Uspešno ste prijavljeni na našu mailing listu. Hvala!
Vaš komentar je poslat na odobrenje administratora. Hvala!
Plastična hirurgija podizanje obrva i čela doktor veliša arsić

Dr Veliša Arsić - estetski, rekonstruktivni i plastični hirurg

Oblast: plastična, estetska i rekonstruktivna hirurgija

Brow lift - podizanje obrva i zatezanje čela

1.Kakva je operacija brow lift?

- Intervencija koja sa malim rezom u kosi rešava problem supstenosti tkiva uglova obrva i  smejalica. Namenjana svim onima koj imaju spuštene obrve daju ljut, namršten ili umoran izraz lica.

 
2.Kakva je preoperativna priprema za operaciju Brow lift?
Što se preoperativne pripreme tiče u cenu intervencije uračunato je:

- RTG snimak pluća sa nalazom radiologa

- EKG srca, pregled interniste - kardiologa

- Pregled anesteziologa

- Kontrolna krvna slika

- Bolnički dan i noć

- Svi kontrolni pregledi

 

U cenu NE ulazi:

A Vaše bi bilo da odradite sledeći spisak laboratorijskih nalaza:

- Krvna grupa

- Kompletna krvna slika(bez diferencijalne formule)

- Biohemijski parametri

- Urea, kreatinin, glukoza, bilirubini, alkalna fosfataza, transaminaze (AST i ALT)

- Elektroliti (kalijum,natrijum,hloridi)

- Parametri koagulacije APTT

- Protrombinsko vreme i INR

- Analiza urina

 

3.Koja vrsta anestezije se koristi za intervenciju Brow lift?

- Posle završene preoperativne pripreme i pregleda anesteziologa donosi se odluka u kojoj vrsti anestezije će biti odradjena operacija.

 

4.Posle koliko vremena nakon operacije mogu da idem kući?

- U bolnici ostajete onoliko koliko je potrebno, u zavisnosti od Vaseg stanja I vrste operacije. Najčešće je to jedna noć. Produženi boravak u OB Analife na Vaš zahtev, bez medicinskih razloga, naplaćuje se po ceni standardnog „bolničkog dana“ iz cenovnika  OB Analife.

 

5.Šta ne treba da me plaši posle intervencije?

- Prolazne pojave kao što su otoci, modrice, utrnulost delova čela.

 

6.Kako treba da se ponašam posle operacije?

- Ništa što zahteva posebnu postoperativnu proceduru.

Stavljanje hladnih obologa i odmaranje.

 

7.Posle koliko vremena mogu da se vratim normalnim životnim aktivnostima?

- Čim prođu modrice.

 

Detaljnije informacije o samoj operaciji, svim rizicima, komplikacijama i alternativnim metodama lečenja dobićete na pregledu. 

 

· Konsultativni pregled hirurga je besplatan i možete ga zakazati telefonom na 069-319-68-08

Postavite pitanje ili komentar Komentari (121)




Tina (2024-02-17)

Poštovani, Htela bih da znam cenu brow lift procedure, kao i podizanja vrha nosa. Hvala unapred!

Ana Life (2024-02-17)

Postovana Tina,

Dr Arsic operaciju nosa radi otvorenim pristupom.
Cena operacije ukoliko se radi samo estetika (cena poslata na e-mail)
Ukoliko se radi rekonstruktivna operacija (korekcija septuma) onda je cena veca i ide (cena poslata na e-mail)
Operacija Brow lift (cena poslata na e-mail)
U cene operacija uracunata je kompletna preoperativna priprema ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole.
Prvi korak je da nam posaljete fotografije nosa ( anfas i profil i izgled nozdrva) na email Dr Arsica bolnica@analife.rs kako bi doktor video sta je potrebno sve da se odradi.

Besplatnu konsultaciju možete zakazati telefonom na 0038163322698 sestra Ljupka.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Andrijana (2024-02-14)

Postovanje, radila sam lifting srednjeg dela lica i vrata i zanima me koliko je potrebno vremena da prodje za brow lift i koredkciju podbradka koji je cini mi se posle lifting jos izrazeniji i naravno cenovnik za te intervencije,hvala

Ana Life (2024-02-14)

 

Postovana Andrijana,

Politika nase kuće je da ne radimo operacije koje su primarno radjene u drugim zdravstvenim ustanovama.
Što se tiče brow lift-a to možemo da odradimo.
Brow lift - podizanje uglova obrva je intervencija koja sa malim rezom koji se pravi u kosi (ne vidljiv) rešava problem spustenosti tkiva obrva, smejalica. Namenjana svim onima koji imaju spuštene obrve daju ljut, namršten ili umoran izraz lica. Ovom operacijom se ne mogu podici unutrasnje delovi obrva. Intervencija se radi u analgosedaciji (cena poslata na e-mail)
U cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa,RTG snimak pluca sa nalazom radiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Sto se oporavka tice prva tri, cetiri dana rastu otoci i modrice, zatim krecu da se povlace, modrice mogu da zaostanu i oko 10-tak dana , a neki minimalni otok i do 2-3 nedelje. Konci se skidaju nakon 12-14 dana od operacije. Pranje kose moguce je nakon 3 dana od operacije.
Ako zelite mozete doci na besplatnu konsultaciju kod Dr Arsica.
Konsultaciju i operaciju mozete zakazati na 0038163322698 sestra Ljupka.

 

Srdačan pozdrav Vas Analife

 

Senka (2024-02-09)

Pozdrav I mene interesuje cena ? Hvala

Ana Life (2024-02-09)

 

Postovana Senka,

Brow lift - podizanje obrva je intervencija koja sa malim rezom koji se pravi u kosi (ne vidljiv) rešava problem spustenosti tkiva obrva, smejalica. Namenjana svim onima koji imaju spuštene obrve daju ljut, namršten ili umoran izraz lica. Intervencija se radi u analgosedaciji (cena poslata na e-mail).  U cene je uracunata preoperativna priprema u smislu: RTG snimak pluca sa nalazom radiologa, EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Vase bi bilo da uradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza krvi, urina i test na Covid19.  

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, koju mozete da zakazete na 0038163322698 sestra Ljupka

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Senka (2024-02-07)

Postovanje, i mene zanima cena brow lifta ? Pozz

Ana Life (2024-02-07)

 

Postovana Senka,

Brow lift - podizanje uglova obrva je intervencija koja sa malim rezom koji se pravi u kosi (ne vidljiv) rešava problem spustenosti tkiva obrva, smejalica. Namenjana svim onima koji imaju spuštene obrve daju ljut, namršten ili umoran izraz lica . Ovom operacijom se ne mogu podici unutrasnje delovi obrva. Intervencija se radi u analgosedaciji i cena je (cena poslata na e-mail). U cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa,RTG snimak pluca sa nalazom radiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Sto se oporavka tice prva tri, cetiri dana rastu otoci i modrice, zatim krecu da se povlace, modrice mogu da zaostanu i oko 10-tak dana , a neki minimalni otok i do 2-3 nedelje. Konci se skidaju nakon 12-14 dana od operacije. Pranje kose moguce je nakon 3 dana od operacije. Ako zelite mozete doci na besplatnu konsultaciju kod Dr Arsica. Konsultaciju i operaciju mozete zakazati na 0038163322698 sestra Ljupka.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Aleksandra (2023-10-25)

Koliko košta brow lift?

Ana Life (2023-10-25)

 

Postovana Aleksandra,

Brow lift - podizanje uglova obrva je intervencija koja sa malim rezom koji se pravi u kosi (ne vidljiv) rešava problem spustenosti tkiva obrva, smejalica. Namenjana svim onima koji imaju spuštene obrve daju ljut, namršten ili umoran izraz lica. Ovom operacijom se ne mogu podici unutrasnje delovi obrva. Intervencija se radi u analgosedaciji i cena je
(cena poslata na e-mail)

U cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa,RTG snimak pluca sa nalazom radiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. 

Sto se oporavka tice prva tri, cetiri dana rastu otoci i modrice, zatim krecu da se povlace, modrice mogu da zaostanu i oko 10-tak dana , a neki minimalni otok i do 2-3 nedelje. 

Konci se skidaju nakon 12-14 dana od operacije. Pranje kose moguce je nakon 3 dana od operacije. 

Ako zelite mozete doci na besplatnu konsultaciju kod Dr Arsica. 

Konsultaciju i operaciju mozete zakazati na 0038163322698 sestra Ljupka.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Snjezana (2023-10-12)

Poštovani, radila sam brow lift prije 8.mj.i nije uspijela operacija i zanima me kolika je cena i da li je moguće napraviti ponovno zahvat...molim na mail info....hvala unapred..pozzz

Ana Life (2023-10-12)

 

Poštovana Snjezana,

Politika nase kuce je da ne radimo korekcije tudjih operacija tj.operacija koje su primarno radjene u drugim zdravstveni ustanovama, zato što ne možemo da predvidimo zadovoljavajući rezultat.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Viktorija (2023-07-04)

Dobar Dan Poštovani , Zanima me cena endoskopiskog brow lifta . Hvala u napred

Ana Life (2023-07-04)

 

Poštovana Viktorija,

Brow lift - podizanje obrva je intervencija koja sa malim rezom koji se pravi u kosi (ne vidljiv) rešava problem spustenosti tkiva obrva, smejalica. Namenjana svim onima koji imaju spuštene obrve daju ljut, namršten ili umoran izraz lica. Intervencija se radi u analgosedaciji (cena poslata na e-mail). U cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa,RTG snimak pluca sa nalazom radiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Sto se oporavka tice prva tri, cetiri dana rastu otoci i modrice, zatim krecu da se povlace, modrice mogu da zaostanu i oko 10-tak dana , a neki minimalni otok i do 2-3 nedelje. Konci se skidaju nakon 12-14 dana od operacije. Pranje kose moguce je nakon 3 dana od operacije. Ako zelite mozete doci na besplatnu konsultaciju kod Dr Arsica. 

Konsultaciju i operaciju mozete zakazati na 063322698 sestra Ljupka.

 

Marizela (2023-06-23)

Zdravo, interesuje me koliko kosta podizanje obrva? Hvala

Ana Life (2023-06-23)

 

Poštovana,

Brow lift - podizanje uglova obrva je intervencija koja sa malim rezom koji se pravi u kosi (ne vidljiv) rešava problem spustenosti tkiva obrva, smejalica. Namenjana svim onima koji imaju spuštene obrve daju ljut, namršten ili umoran izraz lica. Ovom operacijom se ne mogu podici unutrasnje delovi obrva. Intervencija se radi u analgosedaciji (cena poslata na e-mail)

U cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa,RTG snimak pluca sa nalazom radiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. 

Sto se oporavka tice prva tri, cetiri dana rastu otoci i modrice, zatim krecu da se povlace, modrice mogu da zaostanu i oko 10-tak dana , a neki minimalni otok i do 2-3 nedelje. 

Konci se skidaju nakon 12-14 dana od operacije. Pranje kose moguce je nakon 3 dana od operacije. 

Ako zelite mozete doci na besplatnu konsultaciju kod Dr Arsica. 

Konsultaciju i operaciju mozete zakazati na 0038163322698 sestra Ljupka.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Sveta (2022-12-14)

Dobar dan, Zanima me cena operacije podizanja oobrva i gornjih kapaka.Hvala unapred

Ana Life (2022-12-14)

 

Poštovani Sveto,

Brow lift - podizanje uglova obrva je intervencija koja sa malim rezom koji se pravi u kosi (ne vidljiv) rešava problem spustenosti tkiva obrva, smejalica. Namenjana svim onima koji imaju spuštene obrve daju ljut, namršten ili umoran izraz lica.
Ovom operacijom se ne mogu podici unutrasnji delovi obrva. Intervencija se radi u analgosedaciji
(cena poslata na e-mail)
Operacija gornjih kapaka (cena poslata na e-mail) u lokalnoj anesteziji. U cene je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa,RTG snimak pluca sa nalazom radiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Sto se oporavka tice prva tri, cetiri dana rastu otoci i modrice, zatim krecu da se povlace, modrice mogu da zaostanu i oko 10-tak dana, a neki minimalni otok i do 2-3 nedelje. Konci se skidaju nakon 12-14 dana od operacije. Pranje kose moguce je nakon 3 dana od operacije. Ako zelite mozete doci na besplatnu konsultaciju kod Dr Arsica. Konsultaciju i operaciju mozete zakazati na 063322698 sestra Ljupka

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Marija (2022-10-24)

Dobar dan,intresuje me cena operacije "mackasti izgled ociju"?,Hvala.

Ana Life (2022-10-24)

 

Poštovana Marija,

Mi ne radimo operaciju cat eyes mi radimo jedino operaciju Bow lift. 

Brow lift - podizanje obrva je intervencija koja sa malim rezom koji se pravi u kosi (ne vidljiv) rešava problem spustenosti tkiva obrva, smejalica. Namenjana svim onima koji imaju spuštene obrve daju ljut, namršten ili umoran izraz lica, Sa ovom intervencijom može diskretno da se postigne rezultat cat eyes. Intervencija se radi u analgosedaciji (cena poslata na e-mail) U cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa,RTG snimak pluca sa nalazom radiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Sto se oporavka tice prva tri, cetiri dana rastu otoci i modrice, zatim krecu da se povlace, modrice mogu da zaostanu i oko 10-tak dana , a neki minimalni otok i do 2-3 nedelje. Konci se skidaju nakon 12-14 dana od operacije. Pranje kose moguce je nakon 3 dana od operacije.
Ako zelite mozete doci na besplatnu konsultaciju kod Dr Arsica. 

Konsultaciju i operaciju mozete zakazati na 063322698 sestra Sanja.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Snježana (2022-08-08)

Molim Vas cenu zahvata,sve isto kao i kod vaše pacijentice.....hvala ...pozzz

Ana Life (2022-08-08)

 

Poštovana Snježana,

Brow lift - podizanje obrva je intervencija koja sa malim rezom koji se pravi u kosi (ne vidljiv) rešava problem spustenosti tkiva obrva, smejalica. Namenjana svim onima koji imaju spuštene obrve daju ljut, namršten ili umoran izraz lica. Intervencija se radi u analgosedaciji (cena poslata na e-mail)
U cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa,RTG snimak pluca sa nalazom radiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Sto se oporavka tice prva tri, cetiri dana rastu otoci i modrice, zatim krecu da se povlace, modrice mogu da zaostanu i oko 10-tak dana , a neki minimalni otok i do 2-3 nedelje. Konci se skidaju nakon 12-14 dana od operacije.
Pranje kose moguce je nakon 3 dana od operacije. Ako zelite mozete doci na besplatnu konsultaciju kod Dr Arsica. 

Konsultaciju i operaciju mozete zakazati na 063322698 sestra Sanja

 

Alisa (2022-07-28)

Poštovanje, koja je cena brow lifta?

Ana Life (2022-07-28)

 

Poštovana Alisa,

Brow lift - podizanje uglova obrva je intervencija koja sa malim rezom koji se pravi u kosi (ne vidljiv) rešava problem spustenosti tkiva obrva, smejalica. Namenjana svim onima koji imaju spuštene obrve daju ljut, namršten ili umoran izraz lica ili pak zele da iskose oci.
Ovom operacijom se ne mogu podici unutrasnje delovi obrva. Intervencija se radi u analgosedaciji i
(cena poslata na e-mail)
U cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa,RTG snimak pluca sa nalazom radiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Sto se oporavka tice prva tri, cetiri dana rastu otoci i modrice, zatim krecu da se povlace, modrice mogu da zaostanu i oko 10-tak dana , a neki minimalni otok i do 2-3 nedelje. Konci se skidaju nakon 12-14 dana od operacije. Pranje kose moguce je nakon 3 dana od operacije. Ako zelite mozete doci na besplatnu konsultaciju kod Dr Arsica.
Konsultaciju i operaciju mozete zakazati na 063322698 sestra Sanja.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Branka (2022-07-12)

Dobar dan, Zanima me cena operacije podizanja oobrva. Hvala unapred

Ana Life (2022-07-12)

 

Poštovana Branka,

Brow lift - podizanje uglova obrva je intervencija koja sa malim rezom koji se pravi u kosi (ne vidljiv) rešava problem spustenosti tkiva obrva, smejalica. Namenjana svim onima koji imaju spuštene obrve daju ljut, namršten ili umoran izraz lica ili pak zele da iskose oci. Ovom operacijom se ne mogu podici unutrasnje delovi obrva. Intervencija se radi u analgosedaciji i (cena poslata na e-mail)
U cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa,RTG snimak pluca sa nalazom radiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Sto se oporavka tice prva tri, cetiri dana rastu otoci i modrice, zatim krecu da se povlace, modrice mogu da zaostanu i oko 10-tak dana , a neki minimalni otok i do 2-3 nedelje. Konci se skidaju nakon 12-14 dana od operacije. Pranje kose moguce je nakon 3 dana od operacije.
Ako zelite mozete doci na besplatnu konsultaciju kod Dr Arsica.
Konsultaciju i operaciju mozete zakazati na 0038163322698 sestra Sanja.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Sanja (2022-07-01)

Postovani, da li je moguce uraditi brow lift u lokalnoj anesteziji, kao sto je prikazano na videima gore u galeriji, jer citam u odgovorima da radite u opstoj anesteziji? Koja je cena intervencije? Da li se brow lift moze raditi istovremeno sa operacijom gornjih kapaka? Koliko bi ukupno iznosila cena tada? Hvala, pozdrav

Ana Life (2022-07-01)

 

Poštovana Sanja,

Operacija gornjih kapaka i brow lift radimo odvojeno.
Operaciju sada radimo iskljucivo u analgosedaciji.

Vasa Analife

Vesna (2022-04-27)

Koja je cena podizanja obrva? Hvala

Ana Life (2022-04-27)

Poštovana Vesna,

Brow lift - podizanje obrva je intervencija koja sa malim rezom koji se pravi u kosi (ne vidljiv) rešava problem spustenosti tkiva obrva, smejalica. Namenjana svim onima koji imaju spuštene obrve daju ljut, namršten ili umoran izraz lica. Intervencija se radi u analgosedaciji(cena poslata na e-mail)U cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa,RTG snimak pluca sa nalazom radiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Sto se oporavka tice prva tri, cetiri dana rastu otoci i modrice, zatim krecu da se povlace, modrice mogu da zaostanu i oko 10-tak dana , a neki minimalni otok i do 2-3 nedelje. Konci se skidaju nakon 12-14 dana od operacije. Pranje kose moguce je nakon 3 dana od operacije. Ako zelite mozete doci na besplatnu konsultaciju kod Dr Arsica. 

Konsultaciju i operaciju mozete zakazati na 063322698 sestra Sanja.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

Luka (2022-02-28)

Koja je cena brow lift-a?

Ana Life (2022-02-28)

Postovani Luka,

 

Brow lift - podizanje uglova obrva je intervencija koja sa malim rezom koji se pravi u kosi (ne vidljiv) rešava problem spustenosti tkiva obrva, smejalica. Namenjana svim onima koji imaju spuštene obrve daju ljut, namršten ili umoran izraz lica ili pak zele da iskose oci. Ovom operacijom se ne mogu podici unutrasnje delovi obrva. Intervencija se radi u analgosedaciji i (cena poslata na e-mail)  U cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa,RTG snimak pluca sa nalazom radiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Sto se oporavka tice prva tri, cetiri dana rastu otoci i modrice, zatim krecu da se povlace, modrice mogu da zaostanu i oko 10-tak dana , a neki minimalni otok i do 2-3 nedelje. Konci se skidaju nakon 12-14 dana od operacije. Pranje kose moguce je nakon 3 dana od operacije. Ako zelite mozete doci na besplatnu konsultaciju kod Dr Arsica. Konsultaciju i operaciju mozete zakazati na 0038163322698 sestra Sanja.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Dragana (2022-02-12)

Poštovani, interesuje me cena za brod lift. Unapred hvala.

Ana Life (2022-02-12)

Postovana Dragana,

Brow lift - podizanje uglova obrva je intervencija koja sa malim rezom koji se pravi u kosi (ne vidljiv) rešava problem spustenosti tkiva obrva, smejalica. Namenjana svim onima koji imaju spuštene obrve daju ljut, namršten ili umoran izraz lica ili pak zele da iskose oci.
Cena operacije je
(cena poslata na e-mail).
U cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa,RTG snimak pluca sa nalazom radiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Sto se oporavka tice prva tri, cetiri dana rastu otoci i modrice, zatim krecu da se povlace, modrice mogu da zaostanu i oko 10-tak dana , a neki minimalni otok i do 2-3 nedelje. Konci se skidaju nakon 12-14 dana od operacije.
Pranje kose moguce je nakon 3 dana od operacije. Ako zelite mozete doci na besplatnu konsultaciju kod Dr Arsica.
Konsultaciju i operaciju mozete zakazati na 063322698 sestra Sanja.

 

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Suncica (2021-11-22)

Dobar Dan, Zanima me cena operacije brow lift-a?

Ana Life (2021-11-22)

Postovana Suncice,

Brow lift - podizanje obrva je intervencija koja sa malim rezom koji se pravi u kosi (ne vidljiv) rešava problem spustenosti tkiva obrva, smejalica.
Namenjana svim onima koji imaju spuštene obrve daju ljut, namršten ili umoran izraz lica ili pak zele da iskose oci. Intervencija se radi u analgosedaciji
(cena poslata na e-mail)
U cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa,RTG snimak pluca sa nalazom radiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Sto se oporavka tice prva tri, cetiri dana rastu otoci i modrice, zatim krecu da se povlace, modrice mogu da zaostanu i oko 10-tak dana , a neki minimalni otok i do 2-3 nedelje. Konci se skidaju nakon 12-14 dana od operacije. Pranje kose moguce je nakon 3 dana od operacije.
Ako zelite mozete doci na besplatnu konsultaciju kod Dr Arsica.
Konsultaciju i operaciju mozete zakazati na 063322698 sestra Sanja.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Jelena (2021-10-18)

Postovani, Zanima me cena podizanja obrva hirurskim putem kao i endoskopski. Da li je nekom od ovih procedura moguce podici obrve celom duzinom tj malo podici i unutrasnji deo obrve uz spoljni. Unapred hvala! Jelena

Ana Life (2021-10-18)

Postovana Jelena,

Mi radimo samo hirursku korekciju. Brow lift - podizanje uglova obrva je intervencija koja sa malim rezom koji se pravi u kosi (ne vidljiv) rešava problem spustenosti tkiva obrva, smejalica. Namenjana svim onima koji imaju spuštene obrve daju ljut, namršten ili umoran izraz lica ili pak zele da iskose oci.
Ovom operacijom se ne mogu podici unutrasnje delovi obrva.
Intervencija se radi u analgosedaciji
(cena poslata na e-mail)
U cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa,RTG snimak pluca sa nalazom radiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Sto se oporavka tice prva tri, cetiri dana rastu otoci i modrice, zatim krecu da se povlace, modrice mogu da zaostanu i oko 10-tak dana , a neki minimalni otok i do 2-3 nedelje. Konci se skidaju nakon 12-14 dana od operacije. Pranje kose moguce je nakon 3 dana od operacije. Ako zelite mozete doci na besplatnu konsultaciju kod Dr Arsica.
Konsultaciju i operaciju mozete zakazati na 063322698 sestra Sanja.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Ognjen (2021-10-05)

Postovani , imam 25 godina. Interesuje me augmentacija čela , kakva je procedura , opasnosti itd..

Ana Life (2021-10-05)

Postovani,

Ne radimo te vrste operacija.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Ivana (2021-09-26)

Poštovani,interesuje me cena brow lift?Hvala na odgovoru.

Ana Life (2021-09-26)

 Postovana Ivana,

Brow lift - podizanje obrva je intervencija koja sa malim rezom koji se pravi u kosi (ne vidljiv) rešava problem spustenosti tkiva obrva, smejalica. Namenjana svim onima koji imaju spuštene obrve daju ljut, namršten ili umoran izraz lica ili pak zele da iskose oci. Intervencija se radi u analgosedaciji i(cena poslata na e-mail) U cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa,RTG snimak pluca sa nalazom radiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Sto se oporavka tice prva tri, cetiri dana rastu otoci i modrice, zatim krecu da se povlace, modrice mogu da zaostanu i oko 10-tak dana , a neki minimalni otok i do 2-3 nedelje. Konci se skidaju nakon 12-14 dana od operacije. Pranje kose moguce je nakon 3 dana od operacije. Ako zelite mozete doci na besplatnu konsultaciju kod Dr Arsica. Konsultaciju i operaciju mozete zakazati na 063322698 sestra Sanja.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Branka (2021-08-02)

Postovani Molim Vas za informaciju da li radite cat eye operaciju I koja je Cena? Zahvaljujem Branka

Ana Life (2021-08-02)

Postovana Branka,

Radimo operaciju koja se zove brow lift sa kojom moze delimicno da se postigne rezultat cat eyes.

Brow lift - podizanje obrva je intervencija koja sa malim rezom koji se pravi u kosi (ne vidljiv)  rešava problem spustenosti tkiva obrva, smejalica.
Namenjana svim onima koji imaju  spuštene obrve daju ljut, namršten ili umoran izraz lica ili pak zele da iskose oci. Intervencija se radi u analgosedaciji(cena poslata na e-mail)
U cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa,RTG snimak pluca sa nalazom radiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole.   Ako zelite mozete doci na besplatnu konsultaciju kod Dr Arsica.
Konsultaciju i operaciju mozete zakazati na 063322698 sestra Sanja.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Boris (2021-05-05)

Boris, Postovanje, molim vas za cena browlift podizanje obrva. Se moze i broelift raditi u lokalnoj anasteziji? Hvala u napred .

Ana Life (2021-05-05)

Postovani Borise
Brow lift - podizanje obrva je intervencija koja sa malim rezom koji se pravi u kosi (ne vidljiv)  rešava problem spustenosti tkiva obrva, smejalica.
Namenjana svim onima koji imaju  spuštene obrve daju ljut, namršten ili umoran izraz lica ili pak zele da iskose oci.
Intervencija se radi u analgosedaciji (cena poslata na e-mail).
U cene je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa,RTG snimak pluca sa nalazom radiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole.
Sto se oporavka tice prva tri, cetiri dana rastu otoci i modrice, zatim krecu da se povlace, modrice mogu da zaostanu i oko 10-tak dana ,  a neki minimalni otok i do 2-3 nedelje. Konci seskidaju nakon 12-14 dana od operacije. Pranje kose moguce je nakon 3 dana od operacije.  Ako zelite mozete doci na besplatnu konsultaciju kod Dr Arsica. Konsultaciju mozete zakazati na 063322698 sestra Sanja.
Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Slobodanka (2021-04-27)

Poštovanje, Imam 43g. interesuje me podizanje obrva, imam spuštene kapke ali mislim da su mi problem obrve jer kad krajeve obrva samo malo podignem dobijem fantastičan pogled ko nekad. Ovako stalno dijelujem kao da sam ljuta, tužna to me iritira puno. Ali, imam veći problem teži sam srčani bolesnik, imam ugrađen CRT aparat,EF 25?rdiomiopatiju dilatativu.. Znam da ne smijem opštu anesteziju, da li bi se ovo moralo raditi pod opštom anestezijom? Tako malo treba samo da se postigne fenomenalan rezultat, stvarno mi je dosadilo da me stalno pitaju što si tužna, što si ljuta a ne budem uopšte,jednostavno tako izgledam sa tim krajevima kapaka. Hvala vam unaprijed na odgovoru..

Ana Life (2021-04-27)

Poštovana Slobodanka,
Operacija Brow lift koju mi radimo radi se u opstoj ansteziji, savet dr Arsica je da tu vrstu operacije s obzirom na kompleksnost Vaseg zdravstvenog stanja uradite u drzavnoj bolnici na plasticnoj hirurgiji u Zvecanskoj ili VMA.
Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Paula (2021-04-25)

Pozdrav postovani, zanima me cijena brow lifta (obje obrve) te zahvata za dobivanje izgleda “cat-eye”, hvala unaprijed i lijep pozdrav

Ana Life (2021-04-25)

Postovana Paula,

Operaciju brow lift radi nas estetski, rekonstruktivni i plasticni hirurg dr Arsic.

Brow lift - podizanje obrva je intervencija koja sa malim rezom koji se pravi u kosi (ne vidljiv)  rešava problem spustenosti tkiva obrva, smejalica. Namenjana svim onima koji imaju  spuštene obrve daju ljut, namršten ili umoran izraz lica ili pak zele da iskose oci. Intervencija se radi u analgosedaciji i(cena poslata na e-mail.U cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa,RTG snimak pluca sa nalazom radiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Sto se oporavka tice prva tri, cetiri dana rastu otoci i modrice, zatim krecu da se povlace, modrice mogu da zaostanu i oko 10-tak dana ,  a neki minimalni otok i do 2-3 nedelje. Konci se skidaju nakon 12-14 dana od operacije. Pranje kose moguce je nakon 3 dana od operacije.  Ako zelite mozete doci na besplatnu konsultaciju kod Dr Arsica. Konsultaciju mozete zakazati na 063322698 sestra Sanja.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Gorica (2021-03-15)

Molim vas interesuje me cena browlift podizanje obrva. Unapted hvala

Ana Life (2021-03-15)

Postovana Gorice,

Brow lift - podizanje obrva je intervencija koja sa malim rezom koji se pravi u kosi (ne vidljiv)  rešava problem spustenosti tkiva obrva, smejalica.
Namenjana svim onima koji imaju  spuštene obrve daju ljut, namršten ili umoran izraz lica ili pak zele da iskose oci. Intervencija se radi u analgosedaciji(cena poslata na e-mail)
U cene je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa,RTG snimak pluca sa nalazom radiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole.
Sto se oporavka tice prva tri, cetiri dana rastu otoci i modrice, zatim krecu da se povlace, modrice mogu da zaostanu i oko 10-tak dana ,
 a neki minimalni otok i do 2-3 nedelje.
Konci se skidaju nakon 12-14 dana od operacije.
Pranje kose moguce je nakon 3 dana od operacije.
Ako zelite mozete doci na besplatnu konsultaciju kod Dr Arsica.
Konsultaciju mozete zakazati na 063322698 sestra Sanja.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Danijela (2021-02-28)

Postocani, Interesuje me cena brow lift-inga. Malo bih podigla spoljašne uglove obrva i gornje kapke. Interesuje me da li je inervencija trajna, da li se radi pod totalnom anestezijom i kad bi mogla da nastavim sa poslom?Unapred zahvalna.

Ana Life (2021-02-28)

Postovana Danijela


Broe lift operaciju izvodi dr Arsic nas plasticni, rekonstruktivni i estetski hirurg.
 Brow lift je operacija koja podrazumeva  podizanje uglova obrva.
To je operacija koja sa malim rezom koji se pravi u kosi (ne vidljiv)  rešava problem spustenosti tkiva obrva, smejalica
Namenjana svim onima koji imaju  spuštene obrve daju ljut, namršten ili umoran izraz lica ili pak zele da iskose oci.
Operacija se izvodi u blagoj vrsti anestezije (lokalna uz analgosedaciju ) to znaci da spavate za vreme opercije.
Cena ove operacije(cena poslata na e-mail).
U  cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu: RTG snimak pluca sa nalazom radiologa, EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Vase bi bilo samo da odradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza krvi, urina i test na Covid19.  
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, koju mozete zakazati na 063322698 sestra Sanja
Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

asortia (2021-02-23)

MOlim vas recite mi cenu za brow lift podizanja obrva,ja inace imam malo spuštene kapke. Hvala puno

Ana Life (2021-02-23)

 Postovani,

Operaciju brow lift radi nas estetski, rekonstruktivni i plasticni hirurg dr Arsic.

Brow lift - podizanje obrva je intervencija koja sa malim rezom koji se pravi u kosi (ne vidljiv)  rešava problem spustenosti tkiva obrva, smejalica.
Namenjana svim onima koji imaju  spuštene obrve daju ljut, namršten ili umoran izraz lica ili pak zele da iskose oci.
Intervencija se radi u analgosedaciji i(cena poslata a e-mail).
U cene je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa,RTG snimak pluca sa nalazom radiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Sto se oporavka tice prva tri, cetiri dana rastu otoci i modrice, zatim krecu da se povlace, modrice mogu da zaostanu i oko 10-tak dana ,  a neki minimalni otok i do 2-3 nedelje.
Konci se skidaju nakon 12-14 dana od operacije. Pranje kose moguce je nakon 3 dana od operacije.
 Ako zelite mozete doci na besplatnu konsultaciju kod Dr Arsica.
Konsultaciju mozete zakazati na 063322698 sestra Sanja.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Tatjana (2021-02-04)

Molim vas okvirnu cenu brow lift-a .Imam 50.godina i zainteresovana sam ali bih volela da znam okvire kako ne bih trosila vase I svoje vreme Hvala unapred

Ana Life (2021-02-04)

Postovana Tatjana,

Brow lift - podizanje obrva je intervencija koja sa malim rezom koji se pravi u kosi (ne vidljiv)  rešava problem spustenosti tkiva obrva, smejalica. Namenjana svim onima koji imaju  spuštene obrve daju ljut, namršten ili umoran izraz lica ili pak zele da iskose oci. Intervencija se radi u analgosedaciji(cena poslata na e-mail)
U cene je uracunata preoperativna priprema u smislu:
- EKG -a srca, 
-pregled interniste-kardiologa,
-RTG snimak pluca sa nalazom radiologa, 
-kontrolna krvna slika, 
-pregled anesteziologa 
-bolnicki dan 
-sve kontrole. 
Sto se oporavka tice prva tri, cetiri dana rastu otoci i modrice, zatim krecu da se povlace, modrice mogu da zaostanu i oko 10-tak dana ,  a neki minimalni otok i do 2-3 nedelje.
Konci se skidaju nakon 12-14 dana od operacije.
Pranje kose moguce je nakon 3 dana od operacije.  
Ako zelite mozete doci na besplatnu konsultaciju kod Dr Arsica.
Konsultaciju mozete zakazati na 063322698 sestra Sanja.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Teodora (2021-01-09)

Postovani koja je cena brow lift-a i na koliko godina bi moralo ponavljati proceduru podizanja obrva ?

Ana Life (2021-01-09)

Postovana Teodora,

Kada je u pitanju Brow lift-podizanje uglova obrva dr Arsic radi ovu operaciju najsavremenijom tehnikom.
Rez se plasira u liniji kose i pravi se na specijalni nacin, kako se ne bi ostatiti folikuli dlake, vec
da kosa moze da proraste vremenom kroz oziljak. Ovom operacijom se koriguju bore oko ociju, podizu
se uglovi obrva i delimicno jagodice.
Cena operacije(cena poslata na e-mail),
u cenu operacije uracunata je kompretna preoperativna priprema
( RTG snimak pluca,EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ bolnicki dan , kao i sve kontrole.
Ako zelite mozete da dodjete i na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Branislava (2020-12-20)

Postovani, Molim Vas za cenu hiruškog Brow lift-a Pozdrav Branka

Ana Life (2020-12-20)

 Postovana Branislava

Brow lift - podizanje obrva je intervencija koja sa malim rezom koji se pravi u kosi (ne vidljiv)  rešava problem spustenosti tkiva obrva, smejalica.
Namenjana svim onima koji imaju  spuštene obrve daju ljut, namršten ili umoran izraz lica ili pak zele da iskose oci. Intervencija se radi u analgosedaciji (cena poslata na e-mail)
 U cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole.
Mozete doci na besplatnu konsultaciju kod Dr Arsica.
Konsultaciju mozete zakazati na 069-319-68-08 ili na 063322698 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

N (2020-12-07)

Koja je cena brow lift?

Ana Life (2020-12-07)

Postovana,

Brow lift  ili operacija podizanja obrva je intervencija koja sa malim rezom koji se pravi u kosi (ne vidljiv)  rešava problem spustenosti tkiva obrva, smejalica.
Operaciju radi dr Arsic. Operacija je namenjana svima onima koji imaju  spuštene obrve daju ljut, namršten ili umoran izraz lica ili pak zele da iskose oci.
Intervencija se radi u analgosedaciji (cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, RTG snimak pluca sa nalazom radiologa pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole.
Mozete doci na besplatnu konsultaciju kod Dr Arsica.
Konsultaciju mozete zakazati na 069-319-68-08

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Afrodita (2020-11-09)

Interesuje me cena brow lifta

Ana Life (2020-11-09)

Postovana Afrodita,

Brow lift - podizanje obrva je intervencija koja sa malim rezom koji se pravi u kosi (ne vidljiv)  rešava problem spustenosti tkiva obrva, smejalica. Namenjana svim onima koji imaju  spuštene obrve daju ljut, namršten ili umoran izraz lica ili pak zele da iskose oci. Intervencija se radi u analgosedaciji (cena poslata na e-mail).  U cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod Dr Arsica, kako bi doktor procenio da li ste kandidat za istu.
Konsultaciju mozete zakazati na 069-319-68-08

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Gordana (2020-06-23)

Postovani, molim Vas da mi posaljete cenu Brow lifta - podizanje obrva. Imam 61 godinu i Vasa metoda nema alternativu ! Srdacan pozdrav Gordana

Ana Life (2020-06-23)

Postovana Gordana,

Brow lift - podizanje obrva je intervencija koja sa malim rezom koji se pravi u kosi (ne vidljiv)  rešava problem spustenosti tkiva obrva i  smejalica. Namenjana svim onima koji imaju  spuštene obrve daju ljut, namršten ili umoran izraz lica ili pak zele da iskose oci. Intervencija se radi u analgosedaciji i sada je promotivna (cena poslata na e-mail)  U cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Mozete doci na besplatnu konsultaciju kod Dr Arsica, kako bi doktor procenio da li ste kandidat za istu. Konsultaciju mozete zakazati na 069-319-68-08


Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Nevena (2020-06-18)

Pozdrav, zanima me koja je cena ovog zahvata i da li se moze kombinovati sa operacijom podizanja kapaka? Imam spustene kapke i "tuzne oci" koje bih zelela da budu kose na gore, Veliki pozdrav!

Ana Life (2020-06-18)

Postovana Nevena,
Brow lift - podizanje obrva je intervencija koja sa malim rezom koji se pravi u kosi (ne vidljiv)  rešava problem spustenosti tkiva obrva i  smejalica. Namenjana svim onima koji imaju  spuštene obrve daju ljut, namršten ili umoran izraz lica ili pak zele da iskose oci. Intervencija se radi u analgosedaciji i sada je promotivna(cena poslata na e-mail).  U cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Mozete doci na besplatnu konsultaciju kod Dr Arsica, kako bi doktor procenio da li ste kandidat za istu. Konsultaciju mozete zakazati na 069-319-68-08


Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Branka (2020-06-01)

Poštovani, postoji li dobna granica od koje se preporuča Brow lift ili je namjenjena svakoj dobi i kolika je cijena. Hvala na odgovoru i lijep pozdrav!

Ana Life (2020-06-01)

 Postovana Branka,


Brow lift - podizanje obrva je intervencija koja sa malim rezom koji se pravi u kosi (ne vidljiv)  rešava problem spustenosti tkiva obrva, smejalica. Namenjana svim onima koji imaju  spuštene obrve daju ljut, namršten ili umoran izraz lica ili pak zele da iskose oci. Intervencija se radi u analgosedaciji i sada je promotivna (cena poslata na e-mail).
  U cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Mozete doci na besplatnu konsultaciju kod Dr Arsica, kako bi doktor procenio da li ste kandidat za istu. Konsultaciju mozete zakazati na 069-319-68-08

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Milja (2020-05-28)

Poštovani, koja je cena podizanja obrva? Hvala na odgovoru.

Ana Life (2020-05-28)

Postovana Milja,


Brow lift - podizanje obrva je intervencija koja sa malim rezom koji se pravi u kosi (ne vidljiv)  rešava problem naboranog čela, obrva, smejalica. Namenjana svim onima koji imaju   spuštene obrve daju ljut, namršten ili umoran izraz lica ili pak zele da iskose oci. Intervencija se radi u analgosedaciji i sada je promotivna (cena poslata na e-mail).  U cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Mozete doci na besplatnu konsultaciju kod Dr Arsica.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Vesna (2020-05-01)

Poštovani, koja je cena intervencije podizanja obrva? Unapred hvala!

Ana Life (2020-05-01)

Postovana Vesna,
Brow lift - podizanje obrva je intervencija koja sa malim rezom koji se pravi u kosi (ne vidljiv)  rešava problem naboranog čela, obrva, smejalica. Namenjana svim onima koji imaju  izborano čelo, spuštene obrve daju ljut, namršten ili umoran izraz lica ili pak zele da iskose oci.
 Intervencija se radi u analgosedaciji i sada je promotivna(cena poslata na e-mail)
 U cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Mozete doci na besplatnu konsultaciju kod Dr Arsica.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Zoran (2020-04-25)

Postovani, koja je cena podizanja obrva?

Ana Life (2020-04-25)

Postovani Zorane, 
Brow lift - podizanje obrva je intervencija koja sa malim rezom koji se pravi u kosi (ne vidljiv)  rešava problem naboranog čela, obrva, smejalica. Namenjana svim onima koji imaju   spuštene obrve daju ljut, namršten ili umoran izraz lica ili pak zele da iskose oci. Intervencija se radi u analgosedaciji i sada je promotivna (cena poslata na e-mail).  U cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Mozete doci na besplatnu konsultaciju kod Dr Arsica.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

Zilha (2020-04-10)

Cena brow lifta?

Ana Life (2020-04-10)

Postovana Zilha, 

Brow lift - podizanje obrva je intervencija koja sa malim rezom koji se pravi u kosi (ne vidljiv)  rešava problem naboranog čela, obrva, smejalica. Namenjana svim onima koji imaju   spuštene obrve daju ljut, namršten ili umoran izraz lica ili pak zele da iskose oci. Intervencija se radi u analgosedaciji i sada je promotivna (cena poslata na e-mail).  U cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Mozete doci na besplatnu konsultaciju kod Dr Arsica.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

Sonja (2020-02-03)

Molim vas, koja je cena podizanja obrva, hvala?!

Ana Life (2020-02-03)

Postovana Sonja,

Brow lift - podizanje obrva je intervencija koja sa malim rezom koji se pravi u kosi (ne vidljiv)  rešava problem naboranog čela, obrva, smejalica. Namenjana svim onima koji imaju  izborano čelo, spuštene obrve daju ljut, namršten ili umoran izraz lica ili pak zele da iskose oci. Intervencija se radi u analgosedaciji (cena poslata na e-mail).  U cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Mozete doci na besplatnu konsultaciju kod Dr Arsica.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

Nikola (2019-11-11)

Postovani, interesuje me cena podizanja obrva, tj obrve zbog asimetricng položaja istih, odabir doktora je "pao" na gospodina Arsica koga cu u skorijoj budućnosti posetiti. Unapred najlepse hvala na odgovoru.

Ana Life (2019-11-11)

 Poštovani Nikola,
Brow lift - podizanje obrva je intervencija koja sa malim rezom koji se pravi u kosi (ne vidljiv)  rešava problem spustenosti  obrva, smejalica. Namenjana svim onima koji imaju  spuštene obrve daju ljut, namršten ili umoran izraz lica ili pak zele da iskose oci. Intervencija se radi u analgosedaciji i sada je promotivna (cena poslata na e-mail).  U cenu je uračunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Mozete doci na besplatnu konsultaciju kod Dr Arsica, da doktor pogleda da li bi Brow lift bila adekvatna intrevencija za resavanje Vaseg problema.

Srdačan pozdrav Analife 

Veronika (2019-10-15)

Dobar vam dan.imam pitanje za vas koliko košta podizanje obrva i glađenje bora puno pozdrava iz Ljubljane..

Ana Life (2019-10-15)

Poštovana Veronika,
Pre svega zavisi gde se nalaze bore, ako mislite na bore izmedju obrva i na celu, one se mogu korigovati Botoxom (cena poslata na e-mail) za komplet regiju cela.
Kada je u pitanju Brow lift-podizanje uglova obrva dr Arsic radi ovu operaciju najsavremenijom tehnikom. Rez se plasira u liniji kose i pravi se na soecijalni nacin, kako se ne bi ostatiti folikuli dlake, vec da kosa moze da proraste  vremenom kroz ožiljak. Ovom operacijom se koriguju bore oko ociju, podizu se obrve i delimicno jagodice. Sada je promotivna cena ove operacije i (cena poslata na e-mail), U cenu operacije uracunata je kompretna preoperativna priprema 
 ( EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ bolnički dan , kao i sve kontrole.
Ako zelite mozete da dodjete i na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.

Srdačan pozdrav Vaša Analife 
 

Ivana (2019-05-15)

Molim da mi na mail posaljete cenu brow lifta. Koliko vremena nakon botox tretmana je moguce raditi operaciju brow lifta. Hvala

Ana Life (2019-05-15)

Poštovana Ivana,

 

Kada je u pitanju Brow lift-podizanje uglova obrva dr Arsić radi ovu operaciju najsavremenijom tehnikom. Rez se plasira u liniji kose i pravi se na specijalni način, kako se ne bi ostetili folikuli dlake, već da kosa može da proraste  vremenom kroz ožiljak. Ovom operacijom se koriguju bore oko očiju, podižu se obrve i delimično jagodice. Sada je promotivna cena ove operacije (cena poslata na e-mail), U cenu operacije uracunata je kompretna preoperativna priprema

( EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+   bolnički dan , kao i sve kontrole.

Ako želite možete da dodjete i na besplatnu konsultaciju kod dr Arsića. A što se tiče botoxa,on deluje na dublje strukture i mišiće, a brow liftom se uklanja višak kože.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Verica (2019-01-12)

Cena brow lifta? Da li postoji mogucnost nehirurskog podizanja obrva? Cena? Pozdrav

Ana Life (2019-01-12)

Poštovana Verice,

Važno je da znate ,da ne postoji mogućnost ne hiruškog podizanja obrva. 

 Kada je u pitanju Brow lift-podizanje uglova obrva dr Arsić radi ovu operaciju najsavremenijom tehnikom. Rez se plasira u liniji kose i pravi se na soecijalni način, kako se ne bi ostatiti folikuli dlake, već da kosa može da proraste  vremenom kroz ožiljak. Ovom operacijom se koriguju bore oko očiju, podižu se obrve i delimično jagodice. Sada je promotivna cena ove operacije i (cena poslata na e-mail), U cenu operacije uračunata je kompretna preoperativna priprema ( EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+bolnički dan , kao i sve kontrole.

Ako želite možete da dodjete i na besplatnu konsultaciju kod dr Arsića.

Srdačan pozdrav Vaša Analife 

VIKI (2019-01-06)

Postovanje, Da li moze cena brow lift na email? Hvala

Ana Life (2019-01-06)

Poštovana Viki,

 

Kada je u pitanju Brow lift-podizanje uglova obrva dr Arsić radi ovu operaciju najsavremenijom tehnikom. Rez se plasira u liniji kose i pravi se na specijalni način, kako se ne bi ostatiti folikuli dlake, već da kosa može da proraste  vremenom kroz ožiljak. Ovom operacijom se koriguju bore oko očiju, podizu se obrve i delimično jagodice. Sada je promotivna cena ove operacije (cena poslata na e-mail). U cenu operacije uračunata je kompretna preoperativna priprema ( EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ bolnički dan, kao i sve kontrole.

Ako želite možete da dodjete i na besplatnu konsultaciju kod dr Arsića.

Srdačan pozdrav Vaša Analife 

Silvia (2018-12-20)

Postovani, koja je cena Browlifta i Blepharoplastike i koji je period oporavka? Srdacan pozdrav

Ana Life (2018-12-20)

Poštovana Silvia,

A kada je u pitanju Brow lift-podizanje uglova obrva dr Arsić radi ovu operaciju najsavremenijom tehnikom. Rez se plasira u liniji kose i pravi se na specijalni način, kako se ne bi ostetili folikuli dlake, već da kosa može da proraste  vremenom kroz ožiljak. Ovom operacijom se koriguju bore oko očiju, podižu se obrve i delimično jagodice. Cena ove intervencije je (cena poslata na e-mail). Kada su u pitanju gornji kapci -blepharoplasty superioris  na taj način se otklanja višak kože ,mišića i masnog tkiva i ( cena poslata na e-mail), kada je reč o donjim kapcima ( cena poslata na e-mail ) jer je zahvat malo kompleksniji.  Rezovi se šiju jako tankim koncima ,kako bi ožiljak bio ne vidljiv.

Ako želite možete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsića

 

Veliki pozdrav Vas Analife

Nina (2018-10-13)

Poštovani, interesuje me cena Browlift intervencije. Srdačan pozdrav.

Ana Life (2018-10-13)

Poštovana, 

Brow lift - podizanje obrva je intervencija koja sa malim rezom koji se pravi u kosi (ne vidljiv)  rešava problem naboranog čela, obrva, smejalica. Namenjana svim onima koji imaju  izborano čelo, spuštene obrve daju ljut, namršten ili umoran izraz lica ili pak zele da iskose oci. Intervencija se radi u analgosedaciji i sada je promotivna (cena poslata na e-mail). U cenu je uračunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Ako želite možete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod Dr Arsića, da doktor pogleda da li bi Brow lift bila adekvatna intrevencija za Vas.

 

Srdačan pozdrav Analife 

Sanja (2018-09-22)

Koja je cena Denver Browlift intervencije?

Ana Life (2018-09-22)

Poštovana Sanja, 

 

Brow lift - podizanje obrva je intervencija koja sa malim rezom koji se pravi u kosi (ne vidljiv)  rešava problem naboranog čela, obrva, smejalica. Namenjana svim onima koji imaju  izborano čelo, spuštene obrve daju ljut, namršten ili umoran izraz lica ili pak žele da iskose oči. Intervencija se radi u analgosedaciji i sada je promotivna (cena poslata e-mail).  U cenu je uračunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnički dan i sve kontrole. Možete doći na besplatnu konsultaciju kod Dr Arsića, da doktor pogleda da li bi Brow lift bila adekvatna intrevencija za rešavanje Vašeg problema.

 

Srdačan pozdrav Analife 

Ksenija (2018-09-15)

Zanima me cena Denver Browlift intervencije.

Ana Life (2018-09-15)

Poštovana Ksenija,

Kada je u pitanju Brow lift-podizanje uglova obrva dr Arsić radi ovu operaciju najsavremenijom tehnikom. Rez se plasira u liniji kose i pravi se na specijalni način, kako se ne bi oštetili folikuli dlake, već da kosa može da proraste  vremenom kroz ožiljak. Ovom operacijom se koriguju bore oko očiju, podižu se uglovi obrva i delimično jagodice. Sada je promotivna cena ove operacije(cena poslata na e-mail). U cenu operacije uračunata je kompretna preoperativna priprema ( EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+bolnički dan, kao i sve kontrole.

Najbolje bi bilo ako  možete da dodjete  na besplatnu konsultaciju kod dr Arsića.

 

Srdačan pozdrav Vaša Analife 

Sofija (2018-08-21)

Poštovani, zanima me cena Denver Browlift intervencije. Takođe da li je trajnija od operacije nitima koja mora da se ponavlja svakih par godina. Hvala unapred na odgovoru.

Ana Life (2018-08-21)

Poštovana,

Brow lift - podizanje obrva je intervencija koja sa malim rezom, koji se pravi u kosi (nevidljiv) .Namenjana je svim onima koji imaju izborano čelo, spuštene obrve.Intervencija se radi u analgosedaciji (cena poslata na e-mail).  U cenu je uračunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnički dan i sve kontrole. I naravno brow lift daje trajniji rezultat od liftinga nitima.

Ako želite možete doći na besplatnu konsultaciju kod Dr Arsića,

 

Srdačan pozdrav

Jelena (2018-08-21)

Poštovani, interesuje me cijena podizanja obrva i vrijeme oporavka odnosno povlačenje modrica, takodje me interesuje korekcija kože podbratka cijena i vrijeme oporavka.

Ana Life (2018-08-21)

Poštovana,

kada je Brow lift u pitanju, to je intervencija koja se radi u analgosedaciji (fina, blaga anastezija) . Rez se plasira u liniji kose i dr Arsić ga radi specijalnom metodom, da ne bi oštetio folikul dlake, već da kosa ima mogućnost,kasnije da poraste kroz ožiljak. Otoci i modrice su normalna, ali prolazna stvar ove intervencije i obično modrice traju oko 10 tak dana, a otoci mogu da zaostanu i do tri nedelje, to je već individualno. (cena poslata na e-mail) u cenu je uračunata preoperativna priprema ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ bolnički dan i kao i sve kontrole.  A kada je reč o Neck liftu-zatezanje kože vrata i mišića vrata koju doktor Arsić radi izvanredno. Rezovi se plasiraju u naborima ispred i iza uva, a mišića vrata se zatezu specijalnim šavovima i takodje radi se i laserska liposukcija podbratka u sklopu ove intervencije. Cena operacije (cena poslata na e-mail) i u cenu je uračunata gore navedena preoperativna priprema.

Ako želite, možete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsića.

 

 

Srdačan pozdrav

Vaša Analife

Mira (2018-08-09)

postovanje. zanima me cena brow lif tretmana? u Januaru dalazim za Beograd i jako sam zainteresovana za tretman. hvala najlepse!

Ana Life (2018-08-09)

Postovana,

 

Kada je u pitanju Brow lift-podizanje uglova obrva dr Arsic radi ovu operaciju najsavremenijom tehnikom. Rez se plasira u liniji kose i pravi se na specijalni nacin, kako se ne bi ostetili folikuli dlake, vec da kosa moze da proraste  vremenom kroz oziljak. Ovom operacijom se koriguju bore oko ociju, podizu se obrve i delimicno jagodice. Sada je promotivna cena ove operacije (cena poslata na e-mail), u cenu operacije uracunata je kompretna preoperativna priprema ( EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+   bolnicki dan , kao i sve kontrole.

Ako zelite mozete da dodjete i na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.

Samo nam se javite nedelju dana pre zeljenog termina putem e -maila ili na 069-319-68-08

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife 

Aleksandra (2018-07-15)

Postovani, zamolila bih vas da mi posaljete cenu podizanja obrva. Takodje me zanima da li radite kombinovani PRP+ CO2 laser tretman za lice i koja bi bila cena?

Ana Life (2018-07-15)

Postovana,

Sto se tice tretmana lica PRP i CO2 laser nikada se ta dva tretmana ne kombinuju, vec se prvo radi PRP tretman,jer doktor mora na osnovu Vase koze da proceni da li ste za tretan lica CO2 laserom . Tretman lica CO2 laserom radi se samo zimi ,kada nema sunca.

Kada je u pitanju Brow lift-podizanje uglova obrva dr Arsic radi ovu operaciju najsavremenijom tehnikom. Rez se plasira u liniji kose i pravi se na soecijalni nacin, kako se ne bi ostatiti folikuli dlake, vec da kosa moze da proraste  vremenom kroz oziljak. Ovom operacijom se koriguju bore oko ociju, podizu se obrve i delimicno jagodice. Sada je promotivna cena ove operacije (cena poslata na e-mail), U cenu operacije uracunata je kompretna preoperativna priprema ( EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+   bolnicki dan , kao i sve kontrole.

Ako zelite mozete da dodjete i na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.

 

Srdacan pozdrav Vas Analife 

Opšta bolnica AnaLife

Lea (2018-04-11)

Koja je cena podizanja obrva u vasoj klinici.Hvala

Ana Life (2018-04-11)

Postovana,
Kada je u pitanju Brow lift-podizanje uglova obrva dr Arsic radi ovu operaciju najsavremenijom tehnikom. Rez se plasira u liniji kose i pravi se na soecijalni nacin, kako se ne bi ostatiti folikuli dlake, vec da kosa moze da proraste  vremenom kroz oziljak. Ovom operacijom se koriguju bore oko ociju, podizu se obrve i delimicno jagodice. Sada je promotivna cena ove operacije (cena poslata na e-mail). U cenu operacije uracunata je kompretna preoperativna priprema  ( EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+bolnicki dan , kao i sve kontrole.
Ako zelite mozete da dodjete i na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.
 
Srdacan pozdrav Vas Analife 

 

biljana (2018-02-08)

postovani, interesuje me cijena podizanja obrva i vrijeme oporavka odnosno povlacenje modrica, takodje me interesuje korekcija koze podbratka cijena i vrijeme oporavka. lp biljana

Ana Life (2018-02-08)

Postovana,
Kada je Brow lift u pitanju  to je intervencija koja se radi u analgosedaciji (fina, blaga anastezija) . Rez se plasira u liniji kose i dr Arsic ga radi specijalnom metodom, da ne bi ostetio folikul dlake, vec da kosa ima mogucnost,kasnije da proraste kroz oziljak. Otoci i modrice su normalna ,ali prolazna stvar ove intervencije i obicno modrice traju oko 10 tak dana, a otoci mogu da zaostanu i do tri nedelje, to je vec individualno. Cena je sada promotivna (cena poslata na e-mail)u cenu je uracunata preoperativna priprema   ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+   bolnicki dan i kao i sve kontrole.  A kada je rec o Neck liftu -zatezanje koze vrata i misica vrata koju doktor Arsic radi izvanredno. Rezovi se plasiraju u naborima ispred i iza uva a misica vrata se zatezu specijalnim savovima i takodje radi se i laserska liposukcija podbratka u sklopu ove intervencije. Cena operacije (cena poslata na e-mail)i u cenu je uracunata gore navedena preoperativna priprema.
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.

Srdacan pozdrav
Vasa Analife

 

Maja (2018-02-07)

Poštovani, zanima me cijena Denver Brow lifta? Hvala unapred na odgovoru!

Ana Life (2018-02-07)

Postovana,
Podizanje obrva (brow lift) predstavlja proceduru koja ima za cilj da postavi obrve na višu poziciju za par milimetara, čime se stvara otvoren, vedar i mladalački pogled, samim tim koriguju se i bore oko ociju tkz.smejalice. Oziljci se prave u kosi  i prakticno su ne vidljivi. Cena ove intervencije je sada promotivna (cena poslata na e-mail)
U cenu operacije uracunata je kompretna preoperativna priprema  (EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+   bolnicki dan  kao i sve kontrole. 
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica. 

Srdacan pozdrav Vas Analife

 

NikolinaTeši? (2018-02-04)

Poštovani, zanima me cena Denver Browlift intervencije. Takođe da li je trajnija od operacije nitima koja mora da se ponavlja svakih par godina. Hvala unapred na odgovoru.

Ana Life (2018-02-04)

Postovana,
Brow lift - podizanje obrva je intervencija koja sa malim rezom koji se pravi u kosi (ne vidljiv) .Namenjana  je svim onima koji imaju  izborano čelo, spuštene obrve daju ljut, namršten ili umoran izraz lica ili pak zele da iskose oci. Intervencija se radi u analgosedaciji i sada je promotivna (cena poslata na e-mail).  U cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. I naravno brow lift daje trajniji rezultat od liftinga nitima.
Ako zelite mozete doci na besplatnu konsultaciju kod Dr Arsica,
 
Srdacan pozdrav Analife 

 

Daniela (2018-02-03)

Zanima me cena za browlift i podizanje kapaka? Hvala

Ana Life (2018-02-03)

Postovana,
Brow lift - podizanje obrva je intervencija koja sa malim rezom koji se pravi u kosi (ne vidljiv)  rešava problem spustenosti obrva obrva , spustenost spoljanjeg ugla gornjeg kapka i  smejalica. Namenjana svim onima koji imaju  izborano čelo, spuštene obrve daju ljut, namršten ili umoran izraz lica ili pak zele da iskose oci. Intervencija se radi u analgosedaciji i sada je promotivna (cena poslata na e-mail).  U cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Mozete doci na besplatnu konsultaciju kod Dr Arsica, da doktor pogleda da li bi Brow lift bila adekvatna intrevencija za resavanje Vaseg problema.
 A cena korekcije donjih kapaka (Blepharoplasty) (cena poslata na e-mail). A ako se radi o gornjim kapcima (cena poslata na e-mail)u cene je takodje uracunata gore navedena preoperativna priprema.
 
Srdacan pozdrav Analife 

 

Aaa92 (2017-12-25)

Postovani, zanima me cena podizanja spoljnog dela obrva operacijom? Hvala!

Ana Life (2017-12-25)

Postovana,
Brow lift je intervencija koja podrazumeva podizanje obrva  I korekciju bora oko ociju. Dr Arsic radi intervenciju najsavremenijom tehnikom gde se rez pravi u kosi( sakriven je, a takodje I kosa kasnije proraste kroz oziljke jer se ocuva folikul dlake) . Cena Brow lifta je sada promotivna I (cena poslata na e-mail)u cenu je  uracunata kompletna preoperativna priprema ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna )   bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. 
 Najbolje bi bilo da posaljete slike na direktan email dr Arsica bolnica@analife.rs

Srdacan pozdrav Vas Analife

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica 

Jelena (2017-11-11)

Cena brow lift i da li se sa podizanjem cela koriguju i bore izmedju obrva

Ana Life (2017-11-11)

Postovana,
Brow lift - podizanje obrva je intervencija koja sa malim rezom koji se pravi u kosi (ne vidljiv)  rešava problem naboranog čela, obrva, smejalica. Namenjana svim onima koji imaju  izborano čelo, spuštene obrve daju ljut, namršten ili umoran izraz lica ili pak zele da iskose oci. Intervencija se radi u analgosedaciji i sada je promotivna (cena poslata na e-mail).  U cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Mozete doci na besplatnu konsultaciju kod Dr Arsica, da doktor pogleda da li bi Brow lift bila adekvatna intrevencija za resavanje Vaseg problema.
 
Srdacan pozdrav Analife 

 

jasna (2017-10-10)

postovani,zanima me cena braw lift..hvala unapred

Ana Life (2017-10-10)

Poštovana,
Najbolji rezultat je u svetu nova operacija koju mi jednini radimo u regionu a to je Browlift Denver Colorado podizanje spoljnjeg ugla obrva, oko dobija prele izgle, otvara se oko , dobija se prelep mladalački izgled,
Operacija Browlift DenvER Colorado sa sjajnim rezultatima. Operacija se radi u lokalnoj anesteziji, možete i da spavata (cena poslata na e-mail)u lokalnoj anesteziji. Sve što treba kao preoperativna priprema je uključena u cenu.
Operacija Browlift Denver Colorado se može uraditi isti dan posle konsultacija ali moramo planirati vreme za intervenciju.
Rezovi su u kosi, ne vide se ni kada su sveži, iznose nekih 2 cm.
 
S poštovanjem
Analife

 

VAnja (2017-09-25)

Postovana, molim vas kazite mi koja je cena laserskog smanjivanja usana, hvala!Srdacan pozdrav

Ana Life (2017-09-25)

Poštovana, cena smanjivanja usana laserom (cena poslata na e-mail)
Mi radimo najsavremeniju hirušku korekciju smanjenja usana, rez se ne vidi, rezultat je sjajan. (cena poslata na e-mail)
Konsultacije su bespatne
 
S poštovanjem
Analife

 

VAnja (2017-09-25)

Postovana, molim vas da mi odgovorite koja je cena Denver Braw lift, kao i za kada je moguce zakazati konsultativni pregled. Srdacan pozdrav

Ana Life (2017-09-25)

Poštovana
Najnovija operativna tehnika Browlift Denver Colorado je podizanja spoljnih uglova obrva sa sjajnim rezultatima. Obrve su izvijene, gornji kapak podignut, fenomenalno. Cena je novogodišnja (cena poslata na e-mail) .u anesteziji sa preoperativnom pripremom.
 
S poštovanjem
Analife

 

Ruza (2017-09-17)

Poštovani,zanima me cijena Denver Browser lifta te način plaćanja. Hvala unaprijed

Ana Life (2017-09-17)

Poštovana,
najsavremenija operativna tehnika podizanja spoljnjeg dela obrva, čela, spoljnjih uglova gornjih  kapaka sa diskretnim podizanjem i jagodica, je Braw lift Denver.Rezultati su fantastični, Oko se otvori, gornji kapak se zategne, uglovi obrva se podignu, Rezultat je fantastičar. Cena je promotivna (cena poslata na e-mail). Rezovi su u kosi, ne vide se ni kada su najsvežiji. Vremenom potpuno nestaju
 

S poštovanjem
Analife
 

Tatjana (2017-09-04)

Postovani, koja je cena Denver browlift-a?

Ana Life (2017-09-04)

Poštovana,
najsavremenija operativna tehnika podizanja spoljnjeg ugla obrva, čela, gornjeg kapka i ugla oka sa diskretnim podizanjem i jagodica je Braw lift Denver. Rezultati su fantastični, Oko se otvori, gornji kapak se zategne, uglovi obrva se podignu, čelo se ispegla, u uglovima oka se bore ispeglaju, dizanjem jagodica se nazolabijalne bore delimično ispeglaju, praktično, radi se o liftingu gornje trećine lica. Cena je promotivna (cena poslata na e-mail)
 
S poštovanjem
Analife

 

Milena (2017-08-30)

Postovani, Da li jos uvek imate akcijsku cenu brow lifta?

Ana Life (2017-08-30)

Poštovana
Cena brow lifta Denver Coorado  (cena poslata na e-mail).Rezultat je fantastičan.Imate predivan luk obrva,, a niste stalno iznenađeni kao što izgledaju žene kod kojih se radi stari način podizanja čela.
 
S poštovanjem
Analife

 

Sonja (2017-08-21)

Poštovani, interesira me cijena Colorodo Denver browlift operacije podizanja obrva. Lp,

Ana Life (2017-08-21)

Poštovana,
najsavremenija operativna tehnika podizanja spoljnjeg dela obrva, čela, spoljnjih uglova gornjih kapaka sa diskretnim podizanjem i jagodica, je Braw lift Denver. Rezultati su fantastični, Oko se otvori, gornji kapak se zategne, uglovi obrva se podignu, čelo se ispegla, u uglovima oka se bore ispeglaju, dizanjem jagodica se nazolabijalne bore delimično ispeglaju, praktično, radi se o liftingu gornje trećine lica. Podmplađuje Va desetak godina. Cena je promotivna (cena poslata na e-mail). Rezovi su u kosi, ne vide se ni kada su najsvežiji. Vremenom potpuno nestaju
 
S poštovanjem
Analife

 

Sandra (2017-08-16)

Postovani, zanima me cena Brow lift Denver operacije. Hvala :)

Ana Life (2017-08-16)

Poštovana,
najsavremenija operativna tehnika podizanja spoljnjeg dela obrva, čela, spoljnjih uglova gornjih kapaka sa diskretnim podizanjem i jagodica, je Braw lift Denver. Rezultati su fantastični, Oko se otvori, gornji kapak se zategne, uglovi obrva se podignu, čelo se ispegla, u uglovima oka se bore ispeglaju, dizanjem jagodica se nazolabijalne bore delimično ispeglaju, praktično, radi se o liftingu gornje trećine lica. Cena je promotivna (cena poslata na e-mail). Rezovi su u kosi, ne vide se ni kada su najsvežiji. Vremenom potpuno nestaju
 
S poštovanjem
Analife

 

Tatjana (2017-03-03)

Molim vas za cenu operacije , facelift obrva. vec sam obavila pregled na jednoj klinici i potrebno je da se radi , samo me intersuju cene na vise klinika

Ana Life (2017-03-03)

Poštovana, mi radimo najsavremeniju operaciju podizanja spoljnjeg ugla obrva- Browlift Denver Colorado.
Podizanje uglova obrva i kod mladih, i kod "manje mladih" žena!!!
 To je najsavremenija operativna tehnika podizanja spoljnjeg dela obrva, čela, i spoljnjih uglova gornjih  kapaka sa diskretnim podizanjem jagodica je Brow lift Denver. Rezultati su fantastični! Oko se otvori, gornji kapak se zategne, uglovi obrva se podignu, čelo se ispegla, u uglovima oka se bore ispeglaju, dizanjem jagodica se nazolabijalne bore delimično ispeglaju. Praktično, radi se o liftingu gornje trećine lica. Rezovi su u kosi, ne vide se ni kada su najsvežiji. Vremenom potpuno nestaju. Cena je promotivna (cena poslata na e-mail)
 
S poštovanjem
Analife

 

Vesna (2017-02-05)

Poštovani, Zanima me cena podizanja obrva, metodom rezova u kosmatom delu glave. Imam spusten sredisnji deo obrva, sto mi pravi otecene kapke i umoran izraz lica. Hvala.

Ana Life (2017-02-05)

Poštovana,
najsavremenija operativna tehnika podizanja spoljnjeg dela obrva, čela, spoljnjih uglova gornjih  kapaka sa diskretnim podizanjem i jagodica, je Braw lift Denver. Rezultati su fantastični, Oko se otvori, gornji kapak se zategne, uglovi obrva se podignu, čelo se ispegla, u uglovima oka se bore ispeglaju, dizanjem jagodica se nazolabijalne bore delimično ispeglaju, praktično, radi se o liftingu gornje trećine lica. Podmplađuje Va desetak godina. Cena je promotivna (cena poslata na e-mail)
. Rezovi su u kosi, ne vide se ni kada su najsvežiji. Vremenom potpuno nestaju
 
S poštovanjme

Analife 

Sanimir (2017-02-04)

Postovani, javljam se iz Hrvatske i zanima me endoskopska metoda uklanjanja bora sa cela...radi se vise o lijevoj strani koju bih malo korigirao jer je desna u redu....hvala unaprijed na odgovoru,pozdrav.

Ana Life (2017-02-04)

Poštovani,
mi radimo najnoviju Coloroda Denver browlift operaciju podizanja obrva i čela. (cena poslata na e-mail)


S poštovanjem
Analife 

Ivana (2016-11-05)

Poštovani, da li je moguće korigovati spuštene uglove očiju, odnosno izvršiti podizanje istih (zakositi). Imam 31 godinu, krupne oči i spuštene uglove, pa me zanima da li postoji zahvat kojim bi se to korigovalo. Naranvno, zanima me i cena. Unapred zahvalna. Pozz

Ana Life (2016-11-05)

Poštovana,
Postoji intervencija gde se podižu uglovi očiju, (cena poslata na e-mail). Al postoji operacija kod koje se podižu spoljnji uglovi obrva, spoljni uglovi očiju, peglaju se bore smejalice. Operacija se zove Denver Browlift i cena (cena poslata na e-mail)
 
 Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

Ivana (2016-09-14)

Postovanje.Zainteresovana sam za korekciju cela kod vas.Imam poprilicno visoko celo koje mi sve vise smeta.Zbog modelinga bih to redukovala.Da li postoji opcija vizuelnog smanjenja cela transplatacijom kose,ili operativna metoda i mogu li se ocekivati dobri rezultati.

Ana Life (2016-09-14)

Poštovana, mi ne radimo smanjivanje čela.
 
Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

G.M (2016-08-20)

Postovani, Interesuje me koliko kosta endoskopski brow lift i koliko dugo rezultati traju? Lep pozdrav.

Ana Life (2016-08-20)

Poštovana
Najsavremeniji brow lift je Denver Colorado brow lift ili mini brpw lift. To je najsavremenija tehnika, sa malim nevidljivim rezovima u kosi. Podiže se spoljni ugao oka, podiže se spoljnji deo obrve, one dobijaju luk kakav želi svaka žena zbog toga što je tada oko otvoreno, mladalačko, bore ako ih ima u uglovima očuju nestaju. Operacija je sa sjajnim rezultatima i kod mladih devojaka i kod dama u najboljim godinama, kojima pored podizanja ugla obrva, podiže gornji kapak, pegla uglove očiju i pegla bore čela, tako da sve izgleda podmlađeno i prirodno. Kod mladih devojaka podiže spoljni ugao obrva, mnogo bolje nego trajna šminka gde dama izgleda starije. Uostalom pogledajte svetske manekenke, nijedna nema trajnu šminku obrva. Cena operacije je promotivna i iznosi (cena poslata na e-mail), uključujući kardiološki pregled i anesteziju.
 
Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

Olja (2016-04-13)

Postovani zanima me operacija podizanja obrva sa gornjim kapkom cena.

Ana Life (2016-04-13)

Poštovana, operacija za koju Vi pitate zove se Brow lift Denver operacija . To je najsavremenija operativna tehnika podizanja obrva, uglova čela, gornjeg kapka i ugla oka sa diskretnim podizanjem i jagodica je Braw lift Denver. Rezultati su fantastični, Oko se otvori, gornji kapak se zategne, uglovi obrva se podignu, čelo se ispegla, u uglovima oka se bore ispeglaju, dizanjem jagodica se nazolabijalne bore delimično ispeglaju, praktično, radi se o liftingu gornje trećine lica. Cena je promotivna (cena poslata na e-mail).Ukoliko ne možete da dođete, pošaljite fotografije na direktan e-mail Dr Veliša Arsić bolnica@analife.rs
 
 Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

Suzana (2015-10-29)

Imam 53 god. Zanima me cena podizanje obrva i Facelifting. Hvala Vam unapred!

Ana Life (2015-10-29)

Poštovana, najsavremenija operativna tehnika podizanja obrva, čela, gornjeg kapka i ugla oka sa diskretnim podizanjem i jagodica je Braw lift Denver. Rezultati su fantastični, Oko se otvori, gornji kapak se zategne, uglovi obrva se podignu, čelo se ispegla, u uglovima oka se bore ispeglaju, dizanjem jagodica se nazolabijalne bore delimično ispeglaju, praktično, radi se o liftingu gornje trećine lica. Cena je promotivna (cena poslata na e-mail).Macs lift ili najsavremeniji fejs lifting lica i vrata je fantastična operacija kojom se podižu obrazi, peglaju nazolabijalne bore, zateže ivica brade, nestaje podvaljak, zateže vrat, nestaju bore vrata, jednostavno zablistate, podmalđeni petnaestak godina.Kombinacija denver browlift /podizanje gornje trećine lica/ sa Macs lift fejsliftingom /podizanje srednje i donje trećine lica je idealna kombinacija . Konsultacija je besplatna, zakazuje se na fiksni tel 011 319 68 08, ili pošaljite slike na direktni e-mail bolnica@analife.rs
 
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife 

Belmin (2015-08-18)

Zanimaju me svee operacije vezane za celo i obrve zelim da znam cjenu i gdje vam je smjestena bolnica

Ana Life (2015-08-18)

 

Poštovana, najsavremenija operativna tehnika podizanja obrva, čela, gornjeg kapka i ugla oka sa diskretnim podizanjem i jagodica je Braw lift Denver. Rezultati su fantastični, Oko se otvori, gornji kapak se zategne, uglovi obrva se podignu, čelo se ispegla, u uglovima oka se bore ispeglaju, dizanjem jagodica se nazolabijalne bore delimično ispeglaju, praktično, radi se o liftingu gornje trećine lica. Cena je promotivna (cena poslata na e-mail)

 

 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

 

Ivana (2015-08-01)

Postovani, interesuje me tehnika podizanja uglova ociju? Da li postoje moguce posledice, oziljci? I koja je ukupna cena i nacini placanja? Hvala

Ana Life (2015-08-01)

Poštovana, Denver brow lift je najsavremenija operativna tehnika podizanja spoljnjeg dela obrva, čela, spoljnjih uglova gornjih kapaka sa diskretnim podizanjem i jagodica. Rezultati su fantastični, kako kod maldih devojaka, tako i kod starijih. Oko se otvori, gornji kapak se zategne, uglovi obrva se podignu, čelo se ispegla, u uglovima oka se bore ispeglaju, dizanjem jagodica se nazolabijalne bore delimično ispeglaju, praktično, radi se o liftingu gornje trećine lica. Podmplađuje Va desetak godina (cena poslata na e-mail). Rezovi su u duboko u kosi, ne vide se ni kada su najsvežiji. Vremenom potpuno nestaju.

 

 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Mina (2015-04-28)

Postovani, interesuje me tehnika podizanja uglova ociju? Da li postoje moguce posledice, oziljci? I koja je cena? Hvala

Ana Life (2015-04-28)

 

Poštovana,
najsavremenija operativna tehnika podizanja spoljnjeg dela obrva, čela, spoljnjih uglova gornjih kapaka sa diskretnim podizanjem i jagodica, je Braw lift Denver. Rezultati su fantastični, Oko se otvori, gornji kapak se zategne, uglovi obrva se podignu, čelo se ispegla, u uglovima oka se bore ispeglaju, dizanjem jagodica se nazolabijalne bore delimično ispeglaju, praktično, radi se o liftingu gornje trećine lica. Podmplađuje Va desetak godina. (cena poslata na e-mail). Rezovi su u kosi, ne vide se ni kada su najsvežiji. Vremenom potpuno nestaju.
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

 

Sanja (2015-02-27)

Postovani, molim Vas za cenovnik usluge podizanja obrva. Takodje, molim Vas za informaciju za koliko vremena vidljivi znakovi operacije nestaju. Hvala! S postovanjem

Ana Life (2015-02-27)

Poštovana,
najsavremenija operativna tehnika podizanja spoljnjeg dela obrva, čela, spoljnjih uglova gornjih kapaka sa diskretnim podizanjem i jagodica, je Braw lift Denver. Rezultati su fantastični, Oko se otvori, gornji kapak se zategne, uglovi obrva se podignu, čelo se ispegla, u uglovima oka se bore ispeglaju, dizanjem jagodica se nazolabijalne bore delimično ispeglaju, praktično, radi se o liftingu gornje trećine lica. Podmplađuje Va desetak godina. (cena poslata na e-mail). Rezovi su u kosi, ne vide se ni kada su najsvežiji. Vremenom potpuno nestaju.
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Kristina (2015-01-01)

Mozete li mi poslati cenu podizanja obrva? Hvala unapred!

Ana Life (2015-01-01)

 
Poštovana,
Dr Arsić radi najsavremeniju operativnu tehniku, podizanja obrva, čela, gornjeg kapka i ugla oka sa diskretnim podizanjem i jagodica, koja se zove Braw lift Denver. Rezultati su fantastični, Oko se otvori, gornji kapak se zategne, uglovi obrva se podignu, čelo se ispegla, u uglovima oka se bore ispeglaju, dizanjem jagodica se nazolabijalne bore delimično ispeglaju, praktično, radi se o liftingu gornje trećine lica. Cena je promotivna (cena poslata na e-mail)
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Slavica (2014-11-28)

Postovani, vec godinama patim zbog spustenih obrva i kapaka koji vec pokrivaju oko. Mozete li mi reci cenu podizanja obrva jer mislim da bi mi to dosta pomoglo. Hvala unapred

Ana Life (2014-11-28)

Poštovana,
najsavremenija operativna tehnika podizanja obrva, čela, gornjeg kapka i ugla oka sa diskretnim podizanjem i jagodica je Braw lift Denver. Rezultati su fantastični, Oko se otvori, gornji kapak se zategne, uglovi obrva se podignu, čelo se ispegla, u uglovima oka se bore ispeglaju, dizanjem jagodica se nazolabijalne bore delimično ispeglaju, praktično, radi se o liftingu gornje trećine lica. Cena je promotivna (cena poslata na e-mail)
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

nevena (2014-11-27)

Koliko kosta podizanje obrva i cela.Hvala

Ana Life (2014-11-27)

Poštovana,
najsavremenija operativna tehnika podizanja obrva, čela, gornjeg kapka i ugla oka sa diskretnim podizanjem i jagodica je Braw lift Denver. Rezultati su fantastični, Oko se otvori, gornji kapak se zategne, uglovi obrva se podignu, čelo se ispegla, u uglovima oka se bore ispeglaju, dizanjem jagodica se nazolabijalne bore delimično ispeglaju, praktično, radi se o liftingu gornje trećine lica. Cena je promotivna (cena poslata na e-mail)
 

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

 

Biljana (2014-11-04)

Postovani, vec godinama patim zbog spustenih obrva i kapaka koji vec pokrivaju oko. Mozete li mi reci cenu podizanja obrva jer mislim da bi mi to dosta pomoglo. Hvala unapred

Ana Life (2014-11-04)

Draga Biljana,
najsavremenija operacija podizanja obrva, čela, gornjeg kapka, bora oko ugla oka i dela jagodica, zove se Brow lift Denver Colorado. Rezultati su sjajni, oči se otvore, pogled je mladalački, podmlađeni ste najmanje desetak godina. Cena je promotivna (cena poslata na e-mail)
U cenu je uključen kardiološki pregled,ekg i klinički pregled anesteziologa. Zakazivanje konsultacije na tel:011 319 68 08
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Nemanja (2014-10-25)

Ako nije problem da mi posaljete cenu podizanja cela ?

Ana Life (2014-10-25)

Poštovana, 

Brow lift Denver Colorodo, je najsavremenija operacija gde se podiže spoljni deo obrva, peglaju se bore oko očiju i podižu se obrazi. Rezultat je fantastičan, podmlađen izgled lica za desetak godina. Cena operacije je (cena poslata na e-mail).

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Nemanja (2014-10-21)

Ako nije problem da mi posaljete cenu podizanja cela

Ana Life (2014-10-21)

Poštovani Nemanja,

najsavremenija operacija podizanja čela, spoljnjeg dela obrva, gornjeg kapka, ugla oka i jagodica, košta (cena poslata na e-mail).

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Adrijana (2014-10-21)

Postovani, dobar dan! Zahvaljujemo se na Vasem jasnom i detaljnom objasnjenju. Ja i suprug ( 35 i 39 god) smo zainteresovani za brow lift konkretno podizanje bochnih obrva hiruskim pitem. Interesuje nas cena? Hvala.

Ana Life (2014-10-21)

Poštovana Adrijana,

Brow lift Denver operacija podizanja spoljnjeg dela obrva, ugla oka, gornjeg kapka  i podizanje delom jagodica, košta (cena poslata na e-mail).

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Janja (2014-10-16)

Da li mi mozetre napisati u sto brzem intervalu vremena koliko kosta dekoracija nosa? Da li je ista i za maloletnike cena? Kako se placa?

Ana Life (2014-10-16)

Postovani,

Ne radimo operacije nosa maloletnicima. Preporuka je da sačekate sa rastom i razvojem nosa kao organa, pa onda da se odliči za operaciju.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Jelena (2014-10-15)

Interesuje me cena za podizanje uglova ociju? I ako mi mozete reci na koji se to nacin radi? Hvala.

Ana Life (2014-10-15)

Poštovana Jelena,

podizanje uglova očiju postiže se operacijom koja se zove Brow lift Denver, To je najnovija tehnika pri kojoj se podižu spoljni deo obrve, ugao oka i obrazi. Uglovi oka se mogu podići i sa operacijom podizanja gornjeg kapka. Sve zavisi od nalaza prilikom pregleda. Ukoliko želite preciznije informacije pošaljite slike na e-mail bolnica@analife.rs.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Jovana (2014-10-05)

Postovani, zanima me da li se browliftom podize i srednji deo cela jer imam osecaj da su mi obrve najspustenije bas u tom delu? Takodje bih Vas molila za informaciju o ceni procedure endoskopskog podizanja obrva i zanima me da li postoji neka Vasa galerija sa sslikama pre i posle operacije? Pozdrav

Ana Life (2014-10-05)

Poštovana,

podizanje obrva, čela i čak dela jagodica sa peglanjem bora  smejalica je najnovija operacija tzv Denver tehnika. Rez je nevidljiv oko 3cm u kosi, nije vredan priče, operacija je sa fantastičnim rezultatima. Podmlađuje se osoba, koža postaje glatka, prirodno zategnuta. Cena je (cena poslata na e-mail), sa pripremom /laboratorija, i Internistički nalaz/

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Raion (2014-09-17)

Poštovanje, da li možete da mi kažete koliko košta operacija zatezanja kože čela klasičnom metodom (rez u kosi koji ide od uva do uva, dakle, NE endoskopski)? Posle povrede glave pojavio mi se višak kože na čelu i imam osećaj da mi potkožno (masno?) tkivo stalno 'pada' na oči i vuče nadole (osećam težinu neposredno iznad obrva i izgleda kao da mi je deo kože čela odlepljen od kosti) pa me zanima da li je i to moguće korigovati? Hvala unapred

Ana Life (2014-09-17)

Poštovani,

operacicija browlift ili zatezanje čela koju radi dr Arsić daje sjajne rezultate, baš zbog toga što se celo čelo ispegla i prirodno zategne kao kada ste imali desetak godina manje. Operacije je od (cena poslata na e-mail) u zavisnosti da li se ide do uglova očiju zbog bora. Ukoliko ste zainteresovani, pošaljite slike na email bolnica@analife.rs

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Bato (2014-06-30)

Postovani, zainteresovan sam za podizanje cela i obrva. Koja je cena operacije i koliko brzo posle prvog kontrolnog pregleda je moguce izvrsiti operaciju ( posto ne zivim u Beogradu). Zanima me i koliko dugo staju otoci, modrice kao i povratak na normalne aktivnosti posao itd. Unapred hvala

Ana Life (2014-06-30)

Poštovana,

podizanje čela i obrva je (cena poslata na e-mail). Oporavak je relativno brz, zavisi od Vašeg organizma, koliko će trajati modrice. Obično je nedelju dana u pitanju.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Bato (2014-06-25)

Interesuju me oziljci posle Brow lifta. koliko dugo se moraju zavoji nositi i da li su oziljci vidni. Koliko cujem endoskopska verzija oprecije ostavlja manje oziljke, da li je ona i efektnija? Koliko brzo posle prvog pregleda je moguce izvrsiti operaciju. Molim vas posaljite mi kompletnu cenu poduhvata. Unapred zahvaljujem

Ana Life (2014-06-25)

Poštovani,

endoskopska operacija podizanja obrva i čela ima svoje nedostatke, zbog toga što se ne ulazi dovoljno da bi se maksimalno zateglo čelo i podigle obrve, za razliku od Brow lifta, gde su ožiljci u kosi, ne nose se nikakvi zavoji, ožiljci su vrlo brzo nevidljivi . Cena je (cena poslata na e-mail), uklučujući pripremu od RTG pluća, Kardiološki pregled, EKG.

Bolnica AnaLife

Djenita (2014-05-08)

Postovani,imam urodjeno spustene kapke-izrazajnije na lijevom oku,zbog trenutne ne mogucnosti da dodjem na pregled zamolila bih vas ta mail na koji vam mogu poslati fotografije,i zeljela bih vas komentar na koji nacin-tj kojom vrstom operacije bih mogla postici sto bolji rezultat,cijena? s postovanjem, Djeni

Ana Life (2014-05-08)

Poštovana,
Email za slanje slika je bolnica@analife.rs

Blefaroplastika košta (cena poslata na e-mail) u anesteziji, zajedno sa kardiološkim pregledom.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Bojana (2014-04-18)

Ako nije problem da mi posaljete cenu podizanja obrva i korekciju gorne usne, unapred hvala.

Ana Life (2014-04-18)

Poštovana Bojana,

šta podrazumevate pod korekcijom gornje usne? Operacija kojom se podižu obrve zove se browlift i košta od (cena poslata na e-mail), u zavisnosti od tehnike i obima operacije. Pošaljite nam slike na email bolnica@analife.rs

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Ana (2014-04-10)

Dobar dan! Moja je poznanica kod vas provela proceduru tretiranja bora na celu. nisam sigurna kojim preparatom konkretno. kako je rekla proceduru je proveo doktor "Arsa" predpostavljam da je imala u vidu dr. Velisu Arsica, osim ako mozda nemate u timu bas dr "Arsu Kako bih mogla da dogem kod njega na konsultaciju, i koja je cena konsultacije? Hvala!

Ana Life (2014-04-10)

Poštovana Ana,

Konsultacije su besplatne, zakazuju se na tel 011 319 68 08.
Doktor je Dr Veliša Arsić-Arsa.

Srdačan pozdrav,
dr Ana Miholjčić,
direktor bolnice

Nigga (2014-03-24)

Postovani , zanima me cena podizanja obrva i cena podizanja cela?

Ana Life (2014-03-24)

Poštovani,

Cena browlifta je od (cena poslata na e-mail).

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

milena (2014-03-15)

isto imam problem kao i dragana veliko celo je moj problem, ne znam sta da radim sa tim, nenormalno me nervira.Nosim shiske i sve je super, ali bih voljela i da maknem shishke, da nemam problema s chelom Hvala

Ana Life (2014-03-15)

Poštovana Milena,

čelo se ne smanjuje.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

gordana (2014-02-06)

Interesuje me cena Brow lift ili podizanje cela i obrva .

Ana Life (2014-02-06)

Poštovana Gordana,

Cena Brow lifta ili podizanje čela i obrva je od (cena poslata na e-mail) u zavisnosti od obima operacije. U cenu je uračunata preoperativna priprema RTG pluća, EKG, Kardiološki pregled i konrtrole.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

Aleksandra (2014-01-29)

Poštovani, interesuje me cena, podizanja gonjih kapaka, kao i cena uklanjanja donih podocnjaka (masnih jastučića). Hvala. Dr Aleksandra

Ana Life (2014-01-29)

Poštovana Aleksandra,

Cena operacije gornjih kapaka je od (cena poslata na e-mail), zavisno od obima operacije. Cena operacije donjih kapaka je od (cena poslata na e-mail). Ukoliko se rade zajedno, dobija se određeni popust.

Detaljnije informacije na konsultativnom pregledu, koji je besplatan i zakazuje se na tel 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
      

Sladjana (2014-01-18)

Postovani, interesuje me cena podizanja obrva, a ne i cela? Koliko traje oporavak? Najlepse hvala!

Ana Life (2014-01-18)

Poštovana Sladjana,

Cena podizanja obrva je (cena poslata na e-mail). Oporavak traje onoliko koliko je potrebno da prođu modrice, ukoliko se pojave.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

tina (2014-01-15)

Postovani, zanima me Brownlift i povecanje grudi. Molim Vas da mi posaljete cenik. S postovanjem, Martina

Ana Life (2014-01-15)

Postovana Tina,

Operacija brow lift je intevencija sa kojom mi podizemo spoljasnju stranu obrva,a  pri cemu se diskretno i podizu spoljasnji uglovi ociju i pegla se čelo. Operacija podizanja obrva i čela se radi kroz male rezove u kosi, koji vremenom potpuno nestanu.

Povecanje ili augmentaciju  grudi, radimo u najnovijoj tehnici delimično ispod mišića delimično ispod fascije (dualplane) ili potpuno ispod mišića, u zavisnosti od nalaza. Od proteza koristimo Mentor proteze, koje su najbolje na svetskoj sceni proteza, sa doživotnom garancijom, znači, nije potrebno posle izesnog vremena ih vaditi.d misica,donja trecina je ispod fascije),Način na koji Dr Arsić stavlja proteze, postize se  prirodan, simetrican i lep oblik grudi. Ukoliko imate opuštene grudi, onda se rade dve operacije u jednom aktu: povećanje (augmentacija) plus podizanje (mastopeksija).

Cena brow lifta je (cena poslata na e-mail) EUR,cena povecanja grudi je (cena poslata na e-mail), cena povećanja i podizanja grudi je (cena poslata na e-mail). Ako se brow lift i operacija grudi rade u jednom aktu onda uvek postoji neku popust. Pošaljite nam slike na imail bolnica@analife.rs
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

 

Zorica (2013-12-24)

Pre tri godine uradila sam intervenciju na gornjim kapcima.Rezultat vidljiv,ali ne onakava kakav je(reče mi moja drugarica, lekar) trebao da bude. Sada imam 45 godina i volela bih da uradim brow lift, jer smatram da će mi isti podići gornje kapke,ujedno i peglati bore na čelu koje nisu previše vidljive, ali ih ima. Volela bih da mi sopštite cenu ove intervencije i vreme koje je potrebno da se vratim svakodnevnim aktivnostima.Unapred zahvalna.POZZ Pre tri godine, uradila sam intervenciju na gornjim kapcima.Rezultat se svakako vidi, ali, kažu neki lekari, da je moglo to i bolje da

Ana Life (2013-12-24)

Poštovana Zorice,

Da bi ste dobili precizan odgovor šta bi kod Vas moglo da se uradi kod Vas, posebno ako je u pitanju neka korekcija predhodne operacije, pošajite nam slike na imail bolnica@analife.rs.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Sladjana (2013-11-30)

Postovani, Interesuje me cijena laserske liposukcije bokova i podizanja obrva? Uradila sam kod vas labioplastiku 28 oktobra, mogu reci da sam zadovoljna rezultatom, ali oporavak jos traje, naime na dodir jos uvijek je bolno.

Ana Life (2013-11-30)

Draga Sladjana,

To što je bolno na dodir, normalno je, sečeno je tkivo, remodelirane usne vagine. Najvažnije je da ste zadovoljni izgledom, proće će bolnost i osetljivost. Nije mala intervencija. Laserska liposukcija bokova ili famozna jahaće pantalone podrazumeva bokove i deo ispod zadnjice, unutrašnji deo nogu.

Cena je najčešće oko (cena poslata na e-mail). Podizanje obrva se radi operacijom Browlift kojom se podižu obrve. Cena operacije je (cena poslata na e-mail). Kada se radi o našimpacijentima, uvek postoji određeni benefit.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Bojana (2013-11-22)

Imam 15 godina. Imam problem spustenih kapaka i zaista mi to narusava samopouzdanje.Intresuje me kako vi mozete da mi pomognete i koja bi bila cena? Hvala.

Ana Life (2013-11-22)

Poštovana Bojana,

Morate doći na pregled, koji je besplatan i zakazuje se na tel 011 319 68 08

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Majda (2013-11-13)

Interesuje me cena Brow lift ili podizanje cela i obrva .

Ana Life (2013-11-13)

Poštovana Majda,

Izvinjavamo se na kašnjenju sa odgovorom. Cena operacije podizanje čela i obrva ili Brow lift je (cena poslata na e-mail).

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Natasa (2013-10-20)

Postovani,zanima me cijena podizanja obrva.Unaprijed hvala

Ana Life (2013-10-20)

Draga Natasa,

Cena poizanja obrca, smanjuje se bore uglova oka, kosta (cena poslata na e-mail), ukljucujuci laboratoriju, RTG pluca, EKG, Kardioloski pregled.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Sanja (2013-10-18)

..zaboravila sam da vas još nešto pitam: Kakva je razlika u ceni postupka browlift i podizanje čela i browlift nitima?

Ana Life (2013-10-18)

Ogromna! Browlift je operacija sa trajnim rezultatima, zadrzava se prirodni izgled lica ,  niti su sa slabijim efektom. Brow lift   mnogo  bolje podize i obrve, kapci, i pegla se celo, bore oko ociju.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Sanja (2013-10-18)

Poštovani, interesuje me koliko košta podizanje obrva nitima? Koliko dugo traju rezultati takve operacije? Koliko dana posle operacije mogu da odem na posao bez nekih modrica? Srdačan pozdrav, Sanja

Ana Life (2013-10-18)

Postovana Sanja,

Jedna nit kosta (cena poslata na e-mail), Vama bi trebale za celo čelo cetiri, Mislim da je najbolje da  posaljete sliku na imail bolnica@analife.rs i da eventualno razgovarate sa Dr Arsicem o operaciji podizanja cela na drugi nacin. Najbolje je da zakazete konsultativni pregled koji je besplatan, zakazuje se na tel 011 319 6808.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

tijana (2013-10-18)

Postovani,imam 25 godina iravne obrve i samim tim i malo spustene uglove ociju..Zanima me da li je rano uraditi browlift i moze li se tim postignuti i podizanje ugla oka?Takodje me zanima i cena.Hala

Ana Life (2013-10-18)

Draga Tijana,

Nije rano za podizanje obrva. Cena je (poslata na e-mail), u anesteziji, sa pripremom. Pregled se zakazuje na tel 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

vesna (2013-09-27)

postovani,zanima me cena podizanja cela i obrva kao i popunjavanje pusackih bora oko usana.Unapred hvala

Ana Life (2013-09-27)

Poštovana Vesna,

Podizanje čela i obrva košta (cena poslata na e-mail), popunjavanje bora oko usana može na rzličite načine da se popuni, pošaljite slike na imail bolnica@analife.rs ili dođite na besplatan pregled koji se zakazuje na tel +381 11 319 68 08, tada ćete dobiti i cenu intervencije.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Nebojsa (2013-09-02)

Poštovani,zanima me cena zatezanja cela ,hvala

Ana Life (2013-09-02)

Poštovani Nebojsa,

Zatezanje čela i podizanje obrva košta (cena poslata na e-mail).

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

petar (2013-07-05)

Zanima me najbliži termin i cena podzanja obrva aptos nitima i hirurskom metodom?

Ana Life (2013-07-05)

Postovani, Pre nego Vam dobijete najblizi termin za operaciju aptos nitima, potrebno je da Vas dr Arsic pogleda ili da posaljete slike na imail, bolnica@analife.rs, kako bi doktor Arsic video da li ste Vi za tu intervenciju ili ne. Operacija sa aptos nitima ima svoje prednosti , sto u analgosedaciji a moze i u lokalu, podize obraze. Nedostatak joj je sto to podizanje je mnogo manje nego kada je fejslifting u pitanju. Najveci efekat daje kod mldjih zena. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Sonja (2013-05-28)

Zanima me cena podzanja obrva?

Ana Life (2013-05-28)

Poštovana Sonja, Operacija podizanje obrva i čela košta (cena poslata na e-mail) i radi se u analgosedaciji. Pregled koji je besplatan, zakazuje se na tel 011 319 68 08. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

verica (2013-05-24)

Koja je cena brow lift intervencije? I da li se tom intervencijom zateze malo i koza u predelu agodica?

Ana Life (2013-05-24)

Poštovana Verice, Cena operacije podizanja čela, obrva I deo gornjeg kapka je (cena poslata na e-mail) u analgosedaciji. Ukoliko ste u mogućnosti zakažite besplatan konsultativni pregled ili pošaljite slike na imail bolnica@analife.rs S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Marijana (2013-05-22)

Postovani, zainteresovana sam za par operacija brow lift, donji kapci i operacija nosa. Koliko kosta svaka pojedinacno i da li mogu da se rade u isto vreme? Veliko hvala, Marijana

Ana Life (2013-05-22)

Poštovana Marijana, U jednom aktu mogu da se rade sledece operacije: podizanje obrva i donji kapci (Cena poslata na e-mail) zajedno (Cena poslata na e-mail). U drugom aktu bi radili operaciju nosa, koja košta (Cena poslata na e-mail), ostajete jedan dan i noć u bolnici. Dr med Velisha Arsic Plastic Surgeon Bolnica AnaLife

ivan (2013-05-11)

i mene zanima cena brow lift-a? pa posaljite na mail ako nije problem,hvala

Ana Life (2013-05-11)

Poštovani Ivane, Cena operacije brow lifta je (cena poslata na e-mail). S poštovanjem, Bolnica AnaLife

elena (2013-04-30)

postovanje.meni takodje interesuje cena brow liftinga i takodje cena uklanjanje donix podocnjaka.xvala.

Ana Life (2013-04-30)

Poštovana Elena, Brow lifting operacija košta (cena poslata na e-mail), operacija donjih kapaka je (cena operacije donjih kapaka poslata na e-mail). S poštovanjem, Bolnica AnaLife

JASMINA (2013-02-28)

Molim vas da mi posaljete cene podizanja obrva. Hvala...

Ana Life (2013-02-28)

Poštovana Jasmina, Cena podizanja obrva je (cenu smo poslali na e-mail), radi se u analgosedaciji, sat-dva ostajete u bolnici. Rezultati su fantastični, ožiljak se uopšte ne vidi. Za više informacija zakažite konsultativni pregled koji je besplatan, ili pošaljite slike na imail, pa ćete dobiti dodatne informacije. Telefon za zakazivanje pregleda 011 319 68 08 S poštovanjem, Bolnica AnaLife

dragana (2013-02-18)

da li je moguce smnjiti svoje celo...? imam veliko celo i to me uzasno nervira,msm i ne samo mene vecini devojaka to smeta...da li taj problem moze da se resi nekom operacijom...?

Ana Life (2013-02-18)

Poštovana Dragana, Visinu cela ne mozete smanjiti,ta anatomska osobina je diktirana visinom linije kose.Operacijama kao sto su lifting obrva i lifting cela mozemo neutralisati bore na celu i podici celo,rezultat nakon tih intervencija je odlican. Ukoliko Vas intervencija podizanja kože čela i obrva interesuje, neophodno je ili da pošaljete slike na naš imail, ili da zakažete konsultativni pregled koji je besplatan, zakazuje se na fiksni tel 011 319 68 08 S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Ponedeljak-petak od 09-20h
Subotom od 09-15h

Opšta Bolnica Analife
Skadarska 5
(Zemun), Beograd

bolnica@analife.rs zakazivanje