Interna

 

Kolonoskopija

kolonoskopija

KOLONOSKOPIJA
 
Promene debelog creva se danas vrlo jednostavno otkrivaju. Zbog toga karcinom debelog creva spada u karcinome koje je najlakše otkriti i izlečiti.
 
Ukoliko se dijagnoza ove bolesti postavi u ranoj fazi, hiruškim lečenjem se postiže potpuno izlečenje.
 
Na žalost, karcinom debelog creva i dan danas spada u jedno od najčešćih smrtonosnih malignih oboljenja. Razloge treba tražiti u neprimenjivanju savremenih načina skrininga i dijagnostike, kako među opštom populacijom starijom od 40. god. koja nema nikakve zdravstvene probleme, tako i među pacijentima sa simptomima oboljenja debelog creva.
 
ŠTA JE KOLONOSKOPIJA (slika 01)
 

Kolonoskopija je nesumnjivo “zlatni standard” u dijagnostici debelog creva.

 


 
Uz pomoć kamere koja se nalazi na vrhu specijalnog savitljivog creva, detaljno se pregleda unutrašnja površina celog debelog creva do završnog dela tankog creva (oko 1,5m). Na ovaj način moguće je uočiti i najmanje promene na sluzokoži.
 
Pregled je neugodan ukoliko se radi bez anestezije, dok je uz laku intravensku anesteziju prilično komforan.
 
KADA SE RADI KOLONOSKOPIJA?
 
1.     kao preventivni pregled posle 40. god. života
 
·      rano otkrivanje premalignih promena debelog creva, npr. polipa koje obavezno treba ukloniti da bi se sprečio njihov razvoj u malignu bolest
·      rano otkrivanje malignih promena (raka) debelog creva
 
2.     u sledećim situacijama:
·      krvarenje iz debelog creva
·      neobjašnjivi/hronični/česti bolovi  u trbuhu
·      promene u pražnjenju stolice (smenjivanje prolivaste i čvrste stolice)
·      anemija (loša krvna slika)
·      malaksalost
·      gubitak apetita i telesne težine
·      pozitivan FOBT (Hemokult) test na skriveno (okultno) krvarenje iz stolice
·      ranije dijagnostikovan polip ili rak debelog creva
·      rak debelog creva u porodici
 
Uvek treba imati na umu da hemoroidi (najčešći razlog krvarenja iz debelog creva) mogu postojati zajedno sa polipom ili malignim promenama. Zato svako krvarenje iz debelog creva treba ispitati kolonoskopom.
 
ŠTA SE OTKRIVA KOLONOSKOPIJOM?
 

 
·      uzroci krvarenja iz debelog creva
·      upalni procesi
·      divertikulumi ( izrasline)
·      polipi
·      ulceracije
·      dobroćudni tumori

·      zloćudni tumori (rak debelog creva)U toku kolonoskopije, ukoliko se uoči neka sumnjiva promena na sluzokoži debelog creva, obavezno se uradi BIOPSIJA tj. uzima se tkivo promene koje se šalje na patohistološki pregled. (slika 004)

Na patohistološkom pregledu uzorkovano tkivo se pregleda pod mikroskopom, čime se postavlja definitivna dijagnoza i određuje da li je potrebno dalje lečenje.
 
U zavisnosti od veličine promene, u toku kolonoskopije se može odstraniti i cela promena.
 
PRIPREMA ZA KOLONOSKOPIJU
Priprema podrazumeva čišćenje debelog creva od crevnog sadržaja, dan pre intervencije.
 
- dan pre intervencije ne smete jesti čvrstu hranu i piti napitke crvene boje
- lek koji po našem savetu kupite u apoteci (najčešće je to Fortrans) i po uputstvu popijete (u zavisnosti od termina intervencije), dovešće do učestalih prolivastih stolica, čiji je krajnji rezultat očišćeno debelo crevo.  
- dan pre i na sam dan do 4 sata pre intervencije, poželjno je da unosite dosta tečnosti (vode, čaja, bistrih supa).
 
- ukoliko uzimate neke lekove (posebno Aspirin, Brufen, Diklofen , Sintrom, Sinkum, Plavix), u periodu od  dve nedelje pre intervencije obavestite svog lekara da se spremate za kolonoskopiju.
 
- potrebno je uraditi laboratorijske analize: kompletna krvna slika, osnovne biohemijske analize sa faktorima koagulacije, krvna grupa
-   internistički pregled
- pred samu intervenciju kod će anesteziolog  uraditi klinički pregled sa EKG-om.
 
Neophodno je da debelo crevo tokom kolonoskopije bude potpuno čisto, kako fekalije ne bi sakrile eventualnu promenu sluzokože. Stoga je potpuno jasno zbog čega se intervencija prekida u slučaju da doktor započne kolonoskopiju i uoči da debelo crevo nije dobro očišćeno.

KAKAV JE OPORAVAK POSLE INTERVENCIJE?
mogu se javiti blagi bolovi i osećaj nadutosti trbuha zbog ubacivanja vazduha u crevo, ali sa izbacivanjem gasova to prođe
- bolnicu napuštate sat-dva posle intervencije

KOJE SU KOMPLIKACIJE?
 
Kolonoskopija je bezbedna procedura i komplikacije su izuzetno retke, ali ipak može da dođe do:
  • minimalnog krvarenja zbog biopsije ili ako je uklanjan polip
  • povrede sluzokože creva
  • tvrd i naduven stomak
  • temperatura
  • povraćanje
  • alergije na lekove ordinirane tokom anestezije

Komentari i pitanja

ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI:
Ovaj dokument namenjen je samo licima kojima je upućen i za pozivanje na isti od strane bilo kog lica, neophodna je naknadna pismena potvrda njegovog sadržaja. Shodno tome, Opšta bolnica Analife (PIB: 106965704) i odriče svaku odgovornost i ne prihvata bilo kakvu obavezu (uključujući slučaj nepažnje) za posledice koje može pretrpeti bilo koje lice zbog činjenja ili nečinjenja na bazi takve informacije, pre nego što takva lica prime dodatnu pismenu potvrdu. Ukoliko ste greškom primili ovu elektronsku poruku, uništite i izbrišite istu sa vašeg računara. Svako umnožavanje, širenje, kopiranje, obelodanjivanje, izmena, distribucija i/ili objavljivanje ove elektronske poruke je strogo zabranjeno. Sadržaj ove elektronske poruke ne predstavlja nužno stavove Opšte bolnice Analife.

Vaša Bolnica AnalifeJelisaveta Arsić kaze

28-04-2015

Iz jedne državne klinike su me uputili (gastroenterolog) da uradim kolonoskopiju i endoskopiju. Ja sam se odlučila da ove preglede uradim u privatnoj klinici pa me zanima koliko ove intervencije koštaju kada se rade u anesteziji i da li mogu da se odrade odjednom obe ili moraju da se odvojeno zakazuju (uz, znači, dve anestezije)?

avatar

Poštovana, kod nas gastroskopiju i kolonoskopiju radi Prof Doder, (cena poslata na e-mail) ukoliko se rade u jednom aktu.

stefan kaze

22-04-2015

Koja je cena za kolonoskopiju?

avatar

Poštovani Stefane,
Cena kolonoskopskog pregleda (u anesteziji) iznosi (cena poslata na e-mail)i možete ga zakazati pozivom na jedan od naših brojeva telefona: (011 319 68 08, 011 319 68 09, 011 319 68 11).
Pozdrav,
Dr Aleksandar Šepetkovski
Specijalista opšte  hirurgije - proktolog

Zoran kaze

13-04-2015

Poštovani, zanima me cena kolonoskopije i gastroskopije.

avatar

Poštovani,
cena kolonoskopije je (cena poslata na e-mail), gastroskopije je (cena poslata na e-mail)
intervencije radi Profesor Doder, zakazuje se na neki od naših fiksnih telefona.
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Nikola kaze

02-04-2015

Zdravo imam 22 godine,i imam tvrdu stolicu tj,nekako je kuglicasta , radio sam test na krvarenje i negativan je tri puta , pa me je doktorka poslala mislim ja sam hteo da radim kolonoskopiju ,ali je ona htela da idem na ono snimanje valjda se zove irigoskopija , ali nisu mi dozvolili radiolozi da snimim jer moze da me ostave sterilnog . pa me zanima da li bi mi vi uradili kolonoskopiju ,i koliko to kosta ? hvala

avatar

Poštovani Nikola,
Cena kolonoskopije u kratkotrajnoj intravenskoj anesteziji u našoj bolnici (cena poslata na e-mail). Pregled možete zakazati pozivom na jedan od naših brojeva telefona (011 319 68 08, 011 319 68 09, 011 319 68 11).
 
Pozdrav,
Dr Aleksandar Šepetkovski
Specijalista opšte hirurgije – proktolog

Aleksandar kaze

01-04-2015

imam 51 god.uradi sam FOB test i bio je negativan. dali je potrebno raditi kolonoskopiju,kolika je cena i sta je sve potrebno

avatar

Poštovani,
Precizan odgovor na Vaše pitanje može dati samo lekar koji će uzeti preciznu anamnezu od Vas. To znači da li imate porodičnu anamnezu (prisustvo polipa i karcinoma debelog creva u porodici), simptomi kod Vas koji bi uticali da Vam lekar (gastroenterolog ili hirurg proktolog) savetuje da uradite kolonoskopiju. U daljem tekstu šaljem Vam pojašnjenje u vezi skrivenog krvarenja koje se traži kod FOB testa.
Okultno krvarenje se javlja kod polipa i tumora u debelom crevu i rektumu, mada ne krvare svi tumori. Krvarenje može imati i druge uzroke npr. Hemoroidi.
Ako se ovim testom otkrije prisustvo krvi u stolici moraju se uraditi dodatne analize da bi se utvrdio uzrok krvarenja. FOBT test ne ukazuje na potencijalne izvore krvarenja, on može samo da pokaže prisustvo ili odsustvo krvi.
FOBT test se radi u:
·         Preventivnom pregledu za rak debelog creva. Ako ste stariji od 50 godina i imate prosečan rizik za pojavu raka debelog creva Vaš lekar će tražiti da uradite ovaj test jednom godišnje.
·         Proceni uzroka neobjašljive anemije. Ovaj test će oceniti da li krvarenje iz gastointestinalnog trakta ( poput krvarenja zbog čira) doprinosi ili je uzrok vaše anemije.
U slučaju negativnog rezultata test treba ponoviti za godinu dana. Ukoliko je rezultat testa pozitivan treba uraditi dodatne analize kao što je kolonoskopija da bi se lociralo mesto krvarenja.
 
S poštovanjem
Opšta bolnica Analife
 

Goran Denić kaze

30-03-2015

Molim vas da mi pošaljete cenu za popunu kolonoskopiju sa anestezijom. Imam smenjivnje tvrde i meke stolice i povremeno grčeve u stomaku.

avatar

Postovani Gorane,
Cena kolonoskopije u anesteziji iznosi (cena poslata na e-mail). Ispravno bi bilo da se pre kolonoskopije obavi specijalisticki pregled sa anoskopijom. Pregledi se zakazuju na brojeve telefona:
011 319 68 08, 011 319 68 09, 011 319 68 11,
 
Pozdrav,
Dr A. Sepetkovski, hirurg

Tanja kaze

06-03-2015

Postovani, moj otac ima problema sa hemoroidima ali ima ugradjen pejsmeker pa me zanima da li bi on smeo da radi lasersko uklanjanje i u kojoj anesteziji. Koliko kosta pregled a koliko operacija ako mi mozete odgovoriti bila bih zahvalna.

avatar

Poštovana Tanja,
Cena LHP-a (laserske hemoroidoplastike / laserske operacije hemoroida) u promotivnom periodu (cena poslata na e-mail)a cena specijalističkog pregleda sa anoskopijom (cena poslata na e-mail). Preoperativni pregled je neophodan da bi se utvrdilo da li je ova vrsta operacije indikovana u slučaju Vašeg oca i možete ga zakazati pozivom na jedan od naših brojeva telefona.
LHP - laserska hemoroidoplastika - je bezbedna  i za osobe kojima je ugradjen pejsmejker. Sama operacija se izvodi u kratkotrajnoj intravenskoj analgo-sedaciji, laganoj i komfornoj vrsti anestezije. 
 
Pozdrav,
Dr Aleksandar Šepetkovski
Specijalista opšte hirurgije – proktolog

nenad mosorinac kaze

26-02-2015

Sve mi je poznato vezano za kolonoskopiju radio mi je prof Doder u Pancevu prosle godine u totalnoj anesteziji. Treba sada mama da radi pa mi posaljite cenu molim vas

avatar

Poštovani,
kolonoskopija u anesteziji, koju radi Profesor Doder (cena poslata na e-mail), zakazuje se na fiksni telefon.
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Bobana kaze

24-01-2015

Postovani hvala vam na obrazlozenju vezanom za kolonoskopiju. I ja ga se uzasno plasim i jako mi je bitno da ga uradim u totalnoj anesteziji.Da li je bolji i brzi oporavak kad se pregled radi sa ili bez anestezije?I naravno koliko on kosta kad se radi sa anestezijom?Unapre zahvalna!!!

avatar

Poštovana Bojana, kolonoskopija je kratka intervencija, bezbolna kada se radi u totalnoj anesteziji. Posle intervencije ostajete nekih sat vremena u našem apartmanu. Oporavak je brz, možete osećati taj dan pojačane gasove, zbog vazduha koji se ubacuje u toku same intervencije da bi se mogla obaviti,
 
 S poštovanjem
Bolnica Analife

Nebojša kaze

29-10-2014

Poštovani, možete li mi reći cenu kolonoskopije u analgosedaciji koju radi Prof. Doder? Takodje i da li je u tu cenu uključena i vaša usluga pripreme za kolonoskopiju? Sa poštovanjem, Nebojša

avatar

Poštovani,

cena kolonoskopije sa anestezijom je (cena poslata na e-mail) dinara. Laboratorijia i kardiološki pregled nisu uračunati u cenu intervencije.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Vesna kaze

20-10-2014

Koja je cena kolonoskopije u lokalnoj anesteziji i pod analgosedacijom.. i HP nalaz? Hvala...

avatar

Draga Vesna,

cena kolonoskopije u analgosedaciji je (cena poslata na e-mail) dinara. Radi Profesor Doder. Ukoliko postoji razlog za biopsiju, odnosno ako ima promena sa kojih se uzima deo tkiva, biosija se ne plaća, samo Hp nalaz (cena poslata na e-mail) dinara.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Tanja kaze

20-10-2014

Postovani, imam 43 godine, radila sam preventivni pregled stolice na skriveno krvarenje i nalaz je negativan. Obzirom da mi je tata imao maligni polip na debelom crevu, interesuje me da li je neophodno bez obzira sto mi je nalaz stolice u redu) da uradim i kolonoskopiju. Unapred se zahvaljujem

avatar

Poštovana Tanja,

kolonoskopija se preporučuje svima posle 40 godine života, a pacijentima koji u porodici imaju maligne promene na debelom crevu i ranije. Jedino kolonoskopija može sa sigurnošću da kaže da li imate neku promenu u debelom crevu, koja bi zahtevala  biopsiju i eventualno dalji postupak. Kod nas kolonoskopiju rdi Profesor Doder, cena je (cena poslata na e-mail) u anesteziji.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Aleksandar kaze

19-10-2014

Postovanje, da li bi ste bili ljubazni da mi kazete koliko kosta kolonoskopija sa i bez anestezije. Hvala.

avatar

Poštovani,

cena kolonoskopije je (cena poslata na e-mail) u anesteziji. Ne radimo kolonoskopiju bez anestezije.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Sanja kaze

15-10-2014

Pozdrav, interesuje me cena kolonoskopije pod totalnom anestezijom,i bez nje.

avatar

Poštovana,

cena kolonoskopije u analgosedaciji je (cena poslata na e-mail) dinara. Ukoliko se radi biosija, cena Hp nalaza je (cena poslata na e-mail). Sve detalje oko pripreme i zakazivanja na tel 011 319 68 08, inače kolonoskopiju  radi Profesor Doder.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Ivica kaze

15-10-2014

Postovani, molim vas da mi posaljete cenu kolonoskopije u lakoj anesteziji. Dodatno vas molim i za cenu biopsije

avatar

Poštovani,

cena kolonoskopije je (cena poslata na e-mail) u anesteziji. Ukoliko se radi biopsija, cena HP nalaza je (cena poslata na e-mail) dinara. Kolonoskopiju radi Profesor Doder, zakazivanje i svi detalji oko pripreme na tel 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Gordana Ilic kaze

03-10-2014

Postovani, Interesuje me cena kolonoskopije u analgosedaciji, kao i cena PH nalaza.Unapred zahvalna

avatar

Poštovana,

kolonoskopija koju radi Profesor Doder košta (cena poslata na e-mail) dinara plus HP nalaz ((cena poslata na e-mail)) ukoliko se uradi i biopsija. Zakazivanje isključivo na tel 011 319 68 08

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Branislav kaze

19-09-2014

Postovani, molim vas da mi posaljete cenu kolonoskopije u lakoj anesteziji. Dodatno vas molim i za cenu biopsije

avatar

Poštovani,

cena kolonoskopije je (cena poslata na e-mail) dinara, u analgosedaciji. Ukoliko se uzima materijal za biopsiju, ona je (cena poslata na e-mail) dinara. Zakazivanje tel 011 39 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Milorad kaze

17-09-2014

Poštovani, zanima me cena kolonoskopije i gastroskopije.

avatar

Poštovani,

cena kolposkopije je (cena poslata na e-mail) dinara gastroskopije je (cena poslata na e-mail) u anesteziji. Radi Profesor Doder. Zakazivanje na tel 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Sladjana kaze

28-06-2014

Interesuje me cena kolonoskopije? Hvala unapred

avatar

Poštovani,

kolonoskopija u anesteziji, koju radi Prof Doder je (cena poslata na e-mail) dinara.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

milan kaze

23-06-2014

postovani,molio bih vas da mi kazete da li se kod vas radi Irigografija i koliko kosta snimanje?hvala unapred

avatar

Postovani,

Mi ne radimo irigografiju.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Andrija Miletic kaze

18-06-2014

Postovani Kolika je cena kolonoskopije i da li je u to uracunata i biopsija ako se otkrije nesto. U napred hvala

avatar

Poštovani Andrija,   

cena kolonoskopije je (cena poslata na e-mail) dinara Cena biopsije nije uracunata, samo se placa HP nalaz (cena poslata na e-mail) dinara.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

milan kaze

18-06-2014

postovani kolika je cena pregleda totalne kolonoskopije sa retrogradnom ileoskopijom u analgosedaciji(i koliko je na sve to cena ako uzimate isecak) i da li se mora prethodno uraditi pregled kod vas tj kod doktora ili mogu odmah uraditi navedeni dijagnosticki pregled bez pregleda.

avatar

Postovani,

Samo kolonoskopija košta (cena poslata na e-mail) i zakzuje se na tel 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Tomislav kaze

17-06-2014

Interesuje me cena i kolonoskopije i gastroskopije i jedno i drugo sam radio pre par godina,ali posto mi se konstantno uvecavaju leukociti,moja doktorka mi je predlozila prvo ova dva pregleda,hvala!

avatar

Postovani,

mislim daje bolje da odete prvo kod hematologa. Kolonoskopija kosta (cena poslata na e-mail), gastroskopija (cena poslata na e-mail), zakazivanje na tel 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

milan kaze

16-06-2014

Poštovani da li se kolonoskopijom vrsi uvid samo u debelo crevo ili i u tanko tj da li se kolonoskopijom ostvaruje uvid i u debelo i u tanko crevo ako ne, koje onda metode se koristi za snimanje tankog creva kao neinvazivna i kolika je cena kolonoskopije totalne u vasoj ustanovi.

avatar

Postovani,

Kod nas se radi kompletna kolonoskopija, cena je (cena poslata na e-mail) dinara, radi je Profesor Doder. Zakazivanje za 15 dana, na tel 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Ivana Ljesnjak kaze

13-06-2014

Postovani, po nalogu prof. Dodera uradila sam kalprotektin, koji iznosi 215, pa mi je indukovana kolonoskopija sa pregledom zavrsnog dela tankog creva. Koliko iznosi cena pregleda u analgosedaciji i koliko kosta uzimanje isecka i da li je na ovaj nacin moguce osim postojeci bolesti creva utvrditi i neku autoimunu bolest, posto imam i drugih zdravstvenih problema?

avatar

Draga Ivana,

kompletna kolonoskopija do ulaska u tanko crevo, koju kod nas radi Prof Doder, kosta (cena poslata na e-mail) dinara u analgosedaciji. Biopsija se ne naplacuje, osim ono sto se placa laboratoriji koja radi Histopatolosku analizu.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Nikola kaze

07-06-2014

Postovani, Molim Vas da mi na mail posaljete cenu za kolonoskopiju u totalnoj anesteziji kao i cenu za biopsiju- HP nalaz. S postovanjem, Nikola

avatar

Poštovani,

kolonoskopija , koju kod nas radi Profesor Doder, košta (cena poslata na e-mail) dinara, ako se radi biopsija, plaća se samo Hp nalaz od (cena poslata na e-mail) dinara. Zakazivanje na tel 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Snežana Nikolić kaze

01-06-2014

Koliko se čeka na kolonoskopiju i kolika je cena sa analgosedacijom. Hvala

avatar

Postovana,

Kolonoskopija košta (cena poslata na e-mail) dinara u anesteziji. Intervenciju radi Peofesor Doder Najduže se čeka 15 dana.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Predrag kaze

26-05-2014

koliko kosta kolonoskopija sa i bez anestezije?

avatar

Poštovani,

kolonoskopija košta (cena poslata na e-mail) dinara u anesteziji.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Aleksandra kaze

24-05-2014

Molim Vas cenu za kolonoskopiju u totalnoj anesteziji. Hvala!

avatar

Postovana,
Cena kolonoskopije je (cena poslata na e-mail) dinara u anesteziji. Kolonoskopiju radi Profesor Doder.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Aleksandra kaze

24-05-2014

Postovani, molim Vas i za odgovor da li radite i fleksibilnu rektoskopiju ili pregled polovine debelog creva jer imam problem sa donje leve strane, pa mi se ne radi kolonoskopija.Ako radite molim Vas za cenu. Hvala!

avatar

Postovana,

Jedino kompletan pregled celog  debelog creva sve do ulaza u  tanko crevo, daje odgovore na sva pitanja da li ima patologije u debelom crevu /polipi, divertikulumi, ulceracije, rak debelog creva pa sve do hemoroida. Kolonoskopija koju radi Profesor Dodre košta (cena poslata na e-mail) dinara u anesteziji.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Aleksandra Petrovic kaze

12-05-2014

Postovani, interesuje me cena kolonoskopije u opstoj anesteziji i da li su potrebne neke analize zbog anestezije? I molila bih Vas da mi kazete razliku izmedju opste i lokalne anestezije kod kolonoskopije? Unapred hvala!

avatar

Poštovana,

cena kolonoskopije je (cena poslata na e-mail), šta imate šta Vam treba za intervenciju, pozovite tel 011 319 68 08. Kod lokalne anestezije ste budni a kod analgosedacije /kao kod kiretaže, to nije opšta anestezija, već laka analgosedacija / spavate nekih desetak minuta koliko traje kolonoskopiaj

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Katarina kaze

07-05-2014

Moj momak je radio kolinoskopiju na VMA i hitno je upućen na dalje analize. Čekamo rezultate biopsije PH, pa me zanima koja je cena istih usluga kod vas i za koje vreme možemo dobiti biopsioni nalaz?

avatar

Poštovana Katarina,

Izvinite na kašnjenju sa odgovorom. Sve što možete uraditi kod nas, već ste uradili na VMA.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Zorica kaze

07-05-2014

Dobar dan,zanima me koja je cena kolonoskopije u totalnoj anesteziji.Unapred hvala!

avatar

Poštovana Zorice,
Kolonoskopija u analgosedaciji je (cena poslata na e-mail) dinara, radi Prof Doder. Ukoliko se radi biopsija plaća se (cena poslata na e-mail) za HP nalaz.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Milan Jovic kaze

23-04-2014

Postovani, Koja je cena kolonoskopije sa kompletnim uklanjanjem polipa koji krvare? Hvala unapred.

avatar

Poštovani Milane,

U bolnici Analife ne radimo polipektomiju debelog creva. Potražite Profesora Dodera, na VMA. Profesor Doder  kod nas radi samo kolonoskopiju sa biopsijom ako je potrebna.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Ljiljana Stevanović kaze

21-04-2014

Poštovanje Interesuje me cena kolonoskopije sa anestezijom kod profesora Dodera. Hvala

avatar

Poštovana Liljana,

Cena kolonoskopije u anesteziji, koju radi Profesor Doder, je (cena poslata na e-mail) dinara. Ukoliko postoji potreba za biopsijom, plaća se samo Hp nalaz (cena poslata na e-mail) dinara

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Ana Niciforovic kaze

20-04-2014

Postovani, molim vas da mi posaljte cenovnik za kolonoskopiju sa lakom anestezijom.

avatar

Poštovana Ana,

Cena kolonoskopije u anesteziji je (cena poslata na e-mail) dinara. Ukoliko se radi biopsija, Hp nalaz se plaća (cena poslata na e-mail) dinara.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Srdjan kaze

19-04-2014

Poštovani, s obzirom da na vašem sajtu nisam pronašao cenu kolonoskopije u anesteziji da li ste u mogućnosti da mi je pošaljete.Hvala unapred!

avatar

Dragi Srđane,

Kolonoskopija košta (cena poslata na e-mail) dinara plus Hp (cena poslata na e-mail), ukoliko se radi biopsija. Kolonoskopiju radi Prof Doder, gastroenterolog sa VMA.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Svetozar Karanović kaze

17-04-2014

Molim cene, barem raspon ako nisu fiksne, za pregled, kolonoskopiju i operaciju hemoroida laserom.

avatar

Poštovani Svetozare,

Cena kolonoskopije je (cena poslata na e-mail) dinara, Specijalistički pregled sa anoskopijom je (cena poslata na e-mail) dinara, Laserska operacija hemoroida je (cena poslata na e-mail), Liga sure operacija je (cena poslata na e-mail) , THD je (cena poslata na e-mail), Na pregledu sa anoskopijom /tel 011 319 68 08 Dr Šepetkovski hirurg proktolog/ saznaćete da li Vam je potrebna kolonoskopija, ili ne, da li su hemoroidi prošireni ili ne, koji stepen, koja vrsta operacje, nisu svi prošireni hemoroidi za lasersku operaciju,

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Natasa kaze

15-04-2014

Koliko kosta kolonoskopija u opstoj anesteziji? Unapred zahvalna

avatar

Poštovana Natasa,

Kolonoskopija u analgosedaciji košta (cena poslata na e-mail) dinara plus Hp nalaz od (cena poslata na e-mail) .

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Bojan kaze

13-04-2014

KOJA JE CENA KOLONOSKOPIJE U TOTALNOJ ANESTEZIJI?

avatar

Poštovani Bojane,

Cena kolonoskopije u analgosedaciji/laka anestezija/ je (cena poslata na e-mail), plus Hp nalaz ukoliko se uzima (cena poslata na e-mail) dinara.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Marija Zivkovic kaze

09-04-2014

Poštovani,potrebno je da uradim kolonoskopiju. Zanima me šta znači analgosedacija? Da li je pacijent svestan tokom pregleda? Molim Vas da mi odgovorite koliko ovaj pregled košta u vašoj ustanovi i koji lekar radi kolonoskopiju?

avatar

Poštovana Marija,

Analgodedacija je laka anestezija gde Vi spavate, ali nije opšta anestezija, priprema je kao za opštu, krvna slika sa faktorima koagulacije, kardiološki pregkled i EKG, Cena kolonoskopije je (cena poslata na e-mail), radi je Profesor Doder sa VMA. Biopsija ako se radi ne plaća se, samo se plaća Hp nalaz od biopsije

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Sladja kaze

24-03-2014

Imam 27 god.i vec nekoliko dana cisto krvarenje iz debelog creva,zanima me koliko je kolonoskopija s totalnom anestezijom?! Hvala

avatar

Poštovana Sladjo,

Kolonoskopija u anesteziji kosta (cena poslata na e-mail) dinara.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Vesna kaze

23-03-2014

Postovani,molim Vas za cenu kolonoskopije sa gastroskopijom u opstoj anesteziji. Unapred hvala na odgovoru.

avatar

Poštovana Vesna,

Kolonoskopija je (cena poslata na e-mail), gastroskopija je (cena poslata na e-mail) dinara.

Radi Profesor Doder i zakazuje se na tel 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

milena kaze

20-03-2014

zanima me cena kolonskopije sa anestezijom i bez anestezije unapred hvala

avatar

Draga Milena,

Cena kolonskopije je (cena poslata na e-mail) sa anestezijom, bez anestezije je (cena poslata na e-mail) dinara. zakazivanje na tel 0113196808.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Sladja kaze

12-03-2014

Poštovani, moj svekar je zainteresovan da se u jednom aktu uradi gastroskopija i kolonoskopija u opšteoj nesteziji. Koja bi bila cena za ove procerude? Unapred hvala.

avatar

Poštovana Sladjo,

Naravno da može, ukupna cena je (cena poslata na e-mail) dinara. Zakazivanje na tel 011 319 68 08

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Vera kaze

02-03-2014

Zanima me koja je cena kolonoskopije u totalnoj anesteziji? Hvala

avatar

Poštovana Vera,

Kolposkopija  u analgosedaciji je (cena poslata na e-mail) dinara. Radi Prof Doder sa VMA.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Jovana kaze

25-02-2014

Dobro vece,zanima me cena kolonoskopije pod opstom anestezijom?Hvala

avatar

Poštovana Jovana,

Cena kolonoskopije u anesteziji je (cena poslata na e-mail) dinara. Zakazuje se na tel 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Vesna Mega kaze

24-02-2014

Dobar dan, da li bi ste mogli da mi kazete kolika je cena kolonoskopije, i da li se pregledi zakazuju, i ako se zakazuju, koliko treba da se ceka na pregled. Hvala

avatar

Poštovana Vesna,

Cena kolonoskopije je (cena poslata na e-mail) dinara, radi Profesor Doder, u anesteziji. Pregledi se zakazuju na tel 011 319 68 08.Ne ćeka se više od nedelju dana.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

 

Keki kaze

23-02-2014

Postovani, da li radite postupak "kratke" kolnoskopije, i da li je potrebna anestezija prilikom iste? Koliki su objektivni bolovi? Postoji li mogucnost komplikacije? Koja je cena? Hvala.

avatar

Poštovana,

Ukoliko mislite na kolonoskopiju samo ushodnog dela debelog creva, ne radimo.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

 

Zoran kaze

18-02-2014

Poštovani,interssuje me cena kolonoskopije sa anestezijom.Hvala

avatar

Poštovani Zorane,

Cena kolonoskopije sa anestezijom je (cena poslata na e-mail) dinara, zakazuje se na tel 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

Велибор kaze

15-02-2014

Поштовани, интересује ме цена колоноскопије у општој анестезији, и како се спремити.

avatar

Poštovani Velibore,

Cena kolonoskopije je (cena poslata na email) dinara, računajući anesteziju. Detalje oko pripreme koja zavisi od vremena zakazane kolonoskopije i koje preglede morate imati pre kolonoskopije, dobićete na tel 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

Maja kaze

01-02-2014

Postovani, zanima me cena kolonoskopije sa anestezijom, takodje zanima me I cena ako bi se istovremeno radila I gastroskopija. Hvala

avatar

Poštovana Maja,

Cena kolonoskopije sa anestezijom je (cena poslata na e-mail),  gastroskopija je (cena poslata na e-mail). Zakazivanje na tel 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

 

Ivana kaze

25-01-2014

Postovani, zanima me cena kolonoskopije sa anestezijom? Hvala unapred na odgovoru. Pozdrav.

avatar

Poštovana Ivana,

Cena kolonoksopije je (cena poslata na e-mail), zakazuje se na tel 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

 

Ivan kaze

22-01-2014

Postovani, Vec dva dana krvarim iz debelog creva, inace imam spoljasnje hemoroide IV stepena koje doktori ne uklanjaju. Interesuje me sta da radi sobzirom da je u Domu zdravlja "Ma nemoj ti nista da brines"uvek odg.

avatar

Postovani,

Krvarenje iz debelog creva uvek zahteva pregled ili hirurga (vidim iz pisma da Vi znate da imate hemoroide IV stepena, znaci da ste bili na anoskopskom pregledu) ili gastroenterologa. 

Ukoliko smatrate da nije potreban pregled, predlazemo Vam da uradite kolonoskopiju, gde ce se utvrditi da osim hemoroida nista nema u debelom crevu, ukljucujuci polipe, divertikulume, do raka debelog creva.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

marijana kaze

21-01-2014

imala sam hemoroide pa su se povukli medjutim ponovo sam primetila rv na stolici i neke promene na cmaru da li to moze da bude opasno sta bi trebala da uradim od pregleda

avatar

Poštovana Marijana,

U vašem slučaju je neohodno pre svega obaviti proktološki pregled, prilikom koga će biti utvrdjeno stanje Vaših hemoroida i razmotrene opcije tertmana, kao i eventualna potreba za dodatnim ispitivanjem. Uzrok krvavljenje u stolici su najčešće hemoroidi, ali i mnoge druge bolesti, a tačan uzrok se može ustanoviti isključivo pregledom.

Pozdrav,
Dr Aleksandar Šepetkovski
Specijalista opšte hirurgije - proktolog

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

 

Marko kaze

14-01-2014

Postovani, interesuje me cena kolonoskopije u analgosedaciji, sa eventualnom biopsijom, kako se zakazuje i koliko se ceka, da li je potreban specijalisticki pregled pre toga, da li je potrebno uraditi krvne pretrage pre intervencije i koje. Hvala!

avatar

Poštovani Marko,

Cena kolonoskopije (cena poslata na e-mail), gastroskopije (cena poslata na e-mail), biopsija je (cena poslata na e-mail) dinara. Detaljne informacije oko pripreme i šta sve morate imati od pregleda, najbolje ćete dobiti direktno na tel 011 319 68 08. Potrebno je da imate Internističko kardiološki pregled i laboratoriju sa faktorima koagulacije i krvnu grupu na papiru.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

 

Dragan kaze

12-01-2014

koja je cena kolonoskopije sa anestezijom, koliko traje pregled i koliko se mora u napred zakazati

avatar

Poštovani Dragane,

Cena kolonoskopije sa anestezijom je (cena poslata na e-mail), radi je Prof Doder i zakazuje se desetak dana ranije na tel 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

 

Srdjan kaze

10-01-2014

Postovani, koliko kosta kolonoskopija sa analgosedacijom i gastroskopija i da li je moguce oba pregleda uraditi istovremeno? Hvala

avatar

Poštovani Srdjane,

Kolonoskopiju kod nas radi Prof Doder i košta (cena poslata na e-mail) u anesteziji. Ukoliko se radi biopsija plaća se dodatno HP nalaz od (cena poslata na e-mail) dinara. Gastroskopija je (cena poslata na e-mail).

Ukoliko se radi zajedno, postoji određeni popust. Detaljne informacije na tel 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

 

vlada kaze

07-01-2014

Postovani, skoro 20 dana imam neki neprijatan i neugodan bol u levoj strani stomaka. Radio sam kolonoskopiju pre 2 god. i nalaz je bio uredan. Sada je radjen ultrazvuk-uredan, analiza krvi i urina uredna, doktor je pipao i slusao stomak i prepisao mi je neke kapi koje pospesuju smirivanje creva. Stolica je skoro svakodnevna ponekad kasasta. Da li trebam raditi dodatne preglede? Pozdrav

avatar

Poštovani Vlado,

Predpostavljamo da imate svog gastroenterologa u koga imate poverenja. Ukoliko se bolovi nastave preporučujemo pregled opšteg hirurga.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

goran kaze

01-01-2014

konstatovani su mi hemoroidi II stepena pre 3-4 godine imao sam u medjuvremenu povremena krvarenja,bolove posle praznjenja... nekako mi stanje ide na gore pa bi uradio kolonoskopiju interesuje me cena sa analgosedacijom(rekose mi da se tako zove anestezija) hvala

avatar

Dragi Gorane,

Kolonoskopija sa anestezijom košta (cena poslata na e-mail) . Radi Prof Doder, konsultant sa VMA.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

Dragana kaze

29-12-2013

Postovani, Molim vas, interesuje me cena kolonoskopije u anesteziji i koliko se dugo ceka na zakazivanje?

avatar

Poštovana Dragana,

Kod nas kolonoskopiju radi Proesor Doder, cena kolonoskopije u anesteziji  je (cena poslata na e-mail) . Ukoliko se radi i biopsija doplaćuje se za HP nalaz oko (cena poslata na e-mail)  dinara. Za sve detalje oko pripreme morate pozvati tel 011 3 19 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

Svetlana Radoojevic kaze

24-12-2013

Postovani, Molim vas, interesuje me cena kolonoskopije u anesteziji i koliko se dugo ceka na zakazivanje? Zahvalna Svetlana Radojevic

avatar

Poštovana Svetlan,

Kolonoskopija košta (cena poslata na e-mail)  u anesteziji i radi je Prof Doder. Detaljne informacije na tel 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Милица kaze

22-12-2013

Поштовани, имам 37 година, због операције зуба пила сам панклав 500 + 125, и у том периоду приметила сам слуз у столици, помислила сам да је због лекова које сам пила, међутим приметила сам и задебљање на анусу а сада осећам и благу бол. Да ли све то умишљам не знам, реци те ми молим Вас шта да радим. Хвала.

avatar

Poštovana Milice,

Samo kada uradite anoskopski pregled, znaćete šta je u pitanju. Kod nas preglede radi opšti hirurg Dr šepetkovski koji se bavi bolestima debelog creva i anusa. Pregled košta (cena poslata na e-mail)  i zakazuje se na tel 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

jojo kaze

22-12-2013

Pozdrav,ispitivanjem stolice utvrdjeno mi je da imam bakteriju Clostridia difficile toxin a pozitivan i b pozitivan,gde mi je propisana odgovarajuca terapija,savetovano mi je da uradim UZ gornjeg abdomena i bubrega i sve je b.o. ,kao i kolonoskopija koju stalno odlazem da uradim jer mnogi kazu da radi bez anestezije i da je jako neprijatno pa cak i bolno,ovde u Novom Sadu uglavnom rade bez anestezije pa sam htela da Vas pitam da li postoji mogucnost raditi kolonoskopiju primenom anestezije i koliko bi to kostalo?hvala

avatar

Poštovana,

Kolonoskopija u aneateziji košta (cena poslata na e-mail) , radi je Profesor Doder sa VMA. Za sve detaljnije na tel 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Milena kaze

18-12-2013

Postovani,zanima me cena konoloskopije u anesteziji,koliko kosta biopsije ili sta vec ako bude potrebe?Interesuje me koja je i cena celokupne pripreme pre konoloskopije? I jos koja je cena uz bubrega?Hvala

avatar

Poštovana Milena,

Cena kolonoskopije je (cena poslata na e-mail)  u anesteziji. Biopsija košta (cena poslata na e-mail) . Priprema pre kolonoskopije zahteva internističko kardiološki pregled sa EKG koji ako se radi kod nas košta (cena poslata na e-mail)  dinara, osnovna laboratorija, ( tmorate pitati laboratoriju ili na uput)

Cena Color Dopplera bubrega sa ostalim delovima abdomena je (cena poslata na e-mail)  dinara.Zakazivanje tel 011 319 68 08

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

---

Zorica Babic kaze

12-12-2013

Danas sam prvi put imala sa stolicom neki problem a posto mi je 64 god.mislim da treba da idem na kolonoskopiju pa sam procitala koje probleme imaju mnogi ljudi. Vasi odgovori su profesionalni i umirujuci sto je meni u ovom trenutku neophodno i srecna sam sto uopste postojite pa mogu da se odlucim da dodjem i otkrijem koji problem imam na najbolji i najprihvatljiviji nacin.Pozdrav uskoro cemo se videti.

avatar

Poštovana Zorice,

Hvala na afirmativnim rečima. Mi, kao bolnica koja pruža specifičnu uslugu-lečenje ljudi, nikako ne smemo drugačije da radimo,  nego onako kako ste Vi napisali:"profesionalno i umirujuće". Nadam se da će rezultati posle kolposkopije,  ako je budete radili, biti krajnje ohrabrujući.

Da se malo našalim, ukoliko nalaz kolonoskopski bude da ste krvarili zbog hemoroida, što je najbolja i najčešća opcija, mi i za to imamo leka. Bolnica Analife poseduje laser najnovije generacije koji uklanja hemoroide sva četiri stepena, bez sečenja, skoro bezbolno, bez komplikacija. Rezultati su sjajni. S poštovanjem,

Dr Ana Miholjčić,
direktor bolnice Analife

Milena kaze

22-11-2013

Postovani, vec duzi period imam problem sapraznjenjem creva. Inace sam dugogodisnji dijabeticar. Jos uvek nisam isla na pregled. Da li je priprema drugacija za nas dijabeticare posto primam insulin 2x dnevno. Kolika je cena intervencije sa anestezijom. Srdacan pozdrav, Milena Stevanovic

avatar

Poštovana Milena,

Cena kolposkopije u anesteziji je (cena poslata na e-mail), ukoliko se uzima materijal za biopsiju, plaća se (cena poslata na e-mail). Sve detalje oko pripreme, molim Vas pozovite tel 011 319 68 08

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Jaroslava kaze

05-11-2013

Poštovani, neznam dali polipi spadaju u ovoj domen i dali radite operacije polipa, ako radite napisite mi molim Vas dali ide totalna anestezija ili lokalna i koja je cena te intervencije ? (polip se nalazi na medjici) Unapred hvala

avatar

Poštovana Jaroslava,

Ako ste mislili na polipe u debelom crevu, oni ako su mali u toku same kolonoskopije se skidaju. Ukoliko se u toku kolonoskopije vidi da su veći Profesor Doder  zakazuje intervenciju na VMA. Usvakom slučaju nemože se raditi nikakva interencija na tuđi nalaz da imate polipe.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Milenica kaze

05-11-2013

Postovani, moj otac je operisao tumor deb.creva pre god dana! Posle toga je radio kolonoskopiju i ima postoperativni kolitis! Neko preporucuje da se urade 2 kolonoskopije u prvih god dana, pa kad preporucujete da bude sledeca? I koliko ranije treba da se zakaze?

avatar

Poštovana Milenice,

Pošaljite nam nalaze na imail bolnica@analife.rs, da konzilijarno sa Profesorom Doderom pogledamo papire i da Vam pošaljemo odgovor.

Kolonoskopija koju radi Profesor Doder košta (cena poslata na e-mail), u anestezii, ukoliko se uzima materijal za biopsiju onda se doplaćuje (cena poslata na e-mail) dinara.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

suza kaze

29-10-2013

Interesuje me cena kolonoskopije u anesteziji i koliko se dugo ceka na zakazivanje?

avatar

Postovana,

Cena kolonokopije je (cena poslata na e-mail) anesteziji, zakazuje se na tel 011 391 6808.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

milica kaze

24-10-2013

mozete li mi reci cenu kolonoskopije? hvala

avatar

Draga Milice,

Kolonoskopija košta 14900 u anesteziji, radi Prof Doder. Ukoliko se uzima materijal za Hp analizu, plaća se još 3900. Detaljne informacije na tel 011 319 68 08

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

zivojka kaze

18-10-2013

molim vas koja je cena kolonoskopije sa anestezijom

avatar

Postovana,

Cena kolonoksopije je (poslata na e-mail) dinara sa anestezijom. RadiProf Doder.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Nadja kaze

14-10-2013

Pre 16 meseci su mi ugradjeni mentor inplantati,325 cc.Do danas se nije vratio prirodan osecaj u bradavice(na lak dodir ih ne osecam uopste,na grublji,blaga utrnulost I neprijatan blag bol).Koza na spoljasnjoj strani obe dojke je uvek hladnija u odnosu na ostale delove tela.U cemu moze biti problem I da li je resiv?U napred zahvalna.

avatar

Poštovana Nađa,

Morate posetiti svog hirurga. On će Vam posle pregleda reći šta bi to moglo biti kod Vas.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Vesna kaze

07-10-2013

Postovani , molim da mi kazete koja je cena kolonoskopije a koja je cena gastroskopije, koliko se ceka na pregled po zakazivanju pregleda kod prof. Doder. Veliki pozdrav.

avatar

Draga Vesna,

Cena kolposkopije je (cena poslata na e-mail) dinara a gastroskopije (cena poslata na e-mail) dinara u anesteziji.

Detaljne informacije na tel 011 319 68 08.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife
 

suza kaze

26-09-2013

da li se kolonoskopija radi u lokalnoj ili opstoj anesteziji,i da li je jako bolna bez anestezije?koja je cena u anesteziji?

avatar

Postovana,

Kolonoskopija se radi u analgosedaciji tzv kiretarskoj anesteziji. Bez obzira sto je u pitanju laka analgosedacija, potrebno je da imamo rezultte laboratorije, kardioloski pregled .

Kolonoskopiju radi Prof Doder, detaljne informacije dobicete na tel 011 319 68 08.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Ivan kaze

13-09-2013

Postavani!! Dijagnoza kod mog oca je Anaemia gravis D63,N.haemorrhoidales.I 84.Colitis chr.ulcerosa/left side colitis/ K 51.PIN 08.Kontrolna kolonoskopija radjena 2010g.Totalna kolonoskopija sa retrogradnom ileoskopijom.Ileum u duzini od 10cm,Cekum ascedens i transverzum b.o.Pocev od descedensa pa do rektuma sluznica je blago hiperemicna i edamatozna sa mnogobrojnim plicim erozijama koje krvare a haustre su proredjene.Uocen je i izrazeniji venac unutrasnjih,nekrvarecih i neinflamatornih hemoroida.Trenutne biohemijske analize u granicama normale,osim glikemije6.4.Urin b.o Da li potrebno opet raditi kolonoskopiju?

avatar

Poštovani, 

Ukoliko Vaš lekar smatra da je otrebno da se radi kontrolna kolonoskopija i kada.

Intervencija se zakazujena tel 011 319 68 08.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

mirjana kaze

12-09-2013

Patim od ulceroznog kolitisa, zelim odraditi kolonoskopiju sa totalnom anestezijom i biopsijom, zanima me kolika je cena i kako se zakazuju pregledi. Inace sam iz Kikinde..

avatar

Poštovana,

Kolonoskopija koju radi Profesor Doder košta (cena poslata na e-mail) i zakazuje se na tel 011 319 68 08. Ukoliko se uzimamaterijal za biopsija doplaćuje se oko (cena poslata na e-mail) dinra. Zakazivanje na tel 011 319 68 08.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife
 

Radmila kaze

09-09-2013

Zanima me cena kolonoskopije?

avatar

Poštovana Radmila,

Cena kolonoskopije je (cena poslata na e-mail) u anesteziji.
Kolonoskopiju radi Profesor Doder.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Ignjatovic Vesna kaze

05-09-2013

Mozda mislite da je nemoguce ali nije..prosla sam muku pripreme za kolonoskopiju da bi danas imala pregled koji NIJE izvrsen a da me niko predhodno nije obavestio da ne dodjem jer im "nesto" nedostaje!? Uzas naseg zdravstva! Recite mi molim, koliko kosta kod vas i da li Dr.Doder cisti polipe ili bilo sto drugo sto je moguce u toku same kolonoskopije ako uoci potrebu.I drugo, koje je vreme 'cekanja' za pregled kod vas Hvala na odg.

avatar

Poštovana Vesna,

žao mi je za neprijatnost što ste doživeli. Kod nas kolonoskopija u anesteziji košta (cena poslata na e-mail) dinara. Intervencija se zakazuje na tel 011 319 68 08.

Profesor Doder uzimamaterijal za biopsiju (do se dodatno plaća oko (cena poslata na e-mail) dinara).

Ukoliko je promena takva da ne može da se skine, on će Vam zakazati intervenciju na VMA da je on uradi dalje. U cenu kolonoskopiju je uračunat i pregled - rektalni tuše.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Joca kaze

05-09-2013

Na osnovu simptoma koje imam, preporučena mi je Kolonoskopija (debelog creva)u analgosedaciji (pod anestezijom). Molim Vas počaljite mi na e-mail cenu ovog pregleda i cenu eventualne analize uzorka uzetog biopsijom.

avatar

 Poštovani Joco,

Kolonoskopija koju kod nas radi Profesor Doder, sa VMA, košta (cena poslata na e-mail) dinara u anesteziji. Ukoliko se uzima materijal za biopsiju doblaćuje se (cena poslata na e-mail). Detaljne informacije oko pripreme, kada i kako, zatim šta morate imati od analiza pre ulaska u salu.

Bez obzira što je kolonoskopija kratka intervencija, zbog anestezije koja je laka analgosedacija, neophodno je uraditi internistički nalaz i laboratorijske pretrage.

U svakom slučaju više informacija dobićete na tel 011 319 68 08.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

sonja kaze

28-08-2013

postovani, Imam 31 godinu i razmisljam da uradim kolonoskopiju. U porodici su imali karcinom debelog creva... Zanima me procedura,cena i sigurnost same intervencije.

avatar

Postovanja Sonja,

Zlatni standard za dijagnostiku karcinoma debelog creva, posebno se preporucuje pacijentima koji u porodici imaju rak debelog creva. Intervenciju radi Prof Doder sa VMA, kosta (cena poslata na e-mail) plus HP nalaz ukoliko se uzme materijal za biopsiju. Intervencija se radi u anesteziji.

Molim Vas pozovite tel 011 39 68 08, sestra ce Vam detaljno objasniti kakva je priprema za intervenciju.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife
 

Tatjana kaze

28-08-2013

Interesuje me cena kolonoskopije pod totalnom anastezijom.

avatar

Postovana Tatjana,

Cen kolonoskopije je (cena poslata na e-mail) u anesteziji. Molim Vas pozovite tel 011 319 68 08, kako bi Vam sestra objasnila pripremu za kolonoskopiju.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Cabo Anita kaze

11-08-2013

Od pre 2o dana pojavila mi se krv na papiru posle stolice.Jarko0 crvene boje a ponekad ima sluzi.Pre sam imala manje probleme sa vanjskim hemroidima.Ovo je prvi put da krvarim.Pregledao me hirurg i nije nista opipao i nije bilo krvi na rukavici.Krvna slika mi je losa narucito gvozdje 4.4.Da li ima potrebe za kolonoskopijom i kolika je cena pregleda kod vas

avatar

Postovana Anita,

Krv u stolici je opravdan razlog za kolonoskopiju. Kod nas je radi Prof Doder sa VMA. Cena je (cena poslata na e-mail) u anesteziji. Detaljne informacije dobicete na tel 011 319 68 08.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Momčilo kaze

03-08-2013

Možete li mi reći cenu anesteije za kolonoskopiju i da li se daje opšta ili lokalna?

avatar

Postovani Momcilo,

Cena anestezije je (cena poslata na e-mail) dinara i eradi se o analgosedaciji. Detaljne informacije o ceni kolonoskopije i pripreme za kolonoskopiju i anesteziju na tel 011 319 68 08.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Maja kaze

31-07-2013

Postovani, moj suprug vec duze vreme ima jake bolove u predelu trbuha sa leve strane,sto se tice stolica one su redovne i normalne. Za svaki slucaj bi uradio pregled kolonoskopijom,interesuje nas cena naravno. Mi smo iz unutrasnjosti,sve ostale potrebne rezultate bi obavili ovde kod dokora a posle zakazali tu pregled. Mozete li nam poslati cenu na mail. Hvala

avatar

Postovana Majo,

Kolonoskopija koju kod nas radi Profesor Doder u anesteziji kosta (cena poslata na e-mail). Ukoliko ima materijala da se uzme biopsoja to je jos nekih (cena poslata na e-mail) dinara za laboratoriju. Ukoliko razmisljate o intervenciji, molim Vas da pozovete tel 011 319 68 08, sestra ce Vam sve objasniti od pripreme, koja zavisi u kom delu dana se radi intervencija, do nalaza i pregleda koje morate doneti.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife
 

Darko kaze

29-07-2013

Postovani zanima me cena kolonoskopije pod totalnom anestezijom , takodje sam procitao u jednom od vasih odgovora da koliko se u toku kolonoskopije uzima material za analizu, biopsija se ne naplaćuje posebno a dodatno se plaća samo PH nalaz ,pa me zanima cena tog nalaza ?

avatar

Postovani,

Kolposkopija koju kod nas radi Prof Doder u anesteziji sa HP nalazom je oko (cena poslata na e-mail) dinara. zakazuje se na tel 011 319 68 08.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

dragana kaze

04-07-2013

Postovani...znam da nisam ni prva ni poslednja da pita za cenu kolonoskopije u totalnoj anesteziji,pa Vas molim da mi javite..imam bolove u stomaku,ponekad ne redovne stolice(Bogu hvala u poslednje vreme kao redovnije)..trebsla sam jos pre par godina da uradim ali sam se naravno plasila..sada se plasim jos vise jer mi je otac operisan od karcinoma d.creva,imao je stomu,kasnije operisan od spleta creva..terapije,flasteri protiv bolo a...svega sam se nagledala i zajedno sa njim bolovala..radila sam 5 puta gastroskopiju,imala i lecila se od h.bakterije,imam hh..radila mg abdomena i tada je receno da se uradi irigografija(objasnite mi razliku i kpji je pregled bolji irig.ili kolon.)..radila bih u anesteziji,ali sam po tom pitanju teska jer posle operacije ruke i z.kese sam jako puno povracala i imala sam osecaj da ja vise nisam ja...uz sve to ide i nervoza koju usled oceve bolesti osecam i mislim da imam neku vrstu depresije jer imam strahove od bolnice,anestezije i svega sto sam lose prezivela..zato Vas molim ako mozete da mi kazete da li se posle anestezije povraca(ili sam ja jedini izrod)i cena tog pregleda..uradila bih pregled jer je dr.sa vma,a ja sam inace vojni osiguranik...imam 41.godinu i zaista strahove od svega...hvala unapred na odgovoru i na razumevanju...

avatarPostovana Dragana, Obzirom da ste vojni osiguranik, Prof Doder radi kolonoskopiju i gastroskopiju na VMA, predlazem Vam da sve to odradite sa uputom Vaseg doktora. Kod Nas se kolonoskopija radi u analgosedaciji (anestezija kao kod kiretaze), neophodne su odredjene analize ( krvna grupa na papiru, laboratorija sa faktorima koagulacije, Internisticki nalaz i RTG pluca. Sve navedeno mozete uraditi kod nas. Sama intervencija kosta oko (cena poslata na e-mail) dinara plus HP nalaz oko (cena poslata na e-mail) dinara. Detaljne informacije na tel 011 319 68 08. Sestra ce Vam detaljno objasniti sta i kada se pije od preparata za ciscenje, koji su slobodni termini i ostale informacije. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Natasa kaze

04-06-2013

Postovani, Interesuje me cena kolonoskopije u analgosedaciji, sa svim pregledima koje je neophodno obaviti za tu intervenciju. Takodje me interesuje da li je nepohodan i pregled Vaseg gastroenterologa ili je mogu zakazati kolonoskopiju na osnovu pregleda gastroenterologa kod koga sam vec bila? Srdacan pozdrav

avatarPoštovana Nataša, Možete zakazati kolonoskopija na osnovu predloga Vašeg gastroenterologa ili samo na svoj zahtev. Kolonoskopiju bi trebalo svi da urade posle četrdesete godine, bez obzira na godine, oni koji imaju krvarenje u stolici, oni koji su u porodici imali srodnika sa rakom debelog creva ili polipe debelog creva. Intervencija kolonoskopije koju kod nas Prof Doder, u analgosedaciji, košta (cena poslata na e-mail), internistički pregled sa EKG (cena poslata na e-mail). Ukoliko se uzima isečak, histopatološki nalaz (cena poslata na e-mail). Detaljnije informacije na tel 011 319 68 08. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

zana kaze

03-06-2013

Poštovani, koja je cijena kolnoskopije u opštoj anesteziji i cena ostalih pretraga koje su potrebne uz to. Srdačan pozdrav

avatarPoštovana Zana, Cena kolonoskopije u anesteziji, koju kod nas radi Prof Doder, je (cena poslata na e-mail) dinara. Molim Vas, pozovite tel 011 319 68 08, sestra će Vam reći šta možete od pripreme da uradite kodnas i koliko to košta. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Slavica Zivkovic kaze

02-06-2013

koliko je sa anestezijom kolnoskopija, i koji dr radi? da li je totalna anestezija ili opsta? hvala.

avatarPoštovana Slavice, Kolonoskopiju kod nas radi Prof Doder sa VMA. Radi se u analgosedaciji (kao kod kiretaže), potrebna je određena priprema. Laboratorijske analitize sa faktorima koagulacije su nam potrebne,da, ukoliko bi se radila biopsija promene koja se registruje u toku pregleda, ne dođe do produženog krvarenja. Internistički pregled je potreban zbog anestezije. Sama kolonoskopija u anesteziji košta (cena poslata na e-mail) i zakazuje se na tel 011 319 68 08. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Zana kaze

21-05-2013

Operisala sam herniju 21.01.2013 Imam bolove u stomaku i jedno vreme sam imala krvarenja na cmar. Hirurg mi je predlozio kolonoskopiju. Krvna slika posle operacije je bila losa i od tada pijem terapiju za gvozdje (od cetvrtka ne pijem nista od lekova,ni brufen). Kada bi mogla da uradim taj pregled sa anestezijom? Koja je cena? Sta je sve potrebno?

avatarPoštovana, Molim Vas direktne komunikacije I usklađivanja termina sa Prof Doderovim terminima, pozovite tel 011 319 68 08. Kolonoskopija je zlatni standard kada je preventive raka debelog creva u pitanju. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

ivan ivanovic kaze

18-05-2013

Imam hemoroide,i ponekad kada puknu dosta krvi u stolici.Pored navedenog dosta cesto osecam bol u tom predelu koji traje pola sata i prestane.Uradio bih kolnoskopiju,pa me interesuje koliko to kosta i posto sam iz unutrasnjosti da li se zavrsava za jedan dan.

avatarPoštovani, Kolonoskopija sa anesteziji košta (cena poslata na e-mail). Od pripreme Vam treba: Kardiološki pregled, Laboratorija / KKS, Biohemija, faktori koagulacije, RTG pluća, Najbolje je da pozovete fiksni tel 011 3196808, sestra će Vam detaljno objasniti šta I kako se radi priprema za kolonoskopiju. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Pedja kaze

16-05-2013

Postovani, bicu milioniti koji Vas pita koja je cena kolonoskopije u analgosedaciji? I da li je i dalje izvodi dr Doder, s obzirom da sam i njemu procitao samo najbolje.

avatarPoštovani Peđa, Cena kolonoskopije je (cena poslata na e-mail). Radi je Prof Doder. Šta Vam treba od pripreme pre operacije (laboratorija je potrebna zbog toga što se intervencija radi u anesteziji, potrebno je da zbamo da ste zdravi i ukoliko bi se radial biopsija, koramo da znamo das u Vamfaktori koagulacije u redu) Kako izgleda priprema za čišćenje creva i ostale detalje, saznaćete ukoiko pozovete tel 011 319 68 08. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

maja kaze

13-05-2013

postovani imam jake bolove po dnu stomaka nemogu da sednem i sta god pojedem imam stolicu.radila sam irigoskopiju i irigografiju nalaz je DOLICHOSYGMA.pa me interesuje da li su tegobe od toga i sta da radim.ginekoloski je sve uredu.unapred hvala!

avatarPoštovana Maja, Pravilo kuće je da ne komentarišemo tuđe nalaze. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

dušanka kaze

24-04-2013

Poštovani, moje pitanje je u vezi kolonoskopije, a radi se o sledećem : Imam 66god , imam hemoroide, imala sam pre par meseci svežu krv u stolici, i pre dve nedelje okulzivni pozitivni test stolice.Koliko je hitna kolonoskopija?posle praznika idem na put. pozdrav Dušanka

avatarPoštovana Dušanka, Jedino kolonoskopijom možete saznati zbog čegaVam je pozitivan okultni test, zbog toga što on može biti potitivan kada se ima rak debelog creva. Ne želim daVas plašim, ali u svakom slučaju bi trebalo da uradite kolonoskopiju. Kod nas , kolonoskopiju radi Prof Doder i košta (cena poslata na e-mail) u anesteziji. Ukoliko se radi biopsija, ili uklanjanje polipa to se ne plaća dodatno osim Histopatološkog nalaza. Postavljaju pitanje, da li kolonoskopija na skeneru može da zameni kalsičnu, zato što je klasična neprijatna. I skenerska kolonoskopija je neprijatna jer Vas pune vazduhom. Ima veliku manu, ukoliko se nešto vidi, opet morate raditi klasičnu kolonoskopiju da bi ste posebnim instrumentom uzeli tkivo naanalizu. Inetrvencija se zakazuje na fiksni tel 011 319 68 0. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

gordanapopadic kaze

22-04-2013

dobar dan imam 36 godine i posle trece trudnoce dobila sam hemoroide koje sam podvezivala dosta puta ali sada su opet akutni zatvor i stalno krvarenje,zanima me dali moze da se uradi kolonoskopija i laserska operacija u jednom i koja je cena tog zahvata,hvala unapred isto me zanima koja je cena laserske liposukcija stomaka,ruku i butine

avatarPoštovana Gordana, Pošto ste radili klasičnu operaciju hemoroida, ne znam da li se kod Vas može raditi laser. Što se tiče krvarenja, mislim da bez obzira na hemoroide i operaciju , trebalo bi da uradite kolonoskopiju, koju kod nas radi Prof Doder, da isključite karcinom debelog creva. Što se tiče cene laserske liposukcije stomaka, nogu, butina, ruku, potrebno je ili da dođete na besplatan konsultativni pregled (011 319 68 08) ili da pošaljete svoje slike na e-mail Bolnica@analife.rs. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

dušanka kaze

19-04-2013

Poštovani, pregled stolice pokazao pozitivno okultno krvarenje. Htela bih da uradim kolonoskopiju, što pre. Koliko košta u anesteziji? pozdrav

avatarPoštovana Dušanka, Cena kolonoskopije je (cena poslata na e-mail). Intervencija se radi u anesteziji, zahteva pripremu i određene analize da nam doneset. Intervenciju radi Prof Doder. Priprema podrazumeva laboratoriju sa krvnom slikom i urinom, internistički nalaz , Da bi ste dobili detaljnije informacije kako se radi priprema za čišćenja i slobodni termini kod Prof Dodera, molim Vas pozovite fiksni tel 011 319 68 08. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Maja Cvijic kaze

17-04-2013

interesuje me cena snimanja debelog i tankog creva sa totalnom anestezijom. Hvala

avatarPoštovana Majo, Kolonoskopija je endoskopski pregled kompletnog debelog creva do početka tankog creva, radi se u anesteziji, radi Prof Doder i košta (cena poslata na e-mail). Zakazuje se na tel 011 319 68 08. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Danijela kaze

31-03-2013

Postovanje,htela sam da vas pitam imam 38 god.poslednjih 20 dana imam krv u stolici i osecaj peckanja i bola na anal.otvoru pa me zanima koji pregled treba obaviti i koliko bi to kostalo.

avatarPoštovana Danijela, Kada se javi krv u stolici, zlatni standard je kolonoskopija. To je intervencija koja se radi u analgosedaciji, kod nas je radi Prof Doder. Na tom pregledu će se videti, zbog čega krvarite, da li su u pitanju hemoroidi, ulceracije, ili maligne promene na crevima. Tom prilikom se sa kamerom pogleda komplet debelo crevo sve do tankog creva, uključujući i njegov početak. Ukoliko bi se u toku tog pregleda videla neka promena, u istom aktu bi se uzeo material za histopatološku analizu ( biopsija i HP nalaz). Ukoliko želite da uradite tu intervenciju, molim Vas pozovite fiksni tel 011 319 68 08, sestra će Vam objasniti kakva je priprema i termin kada može a se radi. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Marina kaze

24-03-2013

Postovani, da li mozda znate da li neko u Srbiji ili u okolnim zemljama radi gastroskopiju i kolonoskopiju sa Take a pill camera (tableta sa kamerom)? Hvala Vam unapred :)

avatarPoštovana Marina, Nije nam poznato gde se radi kolonoskopija i gastroskopija, na taj način. Predpostavljam da Vaš razlog za takvu vrstu intervencije je predpostavljena neprijatnost klasične kolposkopije i gastroskopije. Zapitajte se, šta kamera može da uradi ukoliko registruje neku sumnjivu promenu, ne može uraditi biopsiju (uzeti materijal na analizu) što se klasičnom kolposkopijom i gastroskopijom dobija, šalje se na Histopatološku analizu, i postupa se dalje po nalazu. Vas posle kamere u tom slučaju, ponovo čeka klasična intervencija za biospiju, pa tek onda eventualna operacija ( polip, karcinom) Kod nas u Analife ove intervencije se Rade u lakoj anesteziji, ne boli. Kolposkopiju i gastroskopiju kod nas radi Profesor Doder, gastroenterolog sa VMA klinike i Analife bolnice konsultat. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

dusan kaze

19-03-2013

Da li je kod vas istovremeno uz pregled kolonoskopijom moguce uraditi operaciju, tj dkerzizaciju hemoroida.Posto krvsrim i imam hemoroide lll/lV stepen

avatarPoštovani Dušane, Moguće je u jednom aktu uraditi kolonoskopiju i operaciju hemoroida laserom. Morate pozvati fiksni telefon 011 319 68 08, da zakažete konsultaciju ili d ana imail bolnice Bolnica@analife.rs pošaljerte nalaze posle kojih možemo daVam damo preciznije odgovore. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Velinka Stankovic kaze

17-03-2013

Dobar dan Moja majka je imala operaciju debelog crije. Urađena joj je stoma da može da ima stolicuu tu kesu. Međutim njoj stolica ide i dalje normalno na debelo crijevo i ima bolove. Da li je to normalno. Operisana je u Doboju, ima tumor na jetri.

avatarPoštovana Velinka, Samo hirurzi koji su operisali Vašu majku mogu Vam dati odgovor na to pitanje. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

sandra vuletic kaze

12-03-2013

Ja sam imala analnu fisuru posle koje mi je ostalo parce kože koje visi,pa me zanima da li bi moglo da se hirurski odstrani?

avatarPoštovana Sandra, Da bi ste dobili odgovor naVaše pitanje, neophodno je da se uradi pregled, na kome će hirurg reći svoje mišljenje. Pregled za analnu fisuru se zakazuje na tel 011 319 68 08. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Vesna kaze

11-03-2013

poštovani, s obzirom da na vašem sajtu nisam pronašla cenu kolonoskopije u anesteziji da li ste u mogućnost da mi je pošaljete srdačan pozdrav

avatarPoštovana Vesna, Cena kolonoskopije u analgosedaciji košta (cenu smo poslali na e-mail). Molim Vas pozovite fiksni telefon 011 319 68 08, sestra će Vam reći detaljnije, kakva je priprema i terminikoji su slobodni. Kod nas kolonoskopiju radi Profesor Doder. S poštovanjem,

Jelena Krsic kaze

25-02-2013

Dobar dan, da li bi ste mogli da mi kazete kolika je cena kolonoskopije, i da li se pregledi zakazuju, i ako se zakazuju, koliko treba da se ceka na pregled. Hvala

avatarDraga Jelena, Kolonoskopija u analgosedaciji koju radi Prof Doder, košta (cenu poslali na e-mail) dinara. Neophodno je da se zakaže, možemo je organizovati u roku od nedelju dana. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Sonja Filipovic kaze

21-02-2013

Postovani,da li biste mi objasnili razliku u postupku rada kolonoskopije pod lokalnom anestezijom i analgosedacijom.Koju vrstu postupka preporucujete kada je rec o osecaju bola za pacijente i kako pacijenti reaguju na lokalnu anesteziju,a kako na analgosedaciju(totalnu,ako se ne varam). Sa postovanjem,Sonja

avatarPoštovana Sonja, Razlika između kolonoskopije u lokalu i u analgosedaciji je ogromna. U lokalnoj anesteziji ste potpuno budni, lokalno se namaže predeo oko čmara, pregled je vrlo neprijatan, morate da sarađujete, često se desi da doktor mora da prekine intervenciju jer pacijent nemože da izdrži. Da bi kolonoskopiju odradili dobro, potrebno je da se pregleda celo debelo crevo, uključujući i početak tankog creva. To je mnogo lakše i konfornije u kratkotrajna intravenska analgosedaciji sa Diprivanom, kao kod kiretaže. Spavate, kratko traje, ništa ne boli, kod nas odležite još pola sata. Za sve što Vas interesuje možete pozvati fiksni broj 011 319 68 08. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Đorđe kaze

18-02-2013

Supruga i ja trebali bi da uradimo kolonoskopijuuu. Čitao sam da postoje opšta anestezija i lokalna anestezija kod kolonoskopije. Da li se i u lokalnoj anesteziji pregled odvija dok pacijent nije u budnom stanju? Koje su razlike između ova dva tipa anestezija? Kakve su pripreme za pregled za totalnu a kakav za lokalnu anesteziju i koliko košta pregled sa anestezijom?

avatarPoštovani Đorđe, Kolonoskopija se može raditi be anesteziji i u analgosedaciji (laka anestezija). Svaka ima svoje prednosti i nedostatke. 1. Kolonoskopija u lokalnoj anestezije je intervencija gde ste potpuno budni, lokalnim anestetikom se premaže čmar. Uglavnom je bolna, vrlo neprijatna, sve vreme ste budni, morate da sarađujete sa doktorom Zbog toga što može biti bolna a Vi da se pomerate, tj, da ne sarađujete, intervencija može da se ranije prekine, što nikako ne bismo želeli. Košta 11 900. Priprema je ista kao kod kolonoskopije u analgosedaciji. 2. Kolonoskopija u analgosedaciji se radi u kratkotrajnoj anasteziji ( kao kiretaža). Spavate, mišići su potpuno opušteni, doktor može brzo i lako da pregleda komplet debelo crevo sve do tankog creva, čiji početak takođe pregleda. Ništa ne osećate, posle desetak minuta se budite, kod nas odležite nekih pola sata, dok se potpuno ne razbudite. Cena kolonoskopije u analgosedaciji je 14900. Ukoliko se i toku kolonoskopije uzima material za analizu, biopsija se ne naplaćuje posebno. Dodatno se plaća samo PH nalaz laboratoriji čiji histopatolog analizira material uzet prilikom kolonoskopije. Ukoliko se odlučite da radite intervenciju kod nas, poslaćemo Vam na imail pripremu, koja zavisi od doba dana kada se radi intervencija ( pre ili popodne), šta treba od laboratprijskih analiza ( KKS i faktori koagulacije, što nam je vrlo važno da znamo koliki su zbog eventualne biopsije. U cenu je uključen EKG pregled i klinički pregledanesteziologa. Sve dodatne informacije možete dobiti na tel 011 319 68 08 S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Nadica kaze

13-02-2013

Koliko kosta kolonoskopija pod lokalnom anestezijom i sve sto uz nju ide?Hvala

avatarPostovana Nadice, Kolonoskopija u analgosedaciji koju kod nas radi Profesor Doder, košta (cena kolonoskopije smo poslali na e-mail). Intervencija se zakazuje na fiksni telefon 011 319 68 08. Od sestre ćete dobiti informacije kakva je priprema za kolonoskopiju. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

milena kaze

12-01-2013

da li hirurg tokom operacije pregleda celo debelo crevo, ili otkloni samo ono sto je dijagnosticar napisao na izvestaju? Hvala puno

avatarPoštovana Milena, Prof Doder, koji kod nas u Analife, radi kolonoskopijui gastroskopiju, pregleda kompletno debelo crevo do tankog creva. Ukoliko postoje promene uzima se materijal za biopsiju. Za sve dodatne informacije pozovite tel 011 319 68 08 S poštovanjem, Bolnica AnaLife

ana kaze

28-12-2012

Radila sam kolnoskopiju u ovij bolnici,dobila sam odmahlokalnu anesteziju,zaspala u roku od pola minuta i probudila se za 10 ak mininuta kada je sve zavrseno.samo teci hvale imam za citav tim koji radi ovde...

avatarDraga Ana, Zahvaljujem na Vašem pismu. Trudimo se, da kao i Vama, svim pacijentima, budemo i ostanemo Vaša bolnica-Bolnica Analife! S poštovanjem, Dr Ana Miholjčić, direktor Opšte bolnice Analife

zorica kaze

29-11-2012

da li je noguce uraditi kolonoskopiju pod totalnom,tj.opstom anestezijom jer se ja uzasno bojim toga

avatarPoštovana Zorice, Naravno da je moguće uraditi gastroskopiju u analgosedaciji. Morate pozvati fiksni telefon 011 319 68 08, kako bi Vam sestra objasnila šta je potrebno za pripremu i termin koji bi ste izabrali za intervenciju. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Napiši komentar