Uspešno ste prijavljeni na našu mailing listu. Hvala!
Vaš komentar je poslat na odobrenje administratora. Hvala!
_(2)1

Dr Igor Popović

Oblast: Spec.fizikalne medicine i rehabilitacije

Fizikalna medicina, rehabilitacija i akupunktura 

ROBOTI U FIZIKALNOJ MEDICINI

 

Najmodernija oprema ne znači ništa bez lekara specijaliste koji programira i upravlja tom opremom. Mi smo to spojili u najbolje. ROBOTI + SPECIJALISTI = FIZIKALNA ANALIFE

U okviru fizikalne medicine bolnica Analife posebnu pažnja usmerena je na robote! Roboti su BEZBOLNA, BEZBEDNA I NAJBRŽA REHABILITACIJA! Roboti rehabilituju sve od ramena, lakta, kolena, kuka, kičme i vrata, i to odmah posle povrede, operacije, skidanja gipsa ili imobilizacije, najčešće je dovoljno 5 do 10 tretmana da zglobu vratimo punu pokretljivost.

 

PROMOCIJA!
Najbolji ortoped dr Miodrag Glišić - ARTROSKOPIJA KOLENA (dijagnostička + operativna menisektomija) + preoperativna priprema + NAJBRŽI OPORAVAK sa 5 terapija po SAT vremena na ROBOTU za KOLENO - SVE za 1200E


 

Moj problem je

Postavite pitanje ili komentar Komentari (25)




Aleksandra (2024-01-30)

Operisala sam vratnu diskus i imam bolove, koliko terapija treba za oporavak, i koliko kosta terapija?

Ana Life (2024-01-30)

 

 Postovana Aleksandra,

Nas Triton DTS je najsavremeniji nacin neoperativnog lecenja bolova u kicmi i vratnom delu kicme.Ono sto njega izdvaja od drugih modela je to sto nasa trakcija ima kompjutersku kontrolu za spazam misica ili u prevodu, kontrola koja ne dozvoljava pocetak terapije ukoliko su misici oko kicme u spazmu ( zgrceni) sto je kontraindikacija za pocetak tretmana. Ukoliko imate snimke kicme ponesite sa sobom ako budete dosli na pregled kod naseg fizijatra, cena pregleda(cena poslata na e-mail) i to je prvi korak u lecenju. Na tom pregledu bi doktor odredio terapiju, koju i koliko. Za odredjena stanja kicme koristi se triton, za odredjena skenirajuci laser,magnet i triton, kod trecih laser i ultrazvuk ili u zavisnosti od oporavka postepeno uvodjenje odredjenih terapija. Cena terapije na tritonu(cena poslata na e-mail)

Pregled i terapiju mozete zakazati pozivom na broj telefona 069-319-68-08. 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

ZORAN (2023-10-30)

Postovani, nedavno sam imao povredu ramena (luxatio articulihumeroscapularis l.dex.), potrban mi je pregled fizijatra, i eventualna terapija.Interesujeme cena pregleda icena terapije.Pozdrav i hvala unapred.

Ana Life (2023-10-30)

 

Postovani Zorane,

Prvo je potrebno da dodjete na pregled  kod naseg ortopeda dr Miodraga Glišića, cena pregleda (cena poslata na e-mail).
Na pregled je vazno da ponesete sve sto imate od analiza.

Na pregledu doktor će proceniti da li ste za terapiju na nasim CPM robotima. Jedan sat terapije (cena poslata na e-mail)

Pregled možete zakazati na 011 319 68 08.

Srdačan pozdrav Vasa Analife

 

Radmila (2023-06-06)

Molim za cenu pregleda fizijatra,nalazNMR umerena stenoza L3L4 i. L4L5. Hvala

Ana Life (2023-06-06)

 

Poštovana Radmila,

Za dijagnozu neophodan je pregled specijalistički pregled naseg fizijatra dr Popovića. (cena poslata na e-mail) pregled možete zakazati telefonom na 011 319 68 08, na pregled je potrebno da ponesete sve snimke i nalaze koje imate. Tek posle detaljnog pregleda i uvidom.u snimke, dr Popovic moze dati svoje misljenje.

Nacelno: mi smo opremljeni svim aparatima koji neoperativno mogu resiti problem sa kicmom. Posebno istivemo nasu DTS trakciju, bezbolnu i efikasnu, kompjuterski regulisanu terapiju. Pored nje, tu je laser, magnet najasvremenije generacije 

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Gordana (2023-04-11)

Postovani, Imam bolove u lumbalnom delu kicme koji se pruzaju niz noge i narocito u koleno pa me interesuje cena pregleda i eventualne terapije trakcijama-razvlacenjem ..... Zahvaljujem

Ana Life (2023-04-11)

 

Poštovana Gordana,

Prvi korak je pregled kod našeg fizijatra, na pregled je vazno da dodjete sa uradjenim snimcima kičme. Cena pregleda (cena poslata na e-mail), a cena jednog tretmana na našoj TRITON trakciji (cena poslata na e-mail). Pregled i terpiju možete da zakažete telefonom na 011 319 68 08.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Milan (2023-02-19)

Koliko kostaju tretmani na robotu posle operacije skocnog zgloba

Ana Life (2023-02-19)

 

Poštovani Milane,

Akupunktura je metod lečenja koji podrazumeva ubadanje tankih, filiformnih igala u određene delove tela, akupunkturne tačke, radi postizanja željenog efekta. 

Prema TKM željeni efekat je uspostavljanje narušene ravnoteže između Jina i Janga, narušene ravnoteže između stvaranja i toka energije (Ći) ili Krvi u organizmu ili nekom njegovom delu koja je dovela do pojave simptoma odnosno bolesti. Prvi korak je pregled kod dr Brdareski i cena pregleda (cena poslata na e-mail). Cena terapije(cena poslata na e-mail) po jednom tretmanu.

 

Pregled možete da zakažete telefonom na 011 319 68 08.

 

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Sanja (2022-12-11)

Postovani,imam problem sa vratnim delom i donjim delom kicme,diskus hernija!Nemam novi nalaz mr ali imam od pre par godina!Problem je sada da snimam ponovo kocmu jer imam vrtoglavice kada sam u lezecem polozaju na ledjima na ravnom!Vidim da kod Vas mogu raditi i terapije lezeci na stomaku!Da li mogu da dodjem bez novog mr i koja je cena terapije i pregleda?Unapred zahvalana

Ana Life (2022-12-11)

 

Poštovana Sanja,

 Nas Triton DTS je najsavremeniji nacin neoperativnog lecenja bolova u kicmi. Ono sto njega izdvaja od drugih modela je to sto nasa trakcija je sa kompjuterskom kontrolom spazma misica ili u prevodu, kontrola koja ne dozvoljava pocetak terapije ukoliko su misici oko kicme u spazmu ( zgrceni) sto je kontraindikacija za pocetak tretmana. Ukoliko imate snimke kicme ponesite sa sobom ako budete dosli na pregled kod naseg fizijatra cena pregleda (cena poslata na e-mail) i to je prvi korak u lecenju. Na tom pregledu bi doktor odredio terapiju, koju i koliko. Za odredjena stanja kicme koristi se triton, za odredjena skenirajuci laser,magnet i triton, kod trecih laser i ultrazvuk ili u zavisnosti od oporavka postepeno uvodjenje odredjenih terapija. Cena terapije na tritonu (cena poslata na e-mail)  

Pregled i terapiju mozete zakazati pozivom na broj telefona 011 319 68 08 i kada budete zakazivali proverite za snimke koje imate da li su validni ili ne.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Jelena (2022-05-12)

Dobar dan, dobila sam od lekara opšte prakse sumnju na lipedem desne noge, Zanima me da li mogu da zakažem pregled kod vas i koji doktor mi je konkretno potreban. Hvala

Ana Life (2022-05-12)

Poštovana Jelena,

Mi se ne bavimo tim problemima.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Zoran (2022-04-01)

Postovani, Zadnjih 6 meseci imam problem sa Ahilovom tetivom u desnoj nozi (sumnja na Haglundov sindrom). Zanima me kako da zakazem kod vas pregled, i da li mozete da resite moj problem. Naravno da li mozete da mi kazete koja je cena ukoliko je dijagnoza tacna. Hvala unapred.

Ana Life (2022-04-01)

Postovani Zorane,

Pre svega potrebno je da dodjete na pregled kod naseg ortopeda dr Miodraga Glisica cena pregleda(cena poslata na e-mail).
Vazno je da ponesete sve od snimaka i nalaza sto imate.

Operaciju izvodi nas ortoped dr Miodrag Glisic.Haglundov deformitet se uklanja najbolje artroskopskom operacijom uz obaveznu rehabilitaciju na robotima. Cena artroskopske  operacije Haglundovog deformiteta (cena poslata na e-mail) i nema"skrivenih troskova"

Cena obuhvata: kompletnu preoperativnu pripremu( RTG pluca,radioloski izvestaj, kardioloski pregled i EKG,pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika) Color Doppler noge koja se radi + Operacija+Bolnicki dan i noc + Dve kontrole + Fizikalna terapija na robotu (5 sati terapije na robotu za skocni zglob)

Pregled i operaciju mozete zakazati na 0693196808

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Nada (2022-03-19)

Postovani, zelim da Vas pitam dali bi mi ti vasi roboti pomogli da povratim rotaciju u ramenu nakon preloma okrajka ramenjace pre4, 5 meseca i fizikalnog tretmana koji jos traje nakon nosenja ortoze 6 nedelja. I molim Vas koliko bi trebalo tretmana i cenu ako je moguce. Unapred hvala!

Ana Life (2022-03-19)

Postovana Nado,

 

Molimo Vas da zakazete pregled kod naseg fizijatra dr Popovica i da ponesete svu dokumentaciju koju imate.

Na osnovu pregleda i svih nalaza doktor ce proceniti da li ste za terapiju na nasim robotima.

Cena pregleda(cena poslata na e-mail), pregled mozete zakazati telefonom na 069 319 68 08.

A cena jednog tretmana na nasem CPM robotu u trajanju od 1h (cena poslata na e-mail)

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Dusica (2022-02-15)

Imala sam operaciju skočnog zgloba i fibule.. Zainteresovan sam za vežbe robota.. Možete li mi nesto o tome objasniti i i formativno o cenama i trermanu

Ana Life (2022-02-15)

Postovana Dusice,

 

Kada je rec o fizikalnoj rehabilitaciji i terapiji potrebno je da dodjete na pregled kod naseg ortopeda dr Miodraga Glisica ili kod naseg fizijatra dr Popovica. 

Vazno je da  ponesete sve sto imate od nalaza do sada.
Cena pregleda (cena poslata na e-mail). Ukoliko doktori procene da ste za terapiju na nasem CPM robotu, cena terapije u trajanju od 1h je (cena poslata na e-mail). 
Pregled mozete zakazati na 0693196808. 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

nata (2021-12-15)

Dobar dan moze li jedna molba,da li znate vase kolege u Beogradu imaju robotiku u neurologiji,ako vam nije problem da mi odgorite.

Ana Life (2021-12-15)

Postovana Nato,

Stvarno ne znamo.

Srdacan pozdrav

 

Amela (2021-09-09)

Dobar dan,da li radite sa osobama koje su dozivjele mozdani udar i kojima je nepokretna lijeva noga i ruka? Molim Vas detaljne informacije o tretmanu i cijeni. Hvala unaprijed

Ana Life (2021-09-09)

Postovana Amela,

Nasi roboti nisu namenjeni za pacijente koji imaju  neuroloska oboljenja

Srdacan pozdrav Vasa Analife.
 

Slavica (2021-06-20)

Postovani,dali vas program moze da pomogne ozljede kicme nakon spinalne anestezije,moja sestra je ostala.sa paraplegijom,ima.cetiri bajpasa,dijabet sa insulinskom terapijom ,no I zelju da ustane opet.

Ana Life (2021-06-20)

Postovana Slavice, 

Molimo Vas kontaktirajte sestra Milicu na +38163322958, kako bi ste joj detaljno opisali o cemu je rec i kako bi se konsultovala sa nasim fizijatrom.
 

Srdacan pozdrav Vasa Analife 
 

Luka (2020-12-08)

Cena terapija na robotu za skočni zglob

Ana Life (2020-12-08)

Postovani, 
Prvi korak je da dodjete na pregled kod naseg ortopeda dr Miodraga Glisica ili fizijatra dr Igora Popovica.
Potrebno je da sa sobom ponesete sve sto imate od snimaka i nalaza, cena pregleda (cena poslata na e-mail)

Ako doktor proceni da ste za terapiju na nase CPM robotu za skocni zglob cena terapije u trajanju od 1h je (cena poslata na e-mail).
U (cena poslata na e-mail), ukoliko istog dana ostanete na terapiji, placate samo terapiju, a pregled ortopeda ili fizijatra je besplatan.

Pregled i terapiju mozete zakazati pozivom na broj telefona 0693196808.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Viktor (2020-08-08)

Dg.Lymhoedema extr.inf.dex.Da li je moguća terapija kod Vas?

Ana Life (2020-08-08)

 Postovani Viktore,

      Kod nas je terapija uglavnom ortopdske fizijatrije robotima i laserom i ultrazvukom. 
      S postovanjem
      Analife
       
 

D. (2020-07-04)

Postovani, Posle loma skocnog zgloba zeleo bih rehabilitaciju na vasem robotu. Interesuje me cena pregleda i 1h rehabilitacije na CPM robotu. Hvala

Ana Life (2020-07-04)

Postovani,

Specijalisticki pregled lekara (cena poslata na e-mail) je prvi korak u lecenju. Na tom pregledu bi nas fizijatar ili doktor Miodrag Glišić -ortoped odredili terapiju, koju i koliko.Cena terapije (cena poslata na e-mail), ono sto je najvaznije, terapiju odredjuje, programira, sve vreme nadzire i na kraju svake terapije dobijate izvestaj specijaliste. 
Pregled mozete zakazati pozivom na broj telefona 069-319-68-08. Ukoliko istog dana ostanete na terapiji, pregled fizijatra ili ortopeda je besplatan. 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Milanka (2020-06-10)

Postovani, Zakljucak MR kicme je degenerativne protruzije u nivou IV prostora L4iL5 a dijagnoza lekara specijaliste neurologa je lumboischialgia.Zanima me cena tretmana.Naravno odnosi se na tretman dekompresije kicme.Unapred hvala.

Ana Life (2020-06-10)

Postovana Milanka,

Nas Triton DTS je najsavremeniji nacin neoperativnog lecenja diskus hernije. Ono sto njega izdvaja od drugih modela ke to sto nasa trakcija je sa kompjuterskom kontrolom spazma misica ili u prevodu, kontrola koja ne dozvoljava pocetak terapije ukoliko su misici oko kicme u spazmu (zgrceni) sto je kontraindikacija za pocetak tretmana. Ukoliko imate snimke kicme ponesite sa sobom ako budete dosli na pregled. Specijalisticki pregled lekara (cena poslata na e-mail) je prvi korak u lecenju. Na tom pregledu bi doktorka odredila terapiju, koju i koliko. Za odredjena stanja kicme koristi se triton, za odredjena skenirajuci laser i triton, kod trecih laser i ultrazvuk ili u zavisnosti od oporavka postepeno uvodjenje odredjenih terapija. i Cena terapije na tritonu(cena poslata na e-mail), ono sto je najvaznije, terapiju odredjuje, programira, sve vreme nadzire i na kraju svake terapije dobijate izvestaj specijaliste. U bolnici Analife ne odredjuje terapiju fizioterapeut (tehnicar) vec lekar fizijatar  koji  jedini moze dati specijalisticki izvestaj. 
Pregled mozete zakazati pozivom na broj telefona 069-319-68-08. Ukoliko istog dana ostanete na terapiji na nasem Tritonu, pregled fizijatra je besplatan. 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Jeena (2020-05-28)

Ja sam 1.aprila 2017. godine dozivela pucanje aneurizme na mozgu,cela leva strana mi je bila kao da sam se slogirala dugo sam bila nepokretnaiisla sam nesto malo na neke fizikalne terapije koje iskreno nisu bile jeftine jer od bolnice sam dobila samo 15 terapija cisto da mi pokazu sta trebam ja sama kod kuce da radim. da ne duzim pricu meni se skoro sve povratilo osim prsiju na nozi ustvari cela leva noga od kuka na dole bas i ie funkcionise copam i ne mogu da kontrolisem pokrete. boli me dok hodam i terapeut kaze da je to dobro da to znaci da su nervi jos uvek budni. dugo je vremena proslo a ja vise ne vezbam kao na pocetku mislim vezbam ali ne bas svaki dan po nekoliko puta dnevno jer sam videla da bas i nema nekog pomaka isto je odkolena do prstiju imam spazam i trese mi e cela noga kada pravilno zgazim, zbog ne pravilnog kretanja pocela su i ledja i karlice pa cak i koleno na desnoj nozi da me boli jer celu tezinu oslanjam vise na desnu nego na tu levu koja je malo i atrofirala. vraca se to polako ali su mi prsti na levoj nozi u konstantnom grcu pa sam zelela da vas pitam da li radite takve vrste lecenja Vi ste mi poslednja nada ja sam rodjena 03.07.1985.godine i ne zelim da ostatak zivota provedem kao invalid.Molim Vas ako ikako mozete da mi pomognete ili ne s vakako mi odgovorite da ne gajim laznu nadu jer me to iskreno strasno muci. Vasu reklamu sam pre par dana videla na tv zato Vam se i obracam da sam znala ranije za Vas obratila bih se mnogo ranije. molim Vas da mi javite u svakom slucaju

Ana Life (2020-05-28)

Postovana,

CPM mašine  su  namnjene pacijentima posle operacije ili posle povede da oporave svoje zglobove. Nazalost nije namnjena za neuroloske pacijente i kontraindikovano je ukoliko postoji spazam mislica. 

Srdacan pozdrav Vasa Analife 
 

gordana (2020-04-24)

Poštovani, suprug je sredinom decembra imao moždani udar, nakon koga su mu nepokretni leva ruka i leva noga. Bio je tri meseca na rehabilitaciji u Sokobanjskoj . Stanje je takvo da noga ima pokretljivost i uz pomoć štapa i pridržavanje može da predje petnaestak metara. Ruka ima malo poboljšanja, ali nedovoljno ...za samostalnost. Da li radite rehabilitaciju i u ovakvim slučajevima. Hvala. Pozdrav. Janković Gordana

Ana Life (2020-04-24)

Postovana Gordana, 
Ne radimo rehabilitaciju na CPM robotima, pacijentima nakon mozdanog udara. 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

Vladana (2019-06-26)

Postovani 6 maja sam polomila 5 metatarzalnu kost na stopalu. Nosila sam gips 5 nedelja i skinula ga 13 juna.Od tada idem redovno na fizikalnu terapiju ali nema velikog napretka. Zanima me da li roboti mogu da mi pomognu u oporavku i kolika je cena tretmana robotima? Hvala Vladana Deanovic

Ana Life (2019-06-26)

Poštovana Vladana,

Mi imamo CPM robot za skočni zglob, rame, koleno, lakat i DTS Tritin za kicmu. Nemamo robot za stopalo.

 

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Sekula (2019-03-21)

5 marta polomio quadricepse i napukla mi kost iznad skocnog zgloba. 10 marta oprisan na natkolenici. Kost u zglobu miruje. Poceo sam sa laganim kretanjem uz pomoc dubka. Da li u ovom stanju primate pacijente (ne mogu sam u wc) Koliko kosta bolnicki dan. Da li radite terapiju za ovakve slucajeve? Koliko bi priblizno trajao opravak?

Ana Life (2019-03-21)

  Poštovani,
nije bas najjasnije Vaše pitanje.

  Da li je noga imobilisana, da li savijate nogu u skocnom zglobu. Najbolje je da posaljete nalaza posle operacije i zadnji nalaz od ortopeda na direktan mail  bolnica@analife.rs. Naš ortoped dr Miodrag Glisic ce pogledati nalaze, dobićete precizniji odgovor u vezi terapije i cene

S poštovanjem

Analife

Bjanka (2019-03-09)

Postovani, imam dete od 5 ipo godina sa hemiparezom, pa me zanima da li i sa koliko godina dete moze na fizikalnu terapiju sa robotima, koliko terapija u kontinuitetu treba da bude i cena terapije? Hvala

Ana Life (2019-03-09)

 Poštovana, na žalost ne mozemo lečiti hemiparezu na našim robotima
        S poštovanjem
        Analife
 

mirjana (2019-02-25)

Poštovani, molim Vas za informaciju. Mom sinu MIlosu( rodjen 1982 god.) je konstatovana distukus hernija, lumbalni deo, izmedju 2 i 3, 3 i 4 i, 4 i 5 pršljena. Da li vaši roboti mogu da pomognu u poboljšanju, koliko tretmana je neophodno, koliko vremenski traje i orijentacioni troškovi. Hvala, S poštovanjem, Mirjana Koković

Ana Life (2019-02-25)

Poštovana Mirjana,


 

diskus hernija se vrlo uspešno rešava na našem DTS Tritonu sa kompjuterskim programiranjem sa ili bez skenirajućeg lasera. Specijalistički pregled našeg lekara koji programira robota za kičmu (cena poslata na e-mail). Ukoliko se odlučite da ostanete odmah posle pregleda na terapiji, pregled se NE NAPLAĆUJE, plaća se samo terapija (cena poslata na e-mail). Ako Vam to odgovara, ponećete sa sobom sve snimke koje imate.


 

S poštovanjem Analife

Cica (2019-02-18)

Postovani! Interesuje me, da li imate rehabilitaciju za hod. Nije povreda nego slabost hoda.

Ana Life (2019-02-18)

Poštovana Cico,

Moilm  Vas pošaljite nam na e -mail dosadašnje nalaze da bi smo videli šta je osnov Vaše slabosti i da bi smo mogli da Vam kažemo da li naši roboti mogu da Vam pomognu.

 

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Ivana (2018-11-15)

Da li radite vežbice za tortikolis kod beba?

Ana Life (2018-11-15)

Poštovana Ivana,

mi ne lečimo bebe, osim pregleda ultrazvuka kukova.

S poštovanjem

Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Ponedeljak-petak od 09-20h
Subotom od 09-15h

Opšta Bolnica Analife
Skadarska 5
(Zemun), Beograd

bolnica@analife.rs zakazivanje