Uspešno ste prijavljeni na našu mailing listu. Hvala!
Vaš komentar je poslat na odobrenje administratora. Hvala!

Zastavice na rukama (topljenje i zatezanje viseće kože laserskom liposukcijom i dermolipektomijom)

Postavite pitanje ili komentar Komentari (11)




Sedic (2023-02-05)

Sta kosta korigirati zastavice na rukama

Ana Life (2023-02-05)

 

Poštovani,

Sto se tice Brahioplastike to je intervencija koja se sastoji iz dve operacije 

1.laserska liposukcija nadlaktica

2.uklanjanje viska koze sa nadlaktica (rez se pravi sa unutrsnje strane nadlaktica i ide od pazusne jame do lakta, sije se jako precizno i tankim koncima kako bi oziljci bili slabo primetni.)(cena poslata na e-mail)  u cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema (RTG pluca sa nalazom radiologa, EKG srca sa nalazom internista , pregled anesteziologa,bolnicki dan i noc kao i sve kontrole).

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica ili da nam posaljete fotografije na email dr Arsica bolnica@analife.rs , kako bi doktor procenio da li ste kandidat za ovu vrstu operacije.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Tijana (2021-06-20)

Dobar dan, zanima me cena zatezanja obe nadlaktice? I koliko traje oporavak?

Ana Life (2021-06-20)

 Postovana Tijana, 
Sto se tice Brahioplastike to je intervencija koja se sastoji iz dve operacije 
1.laserska liposukcija nadlaktica
2.uklanjanje viska koze sa nadlaktica (rez se pravi sa unutrsnje strane nadlaktica i ide od pazusne jame do lakta, sije se jako precizno i tankim koncima kako bi oziljci bili slabo primetni.
Cena je(cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema (RTG pluca sa nalazom radiologa, EKG srca sa nalazom internista , pregled anesteziologa,bolnicki dan i noc kao i sve kontrole).
Najbolje je da nam posaljete fotografije Vasih nadlaktica na email dr Arsica bolnica@analife.rs kako bi doktor video za koju ste vrstu operacije  i kako bi smo mogli da Vam kazemo tacnu cenu ili da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica. 
Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Miljana (2019-11-18)

Molim Vas da me obavestite o ceni zatezanja obe nadlaktice Hvala i pozdrav

Ana Life (2019-11-18)

Poštovana Miljana,

Što se tice Brahioplastike to je intervencija koja se sastoji iz dve operacije 
1.laserska liposukcija nadlaktica
2.uklanjanje viska koze sa nadlaktica (rez se pravi sa unutrsnje strane nadlaktica i ide od pazusne jame do lakta, sije se jako precizno i tankim koncima kako bi oziljci bili slabo primetni.)Cena je (cena poslata na e-mail)  u cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema (RTG pluca sa nalazom radiologa, EKG srca sa nalazom internista , pregled anesteziologa,bolnicki dan i noc kao i sve kontrole).
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Dikosava (2018-09-12)

Zanima me smanhenje gornjih kapaka bez operacije cena.

Ana Life (2018-09-12)

Poštovana Dikosava,

   Na žalost nije nam poznat način kako da smanjite tj.da korigujete kapke bez operacije. Ako ste mislili na laser, i on je hiruški laser i on zahteva anesteziju. Ono što se radi u svetu i kod nas je korekcija gronjih kapaka operacijama:
 

1.Brow lift - podizanje uglova obrva,kroz rez koji se pravi u kosi ,sto za rezultat ima otvorenije oko i nestaju bore oko ociju ,cena ove operacije (cena poslata na e-mail)

2.Blepharoplasty superioris-operacija korekcija kapaka,gde se rez pravi na samim kapcima i na taj način se uklanja višak, kože, masnog tkiva i mišića cena operacije je (cena poslata na e-mail)

U cene naših operacija uračunata je kompletna preoperativna priprema, osim odredjenih laboratorijskih nalaza koje bi ste Vi odradili,takodje uračunate su sve kontrole, bolnički dan i noć. 

 

Srdačan pozdrav Vaša Analife

sabina (2018-08-07)

Postovani,interesuje me topljenje sala i zatezanje nadlaktice kao i manja liposukcija predela oko usana i donjeg dela obraza.Problem je sto ja zivim u inostranstvu i dosla bih u novembru na 13 dana,pa me interesuje da li bi razgovor,pregled i operacija mogli da se obavve u tom vremenskom roku i kolika je cena. Kasnije(verovatno na prolece) bih radila i liposukciju celog tela i transplantaciju masti u zadnjicuHvala unapred,Sabinauvremenskom roku

Ana Life (2018-08-07)

Postovana,

Kada je rec o Brachioplastici tj korekciju ruku, operacija se sastoji iz :

1.laserske liposukcije nadlaktica 

2.uklanjanje i zatezanje viska opustene koze.

Cena ove intervencije je (cena poslata na e-mail) u cenu operacije uracunata je kompletna preoperativna priprema (RTG pluca, nalaz radiologa, EKG srca,pregled interniste kardiologa , pregled anesteziologa , bolnicki dan i noc,kao i sve kontrole) 

Sto se tice laserkse liposukcije obraza, mi radimo najsavremeniju lasersku liposukciju Deka laserom. Nas laser prepoznaje i topi masne celije ,a takodje deluje i na kolagen iz koze ,pa se koza delimicno i zateze. Cena je (cena poslata na e-mail) u cenu je takodje uracunata gore navedena peroperativna priprema.

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.

 

Srdacan pozdrav Vas Analife

Aleksandra (2014-06-17)

izgubila sam 20kg u kratkom roku i koza mi je opustena na butinama.zanima me ukupna cena zatezanja.unapred hvala

Ana Life (2014-06-17)

Postovana,

morate ili doci na pregled ili poslati slike na email bolnica@analife.rs.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

maja (2013-11-06)

postovani, zanima me cena uklanjanja opustene koze nadlaktice hvala u napred

Ana Life (2013-11-06)

Poštovani,

Pošaljite slike na imail bolnica@analife.rs ili zakažitebesplatan pregled 011 319 6808, zbog toga štood nalaza zavisi i cena, da li ste za lasersku liposukciju ((cena poslata na e-mail)) ili za dermolipektomiju (cena poslata na e-mail).

U svakom slučaju u cenu je uračunata kompletna preoperativna priprema: RTG pluća, Kardiološki pregled, EKG, bolničko ležanje.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Anica (2013-08-20)

Moj najveci problem su strije na unutrasnjoj strani ruku. Zanima me kako se to moze rijesiti i da li ce ostati oziljci? Koja je cijena? Unaprijed hvala. Pozdrav

Ana Life (2013-08-20)

Poštovana Anice,

Strije ne mogu da se leče osim da se iseče deo kože , ta operacija se zove dermolipektomija ruku i ona košta (cena poslata na e-mail). 

U svakom slučaju morate doći na konsultativni pregled  koji se zakazuje na tel 011 319 68 08.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Ana (2013-03-15)

Moj problem je opuštena koža unutrašnje strane ruku. Nemam višak kilograma. Molim vas da mi na email pošaljete informaciju koje intervencije dolaze u obzir, i koje su njihove cene. Unapred hvala na diskreciji.

Ana Life (2013-03-15)

Poštovana Ana, Da bi smo pričali o intervencijama koje bi se kod Vas radile, molim Vas pošaljite na imail Bolnica@analie.rs slike ili dođite na besplatan konsultativni pregled ( 011 319 68 08) Dr Arsić će Vam sve detaljno objasniti. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

sena (2013-02-16)

moja zelja je da radim topljenjei zatezanje visecekoze.

Ana Life (2013-02-16)

Poštovana, Topljenje i zatezanje viseće kože bilo gde na telu, u bolnici Analie, obavlja se najsavremenijem laserom. Operacija se može raditi u lokalnoj anesteziji, isti dan idete kući, a svakodnevnim aktivnostima se vraćate praktično sutradan. Ukoliko Vas zanima šta bi kod Vas moglo da se radi i koliko bi koštalo, pošaljite nam slike Vašeg tela na imail bolnica©analife.rs ili da zakažete konsultativni pregled kod Dr Arsića. Pregled je besplatan, zakazuje se na fiksni tel 011 319 68 08. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

sena (2013-02-14)

Moj problem zastavice na rukama zelim radit topljenje i zatezanje nadlaktica hvala pozdrav.

Ana Life (2013-02-14)

Draga Seno, povecan obim nadlaktica pracen blagim stepenom opustene koze moze da se resi laserskom liposukcijom jer laser pored toga sto topi masno tkivo zateze i kozu (zbog pojacane produkcije vezivno-elasticnog tkiva.Cena ove intervencije je (cena poslata na email)EUR. Ukoliko je stepen opustenosti koze veliki onda je indikovana dermolipektomija (isecanje viska koze), tom prilikom se oziljak plasira sa unutrasnje strane ruke i skoro je neprimetan.Cena ove intervencije je (cenu smo poslali na e-mail) EUR

Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Ponedeljak-petak od 09-20h
Subotom od 09-15h

Opšta Bolnica Analife
Skadarska 5
(Zemun), Beograd

bolnica@analife.rs zakazivanje