Uspešno ste prijavljeni na našu mailing listu. Hvala!
Vaš komentar je poslat na odobrenje administratora. Hvala!

Prim. dr Desanka Mitrović - specijalista za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju

Oblast: rehabilitacija CPM robotima, skenirajući laser DTS trakcija

Roboti u fizikalnoj medicini i rehabilitaciji

Roboti u fizikalnoj medicini i rehabilitaciji

 

Roboti - fizioterapeuti dvadeset prvog veka su rešenje za vas.

 

Centar za fizikalnu terapiju.

 

Boli vas vrat, kičma, rame, lakat, koleno, skinuli ste gips ili longetu, posle opercije ne možete da pomerate ruku ili nogu? Roboti - fizioterapeuti dvadeset prog veka su resenje za vas.

 

Bezbolno, bezbedno i najbrže vraćanje sportu i normalnom životu.

 

CPM mašine - roboti služe za najbržu i najbolju fiziklanu terapiju i oporavak OPERISANIH, POVREĐENIH, UKOČENIH, BOLNIH zglobova RAMENA, LAKTA, KUKA, KOLENA, jednom rečju ruku, nogu, kičme, vrata.

 

Najbrže vraćanje punog obima pokreta je ako dođete ODMAH posle skidanja gipsa ili neke druge imobilizacije, ali su odlični rezultati i kod starih povreda.

 

Kod klasične fizikalne terapije oporavak se meri mesecima, ponekad godinama, a fizikalna terapija na robotima se meri danima odnosno za terapiju je najčešće potrebno 5-10 terapija od po sat vremena uz strogi nadzor i programiranje našeg doktora Primarijusa dr Dese Mitrović.

 

Postavite pitanje ili komentar Komentari (20)Nada (2019-09-13)

Imala sam traumatican prelom obe podlaktne kosti.Zarastanje je trajalo predugo,tako da mi je zglob sake zbog duge mobilizacije podlaktice skroz ukocen.Dali radite pokretanje zgloba sake uz pomoc robota i lasera?

Ana Life (2019-09-13)

Poštovana, pošaljite nam nalaze koje imate na direktan mejl bolnica@analife.rs.

S poštovanjem Analife

Slavica (2019-07-16)

Da li moze da se sto uradi za rehabitilaciu osoba u in. kolicima, a obolele od multipleskleroze?

Ana Life (2019-07-16)

Poštovana Slavice
Nasi roboti nisu namenji za ta stanja,
jer ne mogu da deluju na uzrok bolesti i izlecenje.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Slavica (2019-06-21)

Dobar dan..imam problema sa bubrenjem 5 i 6 vratnog prsljena i kalcifikat u desnom ramenu. Nista od terapija mi nije pomoglo,trpim jake bolove 24/7 a pokreti ruke su mi ograniceni na 30% da li postoji mogucnost lecenja robotom koja je cena i koliko dugo traje lecenje-pitam jer sam iz Novog Sada..unapred hvala?

Ana Life (2019-06-21)

Poštovana Slavice, 

naravno da postoji mogućnost lečenja vaše ogranicene pokretljivosti ruke, i to nadam se kao kod drugih, vrlo uspešno. Koliko bi terapija Vama trebalo, zavisi od više faktora, težine promene, vrste promene i Vašeg organizma. Nekome je dovoljno 5, nekome 10, ali imali smo pacijente koji su ograničene pokrete ramena potpuno vratili tek sa sedamnaest terapija od po 1 sat vremena svaka. Terapija od jedan sat na robotu kosta (cena poslata na e-mail) . Ukoliko se odlučite da dodjete u Analife na terapiju robotima, prvi korak je specijalistički pregled našeg fizijatra Prim. dr Desanke Mitrovic. Na pregled trebalo bi da donesete snimke ramena ili da kod nas zakazete pre pregleda da se uradi RTG ramena. To morate naglasiti prilikom zakazivanja. Ponesite sa sobom svu papirologiju. Ukoliko se odlucite da posle pregleda odmah ostanete na terapiji, pregled se ne placa.

 Mala digresija…pacijentklinja Vaša sugradjanka, videla je naše robote na TV, pogledala na sajtu i  na jubu i dok je vezbala pricala nam je : “moj rodjak, fizijatar, kaze mi da nema potrebe da idem na te robote jer sumnja u njihov rezultat”, kakav je rezulta ona vrlo brzo imala, govori njena recenica njemu, posle nekoliko dolazaka i odličnog pomaka u pokretima ruke “ sram te bilo da ti kao lekar ne znaš za ove tako dobre mašine”. Nije kolega kriv. Malo je i fizijatara koji znaju za robote i kako ih isprogramirati. 
 je ortopeda koji znaju za kvalitet rehabilitacije posle operacija i povreda ruku i nogu, (ramena, lakta, kuka, kolena, skočnog zgloba). Ortopedima je jako vazno kako ce se posle njih taj pacijent ooraviti.  
 

S' postovanjem Analife
 

Vuk (2019-05-26)

Trenutno sam u gipsu, nakon artroskopije ramena, zanima me da li možete da mi pošaljete cenu na meil za fizikalnu terapiju robotom. Hvala!

Ana Life (2019-05-26)

Poštovani Vuče,
Potrebno je prvo da dodjete na pregled  kod naseg fizijatra Prim. Dr Desanke Mitrovic i da ponesete sve od nalaza , kao i otpustnu listu. Specijalisticki pregled lekara (cena poslata na e-mail) je prvi korak u lecenju. Na tom pregledu bi doktorka odredila terapiju, koju i koliko.  Cena terapije na nasem CPM robotu za rame  je (cena poslata na e-mail)  ono sto je najvaznije, terapiju odredjuje, programira, sve vreme nadzire i na kraju svake terapije dobijate izvestaj specijaliste. U bolnici Analife ne odredjuje terapiju fizioterapeut (tehnicar) vec lekar fizijatar  koji  jedini moze dati specijalisticki izvestaj. 
Pregled mozete zakazati pozivom na broj telefona 069-319-68-08. Ukoliko istog dana ostanete na terapiji na nasem CPM Robotu za rame , pregled fizijatra je besplatan. 

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Natasa Puselja (2019-05-04)

Posle opetacije kuka prilikom nivelacije istegnut mi je nerv što je dovelo do lezija stopala. Redovno idem na fizikalnu skoro 3.5 meseca i pomak je mali što se stopala tiče. Interesuje me da li bi robot mogao da pomogne i ubrza oporavak? Hvala.

Ana Life (2019-05-04)

Poštovana Nataša,

 odlicne rezultate smo imali kod lezija nerava bilo ramena, lakta, stopala. Specijalisticki pregled kod dr Desanke Mitrovic, naseg fizijatra (cena poslata na e-mail) ukoliko ostnete odmah na terapiji na robotu za skocni zglob ili robot za kuk pregled se ne placa, samo sat vremena terapije na robotu (cena poslata na e-mail).

 

S postovanjem Analife
 

Milica (2019-04-29)

Postovani, imam 30 godina, pre nesto malo vise od 6 meseci sam dozivela mozdani udar. Oduzeta mi je leva strana tela, oporavak ide dosta sporo, zato sto sam imala veliko krvarenje i veliki hematom na mozgu. Zanima me da li bi mi pomogla rehabilitacija pomocu robota u oporavku i koja je cena po tretmanu?

Ana Life (2019-04-29)

Poštovana Milice,

Naši roboti nisu namenjeni za te vrste oboljenja.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Mirjana (2019-04-28)

Poštovani, Koliko možete pomoći u poodmakloj fazi Parkisonove bolesfi?

Ana Life (2019-04-28)

Poštovana Mirjana,

Naši roboti nisu namenjeni za tu vrstu oboljenja. 

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Zorica Varagi? Stojanovi? (2019-04-02)

Molim vas za cenu fizikalne terapije robotom posle artroskopije

Ana Life (2019-04-02)

Poštovana Zorice,

Ukoliko artroskopiju radite kod nas imate 5 terapija koje su uračunate u cenu operacije.

A ukoliko Vam je već uradjena operacija, cena terapije u trajanju od sat vremena uz nadzor i programiranje našeg fizijatra prim dr Desanke Mitrovic (cena poslata na e-mail)

Terapiju možete zakazati na 069-319-68-08

Srdačan pozdrav Vaša Analife

gordana (2019-03-26)

Pala sam, na levu ruku I postavljena mi je dijagnoza fractura radii loco typico lat. sin. S52.5. Stavljen mi je gips, tj.podlaktna gips šina za radijus. Prsti su mi otečeni, tek treba da idem na prvu kontrolu. Čitala sam o vašem rpbotu, I mislim da bi to bio dobar izbor za mene u procesu rehabilitacije. Kolika je cena jednog tretmana, s obzirom da sam na bolovanju, pa bi volela da se finansijski pripremim. Hvala.

Ana Life (2019-03-26)

Poštovana Gordana,

prvi korak je nas lekar fizijat koji bi Vas pogledao, vase nalaze analizirao i dao predlog terapije. Što se tiče terapije na robotu cena (cena poslata na e-mail) sat vremena. Zakazivanje je telefonom 011 319 68 08

 

   S poštovanjem

   Analife

Ana (2019-03-06)

Predstoji mi operacija kuka,koju bih obavila u Beogradu inace sam iz unutrasnjice.Interesuje me da li bih mogla posle operacije dodjem kod vas na poatoperativnu fizikalnu terapiju naravno sa bolnickim danima(po potrebi)Interesuje me takodje i cena (ukupna).Hvala

Ana Life (2019-03-06)

Poštovana,

 kod nas možete doći na terapiju CPM robota za kuk. Sat vremena terapije (cena poslata na e-mail)

 

Naša bolnica se bavi jednodnevnom hirurgijom, nemamo ležece pacijente 

     

S poštovanjem

     Analife

Nikola (2019-02-26)

Slomio sam nogu cevanica je pukla na dva dela imali pomoci

Ana Life (2019-02-26)

 

Poštovani Nikola,
nije bas jasno, kada ste polomili nogu. Kakve probleme imate? Pošaljite nalaze na direktan email bolnica@analife.rs

 

S poštovanjem

Analife

Dejan (2019-02-20)

Postovani, pre 10 nedelja imao sam prelom Fibule pri dnu kod skocnog zgloba i kidanje ligamenata skocnog globa. Posto imobilizacija gipsom nije pomogla 14-og dana kasnije mi je operisana noga i ugradjena plocica. Posle cega je usledio period od 14 dana cekanja na vadjenje konaca. U tih 14 dana nastupila je infekcija rane posle cega je rana lecena, ciscena i sekundardno sivena. Znaci jos novih 14-20 dana. Sve navedeno je odlozilo pocetka oporavka (oko 30 dana od operacije) i vezbi pa je nastala kontraktura i donekle pad stopala. Generalno da li vasi roboti i vezbe mogu pomoci u ovakvim slucajevima? Ako je odgovor pozitivan kolika je cena jednog tretmana stopla na robotu i cena pregleda lekara. Unapred hvala.

Ana Life (2019-02-20)

Poštovani,


 

Naši roboti mogu sam da pomognu, specijalisticki pregled fizijatra (cena poslata na e-mail)ukoliko se odlučite da ostanete odmah na terapiji od jednog sata na robotu je (cena poslata na e-mail). U tom slučaju specialistički pregled fizijatra se ne naplaćuje.
 

 S poštovanjem Analife

Vladimir (2018-11-16)

Postovani, Cerkica starosti od 6 godina operisala je pregibace kolena. Posle skinutog gipsa pokusali smo fizikalnu terapiju u Igalu ali se kod nje javio veliki otpor bol negodovanje i njena nesaradnja. Da li je moguce njeno koleno razraditi na bezbolan nacin pomocu vasih robota i koja bi bila cena. Srdacan pozdrav!!!!!

Ana Life (2018-11-16)

Poštovani Vladimire,

Možete da dovedete ćerku na pregled kod našeg primarijusa Desanke Mitrovoć i eventualno da probate tog dana terapiju. Imamo odlične rezultate kod dece, samo ništa vam ovako ne možemo reci. 

 Pregled možete zakazati na 069-319-68-08.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Nebojša Kisi? (2018-10-22)

Poštovani, Javljam se iz Zenice, Bosna i Hercegovina, Supruga mi je imala moždani udar prije 10 mjeseci. Oporavak prema mišljenju doktora je zadaovoljavajući, tako što se može po kući kretati uz poloć medicinskog štapa. Najveći problem u rehabilitaciji su spazmi u vratu i ramenu, pa ne može kontrolisati ruku prilikom hodanja, a ima konstantna trnjenja i nelagodu. Da li joj po Vašem mišljenju i iz Vašeg iskustva može pomoći robotika. S poštovanjem Nebojša Kisić

Ana Life (2018-10-22)

Poštovani Nebojša, 

Terapija na našim robotima ne bi bila adekvatna za Vašu suprugu, jer ne bi imali učinka u rešavanju problema. 

 

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Mirko (2018-09-24)

Treba mi savet za rame, koje me boli , šta je dobro za to ?

Ana Life (2018-09-24)

Poštovani,
Ako ste u mogućnosi da posetite Bolnicu Analife , dr Desnaka Mitrović fizijatar vas pogleda I na osnovu pregleda kaže, da li imamo adekvatnu terapiju za Vas.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Matin (2018-08-21)

Dobar dan ja sam operisao ahilovu tetivu sad sam skinu longetu dali se kod vaz radi neka terapija?

Ana Life (2018-08-21)

Poštovani,
posle operacije ahilove tetive preporučuje se fizikalna terapija laserom i ultrazvukom. U bolnici Analife koristimo najsavremeniji laser tzv.skenirajući laser koji daje sjajne rezultate. Pošto mi kao bolnica posedujemo sve za fizikalnu terapiju, pored lasera, ultrazvuka naših robota i DTS trakcije za kičmu, imamo i klasičnu elektroterapiju, različte vrste struja u zavisnoti od problema. Najbolje je ako želite da dodjete da zakažete pregled kod našeg lekara fizijatra Prim dr Desanke Mitrović. Pregled se zakazuje na neki od telefona (069 319 6808) Cena pregleda (cena poslata na e-mail)

 

 

S poštovanjem

Analife

Ljuba (2018-08-17)

Treba mi savet za stopalo, koje me boli , šta je dobro za to ?

Ana Life (2018-08-17)

Poštovani Ljubo,
Ako ste u mogućnosi da posetite Bolnicu Analife , dr Desnaka Mitrović fizijatar vas pogleda I na osnovu pregleda kaže, da li imamo adekvatnu terapiju za Vas.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Zarko (2018-08-17)

Poštovani, Interesuje me rehabilitacija za dedu – 69 god, imao je šlog pre mesec dana desna noga i ruka oduzeta.

Ana Life (2018-08-17)

Poštovani,

Molimo Vas da nam dostavite otpustnu listu na e-mail bolnica@analife.rs da naša doktorka fizijatar pogleda, da li bi rehabilitacija na našim robotima bila adekvatna za Vašeg dedu.

 

Srdačan pozdrav Vas Analife

Danijel (2018-03-26)

Zanimame rehabilitacija za Majku imala slog pre 2 meseca leva noga i ruka oduzeta u nozi je dobila malo osecaja zanimame kolko to kosta privatno placam

Ana Life (2018-03-26)

Postovani,
Molimo Vas da nam dostavite otpustnu listu na e-mail bolnica@analife.rs da nasa doktorka fizijatar pogleda, da li bi rehabilitacija na nasim robotima bila adekvatna za Vasu majku.

Srdacan pozdrav Vas Analife 

MIRA MILOŠEVIC (2017-11-28)

MOLIM VAS DA MI ODGOVORITE DA LI ROBOT MOŽE POMOĆI OPORAVAN NERAVA U PITANJU JE ŠAKA. HVALA

Ana Life (2017-11-28)

Poštovana, 
Mi nemamo robot za šaku. Ali Vi možete da nam pošaljete Vaše nalaze na e-mail da naša dr Desnaka Mitorović fizijatar pogleda I na osnovu njih da kaže da li imamo adekvatnu terapiju za Vas. 
 
Srdačan pozdrav Vaš Analife

 

Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Ponedeljak-petak od 09-20h
Subotom od 09-15h

Opšta Bolnica Analife
Skadarska 5
(Zemun), Beograd

bolnica@analife.rs zakazivanje