Uspešno ste prijavljeni na našu mailing listu. Hvala!
Vaš komentar je poslat na odobrenje administratora. Hvala!

Pitajte Doktora

Pitajte Doktora

 

 

Pitajte Doktora je za slučaj ako niste dobili dovoljno informacija na našem sajtu.

 

Poštovani,

 

Cilj bolnice Analife je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Šta radimo, kakvu vrstu lečenja i po kojoj ceni mozete dobiti kod nas.

 

Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentarisati zdravstveni nalazi koji nisu obavljeni u našoj kući.

To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

 

Vaša Analife

Postavite pitanje ili komentar Komentari (161)




Mina (2024-04-10)

Dobar dan. Imam 34 god. Radimo na bebi vec duzi period,kad partner završi u meni tad mi kasni po nedelju dana,10 dana,jednom se desilo da mi kasnio ciklus mesec dana. U poslednja 3 meseca ne završava u mene i ciklus mi redovan dobijem na dan,eventualno 1 dan kasni.. ( kosa mi nenormalno opada, pojavile se dlake na bradi i brzo mi rastu dlake).. molim vas za savet,sta moze da bude u pitanju.. hvala

Ana Life (2024-04-10)

 

Postovana, 

To sto opisujete bez pregled ginekologa koji je i endokrinolog niko vam pismom.ne moze odgovoriti. Neko kao sto je nas Docent dr Bila, koji bi posle razgovora sa Vama i pregleda, ali i predlozenih laboratorijskih analiza dobili bi ste odgovor, sta bi moglo biti uzrok.

 S postovanjem Analife

 

Kristina (2024-04-10)

Postovani, poslednji ciklus bio je 27.februara. 28.marta radila sam test pozitivan je bio. Na pregledu sam bila 5.aprila ali dr ne vidiela trudnocu,kaze da sve izgleda kao da se priprema i da imam cistu na.levom jajniku.Uradila sam 6.4.betu bila je 360, danas 10.4.beta je 386 a ja imam neke grceve u stomaku i malo braon sekreta.. U medjuvremenu sam radila jos jedan kucni test koji je pozitivan. Da li beta uvek mora da se duplira i da li ukazuje mozda da nesto nije ok...?

Ana Life (2024-04-10)

 

Poštovana Kristina,
Javite se u ustanovu tercijarnog tipa da Vam urade detaljan pregled i da vide da li je trudnoća i ako jeste da vide da li je u materici ili ne i naravno moraju da pogledaju da li postoji srčana radnja ili ne.

Srdačan pozdrav Vasa Analife

 

Milica (2024-04-10)

Postovani,imala sam nezasticeni odnos 4 dana pred menstruaciju,nije ejakulirao u meni ali evo vec 5 dana mi kasni menstruacija,a meni je jako redovna i stvarno mi retko kad kasni i dan,max 2. Da li postoji sansa da sam trudna?

Ana Life (2024-04-10)

 

Postovana Milice,
Uradite BHCG iz krvi i javite se ginekologu radi pregleda.
Srdačan pozdrav Vasa Analife

 

Nevena (2024-04-09)

Da li bi mogli da mi pročitate rezultate, radjen je hcg iz krvi, manji od 0.1, a referentna vrednost manja od 5,3?

Ana Life (2024-04-09)

 

Poštovana Nevena,
Molimo Vas javite se svom ginekologu kako bi Vam protumačio nalaz.

Tumačenje nalaza ovim putem bilo bi neprofesionalno sa naše strane.

Srdačan pozdrav Vasa Analife

 

Aleksandra (2024-04-01)

Poštivani, Pre godinu i po dana sam imala abortus, sve je proteklo u redu, kontrole uredne. Idem na redovne ginekološke preglede sa papa testom i sve je kako treba..međutim meni od tog abortusa svaka menstruacija kasni po 10 dana Šta bi bio uzrok i da li se trebam brinuti? Unapred hvala!

Ana Life (2024-04-01)

 

Postovana Aleksandra,

Odgovor na Vase pitanje je kompletan ginekoloski pregled sa ultrazvukom male karlice.

Srdačan pozdrav 

Vasa Analife

 

Sla?ana (2024-03-19)

Poštovani, da li kod Vas mogu da proverim svoju plodnost, imam 36 god i zelim da saznam da li mi je plodnost smanjena i u kojoj meri. Da li kod Vas radite to ispitivanje i koja je cena? Hvala na odgovoru

Ana Life (2024-03-19)

 

Postovana,

Prvi korak je pregled kod nasih ginekologa u savetovalištu za sterilitet. To je dr Tošić i dr Dosev , cena ultrazvučnog pregleda sa konsultacijom(cena poslata na e-mail). Nakon pregleda doktori će dati kompletan savet i sta sve trebate da odradite od hormona i koji dan ciklusa.

Pregled možete da zakažete na 063 575122 sestra Marina.

Srdačan pozdrav

 

Milica (2024-03-15)

Zdravo imala sam kiretazu 08.01.2024.sledeca meseca sam imala mens,14.2. Sada mi kasni 3 dana imam rozi iscedak vec 2 dana i jake bolove u donjem delu ledja,dali moze biti trudnoca u pitanju?hvala

Ana Life (2024-03-15)

 

  Postovana Milice, 

  Trudnoca se potvrdjuje ultrazvucnim  pregledom, vaginalnom sondom. Ginekolog mora da  vidi mesak trudnoce, u supljini materice. 

 

 S postovanjem Analife

 

Marina (2024-03-15)

Poslednja mestruacija 06.02.2024. Ciklusi su mi na 35 dana. Ovulacija bila 25.februara. Pozitivan test 13.marta, kao i beta 1770, ali na ultrazvuku se ne vidi trudnoca. Da li treba da bidem zabrinita sto se ne vidi na ultrazvuku?

Ana Life (2024-03-15)

Postovana Marina

   Trudnoca se potvrdjuje ultrazvucnim  pregledom, vaginalnom sondom. Ginekolog mora da  vidi mesak trudnoce, u supljini materice. 

   S postovanjem

   Analife

 

Andjelka (2024-02-23)

Poštovani, da li je moguća pojava folikula odmah nakon spontanog pobačaja. Hvala.

Ana Life (2024-02-23)

 

Poštovana Andjelka,

Normalno je da imate folikule, to je znak da Vam jajnici rade, tj aktivni su.

Ako imate dodatna pitanja javite se ginekologu.

Srdačan pozdrav Vasa Analife

 

Vesna (2024-02-22)

Postovani, Prosle godine sam krenula da pijem kontraceptivne pilule novinete i pocela sam da dobijam 2 puta u mesecu, u januaru nisam pila i dobila redovno, februar takodje i uz savet svog ginekologa promenila sam i krenula Belaru da pijem. Na 9oj tableti grudim su pocele da me bole i osetila sam simptome kao pred ciklus. Redovno idem na preglede i sve mi je ok. Da li postoji mogucnost da mi nijedne kontraceptivne pilule ne odgovaraju? Doktor kaze da je i to moguce jer nisu sve zene iste jer mi je sve ok na pregledima, bez cisti, mioma, polipa. Verujem svom doktoru naravno ali me ipak zanimalo jos neko misljenje.... Hvala unapred na odgovoru

Ana Life (2024-02-22)

 

Poštovana Vesna,

Molimo vas javite se ginekologu koji vam je prepisao terapiju, kako bi Vam promenio i dao adekvatnu.

Srdačan pozdrav Vasa Analife

 

Tamara (2024-02-04)

Poštovani, zbog neredovnih ciklusa u poslednja dva meseca radila sam status hormona. 20 dana od cikusa Progesteron je bio 12ng/ml. Da li je prenizak za taj period?

Ana Life (2024-02-04)

 

Postovana Tamara,

Molimo Vas javite se ginekologu kako bi Vam dao adekvatne savete i misljenja i kako bi Vam dao upute kada je najbolje raditi hormonski status.

Srdačan pozdrav Vasa Analife

 

Marija (2024-02-03)

Postovani,otkriven mi je polip veličine 1cm na ginekoloskom pregledu,savetovana mi je intervencija uklanjanja. Zanima me,koji zahvat treba da obavim, I kome da se obratim.Hvala

Ana Life (2024-02-03)

 

Postovana Marija,

Za vas je pravi izbor histeroskopija.

Histeroskopija je ambulantna hirurška procedura koja omogućava vizualizaciju matericne šupljine. 

Ova procedura omogućava dijagnozu i lečenje abnormalnosti materice koje mogu biti uzrok neplodnosti ili abnormalnog krvarenja.

CENA DIJAGNOSTIČKE HISTEROSKOPIJA (cena poslata na e-mail)

CENA OPERATIVNE HISTEROSKOPIJE SA POLIPEKTOMIJOM JE (cena poslata na e-mail)
PRI OPERATIVNOJ HISTEROSKOPIJI PROMENA (POLIP) SE ŠALJE NA
HP ANALIZU (cena poslata na e-mail)
Potrebno je prvo da zakazete jedan ginekoloski ultrazvucni pregled kod dr Vilendecica ili dr Jovana Bile. Cena konsultacije sa ultrazvucnim pregledom (cena poslata na e-mail)

Pregled mozete zakazati na 011 319 68 08, a zatim ce te dobiti sva detaljna uputstva oko pripreme za intervenciju.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Ksenija (2024-01-27)

Postovani, Već 13 dana imam krvarenje, sve vreme sam mislila da je menstruacija, dok nisu počeli delovi tkiva da izlaze iz mene. Grudi su mi osetljive i imam bolove u donjem stomaku. Tek sledeće nedelje ginekolog moze da me primi. Da li znate okvirno o čemu se radi? Pozdrav

Ana Life (2024-01-27)

 

Postovana Ksenija,

Ukoliko imate krvarenje odmah se javite u ustanovu tercijarnog tipa Visegradska ili Narodni Front.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Marina (2024-01-26)

Postovanje, imala sam carski rez pre 7 nedelja, tada nakon prvog ustajanja pocela da dobijam neko zarenje u donjem delu stomaka i to bas jako, inace mi je stomak jako spusten preko rane, to zarenje je najvise bilo izrazeno kada je besika puna, nakon praznjenja se to smanjivalo, nakon skidanja konaca se jos vise smanjilo to zarenje. Sada se javi nekada kada ustajem iz kreveta ali bas kratko, inace bila sam par puta na pregledu kod ginekologa sve je uredu, i rane su super. Zanima me da li ce se to smanjiti vremenom i zbog cega je. Takodje me zanima 20 dana nakon carskog imala sam eserihiju jaku 500.000 u 1ml urina. Nakon te bakterije desava mi se da me stomak boli iznad pupka, imam jutarnje mucnine i tu bol ali ne bas svakog dana, bukvalno kao da me muci nesto sto sam pojela i mesavina bola stomacnig virusa. I zanima me da li je eserihija razlog ciklusa kojeg jos uvek nije bilo nakon 7 nedelja od porodjaja. Hvala unapred

Ana Life (2024-01-26)

 

Postovana Marina,

Molimo Vas javite se lekaru koji Vam je radio carski rez da odradi pregled i vidi sta je uzrok Vasih bolova.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Jelena (2024-01-22)

Poštovani, da li je normalno u ranoj trudnoći osećati stalni pritisak na bešiku, osećaj težine-nelagodnost i često mokrenje? Hvala unapred!

Ana Life (2024-01-22)

 

Postovana Jelena,

Molimo Vas javite se izabranom ginekologu kako bi video o čemu je reč i da li trebate da uradite odradjene analize urina.

 

Srdačan pozdrav Vasa Analife

 

Teodora (2024-01-17)

Da li mozete da mi protumacite nalaz bHCG (radjen juce) Rezultat <0.100, a ref vrednosti <1 Ciklus na 27 dana, poslednji ciklus 27.12.2023.

Ana Life (2024-01-17)

 

Postovana Teodora,

Molimo Vas javite se svom izabranom ginekologu radi pregleda.

Srdačan pozdrav Vasa Analife

 

Tanja (2024-01-16)

Pitanje: Moje postovanje pre dve godine sam na svoju ruku izvadila marker He4 koji je bio povisen na 90 a dozvoljeno je do 76 ,2 obisla sam sve ginekologe u svom gradu sem miom i tih folikularnih cisti drugog nije bilo ooet vadila markere padali su i na 80 tacno na godinu dana je bio opet 90 u drugim laboratorijama na granici u junu sam otiska za NS odstranila sve sa ginekoloske strane matericu ,jajnike sve je bilo benigno folikularna cista hemorogaricna i miom od 6 cm pa me sad brine da li je taj miom mogao da pidigne he4 marker i dalje nisam mirna oprostite na smetnji imam 45 godina hvala puno ce125 je uvek bio dobar

Ana Life (2024-01-16)

 

Postovana Tanja,

To nije pitanje za nas. Tumačenje rezultata ovim putem bi bilo bas neprofesionalno sa naše strane.

Molimo Vas javite se Vasem lekaru radi misljenja.

Srdačan pozdrav Vasa Analife

 

Dunja (2024-01-02)

Da li kontraceptivne tablete Legravan mogu da piju devojke koje nisu radjale, sa 15-16 godina?

Ana Life (2024-01-02)

 

Postovana Dunja,

Molimo Vas javite se lekaru ginekologu koji se bavi adolescentima i posavetujte se sa njim. Institut za majku i dete ili Tirsova.

 

Srdačan pozdrav

 

Tatjana (2023-11-02)

Zdravo, da li u vašoj klinici moze laparoskopski da se otkloni cista na jajniku?

Ana Life (2023-11-02)

 

Postovana Tatjana,

Mi ne radimo te vrste intervencija.

Srdačan pozdrav Vasa Analife

 

Natasa (2023-11-01)

Postovani, ja i decko zelimo dete, medjutim ovaj mesec sam dobila 15-og Okyt i proslo me je 20-og Okt, nisam imala obimnu menstruaciju, nakon toga radili smo na detetu opet, danas je 01.11, ali ja kao da imam neke promene kod sebe, non stop imam mokrenje, bolove u donjem delu stomaka ne uvek, imala sam dva dana, da li da sacekam do sledece menstruacije ili da odem na pregled ili je to mozda samo prehlada? :/ Hvala

Ana Life (2023-11-01)

 

Postovana Nataša,

Ukoliko imate sumnju da ste trudni, prvo rebate da uradite BHCG analizu iz krvi, a zatim sa rezultatima da odete kod izabranog ginekologa na pregled.

Srdačan pozdrav Vasa Analife

 

Kristina (2023-10-29)

Poštovani, pre 4 dana sam radila Betu i bila je 24,6, poslednji ciklus mi je bio 28.9., ali su mi ovulavije bile oko 20.dana ciklusa. Da li je ta Beta uredna za taj period? I po ciklusu se racuna da sam usla u 5tu nedelju? Hvala na odgovoru.

Ana Life (2023-10-29)

 

Poštovana Kristina,

Molimo Vas javite se ginekolgu kako bi uradio ultrazvučni pregled i potvrdio da li je trudnoća u materici i da li plod ima srčanu radnju.

Ukoliko želite pregled možete da zakazete i kod nas telefonom na 011 319 68 08

Srdačan pozdrav Vasa Analife

 

Nikolija (2023-10-15)

Poštovani, zelimo dete i radimo na tome vec 6,7 meseci ali bezuspesno, da li i koje preglede je potrebno obaviti? Hvala

Ana Life (2023-10-15)

 

Postovana Nikolija,

Morate da dodjete pre svega na pregled u savetovaliste za sterilitet. 

Pregled se sastoji iz specijalistickog pregleda sa konsultacijom i ultrazvucnog pregleda. 

Preglede rade dr Dosev i dr Tosic i cena pregleda (cena poslata na e-mail)

Pregled možete zakazati telefonom na 011 319 68 08.

Srdačan pozdrav Vasa Analife

 

Sanjs (2023-09-11)

Imala sam operaciju dojke prošle godine ,odstranjen je cela dojka i 14 podpazusnih žlezda, pošto je kancer hormonski označeni su mi jadnici.Moje pitanje glasi treba li se čuvati prilikom odnosa ..?? Srdačan pozdrav...

Ana Life (2023-09-11)

 

Postovana ,

Molimo Vas da  sva pitanja koja imate uputite doktoru onkologu i ginekologu  koji Vas prate. Jer su oni kompletno upućeni u Vašu istoriju bolesti.

Srdačan pozdrav Vasa Analife

 

Jelena (2023-08-31)

Postovani, Da li mi mozete reci, na trzistu Srbije da li postoje kontraceptivne pilule koje se piju 84+7 dana, citala sam da takva terapija postoji na trzistu Hrvatske i Evrope? Licno koristimo terapiju kontraceptivima zbog menoragia, standardno Yaz 24+4. Svaki odgovor bih jako cenila. Hvala unapred, Jelena

Ana Life (2023-08-31)

 

Postovana Jelena,

Molimo Vas javite se ginekologu radi konsultacije.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Dragana (2023-08-30)

Poštovanje. Radila sam inseminaciju pre tačno 8 dana juce sam radila beta hcg i rezultat je 12.4 zatim sam i danas ponovila i rezultat je 4.95. Da li je trudnoća u pitanju? Hvala.

Ana Life (2023-08-30)

 

Postovana Dragana,

Molimo Vas javite se ginekologu koji je radio inseminaciju.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Marina (2023-08-20)

U kom periodu ciklusa je najbolje raditi tumor markere za ciste na jajnicima? I da li ima veze doba dana kada je najbolje uraditi. Hvala

Ana Life (2023-08-20)

 

 Postovana Marina,

Molimo Vas da se posavetujete sa lekarom koji Vam je navedene markere tražio.

Srdačan pozdrav Vasa Analife

 

Milijana (2023-08-10)

Radila sam beta hCG rezultat mi je <0.200 mlU/mL zanima me sta to znaci?

Ana Life (2023-08-10)

 

Postovana Miljana,

Molimo Vas javite se svom ginekologu kako bi protumacio rezultat shodno referntnim vrednostima.

Srdačan pozdrav Vasa Analife

 

Vera (2023-08-04)

Pozdrav Da li radite Preimplantancionu diagnostiku embriona?? Hvala

Ana Life (2023-08-04)

 

Postovana Vera,

Ne radimo tu vrstu ispitivanja.

Srdačan pozdrav Vasa Analife

 

Andjela (2023-07-08)

Pozdrav Zanima me cena rupture himena (odnosno uklanjanje nevinosti)

Ana Life (2023-07-08)

 

Poštovana Andjela, 

Kada je ruptura himena u pitanju intervencija se radi u analgosedaciji (blaga vrsta anestezije ) Intervenciju izvodi nas plasticni hirurg. I cena intervencije (cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema, osim odredjenih laboratorijskih analiza krvi,urina i testa na covid ,koje bi ste Vi odradilii. 

Od nalaza potrebno je da imate sledece nalaze:

 -Potrebno je da imate krvnu grupu napismeno.

-Kompletnu krvnu sliku(bez diferencijalne formule)

-Biohemijski parametri

urea,kreatinin,glukoza,bilirubini,alkalna fosfataza,transaminaze(AST i ALT)

elektroliti(kalijum,natrijum,hloridi)

-Parametri koagulacije APTT

Protrombinsko vreme i INR

-Analiza urina , CRP, test na Covid19 ili antitela na Covid 19. Nalazi smeju da budu stari najvise dve nedelje pred operaciju, a test na covid 72h.

Ako ste zainteresovani mozete se javiti na 063322698 Ljupka

Srdacan pozdrav

 

Milos (2023-06-30)

Pozdrav, ovako imam pitanje vezano za moju suprugu. Pre 4 nedelje je imala spontani pobačaj. Nakon toga se javlja porast beta hcg skace na 180, zatim ga pratimo svaka 3 dana, prvo je pao na 150, onda na 130 i zadnji je bio 90, da bi danas opet skocio na 150. E sada me zanima posto svaki drugi dan ide supruga na pregled lekaru ona kaze da je to cista, a bili smo i kod drugog doktora on je rekao da je to vanmatericna trudnoca, sad ne znamo kome da verujemo i sta da radimo, zanima me da li ste imali takve slučajeve, jer nam je neverovatno da bude vanmatericna, a na patologiji su rezultati potvrdili da je bilo spontanog. Ona inace nema nikakve bolove, sem blagog krvarenja koje traje skoro mesec dana.

Ana Life (2023-06-30)

 

Poštovani Miloše,

Molimo Vas javite se ginekologu u tercijarnu zdravstvenu ustanovu kako bi propratili suprugu i videli o čemu je reč.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Jelena (2023-06-29)

Dobar dan, dobila sam udarac u dojku pre mesec dana, od tada me dojka boli nekad manje nekad vise, bol se širi ka pazuhu i ruci. Da li je normalno da bol traje toliko i da li taj udarac može ostaviti neke posledice?

Ana Life (2023-06-29)

 

Poštovana Jelena,

Molimo Vas javite se lekaru kako bi ste odradili ultrazvučni pregled dojki.

Ukoliko se odlučite da pregled radite kod nas, pregled radi naš radiolog dr Čolić i cena pregleda (cena poslata na e-mail)

Pregled možete zakazati telefonom na 069 319 68 08.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Dragana (2023-06-29)

Dobar dan doktore htela sam samo da vam pitam radjena mi je ivf,16.6.2023 je bio embriotransfer.betu sam radila na 10 dan bila je 40.2 a danas mi je bila 98.pa me interesuje vaše mišljenje dali je ok ovakva beta Vraćena su mi dva embriona. Neko kaze da to nešto sporo raste beta pa sam bas zabrinuta ne krvarim i dobro se osjećam nemam nikakve bolove možete li mi vi kao stručnjak objanit zašto beta sporo raste.hvala unapred

Ana Life (2023-06-29)

 

Poštovana Dragana,

Molimo Vas javite se ustanovi gde ste radili IVF postupak, kako bi Vam odradili ultrazvučni pregled .

Srdačan pozdrav Vasa Analife

 

Sonja (2023-06-21)

Postovani, Zanima me koji je postupak spaljivanja ranice na grlicu materice? Koja je procedura najbezbolnija i da li se koristi anestezija kao i cena.hvala

Ana Life (2023-06-21)

 

Poštovana Sonja,

Mi ne radimo konizaciju grlića materice, mi radimo jedino biopsiju.

Naš savet je da se intervencije te vrste rade u tercijarnim zdravstvenim ustanovama.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Nemanja (2023-06-18)

Pozdrav , da li je moguce da. Vena i titra jer sam jer ostetio venu pre 3 god i na isto mesto ki igra vena, desava se po celom telu isto kao misic al vidim da ke vena

Ana Life (2023-06-18)

 

Poštovani Nemanja,

Molimo Vas javite se svom lekaru opste prakse, radi pregleda.

Srdacan pozdrav Vaša Analife

 

Branka (2023-06-16)

da li lek monural utice na rezultat brisa na ureaplazmu koji sam popila 36 sati pre uzimanja brisa? Hvala unapred, pozdrav

Ana Life (2023-06-16)

 

Poštovana Branka,

Molimo Vas posavetujte se sa lekarom koji Vam je prepisao terapiju.

Srdacan pozdrav Vaša Analife

 

Sara (2023-06-14)

Dobar dan, imala sam zastoceni odnos sa deckom (kondom) dok su mi bili plodni dani. On nije ejakulirao ni u kondom ni blizu mene, da li postoji sansa da sam trudna?

Ana Life (2023-06-14)

 

Poštovana Sara,

Ukoliko imate simnju da ste trudni, javite se ginekologu radi pregleda i uradite BHCG analizu iz krvi.

Srdačan pozdrav Analife

 

Vesna (2023-06-10)

Dobro vece... Imam jedno pitanje. Menstruacija mi kasni 7 dana,grudi me bole ali sam sinoc i danas prilikom mokrenja i prokrvarila. Da li je to menstruacija ili mozda trudnoca? Jos mi je nekako rano da radim test.. Hvala puno unapred na odgovoru

Ana Life (2023-06-10)

 

Poštovana Vesna,

Možete da uradite analizu BHCG iz krvi, ona će pokazati da li ste trudni ili ne.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Lela (2023-04-12)

Dobar dan, zivim u inostranstvu i na biopsiji su mi prondjene znacajne promene na grlicu materice. Preporučena mi je leep(loop) procedura. Da li obavljate i koja je cena? Unapred zahvalna

Ana Life (2023-04-12)

 

Poštovana Lela,

Mi radimo tu vrstu intervencije. Intervenciju radi dr Vilendečić. Oko svih detalja, pregleda i pripreme molimo
Vas kontaktirajte sestra Bojanu na 00381 63 323167.

 

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Nina (2023-04-11)

Pozdrav,radila sam test (tacnije 3 testa)nedelju dana pre nego sto je trebalo da dobijem i sva tri su bila pozitivna. Zatim sam dobila ,u dan kada je trebalo ali jako bleda krv prvi dan,drugi braon.Radila ponovo teston negativan. Ne znam sta da mislim?

Ana Life (2023-04-11)

 

Poštovana Nina,

 

Molimo Vas javite se ginekologu radi pregleda.

 

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Ana (2023-04-04)

Dobro vece, imala sam abortus prije 10dana sve je proslo u redu. Posle oporavka sam imala odnos, u toku odnosa nam je pukao kondom. Da li je bezbjedno popiti tabletu za dan posle?

Ana Life (2023-04-04)

 

Poštovana Ana,

Molimo Vas javite se lekaru radi pregleda i konsultacije u vezi Vašeg slučaja.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Ivana (2023-03-26)

Dobar dan, da li kod vas radi prof. dr Ana Mitrovic, ginekolog? Hvala.

Ana Life (2023-03-26)

 

Poštovana Ivana,

 

Ne radi kod nas dr Ana Mitrović.

 

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Emina (2023-03-23)

Poštovani, Dobila sam menstruaciju 2.3.. Imala sam odnos 16. 3. i nisam sigurna da nije bio skoz zaštićen. Popila sam escapele isto dana. Pila sam dva puta, ranijih godina, i nisam imala nikakve smetnje. Sada sam imala tezak proliv posle 5 dana od uzimanja pilule, a 7. dan nakon uzimanja tablete pojavilo mi se nesto smedje. Stomak me boli kao da ću da dobijem. Inače imam obilne menstruacije, pa se plašim jel ovo ciklus ili reakcija.na hormone. Da li ću imati i sada menstruaciju i dobiti opet po planu 30.3.? Da li i kada trebam ici kod lekara? Jako sam uplašena. Imam 44.godne.

Ana Life (2023-03-23)

 

Poštovana Emina,

Samo Vas ginekolog koji ima uvid u vase stanje moze da savetuje sta dalje bi trebalo da radite

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Milena (2023-03-19)

Postovani, krvna slika je uredna bez povecanih vrednosti CRP-a i sedimentacije, trombocita, leukocita…, cokoladna cista je manja nego ranije upotrebom pilula. Medjutim, He4 je blago povecan ( za tri veci od maksimalne granicne vrednosti) kao i Roma index ( za 1.5 veci od maksimalne granicne vrednosti). Ce125 je uredan. Da li ovaj rezultat neminovno znaci da tumor postoji ili da je samo povecan rizik? Da li se resava iskljucivo operativnim putem? Generalno, da li je rezultat opasan i zabrinjavajuci?

Ana Life (2023-03-19)

 

Poštovana Milena,

Molimo Vas da se javite Vašem ginekologu kako bi Vam dao adekvatan savet.

Tumacenje rezultata ovim putem bilo bi jako neprofesionalno sa nase strane.

 

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

An?ela (2023-03-01)

Poštovani, u kom delu menstrualnog ciklusa je najbolje obaviti ultrazvuk radi provere da li postoje policistični ovarijumi?

Ana Life (2023-03-01)

 

Poštovana,

Ultrazvučni pregled je najbolje raditi kada se završi ciklus.

Ukoliko se odlučite da kod nas uradite pregled, možete ga zakazati telefonom na 011 319 68 08

 

Srdačan pozdrav Vasa Analife

 

sabina (2023-03-01)

dobar dan ovako jedno pitanje osecam se cudno imam mucnine dol u dojkama smetaju mi parfeme21 .1. sam imala normalan ciklus bez ikakvih mucnina i td 14.2.sam dobila ciklus bez bolova u stomaku manje krvarenje nego obicno uradila test kucni to jutru i pokoza dve crte stim da je ta bila druga bleda dosta 17.sam otisla uradila betu hcg iz krvi bila je 1.sad 24 februara uradila opet betu bila je 0.200 rezultat a sad marta 10 bi mi trebao biti sledeci ciklus dal da ponovim betu hcg ili da cekam da ciklus izostane kolko sam nesto racunala ovulacija mi je trebala biti 24 februara

Ana Life (2023-03-01)

 

Poštovana Sabina,

Za odgovor na Vase pitanje je neophodan je pregled ginekologa, da se iskljuci bilo kakav uzrok vaseg stanja. Sigurno ce ginekolog uraditi ultrazvuk da iskljuci trudnocu i vanmatericnu trudnocu. 

 

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

olja (2023-02-21)

postovanje zanima me prosle godine sam imala menstuaciju na 23 do 27 dans.Skoro sam imala odnos oko 20 januara bas kada sam imala menstuaciju ,a trebalo je da sam sada dobila 14 januara ,sad je već 31 dan,da li treba da brinem ili da sacekam jos neki dan ..

Ana Life (2023-02-21)

 

Poštovana Olja,

Molimo Vas javite se ginekologu  radi pregleda.

 

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Milana (2023-02-21)

Postovani, U januaru 2022 sam se porodila a od marta pijem logest. Poslednji ciklus mi se zavrsio u petak 17.02., od subote pijem novu kutiju. Nisam propustila nijednu pilulu, mozda sam sat zakasnila. Danas primetim krvarenje. Od cega to moze biti? I da li sam zasticena od trudnoce, jer sam imala rizican odnos. Pre 2 ned.sam isla na kontrolu, sve je bilo u redu.

Ana Life (2023-02-21)

 

Poštovana Milana,

Molimo Vas javite se ginekologu koji Vam je prepisao terapiju, radi pregleda.

 

Srdačan pozdrav Vaša Anallife

 

Milica (2023-02-11)

Postovani, zanima me da li biste mogli da mi kazete, imam 17 godina i jos uvek nisam imala odnose. Ustanovljena mi je brisom kandida jos u novembru i od tada pokusavam da je izlecim. Prvobitno sam koristila canesten prvo cetiri nedelje, onda cetiri pet dana ne i zatim ponovo 3 nedelje i ispiranje sodom bikarbonom. Zatim sam nakon nekog perioda koristila belu misuru sa dektanolom. I sve mi je to ublazavalo i svrab i neprijatan miris, a i crvenilo je nestalo. Problem je u tome sto svrab nestane i neprijatan miris, a nakon mastrubacije se ponovo javi ili sad zadnje nakon misure mesec dana bez mastrubiranja nisam imala svrab a neprijatan miris malo i nakon mastrubacije svrab se vratio i smrad pogorsao i tako sve u krug otkako sam pocela da se lecim. Trenutno imam problema i sa urinom, imam dosta bakterija. cekam rezultate urinokulture. Koristila sam cefalkasin i nije pomogao i sad nakon rezultata cu verovatno neki drugi antibiotik da pijem. Pa me zanima zbog cele te situacije i svih lekova koje sam koristila sta treba dalje da radim kako bi izlecila kandidu i da bi meni najvaznije neprijatan miris nestao? Hvala unapred.

Ana Life (2023-02-11)

 

Poštovana, 

Naš sajt održavaju administratori, tako da nismo u mogućnosti da Vam damo adekvatan odgovor. Molimo Vas javite se Vašem lekaru kako bi Vam dao adekvatan savet.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Natalija (2023-02-08)

Poštovani/a, molim Vas za odgovor. Pijem pilule Yasmin redovno poslednjih godinu dana i osam meseci, 15.1. sam imala nezaštićen odnos, prilikom kog je partner ejakulirao u mene. Odmah nakon toga sam popila za svaki slučaj i pilulu za dan posle, i nastavila sa redovnim uzimanjem kontraceptivnih pilula. 30.1. sam za svaki slučaj uradila beta HCG iz krvi i dobila rezultat <0,2; dok mi je ciklus počeo 31.1., kada je i trebalo, i trajala je 7 dana kao i inače, iako je za nijansu bila manje obilna. Da li je mogućnost trudnoće isključena? Hvala unapred na odgovoru.

Ana Life (2023-02-08)

 

Poštovana Natalija,

Molimo Vas javite se Vasem ginekologu radi pregleda i konsultacije.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Sara (2023-02-07)

Postovani, da li mozete da mi kazete koja je cena kompletnog ginekoloskog pregleda? Hvala unapred.

Ana Life (2023-02-07)

 

Poštovana Sara,

Kompletan ginekoloski pregled u nasoj bolnici obuhvata 6 pregleda: 

1.Specijalisticki pregled ginekologa

2.Bimanuelni pregled

3.Pregled pod spekulumom 

4. Kolposkopija i Papa bris

5. 2D Abdominalni ultrazvuk male kralice (preko stomaka)

6. 2D Vaginalni ultrazvuk male karlice

I cena svih tih pregleda (cena poslata na e-mail)

Pregled radi dr Nada Radakovic, dr Vilendecic, dr Tosic i dr Potpara. 

 

 

 

A ukolilo zelite pregled kod dr Zivanica on se sastoji iz :

 1.Specijalistickog pregleda ginekologa

2.Bimanuelni pregled

3.Pregled pod spekulumom 

4. Kolposkopija i Papa bris

5. 3D/2D Abdominalni ultrazvuk male kralice (preko stomaka)

6. 3D/2D Vaginalni ultrazvuk male karlice i cena pregleda (cena poslata na e-mail)

Uz 2D/3D ultrazvuk dojki (cena poslata na e-mail)

 

Preglede mozete zakazati na 0113196808 

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Sla?ana (2023-01-31)

Poštovani, dobila sam dva puta u decembru razlika između poslednjeg dana menstruacije i prvog je 15 dana. Sad je 31.1 ja još uvek nisam dobila. Nemam nikakve simptome sem da sam konstantno nervozna i umorna. Radila sam 2 testa nakon nedelju dana kašnjenja i nakon 11 dana i oba su negativna. Šta da radim?

Ana Life (2023-01-31)

 

Poštovana Sladjana,

Javite se ginekologu radi pregleda.

 

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Ivana (2023-01-24)

Postovani zadnja menstruacija je bila 02.01.2023. uradila sam betahcg juce i iznosio je 25.18. Imam blage mucnine pospanost. Da li test pokazuje trudnocu ? Hvala unapred

Ana Life (2023-01-24)

 

Postovana Ivana

Ako pogledate na nasem sajtu pise da se trudnoca potvrdjuje ultrazvucnim pregledom vaginalnom sondom negde od 5 nedelje racunajuci dan poslednje menstruacije.

Kod Vas bi to bilo pocetak februara.

 

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Ljiljana (2023-01-17)

Postovani, Pocela sam uzimati pilule Yaz prvog dana menstruacije (20.12.) i pila sam ih 13 dana (do 1.1.) kada sam prestala. 4.1. sam imala oskudno krvarenje. Da li je to bio prvi dan menstruacije? Postoji li mogucnost za trudnocu s obzirom na to da sam cijelo vrijeme imala nezasticene odnose? Hvala za odgovor.

Ana Life (2023-01-17)

 

Poštovana Ljiljana,

Molimo Vas javite se ginekologu radi pregleda.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Romana (2023-01-15)

Pre mesec dana sam bila na redovnoj kontorli kod ginekologa.Ustavnovljene su mi 3 ciste na 2 jajnika.Radila sam tumor marker CE125 mi je u granicama normale HE4 je bio 90.Posle mesec dana ponavljanja CE125 je u granicama normale a HE4 je 100.Na sta to ukazuje?

Ana Life (2023-01-15)

 

Poštovana Romana,

Molimo Vas konsultujte se sa doktorom koji Vam je radio pregled i koji Vam je tražio da radite tumor markere.

 

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Dragana (2023-01-10)

Dobar dan .Poslednja menstruacija je bila u julu prošle god .Bila je oskudna .Danas se posle odnosa pojavilo malo krvi ,zabrinuta sam da li je to menstruacija ?

Ana Life (2023-01-10)

 

Poštovana Dragana,

Molimo Vas javite se ginekologu radi pregleda.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Tanja (2023-01-04)

Postovanje. Kasni mi 4 dana, radila sam test koji je pokazao blagu roze crticu. Juce sam vadila krv, Beta je 25,7. Doktor mi je rekao da dodjem na kontrolni pregled za nedelju dana, da potvrdimo trudnocu. Medjutim, jutros sam dobila grceve (nalik onim u ciklusu) i pocela sam da krvarim. Da li je to normalno ili je moguce da je doslo do pobacaja? ????

Ana Life (2023-01-04)

 

Poštovana Tanja,

Ukoliko ste dobili krvarenje odmah se javite ginekologu u nadležnu zdravstvenu ustanovu tercijarnog tipa.

 

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Katarina (2022-12-12)

Dobro vece, imam jedno pitanje 8 nedelja sam trudnoce , do tad sam uvek osetila malo ziganje, kad naglo ustanem, kinem ili tako ,u porodici sam dozivela stres , posle toga nists vise ne osecam , da li imam razlog za brigu

Ana Life (2022-12-12)

 

Poštovana Katarina,

Posavetujte se sa ginekologom koji Vam vodi trudnocu.

I ukoliko je sve ok, uživajte u trudnoći!

Srdačan pozdrav VašaAnalife

 

Mina (2022-12-08)

Šta može da se vidi iz berisa vulve? Hvala unapred.

Ana Life (2022-12-08)

 

Poštovana Mina,

Iz brisa vulve može da se vidi ima li nekih patogenih bakterija tu ili ne?

 

Jovana (2022-11-18)

Posle menstruacije su mi počeli bolovi u grudima i natekle su mi. Pre 3 dana sam radila test i negativan je. Juce mi se pojavilo blago krvarenje a treba da dobijem menstruaciju za 13 dana. Da li je to opasno i sta se desava? Nisam u Srbiji pa ne mogu da idem kod ginekologa. Unapred zahvalna na odgovoru.

Ana Life (2022-11-18)

 

Postovana Jovana,

Javite se ginekologu radi pregleda i uradite ultrazvucni pregled dojki.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Andjela (2022-11-15)

Postovanje, trudna sam 6 nedelja i 4 dana. Rizicna trudnoca zbog krvarenja od pete nedelje, strogo mirovanje.. terapija utrogestan, alerakt, mama vit. Takodje dijagnostikovana mi je urinarna infekcija i pila sam sinacilin, zavrsila sam sa njim pre 4 dana...Danas ponovo mi se pojavio braon iscedak, lici na staru krv, interesuje me da li je razlog za brigu? Uz mi je zakazan tek za petak, pa sam malo u panici...

Ana Life (2022-11-15)

 

Poštovana Andjela,

Molimo Vas javite se u najbližu ginekološku ustanovu tercijarnog tipa.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Ljilja (2022-11-01)

Postovani,zanima me da li moram da radim dilataciju grlica ako nemam krvarenje?Porodila sam se pre 30 dana i isla na kontrolu posle 7 dana od porodjaja. Hvala

Ana Life (2022-11-01)

 

Poštovana Ljiljo,

Molimo Vas da dodjete na pregled kod ginekologa, kako bi doktori videli o čemu je reč.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Ivana (2022-10-15)

Postovani, Zanima me da li postoji mogucnost trudnoce ako sam imala 37 temperaturu i samo dva dana mucninu i povracanje.

Ana Life (2022-10-15)

 

Poštovana Ivana,

Molimo Vas uradite analizu BHCG iz krvi, pa će te videti da li ste trudni ili ne.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Jelena (2022-10-13)

Pozdrav, suprug i ja imali smo nezasticeni odnos, nakon 6 sati od odnosa popila hitnu kontracepciju nakon dve nedelje mozda pak malo jace dobila sam redovan ciklus u trajanju od 4 dana. Nakon ciklusa tacno na 28-mi dan dobila sam ali u malim kolicinama prvi dan malo crveno drugi dan smedje i proslo, nakon 12 dana posle mokrenja sam se obrisala bio je smedji sekret i vise ga nije bilo, e sad ne znam sta se desava grudi su osetljive kao kad trebam dobiti, danas bas sam ceo dan imala neke dosadne mucnine. Pa sad da li ke zbog hormonskih tableta ili moguce trudnoce zaista ne znam, a strah me da uradim test ????

Ana Life (2022-10-13)

 

Poštovana Jelena,

Molimo Vas javite se ginekologu radi pregleda.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

DRAGANA (2022-09-27)

DOBAR DAN,SKORO DVE GODINE POSTOJI POLIP ENDOMETRIJUMA ALI ZBOG SMENJIVANJA BAKTERIJA U VAGINALNOM I CERVIKALNOM BRISU NIKAKO NE MOZE DA SE URADI HISTEROSKOPIJA.PRISUTNA JE ISERIHI I LECENA ANTIBIOTICIMA KONSTANTNO TAKO DA KAD SE ISERIHI IZLECI ONDA SE POJAVE DRUGE BAKTERIJE NASTALE OD ANTIBIOTIKA I TAKO ZACARANI KRUG VEC SKORO DVE GOD. DA LI POSTOJI MOGUCNOST INTERVENCIJE JER NE POSTOJI MOGUCNOST ZACECA DOK JE POLIP PRISUTAN A VEC JE MI 39 GODINA A IMAM JEDNO DETE OD 6 GOD.UNAPRED ZAHVALNA NA ODGOVORU

Ana Life (2022-09-27)

 

Poštovana Dragana,

Molimo Vas dodjite na pregled kod našeg ginekologa dr Vilendečića.
Bez pregleda ne možemo ništa konkretnije da Vam kažemo. 

Jedino što možemo da Vam kažemo je da: intervenciju ne možemo da radimo sa lošim brisevima.

Pregled možete zakazati na 011 319 68 08

 

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Ana (2022-09-23)

Poštovani, da li može doći do oplodnje ovoga meseca, budući da je 10. dana ciklusa folikul veličine 10mm?

Ana Life (2022-09-23)

 

Poštovana Ana,

Molimo Vas dodjite na ultrazvučni pregled kod naših ginekologa.

Pregled možete zakazati na 011 319 68 08.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Sanja (2022-09-18)

Postovani, menstruacija mi je kasnila 5dana,uradila sam sva testa, pozitivna, onda 6dan kad sam mokrila pojavila se tamno smedje samo kada se brisem, uradila sam jos dva testa i oni su pozitivni, dal sam ja trudna?

Ana Life (2022-09-18)

 

Poštovana Sanja,

Uradite BHCG analizu iz krvi i javite se ginekologu radi pregleda.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Milica (2022-09-01)

Imam pitanje Imala sam nezasticen odnos nisu mi plodni dani treba dobijem za 5 dana menstruacije redovne , evakuirao u meni alisam popila odmah tabletu escapele .. dali postoji sansa za trudnocu?

Ana Life (2022-09-01)

 

Poštovana Milice,

Sačekajte dve nedelje da prodju od odnosa, pa uradite BHCG iz krvi ili se javite Vasem ginekologu radi pregleda.

Srdačan pozdav Vaša Analife

 

Radana (2022-08-19)

Poštovani, Imam 20 godine. Već godinu dana imam problem sa aknama koje nisu reagovale na terapiju od strane dermatologa. Na zahtev endokrinologa uradila sam određene nalaze te su pokazali da su mi estrogen i progesteron sniženi, tj ispod normale. Na zahtjev ginekologa propisana mi je terapija Diane 35 (6 mjeseci) koje će eventualno riješiti moj problem sa licem. Već je 17. dan kako ih pijem i vidim da se lice naglo pogoršalo. Kada bih mogla očekivati boljitak i da li je istina da se akne vraćaju po završetku terapije? Unaprijed zahvalna

Ana Life (2022-08-19)

 

Poštovana Radana,

Molimo Vas da se konsultujete sa lekarom koji Vam je prepisao terapiju.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Nina (2022-08-17)

Postovani, Zanima me da li radite uklanjanje moluski sa genitalne regije i da li to radi dr. Radakovic? Hvala u napred.

Ana Life (2022-08-17)

 

Poštovana,

Ne radimo tu vrste intervencije.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

???????? (2022-07-30)

Poštovanje! Imam 47 godina, dvoje odrasle dece i oko 3, 4 god otprilike pila sam legravan, iako nisam imala odnose 5 godina. U subotu sam popila poslednju tabletu iz pakovanja. U noć ponedeljak na utorak sam imala odnos, nakon 5 godina, nezaštićen. Kolike su šanse da ostanem u drugiom stanju, treba dans da dobijem, naznaka nema. Danas je 7. dan od poslednje pilule a 4.dan nakon odnosa. Ako postoji šansa, jer sam plodna, kad najranije mogu da uradim betu ili urinski test? Hvala!

Ana Life (2022-07-30)

 

Poštovana,

Molimo Vas javite se Vasem lekaru radi pregleda. BHCG mozete da uradite dve nedelje nakon plodnih dana (ovulacije)

Srdačan pozdrav Vaša Analife 

 

Daria (2022-07-14)

Poštovani, 8 dana nakon popijene escapelle pojavilo se krvarenje mislila sam da je mentruacija, koje je trajalo kao i mentruacija samo sto se javila ranije od očekivane mentruacije, prvih par dana punim intezitetom zatim vrlo malo u vidu tackastog krvarenja, zatim se nadovezalo krvarenje kao mentrualno opet jačim intezitetom da li postoji mogucnost da se krvarenje nakon pilule nadovezalo na mentruaciju koja je trebala početi baš kada i to obilnije krvarenje kakva je inače mentruacija? Da li je to posledica popijene pilule?Ciklus sam trebala dobiti u periodu od 15- do 17 jula ,jer je predhodni bio 17 juna. Hvala unapred

Ana Life (2022-07-14)

 

Poštovana javite se ginekologu radi pregleda.

 

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Fatima (2022-06-17)

Dobro vece ja sam imala ciklus 2 puta u mesecu 1 i 26 maja danas sam uradila test za trudnocu prvo je izasla zadjna crvena pa posle 2 minuta je pojavila prva blago crvena

Ana Life (2022-06-17)

 

Poštovana Fatima,

Molimo Vas javite se ginekologu radi pregleda.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Nena (2022-06-16)

Zdravo. Jako sam zbunjena pa me zanima vase misljenje. Poslednja menstruacija mi je bila 8.Maja. Od tad smo radeli na bebi. Kasni 10 dana sad menstruacija, imam simptome trudnoce. Grudi natecene i bolne na dodir, probadanje u donjem stomaku ( naj vise sa desne strane), povremeno mucnine, nadutost, pospanost, promenu raspolozenja... ali beta negativna 0.01. Da li je moguce da sam kasnije ostala trudna pa zato beta ne pokazuje? Izvinite na duzem postu i hvala.

Ana Life (2022-06-16)

 

Poštovana Neno,

Javite se ginekologu radi pregleda.
Srdačan pozdarv Vaša Analife

 

Marina (2022-05-16)

Postovani,da li ugradjujete kontraceptivni implant i po kojoj ceni?

Ana Life (2022-05-16)

Poštovana Marina,

Ne radimo intervencije te vrste.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Tena (2022-05-16)

Postovani, u decembru su mi anoskopskim pregledom dijagnostifikovani unutrasnji hemoroidi II stepena koji su nize spusteni i lako prokrvare. Smirili su se, ali cim se malo prehladim upale se i evo krvare po malo vise od dve sedmice. Na koji nacin zaustaviti krvarenje i da li mogu da se izlece bez operacije? Treniram, krv mi je u redu, jedem zdraviju ali suvlju visoko proteinsku hranu.

Ana Life (2022-05-16)

Poštovani / Poštovana Tena,

Nažalost, ne mogu komentarisati nalaz drugog kolege, niti davati savete o tretmanu Vašeg problema, pošto ja nisam obavio pregled. 

O svemu što Vas zanima vezano za rešenje tegoba koje imate možemo razgovarati tek nakon pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda 

(cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber):
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h i sredom od 14.00-18.30h.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Kristina (2022-05-09)

Poštovani. Imala sam braunkasti tačkasto krvarenje 30.aprila trajalo 3 dana. Uradila betu 76 taj dan kada sam trebala dibiti pa za jedan dan se povecalo na 136 za 3 dana 551. Pokrivarila sam. Danas mi je uradjen ultrazvuk gde se vidi g.m i plod. Dal ima śanse da beba ostaje snama?

Ana Life (2022-05-09)

Poštovana Kristina,

To će pratiti Vaši lekari. Molimo Vas slušajte njihove savete i mirujte.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Mirjana (2022-04-30)

Dobar dan vadila sam krv za utvrdj8vanje trudnoce vrednost je <0.200...mozete li mi reci sta znaci

Ana Life (2022-04-30)

Poštovana Mirjana,

 

Tumacenje rezultata ovim putem bilo bi jako neprofesionalno sa nase strane, molimo Vas javite se Vasem ginekolgu radi pregleda. 

 

Srdacan pozdrav Vaša Analife

Olivera (2022-04-28)

Inace Sam jako plasljiva I moram da cujem Jos jedno misljenje.. Menstruacija mi je kasnila 20 dana.uradila Sam 4 kucna testa I bila su negativna.. nikakve simptome Nisam imala..odem kod Dr na ultrazvuk SE ne vidi uradim betu beta 5.kaze ponovi za par dana Ali u d.zdravlju kod druge doktorka odem posle nedelju dana uradim betu beta 3.tog Dana I prokrvarim.to je vec bilo skoro mesec Dana od poslednje menstruacije.ona mi kaze da Sam dobila Ali me nije pregledala I za nedelju dana mi je zakazali ultra zvuk ..na kome mi je rekla da imam dve velike ciste.radila Sam I hormone sve ok.ali ja posto Sam plasljiva I jako mi je bilo cudno to krvarenje koje je trajalo 5 Dana a inace 7.i posle par dana samo braonkasto bledo..e Po preporuci odem kod treceg lekara beta mi je bila 7.posle tog krvarenja..on mi je zakazao ultrazvuk sondom..za nedelju dana..rekao mi je da je sve u redu da nema nikakve trudnoce ni ciste da ocekujem menstruaciju koju Sam dobila posle tog krvarenja opet. Sada mi je opet cudna ta menstruacija..prvi Dan tamno braon dva Dana manje nego uobicajno jer meni drugi I treci Dan jako Puno ide..vec Sam imala van matericnu sa velikim komplikacijama 1999 I jako SE plasim..ovde doktori ne zele lepo da objasne ..da od simptome Sam imala bolove u ramenu I ruci koje me bolucka Po nekad..mada me to I pre svega ovoga nekada bolelo..ja neznam na cemu Ili znam Ali strah je jaci?molim za vase misljenje.kada mi je tada prvi put kasnilo zadnja mestruacija je bila 15 February..6 aprila Sam imala krvarenje 5 Dana..I sada 26 aprila pocelo ..na 21 dan a inace je na 28..ne boli me stomak..molim za misljenje..I hvala unapred

Ana Life (2022-04-28)

Poštovana Olivera,

Postavljanje dijagnoze ovim putem bilo bi jako neprofesionalno sa nase strane. Molimo Vas da zamolite Vašeg ginekologa da Vam sve lepo i detaljno objasni.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

Una (2022-04-12)

Postovani, Da li neki ginekoloski razlozi mogu stvarati probleme sa mokracom? Problem je u tome sto cim ustanem sa wc šolje osetim da mi se ponovo mokri, urinokultura je uredu, inace nevina, pa da li je potrebno uraditi neke briseve, nista me ne boli,pece,svrbi, imate li neki savjet. Unapred hvala.

Ana Life (2022-04-12)

Postovana Una,

Javite se urologu radi konsultacije.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Dragana (2022-04-09)

Poštovani,zanima me da li bi obični vaginalni i obični cervikalni bris uočio gonoreju ako je ima? Ili je ciljani bris na nju jedini način? Lijep pozdrav!

Ana Life (2022-04-09)

Postovana Dragana,

Molimo Vas proverite sa laboratorijom u kojoj ste radili briseve, mi nemamo nasu laboratoriju.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Tijana (2022-04-06)

Postovani,da li je moguca ugradnja spirale nakon konizacije?Dijagnoza nakon konizacije je bila cancer in situ,medjutim konizacijom je sve skinuto "do zdravog",Skinuto mi je klasicnom konizacijom 2 cm grlica.Dva puta sam nakon toga radila papa i kolposkopiju i rezultati su bili dobri,II grupa.

Ana Life (2022-04-06)

Postovana Tijana,

Molimo Vas pozovite na 069 319 68 08 svakog radnog dana posle 15h, kako bi smo Vas spojili sa doktorkom radi konsultacije. 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Dragana (2022-04-01)

Poštovani, Imam 27 god.,nisam rađala i voljela bih čuti Vaše stručno mišljenje za sledeći problem. Unazad pola godine imam probadanje u predjelu oba jajnika koje se širi niz prepone,a na dodir je ranjiv osjećaj,te žarenje po dnu stomaka prema bešici i mokraćnoj cijevi.Ti bolovi su onemogućili kretanje i sjedenje.Imala sam osjećaj da će mi cijela zdjelica izgorjeti.Onda su počeli i tupi bolovi ,kao oko klitorisa prema vaginalnom ulazu,koji se reflektuju u dubinu tkiva i čak stidnih kostiju.Kod ginekologa je nađen izmjenjen urin test trakom(povećan broj eritrocita i leukocita) ,te zbog izmjenjenog urina mi je dr davala kroz mjesec dana sledeće: Ciprol 7 dana,3 kesice Monural praška,ukupno 23 dana Uvenol čaj bez prekida i Utisept kapsule 10 dana.Meni je bilo sve lošije.Uradila sam urinokulturu tek nakon svega popijenog i u njoj nije bilo bakterije.Urađena magnetna rezonanca male karlice,koja glasi: -paraovarijalna cista uz prednji trbušni zid desno(anteriorno od desnog jajnika) i uz bešiku veličine 31 mm(koju imam 4 godine,nikad nije pucala uz objašnjenje da je tvrđe opne,ali nije ni stvarala neke smetnje). -cista žutog tijela 16 mm -intramuralni miom 22mm -subserozni miom 5 mm. -Nešto vode na dnu peritonealne duplje(pretpostavlja se fiziološke prirode) -edematozan desni jajnik. Rezultati markera Ca125=20,4 (0-35); HE4= 29 ; Roma = 2,2 Zatim prvi put uradim sledeće briseve: vaginalni na aerobe,anaerobe i gonoreju i cervikalni na hlamidiju,mikoplazmu i ureaplazmu. Nađena Ešerihija Koli u vaginalnom brisu. Data terapija Zinnat 2×500 mg 10 dana,od koje se konačno počinjem osjećati bolje,nestali su žareći bolovi u zdjelici,ali probadanje u predjelu oba jajnika i prepona i od prepona ka središnjem dijelu zdjelice je prisutno i dalje,uz ranjivi osjećaj na dodir, kao i oni pomenuti nesnosi tupi bolovi koje navodim "u predjelu klitorisa" od kojih ne mogu sastaviti noge jer se tada bol pogoršava. Tek prije par dana sam napipala desno od klitorisa,dublje ispod sluznice,između velike i male usne neke kvrge koje se na oko ne vide,ali na dodir me tupo bole. Zanima me,kakve tu kvrge mogu biti? I da li je moguće da ovi probadajući i ranjivi bolovi na dodir u predjelu jajnika i prepona prema središnjem dijelu zdjelice mogu biti od nađene Ešerihije u vaginalnom brisu?Nije mi rečeno ni od čega bi mogao jajnik biti edematozan. Unaprijed hvala, Lijep pozdrav!

Ana Life (2022-04-01)

Postovana Dragana,

Molimo Vas javite se ginekologu radi pregleda i ispitivanja.

 

Cilj foruma bolnice Analife je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko

dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu.

 

Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati

raznih analiza, kao ni komentaristi zdravstveni nalazi koji nisu obavljeni u našoj kući. To bi bilo izrazito

neprofesionalno i neozbiljno.

 

 

S poštovanjem

Analife

 

Lina (2022-03-20)

Da li mogu danas da uradim kucni test na trudnocu,ako sam samo sinoc koristila propvag vaginalete... Da li ce uticati na rezultat?

Ana Life (2022-03-20)

Postovana Lina,

Precizinije je da odete u laboratoriju i uradite analizu  BHCG iz krvi i javite se sa rezultatom izabranom ginekologu.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Marija (2022-03-18)

Poštovani, Zanima me cena kompletnog ginekološkog pregleda kod dr Nade Radaković. Srdačan pozdrav

Ana Life (2022-03-18)

Postovana Marija,

Kompletan ginekoloski pregled u nasoj bolnici obuhvata 6 pregleda: 

1.Specijalisticki pregled ginekologa

2.Bimanuelni pregled

3.Pregled pod spekulumom 

4. Kolposkopija i Papa bris

5. 2D Abdominalni ultrazvuk male kralice (preko stomaka)

6. 2D Vaginalni ultrazvuk male karlice

I cena svih tih pregleda (cena poslata na e-mail)

Pregled radi dr Nada Radakovic, dr Vilendecic, dr Tosic 

 

 Kod dr Potpare je sada promo cena kompletnog pregleda(cena poslata na e-mail)

 

A ukolilo zelite pregled kod dr Zivanica on se sastoji iz :

 1.Specijalistickog pregleda ginekologa

2.Bimanuelni pregled

3.Pregled pod spekulumom 

4. Kolposkopija i Papa bris

5. 3D/2D Abdominalni ultrazvuk male kralice (preko stomaka)

6. 3D/2D Vaginalni ultrazvuk male karlice i cena pregleda(cena poslata na e-mail)

Uz 2D/3D ultrazvuk dojki (cena poslata na e-mail)

 

Preglede mozete zakazati na 0693196808 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Sonja (2022-03-10)

Poštovani, Već godinama imam redovan ciklus, međutim nakon primljene prve doze Pfizer vakcine menstruacija mi kasni. Vakcinu sam primila pre 10 dana, a trebalo je da dobijem ciklus pre 8 dana. Da li je to uobičajeno, normalno? Uradila sam test za trudnoću i negativan je, ali se i dalje brinem. Hvala unapred.

Ana Life (2022-03-10)

Postovana Sonja,

Javite se ginekologu radi pregleda, kako bi se videlo sta je uzrok neredovnog ciklusa.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Milena (2022-03-02)

Postovani,radila sam betu hcg bila mi je 19,3 menstraciju sam dobila 7.2 i zavrsila se 11.2 14.2 poceo je da mi izlazi braon iscedak i posle 2,3 dana pocelo je krvarenje,imala sam i grceve u stomaku kao kad treba da dobijem...Sa prvom trudnocom mi je bilo isto ovako,pa me zanima vas odgovor...

Ana Life (2022-03-02)

Postovana Milena,

Ukoliko je beta pozitivna, vrlo verovatno da se radi o trudnoci, potrebno je sada da se javite Vasem ginekologu kako bi se uradio ultrazvucni pregled i potvrdila trudnoca.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Renata (2022-02-14)

Postovani. Bila sam u bolnici u 16.nedelji trudnoce zbog krvarenja malo jaceg. To je trajalo tri dana i stalo prepiremo mirovanje sto i radim. Ali mi se desilo dva tri puta kad idem u vc na papiru mi se pojavi malo malo crvenkaste krvi eto koliko da isprlja papir. Da li je to opasno? Na kontrolu idem sledeće nedelje inace sam sad 21.nedelja.A zaboravila sam da kazem da mi je tad posteljica PMU.

Ana Life (2022-02-14)

Postovana,

Ukoliko imate imalo krvarenja javite se u tercijarnu zdravstvenu ustanovu.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Mina (2022-02-12)

Poštovani, Zanima me cena kompletnog ginekološkog pregleda kod dr Nade Radaković. Pozdrav

Ana Life (2022-02-12)

Postovana Mina,

Kompletan ginekoloski pregled u nasoj bolnici obuhvata 6 pregleda: 

 

1.Specijalisticki pregled ginekologa

 

2.Bimanuelni pregled

 

3.Pregled pod spekulumom 

 

4. Kolposkopija i Papa bris

 

5. 2D Abdominalni ultrazvuk male kralice (preko stomaka)

 

6. 2D Vaginalni ultrazvuk male karlice

 

I cena svih tih pregleda (cena poslata na e-mail)

 

Pregled radi dr Nada Radakovic.

Preglede mozete zakazati na 0693196808 

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Marijana (2022-02-12)

Pozdrav, zanima me cena vakum abortusa i šta je od dokumenata/nalaza potrebno da bi se izvršilo? Hvala

Ana Life (2022-02-12)

Postovana Marijana,

Mi ne radimo abortuse.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Anja (2022-02-10)

Postovani radila sam OGTT, rezultati su sledeci: Glukoza 4.5 / 8.6 / 5.1 Insulin 6.6 /  49.6 /  56.3 HOMA- IR 1.3 (insulinska senzitivnost) Posto je navedeno na rezultatu da je preko 2 ins.rezistencijs, da li to znaci da je ovo moje ok Hvala

Ana Life (2022-02-10)

Postovana Anja,

Molimo Vas da rezultate testa odnesete Vasem lekaru koji Vam je dao uput za OGTT.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Nevena (2022-02-09)

Poštovani, nakon 15 ispijenih kutija yazz pilula, planiram da prestanem samoinicijativno jer osecam da mi je potrebna pauza. Naime, imam policisticne jajnike, takodje problem sa bubuljicama, koji trenutno nije zastupljen, pa se nadam da se nece vracati isti, takodje da nece biti problema kada naglo prestanem da ih pijem. Da li mozete da me posavetujete sta je najpametnije? Unapred zahvalna.

Ana Life (2022-02-09)

Postovana Nevena,

Svako ukidanje hormonske terapija radi se u dogovoru sa doktorom koji je prepisao terapiju.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Danicka (2022-01-19)

Dobar dan, vec mesec dana imam problem, imam krvavi sekret svakodnevno, naditost u stomaku, i bol ispod pazuha, u mom mestu nema privatnih ginekologa, a u drzavnoj ustanovi samo hitne slucajeve, ja ne spadam u hitne slucajeve po njihovom i ne zakazuju pregled. Bas sam zabrinuta

Ana Life (2022-01-19)

Postovana Danicka,

Ukoliko imate krvarenje duzni su da Vas prime, ovim putem ne mozemo da postavljamo dijagnoze i ordiniramo terapiju, to bi bilo neprofesionalno sa nase strane.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Branka (2022-01-13)

Poštovani, stigao mi nalaz papa teata IIIa grupa ASCUS. Kolposkopija uredna. HPV tipizacija prije 3 godine negativna. Šta mi predlažete da uradim koji pregled i za koliko vremena? Hvala unapred.

Ana Life (2022-01-13)

Postovana Branka,

Prvi korak je pregled i kolposkopija kod naseg lekara ginekologa, nakon toga bi doktorka na osnovu svih nalaza preporucila da li treba pratiti stanje i koristiti odredjenu terapiju ili treba da se uradi biopsija grlica materice.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Milica (2022-01-09)

Zdravo! Imala sam udes u autobusu pre nekoliko dana, pri kom sam imala jak udarac sipkom u prepone i stvorio mi se hematom na vaginalnim usnama (veci od 5 cm). Zanima me imate li neki savet za dalje lecenje? Hvala unapred!

Ana Life (2022-01-09)

Postovana Milice,

Molimo Vas javite se ginekologu radi pregleda.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Marija (2022-01-05)

Pozdrav...Moj suprug ima urodjeni hipopituitarizam...okvirno od 2013-2016 je bio na hormonima za potomstvo...nakon toga mu je dijagnostikovan non Hockinov limvom i krenula je borba sa tom hemoterapije i nadalje.. E sada me zanima sa tom urodjenom dg.postoji li ikakava sansa bez hormona da se ti spermatozoidi ,,poporave,,i zacne plod? Hvala i pozdrav.

Ana Life (2022-01-05)

Postovana Marija,

To pitanje morate da postavite lekarima koji su Vas pratili i koji su Vam ordinirali hormone, sve zavisi od njihove procene na osnovu Vaseg zdravstvenog stanja.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Daniela (2022-01-03)

Pozdrav , imam problem imala sam policisticne jajnike lečila sam se i sa leve strane su potpuno nestali ostali su još nas desnu nešto malo , pila sam i čajeve za plodnost i čajeve za policisticne jajnike , pre nedelju dana su mi počeli povremeno bolovi u donjem delu ledja ,povremeno mučnine i blago grčenje u stomaku , trebala sam dobiti a danas je 3 dan kako kasni radila sam kućni test za trudnoću i negativan je , da li je moguće da su mi se povratila ciste ? Ili da li je moguće da sam u 2 stanju a prerano uradila test ?hvala

Ana Life (2022-01-03)

Postovana Daniela,

Molimo Vas javite se ginekologu kako bi odradio pregled i video o cemu je rec.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Milica (2021-12-27)

Dobar dan,zanima me cena Ispitivanja prohodnosti jajovoda HyCoSy i da li se radi pod anestezijom? Hvala ????

Ana Life (2021-12-27)

Postovana Milice,

 

HY CO SY je jedna savremena intervencija ispitivanja prohodnosti jajovoda koja se radi bez anestezije pod kontrolom ultrazvuka. Ovom intervencijom se uz pomoc specijalnog katetera, fizioloskog rastvora i ultrazvuka prati prohodnost jajovoda , takodje gleda se i supljina materice (da li postoje abnormalnosti kao sto je polip, pregrade, miomi) cena intervencije i prvog pregleda (cena poslata na e-mail)

 

Pregled i intervenciju zakazujete prvog dana ciklusa, a intervencija se radi oko devetog dana ciklusa.
Pregled i intervenciju mozete zakazati na broj telefona 069-319-68-08.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Stela (2021-12-22)

Postovani, 16.12. do 18.12. (dva dana) imala sam braon sekret, sa tim da mi je pocetak menstruacije trebao biti 19.12. a krenula je vec kasnije tog 18.12. Menstruacija mi nije onakva kakva je obicno(normalna-umereno krvarenje) , od tog dana vrlo je oskudna i smenjuje se crvenkasta braon boja. Suprug i ja zelimo bebu, radimo na tome. Da li moze biti da je doslo do oplodnje ili nesto drugo?? Molim Vas za misljenje i savet! Zabrinuta sam. Hvala! Pozdrav

Ana Life (2021-12-22)

Postovana Stela,

Molimo Vas javite se Vasem ginekologu radi pregleda i kako bi se video da li je trudnoca ili ne.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Biljana (2021-12-11)

Poštovani Imam 46 god majka sam dvoje dece.Ono sto me brine je cest ciklus na 15 dana ,Zavrsio se 4,11 pa dobila 20.11 zatim 11.12 molim vas sta moze biti uzrok.Hvala

Ana Life (2021-12-11)

Postovana Biljana,

Morate da se javite ginekologu radi pregleda, kako bi se videlo o cemu je rec.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Tamara (2021-12-04)

Mozete li mi poslati na mejl cenu vantelesne oplodnje ICSI metodom, kao i cenu Tese i mikrotese ukoliko radite, obzirom da samo tom metodom mozemo doci do potomstva, takodje me zanima koji doktori rade vto u vasoj klinici i koliko je cena konsultacija sa pregledom? Hvala

Ana Life (2021-12-04)

Postovana Tamara,

 

Pre svega potrebno je da dodjete sa suprugom na konsultaciju kod dr Dosev i dr Tosic, konsultacija se sastoji iz specijalistickog pregelda ginekologa I ultrazvucnog pregleda I cena konsultacije (cena poslata na e-mail)

 

Cene postupka su:

 

1. Vantelesna iz spontanog ciklusa sa embriotransferom (cena poslata na e-mail)

 

2.Vantelesna iz stimulisanog ciklusa icsi metodom  sa embriotransferom je  (cena poslata na e-mail)

 

U cene su uracunati: svi ultrazvucni pregledi KADA udjete u stimulaciju

 

  Pregled anesteziologa , EKG, auskultatorni pregled pluca

     Anestezija

U cene nisu uracunati lekovi za stimulaciju, brisevi, hormonski testovi. 
Lekovi obicno budu
(cena poslata na e-mail)

Vise informacija mozete dobiti na pregledu koji je potrebno da zakazete na 069-319-68-08.

Srdacan pozdrav Analife

 

Sandra (2021-11-30)

Pozdrav. Imam jedno pitanje u vezi sa beta hcg hormonom.Da li se taj hormon moze identifikovati sa onim kucnim testovima za trudnocu tokom citave trudnoce(tj da li ce pokazati pozitivan rezultat i u npr. cetvrtom/petom mjesecu trudnoce,ili u trudnoci u nekom periodu dodje to pada tog hormona,da ih ti testovi ne registuju.)Hvala unaprijed na odgovoru!

Ana Life (2021-11-30)

Postovana Sandra,

Ukoliko imate bilo kakve dileme da li ste trudni ili ne, molimo Vas javite se ginekologu kako bi uradio ultrazvuci pregled i bili sigurni.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Natasa (2021-11-19)

Postovani, zanima me cena uklanjanja himena. Hvala

Ana Life (2021-11-19)

Postovana Natasa,

Kada je ruptura himena u pitanju intervencija se radi u analgosedaciji (blaga vrsta anestezije )
Intervenciju izvodi nas plasticni hirurg.
Cena intervencije
(cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema, osim odredjenih laboratorijskih analiza krvi,urina i testa na covid, koje bi ste Vi odradilii.
Ako ste zainteresovani mnozete se javiti na 063322698 sestra Sanja

Srdacan pozdrav

 

Aleksandra (2021-11-06)

Postovani,poslednji ciklusi su mi bili 09.09 i 08.10,sada jos uvek nema nista,inace dobijam na 28 dana... Danas sam radila betu i ona iznosi 0,20... Da li postoji mogucnost da je trudnoca mala i da beta ne moze da pokaze?

Ana Life (2021-11-06)

Postovana Aleksandra,

Ukoliko imate sumnje u tst koji ste radili javite se Vasem ginekologu radi pregleda.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Ana (2021-10-31)

Poštovani, ako biste mogli da mi pošaljete, cenovnik za kompletan ginekološki pregled kod dr Nade Radaković. Hvala.

Ana Life (2021-10-31)

 Postovana Ana,

Kompletan ginekoloski pregled u nasoj bolnici obuhvata 6 pregleda: 

1.Specijalisticki pregled ginekologa

2.Bimanuelni pregled

3.Pregled pod spekulumom 

4. Kolposkopija i Papa bris

5. 2D Abdominalni ultrazvuk male kralice (preko stomaka)

6. 2D Vaginalni ultrazvuk male karlice

I cena svih tih pregleda (cena poslata na e-mail)

 

Pregled radi dr Nada Radakovic.


 

Preglede mozete zakazati na 0693196808 

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Marija (2021-10-03)

Postovani, moj decko je imao odnose (do juna meseca) sa osobom koja je do pre dve godine imala HPV. Naime ona, kada su bili u vezi mu je rekla da je izlecena i da mogu da imaji odnose i imali su ih. Medjutim on se jako uplasio i uradio je HPV test , bris iz uretre i bio je negativan. Da li je moguce da je test lazno negativan. Medjutim ja se njega plasim, plasim se da ne dobijem HPV, jer mislim da osoba koja jednom ima HPV , uvek ga nosi sa sobom, molim vas za objasnjenje. Hvala lepo i veliki pozdrav.

Ana Life (2021-10-03)

Postovana Marija,

Kada pacijent jednom dobije HPV infekciju ona uvek ostaje u organizmu. Sada sve zavisi od imuniteta pacijenta da li ce se virus aktivirati ili ne.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Darko (2021-09-27)

Poštovani, postoji li mogucnost da Vasim pregledom ustanovimo dali je suprug/a imala jos partnera ?! Hvala lepo

Ana Life (2021-09-27)

Postovani Darko,

Ne radimo te vrste ispitivanja....

Srdacan pozdrav Analife

Ivana (2021-09-23)

Zdravo,da lì mozete da mi pomognete.... u julu mesecu sam bila na moru i nisam popila celu kutiju pilula ostalo je za nedelju dana ....ali sam imala ciklus redovan u avgustu isto ciklus redovan ali sam u plodnim danima popila onih 7 pilula sto mi je ostalo i u septembru sam trebala imati 15.u mesecu nisam dobila i imala sam i stesova malo uplasila sam se sto mi ne dolazi i pocela sam sa novom kutijom... 5dana vec pijem imam bol u ledjima i grudima kao i obicno pred ciklus ali od juce osecam desni jajnik i danas isto bol u karlici sa desne strane .... da lì ce menstruacija doci ili postoji mogucnost za brigu??? Hvala

Ana Life (2021-09-23)

Postovana Ivana,

Molimo Vas javite se ginekologu koji Vam je prepisao terapiju kako bi se videlo o cemu je rec.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Teodora (2021-09-10)

Poštovani, Da li bi bili ljubazni da mi pomognete oko ovih rezultata ...Radila sam progesteron 21.dana ciklusa i on je 13,70 vrednosti ...Duži period radim na tome da ostanem trudna...Unapred Vam hvala

Ana Life (2021-09-10)

:Postovana Teodora,

Potrebno je da dodjete sa suprugom  na konsultaciju kod dr Dosev i dr Tosic, konsultacija se sastoji iz specijalistickog pregelda ginekologa I ultrazvucnog pregleda  I cena konsultacije(cena poslata na e-mail)Na tom pregledu dogovorili bi ste se sa doktorkama oko potrebno analiza koje trebate da odradite.Tumacenje rezultata i postavljanje dijagnoza ovim putem bilo bi jako ne profesionalno sa nase strane.
 

Srdacan pozdrav Analife 
 

Ana (2021-09-08)

Poštovani, zanima me koja je cena konsultacija kod dr Tošić, i da li u slučaju konsultacije je potrebno doći sa već urađenim nekim analizama od strane mene ili muža, ili se sve naknadno rade po nalogu doktorke?

Ana Life (2021-09-08)

:Postovana,

Pre svega potrebno je da dodjete sa suprugom na konsultaciju kod  dr Tosic, konsultacija se sastoji iz specijalistickog pregelda ginekologa I ultrazvucnog pregleda I cena konsultacije(cena poslata na e-mail)

Pregled mozete zakazat telefonom na 0693196808.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Ema (2021-08-20)

Zdravo, ciklus mi je kasnio 3 dana, radila sam ultra zvuk videlo se neko zadebljanje na materici, odmah sam uradila Beta HCG iznosio je 0,20 i odmah sledeceg dana sam prokrvarila i to bas dosta, jer sam verovatno dobila, ali kasnije u toku dana mi je krvarenje bas bilo slabo. Da li je to normalno ili?

Ana Life (2021-08-20)

Postovana Ema,

Molimo Vas javite se Vasem ginekologu radi pregleda, kako bi se video sta je uzrok takvog krvarenja.

Srdacan pozdrav Vasa  Analife
 

Anita (2021-08-11)

Pozdrav, da li povremena upotreba ksalola moze uticati na efikasnost kontraceptivnih pilula, tačnije Logesta? Hvala unapred

Ana Life (2021-08-11)

Postovana Anita,

Morate da se konsultujete sa lekarom koji Vam je prepisao terapiju.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Jovana (2021-08-09)

Postovani dr koja je normalna dimenzija materice, meni su dr rekli da je blago povećana 77x48?

Ana Life (2021-08-09)

Postovana Jovana,

Molimo Vas da se javite na 0693196808 kako bi ste zakazali pregled kod nekog od nasih ginekologa.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Marina (2021-08-03)

Dobar dan,interesuje me da li prirodnim putem mogu ostati u drugom stanju iako mi je otklonjem levi jajovod usled vanmatericne trudnoce? Tacnije na UZ pregledu se vidi folikul od 16mm na 10.dan ciklusa u levom jajniku, a u desnom 7mm? Da li je folikul u levom jajniku dominantan i da li njegovim oslobadjanjem moze doci do oplodnje s obzirom da nemam levi jajovod? Hvala

Ana Life (2021-08-03)

Postovana Marina, 
Molimo Vas da dodjete na pregled kod nekog od nasih ginekologa, na tom pregledu bi se videlo da li postoji dominantan folikul i da li moguce da se ostvari trudnoca ili je resenje vantelesna oplodnja iz spontanog ciklusa. Pregled mozete zakazati na 069-319-68-08. 
Srdacan pozdrav Vasa Analife 
 

Isidora (2021-08-03)

Poštovani, Trenutno sam u 11 nedelji trudnoće. Koliko košta 3d ultrazvučni pregled kod doktora Živanovića? Želela bih da zakažem kod doktora ovih dana ako nije na odmoru. ???? Hvala.

Ana Life (2021-08-03)

Postovana Isidora,

Savet dr Zivanica je da ukoliko zelite da radite samo jednom Ekspertski 3D/4D ultrazvucni pregled u trudnoci i ako radite prenatalni  test da je najbolje da ovu vrstu detaljnog pregleda odradite u kasnijoj fazi trudnoce kada je moguce sagledati kompletnu anatomiju bebe. Ovu  vrstu pregleda najidealnije je raditi od 20-24 nedelje trudnoce.
Dr Zivanic koji je ekspert za anomalije koje se dijagnostikuju iskljucivo na ultrazvuku, kod nas pregled se sastoji iz:

 1. Ekspertskog pregleda ploda na morfoloske (strukturne) anomalije 

 2. Fatalne ehokardiografije (detaljan pregled srca)

 3. 3D i 4D bebe.  

Dobijate CD sa filmovima i sličicama i neke slike odstampane. Cena pregleda(cena poslata na e-mail)
 Zakazivanje telefonom na 069-319-68-08,pregled je potrebno da zakazete 2-3 nedelje unapred.

 S postovanjem Analife
 

Nevena (2021-07-20)

Cao ???? Zanima me koja je cena godisnjeg ginekoloskog pregleda? ???? Da li 3 dana nakon zavrsetka ciklusa normalno da opet dobijemo ciklus ( 2,3 dana trajalo) Da li je alarmantno i koliko je alarmantno? :) Srdacan Pozdrav!

Ana Life (2021-07-20)

Postovana Nevena, 
Kompletan ginekoloski pregled u nasoj bolnici obuhvata 6 pregleda: 
1.Specijalisticki pregled ginekologa
2.Bimanuelni pregled
3.Pregled pod spekulumom 
4. Kolposkopija i Papa bris
5.Abdominalni ultrazvuk male kralice (preko stomaka)
6.Vaginalni ultrazvuk male karlice
I cena svih tih pregleda(cena poslata na e-mail)

Pregled radi dr Nada Radakovic, dr Vilendecic, dr Tosic i dr Potpara
Pregled mozete zakazati na 0693196808 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Svetlana (2021-07-20)

Imam jedno pitanje za Dr. i zamolila bih za odgovor. Vec godinama pijem cikloproginovu, ali sledeci mesec bih trebala da prestanem da je pijem bas dan kada krecem na more. Zanima me da li smem da produzim da pijem samo bele tablete da odlozim ciklus dok sam na moru? Nisam u mogucnosti da odem kod svog lekara jel nismo u istom mestu. Hvala unapred na odgovoru Pozdrav Svetlana

Ana Life (2021-07-20)

Postovana Svetlana, 
Morate da se javite lekaru koji Vam je prepisao terapiju kako bi ste de konsultovali sa njim oko produzetka terapije.
 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Ana (2021-07-01)

Postovani, stomak me boli kao da cu dobit vec 2 dana ali nista, trebam dobit,svaki mjesec mi zna kasnit,kao i sada, rodila sam prije 5mjeseci,prije nekih15 dana sam bila malo prokrvarila samo trag na papiru nije curilo, i nisam tad trebala dobiti, zanima me o cemu bi moglo biti rijec

Ana Life (2021-07-01)

Postovana Ana,
Molimo Vas javite se ginekologu kako bi uradili detaljno ispitivanje i kako bi se videlo sta je uzrok bola.
Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Milena (2021-06-10)

Poštovani, na redovnom pregledu mi je pronađena cista na jajniku, nije mi rečeno ni kakva je ni kog sadržaja. Da li bi bilo dobro uraditi 3 d uz ili kolor dopler i koja je cena pregleda. Koji doktor ga obavlja.

Ana Life (2021-06-10)

 Postovana Milena, 

2D/3D ultrazvuk male karlice radi nas ginekolog dr Zivanic.
Pregled se sastoji iz specijalisticnog pregleda ginekologa i abdominalnog i vaginalnog ultrazvuka. 
Cena pregleda(cena poslata na e-mail). 
Pregled mozete zakazati na 069-319-68-08. 
Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Marina (2021-06-05)

Zdravo,koja je cena inseminacije?I sta je sve potrebno od pregleda i analiza?Hvala unapred.

Ana Life (2021-06-05)

Postovana Marina, 


Potrebno je da suprug i Vi dodjete prvo na konsultaciju kod dr Dosev i dr Tosic, konsultacija se sastoji iz specijalistickog pregelda ginekologa I ultrazvucnog pregleda I cena konsultacije (cena poslata na e-mail). Vazno je da ponesete sve sto imate od nalaza i posle pregleda dobicete spisak analiza koje je potrebno da odradite pred intervenciju.  
Cena inseminacije (cena poslata na e-mail)
U cenu inseminacije nisu uracunate folikulometrije. 
Cena folikulometrija(cena poslata na e-mail)
Od nalaza potrebno je da imate cervikalni i vaginalni bris, ne stariji od mesec dana i briseve na hlamidiju, mikoplazmu i ureaplazmu koji smeju da budu stari do 6 meseci, takodje potrebno je da suprug ima svez nalaz spermograma i spermolulture i negativne briseve na hlamidiju, mikoplazmu i ureaolazmu (moze analiza da bude uradjena i iz urina) 
Pregled i intervenciju mozete zakazati pozivom na broj telefona 069-319-68-08.
Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Dragana (2021-06-02)

Poštovani, koja je cena vto? I koji se postupak radi kada je kod muskarca los spermogram?

Ana Life (2021-06-02)

Postovana Dragana,

Pre svega potrebno je da dodjete sa suprugom  na konsultaciju kod dr Dosev i dr Tosic,  konsultacija se sastoji iz specijalistickog pregelda ginekologa I ultrazvucnog pregleda I cena konsultacije (cena poslata na e-mail)

Cena vantelesne oplodnje je

1. Vantelesna iz spontanog ciklusa sa embriotransferom(cena poslata na e-mail)

2.Vantelesna iz stimulisanog ciklusa sa embriotransferom (cena poslata na e-mail)

U cenu su uracunati: svi ultrazvucni pregledi KADA udjete u stimilaciijju

  Pregled anesteziologa , EKG, auskultatorni pregled pluca
  Anestezija,  aspiracija i embriotransfer

U cene nisu uracunati lekovi za stimulaciju,  brisevi, hormonski testovi.

Pregled i vise informacija mozete dobiti na pregledu koji je potrebno da zakakzete na 069-319-68-08.

Srdacan pozdrav Analife
 

Nina (2021-04-30)

Poštovani može pomoć. Da li postoji problem u mojim parametrima? Glukoza pre opterecenja 5.60 Glukoza posle 60min 8.12 Glukoza posle 120min 5.72 Insulin pre opterecenja 20.51 Insulin posle 60min 102.50 Insulin posle 120min 107.90

Ana Life (2021-04-30)

Postovana Nina,

Molimo Vas javite se endokrinologu kako bi pogledao Vase rezultate.

Tumacenje rezultata i postavljanje dijagnoze ovim putem bilo bi jako ne profesionalno sa nase strane.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Kika (2021-04-04)

Poštovani, koliko često se smeju koristiti Polygynax vaginalete? Da li se smeju koristiti preventivno kod pojave nekih simptom?

Ana Life (2021-04-04)

Postovana Kika,

Nikada nemojte da koristite terapiju na svoju ruku. Morate uvek da uradite pregled pa tek onda ako Vam lekar prepise terapiju da je koristite. 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Jelena (2021-04-02)

Dobar dan 25 nedelja sam trudnoce Do sada nisam imala problema sa tsh Ali na poslednjem nalazu sam primetila da mi je povećan. Pretposlednji nalaz je radjen pre nedelju dana i iznosio je 2.76 A ovaj sedam dana kasnije 3.48 Da li imam razloga za brigu? Trebam uvesti neki lek mozda? Moze li škoditi bebi? Hvala,pozdrav

Ana Life (2021-04-02)

Postovana Jelena,

Pre svega ovim vidom komunikacije se ne postavljaju dijagnoze niti se ordinira terapija, to bi bilo izrazito neprofesionalno sa nase strane. Ono sto mozemo da Vas posavetujemo jeste da se javite endokrinologu i ginekologu koji Vam vodi trudnocu.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

mijatovic (2021-03-31)

dali boli isecak kad se radi sa ranice grlica kiretaza kanala trebam kod vas da radim i kako ide ako nevalja analiza dal je bolno posle to otklanjanje poz zabrinuta i kazite mi cenu 1 i 2

Ana Life (2021-03-31)

Postovana Ivana,

Mi radimo biopsiju grlica materice.

To je intervencija gde se pomocu radiotalasa uzima isecak  promene i salje se na histopatolosku analizu.
Biopsiju grlica materice radi dr Radakovic. Prvo je potrebno da dodjete na specijalisticki pregled sa kolposkopijom i da Vam se uradu papa bris, na osnovu toga i Vasih dosadasbjih nalaza doktorka donosi odluku o intervenciji. Tada ce te dobiti i spisak nalaza (priprema) koje trebate da odradite.
Cena intervencije(cena poslata na e-mail), intervencija se radi u analgosedaciji tako da je anestezija dodatno (cena poslata na e-mail). Isecak se obavezno  salje na biopsiju i to je dodatno(cena poslata na e-mail)
Intervenciju i pregled mozete zakazati pozivom na broj telefona 069-319-68-08. Sto se tice kasnijih intervencija to procenjuje doktorka i u zavisnosti od rezultata salje Va u kliniku tercijarnog tipa ukoliko za to bude potrebe.
Srdacan pozdrav Vasa Analife

Katarina (2021-03-02)

Zdravo mogu li vas pitati neka pitanja koja me zanimaju?

Ana Life (2021-03-02)

Postovana Katarina,

 Naravno izvolite....

Srdacan pozdrav Analife
 

Sabina (2021-02-20)

Ovako porodila sam se pre 6 meseci, 2 meseca od porodjaja dobila sam ciklus. Tri meseca dobijala, trajao 3 dana pomalo sad nisam dobila. Odnose nisam imala uopste zadnjih godinu dana i jace, test je negativan. Inace dok sam bila trudna dijagnostikovan mi sindrom policisticnih jajnika i miom na materici . Dali moze biti trudnoca ili?

Ana Life (2021-02-20)

 Postovana Sabina,

Morate da se javite ginekolgu radi pregleda, kako bi se videlo o cemu je rec.
Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Sanela (2021-02-12)

Poštovani, 35. sam nedelja, u 32. mi je rečeno da plod verovatno pati od IUGR (asimetricni) jer je manji za više od 3 nedelje. Upućena sam u Narodni Front imala sam 2 UZ tamo. Na prvom je odstupanje bilo 2 nedelje i rekli su da je sve u granicama normale, na drugom je odstupanje od svega nedelju dana (od početka trudnoće je odstupanje od 7 dana) ali je sada butna kost koja je do sada bila ok manja i odgovara 30+3 (FL 58). Rečeno mi je da postoji mogućnost da se beba nije lepo namestila ali je meni to odstupanje prilično drastično. Ima li ikakvog smisla da uradim još jedan 4D UZ s obzirom da sam već 35 nedelja? Da napomenem dabl test nije rađen ali je rađen ekspertni 4D UZ. Ovo su mere od poslednjeg uz koji nagradjen juče: 34+4 BDP: 86 (odgovara 34+4) HC: 313 (odgovara 35+0) AC: 293 (odgovara 33+2) FL: 58 ( odgovara 30+3) PTM ploda: 2050g ( 33+2) Brine me da li postoji mogućnost da je neka anomalija u pitanju ali opet mi nije jasno ako ipak postoji kako nije ranije uočena

Ana Life (2021-02-12)

 Postovana Sanela,


Cilj foruma bolnice Analife je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko
dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu.

Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi zdravstveni nalazi koji nisu obavljeni u našoj kući.
To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno. Ali ono sto mozemo da Vam razjasnimo to je da Ekspertski ultrazvucni pregled je detaljni pregled beba i da li je baba dobro gradjena. 3D i 4D ultrazvuk je samo dobar aparat na kome se radi pregled i uz pomoc koga mozete da dovbijete lepe slike i filmove bebe. A dabl test, Nifti test , amniocenteza,kordocenteze predstavljaju analizu hromozoma bebe , nesto od testova je statistika a amniocenteze i kordocenteza su invazivne intervencije koje mogu da ugroze trudnocu ali su 100% pouzdane. To znaci da beba moze da ima lose hromozome i sindrome , a da bude lepo gradjena ili da ima dobre hromozome a da ima promene u gradji bebe i recimo anomalije srca ili drugih organa. Ukratko dabl test ne moze da iskljuci ekspertski pregld , te dve stvari idu zajedno kao kljuc i brava i savetovan  su protokol u kontroli trudnoce.  

S poštovanjem
Analife
 

Marija (2021-02-08)

Poštovani,htela bih da se raspitam. Pre 7 dana sam radila ginekoloski pregled ,imam ciste na oba jajnika,pa mi se predlaže laparaskopska operacija. Zanima me dal radite to u klinici i koja je cena? Hvala

Ana Life (2021-02-08)

Postovana Marija,

Mi ne radimo te vrste operacija.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Marija (2021-02-07)

Postovani imam jednojajcanu blizanacku trudnocu i to mi je utvrdjeno tek u 18 nedelji da imam TRAP SEQUENCE. 20 dana lezim u frontu odradjena je bipolarna koagulacija pupcanika koja nije najuspesnije prosla. Volela bih da stupim u kontakt sa dr. Zivanicem i zakazem ekspertski ultrazvuk posto sam sada 21+1 nedelja i mnogo brinem za pump blizanca koji kako mi tvrde je u redu..

Ana Life (2021-02-07)

 Postovana Marija,

Dr Zivanic ne radi Ekspertski ultrazvuk kada je rec o blizanackoj trudnoci, zbog same kompleksnosti pregleda.

Vas prate u Narodnom Frontu i tamo ce sigurno odraditi ovu vrstu pregleda ali verovatno iz vise puta ili vise segmenata.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Maja (2021-02-02)

Postovanje. Molim Vas za odgovor.. Trudnica sam i prije trudnoce su mi radjeni nalazi toskoplazmoze,negativan je bio,receno mi je da moram paziti na ishranu tokom trudnoce,radi nezeljenih posljedica koje mogu uticati na plod.. 3 mjesec sam trudnoce i ponekad sam jela sendvice u kojima ima majonez,salame,suvi vrat,cajne kobasice,sir...Takodje sam jela pizze. Strah me da li je to bilo dovoljno za neki nezeljeni efekat i da li te kolicine mogu uticati na razvoj i zdravlje ploda? Hvala Vam unaprijed i izvinjavam se na ovako opsirnom tekstu.

Ana Life (2021-02-02)

 Postovana Maja,

Vase je da idete na redovne ultrazvucne i ginekoloske  preglede kod ginekologa,ukoliko je plod dobro, fino raste , razvija se nema razloga za brigu oko toga kako ste se hranili pre trudnoce.

Srdacan pozdrav Vasa Analife 
 

Dragana (2021-01-31)

Poštovani, Imam 19 gidina, Ovako izasla sam u grad 3.7. Nikad nisam imala odnosa a to vece sam popila dosta u gradu i isla sam sama kuci i ublizini moje kuce pricala sa nekim covekom koji zivi u blizini mene i bojim se da mi se nesto desilo da mi je taj covek nesto uradio a da se ja ne secam ili da mi se nešto desilo te noci u gradu a da se ne secam. Uglavnom dosla sam kuci i taj mesec sam trebala da dobijem 13.7 ali sam dobila 15.7. Pre toga sam imala ciklus 13.6. I taj ciklus 15.7. Mi je bio kraći to jest trajao je 3 dana a obicno traje 4 i bilo je i ugrusaka sto je za mene normalno. Nakon toga sam brinula da mi se te noci nesto dogodilo i 30.7. otisla sam na Uz u dom zdravlja i ginekolog me je pregledala i utvrdila da je himen netaknut i uradila mi je Uz preko stomaka i materice i ona nije nista videla kaze da mi je sve odlicno samo mi je jedan jajnik malo povecan i da je to normalno, poslala me je kuci i iskljucila trudnocu, 30.7. Pre nego sto cu otici kod nje na UZ sam uradila test za trudnocu onaj u vidu trakice baby rapid i pokazao mi je negativan. Nakon toga sam trebala ciklus dobiti 14.8. I ja sam 15.8. Uradila test neki jeftini pregnent ali sam ga pre toga drzala u ormaricu i autu na sedistu jer sam bila na rođendanu kod drugarice i jos sam kasnije shvatila da mu je istekao rok trajanja ne znam da li to ima ikakve veze uglavnom ja ujutru tog 15.8. Uradim test i prvo stavim u urin i pokaze mi jednu crticu i nakon toga opet stavim u urin drugi put i pokaze mi se neka druga svetla linija koja se nije ni videla i jako sam se uspanicila i odmah od toga nije proslo ni pola sata cula sam se sa nekom klinikom jer dom zdravlja ne radi subotom osim u hitnim slucajevima i zena iz te neke ginekoloske klinike je rekla da uradim betu hcg u bilo kojoj labaratoriji i ja otisla i uradila u yugolabu jer je ta labaratorija preko puta doma zdravlja i tu obicno ginekolozi salju da se rade tako neke analize to sam shvatila kada su jednu devojku poslali ginekolozi tu da uradi isto betu i izvadili mi krv i beta je negativna <0,10 miu/ml a ref. Vred. <1. Kada sam dosla kuci inace u to vreme sam pila tablete za smirenje da se smirim, 15. Sam imala neki rozi iscedak i neke takcice na papiru sutradan svetlo smeđi i nakon toga opet smeđi i dobijem 21.8. Uz jake bolove i krvarenje od 4 dana kao i uvek i nakon toga kada mi je ciklus prosao 25.8. Ali su me grudi nastavile boleti. Ja opet odem i uradim betu hcg iz krvi i opet pokaze negativno isti rezultat. Nakon toga sam se cula sa svojim ginekologom i ona mi kaze ako je beta dva puta negativna da nema sanse da sam trudna i da nisam dobro uradila onaj test jer sam dva puta stavila u urin. I ja posle 7 dana od te menstraucije od 25.8. Opet odem 2.9. I uradim betu hcg i opet pokaze isto negativno sa istim rezultatom <0,10miu/ml i nakon toga dobijem oskudniji ciklus koji je isto trajao 4 dana taj ciklus sam dobila 22.8. I odem opet posle toga 28.9. I uradim betu i opet negativna a istim rezultatom. Nakon toga nisam vise radila ni bete a ni testove i dobila sledeci ciklus 23.10. Koji je bio obimniji ( jedan mesec mi bude obilan ciklus drugi oskudniji tako uvek i inace su mi neredovni ciklusi nekad porane nekad kasne) i trajao je isto tako 4 dana nakon toga dobijem sledeci ciklus 16.11. I opet je trajao 4 dana ali je bio malo oskudniji, nakon toga sam opet dobila 16.12. I sad opet 15.1. Svi to ciklusi su trajali 4 dana i bili su jaki bolovi . Imam li razloga da brinem i dalje za trudnocu? Inace citala sam o laznim ciklusima i da zene dobijaju neka krvarenja u trudnoci pa se jako brinem. I imam jos jedno pitanje da li bi ginekolog videla na Uz koji je rađen preko stomaka i materice sa punom besikom nesto u slucaju da mi se desilo te noci ako je proslo od 3.7. Od te noci 26 dana i 6 nedelja i 5 dana od prethodnog ciklusa? I da li je beta hcg 100% pouzdan test? Znam da je neodgovorno od mene sto sam popila malo vise te noci ali nikad pre nisam pila. Od 20.7. Imam stalno krcanje creva i stomak mi pulsira inace mi je pulsirao i na ginekoloskom pregledu, svi kazu da je od stresa, ne znam sta sa desava jako se brinem, radila sam sve analize kod doktora opste prakse ona kaze da je to stres i imam nekih problema sa nekom bakterijom u organizmu. Hvala Srdačan pozdrav!

Ana Life (2021-01-31)

 Postovana Dragana,

Cilj foruma bolnice Analife je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu.
Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi zdravstveni nalazi koji nisu obavljeni u našoj kući.
To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

S poštovanjem
Analife
 

Dubravka (2021-01-28)

Poštovani, upravo sam saznala da je naša firma organizovala oftamološki pregled, koji sadrži određivanje dioptrije sa sirenjem zenica, merenje ocnog pritiska sa pahimetrijom, kolorni vid.Ja planiram trudnocu, a mozda sam i trenutno na samom pocetku, pa me interesuje da li su svi ovi pregledi skroz bezbedni za trudnice na pocetku? Ukoliko ima nesto sto ne bih smela da uradim, da li mogu da obavim ostalo, jer sam u obavezi da dobijem potvrdu o obavljenom oftamoloskom pregledu? Unapred hvala na odgovoru, Dubravka

Ana Life (2021-01-28)

Postovana Dubravka,

Molimo Vas konsultujte se sa oftamologom kod koga imate zakazan pregled.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Biljana (2021-01-28)

Postovanje, imam hasimoto i usporen rad štitne žlezde, otkriveno pre 4 godine. Pijem eutiroks od 50mg.Po potrebi pijem lekove za pritisak i često pijem preparate gvožđa jer mi lako opadne nivo gvožđa i hemoglobina. I da napomenem da sam primila ove godine vakcinu protiv sezonskog gripa i sve je ok. E sad bih da pitam posto ne znam kome da se obratim jer su svuda Razliciti odgovori i informacije. Zanima me da li mi sa ovim zdravstvenim problemima mozemo da primimo vakcinu protiv korone i ako da koja vakcina je preporučljiva za nas. Molim vas za bilo koju preporuku, savet, odgovor, jer sam bas u nedoumici

Ana Life (2021-01-28)

 Postovana Biljana,

To morate da proverite sa Vasim lekarima koji Vas vode i koji su Vam prepisali terapiju koju uzimate.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Bojana (2021-01-27)

Postovani, Prosle godine u februaru sam bila kod ginekologa na godisnjem pregledu gde je sve bilo u najboljem redu, kako sam do danas radila na detetu a nisam ostala trudna da li postoji mogucnost da ima neki problem ili sam ja previse opterecena time pa se jos nista ne desava? Pozdrav

Ana Life (2021-01-27)

Postovana Bojana,
Prvi korak je da dodjete na pregeld kod dr Dosev i dr Tosic u savetovaliste za sterilitet.
Pregled se sastoji iz konsultacije i ultrazvucnog pregleda, cena pregleda(cena poslata na e-mail).
Vazno je da ponesete sve sto imate od nalaza ako ste ista radili i mozete da dodjete u pratnji supruga.
Doktorke ce proceniti sta je potrebno sve da odradite od analiza kako bi se videlo o cemu je problem.
Pregled mozete zakazati na 0693196808.

Srdacan pozdrav VasaAnalife
 

Sena (2021-01-26)

Poštovani, Zanima me cena histeroskopije kod vas.Hvala,pozdrav

Ana Life (2021-01-26)

Postovana Sena,

Pre svega potrebno je da dodjete na ultrazvucni pregled kod naseg ginekologa dr Vilendecica, cena pregleda (cena poslata na e-mail).
Zatim ako doktor proceni da ste za interevcniju - histeroskopiju, mozemo da zakazemo intervenciju i dobicete spisak analiza sta je potrebno sve da odradite.
Histeroskopija je ambulantna hirurška procedura koja omogućava vizualizaciju matericne šupljine.
Ova procedura omogućava dijagnozu i lečenje abnormalnosti materice koje mogu biti uzrok neplodnosti ili abnormalnog krvarenja.
Za histeroskopiju je potrebno da :
Pri prijemu u bolnicu pokažete/priložite:
1.Ličnu kartu ili pasoš
2. Cervikalni bris negativan na hlamidiju, mikoplazmu,ureaplazmu ( ne sme biti stariji od 6 meseca)
3. Ultrazvučni nalaz (ne sme biti stariji od 3 meseca),
4. Kolposkopski nalaz sa brisom PA ( ne sme biti stariji od 6 meseci),
5. Sterilan nalaz Cervikalnog brisa ( ne sme biti stariji od 30 dana),
6. Kompletna krvna slika, biohemijski rezultati sa rezultatima vremena krvarenja i vremena koagulacije
(ne sme biti starije od 30 dana),
7. Krvna grupa sa rezus faktorom,
8. Nalaz urina hemijski i bakteriološki ispravan - URIN I URINOKULTURA (ne sme biti stariji od 30
dana),
9. Rentgenski snimak i nalaz pluća
10. Internistički izveštaj ( ne stariji od 30 dana),
11. Anesteziološki izveštaj (PREGLED RADI NAS ANESTEZIOLOG I URACUNAT JE U CENU INTERVENCIJE)
Operacija se obavlja oko 10-og dana menstrualnog ciklusa (histeroskopije).
Najčešći razlog otkazivanja planirane operacije je loš rezultat neke/nekih od ovih analiza
Zbog toga insistiramo da navedene laboratorijske analize uradite i dostavite nam ih PRE dolaska na
operaciju.
*CENOVNIK:
-DIJAGNOSTIČKA HISTEROSKOPIJA JE (cena poslata na e-mail)
-OPERATIVNA HISTEROSKOPIJA SA POLIPEKTOMIJOM JE (cena poslata na e-mail)

-RTG PLUĆA SA SPECIJALISTIČKIM IZVEŠTAJEM RADIOLOGA AKO RADITE KOD NAS JE  (cena poslata na e-mail)
-INTERNISTIČKI IZVEŠTAJ SA EKG-om  srca ako radite kod nas j(cena poslata na e-mail)

PREOPERATIVNU PRIPREMU NISTE U OBAVEZI DA URADITE KOD NAS!
PRI OPERATIVNOJ HISTEROSKOPIJI SE PROMENA (POLIP) ŠALJE NA
-HP ANALIZU –(cena poslata na e-mail)
U CENU HISTEROSKOPIJE JE URAČUNAT
-PREGLED ANESTEZIOLOGA
-KONTROLNI PREGLED GINEKOLOGA NAKON HISTEROSKOPIJE
Histeroskopiju radi dr Vilendecic.
Pregled i intervenciju mozete zakazati pozivom na broje telfona 069-319-68-08

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Jelena (2021-01-16)

Dobar dan U 14 sam nedelji,nocas sam imala probadanja u desnom delu stomaka,nije veliki bol,mogla sam da spavam samo sto je trajao do jutros,kao da me neko nožem ubada.Da li je to nešto opasno ili normalno?Hvala pozdrav

Ana Life (2021-01-16)

Postovana Jelena,
Cim se u trudnoci jave bolovi, odmah idite kod lekara, radi pregleda kako bi se videlo kog su porekla. 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Milica (2021-01-13)

Postovani ja Sam imala 26 December dobila Sam 5 januara malo kafenasto pa je pocelo tamno crveno to mi traje 9 dana ide po malo mnogo Sam uplasena molim vas da mi kazete staje

Ana Life (2021-01-13)

Postovana Milice,

Molimo Vas javite se ginekologu radi pregleda, kako bi se videlo o cemu je rec. 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Marija (2021-01-12)

Postovani. Imala sam rizican odnos sa deckom 3 dana pred ovulaciju. 36 sati nakon toga sam uzela pilulu za dan posle. Ovulacuju sam dobila na vreme i imala sam beli gust iscedak u toku iste. Ciklus mi inace traje 25 dana, pre dva meseca sam prestala da pijem pilule za kontracepciju. Danas, bih trebala da dobijem, ali juce u toku dana, na papiru mi je ostala rozikasta tackica nakon mokrenja, a nakon toga, oakudan, svetlo smeđi iscedak na ulosku. Sada imam osecaj kao da cu da dobijem, imam i bolove u stomaku. Ali me brine, da li ovakvi sekreti znace trudnocu.

Ana Life (2021-01-12)

Postovana Marija, 

Molimo Vas javite se ginekologu radi pregleda i uradite test za trudnocu ili BHCG analizu iz krvi.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Dunja (2021-01-06)

Poštovani! Ja bih uradila celokupan ginekološki pregled. Zanima me koja je cena? I da li imate neki praznični popust? Srdačan pozdrav :)

Ana Life (2021-01-06)

Postovana Dunja,

Kompletan ginekoloski pregled obuhvata 6 pregleda: 
1.Specijalisticki pregled ginekologa
2.Bimanuelni pregled
3.Pregled pod spekulumom i Kolposkopija
4.Papa bris
5.Abdominalni ultrazvuk male kralice (preko stomaka)
6.Vaginalni ultrazvuk male karlice
I cena svih tih pregleda (cena poslata na e-mail)
Pregled radi dr Nada Radakovic, dr Nada Potpara, dr Vilendecic
Pregled mozete zakazati na 0693196808

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Sara (2021-01-04)

Poštovana, Dana 1.1. imala sam nezaštićen polni odnos sa osobom koja nije moj stalni partner. U naredna dva dana pojavila se vrlo mala količina sekreta, koji inače uopšte nije prisutan, i bio je bledo žute boje. Potom je danas, 4.1. došlo do krvarenja, koje nije intenzivno, ali menstruaciju očekujem tek 11.1. Inače, moj desni jajnik je mikrocistične građe i dijagnostifikovana mi je, pre nekoliko meseci, manja ranica na grliću materice, ne znam da li bi to moglo da ima veze sa krvarenjem. Tokom pomenutog odnosa, konstantno je postojala neprijatnost, kao da dolazi do pomeranja mokraćne bešike. Ima li potrebe da sumnjam na polno prenosive bolesti? Svakako planiram testiranje, ali, zanima me da li je rano da se infekcija ispolji bilo kako? Postoji li mogućnost da je u pitanju problem druge prirode? Hvala unapred, Srdačan pozdrav

Ana Life (2021-01-04)

Postovana Sara, 

Molimo Vas javite se ginekologu radi testiranja i uzimanje briseva. 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Milica (2020-12-26)

Postovani , Danas sam radila beta hcg nalaz iz krvi zbog postojane sumnje na trudnocu.Naime menstruacija mi je redovna (na 28 dana),a sada kasni vec cetiri dana. Rezultat koji sam dobila je <0.200 mIU/ml ,a referentne vrednosti su 0.0.-5.00 pa me zanima da li sam trudna ili ne.Nadam se brzom odgovoru,hvala.

Ana Life (2020-12-26)

Postovana Milice, 
Molimo Vas konsultujte se sa Vasim ginekologom. 
Cilj foruma bolnice Analife je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu.

Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u našoj kući.
To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

S poštovanjem

Analife
 

Sara (2020-11-17)

Postovani, Pila sam kontraceptivne tablete daylette tri meseca, poslednju sam popila 20og oktobra, a menstruaciju sam dobila 23.oktobra. 30og oktobra sam popila escapelle tabletu vise iz moje paranoje(bio je zasticen odnos). Ciklus mi je pre pocetka uzimanja tableta trajao 31dan. Dobila sam menstraciju 16og novembra, a poslednji odnos sam imala 4og novembra. Test na trudnocu iz krvi sam radila 10og novembra i bio je <0,100. Sada ne osecam grceve u stomaku kao inace kad dobijem menstruaciju nego samo jake bolove u donjem delu ledja, menstuacija mi je oskudna i u odnosu na ciklus pre daylette tableta poranila je 7 dana. Da li je normalno da osetim samo bolive u ledjima bez grceva u stomaku? Da li je ovo prava menstruacija ili neko drugacije krvarenje? Da li mogu iskljuciti trudnocu?

Ana Life (2020-11-17)

Postovana, ukoliko ne zelite da idete ginekologu, sto je nas predlog, uradite test na trudnocu u laboratoriji.

 

Srdacan pozdrav Analife

Valentina (2020-11-15)

Dobro veče pre 5 dana samo dobila ciklus na 37 dan..Da li je to dobro

Ana Life (2020-11-15)

Postovana Valentina,

Samo ginekolog sa odredjenim pregledima,  analizama moze da postavi dijagnozu. 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Dragica (2020-11-13)

Koristila sam 7,8 god. Ciklo proginol, prestala sam samostalno od straha da ne dobijem neku bolest. Dok sam pila sve je bilo redovno, imam48god. Hvala

Ana Life (2020-11-13)

 Postovana Dragice,

Morate da se javite lekaru, kako bi Vam pregledao i uradio hormonski status kako bi video da li ste za neki vrstu terapije ili ne.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Milica (2020-11-13)

Postovani, Zanima me da li u sistematski ginekoloski pregled obuhvatate i bris vs? I ako mi mozete poslati cenu godisnjeg sistematskog pregleda, brisa vs i testove na 3 bakterije? Hvala Vam.

Ana Life (2020-11-13)

Postovana Milice,

Godisnji, sistematski ginekoloski pregled obuhvata
1. Specijalisticki pregled ginekologa 
2. Kolposkopija
3. Papa bris
4. 2D Abdominalni ultrazvuk male kralice (preko stomaka)
5. 2D Vaginalni ultrazvuk male karlice
6.Bimanuelni pregled
Ukupna(cena poslata na e-mail)
Preglede  rade  dr Nada Radakovic i  dr Vilendečić 


   Dr Zivanic,  radi 3D male karlice sa ostalim segmentima sistematskog pregleda
   
   1. Specijalisticki pregled ginekologa
   2. Kolposkopija
   3.bimanuelni pregled
   4. Papa bris
   5. 3D/2D  Abdominalni ultrazvuk male kralice (preko stomaka)
   6. 3D/2D Vaginalni ultrazvuk male karlice
   
   Ukupna (cena poslata na e-mail)
Sto se tice briseva, cena cervikalnog i vaginalnog brisa (cena poslata na e-mail), a sto se tice hlamidije,mikoplazme i ureaplazme cena je (cena poslata na e-mail)

  Zakazivanje telefonom na 069-319-68-08

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Natasa (2020-10-21)

Uradila sam test za trudnocu kuci i bio je pozitivab,otisla sam kod lekara na pregled uradio mi beta hcg test i tu je bilo pozitivno . Ali doktor kaze da na ultrazvuk ne vidi plog,pa je zakljucio da se plod ne razvija i zakazao mi je intervenciju za sutra. Sta da radim,ja se dobro osecam,nemam nikakve bolove osecam se super.

Ana Life (2020-10-21)

Postovana Nataša,

Ukoliko je doktor na osnovu pregleda proceni da se radi o losoj trudnoći, nas savet je da poslusate doktora koji Vas vodi. 

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Aleksandra (2020-10-08)

Postovani,vec 2 godine polusavam da zatrudnim. Imam redovne cikluse mozda kasnjenja 2-3 dana. Svaki mesec imam ovulacije . Suprug je radio spermogram i ima vise od 20m aktivnih spr. I insulinsku rez sam radila sve je u redu kao i papa i kolpos. Jedino mi je urea 5000 hlam i mikopl u redu. Koji je sledeci korak? Ne znam sta nije u redu . I koja je cena hycosy ja kod Vas ? Hvala

Ana Life (2020-10-08)

Postovana Aleksandra,

 Potrebno je pre svega prvo da dodjete  na konsultaciju kod dr Dosev i dr Tosic, konsultacija se sastoji iz specijalistickog pregleda ginekologa I ultrazvucnog pregleda I cena konsultacije (cena poslata na e-mail). Vazno je da ponesete sve sto imate od nalaza i posle pregleda dobicete spisak analiza koje je potrebno da odradite pred intervenciju.   

Cena HY CO SY intrevncije (cena poslata na e-mail) Intervenciju HY CO SY  najidealnije je raditi oko 9 dana ciklusa.

Pregled i intervenciju mozete zakazati pozivom na broj telefona 069-319-68-08.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Sanja28.09. (2020-09-28)

Poštovani, Nalazim se u malo čudnoj situaciji,imala sam prvi put odnos (partner je koristio zaštitu) prije 21 dan i nakon toga sam regularno Imala menstruaciju. Međutim,nakon 7 dana od menstruacije javile su mi se blage jutarnje mučnine i bol u donjem delu stomaka. Simptomi su trajali nekih 3-4dana. Sada me zanima šta može biti u pitanju s obzirom da je partner koristio zaštitu? Da li treba da uradim test za trudnoću? I ako treba kada bi to bilo najprikladnije? Hvala Vam unaprijed na odgovoru. Srdačan pozdrav

Ana Life (2020-09-28)

 Postovana Sanja,

Javite se lekaru radi pregleda, ako imate bilo kakve sumnje.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Marina (2020-09-17)

Poštovani, koliko košta hirurško uklanjanje himena i šta je potrebno za operaciju? Hvala

Ana Life (2020-09-17)

Postovana Marina,

Kada je ruptura himena u pitanju intervencija se radi u analgosedaciji (blaga vrsta anestezije ) Intervenciju izvodi nas plasticni hirurg. I cena intervencije(cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema, osim odredjenih laboratorijskih analiza,koje bi ste Vi odradilii. Ako ste zainteresovani mnozete se javiti na 063322698 sestra Ljupka

Srdacan pozdrav
 

Ivona (2020-08-24)

Pozdrav, zanima me cena ginekoloskog pregleda kod dr Nade Radakovic?

Ana Life (2020-08-24)

 Postovana Ivona,

Godisnji, sistematski ginekoloski pregled obuhvata
1. Specijalisticki pregled ginekologa 
2. Kolposkopija
3. Papa bris
4. 2D Abdominalni ultrazvuk male kralice (preko stomaka)
5. 2D Vaginalni ultrazvuk male karlice
6.Bimanuelni pregled

Ukupna (cena poslata na e-mail)
Preglede  radi  dr Nada Radakovic  i pregled mozete zakazati na 069-319-68-08

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Bojana (2020-06-20)

Dobar dan htela bih da pitam posto nema redovne cikluse kansi mi uvek i to bas mnogo neki put i do mesec dana i vise dok ne krenem da pijem tablete da dobije sta moze da bude uzrok..

Ana Life (2020-06-20)

 Postovana Bojana,

Morate da se javite ginekologu radi pregleda,potrebno je da Vam se uradi ultrazvucni pregled i odradjene analize hormona,kako bi se videlo o cemu je rec.  Ukoliko se odlucite da pregled uradite kod nas mozete ga zakazati kod nasih ginekologa dr Radakovic, dr Potpara, Dr Zivanic, dr Vilendecic i dr Tosic na broj telefona 069-319-68-08.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Milica (2020-01-09)

Zdravo, U 29.sam nedelju trudnoce i prosle nedelje su mi otkrili trudnicki dijabetes, uz konstataciju da sam 0re trudnoce imala insulinsku rezistenciju a da to nisam ni znala. Moji rezultati na testu operecenja (75dr glukoze) su bili Na prazan stomak 4,7 Posle 60min 11,47 Posle 120min 9,12 Zanima me da li sam ja kriva za nastanak dijabetesa jer sam celu trudnocu bila u stresu od preterane brige da li je sve u redu i nisam se dijabeticno hranila? Da li ce dijabetes ili insulinska rezistencija da mi ostane i posle trudnoce? Da li je moguce da sam mozda imala i dijabetes pre trudnoce a da nisam ni znala, mada su mi sve vrednosti glukoze na prazan stomak bile ispod 5. Da li je to u redu? Hvala

Ana Life (2020-01-09)

Poštovana Milice,
 Samo lekar koji Vam vodi trudnoću može komenarisati Vaše zdravstveno stanje i davati savete u vezi svega. 
 
pozdrav Vaša Analife

Sladjana (2020-01-09)

Postovani,molila bih vas za vase misljenje mog stanja? Dobila sam 21.12.2019.i taj dan sam imala jake bolove drugi,treci i cetvrti dan sam primecivala ugruske krvi i sitne parcice mesa i bilo je obilnije krvarenje,evo sad je 8.1.a ja jos uvek krvarim po malo tj 19.ti dan sta to moze biti? Molim za odgovor i hvala vam

Ana Life (2020-01-09)

 Postovana Sladjo,
Javite se u dezurnu zdravstvenu ustanovu Urgentni centar ili Hitnu pomoc, pa ce Vas oni uputiti bez cekanja kod ginekologa.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

Aleksandra (2019-12-10)

Poštovani/a, Povremeno se dešava da se pojave manja vanmestrualna krvarenja, uglavnom od 11. do 15. dana ciklusa. Od ginekoloških pregleda sam, s obzirom na to da sam nevina, za sada radila samo briseve (poslednji put u maju ove godine) i ultrazvučne preglede ( poslednji pre oko mesec i po dana). Svi rezultati su bili u redu. Zanima me da li na svoj zahtev mogu da uradim papa test i da li imate neke detaljnije pakete pregleda za nevine devojke, kao i kolike su cene. Hvala!

Ana Life (2019-12-10)

Postovana Aleksandra,
Ukoliko ste nevni, nije izvodljivo da Vam se izme Papa bris, jer se on uzima sa grlica,materice, do koga ne moze da se dodje zbog ne rupturiranog himena. 
Posavetujte sa sa Vam ginekologom, oko hormonskog statusa. 

Srdacan pozdrav Analife

Ana (2019-10-30)

Poštovani, radila sam hsg i otkriveno je da imam jednorogu matericu. Možete li mi reći da li se vašim ultrazvukom mogu ustanoviti tačne dimenzije materice i da li postoji dovoljno prostora za razvoj bebe? Pozdrav...

Ana Life (2019-10-30)

Poštovana Ana,
Možete da dodjete na 3D ultrazvučni pregled kod dr Zivanica.
Pregled se sastoji iz:
    1. Specijalističkog pregleda ginekologa
    2. 3D/2D  Abdominalni ultrazvuk male kralice (preko stomaka)
    3. 3D/2D Vaginalni ultrazvuk male karlice
   
   Ukupna (cena poslata na e-mail)


  Zakazivanje telefonom na 069-319-68-08.
Srdačan pozdrav Vaša Analife

Jovana (2019-10-19)

Dobar dan. Menstruacija mi kasni 23 dana, radila sam 2 puta test bio je negativan, sekret ima jako neprijatan miris, imala sam nezasticene odnose. Sta bi to moglo biti? hvala unapred

Ana Life (2019-10-19)

Poštovana Jovana,
Odgovor na Vase pitanje sta bi to moglo biti dobicete na  pregledu kod ginekologa ,da se uradi ultrazvucni pregled i pregled pod spekulumom uz mozda uzimanje briseva,ukoliko doktor to proceni.
Ukoliko se odlucite da pregled uradite kod nas sada imamo promotivnu cenu ginekoloskog kompleta kod doktorke Nade Potpare: 
6 pregleda   (cena poslata na e-mail) 

1. BIMANUELNI pregled male karlice

2. PREGLED pod spekulumom 
3. UZ PREKO STOMAKA  ultrazvuk male karlice

4.UZ VAGINALNI ultrazvuk male karlice (postoje delovi male karlice, jajnici, materica koji se mnogo bolje vide vaginalnom sondom za sve ono sto ne mozemo da vidimo kolposkopom ili da napipamo prstima )

5. KOLPOSKOPIJA pregled pod mikroskopom  da bi smo pod uvecanjem videli sve promene na grliću materice koji zajedno sa 
6. PAPA NIKOLAU test je skrining pregled za rano otkrivanje raka grlića materice

Pregledi se zakazuju na neki od nasih telefona

tel: +381 11 319 68 08 +381 69 319 68 08

Srdačan pozdrav Vaša Analife

zana (2019-10-03)

Imam iza sebe 3 neuspesne vantelesne oplodnje.Radila sam donaciju jajanih celija.Predlozili su mi doktori histeroskopiju.Da li postoji neki nacin utvrdjivanja da li postoje neke bakterije ili nesto drugo sto ometa implantaciju u endometrijumu.Ja sam rodjena 1970 god.

Ana Life (2019-10-03)

Postovana,
 neobicno je da vam posle tri pokusaja predlazu histeroskopiju. Da li se u medjuvremenu pojavio polip u supljini materice, koji je trebalo da vide na ultrazvucnom vaginalnom pregledu male karlice. Bilo kakav komentar sta bi kod vas moglo da zasmeta usadjivanju oplodjene jajne celije bez pregleda bio bi neozbiljan i neprofesionalan sa nase strane 

S postovanjem Analife 
 

Biljana (2019-10-01)

Imam 17 godina. Dobijam po dva puta u mesecu. Primetila sam braon sekret. Sta raditi?

Ana Life (2019-10-01)

Postovana Biljana, 

Nas savet je da se javite ginekologu radi detaljnog ispitivanja hormona ,kao i ultrazvucnog pregleda. Ako zelite preglede da radite kod nas mozete nas kontaktirati radi zakazivanja na 069-319-68-08

Srdacan pozdrav Vasa Analife

Mina (2019-08-19)

Postovani, imam rodjaku u BH, kojoj su rezultati papa testa vec drugi put u poslednjih godinu i po dana u C1 kategoriji. Zelela bih da se konsultujem sa vasim dr.spec. oko ovog rezultata. Moje pitanje je: da li je moguce da ja umesto rodjake dodjem kod vas na konsultaciju sa svim njenim nalazima ili je neophodno da pacijent dodje licno? Unapred hvala.

Ana Life (2019-08-19)

Postovana ,
Za te vrste saveta, najbolje da rezultate odnesete u neku klinicku zdravstvenu ustanovu tipa Gak Visegradska ili Narodni Front i da  konzilijum lekara pogleda te rezultate i donese odluku sta je najbolje. A ako zelite konsultaciju da zakazete kod dr Radakovic to mozete da zakazete na 069-319-68-08.
Srdacan pozdrav Vasa Analife

Opšta bolnica AnaLife

Nela (2019-07-15)

Postovani, interesuje me koliko kosta da se uradi kod vas ispitivanje prohodnosti jajovoda HyCoSy? Unapred hvala.

Ana Life (2019-07-15)

Poštovana Nela,
Mi radimo jedino HY Co SY, HSG ne radimo.
HyCoSy je modernija verzija HSG testa, pri kojoj se najčešće sterilni fiziološki rastvor tankim kateterom ubrizgava u matericu i jajovode, i prati i snima ultrazvukom. Ako su jajovodi prohodni, rastvor se izliva oko jajnika u trbušnu duplju.

Prednosti HyCoSy pregleda u odnosu na HSG pregled:

HyCoSy ne koristi rendgen niti jonizirajući kontrast, već ultrazvuk i fiziološki rastvor – zato nema opasnosti od zračenja;
procedura je za većinu bezbolna i ne zahteva anesteziju:
bolja vidljivost polipa, mioma i manjih lezija endometrijuma.
HY CO SY intervenciju radi dr Tosic i cena intrevencije(cena poslata na e-mail). Intevrneciju kao i prvi pregled mozete zakazati putem telefona 069-319-68-08

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Renata (2019-04-21)

Postovani, urađena mi je histeroskopija i eksplorativna kiretaza, koliko moze da se krvari, danas je 9 dan od intervencije i dalje imam jake bolove, krvarenje je vise rozikasto bleđe. Kolko je mirovanje posle, da li se sme ici na more i kupati. Kako se hraniti posle?Unapre hvala

Ana Life (2019-04-21)

Postovana,

ukoliko ste radili kod nas histeroskopiju kod Dr Vilendečića mozete doci da popricate oko eventualnih naknadnih tegoba. Ako ste radili na drugom mestu, najnormalnije je da pitate svog ginekologa.

S postovanjem Analife

Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Ponedeljak-petak od 09-20h
Subotom od 09-15h

Opšta Bolnica Analife
Skadarska 5
(Zemun), Beograd

bolnica@analife.rs zakazivanje