Uspešno ste prijavljeni na našu mailing listu. Hvala!
Vaš komentar je poslat na odobrenje administratora. Hvala!

Kako do bebe? Priče iz bolnice Analife

Koji je recept za uspeh? U čemu je tajna uspeha odeljenja za VANTELESNU oplodnju?

 

Mislimo da su dva razloga našeg uspeha, i to:   

 

1. Stručni razlozi

Možemo sigurno reći da naši doktori prilaze tom problemu individualno, svaki par je par za sebe. Ne postoji protokol koji je isti za sve, ne krecemo u proces vantelesne oplodnje ili inseminacije. Moramo biti  sigurni da su svi rezultati dovedeni do stadijuma kada je stručno opravdano da moze da se krene sa stimulacijom, odnosno da se udje u proces VTO ili BMPO i IUI.  Ne moze «sa vrata» pacijentkinja da udje u stimulacija. Znamo da se i njoj i njemu zuri da što pre dobiju bebu. Na nama je da im objasnimo da,  pored urednog hormonskog nalaza i spermogarama, moramo ustanoviti da se nista ne nalazi u supljni materice, na primer polip,  koji se ponaša kao «prirodna spirala» i sprečava oplodjenu jajnu celiju da se usadi. U tom slucaju, proces stimulacije se odlaze dok se ne uradi HISTEROSKOPIJA  pa tek onda se nastavlja dalje.

 

2. Naš odnos prema paru

Mi imamo sjajne doktore, ali imaju ih i druge bolnice. Koristimo najkvalitetnije lekove, ali koriste ih i drugi...protokoli su najsavremeniji, ali po njima rade i  drugi…..paaaaaa…….sta mi to imamo što drugi nemaju?

 

Tajna je u toplini koju mi pružamo, u opuštenoj atmosferi u kojoj nasa Jovana, Nena, Marina,Sanja, dr Dosev, dr Tanja, dr Nada, dr Voja, dr Bilja, dr Vilendečić.....svi su tu da buduća mama i tata budu u centru paznje.

 

Velika je sreća kod parova kome se ispuni najveća zelja i dobiju bebu, ali i oni drugi koji ostanu uskraćeni za radost prvog plača, kojima ne uspe proces VTO ili IUI  i oni ostaju naši a mi njihovi.

 

#Analifezdravlje #Analifelepota

Pratite nas na Instagramu, Facebook - u i Youtube kanalu

 

 

Postavite pitanje ili komentar Komentari (0)




Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Ponedeljak-petak od 09-20h
Subotom od 09-15h

Opšta Bolnica Analife
Skadarska 5
(Zemun), Beograd

bolnica@analife.rs zakazivanje