Uspešno ste prijavljeni na našu mailing listu. Hvala!
Vaš komentar je poslat na odobrenje administratora. Hvala!

Bolnica Analife

.

 


Bolnica Analife

 

Opšta Bolnica Analife je specijalizovani medicinski centar sa vrhunskim timom stručnjaka u svojim oblastima. Počeli smo kao ordinacija, nakon toga kao poliklinika, a danas smo prerasli u bolnicu. Bolnica Analife je specijalizovani centar za ekspertske 3D i 4D ultrazvučne preglede, dijagnostiku, internističke, ginekološke preglede, plastičnu, estetsku i rekonstruktivnu hirurgiju, fizikalnu medicinu i rehabilitaciju i vantelesnu oplodnju.

 

 

Postavite pitanje ili komentar Komentari (7)Sanja (2018-10-23)

Poštovani, vidim da se stalno širite, koji su sledeće oblasti i usluge koje planirate da uvedete?

Ana Life (2018-10-23)

Poštovani, svaki posao koji raste, zahteva od vas da se širite. Mi smo od 2011 godina, kada smo se registrovali za ginekologiju i trudnoću ( 4D ultrazvučna dijagnostika anomalija ploda, i 3D ultrazvučna dijagnostika anomalija materice žena koje nisu trudne, normalno praćenje trudnoće, intervencije u ginekologiji) opštu hirurgiju (laserske operacije hemoroida, fisura, fistula) plastičnu, estetsku i rekonstruktivnu hirurgiju (sve vrste operacija) internu dijagnostiku sa kardiologijom i endokrinologijom, otvorili odeljenje vantelesne oplodnje sa mogucnošću usluga preko FONDA, najsavremeniju fizikalnu rehabilitaciju CPM robotima, skenirajućem laserom, trakcijom za kičmu, i poslednje najsavremenije artroskopske operacije kolena, ramena, lakta i skočnog zgloba….za sada toliko

 

S poštovanjem

Vaša Analife

Marko (2018-09-25)

Zanima me kada moze da se vidi pol bebe, moja zena je u 10.nedelji trudnoce.Hvala

Ana Life (2018-09-25)

Poštovani Marko, 

Na pregledu u desetoj nedelji ne može da se vidi pol. Pol se na ultrazvuku sa sigurnošću vidi u 14-15 nedelji.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife 

Mira (2018-09-25)

Postovani, koliko kosta Ispitivanje prohodnosti jajovoda HyCoSy? Hvala

Ana Life (2018-09-25)

Poštovana,

Mi radimo ispitivanje prohodnosti jajovoda na najsavremeniji način HY CO SY. To je intervencija koja se radi ambulantno odmah po njenom završetku idete kući i pritom nije štetna za organizam. Cena HY CO SY (cena poslata na e-mail). Intervenciju radi nas tim za VTO dr Micić i dr Tošić. Potrebno je prvo da dodjete na konsultativni pregled kod dr Micić i dr Tosić i tada ce te dobiti spisak nalaza, šta je potrebno pred intervenciju da odradite. Pregled možete zakazati telefonom 069-319-68-08

 

Srdačan pozdrav Vaša Analife i VTO tim

Ana (2018-08-17)

Postovani, interesuje me kada ima slobodnih termina za 4d ultrazvuk kod dr.Zivanica i koja je cena? Srdacan pozdrav

Ana Life (2018-08-17)

Poštovana,

 

Ekspertski 4D/3D ultrazvučni pregled “Anatomsko-morfološki pregled najidealnije je raditi  od 20-24 nedelje trudnoce plus fetalna ehokardiografija ili FES jeste:

-  najdetaljniji pregled koji se radi u trudnoći kada je reč o strukturnim ili morfološkim anomalijama, tj. kako je beba građena. 

Da li postoji anomalije lica, rascep usne, rascep nepca, da li su očna sočiva bistra i formirana, strukture u mozgu: od malog mozga, preko moždanih komora, corpus calosuma do krvnih sudova mozga - Wilisovog šestougla, arterije perikalose. 

Kako izgledaju ruke i noge, kako izgleda kičma u tri dimenzije. kako izgledaju bubrezi i krvni sudovi bubrega. 

Posebna priča je fatalna ehokardiografija ili ekspertski pregled srca. Od standardnih preseka komora, srčane pregrade, izlaza aorte, plućne arterija, preko traheje, subklavije, aortnog luka, gornje i donje šuplje vene i da ne nabrajamo više. Pregled srca koji radi dr Živanić je mnogo detaljniji nego što je fetalna ehokardiografija. 

Kakava je aktivnost bebe. Posle 24 nedelje trudnoće radi se i Color Doppler posteljice ( zbog toga što ako se radi ranije u trudnoći, može dovesti do zabune, jer krvni sudovi uterina  se šire sve do 22-23 nedelje, tek posle toga je merodavan rezultat. 

3D slike i 4D filmići bebe 

(cena poslata na e-mail) i obavezno zakazivanje telefonom

Važna napomena:

Pregledi iz krvi trudnice (Dabl, Tripl, ili Prenatalni testovi, zajedno sa amniocentezom, odnose se na hromozome bebe (Daunov sindrom)  i  NE MOGU ZAMENITI ULTRAZVUK,

4D EKSPERTSKI ULTRAZVUK plus FETALNA EHOKARDIOGRAFIJA odnosi se na STRUKTURNE ILI MORFOLOŠKE ANOMALIJE ne može zameniti testove iz krvi. Može prenatalni test biti odličan, a da beba ima srčanu manu, ili da beba bude odlična na ultrazvuku a da test ne bude dobar. Svaki ima svoje mesto u praćenju trudnoće.

Što se zakazivanja tiče, molim Vas pozovite na 069-319-68-08 kako bi ste nam dali sve potrebne informacije.

 

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Suzana (2018-06-08)

Postovani da li mi mozete reci cenu FiLaC operacije...Hvala napred

Ana Life (2018-06-08)

Postovana,

FiLaC (Fistula Tract Laser Closure) je minimalno invazivna metoda za tratman perianalnih fistula upotrebom radijalnog laserskog zraka koji trenutno eliminiše i zatvara („zavaruje“) fistulozni kanal.

U cilju da se fistulozni kanal eliminiše što nežnije, strogo kontrolisana laserska energija se emituje radijalno (kružno), na sve delove kanala, korišćenjem potpuno novo-dizajniranog fiber-optičkog vlakna. Granulaciono tkivo unutrašnjosti fistule biva trenutno uništeno, dok se sam kanal fistule sužava do potpunog zatvaranja. Ovakav tretman takodje znatno ubrzava proces zarastanja.

Kada je u pitanju operacija FilaC - jednostavna fistula cena (cena poslata na e-mail), a kada je rec o FilaC  operaciji komplikovane fistule (cena poslata na e-mail)

 Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih“) troškova. U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas,  možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail)i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva telefona: + 381 63 232 905, + 381 69 319 6808,  + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09.

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

Spoma (2018-05-31)

Interesuju me cene operacije hemoroida laserom ili klasičnom metodom u vašoj klinici.Zahvaljujem

Ana Life (2018-05-31)

Poštovani,

U našoj bolnici se rade sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

  • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
  • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
  • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacije (cena poslata na e-mail), bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika. 

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih“) troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva telefona: + 381 63 232 905, + 381 69 319 6808,  + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09.


Dr Aleksandar Šepetkovski
Specijalista opšte hirurgije – proktolog

Ivana (2018-05-28)

Postovani htela bih da pitam da li radite operacije kada su u pitanju spusteni spoljasni uglovi oka?Da bi se dobio mackasti izgled.:).Hvala unapred

Ana Life (2018-05-28)

Postovana,

Radimo takvu vrstu intervencije.Potrebno je da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, sa doktor pogleda da li je potrebno da se koriguju i gornji i donji kapci ili samo donji. Cena korekcije donjih kapaka (Blepharoplasty) (cena poslata na e-mail. A ako se radi o gornjim kapcima (cena poslata na e-mail)
U cene operacija uracunata je kompretna preoperativna priprema  ( EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ bolnicki dan , kao i sve kontrole. 

Srdacana pozdrav Vas Analife

 

Finansiranje i Kreditiranje

Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Načini Plaćanja

Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Zakazivanje pregleda

Ponedeljak-petak od 09-20h
Subotom od 09-15h

Adresa

Opšta Bolnica Analife
Skadarska 5
(Zemun), Beograd

bolnica@analife.rs zakaži online