Uspešno ste prijavljeni na našu mailing listu. Hvala!
Vaš komentar je poslat na odobrenje administratora. Hvala!
Fizikalna medicina i rehabilitacija Doktor Igor Popović

Dr Igor Popović

Oblast: Spec.fizikalne medicine i rehabilitacije

Bolesti kičme i vrata

U Bolnici Analife uspešno lečimo mnoge bolesti kičme i vrata
 


 

Jedini neoperativni tretman koji je stvarno efikasan, može “da vrati ispali disk.” Bolnica Analife Vam omogućava da se rešite svih bolesti kod kičme i vrata us stručnu pomoć.

 

Ovaj neoperativni tretman služi za lečenje:

  • spondiloze
  • spondiloartroze
  • discus hernije
  • akutnih bolova
  • spondilolisteze
  • kod kompresivnog preloma
  • posle povrede spinalnih korenova
 

 

Razlike i prednosti TRITON DTS i ostalih trakcija

 
TRAKCIJA – SVE KOJE NISU TRITON DTS “TRITON DTS” –DEKOMPRESIONA I TRAKCIJA TERAPIJA
  • Jednostavna statička sila koja ima samo trakciju – razvlačenje bez dekompresije
  • Složena sila koja ima trakciju ali i dekompresiju.
    Ona svojim cikličnim fazama distrakcije i relaksacije postiže vakum koji može da “vrati ispali disk”
  • Jednostavna statička trakciona sila može da dovede do pojačanog spazma mišića i pojačanja bolova zbog konstantne težine opterećenja
  • Složena dekompresiona sila ne dovodi do pojačanog spazma mišića zbog stalne promene težine opterećenje
  • Na trakcijama sila opterećenja deluje na CEO segment lumbalnog ili vratnog dela kičme
  • Na Triton DTS opterećenje deluje na CEO segment ali i na samo JEDAN pršljen (disk) lumbalnog ili vratnog dela kičme
  • Pre početka razvlačenja ili trakcije NE postoji kontrola da li je mišić u spazmu (grču), samim tim može doći do velikih komplikacija kao reakcija na statičko rasterećenje
  • Pre početka dekompresije na TRITON DTS ugrađeni EMG aparat ne dozvoljava aparatu da počne sa radom dok se mišić ne opusti, samim tim se sprečava da dođe do bolnog grčenja mišića oko kičme
  • Pacijent može da leži samo na leđima, što je ponekad neizvodljivo zbog bolova.
  • Pacijent može da leži u za njega najpovoljnijem položaju : na leđima, na stomaku i na boku

Postavite pitanje ili komentar Komentari (46)




Sasa (2023-06-13)

Postovani, imam problem sa kicmom (S1-L5) i zeleo bih da zakazem pregled i eventualne tretmane. Zanima da li je kod vas moguce uraditi magnet kicme (imam jedan ali on je recimo 12 meseci star). Kolike su cene dekompreresije kicme (TRITON trakcija) i koliko tretmana je uobicajeno nedeljno.

Ana Life (2023-06-13)

 

Poštovan Saša,

Mi nemamo magnet,tako da tu vrstu pregleda morate da uradite na drugom mestu.

Kada uradite snimak prvi korak je da dodjete na pregled kod nasšeg fizijatra dr Popovića, cena pregleda(cena poslata na e-mail) Nakon pregleda doktor bi procenio za koju ste vrstu rehabilitacije. Terapija na Triton trakciji (cena poslata na e-mail) po tretmanu.
Savetuje se u proseku  5-10 tretmana, zavisno od procene fizijatra.

Pregled i terapiju možete da zakazete telefonom na 011 319 68 08.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

An?elima (2022-11-23)

HD C4/C5/c6 sa kompresijom na mendulu ,dal' je moguće rješenje i pomoć kod vas jer je disk iscurio?

Ana Life (2022-11-23)

 

Poštovani,

Prvi korak je pregled kod našeg fizijatra dr Popovića,na pregled je potrebno da donesete svež snimak magneta kičme, tek nakon pregleda doktor može da kaže da li je terapija na TRITON trakciji za Vas.

Pregled možete zakazati telefonom na 011 319 68 08.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Kristina (2022-08-29)

Poštovani interesuje me koliko košta sa sve analizama nameštanje diska mog tatu boli rame rečeno mu je u bolnicu posle analiza da je u pitanju disk i ta to može da se namesti bez operacije

Ana Life (2022-08-29)

 

Poštovana Kristina,

Mi ne radimo nikakvo namestanje diska, operacijom niti masazama. Mi jedino imamo Triton trakciju aparat. Nas Triton DTS je najsavremeniji nacin neoperativnog lecenja bolova u kicmi. Ono sto njega izdvaja od drugih modela je to sto nasa trakcija je sa kompjuterskom kontrolom spazma misica ili u prevodu, kontrola koja ne dozvoljava pocetak terapije ukoliko su misici oko kicme u spazmu ( zgrceni) sto je kontraindikacija za pocetak tretmana. Ukoliko imate snimke kicme ponesite sa sobom ako budete dosli na pregled kod naseg fizijatra cena pregleda (cena poslata na e-mail) i to je prvi korak u lecenju. Na tom pregledu bi doktor odredio terapiju, koju i koliko. Za odredjena stanja kicme koristi se triton, za odredjena skenirajuci laser,magnet i triton, kod trecih laser i ultrazvuk ili u zavisnosti od oporavka postepeno uvodjenje odredjenih terapija. Cena terapije na tritonu(cena poslata na e-mail) 

Pregled i terapiju mozete zakazati pozivom na broj telefona 069-319-68-08. 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Goran (2022-07-16)

Postovani,bolovi u lumbalnom delu kicme duz leve noge do lista.Dg:Lumboischialgia M54.4.Koja je cena Triton DTS tretmana,i koliko je potrebno izvrsiti tretmana.javljam se iz Kragujevca.

Ana Life (2022-07-16)

 

Poštovani Gorane,

 

Nas Triton DTS je najsavremeniji nacin neoperativnog lecenja bolova u kicmi. Ono sto njega izdvaja od drugih modela je to sto nasa trakcija je sa kompjuterskom kontrolom spazma misica ili u prevodu, kontrola koja ne dozvoljava pocetak terapije ukoliko su misici oko kicme u spazmu ( zgrceni) sto je kontraindikacija za pocetak tretmana. Ukoliko imate snimke kicme ponesite sa sobom ako budete dosli na pregled kod naseg fizijatra cena pregleda (cena poslata na e-mail) i to je prvi korak u lecenju. Na tom pregledu bi doktor odredio terapiju, koju i koliko. Za odredjena stanja kicme koristi se triton, za odredjena skenirajuci laser,magnet i triton, kod trecih laser i ultrazvuk ili u zavisnosti od oporavka postepeno uvodjenje odredjenih terapija. Cena terapije na tritonu (cena poslata na e-mail) 

Pregled i terapiju mozete zakazati pozivom na broj telefona 069-319-68-08. 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Bojana (2022-04-12)

Postovani, Molim vas za cenu jednog Triton DTS tretamana? Hvala

Ana Life (2022-04-12)

Postovana Bojana,

 

Nas Triton DTS je najsavremeniji nacin neoperativnog lecenja bolova u kicmi. Ono sto njega izdvaja od drugih modela je to sto nasa trakcija je sa kompjuterskom kontrolom spazma misica ili u prevodu, kontrola koja ne dozvoljava pocetak terapije ukoliko su misici oko kicme u spazmu ( zgrceni) sto je kontraindikacija za pocetak tretmana. Ukoliko imate snimke kicme ponesite sa sobom ako budete dosli na pregled kod naseg fizijatra cena pregleda je (cena poslata na e-mail)i to je prvi korak u lecenju. Na tom pregledu bi doktor odredio terapiju, koju i koliko. Za odredjena stanja kicme koristi se triton, za odredjena skenirajuci laser,magnet i triton, kod trecih laser i ultrazvuk ili u zavisnosti od oporavka postepeno uvodjenje odredjenih terapija. Cena terapije na tritonu(cena poslata na e-mail)

Pregled i terapiju mozete zakazati pozivom na broj telefona 069-319-68-08. 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Dobrila (2022-04-08)

Interesuje me šta je neophodno od dokumentacije, zainteresovana sam za spinalnu dekompresiju. Šta se može odraditi kod vas i po kojoj ceni? Da li je dovoljan redndgenski snimak ili je neophodna magnetna rezonanca? Nemam ništa snimljeno u skorije vreme, a imam bolove. Pre par godina sam imala gadnu išijalgiju. Radim svakodnevno vežbe, ali je slab efekat. Hvala na odgovoru.

Ana Life (2022-04-08)

Postovana Dobrila,

Nas Triton DTS je najsavremeniji nacin neoperativnog lecenja bolova u kicmi. Ono sto njega izdvaja od drugih modela je to sto nasa trakcija je sa kompjuterskom kontrolom spazma misica ili u prevodu, kontrola koja ne dozvoljava pocetak terapije ukoliko su misici oko kicme u spazmu ( zgrceni) sto je kontraindikacija za pocetak tretmana. Ukoliko imate snimke kicme (sto svezije) ponesite sa sobom ako budete dosli na pregled kod naseg fizijatra cena pregleda(cena poslata na e-mail)i to je prvi korak u lecenju. Na tom pregledu bi doktor odredio terapiju, koju i koliko. Za odredjena stanja kicme koristi se triton, za odredjena skenirajuci laser,magnet i triton, kod trecih laser i ultrazvuk ili u zavisnosti od oporavka postepeno uvodjenje odredjenih terapija. Cena terapije na tritonu (cena poslata na e-mail)  

Pregled mozete zakazati pozivom na broj telefona 069-319-68-08. 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Marko (2021-11-10)

Pozdrav, zanima me kada bi mogli da dodjemo na pregled kicme i vrata i koja je cena pregleda. Pitam za svoju babu koja ima 74 godine, malo je gojaznija i ima bolove u ledjima. Prvo bi dosli na pregled pa bi dalje videli za preporucenu terapiju. Hvala!

Ana Life (2021-11-10)

Postovani Marko,

Nas savet je da kontakirate sestra Milicu na 063322958  kako bi ste zakazali pregled.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Dajana (2021-10-02)

Postovani i mene zanima cena pregleda i cena tretmana u pitanju je dijagnoza lumboischialgia sin DH L4-L5

Ana Life (2021-10-02)

Postovana Dajana,

Nas Triton DTS je najsavremeniji nacin neoperativnog lecenja bolova u kicmi. Ono sto njega izdvaja od drugih modela je to sto nasa trakcija je sa kompjuterskom kontrolom spazma misica ili u prevodu, kontrola koja ne dozvoljava pocetak terapije ukoliko su misici oko kicme u spazmu ( zgrceni) sto je kontraindikacija za pocetak tretmana. Ukoliko imate snimke kicme ponesite sa sobom ako budete dosli na pregled kod naseg fizijatra cena pregleda (cena poslata na e-mail)i to je prvi korak u lecenju. Na tom pregledu bi doktor odredio terapiju, koju i koliko. Za odredjena stanja kicme koristi se triton, za odredjena skenirajuci laser,magnet i triton, kod trecih laser i ultrazvuk ili u zavisnosti od oporavka postepeno uvodjenje odredjenih terapija. Cena terapije na tritonu (cena poslata na e-mail) 
Ukoliko istog dana kada dodjete na pregled, ostanete i na terapiji, pregled je besplatan i placate samo terapiju.

Pregled mozete zakazati pozivom na broj telefona 069-319-68-08. 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Radana (2021-09-27)

Poštovani, molim Vas za Vaše stručno mišljenje... DIJAGNOZA: Na nivou diska L5-S1 vidi se desna lateroforamenalna ekstruzija diska praćena diskogenom obliteracijom foramena i radikularnom kompresijom.

Ana Life (2021-09-27)

Postovana Radana,

            Cilj foruma bolnice Analife je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko

dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu.
Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati

raznih analiza, kao ni komentaristi zdravstveni nalazi koji nisu obavljeni u našoj kući. To bi bilo izrazito

neprofesionalno i neozbiljno. Najbolje je da se javite na pregled kod ortopeda ili fizijatra kako bi Vam pojasnio nalaz i prepisao adekvatnu terapiju. 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Goran (2021-07-09)

Imam 2 diskus hernije, gornji i donji deo ledja...interesuje me koliko kosta pregled i terapija na masini za istezanje..pozdrav

Ana Life (2021-07-09)

Postovani Gorane,

Nas Triton DTS je najsavremeniji nacin neoperativnog lecenja bolova u kicmi.
Ono sto njega izdvaja od drugih modela je to sto nasa trakcija je sa kompjuterskom kontrolom spazma misica ili u prevodu, kontrola koja ne dozvoljava pocetak terapije ukoliko su misici oko kicme u spazmu ( zgrceni) sto je kontraindikacija za pocetak tretmana. Ukoliko imate snimke kicme ponesite sa sobom ako budete dosli na pregled kod naseg fizijatra dr Popovica ili kod naseg ortopeda dr Miodraga Glisica, cena pregleda(cena poslata na e-mail)i to  je prvi korak u lecenju. Na tom pregledu bi doktor odredio terapiju, koju i koliko.  
Cena terapije na tritonu (cena poslata na e-mail). Ukoliko istog dana kada dodjete na pregled, ostanete i na terapiji, pregled je besplatan i placate samo terapiju.
Pregled mozete zakazati pozivom na broj telefona 069-319-68-08. 
Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Tanja (2021-06-03)

Poštovani,interesuje me cena jednog tretmana na Triton DTS. Hvala unapred.

Ana Life (2021-06-03)

Postovans Tanja, 


Nas Triton DTS je najsavremeniji nacin neoperativnog lecenja bolova u kicmi.
Ono sto njega izdvaja od drugih modela je to sto nasa trakcija je sa kompjuterskom kontrolom spazma misica ili u prevodu, kontrola koja ne dozvoljava pocetak terapije ukoliko su misici oko kicme u spazmu ( zgrceni) sto je kontraindikacija za pocetak tretmana.
Ukoliko imate snimke kicme ponesite sa sobom ako budete dosli na pregled kod naseg fizijatra dr Popovica ili kod naseg ortopeda dr Miodraga Glisica, cena pregleda 
(cena poslata na e-mail)i to  je prvi korak u lecenju. Na tom pregledu bi doktor odredio terapiju, koju i koliko.  
Cena terapije na tritonu(cena poslata na e-mail)
Ukoliko istog dana kada dodjete na pregled, ostanete i na terapiji, pregled je besplatan i placate samo terapiju.
Pregled mozete zakazati pozivom na broj telefona 069-319-68-08. 
Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Slobodan (2021-04-24)

Koja cena trakcija vrata

Ana Life (2021-04-24)

Postovani Slobodane,

Morate da dodjete na pregled kod naseg fizijatra dr Popovica i da ponesete sve sto imate od nalaza.
Cena pregleda (cena poslata na e-mail).Ukoliko istog dana ostanete i na terapiji placate samo cenu terapije u iznosu (cena poslata na e-mail), a pregled je besplatan.  
Inace je cena jednog tretmana na nasem Tritonu za vratni deo kicme (cena poslata na e-mail)

Zakazivanje telefonom na 0693196808
Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Momchilo (2021-04-04)

Postovani, molim Vas posaljite mi cenu jednog tretmana na Triton DTS ,hvala unapred

Ana Life (2021-04-04)

Postovani Momcilo,

Nas Triton DTS je najsavremeniji nacin neoperativnog lecenja bolova u kicmi.
Ono sto njega izdvaja od drugih modela je to sto nasa trakcija je sa kompjuterskom kontrolom spazma misica ili u prevodu, kontrola koja ne dozvoljava pocetak terapije ukoliko su misici oko kicme u spazmu ( zgrceni) sto je kontraindikacija za pocetak tretmana. Ukoliko imate snimke kicme ponesite sa sobom ako budete dosli na pregled kod naseg fizijatra cena pregleda(cena poslata na e-mail)  i to  je prvi korak u lecenju.
tom pregledu bi doktor odredio terapiju, koju i koliko. Za odredjena stanja kicme koristi se triton, za odredjena skenirajuci laser,magnet  i triton, kod trecih laser i ultrazvuk ili u zavisnosti od oporavka postepeno uvodjenje odredjenih terapija.  Cena jedne terapije na tritonu (cena poslata na e-mail). Ukoliko istog dana kada dodjete na pregled, ostanete i na terapiji, pregled je besplatan i placate samo terapiju.
Pregled mozete zakazati pozivom na broj telefona 069-319-68-08. 
Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Tweety (2021-03-04)

Postovani, molim Vas posaljite mi cenu jednog tretmana na Triton DTS ,hvala unapred

Ana Life (2021-03-04)

Postovana,

Nas Triton DTS je najsavremeniji nacin neoperativnog lecenja bolova u kicmi.
Ono sto njega izdvaja od drugih modela je to sto nasa trakcija je sa kompjuterskom kontrolom spazma misica ili u prevodu, kontrola koja ne dozvoljava pocetak terapije ukoliko su misici oko kicme u spazmu ( zgrceni) sto je kontraindikacija za pocetak tretmana. Ukoliko imate snimke kicme ponesite sa sobom ako budete dosli na pregled kod naseg fizijatra cena pregleda(cena poslata na e-mail) i to  je prvi korak u lecenju.
Na tom pregledu bi doktor odredio terapiju, koju i koliko.
Za odredjena stanja kicme koristi se triton, za odredjena skenirajuci laser,magnet  i triton, kod trecih laser i ultrazvuk ili u zavisnosti od oporavka postepeno uvodjenje odredjenih terapija.
 Cena terapije na tritonu(cena poslata na e-mail).
Ukoliko istog dana kada dodjete na pregled, ostanete i na terapiji, pregled je besplatan i placate samo terapiju.
Pregled mozete zakazati pozivom na broj telefona 069-319-68-08. 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Steva (2021-02-13)

Poštovani, u procesu sam lečenja, Dijagnoza je: Radiculoparthia L4 i L5 lat. sin. Meralgia paresth. lat.,sin. Primam terapiju. Molim vas za informaciju da li terapija pomoću Triton-a može da mi pomogne i koja je cena tretmana. Pozdrav

Ana Life (2021-02-13)

 Postovani Stevo,
Morate da dodjete na pregled kod naseg fizijatra dr Popovica i da ponesete sve sto imate od nalaza.
Cena pregleda(cena poslata na e-mail)
Ukoliko istog dana ostanete i na terapiji placate samo cenu terapije u iznosu (cena poslata na e-mail) a pregled je besplatan. 
Zakazivanje telefonom na 0693196808

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Marija (2021-01-02)

Dobar dan, zanima me cena terapije na DTS tritton stolu! Hvala

Ana Life (2021-01-02)

Postovana Marija,

Nas Triton DTS se izdvaja od drugih modela trakcija zato sto ima  kompjutersku  kontrolu spazma misica ili u prevodu, kontrola koja ne dozvoljava pocetak terapije ukoliko su misici oko kicme u spazmu ( zgrceni) sto je kontraindikacija za pocetak tretmana. Ukoliko imate snimke kicme ponesite sa sobom ako budete dosli na pregled kod naseg fizijatra. Cena  specijalistickog  pregled lekara (cena poslata na e-mail)) i to  je prvi korak u lecenju. Na tom pregledu bi doktor odredio  terapiju, koju i koliko. Za odredjena stanja kicme koristi se triton, za odredjena skenirajuci laser i triton, kod trecih laser i ultrazvuk i magnet ili u zavisnosti od oporavka postepeno uvodjenje odredjenih terapija. Cena terapije na tritonu(cena poslata na e-mail)
Pregled mozete zakazati pozivom na broj telefona 069-319-68-08. Ukoliko istog dana ostanete na terapiji na nasem Tritonu, pregled fizijatra je besplatan. 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Zoran (2021-01-01)

Mene zanima cena pregleda i tretmana, hvala.

Ana Life (2021-01-01)

Postovani Zorane,

Nas Triton DTS je najsavremeniji nacin neoperativnog lecenja bolova u kicmi.
Ono sto njega izdvaja od drugih modela je to sto nasa trakcija je sa kompjuterskom kontrolom spazma misica ili u prevodu, kontrola koja ne dozvoljava pocetak terapije ukoliko su misici oko kicme u spazmu ( zgrceni) sto je kontraindikacija za pocetak tretmana. Ukoliko imate snimke kicme ponesite sa sobom ako budete dosli na pregled kod naseg fizijatra cena pregleda(cena poslata na e-mail)i to  je prvi korak u lecenju.
Na tom pregledu bi doktor odredio terapiju, koju i koliko.
Za odredjena stanja kicme koristi se triton, za odredjena skenirajuci laser i triton, kod trecih laser i ultrazvuk ili u zavisnosti od oporavka postepeno uvodjenje odredjenih terapija.
 Cena terapije na tritonu (cena poslata na e-mail). Ukoliko istog dana kada dodjete na pregled, ostanete i na terapiji, pregled je besplatan i placate samo terapiju.
Pregled mozete zakazati pozivom na broj telefona 069-319-68-08. 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Nikola (2020-10-04)

Molim Vas da mi odgovorite koja je cena tretmana i koliko se cesto radi set tretmana

Ana Life (2020-10-04)

 Postovani Nikola,

Pre svega morate da dodjete na pregled kod naseg ortopeda dr Miodraga Glisica, cena pregleda(cena poslata na e-mail). Ukoliko doktor  proceni da ste za terapiju na nasim masinama i ukoliko istog dana ostanete na terapiji, pregled je besplatan a placate samo tretman terapije u trajanju od 1h -(cena poslata na e-mail). Pregled i terapiji mozete zakazati na 069-319-68-08.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

ivica (2020-09-17)

Zena usluga dekompresija za vratni deo me zanima...hvala

Ana Life (2020-09-17)

 Postovani Ivice,

Pre svega potrebno je da uradite snimak kicme i sa tim snimkom da dodjete na pregled kod naseg fizijatra ili naseg ortopeda dr Miodraga Glisica cena pregleda(cena poslata na e-mail). Ukoliko doktor procene da ste za terapiju na nasem DTS tritonu cena terapije u trajanju od sat vremena (cena poslata na e-mail). Ako istog dana ostanete na terapiji,pregled je besplatan. 

 

pozdrav Vasa Analife
 

Jelena (2020-09-08)

pozdrav, posaljite mi na mail cene pregleda i terapije za diskus herniju.

Ana Life (2020-09-08)

Postovana Jelena,

Nas Triton DTS je najsavremeniji nacin neoperativnog lecenja diskus hernije. Ono sto njega izdvaja od drugih modela je to sto nasa trakcija je sa kompjuterskom kontrolom spazma misica ili u prevodu, kontrola koja ne dozvoljava pocetak terapije ukoliko su misici oko kicme u spazmu (zgrceni) sto je kontraindikacija za pocetak tretmana. Ukoliko imate snimke kicme ponesite sa sobom ako budete dosli na pregled kod naseg fizijatra. Specijalisticki pregled lekara (cena poslata na e-mail) je prvi korak u lecenju. Na tom pregledu bi doktorka odredila terapiju, koju i koliko. Za odredjena stanja kicme koristi se triton, za odredjena skenirajuci laser i triton, kod trecih laser i ultrazvuk ili u zavisnosti od oporavka postepeno uvodjenje odredjenih terapija. Cena terapije na tritonu (cena poslata na e-mail), ono sto je najvaznije, terapiju odredjuje, programira, sve vreme nadzire i na kraju svake terapije dobijate izvestaj specijaliste. 
Pregled mozete zakazati pozivom na broj telefona 069-319-68-08. Ukoliko istog dana ostanete na terapiji na nasem Tritonu, pregled fizijatra je besplatan. 

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Tatjana (2020-07-22)

Postovani, imam discus herniu vrata i vrlo cesto imam glavobolje. Takodje imam jak bol od glave do sredine kicme kada glavu podignem na gore. Zanima me cena jednog tretmana i da li se radi dodatno "namestanje" vrata? Pozdrav!

Ana Life (2020-07-22)

 Postovana Tatjana,

Mi ne radimo kiropraktiku i namestanje vrata. Mi imamo DTS triton , skenitajuci laser i uktrazvuk koji eventualno mogu da pomognu u Vasem slucaju, ali je pre svega potrebno da dodjete na pregled kod naseg fizijatra ili ortopeda dr Miodraga Glisica, cena pregleda je (cena poslata na e-mail), kako bi lelari prepisali za koji ste vid terapije.
Pregled mozete zakazati na 069-319-68-08.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Aleksandra (2020-07-19)

Dekompresioni tretman kičme, šta podrazumeva vaša terapijska procedura, koje su cene i da li je potrebno doneti snimke. Magnetna rezonanca, skener.

Ana Life (2020-07-19)

 Postovana Aleksandra,

Nas Triton DTS je najsavremeniji nacin neoperativnog lecenja diskus hernije. Ono sto njega izdvaja od drugih modela je to sto nasa trakcija je sa kompjuterskom kontrolom spazma misica ili u prevodu, kontrola koja ne dozvoljava pocetak terapije ukoliko su misici oko kicme u spazmu (zgrceni) sto je kontraindikacija za pocetak tretmana. Ukoliko imate snimke kicme ponesite sa sobom ako budete dosli na pregled kod naseg fizijatra. Specijalisticki pregled lekara (cena poslata na e-mail) je prvi korak u lecenju. Na tom pregledu bi doktorka odredila terapiju, koju i koliko. Za odredjena stanja kicme koristi se triton, za odredjena skenirajuci laser i triton, kod trecih laser i ultrazvuk ili u zavisnosti od oporavka postepeno uvodjenje odredjenih terapija. i Cena terapije na tritonu (cena poslata na e-mail), ono sto je najvaznije, terapiju odredjuje, programira, sve vreme nadzire i na kraju svake terapije dobijate izvestaj specijaliste. U bolnici Analife ne odredjuje terapiju fizioterapeut (tehnicar) vec lekar fizijatar koji  jedini moze dati specijalisticki izvestaj. 
Pregled mozete zakazati pozivom na broj telefona 069-319-68-08. Ukoliko istog dana ostanete na terapiji na nasem Tritonu, pregled fizijatra je besplatan. 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

????? (2020-06-02)

Koja je cena tretmana( trakcije) i koliko cesto je treba raditi?

Ana Life (2020-06-02)

Postovana Vesna, 
tretmani na DTS trakciji koji mi u Analife je trakcija koja bez operacije najcesce vrlo uspesno resava probleme diskus hernije. 
Sve to pod uslovom da je pregled ortopeda iskljucio operaciju i predlozio trakciju
Nasa trakcija DTS je najsavremeniji aparat te vrste i razlikuje se od ostalih trakcija sto ima u svom kompjuteru ugradjen program koj ne dozvoljava da aparat rpocne rad ukoliko su misici oko kicme u spazmu. 
Prvi korak je pregled specijalisticki naseg fizijatra, ukoliko ostanete na tretmanu, specijalisticki pregled se ne naplacuje. Cena jednog tretmana je (cena poslata na e-mail). Koliko je potrebno zavisi od Vase bolesti. Nekome je dovoljno i 5 tretmana a neko je tak sa 20 tretmana uspeo da resi bolova u kicmi. 

S postovanjem
Analife
 

Vedna (2020-06-01)

Postovani, imala sam 7 trakcija u Lukovskoj Banji od 21-31.5. Ove godine. Kada ih mogu ponoviti u Vasoj klinici i koja je cena?Pozdrav

Ana Life (2020-06-01)

Postovana Vedrana,
Nas Triton DTS je najsavremeniji nacin neoperativnog lecenja diskus hernije. Ono sto njega izdvaja od drugih modela ke to sto nasa trakcija je sa kompjuterskom kontrolom spazma misica ili u prevodu, kontrola koja ne dozvoljava pocetak terapije ukoliko su misici oko kicme u spazmu (zgrceni) sto je kontraindikacija za pocetak tretmana. Ukoliko imate snimke kicme ponesite sa sobom ako budete dosli na pregled kod naseg fizijatra. Specijalisticki pregled lekara (cena poslata na e-mail) je prvi korak u lecenju. Na tom pregledu bi doktorka odredila terapiju, koju i koliko. Za odredjena stanja kicme koristi se triton, za odredjena skenirajuci laser i triton, kod trecih laser i ultrazvuk ili u zavisnosti od oporavka postepeno uvodjenje odredjenih terapija. i Cena terapije na tritonu (cena poslata na e-mail)ono sto je najvaznije, terapiju odredjuje, programira, sve vreme nadzire i na kraju svake terapije dobijate izvestaj specijaliste. U bolnici Analife ne odredjuje terapiju fizioterapeut (tehnicar) vec lekar fizijatarkoji  jedini moze dati specijalisticki izvestaj. 
Pregled mozete zakazati pozivom na broj telefona 069-319-68-08. Ukoliko istog dana ostanete na terapiji na nasem Tritonu, pregled fizijatra je besplatan. 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Nenad (2020-05-26)

Hteo sam da postavim samo par pitanja u vezi mog stanja. Imam trzajnu povredu vrata koja se desila dok sam spavao. I ona datira iz 2008me godine. Bolelo me je nekoliko dana jedva sam mogao da okrenem glavu na levo. U svakom slucaju da skratim vrat mi krcka pri pomeranjima, cesto nesto "cvrci" u njemu. Od skoro su prsti na desnoj ruci mali i domali blago cesto utrnuti (to je izavao jedan pad koji je to dodatno stanje pogorsao). U stojecem polozaju manje krcka a dok sedim pocelo je skoro stalno.. Imao sam i desetinu puta "Scintillating scotoma". Da li tu ista moze da se uradi i koje su prognoze? Hvala

Ana Life (2020-05-26)

 Postovani,

Ako zelite mozete da dodjete sa snimcima kod naseg ortopeda dr Miodraga Glisica,da se vidi o cemu je rec. Cena pregleda (cena poslata na e-mail) i pregled mozete zakazati na 069-319-68-08.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

ivan (2020-05-14)

cena jednog tretmana trakcije ?

Ana Life (2020-05-14)

Postovani Ivane, 
     
    Trakcija ili istezanje kicme na DTS trakciji je najbolji neoperativni tretman diskus hernije od vrata do repnih prsljenova. 
    Kao vlasnik govorim iz licnog iskustva
    Cena jednog tretmana (cena poslata na e-mail) , s tim sto u okviru prvog dolaska imate besplatan pregled fizijatra ukoliko odmah ostajete na tretmanu 

Vasa Analife
 

Aleksandar (2020-04-21)

Pozdrav imam diskus herniju na torakalnom delu kicme T5, zanima me da li moze da se leci spinalnom dekompresijom i da koja je cena termina?

Ana Life (2020-04-21)

Postovani Aleksandre,
Pre svega potrebno je da dodjete prvo na pregled, cena pregleda (cena poslata na e-mail), a ukoliko istog dana ostanete na terapiji, pregled Vam je gratis, a cena terapije na DTS Tritonu u trajanju od sat vremena(cena poslata na e-mail) 
Pregled mozete zakazati na 069-319-68-08.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

Jelena (2020-02-05)

Mda li imate iskistva sa rehabiitacijom osoba sa cerabralnom paralizom?

Ana Life (2020-02-05)

Postovana Jelena,
Pacijenti koji imaju cerebralnu paralizu, nisu za terapiju na nasim CPM robotima.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

Jelena (2019-12-13)

Poštovani, imam suženje i.v. prostora L5-S1 i degenerativne promene L2-5 uz protruziju i.v. diskusa paracentralno desno L3-4, napet anulus fibrozus, sužen spinalni kanal na 10mm. Nalaz NMR LS kičme(7.12.2019). Molim vas da mi odgovorite kolika je cena tretmana na trakcionom stolu?

Ana Life (2019-12-13)

Poštovana Jelena,
 specijalisticki pregled radiologa koja ce pogledati Vase snimke i ordinirati terapiju ako ste za DTS trakciju (cena poslata na e-mail). Ukoliko se odlučite da ostanete na terapiji, samo plaćate terapiju, cena jednog tretmana(cena poslata na e-mail). 
Zakazivanje telefonom 069 319 68 08

 S postovanjem Analife

Zoran (2019-12-12)

Pozdrav, imam problema sa diskus hernijom L4, L5 i S1. Interesuje me cena pregleda i cena tretmana. Unapred se zahvaljujem na odgovoru.

Ana Life (2019-12-12)

Poštovani Zorane,


Naš Triton DTS je najsavremeniji način neoperativnog lečenja diskus hernije. Ono što njega izdvaja od drugih modela ke to sto naša trakcija je sa kompjuterskom kontrolom spazma mišica ili u prevodu, kontrola koja ne dozvoljava početak terapije ukoliko su mišici oko kičme u spazmu ( zgrčeni) sto je kontraindikacija za pocetak tretmana. Ukoliko imate snimke kičme ponesite sa sobom ako budete došli na pregled kod našeg fizijatra . Specijalisticki pregled lekara (cena poslata na e-mail) je prvi korak u lecenju. Na tom pregledu bi doktorka odredila terapiju, koju i koliko. Za odredjena stanja kicme koristi se triton, za odredjena skenirajuci laser i triton, kod trecih laser i ultrazvuk ili u zavisnosti od oporavka postepeno uvodjenje odredjenih terapija. i Cena terapije na tritonu(cena poslata na e-mail) ono sto je najvažnije, terapiju odredjuje, programira, sve vreme nadzire i na kraju svake terapije dobijate izvestaj specijaliste. U bolnici Analife ne odredjuje terapiju fizioterapeut (tehnicar) vec lekar fizijatar  koji  jedini moze dati specijalisticki izvestaj. 
Pregled mozete zakazati pozivom na broj telefona 069-319-68-08. Ukoliko istog dana ostanete na terapiji na nasem Tritonu, pregled fizijatra je besplatan. 

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Mladen (2019-11-04)

Pozdrav...imam didkusherniju l4,l5,s1. Zanima me cena dekompresije ili već koje terapije i da li imate smeštaj za pacijente . Hvala

Ana Life (2019-11-04)

Poštovani Mladene,

Pre svega potrebno je da dodjete prvo na pregled, cena pregleda(cena poslata na e-mail), a ukoliko istog dana ostanete na terapiji ,pregled Vam je gratis, a cena terapije na DTS Tritonu u trajanju od sat vremena (cena poslata na e-mail)(cena poslata na e-mail) a skenirajuci laser u kombinaciji sa Tritonom (cena poslata na e-mail)
Pregled mozete zakazati na 069-319-68-08.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Bojana (2019-09-13)

Volela bih da zakazem pregled za mamu. Ima 84 godine i zali se na bolove.

Ana Life (2019-09-13)

Poštovani

Bolovi u kičmi i vratu se neivazivno leče najefikasnije Dekompresijom i Laserom. Analife bolnica ima najsavremenije lasere i dekompresijsku trakciju DTS Triton koja je pod strogom kontrolom . Pregledi se zakazuje na neki od telefona

S poštovanjem Analife

Igor (2019-09-04)

Imam problem sa kicmom, bolovi u donjem delu ledja i trne mi leva noga. Uradio sam snimanje na magnetnoj rezonanci i sa snimkom bio kod doktora na banjici koji mi je rekao da je pocetak diskus hernije, da nije za operaciju i da je potrebno krenuti sa fizikalnom terapijom i vezbama. Interesuje me da li se moze kod Vas krenuti sa terapijom i kolika je cena?

Ana Life (2019-09-04)

Postovani Igore,
Na osnovu opisa Vaseg stanja, kod Vas bi bila najbolja terapija na nasoj DTS Triton trakciji u kombinaciji sa Skenirajucim laserom.
Pre svega potrebno je da dodjete prvo na pregled,cena pregleda(cena poslata na e-mail), a ukoliko istog dana ostanete na terapiji ,pregled Vam je gratis, a cena terapije na DTS Tritonu u trajanju od sat vremena(cena poslata na e-mail) a skenirajuci laser u kombinaciji sa Tritonom je (cena poslata na e-mail)
Pregled mozete zakazati na 069-319-68-08.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

Zlatinka (2019-08-12)

Imam vec 5 godina proklema sa kicmo prtiskami 5i 7 prsljen zivac molvivas sta je potrebno da uradim ovi opste praksu lekari mi samo daju inkcije al nema poboljsanje

Ana Life (2019-08-12)

Poštovana Zlatinka,
Morate pre svega da uradite snimke kicme i da dodjete na pregled kod ortopeda i kod fizijatra. Cena specijalistickog pregleda ortopeda dr Miodraga Glisica (cena poslata na e-mail) a cena fizijatra takodje (cena poslata na e-mail). Doktori ce proceniti da li ste za neku vrstu fizikalne terapije npr. Triton ili pak za operaciju.
Ukoliko ste za fizikalnu terapiju na nasoj DTS Triton trakciji cena terapije u trajanu od 1h uz nadzor i programiranje naseg fizijatra (cena poslata na e-mail) i ukoliko istog dana kada odradite pregled uradite i terapiju pregles je besplatan.
Pregled mozete zakazati na 069-319-68-08.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Milan (2019-08-08)

Molim vas da me obavestite ili posaljete cene tretmana i pregleda kicme, imam bolove u lumbalnom delu kicme,?

Ana Life (2019-08-08)

Poštovani Milane, 
bolnica Analife u svom programu lečenja bolesti kičme poseduje najsavremenije aparate kao sto je DTS trakcija koja pod kontrolom kompjutera razvlači medju prsljenske prostore i dekompresijom uvlači disk na svoje mesto, smanjujući pritisak na išijadični nerv zbog koga imate bolove u lumalnom delu kičme. Rezultati su odlični. Terapija na robotu za kičmu (cena poslata na e-mail). Prvi dolazak kod lekara fizijatra se ne naplaćuje ukoliko ostanete isti dan na terapiji. Pored robota za kičmu koristi se i skenirajući laser, takodje jedinstven po modelu na našem prostoru. Cena lasera (cena poslata na e-mail). Sve se zakazuje telefonom 
S poštovanjem 
analifepacijent@gmail.com
 

Milena (2019-05-25)

Postovani ,molim vas da me obavestite koja je cena jednog tretmana lecenja disc.hernije lumbalnih prsljenova na aparatu Triton DTS?

Ana Life (2019-05-25)

Poštovana Milena,
Naš Triton DTS je najsavremeniji naćin neoperativnog lecenja diskus hernije. Ono što njega izdvaja od drugih modela je to sto nasa trakcija je sa kompjuterskom kontrolom spazma misica ili u prevodu, kontrola koja ne dozvoljava pocetak terapije ukoliko su misici oko kicme u spazmu ( zgrceni) sto je kontraindikacija za pocetak tretmana. Ukoliko imate snimke kicme ponesite sa sobom ako budete dosli na pregled kod naseg fizijatra . Specijalisticki pregled lekara (cena poslata na e-mail) prvi korak u lecenju. Na tom pregledu bi doktorka odredila terapiju, koju i koliko. Za odredjena stanja kicme koristi se triton, za odredjena skenirajuci laser i triton, kod trecih laser i ultrazvuk ili u zavisnosti od oporavka postepeno uvodjenje odredjenih terapija. i Cena terapije na tritonu (cena poslata na e-mail) ono sto je najvaznije, terapiju odredjuje, programira, sve vreme nadzire i na kraju svake terapije dobijate izvestaj specijaliste. U bolnici Analife ne odredjuje terapiju fizioterapeut (tehnicar) vec lekar fizijatar  koji  jedini moze dati specijalisticki izvestaj. 
Pregled mozete zakazati pozivom na broj telefona 069-319-68-08. Ukoliko istog dana ostanete na terapiji na nasem Tritonu, pregled fizijatra je besplatan. 

Srdačan pozdrav Vaša Analife
Opšta bolnica AnaLife

Nedžad (2019-01-25)

Poštovani, Možete li mi reći kolika je cijena pregleda kod doktora i kolika je cijena terapije za diskuherniju (ispao disk). Hvala lijepa.

Ana Life (2019-01-25)

 

Poštovani
neoperativni tretman koji je stvarno efikasan, tj. koji može “da vrati ispali disk.” je trakcija TRITON DTS. 

 

 Ovaj neoperativni tretman služi za lečenje bolesti kičme i vrata

  • spondiloze
  • spondiloartroze
  • discus hernije
  • akutnih bolova
  • spondilolisteze
  • kod kompresivnog preloma
  • posle povrede spinalnih korenova. 

 

Da bi smo Vam bilo sta konkretnije rekli putem e-maila, potrebno je da nam posaljete nalaze koje imate kod sebe,  ili jos bolje, da dodjete na specijalisticki pregled naseg lekara fizijatra 

Ukoliko ostanete isti dan na terapiji spec. pregled lekara se ne naplacuje

 

Za razliku od drugih vrsta trakcija , nasa trakcija TRITON DTS je  trakcija ali i dekompresija, koja svojim kompjuterskim programiranjem postize vakum koji moze da *vrati ispali disk*.

 

Za razliku od drugih modela trakcije, nasa trakcija TRIT)N DTS ima ugradjen EMG aparat koji ne dozvoljava trakciji da pocne sa radom dok se misici duž kičme ne opuste. Što je od presudne važnosti za dobar rezultat terapije. 

Cena jedne terapije na nasoj trakciji (cena poslata na e-mail)

 

S poštovanjem

Analife

Nedžad (2019-01-23)

Poštovani, Interesuje me cijena tretmana vraćanja ispalog diska. Za ostalo bi dogovorili. LP

Ana Life (2019-01-23)

Poštovani,

 neoperativni tretman koji je stvarno efikasan, tj. koji može “da vrati ispali disk.” je trakcija TRITON DTS. 

 

 Ovaj neoperativni tretman služi za lečenje bolesti kičme i vrata

  • spondiloze
  • spondiloartroze
  • discus hernije
  • akutnih bolova
  • spondilolisteze
  • kod kompresivnog preloma
  • posle povrede spinalnih korenova. 

 

Da bi smo Vam bilo sta konkretnije rekli putem e-maila, potrebno je da nam pošaljete nalaze koje imate kod sebe,  ili jos bolje, da dodjete na specijalistički pregled našeg lekara fizijatra. 

Ukoliko ostanete isti dan na terapiji spec. pregled lekara se ne naplaćuje

 

Za razliku od drugih vrsta trakcija , naša trakcija TRITON DTS je  trakcija ali i dekompresija, koja svojim kompjuterskim programiranjem postiže vakum koji može da *vrati ispali disk*.

 

Za razliku od drugih modela trakcije, nasa trakcija TRIT)N DTS ima ugradjen EMG aparat koji ne dozvoljava trakciji da pocne sa radom dok se misici duz kicme ne opuste. Što je od presudne važnosti za dobar rezultat terapije. 

Cena jedne terapije na našoj trakciji (cena poslata na e-mail)

 

 

S poštovanjem

Analife

Darko (2018-12-29)

Mozete li mi reci kod protruzije vratnih prsljenova ima li neka efikasna metoda i sta podrazumevate pod tim efikasna ...? Kao i cija je proizvodnja tog aparata kao i u kojoj se drzavi najvise primenjuje.. Hvala i pozdrav..

Ana Life (2018-12-29)

Poštovani Darko,
da bi ste dobili precizan odgovor, pošaljite nam nalaze i snimke kičme, magnetni snimak ili Rtg kičme. Ako mislite na terapiju DTS triton za kičmu. Cena terapije je
( cena poslata na e-mail ) jedan tretman. 

S poštovanjem 

Analife

Gordana (2018-12-26)

Molim Vas da mi posaljete cenu pregleda i cenu za DTK i kontakt telefon na koji mogu zakazati pregled.

Ana Life (2018-12-26)

Poštovana Gordana,

 

Nas Triton DTS je najsavremeniji način neoperativnog lečenja diskus hernije. Ono što njega izdvaja od drugih modela ke to što naša trakcija je sa kompjuterskom kontrolom spazma mišića ili u prevodu, kontrola koja ne dozvoljava početak terapije ukoliko su mišići oko kičme u spazmu ( zgrčeni) što je kontraindikacija za početak tretmana. Ukoliko imate snimke kičme ponesite sa sobom ako budete došli na pregled. Specijalistički pregled lekara ( cena poslata na e-mail )je prvi korak u lečenju. Na tom pregledu bi se odredila terapija, koja i koliko. Za odredjena stanja kičme koristi se triton, za odredjena skenirajući laser i triton, kod trećih laser i ultrazvuk ili u zavisnosti od oporavka postepeno uvodjenje odredjenih terapija i cena terapije na tritonu ( cena poslata na e-mail), ono sto je najvaznije, terapiju odredjuje, programira, sve vreme nadzire i na kraju svake terapije dobijate izveštaj specijaliste. U bolnici Analife ne odredjuje terapiju fizioterapeut (tehničar) već lekar fizijatar koji jedini može dati specijalistički izveštaj.

Pregled možete zakazati pozivom na broj telefona 069-319-68-08

Srdačan pozdrav Vaša Analife
 

Opšta bolnica AnaLife

Natasa (2018-11-09)

Da li radite vracanje atlasa laserom i koja je cena?

Ana Life (2018-11-09)

Poštovana Nataša,

Ne radimo te vrste intervencija.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Tanja (2018-11-06)

Poštovani, možete li mi dati bliže informacije (cena pregleda i terapija) za lečenje diskus hernije za mog supruga. U pitanju se protrozija diska L5-S1.Unapred hvala

Ana Life (2018-11-06)

Poštovana Tanja

Naš Triton DTS je najsavremeniji način neoperativnog lečenja diskus hernije. Ono što njega izdvaja od drugih modela je to što naša trakcija je sa kompjuterskom kontrolom spazma ćili u prevodu, kontrola koja ne dozvoljava početak terapije ukoliko su mišići oko kičme u spazmu ( zgrčeni) što je kontraindikacija za početak tretmana. Ukoliko imate snimke kičme ponesite sa sobom ako budete došli na pregled. Specijalistički pregled lekara (cena poslata na e-mail) je prvi korak u lečenju. Na tom pregledu bi se odredila terapiju, koju i koliko. Za odredjena stanja kičme koristi se triton, za odredjena skenirajući laser i triton, kod trećih laser i ultrazvuk ili u zavisnosti od oporavka postepeno uvodjenje odredjenih terapija. i Cena terapije na tritonu (cena poslata na e-mail), ono što je najvažnije, terapiju odredjuje, programira, sve vreme nadzire i na kraju svake terapije dobijate izveštaj specijaliste. U bolnici Analife ne odredjuje terapiju fizioterapeut (tehnicar) već lekar fizijatar koji jedini može dati specijalistički izveštaj.

 

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Misko (2018-08-15)

Potreban mi je tretmana dekompresijom u pitanju je diskus hernija vratnih prsljenova. Hvala

Ana Life (2018-08-15)

Postovani,
Praksa je  da dodjete na pregled kod nas i da ponesete sve sto imate od dokumentacije i snimaka. Cena pregleda (cena poslata na e-mail), odrediti da li je DTS Triton adekvatna terapija za Vas. Ukoliko se proceni da je kod Vas adekvatna terapija na  DTS Triton-Dekompresionoj trakcija, cena terapije koja traje sat vremena (cena poslata na e-mail) programiranje i stručni nadzor našeg fizijatra.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Milica (2018-08-15)

Poštovani u vratnom delu kičme osećam napetost i bol u vratu, koji se širi prema glavi ili rukama. Hvala!

Ana Life (2018-08-15)

Poštovana,

Potrebno je prvo da dodjete na pregled kod nas, cena pregleda (cena poslata na e-mail).
Na tom pregledu bi se odredilo za koju ste vrstu terapije.

 

S poštovanjem

Analife

vesna (2018-01-28)

molim za cenu tretmana dekompresijom u pitanju je diskus hernija vratnih prsljenova. hvala

Ana Life (2018-01-28)

Postovana,
Potrebno je prvo da dodjete na pregled kod nas i da ponesete sve sto imate od dokumentacije i snimaka. Cena pregleda (cena poslata na e-mail), gde ce se odrediti da li je DTS Triton adekvatna terapija za Vas. Ukoliko se proceni da je kod Vas adekvatna terapija na  DTS Triton-Dekompresionoj trakcija cena terapije koja traje sat vremena (cena poslata na e-mail)programiranje i strucni nadzor naseg fizijatra.
 
Srdacan pozdrav Vas Analife

 

Ana (2017-11-04)

Molim vas da mi pošaljete cenovnik terapie diskus hernie kičme, kao i vrata. Hvala!

Ana Life (2017-11-04)

Postovana,
Potrebno je prvo da dodjete na pregled kod nas, cena pregleda (cena poslata na e-mail). Na tom pregledu bi se odredilo za koju ste vrstu terapije. Naš specijalni sto za dekompresiju, (TRITON DTS),  odnosno, oslobađanje pritiska između pršljenova je do sada nabolji sto koji je napravila Američka firma ÄŒatanoga. Za razliku od ostalih u gradu,naš dekompresijski sto ima aparat koji meri da li je mišić u spazmu (zategnut) kada ne sme da se radi istezanje, odnosno dekompresija, jer će u tom slučaju rezultat biti loš. Aparat merenjem napona na površini mišića oko kičme jednostavno ne dozvoljava TRITONU da krene sa radom. Tek kada dođe do relaksacije mišiča, Triton DTS kreće da radi ono zašta je isprogramiran. Ovo je jedina neoperativna tehnika koja daje sjajne rezultate kada je diskus hernija u pitanju. Naš TRiton DTS je izvanredan i kod pacijenata koji nemaju diskus herniju, vać samo bolove u vratu ili leđima kao posledicu sedalnog načina života za kompjuterom, rečju za sve koji se ne kreću i ne vežbaju.
Dekompresiona terapija TRITONDTS  (cena poslata na e-mail)+ programiranje,nadzor i specijalisticki izvestaj nakon terapije, a ako se radi Skenirajuci laser u kombinaciji sa ultrazvucnom ili elektro terapijom (cena poslata na e-mail)po jednoj terapiji.
 
Srdacan pozdrav Vas Analife

 

Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Ponedeljak-petak od 09-20h
Subotom od 09-15h

Opšta Bolnica Analife
Skadarska 5
(Zemun), Beograd

bolnica@analife.rs zakazivanje