Maja,

Prvi korak je da nam posaljete fotografije Vaseg lica anfas i profil  na email dr Arsica bolnica@analife.rs, kako bi doktor video da li ste kandidat za ovu vrstu operacije. 
Kada je rec o macs liftu, to  je najsavremeniji fejslifting.
Operacija se radi iskljucivo u opstoj anesteziji.  To je operacija koja na prirodan način vraća petnaest godina, podižući obraze, peglajući nazolabijalne bore, ispravljajući liniju vrata, jednom rečju, podmlađujete se ali ne da menjate lični opis, već ste zaista onakvi kakvi ste bili nekada. Kod operacije macs lift obrazi se podižu u vis, kod klasičnog fejs lifta obrazi se povlače u stranu, da ne pominjemo što je klasičan fejslifting mnogo agresivnija operacija, koja zahteva duži oporavak, dok je kod macs lifta, sve nežnije i kraće. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana.
Uz Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka.
Cena operacije(cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza, koje bi ste Vi trebali da odradite. 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Lena (2021-03-27)

Postovani,molim cijenu MAcS liftinga?Hvala

Ana Life (2021-03-27)

:Postovana Lena,

Macs lift je najsavremeniji fejslifting.
Operacija se radi iskljucivo u opstoj anesteziji.
 To je operacija koja na prirodan način vraća petnaest godina, podižući obraze, peglajući nazolabijalne bore, ispravljajući liniju vrata, jednom rečju, podmlađujete se ali ne da menjate lični opis, već ste zaista onakvi kakvi ste bili nekada. 
Uz Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka.
Cena operacije (cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza.
 Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana.
 Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica .
Ukoliko se odlucite za operaciju nju mozete zakazati telefonom na 0038163322698 sestra Sanja viber/whats app 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Snježana (2021-03-23)

Poštovani, Ja sam bila na macsfaceliftu ali nisam zadovoljna sa liposukcijom podbratka niti podizanjem djela gdje su nazalobijalne bore.Ja osobno ne primjećujem razliku. Kirurg je koristio dva šava umjesto tri. Maje pitanje je da li se može potići samo onaj dio lica koji nije uz mogućnost dodatne liposukcije ili bez ili moram ponovo na kompletnu operaciju. Molim cjenu u oba slučaja. Unaprijed hvala, Snježana

Ana Life (2021-03-23)

Postovana Snezana, 

Savet naseg hirurga je da bilo kakve korekcije treba da radi hirurg koji je primarno radio operaciju, jer on najbolje zna sta je odradio i sta treba sve korogovati.
Politika nase kuce je da ne radimo korekcije tudjih operacija, bas zato sto ne mozemo da znamo sta je sve uradjeno, a samim tim ne mozemo da garantujemo kakav ce rezultat biti. 

Srdacan pozdrav Analife
 

Tamara (2021-03-10)

Poštovani, kolika cena za MACS fejs listing? I kolika cena za prvi pregled? S poštovanjem, Tamara.

Ana Life (2021-03-10)

Postovana Tamara,

Macs lift je najsavremeniji fejslifting. Operacija se radi iskljucivo u opstoj anesteziji.  
To je operacija koja na prirodan način vraća petnaest godina, podižući obraze, peglajući nazolabijalne bore, ispravljajući liniju vrata, jednom rečju, podmlađujete se ali ne da menjate lični opis, već ste zaista onakvi kakvi ste bili nekada. Kod operacije macs lift obrazi se podižu u vis, kod klasičnog fejs lifta obrazi se povlače u stranu, da ne pominjemo što je klasičan fejslifting mnogo agresivnija operacija, koja zahteva duži oporavak, dok je kod macs lifta, sve nežnije i kraće. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana.
Uz Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka. Cena operacije(cena poslata na e-mail)
 U cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza krvi, urina i testa na covid koje bi ste Vi odradili.. 
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, potrebno je samo da je zakazete telefonom na 0038163322698 sestra Sanja. 
Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Sre?ko (2021-03-04)

Koliko košta zahvat face lifting, gornji i donji kapci i korigovanje gornje usne sa mojom mašću. Obzirom da ste rekli da ima popust za više zahvata odjednom? S poštovanjem P.S Iz banja Luke sam.

Ana Life (2021-03-04)

 Postovani,

Pre svega moramo da Vam kazemo da se uz MACS lift ne mogu raditi druge operacije. U drugom aktu bi moglo da se uradi korekcija gornjih i donjih kapaka kao i transplantacija spostvene masti.

Macs lift je najsavremeniji fejslifting. Operacija se radi iskljucivo u opstoj anesteziji.  
To je operacija koja na prirodan način vraća petnaest godina, podižući obraze, peglajući nazolabijalne bore, ispravljajući liniju vrata, jednom rečju, podmlađujete se ali ne da menjate lični opis, već ste zaista onakvi kakvi ste bili nekada. Kod operacije macs lift obrazi se podižu u vis, kod klasičnog fejs lifta obrazi se povlače u stranu, da ne pominjemo što je klasičan fejslifting mnogo agresivnija operacija, koja zahteva duži oporavak, dok je kod macs lifta, sve nežnije i kraće. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana. Uz Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka.
Cena operacije (cena poslata na e-mail) Operacija gornjih kapaka(cena poslata na e-mail), a korekcija donjih kapaka (cena poslata na e-mail)transplantacija sopstvene masti u regiju usana(cena poslata na e-mail).
U cene je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza krvi, urina i testa na covid koje bi ste Vi odradili.. 
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, potrebno je samo da je zakazete telefonom na 0038163322698 sestra Sanja. 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Jasminka (2021-01-24)

Postovani,zanima me cijena Macs lift-a?

Ana Life (2021-01-24)

Postovana Jasmina,

Macs lift je najsavremeniji fejslifting.
To je operacija koja na prirodan način vraća petnaest godina, podižući obraze, peglajući nazolabijalne bore, ispravljajući liniju vrata, jednom rečju, podmlađujete se ali ne da menjate lični opis, već ste zaista onakvi kakvi ste bili nekada. Kod operacije macs lift obrazi se podižu u vis, kod klasičnog fejs lifta obrazi se povlače u stranu, da ne pominjemo što je klasičan fejslifting mnogo agresivnija operacija, koja zahteva duži oporavak, dok je kod macs lifta, sve nežnije i kraće. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana.
 Uz Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka.
Cena operacije(cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza. 
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica. 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Tatjana (2021-01-14)

Molim Vas za cenu Maks lifta. Takodje me zanima da li radite skidanje pega sa lica i ako radite kojim metodama i koje su cene. Hvala.

Ana Life (2021-01-14)

Postovana Tatjana,

Ne radimo sklanjanje pega sa lica, jer ne koristimo lasere. Sto se tice Macs lift -a to je  najsavremeniji fejslifting.
To je operacija koja na prirodan način vraća petnaest godina, podižući obraze, peglajući nazolabijalne bore, ispravljajući liniju vrata, jednom rečju, podmlađujete se ali ne da menjate lični opis, već ste zaista onakvi kakvi ste bili nekada. Kod operacije macs lift obrazi se podižu u vis, kod klasičnog fejs lifta obrazi se povlače u stranu, da ne pominjemo što je klasičan fejslifting mnogo agresivnija operacija, koja zahteva duži oporavak, dok je kod macs lifta, sve nežnije i kraće. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana. Uz Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka .
Cena operacije(cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza krvi, urina i testa na Covid19. 

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica. 
Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Natasa (2021-01-10)

Postovani, interesuje me cena Macs lifta i da li nakon liposukcije vrata, mast moze da se iskoristi za popunjavanje podocnjaka. S postovanjem

Ana Life (2021-01-10)

Postovana Natasa,

Mast koja se ukloni prilikom laserske liposukcija podbratka je mast koja ne moze da se iskoristi, jer laser unisti masne celije i nije moguce da se one transplantiraju i revitalizuju na drugom mestu.

MACS lift  je operacija koja na prirodan način vraća petnaest godina, podižući obraze, peglajući nazolabijalne bore, ispravljajući liniju vrata, jednom rečju, podmlađujete se ali ne da menjate lični opis, već ste zaista onakvi kakvi ste bili nekada. Kod operacije macs lift obrazi se podižu u vis, kod klasičnog fejs lifta obrazi se povlače u stranu, da ne pominjemo što je klasičan fejslifting mnogo agresivnija operacija, koja zahteva duži oporavak, dok je kod macs lifta, sve nežnije i kraće. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana.  Uz Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka .
Cena operacije(cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema u smislu : ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ bolnicki dan i bolnicka noc
kao i sve kontrole. Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

????? (2021-01-09)

Molim Vas , koja je cena Macs lifta? Hvala

Ana Life (2021-01-09)

Postovana,

Pre svega potrebno je da zakazete besplatnu konsultaciju kod dr Arsica na 063322698.
 Nacelno o operaciji mozemo Vam reci sledece: MACS lift  je operacija koja na prirodan način vraća petnaest godina, podižući obraze, peglajući nazolabijalne bore, ispravljajući liniju vrata, jednom rečju, podmlađujete se ali ne da menjate lični opis, već ste zaista onakvi kakvi ste bili nekada. Kod operacije macs lift obrazi se podižu u vis, kod klasičnog fejs lifta obrazi se povlače u stranu, da ne pominjemo što je klasičan fejslifting mnogo agresivnija operacija, koja zahteva duži oporavak, dok je kod macs lifta, sve nežnije i kraće. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana.  
Uz Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka. Cena operacije(cena poslata na e-mail)  u cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema u smislu :
( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+bolnicki dan i bolnicka noc
kao i sve kontrole.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Alexandra (2021-01-04)

Postovani,imam 47 god i pre par godina sam uradila blefaroplastic.Imam veoma tanku kozu,i vise nista drugo ne pomaze.Zanima me MACS lift procedura i cena,hvala unapred

Ana Life (2021-01-04)

Postovana Aleksandra, 

Macs lift je najsavremeniji fejslifting.
To je operacija koja na prirodan način vraća petnaest godina, podižući obraze, peglajući nazolabijalne bore, ispravljajući liniju vrata, jednom rečju, podmlađujete se ali ne da menjate lični opis, već ste zaista onakvi kakvi ste bili nekada. Kod operacije macs lift obrazi se podižu u vis, kod klasičnog fejs lifta obrazi se povlače u stranu, da ne pominjemo što je klasičan fejslifting mnogo agresivnija operacija, koja zahteva duži oporavak, dok je kod macs lifta, sve nežnije i kraće. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana. Uz Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka i obraza.
Cena operacije(cena poslata na e-mail)u cene je uracunata kompletna preoperativna priprema:
-RTG snimak pluca sa nalazom radiologa
-EKG srca, 
-Pregled interniste kardiologa
-pregled anesteziologa
-bolnicki dan i noc
-sve kontrole
Vase bi bilo da odradite samo odredjeni spisak laboratorijskih analiza.
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.
 

Srdacan pozdrav Analife

Dejan (2021-01-02)

Postovani, koliko bi iznosila intervencije max lifta, i cena zatezanja ocnog kapka?

Ana Life (2021-01-02)

 Postovani Dejane,

Fat graft lica predstavlja transplantaciju masti koja je prethodno uzeta sa regija gde je ima u visku,specijalno se obradi, a zatim se trasplantira u predeo lica.
Cena ove intervencije (cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata preoperativna priprema( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. 

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica da doktor proceni da li ste kandidat za ovu vrstu operacije. Konsultaciju mozete zakazati telefonom na 063322698 sestra Sanja.
 
Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Sanja (2020-12-23)

Poštovani , interesuje me cena za Macs Lift . Unapred zahvalna na Vašem odgovoru .

Ana Life (2020-12-23)

 Postovana Sanja, 


Macs lift je najsavremeniji fejslifting.
To je operacija koja na prirodan način vraća petnaest godina, podižući obraze, peglajući nazolabijalne bore, ispravljajući liniju vrata, jednom rečju, podmlađujete se ali ne da menjate lični opis, već ste zaista onakvi kakvi ste bili nekada. Kod operacije macs lift obrazi se podižu u vis, kod klasičnog fejs lifta obrazi se povlače u stranu, da ne pominjemo što je klasičan fejslifting mnogo agresivnija operacija, koja zahteva duži oporavak,
dok je kod macs lifta, sve nežnije i kraće.
Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana. Uz Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka i obraza.
Cena operacije (cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza. 
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Danijela (2020-11-08)

Postovani, interesuje me cena za Macs lift, i da li je preporucljivo to raditi sa 42 godine. S postivanjem

Ana Life (2020-11-08)

Postovana Danijela,

Macs lift je najsavremeniji fejslifting. To je operacija koja na prirodan način vraća petnaest godina, podižući obraze, peglajući nazolabijalne bore, ispravljajući liniju vrata, jednom rečju, podmlađujete se ali ne da menjate lični opis, već ste zaista onakvi kakvi ste bili nekada. Kod operacije macs lift obrazi se podižu u vis, kod klasičnog fejs lifta obrazi se povlače u stranu, da ne pominjemo što je klasičan fejslifting mnogo agresivnija operacija, koja zahteva duži oporavak, dok je kod macs lifta, sve nežnije i kraće. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana. Uz Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka i obraza. Cena operacije (cena poslata na e-mail), u cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza. 

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Gorica (2020-10-31)

Postovani/a interesuje me cene :-uklanjanje viska koze nadlaktice -podizanje grudi -Macs lift podizanje koze lica i vrata Unapred Hvala

Ana Life (2020-10-31)

Postovana Gorice,

Macs lift je najsavremeniji fejslifting. To je operacija koja na prirodan način vraća petnaest godina, podižući obraze, peglajući nazolabijalne bore, ispravljajući liniju vrata, jednom rečju, podmlađujete se ali ne da menjate lični opis, već ste zaista onakvi kakvi ste bili nekada. Kod operacije macs lift obrazi se podižu u vis, kod klasičnog fejs lifta obrazi se povlače u stranu, da ne pominjemo što je klasičan fejslifting mnogo agresivnija operacija, koja zahteva duži oporavak, dok je kod macs lifta, sve nežnije i kraće. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana. Uz Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka i obraza. Cena operacije (cena poslata na e-mail), u cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza. Sto se tice Brahioplastike to je intervencija koja se sastoji iz dve operacije 
1.laserska liposukcija nadlaktica
2.uklanjanje viska koze sa nadlaktica (rez se pravi sa unutrsnje strane nadlaktica i ide od pazusne jame do lakta, sije se jako precizno i tankim koncima kako bi oziljci bili slabo primetni.)(cena poslata na e-mail)
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Ivana (2020-10-24)

imam 45 godina i radila bi MACS lift lica i eventualno vrata. Pošaljite mi cenu. I kažite rešavate li tom operacijom kesice ispod očiju (da ne moram ići na blefaroplastiku)?

Ana Life (2020-10-24)

Postovana Ivana,

Macs lift je najsavremeniji fejslifting. To je operacija koja na prirodan način vraća petnaest godina, podižući obraze, peglajući nazolabijalne bore, ispravljajući liniju vrata, jednom rečju, podmlađujete se ali ne da menjate lični opis, već ste zaista onakvi kakvi ste bili nekada. Kod operacije macs lift obrazi se podižu u vis, kod klasičnog fejs lifta obrazi se povlače u stranu, da ne pominjemo što je klasičan fejslifting mnogo agresivnija operacija, koja zahteva duži oporavak, dok je kod macs lifta, sve nežnije i kraće. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana. Uz Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka i obraza. Cena operacije (cena poslata na e-mail)  u cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza.  Na ovaj nacin se ne resava stanje donjih kapaka,vec se njihova operacija radi nakon Macs lifta.

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Tamar (2020-10-14)

Postovani, zanima me cena MACS lifta. S poštovanjem, Tamara.

Ana Life (2020-10-14)

Postovana Tamara,

Macs lift je najsavremeniji fejslifting. To je operacija koja na prirodan način vraća petnaest godina, podižući obraze, peglajući nazolabijalne bore, ispravljajući liniju vrata, jednom rečju, podmlađujete se ali ne da menjate lični opis, već ste zaista onakvi kakvi ste bili nekada. Kod operacije macs lift obrazi se podižu u vis, kod klasičnog fejs lifta obrazi se povlače u stranu, da ne pominjemo što je klasičan fejslifting mnogo agresivnija operacija, koja zahteva duži oporavak, dok je kod macs lifta, sve nežnije i kraće. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana. Uz Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka i obraza. Cena operacije (cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza. 
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Danijela (2020-10-10)

Koliko Kosta mask lift?

Ana Life (2020-10-10)

Postovana Danijela,
Macs lift je najsavremeniji fejslifting. To je operacija koja na prirodan način vraća petnaest godina, podižući obraze, peglajući nazolabijalne bore, ispravljajući liniju vrata, jednom rečju, podmlađujete se ali ne da menjate lični opis, već ste zaista onakvi kakvi ste bili nekada. Kod operacije macs lift obrazi se podižu u vis, kod klasičnog fejs lifta obrazi se povlače u stranu, da ne pominjemo što je klasičan fejslifting mnogo agresivnija operacija, koja zahteva duži oporavak, dok je kod macs lifta, sve nežnije i kraće. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana. Uz Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka i obraza. Cena operacije (cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza. 
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Vanja (2020-10-08)

Postovani, Interesuje me cijena Macs lifta i da li je moguce u toku operacije odstraniti i medijalnu cistu vrata?Hvala.

Ana Life (2020-10-08)

Postovana Vanja,

Macs lift je najsavremeniji fejslifting. To je operacija koja na prirodan način vraća petnaest godina, podižući obraze, peglajući nazolabijalne bore, ispravljajući liniju vrata, jednom rečju, podmlađujete se ali ne da menjate lični opis, već ste zaista onakvi kakvi ste bili nekada. Kod operacije macs lift obrazi se podižu u vis, kod klasičnog fejs lifta obrazi se povlače u stranu, da ne pominjemo što je klasičan fejslifting mnogo agresivnija operacija, koja zahteva duži oporavak, dok je kod macs lifta, sve nežnije i kraće. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana. Uz Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka i obraza. Cena operacije (cena poslata na e-mail), u cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza.  Nije moguće odraditi i odstranjivanje ciste. Najbolje je da prvo resite taj problem, pa tek onda da planirate operaciju Macs lift.
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Kristina (2020-10-04)

Postovanje, zanima me cena macs lifta, i da li je moguce uraditi operaciju iako imam tek 30 godina? Hvala unapred

Ana Life (2020-10-04)

 Postovana Kristina,

Macs lift je najsavremeniji fejslifting. To je operacija koja na prirodan način vraća petnaest godina, podižući obraze, peglajući nazolabijalne bore, ispravljajući liniju vrata, jednom rečju, podmlađujete se ali ne da menjate lični opis, već ste zaista onakvi kakvi ste bili nekada. Kod operacije macs lift obrazi se podižu u vis, kod klasičnog fejs lifta obrazi se povlače u stranu, da ne pominjemo što je klasičan fejslifting mnogo agresivnija operacija, koja zahteva duži oporavak, dok je kod macs lifta, sve nežnije i kraće. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana. Uz Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka i obraza. Cena operacije (cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza. 
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Jasmina (2020-09-28)

Poštovani, Molim za info o ceni Masc lift-a? Unapred hvala,

Ana Life (2020-09-28)

Postovana Jasmina,

Macs lift je najsavremeniji fejslifting. To je operacija koja na prirodan način vraća petnaest godina, podižući obraze, peglajući nazolabijalne bore, ispravljajući liniju vrata, jednom rečju, podmlađujete se ali ne da menjate lični opis, već ste zaista onakvi kakvi ste bili nekada. Kod operacije macs lift obrazi se podižu u vis, kod klasičnog fejs lifta obrazi se povlače u stranu, da ne pominjemo što je klasičan fejslifting mnogo agresivnija operacija, koja zahteva duži oporavak, dok je kod macs lifta, sve nežnije i kraće. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana. Uz Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka i obraza. Cena operacije (cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza. 
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Milicevic (2020-09-15)

Cena mini facelifting

Ana Life (2020-09-15)

Postovana Karolina,

Macs lift je najsavremeniji fejslifting. To je operacija koja na prirodan način vraća petnaest godina, podižući obraze, peglajući nazolabijalne bore, ispravljajući liniju vrata, jednom rečju, podmlađujete se ali ne da menjate lični opis, već ste zaista onakvi kakvi ste bili nekada. Kod operacije macs lift obrazi se podižu u vis, kod klasičnog fejs lifta obrazi se povlače u stranu, da ne pominjemo što je klasičan fejslifting mnogo agresivnija operacija, koja zahteva duži oporavak, dok je kod macs lifta, sve nežnije i kraće. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana. Uz Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka i obraza. Cena operacije je (cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza. 
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

cemi (2020-09-10)

postovani zanima me cena MASC lift? hvala unapred

Ana Life (2020-09-10)

: Postovani,


Macs lift je najsavremeniji fejslifting. To je operacija koja na prirodan način vraća petnaest godina, podižući obraze, peglajući nazolabijalne bore, ispravljajući liniju vrata, jednom rečju, podmlađujete se ali ne da menjate lični opis, već ste zaista onakvi kakvi ste bili nekada. Kod operacije macs lift obrazi se podižu u vis, kod klasičnog fejs lifta obrazi se povlače u stranu, da ne pominjemo što je klasičan fejslifting mnogo agresivnija operacija, koja zahteva duži oporavak, dok je kod macs lifta, sve nežnije i kraće. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana. Uz Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka i obraza. Cena operacije je (cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza. 
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Claudia (2020-09-10)

Pozdrav, Molim Vas cijena MACS face liftinga. Hvala

Ana Life (2020-09-10)

 Postovana Claudija,

Macs lift je najsavremeniji fejslifting. To je operacija koja na prirodan način vraća petnaest godina, podižući obraze, peglajući nazolabijalne bore, ispravljajući liniju vrata, jednom rečju, podmlađujete se ali ne da menjate lični opis, već ste zaista onakvi kakvi ste bili nekada. Kod operacije macs lift obrazi se podižu u vis, kod klasičnog fejs lifta obrazi se povlače u stranu, da ne pominjemo što je klasičan fejslifting mnogo agresivnija operacija, koja zahteva duži oporavak, dok je kod macs lifta, sve nežnije i kraće. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana. Uz Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka i obraza. Cena operacije je (cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza. 
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Tanja (2020-08-09)

Pozdrav, molila bih vas za cenu MACS liftinga, Unared hvala.

Ana Life (2020-08-09)

Postovana Tanja,

Macs lift je najsavremeniji fejslifting. To je operacija koja na prirodan način vraća petnaest godina, podižući obraze, peglajući nazolabijalne bore, ispravljajući liniju vrata, jednom rečju, podmlađujete se ali ne da menjate lični opis, već ste zaista onakvi kakvi ste bili nekada. Kod operacije macs lift obrazi se podižu u vis, kod klasičnog fejs lifta obrazi se povlače u stranu, da ne pominjemo što je klasičan fejslifting mnogo agresivnija operacija, koja zahteva duži oporavak, dok je kod macs lifta, sve nežnije i kraće. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana. Uz Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka i obraza. Cena operacije (cena poslata na e-mail)  u cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza. 
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Tanja (2020-07-20)

Pozdrav, Molim Vas cijena MACS face liftinga. Hvala

Ana Life (2020-07-20)

Postovana Tanja,

Macs lift je najsavremeniji fejslifting. To je operacija koja na prirodan način vraća petnaest godina, podižući obraze, peglajući nazolabijalne bore, ispravljajući liniju vrata, jednom rečju, podmlađujete se ali ne da menjate lični opis, već ste zaista onakvi kakvi ste bili nekada. Kod operacije macs lift obrazi se podižu u vis, kod klasičnog fejs lifta obrazi se povlače u stranu, da ne pominjemo što je klasičan fejslifting mnogo agresivnija operacija, koja zahteva duži oporavak, dok je kod macs lifta, sve nežnije i kraće. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana. Cena operacije (cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza. 
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Alma (2020-07-09)

Postovanje, Zanima me cena ovog zahvata i cena operacije nosa sa svim dodatnim pregledima. Dali je omgiven uraditi obadve operacije istovremeno?

Ana Life (2020-07-09)

 Postovana Alma,

Macs lift je najsavremeniji fejslifting. To je operacija koja na prirodan način vraća petnaest godina, podižući obraze, peglajući nazolabijalne bore, ispravljajući liniju vrata, jednom rečju, podmlađujete se ali ne da menjate lični opis, već ste zaista onakvi kakvi ste bili nekada. Kod operacije macs lift obrazi se podižu u vis, kod klasičnog fejs lifta obrazi se povlače u stranu, da ne pominjemo što je klasičan fejslifting mnogo agresivnija operacija, koja zahteva duži oporavak, dok je kod macs lifta, sve nežnije i kraće. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana. Cena operacije (cena poslata na e-mail) , a cena operacije nosa (cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza. Vazno je da znate da su to dve velike i kompleksne operacije i nije izvodljivo da se rade u jednom aktu,  vec moraju odvojeno.
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Rada (2020-07-04)

Zanima me cena kompletnog zahvata ili samo čeonog dela sa smejalicama i i moze li da se radi posle friske operacije nosa? Hvala lp.

Ana Life (2020-07-04)

 Postovana Rado,

Macs lift je najsavremeniji fejslifting. To je operacija koji na prirodan način vraća petnaest godina, podižući obraze, peglajući nazolabijalne bore, ispravljajući liniju vrata, jednom rečju, podmlađujete se  ali ne da menjate lični opis, već ste zaista bivate onakvi kakvi ste bili nekada. Kod operacije macs lift obrazi se podižu u vis, kod klasičnog fejs lifta obrazi se povlače u stranu, da ne pominjemo što je klasičan fejslifting mnogo agresivnija operacija, koja zahteva duži oporavak, dok je kod macs lifta, sve nežnije i kraće. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana. Ožiljci su nežni, vremenom postaju skoro nevidljivi i u kosi.
U sklopu ove operacije radi se i laserska liposukcija podbratka. 
Cena je (cena poslata na e-mail)
U cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema osim odredjenih laboratorijskih analiza koje bi ste Vi odradili. Ako zelite mozete da dodjete na bespltanu konsultaciju kod dr Arsica.

Srdacan pozdrav
 

Jasna (2020-06-29)

Postovanje,zanima me konkretno cena podizanja obraza,ili pomeranja u stranu..Mnogo su mi izrazeni..Hvala Vam unapred

Ana Life (2020-06-29)

Postovana Jasna, 

Macs lift je najsavremeniji fejslifting. To je operacija koja na prirodan način vraća petnaest godina, podižući obraze, peglajući nazolabijalne bore, ispravljajući liniju vrata, jednom rečju, podmlađujete se ali ne da menjate lični opis, već ste zaista onakvi kakvi ste bili nekada. Kod operacije macs lift obrazi se podižu u vis, kod klasičnog fejs lifta obrazi se povlače u stranu, da ne pominjemo što je klasičan fejslifting mnogo agresivnija operacija, koja zahteva duži oporavak, dok je kod macs lifta, sve nežnije i kraće. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana. Cena operacije (cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza. 
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Alma (2020-04-27)

Intresujem koliko kosta Mcs lift kica i Vrat

Ana Life (2020-04-27)

Postovana Alma,

Macs lift je najsavremeniji fejslifting. To je operacija koja na prirodan način vraća petnaest godina, podižući obraze, peglajući nazolabijalne bore, ispravljajući liniju vrata, jednom rečju, podmlađujete se ali ne da menjate lični opis, već ste zaista onakvi kakvi ste bili nekada. Kod operacije macs lift obrazi se podižu u vis, kod klasičnog fejs lifta obrazi se povlače u stranu, da ne pominjemo što je klasičan fejslifting mnogo agresivnija operacija, koja zahteva duži oporavak, dok je kod macs lifta, sve nežnije i kraće. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana. Cena operacije(cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza. 
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica

Srdacan pozdrav Vasa Analife

Lidija (2020-03-03)

Radila sam kod vas rinoplastiku,estetsku operaciju nosa u November.Zanima me MACS LIFT LICA I VRATA,recite mi cenu?

Ana Life (2020-03-03)

 Poštovana Lidija, 
Macs lift je najsavremeniji fejslifting. To je operacija koji na prirodan način vraća petnaest godina, podižući obraze, peglajući nazolabijalne bore, ispravljajući liniju vrata, jednom rečju, podmlađujete se  ali ne da menjate lični opis, već ste zaista bivate onakvi kakvi ste bili nekada. Kod operacije macs lift obrazi se podižu u vis, kod klasičnog fejs lifta obrazi se povlače u stranu, da ne pominjemo što je klasičan fejslifting mnogo agresivnija operacija, koja zahteva duži oporavak, dok je kod macs lifta, sve nežnije i kraće. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana. Ožiljci su nežni, vremenom postaju skoro nevidljivi i u kosi.
U skolpu ove operacije radi se i laserska liposukcija podbratka. 
(cena poslata na e-mail)
U cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema osim odredjenih laboratorijskih analiza koje bi ste Vi odradili. Ako zelite mozete da dodjete na besplatanu konsultaciju kod dr Arsica.

Srdacan pozdrav

Marija (2020-01-10)

Imam 45god.Da li su ok godine za macs iift i koja je cena?

Ana Life (2020-01-10)


Poštovana Marija

Macs lift je najsavremeniji fejslifting. To je operacija koji na prirodan način vraća petnaest godina, podižući obraze, peglajući nazolabijalne bore, ispravljajući liniju vrata, jednom rečju, podmlađuje ste se aline da menjate lični opis, već ste zaista onakvi kakvi ste bili nekada. Kod operacije macs lift obrazi se podižu u vis, kod klasičnog fejs lifta obrazi se povlače u stranu, da ne pominjemo što je klasičan fejslifting mnogo agresivnija operacija, koja zahteva duži oporavak, dok je kod macs lifta, sve nežnije i kraće. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana. Kako će mama  izgledati posle Macs lifta, može sama da vidi ako stane ispred ogledala, stavi prste na jagodice i podigne u vis, naravno zateže se i vrat . Ožiljci su nežni, vremenom postaju skoro nevidljivi i u kosi.

(cena poslata na e-mail),u cene je uraćunata kompletna preoperativna priprema: RTG pluća, Kardiološki pregled, Ekg, laboratorija, ležanje od jedne noći.
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica ili da nam pisaljete fotografije anfas i profil.

Srdačan pozdrav Analife 
 

Alexander (2019-12-04)

Postovani zanima me cena Facelifta muskarac sam I imam 43 godine unapred hvala..

Ana Life (2019-12-04)

Poštovani Alexandre,

Macs lift je najsavremeniji fejslifting. To je operacija koja na prirodan način vraća petnaest godina, podižući obraze, peglajući nazolabijalne bore, ispravljajući liniju vrata, jednom rečju, podmlađujete se ali ne da menjate lični opis, već ste zaista onakvi kakvi ste bili nekada. Kod operacije macs lift obrazi se podižu u vis, kod klasičnog fejs lifta obrazi se povlače u stranu, da ne pominjemo što je klasičan fejslifting mnogo agresivnija operacija, koja zahteva duži oporavak, dok je kod macs lifta, sve nežnije i kraće. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana. Cena operacije (cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza. Najbolje bi bilo da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsića.
Što se tiče zakazivanja konsultacije potrebno je nedelju dana unpared da je zakazete, a sto se tice operacije potrebno je oko 3-4 nedelje ranije da se zakaze termin.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Natasa (2019-10-10)

Imam 38 godina.Primetjla sam da su lice i vrat i podbradak poceli blago da se opustaju!! Da li je rano 38 godina za maks face lifting? Hvala

Ana Life (2019-10-10)

 Postovana Natasa,

 Da bi smo Vam mogli dati odgovor da li ste za macs lift ili ne, najbolje bi bilo da dodjete na konsultaciju ili da nam posaljite slike lica anfas i profil na direktan mail bolnica@analife.rs 

S postovanjem 

Analife
 

Olivera (2019-09-15)

Postovani, Zanima me cena MACS Liftinga. Imam 44 godine i veoma izrazene nazolabijalne bore. Pozdrav

Ana Life (2019-09-15)

Poštovana Olivera,


Macs lift je najsavremeniji fejslifting. To je operacija koji na prirodan način vraća petnaest godina, podižući obraze, peglajući nazolabijalne bore, ispravljajući liniju vrata, jednom rečju, podmlađujete se ali ne da menjate lični opis, već ste zaista onakvi kakvi ste bili nekada. Kod operacije macs lift obrazi se podižu u vis, kod klasičnog fejs lifta obrazi se povlače u stranu, da ne pominjemo što je klasičan fejslifting mnogo agresivnija operacija, koja zahteva duži oporavak, dok je kod macs lifta, sve nežnije i kraće. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana. Kako ćete izgledati posle Macs lifta, možete sami da vidite ako stanete ispred ogledala, stavite prste na jagodice i podignete u vis, naravno zateže se i vrat ukoliko je potrebno. Ožiljci su nežni, vremenom postaju skoro nevidljivi i u kosi.

(cena poslata na e-mail), u cenu je uraćunata kompletna preoperativna priprema: RTG pluća, Kardiološki pregled, Ekg, laboratorija, ležanje od jedne noći.

Ako ste raspolozeni mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.
Srdačan pozdrav Vaša Analife
 

Tatjana (2019-06-11)

Postovani interesuje me cena za Macs Lifting molim vas. Srdecan Pozdrav

Ana Life (2019-06-11)

Poštovana Tatjana,
Macs lift je najsavremeniji fejslifting. To je operacija koja na prirodan način vraća petnaest godina, podižući obraze, peglajući nazolabijalne bore, ispravljajući liniju vrata, jednom rečju, podmlađujete se ali ne da menjate lični opis, već ste zaista onakvi kakvi ste bili nekada. Kod operacije macs lift obrazi se podižu u vis, kod klasičnog fejs lifta obrazi se povlače u stranu, da ne pominjemo što je klasičan fejslifting mnogo agresivnija operacija, koja zahteva duži oporavak, dok je kod macs lifta, sve nežnije i kraće. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana. Cena operacije (cena poslata na e-mail)  u cenu je uračunata komoletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza koje bi ste Vi odradili.
Ako želite možete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.

Srdačan pozdrav Vaša Analife
 

Dragica (2019-02-23)

Postovani intreresuje me cjena FaceLift/MaceLift.Zeljela bi konsultativni pregled kod dr.Arsica pocetkom jula mjeseca. Koliko ranije trebam termin zakazati?Hvala...

Ana Life (2019-02-23)

Poštovana Dragice,

Macs lift je najsavremeniji fejslifting. To je operacija koja na prirodan način vraća petnaest godina, podižući obraze, peglajući nazolabijalne bore, ispravljajući liniju vrata, jednom rečju, podmlađujete se ali ne da menjate lični opis, već ste zaista onakvi kakvi ste bili nekada. Kod operacije macs lift obrazi se podižu u vis, kod klasičnog fejs lifta obrazi se povlače u stranu, da ne pominjemo što je klasičan fejslifting mnogo agresivnija operacija, koja zahteva duži oporavak, dok je kod macs lifta, sve nežnije i kraće. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veći deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana. Cena operacije (cena poslata na e-mail) u cenu je uračunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza. 

Što se tiče zakazivanja konsultacije potrebno je nedelju dana unpared da je zakažete, a sto se tiče operacije potrebno je oko 3-4 nedelje ranije da se zakaže termin.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Pitanje (2019-01-16)

Postovani interesuje me cjena face lift/masc lift-a. Pozdrav

Ana Life (2019-01-16)

Poštovana Lejla,

 Macs lift je najsavremeniji fejslifting. To je operacija koji na prirodan način vraća petnaest godina, podižući obraze, peglajući nazolabijalne bore, ispravljajući liniju vrata, jednom rečju, podmlađuje ste se aline da menjate lični opis, već ste zaista onakvi kakvi ste bili nekada. Kod operacije macs lift obrazi se podižu u vis, kod klasičnog fejs lifta obrazi se povlače u stranu, da ne pominjemo što je klasičan fejslifting mnogo agresivnija operacija, koja zahteva duži oporavak, dok je kod macs lifta, sve nežnije i kraće. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veći deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana. Kako ćete izgledati posle Macs lifta, možete sami da vidite ako stanete ispred ogledala, stavite prste na jagodice i podignete u vis, naravno zateže se i vrat ukoliko je potrebno. Ožiljci su nežni, vremenom postaju skoro nevidljivi i u kosi.

 

(cena poslata na e-mail), u cenu je uračunata kompletna preoperativna priprema: RTG pluća, Kardiološki pregled, Ekg, laboratorija, ležanje od jedne noći, kao i sve kontrole.

Ako želite možete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsića.

 

Srdačan pozdrav Vaša Analife

ljiljana (2019-01-12)

Postovani interesuje me cena Face lift/MASC lift-a Pozdrav

Ana Life (2019-01-12)

Poštovana Ljiljana,

 

Macs lift je najsavremeniji fejslifting. To je operacija koji na prirodan način vraća petnaest godina, podižući obraze, peglajući nazolabijalne bore, ispravljajući liniju vrata, jednom rečju, podmlađuje ste se aline da menjate lični opis, već ste zaista onakvi kakvi ste bili nekada. Kod operacije macs lift obrazi se podižu u vis, kod klasičnog fejs lifta obrazi se povlače u stranu, da ne pominjemo što je klasičan fejslifting mnogo agresivnija operacija, koja zahteva duži oporavak, dok je kod macs lifta, sve nežnije i kraće. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veći deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana. Kako ćete izgledati posle Macs lifta, možete sami da vidite ako stanete ispred ogledala, stavite prste na jagodice i podignete u vis, naravno zateže se i vrat ukoliko je potrebno. Ožiljci su nežni, vremenom postaju skoro nevidljivi i u kosi.
(cena poslata na e-mail) u cenu je uraćunata kompletna preoperativna priprema: RTG pluća, Kardiološki pregled, Ekg, laboratorija, ležanje od jedne noći.

Ako ste raspoloženi možete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsića.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Dragana (2019-01-07)

Oprostite,interesuje me cena Face lift/MASC lift-a i liposukcija butina.Hvala

Ana Life (2019-01-07)

Poštovana Dragana,

cena smo Vam poslali  na e -mail.

 

Srdačan pozdrav Vaša Analife

anita (2018-12-11)

Poštovani, imam 55 godina i obješen donji dio lica (područje od donjeg dijela nosa i rubova usana). Zanima me zatezanje samo tog tijela, odnosno koji bi to zahvat bio, njegova cijena i duljina oporavka. Ne živim blizu Beograda, pa me zanima da lih bih morala dolaziti i na konzultacije. Hvala unaprijed i srdačan pozdrav.

Ana Life (2018-12-11)

Poštovana Anita, 

Na osnovu vašeg opisa u predhodnom pitanju Vama bi bilo potrebno da se uradi operacija zatezanje vrata i donje polovine lica - Neck lift. 

A kada je reč o Neck liftu-zatezanju vrata i donje polovine lica :

ova intervencija se sastoji iz dve operacije

1.Laserska liposukcija podbratka 

Mi koristimo najsavremeniji Deka laser, gde zrak našeg lasera prepiznaje masne celine I topi ih, a zatim se specijalnim kanilama učini aspiracija masnih ćelija.
 

2.Lifting - gde se zatežu mišići donje polovine lica i vrata i uklanja višak kože. 

I cena ove dve intervencije (cena poslata na e-mail) u cene je  uračunata kompletna preoperativna priprema ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ bolnički dan i bolnička noć kao i sve kontrole.

Ukoliko možete Vi dodjite na besplatnu konsultaciju kod dr Arsića, a ukoliko ne budete mogli posaljite nam Vaše fotografije na nas e - mail bolnica@analife.rs da naš doktor pogleda, šta je sve potrebno korigovati.

 

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Azra (2018-11-20)

Poštovanje, interesuje me cijena MACS face liftinga. Hvala i lijep pozdrav.

Ana Life (2018-11-20)

Poštovana Azra,

Macs lift je najsavremeniji fejslifting. To je operacija koji na prirodan način vraća petnaest godina, podižući obraze, peglajući nazolabijalne bore, ispravljajući liniju vrata, jednom rečju, podmlađuje ste se aline da menjate lični opis, već ste zaista onakvi kakvi ste bili nekada. Kod operacije macs lift obrazi se podižu u vis, kod klasičnog fejs lifta obrazi se povlače u stranu, da ne pominjemo što je klasičan fejslifting mnogo agresivnija operacija, koja zahteva duži oporavak, dok je kod macs lifta, sve nežnije i kraće. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana. Kako ćete izgledati posle Macs lifta, možete sami da vidite ako stanete ispred ogledala, stavite prste na jagodice i podignete u vis, naravno zateže se i vrat ukoliko je potrebno. Ožiljci su nežni, vremenom postaju skoro nevidljivi i deo njih se nalazi u kosi i iza uva.(cena poslata na e-mail) u cenu je uraćunata kompletna preoperativna priprema: RTG pluća, Kardiološki pregled, Ekg, laboratorija, ležanje od jedne noći.
Ukoliko Vam cena odgovara, protokol je sledeći:
Po dolasku  u bolnicu u dogovoreno vreme,  smestamo Vas  u jedan od naših deset apartmana. Slike apartmana imate na našem sajtu.

U zakazano vreme bi se  radio  RTG pluća, ako je sve u redu

Sledeći pregled je  internističko-kardiološki pregled i EKG

Ako je sve u redu , obavlja se pregled anesteziologa, koji daje pristanak za operaciju

S poštovanjem

Analife i dr Arsić 

Mira (2018-10-05)

P ostovani, Interesuje me cena MACS face liftinga? Hvala i svako dobro.

Ana Life (2018-10-05)

Poštovana Miro, 

 

Macs lift je najsavremeniji fejslifting. To je operacija koji na prirodan način vraća 10 godina, podižući obraze, peglajući nazolabijalne bore, ispravljajući liniju vrata, jednom rečju, podmlađuje te se, ali ne da menjate lični opis, već ste zaista onakvi kakvi ste bili nekada. Kod operacije macs lift obrazi se podižu u vis, kod klasičnog fejs lifta obrazi se povlače u stranu, da ne pominjemo što je klasičan fejslifting mnogo agresivnija operacija, koja zahteva duži oporavak, dok je kod macs lifta, sve nežnije i kraće. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veći deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana.Ožiljci su nežni, vremenom postaju skoro nevidljivi i u kosi.

Cena kada je u pitanju MACS lift (Face and Neck lift) (cena poslata na e-mail) u cenu je uraćunata kompletna preoperativna priprema: RTG pluća, Kardiološki pregled, Ekg, laboratorija, ležanje od jedne noći kod nas u bolnici.

Ako želite možete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsića. 

 

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Marta (2018-09-25)

Postovani ,zanima me cena operacije zatezanje gornjih kapaka?

Ana Life (2018-09-25)

Poštovana,

cena operacije gornjih kapaka  - Blepharoplastika gornjih kapaka (cena poslata na e-mail) u cenu je uračunata kompletna preoperativna priprema ( EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ bolnički dan , kao i sve kontrole.

Možete doći na besplatnu konsultaciju kod dr Arsića.

 

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Goga (2018-09-10)

Poštovani,zanima me cena za lifting donje polovine lica?

Ana Life (2018-09-10)

Poštovana Gogo, 

Ako govorimo o donjoj polovini lica i zatezanju visećih obraza i zatezanju bora, onda je mini fejs lifting ili Masc lift rešenje za Vas.

Da bi smo Vam preciznije rekli cenu pošaljite nam slike na direktan e-mail za doktora  Arsića bolnica@analife.rs

Najbolje je da dodjete na konsultaciju koja je besplatna, koja se zakazuje na neki od naših telefona, 069 3196808

 

S poštovanjem 

Analife

Stela (2018-08-21)

Postovani ,zanima me cena operacije zatezanje gornjih kapaka?

Ana Life (2018-08-21)

 

Poštovana,

cena operacije gornjih kapaka  - Blepharoplastika gornjih kapaka (cena poslata na e-mail) u cenu je uračunata kompletna preoperativna priprema ( EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ bolnicki dan , kao i sve kontrole.

Možete doći na besplatnu konsultaciju kod dr Arsića.

 

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Helena (2018-08-21)

Postovanje , treba mi cena za Faceliftning i koliko dana bi trebala ostati kod vas?

Ana Life (2018-08-21)

Poštovana Helena,

Fejs lifting(MACS lift) je najsavremenija operacija fejsliftinga, koji na prirodan način vraća desetak-petnaest godina, podižući obraze, peglajući nazolabijalne bore, ispravljajući liniju vrata, jednom rečju podmlađuje te ste se, ali ne da menjate lični opis, već ste zaista onakvi kakvi ste bili nekada..

Cena je (cena poslata na e-mail)

 

Ukoliko Vam cena odgovara, protokol je sledeći

1.   Šaljemo Vam upitnik i šta od laboratorijskih analiza je potrebno da uradite u svom gradu.  Naš predlog je da u svom mestu uradite laboratoriju, zbog toga što, recimo, ako ste anemični, otkazali  bi smo operaciju, a Vi ste imali trošak puta. Laboratorija je prvi eliminacioni korak, kojim bi smo hteli, da Vas poštedimo troška dolaska, ako nije sve u redu

2.   Naš konzilijum lekara na čelu sa anesteziologom, pogledao bi  Vaše rezultate, ako je sve u redu, potvrdili bi termin dolaska u bolnicu,

3.   Po dolasku  u bolnicu u dogovoreno vreme,  smestili bi smo Vas u apartman. Slike apartmana imate na našem sajtu

4.   U zakazano vreme bi se  radio RTG pluća, ako je sve u redu

5.   Sledeći pregled je  internističko-kardiološki pregled i EKG

6.   Ako je sve u redu , obavlja se pregled anesteziologa, koji daje pristanak za operaciju

7.   Operacija

8.   Sutradan napuštate bolnicu.

 

Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife

Sara (2018-04-16)

Zdravo Ne zivim u Srbiji pa me interesuje koliko dugo se mora ostati na klinici posle FaceLift/Macs Lift. Hvala.

Ana Life (2018-04-16)

Postovana,

Poštovana, Macs lift je najsavremeniji fejslifting. To je operacija koji na prirodan način vraća petnaest godina, podižući obraze, peglajući nazolabijalne bore, ispravljajući liniju vrata, jednom rečju, podmlađuje ste se aline da menjate lični opis, već ste zaista onakvi kakvi ste bili nekada. Kod operacije macs lift obrazi se podižu u vis, kod klasičnog fejs lifta obrazi se povlače u stranu, da ne pominjemo što je klasičan fejslifting mnogo agresivnija operacija, koja zahteva duži oporavak, dok je kod macs lifta, sve nežnije i kraće. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana. Ožiljci su nežni, vremenom postaju skoro nevidljivi i u kosi.(cena poslata na e-mail), u cenu je uraćunata kompletna preoperativna priprema: RTG pluća, Kardiološki pregled, Ekg, laboratorija, ležanje od jedne noći.Ako zelite mozete da nam posaljete slike na nas e -mail bolnica@analife.rs, da doktor pogleda, da li je Macs lift adekvatna intervencija za Vas.

S poštovanjem
Analife i dr Arsić 

Diana (2018-03-18)

Postovani molim vas da mi kazete cenu faceliftingq. Veliki pozzz

Ana Life (2018-03-18)

Postovana,
 Macs lift je najsavremeniji fejslifting. To je operacija koji na prirodan način vraća 10 godina, podižući obraze, peglajući nazolabijalne bore, ispravljajući liniju vrata, jednom rečju, podmlađuje te se ali ne da menjate lični opis, već ste zaista onakvi kakvi ste bili nekada. Kod operacije macs lift obrazi se podižu u vis, kod klasičnog fejs lifta obrazi se povlače u stranu, da ne pominjemo što je klasičan fejslifting mnogo agresivnija operacija, koja zahteva duži oporavak, dok je kod macs lifta, sve nežnije i kraće. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana.Ožiljci su nežni, vremenom postaju skoro nevidljivi i u kosi.
Cena kada je u pitanju MACS lift (Face and Neck lift) (cena poslata na e-mail)
u cenu je uraćunata kompletna preoperativna priprema: RTG pluća, Kardiološki pregled, Ekg, laboratorija, ležanje od jedne noći kod nas u bolnici.
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica. 
 
Srdacan pozdrav Vas Analife

 

Ana (2018-02-24)

Postovani, zanima me kolika je cena Macs lifta, ukoliko se zateze samo koza lica? Srdacan pozdrav

Ana Life (2018-02-24)

Postovana,
Macs lift je najsavremeniji fejslifting. To je operacija koji na prirodan način vraća 10 godina, podižući obraze, peglajući nazolabijalne bore, ispravljajući liniju vrata, rečju, podmlađuje ste se ali ne da menjate lični opis, već ste zaista onakvi kakvi ste bili nekada. Kod operacije macs lift obrazi se podižu u vis, kod klasičnog fejs lifta obrazi se povlače u stranu, da ne pominjemo što je klasičan fejslifting mnogo agresivnija operacija, koja zahteva duži oporavak, dok je kod macs lifta, sve nežnije i kraće. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana.Ožiljci su nežni, vremenom postaju skoro nevidljivi i u kosi.
Cena kada je u pitanju zatezanje sami lica (cena poslata na e-mail)
u cenu je uraćunata kompletna preoperativna priprema: RTG pluća, Kardiološki pregled, Ekg, laboratorija, ležanje od jedne noći kod nas u bolnici.
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica. Srdacan pozdrav
 
Vas Analife

 

Suzana (2018-02-06)

Postovani, Interesuje me cijena macs liftinga. Hvala

Ana Life (2018-02-06)

Postovana,
Poštovana, Macs lift je najsavremeniji fejslifting. To je operacija koji na prirodan način vraća petnaest godina, podižući obraze, peglajući nazolabijalne bore, ispravljajući liniju vrata, jednom rečju, podmlađuje ste se aline da menjate lični opis, već ste zaista onakvi kakvi ste bili nekada. Kod operacije macs lift obrazi se podižu u vis, kod klasičnog fejs lifta obrazi se povlače u stranu, da ne pominjemo što je klasičan fejslifting mnogo agresivnija operacija, koja zahteva duži oporavak, dok je kod macs lifta, sve nežnije i kraće. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana. Kako ćete izgledati posle Macs lifta, možete sami da vidite ako stanete ispred ogledala, stavite prste na jagodice i podignete u vis, naravno zateže se i vrat ukoliko je potrebno. Ožiljci su nežni, vremenom postaju skoro nevidljivi i u kosi.
Cena (cena poslata na e-mail), u cenu je uraćunata kompletna preoperativna priprema: RTG pluća, Kardiološki pregled, Ekg, laboratorija, ležanje od jedne noći.
Ukoliko Vam cena odgovara, protokol je sledeći
  1. Po dolasku  u bolnicu u dogovoreno vreme,  smestamo Vas  u jedan od naših deset apartmana. Slike apartmana imate na našem sajtu
  2. U zakazano vreme bi se  radio  RTG pluća, ako je sve u redu
  3. Sledeći pregled je  internističko-kardiološki pregled i EKG
  4. Ako je sve u redu , obavlja se pregled anesteziologa, koji daje pristanak za operaciju
S poštovanjem
Analife i dr Arsić

Vanja (2018-01-31)

Postovani, Interesuje me da li se u toku jedne operacije moze uradit Macs i podizanje obrva i koja bi bila cijena? Drugo pitanje, da li ako se urade obe operacije bi mogao nastati problem sa oziljcima? Koliko se ceka na termin za operaciju? Hvala!

Ana Life (2018-01-31)

Postovana, 
Face lifting  je operacija kojom se odstranjuju bore na licu, opuštena koža, masne naslage i ostali vidljivi znakovi starenja.
Mesto rezova se pažljivo određuje kako bi se mogli sakriti u naborima oko ušiju(napred i iza uva), u kosi i u predelu zalsitaka . Koža sa obraza i gornjeg dela vrata se onda podiže.
Nekada se radi i povlačenje mišića i ostalih slojeva tkiva koja se nalaze direktno ispod kože kako bi se koža bolje zategla.
Brow lift je operacija gde se rez pravi u kosi u oredelu zalstaka ,ne vidljiv je  i ovom intervencijom podizu se uglovi obrva , koriguju se bore oko ociju i delimicno se vrsi lifting jagodica.
Bolja je varijanta raditi ove dve operacije (Brow lift i Face Lift -MACS lift )
odvojeno tj.iz dva akta. Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.
Sto se tice termina za operaciju potrebno je da ga zakazete jedno tri nedelje u napred.
 
Srdacan pozdrav Vas Analife

 

Ana (2018-01-23)

Poštovani,imam36 GOD i interesuje me macs lifting,ali bez zatezanja vrata samo obrazi,koja je cena

Ana Life (2018-01-23)

Postovana,
Najbolje bi bilo da nam posaljete fotogarfije na direktan e-mail dr Arsića  bolnica@analife.rs ili da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.  Najsavremeniji u svetu sa najboljim rezultatima po pitanju prirodnog izgleda koji vraća  10 godina. Neverovatan je osećaj kada pređete preko obraza a oni nisu mlitavi, već zategnuti mladalački i gletki. Izraz lica nije kao kod klasičnog fejs lifta gde ste iznenađeni i promenjen Vam je lični opis. Ne ličite na sebe.Sa Macs liftom ste mlađi, svežiji i zategnuti ali onako kako ste izgledali pre desetak-15 godina.
Nismo u mogućnosti da okačimo slike naših prezadovoljnih pacijenata gde smo radili zatezanje lica.
(cena poslata na e-mail)sa kompletnom preoperativnom pripremom:
- Rtg pluća i izveštaj radiologa
- Kardiološki pregled i EKG
- Spec pregled anesteziologa
- kontrolna kr slika
 i ležanjem u bolnici jednu noć
Ne postoji klinika u Srbiji koja radi Macs lift osim nas, svi drugi rade klasični fejs lifting, gde vam usne budu  razvučene kao žaba.  Ožiljci vremenom postaju nevidljivi u kosi...Rečj fantastično.
 
Srdacan pozdrav Vas Analife

 

Mirjana (2017-12-06)

Postovani molim vas za odgovor dali se kod vas radi povecanje zadnjice implantima koliko to kosta i kompletan facelift isto koliko kosta.Hvala vam Mirjana

Ana Life (2017-12-06)

Postovana,
Ne radimo uvecanje zadnjice implantima, vec sopstvenom mascu I maticnim -Fat graft zadnjice I (cena poslata na e-mail)u cenu je.uracunata kompletna preoperativna priprema. A sto se tice Face lifting-a MACS LIFT radimo , I intervenciju radi dr Arsic najsavremenijom tehnikom, gde osim zatezanja koze radi I zatezanje misica lica, specijalnim savovima I cena (cena poslata na e-mail)takodje u, cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema.
 ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+   bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.
 
Srdacan pozdrav Analife

 

Snezana (2017-11-14)

Postovani Htela sam da vas pitam za cenovnok Podizanje obrva i čela Takodje liposukcija butina unutrašnja i spona strana Hvala u napred

Ana Life (2017-11-14)

Postovana, 
Kada je u pitanju laserska liposukcija (Laser assisted liposuction)  nadkolenica: Ovaj tip operacije  se drugacije zove lipoliza, sto znaci unistavanje masnih celija (lipocita). Ako znamo da se covek rodi sa konacnim brojem masnih celija (lipocita), laserski zrak našeg lasera uništava lipocite, pa je broj masnih ćelija posle operacije laserske liposukcije značajno manji. Samim tim smanji se  obim nogu i potencijal za novim stvaranjem novih  masnih naslaga.
Sto se tice cena laserske liposukcije nadkolenica , kada  se radi unutrasni deo butina, spoljasnji deo butina(jahace pantalone), delovi ispod zadnjice i kolena cena (cena poslata na e-mail), u cene je  uracunata kompletna preoperativna priprema ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalne pantalone,  bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole.
Sto se tice Brow lift-a (Podizanja obrva) , ovom intervencijom se rešava problem naboranog čela, obrva, smejalica
Ova operacija je namenjana svim onima koji imaju  izborano čelo, spuštene obrve daju ljut, namršten ili umoran izraz lica ili pak zele da iskose oci. Cena Brow lift-a je sada promotiva (cena poslata na e-mail)u cenu je ukljucena i preoperativna priprema.
Ukoliko zelite, mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.
 
Srdacan pozdrav Analife

 

Milica (2017-10-30)

Postovani ,zanima me cena operacije zatezanje gornjih kapaka?

Ana Life (2017-10-30)

Postovana,
cena operacije gornjih kapaka  - Blepharoplastika gornjih kapaka
(cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema ( EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+  bolnicki dan , kao i sve kontrole.
Mozete doci na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.
 
Srdacan pozdrav Vas Analife

 

Ana (2017-10-17)

Postovani, Interesuje me cena mini face lifta. Hvala

Ana Life (2017-10-17)

Poštovana,
MACS lift je najsavremeniji, takozvani mini fejslifting, mnogo nežniji i prirodniji fejslifting od klasičnog  fejsliftinga, koji na prirodan način vraća desetak-petnaest godina, podižući obraze, peglajući nazolabijalne bore, ispravljajući liniju vrata, jednom rečju, podmlađuje ste se ali ne da menjate lični opis, već ste zaista onakvi kakvi ste bili nekada. Kod operacije macs lift obrazi se podižu u vis, kod klasičnog fejs lifta obrazi se povlače u stranu, da ne pominjemo što je klasičan fejslifting mnogo agresivnija operacija, koja zahteva dug oporavak, dok je kod macs lifta, sve nežnije i kraće.Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana (cena poslata na e-mail), u cenu je uraćunata kompletna preoperativna priprema: RTG pluća, Kardiološki pregled, EKG, laboratorija, ležanje od jedne noći.
Ukoliko Vam cena odgovara, protokol je sledeći
  1. Šaljemo Vam upitnik i šta od laboratorijskih analiza je potrebno da uradite u svom gradu.  Naš predlog je da u svom mestu uradite laboratoriju, zbog toga što, recimo, ako ste anemični, otkazali  bi smo operaciju, a Vi ste imali trošak puta. Laboratorija je prvi eliminacioni korak, kojim bi smo hteli, da Vas poštedimo troška dolaska, ako nije  sve u redu
  2. Naš konzilijum lekara na čelu sa anesteziologom, pogledao bi  Vase retultate, ako je sve u redu, potvrdili bi  termin dolaska u bolnicu,
  3. Po dolasku  u bolnicu u dogovoreno vreme,  smestili bi smo  vas u apartman. Slike apartmana imate na našem sajtu
  4. U zakazano vreme bi se  radio  RTG pluća, ako je sve u redu
  5. Sledeći pregled je  internističko-kardiološki pregled i EKG
  6. Ako je sve u redu , obavlja se pregled anesteziologa, koji daje pristanak za operaciju
  7. Operacija
  8. Sutradan napuštate bolnicu.
 

S poštovanjem
Analife
 

Goga (2017-09-04)

Postovani,zanima me cena Macs liftinga?I da li je potrebno pre zakazanog termina doci na konsultacije?

Ana Life (2017-09-04)

Poštovana
MACS(minimal access cranial suspension lift). Promene na  lica je uzrokovano mnogim faktorima.u osnovi ovog fenomena je to da godinama sila gravitacije deluje na meka tkiva lica i povlaci ih vertikalno put dole,uz to dolazi do gubitka elasticnosti koze,atrofije masnog tkiva i do blage resorpcije kostanog tkiva.Vecina pacijenata koja dodje na kosultaciju hoce da se ovi znaci starosti otkolene na izvestan nacin i da se licu povrati svezina i mladalacki izgled.I kada ih pitam sta ocekuju od liftinga lica vecina od njih pokazuje isti manevar: rukama donje partije lica,kao i predeo jagodica gurnu vertikalno put gore,dakle  neutralisu fekat gravitacije na licu.MACS lift je upravo to:procedura na licu,savremni vid fejsliftinga koji ima jasan antigravitacioni efekat.Kroz rezove na kozi koji idu od usne resice,ispred uva i duz linije zalistaka(u tom delu kasnije kosa prorasta kroz oziljak koji postaje prakticno nevidljiv)odize se koza u sirini oko 5 cm ispred uva od ispod lezecih misica lica koje mi zovemo SMAS. Zatim se specijlno postavljenim savovima(ima ih 3)kaci ova navedena struktura i snazno se podize vertikalno gore,suprotno sili gravitacije,a ne put pozadi kao kod nekih fajslift tehnika.Operacija se izvodi u opstoj anesteziji, a moze i u lokalnoj. U vecini slucajeva kod MACS fejsliftinga  prethodi laserska liposukcija podbradka. Radi se u svakoj zivotnoj dobi kada postoji indikacija za ovu vrstu intervencije(od 40 pa do 65 god),prosecna starost pacijenata je oko 50 god.Oporavak od intervencije u proseku traje tri nedelje. Moguce su komplikacije kao sto su otok, modrice i nekad prolazna slabost (pareza) pojedinih misica lica. Konci se skidaju posle desetak dana. U pocetku su oziljci nesto uocljiviji, a vremenom postaju neprimetni. Dakle, ono sto vreme ucini na licu, a to su formirane vrecice u predelu donje vilice, zatim naglasene brazde od nosa put usana, spusteni obrazi, izduzeni donji kapci, metodom MACS faceliftinga efikasno otklanjamo.

Cena Macs lifta lica i vrata
(cena poslata na e-mail), uključujući sve troškove operacije i preoperacijska priprema

 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

 

Nkolic (2016-12-26)

interesuje me cena masc lift(samo podizanje obraza) i cena operacije vrha nosa.kost na nosu se ne dira.u mom slucaju je baburast i sirok nos.imam 37 god.srdacan pozdrav.

Ana Life (2016-12-26)

Poštovana,
cena mini fejs liftinga ili macs lift (cena poslata na e-mail). Cena operacije nosa je (cena poslata na e-mail). U cenu operacije uračunata je kompletna preoperativna priprema
 
Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

Borka (2016-07-17)

Postovani,imam 56g. Interesuje me MACS lift takodje I liposukcija butina I nadlaktice pa me interesuje cena I koliko vremena bi mi trebalo da sve to sredim.Hvala I pozdrav

Ana Life (2016-07-17)

Poštovana, cena Macs lifta je(cena poslata na e-mail). Laserska liposukcija nadlaktice (cena poslata na e-mail).Laserska liposukcija butinaje (cena poslata na e-mail).U cenu svake operacije je uračunata preoperativna priprema: RTg pluća, Kardiološki pregled,  laboratorija i ležanje ako je potrebno
 
Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

Suzana (2016-07-13)

Interesuje me koliko kosta Face lifting ,imam 40 godina zensko

Ana Life (2016-07-13)

Fejs lifting ili (MACS lift) koja je najsavremenija operacija fejsliftinga, koji na prirodan način vraća desetak-petnaest godina, podižući obraze, peglajući nazolabijalne bore, ispravljajući liniju donje vilice lica vrata, jednom reču podmlađuje ste se ale ne da menjate lični opis, već ste zaista onakvi kakvi ste bili nekada.
Konci se skidaju posle 10-12dana.
Ukupan oporavak je oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana
Ukoliko Vam cena odgovara, protokol je sledeći
  1. Šaljemo Vam upitnik i šta od laboratorijskih analiza je potrebno da uradite u svom gradu. Naš konzilijum lekara na čelu sa internistom,  pogledao bi  Vase retultate, ako je sve u redu, potvrdili bi  termin dolaska u bolnicu,
  2. Po dolasku  u bolnicu u dogovoreno vreme,  smestili bi smo  vas u apartman. Slike apartmana imate na našem sajtu
  3. U zakazano vreme bi se  radio  RTG pluća, ako je sve u redu
  4. Sledeći pregled je  internističko-kardiološki pregled i EKG
  5. Ako je sve u redu , obavlja se pregled anesteziologa, koji daje pristanak za operaciju
  6. Operacija
  7. Sutradan napuštate bolnicu.
 
 Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

MILICA (2016-05-06)

INTERESUJE ME CENA ZATEZANJA LICA METODOM MACS LIFTA I CENA ZATEZANJA VRATA , IMAM 52 GODINE -POL -ŽENSKO

Ana Life (2016-05-06)

Fejs lifting (MACS lift)  je najsavremenija operacija fejsliftinga, koji na prirodan način vraća desetak-petnaest godina. Macs lift operacija podižući obraze, peglajući nazolabijalne bore, ispravljajući liniju vrata podmlađuje Vas, ali  ne da menjate lični opis, već ste  onakvi kakvi ste bili nekada. Obe operacije se mogu raditi u jednom aktu.  Fejs lifting košta (cena poslata na e-mail).Ako se radi i vrat, cena je najčešće (cena poslata na e-mail). Ove dve operacije traju oko 3-4h,ostaje se u bolnici jednu noc posle operacije.Konci sa lica se skidaju posle 10-15dana.
Ukupan oporavak je oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana
Ukoliko Vam cena odgovara, protokol je sledeći
  1. Šaljemo Vam upitnik i šta je od laboratorijskih analiza potrebno da uradite pre dolaska kod nas. Naš predlog je da u svom mestu uradite laboratoriju, zbog toga što, recimo, ako ste anemični, otkazali  bi smo operaciju, a Vi bi ste imali trošak puta. Laboratorija je prvi eliminacioni korak, kojim bi smo hteli, da Vas poštedimo troška dolaska, ako nije  sve u redu
  2. Naš konzilijum lekara na čelu sa anesteziologom, pogledao bi  Vase rezultate, ako je sve u redu, potvrdili bi  termin dolaska u bolnicu,
  3. Po dolasku  u bolnicu u dogovoreno vreme,  smestili bi smo  vas u apartman. Slike apartmana imate na našem sajtu
  4. U zakazano vreme bi se  radio  RTG pluća, ako je sve u redu
  5. Sledeći pregled je  internističko-kardiološki pregled i EKG
  6. Ako je sve u redu , obavlja se pregled anesteziologa, koji daje pristanak za operaciju
  7. Operacija
  8. Sutradan napuštate bolnicu.
 Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

Jela (2016-04-18)

Poštovani Dr Arsic Hvala vam na detaljnim informacijama koje ste mi poslali sa e-mail Ja sam vama poslala e-mail sa ovim istim pitanjima Posto nisam dobila odgovor evo ponovo vam šaljem isti Moguli da zakazem pregled sa vama 11/05 /16 Ako sve bude OK Koliko dugo treba da cekam za operaciju Ja nemam bas puno vremena Bilo bi dobro kad be mogli operaciju iste nedelje Veliki pozdrav

Ana Life (2016-04-18)

Poštovana Jelo, ova adresa nije direktna adresa Dr Arsića. Ne zakazuje Dr Arsić operacije, on ne zna kada su slobodni kapaciteti bolnice Analife.Za  zakazivanje operacije potrebno je kontaktirati bolnicu Analife  preko naših telefona (0633196808, ili 011 319 68 08)
 
Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

Radans (2016-04-16)

Postovanje , Trebals bi mi cene za Faceliftning i koliko dana bi trebala ostati kod vas . //Radana

Ana Life (2016-04-16)

Poštovana,
Fejs lifting(MACS lift) je najsavremenija operacija fejsliftinga, koji na prirodan način vraća desetak-petnaest godina, podižući obraze, peglajući nazolabijalne bore, ispravljajući liniju vrata, jednom reču podmlađuje ste se ale ne da menjate lični opis, već ste zaista onakvi kakvi ste bili nekada..
Cena je (cena poslata na e-mail)
 
Ukoliko Vam cena odgovara, protokol je sledeći
  1. Šaljemo Vam upitnik i šta od laboratorijskih analiza je potrebno da uradite u svom gradu.  Naš predlog je da u svom mestu uradite laboratoriju, zbog toga što, recimo, ako ste anemični, otkazali  bi smo operaciju, a Vi ste imali trošak puta. Laboratorija je prvi eliminacioni korak, kojim bi smo hteli, da Vas poštedimo troška dolaska, ako nije  sve u redu
  2. Naš konzilijum lekara na čelu sa anesteziologom, pogledao bi  Vase retultate, ako je sve u redu, potvrdili bi  termin dolaska u bolnicu,
  3. Po dolasku  u bolnicu u dogovoreno vreme,  smestili bi smo  vas u apartman. Slike apartmana imate na našem sajtu
  4. U zakazano vreme bi se  radio  RTG pluća, ako je sve u redu
  5. Sledeći pregled je  internističko-kardiološki pregled i EKG
  6. Ako je sve u redu , obavlja se pregled anesteziologa, koji daje pristanak za operaciju
  7. Operacija
  8. Sutradan napuštate bolnicu.
 
 Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

Predrag (2016-04-05)

Postovani,zanima me cena ovog macs lifta obraza.radio sam operaciju nek lifta,zatezanje vrata,i potrebno mi je samo zatezanje tog dela opustenih obraza,pa me znaima cena.Hvala unapred

Ana Life (2016-04-05)

Poštovani, cena operacije  macs lifta (cena poslata na e-mail)
 Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife 

biljana (2016-03-27)

kolika je cena operacije yatezanje lica i vrata 42g

Ana Life (2016-03-27)

Poštovana, cena zatezanja lica i vrata najsavremenijom tehnikom macs lift (cena poslata na e-mail). U cenu je uračunata kompletna preoperativna priprema i ležanje od jedne noći u bolnici.
 
              
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife 

Vladica (2016-02-07)

Imam 68g.i zelela bih da uradim novi nacin zatezanja lica i vrata MACS metoda. Kod Vas sam 2006g.radila podizanje kapaka kao i liposukciju podbratka.Zadovoljna! Interesuje me cena nove operacije u lokalu i vreme oporavka!? Pozdrav

Ana Life (2016-02-07)

Poštovani Vladice, najbolje je da dođete na razgovor kod Dr Arsića. Inače je Macs lift, najsavremeniji fejslifting lica i vrata (cena poslata na e-mail), računajući kompletnu preoperativnu pripremu( RTG pluća, kardiološki pregled, EKG, ležanje u bolnici i kontrole
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife 

Katarina (2015-12-29)

Prijatno. Od koliko god. Bi smela jer ja tek imam skoro 18, i gde se vi tacno nalazite hvala unapred :)

Ana Life (2015-12-29)

Poštovana, za koju vrstu operacije ste zainteresoani.Ako ste mislili na fejs lifting ili macs lift, to je za malo starije dame (najmlađu smo imali oko 30 godina)
 Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife 

zvonko (2015-12-26)

Zdravo,imam 43 godine i zeleo bih da znam koliko dugo su odrzivi vasi rezultati radeci metodu macs lift odnosno podizanje jadodica,istovremeno me zanima i cena troskova.Hvala.

Ana Life (2015-12-26)

Poštovani, Macs lift operacija ili najsavremeniji fejslifting lica je operacija sa dugoročnim rezultatima, ali proces starenja se ne zaustavlja. Ukoliko imata blizanca , uvek ćete izgledati deset i više godina mlađi. Cena operacije (cena poslata na e-mail) uključujući kompletnu preoperativnu pripremu /Kardiološki pregled, EKG, RTg pluća, ležanje u bolnici jednu noć i kontrole.
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife 

Mikanovic (2015-12-23)

Interesuje me cena zatezanja lica imam 52 godine i opustami se koza na licu i koliko je bolan postoporavak

Ana Life (2015-12-23)

Poštovana, najsavremeniji fejslifting koji vraća prirodan izgled, tako što sa nevidljivim rezovima u kosi, podiže obraze u vis, vraća jagodice na svoje mesto, pegla profil vrata i nestaju bore na vratu. (cena poslata na e-mail), računajući RTG pluća, kardiološki pregled, EKG, ležanje jednu noć i kontrole
Oporavak nije uopšte bolan, konci se skidaju posle deset dana.
 
 Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife 

Tomo (2015-12-22)

poštovaniimam 54 godine i opustene obraze i podbradak ništa previše obzirom da sam sportski tip idem već 10 god u teretanu i tjelo imam utegnuto.Interesuje me cena Masc liftinga i kolika je trajnost rezultata operacije tj koliko godina je koža zategnuta.Takođe me interesuje i korekcija nosa (cena) Da li se mogu odraditi obe intervencije odjednom i koliko se ostaje u bolnici kao i da li je u tu cenu sve ukljuceno.Mislim na predoperativne preglede i postoperativne kontrole.Koliko traje operacija i koliko se ostaje u bolnici i kada se skidaju konci. Hvala unapred

Ana Life (2015-12-22)

Poštovani, Trajnost macs lift ili najsavremenijeg fejsliftinga lica je dugotrajna. Kada bi ste imali brata blizanca, uvek bi ste izgledali deset godina mlađe od njega. Cena Macs lifta je(cena poslata na e-mail), u cenu je sve uključeno RTG pluća, Kardiološki pregled i EKG, klinički pregled anesteziologa, ležanje u bolnici dan i jednu noć i sve kontrole.Operacija nosa je (cena poslata na e-mail), u zavisnosti šta se radi. Te dve operacije ne mogu da se rade u jednom aktu.
 
 Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife 

vesna (2015-12-20)

29 Decembar dolazim u Beogradu iz makedonije dali radite ta dva dana pre nove godine da dodjem na konsultaciju i dali se radi otstranjivanje visak koze prilikom MACS jer sam gledala neka videa sa minimalnim rezom sa strane pozdrav

Ana Life (2015-12-20)

Poštovana, mi radimo do 30 decembr. Moramo ugovoriti termin konsultacije, sa mogućnošću da ukoliko vam sve odgovara da se i planira eventualna operacija.
Macs lift ili najsavremeniji fejs lift  vraća prirodan izgled, tako što sa rezovima u zulufima kose doktor Arsić podiže obraze u vis  i iseca višak kože, samo tako može da se dobije spektakularan rezultat gde se obrazi i jagodice vraćaju u onaj položaj kada ste imali petnaestak godina manje, nazolabijalne brazde od nosa ka bradi se peglaju, ružne, staračke bore od uglova usana ka bradi se peglaju, koža preko donjo-vilična kosti se zateže i dobijate divan, mladalački profil. Vrat se zateže i podmlađuje. (cena poslata na e-mail) računajući komplet preoperativnu pripremu ( RTg pluća, EKG, Kardiološki pregled, i ležanje u bolnici od jedne noći) 

 Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

Ana (2015-04-14)

Dobar dan, imam 43 godine i opustene obraze i podbradak.Interesuje me cena Masc liftinga i kolika je trajnost rezultata operacije tj koliko godina je koža zategnuta.Takođe me interesuje i podizanje gornjih kapaka (cena) Da li se mogu odraditi obe intervencije odjednom i koliko se ostaje u bolnici kao i da li je u tu cenu sve ukljuceno.Mislim na predoperativne preglede i i postoperativne kontrole.Koliko traje operacija i koliko se ostaje u bolnici i kada se skidaju konci. Hvala unapred

Ana Life (2015-04-14)

Poštovana Ana
Macs lift ili najsavremeniji fejslifting lica, podrazumeva podizanje obraza, jagodica, nazolabijalnih bora, uglova usana i donjeg dela obraza koji visi preko vilične kosti. Rezultati su fantastični, zbog toga što se ovom operacijom podiže palo lice i vi izgledate zaista mlađe desetak godina, zategnute kože. (cena poslata na e-mail), računajući preoperativnu pripremu i ležanje u bolnici.
 
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Nataša (2015-04-10)

Postovani,imam 46 godina,i izrazene nazolabijalne bore,sto mi daje umoran izgled.Znam da je bez pregleda tesko dati precizan odgovor,ali da li bi u mom slucaju bio bolji Macs lift,ili transfer masti? I,cena jednog i drugog? Unapred hvala na odgovoru. Pozdrav!

Ana Life (2015-04-10)

Poštovana Nataša,
 da bi smo Vam dali precizan odgovor, da li je za Vas bolje uraditi Macs lift ili fetgrafting,odnosno transplantaciju sopstvene masti, neophodno je ili da Vas vidimo ili da nam pošaljete fotografije na e-mail bolnica@analife.rs
 
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Dragan (2015-04-06)

Imam 65 god. Nakon skidanja viska kilograma izrazena mi je mlohava viseca koza vrata (podbradak ili "brizle" kako bi rekao Sojic -:). Kolika je cena da se izvrsi zatezanje/ ukljanjanje/ tog problema ? Ako je pristupacna onda bih razmisljao i o zatezanju koze lica. Koliko mi je vremena potrebno da lezim kod vas nakon operativnog zahvata na vratu ? Hvala na uvazavanju i odgovoru.

Ana Life (2015-04-06)

Poštovani Dragane, cena zatezanja samo vrata(cena poslata na e-mail). Ukoliko se radi macs lift lica i vrata, (cena poslata na e-mail). U cenu je uračunata preoperativna priprema i ležanje od jedne noći kod nas.
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Sanja (2015-02-17)

NOVI LIFTNG - MACS LIFT - PODIZANJE OBRAZA I ZATEZANJE, cena?

Ana Life (2015-02-17)

 

Poštovana Sanja,
najsavremeniji fejslifting, takozvani Macs lifting lica i vrata je sjajna operacija, kojom Dr Arsić podiže obraze, zateže nazolabijalne brazde (buldog bore) podiže deo obraza koji visi ispod usana i daje starački izgled, zateže kožu i daje izvanredan profil, bez podvaljka i izdajničkih bora vrata, za koje su nekada plastični hirurzi govorili da vrat ne može da se zategne. Operacija (cena poslata na e-mail). U cenu je uključena preoperativna priprema sa bolničkim ležanjem od jednog dana i noći.
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

 

Ljiljana (2015-02-11)

Interesuje me cena zatezanja lica i vrata. Veliki pozdrav

Ana Life (2015-02-11)

Poštovana Ljiljana,
operacija zatezanja lica i vrata, koja se zove Macs lift ili najsavremeniji fejs lifting lica i vrata, košta (cena poslata na e-mail). U cenu je uračunata kompletna preoperativna priprema (RTG pluća, Kardiološki pregled, EKG, ležanje od jedne noći i kontrole)
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

danijela (2015-01-21)

postovani, imam 36 godina i zanima me zatezanje lica i vrata Macs tehnikom.cena i efekat.hvala

Ana Life (2015-01-21)

Poštovana Danijela,
Macs lift ili najsavremeniji fejs lifting lica i vrata je fantastična operacija kojom se podižu obrazi, peglaju nazolabijalne bore, zateže ivica brade, nestaje podvaljak, zateže vrat, nestaju bore vrata, jednostavno zablistate, podmalđeni desetak i više godina. Mislim da je Vama rano za tu operaciju, obzirom na godine. Konsultacija je besplatna, zakazuje se na fiksni tel 011 319 68 08, ili pošaljite slike na direktni e-mail bolnica@analife.rs
 
S poštovanjem
Bolnica Analife

Ivan (2014-11-13)

koliko kosta popunjavanje obraza masnim tkivom?

Ana Life (2014-11-13)

Poštovani,

Cena operaceje transplantacije masti u lice je od (cena poslata na mail). Operacija se radi u analgosedaciji. Sa jednog dela tela se uzima mast, (najčešće je to sa stomaka ili oko kolena) posebnom metodom se preradi i ubacuje se u delove lica, gde je došlo do gubitka masnog tkiva, gubitka vitalnosti ili gde su bore.

Intervencija ima sjajne rezultate, zbog toga što masne ćelije imaju u sebi matične ćelije koje se pretvaraju u kolagen. Masne ćelije su aktivne stvaranju estradiola, koji daje mladalački sjaj koži.

Vaša Bolnica Analife!

Aleksandra (2014-10-31)

Postovani mene zanima cena MACS intervencije u cilju zatezanja koze vrata i da li su problemi sa stitnom zlezom kontraindikacija

Ana Life (2014-10-31)

 

Poštovana Aleksandra,
Macs lift je operacija koja se obavlja tako što se podžu obrazi, peglaju nazolabijalne bore, zateže koža vrata i donje vilice. (cena poslata na e-mail) Pre operacije bi ste uradili laboratorijske analize, na osnovu kojih bi smo videli da li možete u op salu. Pošto imate problema sa štitastom žlezdom, potreban će biti nalaz endokrinologa, da možete raditi operaciju. Ako on kaže da ne možete, operacije se neće raditi, ili da ostael analize koje se rade :RTG pluća, Kardiološki pregled, EKG ili pregled anesteziologa

 

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

 

 

 

 

 

Dragica (2014-10-28)

Interesuje me cena zatezanja lica i vrata. Veliki pozdrav.

Ana Life (2014-10-28)

Poštovana Dragice,

najsavremeniji fejs lifting ili drugačije Macs lift je operacija kod koje se podižu obrazi u vis, jagodice, nazolabijalne bore, ivica donje vilične kosti i profil vrata. Rezultat je fantastičan, prirodan i petnaestak godina mlađi izgled. Cena je (cena poslata na e-mail), uključujući preoperativnu pripremu i ležanje u bolnici.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Ljiljana (2014-09-21)

Macs Lift... Zanima me dali je tu ukljuceno i zatezanje vrata? Molim vas da mi posaljete informacije na Mail. U naprijed hvala

Ana Life (2014-09-21)

Poštovana,

Modifikovani Macs lift koji radi Dr Arsić Veliša, obuhvata i komletan liftoing lica i vrata. Rezultati su fantastični, podmaluđujete se preko deset godina, ali se ne menja Vaša fizionomija. Nema te izgled maske. Cena je (cena poslata na e-mail), uključujući kompletnu preoperativnu pripremu /Laboratorija, RTG pluća, Kardiološki pregled, ležanje od jedne noći i kontrole.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Savka (2014-09-03)

interesu je me cena facelifting ali samo ubizgavanjem sopstvenog masnog tkiva!! Isto tako povecanja jagodica i usana i cela

Ana Life (2014-09-03)

Poštovana,

mi u Analife bolnici radimo najsavremeniji fejslifting podizanja obraza, peglanje bora i zatezanje vrata, što za rezultat ima fantastičan, podmlađen izgled, ali ne izveštačen, razvučen, već onako kako ste izgledali pre desetak-petnaest godina. Cena kompletno sa vratom je (cena poslata na e-mail). U cenu ulazi kompletna preoperativna priprema /RT pluća, Kardiološki pregled, EKG kontrolna laboratorija i ležanje u bolnici od jednog dana.

Fetgrafting ili transplantacija sopstvenom mašću, gde se masne ćelije koje u sebi imaju matičnih ćelija, ubacuje u lice je operacija sa sjajnim rezultatima. Ne samo što se vrati punoća i jedrina u obraze, ispeglaju ružne viseće bore oko usana, već zahvaljujući matičnim ćelijama, stavra se novi kolagen, a količina estrogena koja se takođe nalazi u masnim ćelijama, daje sjaj i mladalački izgled lica. Radi se u anesteziji, cena je (cena poslata na e-mail). Isti dan idete kući. Da bi ste znali za koju ste operaciju, možete poslti slike direktno na e.mail bolnice i Dr Arsića bolnica@analife.rs

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

marko (2014-08-28)

41 godina interesuje me cena Macs liftinga kompletnog lica i vrata i da li su tu ukljuceni kapci (gornji,donji)takodje me zanima koliki je vremenski period u kome se jako vide oziljci i navesti u kom predelu se oni nalaze hvala vam unapred ocekujem brz ofgovor

Ana Life (2014-08-28)

Poštovana,

cena macs lifta sa kompletnim vratom je (cena poslata na e-mail). U cenu je uključena kompletna preoperativna priprema: RTG pluća, Kardiološki pregled, Ekg, Laboratorija kontrolna, ležanje i kontrole, U okviru operacije ne rade se donji  kapci, iz razloga što se situacija dosta popravlja samim Macs liftom. Tek kada se smiri sve, onda se može govoriti o eventualnoj operaciji donjih kapaka.

Operacija gornjih kapaka može da se radi u jednom aktu sa Macs liftom i cena je (cena poslata na e-mail) ukupno. Pošaljite nam slike na direktnie-mail bolnica@analife.rs

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Dragan (2014-06-07)

Imam 63 god. Ima tu svasta da se radi ali se moram pokriti prema velicini "gubera". Za pocetak zanima me kolika je cena peglanja (zatezanje) metodom Macs lift moga vrata koji najvise manifestuje moje godine. Zanima me i cena podizanja obrva i korekcija dubokih bora oko nosa spojenih sa usnama. Bore smeha. Imam 63 god i 95 kg visine 177 cm. Hvala na odgovoru.

Ana Life (2014-06-07)

Poštovana Dragana,

macs lift ili drugim rečima najsavremeniji fejs lifting, sjajno vraća Vaš maladalački izgled lica, pegla bore oko nosa, podižući obraze u vis. Profil postaje mladalački, linija vrata naglašena i bore vrata ispeglane. Cena je (cena poslata na e-mail).

Operacija podizanja čela i obrva je (cena poslata na e-mail), Ukoliko se ove operacije rade zajedno, dobija se popust. U cenu je uračunata kompletna preoperativna priprema: RTG pluća, Kardiološki pregled, EKG, ležanje u bolnici. 

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

monja (2014-04-28)

NOVI LIFTNG - MACS LIFT - PODIZANJE OBRAZA I ZATEZANJE, cena? Hvala Vam

Ana Life (2014-04-28)

Poštovana Monja,

Macs lift ili najsavremeniji fejs lifting je operacija kada se podižu obrazi u vis, peglaju ružni viseći obrazi, zateže profil vrata i bore vrata, košta (cena poslata na e-mail), računajući kompletnu preoperativnu pripremu.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Anica (2014-02-27)

Zanima me cena Macs - fejs liftinga. Imam 43 godine i mislim da mi je potreban. Inače, čula sam sve najbolje o vama. Srdačan pozdrav i unapred hvala.

Ana Life (2014-02-27)

Poštovana Anice,

Hvala na afirmativnim rečima. Maks lift sa kompletnim zatezanjem vrata je (cena poslata na e-mail). Operacija ima sjajan rezultat, podmlađujete se najmanje deset godina, koža se zateže, mladalački sjaj, bez bora. U cenu je uključena preoperativna priprema.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Milica (2014-02-10)

Postovani, Imam 60 godina i veoma izrazene znake starenja u vidu bora i opustene koze lica i vrata. Zanima me cena kompletnog zatezanja lica i vrata. U napred hvala.

Ana Life (2014-02-10)

Poštovana Milice,

Kompletan maks lift ili najsavremeniji fajs lifting, gde se podiu obrazi i zateže vrat košta (cena poslata na e-mail), uključujući preoperativnu pripremu: RTG pluća, EKG, Kardiološki pregled iležanje jedan dodva dana uzavisnosti od procene lekara.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

 

Almedina (2014-01-10)

Postovani, vec duze vrijeme razmisljam o zatezanju lica i podizanju gornjih kapaka, pa me zanima cijena tih zahvata. Imam 41 godinu, ali se bas ne osjecam tako :) Također me zanima duzina postoperativnog perioda, odnosno koliko bih dugo morala izostati s posla? Hvala.

Ana Life (2014-01-10)

Postovana,
Operacija zatezanja lica je facelift i mi u bolnici Analife radimo jednu noviju metodu MACS lift koja ima dosta prednosti: manji su rezovi i dobija se totalno prirodan i podmladjen izgled lica.
Oporavak je oko 3 nedelje.Cena fejsliftinga i kapaka je (cena poslata na e-mail)  EUR.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Cvetanka (2013-12-06)

Koliko kosta zatezanja lica

Ana Life (2013-12-06)

Poštovana Cvetanka, 

Izvinite na kašnjenju sa odgovorom.U bolnici Analife, Dr Veliša Arsić radi najsavremeniji fejslifting lica i vrata koji se popularno zove  Macs lift sa zatezanjem lica i vrata.Cena je (cena poslata na e-mail) eura., U cenu je uključena preoperativna priprema RTG puća, Kardiološki pregled EKG pregled Klinički pregled Bolničko ležanjei kontrole.

Ukoliko niste u mogućnosti da dođete na pregled koji je besplatan, pošaljite nam slike na imail bolnica@analife.rs

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

mirjana (2013-12-05)

postovani, imam 55 godina i zanima me okvirna cena transplatacija mastima za celo lice.

Ana Life (2013-12-05)

Poštovana Mirjana,

Cena operacije transplantacije masti u lice je od (cena poslata na e-mail).

Rezultati su sjajni, ukoliko niste u mogućnosti da dođete na pregled, pošaljite slike na imail bolnica@analife.rs.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

rada (2013-11-25)

interesuje me cena? Hvala

Ana Life (2013-11-25)

Poštovana,

Cena Face list sa kompletnim zatezanjem obraza i vrata je najčešće (cena poslata na e-mail). Naime, radi se o najsavremenijem fejsliftingu lica i vrata, gde se sa minimalnim oporavkom, modrice prolaze za najviše dve nedelje, kada se i skidaju konci. Rezultat je sjajan, dobija se onaj Vaš izgled koji je bio pre desetak godina, pa i više, Kako to izgleda, najbolji test je kada sami podignete obraze u vis, peglajući one ružne nazolabijalne bore, zatežete kožu donje vilice, a o vratu kao izdajniku godina da ne pričamo. U cenu je uključena kompletna preoperativna priprema: RTG pluća, EKG, laboratorija, Klinički pregled kardiooga i anesteziologa, bolničko ležanje iontrole.

Pošaljite nam sliku na imailbolnica@analife.rs ili zakažite pregled na tel 011 319 68 08

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Marija (2013-11-07)

postovani,zanima me cena podizanja grudi kao i ukljanjanja viska koze sa stomaka. Rodila sam dvoje dece i sada je napokon vreme za transformaciju. U glavi ona je vec tu. Unapred zahvalna.

Ana Life (2013-11-07)

Draga Marija,

Najvažnije je da ste se ostvarili kao majka, a spuštene grudi lako ćemo rešiti.

Što se tiče osnovnih informacija, dovoljno je da nam pošaljete dve slike  slikano spreda i sa strane (anfas i profil grudnog koša), ilijos bolje zakazite konsultativni pregled (011 319 68 08) koji je besplatan.

Ono što Vam sada mogu reci je: Operacija podizanja grudi ili mastopeksija se njačešće sastoji od dve operacije u jednom aktu: Podizanje grudi I povecavanje grudi ili augmentacija. Kao proteze koristimo Mentor, koje su najbolje , najskuplje, sa dozivotnom garancijom (to znaci da ne moraju da se menjaju posle izvesnog vremena, jedino ukoliko Vi ne želite veće. Na izvestaju dobijate nalepnicu koja je marka, velicina, seriski broj I čip

Proteze se plasiraju ispod mišića ili ispod fascije ( ispod žlezde je napušten metod), Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda (RTG mamografija i ultrazvuk)U cenu je uračunato: RTG pluća Kardiološki pregled EKG pregled Klinički pregled  Specijalno prsluče Bolnički dan I Kontrole

Sve ovo košta  oko (cena poslata na e-mail) .

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Ruzica (2013-10-12)

Pozdrav ja imam 55 godina i htela bih da zategnem svoje lice da li mozete da mi objasnite sta sve ulazi u facelifting lica i vrata, da li u to ulazi i celo, zanima me i zatezanje donjih i gornjih kapaka koliko sve to kosta posto meni bas treba za celo lice i da li ima neki popust. Unapred zahvalna

Ana Life (2013-10-12)

Poštovana Ruzice,

Pošaljite nam slike  na imail bolnica@analife.rs, da bi smo precizno odgovorili šta bi se kod Vas moglo raditi i koliko košta. Fejs lifting ili najnoviji Maks lift obuhvata zatezanje obraza, peglanje bora na licu i zatezanja vrata. ÄŒelo se radi drugom operacijom, Operacija kapaka se radi posle operacije fejsliftinga.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

jadranka (2013-10-08)

Poštovani!toliko se klinika nudi u gradu i stručnjaka a svedoci smo neuspelih čak i smrtnih slučajeva.Ovo pišem jer moramo biti vrlo obazrivi.Ja sam Jadrankai dr.ARSIĆA sam upoznala kada mi je ćerka bila povređena u saobraćajnojnesreći,primljena je na banjicu.tkva posvećenost i odgovornost nije česta pa se i pamti.Kada sam pročitala da na vašoj klinici radi dr.ARSIĆ odlučila sam da kod vas uradi MASC-LIFT-MOLIMVAS DA MI ŽAKAŽETE PREGLED KOD dr.ARSIĆA.

Ana Life (2013-10-08)

Poštovana Jadranka,

Zahvaljujem na afirmativnim rečima. Molim Vas da pozovete tel 011 319 68 08, najbolje ćemo tako uskladiti termine, kada Vi možete i kada može Dr Arsić.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Zana (2013-10-07)

Imam 51 godinu i zelela bih da uklonim evidentne znake starenja sa lica. Volela bih da razgovaram sa nekim od vasih hirurga koji ce mi predloziti adekvatnu intervenciju. Smatram da osim facelifta treba da se uradi podizanje gornjih ocnih kapaka ali bih rado u sledecoj intervenciji povecala grudi. Molim vas da mi odgovorite kad mogu doci na konsultacije i koliko dugo se ceka na intervenciju. Da li biste shodno predlozenoj intervenciji mogli u toku pregleda da mi date i cenu. Hvala

Ana Life (2013-10-07)

Poštovana Zana,

Za početak pošaljite nam slike na imail bolnica@analife.rs, kako bi smo Vam orjentaciono dali cene i predloge šta da radite.

Najbolje je da ukoliko ste u mogućnosti da dođete na konsultativni pregled koji je besplatan, zakazivanje na tel 011 319 68 08

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Tanja (2013-10-06)

Zelim da se zahvalim klinici Anallife. U junu mesecu sam obavila 2 operacije. facelifting i rekonstrukciju grudi. Prezadovoljna sam, a jos vise sada nakon 4 meseca. Mogla sam da se vratim u normalan zivot nakon 2,5 sedmice i svi su mi hvalili izgled, neznajuci razlog. Zivim u inostranstvu, tako da sam sama boravila u Beogradu. Ekipa Analife su mi bili familija 2 sedmice. I svi su fantasticni. Imam 44 godine, i ostavila sam broj mog telefona klinici. Potencijalni pacijent mogu slobodno da mi se jave uvezi licnih dozivljaja.

Ana Life (2013-10-06)

Draga Tanja,

Baš se radujem što ste se javili. Videćete, svakim danom biće sve lepše i lepše. Koža kod fejslifta koji radi Dr Arsić, takozvani Maks lift sa rekonstrukcijom i lica i vrata, pored zatezanja, koža dobija mladalački slaj i boju, Puno Vas pozdravljam, pošaljite nam slike, kako sada izgledate.

Pozdrav od cele klinike, posebmo od Dr Arsića i Dr Ane

Bolnica AnaLife
Skadarska 5 (Zemun), Beograd

Aleksandra (2013-08-06)

Postovani,zainterseovana sam da uradim MACS LIFT-novi lifting kod Vas a u sledecoj fazi, podizanje grudi. zanima me cena za oba zahvata i kada bih mogla doci na konsultacije_. Pozdrav!

Ana Life (2013-08-06)

Postovana Aleksandra,

Najsavremeniji fejs lifting lica i vrata sa kompletnom pripremom (laboratorija, RTG pluca, EKG, Kardioloski pregled i Klinicki pregled sa bolnickim danom i kontrolama je (cena poslata na e-mail). Operacija podizanja grudi je (cena poslata na e-mail).

Ukoliko nemozete da dodjete na pregled, posaljite nam slike na imail bolnica@analife.rs.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Elena (2013-08-03)

Postovani ozbiljno sam zaiinteresovana za macs lifting (zatezanje lica i vrata) pa bih vas molila da mi posaljete cenu. Zanima me cena i podizanje obrva. Koje je vreme cekanja na intervenciju?Unapred zahvalna.

Ana Life (2013-08-03)

Postovana Elena,

Cena Macs lifta sa zatezanjaem lica i vrata kosta (cena poslata na e-mail) ukljucuje completnu pripremu: laboratoriju, RTG pluca.EKg i Kardioloski pregled. lezanje u bolnici i kontrole.

Najbolje bi bilo da ili posaljete slke na imail bolnica@analife.rs ili da zakazete konsultativni pregled na tel 011 319 68 08.

Pregled je besplatan.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

verka (2013-08-01)

me interesir plasticna operacija za vkrsuvanje na vilica kolku e uspesna i dali so edna operacija moze da se vrati vilicata nazad.

Ana Life (2013-08-01)

Postovana Verka,

Mi ne radimo plastiku vilice.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

milica (2013-05-25)

Postovani,intresujeme cena macs lift,podizanje obrva.Takodje me interesuje i lista cekanja na operaciju.Molim vas cenu mi napisite u evrima unapred zahvalna.

Ana Life (2013-05-25)

Poštovana Milice, Izvinite na kašnjenju sa odgovorom. Cena Macs lift operacije koja uključuje zatezanje obraza I vrata je (cena poslata na e-mail)., U cenu je uključena preoperativna priprema 1. Laboratorija ( krvna slika, biohemija, faktori koagulacije, ukoliko se odlučite za operaciju, uradićete kontrolnu krvnu sliku. 2. RTG pluća 3. Kardiološki pregled 4. EKG pregled 5. Klinički pregled 6. Specijalno prsluče 7. Bolnički dan i noć 8sutradan je otpust) 8. Kontrole Operacija podizanja obrva košta (cena poslata na e-mail), ukoliko se rade zajedno imali bi ste popust , sve bi koštalo (cena poslata na e-mail). Molim Vas da bi ste dobili precizniji odgovor šta je za Vas najbolje, pošaljite nam slike na imail bolnica@analife.rs S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Katarina (2013-03-18)

Postovani,molim vas za informaciju koja je cena intervencije ubacivanja sopstvenog masnog tkiva u obraze i da je promena drasticna.Takodje, zanima me koliko su upadljivi i koliko traju otoci nakon operacije i je li bolje uraditi zimi tj.ima li razlike da li se radi leti ili zimi? Puno hvala na odgovoru

Ana Life (2013-03-18)

Poštovana Katarina, Intervencija transplantacije masnog tkiva je sjajna intervencija , promena je onoliko koliko Vi želite da se popuni, otoka skoro da i nema, nema razlike u odnosu na godišnje doba,. Najbolje je da dođete na konsultatibvni pregled koji je beplstan, da Vam doktor Arsić detaljno objasni o kakvoj se operaciji radi. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Mia (2013-03-14)

Postovani imam 28 godina i interesujeme po Vama koja je najbolja preporuka da se navreme pocne sa borbom protiv prvih znakova starenja,da bi mi kasnije bilo lakse.Unapred hvala

Ana Life (2013-03-14)

Poštovana Mia, Najbolja preporuka za borbu protiv starenja je redovan odlasak kod svog plastičnog hirurga koji će Vam predližiti šta je za vas najbolje i šta će dati dugoročne rezultate. Kod nas možete doći na besplatan konsultativni pregled ili da pošaljete slike na koje će Vam odgovoriti Dr Arsić imail Bolnica@analife.rs S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Marta (2013-03-12)

Preranim ulaskom u menopauzu (sad mi je 44) primećujem da mi se koža na licu naglo opustila. Å ta bi preporučili i kolika je cena zatezanja kože lica?

Ana Life (2013-03-12)

Poštovana Marta, Da bi ste dobili preciznije odgovore šta bi Vam Dr Arsić predložio za zatezanje obtaza (Macs lift kao najsavremeniji fejslifting ili korekcije filerima sa ambulantnim intervencijama), neophodno je ili da nam pošaljete slike ili da zakažete besplatnu konsultaciju na tel 011 319 68 08. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Verica (2013-03-10)

postovani, u poslednje dve godine primetno su mi se opustili misici obraza. Zanima me cena njihovog zatezanja, kao i cena korekcije celog lica vrata MASC LIFT metodom. Da li ce biti oziljaka?.

Ana Life (2013-03-10)

Poštovana Verice, Cena najsavremenijeg fejslifta ili Macs lifta obraza i vrata je (cena poslata na e-mail), Ostajete jedan dan u bolnici, konci se skidaji 15 dan, ožiljci vremenom skoro da nestanu. Ukoliko ozbiljno razmišljate o Macs fejs liftu , najbolje je da dođete na besplatan konsultativni pregled ili da nam pošaljete slike na imail bolnica@analife.rs S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Dobrila (2013-03-10)

Postovani doktore Arsicu,radila bih na Vasoj klinici operaciju donjih kapaka,zanima me cena usluge i sta mi treba od rezultata da donesem ili Vi to radite na klinici?

Ana Life (2013-03-10)

Poštovana Dobrila, Cena donjih kapaka je (cena poslata na e-mail). Sve u vezi operacije, pripreme, termina dobićete na tel 011 319 68 08. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Tatjana (2013-02-28)

interesuju me cene faceliftinga (moderatnog) sa operacijom kapaka, kao i "ubrizgavanja svog tkiva" nakon faceliftinga (lice mi je mladoliko, bez bora, osim dublje nasolabijalne linije). U isto vreme bih zamenila implantate u manje kao i lifting dojki. Interesuje me komplet cena i mogucnost operacije u junu

Ana Life (2013-02-28)

Poštovana Tatjana, Kako Vas interesuje više stvari, Macslift (kao najsavremeniji fejslifting) cena je (cenu smo poslali na e-mail), operacija kapaka verovatno gornjih (cenu smo poslali na e-mail) i transplantacija masti (cenu smo poslali na e-mail). Ove prve dve operacije mislim da bi ste mogli raditi u jednom aktu, u tom slučaju cena bi bila manja, zato što se radi o jednom ulaskuu operacionu salu. Transplantacija masti ((cenu smo poslali na e-mail)) bi se radial tek kada prođe period postooperativni posle Macs lifta ( posle mesec dana), ako bi bilo potrebno. Kada Dr Arsić podigne obraze i ispegla nazolabijalne bore, rezultat je obično fantastičan, verovatno neće ni biti potrebe da radite ubacivanje masti, jedino ukoliko niste puno mršavi, pa bi Vam ubacivanje masti dalo mladalačku svežinu u obraze. Da bi ste znali precizno šta bi se kod Vas radilo i koliko tačno košta ( ovo su maksimalne cene) možete ili doći na besplatni konsultativni pregled ili poslati slike na imail Dr Arsića vjsarsic@gmail.com, kako bi ste u direktoj prepisci sa njim saznala sve što Vas interesuje. Zaboravila sam da pomenem ireviziju dojki.Opet je odgovor isti, slikajte svoje grudi, pa će Vam doktor odgovoriti, da li je u pitanju samo vađenje i ubacivanje novih, manjih proteza ili i redukcija dojki. Znači dve operacije u jednoj. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Gordana (2013-02-25)

Postovani koja je cena macs lifta i kojim metodama sem hiruske uklanjate mladeze i cena.Hvala.

Ana Life (2013-02-25)

Poštovana Gordana, Macs lift je najsavremeniji fejslifting kojim se zateže i podiže koža lica, nazolabijalne bore se ispravljaju, koža dobija zategnut mladalački izgled, zateže se koža na donjoj ivici brade, vrat se pegla. Sve ovo je (cena poslata na e-mail) uključujući pripremu, bolničke dane i kontrole, Za sve precizne informacije neophodno je da pozovete fiksni tel 011 319 68 08. Mladeži se uklanjaju radiofrekventvim nožem, ukoliko su problematični, tj sumnjivi , mnogo je bolje da se uklone hiruški, da se pošalje na Hp analizu Mi radimo sve poznate, najsavremenije metode uklanjanja mladeža. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

taksanija (2013-02-13)

Postovani zelim da vas pitam ja imam zelju da radim zatezanje samo vrata zatezanje nadlaktica liposupciju leda to jest e gornji dio plecke korekciju zadnjice molim vas da mi odgovorite kolko mi treba dana za oporavak i koja je cena unapred zahvaljujem pozdrav

Ana Life (2013-02-13)

Poštovana, Molim Vas ako ikako možete pošaljite nam Vaše fotografije ili dođite na konsultativni pregled koji je besplatan. Jedino tada možete saznati koliko bi to koštalo. Pregled je besplatan. Posle laserske liposukcije koja se može raditi i u lokalnoj anesteziji, oporavak je vrlo kratak. Svakodnevnim aktivnostima se vraćate za dan – dva. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Zorica (2013-02-10)

Koliko kosta zatezanja lica

Ana Life (2013-02-10)

Poštovana Zorice, Ukoliko ste mislili na zatezanje lica, obraza, peglanje bora lica i vrata, na najsavre,menij fejsliftin –Macs lift, cena sa komplet pripremom, boravkom u bolnici i kontrolnim pregledima, promotivno je (cenu zatezanja lica smo vam poslali na e-mail). Ukoiko je u pitanju nešto drugo, manje invazivno i jefinije, saznaćete na konsultativnom pregledu koji je besplatan, a zakazuje se na fiksni tel 011 319 68 08. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Vesna (2013-01-09)

Poštovani,imam 48 godina,zanima me da li se od face liftinga lica i vrata zateže samo koža ili i mišići ispod kože,da li je moguće uraditi zajedno face lift,kapke i nos i da li postoji mogućnost popusta što se tiče cene uloliko se radi više intervencija?

Ana Life (2013-01-09)

Draga Vesna, Kod nove metode Macs-fejs liftinga (koja se radi kod nas u bolnici Analife) podrazumevamo primarno zatezanje misica lica (SMAS), zatezanje koze je sekundarna stvar, Kod starijih metoda fejs liftinga primarno je bilo zatezanje koze lica koje za posledicu ima dve lose stvari:dobije se neprirodan izgled lica, lice postane siroko i razvucemo i drugo,kratko traje, jer se koza brzo opusti. Posto je Macs - fejs lifting sama po sebi velika operacija(najveci zahvat na licu) izbegavam da u istom aktu radim i druge operacije. U obzir mogu doći da se zajedno rade samo gornji kapci i čelo. U ostalom ako mozbiljno razmišljate o operaciji, neophodno je da dođete na konsultativni pregled koji se zakazuje na fiksni telefon 011 319 68 08. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Slagjana (2013-01-07)

NOVI LIFTNG - MACS LIFT - PODIZANJE OBRAZA I ZATEZANJE, cena? Hvala Vam

Ana Life (2013-01-07)

Poštovana Slađana, Najsavremeniji fejslifting –Macs lift kojim se zateže komplet lice i vrat, podmlađuje desetgodina a ne menje Vaš izgled, sve komplet u anesteziji , sa jednim danom u bolnici košta promotivno (cenu zatezanja kože lica i vrata smo Vam poslali na email) dinara. Pregled konsultativni kojije besplatan se zakazuje na fiksni tel 011 319 68 08. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Ponedeljak-petak od 09-20h
Subotom od 09-15h

Opšta Bolnica Analife
Skadarska 5
(Zemun), Beograd

bolnica@analife.rs zakazivanje