Uspešno ste prijavljeni na našu mailing listu. Hvala!
Vaš komentar je poslat na odobrenje administratora. Hvala!

Spušteni gornji kapci (operacija gornjih kapaka)

Postavite pitanje ili komentar Komentari (9)




Džemo (2024-03-15)

Da li skidate masna tkiva sa gornnih kapaka(u pitannu je žena y0god. Koja je cena? Hvala unapred

Ana Life (2024-03-15)

 

Poštovani,

Kada je rec o korekciji kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji. Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan. Cena korekcije gornjih kapaka je (cena poslata na e-mail),a korekcija donjih kapaka (cena poslata na e-mail), ukupna cena (cena poslata na e-mail). U cene je uracunata preoperativna priprema u smislu: RTG snimak pluca sa nalazom radiologa, EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Vase bi bilo da uradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza krvi, urina i test na Covid19.  

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, koju mozete da zakazete na 0038163322698 sestra Ljupka

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Katarina (2021-04-28)

Poštovanje, zanima me cena uklanjanja donjih kapaka, podočnjaka, hvala

Ana Life (2021-04-28)

Postovana Katarina,

Operaciju donjih kapaka radi nas plasticni, rekonstruktivni i estetski hirurg  dr Arsic. Kada su u pitanju donji kapci (Blepharoplasty inferioris) rez se pravi na 1 mm od trepavica (prakticno je ne vidljiv) to dr Arsicu omogucava da ukolni visak, koze, masnog tkiva i misca.  Cena operacije donjih kapaka (cena poslata na e-mail)
U cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole.
Sto se oporavka tice, otoci i modrice su normalana prolazna stvar ove intervencije i traju oko 7-14 dana, konci se skidaju nakon 7 dana od operacije.
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, potrebno je samo da je zakazete na 063322698 sestra Sanja.
Srdacan pozdrav Analife 
 

Katarina (2020-06-17)

Poštovani, interesuje me cena zatezanja gornjih kapaka?

Ana Life (2020-06-17)

 Postovana Katarina,

Kada je rec o korekciji gornjih kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji. Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan. Cena korekcije gornjih kapaka (cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole.  Vase bi bilo samo da odradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza. 
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.

Srdacan pozdrav Analife
 

 

Jelena (2020-01-10)

Postovani, procitala sam vas opis uklanjanja gornjih i donjih kapaka. Nisam razumela da li se i donji uklanjaju laserski ili hiruski? Kolika je cena za ove zahvate? Pretpostavljam da je potrebna konsultacija licno kod doktora pre zakazivanja? Hvala.

Ana Life (2020-01-10)

Postovana Jelena,
Kada su u pitanju donji kapci (Blepharoplasty inferioris) rez se pravi na 1 mm od trepavica (prakticno je ne vidljiv) to dr Arsicu omogucava da ukolni visak, koze, masnog tkiva i misca. Cena operacije donjih kapaka (cena poslata na e-mail).  A cena operacije gornjih kapaka(cena poslata na e-mail). U cene je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole.Sto se oporavka tice, otoci i modrice su normalana prolazna stvar ove intervencije i traju oko 7-14 dana, konci se skidaju nakon 7 dana od operacije.
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.

Srdacan pozdrav Analife 

Joli (2018-10-21)

Zanima me cena operacije gornjih kapaka i lifting podocnjaka.

Ana Life (2018-10-21)

Poštovana Milijana,

Operacije gornjih kapaka (Blepharoplasty) , podrazumeva intervenciju gde se otklanja višak kože, mišića i masnog tkiva u predelu istih. Rez se sije specijalnim koncima i specijalnom tehnikom, da je nakon nekog vremena praktično ne vidljiv. Operaciju radi dr Arsić i cena operacije (cena poslata na e-mail).Kada je reč o donjim kapcima, operacija može da se radi laserski (samo u situacijama gde postoji samo visak mnog tkiva), ali kada postoji i višak kože operacija se radi hiruski, rezovi se prave na 1mm od linije trepavica i ne vidljivi su. Cena operacije donjih kapaka je (cena poslata na e-mail). U cenu operacija uračunata je kompletna preoperativna priprema  (EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+bolnički dan kao i sve kontrole. Ako želite možete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsića.

 

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Jasmina (2015-02-19)

Postovani, molim Vas da mi posaljete cenu korekcije spustenih gornjih kapaka.

Ana Life (2015-02-19)

Poštovana Jasmina,
operacija gornjih kapaka je (cena poslata na e-mail)
 
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Sladjana (2014-11-05)

Da li ce neko odgovoriti na moje pitanje? Odavno sam postavila pitanje, zanima me koja je cena.

Ana Life (2014-11-05)

Poštovana Slađana,

operacija gornjih kapaka je (cena poslata na e-mail), u anesteziji.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Sladjana (2014-10-28)

Postovani, imam 16god. Od rodjenja mi je spusten desni gornji kapak. Ne smeta mi pri vidu, ali bih volela to da sredim, pa me zanima kolika je cena. Unapred hvala

Ana Life (2014-10-28)

Poštovana,

cena operacije gornjeg kapka je (cena poslata na e-mail), u anesteziji.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Slobodanka (2014-07-16)

POSTOVANI,IMAM 61 GODINU I VIDLJIVO SPUSTENE GORNJE KAPKE.iNTERESUJE ME CENA OPERACIJE.UNAPRED ZAHVALNA SLOBODANKA.

Ana Life (2014-07-16)

Poštovana,

operacija gornjih kapaka je (cena poslata na email), u anesteziji.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Ponedeljak-petak od 09-20h
Subotom od 09-15h

Opšta Bolnica Analife
Skadarska 5
(Zemun), Beograd

bolnica@analife.rs zakazivanje