Uspešno ste prijavljeni na našu mailing listu. Hvala!
Vaš komentar je poslat na odobrenje administratora. Hvala!

Pitajte Doktora

Pitajte Doktora

 

 

Pitajte Doktora je za slučaj ako niste dobili dovoljno informacija na našem sajtu.

 

Poštovani,

 

Cilj bolnice Analife je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Šta radimo, kakvu vrstu lečenja i po kojoj ceni mozete dobiti kod nas.

 

Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentarisati zdravstveni nalazi koji nisu obavljeni u našoj kući.

To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

 

Vaša Analife

Postavite pitanje ili komentar Komentari (48)
Petar (2024-05-07)

Dobar dan, interesuje me koliko kosta operacija artroskopske resekcije ac zgloba i koliko bi kostla postoperativna fizikalna terapija?

Ana Life (2024-05-07)

 

Postovani Petre,

Molimo vas kontaktirajte asistentivu naseg ortopeda dr Glisica, sestru  Milicu na 063 322 958 kako bi Vam dala sve potrebne informacije.

Srdačan pozdrav Vasa Analife

 

Marija (2024-04-28)

Dobar dan , zanima me cena vadjenja silikona ? ( Sa podizanjem ukoliko je potrebno )

Ana Life (2024-04-28)

 

Postovana Marija,
Mi ne radimo tu vrstu operacije.

Srdačan pozdrav Vasa Analife

 

Vanja (2024-01-27)

Da li radite reach pl? Cena?

Ana Life (2024-01-27)

 

Postovana Vanja,

Mislite na PRP tretaman?

Cena PRP tretmana (cena poslata na e-mail)  po jednom tretmanu.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Marija (2024-01-07)

Poštovani, Zanima me da li radite lasersko uklanjanje mladeza? I ako radite koja je cena i kakva je procedura? Hvala unapred!

Ana Life (2024-01-07)

 

Postovana Marija,

Mi radimo samo hirursko uklanjanje mladeza, ne radimo lasersko uklanjanje.

Srdačan pozdrav Vasa Analife

 

JELENA (2023-12-15)

MOLIM VAS DA LI OPERIŠITE LIMFEDEM NA VRATU. MOJA SESTRA IMA VELIK. HVALA NA ODGOVORU. PRIJATNO

Ana Life (2023-12-15)

 

Postovana,

Mi ne radimo te vrste intervencija.

Srdačan pozdrav Vasa Analife

 

Natasa (2023-11-20)

Pozdrav, u subotu sam radila test, pozitivan je, menstruacija po kalendaru mi kasni 5 dana, ali to verovatno nije samo pet dana :) Da li odmah da idem na pregled kod doktora i sta prvo uraditi? prva je trudnoca, hvala <3

Ana Life (2023-11-20)

 

Postovana Natasa,

Prvi korak je da uradite BHCG iz krvi, a nakon toga sa rezultatom da odete kod ginekologa da uradi ultrazvučni pregled.

Srdačan pozdrav Vasa Analife

 

Ruzica (2023-11-16)

Postovanje,mene zanima koja je cijena liposukcije stomaka(gornjeg i donjeg) i liposukcije stomaka,struka i ledja? Lijep pozdrav

Ana Life (2023-11-16)

 

Postovana Ruzice,

Lasersku liposukciju radimo najsavremenijim Deka laserom, operaciju radi dr Arsic. Operacija se radi u analgosedaciji (blaga vrsta anestezije)

Nas laser prepoznaje masne celije,topi ih ,a ujedno deluje pogodno i na kolagen iz koze. Kada je rec o laserskoj liposukciji pojasa cena zavisi od obima operacije. Da bi smo Vam rekli tacnu cenu operacije molimo Vas posaljite nam fotografije regija koje zelite da radimo na email bolnica@analife.rs
U  cene nasih operacija   uracunata je  kompletna preoperativna priprema u smislu  ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalni pojas, bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. 

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Danijela (2023-10-12)

Postovani imam roblem sa podocmjacima to jest imam kesice ispod ociju....ineresuje me operacija i koliko vremenski je oporavak i da li je posle toga potrebna jos neka intervencija ili tretman ako mozete da mi kazete cenu te operacije? Pozdrav za vas i vas tim

Ana Life (2023-10-12)

 

Poštovana Danijela,

Kada su u pitanju donji kapci (Blepharoplasty inferioris) rez se pravi na 1 mm od trepavica (prakticno je ne vidljiv) to dr Arsicu omogucava da ukolni visak, koze, masnog tkiva i misca. Cena operacije donjih kapaka (cena poslata na e-mail) U cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu RTG snimka pluca, EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole.Sto se oporavka tice, otoci i modrice su normalana prolazna stvar ove intervencije i traju oko 7-14 dana, konci se skidaju nakon 7 dana od operacije.

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.

Konsultaciju i operaciju možete da zakažete telefonom na 063 322 698 sestra Ljupka

Srdacan pozdrav Analife

 

Miki (2023-09-10)

Postovani, dobar dan, Imam problem uvecanog podvaljka, Takodje imam oziljak na vratu (sa obe strane vrata) kao posledica operacije tiroide. Zanima me cena takve intervencije, hvala puno

Ana Life (2023-09-10)

 

Postovani Miki,

Mi radimo lasersku liposukciju podbratka, ali se time ne uklanja navedeno oziljak.

Lasersku liposukciju radimo najsavremenijim Deka laserom. Operacija se radi u analgosedaciji (blaga vrsta anestezije)

Nas laser prepoznaje masne celije,topi ih ,a ujedno deluje pogodno i na kolagen iz koze. Cena operacije (cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema u smislu ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika) bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. 

 Konsultaciju i operaciju mozete da zakazete na 063322698 sestra Ljupka

 Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Anastasija (2023-07-13)

Postovani, dobar dan, Imam problem uvecanog podvaljka i obraza, nemam nikakvih zdravstvenih problema, pa bi me zanimala cena takve intervencije, hvala unapred na odgovoru, prijatan dan!

Ana Life (2023-07-13)

 

Postovani Aleksandre,

U našoj bolnici operaciju ginekomastije radi dr Arsic nas plastični rekonstruktivni i estetski hirurg.
Doktor  operaciju radi na najsavremeniji način - kombinacijom dve tehnike:

1.Laserska liposukcija grudi

2.Ekstirpacija (vadjenje) žlezde koja se obavezno šalje na histopatološku analizu.

Cena operacije (cena poslata na e-mail)  u  cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. 

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica ili da nam posaljete fotografije na doktorov email bolnica@analife.rs kako bi smo Vam rekli tacnu cenu operacije. Konsultaciju mozete zakazati na 063322698.  Operaciju je potrebno barem 3'4 nedelje ranije da zakazete, a nekada postoji mogucnost i da Vam obezbedimo raniji termin.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Lidija (2023-04-24)

Htjela sam da se konsultujem sa vama dal radite skidanje koze sa ledja, ruka.

Ana Life (2023-04-24)

 

Poštovana Lidija,

Uklanjanje kože na nadlaktica radimo i to je operacija brachioplastika - Sto se tice Brahioplastike to je intervencija koja se sastoji iz dve operacije 

1.laserska liposukcija nadlaktica

2.uklanjanje viska koze sa nadlaktica (rez se pravi sa unutrasnje strane nadlaktica i ide od pazusne jame do lakta, sije se jako precizno i tankim koncima kako bi oziljci bili slabo primetni.)

(cena poslata na e-mail) (zavisno od obima operacije) u cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema (RTG pluca sa nalazom radiologa, EKG srca sa nalazom internista , pregled anesteziologa,bolnicki dan i noc kao i sve kontrole).

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica ili da nam posaljete fotografije na email dr Arsica bolnica@analife.rs , kako bi doktor procenio da li ste kandidat za ovu vrstu operacije.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Zorica (2023-02-06)

Poštovani, Interesuje me nešto više o hirurškom uklanjanju himena. Koje laboratorijske analize je potrebno uraditi, u kakvoj vrsti anestezije se radi, koliko traje sama procedura, posle koliko vremena se ide kući? Cena? Da li je nakon toga moguć komletan ginekološki pregled i posle koliko vremena?

Ana Life (2023-02-06)

 

Poštovana Zorice,

Kada je ruptura himena u pitanju intervencija se radi u analgosedaciji (blaga vrsta anestezije )
Intervenciju izvodi nas plasticni hirurg. I cena intervencije
(cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema, osim odredjenih laboratorijskih analiza krvi,urina i testa na covid ,koje bi ste Vi odradilii. 

Od nalaza potrebno je da imate sledece nalaze:

 -Potrebno je da imate krvnu grupu napismeno.

-Kompletnu krvnu sliku(bez diferencijalne formule)

-Biohemijski parametri

urea,kreatinin,glukoza,bilirubini,alkalna fosfataza,transaminaze(AST i ALT)

elektroliti(kalijum,natrijum,hloridi)

-Parametri koagulacije APTT

Protrombinsko vreme i INR

-Analiza urina , CRP, test na Covid19 ili antitela na Covid 19. Nalazi smeju da budu stari najvise dve nedelje pred operaciju, a test na covid 72h.

Ako ste zainteresovani mozete se javiti na 063322698 Ljupka

Srdacan pozdrav

 

Biljana (2023-01-31)

Potreban mi je Termin za razgovor u vezi povecanja grudi. Posto zivimo i radimo u Austriji potreban mi je Termin za jednu subotu. Hvala unapred

Ana Life (2023-01-31)

 

Poštovana Biljana,

Konsultaciju možete da zakažete telefonom na 00 381 63 322 698 sestra Ljupka viber/whats app.

 

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Sanvila (2023-01-07)

Postovanje, da li dr Arsic otklanja malarne edeme i koju tehniku koristi bez da se uradi korekcija podocnjaka jer nemam problem s njima vec malarni jastucici. Trazim nekog ko je bas strucan za te stvari posto sam citala da nije lako da se otklone. Kako da dobijem konsultaciju jer ne zivim u Beogradu. Hvala unaprijed/lp

Ana Life (2023-01-07)

 

Postovana,

Ne radimo uklanjanje malarnih edema.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Tanja (2022-12-04)

Postovani..Ja bi zelela istovremeno da zamenim silikonske grudi radjene pre nekih osam godina i ponovo da operisem nos(vec jednom operisan pre 5 god u bg ali nisam zadovoljna)Moje pitanje bi bilo koliko trebam vremena da izdvojim posto nisam iz Bg.I odprilike kolika je cena.I naravno zelim iskljucivo da me Dr.Arsic operise.Hvala unapred. Sa prijateljskim pozdravima Tanja.

Ana Life (2022-12-04)

 

Poštovana Tanja,

Kada se radi zamena implanata, to je intervencija koja se sastoji iz tri operacije u okviru jedne i podrazumeva da se

- izvade postojeci implanti  

-da se uradi revizija prostora i skidanie kapsule 

-da se nakon toga implantiraju novi implanti. 

Cena ove intervencije (cena poslata na e-mail)
U cene je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim oredjenih laboratorijskih analiza i ultrazvuka grudi koje bi ste Vi odradili.
Operaciju i konsultaciju mozete zakazati telefonom na 0038163322698 Ljupka.
Vazna napomena: Ukoliko zelite samo vece grudi i ne postoji deformitet, tu vrstu operacije radimo, a ukoliko postoji deformitet pa je potrebna korekcija politika nase kuce je da ne radimo tu vrstu operacije. Zato je najbolje da nam posaljete fotografije grudi na email dr Arsica
bolnica@analife.rs.
Za nos moramo da Vam kažemo da važi pravilo naše kuće i nismo u mogućnosti da Vam izvedemo tu operaciju, zato što ne možemo da predvidimo zadovoljavajući rezultat.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Sasa (2022-11-08)

Pozdrav, da li radite lasersku liposukciju zadnjice muskarcima i koja je ukupna cena?

Ana Life (2022-11-08)

 

Poštovani Saša,

Radimo lasersku liposukciju, prvi korak je da nam pošaljete fotografije regija koje želite da radimo na email dr Arsića bolnica@analife.rs
Čim doktor pogleda fotografije rećićemo Vam da li je izvodljivo raditi operaciju, zatim koja je tačna cena operacije i naravno više detalja o samom zahvatu.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Adnan (2022-10-01)

Poštovanje, Prije 2 godine rađena operacija fisure a na 12 sati godina dana 24 satnog bola koji je bio toliko jak da nije jenjavao do kasnih nocnih sati kad bih zaspao a ujutro nuzda i ispocetka. Nakon operacije su se javili peckanja po cijelom tijelu i trnjenje nogu. Uklonjen je i strazar hemoroid izrezivanjem i usivanjem koji je bio vise na lijevoj strani te je rađena lateralna interna sfinkterotomija isto na lijevoj strani ali blize 6 sati odnosno neposredno pored. Taj period trnjenja nogu i peckanja je potrajao neko vrijeme bila mi je preporucena jos jedna operacija na kontroli od koje sam odustao i spontano se pojavio gnoj na mjestu ubodne sfinkterotomije i uvijek je stajao kao grumen na tom mjestu koji se moze otkinuti. Nisam previse cesto dirao odnosno skidao taj iscjedak jer i prilikom pranja mi nije toliko smetao. Problem je nastao ponovo u martu kada sam dobio jak proljev krajem zime koji je sve unistio i na mjestu na kojem je izlazio gnoj se zatvorilo i pocelo boljeti i trniti i onda se bol preselila na prostatu otezano mokrenje i bol u prednjem dijelu stomaka i pored spolnog organa. Onda su pocele opet trniti noge u listovima. Sve to je bilo unaprijeđeno teskim obavljanjem nuzde i tvrdom stolicom i smrdljivom bijelom i providnom sluzi. Nakon toga stanje se pocelo popravljati ali na tom mjestu gdje je mjesto iscjetka zatvoreno sam poceo osjecati kako se formira nesto i ode zatim sam osjecao u blizini kako se stalno malo po malo to pomjera okolo u raznim pravcima u preponama i u bedrima pa cak i u potkoljenici. Kada se to odcepi također se osjeti osjecaj ugodnog hlađenja i olaksanja. Sad ta hlađenja osjećam i u glavi u zilama iznad usiju odnosno sljepoocnicama i cak u očima. Počele su da me bole vratne karotidne arterije i osjecam bol pri gutanju i opcenito se stanje organizma poremetilo. U mokraci je prisutna velika kolicina pjene. Nakon kolonoskopije kod mog doktora koji me operisao nekih mjesec dana od pocetka simptoma crijevo do cekuma uredno uz polip anusa i unutarnje hemoroide preporucena operacija. Onda je uslijedilo sve ono pogorsanje koje sam opisao neposredno prije pregleda u polovini 6 mjeseca kod privatnog doktora anoskopijom je utvrđeno suženje analnog kanala upalni polip 1 cm u dubini analnog kanala na 6 h i ožiljno tkivo na 6 h i noduli hemoroidales koji je kako doktor kaze trebalo davno operisati. Prolazni bolovi u grudima karotidama nogama i poremecaji vida koje nikada nisam imao u smislu zamracenja i naglih prolaznih zamucenja koji su postali jako cesti a nisu oftamoloske prirode jer prije 3 danaboftamoloski pregled sirenjem zjenica je bio uredan i trenutno sam upucen neurologu. Ovo je pocelo skoro i odmah sam otisao i privatno i uradio d dimer koji nije povisen. Sada ne znam da li bih smio ici na operaciju ne znam sta se desava u mom organizmu svaki dan sam u neizvjesnosti sto zbog ispada vida do svega ostaloga. Imate li mozda neki savjet i misljenje da li je moguce da imam probleme s ostalim organima uzrokovanim ovime kao osnovnim problemom. Obzirom da nikada nisam imao nista slicno posebno hlađenja koja su prvo pocela u analnoj regiji nakon sto se ono sto je formirano razaspe i oslobodi i onda vremenom hlađenja koja su evo sada zahvatila i glavu i oci uz naravno mnoge druge simptome i detalje kojih ima previse da bih o tome svemu mogao pisati. Bojim se da ako budem pregledan prije op to uzrokovati vise formiranja tih up sadrzaja jer su se ona smirila malo u zadnje vrijeme a ne znam da li da mislim o operaciji prije konsultovanja s neurologom?? Pomislio sam na neku prikrivenu fistulu koja se izlucuje u hemoroid umjesto van ili neku zlijezdu s nepravilnim izlucivanjem ili mozda strano tijelo. Ponekad mi perineum pulsira i grci mokracna cijev ili ako se nekasljem perineum uhvate jaki grčevi. Nije mi jasno kako od hemoroida moze ispasti sve ovo jer sam siguran da je to uzrok svemu ostalome posebno zbog neugodnih senzacija koje su 100 posto povezane narocito zbog pocetka pojave istih zatim sirenja istih. Nazalost unatoc ispravnom nacinu zivota i raznovrsne ishrane sportskom duhu i redovnom svakodnevnom obavljanju i pranju posle nuzde vucem najgore probleme. Eh sada na kraju na osnovu svega sto sam opisao postoji li mogucnost da napravite predračun i može li se i smije li ili mozda treba hitno izvršiti op zahvat. Nadam se da ćete mi ubrzo odgovoriti e mailom za cijenu op. zahvata i o ostalim detaljima i proceduri. Lijep pozdrav, s poštovanjem!

Ana Life (2022-10-01)

 

Poštovani Adnane,

Jasno je da je Vaš problem komplesne prirode. Obzirom da su već vršene intervencije i pregledi, ubedjen sam da je najispravnije da se obratite hirurgu koji ih je obavio, pošto je on najupućeniji u detalje Vašeg stanja. Takodje, imajući u vidu i druge simptome (neurološke, oftalmološke, urološke, vaskularne) koji su se javii postoperativno, možda bi bilo najcelishodnije da se dalje pretrage i eventualne intervencije obave u ustanovi tercijarnog nivoa (KBC ili UKC), zbog mogućnosti multidisciplinarnog pristupa. Upravo iz tih razloga Vam ne bih mogao predložiti nastavak lečenja u našoj bolnici.    

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Jelena (2022-09-26)

Poštovani, zbog ponavljanja mastitisa moram na operaciju. Onkolog meje zbunio pitanjem sli imam novca za rekonstrukciju jer bi on amputirao celu. Kolika je okvirna cena rekonstrukcije? Hvala unared

Ana Life (2022-09-26)

 

Poštovana Jelena,

Mi ne radimo te vrste operacija. 

Nas savet je da rekonstrukciju radite u ustanovi tercijarnog tipa.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Ljiljana (2022-07-25)

Poštovani , imam limfedem nogu , postoji li mogućnost bilo kakve estetske korekcije kako bi se smanjio obim listova? Hvala, pozdrav

Ana Life (2022-07-25)

 

Poštovana Ljiljana,

Mi ne radimo operacije limfoedema.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Z (2022-07-21)

Poštovani, koja je cena uvećanja grudi i postoji li mogućnost plaćanja na rate?

Ana Life (2022-07-21)

 

Poštovani,

Plaćanje se vrši u punom iznosu na dan operacije,pred ulazak u salu.

Prvi korak je da nam posaljete fotografije grudi (anfas, profil ) na e-mail dr Arsica bolnica@analife.rs kako bi doktor video sta je potrebno da se odradi.

Ukoliko se radi o malim grudima gde je potrebno samo povecanje implantima do 550cc, bez podizanja (cena poslata na e-mail) ali ukoliko je potrebno i podizanje grudi uz augmentaciju cena je veca. Ukoliko se koriste anatomski implanti(cena poslata na e-mail). Mi koristimo Motiva implante. 

U cene nasih operacija uracunata je preoperativna priprema ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalni grudnjak bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. Vase bi bilo da uradite ultrazvuk grudi i odredjeni spisak analiza krvi, urina i testa na covid19. U bolnici ostajete jednu noc, konce skidamo nakon dve nedelje, a prva kontrola je 3-4 dana nakon operacije.
Operaciju i konsultaciju mozete zakazati telefonom na 0038163322698 sestra Sanja. 

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Danijela (2022-07-02)

Poštovani, da li može da se poveća obim noge iznad skočnog zgloba?

Ana Life (2022-07-02)

 

Poštovana Danijela,

 

Jedino moze da se uradi transplantacija sopstvene masti u toj regiji, ali morate da znate da ta transplantirana mast moze da se primi savresno, a moze i vrlo brzo da propadne (da se resorbuje),pa su potrebne ponovne operacije kako bi se postigao zeljeni rezultat, a to sa saobom vuce i dodatne troskove. Cena operacije (cena poslata na e-mail) u tu cenu je uracunata kompletna preoperativna pruprema osim odredjenih analiza krvi i urina koje bi ste Vi trebali sa odradite. 

 

Srdacan pozdrav Vaša Analife

 

Mila (2022-06-29)

Koliko košta operacija grudi ispod mišića?

Ana Life (2022-06-29)

 

Poštovana Mila,

 

Prvi korak je da nam posaljete fotografije grudi (anfas, profil ) na e-mail dr Arsica bolnica@analife.rs kako bi doktor video sta je potrebno da se odradi.

Ukoliko se radi o malim grudima gde je potrebno samo povecanje implantima do 550cc, bez podizanja (cena poslata na e-mail), ali ukoliko je potrebno i podizanje grudi uz augmentaciju cena je veca. Ukoliko se koriste anatomski implanti cena je (cena poslata na e-mail).
Mi koristimo Motiva implante. 

U cene nasih operacija uracunata je preoperativna priprema( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalni grudnjak bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. Vase bi bilo da uradite ultrazvuk grudi i odredjeni spisak analiza krvi, urina i testa na covid19. U bolnici ostajete jednu noc, konce skidamo nakon dve nedelje, a prva kontrola je 3-4 dana nakon operacije. Operaciju i konsultaciju mozete zakazati telefonom na 0038163322698 sestra Sanja.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Jovana (2022-04-26)

Postovani,zelela bih da probam povecanje usana hijaluronom(samo jedan tretman).Zanima me da li ce mi se usne vratiti potpuno u normalu(nece se smanjiti vise nego moje prirodne)?

Ana Life (2022-04-26)

Poštovana Jovana,

Mi koristimo hijaluronske preparate najsavremenijeg kvaliteta to su Teosyal i Regenyal. Aplikaciju hijalurona ne vrsi tehnicar vec lekar specijalista estetske, plasticne i rekonstruktivne hirurgije dr Arsic. Cena jednog kubika (cena poslata na e-mail) Ono sto je vazno da znate da se hijaluron vremenom resorbuje. Trajnost nasih preparata zavisi prvenstveno od metabolizma i reakcije pacijenta na preparat te oni najcesce traju od 7 meseci do godinu dana. Nakon što se preparat resorbuje, usne Vam se vraćaju u prvobitno stanje. Intervenciju i pregled mozete zakazati telefonom na 063 322 698

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Vera (2022-04-12)

Molim za cenu brow lifta?

Ana Life (2022-04-12)

Postovana Vera,

Brow lift - podizanje uglova obrva je intervencija koja sa malim rezom koji se pravi u kosi (ne vidljiv) rešava problem spustenosti tkiva obrva, smejalica. Namenjana svim onima koji imaju spuštene obrve daju ljut, namršten ili umoran izraz lica ili pak zele da iskose oci. Ovom operacijom se ne mogu podici unutrasnji delovi obrva. Intervencija se radi u analgosedaciji i cena (cena poslata na e-mail).  U cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa,RTG snimak pluca sa nalazom radiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Sto se oporavka tice prva tri, cetiri dana rastu otoci i modrice, zatim krecu da se povlace, modrice mogu da zaostanu i oko 10-tak dana , a neki minimalni otok i do 2-3 nedelje. Konci se skidaju nakon 12-14 dana od operacije. Pranje kose moguce je nakon 3 dana od operacije. Ako zelite mozete doci na besplatnu konsultaciju kod Dr Arsica. Konsultaciju i operaciju mozete zakazati na 063322698 sestra Sanja.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Ivana (2022-03-18)

Postovanje, imam sumnju na ibs zbog promena u stolici i povremenog bola u stomaku. Ultra zvuk, jetreni enzimi, crp, rengen, sve je uredno, cekam kolonoskopiju. Uz to kandida i heliko. Pocela sam terapiju heliko orvagil, klacid, ulcamed i pepticaid. Javio se proliv u vidu nekih 3 4 retke stolice u toku dana i osetim kuvanje u stomaku. Da li bih trebala da prestanem sa nekim lekom ili je ovo normalan proces lecenja i ciscenja? Kako god nazvati ..

Ana Life (2022-03-18)

Poštovana Ivana,

 

Tegobe koje opisujete mogu biti u sklopu IBS-a. Što se uskladjivanja terapije tiče, najbolje je da se javite svom gatroenterologu.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Bojan (2021-11-14)

Pozdrav ,zanima me da li radite operaciju vilice,tj za osobe koje imaju usku vilicu a hteli bi da prosire da li postoji neki vid operacije ili ugradnje impanta? Ako moze okvirna cena na email. Hvala

Ana Life (2021-11-14)

Postovani Bojane,

Ne radimo te vrste operacija.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Vladimir (2021-10-25)

Pistovani, Molim za cenu operacije CAT EYES.Bar okvirno ako ne moze tacnan iznos.Unapred zahvalan na odgovoru

Ana Life (2021-10-25)

Postovani Vladimire,

Mi ne radimo operaciju cat eyes , mi radimo samo operaciju Brow lift kojom se delimicno moze postici rezultat Brow lift.

Brow lift - podizanje obrva je intervencija koja sa malim rezom koji se pravi u kosi (ne vidljiv) rešava problem spustenosti tkiva obrva, smejalica. Namenjana svim onima koji imaju spuštene obrve daju ljut, namršten ili umoran izraz lica ili pak zele da diskretno iskose oci. Intervencija se radi u analgosedaciji(cena poslata na e-mail) U cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa,RTG snimak pluca sa nalazom radiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Sto se oporavka tice prva tri, cetiri dana rastu otoci i modrice, zatim krecu da se povlace, modrice mogu da zaostanu i oko 10-tak dana , a neki minimalni otok i do 2-3 nedelje. Konci se skidaju nakon 12-14 dana od operacije. Pranje kose moguce je nakon 3 dana od operacije. Ako zelite mozete doci na besplatnu konsultaciju kod Dr Arsica.
Konsultaciju i operaciju mozete zakazati na 063322698 sestra Sanja.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Tijana (2021-10-06)

Dobro jutro. Interesuje me koja je cena povećanja grudi implantima? Imam 30 godina, majka sam dvoje dece od 9 i 8 godina. Da li je postoji mogućnost, da pošaljem slike na mail i da dr Arsić pogleda pa da dobijem odgovor koja bi to cena bila i naravno sta bi mi on preporučio što se tiče veličine? Ne bih mnogo velike a opet ni mnogo male. U svakom slučaju volela bih što prirodniji oblik dojki. Hvala unapred na odgovoru. S poštovanjem, Tijana

Ana Life (2021-10-06)

Postovana Tijana

Prvi korak je da nam posaljete fotografije Vasih grudi na e-mail dr Arsica bolnica@analife.rs kako bi doktor video sta je potrebno da se odradi.
Ukoliko se radi  o malim grudima gde je potrebno samo povecanje implantima, bez podizanja, mi radimo operaciju Motiva i Mentor implantima. Dr Arsic koristi najsavremeniju tehniku za plasiranje implanata to je dual plane (ispod misica) cena operacije je promotivna(cena poslata na e-mail), ali ukoliko je potrebno i podizanje grudi uz augmentaciju cena je veca.
Ukoliko se koriste anatomski implanti
(cena poslata na e-mail)

U cene nasih operacija uracunata preoperativna priprema( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+specijalni grudnjak bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. Vase bi bilo da uradite ultrazvuk grudi i odredjeni spisak analiza krvi, urina i testa na covid19.
U bolnici ostajete jednu noc, nakon dve nedelje od operacije skidaju se konci, a prva kontrola je 3-4 dana nakon operacije.
Konsultaciju i operaciju mozete zakazati telefonom na 0038163322698 sestra Sanja 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Aida (2021-09-30)

Postovani , interesuje me cena operacije cat eyes sa blefaroplastikom gornjih kapaka .lp

Ana Life (2021-09-30)

 Postovana Aida,

Mi ne radimo operaciju cat eyes, radimo samo brow lift kojom moze delimicno da se postigne taj rezultat. Takodje operacija brow lift i operacija kapaka nikada se ne rade u istom aktu,vec se rade odvojeno.

Brow lift - podizanje obrva je intervencija koja sa malim rezom koji se pravi u kosi (ne vidljiv) rešava problem spustenosti tkiva obrva, smejalica. Namenjana svim onima koji imaju spuštene obrve daju ljut, namršten ili umoran izraz lica ili pak zele da iskose oci. Intervencija se radi u analgosedaciji (cena poslata na e-mail) .Operacija gornjih kapak u lokalnoj anesteziji je 700e. U cene je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa,RTG snimak pluca sa nalazom radiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Sto se oporavka tice prva tri, cetiri dana rastu otoci i modrice, zatim krecu da se povlace, modrice mogu da zaostanu i oko 10-tak dana , a neki minimalni otok i do 2-3 nedelje. Konci se skidaju nakon 12-14 dana od operacije. Pranje kose moguce je nakon 3 dana od operacije. Ako zelite mozete doci na besplatnu konsultaciju kod Dr Arsica. Konsultaciju i operaciju mozete zakazati na 063322698 sestra Sanja.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Milena (2021-09-28)

Postovani, Imam 33 godine i pre dva meseca sam rodila drugo dete (u manje od dve godine), nekoliko regija na licu deluje mi kao da je ostarilo 10 godina u poslednje 2 a neke su mi oduvek bile 'slaba tacka' (imam mali podvaljak koji izgleda dosta vece jer inace imam dosta ravno lice, slabo izrazene jagodice i uvucenu bradu i vilicu, a problem mi je i nos koji je osim sto ima blagu devijaciju malo duzi nego sto zelim i ima grbicu). Volela bih ako je moguce sve 'probleme' koje vidim na licu da resim najednom. Meni kao laiku najkorisnije se cini masni graft na delovima lica koji su se 'istopili' (jagodice, gornja usna, nazolabijalne bore, brada i vilica), rinoplastika i eventualno zatezanje kapaka ili liposukcija podvaljka. Ukoliko je ikako moguce, volela bih sto vise sitnih intervencija najednom. Takodje, ne zelim da bude previse ocigledno (osim mozda u slucaju nosa) sta je 'radjeno' na meni ali da ukupan izgled mog lica bude poboljsan. Koji skup intervencija mi Vi preporucujete? Koliku cenu mogu da ocekujem? Sta preporucujete za uporno ispupcenje na stomaku posle 2 carska reza? I Kada preporucujete da je najbolje vreme za sve ovo (s obzirom da sam u procesu vracanja na svoju kilazu a i bar jos 4 meseca nameravam da dojim bebu)? Hvala unapred na odgovoru

Ana Life (2021-09-28)

Postovana,

Prvi korak je da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica i sa doktorom da porazgovarate o svemu.

Konsultaciju mozete zakazati telefonom na 063322698 sestra Sanja.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Dana (2021-08-10)

Interesuje me cena hirurškog uklanjanja himena? Hvala

Ana Life (2021-08-10)

Postovana Dano,

Rupturu himena radi dr Arsic,  intervencija se radi u analgosedaciji (blaga vrsta anestezije ) Intervenciju izvodi nas plasticni hirurg dr Arsic Velisa. I cena intervencije(cena poslata na e-mail)u cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema, osim odredjenih laboratorijskih analiza krvi,urina i testa na covid  ,koje bi ste Vi odradilii. Ako ste zainteresovani za intervenciju mozete se javiti na 063322698 sestra Sanja

Srdacan pozdrav Analife
 

Andjela (2021-07-15)

Postovani, zanima me u kojim slucajevima ne bi trebalo da se radi operacija uvecanja grudi (npr anemicnost, i slicno), koliko nakon operacije ne bi trebalo da se planira trudnoca i jel postoji neki mesec/godisnje doba kada je najbolje za tu operaciju obzirom da neke koje poznajem preporucuju iskljucivo neko hladnije vreme? Hvala Srdacno

Ana Life (2021-07-15)

:Postovana Andjela,

Sto se tice vremena mi imamo dosta operacija i leti i zimi u sutini ako se pridrzavate nasih saveta , oporavak je isti. Ukoliko ste anemicni uslov je da popravite krvnu sliku i da svi parametri budu u granicama normale kako bi ste mogli da se operisete. Sto se tice trudnoce savet je najmanje  3-6 meseci da ne planirate trudnocu, kako bi ste se lepo i kompletno oporavili od operacije, ali ako se desi da ostanete trudni nista se nece desiti. Ukoliko zeite mozete da zakazete besplatan pregled kod dr Arsica na 063322698 sestra Sanja.

Srdacan pozdrav Vasa Analife 
 

Saška (2021-07-06)

Poštovani, Interesuje me da li Dr. Arsić u svoje usluge ubraja i smanjenje brade, da budem preciznija kosti brade? Ali ne genioplastiku, tj. velike ispravke, već samo blago smanjenje izraženosti brade?

Ana Life (2021-07-06)

Postovana Saska,

Ne radimo te vrste operacija.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Nika (2021-06-12)

Postovani, Imam blazi oblik trombocitopenije (krecu se od 90-150). Radila bih radiotalasni lifting i limfnu drenazu. Da li su ovi tretmani za mene bezbedni? Hvala Vam.

Ana Life (2021-06-12)

Postovana Nika,

Morate to da proverite sa lekarom koji bi Vam radio intervenciju.
Mi ne radimo te tretmane, tako da ne mozemo da Vam damo adekvatan odgovor. 

Srdacan pozdrav Vasa Analife 
 

Marija (2021-05-12)

Dobar dan, zanima me da li bi rinoplastija promenila funkcionisanje misica koji moj nos vuce na dole kada se smejem? Kao i koja je cena ove procedure u vasoj klinici. Hvala unapred. ❤️

Ana Life (2021-05-12)

Postovana Marija,

Operacijom nosa menja se iskljucivo oblik nos i vrsi se korekcija unutrasnjih struktura nosa.

Operaciju  nosa  radi dr Arsic, doktor  operaciju radi otvorenim pristupom  i radi najsavremenijim Graft tehnikama.
Cena operacije je sada promotivna(cena poslata na e-mail)
U cenu operacije uracunata je kompletna preoperativna priprema  ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole.  Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica. 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

ivanka (2021-03-29)

Pitanje prilikom velike nužde stolica dođe do čmara i on nemože da se otvori šta je tu u pitanju

Ana Life (2021-03-29)

Poštovana Ivanka,

Problem koji navodite može biti posledica mnogih stanja (rektocela, spazam sfinktera, analna fisura, stenoza anusa, anizmus, benigne i maligne promene itd.).
O čemu se zapravo radi mogao  bih da se izjasnim tek nakon pregleda. Cena osnovnog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva telefona:
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult).

Redovni termini za preglede su ponedeljkom i četvrtkom.  


Pozdrav,
Dr Aleksandar Šepetkovski
Specijalista opšte hirurgije – proktolog
 

Milica (2021-03-28)

Poštovani, Interesuje me cena operacije gornjih kapaka. Pozdrav, Milica

Ana Life (2021-03-28)

Postovana Milice,

Kada je rec o korekciji gornjih kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji.
Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan.
Cena korekcije gornjih kapaka(cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole.
 Vase bi bilo samo da odradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza. 
Ukoliko se odlucite za operaciju mozete je zakazati telefonom na 063322698 sestra Sanja.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Danijela (2021-02-18)

Dobar dan, interesujeme operacija zamena implantata i podizanje grudih, i Lipotransfer sa stomaka, struka i butina za uvecanje zadnjice? Koliko bi me sve kostalo u vasoj klinici sa svim pregledima? Hvala vam unapred Srdacan pozdrav

Ana Life (2021-02-18)

Postovana Danijela ,
Molimo Vas da nam posaljete fotografije Vasih grudi, kao i regija odakle bi ste zeleli da se uzme mast za transplantaciju i naravno regiju zadnjice na email dr Arsica bolnica@analife.rs.
Ove operacije morale bi da se rade odvojeno , jer su kompleksne i obimne.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

Jelena (2021-02-06)

Poštovani, zanima me cena zatezanja gornjih kapaka. Hvala.

Ana Life (2021-02-06)

 Postovana Jelena,

Korekciju gornjih kapaka radi nas plasticni, rekonstruktivni i estetski hirurg dr Arsic.
Kada je rec o korekciji gornjih kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji.
Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan.
Cena korekcije gornjih kapaka u lokalnoj ansetziji (cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu:  EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole.
 Vase bi bilo samo da odradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza krvi, urina i test na Covid19.  
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, koju mozete zakazati na 063322698 sestra Sanja

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

stefan (2021-01-30)

Postovanje, imao sam neke bolove u desnom delu stomaka krajem 2019, ispod desnog rebra, otisao sam na ultra zvuk abdomena de mi je receno da imam blago masnu jetru i dva polipa na zucnoj kesi. Malom regulacijom ishrane i povecanjem fizicke aktivnosti bolovi su prestali sve do kraja 2020, kad su krenuli ponovo neki stomacni problemi. Odma da naglasim da to nisu bolovi da ne mogu da izdrzim ili da ih osecam uopste, uglavnom su to nelagodnosti u stomaku, diskomfort. Otisao sam kod gastroenoterologa, i rezultati ultrazvuka su bili isti kao pre godinu dana. Retko kad imam mucnine, bas retko, ponekad imam gorusicu tj kiselinu, nista jaku al desi se ponekad, nemam povracanja, stolica je normalna, krvna slika je uredna osim jetre koja malo ispida iz parametra, nemam osecaj sitosti nakon unosa malih kolicina hrane i imam veliku kolicinu gasova( vetrovi, podrigivanje). Zanima me sta moze biti, najgora mi je panika koju mi stvara ovaj problem jer malo kad listam po internetu odma me uspanici. Hvala   

Ana Life (2021-01-30)

 Postovani Stefane,

Ukoliko imate bilo kakav problem i sumnje, molimo Vas javite se Vasem lekaru kako bi Vas uputio kod odgovarajuceg specijaliste, da se vidi o cemu je rec.
 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 
 

AnesaP (2020-12-29)

Poštovani doktore, Da li se mozda bavite operisanjem koznih promena nastalih zbog neurofibromatoze? Hvala unapred na odgovoru.

Ana Life (2020-12-29)

 Postovana Anesa, 

Ne radimo te vrste operacija. 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Marina (2020-12-12)

Postovani doktore Arsicu, interesuje me koji je vremenski period koji mora da prodje izmedju uvecanja grudi i trudnoce? I naravno cena uvecanja. Hvala vam puno

Ana Life (2020-12-12)

Postovana Marina,

Dr Arsic nas plasticni , rekonstruktivni i estetski hirurg radi operaciju povecanja grudi.
Mi  povecanje grudi radimo  Motiva i Mentor implantima  i doktor koristi najsavremeniju tehniku za plasiranje implanata to je dual plane (ispod misica) cena operacije (cena poslata na e-mail) 
u cenu je uracunata preoperativna priprema:
 - RTG pluća sa nalazom radiologa, 
 -  EKG pregled srca,
 -  pregled interniste kardiologa, 
 -  pregled anesteziologa, 
 -  kontrolna krvna slika
 -  specijalni grudnjak 
 -  bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole.
Vase bi bilo da uradite ultrazvuk grudi i odredjeni spisak analiza krvi, urina i testa na covid19.
U bolnici se ostaje jedu noc. Nakon dve nedelje od operacije skidaju se konci.
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsića. 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Alexandra (2020-11-16)

Postovani G. Arsic Interesuje me da li ste vi radili Maju Marinkovic? Ako jeste svaka cast vi ste umetnik. I ja bih htelanda me sredite.? Sta se sa operacijom nosa moze sve kombinovati. Hvala na odgovoru unapred. S‘ postovanjem Alexandra

Ana Life (2020-11-16)

 Postovana Aleksandra,

Dr Arsic operaciju nosa  radi otvorenom tehnikom (open approach rhinoplasty ) i radi najsavremenijim Graft tehnikama. Cena operacije je sada promotivna(cena poslata na e-mail) U cenu operacije uracunata je kompletna preoperativna priprema  ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+   bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. Vase bi bilo da odradite odrejdeni spisak analiza krvi i urina. Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica. 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Andra (2020-11-05)

Volela bih da skinem tetovazu (crvene boje) sa zadnjice -srednje velicine.U 8 mesecu trudnoce sam.Operacija bi bila na moju odgovornost.Pre mesec dana sam imala operaciju korena zuba(vise zuba) i primala sam anesteziju.Ako radite,dosla bih za 7 dana.Bila bih zahvalna da prihvatite jer mi je hitno.

Ana Life (2020-11-05)

Postovana,

Ne radimo te vrste operacija.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

anahi (2020-07-26)

zdravo, zanimala bih me rinoseptoplastika iz estetskih i funkcionalnih razloga, Za liposkulpturu i transplantaciju masti u dojkama i zadnjici, voleo bih da razumem cene.

Ana Life (2020-07-26)

Postovana, 

Dr Arsic operaciju nosa  radi otvorenom tehnikom (open approach rhinoplasty ) i radi najsavremenijim Graft tehnikama. Cena operacije je sada promotivna (cena poslata na e-mail) Ukoliko se radi i funkcionalni deo onda to moze da zahteva i prisustvo ORL hirurga dr Baljosevica, te je cena operacije (cena poslata na e-mail). Sto setice fat graftinga grudi (cena poslata na e-mail), takodje je i cena fat graftinga zadnjice(cena poslata na e-mail) U cene operacija uracunata je kompletna preoperativna priprema  ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.

Srdacan pozdrav
 

Suzana (2019-10-20)

Poštovani, dobila sam informaciju da se kod vas radi lasersko topljenje biopolimera u usnama? Kažite mi više o tome i cenu. A ako ne da li radite hirurško uklanjanje istog. Hvala

Ana Life (2019-10-20)

Poštovana Suzana,
Ono sto je vazno da znate,da mi radimo lasersko smanjenje prirodnih usana, a kada postoji biopolimer to je vestacki materijal(plastika) koja ne moze da se istopi, vec moze jedno hiruski da se ukloni. Ali mi ne radimo te vrste operacija.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Marija (2019-08-21)

Postovani, da li se laserom mogu smanjiti usne punjene biopolimerom, i koja bi bila cena procedure? Hvala

Ana Life (2019-08-21)

Poštovana Marija,
Laserom ne mogu da se smanje usne koje su punjene biopolimerom ,jer je biopolimer vestacki materijal i on ne moze da se istopi. Biopolimer moze jedino da se ukloni hiruskim putem . Operacija se radi u lokalnoj anesteziji, rez se pravi na suvo vlaznom prelazu tako da je prakticno ne vidljiv ,konci sami otpadaju najcesce u roku od 10tak dana.
Cena intervencije je (cena poslata na e-mail)

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Pitanje (2019-07-31)

Koja je cena operacije uvecanja grudi?

Ana Life (2019-07-31)

Postovani,
Mi radimo povecanje grudi Motiva i Mentor implantima  dr Arsic koristi najsavremeniju tehniku za plasiranje implanata to je dual plane (ispod misica) cena operacije je sada promotivna i iznosi(cena poslata na e-mail)
u cenu je uracunata preoperativna priprema ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalni grudnjak bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. 
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica .

Srdacan pozdrav !
 

Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Ponedeljak-petak od 09-20h
Subotom od 09-15h

Opšta Bolnica Analife
Skadarska 5
(Zemun), Beograd

bolnica@analife.rs zakazivanje