Uspešno ste prijavljeni na našu mailing listu. Hvala!
Vaš komentar je poslat na odobrenje administratora. Hvala!

Dr Marko Jevrić

Dr Marko Jevrić  je rođen 21.07.1977. godine u Leskovcu gde je završio osnovnu školu i srednju medicinsku školu.

Stekao je zvanje doktor medicine na  Medicinskom fakultetu  2003.godine sa prosečnom ocenom u toku studija 9.62.  Tokom studija  stipendista ambasade kraljevine Norveške.   Trenutno je na drugoj godini akademskih doktorskih studija Medicinskog fakulteta u Beogradu. 

Zaposlen je na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije kao specijalista opšte hirurgije od 2005 godine.

Bavi se hirurškim lečenjem  raka dojke ,  raka štitaste žlezde, melanoma i sarkoma u kontinuitetu deset godina.

Učestvovao je na domaćim i međunarodnim simpozijumima i kongresima kao slušalac i kao usmeni izlagač.

Učestvovao je na projektu “  Farmakodinamska i  farmakogenetska istraživanja novih lekova i prediktivna/ prognostička vrednost  farmakoterapije u onkologiji  ”, pod pokroviteljstvom Ministarstva za nauku i tehnologiju Srbije, od 2006. do 2009. godine.

Takođe učestvuje kao istraživač EORTC-a na projektu 10085: Clinical and biological characterization of Male Breast Cancer, an international EORTC, BIG, TBCRC and NABCG intergroup study.

Autor je i koautor  većeg broja radova objavlјenih u celini u domaćim i internacionalnim časopisima.   Član je ESSO (Evropsko udruženje onkoloških hirurga),  UOHS (Udruženje onkoloških hirurga Srbije), kao i Kancerološke i Hirurške Sekcije Srpskog Lekarskog Društva.

Postavite pitanje ili komentar Komentari (7)
Milica (2021-11-15)

Postovani, imam problem sa stitnom zlezdom. Hormoni su u redu, ali sa obe strane stitne zlezde postoje cvorici. Lekari predlažu operaciju. Zanima me da li je moguće obaviti operaciju na Vašoj klinici i koja je cena?

Ana Life (2021-11-15)

Postovana Milice,

Mi ne radimo te vrste operacija. Kod nas moze samo da se uradi specijalisticki pregled onko-hirurga i cena pregleda (cena poslata na e-mail)

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Ana (2021-08-17)

Postovani, Da li Dr. Jevric jos uvek radi na vasoj klinici? Koja je cena pregleda i na koji br.telefona se moze zakazati? S postovanjem,

Ana Life (2021-08-17)

Postovana Ana,

Dr Jevric radi kod nas. Doktor radi specijalisticki pregled  i cena pregleda(cena poslata na e-mail)
 Pregled mozete zakazati telefonom na 0693196808.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Marija (2019-08-10)

Postovani Zamolila bih Vaseg onkologa da mi kaze da li ova dva karcinoma spadaju u istu vrstu karcinoma ili ne, kao i da mi napise kojoj grupi pripadaju. Mnogo mi je vazno i jako hitno. Hvala puno. U pitanju je : 1. SIFRA 50.9 karcinom dojke CARCINOMA DUCTALE IN SITU DCIS grandulae mammae 35x25x15mm 2.SIFRA C 69.4 ZLOCUDNI TUMOR ZRAKASTOG TELA OKA, mikroskopski nalaz MELANOMA EX NAEVO IRIDIS, pT1aGx (l) Hvala

Ana Life (2019-08-10)

Postovana Marija,

 

 

 Cilj foruma bolnice Analife je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu.

 

Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u našoj kući. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

 

 

S poštovanjem

Analife

Aleksandra (2019-02-06)

Poštovani,danas sam dobila rezultaze punkcije čvora štitne žlezde na endikrinologiji.Njihov savet je operacija i pri tom su preporučili dr.Jevrića. Zanima me koliko u Vašoj klinici košta pregled kod njega i kada bi ste mogli da mi zakažete? Srdačan pozdrav.

Ana Life (2019-02-06)

Poštovama Aleksandra, 

Specijalistički pregled dr Jevrica - hirurga, onkologa (cena poslata na e-mail)

. Pregled možete zakazati putem telefona na broj 069-319-68-08

 

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Jovana (2018-11-26)

Poštovani, Koliko košta pregled kod doktora Jevrić Marka? Hvala

Ana Life (2018-11-26)

Poštovana Jovana,

Dr Jevric je onko-hirurg koji radi na onkoloskom institutu i kod nas u Analife bolnici. Kod nas specijalistički pregled koji radi dr Marko Jevric (cena poslata na e-mail)

Pregled je potrebno zakazati putem telefona 069-319-68-08.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Ivana (2018-10-24)

Da li doktor Marko Jevric jos uvek radi kod vas i koliko kosta pregled kod njega. Hvala

Ana Life (2018-10-24)

Poštovana Ivana, 

Dr Jevrić radi kod nas i cena specijalističkog pregled hirurga onkologa (cena poslata na e-mail). Pregled možete zakazati na 069-319-68-08

 

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Kristina (2018-06-13)

Postovani doktore imam pitanje za vas da mi pojasnite ovaj rezultat to je snimak skenera u pitanju U donjem reznju desno prisutna nodularna promena dijametra 6,5mm. Obostrano naglasen vaskularni crtez kao i intersticijum obostrasno bazalno( lymphangitis carcinomatoza) . Medijastinalno prisutne limfoglanule substantimetarskih dimenzija.Supra i subhepticno,perisplenicno,parakolicno,mezokolicno i u maloj karlici prisutna slobodna tecnost. Jetra uvecana,lobuliranih kontura sa difuznim hipodenznih promena po tipu sekundarnih depozita. Slezina interpolarnog dijametra 123mm sa 3-4 fokalnih hipodendznih promena dijametra 15mm sa morfologijom sekundarnih depozita. Retroperitonealno prisutne limfoglandule subsantimetarskih dimenzija. Na svim prikazanim kostanim strukturama prisutne brojne difuzne osteoliticke i osteoskleroticne promene koje odgovaraju sekundarnih depozita.

Ana Life (2018-06-13)

Postovana,

 Cilj foruma bolnice Analife je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu.
Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u našoj kući. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.Ukoliko zelite mozete da dodjete na pregled kod dr Jevrica, da ponesete svu dokumentaciju koju imate. Cena specijalistickog pregleda (cena poslata na e-mail)

Pregled mozete zakazati putem telefona 069-319-68-08

 

 

S poštovanjem

Analife
Opšta bolnica AnaLife

Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Ponedeljak-petak od 09-20h
Subotom od 09-15h

Opšta Bolnica Analife
Skadarska 5
(Zemun), Beograd

bolnica@analife.rs zakazivanje