Uspešno ste prijavljeni na našu mailing listu. Hvala!
Vaš komentar je poslat na odobrenje administratora. Hvala!
Fizikalna medicina i rehabilitacija Doktor Igor Popović16

Dr Igor Popović

Oblast: Spec.fizikalne medicine i rehabilitacije

Roboti u fizikalnoj medicini i rehabilitaciji

Roboti u fizikalnoj medicini i rehabilitaciji

 

Roboti - fizioterapeuti dvadeset prvog veka su rešenje za vas.

 

Centar za fizikalnu terapiju.

 

Boli vas vrat, kičma, rame, lakat, koleno, skinuli ste gips ili longetu, posle opercije ne možete da pomerate ruku ili nogu? Roboti - fizioterapeuti dvadeset prog veka su resenje za vas.

 

Bezbolno, bezbedno i najbrže vraćanje sportu i normalnom životu.

 

CPM mašine - roboti služe za najbržu i najbolju fiziklanu terapiju i oporavak OPERISANIH, POVREĐENIH, UKOČENIH, BOLNIH zglobova RAMENA, LAKTA, KUKA, KOLENA, jednom rečju ruku, nogu, kičme, vrata.

 

Najbrže vraćanje punog obima pokreta je ako dođete ODMAH posle skidanja gipsa ili neke druge imobilizacije, ali su odlični rezultati i kod starih povreda.

 

Kod klasične fizikalne terapije oporavak se meri mesecima, ponekad godinama, a fizikalna terapija na robotima se meri danima odnosno za terapiju je najčešće potrebno 5-10 terapija od po sat vremena.

 

Postavite pitanje ili komentar Komentari (38)
Jelena (2021-08-25)

Postovanje, da li radite rehabilitaviju uz pomoc robotike kod polineuropatija ,konkretno kod CIDP-a, i koja je cena?

Ana Life (2021-08-25)

Postovana Jelena,

Nasi roboti nisu namenjeni za primenu terapije kod neuroloskih oboljenja.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Dragana (2021-08-06)

Postovani, Otac mi je prosle nedelje imao izliv krvi u mozak i oduzeta mu je desna strana tela i ima potrskoce u govoru, nalazi se u KC Banja Luka, videla sam da ste vi specijalizovani za rehabilitaciju nakon mozdanog udara pa me zanima da li primate i pacijente iz BiH i koje je vreme potrebno za rehabilitaciju i koliki je sam uspeh iste?Koju vrstu rehabilitacije obabljate sa ovakvim pacijentima? Da li se nakon otpusta iz bolnice moze odmah krenuti sa procesom rehabilitacije Molim vas da mi posaljete cene vasih usluga sa smestajem i sve sto vam je potrebno za prijem pacijenta lp Dragana

Ana Life (2021-08-06)

Postovana Dragana,

Mi nismo specijalizovani za rehabilitaciju za neuroloske pacijente, mi imamo rehabilitaciju na CPM robotima samo za pacijente posle ortopedskih operacija i posle povreda.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Zoran (2021-07-12)

Poštovani, Imao sam otvoreni prelom lakta 27. maja 2021. istog dana operisan. Ruka mi je posle operacije bila ispravljena u zavoju, 14. juna su mi skinuli konce, a na fizikalnu kinezi terapiju plus struja i magnet, sam krenuo 12 dana po skidanju konaca. Do sada sam uspeo aktivno da savijem ruku oko 95 do 100 stepeni, dok pasivno, uz jake bolove, terapeut je uspeo zasad oko 110/115 stepeni. Interesuje me da li je moguće ove pasivne vežbe raditi uz robote bezbolno ili bar manje bolno, i zanima me koja bi cena terapije fleksije i ekstenzije lakta bila uz pomoć robota. Hvala

Ana Life (2021-07-12)

Postovani Zorane,

Prvo je potrebno da zakazete pregled kod naseg fizijatra dr Popovica , cena pregleda(cena poslata na e-mail) Ukoliko doktor proceni da ste za terapiju na nasem CPM robotu za lakat cena terapije u trajanju od 1h(cena poslata na e-mail). Ukoliko istog dana ostanete na terapiji pregled je besplatan i placate samo cenu terapije .
Pregled i i terapiju mozete zakazati na 069-319-68-08.
Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Gordana (2021-06-19)

Dobar dan postovani imala sam prelom casice jedan milimetar izbegla sam operaciju nosila sam gips 6 nefelja u ponedeljak sam skinula gips gledala sam doktorku na tv interesujeme koja je cena po tretmanu unapred hvala.

Ana Life (2021-06-19)

Postovana Gordana, 

Jedan tretman fizikalne terapije na nasim CPM robotima u trajanju od 1h je(cena poslata na e-mail). Naravno prvo je potrebno da dodjete na preglede kod naseg fizijatra i da ponesete sve sto imate od dokumentacije. Cena pregleda(cena poslata na e-mail), ukoliko istog dana ostanete na terapiji, pregled je besplatan i placate samo terapiju. Pregled mozete zakazai telefonom na 069-319-68-08. 
Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Stanislav (2021-06-11)

Preporučena mi je terapija CPM mašinom lakta. Pošto nisam iz Beograda nego iz Kovina (što znaći da moram ili da boravim u Beogradu ili da svaki dan putujem za Beograd, dok traje tretman) interesuje me da li postoji mogućnost boravka u bolnici i cena takvog tretmana, ili da mi preporućite banjski tretman ako poseduju takvu mašinu. U napred hvala.

Ana Life (2021-06-11)

Postovani Stanislave,

Mi imamo smestaj samo za pacijente koji su operisani kod nas.

Imate u nasoj blizini Vilu Apolo te mozete njih kontaktirati radi smestaja.

Cena jedne terapije na CPM robotu za lakat u trajanju od 1h (cena poslata na e-mail)

Terapiju mozete zakazati na 0693196808

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Dragana (2021-05-15)

Pozdrav zanima me cena pregleda i cena terapije na robotu skocnog zgloba. Hvala unapred na odgovoru.

Ana Life (2021-05-15)

Postovana Dragana,

Pre svega potrebno je da dodjete na pregled  kod naseg ortopeda dr Miodraga Glisica ili fizijatra dr Popovica i da ponesete sve od dokumentacije sto imate do sada , cena pregleda (cena poslata na e-mail)
Ukoliko doktori procene da ste za terapiju na nasem CPM robotu za skocni zglob, cena jednog tretmana u trajanju od 1h(cena poslata na e-mail)
Ukoliko istog dana kada dodjete na pregled ostanete i na terapiji, pregled je besplatan a placate samo terapiju. 
Pregled mozete zakazati na 0693196808. 
Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Snjezana (2021-05-15)

Pre 12 dana sam pala,RTG pokazuje spiralni prelom distalne fibule,terapija potkoljena gipsana longeta 6 nedelja.Mogu li posle skidanja gipsa doci na pregled i rehabilitaciju robotima.Mozete li mi teci cijenu za pregled i terspiju.Pozdrav

Ana Life (2021-05-15)

Postovana Snjezana,

Specijalisticki pregled dr Popovica mozete zakazati telefonom na 0693196808. Cena pregleda(cena poslata na e-mail). Ukoliko doktor  proceni da ste za terapiju na nasim CPM robotima i ukoliko istog dana ostanete na terapiji placate samo terapiju u iznosu (cena poslata na e-mail) a pregled je besplatan. Jedan teratman u trajanju od 1h na nasim CPM robotima (cena poslata na e-mail)

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Trle (2021-05-14)

Pozz operisao sam torokalnu kicmu endeskopskom metodom nemogu na noge vjezbam svaki dan hodam uz pomoc hodalice radio sam nivoe t7 t8 t9 imao sam nakoscavanje dali bi mi vi mogli pomoci i koliko kosta tretman pozz

Ana Life (2021-05-14)

Postovani Trle,

Molimo Vas pozovite sestra Milicu na 063322958 kako bi ste dostavili sve nalaze da nasi lekari pogledaju i kako bi na osnovu njih rekli da li bi terapija na nasim robotima ili nasoj DTS trakciji bili od koristi za Vas.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

vladimir (2021-01-04)

Koliko bi koštao oporavak operisane butne kosti desne noge i leve ključna kost operacija pre mesec dana?

Ana Life (2021-01-04)


Postovani Vladimire,
prvi korak je dolazak na pregled kod naseg ortopeda dr Glisica sa otpusnom listom i poslednjim snimcima.
Posle pegleda , ukoliko ste za nasu terapiju bilo da su Roboti , magnet najsavremeniji, laser,ulrazvuk ili struje i ako ostanete isti dan na terapiji specijalisticki pregled ne placate, samo terapiju.


S postovanjem Analife
 

Ljiljana (2020-12-23)

Poštovanje, Imala sam prelom ruke, radii in loco typico, Nakon skidanja gipsa, pojavljuje se otok cele šake i na kontrolnom pregledu dijagnoza Sudeck algodistrofija levog ručnog zgloba i šake. Provela 25 dana na fiz.terapiji, šaka oporavljena oko 70%.Htela bih da ubrzam oporavak, pa me zanima cena kontrolnog pregleda i isto tako cena 1 h tretmana robotom? Hvala unapred,

Ana Life (2020-12-23)

Postovana Ljiljana
Mi nemamo CPM robot za saku i rucni zglob, imamo samo sa rame i lakat. 

Ali svakako ako zelite misljenje i pregled naseg fizijatra mozete zakazati a broj telefona 069-319-68-08, cena pregleda (cena poslata na e-mail).

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Marija (2020-10-01)

Postovani, zanima me da li devojcica od 7 god moze doci na vezbe CPM Robota, imala prelom lakta, nosila gips 5 ned, sada ne moze da ispruzi ravno ruku u laktu. I koja bi cena bila tretmana. HVALA puno.

Ana Life (2020-10-01)

Postovana Marija,

Morate prvo da dovedete cerku kod naseg ortopeda dr Miodraga Glisica na pregled, da ponesete sve od snimaka i nalaza sto imate. Cena pregleda (cena poslata na e-mail) ukoliko doktor proceni da je devojcica za terapiju na CPM robotu,platicete jednu terapiju (cena poslata na e-mail) u trajanju od 1h,a pregled je gratis.
Pregled i terapiju mozete zakazati na 069-319-68-08.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Ljiljana (2020-09-28)

Postova i imala sam operaciju skocnog zgloba, ugradbena mi je plocica i srafovi, sest nedelja mirovanje, potom vadjenje srafa i onda polako oslanjanje na nogu i fizikalne terapije, da li mogu kod Vas terapije i koja je cena

Ana Life (2020-09-28)

Postovana Ljiljana,
Najbolje je da dodjete na pregled kod naseg ortopeda dr Miodraga Glisica, cena pregleda(cena poslata na e-mail)
Ukoliko doktor proceni da ste za terapiju na CPM robotu za skocni zglob i ukoliko ostanete istog dana na terapiji , pregled Vam je gratis i placate (cena poslata na e-mail) cenu terapije u trajanju od 1h.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Danijela (2020-09-24)

Poštovana, zanima me za multiple sklerozu da li postoje tretmani (otežano hodanje, problemi s rukama) i zanima me cena tih tretmana?

Ana Life (2020-09-24)

 Postovana Danijela,

Ne radimo rehablitaciju kod multipne skleroze.
Nasa rehabilitacija je uglavnom posle ortopedskih povreda.

S postovanjem
Analife
 

Natasa (2020-07-24)

Mozete li mi reci koja je cena pregleda i koliko kosta tretman robotom za smrznuto rame?Hvala.

Ana Life (2020-07-24)

 Postovana Natasa, 

Specijalisticki pregled lekara(cena poslata na e-mail)) je prvi korak u lecenju. Na tom pregledu bi doktorki odredili terapiju, koju i koliko.Cena terapije (cena poslata na e-mail)
Pregled mozete zakazati pozivom na broj telefona 069-319-68-08. Ukoliko istog dana ostanete na terapiji, pregled fizijatra ili ortopeda je besplatan. 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Darko (2020-07-16)

Interesuje me dali vrsite vezebe sa decom starosti 2 godine dijagnoza hemipareza.pozdrav

Ana Life (2020-07-16)

Postovani Darko,
Ne radimo vezbe sa tako malom decom.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Slaviša (2020-06-25)

Zanima me cena pregleda,u pitanju je ukočeno rame,i cena 1h tretmana sa robotom. Pozdrav

Ana Life (2020-06-25)

 Postovani Slaviša,

Potrebno je pre svega da dodjete na pregled kod naseg fizijatra, cena specijalističkog pregleda (cena poslata na e-mail). Vazno je da za pregled ponesete sve sto imate od nalaza i magnet ramena ili RTG snimak u dva pravca. Ukoliko doktorka proceni da ste za terapiju na nasim CPM robotima i ukoliko ostanete istog dana na terapiji u trajanju od sta vremena placate samo terapiju u iznosu (cena poslata na e-mail), a pregled Vam je gratis. 
Pregled mozete zakazati na 069-319-68-08.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Ahmed (2020-06-14)

Cijena terapija od sedam dana na robotu kosta?

Ana Life (2020-06-14)

Postovani Ahmede,

Pre svega je potrebno da dodjete na pregled kod naseg fizijatra, cena pregleda (cena poslata na e-mail), ukoliko doktorka proceni da ste za terapiju na nasim CPM robotima cena jedne terapije u trajanju od 1h je (cena poslata na e-mail), a ukoliko istog dana kada dodjete na pregled ostanete i na terapiji, placate samo terapiju (cena poslata na e-mail), a pregled dobijate gratis.

Pregled i terapiju mozete zakazati na 069-319-68-08

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Svetlana (2020-05-23)

Dobar dan. U februaru sam pala i povredila nogu. DG Fractura condyli lateralis tibiae dex. Gips sam nosila dva mjeseca. Mjesec i po kako sam skinula gips koljeno oteklo i nemogu još previti. Previjem 20 posto. Koja je cjena terapije. Pozdrav

Ana Life (2020-05-23)

Postovana,

Pre svega potrebno je da dodjete prvo na pregled kod naseg ortopeda dr Miodraga Glisica cena pregleda (cena poslata na e-mail), ukoliko doktor proceni da ste za terapiju na nasem CPM robotu odlazite kod fizijatra, cena pregleda (cena poslata na e-mail), a ukoliko istog dana ostanete na terapiji ,pregled Vam je gratis, a cena terapije na robotu  u trajanju od sat vremena je (cena poslata na e-mail)
Pregled mozete zakazati na 069-319-68-08.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Tanaskovic (2020-05-06)

Baka, 83 godine, operisala je butnu kost 23.4.2020 i ugradjene su plocice i klin. Zanima me da li je moguce tretirati povredu pomocu robota, kada treba poceti i cena. Obzirom da je baka nejaka bojim se da bi klasicna fizikalna dugo trajala. Hvala.

Ana Life (2020-05-06)

Postovana, 
potreban je nalaz ortopeda koji je operisao da kaze da Vasa baka moze na CPM masine tj.robote. 

S postovanjem Analife

Nada (2019-09-13)

Imala sam traumatican prelom obe podlaktne kosti.Zarastanje je trajalo predugo,tako da mi je zglob sake zbog duge mobilizacije podlaktice skroz ukocen.Dali radite pokretanje zgloba sake uz pomoc robota i lasera?

Ana Life (2019-09-13)

Poštovana, pošaljite nam nalaze koje imate na direktan mejl bolnica@analife.rs.

S poštovanjem Analife

Slavica (2019-07-16)

Da li moze da se sto uradi za rehabitilaciu osoba u in. kolicima, a obolele od multipleskleroze?

Ana Life (2019-07-16)

Poštovana Slavice
Nasi roboti nisu namenji za ta stanja,
jer ne mogu da deluju na uzrok bolesti i izlecenje.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Slavica (2019-06-21)

Dobar dan..imam problema sa bubrenjem 5 i 6 vratnog prsljena i kalcifikat u desnom ramenu. Nista od terapija mi nije pomoglo,trpim jake bolove 24/7 a pokreti ruke su mi ograniceni na 30% da li postoji mogucnost lecenja robotom koja je cena i koliko dugo traje lecenje-pitam jer sam iz Novog Sada..unapred hvala?

Ana Life (2019-06-21)

Poštovana Slavice, 

naravno da postoji mogućnost lečenja vaše ogranicene pokretljivosti ruke, i to nadam se kao kod drugih, vrlo uspešno. Koliko bi terapija Vama trebalo, zavisi od više faktora, težine promene, vrste promene i Vašeg organizma. Nekome je dovoljno 5, nekome 10, ali imali smo pacijente koji su ograničene pokrete ramena potpuno vratili tek sa sedamnaest terapija od po 1 sat vremena svaka. Terapija od jedan sat na robotu kosta (cena poslata na e-mail) . Ukoliko se odlučite da dodjete u Analife na terapiju robotima, prvi korak je specijalistički pregled našeg fizijatra. Na pregled trebalo bi da donesete snimke ramena ili da kod nas zakazete pre pregleda da se uradi RTG ramena. To morate naglasiti prilikom zakazivanja. Ponesite sa sobom svu papirologiju. Ukoliko se odlucite da posle pregleda odmah ostanete na terapiji, pregled se ne placa.

 Mala digresija…pacijentklinja Vaša sugradjanka, videla je naše robote na TV, pogledala na sajtu i  na jubu i dok je vezbala pricala nam je : “moj rodjak, fizijatar, kaze mi da nema potrebe da idem na te robote jer sumnja u njihov rezultat”, kakav je rezulta ona vrlo brzo imala, govori njena recenica njemu, posle nekoliko dolazaka i odličnog pomaka u pokretima ruke “ sram te bilo da ti kao lekar ne znaš za ove tako dobre mašine”. Nije kolega kriv. Malo je i fizijatara koji znaju za robote i kako ih isprogramirati. 
 je ortopeda koji znaju za kvalitet rehabilitacije posle operacija i povreda ruku i nogu, (ramena, lakta, kuka, kolena, skočnog zgloba). Ortopedima je jako vazno kako ce se posle njih taj pacijent ooraviti.  
 

S' postovanjem Analife
 

Vuk (2019-05-26)

Trenutno sam u gipsu, nakon artroskopije ramena, zanima me da li možete da mi pošaljete cenu na meil za fizikalnu terapiju robotom. Hvala!

Ana Life (2019-05-26)

Poštovani Vuče,
Potrebno je prvo da dodjete na pregled  kod naseg fizijatra i da ponesete sve od nalaza, kao i otpustnu listu. Specijalisticki pregled lekara (cena poslata na e-mail) je prvi korak u lecenju. Na tom pregledu bi doktorka odredila terapiju, koju i koliko. Cena terapije na nasem CPM robotu za rame  je (cena poslata na e-mail)  ono sto je najvaznije, terapiju odredjuje, programira i na kraju svake terapije dobijate izvestaj specijaliste. U bolnici Analife ne odredjuje terapiju fizioterapeut (tehnicar) vec lekar fizijatar  koji  jedini moze dati specijalisticki izvestaj. 
Pregled mozete zakazati pozivom na broj telefona 069-319-68-08. Ukoliko istog dana ostanete na terapiji na nasem CPM Robotu za rame, pregled fizijatra je besplatan. 

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Natasa (2019-05-04)

Posle opetacije kuka prilikom nivelacije istegnut mi je nerv što je dovelo do lezija stopala. Redovno idem na fizikalnu skoro 3.5 meseca i pomak je mali što se stopala tiče. Interesuje me da li bi robot mogao da pomogne i ubrza oporavak? Hvala.

Ana Life (2019-05-04)

Poštovana Nataša,

 odlicne rezultate smo imali kod lezija nerava bilo ramena, lakta, stopala. Specijalisticki pregled kod naseg fizijatra (cena poslata na e-mail) ukoliko ostnete odmah na terapiji na robotu za skocni zglob ili robot za kuk pregled se ne placa, samo sat vremena terapije na robotu (cena poslata na e-mail).

 

S postovanjem Analife
 

Milica (2019-04-29)

Postovani, imam 30 godina, pre nesto malo vise od 6 meseci sam dozivela mozdani udar. Oduzeta mi je leva strana tela, oporavak ide dosta sporo, zato sto sam imala veliko krvarenje i veliki hematom na mozgu. Zanima me da li bi mi pomogla rehabilitacija pomocu robota u oporavku i koja je cena po tretmanu?

Ana Life (2019-04-29)

Poštovana Milice,

Naši roboti nisu namenjeni za te vrste oboljenja.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Mirjana (2019-04-28)

Poštovani, Koliko možete pomoći u poodmakloj fazi Parkisonove bolesfi?

Ana Life (2019-04-28)

Poštovana Mirjana,

Naši roboti nisu namenjeni za tu vrstu oboljenja. 

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Zorica (2019-04-02)

Molim vas za cenu fizikalne terapije robotom posle artroskopije

Ana Life (2019-04-02)

Poštovana Zorice,

Ukoliko artroskopiju radite kod nas imate 5 terapija koje su uračunate u cenu operacije.

A ukoliko Vam je već uradjena operacija, cena terapije u trajanju od sat vremena uz nadzor i programiranje našeg fizijatra (cena poslata na e-mail)

Terapiju možete zakazati na 069-319-68-08

Srdačan pozdrav Vaša Analife

gordana (2019-03-26)

Pala sam, na levu ruku I postavljena mi je dijagnoza fractura radii loco typico lat. sin. S52.5. Stavljen mi je gips, tj.podlaktna gips šina za radijus. Prsti su mi otečeni, tek treba da idem na prvu kontrolu. Čitala sam o vašem rpbotu, I mislim da bi to bio dobar izbor za mene u procesu rehabilitacije. Kolika je cena jednog tretmana, s obzirom da sam na bolovanju, pa bi volela da se finansijski pripremim. Hvala.

Ana Life (2019-03-26)

Poštovana Gordana,

prvi korak je nas lekar fizijat koji bi Vas pogledao, vase nalaze analizirao i dao predlog terapije. Što se tiče terapije na robotu cena (cena poslata na e-mail) sat vremena. Zakazivanje je telefonom 011 319 68 08

 

   S poštovanjem

   Analife

Ana (2019-03-06)

Predstoji mi operacija kuka,koju bih obavila u Beogradu inace sam iz unutrasnjice.Interesuje me da li bih mogla posle operacije dodjem kod vas na poatoperativnu fizikalnu terapiju naravno sa bolnickim danima(po potrebi)Interesuje me takodje i cena (ukupna).Hvala

Ana Life (2019-03-06)

Poštovana,

 kod nas možete doći na terapiju CPM robota za kuk. Sat vremena terapije (cena poslata na e-mail)

 

Naša bolnica se bavi jednodnevnom hirurgijom, nemamo ležece pacijente 

     

S poštovanjem

     Analife

Nikola (2019-02-26)

Slomio sam nogu cevanica je pukla na dva dela imali pomoci

Ana Life (2019-02-26)

 

Poštovani Nikola,
nije bas jasno, kada ste polomili nogu. Kakve probleme imate? Pošaljite nalaze na direktan email bolnica@analife.rs

 

S poštovanjem

Analife

Dejan (2019-02-20)

Postovani, pre 10 nedelja imao sam prelom Fibule pri dnu kod skocnog zgloba i kidanje ligamenata skocnog globa. Posto imobilizacija gipsom nije pomogla 14-og dana kasnije mi je operisana noga i ugradjena plocica. Posle cega je usledio period od 14 dana cekanja na vadjenje konaca. U tih 14 dana nastupila je infekcija rane posle cega je rana lecena, ciscena i sekundardno sivena. Znaci jos novih 14-20 dana. Sve navedeno je odlozilo pocetka oporavka (oko 30 dana od operacije) i vezbi pa je nastala kontraktura i donekle pad stopala. Generalno da li vasi roboti i vezbe mogu pomoci u ovakvim slucajevima? Ako je odgovor pozitivan kolika je cena jednog tretmana stopla na robotu i cena pregleda lekara. Unapred hvala.

Ana Life (2019-02-20)

Poštovani,


 

Naši roboti mogu sam da pomognu, specijalisticki pregled fizijatra (cena poslata na e-mail)ukoliko se odlučite da ostanete odmah na terapiji od jednog sata na robotu je (cena poslata na e-mail). U tom slučaju specialistički pregled fizijatra se ne naplaćuje.
 

 S poštovanjem Analife

Vladimir (2018-11-16)

Postovani, Cerkica starosti od 6 godina operisala je pregibace kolena. Posle skinutog gipsa pokusali smo fizikalnu terapiju u Igalu ali se kod nje javio veliki otpor bol negodovanje i njena nesaradnja. Da li je moguce njeno koleno razraditi na bezbolan nacin pomocu vasih robota i koja bi bila cena. Srdacan pozdrav!!!!!

Ana Life (2018-11-16)

Poštovani Vladimire,

Možete da dovedete ćerku na pregled kod našeg fizijatra i eventualno da probate tog dana terapiju. Imamo odlične rezultate kod dece, samo ništa vam ovako ne možemo reci. 

 Pregled možete zakazati na 069-319-68-08.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Mirko (2018-09-24)

Treba mi savet za rame, koje me boli , šta je dobro za to ?

Ana Life (2018-09-24)

Poštovani,
Ako ste u mogućnosi da posetite Bolnicu Analife, fizijatar vas pogleda I na osnovu pregleda kaže, da li imamo adekvatnu terapiju za Vas.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Matin (2018-08-21)

Dobar dan ja sam operisao ahilovu tetivu sad sam skinu longetu dali se kod vaz radi neka terapija?

Ana Life (2018-08-21)

Poštovani,
posle operacije ahilove tetive preporučuje se fizikalna terapija laserom i ultrazvukom. U bolnici Analife koristimo najsavremeniji laser tzv.skenirajući laser koji daje sjajne rezultate. Pošto mi kao bolnica posedujemo sve za fizikalnu terapiju, pored lasera, ultrazvuka naših robota i DTS trakcije za kičmu, imamo i klasičnu elektroterapiju, različte vrste struja u zavisnoti od problema. Najbolje je ako želite da dodjete da zakažete pregled. Pegled se zakazuje na neki od telefona (069 319 6808) Cena pregleda (cena poslata na e-mail)

 

 

S poštovanjem

Analife

Ljuba (2018-08-17)

Treba mi savet za stopalo, koje me boli , šta je dobro za to ?

Ana Life (2018-08-17)

Poštovani Ljubo,
Ako ste u mogućnosi da posetite Bolnicu Analife,  fizijatar vas pogleda I na osnovu pregleda kaže, da li imamo adekvatnu terapiju za Vas.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Zarko (2018-08-17)

Poštovani, Interesuje me rehabilitacija za dedu – 69 god, imao je šlog pre mesec dana desna noga i ruka oduzeta.

Ana Life (2018-08-17)

Poštovani,

Molimo Vas da nam dostavite otpustnu listu na e-mail bolnica@analife.rs da naša doktorka fizijatar pogleda, da li bi rehabilitacija na našim robotima bila adekvatna za Vašeg dedu.

 

Srdačan pozdrav Vas Analife

Danijel (2018-03-26)

Zanimame rehabilitacija za Majku imala slog pre 2 meseca leva noga i ruka oduzeta u nozi je dobila malo osecaja zanimame kolko to kosta privatno placam

Ana Life (2018-03-26)

Postovani,
Molimo Vas da nam dostavite otpustnu listu na e-mail bolnica@analife.rs da nasa doktorka fizijatar pogleda, da li bi rehabilitacija na nasim robotima bila adekvatna za Vasu majku.

Srdacan pozdrav Vas Analife 

MIRA (2017-11-28)

MOLIM VAS DA MI ODGOVORITE DA LI ROBOT MOŽE POMOĆI OPORAVAN NERAVA U PITANJU JE ŠAKA. HVALA

Ana Life (2017-11-28)

Poštovana, 
Mi nemamo robot za šaku. Ali Vi možete da nam pošaljete Vaše nalaze na e-mail da naš fizijatar pogleda I na osnovu njih da kaže da li imamo adekvatnu terapiju za Vas. 
 
Srdačan pozdrav Vaš Analife

 

Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Ponedeljak-petak od 09-20h
Subotom od 09-15h

Opšta Bolnica Analife
Skadarska 5
(Zemun), Beograd

bolnica@analife.rs zakazivanje