Uspešno ste prijavljeni na našu mailing listu. Hvala!
Vaš komentar je poslat na odobrenje administratora. Hvala!
Hajde da idemo zajedno do bebe

06/07/2024

Prvi korak ka lečenju steriliteta je detaljna analiza i pregled, kako kod žene tako i kod muškarca. Ovi koraci su ključni kako bismo razumeli uzroke steriliteta i osmislili najefikasniji plan lečenja prilagođen vašim specifičnim potrebama.-Kod žene, analiza i pregled obično uključuju nekoliko testova kako bismo procenili zdravlje reproduktivnih organa i funkciju hormona. Pre svega ultrazvuk, hormonalne testove, HyCoSy, histeroskopiju. Ponekad je potrebno uraditi laparoskopiju.-Kod muškarca analiza i pregled uključuju: procenu sperme spermogramom I spermokultura, kao i pregledi MAR-test I fragmentacija i ili hormonalni testovi koji mogu uticati na plodnost.
 

Nakon što se završe analiza i pregledi, naš tim stručnjaka će analizirati rezultate i predložiti personalizovani plan lečenja.
 

Ovaj plan može obuhvatiti različite terapije, procedure ili medicinske intervencije, u zavisnosti od uzroka steriliteta i vaših želja i potreba.
 

Važno je imati na umu da je svaki slučaj steriliteta jedinstven, i da je uspeh lečenja često rezultat saradnje između vas i našeg medicinskog tima.
 

Zakažite pregled na 011 319 68 08
 

Saznajte više


Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Ponedeljak-petak od 09-20h
Subotom od 09-15h

Opšta Bolnica Analife
Skadarska 5
(Zemun), Beograd

bolnica@analife.rs zakazivanje