Uspešno ste prijavljeni na našu mailing listu. Hvala!
Vaš komentar je poslat na odobrenje administratora. Hvala!
Fizikalna medicina i rehabilitacija Doktor Igor Popović9

Dr Igor Popović

Oblast: Spec.fizikalne medicine i rehabilitacije

Fizikalna medicina i rehabilitacija Prof dr Zorica Brdareski fizijatar i akupunkturolog21

Prof.dr Zorica Brdareski

Oblast: fizijatar i akupunkturolog

Pitajte Doktora

Pitajte Doktora

 

 

Pitajte Doktora je za slučaj ako niste dobili dovoljno informacija na našem sajtu.

 

Poštovani,

 

Cilj bolnice Analife je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Šta radimo, kakvu vrstu lečenja i po kojoj ceni mozete dobiti kod nas.

 

Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentarisati zdravstveni nalazi koji nisu obavljeni u našoj kući.

To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

 

Vaša Analife

Postavite pitanje ili komentar Komentari (17)




Anja (2023-07-21)

Pozdrav, imam 20 godina i primijetila sam da mi je jedno rame blago nize u odnosu na drugo, te mi je pregledom fizijatra ustanovljena skolioza, ovo su parametri sa nalaza: koronalni balans:-5, sagitalini index: 20, sagitalni balans:20, TRACE:6. Ljekar mi je preporucio Srot metodu ali mi nista nije rekao da li se to moze ispraviti, pa me konkretno interesuje da li je moguce izlijeciti skoliozu s obzirom da imam 20 godina?

Ana Life (2023-07-21)

 

Postovana Anja,

Mi ovim putem mozemo da Vam kazemo da dodjete na pregled kod naseg fizijatra sa svim snimcima. Cena pregleda (cena poslata na e-mail)

Pregled mozete zakazati telefonom na 011 319 6808

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Svetlana (2023-04-07)

Postovanje, u donjem delu ledja 1-2 cm pored kicmenog stuba pod prstom osetim zadebljanje koje je bolno na dodir. Pri sedenju mi se pojacava bol u donjem delu ledja. Zanima me sta moze biti dok ne odem na pregled.

Ana Life (2023-04-07)

 

Poštovana Svetlana,

Morate da se javite ortopedu ili fizijatruradi pregleda , kako bi Vas uputio na adekvatnu vrstu snimanja,  da se vidi o čemu je reč. 

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Jovana (2023-02-05)

Poštovani, Zanima me cijena tretmana robotom, u pitanju je prelom ručnog zgloba? Da li je moguće pristupiti istom i ukoliko je već započeto sa fizikalnim terapijama, radi ubrzanja oporavka i vraćanja funkcije ruke? Hvala Vam

Ana Life (2023-02-05)

 

Poštovana Jovana,

Mi nemamo robot za ručni zglob.  Možete jedino da dodjete na tretman skenirajućim laserom, strujom ili magnetom, zavisno od procene doktora fizijatra.

 

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Jasna (2022-07-18)

Dobar dan Da li radite tretman akupunkturom za mrsavljenje i koja je cena? Hvala

Ana Life (2022-07-18)

 

Poštovana Jasna,

Molimo Vas javite se na 011 319 68 08, kako bi ste se konsultovali sa doktorkom u vezi Vašeg problema.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Milena (2022-03-19)

Postovani, da li preporucujete upotrebu robota prilikom stare povrede skocnog zgloba i potpunog vracanja pokreta - operacija, osteosintetski materijal 2019, a 2021. isti izvadjen. Sada je pokret stopala blago ogranicen prilikom pomeranja - povlacenje ka sebi o od sebe, u lezecem polozaju, ili u cucnju npr. Moze li robot pomoci u terapiji? Koja je cena po terapiji i koji je optimalan broj terapija robotom? Hvala unapred

Ana Life (2022-03-19)

Postovana Milena,

 

Molimo Vas da zakazete pregled kod naseg fizijatra dr Popovica i da ponesete svu dokumentaciju koju imate.

Na osnovu pregleda i svih nalaza doktor ce proceniti da li ste za terapiju na nasim robotima.

Cena pregleda(cena poslata na e-mail)  pregled mozete zakazati telefonom na 069 319 68 08.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Dalibor (2021-12-20)

Poštovani,17.11,imao sam lom nadlakatne kosti, Fractura humeri,extremitatis proximalis,7 dana sam nosio longetu,a potom 3 nedelje gips,kad mi je rečeno da je sve uredno zaraslo,rečeno mi je da ruka bude u onoj trouglastoj marami još nedelju ili nedelju i po dana i da onda lagano počnem jednu vežbu da radim,u kojoj se rukom na stolu oslanjam na zdravo rame,a potom povređenom rukom da radim kružne pokrete,i to je to.Nisam dobio od ortopeda nikakvu rehabilitaciju niti išta drugom,osim,ako ne budem mogao ići na posao da se vratim da mi produže bolovanje,a šta to vredi ako nema fizio terapije.Ne znam šta da radim,uplašen sam da mi ruka neće biti kao prije...Ja sam sam već počeo da vežbam pomalo ali je sve to još bolno,nešto mogu,nešto ne,a ne znam šta dalje...Hvala umapred ako možete pomoći

Ana Life (2021-12-20)

Postovani Dalibore 

Najbolje je da dodjete na pregled kod naseg ortopeda dr Miodraga Glisica, da ponesete sa sobom magnetni snimak, kao i otpustnu listu.
Cena pregleda
(cena poslata na e-mail)

Pregeld mozete zakazati telefonom na 0693196808.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Zeljko (2021-12-15)

Imam prelom navikularne (Skafoidna) kosti leve sake. Tek 2 dana nosim gips. Interesuje me kada je najbolje da se javim u vezi fizikalne terapije i koje su cene? Prethodnih 5 dana sam nosio longetu i bol je poceo da se smanjuje. Medjutim od kada su mi stavili gips, imam izuzetno jak bol u palcu. Lekovi nalgesin i midol 100 pomazu ali veoma kratkotrajno.

Ana Life (2021-12-15)

Postovani Zeljko,

Mi ne radimo rehabilitaciju sake.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Dragomir (2021-12-02)

Posle vezbi za kicmu i donji deo ledja bol u nogama, butinama mi se povecava, zatezu mi se misici, tesko hodam

Ana Life (2021-12-02)

Postovani Dragomire,

Javite se fizijatru koji Vam je prepisao vezbe, radi pregleda.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Miroslav (2021-10-01)

imate li iskustva u lecenju Morbus Sudeck -a.

Ana Life (2021-10-01)

 Postovani Miroslave,

Ne radimo tu vrstu lecenja.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Jasmina (2021-02-09)

Poštovani, nakon prometne nesreće prije 2,5 godine,gdje je opirarana torakalana kralježnica,prijelom th3 i th4(fiksirano od Th1-Th6),javljaju se jaki bolovi u preponi koji se šire do koljena prilikom rotacije. Rađen je MR lumbalnog dijela kralježnice, nalaz je uredan,isto tako slikana je prepona i ne vidi se ništa što bi ukazivalo da je bol povezana s nečime konkretno. Da li je moguće da se radi o nekoj mikropovredi koja nije vidljiva ni slikanjem ni MR-om, a uzrokuje takve bolove,bolovi su pojačani promjenom vremena. Unaprijed zahvaljujem

Ana Life (2021-02-09)

 Postovana Jasmina,

Morate da dodjete na pregled kod naseg ortopeda ili da se javite Vasem lekaru radi konsultacije.
Tumacenje rezultata i postavljanje dijagnoza ovim putem bilo bi jako ne profesionalno sa nase strane.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Darko (2020-11-25)

Dobar dan zanima me cena fizikalne terapije za saku i rucni zglob

Ana Life (2020-11-25)

Postovani Darko,

da bi smo mogli bilo sta da vam preporucimo potrebno je da uradite pregled kod naseg ortopeda dr Miodraga Glisica.
Cena pregleda je (cena poslata na e-mail). Ukoliko ostajete na teraiji NE PLACATE specijalisticki pregled dr Glisica. 
Zakazivanje je na neki od nasih telefona 063 322 958 ili 011 319 68 08

 Nacelno: Pored robota za lakat (cena poslata na e-mail)  imamo najsavremeniji magnet, potpuno drugaciji od dosadasnjih.
Maksimalno je fokusiran na zeljeno podrucje, tako da je efekat mnogo veci nego sto je to kod dosadasnjih magneta.  
(cena poslata na e-mail) tretman, kao i najsavremeniji skenirajuci laser.

 S postovanjem

Analife
 

Aleksandra (2020-08-13)

Poštovani, Moja ćerka od 17 godina već šest godina trenira odbojku, na poziciji srednjeg blokera. Na početku vanrednog stanja (zbog korone) počela je da se žale na bolove u desnom ramenu prilikom zakucavanja lopte i serviranja. Pošto su treninzi uskoro prekinuti na nekoliko meseci, bolovi su prestali, jer nije više radila taj pokret koji je izazivao bol. Zbog korone smo se plašili da je vodimo kod doktora, tako da nismo ispitali uzroke bola. Pre dve nedelje su ponovo počeli da treniraju, a u nedelju idu na pripreme. Bolovi u ramenu prilikom serviranja i zakucavanja lopte su se ponovo javili, tako da smo je odveli na ultrazvuk i dobili sledeći nalaz: U prokismalnom delu bicipitalčnog sulkusa parcijalna ruptura tetive DGB brahi u dužini 19 mm sa hiperhogenim sadržajem u omotaču, hematom. Tendinopatija tetive supraspinatusa sa sindromom uklještenja. Kalcifikovana entezopatija hroničnog izgleda tetive subskapularisa dužine kalcifikata 0,3 mm. laminalni sloj subdeltoidnog bursitisa. Preostale tetive rotatorne manžetne su pravilnih kontinuiteta i pripoja, bez patoloških promena. Zaključak ultrazvučnog pregleda: Parcijalna ruptura proksimalnog dela tetive DGB brahi. Subakutna tendinopatija sa sindromom uklještenja tetiva supraspinatusa. Diskretni subdeltoidni bursitis. Hronična mikrokalcifikovana entezopatija. Arthrosis inc. Molim Vas za informaciju šta Vi preporučujete za ove dijagnoze, koje terapije možete da nam ponudite, koliko tih terapija i koja bi , makar okvirna cena bila? takoše, molim Vas za Vaše mišljenje da li, uz ovakvu dijagnozu, moja ćerka može za dva dana da krene na obojkaške pripreme i da li, ako može, treba da se pridržava određenih ograničenja? Da li je potrebno da nabavimo ortozu, i kakvu? Unapred puno hvala na pomoći i na odgovoru. S poštovanjem, Aleksandra

Ana Life (2020-08-13)

  Postovana Aleksandra

 na zalost, Vasa pitanja u vezi dijagnoze : Parcijalna ruptura proksimalnog dela tetive DGB brahi. Subakutna tendinopatija sa sindromom uklještenja tetiva supraspinatusa. Diskretni subdeltoidni bursitis. Hronična mikrokalcifikovana entezopatija. Arthrosis inc, zahteva pregled naseg ortopeda dr Glisica. Tek posle pregleda i uvida u magnetni snimak ramena,  ultrazvuk nije sredstvo gde se jasno vidi pokidana tetiva, otok burse ili bursitis, kalcifkati i propadanje hrskavice ili artroza. 
Pregled se zakazuje na neki od telefona. Pre dolaska neophodno je da uradite Magnetni snimk ramena

S postovanjem 

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

goran (2020-07-19)

Postovani imam problem sa ramenom primio sam 5 prp od septembra prosle godine dobio blokade ove godine u aprilu 2020 kod dr Mileusnica blokade kenalog i 80 posto je prestao bol ali nemam pokret ruke unazd imao sam masu fizikalnih terapija u 2-3 ordinacije sa vrlo malim uspehom imam MR I sve druge snimke dijagnoza tendonitis koja je cena kod vas pregleda i terapije robotom. Inace prosle godine u februaru sam imao fizikalne terapije za diskus herniju l4l5 i od silnih vezbi sam dobio lakse upale oba ramena da bi na kraju se razvio zestoki bol u desnom ramenu od septembra koji mi nije prestajao.VISE SAM NA IZMAKU SNAGE OD NESPAVANJA . Pozdrav

Ana Life (2020-07-19)

Postovani Gorane,

kao sto predpostavljate, potrebno je da dodjete na pregled kod naseg ortopeda dr Miodraga Glisica. Sa sobom ponesite sve nalaze i izvestaje. Posle pregleda utvrdice se a iz vaseg pisma se moze zakljuciti da se kod vas razvilo SMRZNUTO RAME. Bolovi u toku noci najvise i ograniceni pokreti, posebno nemogucnost rotocije ruke iza ledja. Da li bi se u Vasem slucaju radila fina artroskopska operacija RASTERECENJE KAPSULE RAMENA ili bi ste isli na ROBOTA za RAME to zavisi iskljucivo od  pregleda. Rezultati su odlicni. Ako ste za operaciju, vrlo brzo resavate problem bolova i vraca Vam se ruka. svim pokretima. Ako ste za robota, uglavnom su rezultati odlicni ali je potrebno da dolazite najmanje 20 tak puta (uostalom u toku trajanja terapije meri se stepen pokreta i vidi se napredak. Nije nam se desilio da ga nema. Samo je pitanje vremena. operacija i roboti jako brzo, samo roboti malo duze.

 Specijalisticki pregled hrurga (cena poslata na e-mail) i zakazuje se telefonom

S postovanjem

Analife
 

Ana (2020-07-10)

Postovani, U 8.mesecu sam trudnoce i imam jake bolove u levoj nozi zbog isijasa. Da li je bezbedna terapija laserom?

Ana Life (2020-07-10)

Postovana Ana, morate razgovarati sa vasim ginekologom.
Nas predlog je da sacekate sa laserom posle porodjaja.

S postovanjem

Analife
 

Branka (2020-06-02)

Poštovani, moja mama ima bolove u predelu korena palca, i bila je na 15. polusatnih tretmana strujom, laserom, magnetom pre dva meseca ali se bol ponovo vratio. Interesuje me da li se u Vašoj bolnici tretiraju ovakvi slučajevi. S poštovanjem!

Ana Life (2020-06-02)


Postovani,
prvi korak je pregled kod naseg dr Arsica, sa snimcima RTG 
   Pregled se zakazuje na tel 
  
 S postovanjem
   Analife
 

Saša (2019-04-19)

Poštovana Doktorko, imam tinitus, zujanje u ušima. Uradio sam MR, CT nema vidljivih nepravilnosti. Imam određeni bol iznad levog uveta, pio sam lek Lyrica, nije pomoglo. Da li bi tretman kod vas možda olakšao bol iznad uveta ? ORL pregledi i sluh su u redu.

Ana Life (2019-04-19)

Poštovani Sasa, 

Mi ne radimo ORL preglede. Najbolje je da se javite u KCS Srbije. 

Srdačan pozdrav Vaša Analife
 

Ivana (2019-04-11)

Poštovani, Da li se robot za rehabilitaciju može koristiti kod dece (4god) koja su pretrpela moždani udar, radi rehabilitacije šake, zgloba ruke, da bi se postigla bolja pokretljivost?

Ana Life (2019-04-11)

Poštovani,
Nema robot za šaku i zglob ruke.

 
Srdačan pozdrav Vaša Analife

Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Ponedeljak-petak od 09-20h
Subotom od 09-15h

Opšta Bolnica Analife
Skadarska 5
(Zemun), Beograd

bolnica@analife.rs zakazivanje