Uspešno ste prijavljeni na našu mailing listu. Hvala!
Vaš komentar je poslat na odobrenje administratora. Hvala!

Viseće grudi (hiruško podizanje grudi sa i bez proteza)

Postavite pitanje ili komentar Komentari (8)




Jelena (2021-06-09)

Poštovani, interesuje me cena operacije povećanja i podizanja grudi, kompletnom preoperativnom pripremom i reoblikovanjem bradavice?

Ana Life (2021-06-09)

Postovana Jelena, 

Prvi korak je da nam posaljete fotografije Vasih grudi na e-mail bolnica@analife.rs, kako bi doktor video sta je potrebno da se odradi. 
Kada je rec o podizanju i povecanju grudi, postoji vise vrsta podizanja i cena upravo zavisi od toga, tj od stepena opustenosti grudi. 
Mi radimo povecanje grudi Motiva i Mentor implantima dr Arsic koristi najsavremeniju tehniku za plasiranje implanata to je dual plane (ispod misica) , a nakon toga se radi podizanje grudi. 
U cene je uracunata preoperativna priprema
( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalni grudnjak bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole.
Vase bi bilo da uradite ultrazvuk grudi i odredjeni spisak analiza krvi i urina. Cim doktor pogleda fotografije javili bi smo Vam sta je potrebno da se odradi i koja bi bila tacna cena operacije. 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Bojana (2020-08-04)

Postovanje! Zanima me koliko mora da prodje od dojenja da bih uradila grudi kod vas? Inace kilaza mi je ista kao i pre porodjaja. Nisam nikad imala visak kg. Al imam 3dece i sisali su svi troje. Pa su mi grudi razlicite velicine i opustenije su. Unapred hvala na odg! Pozdrav!

Ana Life (2020-08-04)

 Postovana Bojana, 
Najbolje je da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, da doktor pogleda sta je pre svega potrebno da se iskoriguje i na koji nacin. Sto se tice razmaka izmadju dodjenja i operacije to odredjuje radiolog nakon ultrazvucnog pregleda dojki koji trebate da uradite u sklopu preoperativne pripreme. 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Sandra (2018-09-07)

Postovanje, Imam problem sa visecim grudima pa samim tim me interesuje podizanje i naravno povecavanje, naravno inresuje me cena kao i koliko traje operacija? Sa kojom anestezijom se radi? Koliko se mora biti u bolnicu? Koliko traje oporavak? Hvala unapred i srdacan pozdrav!!!

Ana Life (2018-09-07)

Poštovana Sandra,

Kada je povećanje grudi sa podizanjem u pitanu,operacija se izvodi u opštoj anesteziji,operaciju radi dr Arsić Veliša. 

Povećanje grudi radimo sa Motiva i Mentor implantima koji se plasiraju ispod mišića i fascije jer je onda rezultat dugoročniji. Kada je potrebno da se radi i podizanje ,doktor na osnovu stepana opuštenosti odlučuje gde ce biti dodati rezovi ,kako bi maksimalno korigovao opuštenost Vaših grudi. Cena za povećanje i podizanje grudi je od (cena poslata na e-mail) u tu cenu je uračunata kompletna preoperativna priprema, osim odredjenih laboratorijskih nalaza ,koje bi ste Vi odradili, uračunat je bolnički dan i noć,sve kontrole i specijalan grudnjak. Što se oporavka tiče ,nakon dve nedelje od operacije se skidaju konci, bolovi su kao jaka upala mišića i osećaj pritiska oni su najintenzivniji prva 3 dana, a zatim kreću rapidno da opadaju.

Ako želite možete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsića.

 

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Sanja (2018-09-01)

Interesuje me cijena podizanja i povećavanja grudi?

Ana Life (2018-09-01)

Poštovana Sanja,
 

Što se tiče osnovnih informacija možemo Vam reći:
Za povećanje grudi (augmentacia) koristimo Mentor  i Motiva proteze

Proteze se plasiraju ispod mišića ili kombinacija, odnosno delimično ispod mišića i delimično ispod fascije (DUAL PLANE). ( Ispod žlezde je napušten metod. Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk)

Cena operacije gde se radi samo povećanje (augmentatio) , to je obično kod jako malih grudi, (cena poslata na e-mail)

Kada postoji i ptoza (spuštene grudi) rade se dve operacije u jednom aktu povećanje i podizanje (augmentatio i mastopexia ) (cena poslata na e-mail)

U cenu je uračunato:

RTG pluća, kardiološki pregled, EKG pregled, pregled anesteziologa , Specijalno prsluče , Bolnički dan i noć,, kao i sve kontrole.

Ako želite možete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsića.

 

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Marijana (2015-03-02)

Zanima me cijena podizanja i povećavanja grudi. Poslje dojenja su se jako objesile i ispraznile. Takođere zanimaju uvjeti plaćanja . Hvala

Ana Life (2015-03-02)

Poštovana, cena operacije povećanja i podizanja grudi , sa Mentor protezama i kompletnom preoperativnom pripremom (RTG pluća, Kardiološki pregled, EKG srca, Marenino prsluče, ležanje u bolnici, (cena poslata na e-mail), ukoliko se pored te dve operacije, radi i reoblikovanje bradavica, (cena poslata na e-mail).
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Marija (2014-10-03)

Zanima me cena podizanja i povecanja grudi kao i postoji li mogucnost placanja na rate?

Ana Life (2014-10-03)

Poštovana,

operacacija povećanja grudi ili augmentacia kod nas se radi sa mentor protezama, najnovijim tehnikama Dual plane i ispod mišića i fascije, cena sa kompletnom preoperativnom pripremom je (cena poslata na e-mail), Ukoliko se radi povećanje i podizanje ukupna cena je najčešče (cena poslata na e-mail).

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

MILA (2014-01-26)

Imam problem sa grudima,koji je ne samo estetski,nego mi smetaju zbog kičme i strašno se znojim ispod grudi,bukvalno odmah nakon tuširanja,gde mi,verovatno od znoja,iskaču svetlobraon flekice.Mršavila sam i gojila se drastično,pa su one skroz promenile oblik,sada bez ikakvog da kazem volumena vise,ali su opet velike,nije samo koža.Pregled kod vas bio bi neminovan,ali me zanima da li da pošto opet imam višak kg prvo oslabim,pa tek onda da rešim taj zahvat.Pretpostavljam da stalno gojenje i mršavlj.utiče na njihov izgled i posle operacije,sto znači da bas više ne bih smela da se ulenjim.Koliko je cena,okvirno?Volela bih ako možee bez ikakvih proteza to da se reši. Hvala na odgovoru unapred,pozdrav za sve.

Ana Life (2014-01-26)

Poštovana Mila,

Najbolje bi bilo da posle završenog perioda mršanja, dođete na konsultativni pregled ili pošaljete slike na imail bolnica@analife.rs.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

Danijela (2014-01-18)

Zanima me cena podizanja grudi sa verujem protezama jer sam jos kao klinka unistila ih u samom pocetku rasta stezanjem sad su kao presecene na dodir...i zanimaju me oziljci? hvala

Ana Life (2014-01-18)

Poštovana Danijela,

Da bi smo Vam dali precizan odgovor na Vaše pitanje osim cene povećanja grudi koja je (cena poslata na e-mail), a ukoliko se radi povećanje i podizanje onda je (cena poslata na e-mail), neophodno je ili da nam pošaljete slike na imail bolnica@analife.rs ili da dođete na konsultativni pregled 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

 

Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Ponedeljak-petak od 09-20h
Subotom od 09-15h

Opšta Bolnica Analife
Skadarska 5
(Zemun), Beograd

bolnica@analife.rs zakazivanje