Uspešno ste prijavljeni na našu mailing listu. Hvala!
Vaš komentar je poslat na odobrenje administratora. Hvala!

Prim. dr Desanka Mitrović - specijalista za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju

Oblast: rehabilitacija CPM robotima, skenirajući laser DTS trakcija

Bolesti kičme i vrata

U Bolnici Analife uspešno lečimo mnoge bolesti kičme i vrata
 


 

Jedini neoperativni tretman koji je stvarno efikasan, može “da vrati ispali disk.” Bolnica Analife Vam omogućava da se rešite svih bolesti kod kičme i vrata us stručnu pomoć.

 

Ovaj neoperativni tretman služi za lečenje:

 • spondiloze
 • spondiloartroze
 • discus hernije
 • akutnih bolova
 • spondilolisteze
 • kod kompresivnog preloma
 • posle povrede spinalnih korenova
 

 

Razlike i prednosti TRITON DTS i ostalih trakcija

 
TRAKCIJA – SVE KOJE NISU TRITON DTS “TRITON DTS” –DEKOMPRESIONA I TRAKCIJA TERAPIJA
 • Jednostavna statička sila koja ima samo trakciju – razvlačenje bez dekompresije
 • Složena sila koja ima trakciju ali i dekompresiju.
  Ona svojim cikličnim fazama distrakcije i relaksacije postiže vakum koji može da “vrati ispali disk”
 • Jednostavna statička trakciona sila može da dovede do pojačanog spazma mišića i pojačanja bolova zbog konstantne težine opterećenja
 • Složena dekompresiona sila ne dovodi do pojačanog spazma mišića zbog stalne promene težine opterećenje
 • Na trakcijama sila opterećenja deluje na CEO segment lumbalnog ili vratnog dela kičme
 • Na Triton DTS opterećenje deluje na CEO segment ali i na samo JEDAN pršljen (disk) lumbalnog ili vratnog dela kičme
 • Pre početka razvlačenja ili trakcije NE postoji kontrola da li je mišić u spazmu (grču), samim tim može doći do velikih komplikacija kao reakcija na statičko rasterećenje
 • Pre početka dekompresije na TRITON DTS ugrađeni EMG aparat ne dozvoljava aparatu da počne sa radom dok se mišić ne opusti, samim tim se sprečava da dođe do bolnog grčenja mišića oko kičme
 • Pacijent može da leži samo na leđima, što je ponekad neizvodljivo zbog bolova.
 • Pacijent može da leži u za njega najpovoljnijem položaju : na leđima, na stomaku i na boku

 

Postavite pitanje ili komentar Komentari (16)Bojana (2019-09-13)

Volela bih da zakazem pregled za mamu. Ima 84 godine i zali se na bolove.

Ana Life (2019-09-13)

Poštovani

Bolovi u kičmi i vratu se neivazivno leče najefikasnije Dekompresijom i Laserom. Analife bolnica ima najsavremenije lasere i dekompresijsku trakciju DTS Triton koja je pod strogom kontrolom kompjutera koji programira nada dr Prim. Desanka Mitrović. Pregledi se zakazuje na neki od telefona

S poštovanjem Analife

Igor (2019-09-04)

Imam problem sa kicmom, bolovi u donjem delu ledja i trne mi leva noga. Uradio sam snimanje na magnetnoj rezonanci i sa snimkom bio kod doktora na banjici koji mi je rekao da je pocetak diskus hernije, da nije za operaciju i da je potrebno krenuti sa fizikalnom terapijom i vezbama. Interesuje me da li se moze kod Vas krenuti sa terapijom i kolika je cena?

Ana Life (2019-09-04)

Postovani Igore,
Na osnovu opisa Vaseg stanja, kod Vas bi bila najbolja terapija na nasoj DTS Triton trakciji u kombinaciji sa Skenirajucim laserom.
Pre svega potrebno je da dodjete prvo na pregled kod dr Desanke Mitrovic cena pregleda(cena poslata na e-mail), a ukoliko istog dana ostanete na terapiji ,pregled Vam je gratis, a cena terapije na DTS Tritonu u trajanju od sat vremena(cena poslata na e-mail) a skenirajuci laser u kombinaciji sa Tritonom je (cena poslata na e-mail)
Pregled mozete zakazati na 069-319-68-08.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

Zlatinka radu (2019-08-12)

Imam vec 5 godina proklema sa kicmo prtiskami 5i 7 prsljen zivac molvivas sta je potrebno da uradim ovi opste praksu lekari mi samo daju inkcije al nema poboljsanje

Ana Life (2019-08-12)

Poštovana Zlatinka,
Morate pre svega da uradite snim kicme i da dodjete na pregled kod ortopeda i kod fizijatra. Cena specijalistickog pregleda ortopeda dr Miodraga Glisica je(cena poslata na e-mail) a cena fizijatra dr Desanke Mitrovic takodje (cena poslata na e-mail). Doktori ce proceniti da li ste za neku vrstu fizikalne terapije npr. Triton ili pak za operaciju.
Ukoliko ste za fizikalnu terapiju na nasoj DTS Triton trakciji cena terapije u trajanu od 1h uz nadzor i programiranje naseg fizijatra (cena poslata na e-mail) i ukoliko istog dana kada odradite pregled uradite i terapiju pregles je besplatan.
Pregled mozete zakazati na 069-319-68-08.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Milan Jovi? (2019-08-08)

Molim vas da me obavestite ili posaljete cene tretmana i pregleda kicme, imam bolove u lumbalnom delu kicme,?

Ana Life (2019-08-08)

Poštovani Milane, 
bolnica Analife u svom programu lečenja bolesti kičme poseduje najsavremenije aparate kao sto je DTS trakcija koja pod kontrolom kompjutera razvlači medju prsljenske prostore i dekompresijom uvlači disk na svoje mesto, smanjujući pritisak na išijadični nerv zbog koga imate bolove u lumalnom delu kičme. Rezultati su odlični. Terapija na robotu za kičmu (cena poslata na e-mail). Prvi dolazak kod lekara fizijatra se ne naplaćuje ukoliko ostanete isti dan na terapiji. Pored robota za kičmu koristi se i skenirajući laser, takodje jedinstven po modelu na našem prostoru. Cena lasera (cena poslata na e-mail). Sve se zakazuje telefonom 
S poštovanjem 
analifepacijent@gmail.com
 

Milena Perovic (2019-05-25)

Postovani ,molim vas da me obavestite koja je cena jednog tretmana lecenja disc.hernije lumbalnih prsljenova na aparatu Triton DTS?

Ana Life (2019-05-25)

Poštovana Milena,
Naš Triton DTS je najsavremeniji naćin neoperativnog lecenja diskus hernije. Ono što njega izdvaja od drugih modela je to sto nasa trakcija je sa kompjuterskom kontrolom spazma misica ili u prevodu, kontrola koja ne dozvoljava pocetak terapije ukoliko su misici oko kicme u spazmu ( zgrceni) sto je kontraindikacija za pocetak tretmana. Ukoliko imate snimke kicme ponesite sa sobom ako budete dosli na pregled kod naseg fizijatra Prim. Dr Desanke Mitrovic. Specijalisticki pregled lekara (cena poslata na e-mail) prvi korak u lecenju. Na tom pregledu bi doktorka odredila terapiju, koju i koliko. Za odredjena stanja kicme koristi se triton, za odredjena skenirajuci laser i triton, kod trecih laser i ultrazvuk ili u zavisnosti od oporavka postepeno uvodjenje odredjenih terapija. i Cena terapije na tritonu (cena poslata na e-mail) ono sto je najvaznije, terapiju odredjuje, programira, sve vreme nadzire i na kraju svake terapije dobijate izvestaj specijaliste. U bolnici Analife ne odredjuje terapiju fizioterapeut (tehnicar) vec lekar fizijatar  koji  jedini moze dati specijalisticki izvestaj. 
Pregled mozete zakazati pozivom na broj telefona 069-319-68-08. Ukoliko istog dana ostanete na terapiji na nasem Tritonu, pregled fizijatra je besplatan. 

Srdačan pozdrav Vaša Analife
Opšta bolnica AnaLife

Nedžad (2019-01-25)

Poštovani, Možete li mi reći kolika je cijena pregleda kod doktora i kolika je cijena terapije za diskuherniju (ispao disk). Hvala lijepa.

Ana Life (2019-01-25)

 

Poštovani
neoperativni tretman koji je stvarno efikasan, tj. koji može “da vrati ispali disk.” je trakcija TRITON DTS. 

 

 Ovaj neoperativni tretman služi za lečenje bolesti kičme i vrata

 • spondiloze
 • spondiloartroze
 • discus hernije
 • akutnih bolova
 • spondilolisteze
 • kod kompresivnog preloma
 • posle povrede spinalnih korenova. 

 

Da bi smo Vam bilo sta konkretnije rekli putem e-maila, potrebno je da nam posaljete nalaze koje imate kod sebe,  ili jos bolje, da dodjete na specijalisticki pregled naseg lekara fizjatra 

Ukoliko ostanete isti dan na terapiji spec. pregled lekara se ne naplacuje

 

Za razliku od drugih vrsta trakcija , nasa trakcija TRITON DTS je  trakcija ali i dekompresija, koja svojim kompjuterskim programiranjem postize vakum koji moze da *vrati ispali disk*.

 

Za razliku od drugih modela trakcije, nasa trakcija TRIT)N DTS ima ugradjen EMG aparat koji ne dozvoljava trakciji da pocne sa radom dok se misici duž kičme ne opuste. Što je od presudne važnosti za dobar rezultat terapije. 

 

Kompletna terapija se obavlja pod kontrolom našeg doktora Prim. dr Desanke Mitrovic. 


 

Cena jedne terapije na nasoj trakciji (cena poslata na e-mail)

 

S poštovanjem

Analife

Nedžad (2019-01-23)

Poštovani, Interesuje me cijena tretmana vraćanja ispalog diska. Za ostalo bi dogovorili. LP

Ana Life (2019-01-23)

Poštovani,

 neoperativni tretman koji je stvarno efikasan, tj. koji može “da vrati ispali disk.” je trakcija TRITON DTS. 

 

 Ovaj neoperativni tretman služi za lečenje bolesti kičme i vrata

 • spondiloze
 • spondiloartroze
 • discus hernije
 • akutnih bolova
 • spondilolisteze
 • kod kompresivnog preloma
 • posle povrede spinalnih korenova. 

 

Da bi smo Vam bilo sta konkretnije rekli putem e-maila, potrebno je da nam pošaljete nalaze koje imate kod sebe,  ili jos bolje, da dodjete na specijalistički pregled našeg lekara fizijatra. 

Ukoliko ostanete isti dan na terapiji spec. pregled lekara se ne naplaćuje

 

Za razliku od drugih vrsta trakcija , naša trakcija TRITON DTS je  trakcija ali i dekompresija, koja svojim kompjuterskim programiranjem postiže vakum koji može da *vrati ispali disk*.

 

Za razliku od drugih modela trakcije, nasa trakcija TRIT)N DTS ima ugradjen EMG aparat koji ne dozvoljava trakciji da pocne sa radom dok se misici duz kicme ne opuste. Što je od presudne važnosti za dobar rezultat terapije. 

 

Kompletna terapija se obavlja pod kontrolom našeg doktora Prim. dr Desanke Mitrovic. 


 

Cena jedne terapije na našoj trakciji (cena poslata na e-mail)

 

 

S poštovanjem

Analife

Darko M. (2018-12-29)

Mozete li mi reci kod protruzije vratnih prsljenova ima li neka efikasna metoda i sta podrazumevate pod tim efikasna ...? Kao i cija je proizvodnja tog aparata kao i u kojoj se drzavi najvise primenjuje.. Hvala i pozdrav..

Ana Life (2018-12-29)

Poštovani Darko,
da bi ste dobili precizan odgovor, pošaljite nam nalaze i snimke kičme, magnetni snimak ili Rtg kičme. Ako mislite na terapiju DTS triton za kičmu. Cena terapije je
( cena poslata na e-mail ) jedan tretman. 

S poštovanjem 

Analife

Gordana (2018-12-26)

Molim Vas da mi posaljete cenu pregleda i cenu za DTK i kontakt telefon na koji mogu zakazati pregled.

Ana Life (2018-12-26)

Poštovana Gordana,

 

Nas Triton DTS je najsavremeniji način neoperativnog lečenja diskus hernije. Ono što njega izdvaja od drugih modela ke to što naša trakcija je sa kompjuterskom kontrolom spazma mišića ili u prevodu, kontrola koja ne dozvoljava početak terapije ukoliko su mišići oko kičme u spazmu ( zgrčeni) što je kontraindikacija za početak tretmana. Ukoliko imate snimke kičme ponesite sa sobom ako budete došli na pregled kod našeg fizijatra Prim. Dr Desanke Mitrović. Specijalistički pregled lekara ( cena poslata na e-mail )je prvi korak u lečenju. Na tom pregledu bi doktorka odredila terapiju, koju i koliko. Za odredjena stanja kičme koristi se triton, za odredjena skenirajući laser i triton, kod trećih laser i ultrazvuk ili u zavisnosti od oporavka postepeno uvodjenje odredjenih terapija i cena terapije na tritonu ( cena poslata na e-mail), ono sto je najvaznije, terapiju odredjuje, programira, sve vreme nadzire i na kraju svake terapije dobijate izveštaj specijaliste. U bolnici Analife ne odredjuje terapiju fizioterapeut (tehničar) već lekar fizijatar koji jedini može dati specijalistički izveštaj.

Pregled možete zakazati pozivom na broj telefona 069-319-68-08

Srdačan pozdrav Vaša Analife
 

Opšta bolnica AnaLife

Nevena Jovanovic (2018-11-13)

Molim vas posaljite mi cenu za DTK i kontakt gde mogu zakazati pregled

Ana Life (2018-11-13)

Poštovana Nevena,
predpostavljam da je štamparska greška i da ste mislili na masinu DTS Triton ili kompjuterska trakcija ili robot za kičmu, kako god. Nas TRITON DTS je do sada najusavršeniji  neoperativni tretman koji je stvarno efikasan, može “da vrati ispali disk.” Bolnica Analife Vam omogućava da se rešite  bolesti kod kičme i vrata uz stručnu pomoć.

 

Ovaj neoperativni tretman služi za lečenje:

 • spondiloze
 • spondiloartroze
 • discus hernije
 • akutnih bolova
 • spondilolisteze
 • kod kompresivnog preloma
 • posle povrede spinalnih korenova
 • Ukoliko je kod Vas postavljena neka od ovih dijagnoza ili vas jednostavno samo boli kičma ili vrat, prvi korak je specijalistički pregled naseg lekara fizijatra (cena poslata na e-mail). Sa sobom ponesite sve snimke i nalaze ukoliko imate. Pregled se zakazuje na neki od naših telefona 011 319 68 08 ili 069 319 68 08
 • Pročitajte razlike između trakcija i TRITON DTS 
 • Cena jednog tretmana                                                                                                                                                                                                                            

     
 

 

Razlike i prednosti TRITON DTS i ostalih trakcija

 

TRAKCIJA – SVE KOJE NISU TRITON DTS

“TRITON DTS” –DEKOMPRESIONA I TRAKCIJA TERAPIJA

 • Jednostavna statička sila koja ima samo trakciju – razvlačenje bez dekompresije
 • Složena sila koja ima trakciju ali i dekompresiju.
  Ona svojim cikličnim fazama distrakcije i relaksacije postiže vakum koji može da “vrati ispali disk”
 • Jednostavna statička trakciona sila može da dovede do pojačanog spazma mišića i pojačanja bolova zbog konstantne težine opterećenja
 • Složena dekompresiona sila ne dovodi do pojačanog spazma mišića zbog stalne promene težine opterećenje
 • Na trakcijama sila opterećenja deluje na CEO segment lumbalnog ili vratnog dela kičme
 • Na Triton DTS opterećenje deluje na CEO segment ali i na samo JEDAN pršljen (disk) lumbalnog ili vratnog dela kičme
 • Pre početka razvlačenja ili trakcije NE postoji kontrola da li je mišić u spazmu (grču), samim tim može doći do velikih komplikacija kao reakcija na statičko rasterećenje
 • Pre početka dekompresije na TRITON DTS ugrađeni EMG aparat ne dozvoljava aparatu da počne sa radom dok se mišić ne opusti, samim tim se sprečava da dođe do bolnog grčenja mišića oko kičme
 • Pacijent može da leži samo na leđima, što je ponekad neizvodljivo zbog bolova.
 • Pacijent može da leži u za njega najpovoljnijem položaju : na leđima, na stomaku i na boku

 

Natasa Nikolic (2018-11-09)

Da li radite vracanje atlasa laserom i koja je cena?

Ana Life (2018-11-09)

Poštovana Nataša,

Ne radimo te vrste intervencija.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Tanja (2018-11-06)

Poštovani, možete li mi dati bliže informacije (cena pregleda i terapija) za lečenje diskus hernije za mog supruga. U pitanju se protrozija diska L5-S1.Unapred hvala

Ana Life (2018-11-06)

Poštovana Tanja

Naš Triton DTS je najsavremeniji način neoperativnog lečenja diskus hernije. Ono što njega izdvaja od drugih modela je to što naša trakcija je sa kompjuterskom kontrolom spazma ćili u prevodu, kontrola koja ne dozvoljava početak terapije ukoliko su mišići oko kičme u spazmu ( zgrčeni) što je kontraindikacija za početak tretmana. Ukoliko imate snimke kičme ponesite sa sobom ako budete došli na pregled kod našeg fizijatra Prim. Dr Desanke Mitrović. Specijalistički pregled lekara (cena poslata na e-mail) je prvi korak u lečenju. Na tom pregledu bi doktorka odredila terapiju, koju i koliko. Za odredjena stanja kičme koristi se triton, za odredjena skenirajući laser i triton, kod trećih laser i ultrazvuk ili u zavisnosti od oporavka postepeno uvodjenje odredjenih terapija. i Cena terapije na tritonu (cena poslata na e-mail), ono što je najvažnije, terapiju odredjuje, programira, sve vreme nadzire i na kraju svake terapije dobijate izveštaj specijaliste. U bolnici Analife ne odredjuje terapiju fizioterapeut (tehnicar) već lekar fizijatar koji jedini može dati specijalistički izveštaj.

 

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Misko (2018-08-15)

Potreban mi je tretmana dekompresijom u pitanju je diskus hernija vratnih prsljenova. Hvala

Ana Life (2018-08-15)

Postovani,
Praksa je  da dodjete na pregled kod našeg fizijatra prim. dr Desanke Mitrović i da ponesete sve sto imate od dokumentacije i snimaka. Cena pregleda (cena poslata na e-mail), gde će dr Mitrović odrediti da li je DTS Triton adekvatna teradpija za Vas. Ukoliko doktorka proceni da je kod Vas adekvatna terapija na  DTS Triton-Dekompresionoj trakcija, cena terapije koja traje sat vremena (cena poslata na e-mail) programiranje i stručni nadzor našeg fizijatra.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Milica (2018-08-15)

Poštovani u vratnom delu kičme osećam napetost i bol u vratu, koji se širi prema glavi ili rukama. Hvala!

Ana Life (2018-08-15)

Poštovana,

Potrebno je prvo da dodjete na pregled kod našeg fizijatra prim. dr Desanke Mitrović, cena pregleda (cena poslata na e-mail). Na tom pregledu bi se odredilo za koju ste vrstu terapije.
 

S poštovanjem

Analife

vesna simic (2018-01-28)

molim za cenu tretmana dekompresijom u pitanju je diskus hernija vratnih prsljenova. hvala

Ana Life (2018-01-28)

Postovana,
Potrebno je prvo da dodjete na pregled kod naseg fizijatra prim dr Desanke Mitrović i da ponesete sve sto imate od dokumentacije i snimaka. Cena pregelda (cena poslata na e-mail), gde ce dr Mitrović odrediti da li je DTS Triton adekvatna teradpija za Vas. Ukoliko doktorka proceni da je kod Vas adekvatna terapija na  DTS Triton-Dekompresionoj trakcija   cena terapije koja traje sat vremena (cena poslata na e-mail)programiranje i strucni nadzor naseg fizijatra.
 
Srdacan pozdrav Vas Analife

 

Ana (2017-11-04)

Molim vas da mi pošaljete cenovnik terapie diskus hernie kičme, kao i vrata. Hvala!

Ana Life (2017-11-04)

Postovana,
Potrebno je prvo da dodjete na pregled kod naseg fizijatra prim dr Desanke Mitrovic, cena pregleda (cena poslata na e-mail). Na tom pregledu bi se odredilo ya koju ste vrstu terapije. Naš specijalni sto za dekompresiju, (TRITON DTS),  odnosno, oslobađanje pritiska između pršljenova je do sada nabolji sto koji je napravila Američka firma ÄŒatanoga. Za razliku od ostalih u gradu,, naš dekompresijski sto ima aparat koji meri da li je mišić u spazmu (zategnut) kada ne sme da se radi istezanje, odnosno dekompresija, jer će u tom slučaju rezultat biti loš. Aparat merenjem napona na površini mišića oko kičme jednostavno ne dozvoljava  TRITONU da krene sa radom. Tek kada dođe do relaksacije mišiča, Triton DTS kreće da radi ono zašta je isprogramiran. Ovo je jedina neoperativna tehnika koja daje sjajne rezultate kada je diskus hernija u pitanju. Naš TRiton DTS je izvanredan i kod pacijenata koji nemaju diskus herniju, vać samo bolove u vratu ili leđima kao posledicu sedalnog načina života za kompjuterom, rečju za sve koji se ne kreću i ne vežbaju.
Dekompresiona terapija TRITONDTS  (cena poslata na e-mail)+ programiranje,nadzor i specijalisticki izvestaj nakon terapije, a ako se radi Skenirajuci laser u kombinaciji sa ultrazvucnom ili elektro terapijom (cena poslata na e-mail)po jednoj terapiji.
 
Srdacan pozdrav Vas Analife

 

 

Finansiranje i Kreditiranje

Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Načini Plaćanja

Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Zakazivanje pregleda

Ponedeljak-petak od 09-20h
Subotom od 09-15h

Adresa

Opšta Bolnica Analife
Skadarska 5
(Zemun), Beograd

bolnica@analife.rs zakazivanje