PRP

NOVO U BOLNICI ANALIFE

 
PRP „Plazma obogaćenja trombocitima“
 
Naučnici tvrde da nam još nisu poznata sva polja primene specijalno obrađene naše krvi. Od ortopedije, preko neurohirurgije, kardiologije, stomatologije pa sve do estetske hirurgije.
 
Plastična i estetska hirurgija
 
Kada je lepota u pitanju, izdajnički znaci starosti kože lica, vrata, dekoltea i ruku, ACP i PRP metodama se  uspešno uklanjaju. Nije samo podmlađivanje kože u pitanju, Vašom plazmom, specijalno obrađenom, peglaju se bore, smanjuju strije, koriguju podočnjaci,  smanjuju ožiljci, pospešuje rast kose.
 
Šta je  PRP tretman?
 
Specijalno obrađena Vaša krv, sadrži plazmu obogaćenu trombocitima. Trombociti u sebi sadrže proteine koji se zovu faktori rasta koji stimulušu stvaranje kolagena pa samim tim koža se zateže, dobija sjaj i mlađe izgleda. Naravno, da kao i sve što se radi u medicini, postoje ograničenja
 
Zbog osobina faktora rasta koji se nalaze u trombocitima vaše krvi, ovaj tretman je našao široku primenu u medicini, i istraživanja još traju. Pored faktora rasta, veliki napredak u lečenju daju i matične ćelije koje se izdvajaju iz masnog tkiva. 
 
Kako se izvodi PRP tretman ?
 
Sam postupak je krajnje jednostavan, iz vene se vadi određena količina krvi oko 20ml krvi, u zavisnosti od toga šta tretiramo. Specijalnom obradom centrifugiranja izdvaja se plazma sa kondicioniranim trombocitima i u obliku filera se ubrizgava ispod kože lica. Pošto je u pitanju Vaša krv, ne postoji mogućnost nikakvih alergija
 
Nije potrebna anestezija, isti dan napuštate bolnicu. Ponekad je potrebno tretman ponoviti. 
 
Rezultat je odličan kada je u pitanju neravna koža lica, koža koja je izgubila svežinu, ožiljci od akni 

KONTAKT:


OPŠTA BOLNICA ANALIFE

Skadarska 5, (Zemun), Beograd
+381 11 319 68 08
+381 11 319 68 09
+381 11 319 68 11
+ 381 69 319 68 08

email: bolnica@analife.rs