Uspešno ste prijavljeni na našu mailing listu. Hvala!
Vaš komentar je poslat na odobrenje administratora. Hvala!

Pitajte Doktora

Pitajte Doktora

 

 

Pitajte Doktora je za slučaj ako niste dobili dovoljno informacija na našem sajtu.

 

Poštovani,

 

Cilj bolnice Analife je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Šta radimo, kakvu vrstu lečenja i po kojoj ceni mozete dobiti kod nas.

 

Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentarisati zdravstveni nalazi koji nisu obavljeni u našoj kući.

To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

 

Vaša Analife

Postavite pitanje ili komentar Komentari (23)
Bojan (2021-11-14)

Pozdrav ,zanima me da li radite operaciju vilice,tj za osobe koje imaju usku vilicu a hteli bi da prosire da li postoji neki vid operacije ili ugradnje impanta? Ako moze okvirna cena na email. Hvala

Ana Life (2021-11-14)

Postovani Bojane,

Ne radimo te vrste operacija.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Vladimir (2021-10-25)

Pistovani, Molim za cenu operacije CAT EYES.Bar okvirno ako ne moze tacnan iznos.Unapred zahvalan na odgovoru

Ana Life (2021-10-25)

Postovani Vladimire,

Mi ne radimo operaciju cat eyes , mi radimo samo operaciju Brow lift kojom se delimicno moze postici rezultat Brow lift.

Brow lift - podizanje obrva je intervencija koja sa malim rezom koji se pravi u kosi (ne vidljiv) rešava problem spustenosti tkiva obrva, smejalica. Namenjana svim onima koji imaju spuštene obrve daju ljut, namršten ili umoran izraz lica ili pak zele da diskretno iskose oci. Intervencija se radi u analgosedaciji(cena poslata na e-mail) U cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa,RTG snimak pluca sa nalazom radiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Sto se oporavka tice prva tri, cetiri dana rastu otoci i modrice, zatim krecu da se povlace, modrice mogu da zaostanu i oko 10-tak dana , a neki minimalni otok i do 2-3 nedelje. Konci se skidaju nakon 12-14 dana od operacije. Pranje kose moguce je nakon 3 dana od operacije. Ako zelite mozete doci na besplatnu konsultaciju kod Dr Arsica.
Konsultaciju i operaciju mozete zakazati na 063322698 sestra Sanja.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Tijana (2021-10-06)

Dobro jutro. Interesuje me koja je cena povećanja grudi implantima? Imam 30 godina, majka sam dvoje dece od 9 i 8 godina. Da li je postoji mogućnost, da pošaljem slike na mail i da dr Arsić pogleda pa da dobijem odgovor koja bi to cena bila i naravno sta bi mi on preporučio što se tiče veličine? Ne bih mnogo velike a opet ni mnogo male. U svakom slučaju volela bih što prirodniji oblik dojki. Hvala unapred na odgovoru. S poštovanjem, Tijana

Ana Life (2021-10-06)

Postovana Tijana

Prvi korak je da nam posaljete fotografije Vasih grudi na e-mail dr Arsica bolnica@analife.rs kako bi doktor video sta je potrebno da se odradi.
Ukoliko se radi  o malim grudima gde je potrebno samo povecanje implantima, bez podizanja, mi radimo operaciju Motiva i Mentor implantima. Dr Arsic koristi najsavremeniju tehniku za plasiranje implanata to je dual plane (ispod misica) cena operacije je promotivna(cena poslata na e-mail), ali ukoliko je potrebno i podizanje grudi uz augmentaciju cena je veca.
Ukoliko se koriste anatomski implanti
(cena poslata na e-mail)

U cene nasih operacija uracunata preoperativna priprema( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+specijalni grudnjak bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. Vase bi bilo da uradite ultrazvuk grudi i odredjeni spisak analiza krvi, urina i testa na covid19.
U bolnici ostajete jednu noc, nakon dve nedelje od operacije skidaju se konci, a prva kontrola je 3-4 dana nakon operacije.
Konsultaciju i operaciju mozete zakazati telefonom na 0038163322698 sestra Sanja 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Aida (2021-09-30)

Postovani , interesuje me cena operacije cat eyes sa blefaroplastikom gornjih kapaka .lp

Ana Life (2021-09-30)

 Postovana Aida,

Mi ne radimo operaciju cat eyes, radimo samo brow lift kojom moze delimicno da se postigne taj rezultat. Takodje operacija brow lift i operacija kapaka nikada se ne rade u istom aktu,vec se rade odvojeno.

Brow lift - podizanje obrva je intervencija koja sa malim rezom koji se pravi u kosi (ne vidljiv) rešava problem spustenosti tkiva obrva, smejalica. Namenjana svim onima koji imaju spuštene obrve daju ljut, namršten ili umoran izraz lica ili pak zele da iskose oci. Intervencija se radi u analgosedaciji (cena poslata na e-mail) .Operacija gornjih kapak u lokalnoj anesteziji je 700e. U cene je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa,RTG snimak pluca sa nalazom radiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Sto se oporavka tice prva tri, cetiri dana rastu otoci i modrice, zatim krecu da se povlace, modrice mogu da zaostanu i oko 10-tak dana , a neki minimalni otok i do 2-3 nedelje. Konci se skidaju nakon 12-14 dana od operacije. Pranje kose moguce je nakon 3 dana od operacije. Ako zelite mozete doci na besplatnu konsultaciju kod Dr Arsica. Konsultaciju i operaciju mozete zakazati na 063322698 sestra Sanja.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Milena (2021-09-28)

Postovani, Imam 33 godine i pre dva meseca sam rodila drugo dete (u manje od dve godine), nekoliko regija na licu deluje mi kao da je ostarilo 10 godina u poslednje 2 a neke su mi oduvek bile 'slaba tacka' (imam mali podvaljak koji izgleda dosta vece jer inace imam dosta ravno lice, slabo izrazene jagodice i uvucenu bradu i vilicu, a problem mi je i nos koji je osim sto ima blagu devijaciju malo duzi nego sto zelim i ima grbicu). Volela bih ako je moguce sve 'probleme' koje vidim na licu da resim najednom. Meni kao laiku najkorisnije se cini masni graft na delovima lica koji su se 'istopili' (jagodice, gornja usna, nazolabijalne bore, brada i vilica), rinoplastika i eventualno zatezanje kapaka ili liposukcija podvaljka. Ukoliko je ikako moguce, volela bih sto vise sitnih intervencija najednom. Takodje, ne zelim da bude previse ocigledno (osim mozda u slucaju nosa) sta je 'radjeno' na meni ali da ukupan izgled mog lica bude poboljsan. Koji skup intervencija mi Vi preporucujete? Koliku cenu mogu da ocekujem? Sta preporucujete za uporno ispupcenje na stomaku posle 2 carska reza? I Kada preporucujete da je najbolje vreme za sve ovo (s obzirom da sam u procesu vracanja na svoju kilazu a i bar jos 4 meseca nameravam da dojim bebu)? Hvala unapred na odgovoru

Ana Life (2021-09-28)

Postovana,

Prvi korak je da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica i sa doktorom da porazgovarate o svemu.

Konsultaciju mozete zakazati telefonom na 063322698 sestra Sanja.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Dana (2021-08-10)

Interesuje me cena hirurškog uklanjanja himena? Hvala

Ana Life (2021-08-10)

Postovana Dano,

Rupturu himena radi dr Arsic,  intervencija se radi u analgosedaciji (blaga vrsta anestezije ) Intervenciju izvodi nas plasticni hirurg dr Arsic Velisa. I cena intervencije(cena poslata na e-mail)u cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema, osim odredjenih laboratorijskih analiza krvi,urina i testa na covid  ,koje bi ste Vi odradilii. Ako ste zainteresovani za intervenciju mozete se javiti na 063322698 sestra Sanja

Srdacan pozdrav Analife
 

Andjela (2021-07-15)

Postovani, zanima me u kojim slucajevima ne bi trebalo da se radi operacija uvecanja grudi (npr anemicnost, i slicno), koliko nakon operacije ne bi trebalo da se planira trudnoca i jel postoji neki mesec/godisnje doba kada je najbolje za tu operaciju obzirom da neke koje poznajem preporucuju iskljucivo neko hladnije vreme? Hvala Srdacno

Ana Life (2021-07-15)

:Postovana Andjela,

Sto se tice vremena mi imamo dosta operacija i leti i zimi u sutini ako se pridrzavate nasih saveta , oporavak je isti. Ukoliko ste anemicni uslov je da popravite krvnu sliku i da svi parametri budu u granicama normale kako bi ste mogli da se operisete. Sto se tice trudnoce savet je najmanje  3-6 meseci da ne planirate trudnocu, kako bi ste se lepo i kompletno oporavili od operacije, ali ako se desi da ostanete trudni nista se nece desiti. Ukoliko zeite mozete da zakazete besplatan pregled kod dr Arsica na 063322698 sestra Sanja.

Srdacan pozdrav Vasa Analife 
 

Saška (2021-07-06)

Poštovani, Interesuje me da li Dr. Arsić u svoje usluge ubraja i smanjenje brade, da budem preciznija kosti brade? Ali ne genioplastiku, tj. velike ispravke, već samo blago smanjenje izraženosti brade?

Ana Life (2021-07-06)

Postovana Saska,

Ne radimo te vrste operacija.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Nika (2021-06-12)

Postovani, Imam blazi oblik trombocitopenije (krecu se od 90-150). Radila bih radiotalasni lifting i limfnu drenazu. Da li su ovi tretmani za mene bezbedni? Hvala Vam.

Ana Life (2021-06-12)

Postovana Nika,

Morate to da proverite sa lekarom koji bi Vam radio intervenciju.
Mi ne radimo te tretmane, tako da ne mozemo da Vam damo adekvatan odgovor. 

Srdacan pozdrav Vasa Analife 
 

Marija (2021-05-12)

Dobar dan, zanima me da li bi rinoplastija promenila funkcionisanje misica koji moj nos vuce na dole kada se smejem? Kao i koja je cena ove procedure u vasoj klinici. Hvala unapred. ❤️

Ana Life (2021-05-12)

Postovana Marija,

Operacijom nosa menja se iskljucivo oblik nos i vrsi se korekcija unutrasnjih struktura nosa.

Operaciju  nosa  radi dr Arsic, doktor  operaciju radi otvorenim pristupom  i radi najsavremenijim Graft tehnikama.
Cena operacije je sada promotivna(cena poslata na e-mail)
U cenu operacije uracunata je kompletna preoperativna priprema  ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole.  Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica. 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

ivanka (2021-03-29)

Pitanje prilikom velike nužde stolica dođe do čmara i on nemože da se otvori šta je tu u pitanju

Ana Life (2021-03-29)

Poštovana Ivanka,

Problem koji navodite može biti posledica mnogih stanja (rektocela, spazam sfinktera, analna fisura, stenoza anusa, anizmus, benigne i maligne promene itd.).
O čemu se zapravo radi mogao  bih da se izjasnim tek nakon pregleda. Cena osnovnog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva telefona:
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult).

Redovni termini za preglede su ponedeljkom i četvrtkom.  


Pozdrav,
Dr Aleksandar Šepetkovski
Specijalista opšte hirurgije – proktolog
 

Milica (2021-03-28)

Poštovani, Interesuje me cena operacije gornjih kapaka. Pozdrav, Milica

Ana Life (2021-03-28)

Postovana Milice,

Kada je rec o korekciji gornjih kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji.
Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan.
Cena korekcije gornjih kapaka(cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole.
 Vase bi bilo samo da odradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza. 
Ukoliko se odlucite za operaciju mozete je zakazati telefonom na 063322698 sestra Sanja.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Danijela (2021-02-18)

Dobar dan, interesujeme operacija zamena implantata i podizanje grudih, i Lipotransfer sa stomaka, struka i butina za uvecanje zadnjice? Koliko bi me sve kostalo u vasoj klinici sa svim pregledima? Hvala vam unapred Srdacan pozdrav

Ana Life (2021-02-18)

Postovana Danijela ,
Molimo Vas da nam posaljete fotografije Vasih grudi, kao i regija odakle bi ste zeleli da se uzme mast za transplantaciju i naravno regiju zadnjice na email dr Arsica bolnica@analife.rs.
Ove operacije morale bi da se rade odvojeno , jer su kompleksne i obimne.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

Jelena (2021-02-06)

Poštovani, zanima me cena zatezanja gornjih kapaka. Hvala.

Ana Life (2021-02-06)

 Postovana Jelena,

Korekciju gornjih kapaka radi nas plasticni, rekonstruktivni i estetski hirurg dr Arsic.
Kada je rec o korekciji gornjih kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji.
Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan.
Cena korekcije gornjih kapaka u lokalnoj ansetziji (cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu:  EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole.
 Vase bi bilo samo da odradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza krvi, urina i test na Covid19.  
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, koju mozete zakazati na 063322698 sestra Sanja

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

stefan (2021-01-30)

Postovanje, imao sam neke bolove u desnom delu stomaka krajem 2019, ispod desnog rebra, otisao sam na ultra zvuk abdomena de mi je receno da imam blago masnu jetru i dva polipa na zucnoj kesi. Malom regulacijom ishrane i povecanjem fizicke aktivnosti bolovi su prestali sve do kraja 2020, kad su krenuli ponovo neki stomacni problemi. Odma da naglasim da to nisu bolovi da ne mogu da izdrzim ili da ih osecam uopste, uglavnom su to nelagodnosti u stomaku, diskomfort. Otisao sam kod gastroenoterologa, i rezultati ultrazvuka su bili isti kao pre godinu dana. Retko kad imam mucnine, bas retko, ponekad imam gorusicu tj kiselinu, nista jaku al desi se ponekad, nemam povracanja, stolica je normalna, krvna slika je uredna osim jetre koja malo ispida iz parametra, nemam osecaj sitosti nakon unosa malih kolicina hrane i imam veliku kolicinu gasova( vetrovi, podrigivanje). Zanima me sta moze biti, najgora mi je panika koju mi stvara ovaj problem jer malo kad listam po internetu odma me uspanici. Hvala   

Ana Life (2021-01-30)

 Postovani Stefane,

Ukoliko imate bilo kakav problem i sumnje, molimo Vas javite se Vasem lekaru kako bi Vas uputio kod odgovarajuceg specijaliste, da se vidi o cemu je rec.
 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 
 

AnesaP (2020-12-29)

Poštovani doktore, Da li se mozda bavite operisanjem koznih promena nastalih zbog neurofibromatoze? Hvala unapred na odgovoru.

Ana Life (2020-12-29)

 Postovana Anesa, 

Ne radimo te vrste operacija. 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Marina (2020-12-12)

Postovani doktore Arsicu, interesuje me koji je vremenski period koji mora da prodje izmedju uvecanja grudi i trudnoce? I naravno cena uvecanja. Hvala vam puno

Ana Life (2020-12-12)

Postovana Marina,

Dr Arsic nas plasticni , rekonstruktivni i estetski hirurg radi operaciju povecanja grudi.
Mi  povecanje grudi radimo  Motiva i Mentor implantima  i doktor koristi najsavremeniju tehniku za plasiranje implanata to je dual plane (ispod misica) cena operacije (cena poslata na e-mail) 
u cenu je uracunata preoperativna priprema:
 - RTG pluća sa nalazom radiologa, 
 -  EKG pregled srca,
 -  pregled interniste kardiologa, 
 -  pregled anesteziologa, 
 -  kontrolna krvna slika
 -  specijalni grudnjak 
 -  bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole.
Vase bi bilo da uradite ultrazvuk grudi i odredjeni spisak analiza krvi, urina i testa na covid19.
U bolnici se ostaje jedu noc. Nakon dve nedelje od operacije skidaju se konci.
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsića. 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Alexandra (2020-11-16)

Postovani G. Arsic Interesuje me da li ste vi radili Maju Marinkovic? Ako jeste svaka cast vi ste umetnik. I ja bih htelanda me sredite.? Sta se sa operacijom nosa moze sve kombinovati. Hvala na odgovoru unapred. S‘ postovanjem Alexandra

Ana Life (2020-11-16)

 Postovana Aleksandra,

Dr Arsic operaciju nosa  radi otvorenom tehnikom (open approach rhinoplasty ) i radi najsavremenijim Graft tehnikama. Cena operacije je sada promotivna(cena poslata na e-mail) U cenu operacije uracunata je kompletna preoperativna priprema  ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+   bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. Vase bi bilo da odradite odrejdeni spisak analiza krvi i urina. Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica. 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Andra (2020-11-05)

Volela bih da skinem tetovazu (crvene boje) sa zadnjice -srednje velicine.U 8 mesecu trudnoce sam.Operacija bi bila na moju odgovornost.Pre mesec dana sam imala operaciju korena zuba(vise zuba) i primala sam anesteziju.Ako radite,dosla bih za 7 dana.Bila bih zahvalna da prihvatite jer mi je hitno.

Ana Life (2020-11-05)

Postovana,

Ne radimo te vrste operacija.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

anahi (2020-07-26)

zdravo, zanimala bih me rinoseptoplastika iz estetskih i funkcionalnih razloga, Za liposkulpturu i transplantaciju masti u dojkama i zadnjici, voleo bih da razumem cene.

Ana Life (2020-07-26)

Postovana, 

Dr Arsic operaciju nosa  radi otvorenom tehnikom (open approach rhinoplasty ) i radi najsavremenijim Graft tehnikama. Cena operacije je sada promotivna (cena poslata na e-mail) Ukoliko se radi i funkcionalni deo onda to moze da zahteva i prisustvo ORL hirurga dr Baljosevica, te je cena operacije (cena poslata na e-mail). Sto setice fat graftinga grudi (cena poslata na e-mail), takodje je i cena fat graftinga zadnjice(cena poslata na e-mail) U cene operacija uracunata je kompletna preoperativna priprema  ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.

Srdacan pozdrav
 

Suzana (2019-10-20)

Poštovani, dobila sam informaciju da se kod vas radi lasersko topljenje biopolimera u usnama? Kažite mi više o tome i cenu. A ako ne da li radite hirurško uklanjanje istog. Hvala

Ana Life (2019-10-20)

Poštovana Suzana,
Ono sto je vazno da znate,da mi radimo lasersko smanjenje prirodnih usana, a kada postoji biopolimer to je vestacki materijal(plastika) koja ne moze da se istopi, vec moze jedno hiruski da se ukloni. Ali mi ne radimo te vrste operacija.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Marija (2019-08-21)

Postovani, da li se laserom mogu smanjiti usne punjene biopolimerom, i koja bi bila cena procedure? Hvala

Ana Life (2019-08-21)

Poštovana Marija,
Laserom ne mogu da se smanje usne koje su punjene biopolimerom ,jer je biopolimer vestacki materijal i on ne moze da se istopi. Biopolimer moze jedino da se ukloni hiruskim putem . Operacija se radi u lokalnoj anesteziji, rez se pravi na suvo vlaznom prelazu tako da je prakticno ne vidljiv ,konci sami otpadaju najcesce u roku od 10tak dana.
Cena intervencije je (cena poslata na e-mail)

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Pitanje (2019-07-31)

Koja je cena operacije uvecanja grudi?

Ana Life (2019-07-31)

Postovani,
Mi radimo povecanje grudi Motiva i Mentor implantima  dr Arsic koristi najsavremeniju tehniku za plasiranje implanata to je dual plane (ispod misica) cena operacije je sada promotivna i iznosi(cena poslata na e-mail)
u cenu je uracunata preoperativna priprema ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalni grudnjak bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. 
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica .

Srdacan pozdrav !
 

Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Ponedeljak-petak od 09-20h
Subotom od 09-15h

Opšta Bolnica Analife
Skadarska 5
(Zemun), Beograd

bolnica@analife.rs zakazivanje