Plastična hirurgija

 

Operacije grudi


Operacije grudi 

Ako mislite da je operacija grudi isključivo stavljanje impalnata (proteza), grdno se varate.

Našoj Nataši, čiji je suprug prokomentarisao odlazak na operaciju rečima: neka ih naprave kao što su nekad bile.... Marici koja je smršala 22 kg i doterala liniju, ali kako ona kaže: imam dve prazne vrećice, napunite ih doktore..... Duški, kojoj se kičma iskrivila i koja “prvo nekako spakuje svoje prevelike grudi u prsluče, pa se onda dalje oblači”,.... Maji, koja se zbog izrazito nejednikih dojki, nikada nije skinula u kupaći kostim.... gospođi Marici, koja se zaljubila u svojoj 50-oj godini, oseća se kao šiparica, pa hoće tako i da izgleda..... mladoj prelepoj Mirjani kojoj  samo  grudi fale da bi izgledala savršeno....  svima njima i ostalima, operacije grudi je šlag na torti.

Naravno, u svim pomenutim slučajevima, reč je o različitim operacijama grudi. U zavisnosti od toga šta želimo da postignemo, uradićemo neku od sledećih intervencija: 


1. povećavanje grudi (augmentaciona mamoplastika)


2. povećavanje i podizanje grudi (augmentaciona mastopeksija)


3. podizanje grudi (mastopeksija) 


4. smanjenje grudi (redukcija) 

 

Operacija grudi

1. Ukoliko su grudi male, radi se operacija povećanja dojki (augmentacija). 

Proteze mogu da se stave ispod fascije, ispod mišića i neposredno ispod žlezde (praktično napušten metod). Kada su u pitanju mlade žene koje tek treba da imaju potomstvo, tj da doje, implanti se stavljaju ispod mišića, tj. što dalje od žlezdanog tkiva dojke. Kod ostalih pacijentkinja najčešće primenjujemo najnoviju tehniku plasiranja implanata ispod fascije (subfascijalna mamoplastika).

 

2. U slučajevima malih i malo spuštenih grudi (prvi stepen spuštenosti), danas je apsolutna metoda izbora pomenutasubfascijalna mamoplastika, tj. stavljanje proteza ispod fascije. Ovom tehnikom grudi se pored povećanja, u određenoj meri i podižu.

Kod izraženije spuštenih dojki (drugi i treći stepen spuštenosti), u jednom aktu se rade dve operacije: prvo se ubace proteze ispod fascije (subfascijalna mampoplastika), a zatim se složenom hiruškom tehnikom grudi podižu (mastopeksija)

3. Ukoliko žena ima samo spuštene grudi koje su adekvatne veličine, onda se radi operacija podizanja grudi (mastopeksija)bez stavljanja implanata.

4. Kada je reč o smanjenju grudi (redukciji), neophodno je smanjiti količinu žlezdanog i masnog tkiva dojke. Istovremeno se prekraja koža da bi odgovarala novoj dimenziji dojke,a  bradavica sa areolom se podiže na odgovarajuću visinu. Ovo je vrlo ozbiljna i složena operacija koja zahteva veliko znanje i iskustvo operatora.

Navešćemo i neke informacije koje bi trebalo da znate ukoliko razmišljate o operaciji grudi.

Priprema za intervenciju  


Pre intervencije, neophodno je da utvrdimo Vaše zdravstveno stanje preko sledećih analiza i pregleda:    

•         laboratorijske analize: kompletna krvna slika, osnovne biohemijske analize sa faktorima koagulacije, krvna grupa i Rh faktor

•         internističko-kardiološki pregled sa EKG-om

•         klinički pregled anesteziologa

•         ultrazvuk dojki (ukoliko operator proceni da je neophodno)

Kompletna  priprema koja je potrebna za intervenciju, obavlja se u našoj bolnici  i ulazi u cenu operacije.


 
Koja vrsta anestezije se koristi za intervenciju?


•    Opšta endotahealna anestezija, može i u lokalnoj anesteziji uz sedoanalgezijuŠta ne treba da Vas  plaši posle operacije?

•    otok, bolovi u vidu pritiska na grudni koš

 U bolnici ostajete 24 sata posle intervencijeKako treba da se ponašate posle operacije?


•    Potrebno je da se pridržavate  uputstava koje dobijate od nas.


•    Izbegavati napor, dizanje teškog vežbe i slično najmanje mesec dana, dok proteza na zauzme svoj konačani položaj.Posle koliko vremena možete da se vratite  normalnim životnim aktivnostima?


•     najčešće posle nedelju dana, konci se skidaju petnaest dana od operacije.

 

Ne treba naglašavati da je u bolnici “Analife” konsultativni pregled besplatan.

 

Komentari i pitanja

ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI:
Ovaj dokument namenjen je samo licima kojima je upućen i za pozivanje na isti od strane bilo kog lica, neophodna je naknadna pismena potvrda njegovog sadržaja. Shodno tome, Opšta bolnica Analife (PIB: 106965704) i odriče svaku odgovornost i ne prihvata bilo kakvu obavezu (uključujući slučaj nepažnje) za posledice koje može pretrpeti bilo koje lice zbog činjenja ili nečinjenja na bazi takve informacije, pre nego što takva lica prime dodatnu pismenu potvrdu. Ukoliko ste greškom primili ovu elektronsku poruku, uništite i izbrišite istu sa vašeg računara. Svako umnožavanje, širenje, kopiranje, obelodanjivanje, izmena, distribucija i/ili objavljivanje ove elektronske poruke je strogo zabranjeno. Sadržaj ove elektronske poruke ne predstavlja nužno stavove Opšte bolnice Analife.

Vaša Bolnica AnalifeDragana kaze

25-04-2015

Poštovani! Interesuje me cena uvećanja grudi. Imam izrazito male tj.nemam grudi pa me interesuje prirodan izgled u proporciji sa telom. Imam 35 godina majka sam i supruga i sa te strane zadovoljna, ali ipak ne zadovoljna i ne sigurna. Proleće i leto mi nisu saveznici-ako me razumete. Unapred hvala!

avatar

Poštovana, Ukoliko niste u mogućnosti da dođete na konsultativni pregled, koji je besplatan, dovoljno je da nam pošaljete slike grudi. Od proteza koristimo Mentor proteze, koje su najbolje na svetskom tržištu, sa doživotnom garancijom. Nije potrebno menjanje proteza . Silikonske proteze se plasiraju ispod mišića ili kombinacija, odnosno delimično ispod mišića i delimično ispod fascije. Ta tehnika se zove Dual plane. Plasiranje proteza ispod žlezde je napušten metod. Dual plane tehnika ili samo ispod mišića,obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk). Ukoliko se samo povećavaju dojke, (cena poslata na e-mail). Ako se radi povećanje i podizanje (cena poslata na e-mail)
 • U cenu je uračunato
 1. RTG pluća
 2. Kardiološki pregled
 3. EKG pregled
 4. Klinički pregled
 5. Specijalno prsluče
 6. Bolnički dan
 7. Kontrole
Pregled se zakazuje na neki od fiksnih telefona.
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

marija kaze

11-04-2015

Postovani,porodila sam se pre mesec i po dana,dojila sam vise ne,grudi su mi spale a i male su,ritom imam previse strija na njima,a i nisu mi srazmerne(leva je veca od desne).Pa me zanima sta bi se tu radilo i koja bi cena bila.Ako bi se radile npr. te dve operacije da li se rade obe u istom danu ili kako???Unapred hvala na odgovoru.Srdacan pozdrav

avatar

Poštovana,
strije sa grudi se ne mogu ničim ukloniti. Povećanje i podizanje grudi (cena poslata na e-mail), računajući preoperativnu pripremu.
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Ana kaze

10-04-2015

Prije sam imala dosta velike grudi, ali sam naglo smrsavila 15kg i sad su skroz male. Imam 18 god Zanima me koja bi bila cijena,i gdje se nalazite? Hvala

avatar

Poštovana Ana,
nalazimo se u Zemunu. Na našem sajtu bolnica@analife.rs imate sve od mape do naših apartmana.
Povećavanje grudi sa Mentor protezama je (cena poslata na e-mail), računajući kompletnu preoperativnu pripremu. Ako se povećavaju i podižu grudi , najčešća  (cena poslata na e-mail)
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Sandra kaze

08-04-2015

Interesuje me cena povecanja grudi,imam male grudi? Rodila sam dvoje dece ali bih zeleza jos jedno, imam 29 god.i interesuje me nacin placanja?? Unapred hvala

avatar

Poštovana Sandra, povećanje grudi sa mentor protezama i preoperativnon pripremom (cena poslata na e-mail). Možete platiti virmanom, administrativnom zabranom ili Intesa karticom na šest rata bez kamate.     
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Milica kaze

06-04-2015

Postovani, zanima me cena podizanja grudi i eventualno povecanje za jedan broj. Kada se zavrsi sa dojenjem koliko treba sacekati za ovu intervenciju? Jasno je da je oporavak individualna stvar, ali otprilike kada se zena vraca intenzivnijim vezbama? Da li se skidanje viška kože na stomaku može raditi u isto vreme kad i operacija grudi? Unapred hvala na odgovorima

avatar

Poštovana, najbolje je da sačekate najmanje šest meseci od prestanka dojenja, kako bi se žlezdano tkivo dojke potpuno smirilo. Cena operacije povećanja i podizanja grudi sa mentor protezama je (cena poslata na e-mail)
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Aleksandra kaze

03-04-2015

Postovani, Interesuje me cena operacije podizanja i posebno podizanja i povecanja grudi. Pozdrav

avatar

Poštovana Aleksandra
Ukoliko se radi samo podizanje grudi, (cena poslata na e-mail), ukoliko se radi povećanje i podizanje sa mentor protezama, cena je (cena poslata na e-mail), uključujući preoperativnu pripremu. Samo podizanje grudi, uvek podrazumeva smanjenje grudi u odnosu na raniji izgled i veličinu, zbog prirode operacije.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Dora kaze

29-03-2015

Zanima me cjena ugradnje silikona,košarica C,imam 18 godina i jako male grudi.Nemam.dovoljno samopouzdanja i zelim napravit operaciju jos me zanimaju i troskovi bolnice jer nisan u blizini.

avatar

Poštovana Dora,

 Načelno govoreći mi radimo vrlo uspešno povećanje grudi sa mentor protezama koje su najbolje, sa doživotnom garancijom.
 • Proteze se plasiraju ispod mišića ili kombinacija, odnosno delimično ispod mišića i delimično ispod fascije (Dual plane tehnika) . Ispod žlezde je napušten metod. Dual plane pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda ( RTG, mamografija i ultrazvuk)
 • U cenu je uračunato
 1. RTG pluća
 2. Kardiološki pregled
 3. EKG pregled
 4. Klinički pregled
 5. Specijalno prsluče
 6. Bolnički dan i noć,sutradan je otpust)
 7. Kontrole
Ukoliko Vam cena odgovara, potvrđujete e-mailom na bolnica@analife.rs
Posle toga, protokol je sledeći:
 1. Šaljemo Vam upitnik i šta od laboratorijskih analiza je potrebno da uradite u svom gradu.  Naš predlog je da u svom mestu uradite laboratoriju, zbog toga što, recimo, ako ste anemični, otkazali bi smo operaciju, a Vi bi ste imali trošak puta. Laboratorija je prvi eliminacioni faktor.
 2. Naš konzilijum lekara na čelu sa anesteziologom, pogledao bi Vase laboratorijske rezultate. Ako je sve u redu, potvrdili bi termin dolaska u bolnicu,
 3. Po dolasku u bolnicu u dogovoreno vreme, smestili bi smo vas u apartman. Slike apartmana imate na našem sajtu.
 4. U zakazano vreme bi se radio RTG pluća, ako je sve u redu
 5. Sledeći pregled je internističko-kardiološki pregled i EKG
 6. Ako je sve u redu , obavlja se pregled anesteziologa, koji daje pristanak za operaciju
 7. Operacija
 8. Sutradan napuštate bolnicu.
 9. Pored naše bolnice, postoji vila Apolo, nova, čista, naši pacijenti imaju 15% popusta na cenu smeštaja. Osoblje vile je naviklo na naše pacijente, svi su bili zadovoljni,
Ukoliko se radi samo povećanje grudi sve ukupno(cena poslata na e-mail) . Ako se radi povećanje i podizanje(cena poslata na e-mail)

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

 

 

Sandra kaze

04-03-2015

Postovani, Interesuje me cena operacije povecanja grudi.

avatar

Poštovana Sandra,
cena operacije povećanja grudi (cena poslata na e-mail), uključujući preoperativnu pripremu i ležanje u bolnici.
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

jelena dj kaze

01-03-2015

Molim vas da i i meni posaljete cenu ugradnje implanta u male grudi i uslove placanja.Hvala

avatar

Poštovana,
cena operacije povećanja grudi ili augmentacija ako se izvodi kod malih grudi, kada nije potrebno da se istovremeno radi i podizanje grudi /mastopeksija/ (cena poslata na e-mail), uključujući preoperativnu pripremu i ležanje u bolnici. Kao proteze koristimo Mentor, koje su   najbolje na svetskom tržištu. Proteze se plasiraju ispod mišića ili kombinacija, odnosno delimično ispod mišića i delimično ispod fascije- dual plane metod. Ispod žlezde je napušten metod. Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk) (cena poslata na e-mail), je uračunato: RTG pluća, Kardiološki pregled, EKG pregled, Klinički pregled, Specijalno prsluče, Bolnički dan i noć,sutradan je otpust.
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Marija kaze

01-03-2015

Postovani, Zanima me cena povecanja grudi i povecanja sa podizanjem. Dojila sam dvoje dece, imam 31 god. hvala!

avatar

Poštovana Marija,
Ako se rade dve operacije u jednom aktu /augmentacija i mastopeksija/ povećanje i podizanje, bez korekcija bradavica, (cena poslata na e-mail). U cenu je uračunata kompletna preoperativna priprema: RTG pluća, kardiološki pregled, EKG, specijalno prsluče, ležanje i kontrole.
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Daca Bg kaze

25-02-2015

Poštovani doktore,imam dva krupnija estetska problema-prvi je taj da su mi grudi drastično propale i smanjile se,a koža mi se razvukla,kako zbog čestih varijacija u težini,tako i zbog dojenja.A drugi je taj da imam problem sa viškom kože na telu.Da li ja mogu dobiti neki vaš mail,gde vam mogu postaviti kompleksnije pitanje za ovaj moj problem,a da to nije javno.Hvala puno unapred!Veliki pozdrav

avatar

Poštovana Daco, slike i ostala pitanja možete poslati direktno Dr Arsiću na e-mail bolnica@analife.rs. Načelno podizanje i povećanje dojki (cena poslata na e-mail), u cenu je uračunata kompletna preoperativna priprema (RTG pluća, kardiološki pregled, EKG, specijalno prsluče Marenino i ležanje u bolnici od jednog dana. Višak kože se rešava operacijom koja se zove dermolipektomija, kojom se iseca višak kože, rešava problem opuštenih mišiča stomaka ( plastika mišića) i ako je potrebno repozicija pupka i liposkukcija struka i leđa. (cena poslata na e-mail), opet uključujući kompletnu preoperativnu pripremu. Napominjem da se ovakve operacije ne mogu raditi u jednom aktu, ubog veličine i težine operacija.
 
S poštovanjem
Analife

anja kaze

16-02-2015

Postovani kolika je cena povecanja grudi,kojim imlantima,i koliko kontrola je uracunato u cenu?

avatar

Poštovana,
Najbolje bi bilo da nam  pošaljete dve slike  slikano spreda i sa strane (anfas i profil grudnog koša), Dr Arsić će u direktoj prepisci sve Vam objasniti šta i kako bi se kod Vas radilo. Ono što ja mogu da Vam kažem jeste
Koristimo Mentor proteze ( najbolje, na izveštaju dobijate čip, one su sa  doživotnom garancijom)
 Proteze se plasiraju ispod mišića ili kombinacija, odnosno delimično ispod mišića i delimično ispod fascije/DUAL PLANE/.( Ispod žlezde je napušten metod. Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk)
U cenu je uračunato
1.    RTG pluća
2.    Kardiološki pregled
3.    EKG pregled
4.    Klinički pregled
5.    Specijalno prsluče
6.    Bolnički dan i noć,sutradan je otpust
7.    Kontrole
 Ukoliko se radi Povećanje grudi sve UKUPNO je (cena poslata na e-mail)
Ukoliko se radi  Povećanje i Podizanje grudi koje se može raditi na dva načina, (cena poslata na e-mail)
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

josipa kaze

28-01-2015

zdravo zanima me koja je cjena za povećanje grudi lp

avatar

Poštovana Josipa, operacija povećanja grudi (augmentacija) (cena poslata na e-mail). U tu cenu je uključena kompletna priprema za operaciju. Ukoliko se radi povečanje i podizanje, (cena poslata na e-mail). Koristimo Mentor proteze, koje su sa doživotnom garancijom. Tehnika plasiranja silikonskih proteza je ili ispod mišića ili kombinovano :ospod mišića i ispod fascije(Dual-plane tehnika). Obe tehnike omogućavaju prirodan oblik grudi, dojenje.
 
S poštovanjem
Bolnica Analife

Mirjana kaze

27-01-2015

Postovani, imam cerku kojoj je 19 godina, nema dece, a problem joj je razlika u velicini dojki koja se krece 1 do 2 broja. Kakvu biste joj operaciju preporucili, koje su sve opcije i koja je cena za te moguce operacije. Hvala

avatar

Poštovana Mirjana,
Dr Arsić, naš plastični hirurg je i rekonstruktivni hirurg, tako da vrlo uspešno rešava probleme nesimetričnosti dojki. Da bi smo Vam dali precizne odgovore, morate ili doći ba pregled ili poslati fotografije. Jedna je cena ako se smanjuje veća dojka, druga cena operacije je povećavanje obe dojke sa Mentor protezama, koje su različite veličine. Raspon cena je od (cena poslata na e-mail)
 
S poštovanjem
Bolnica Analife

Matea kaze

25-01-2015

Postovani zanima cena povecanja grudi.

avatar

Poštovana Matea,
cena zavisi od toga da li se radi samo povećanje grudi sa Mentor protezama u Dual plane operativnoj tehnici. To je obično kod malih grudi , gde nije potrebno podizanje i (cena poslata na e-mail). Ako se radi povećanje i podizanje, (cena poslata na e-mail). U cenu je uračunata kompletna preoperativna priprema: RTG pluća, kardiološki pregled, EKG, prsluče, ležanje od jedne noći i kontrole.
 
S poštovanjem
Bolnica Analife

Luna kaze

24-01-2015

Pozz,koliko kosta uvecanje grudi?

avatar

Poštovana, cena povećanja grudi/augmentacija/
(cena poslata na e-mail), ukoliko su Vam grudi male, pa nije potrebno podizanje, zatezanje ili korekcija bradavica. Ako se rade dve operacije u jednom aktu ( povećanje i podizanje) onda (cena poslata na e-mail)
Što se tiče osnovnih informacija, dovoljno je da nam pošaljete dve slike  slikano spreda i sa strane (anfas i profil grudnog koša), Dr Arsić će u direktoj prepisci sve Vam objasniti šta i kako bi se kod Vas radilo. Ono što ja mogu da Vam kažem jeste da mi koristimo Mentor proteze, koje su najbolje na svetskom tržištu, sa sa doživotnom garancijom. Što se tiče tehnike ubacivanjem silikonskih proteza, radimo najsavremenije tehnike: ispod mišića ili kombinacija, odnosno delimično ispod mišića i delimično ispod fascije/DUAL PLANE/. Ispod žlezde je napušten metod. Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda: RTG mamografija i ultrazvuk. U cenu, je uračunato
 1. RTG pluća
 2. Kardiološki pregled
 3. EKG pregled
 4. Klinički pregled
 5. Specijalno prsluče
 6. Bolnički dan i noć,sutradan je otpust)
 7. Kontrole
 
 S poštovanjem
Bolnica Analife

Nina kaze

31-12-2014

Postovanje,posle dvoje dece resila sam da se ponovim :) Molim vas za cenu,pozdrav!

avatar

 Poštovana,
kod vas bi se verovatno radile dve operacije u jednom aktu, i to: podizanje i povećavanje grudi. Ako je tako, cena bi bila (cena poslata na e-mail). Ako se radi sam povećanje, bez podizanja, (cena poslata na e-mail)..Povećanje se radi sa Mentor protezama. U cenu je uračunata kompletna preoperativna priprema /Rendgen pluća, kardiološki pregled, ekg, spec prsluče, ležanje u bolnici i kontrole.
 
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

 

Dajana kaze

02-11-2014

Postovani, Imam 23 godine i problem sa deformitetom grudi. Grudi su mi srednje velicine, tubularnog oblika sa velikim i natecenim areolama. Zanima me cena rekonstukcije takvih grudi sa i bez ubacivanja proteza. Pozdrav

avatar

Poštovana Dajana,
 najbolje bi bilo da dođete na besplatnu konsultaciju, da Vas Dr Arsić vidi. Načelno, mi vrlo uspešno radimo intrevencije kada postoje tubularne grudi. (cena poslata na e-mail)
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Jelena kaze

18-10-2014

Interesuje me cena povecanja grudi za jedan br,imam 29 godina.Grudi su mi se smanjile od podoja,imam dva deteta.Hvala.

avatar

Poštovana,

Operacija povećanja grudi do veličine 450cc sa Mentor protezama i preoperativnom pripremom je (cena poslata na e-mail). Ukoliko su grudi dosta opuštene, što se često dešava posle trudnoće, rade se dve operacije u jednom aktu povećanje i podizanje, cena je (cena poslata na e-mail).

Proteze se plasiraju ispod mišića ili kombinacija, odnosno delimično ispod mišića i delimično ispod fascije. Ta tehnika je najsavremenija i zove se Dual Plane. Ispod žlezde je napušten metod. Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk)

Preoperativna priprema podrazumeva: RTG pluća, Kardiološki pregled, EKG pregled, Klinički pregled, Specijalno prsluče, Bolnički dan i noć i kontrole.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Nina kaze

15-10-2014

Zanima me koja je cena uvecanja grudi sopstvenom mascu, a koja ubacivanjem Mentor proteze? Hvala unapred.

avatar

Poštovana,
operacija transplantacije masti za uvećanje grudi je u najmanju ruku operacija sa ograničenim faktorima.
1. Da bi ste povećali dojke za jedan broj/100kubika u jednu/ potrebno je da stavite 150kubika. Zbog toga što se masno tkivo u procesu revitalizacije, gubi do 35-40%
2. To je mala količina uvećanja dojki, sa kojom nisam sigurna da ćete biti zadovoljni
3. Najčešće su potrebne dve operacije
Cena za jednu operaciju je (cena poslata na e-mail)

Naša preporuka je:
 operacija povećanja grudi sa Mentor protezama, koje su najbolje na svetskom tržištu i sa doživotnom garancijom
Veličina je do (cena poslata na e-mail)
Tehnika Dual plane obezbeđuje potpuno prirodan izgled suze, ožiljci su nevidljivi, mogućnost  dojenja, snimanja RTG, skener, spavanje na stomaku,
Potrebna samo jedna operacija, ukoliko je samo povećanje cena je  (cena poslata na e-mail), ukoliko je potrebno podizanje i povećanje, cena je (cena poslata na e-mail)
Najbolje je da nam pošaljete slike na e-mail bolnica@analife.rs

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Ljilja kaze

15-10-2014

Poštovani, koliko košta samo povećanje grudi bez njihovog podizanja? Imam izrazito male grudi i povećala bih ih samo za broj. Takođe, koliko je vidljiv ožiljak? Ima li šanse da ti ožiljci nestanu?

avatar

Postovana,

Ukoliko imate male grudi ugrađuju se Mentor implanti, koji su najbolji na svetskom tržištu sa doživotnom garancijom. Cena je (cena poslata na e-mail).
Cena operacije uključuje kompletnu preoperativnu pripremu:

ukoliko niste iz Beograda, poslaćete nam laboratorijske analize, da se ne bi desilo da budete anemični, u tom slučaju ćemo otkazati operaciju. Pošto nam pošaljete analizze, kod sebe još morate imati krvnu grupu na papiru. Kod nas dolazite u zakazano vremeod momenta kada dođete prvo Vam se
radi  RTG pluća, ukoliko je nalaz na plućima u redu
radi se Kardiološki pregled  sa EKG, ako je nalaz internistički u redu
obavlja se klinički pregled anesteziologa
ulazite u salu
posle operacije ostajete jednu noć u bolnici
sutradan je otpust
kontrola za dva dana
Oziljci u pocetku budu vidljiviji,a kasnije kako sazrevaju postaju sve manje uocljivi.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

sandra vuk kaze

06-10-2014

Ja imam 33 god i zelela bi da povecam grudi, cena me zanima. Hvala

avatar

Poštovana,

operacija povećanja grudi ili augmentatio,  je operacija koja kod nas košta (cena poslata na e-mail), ako su male grudi komplet sa preoperativnom pripremom /RTG pluća, EKG, Kardiološki pregled, ležanje, prsluk/. OPeracija povećanja grudi radi se sa Mentor protezama, koje su najbolje, proteze se plasiraju ispod mišića ili ispod fascijeili Dual plane tehnikom. Ukoliko je potrebno da se grudi povećavaju i podižu, onda se rade dve operacije povećanje i podizanje i cena je (cena poslata na e-mail), komplet  Rezultati su fantastični. Operacije povećanja grudi radi Dr Veliša Arsić

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Jelena kaze

23-09-2014

Da li mi mozete reci cenu povecanja grudi, nisam iz srbije?

avatar

Poštovana,
cena zavisi od toga da li se radi samo povećanje grudi sa Mentor protezama u Dual plane operativnoj tehnici. /(cena poslata na e-mail)/. To je obično kod dama koje imaju male grudi. Ako se rade dve operacije u jednom aktu / povećanje i podizanje / cena je (cena poslata na e-mail). U cenu je uračunata kompletna preoperativna priprema: Laboratorija kontrolna, RTG pluća, kardiološki pregled, EKG, prsluče, ležanje i kontrole.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Dragana Petrovic kaze

22-09-2014

Postovanje mene interesuje cena za uvecanje grudi,imam 34 godine i troje dece,hvala unaprd

avatar

Poštovana Dragana,
ukoliko ne možete da dođete na konsultativni pregled kod našeg plastičnog hirurga Dr Arsića, onda je najbolje da pošaljete fotografije grudi,slikano spreda i sa strane, kako bi mogli da Vam preciznije kažemo cenu. Ukoliko su grudi male, da ne moraju da se rade dve operacije u jednom aktu /augmentacija i mastopeksija/ onda je cena (cena poslata na e-mail) sa Mentor protezama, koje su najbolje na svetskom tržištu proteza, sa doživotnom garancijom, što znači da ih ne morate vaditi, jedino ukoliko želite da ih povećate.  Na izveštaju dobijate čip sa serijskim brojem
Proteze se plasiraju ispod mišića ili kombinacija, odnosno delimično ispod mišića i delimično ispod fascije/DUAL PLANE/.( Ispod žlezde je napušten metod. Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk)
U cenu je uračunato
RTG pluća
Kardiološki pregled
EKG pregled
Klinički pregled
Specijalno prsluče
Bolnički dan i noć,sutradan je otpust)
Kontrole
Ukoliko su Vaše grudi opuštene, pa je potrebno uraditi  Povećanje i Podizanje grudi sa ili bez reoblikovanja bradavica,  ukupna cena je (cena poslata na e-mail)

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Alexa kaze

21-09-2014

Postovani, olim Vas da mi ukratko objasnite sta je aquafiling, koja je njegova cena i da li mogu povecati grudi za 2 broja odjednom? Hvala

avatar

Poštovana,

ubacivanje aqugilinga po 100cc u svaku dojku, košta (cena poslata na e-mail). To je povećanje za jedan broj.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

monika kaze

21-09-2014

koja je cena povecanja grudi sa masnim tkivom?

avatar

Poštovana,

povećanje grudi masnim tkivom je (cena poslata na e-mail), Grudi u jednom aktu /operaciji/ mogu da se povećaju najviše do 100cc ili za jedan broj. Pitanje koliko će masnih ćelija da se revitalizuje, koliko da propadne. Često je potrebno najmanje dve operacije.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

ivana stamenkovic kaze

16-09-2014

Postovani, postoji li mogucnost placanje na rate, u bilo kom obliku? Hvala

avatar

Poštovana,

plaćanje na rate možete preko Intesa faktoringa, na šest rata bez kamate ili preko administrativne zabrane Vaše firm koja bi sklopila ugovor sa nama.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Ivana kaze

15-09-2014

Postovani, zanima me cena ugradnje silikona najnovijom metodom koju radite (Dual plane) Obzirom da imam 30 godina i da sam mama troje dece, grudi su mi znatno promenile izgled, male su i opustene. Sliku cu vam poslati direktno na mail. Unapred hvala.

avatar

Poštovana Ivana, 

Kod Vas bi se radile dve operacije u jednom aktu: Augmentacija i Mastopeksija, odnosno povećanje i podizanje grudi. Kod povećanja grudi koriste se  Mentor proteze, koje su  najbolje proteze na svetskom tržištu, zbog specijalnog materijala i sa doživotnom garancijom. Operativna tehnika, Dual plane, koju radi Dr Veliša Arsić, inače je najnovija u svetu /nekih pet godina se radi/ omogućava prirodan izgled, u isto vreme nesmetano snimanje /ultrazvuk, mamografija, redgen, skener, magnet/ kao i dojenje. Proteze su duboko, ispod mišića i ispod fascije.

Cena operacije,povećanje i podizanje je najčešće (cena poslata na e-mail), sa kompletnom pripremom: RTG pluća, laboratorija, RKG srca, kardiološki pregled, specijalno Marenino prsluče i bolničko ležanje od jednog dana,  Predlažem, da ukoliko ne možete da dođete na pregled, koji je besplatan /011 319 68 08/ da pošaljete slike direktno Dr Arsiću, spreda i sa strane, kako bi Vam Dr Arsić direktno odgovorio na sva Vaša detaljnija pitanja.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

ivona kaze

29-08-2014

Zanima me koja bi cena bila ugradnje silikona. Imam 18 godina i jako male grudi. Radila bih negde sledeće godine

avatar

Poštovana Ivona,

U bolnici Analife, povećanje ili augmetacija grudi se radi sa Mmentor protezma, koje  su najbolje proteze na svetskom tržištu, zbog specijalnog materijala i sa doživotnom garancijom. Tehnika Dual plane, koju radi Dr Veliša Arsić, inače je najnovija u svetu /nekih pet godina se radi/ omogućava prirodan izgled, u isto vreme nesmetano snimanje /ultrazvuk, mamografija, redgen, skener, magnet/ kao i dojenje. Proteze su duboko, ispod mišića i ispod fascije.

Cena operacije, ako se radi samo povećanje/kod malih dojki, koje ne vise/ je (cena poslata na e-mail), sa kompletnom pripremom: RTG pluća, laboratorija, RKG srca, kardiološki pregled, specijalno Marenino prsluče i bolničko ležanje od jednog dana.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Tasa kaze

31-07-2014

Zelim da mi posaljete cijenu povecanja grudi. Procitala sam sta sve ulazi u cijenu i samo me zanima da li moram poslije nekog vremena da mijenjam proteze. Imam 32 god., jedno dijete i planiram jos.

avatar

Poštovana,

Ukoliko su grudi male, /nema podizanja ili reoblikovanja bradavica, cena  je (cena poslata na e-mail). Ukoliko se grudi povećavaju I podižu, cena je od (cena poslata na e-mail). Mentor proteze su sa doživotnom garancijom, prema tome, ne moraju nikada da se menjaju, jedino ukoliko budete želeli veće proteze.

Pošto napominjete da hoćete još jedno dete, moja preporuka je da prvo rodite još jedno bebče, završite sa dojenjem, grudi će dobiti definitivan oblik, onda mi nastupamo: izaberete adekvatnu veličinu, Dr Arsić stavlja proteze, najnovijom u svetu metodom DUAL PLANE /, delimično ispod  fascije, delimično ispod mišića. Na kraju, Vi ćete biti ostvareni kao majka, a grudi će biti devojačke,

S poštovanjem

Dr Ana Miholjčić, direktor bolnice Analife

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Milos kaze

29-07-2014

Da li operisete ginekomastiju i cena...?Hvala

avatar

Poštovani Miloše,

laserska operacija ginekomastije u anesteziji je (cena poslata na e-mail).

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

anika kaze

27-07-2014

Postovanje, interesujeme cena uvecanja grudi jel su mi grudi propale od dojenja deteta.Uvecala bi grudi samo malo ne nesto preterano.

avatar

Poštovana,

operacija povećana grudi radi se sa Mentor protezama, koje  su najbolje proteze na svetskom tržištu, zbog specijalnog materijala koji je sa doživotnom garancijom. Tehnika dual plane, koju radi Dr Veliša Arsić, inače je najnovija u svetu /nekih pet godina se radi/ omogućava prirodan izgled, u isto vreme nemetano snimanje /ultrazvuk, mamografija, rndge, skener, magnet/ kao i dojenje. Proteze su duboko, ispod mišića i ispod fascije. Cena operacije, ako se radi samo povećanje /kod malih dojki, koje ne vise/ je (cena poslata na e-mail), sa kompletnom pripremom: RTG pluća, Laboratorija, RKG srca, Kardiološki pregled, specijalno Marenino prsluče i bolničko ležanje od jednog dana, Ukolko se radi povećanje i podizanje, cena sa pripremm je najčešće (cena poslata na e-mail).    

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

ina kaze

24-07-2014

Postovani, intresuje me cena povecanja grudi... Hvala unapred!

avatar

Poštovana Ina,

kod operacije povećanja grudi ili augmentacije koristimo Mentor proteze su najbolje proteze na svetskom tržištu, zbog specijalnog materijala i sa doživotnom garancijom. Tehnika ubacivanja proteza koja se zove Dual plane, je najnovija u svetu /nekih pet godina se radi/ omogućava prirodan izgled, u isto vreme nesmetano snimanje /ultrazvuk, mamografija, redgen, skener, magnet/ kao i dojenje. Proteze su duboko, ispod mišića i ispod fascije. Cena operacije, ako se radi samo povećanje/kod malih dojki, koje ne vise/ je (cena poslata na e-mail), sa kompletnom pripremom: RTG pluća, laboratorija, RKG srca, kardiološki pregled, specijalno Marenino prsluče i bolničko ležanje od jednog dana, Ukoliko se radi povećanje i podizanje,/augmentacija i mastopeksija/ cena sa pripremm je od (cena poslata na e-mail), u zavisnosti od obima operacije  

Najbolje je da pošaljete slike na emailbolnica@analife.rs 

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Dragana kaze

23-07-2014

Postovani, interesuje me cena povecanja grudi. Hvala unapred

avatar

Poštovana,

Što se tiče osnovnih informacija, dovoljno je da nam pošaljete dve slike  slikano spreda i sa strane (anfas i profil grudnog koša), Dr Arsić će u direktoj prepisci sve Vam objasniti šta i kako bi se kod Vas radilo. Ono što ja mogu da Vam kažem jeste

Koristimo Mentor proteze ( najbolje, na izveštaju dobijate čipom i sa doživotnom garancijom)
Proteze se plasiraju ispod mišića ili ispod fascije ( ispod žlezde je napušten metod), Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk)
U cenu je uračunato:
RTG pluća
Kardiološki pregled
EKG pregled
Klinički pregled
Specijalno prsluče
Bolnički dan i noć,sutradan je otpust)
Kontrole
Ukoliko se radi samo povećanje grudi /kda su male, kod kojih nije potrebno podizanje/ cena je (cena poslata na e-mail), ukoliko se radi povećanje i podizanej je (cena poslata na e-mail).

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

gabrijela kaze

22-07-2014

Postovani, Mozete li na mail da mi posaljete cenu operacija povecanja grudi(sa onim dozivotnim protezama :))i predlog kojom metodom je najbolje raditi,t.j. sa kojon metodom imaju najprirodniji oblik? Hvala unapred.

avatar

Poštovana Gabrijela,

Mentor proteze su najbolje proteze na svetskom tržištu, zbog specijalnog materijala i sa doživotnom garancijom. Tehnika Dual plane, koju radi Dr Veliša Arsić, inače je najnovija u svetu /nekih pet godina se radi/ omogućava prirodan izgled, u isto vreme nesmetano snimanje /ultrazvuk, mamografija, redgen, skener, magnet/ kao i dojenje. Proteze su duboko, ispod mišića i ispod fascije. Cena operacije, ako se radi samo povećanje/kod malih dojki, koje ne vise/ je (cena poslata na e-mail), sa kompletnom pripremom: RTG pluća, laboratorija, RKG srca, kardiološki pregled, specijalno Marenino prsluče i bolničko ležanje od jednog dana, Ukoliko se radi povećanje i podizanje,/augmentacija i mastopeksija/ cena sa pripremm je od (cena poslata na e-mail), u zavisnosti od obima operacije  

Predlažem, da ukoliko ne možete da dođete na pregled, koji je besplatan /011 319 68 08/ da pošaljete slike direktno Dr Arsiću, spreda i sa strane, kako bi Vam Dr Arsić direktno odgovorio na sva Vaša detaljnija pitanja oko veličine proteze.  

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Sandra kaze

17-07-2014

Koji bi estetski zahvati bili potrebni i koja bi bila njihova cena u slucaju korekcije grudi srednje tubularnog oblika, pri cemu su areole uvecane, a bradavice prakticno nevidljive, odnosno u ravni koze i uvecanje za jedan broj (sa korpe C na punu korpu D)? Unapred zahvalna.

avatar

Poštovana,

operacija povećnja grudi  se radi sa  Mentor protezama, koje  su najbolje proteze na svetskom tržištu, zbog specijalnog materijala, sa doživotnom garancijom. Tehnika dual plane, koju radi Dr Veliša Arsić, je najnovija u svetu /nekih pet godina se radi/ omogućava prirodan izgled, u isto vreme neometano snimanje /ultrazvuk, mamografija, RTG pluća, skener, magnet/ kao i dojenje.

Proteze su duboko, ispod mišića i ispod fascije. Cena operacije, ako se radi samo povećanje/kod malih dojki, koje ne vise/ je (cena poslata na e-mail), sa kompletnom pripremom: RTG pluća, laboratorija, EKG srca, kardiološki pregled, specijalno Marenino prsluče i bolničko ležanje od jednog dana, Ukoliko se radi povećanje i podizanje, cena sa pripremm je od (cena poslata na e-mail), u zavisnosti od obima operacije

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

verica kaze

07-07-2014

evo ovako imala sam tri porodjaja pa su mi se grudi smanjile i pale zanimame ugradnja silikona i koja je cena???hvala

avatar

Poštovana,
Operacija povećanja grudi sa Mentor protezama (najbolje, na izveštaju dobijate čipom i sa doživotnom garancijom) podrazumeva:

 • Proteze se plasiraju ispod mišića ili ispod fascije ( ispod žlezde je napušten metod), Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk)
 • U cenu je uračunato:
 • Laboratorija ( krvna slika, biohemija, faktori koagulacije, ukoliko se odlučite za operaciju, uradićete kontrolnu krvnu sliku.
 • RTG pluća
 • Kardiološki pregled
 • EKG pregled
 • Klinički pregled
 • Specijalno prsluče
 • Bolnički dan i noć 8sutradan je otpust)
 • Kontrole

Ukoliko se radi Povećanje grudi sve UKUPNO je (cena poslata na e-mail)
Ukoliko se radi  Povećanje i Podizanje grudi  UKUPNO je (cena poslata na e-mail)

 

Andjela kaze

05-07-2014

Imam osamnaest godina i grudi su mi vrlo male (gotovo ravne). Radila bih silikone za dve do tri godine. Interesuje me sta Vi mislite o tome i kolika je cena povecanja grudi. Hvala unapred.

avatar

Postovana,

Što se tiče operacij epovečanja grudi sa Mentorovim protezama, cena je (cena poslata na e-mail). Tehnika stavljanja proteza ispod mišića /Dual plane/ omogućava Vam dojenje, preglede kao što je ultrazvuk ili mamografija. Proteze su najbolje na svetskom tržištu sa doživotnom garancijom, Znači ne moraju da se menjaju.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Natasa kaze

01-07-2014

Poštovani,zanima me koja je cena povecanja grudi na vasoj klinici kao i nakon konsultacija u kom roku je moguce izvesti intervenciju?Hvala unapred na odgovoru

avatar

Poštovana,

cena operacije povećanja grudi Mentor protezama, Dual plane tehnikom, je (cena poslata na e-mail). U cenu je uračunata kompletna preoperativna priprema/RTG pluća, Kardiološki pregled, EKG, Specijalno prsluče, ležanje u bolnici/. Ako se radi povećanje i podizanje/ augmentacija i mastopeksija/ cena te dve operacije u jednom aktu je (cena poslata na e-mail).

Ukoliko se rade tri operacije/ augmentacija, mastopeksija i rekonstrukcija areole /korekcija bradavica/ cena je (cena poslata na e-mail).

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Jovana kaze

30-06-2014

Imam 20 godina, i volela bih da znam da l' je bolje povecati grudi mentor protezama ili sopstvenim masnim tkivom? I koja metoda ima brzi oporavak?

avatar

Poštovana, 

bolnica Analife  radimo sve vrste operacija povećanja grudi: od povećanja sopestvenom mašću, aquafilingom ili Mentorovim protezama.

Višegodišnje iskustvo, naučni radovi i naše iskustvo potvrđuju da je povećanje Mentorovim protezama sa najboljim rezultatima. Veličina, oblik može da se dobro isplanira, ne morate da ih vadite, jedino ukoliko ne želite da menjate veličinu. Povećanje ili augmentacija sa  Mentorovim  protezama, koje se plasiraju ispod mišića ili ispod fascije Dual plane tehnika ( ispod žlezde je napušten metod), Pristup dual plane  (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda (RTG mamografija i ultrazvuk)

U cenu je uračunato:  RTG pluća, kardiološki pregled,EKG pregled,  klinički pregled, specijalno prsluče, bolničko ležanje i kontrole 

Ukoliko se radi samo povećanje grudi sve ukupno je (cena poslata na e-mail) Ukoliko se radi  povećanje (augmentacija) i podizanje (mastopeksija) grudi u jednom aktu, ukupna cena sve sa pripremom je (cena poslata na e-mail). 

Aquafiling traje nekoliko godina, može da se poveća za jedan broj a košta kao i sa Mentor implanrima ((cena poslata na e-mail)). Transplantacija sopstvenom mašću zahteva stavljanje duplo veče količine nego što predpostavljamo da će se revitalizovati, često, skoro uvek je potrebno raditi dve operacije, cena jedne operacije je (cena poslata na e-mail).

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Ivana kaze

26-06-2014

Zanima me cena povecanja grudi sa Mentor protezama? Hvala, Pozdrav

avatar

Postovani,

Kod operacije povećanja grudi mi koristimo isključivo Mentor proteze, koje su sa doživotnom garancijom, sertifikatom.

Proteze se plasiraju ispod mišića ili kombinacija, odnosno delimično ispod mišića i delimično ispod fascije/DUAL PLANE/. (Ispod žlezde je napušten metod. Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda (RTG mamografija i ultrazvuk)
U cenu je uračunato

 • RTG pluća
 • Kardiološki pregled
 • EKG pregled
 • Klinički pregled
 • Specijalno prsluče
 • Bolnički dan i noć,sutradan je otpust)
 • Kontrole

Ukoliko se radi Povećanje (augmentacija)grudi sve UKUPNO je (cena poslata na e-mail) Ako je u pitanju povećanje (augmentacija) i podizanje (mastopeksija)  cena je (cena poslata na e-mail), sa Mentor protezama, ako se radi povećanje (augmenatcija)+podizanje (mastopeksija)+ revizija bradavica, operacija košta (cena poslata na e-mail)

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Maki kaze

25-06-2014

Mozete li mi reci da li postoji intervencija koja bi uticala na estetiku mojih grudi, naime postoji vise problema. Grudi su mi velike, pri tome je jedna znacajno veca od druge, puno su opustene, pogotovo ako se uzmu u obzir moje godine (20), jedna areola je precnika bar 7 cm a druga malo manjeg. Bradavice su mi male i gotovo uvek u ravni sa ostatkom dojke.

avatar

Poštovana,

ukoliko neste u mogućnosti da dođetena pregled, najbolje je da pošaljete slike na e-mail bolnica@analife.rs. Posle toga bi smo mogli nešto više da Vam kažemo.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Jelena kaze

23-06-2014

Po[tovani, Zamolila bih Vas ako mozete da mi pošaljete na mail cene povecanja grudi... Hvala unapred i srdačan pozdrav

avatar

Poštovana,

cena zavisi od toga da li se radi samo povećanje grudi sa Mentor protezama u Dual plane operativnoj tehnici. /(cena poslata na e-mail)/Ako se radi povećanje i podizanje bez korekcije bradavica, cena je (cena poslata na e-mail). Ukoliko se radi povećanje sa protezama, podizanje i korekcija bradavica, cena je (cena poslata na e-mail). U cenu je uračunata kompletna preoperativna priprema: RTG pluća, kardiološki pregled, EKG, prsluče, bolničko ležanje i kontrole. 

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Bole kaze

22-06-2014

Postovana/ni, interesuj me cena operacije smanjivanja grudi kod muskaraca, odnosno ginekomastija.

avatar

Postovani,

Cena ginekomastije je (cena poslata na e-mail).

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

sladjana kaze

21-06-2014

Interesujeme cena podizanja grudi

avatar

Poštovana,

cena podizanja grud je od (cena poslata na e-mail), u zavisnosti od vrste operacije.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Viki kaze

11-06-2014

Postovani,zanima me koliko kosta uvecanje grudi mentor protezama,a koliko silikonckim gelom? Unpred hvala.

avatar

Poštovana,
Mi kao bolnica radimo sve vrste operacija povećanja grudi: od povećanja sopestvenom mašću, aquafilingom ili sa Mentorovim protezama. Višegodišnje iskustvo, naučni radovi i iskustvo potvrđuju da je najbolje, može da se dobro isplanira, doživotno (Mentor daje doživotnu garanciju) povećanje ili augmentacija sa  Mentorovim  protezama, koje se plasiraju ispod mišića ili ispod fascije ( ispod žlezde je napušten metod), Pristup dual plane  (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk) U cenu je uračunato: RTG pluća Kardiološki pregled EKG pregled  Klinički pregled Specijalno prsluče Bolničko ležanje i kontrole  Ukoliko se radi Povećanje grudi sve UKUPNO je (cena poslata na e-mail)
Ukoliko se radi  Povećanje (augmentacija) i Podizanje (mastopeksija) grudi u jednom aktu ukupna cena sve sa pripremom je (cena poslata na e-mail).  Aquafiling traje nekoliko godina, može da se poveća za jedan broj a košta kao i sa Mentor implanrima ((cena poslata na e-mail)).
Transplantacija sopstvenom mašću zahteva stavljanje duplo veče količine nego što predpostavljamo da će se revitalizovati, često, skoro uvek je potrebno raditi dve operacije, cena jedne operacije je (cena poslata na e-mail).

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

marijana kaze

04-06-2014

Poštovani,zanima me koja je cena povecanja grudi na vasoj klinici?hvala unapred na odgovoru

avatar

Poštovana,

kod nas možete uraditi operaciju povećanja  ili augmentacija. Mentorove proteze se plasiraju ispod mišića ili ispod fascije (ispod žlezde je napušten metod), Pristup dual plane  (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda (RTG mamografija i ultrazvuk) U cenu je uračunato:  RTG pluća Kardiološki pregled EKG pregled  Klinički pregled Specijalno prsluče Bolničko ležanje i kontrole  Ukoliko se radi Povećanje grudi sve UKUPNO je (cena poslata na e-mail) Ukoliko se radi  Povećanje (augmentacija) i Podizanje (mastopeksija) grudi u jednom aktu ukupna cena sve sa pripremom je od (cena poslata na e-mail).

Najbolje je da pošaljete like na emil bolnica@analife.rs, dobićete preciznu cenu operacije.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Marija kaze

27-05-2014

Mene zanima cena podizanja grudi i cena liposukcije stomaka i struka ? Hvala :)

avatar

Poštovana,

operacija podizanje /mastopeksija/ grudi može biti sa povećanjem/augmentacija/ i  korekcijom bradavica ili ne,pa od toga zavisi i cena tih operacija /(cena poslata na e-mail)/ U cenu je uraćunata kompletna priprema: RTG pluća, Kardiološki pregled, EKG. Najbolje je da pošaljete fotografije na email bolnica@analife.rs

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

andreja kaze

23-05-2014

Postovani, zanima me posle koliko vremena od ugradnje silikona smem ostati u drugom stanju, posto planiram bebu. Hvala

avatar

Poštovana,

načelno, vrlo brzo. Ali puno zavisi od samog pacijenta.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Dragana Lazic kaze

21-05-2014

Dobar dan,zanima me koliko kosta povecanje grudi,dual plane metodom? Pozdrav

avatar

Postovana Dragana,
Što se tiče osnovnih informacija, dovoljno je da nam pošaljete dve slike  slikano spreda i sa strane (anfas i profil grudnog koša), Dr Arsić će u direktoj prepisci sve Vam objasniti šta i kako bi se kod Vas radilo. Ono što ja mogu da Vam kažem jeste
Koristimo Mentor proteze ( najbolje, na izveštaju dobijate čipom i sa doživotnom garancijom)
Proteze se plasiraju ispod mišića ili kombinacija, odnosno delimično ispod mišića i delimično ispod fascije/DUAL PLANE/.( Ispod žlezde je napušten metod. Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk)
U cenu je uračunato
RTG pluća
Kardiološki pregled
EKG pregled
Klinički pregled
Specijalno prsluče
Bolnički dan i noć,sutradan je otpust)
Kontrole
 Ukoliko se radi Povećanje grudi sve UKUPNO je (cena poslata na e-mail)
Ukoliko se radi  Povećanje i Podizanje grudi koje se može raditi na dva načina, ukupna cena je od (cena poslata na e-mail), u zavisnosti od vrste operacija.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Irena kaze

11-05-2014

Postovana, interesuje me cena povecanja grudi. Hvala unapred

avatar

Postovana,
Što se tiče osnovnih informacija, dovoljno je da nam pošaljete dve slike  slikano spreda i sa strane (anfas i profil grudnog koša), Dr Arsić će u direktoj prepisci sve Vam objasniti šta i kako bi se kod Vas radilo. Ono što ja mogu da Vam kažem jeste
Koristimo Mentor proteze ( najbolje, na izveštaju dobijate čipom i sa doživotnom garancijom)
Proteze se plasiraju ispod mišića ili kombinacija, odnosno delimično ispod mišića i delimično ispod fascije/DUAL PLANE/.( Ispod žlezde je napušten metod. Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk)
U cenu je uračunato
RTG pluća
Kardiološki pregled
EKG pregled
Klinički pregled
Specijalno prsluče
Bolnički dan i noć,sutradan je otpust)
Kontrole
Ukoliko se radi Povećanje grudi sve UKUPNO je (cena poslata na e-mail)
Ukoliko se radi  Povećanje i Podizanje grudi koje se može raditi na dva načina, ukupna cena je od (cena poslata na e-mail), u zavisnosti od vrste operacija.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Irena kaze

08-05-2014

Postovana, interesuje me cena povecanja grudi. Hvala unapred

avatar

Postovana Irena,
Što se tiče osnovnih informacija, dovoljno je da nam pošaljete dve slike  slikano spreda i sa strane (anfas i profil grudnog koša), Dr Arsić će u direktoj prepisci sve Vam objasniti šta i kako bi se kod Vas radilo. Ono što ja mogu da Vam kažem jeste
Koristimo Mentor proteze ( najbolje, na izveštaju dobijate čipom i sa doživotnom garancijom)
Proteze se plasiraju ispod mišića ili kombinacija, odnosno delimično ispod mišića i delimično ispod fascije/DUAL PLANE/.( Ispod žlezde je napušten metod. Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk)
U cenu je uračunato
RTG pluća
Kardiološki pregled
EKG pregled
Klinički pregled
Specijalno prsluče
Bolnički dan i noć,sutradan je otpust)
Kontrole
Ukoliko se radi Povećanje grudi sve UKUPNO je (cena poslata na e-mail)
Ukoliko se radi  Povećanje i Podizanje grudi koje se može raditi na dva načina, ukupna cena je od (cena poslata na e-mail), u zavisnosti od vrste operacija

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

blue kaze

24-04-2014

Postovani, interesuje me cena (samo povecanja grudi) moze na email. hvala

avatar

Postovani,

Što se tiče osnovnih informacija, dovoljno je da nam pošaljete dve slike  slikano spreda i sa strane (anfas i profil grudnog koša), Dr Arsić će u direktoj prepisci sve Vam objasniti šta i kako bi se kod Vas radilo. Ono što ja mogu da Vam kažem jeste


Koristimo Mentor proteze ( najbolje, na izveštaju dobijate čipom i sa doživotnom garancijom)
Proteze se plasiraju ispod mišića ili ispod fascije ( ispod žlezde je napušten metod), Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk)
U cenu je uračunato:
RTG pluća
Kardiološki pregled
EKG pregled
Klinički pregled
Specijalno prsluče
Bolnički dan i noć 8sutradan je otpust)
Kontrole

Cena samo povećanja /augmentacija/ je (cena poslata na e-mail)
Ukoliko se rade dve operacije u jednom aktu: Podizanje /mastopeksija/ i Povećanje /augmentacia/ ukupna cena bi bila (cena poslata na e-mail)


Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Radmila kaze

24-04-2014

poštovani, S obzirom da ću se uskoro poroditi sa drugim detetom koje takođe kao i prvo planiram da dojim do godinu dana, zanima me koji je vremenski period potreban da protekne od prestanka dojenja do operacije podizanja grudi. S obzirom da sam veličinom zadovoljna ali se radi o neminovnoj opuštenosti usled težine i dojenja, zanima me i koja je cena predmetne procedure kao i da li utvrvrđene posotjeće displazije u obe dojke mogu biti problem pri ovakvoj operaciji. Unapred zahvalna na odgovoru, Radmila Đurković

avatar

Poštovana Radmila,

Tek posle dojenja, kada prođe  godinu dana, možete doći na konsultativni pregled, Na pregledu će se utvrditi da li ste za podizanje /mastopeksija/.Ako se dojke posle dojenja "isprazne" onda je potrebno uraditi dve operacije u jednoj povećanje i podizanje /mastopeksija i augmentacija/ Cene su od (cena poslata na e-mail).

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

karlo kaze

24-04-2014

Intresuja me cena uvećanja grudi metodom delimičnog ubacivanja proteze ispod grudnog mišića ( u pitanju je devojka od 22 god. sa ne razvijenim grudima ) i da li postoji metoda kod koje se proteza u potpunosti postavlja ispod grudnog mišića S poštovanje Karlo

avatar

Poštovani Karlo,

Dve savremene operacije ubacivanja implanta su:

1.Delimično ispod mišića sa delimično ispod fascije /Dual plane/ i

2. Plasiranje implanta ispod mišeča. Mi koristimo Mentor proteze, koje su najbolje na svetskom tržištu, uz doživotnu garanciju.

Cena je (cena poslata na e-mail), u cenu je uračunata kompletna preoperativna priprema /RTG pluća, Kardiološki pregled, EKG, prsluče, ležanje od jedne noći u bolnici i kontrole.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

kokic jasmina kaze

21-04-2014

koja je cena povecanja grudi sa masnim tkivom

avatar

Poštovana Jasmina,

Operacija povećanja grudi sopstvenom mašću košta od (cena poslata na e-mail)  za jednu intervenciju. Često su potrebne dve operacije da se dobije željeni rezultat.

Bolnica AnaLife

Alma kaze

20-04-2014

Poštovani Molila bi vas za vas savjet Prije 2 i pol mjeseca sam ugradila implatante, međutim sve je uredu bilo do prije par tjedana pojavila mi se cista počela me boliti .Bila sam na pregledu i ultrazvuku rekli su da je to normalno nakon ugradnje stranog tijela. Pila sam antibiotik 7dana bol je prestala ali još napipam kvrzicu koja se je pojavila prije za šta sam i bila na pregledu. Implataniti su uredu samo me zabrinjava ta cista koju osjetim na dodir i da li će nestati. Mislim da ste se već susrecali s tim problemima pa vam se obracam za savjet . Unaprijed zahvaljujem

avatar

Poštovana Alma,

Ne možemo Vam dati nikakav savet putem mejla ili telefona, Potrebno je da Vas pogleda naš  plastični hirurg Dr Arsić Veliša i da da predlog terapije i daljeg postupka.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

jelena kaze

19-04-2014

pozdrav! interesuje me cena uvećanja grudi silikonskim gelom, a u cenu uključujući i sve ostale vaše propratne usluge u vezi sa operacijom i oporavkom. unapred hvala!

avatar

Draga Jelena,

Što se tiče osnovnih informacija,kada je povećanje ili podizanje grudi u pitanju, mi:

Koristimo Mentor proteze ( najbolje, na izveštaju dobijate čipom i sa doživotnom garancijom) Proteze se ubacuju ispod mišića ili ispod fascije ( ispod žlezde je napušten metod), Ovakav pristup (fascija i mišić) zove se Dual plane, najasvremeniji je u svetu.  Na ovaj način plasirani silikonski implanti,  obezbeđuju trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk)

U cenu je uračunato:
RTG pluća
Kardiološki pregled
EKG pregled
Klinički pregled
Specijalno prsluče
Bolnički dan i noć,sutradan je otpust)
Kontrole
Kada se radi samo povećanje /augmentacia/ ukupna cena je (cena poslata na e-mail).

Ukoliko se rade dve operacije u jednom aktu: Podizanje /mastopeksija/ i povećanje /augmentacia/ ukupna cena bi bila (cena poslata na e-mail).

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

kristina kaze

12-04-2014

Interesuje me cena povecanja grudi, za jedan do 2 broja, i koji oblik proteza je najprirodniji? takodje me zanima sto se usana tice, cena jednog kubika hijalurona?

avatar

Poštovana Kristina,
Što se tiče osnovnih informacija, dovoljno je da nam pošaljete dve slike  slikano spreda i sa strane (anfas i profil grudnog koša), Dr Arsić će u direktoj prepisci sve Vam objasniti šta i kako bi se kod Vas radilo. Ono što ja mogu da Vam kažem jeste
Koristimo Mentor proteze ( najbolje, na izveštaju dobijate čipom i sa doživotnom garancijom)
Proteze se plasiraju ispod mišića ili ispod fascije ( ispod žlezde je napušten metod), Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk)

U cenu je uračunato:
- RTG pluća
- Kardiološki pregled
- EKG pregled
- Klinički pregled
- Specijalno prsluče
- Bolnički dan i noć 8sutradan je otpust)
- Kontrole

Ukoliko se radi Povećanje grudi sve UKUPNO je (cena poslata na e-mail)
Ukoliko se radi  Povećanje i Podizanje grudi  UKUPNO je (cena poslata na e-mail)

Cena jednog kubika hijalurona je (cena poslata na e-mail), po kubiku, najmanje dva kubika je potrebno da bi se neki efekat video.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

kristina kaze

28-03-2014

zdravo interesuje me cena povecanja grudi i podizanje grudi....ja sam se porodila pre godinu ipo i u pocetku imala normalne lepe grudi posle toga proslo mozda par meseci i doata se smanjile i spustile dole ja imam 18 godine i za moje godine je ruzno ovako da ostanem...moze cena?

avatar

Postovani,
Sto se tice osnovnih informacija, dovoljno je da nam pos(aljete dve
slike slikano spreda i sa strane (anfas i profil grudnog kosa), Dr
Arsic' c'e u direktoj prepisci sve Vam objasniti s(ta i kako bi se kod
Vas radilo. Ono s(to ja mogu da Vam kazem jeste

  * Koristimo Mentor proteze (najbolje, na izvestaju dobijate cipom i
    sa doz(ivotnom garancijom)
  * Proteze se plasiraju ispod mis(ic'a ili ispod fascije ( ispod
    zlezde je napusten metod), Ovakav pristup (fascija i misic')
    obezbe?uje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost
    intervencije, moguc'nost dojenja, moguc'nost pregleda (RTG
    mamografija i ultrazvuk)
  * U cenu je uracunato

 1. RTG pluc'a
 2. Kardioloski pregled
 3. EKG pregled
 4. Klinic(ki pregled
 5. Specijalno prsluc(e
 6. Bolnic(ki dan i noc' 8sutradan je otpust)
 7. Kontrole

Ukoliko se radi Povec'anje i Podizanje grudi  UKUPNO je (cena poslata na mail)

  Srdacan pozdrav,
  Dr Ana Miholjcic'
  Direktor Bolnice

  Bolnica AnaLife
  Skadarska 5 (Zemun), Beograd

  tel:  + 381 63 311 685
        + 381 11 319 68 09
        + 381 11 319 68 11

  E-Mail: bolnica@analife.rs

  Web sajt: www.analife.rs
 

Sonja kaze

24-03-2014

Dali mozete da mi posaljete cene za podizanje obrva,lasersku liposukciju stomaka i ugradnju silikona? Zanima me da li nakon ugradnje silikona ostaju vidljivi ozaljci ili vremenom izbede i da li je bolje ugraditi silikone ili povecati grudi sopstvenom mascu? Unapred hvaha.

avatar

Poštovana Sonja,

Operacija podizanja obrva i čela je (cena poslata na e-mail). Liposukcija stomaka zavisi od obima operacije, da li se radim samo stomak, ili i stomai liposukcija struka bokova i leđa. Cena je od  (cena poslata na e-mail). Operacija ugradnej silikona /(cena poslata na e-mail)/, mi radimo sa Mentor protezama je operacija koja daje sjajne rezultate, ožiljci, bar oni koje ostavlja Dr Veliša Arsić, su nevidljivi.

Punjnje grudi sopstvenom mašću ima smisla kada se popunavaju nejednake grudi za jedan broj, pod uslovom da ste svojm veličinom zadovoljni. Cena je oko

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Sandra kaze

20-03-2014

Postovani zanima me cena povecanja i zatezanja grudi grudi ,imam 28 godina i dva porodjaja iza sebe .Hvala ,pozz

avatar

Poštovana Sandra,

Podizanje sa povećanjem grudi ili augmentacija sa mastopeksijom, je operacija koja obezbeđuje da viseće grudi ponovo izgledaju jedro i mladalaćki.

Za tu vrstu složene operacije koriste se Mentorove proteze, koje  se plasiraju ispod mišića ili ispod fascije ( ispod žlezde je napušten metod), Pristup dual plane (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda (RTG mamografija i ultrazvuk) U cenu je uračunato: Laboratorija ( krvna slika, biohemija, faktori koagulacije, ukoliko se odlučite za operaciju, uradićete kontrolnu krvnu sliku.

RTG pluća Kardiološki pregled EKG pregled  Klinički pregled Specijalno prsluče Bolničko ležanje i kontrole  Ukoliko se radi Povećanje grudi sve UKUPNO je (cena poslata na e-mail)  Ukoliko se radi  Povećanje (augmentacija) i Podizanje (mastopeksija) grudi u jednom aktu ukupna cena sve sa pripremom je (cena poslata na e-mail).

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Marija kaze

11-03-2014

Postovani, Zbog velikog broja pozitivnih komentara koji se odnose na Vas rad, odlucila sam da uradim operaciju povecanja grudi na vasoj klinici. Pomalo otezavajucu okolnost predstavlja cinjenica da zivim i radim u inostranstvu i u Srbiji boravim samo 30 dana godisnje (odmor). Iz tog razloga bih Vas zamolila da mi u vidu maila objasnite komletnu proceduru koja podrazumeva cenu, vreme potrebno za samu operaciju (prireme i post operativni tok), tj., da li je moguce u roku od 30 dana zavrsiti sve racunajuci kontrole i uklanjanje konaca kao i metodu koju preporucujete kao najbolju. Pre 3 godine sam se porodila i pored cinjenice da su mi grudi jako malo (na visinu od 173cm) dodatno su izgubile oblik. Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije, stojim Vam na raspolaganju. S` postovanjem, Marija

avatar

Poštovana Marija,

Hvala na afirmativnim rečima.

Što se tiče operacije dojki, sve je moguće obaviti u roku od tri dana, ili ukupno petnaest ako kod nas skidate konce. Elem, ukoliko Vam cena odgovara šaljete nam osnovnu laboratoriju koju bi smo Vam direktno poslali preko emailabolnica@analife.rs.

Ukoliko je to sve dobro, dolazite u zakazano vreme, uradi se pregled, dogovorite se sa doktorom oko veličine i tehnike. Posle toga radi Vam se RTG pluća, EKG, Kardiološki pregled, intersnistički pregled sa dozvolom za operaciju. Uradi se operacija, od nas odlazite sutradan, dolazite posle dva dana na prvu kontrolu, skidaju se zavoji. Skidanje konaca je 10-14 dana od operacije.

Što se tiče metode, onošto je novo u svetu radi i Dr Arsič a to je Dual plane /delimično ispod mišića, delimično ispod žlezde, fantastičan, prirodan izgled dojki, sa sačuvanom žlezdom. Koristimo Mentorove implante, koji su najbolji na svetskom tržištu, sa doživotnom garancijom. Cena povećanja je (cena poslata na e-mail), a podizanja i povećanja je (cena poslata na e-mail), računajući preoperativnu pripremu, prsluče i bolnički dan. Naša preporuka ja da pošaljete slike na email bolnica@analife.rs

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

MARIJA kaze

05-03-2014

Postovani zanima me kolika je cena povecanja grudi? meni su postale posle dojenja deteta malo spustene tako da bih zelela da znam kolika je cena . HVALA

avatar

Poštovana Marija,

Operacija povećavanja grudi ili augmenatcija, koju radi Dr Veliša Arsić, je takva da se  Mentorove proteze  plasiraju ispod mišića ili ispod fascije (ispod žlezde je napušten metod), Pristup dual plane  (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk) U cenu je uračunato: Laboratorija ( krvna slika, biohemija, faktori koagulacije, ukoliko se odlučite za operaciju, uradićete kontrolnu krvnu sliku.

RTG pluća Kardiološki pregled EKG pregled  Klinički pregled Specijalno prsluče Bolničko ležanje i kontrole  Ukoliko se radi Povećanje grudi sve UKUPNO je (cena poslata na e-mail) Ukoliko se radi  Povećanje (augmentacija) i Podizanje (mastopeksija) grudi u jednom aktu ukupna cena sve sa pripremom je (cena poslata na e-mail).

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Marijana kaze

03-03-2014

Imam jako male grudi,dosta sam mrsav imam 23 godine i jos vek nisam radjala.interesuje me koja metoda bi po vama bila najbolja za uvecanje grudi i koja je cena?Unapred hvala

avatar

Postovana Marijana,

Kod nas možete uraditi operaciju povećanja grudi, gde se Mentorove proteze  plasiraju ispod mišića ili ispod fascije (ispod žlezde je napušten metod), Pristup dual plane (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk)

U cenu je uračunato: Laboratorija ( krvna slika, biohemija, faktori koagulacije, ukoliko se odlučite za operaciju, uradićete kontrolnu krvnu sliku.

RTG pluća Kardiološki pregled EKG pregled  Klinički pregled Specijalno prsluče Bolničko ležanje i kontrole  Ukoliko se radi Povećanje grudi sve UKUPNO je (cena poslata na e-mail) Ukoliko se radi  Povećanje (augmentacija).

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Tanja kaze

27-02-2014

Postivani, Zainteresovana sam za povecanje grudi, molila bih da mi posaljete cenu, i sta se sve podrazumeva u cenu. Pozdrav

avatar

Poštovana Tanja,

Dr Veliša Arsić koristi  Mentorove proteze, koje se plasiraju ispod mišića ili ispod fascije (ispod žlezde je napušten metod), Pristup dual plane  (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda (RTG mamografija i ultrazvuk)

U cenu je uračunato: RTG pluća Kardiološki pregled EKG pregled  Klinički pregled Specijalno prsluče Bolničko ležanje i kontrole.

Ukoliko se radi Povećanje grudi sve UKUPNO je (cena poslata na e-mail).

Ukoliko se radi  Povećanje (augmentacija) i Podizanje (mastopeksija) grudi u jednom aktu ukupna cena sve sa pripremom je (cena poslata na e-mail).

Ukoliko ne možete da dođete na pregled, pošaljite slike na email: bolnica@analife.rs

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

kaca kaze

26-02-2014

sobzirom da sam bas mrsava od svoje 16 godine..zelim vece grudi,ali ne zelim velike vec onu manju verziju srednjih grudi...imam 18 godina......kolika bi bila cena?

avatar

Poštovana,

Dr Veliša Arsić, naš  plastični hirurg operaciju povećanja grudi ili augmentaciju radi sa  Mentorovim  protezama, koje se plasiraju ispod mišića ili ispod fascije (ispod žlezde je napušten metod).

Pristup dual plane  (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda (RTG mamografija i ultrazvuk).

U cenu je uračunato: RTG pluća Kardiološki pregled EKG pregled  Klinički pregled Specijalno prsluče Bolničko ležanje i kontrole 

Ukoliko se radi Povećanje grudi sve UKUPNO je (cena poslata na e-mail).

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Jelena kaze

24-02-2014

Imam problem jer imam preterano jako male grudi a imam 23 godine,skoro da ih i nemam pa ne mogu nikako zenstveno da se osecam.Mnogo mi je potrebno da imam grudi normalne velicine a najveci mi problem sto ne znam kako finansijski to da priustim sebi,nezaposlena sam na birou.Ne znam kako da resim svoj problem.Ne znam da li bi moglo preko fonda.Htela bi da znam cenu sa Mentor implantom.

avatar

Poštovana Jelena,

Cena povećanja grudi sa Mentor implantima je (cena poslata na e-mail), uključujući preoperativnu pripremu. Ovu vrstu operacija ne pokriva fond. Mislim da Vam je jeftinije na VMA, samo što oni ne koriste Mentor, već neke druge implante.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Biljana kaze

05-02-2014

Postovani, mozete li mi reci koliko kosta operacija povecanja grudi, imam 33godine, dva porodjaja, ali bih zelela jos dece. Zanima me da li je posle ugradnje implanta moguce dojiti, jer sam oba deteta dojila i zelela bih i sledece i da li se gubi osecaj u bradavicama? Za osecaj mislimu smislu seksualnog nadrazaja. Takodje me zanima da li za ovu vrstu operacime predstavlja problem to sto na obe dojke imam displazije? Unapred hvala na odgovoru. Pozdrav, Biljana

avatar

Poštovana Biljana,

Cena operacije povećanja grudi sa podizanjem je (cena poslata na e-mail). Pre operacije neophodno je da uradite pregled kod hirurga onkologa sa ultrazvukom dojki.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

suzi kaze

05-02-2014

interesuje me cena povecanje grudi hvala unapred i pozz

avatar

Poštovana Suzi,

Operacija povećanja ili augmentacija grudi se radi sa Mentorovim protezama,koje  se plasiraju ispod mišića ili ispod fascije (ispod žlezde je napušten metod), Pristup dual plane  (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda (RTG mamografija i ultrazvuk)

U cenu je uračunato: RTG pluća Kardiološki pregled EKG pregled  Klinički pregled Specijalno prsluče Bolničko ležanje i kontrole 

Ukoliko se radi Povećanje grudi sve UKUPNO je (cena poslata na e-mail).

Ukoliko se radi Povećanje (augmentacija) i Podizanje (mastopeksija) grudi u jednom aktu ukupna cena sve sa pripremom je (cena poslata na e-mail).

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

Sabrina kaze

26-01-2014

Poštovani, interesuje me dali se kod ugrađenih implatata smije raditi mamografija grudi.Hvala

avatar

Poštovana Sabrina,

Mamografija je snimanje dojki koje se bez problema rade posle operacija povećanja dojki koje radi naš Dr Veliša Arsić, plastični rekonstruktivnii estetski hirurg, koji implante stavlja ili ispod mišića, ili u kombiniaciji ispod mišiča i ispod fascije(dual plane) tako da je ptoteza na takvom mestu da omogućava da se tkivo dojke vidi na mamografu i na RTG pluća.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

Tanja kaze

22-01-2014

Postovani, Interesuje me cena operacije podizanja grudi (bez povecavanja). Imam 32 godine i dva porodjaja. Hvala unapred

avatar

Postovana Tanja,

Cena podizanja grudi je (cena poslata na e-mail), ukljucujuci pripremu i lezanje od jedne noci u bolnici Analife.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

 

sanja savic kaze

10-01-2014

Molim Vas Imam spustene grudi posle troje dece i mislim da mi treba mastopleksija i silikoni da ne budu ogromni trojka.. Koliko traje operacija,gde je rez i koliko kosta? Sanja

avatar

Postovana Sanja,

Augmentaciona mastopeksija je operacija pri kojoj se ubacuju proteze u sloj ispod fascije ili mišića  zatim se podizu grudi (mastopeksija). Zavisno od stepena spustenosti grudi (ptoze) rezovi se prave oko bradavice,a ukoliko je ptoza veca mora da se napravi i vertikalni rez( obrnuto slovo T). Operacija traje oko 3 h i radi se u opstoj anesteziji.
Cena operacije je (cena poslata na e-mail)  EUR, uključujući preoperatitvnu pripremu( RTG Pluća, EKG, Kardiološki pregled)

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

Maca kaze

05-01-2014

Zanima me da li radite korekcije bradavica,kao i da li to uopste postoji? Velike su i nemaju izrazenu bradavicu, nego su ravne, volela bih da uvek budu manje i izrazenije, kao npr na hladnoci...

avatar

Poštovana Maco,

Ne radimo takvu vrstu korekcije.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

Violeta kaze

02-01-2014

Poštovani,zanima me cena povećanja i podizanja grudi.Pre dve godine sam se porodila i moje grudi su se smanjile za dva broja...takoreći nestale su.Koliko košta takva operacija,povećala bih grudi na četvorku kakve su i bile i da li postoji neka mogućnost plaćanja na rate?

avatar

Poštovana Violeta,

U bolnici Analife,  možete uraditi operaciju povećanja i podizanja grudi ili augmentacija sa mastopeksijom. Mentorove proteze se plasiraju ispod mišića ili ispod fascije ( ispod žlezde je napušten metod), Pristup dual plane  (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk) U cenu je uračunato: Laboratorija ( krvna slika, biohemija, faktori koagulacije, ukoliko se odlučite za operaciju, uradićete kontrolnu krvnu sliku. RTG pluća Kardiološki pregled EKG pregled  Klinički pregled Specijalno prsluče Bolničko ležanje i kontrole 

Ukoliko se radi Povećanje grudi sve UKUPNO je (cena poslata na e-mail)  Ukoliko se radi  Povećanje (augmentacija) i Podizanje (mastopeksija) grudi u jednom aktu ukupna cena sve sa pripremom je (cena poslata na e-mail) .

Ukoliko imate Intesa revolving možete platiti na 6 rata bez kamate.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

Ivana kaze

27-12-2013

Postovani, Zanima me cijena uvecanja grudi?Hvala.

avatar

Poštovana Ivana,

Ukoliko nieste u mogućnosti da dođete na pregled, pošaljite slike na imail bolnica@analife.rs.

Što se tiče osnovnih informacija:
1. Koristimo Mentor proteze (najbolje, na izveštaju dobijate čipom i sa doživotnom garancijom) Proteze se plasiraju ispod mišića ili ispod fascije, najsavremeniji u svetu i kod nas je Dual plane način plasiranja proteze obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda (RTG mamografija i ultrazvuk)

2. U cenu je uračunato: 1. RTG pluća 2. Kardiološki pregled 3. EKG pregled 4. Klinički pregled 5. Specijalno prsluče 6. Bolničko ležanje.

Cena povećanja ili augmentacija grudi je (cena poslata na e-mail) , ukoliko se rade dve operacije augmentacija i mastopeksija (povečanje i podizanje) u jednom aktu cena je (cena poslata na e-mail) .

S poštovanjem
Dr Ana


Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

 

Biljana kaze

26-12-2013

Interesuje me cena uvecanja grudi i ime hirurga koji to radi!?

avatar

Poštovana Biljana,

U Opštoj bolnici Analife, možete uraditi operaciju povećanja i podizanja grudi ili na latinskom (augmentacija sa mastopeksijom). Operacija se izvodi tako da se Mentorove proteze plasiraju ispod mišića ili ispod fascije. Najsavremeniji pristup Dual plane, kada se proteze stavljaju delimično ispod mišiča, delimično ispod fascije je takav da obezbeđuje potpuno prirodan izgled grudi i već nekoliko godina je najizvođenija hiruška tehnika kada je povećanje grudi u pitanju.

Za izvođenje ove operativne tehnike, potrebno je veliko znanje plastičnog hirurga, jer ovde se ne radi obično stavljanje proteze ispod žlezde, što je inače napušten metod, kako u ozbiljnim klinikama sveta, tako i u Analife bolnici. Stavljanje implanta ispod fascija i mišića,  obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk)

U cenu je uračunato:
1.RTG pluća 2.Kardiološki pregled 3. EKG pregled 4. Klinički pregled 5. Specijalno prsluče 6. Bolničko ležanje i kontrole. Mentorove proteze su sa doživotnom garancijom. Ukoliko se radi Povećanje grudi cena  je (cena poslata na e-mail)  Ukoliko se radi  Povećanje (augmentacija) i Podizanje (mastopeksija) grudi u jednom aktu ukupna cena sve sa pripremom je (cena poslata na e-mail) .

Operacije u Analife, radi samo jedan plastični i estetski hirurg Dr Veliša Arsić.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

Ivana kaze

20-12-2013

Interesuje me cena operacije povecanja grudi.hvala.

avatar

Poštovana Ivana,

Ukoliko nieste u mogućnosti da dođete na pregled, pošaljite slike na imail bolnica@analife.rs.

Što se tiče osnovnih informacija:
1.Koristimo Mentor proteze ( najbolje, na izveštaju dobijate čipom i sa doživotnom garancijom)Proteze se plasiraju ispod mišića ili ispod fascije ( ispod žlezde je napušten metod), Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk)

2. U cenu je uračunato:Laboratorija (krvna slika, biohemija, faktori koagulacije, ukoliko se odlučite za operaciju, uradićete kontrolnu krvnu sliku.RTG pluća Kardiološki pregled EKG pregled Klinički pregled Specijalno prsluče Bolničko ležanje.

Cena povećanja ili augmentacija grudi je (cena poslata na e-mail) , ukoliko se rade dve operacije augmentacija i mastopeksija (povečanje i podizanje) u jednom aktu cena je (cena poslata na e-mail) .

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće.

Nina kaze

13-12-2013

Imam tubularne dojke koje bi htela povecati silikonskim implsntatima, ali me zanima dali postoji mogucnost da se radi operacija isti dan kad se dodje na konsultativni pregled?

avatar

Poštovana Nina,

Ukoliko uradimo neke radnje pre Vašeg dolaska u bolnicu, postoji mogućnost da isti dan uradite operaciju, sutradan bi ste izašli iz bolnice.

Prvi korak je da nam poašljete slike grudi anfas i profil, na imail bolnica@analife.rs. Dr Arsić, naš plastični hirurg bi Vam objasnio šta bi se kod Vas radilo i koliko to košta. Drugi korak je laboratorijske analize koje bi ste Vi uradili u mestu u kojem živite, nama pošaljete, ukoliko je to sve u redu, mi Vam zakazujemo operaciju.

Na sam dan dolaska u bolnicu, organizuju se svi ostali dijagnostički pregledi:

RTG pluća. EKG pregle, Kardiološki pregled, sa svim tim nalazima, pregledanim od našeg anesteziologa, ulazite u salu, tj. radi Vam se operacija. Načelno, mi operacije povećanja grudi radimo sa Mentorovim implantatima, koji su najbolji na svetskom tržištu i sa doživotnom garancijom.

Ukoliko se radi jedna operacija-povećanje grudi ili augmentacija, operacija komplet sa preoperativnom pripremom košta (cena poslata na e-mail) .

Ukoliko se rade dve operacije u jednom aktu, povećanje i podizanje grudi (augmentacija i  mastopeksija) cena je (cena poslata na e-mail) .

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Olgica kaze

08-12-2013

Poštovani zanima me cena povećanja grudi silikonskim gelom, tj. kolika je konačna cena sa operacijom i boravkom u Vašoj klinici. Hvala

avatar

Poštovana Olgice,

Najbolje bi bilo da dođete na konsultativni pregled koji je besplatan izakazuje se na tel 011 319 68 08, ukoliko nieste u mogućnosti da dođete, pošaljite slike na imail bolnica@analife.rs.

Što se tiče osnovnih informacija koje možemo dati su: Koristimo Mentor proteze (to su najbolje i najskuplje proteze na svetskom tržištu, na izveštaju dobijate čip, serijski broj i doživotnu garanciju,što znači da nije potrebno da ih posle izvesnog vremena menjate. Proteze se plasiraju ispod mišića ili ispod fascije, ili kobinacija ova dva pristupa što je jedna od najnovijih metoda, tzv dualplane.
Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda (RTG mamografija i ultrazvuk).

U cenu je uračunata preoperativna priprema: .RTG pluća Kardiološki pregled EKG pregled Klinički pregled Specijalno prsluče Bolničko ležanje. Cena povećanja ili augmentacija grudi je (cena poslata na e-mail) , ukoliko se rade dve operacije augmentacija i mastopeksija (povećanje i podizanje) u jednom aktu cena je (cena poslata na e-mail) .

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Milena kaze

06-12-2013

Imam 45 godina i problem sa asimetricnim dojkama. Povrh svega u obe dojke imam bezbroj cisti i par fibroadenoma koje pratim godinama i sve je dobrocudno. Htela bih da smanjim jednu dojku, koja je za dve velicine veca od druge (drugu ne bih dirala, potpuno sam zadovoljna njenim prirodnim izgledom). Da li je mocuce u isto vreme, pri operaciji, izvaditi nekoliko cisti koje mi prave probleme (obima 4-8cm svaka), i uraditi redukciju te dojke? Hvala unapred

avatar

Poštovana Milena,

Potrebno je da sa onkologom hirurgom rešite probleme vezane za ciste i fibroadenome.Kasnije tek dolazi u obzir da radite korekcije.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Andrea kaze

05-12-2013

Mozete li da mi samo kazete koliko kosta operacija grudi, mislim postavljanje silikonskih umetaka i estecka korekcija nosa? Hvala :)

avatar

Poštovana Andrea, 

Ukoliko niste u mogućnosti da dođete na pregled, pošaljite slike na imail bolnica@analife.rs.

Što se tiče osnovnih informacija:

1. Koristimo Mentor proteze ( najbolje, na izveštaju dobijate čipom i sa doživotnom garancijom) Proteze se plasiraju ispod mišića ili ispod fascije (ispod žlezde je napušten metod), Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk)

2. U cenu je uračunato: RTG pluća Kardiološki pregled, EKG pregled, Klinički pregled Specijalno prsluče Bolničko ležanje. Cena povećanja ili augmentacija grudi je (cena poslata na e-mail), ukoliko se rade dve operacije augmentacija i mastopeksija (povečanje i podizanje) u jednom aktu cena je (cena poslata na e-mail).

Cena operacije nosa je od (cena poslata na e-mail).

S poštovanjem
Analife

Mihaela kaze

04-12-2013

Zelela bih da uradim korekciju tubularnih dojki (rekla bih da je u pitanju blazi oblik ovog deformiteta). Da li ova operacija podrazumeva ugradnju silikona ili je moguce uraditi samo korekciju+podizanje? Zanima me okvirna cena. Hvala.

avatar

Poštovana,

Moguće je uraditi sve vrste operacija kada su dojke u pitanju, Samo povećanje, podizanje I povećanje, šta bi se kod Vas radilo I koliko bi koštalo dobićete na pregledu ili pošaljite slike na imail bolnica@analife.rs.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

NATASA MITEVSKA kaze

15-11-2013

pocituvani jas sum Natasa od Makedonija i imam 30 god no koga ke se poglednam vo ogledalo se osekam kako 50g i se sramam od moeto telo i sum stvarno ocajna.visoka sum 181 teska 67kg no posle poragaj moeto telo se skros rasipa...me interesira cena na cel paket kaj vas korekcija na nos korekcija ili silikoni na gradi zategnuvanje na stomah podiganje ili silikoni na zadnik ISKRENO VE ZAMOLUVAM I ODNAPRED VI BLAGODARAM ZA ODGOVOR

avatar

Poštovana Nataša,

Pošto se radi o više velikih operacija, da bi smo mogli da Vam pošaljemo plan i cene operacija, pošaljite nam slike na imail bolnica@analife.rs.

Dermolipektomija sa kojom se iseca višak kože stomaka, radi plastika trbušnih mišića i remodeliranje pupka je velika operacija koja košta od (cena poslata na e-mail), računajući preoperativnu pripremu. Podizanje i povećanje grudi su takođe velika operacija, koja se radi sama za sebe i košta (cena poslata na e-mail), koristimo Mentor proteze.

Operacija nosa je velika operacija, sama za sebe, Ubacivanje silikona u zadnjicu takođe. Ne mogu se ove operacije raditi odjednom, niti u kratkom vremenskom periodu. Mi jesmo privatna klinika koja radi za profit, ali nam je zdravlje pacijenta na prvom mestu.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

m@j@ kaze

13-11-2013

imam 26god.posle prvog porodjaja imala sam savrsene grudi,ali posle drugog porodjaja...grudi su mi maltene nestale.zanima me koliko koliko kosta stavljanje silikona i koje sve velicine silikona postoje

avatar

Poštovana Marijana,

U koliko nieste u mogućnosti da dođete na pregled, pošaljite slike na imail bolnica@analife.rs.

Što se tiče osnovnih informacija:

1. Koristimo Mentor proteze (najbolje, na izveštaju dobijate čipom i sa doživotnom garancijom)Proteze se plasiraju ispod mišića ili ispod fascije (ispod žlezde je napušten metod), Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk)

2. U cenu je uračunato: Laboratorija (krvna slika, biohemija, faktori koagulacije, ukoliko se odlučite za operaciju, uradićete kontrolnu krvnu sliku.RTG pluća Kardiološki pregled EKG pregled Klinički pregled Specijalno prsluče Bolničko ležanje.

Cena povećanja ili augmentacija grudi je (cena poslata na e-mail), ukoliko se rade dve operacije augmentacija i mastopeksija (povečanje i podizanje) u jednom aktu cena je (cena poslata na e-mail).

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

jelena kaze

07-10-2013

cena operacije povecanja grudi zavisi od cega i mozete mi reci cene od do. unapred vam hvala,pozdrav!

avatar

Draga Jelena,

Što se tiče osnovnih informacija, dovoljno je da nam pošaljete dve slike  slikano spreda i sa strane (anfas i profil grudnog koša), Dr Arsić će u direktoj prepisci sve Vam objasniti šta i kako bi se kod Vas radilo. Ono što ja mogu da Vam kažem jeste Koristimo Mentor proteze (najbolje, na izveštaju dobijate čipom i sa doživotnom garancijom).

Proteze se plasiraju ispod mišića ili ispod fascije (ispod žlezde je napušten metod), Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk) U cenu je uračunato: Laboratorija (krvna slika, biohemija, faktori koagulacije, ukoliko se odlučite za operaciju, uradićete kontrolnu krvnu sliku. RTG pluća Kardiološki pregled EKG pregled Klinički pregled Specijalno prsluče  Bolnički dan i noć (sutradan je otpust).

Ukoliko se radi Povećanje grudi sve UKUPNO je (cena poslata na e-mail).
Ukoliko se radi  Povećanje i Podizanje grudi  UKUPNO je (cena poslata na e-mail).

S poštovanjem,
Dr Ana

Bolnica AnaLife
Skadarska 5 (Zemun), Beograd

Ivana kaze

03-10-2013

Zanima mE koliko kosta rekonstrukcija jedne dojke sa anatomskim implantom i koji proizvodjaci implantata su "dobri" a koji "losiji". Koliko to sve kosta i koje stavke pokriva.

avatar

Poštovana Ivana,

Da bi ste dobili precizan odgovor na Vaše pitanje (koliko kosta rekonstrukcija jedne dojke), neophodno je ili za početak da pošaljete slike profil i spreda na imail bolnica@analife.rs ili da zakažete besplatan pregled na tel 011319 68 08.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife
 

Milica kaze

03-10-2013

Postovani,imam 24.godine i veoma izraženu razliku između leve i desne dojke.Interesuje me cena korekcije,s tim što bi,jer su mi grudi jako spuštene,verovatno bilo neophodno i podizanje grudi.Hvala!

avatar

Postovana Milice,

Što se tiče osnovnih informacija, dovoljno je da nam pošaljete dve slike  slikano spreda i sa strane (anfas i profil grudnog koša), Dr Arsić će u direktoj prepisci sve Vam objasniti šta i kako bi se kod Vas radilo. Ono što ja mogu da Vam kažem jeste:

- Koristimo Mentor proteze (najbolje, na izveštaju dobijate čipom i sa doživotnom garancijom)

- Proteze se plasiraju ispod mišića ili ispod fascije (ispod žlezde je napušten metod), Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk)

- U cenu je uračunato:
- - Laboratorija (krvna slika, biohemija, faktori koagulacije, ukoliko se odlučite za operaciju, uradićete kontrolnu krvnu sliku.
- - RTG pluća
- - Kardiološki pregled
- - EKG pregled
- - Klinički pregled
- - Specijalno prsluče
- - Bolnički dan i noć 8sutradan je otpust)
- - Kontrole

Ukoliko se radi Povećanje grudi sve UKUPNO je (cena poslata na e-mail).
Ukoliko se radi  Povećanje i Podizanje grudi  UKUPNO je (cena poslata na e-mail).

S poštovanjem
Dr Ana

Jovana kaze

02-10-2013

Recite mi koja je cena povecanja grudi implatantima. imam male grudi?

avatar

Poštovana Jovana,

Ukoliko niste u mogućnosti da dođete nakonsultativni pregled, pošaljite slike na imail bolnica@analife.rs.

Operacija povećanja grudi sa Mentor protezama, koje su najbolje i najskuplje na svetskom tržištu., sa sersjskim brojem i čipom. Proteze se plasiraju ispod mišića ili ispod fascije (ispod žlezde je napušten metod), Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk).

U cenu je uračunato: Laboratorija ( krvna slika, biohemija, faktori koagulacije, ukoliko se odlučite za operaciju, uradićete kontrolnu krvnu sliku.RTG pluća Kardiološki pregled EKG pregled Specijalno prsluče, Ležanje u bolnici, sutradan je otpust i sve potrebne kontrole.

Ukoliko se radi samo Povećanje grudi sve UKUPNO je (cena poslata na e-mail)
Ukoliko se radi  Povećanje i Podizanje grudi  UKUPNO je (cena poslata na e-mail)

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

nina kaze

28-09-2013

cena ugradnje silikona u grudi??

avatar

Poštovana Nina,

Ukoliko se radi samo povečanje ili augmentacija grudi (obična kada imate male grudi) cena stavljanja Mentor proteza ispod mišića ili ispod fascije je 2200e, uključujući sve preoperativno:

Koristimo Mentor proteze (najbolje, na izveštaju dobijate čipom i sa doživotnom garancijom) Proteze se plasiraju ispod mišića ili ispod fascije ( ispod žlezde je napušten metod).

Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda (RTG mamografija i ultrazvuk).

U cenu je uračunato: Laboratorija (krvna slika, biohemija, faktori koagulacije, ukoliko se odlučite za operaciju, uradićete kontrolnu krvnu sliku. RTG pluća Kardiološki pregled EKG pregled Klinički pregledSpecijalno prsluče Bolničko ležanje.

Ako je u pitanju povećanje i podizanje onda je ukupna cena (cena poslata na e-mail).

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Teodora Celic kaze

25-09-2013

Cena ugradnje silikona u grudi?

avatar

Postovana Teodora,

Sto se tice operacije grudi mogu se raditi dve vrste operacija: Povecanje grudi sa ubacuvanjem Mentorovih proteza, i Povecanje sa Mentorovim protezama i podizanje grudi. Cena je za prvu operaciju (cena poslata na e-mail) a za ovu dve u jednom aktu je (cena poslata na e-mail). 

Ukoliko ste zainteresovani, detaljnije informacije dobicete ili na konsultativnom pregledu koji je nesplatan i zakazuje se na tel 011 319 68 08 , ili da nam slike posaljete na imail bolnica@analife.rd.

Ono sto mogu sada da Vam kazem je :

Koristimo Mentor proteze ( najbolje, na izveštaju dobijate čipom i sa doživotnom garancijom)
Proteze se plasiraju ispod mišića ili ispod fascije ( ispod žlezde je napušten metod), Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk)
U cenu je uračunato:
Laboratorija ( krvna slika, biohemija, faktori koagulacije, ukoliko se odlučite za operaciju, uradićete kontrolnu krvnu sliku.
RTG pluća
Kardiološki pregled
EKG pregled
Klinički pregled
Specijalno prsluče
Bolnički dan i noć 8sutradan je otpust)
Kontrole
Ukoliko se radi Povećanje grudi sve UKUPNO je (cena poslata na e-mail)
Ukoliko se radi  Povećanje i Podizanje grudi  UKUPNO je (cena poslata na e-mail)

S poštovanjem
Dr Ana

 

marija kaze

07-09-2013

Molim Vas, recite mi koja je cena povecanja grudi implatantima. imam izrazito male grudi.

avatar

Poštovana Marija,

Cena operacije povećanja grudi ili augmentacije je (cena poslata na e-mail).

Operacije se radi sa mentor protezama, koje su najkvalitetnije nasvetskom tržištu, sa doživotnom garancijom. Proteze se stavljaju ispod mišića ili ispod fascije, (ispod žlezde je napušten metod). U cenu je uračunata preoperativnapriprema, prsluče i bolničko ležanje, sa svim kontrolama.

Zakazivanjepregleda je na tel 011 319 68 08 ili pošaljite slikena imail bolnica@analife.rs.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Milica kaze

06-09-2013

Postovanje,zanima me cena podizanja grudi i povecanja

avatar

Poštovana Milice,

Cena operacije povećanja i podizanja grudi sa Mentor protezama je (cena poslata na e-mail). U cenu je uračunata kompletna priprema.

Ukoliko niste u mogućnost da dođete na pregled koji je besplatan i zakazuje se na tel 3196808, pošaljite nam dve slike anfas i profil, na imail bolnica@analife.rs.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Milica kaze

04-09-2013

Postovani, zanima me cena za povecanje grudi?Hvala, pozdrav

avatar

Postovana Milice,

Operacija povećanja grudi sa Mentor protezama košta (cena poslata na e-mail), ukoliko se radi povećanje grudi, ukoliko se radi povećanje ipodizanje grudi, operacija je (cena poslata na e-mail). U cenu je uračunato:Laboratorija, RTG pluća Kardiološki pregled EKG pregled Klinički pregledSpecijalno prsluče Bolnički dan.

Detaljne informacije dobićete na pregledu koji se zakazuje na tel 011319 68 08, ili pošaljite slike na imail bolnica@analife.rs.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Ana kaze

02-09-2013

Postovani,javljam se iz Crne gore,porodila sam se pre tacno 9 meseci i bebu sam dojila 3 meseca,posle toga su mi se grudi jako puno smanjile i opustile,sada uveliko razmisljam o ugradnji mentor implatanata prirodnog oblika!Zanima me cena operacije i ako moze savet kada da uradim operaciju jer sam procitala da mesec dana ne sme nista tesko da se dize a ja imam bebu od 9 meseci!Koliko traje oporavak?koliko traju pripreme za operaciju?Kada bih dosla na pregled tada bih volela i da uradim operaciju jer kao sto rekoh dolazim iz Crne gore i nemam bas puno vremena!Hvala naj lepse unapre na savetima i na odgovoru!

avatar

Poštovana Ana,

Operacija se možće uraditi isti dan kada dođete na pregled, samo pre toga moramo uradidi nekoliko stvari. Prvo ćete posleti slike grudi (profil i anfas) na imail bolnica@analife.rs.

Od nas ćete kao odgovor dobiti tačnu cenu. Ukoliko se radi povećanje grudi sa Mentor protezama cena je (cena poslata na e-mail), ukoliko se radi povećanje i podizanje grudi sa Mentor protezama, ukupna cena te dve operacije je (cena poslata na e-mail). U cenu pored operacije i proteza, uračunata je kompletna preoperativne priprema. prsluče, kontrole i bolnički dan. Ukoliko Vam cena odgovoara, uradićete kod Vas laboratoriju Krvnu sliku sa biohemijom, to je prva trijaža da li možete da se operišete ili ne.

Ukolikoje laboratorijaskeanalize dobre, onda kada dođete na zakazan pregled i operaciju, prvo imate razgovor sa našim doktorom Arsićem. Ukoliko je sve onako kako ste planirali, radi Vam se RTG pluća, EKG i Kardiološki pregled i klinički pregled anesteziologa.

Što se tiče ponašanja posle operacije, preporuka je pošteda od fizičkih aktivnosti mesec dana.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Marija kaze

30-08-2013

Postovani, Mozete li mi reci cenu povecanja grudi, i cenu ukoliko se pored povecanja radi i podizanje grudi? Hvala

avatar

Poštovana Marija,

Operacija povećanja grudi u bolnici Analife se radi sa Mentor protezama koe su najbolje , sa doživotnom  garancijom, proteze se ubacuju ispod mišića ili ispod fascije ili kombinacija obe metode, ispod žlezde metod je napušten, Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk).

U cenu je uračunato: Laboratorija (krvna slika, biohemija, faktori koagulacije, ukoliko se odlučite za operaciju, uradićete kontrolnu krvnu sliku. RTG pluća Kardiološki pregled EKG pregled Klinički pregled Specijalno prsluče Bolnički dan i noć, sutradan je otpust.

Povećanje grudi košta (cena poslata na e-mail), Ukoliko se radi povećanje i podizanje grudi cena je (cena poslata na e-mail).


S poštovanjem,
Dr Ana

Irina kaze

28-08-2013

Poštovani, zanima me cena operacije povećanja grudi.

avatar

Postovana Irina,

Cena operacije grudi je (cena poslata na e-mail), ukoliko se radi samo povecanje. Ukoliko se radi povecanje i podizanje grudi, cena je (cena poslata na e-mail). U cenu je ukljucena kompletna je preoperativna priprema od laboratorije, RTG plu'a, EKG srca, Kardioloski pregled, Klinicki pregled, specijalno prsluce, bolnicki dan, Mentor proteze i kontrole.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

mina kaze

27-08-2013

postovani, zanima me cena povecanja grudi kao i to da li je neophodno da se uz povecanje radi i podizanje ukoliko postoji odredjeni pad? zelela bih da izbegnem podizanje ukoliko je to moguce jer meni zapravo smeta to sto su moje grudi izgubile volumen,dakle ne smeta mi sto su malo opustene hvala!

avatar

Postovana Mina,

Cena operacije povecanja grudi je (cena poslata na e-mail) ukljucujuci kompletnu pripremu (laboratorija, RTG pluca, EKG i Kardioloski pregled, prsluce bolnicki dan i kontrole, Koristimo Mentor proteze, koje su najbolje na svetskom trzistu sa doziivotnom garancijom.

Da li ce se vama raditi samo povecanje ili povecanje i podizanje, zavisi kako Vase grudi izgledaju.

Ukoliko st eu mogucnosti da zakazete pregled na tel 011 319 68 08, ili nam posaljite slike anfas i profil na imail bolnica@analife.rs

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Jelena kaze

25-08-2013

Da li je tacno da se implanti moraju menjati posle par godina i ako jeste, posle koliko otprilike godina? Takodje, zanima me cena povecanja grudi.

avatar

Postovana Jelena,

Mentpr proteze koje mi ugradjujemo su sa dozivotnom garancijom, inace su najbolje na trzistu. Cena operacije povecanja grudi sa Mentor protezama kosta (cena poslata na e-mail), ako se radi povecanje i podizanje grudi sa Mentor protezama cena je (cena poslata na e-mail). U cenu je ukljucena kompletna priprema od laboratorije RTG pluca, EKG i Kardioloski pregled , specijalno prsluce, i kontrole.

Ukoliko niste u mogucnosti da dodjete na konsultativni pregled ( 011 319 68 08) posaljite slike na imail bolnica@analife.rs.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife
 

milica kaze

17-08-2013

Postovanje interesuje me koliko kosta povecanje grudi?Hvala.

avatar

Poštovana Milice,

Operacija povećanja grudi u bolnici Analife košta (cena poslata na e-mail). U cenu operacije je uračunato:  Mentor proteze (najbolje, na izveštaju dobijate čipom i sa doživotnom garancijom) Proteze se plasiraju ispod mišića ili ispod fascije ( ispod žlezde je napušten metod).

Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk) Laboratorija ( krvna slika, biohemija, faktori koagulacije, ukoliko se odlučite za operaciju, uradićete kontrolnu krvnu sliku.RTG pluća Kardiološki pregled EKG pregled Klinički pregled Specijalno prsluče Bolnički dan i kontrole.

Ukoliko se radi Povećanje grudi sve UKUPNO je (cena poslata na e-mail).
Ukoliko se radi  Povećanje i Podizanje grudi  UKUPNO je (cena poslata na e-mail).

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

zdenka kaze

16-08-2013

zanima me koja je cijena povecanja grudi.hvala.

avatar

Poštovana Zdenka,

Cena operacije povećanja grudi je (cena poslata na e-mail) eura, U cenu je uključena kompletna priprema: laboratorija, RTG pluća, EKG i Kardiološki pregled, bolnički dan, prsluče, i kontrole, Pregled je besplatan i zakazuje se na tel 011 319 68 08, ili nam pošaljite slike na imail bolnica@analife.rs .

Mi koristimo Mentor proteze koje se najbolje na svetskom tržištu proteza, sa doživotnom garancijom.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife
 

Marija kaze

14-08-2013

Dobar dan! Zanima me cena operacije uvecanja grudi. Hvala!

avatar

Poštovana Marija,

Grudi povećavamo sa Mentor protezama ( koje su  najbolje na svetskom tržištu. sa doživotnom garancijom,  na izveštaju dobijate čipom i sa doživotnom garancijom).


 - Proteze se plasiraju ispod mišića ili ispod fascije ( ispod žlezde je napušten metod), Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk)
 

 - U cenu je uračunato:
 - Laboratorija ( krvna slika, biohemija, faktori koagulacije, ukoliko se odlučite za operaciju, uradićete kontrolnu krvnu sliku.
 - RTG pluća
 - Kardiološki pregled
 - EKG pregled
 - Klinički pregled
 - Specijalno prsluče
 - Bolnički dan i noć 8sutradan je otpust)
 - Kontrole


Ukoliko se radi Povećanje grudi sve UKUPNO je (cena poslata na e-mail)
Ukoliko se radi  Povećanje i Podizanje grudi  UKUPNO je (cena poslata na e-mail).

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Miljana Dasic kaze

08-08-2013

Dobar dan interesuje me cena povecanja grudi?

avatar

Postovana Miljana,

Osnovne informacije koje Vam mogu dati su sledece:
- Koristimo Mentor proteze ( najbolje, na izveštaju dobijate čipom i sa doživotnom garancijom)
- Proteze se plasiraju ispod mišića ili ispod fascije ( ispod žlezde je napušten metod), Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk)
 

U cenu je uračunato:
 - Laboratorija ( krvna slika, biohemija, faktori koagulacije, ukoliko se odlučite za operaciju, uradićete kontrolnu krvnu sliku.
 - RTG pluća
 - Kardiološki pregled
 - EKG pregled
 - Klinički pregled
 - Specijalno prsluče
 - Bolnički dan i noć 8sutradan je otpust)
 - Kontrole


Ukoliko se radi Povećanje grudi sve UKUPNO je (cena poslata na e-mail)
Ukoliko se radi  Povećanje i Podizanje grudi  UKUPNO je (cena poslata na e-mail)

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Dragana kaze

08-08-2013

Postovani, Zanima me cena podizanja i redukcije grudi. Sada nosim c korpu,a volela bih b. Isto tako bih volela da znam,posto nisam radjala,da li korekcija grudi moze lose da utice na trudnocu i buduce dojenje. Hvala

avatar

Postovana Dragana,

Predlazemo Vam da korekciju grudi radite posle trudoce.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife
 

Ariana kaze

05-08-2013

Poštovani, pišem vam iz Slovenije i zanima me cena operacije povečanja grudi. Hvala:)

avatar

Postovana,
Izvinite na kasnjenju sa odgovorom.
Što se tiče osnovnih informacija, dovoljno je da nam pošaljete dve slike  slikano spreda i sa strane (anfas i profil grudnog koša), Dr Arsić će u direktoj prepisci sve Vam objasniti šta i kako bi se kod Vas radilo. Ono što ja mogu da Vam kažem jeste
 - Koristimo Mentor proteze ( najbolje, na izveštaju dobijate čipom i sa doživotnom garancijom)
 - Proteze se plasiraju ispod mišića ili ispod fascije ( ispod žlezde je napušten metod), Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk)

U cenu je uračunato:
Laboratorija ( krvna slika, biohemija, faktori koagulacije, ukoliko se odlučite za operaciju, uradićete kontrolnu krvnu sliku.
 - RTG pluća
 - Kardiološki pregled
 - EKG pregled
 - Klinički pregled
 - Specijalno prsluče
 - Bolnički dan i noć 8sutradan je otpust)
 - Kontrole


Ukoliko se radi Povećanje grudi sve UKUPNO je (cena poslata na e-mail)
Ukoliko se radi  Povećanje i Podizanje grudi  UKUPNO je (cena poslata na e-mail)

S poštovanjem
Dr Ana

Bolnica AnaLife

Lili kaze

04-08-2013

Postovanje,uradila sam silikonske inplantate ispod misica marke Allergan pre nekih godinu dana ,to je izgledalo super dok nije splasnuo otok,posle dva meseca ja svojom rukom podizem silikon gore-dole i imam visak koze a moje grudi su bile male tako da ih je trebalo samo popuniti.Lekar koji je radio operaciju kaze da je to u redu a ja mislim da je meni stavljen mal broj na moju konstrukciju.interesuje me da li ja mogu poslati vama slike E-mail da pogledate i da mi kazete da li je to po vama uredu ,da li je moglo vise i sta da radim ? toliku sam zelju imala to uraditi ,uradim i razocaram se.Hvala

avatar

Postovana,

Posaljite slike ili ako mozete dodjite na pregled. Mi koristimo Mentorove proteze koje su najbolje na svetskom trzistu, Dr Arsic stavlja implante ispod misica i ispod fascije.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Anastasija kaze

29-07-2013

Dobar dan? zanima me cena podizanja i uvecavanja izrazeno spustenjih dojki kod vas. Hvala unapred!

avatar

Postovana,

Cena povecanja grudi sa Mentor protezama i sa podizanjem grudi je (cena poslata na e-mail) dinara. U cenu ulazi: pored operacije i Mentor proteza i priprema za operaciju( laboratorija, RTG pluca, EKG i Kardiooski pregled, bolnicki dan i noc, prsluce, kontrole. Mozete zakazati konsultativni pregled koji je besplatan ili polsti slike na imail bolnica@analife.rd (spreda i u profilu).

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Jadranka kaze

29-07-2013

Zanima me cena uvecanja grudi?Hvala

avatar

Postovana Jadranka,

Cena uvecanja grudi sa Mentor protezama je (cena poslata na e-mail), ukoliko se radi povecanje i podizanje grudi cena je (cena poslata na e-mail). U cenu je uracunata kompletna priprema( laboratorija, grudnjak, RTG pluca, EKG, kardioloski pregled, bolnicki dan i noc i sve kontrole, Od proteza se koriste Mento proteze koje su najbolje na svetskom trzistu.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Jelena kaze

25-07-2013

postovani,koliko staje kod vas operacija povecanja grudi mentor implantatima prirodnoog oblika inframamarnim pristupom?

avatar

Postovana,
 
Operacij povecanja (augmentacija) povecanje grudi sa Mentor protezama, uklucujuci kompletnu pripremu kosta (cena poslata na e-mail), Ukoliko se radi povecanje i podizanje grudi cena je (cena poslata na e-mail).
 
S postovanjem,
AnaLife

Milena kaze

10-07-2013

Zelela bih da uradim povecanje grudi, pa me zanima cena zahvata? Unapred hvala.

avatar

Postovana Milena,

Cena povecanja grudi sa Mentor protezama, koje su najbolje na svetskom trzistu, sa dozivotnom garancijom, je (cena poslata na e-mail). U cenu je uracunata kompletna priprema: laboratorija sa krvnom slikom, faktorima koagulacije, RTG pluca, EKG Kardioloski pregled i Klinicki pregled, Specijalno prsluce, bolnicki dan i noc kao i potrebne kontrole. Ukoliko postoji razlog(indikacija) da se radi povecanje i podizanje, ond te dve operacije izvedene u jednom aktu kostaju (cena poslata na e-mail).

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife
 

Bogdana kaze

08-07-2013

Moja ćerka u septembru puni 18 godina. Ima izraženu razliku između leve i desne dojke (za cela dva broja). Interesuje me cena korekcije, s tim što bi, jer su joj grudi jako spuštene, verovatno bilo neophodno i podizanje grudi.

avatarDraga Bogdana, U slucaju Vase cerke, nas plasticni i rekonstruktivni hirurg bi ubacio proteze razlicite velicine, tako se postize izjednacavanje, rezultat je izvanredan, puno je pacijenata sa tim problemom. Podizanje grudi je druga operacija koja se radi u istom. Ukupna cena obe operacije je (cena poslata na e-mail). U cenu je ukljucena preoperativna priprema: laboratorija,sa krvnom slikom, RTG pluca, Kardioloski pregled EKG prsluce, bolnicki dan i noc, i kontrole. Najbolje bi bilo da zakazete na tel 011 319 68 08. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

tanja kaze

03-07-2013

zanima me koja je cena povecanja grudi sa Mentor protezom

avatarPostovana Tanja, U cenu operacije sa Mentor protezama ukljucujuci preoperativnu pripremu (laboratoriju RTG pluca, EKG pluca Kardioloski pregeld, bolnicki dan i noc, specijalno prsluce. Posaljite nam slike da Dr Arsic vidi da li se radi samo povecanje (Cena poslata na e-mail) ili povecanje i podizanje (Cena poslata na e-mail). Ukoliko ste u mogucnosti zakazite konsultativni pregled kod Dr Arsica koji je besplatan, na tel 011 319 68 08. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Arma kaze

27-06-2013

Interesuje me cijena podizanja opustenih grudi kao i cijena korekcije ocnih kapaka. Koliko je potrebno unaprijed zakazati termin pregleda, posto zivim u inostranstvu. Hvala

avatarPoštovana, Cena podizanja opuštenih grudi sa ugradnjom implanta je (cena poslata na e-mail) uključujući laboratorijsku pripremu, RTG pluća, kardiološki pregled , specijalno prsluče i bolnički dan i noć, uključujući kontrole. Ugrađujemo Mentor proteze koje seu najbolje na svetskom tržištu sa doživotnom garancijom. Cena operacije gornjih kapaka je (cena poslata na e-mail) donjih (cena poslata na e-mail), ukoliko se rade zajedno onda je (cena poslata na e-mail). Pregled se zakazuje na tel 011 319 68 08 ili pošaljite slike na imail bolnica@analife.rs S poštovanjem, Bolnica AnaLife

nikolina kaze

08-06-2013

Postovani,interesuje me cena korekcije tubularnih grudi. Pozdrav

avatarDraga Nikolina, Korekcija, povećanje ili augmentacija tubularnih grudi moze da se radi sa ili bez proteza u zavisnosti kakav je Vas klinicki nalaz i Vase zelje,a od toga zavisi i cena (cena poslata na e-mail)). Najbolje bi bilo da zakažete pregled na tel 011 319 68 08, ili da nam pošaljete slike spreda i profil. S poštovanjem, Dr Veliša Arsić, plastični i rekonstruktivni hirurg

danijela kaze

02-06-2013

zanima me cena ugradnje silikona u grudi sa mentor implantima? I ako bi ste mi mogli objasniti kako se to odigrava.. koliko se ostaje u bolnici? Koliko traje bol posle operacije,sta ne smem i koliko dugo raditi posle operacije? Hvala unapred,pozdrav

avatarPoštovana Danijela, Zahvaljujem na ukazanom interesovanjuŠto se tiče osnovnih informacija, dovoljno je da nam pošaljete dve slike slikano spreda i sa strane (anfas i profil grudnog koša), Dr Arsić će u direktoj prepisci sve Vam objasniti šta i kako bi se kod Vas radilo. Ono što ja mogu da Vam kažem jeste: 1.Koristimo Mentor proteze ( najbolje, na izveštaju dobijate čipom i sa doživotnom garancijom) 2. Proteze se plasiraju ispod mišića ili ispod fascije (ispod žlezde je napušten metod), Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk) 3. U cenu je uračunato:Laboratorija ( krvna slika, biohemija, faktori koagulacije)- RTG pluća-Kardiološki pregled-EKG pregled-Klinički pregled- Specijalno prsluče-Bolnički dan i noć, sutradan je otpust i potrebne kontrole. Ukoliko se radi Povećanje grudi sve UKUPNO je (cena poslata na e-mail). Ukoliko se radi Povećanje i Podizanje grudi UKUPNO je cena poslata na e-mail) Bol posle operacije je individualna stvar, uglavnom, najčešće to doživljavaju kao pritisak na grudnom košu, koji prolazi za dan, dva. Preporuka je pošteda od sportskih aktivnosti dve-tri nedelje. Konsultacija se zakazuje na tel 011 319 68 08 i besplatna je, ukoliko niste u mogućnosti, pošaljite nam slike na imail bolnica@analife.rs S poštovanjem, Bolnica AnaLife

biljana kaze

14-05-2013

12.03.2012.je moj San postao stvarnost.telefonski su uradjeni svi termini,posto zivim u Becu,operacija uvecanja grudi je protekla bez komlikacija ,hvala Dr.Arsicu !

avatarPoštovana Biljana, Zadovoljstvo je naše. Drago nam je da se Vaš san ostvario. Nadamo se da ćemo i dalje biti Vaša bolnica. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

vesna kaze

13-05-2013

imam otegnut stomak od trudnoce da li mi mozete pomoci

avatarPoštovana Vesna, Da bi smo znali šta bi se kod Vas moglo raditi/ dermolipektomija ili laserska liposukcija/ molim vas da zakažete besplatan konsultativni pregled kod Dr Arsića, našeg plastičnog hirurga ili pošaljite Vaše slike na imail bolnica@analife.rs S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Lea kaze

12-04-2013

Poštovani, s obzirom da imam blago tubularne grudi (velicine korpe C), zanima me koja bi bila cena za njihovo uvecanje (korpa D) kao i podizanje. Srdačan pozdrav

avatarPostovana, Kod Vas verovatno osim uvecanja grudi treba da se radi i round block mastopeksija( to je jedna vrsta podizanja grudi gde se rez pravi oko areole). Cena operacije je poslata na e-mail. Dr med Velisha Arsic Plastic Surgeon

Nikolina kaze

07-04-2013

Postovani, zanima me cena povecanja grudi,sa anatomskim implantima, od cega cena sve zavisi, i nacini placanja kod vas. Hvala, pozdrav

avatarPoštovana Nikolina, Cena anatomskih implanta je (cena poslata na e-mail). Visoki profilMentor povečanje je (cena poslata na e-mail). Ne vidim nikakv razlog da stavljate anatomaske implante, pa maker i najbolje a to su Mentorove. Kada način na koji DR aRsić stavlja visoki profil izgledaju božanstveno. Potpuno prirodni, mekano. Anatomski su tvrđi, izgledaju neprirodno na dodir, mi smo ih priličan broj izvadili ( na drugom mestu sui h stavljali) S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Natasa kaze

02-04-2013

Postovani zainteresovana sam za uvecanje grudi implantom. Zanima me da li cena operacije zavisi od velicine implanta koji se ugradjuje i kolika je ukupna cena svih potrebnih analiza i operacije. Unapred hvala.

avatarPostovana, Cena uvecanja grudi je od 2200-2500 EUR zavisno od toga sta sve treba da se radi. Velicina implanta ne odredjuje cenu i tu su uracanate sve kasnije kontrole i pregledi. Dr med Velisha Arsic Plastic Surgeon

Zorica kaze

01-04-2013

Zdravo, zainteresovana sam za smanjenje grudi sa podizanjem. Ima 39 godinakrajem godine cu se poroditi. Koja je cena, koliko je bolan postoperativni tok i koliko dana nakon intervencije cu imati bolove i kog intenziteta? Koji su rizici podvrgavanja toj intervenciji i sta su moguce komplikacije? srdacan pozdrav Zorica

avatarPoštovana Zorice, Predlažemo da prvo završite sa porođajem i dojenjem. Posle toga možete nam poslati slike na imail bolnice@analife.rs ili zakazati besplatni konsultativni pregled na tel 011 319 68 08. Tada će grudi imati konačan oblik, za koji će Vam Dr Arsić reći koja bi se operacija grudi radila kod Vas i koja bi cena bila.

Zorica kaze

01-04-2013

Zaboravila sma da pitam i za intervenciju samo podizanja grudi bez smanjivanja, za cenu kao i za predvidjeni rok trajanja takvog modela, dok opet ne padnu? Zorica

avatarPoštovana Zorice, oprostite na kašnjenju sa pdgovorom. Cena podizanja grudi bez implanta je (cena poslata na e-mail), To je generalno složenija operacija od samo povećanja grudi. Zahteva znanje hirurga i osećaj za modeliranje. Potrebno je da znate da u situaciji kada se grudi samo podižu, uvek budu značajno manje. Što se tiče njihovog spuštanja, to je proces vezan za fiziologiju tkiva pacijenta, a sama operacija je trajna metoda rešavanja spuštenih grudi U svakom slučaju, detaljnije informacije bi ste dobili na konsultativnom pregledu koji je besplatan, zakazuje se na tel 011 319 68 08.

Aleksandra kaze

28-03-2013

Imam 36god.posle 2 porodjaja grudi su mi se opustile I imam visak koze na njima.interesuje me cena operacije.imam jos jedno pitanje.drugarica bi isto radila uvecanje grudi ali posto ima jednu uvucenu bradavicu interesuje nas da li se I to posebno naplacuje I koja bi bila cena.hvala unapred.

avatarPoštovana Aleksandra, Podizanje grudi bez implanta kosta (cena poslata na e-mail),a sa implantima od cena poslata na e-mail) u zavisnosti koja tehnika treba da se primeni. Uvevecanje grudi sa korekcijom bradavice kosta 2500EUR, medjutim ukoliko pacijentkinja nije radjala savetujem da se ne radi korekcija bradavice jer mogu da se ostete izvodni kanali pa moze da se kompromituje dojenje. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Katarina Ilic kaze

18-03-2013

Poštovani zanima me cena povećanja grudi silikonskim gelom, tj. kolika je konačna cena sa operacijom i boravkom u Vašoj klinici. Hvala

avatarPostovana Katarina, Cena operacije povećanja grudi sa silikonskim implantima Mentor (najbolji implanti) je (cenu smo Vam poslali na e-mail) sa boravkom u bolnici i svim potrebnim kontrolama. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Milica kaze

18-03-2013

Prestala sam da dojim bebu ali mi jos ide mleko,pa me interesuje koliko treba da prodje da bi uvecala grudi i da li sa implantatima mogu kasnije dojiti drugo dete? I molim vas da mi kazete koja je cena ako bih povecala grudi za jedan broj (ako se tako kaze). Hvala.

avatarPoštovana Milice, Potrebno je da prestane laktacija, posle toga možete raditi operaciju (što duže prođe to bolje, Operacija sa Mentorovim protezama košta cena poslata na e-mail) ukoliko se radi samo povećanje, ako se radi podizanje i povećanje onda je (cena poslata na e-mail). Naravno da posle stavljanja implanta možete dojiti drugu bebe. Danas se implanti stavljaju ispod fascije i mišića, što omogućava dojenje, Ne stavljaju se implanti više ispod žlezde, to napušten metod. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

slavica kaze

14-03-2013

imam 58 god,3 porodjaja ,male i opustene grudi..ja bih povecanje radila mastima,molim vas napisite mi cenu ,ne mogu doci na pregled dok ne saznam cenu poz hvala

avatarPoštovana Slavice, Da bi ste dobili precizan odgovor da li se kod vas uopšte može raditi povećanje i podizanje grudi masnim tkivom , neophodno je da pošaljete slike na imail Bolnica@analife.rs. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

danijela kaze

04-03-2013

Odradila sam operaciju uvecanja grudi u junu 2012,ja sam najsrecnija zena na svetu.Preporucila bih svim zenama koje imaju mogucnosti za tako nesto da se prepuste vestim rukama dr.VELISE ARSICA, najbolji doktor i najbolja bolnica, sve reci hvale za osoblje.Inace ne plasite se posle operacije nista ne boli sve je ok.ja sam inace po prirodi panicar.Pozdrav za dr.Velisu sto mi je vratio samopouzdanje.

avatarPoštovana Danijela, Hvala na afirmativnim rečima i puno pozdrava od dr Arsića i ostlog osoblja Analifa S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Sanja kaze

15-02-2013

Zanima me cena uvecanja jedne dojke,sta sve spada u cenu i nacin placanja..

avatarPoštovana Sanja, Odgovor na Vaše pitanje možete dobiti ili ako pošaljete slik na imail, ili da dođete na konsultativni pregled kod Dr Arsića. Pregled operacije grudi je besplatan i zakazuje se na fiksni tel 011 319 68 08 S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Sani Jeremic kaze

06-02-2013

Koliko vremena treba proći posle porodjaja da se operisu grudi? Da li se operacija može raditi leti,tj npr u avgustu?

avatarPoštovana Sani, Operaciju grudi možete raditi kada prestane laktacija. Drugim rečima, kada hormoni se stabilizuju. Ukoliko ozbiljno razmišljate da uradite tu operaciju, da bi ste dobili precizne odgovore na sva pitanja, neophodno je da dođete na konsultativni pregled koji se zakazuju na fiksni telefon 011 319 68 08. Pregled je besplatan. Inače, operacija grudi se može uraditi bilo kada. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Sonja kaze

28-12-2012

Moja zelja je da uvecam grudi implantom i voljela bih da to uradim kod Vas.Molim Vas za dopunske informacije vezane za ovu intervenciju kao nacin rada,oblik grudi,dali je potrebna promena implanta posle nekog vremena i kolika je cena i nacin placanja.Ujedno posto sam iz Makedonije potrebna mi je informacija koliko je vremena potrebno za moj prestoj.

avatarDraga Sonja, Za operaciju uvećanja grudi, mi u Bolnici Analife koeistimo Mentorove implante( koji su najkvalitetniji na svetskom tržištu)).U bolnici Analife se ostaje jedan dan. Nakon intervencije,prva kontrola je 2-3 dana nakon otpusta.Obicnom stavljamo konce koji se sami rastvaraju u tkivu i ne morate nakon dve nedelje ( kada se inache skidaju konci) da dolazite kod nas. Mentorovi implanti su sa doživotnom garancijom, pa samim tim ne zahtevaju vađenje i zamenu, ,a iz tog razloga da bi implanti sto duze trajali i da nemate kasnih komplikacija implante ubacujemo sto dublje u tkivo,odnosno ispod misica. Za sve naše pacijente iz inostranstva, konsultacije obavljamo u dopisivanju sa našim plastičnim hirurgom Dr Arsić Velišom, analize se mogu uraditi isti dan kada dođete, tako da možemo da izbegnemo jedan korak u pkaniranju a to je konsultativni pregled koji se obavlja ranije. Cenu operacije grudi smo vam poslali na email. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

josipa kaze

30-11-2012

ja zelim da mi budu vece grudi sta trebam raditi ?

avatarPoštovana Josipa, Grudi se mogu povećati estetskom operacijom koja se zove breast augmentation ili povećanje dojki. Ukoliko ozbiljno razmišljate o operaciji povećanja dojki, pozovite fiksni telefon 011 319 68 08 i zakažite konsultativni pregled koji je besplatan. Na tom pregledu saznaćete sve od toga kako i koliko možete da povećate dojke, kakva je priprema potrebnaza operaciju povećanja dojki i koliko košta operacija povećanja dojki. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

zorica acimovic kaze

26-11-2012

ja sam pre 2 meseca uradila augmentaciju grudi,445cc ispod misica,zadovoljna sam izborom oblika implantata,okrugli,ali ne i velicinom. ja sam zelela da budu veci ,jer mislim da moja visina od 176cm i gradja to dopustaju...ali sam poslusala doktora koji mi je rekao da cu biti zadovoljna sa 445.ali nisam.Zanima me posle kog perioda je moguce da uradim drugu operaciju,naravno uz razgovor sa dr.Arsicem,po preporuci od njegove pacijentkinje.unapred zahvalna...

avatarPoštovana Zorice, Zaista i pored najbolje volje da Vam odgovorim na pitanje, neophodno je da Vas vidim, na tom pregledu koji je besplatan, ... dobićete odgovore na sva pitanja između ostalog i kada i koliko uključujući i cenu operacije. Kod nas je operacija povećanja grudi sa Mentor protezama po promotivnoj ceni od (cena poslata na e-mail) eura. Telefon za zakazivanje je 011 319 68 08 S poštovanjem Analife

mici kaze

23-11-2012

Cena operacije zavisi od cega, i mozete mi reci koja je otprilike od-do .... hvala

avatarPoštovana Mici, Cena operacije povećanja grudi sa Mentor protezama je (cena operacije grudi poslata na e-mail) ukoliko se sa ovom operacijom pored povečanja radi i podizanje, onda je ukupna cena sa pripremom , ležanjem u bolnici (cena poslata na e-mail). U svakom slučaju precizne informavcije ćete dobiti na fiksni tel 011 319 68 08. Pregled je besplatan, ali mora da se zakaže. S poštovanjem Analife

asja kaze

31-10-2012

Interesuje me cena operacije.

avatarŠta bi se kod Vas radilo tačno ćete znati na konsultativnom pregledu koji se obavezno zakazuje na fiksni tel 011 319 68 08. Pregled je besplatan!

Napiši komentar

SPECIJALNI POPUST - POVEĆANJE GRUDI SA KOMPLETNOM PRIPREMOM, MENTOR PROTEZE, PRSLUČE, KONTROLE