Pitajte Nas Vaša Bolnica Analife
Uspešno ste prijavljeni na našu mailing listu. Hvala!
Vaš komentar je poslat na odobrenje administratora. Hvala!

Pitajte Doktora

 

Postavite pitanje ili komentar Komentari (12)

Dex (2018-08-12)

Postovani Naime 2 godine sam na terapiji stitne zbog hashimota(tsh oko 7) euthyrox prve godine 25 mcg(tsh 12)pa 4 meseca 50 mcg(tsh 5) i zadnjih 11 meseci 75 mcg... Zadnji nalaz tsh mi je 1.5, al ja imam gomilu simptoma koje uopste nisam imao dok nisam zapoceo terapiju... Brzo zamaranje,zamucen vid,zamrznuti pogled,zamisljenost,pad koncentracije, bezvoljnost,ceste upale misica jedan period i impotencije...al najveci problem los spermogram... Naime dok nisam zapoceo terapiju euthyroxom,imao sam oko 19miliona sperr./ml,posle upotrebe 50mcg i pocetka upotrebe 75mcg bilo je 7mil/ml,zatim pre dva meseca 2.5mil /ml i sad pre neki dan samo 0,6mil/ml... Pregledom kod urologa utvrdjeno da je sve uroloski u najboljem redu,savetovano prestanak terapije euthyrox,urolog sumnja na los uticaj euthyroxa...pa kontrola za 3 meseca spermograma... Molim vas za vase misljenje? Unapred zahvalan

Ana Life (2018-08-12)

Postovani,

 Cilj foruma bolnice Analife je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu.
Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u našoj kući. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

S poštovanjem

Analife Opšta bolnica AnaLife

Tamara (2018-04-01)

Postovani, imam dijagnozu PCOS sa blazom insulinskom rezistencijom. Od avgusta pijem terapihu endokrinologa Glucophage 750xr. Imam problem za zatrudnjivanjem 10 meseci. Nalazi su androstenedion 4,5 ; Fsh 8; Lh 37 Ciklusi su na svaki drugi mesec. Po preporuci endokrinologa sledecu menstruaciju pocunjem sa Yasmin u trajanju 2 meseca. Zanima me da li ima svrhe zapocinjati terapiju kontracepticima i koliko se uopste pokazala kao efikasna? Hvala unapred.

Ana Life (2018-04-01)

Postovana,
Najbolje je da se konsultujete sa Vasim lekarom, jer on ipak prati Vase stanje od samog pocetka. Ili ako zelite mozete da dodjete i kod nasih doktora na pregled i konsultacije.
Preglede mozete zakazati putem telefona na broj 069-319-68-08
 
Srdacan pozdrav Vas Analife

 

Danijela (2018-01-19)

Poštovani, imam 4o godina nemam partnera a želim da rodim bebu...interesuje me kakva je procedura vantelesne oplodnje i koja je cena? Hvala...

Ana Life (2018-01-19)

Postovana, mi ne radimo donacije, radimo samoI vantelesnu oplodnju.
 
Srdacan pozdrav Vas Analife

 

Nirvana (2018-01-02)

Dobar dan, pisem vam iz BiH u nadi da ce te imati odgovor ili savjet kako dalje.Naime moja prijateljica je imala 6 biohemiskih trudnoca koje su verifikovane betom i nakon toga jos tri vantjelesne oplodnje koje nisu uspjele.Svi parametri koji se ticu ovakvih zahvata su bili uredni osim trombofilije koja joj je dokazana.Za tu dg primala je clexan i tokom pistupaka i 15 dana poslije .Po nalaz ljekara svaka trudnoca propadne u cetvrtoj nedelji.Da li vi imate ikakav savjet kako dalje? Hvala unaprijed, srdacan pozdrav

Ana Life (2018-01-02)

Postovana,
Potrebno je da se pacijentkinja obrati hematologu koji ce da odradi sva potrebna ispitivanja.
A nakon toga pacijentkinja  moze  da dodjete  na konsuktaciju kod dr Mici , konsultacija se sastoji iz specijalistickog pregelda ginekologa I ultrazvucnog pregleda I cena konsultacije (cena poslata na e-mail)
Pregled moze zakazati pozivom na 069-319-68-08
 
Srdacan pozdrav Analife

 

jasna (2016-12-24)

Dobila sam PH nalaz nakon kiretaže U pregledanom materijalu se nalazi krv, sluz i fragmenti endocervikalne sluznice uobičajenih histomorfoloških karakteristika Dg:Polypus endometrii cum hyperplasia partim atypica. U pregledanom materijalu se nalazi krv, fibrin i polipoliki fragmenti endometrijuma gde se fokalno nalaze gusto zbijene žlezde/back and back/ a koje su obložene pseudostrtifikovanim cilindričnim fokalno atipičnim epitelom sa povećanim brojem mitiza. Stroma je fibrozna sa manjim brojem limfocita i granulocita te sa krvnim sudovima zadebljanog zida Opisana histološka slika odgovara polipima endometrijuma u kojima se nalazi kompleksna delom atipična hiperplazija. Molim Vaše mišljenje i da li je to karcinom i težreba li zračenje imam 56 god.

Ana Life (2016-12-24)

Poštovana,
predpostavljam da vam je sve protumačio ginekolog koji je radio eksplorativnu kiretažu.
 
S poštovanjem
Analife 

Jovana (2016-02-04)

Pocela sam da pijem Yaz pilule 3-eg dana menstruacije, interesuje me da li sam zasticena od trudnoce odmah ili nakon 7 dana? Decko je svrsio u mene inace to mi je prvi seksualni odnos,recite mi kakve su sanse da sam trudna i da li steti ako mi se zna desiti da popijem tabletu 30min. Unapred hvala na odgovoru

Ana Life (2016-02-04)

Poštovana, neophodno je da posetite ginekologa.
 
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife 

olivera (2015-12-02)

Zovem se olivera imam33 godine moj muz i ja zelimo da uradimo VTO ali imamo jedan problem. Moj muz je operisao prostatu i sada semena tecnost ne izlazi van. Dali vi imate neku metodu kojom bi dosli do spermatozoida i koliko bi celokupan proces VTO kostao kod vas . Unapred zahvalni.

Ana Life (2015-12-02)

Poštovani,
Postupku vantelesne oplodnje se pribegava kada su iscrpljene druge mogućnosti ostajanja u drugom stanju tj.kada su za to ispunjeni neophodni medicinski i psihosocijalni uslovi. Prvi korak u tom pravcu je savetovanje da stručnjakom koji se bavi neplodnošću te podvrgavanje ispitivanjima oba supružnika u cilju pronalaženja mogućeg uzroka neplodnosti. Tek nakon odgovarajućih pregleda, sabiranja rezultata i nalaza dobija se potpunija slika i određuje jeste li kandidat za biomedicinski potpomognutu oplodnju.
Ukoliko su kod vas urađena temeljna ispitivanja i vi kao jedini uzrok neplodnosti navodite "neizlaženje semena van" to još uvek može značiti više stvari:
retrogradnu ejakulaciju (vraćanje semene tečnosti natrag ka bešici); smanjenu proizvodnju semene tečnosti; fizičku prepreku unutar reproduktivnih kanala koja ne dozvoljava izbacivanje semena itd. Svaka od ovih teškoća zahteva poseban pristup.
Vašem suprugu će u tom slučaju kroz ceo postupak potpomognute oplodnje trebati nadzor stručnjaka za mušku neplodnost - urologa/androloga kao i pravovremena  priprema i usklađivanje sa vašim reproduktivnim ciklusom.
Naša bolnica poseduje sve uslove za obradu semenih ćelija dobijenih bilo biopsijom testisa ili iz mokraće.
Cene VTO kao i drugih postupaka i pregleda vezanih za lečenje neplodnosti su uobičajene za ovaj deo sveta.
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife 

milan (2015-10-30)

Hemoroidi mi u poslednje vreme pričinjavaju sve veće probleme, zbog posla sam prinudjen na višesatno sedenje. Interesuje me koja metoda je bolja THD ili laserska.

Ana Life (2015-10-30)

Poštovani Milane,
U našoj bolnici se rade sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.
Cene su sledeće:
LHP (laserska hemoroidoplastika) u promotivnom periodu - (cena poslata na e-mail)
LIGASURE hemoroidektomija - (cena poslata na e-mail)
THD - u promotivnom periodu - (cena poslata na e-mail)
O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo porazgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom (cena poslata na e-mail).Pregled možete zakazati pozivom na jedan od naših brojeva telefona (063 232 905, 069 319 6808, 011 319 68 08, 011 319 68 09).
 
Pozdrav,
Dr Aleksandar Šepetkovski
Specijalista opšte hirurgije – proktolog

Snezana (2015-10-18)

Dobar dan..godinama imam neredovne cikluse,radili su mi hormonski status i uvecan mi je kortizol i testosteron.Pijem tablete godinama,ali najbolje su se pokazale cyclo progynova,posle kojih dobijam.Doktorka mi je rekla da imam policisticne jajnike. Volela bih da zatrudnim,ali ne mogu.Zanima me sta biste mi preporucili.Unapred hvala.

Ana Life (2015-10-18)

Poštovana, ukoliko želite mišljenje našeg ginekologa koji se bavi sterilitetom, neophodno je da dođete u naše savetovalište, koje se zakazuje na neki od naših telefona.
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife 

Marija (2015-09-01)

Pila sam 7 godina lindinette zbog hormonskog poremecaja, a sad kao kontracepciju, posto je doktorica rekla da mi se sve vratilo u normalu, :) E sad problem: 25 sam dobila menzis, tj. bio je samo smedj, 26 me je probadalo u donjem delu tj kao da me neko probada kroz otvore guze i vagine,pa onda utrne i tako 2 dana niti leci niti sesti, u petak 28 je prestao i imala sam odnos zasticen (imala sam i nezasticen, ali tako kad imam menz. onda sa zastitom), u subotu sam pocela sa lindinettom, u nedelju kad sam popila posle sat vremena ili sat ipo mi se pojavio roskast iscedak mozda je malo bio crvenkast. Slabo jedem, i kao da imam neke blaskaste grceve u stomaku, jedva da se osete, jedino kad se umirim u stomaku. Plasim se da nije trudnoca,zato sto pijem lindinette i da ne naskodim plodu, i sta moze da bude,ako mislite da nije trudnoca? Hvala :)

Ana Life (2015-09-01)

Draga Marija, trudnoća se potvrđuje hormonom trudnoće i oko 5-6 nedelje ultrazvučnim pregledom.

 

Vaša Analife 

Mihael (2015-04-03)

Dobar dan, hteo sam da vas pitam... Operisao sam hiatus herniju pre 8 meseci, operisan sam laparoskopski, i sada posle te operacije imam nadimanje i ponekad nemogucnost da podrignem, pa me interesuje, jel to normalno da tako bude da se nadimam posle te operacije, i interesuje me da li ce prestati to nadimanje i nemogucnost da podrignem ili ce mi tako sada biti celog zivota? Napominjem, pre operacije nisam imao problema sa nadimanjem. - Ako moze neko strucan da mi odgovori. Unapred Zahvalan.

Ana Life (2015-04-03)

Poštovani, odgovor na Vaše pitanje možda može da da hirurg koji Vas je operisao i koji je upućen u Vašu anamnezu, kao i snimanje želuca kamerom, ili gastroskopija.
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

jeca (2015-03-31)

zanima me koja je cena ekpsertskog uz u 10 nedelji

Ana Life (2015-03-31)

Poštovana,
ne radi se ekspertski pregled u 10, ekspertski 4D ultrazvuk se radi posle 12 nedelje (cena poslata na e-mail).
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

 

Finansiranje i Kreditiranje

Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Načini Plaćanja

Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Zakazivanje pregleda

Ponedeljak-petak od 09-20h
Subotom od 09-15h

Adresa

Opšta Bolnica Analife
Skadarska 5
(Zemun), Beograd

bolnica@analife.rs zakaži online