Uspešno ste prijavljeni na našu mailing listu. Hvala!
Vaš komentar je poslat na odobrenje administratora. Hvala!

Dr Marko Jevrić

Dr Marko Jevrić  je rođen 21.07.1977. godine u Leskovcu gde je završio osnovnu školu i srednju medicinsku školu.

Stekao je zvanje doktor medicine na  Medicinskom fakultetu  2003.godine sa prosečnom ocenom u toku studija 9.62.  Tokom studija  stipendista ambasade kraljevine Norveške.   Trenutno je na drugoj godini akademskih doktorskih studija Medicinskog fakulteta u Beogradu. 

Zaposlen je na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije kao specijalista opšte hirurgije od 2005 godine.

Bavi se hirurškim lečenjem  raka dojke ,  raka štitaste žlezde, melanoma i sarkoma u kontinuitetu deset godina.

Učestvovao je na domaćim i međunarodnim simpozijumima i kongresima kao slušalac i kao usmeni izlagač.

Učestvovao je na projektu “  Farmakodinamska i  farmakogenetska istraživanja novih lekova i prediktivna/ prognostička vrednost  farmakoterapije u onkologiji  ”, pod pokroviteljstvom Ministarstva za nauku i tehnologiju Srbije, od 2006. do 2009. godine.

Takođe učestvuje kao istraživač EORTC-a na projektu 10085: Clinical and biological characterization of Male Breast Cancer, an international EORTC, BIG, TBCRC and NABCG intergroup study.

Autor je i koautor  većeg broja radova objavlјenih u celini u domaćim i internacionalnim časopisima.   Član je ESSO (Evropsko udruženje onkoloških hirurga),  UOHS (Udruženje onkoloških hirurga Srbije), kao i Kancerološke i Hirurške Sekcije Srpskog Lekarskog Društva.

 

Postavite pitanje ili komentar Komentari (3)Jovana (2018-11-26)

Poštovani, Koliko košta pregled kod doktora Jevrić Marka? Hvala

Ana Life (2018-11-26)

Poštovana Jovana,

Dr Jevric je onko-hirurg koji radi na onkoloskom institutu i kod nas u Analife bolnici. Kod nas specijalistički pregled koji radi dr Marko Jevric (cena poslata na e-mail)

Pregled je potrebno zakazati putem telefona 069-319-68-08.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Ivana (2018-10-24)

Da li doktor Marko Jevric jos uvek radi kod vas i koliko kosta pregled kod njega. Hvala

Ana Life (2018-10-24)

Poštovana Ivana, 

Dr Jevrić radi kod nas i cena specijalističkog pregled hirurga onkologa (cena poslata na e-mail). Pregled možete zakazati na 069-319-68-08

 

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Kristina (2018-06-13)

Postovani doktore imam pitanje za vas da mi pojasnite ovaj rezultat to je snimak skenera u pitanju U donjem reznju desno prisutna nodularna promena dijametra 6,5mm. Obostrano naglasen vaskularni crtez kao i intersticijum obostrasno bazalno( lymphangitis carcinomatoza) . Medijastinalno prisutne limfoglanule substantimetarskih dimenzija.Supra i subhepticno,perisplenicno,parakolicno,mezokolicno i u maloj karlici prisutna slobodna tecnost. Jetra uvecana,lobuliranih kontura sa difuznim hipodenznih promena po tipu sekundarnih depozita. Slezina interpolarnog dijametra 123mm sa 3-4 fokalnih hipodendznih promena dijametra 15mm sa morfologijom sekundarnih depozita. Retroperitonealno prisutne limfoglandule subsantimetarskih dimenzija. Na svim prikazanim kostanim strukturama prisutne brojne difuzne osteoliticke i osteoskleroticne promene koje odgovaraju sekundarnih depozita.

Ana Life (2018-06-13)

Postovana,

 Cilj foruma bolnice Analife je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu.
Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u našoj kući. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.Ukoliko zelite mozete da dodjete na pregled kod dr Jevrica, da ponesete svu dokumentaciju koju imate. Cena specijalistickog pregleda (cena poslata na e-mail)

Pregled mozete zakazati putem telefona 069-319-68-08

 

 

S poštovanjem

Analife
Opšta bolnica AnaLife

 

Finansiranje i Kreditiranje

Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Načini Plaćanja

Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Zakazivanje pregleda

Ponedeljak-petak od 09-20h
Subotom od 09-15h

Adresa

Opšta Bolnica Analife
Skadarska 5
(Zemun), Beograd

bolnica@analife.rs zakaži online