Uspešno ste prijavljeni na našu mailing listu. Hvala!
Vaš komentar je poslat na odobrenje administratora. Hvala!

Dr Veliša Arsić - estetski, rekonstruktivni i plastični hirurg

Oblast: plastična, estetska i rekonstruktivna hirurgija

Co 2 Face Lifting-piling lica

Pulsni CO2 laser lica - Piling lica

                       

Hiruška intervencija koja za krajnji rezultat daje podmađenu, od sitnih borica ispeglanu kožu.

 

Pulsni CO2 laser lica (laserski piling, lasersko podmlađivanje lica )

Kakva je to operacija?

- Hiruška intervencija tokom koje se laserskim zracima skida sloj kože lica i gde za krajnji rezultat imamo podmalađenu, od sitnih borica ispeglanu kožu. Ovaj postupak uklanja ili znatno ublažuje razne fleke, staračke pege, pušačke bore i sitne bore oko očiju.

 

Koja je priprema za operaciju?

- Laboratorijske analize: kompletna krvna slika, osnovne biohemijske analize sa faktorima koagulacije, krvna grupa i Rh faktor

- Internističko - kardiološki pregled sa EKG-om

- Klinički pregled anesteziologa

 

Kompletna priprema koja je potrebna za intervenciju (osim krvne grupe i Rh faktora) obavlja se kod nas i ulazi u cenu operacije.

 

Koja vrsta anestezije se koristi za intervenciju?

- U analgosedaciji, a može i u lokalnoj anesteziji

 

Šta ne treba da me plaši posle operacije?

- Neposredno posle intervencije tretirana koža dobija braon boju (kao kafa)

- Narednih 7 dana taj površni tanak sloj kože se sljušti a ispod njega se pojavljuje nežna koža roze boje, čije crvenilo traje dve do tri nedelje (često je pacijenti opisuju kao “bebina guza”)

 

Posle koliko vremena mogu da idem kući?

- Nekoliko sati posle intervencije napuštate bolnicu.

 

Kako treba da se ponašam posle operacije?

- Treba da izbegavate direktno izlaganje suncu dve do tri nedelje, da ne bi došlo do stvaranja fleka.

 

Posle koliko vremena mogu da se vratim normalnim životnim aktivnostima?

- Odmah, čim se pojavi nežna roze koža koju prekrivate puderom (to se preporučuje).

 

Pregled i konsultacije su besplatni.

 

Postavite pitanje ili komentar Komentari (11)Kokica (2018-08-21)

Zdravo, interesuje me to da li pusacke bore ili sta,to su one bore na mestu gde se savije koza kad se smejem,znaci smejalice :), mogu srediti ? hvala

Ana Life (2018-08-21)

 

Poštovana, da li su pušačke ili od smejanja, one se popunjavaju ili zatežu operacijom, u zavisnosti od toga gde se nalaze i koliko imate godina, tj, da li se mogu popuniti, ili je jedino rešenje fejs lifting. Najbolje je da ili dođete na konsultaciju koja je besplatna, zakazuje se na neki od naših telefoa ili pošaljite slike na direktan e-mail Dr Arsić bolnica@analife.rs

             

Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife

Sanja (2018-08-21)

Interesuje me koliko kosta CO2 lifting lica i vrata, hirursko podizanje cela i obrva? Srdacan pozdrav, Sanja

Ana Life (2018-08-21)

Poštovana Sanja,

Co2 laserski lifting lica i vrata (cena poslata na e-mail).Browlift Denver ili hiruško podizanje uglova obrva, peglanje bora u uglovima očiju (cena poslata na e-mail)

 

Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife

diana (2018-03-23)

Dobar dan vas.cena za ovaj tretman sa CO2 laserskih za podmaladenu kuzu.

Ana Life (2018-03-23)

Postovana,
Sto se tice Co2 Lasera to je 
hiruška intervencija  kojom se uz pomoc  laserskih zraka skida sloj kože lica i gde za krajnji  rezultat imamo  podmalađenu, od sitnih borica ispeglanu kožu.
Ovaj postupak uklanja ili znatno ublažuje razne fleke, staračke pege, pušačke bore i  sitne bore oko očiju. Cena tretmana CO laserom
(cena poslata na e-mail), intervencija se radi u analgosedaciji.
Ali se CO2 laserom ne zateze visak koze lica
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.
 
Srdacan pozdrav Vas Analife

 

Florica Soldic (2018-01-21)

postovani interesujeme cena CO2 liftinga celog lica

Ana Life (2018-01-21)

Postovana,
Sto se tice Co2 Lasera to je 
hiruška intervencija  kojom se uz pomoc  laserskih zraka skida sloj kože lica i gde za krajnji  rezultat imamo  podmalađenu, od sitnih borica ispeglanu kožu.Ovaj postupak uklanja ili znatno ublažuje razne fleke, staračke pege, pušačke bore i  sitne bore oko očiju. Cena tretmana CO  laserom (cena poslata na e-mail), intervencija se radi u analgosedaciji. Ali se CO2 laserom ne zateze visak koze lica , za zatezanje (Lifting lica) zlatni standard je MACS lift (Face lift+Neck lift) to je intervencija gde se na specijalni nacin i specijalnim koncima podizu misici lica, a zatim se odrastrani visak koze . Rez je jako fin i tanak, tako da je nakon nekoliko meseci ne vidljiv i cena ove intervencije (cena poslata na e-mail)u cene je  uracunata kompletna preoperativna priprema ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa,pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+   bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. 
 
Srdacan pozdavr Vas Analife

 

Gordana (2018-01-02)

Postovani, zanima me cena CO2 liftinga celog lica.Takodje me zanima da li moze da se tretira samo regija oko ociju, sitne bore i blagi visak koze donjeg kapka?

Ana Life (2018-01-02)

Postovana,
Co2 tretman laserom, se tretira koza lica I time se postize bolja tekstura koze I korekcija jako malih I plitkih bora. Co2 laserom se ne koriguje visak koze I duboke bore.
Za otklanjanje viska koze ubedljivo je najbolji standard hiruska korekcija kapaka I kada su u pitanju donji kapci (cena poslata na e-mail), a kada je rec o zatezanju celog lica I vrata cena (cena poslata na e-mail)u cene je uracunata komplatna preoperativna priprema ( EKG srca, pregled interniste, RTG pluca sa nalazom radiologa , pregled anesteziologa ) , bolnicki dan I bolnicka noc ,kao I sve kontrole. 
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju I da se sa doktorom sve detaljno dogovorite.
 
Srdacan pozdrav Analife

 

dijana zubac (2017-10-03)

Interesuje me cena liposukcija laserom stomaka i bedri

Ana Life (2017-10-03)

Poštovana,
Laserska liposukcija kao hiruška operacija je zlatni standard uklanjanja masnog tkiva sa delova tela sa kojih se nikakvim drugim sredstvima (dijetom i vežbama) ne može ukloniti .Kada je stomak u pitanju, najčešće se radi stomak iznad pupka, stomak ispod pupka , bokovi, deo iznad gaćica na leđima. Cena operacije je najčešće (cena poslata na e-mail) .Cena laserske liposukcije bokova ili jagaćih pantalona (cena poslata na e-mail).Najbolje je da , ukoliko ne možete da dođete na besplatnu konsultaciju, pošaljete slike na mejl doktora Arsića bolnica@analife.rs.
 
S poštovanjem
Analife

 

Mirjana (2016-11-04)

Interesuje me koliko kosta CO2 lifting lica i vrata, hirursko podizanje cela i obrva? Srdacan pozdrav, Mirjana

Ana Life (2016-11-04)

Poštovana, Co2 laserski lifting lica i vrata (cena poslata na e-mail).Browlift Denver ili hiruško podizanje uglova obrva, peglanje bora u uglovima očiju (cena poslata na e-mail)
 
Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

Kristina (2016-03-27)

vec sam postavila pitanje pa bih samo da dodam da ne znam jesu li to pusacke bore ili sta,to su one bore na mestu gde se savije koza kad se smejem,znaci smejalice :)

Ana Life (2016-03-27)

Poštovana, da li su pušačke ili od smejanja, one se popunjavaju ili zatežu peracijom, u zavisnosti od toga gde se nalaze i koliko imate godina, tj, da li se mogu popuniti, ili je jedino rešenje fejs lifting. Najbolje je da ili dođete na konsultaciju koja je besplatna, zakazuje se na neki od naših telefoa ili pošaljite slike na direktan e.mail Dr Arsić bolnica@analife.rs
              
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife 

Boban (2014-04-29)

3dlaser podmladjivanje lica da li radite i koliko kostaju tretmani

Ana Life (2014-04-29)

Postovani Bobane,

Laser koji se radi kod nas je hiruški i košta (cena poslata na e-mail).

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Selima (2013-01-20)

Hallo,koja je razlika izmedu facelifting i macslifting.?Razlika u cijeni je 1000e.

Ana Life (2013-01-20)

Draga Selima, Razlika je u tehnici, MACS lift je savremena metoda fejs liftinga sa znacajno smanjenim rezovima i brzim oporavkom.Takodje,tkivo (misici i koza) podizu se vertikalno sto je totalno suprotno gravitaciji koja vremenom izaziva spustanje tkiva i promene na licu koje odlikuje starenje. Na ovaj nacin se postize prirodni izgled i podmladjivanje lica,a ne promene u izgledu lica.Ukoliko postoje i izrazene promene na vratu onda mora da se radi i lifting vrata i moramo da prosirimo liniju reza iza uva i na taj nacin izlazimo iz okvira MACS lifta. Svi rezovi koji se prave na licu planiraju se tako da kasnije oziljci ostanu skriveni u prirodnim brazdama,prelazima i kosi i budu skoro nevidljivi Konsultativni pregled u bolnici Analife je besplatan i na tom pregledu ćete dobite precizne informacije za Vaš slučaj. Konsultativni pregled se zakazuje na fiksni broj telefona 011 319 68 08. S poštovanjem Bolnica AnaLife

Zorica (2012-11-13)

Radila sam mini lifting i prezadovoljna sam rezultatima. Svim damama zrelije dobi preporucujem! Veliki pozdrav od Zorice !

 

Finansiranje i Kreditiranje

Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Načini Plaćanja

Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Zakazivanje pregleda

Ponedeljak-petak od 09-20h
Subotom od 09-15h

Adresa

Opšta Bolnica Analife
Skadarska 5
(Zemun), Beograd

bolnica@analife.rs zakaži online