Uspešno ste prijavljeni na našu mailing listu. Hvala!
Vaš komentar je poslat na odobrenje administratora. Hvala!
Ultrazvuk ploda i trudnoće doktor vojislav živanić

Dr sci.med. dr Vojislav Živanić - specijalista ginekologije i akušerstva

Oblast: 4D trudnoća, dijagnostika anomalija, 3D ginekologija. Medicinski direktor bolnice Analife

Ultrazvuk ploda i trudnoće

Postavite pitanje ili komentar Komentari (49)




DEJAN (2022-12-09)

Koja je cena ekspertskog ultrazvuka?

Ana Life (2022-12-09)

 

 Poštovani Dejane,

Ekspertski 3D/4D ultrazvuk je najdetaljniji pregld koji se radi u trudnoći. To je pregled na sve anomalije koje se samo ultrazvukom mogu dijagnostikovati. Ovu vrstu pregleda najidealnije je raditi od 20-24 nedelje trudnoce. Pregled mora da obuhvati i ekspertski pregled srca tj Fetalnu ehokardiografiju. 

Dr Zivanic koji je ekspert za anomalije radi sve preglede u okviru jednog:

 

 1. Ekspertski pregled ploda na morfoloske (strukturne) anomalije 

 

2. Fatalnu ehokardiografiju (detaljan pregled srca)

 

3. 3D i 4D bebe.  

 

Naravno dobijate CD sa filmovima i sličicama i neke slike odstampane. Cena pregleda (cena poslata na e-mail)

Zakazivanje se vrši telefonom na 069-319-68-08,pregled je potrebno da zakazete 2-3 nedelje unapred.

 

 S postovanjem Analife

 

Marija (2022-07-13)

Dobar dan, zanima me cena ekspertskog UZ kod dr Zivanica? Trenutno sam 15.nedelja trudnoce. Hvala unapred ????

Ana Life (2022-07-13)

 

Poštovana Marija,

Ekspertski 3D/4D ultrazvuk je pregled na sve anomalije koje se samo ultrazvukom mogu dijagnostikovati.
Pregled je najidealnije raditi u periodu od 20-24 nedelje i on se sastoji iz:

 1. Ekspertskog pregleda ploda na morfoloske (strukturne) anomalije 

2. Fatalne ehokardiografije (detaljan pregled srca)

3. 3D i 4D bebe.  

Dobijate CD sa filmovima i sličicama i neke slike odstampane.
Cena pregleda
(cena poslata na e-mail) .
Zakazivanje se vrsi telefonom na 069-319-68-08,pregled je potrebno da zakazete 2-3 nedelje unapred. 

 

 S postovanjem Analife

 

Tamara (2019-04-26)

Postovani,zanima me cena dabl testa i da li se dodatno placa UZ koji je obavezno uraditi pre testa? 13.sam nedelja trudnoce. Hvala

Ana Life (2019-04-26)

Poštovana Tamara,
Mi ne radimo dabl test. Vadjenje krvi za dabl test mozete uraditi u bilo kojoj državnoj ili privatnoj laboratoriji.
Mi radimo Ekspertski ultražvucni pregled u periodu od 11 nedelja i 5 dana, do 12 nedelje , gde doktor Zivanić pored detaljnog pregleda svih organa, uradi fetalnu ehokradiografiju (detaljan pregled srca) + mere koje su vazne za dabl test (NT meru i prisustvo nosne kose).
Pregled mozete zakazati na 069-319-68-08

Srdačan pozdrav Analife
 

Andjelka (2019-02-04)

Postovani, interesuje me cena 4d ultrazvucnog pregleda? Sada sam u 27.nedelji trudnoce, ekspertni pregled sam radila u 24.nedelji trudnoce u drzavnoj ustanovi. Nalazi su bili uredni, ali me zanima da li je ipak potrebno uraditi 4d ultrazvucni pregled i da li je kasno sada obzirom da sam u 27.nedelji trudnoce? Najlepse hvala.

Ana Life (2019-02-04)

Poštovana Andjelka

Ukoliko ste uradili Ekspertsli  ultrazvučni pregled sa fetalnom ehokardiografijom i ako je sve bilo uredno, dovoljno je da  nastavite da vodite trudnocu kod Vaseg lekara, ako bude nekih promena javite se. 

 

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Tijana (2018-09-28)

Pozdrav,zanima me cena 4D ultrazvucnog pregleda? Hvala unapred

Ana Life (2018-09-28)

Poštovana, 

Ekspertski 4D/3D ultrazvučni pregled“Anatomsko-morfološki pregled od 20-24 nedelje trudnoće plus fetalna ehokardiografija ili FES jeste:

- najdetaljniji pregled koji se radi u trudnoći kada je reč o strukturnim ili morfološkim anomalijama, tj.kako je beba građena.

Da li postoji anomalije lica, rascep usne, rascep nepca, da li su očna sočiva bistra i formirana, strukture u mozgu: od malog mozga, preko moždanih komora, corpus calosuma do krvnih sudova mozga – Wilisovog šestougla, arterije perikalose.
Kako izgledaju ruke i noge, kako izgleda kičma u tri dimenzije. Kako izgledaju bubrezi i krvni sudovi bubrega.
Posebna priča je fatalna ehokardiografija ili ekspertski pregled srca. Od standardnih preseka komora,srčane pregrade, izlaza aorte, plućne arterija, preko traheje, subklavije, aortnog luka, gornje i donje šuplje vene i da ne nabrajamo više. Pregled srca koji radi dr Živanić je mnogo detaljniji nego što je fetalna ehokardiografija.
Kakva je aktivnost bebe. Posle 24 nedelje trudnoće radi se i Color Doppler posteljice ( zbog toga što ako se radi ranije u trudnoći, može dovesti do zabune, jer krvni sudovi uterina se šire sve do 22-23 nedelje, tek posle toga je merodavan rezultat.

3D slike i 4D filmići bebe (cena poslata na e-mail) i obavezno zakazivanje telefonom

Važna napomena:

Pregledi iz krvi trudnice (Dabl, Tripl, ili Prenatalni testovi , zajedno sa amniocentezom, odnose se na hromozome bebe (Daunov sindrom) i NE MOGU ZAMENITI ULTRAZVUK,4D EKSPERTSKI ULTRAZVUK plus FETALNA EHOKARDIOGRAFIJA odnosi se na STRUKTURNE ILI MORFOLOŠKE ANOMALIJE ne može zameniti testove iz krvi. Može prenatalni test biti odličan a da beba ima srčanu manu, ili da beba bude odlična na ultrazvuku a da test ne bude dobar. Svaki ima svoje mesto u praćenju trudnoće.

Pregled možete zakazati pozivom na broj telefona 069-319-68-08

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Sanja (2018-09-10)

Postovani, interesuje me cijena fetalne ehokardiografije? Unaprijed zahvalna!

Ana Life (2018-09-10)

Poštovana Sanja,

 

Ekspertski 4D pregled koji radi dr Vojislav Živanić pored analize bebe na morfoloske anomalije (da li beba ima rascep lica, defomitet stopala, deformitet kičme spina bifida) obavezno radi  ekspertski pregled srca ploda tj. Fetalnu ehokardiografiju ili popularno FES.

Nama ekspertskog pregleda ploda bez fetalne ehokardiografije Cena ta dva pregleda (analiza na morfoloske anomalije i fetalna ehokardiografija plus 4D filmci i 3D slike bebe (cena poslata na e-mail)

Mi ne radimo fetalnu ehokardiografiju izolovano. 

 

S poštovanjem

Analife

Katarina (2018-09-07)

Dobar dan,postovanje zanima me cena ekspertnog 4D ultrazvuka u 17 nedelji ?

Ana Life (2018-09-07)

Poštovana,
cena 4D ultrazvuka sa fetalnom ehokardiografijom(cena poslata na e-mail). Zakazivanje telefonom neke tri nedelje unapred.

 

S poštovanjem
Analife 

Ivona (2018-09-07)

Postovani, interesuje me cena ekspertskog 4d ultrazvuka kod dr Zivanica, kao i da li postoji mogucnost da se zakaze za nedelju dana obzirom da sam u 22 nedelji trudnoce? Unapred hvala, pozdrav!

Ana Life (2018-09-07)

Poštovana,

Ekspertski 4D/3D ultrazvučni pregled“Anatomsko-morfološki pregled od 20-24 nedelje trudnoće  sastoji se iz 4 pregleda obavljenih u jednom aktu:
 1.Prvi deo pregleda sastoji se iz:

- analize spoljašnjeg izgleda ploda (da li postoji rascep usne, kakva je simetrija lica, da li postoje deformiteti šake i stopala) - kičmeni stub

- analiza moždanih struktura (mali mozak, moždane komore, corpus calosum, krvni sudovi baze lobanje /3D i Power Doppler, prisustvo očnih sočiva)

- analiza trbušnih organa (uočavanje želuca i integriteta dijafragme, uočavanje mokraćne bešike i dve arterije pupčanika, prisustvo i izgled oba bubrega) - analiza integriteta prednjeg trbušnog zida (da li postoji defekt prednjeg trbušnog zida)

2. Drugi deo pregleda FETALNA EHOKARDIOGRAFIJA I koliko je ovaj deo pregleda važan govori i činjenica da ukoliko dr Živanić,zbog položaja bebe ili gojaznosti trudnice ne može da sagleda sve najvažnije preseke srca i velikih krvnih sudova,mi pregled prekidamo I ne naplaćujemo. U sklopu ovog pregleda analiziraju se dve komore i dve predkomore, aorta i njen izlaz iz leve komore, plućna arterija i nje izlaz iz desne komore, srčana pregrada, protoci kroz srce i njegove velike krvne sudove (Power, Color Doppler i 3D angio modovi) ....

3.Treci deo pregleda je PREGLED POSTELJICE I KOLIČINE PLODOVE VODE (AFI - indeks količine plodove vode) • Izgled i struktura posteljice, njena lokalizacija (nisko usađena?). • Količina plodove vode je veoma važna - nije dobro da je ima malo, a ni puno.

4.Četvrti deo pregleda su 3D/4D - slike I filmići KAKO IZGLEDA I NA KOGA LIČI.Neke slike dobijate odštampane, a filmove I ostatak sličica dobijate na CD-u .

Pregled radi dr Živanić

Cena kompeltnog pregleda  (cena poslata na e-mail)

Pregled možete zakazati pozivom na 069-319-68-08 ( bilo bi najbolje u što skorijem roku da nas kontaktirate, kako bi smo Vam našli termin u najidealnijem periodu trudnoće za ovu vrstu pregleda)

 

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Jelena (2018-03-07)

Postovani, u 9.nedelji trudnoce sam i zanima me koliko ranije je potrebno zakazati pregled kod doktora Zivanica za 4D ultrazvucni pregled I FES? Takodje zanima me cena ovih pregleda. Hvala na odgovoru.

Ana Life (2018-03-07)

 Postovana,
Pregled koji radi dr Zivanic je :Ekspertski 4D/3D ultrazvučni pregled“Anatomsko-morfološki pregled od 20-24 nedelje trudnoce plus fetalna ehokardiografija ili FES jeste:
-  najdetaljniji pregled koji se radi u trudnoći kada je reč o strukturnim ili morfološkim anomalijama, tj. kako je beba građena. 
Da li postoji anomalije lica, rascep usne, rascep nepca, da li su očna sočiva bistra i formirana, strukture u mozgu: od malog mozga, preko moždanih komora, corpus calosuma do krvnih sudova mozga - Wilisovog šestougla, arterije perikalose. 
Kako izgledaju ruke i noge, kako izgleda kičma u tri dimenzije. kako izgledaju bubrezi i krvni sudovi bubrega, 
Posebna priča je fatalna ehokardiografija ili ekspertski pregled srca. Od standardnih preseka komora, srčane pregrade, izlaza aorte, plućne arterija, preko traheje, subklavije, aortnog luka, gornje i donje šuplje vene i da ne nabrajamo više. Pregled srca koji radi dr Živanić je mnogo detaljniji nego što je fetalna ehokardiografija. 
Kakava je aktivnost bebe. Posle 24 nedelje trudnoće radi se i Color Doppler posteljice ( zbog toga što ako se radi ranije u trudnoći, može dovesti do zabune, jer krvni sudovi uterina  se šire sve do 22-23 nedelje, tek posle toga je merodavan rezultat. 
3D slike i 4D filmići bebe (cena poslata na e-mail)i obavezno zakazivanje telefonom
Važna napomena:
Pregledi iz krvi trudnice (Dabl, Tripl, ili Prenatalni testovi , zajedno sa amniocentezom, odnose se na hromozome bebe (Daunov sindrom)  i  NE MOGU ZAMENITI ULTRAZVUK,
4D EKSPERTSKI ULTRAZVUK plus FETALNA EHOKARDIOGRAFIJA odnosi se na STRUKTURNE ILI MORFOLOŠKE ANOMALIJE ne može zameniti testove iz krvi. Može prenatalni test biti odličan a da beba ima srčanu manu, ili da beba bude odlična na ultrazvuku a da test ne bude dobar. Svaki ima svoje mesto u praćenju trudnoće.
Potrebno je oko 3 nedelje unapred da zakazate pregled pozivom na broj telefona 069-319-68-08.
 
Srdacan pozdrav Vas Analife

 

Ivana (2018-03-03)

Postovani, U 12.sam nedelji trudnoce. Doktorka u Domu zdravlja je na ultrazvuku videla da imam kontrakcije, zbog kojih strogo mirujem, koristim Utrogestan i primam injekcije Progesterona svaki treci dan. Htela bih da o ovome cujem misljenje i doktora Zivanica.Molim Vas za informaciju kada najranije mogu da dobijem termin za pregled, s obzirom da kontakcije imam i dalje, i pored terapije, i da sam jako uplasena jer je prva trudnoca u pitanju. Takodje, zanima me i cena pregleda. Hvala Vam puno unapred.Srdacan pozdrav

Ana Life (2018-03-03)

Postovana,
Ekspertski 4D/3D ultrazvučni pregled“Anatomsko-morfološki pregled koji je najidealnije raditi od 20-24 nedelje trudnoce plus fetalna ehokardiografija ili FES jeste:
-  najdetaljniji pregled koji se radi u trudnoći kada je reč o strukturnim ili morfološkim anomalijama, tj. kako je beba građena. 
Da li postoji anomalije lica, rascep usne, rascep nepca, da li su očna sočiva bistra i formirana, strukture u mozgu: od malog mozga, preko moždanih komora, corpus calosuma do krvnih sudova mozga - Wilisovog šestougla, arterije perikalose. 
Kako izgledaju ruke i noge, kako izgleda kičma u tri dimenzije. kako izgledaju bubrezi i krvni sudovi bubrega, 
Posebna priča je fatalna ehokardiografija ili ekspertski pregled srca. Od standardnih preseka komora, srčane pregrade, izlaza aorte, plućne arterija, preko traheje, subklavije, aortnog luka, gornje i donje šuplje vene i da ne nabrajamo više. Pregled srca koji radi dr Živanić je mnogo detaljniji nego što je fetalna ehokardiografija. 
Kakava je aktivnost bebe. Posle 24 nedelje trudnoće radi se i Color Doppler posteljice ( zbog toga što ako se radi ranije u trudnoći, može dovesti do zabune, jer krvni sudovi uterina  se šire sve do 22-23 nedelje, tek posle toga je merodavan rezultat. 
3D slike i 4D filmići bebe 
(cena poslata na e-mail)i obavezno zakazivanje telefonom
Važna napomena:
Pregledi iz krvi trudnice (Dabl, Tripl, ili Prenatalni testovi , zajedno sa amniocentezom, odnose se na hromozome bebe (Daunov sindrom)  i  NE MOGU ZAMENITI ULTRAZVUK,
4D EKSPERTSKI ULTRAZVUK plus FETALNA EHOKARDIOGRAFIJA odnosi se na STRUKTURNE ILI MORFOLOŠKE ANOMALIJE ne može zameniti testove iz krvi. Može prenatalni test biti odličan a da beba ima srčanu manu, ili da beba bude odlična na ultrazvuku a da test ne bude dobar. Svaki ima svoje mesto u praćenju trudnoće. A sto se kontrakcija tice, njih ima svaka trudnica u trudnoci,jer je materica misic koji se priprema tok cele trudnoce za porodjaj. Tako da ako je grlic matrice u dobrom stanju,kontrakcije nisu zabrinjavajuce. A to ce svakako Vas doktor znati da odradi nakon pregleda.
 
Srdacan pozdrav Vas Analife

 

Iva (2017-11-21)

Postovani, interesuje me cena ekspertskog 4d ultrazvuka kod dr Zivanica, kao i da li postoji mogucnost da se zakaze za nedelju dana obzirom da sam u 22 nedelji trudnoce? Unapred hvala, pozdrav!

Ana Life (2017-11-21)

Postovana,
Ekspertski 4D/3D ultrazvučni pregled“Anatomsko-morfološki pregled od 20-24 nedelje trudnoce  sastoji se iz 4 pregleda obavljenih u jednom aktu: 1.Prvi deo pregleda sastoji se iz
- analize spoljašnjeg izgleda ploda (da li postoji rascep usne, kakva je simetrija lica, da li postoje deformiteti šake i stopala) - kičmeni stub
- analiza moždanih struktura (mali mozak, moždane komore, corpus calosum, krvni sudovi baze lobanje /3D i Power Doppler, prisustvo očnih sočiva)
- analiza trbušnih organa (uočavanje želuca i integriteta dijafragme, uočavanje mokraćne bešike i dve arterije pupčanika, prisustvo i izgled oba bubrega) - analiza integriteta prednjeg trbušnog zida (da li postoji defekt prednjeg trbušnog zida)
2. Drugi deo pregleda FETALNA EHOKARDIOGRAFIJA I koliko je ovaj deo pregleda vazan govori I cinjenica da ukoliko dr Zivanic,zbog polozaja bebe ili gojaznosti trudnice ne moze da sagleda sve najvaznije preseke srca I velikih krvnih sudova,mi pregled prekidamo I ne naplacujemo. U sklopu ovog pregleda analiziraju se dve komore i dve predkomore, aorta i njen izlaz iz leve komore, plućna arterija i nje izlaz iz desne komore, srčana pregrada, protoci kroz srce i njegove velike krvne sudove (Power, Color Doppler i 3D angio modovi) ....
3.Treci deo pregleda je PREGLED POSTELJICE I KOLIÄŒINE PLODOVE VODE (AFI - indeks količine plodove vode) • Izgled i struktura posteljice, njena lokalizacija (nisko usađena?). • Količina plodove vode je veoma važna - nije dobro da je ima malo, a ni puno.
4.Cetvrti deo pregleda su 3D/4D - slike I filmici KAKO IZGLEDA I NA KOGA LIÄŒI .Neke slike dobijate odstampane, a filmove I ostatak slicica dobijate na CD-u .
Pregled radi dr Zivanic
Cena kompeltnog pregleda  (cena poslata na e-mail)
Pregled mozete zakazati pozivom na 069-319-68-08 ( bilo bi najbolje u sto skorijem roku da nas kontaktirate, kako bi smo Vam nasli termin u najidealnijem periodu trudnoce za ovu vrstu pregleda)
 
Srdacan pozdrav Vas Analife

 

Марко (2017-10-23)

Добар дан, мене интересује колико просечно дуго траје експертски 4д ултразвук? И која му је цијена? Фала унапријед

Ana Life (2017-10-23)

Poštovani
Ekspertski 4D ultrazvučni pregled plus fetalna ehokardiografija je najdetaljniji pregled u trudnoći. Traje onoliko koliko je potrebno da dr Živanić vidi SVE što treba da se vidi u tim nedeljama trudnoće.
 Najčešće traje do pola sata. Međutim, kod trudnica koje imaju   više masnog tkiva na prednjem trbušnom zidu ili beba jednostavno neće da se okrene, pregled može da traje i dva sata. Ako dr Živanić zbog toga ne može jasno da vidi gornju usnu da je cela, tj.da nema rascepa ili da beba bude u takvom položaju da ne može videti i slikati tvrdo nepce (rascep nepca), ako ne može detaljno da vidi srce i krvne sudove, (fetalna ehokardiografija) naravno sve to da slika,a tih preseka ima toliko da ih je besmisleno nabrajati, PREGLED SE PREKIDA I NE NAPLAĆUJE. Naš stav je, da bez obzira što smo privatna zdravstvena ustanova, pregled mora da se uradi komplet ili ništa. Mi se trudimo i dajemo sve od sebe da pregled uradimo komplet, ali kada to nije moguće ni posle nekoliko pauza, na žalost, prinuđeni smo da pregled prekinemo
Cena ekspertskog 4D ultrazvuka plus fetalna ehokardiogradija (cena poslata na e-mail). Zakazivanje telefonom 069 319 68 08 ili 011 319 68 08, neke dve-tri nedelje unapred.
 
S poštovanjem
Analife

 

Sara (2017-07-14)

Je l u vašoj bolnici može da se vodi trudnoća i koliko košta jedan pregled normalan.Pozdrav

Ana Life (2017-07-14)

Poštovana
Može da se vodi trudnoća, vode je dr Nada Radaković, dr Jelena Micić i dr Živanić radi ekspertske preglede kada za to dođe vreme.
Cena standardnog pregeda (cena poslata na e-mail), ekspertskog 4D uz i fetalne ehokardiografije ili ekspertskog ultrazvuka srca (cena poslata na e-mail)
 
S poštovanjem
Analife

 

Ivana (2017-02-03)

Dobar dan,postovanje zanima me cena ekspertnog 4D ultrazvuka u 17 nedelji,da li se dobijaju slikice i film i sta sve pregled sadrzi i koji doktor radi pregled? Srdacan pozdrav! Unapred zahvalna na odgovoru.

Ana Life (2017-02-03)

Poštovana,
cena 4D ultrazvuka sa fetalnom ehokardiografijom(cena poslata na e-mail). Zakazivanje telefonom neka tri nedelje unapred

S poštovanjem
Analife 

Jelena (2016-10-01)

Zakazala bih kod vas 4D ultrazvuk pa me interesuje cena.Radila bih u 24-26 nedelji.Hvala

Ana Life (2016-10-01)

Poštovana,
ekspertski 4D UZ  sa fetalnom ehokardiografijom, koji radi Dr Vojislav Živanić u periodu posle dvadesete  nedeljetrudnoće sastoji se iz nekoliko pregleda obavljenih u jednom aktu:
NAJDETALJNIJI PREGLED SRCA BEBE ili Fetalna ehokardiografija ili eho srca. Koliko je taj pregled važan, govori činjenica, da ukoliko Dr Živanić, zbog položaja bebe ili količine masnog tkiva na prednjem trbušnom zidu trudnice,  ne može da slika najvažnije preseka srca i krvnih sudova ( izlaz plućne arterije, izlaz aorte iz srca, 2 komore i 2 predkomore, Color Doppler srca i aortnog luka....) KOMPLETAN PREGLED SE PREKIDA I NE NAPLAĆUJE.
Deo ekspertskog 4D pregleda je pregled ploda na morfološke ili strukturne  anomalije koje se mogu dijagnostikovati isključivo ultrazvukom. To nisu anomalije koje se odnose na Dauna. Beba može imati dobre hromozome utvrđene amniocentezom, a da  ima rascep usne, problem sa ekstermitetima, mozgom, srčanu manu.
Deo se odnosi na biometrijske mere bebe, kako se razvija i raste bebe. Koliko ja količina plodove vode...
Deo pregleda su 3D sličice i 4D filmići bebe koje dobijate na papiru i na CD
Cena pregleda je    (cena poslata na e-mail) i zakazuje se na tel 011 319 68 08 ili 069 319 68 08
              
Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

Dragana (2016-09-13)

Postovani,interesuje me cena 4d ultrazvuka ,u 16 nedelji trednoce sam ,pa bih zelela da ga uradim u vasoj ordinaciji.Hvala

Ana Life (2016-09-13)

Poštovana, cena ekspertskog 4D ultrazvuka sa fetalnom ehokardiografijom ili ekspertskim pregledom srca ploda sa 4D filmićima (cena poslata na e-mail), zakazuje se nekih dve tri nedelje unapred, ukoliko želite da izaberete termin

 Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

Marija (2016-05-12)

Postovani, u 13. nedelji sam trudnoce. Cekam rezultat dabl testa. Htela bih kod vas da radim expertski 4D UZ. Zanima me u kojoj nedelji preporucujete da uradim isti i koja je cena? Hvala unapred na informacijama. Pozdrav

Ana Life (2016-05-12)

 Ekspertski 4D ultrazvuk koji radi Dr Živanić, je kompletan  ekspertski pregled ploda, zbog toga što u sebi sadrži ekspertski pregled srca ploda, pored najdetaljnijeg pregleda na sve anomalije koje se mogu dijagnostikovati na ultrazvuku, u toj nedelji u kojoj se pregled radi.
Ukoliko ste uradili pregled u 12 nedelji zajedno sa dabl testom, i rezultat je dobar, možete zakazati kod nas u 19 nedelji, da obuhvatite ekspertski 4D pregled do 20 nedelje i ekspertski 4D pregled posle dvadesete nedelje. Ovaj pregled obuhvata 4 pregleda u jednom aktu.
1.    Ekspertski pregled srca /fetalna ehokardiografija/, detaljan pregled srca sa presecima velikih krvnih sudova koji izlaze iz njega. Koliko je taj pregled važan, govori činjenica, da ukoliko zbog položaja bebe, srce ne može da se detaljno analizira i slika, pregled se prekida i ne naplaćuje se.
2.    Drugi deo se odnosi na analiziranje ultrazvučnih znakova za hromozomske anomalije / Dounov sindrom/
3.     Detaljan pregled bebe na strukturne anomalije koje mogu da se dijagnostikuju isključivo ultravukom (rscep usne, spina bifida.)
4.    3D slike i 4D filmići bebe
(cena poslata na e-mail), zakazuje se na tel 011 319 68 08
 
 Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

Katarina (2016-05-12)

Planiram u 12 nedelji da uradim ekspertni UZ kod dr Zivanica(sad sam 9 nedelja),interesuje me cena Uz i koliko dana mora ranije da se zakaze? Hvala!

Ana Life (2016-05-12)

Poštovana,
Cena ekspertskog 4D Ultrazvuka, koji radi Dr Živanić, (cena poslata na e-mail). Radi se o najdetaljnijem pregledu ploda u trudnoći, uključujući  ekspertski pregled srca ili fetalnu ehokardiografiju. Koliko  je taj deo pregleda važan,govori činjenica da ukoliko iz nekog razloga Dr Živanić ne može da uradi ekspertski pregled srca, kompletan pregled se  prekida i ne naplaćuje se. Drugi deo se odnosi na anomalije koje se dijagnostikuju isključivo ultrazvukom, nemaju veze sa Double testom, Triple testom ili Daunovim sindromom.Treći deo su biometrijske  mere bebe, tj, kako napreduje Vaša beba, koja je količina plodove vode, Color Doppler pupčanika. ÄŒetvrti deo su slike 3D i filmići 4D, šta radi i na koga liči Vaša  beba. Pregled se zakazuje nekih petnaesteak  dana unapred na tel 011 319 68 08
 
 Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

Darija (2016-05-09)

Postovani, interesuje me cena 4D pregleda od 20-24 nedelje kod dr.Zivanica? Hvala unapred

Ana Life (2016-05-09)

Poštovana, ekspertski 4D UZ koji radi Dr Vojislav Živanić u periodu posle dvadesete  nedelje trudnoće sastoji se iz nekoliko pregleda obavljenih u jednom aktu:
NAJDETALJNIJI PREGLED SRCA BEBE ili Fetalna ehokardiografija ili eho srca. Koliko je taj pregled važan, govori činjenica, da ukoliko Dr Živanić, zbog položaja bebe ili količine masnog tkiva na prednjem trbušnom zidu trudnice,  ne može da slika najvažnije preseka srca i krvnih sudova ( izlaz plućne arterije, izlaz aorte iz srca, 2 komore i 2 predkomore, Color Doppler srca i aortnog luka....) KOMPLETAN PREGLED SE PREKIDA I NE NAPLAĆUJE.
Deo ekspertskog 4D pregleda je pregled ploda na morfološke ili strukturne  anomalije koje se mogu dijagnostikovati isključivo ultrazvukom. To nisu anomalije koje se odnose na Dauna. Beba može imati dobre hromozome utvrđene amniocentezom, a da  ima rascep usne, problem sa ekstermitetima, srčanu manu.
Deo se odnosi na biometrijske mere bebe, kako se razvija i raste bebe.
Koliko ja količina plodove vode...
 Deo pregleda su 3D sličice i 4D filmići bebe koje dobijate na papiru i na CD
(cena poslata na e-mail) i zakazuje se na tel 011 319 68 08 ili 069 319 68 08
 
 Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

Andrijana (2016-05-04)

Postovani, interesuje me cena 4D ultrazvuka kod doktora Zivanica? Pozdrav

Ana Life (2016-05-04)

Poštovana, cena ekspertskog 4D Ultrazvuka, koji radi Dr Živanić, (cena poslata na e-mail).Radi se o najdetaljnijem pregledu ploda u trudnoći, uključujući  ekspertski pregled srca ili fetalnu ehokardiografiju. Koliko  je taj deo pregleda važan,govori činjenica da ukoliko iz nekog razloga Dr Živanić ne može da uradi ekspertski pregled srca, kompletan pregled se  prekida i ne naplaćuje se. Drugi deo se odnosi na anomalije koje se dijagnostikuju isključivo ultrazvukom, nemaju veze sa Double testom, Triple testom ili Daunovim sindromom.Treći deo su biometrijske  mere bebe, tj, kako napreduje Vaša beba, količina plodove vode, ÄŒetvrti deo su slike 3D i filmići 4D, šta radi i na koga liči Vašabeba. Pregled se zakazuje nekih desetak dana unapred na tel 011 319 68 08, 069 319 68 08
 
Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

Sara (2016-02-03)

U 24.sam nedelji trudnoce, cekam rezultate kordocenteze, interesuje me cena ekseptsmog UZ kod vas?

Ana Life (2016-02-03)

Poštovana, cena ekspertskog ultrazvuka 4D kod Dr Živanića (cena poslata na e-mail),zakazivanje neke dve nedelje unapred.
 
 Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife 

emilija (2015-12-16)

Postovani,interresuje me da li na 4D snimku mogu da se vide organi? Inace 27 sam nedelja. Hvala unapred

Ana Life (2015-12-16)

Poštovana, 4D uz slika bebu , ali ekspertski pregled na 4D ultrazvuku daje najdetaljniji pregled bebe, uključujući srce bebe.
 
 Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife 

Dragana (2015-04-06)

Da li mozete da mi kazete koliko kosta expertni ultra zvuk,ja am u 21 nedelji trudnoce i za kada moze da se zakaze?Hvala

Ana Life (2015-04-06)

Poštovana, ekspertski 4D ultrazvuk, koji radi Dr Živanić, (cena poslata na e-mail). Zakazuje se na jedan od naših fiksnih telefona.
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Vlado (2015-03-31)

Zdravo, verenica mi je u 14-toj nedelji trudnoce i planira zakazivanje 3D/4D ultrazvucnog pregleda za 16 nedelju trudnoce pa me interesuje koja je cena? Hvala unapred!

Ana Life (2015-03-31)

Postovani,
Ukoliko ste uradili pregled u 12 nedelji zajedno sa dabl testom, i rezultat je dobar, možete zakazati kod nas u 19 nedelji, da obuhvatite ekspertski 4D pregled do 20 nedelje i ekspertski 4D pregled posle 20 nedelje. Ovaj pregled obuhvata 4 pregleda u jednom aktu.
1.    Ekspertski pregled srca /fetalna ehokardiografija/, detaljan pregled srca sa presecima velikih krvnih sudova koji izlaze iz njega. Koliko je taj pregled važan, govori činjenica, da ukoliko zbog položaja bebe, srce ne može da se detaljno analizira i slika, pregled se prekida i ne naplaćuje se.
2.    Drugi deo se odnosi na analiziranje ultrazvučnih znakova za hromozomske anomalije / Dounov sindrom/
3.     Detaljan pregled bebe na sve strukturne anomalije koje mogu da se dijagnostikuju isključivo ultravukom /rscep usne, spina bifida.../
4.    Kako beba raste /biometrijske mere bebe, količina plodove vode i ako je pregled posle 24 nedelje radi se i Color Doppler posteljice/
5.    3D slike i 4D filmići bebe
Zakazuje se na tel 011 319 68 08
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Mateja (2015-01-26)

Poštovanje, molim vas za informaciju u smislu postupka i cene 4D ultrazvuka i amniocenteze, s obzirom da je supruga usla u 18 nedelju trudnoce!Hvala unapred i srdačan pozdrav

Ana Life (2015-01-26)

Poštovani, cena 4D ultrazvuka (cena poslata na e-mail), a cena amniocenteze (cena poslata na e-mail)
 
S poštovanjem
Bolnica Analife

Majda (2014-07-23)

Postovani, interesuje me cena expertnog ultrazvucnog pregleda? U 20-oj nedelji trudnoce treba da ga obavim. Hvala.

Ana Life (2014-07-23)

Poštovana, 

Ekspertski 4D UZ koji radi Dr Živanić posle dvadesete  nedeljama trudnoće sastoji se iz nekoliko pregleda obavljenih u jednom aktu:                                                                                            

1.NAJDETALJNIJI PREGLED SRCA BEBE ili Fetalna ehokardiografija, koji sastavni deo ekspertskog pregleda /nijedan pregled se ne može nazvati ekspertski , ukoliko ne sadrži fetalnu ehokardiografiju/

Koliko je taj pregled važan, govori činjenica, da ukoliko Dr Živanić, zbog položaja bebe, ne može da slika najvažnije preseka srca i krvnih sudova ( izlaz plućne arterije, izlaz aorte iz srca, 2 komore i 2 predkomore, Color Doppler srca i još neke delove srca) kompletan pregled se prekida i ne naplaćuje se.  . 2.Drugi deo se odnosi na anomalije koje se dijagnostikuju isključivo ultrazvukom, one nemaju veze sa Double testom, Triple testom ili Daunovim sindromom. To su strukturne anomalije/ rascep usne, deformitet šake, noge, kičme, glave, svih delova bebe, pupčanika.......

3.Treći deo su biometrijske  mere bebe, tj, kako napreduje Vaša beba, koja je količina plodove vode/AFI index/

4.ÄŒetvrti deo su slike 3D i filmići 4D, šta radi i na koga liči Vašabeba. Pregled se zakazuje nekih desetak dana unapred na tel 011 319 68 08, Cena je (cena poslata na e-mail) dinara

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Saska (2014-06-18)

Poštovani,interesuje me cena 4D UZ u 12.nedelji kod dr.Živanića i kpliko ranije treba zakazati.Unapred hvala.

Ana Life (2014-06-18)

Postovani,

Cena ekspertskog 4D Ultrazvuka, koji radi Dr Živanić, je (cena poslata na e-mail) dinara. Radi se o najdetaljnijem pregledu ploda u trudnoći, uključujući  ekspertski pregled srca ili fetalnu ehokardiografiju. Koliko  je taj deo pregleda važan,govori činjenica da, ukoliko iz nekog razloga Dr Živanić ne može da uradi ekspertski pregled srca,/najčešće je to zbog položaja ploda/ kompletan pregled se prekida i ne naplaćuje se.

Drugi deo se odnosi na ultrazvučne znakove za Dounov sindrom, treći deo se odnosi na  anomalije koje se dijagnostikuju isključivo ultrazvukom, nemaju veze sa Double testom, Triple testom ili Daunovim sindromom.

ÄŒetvrti  deo su biometrijske  mere bebe, tj, kako napreduje Vaša beba, koja je količina plodove vode. Peti deo su slike 3D i filmići 4D, šta radi i na koga liči Vaša beba. Pregled se zakazuje nekih petnaestak  dana unapred na tel 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Nada (2014-05-27)

Postovani, ja sam u 10-oj nedelji trudnoce i uskoro bih trebala da radim double test. Zanima me kolika je ukupna cena ultrazvuka NT i double testa? Da naglasim, znam da ultrazvuk NT moze i u drzavnoj ustanovi da se uradi, medjutim ja zelim da ga uradim u privatnoj.Unapred Vam hvala.

Ana Life (2014-05-27)

Postovana,

Cena ekspertskog 4D ultrazvuka u 12 nedelji je (cena poslata na e-mail) dinara. Zakazuje se na tel 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

kristina (2014-05-19)

ja sam 8 nedelja trudnoce.radila sam vantelesnu oplodnju. koliko kosta 4d ultrazvuk? da bi se uocila srcana radnja

Ana Life (2014-05-19)

Poštovana,

ekspertski 4D ultrazvuk, koji radi Dr Živanić, od 12 nedelje pa do pred kraj trudnoće košta (cena poslata na e-mail) dinara, zakazuej se na tel 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Ana (2014-02-12)

Poštovani,da li je kod Vas moguce voditi trudnocu? I ako možete na mail da mi posaljete koliko bi kostalo vodjenje trudnoce sa svim potrebnim pregledima. Ja sam 9-a nedelja trudnoće.

Ana Life (2014-02-12)

Poštovana Ana,

Kod nas se vodi trudnoća, cena standardnog ultrazvuka je (cena poslata na e-mail), sa pregledom je (cena poslata na e-mail) dinara. Detaljnije informacije na tel 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

anita (2014-01-14)

postovani, zanima me koliko ranije treba da se zakaze dabl test i ultrazvucni pregled NT. koliko kostaju?

Ana Life (2014-01-14)

Poštovana Anita,

Kod nas se pregledi zakazuju desetak dana unapred, na tel 011 319 68 08.  Naš predlog je da zakažete u nekoj od državnih ustanova ultrazvuk i Dabl test, da ne biste plaćali, a kod nas dođete oko 18 ili oko 20-22 nedelje trudnoće.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

marija (2013-12-05)

izvinite na smetnji..imam pitanje za vas... Imam 15 godina..dobila sam menstruaciju 31 8.2011 od tada sam imala mensruaciju na svakih 2 meseca,poslednji put sam imala menstruaciju 20.8.2013 i od tada nisam... U cemu je problem..kome da se obratim? Hvala u napred

Ana Life (2013-12-05)

Poštovana Marija,

Potrebno je da odete kod ginekologa.

Bolnica AnaLife

Jadranka (2013-11-27)

Postovani, Da li imate slobodan termin oko 14-15 decembra. Sad sam kraj 9 nedelje. Tremin je 02.07. Zanima me cena 3D, i dabl testa. Kao i da li se vec sad moze odrediti pol. Kod Vas sam bila na pregledu u prvoj trudnoci, pa bih htela i u ovoj. Hvala

Ana Life (2013-11-27)

Draga Jadranka,

Molim Vas pozovite tel 011 319 68 08, sigurno ćemo Vam naći termin u tom perodu.

Cena ekspertskog 4D ultrazvuko koji se radi od 12 do pred kraj trudnoće je (cena poslata na e-mail), za naše trudnice koje su bile, obezbedili smo sada popust od 20%

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Kosica (2013-11-25)

Postovani, mozete li mi poslati cenovnik ultrazvuka,5 nedelja. Hvala

Ana Life (2013-11-25)

Poštovana,

Molim Vas pozovite tel 011 319 68 08, dobićete detaljne informacijeu vezi cenovnika.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Ana (2013-11-15)

Postovani, zanima me koja je cena ultrazvuka u 6 nedelji trudnoce,kao i da li je moguce da me dr Zivanic koji bi mi vodio trudnocu i porodi?molila bih Vas za odgovor na mail.unapred hvala

Ana Life (2013-11-15)

Poštovana Ana,

Cena utvrđivanja trudnoće je (cena poslata na e-mail) dinara, Ekapertski 4D ultrazvučni pregledi koje Dr Živanić Radi posle jedanaeste nedelje koštaju (cena poslata na e-mail) dinara.

Nije moguće da Vas Dr Živanić porodi, pošto Analife nema porodilište.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Zorica (2013-09-12)

Postovani, trenutno sam 18 nedelja trudnoce.Za oko 2 nedelje bih uradila 4D ultrazvuk kod vas. Interesuje me cena i da li suprug moze da prisustvuje pregledu?

Ana Life (2013-09-12)

Poštovana,

Cena 4D ultrazvuk koji radi Dr Živanić Vojislav košta (cena poslata na e-mail) dinara. Može da prisustvuje suprug pregledu. Pregled se zakazuje na tel 011 319 68 08.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Stanojka (2013-09-06)

Postovani,u 20oj sam nedelji trudnoce i trebala bi da zakazem 4D...zanima me cena i koliko se ceka na zakazivanje. Unapred hvala

Ana Life (2013-09-06)

Poštovana Stanojka,

Ekspertski 4D pregled koji radi Dr Živanić Vojislav košta (cena poslata na e-mail) dinara i zakazuje se desetak dana unapred, na tel 011 319 68 08.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Nedeljkovi? (2013-09-03)

Molim Vas posaljite mi cenu 4D ekspertskog ultrazvuka kod dr. Živanića? Hvala najlepse

Ana Life (2013-09-03)

Poštovana  Slađana, 

Ekspertski 4D ultrazvuk koji radi Dr Živanić, obuhvata četiri pregleda u jednom aktu, u zavisnosti u kojojse nedelji rad. To je najdetaljniji pregled na sve anomalije koje se mogu videti u tim nedeljama u kojima se gleda uklučujući kompletno srce (fetalna ehokardiografija).

Cena pregleda je (cena poslata na e-mail) dinara i zakazuje se desetak dana unapred na tel 011 319 68 08.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Marina (2013-07-06)

Postovani, ja sam u 15. nedelji trudnoce, doktorka mi je preporucila 4D ultrazvuk posle 23. nedelje, zanima me razlika izmedju 4D ultrazvuka pre i posle 23. nedelje i cena. Hvala

Ana Life (2013-07-06)

Postovana Marina, Sto se ekspertskog dela pregleda tice nema razlike, on mora da bude maksimalno detaljan i pre i posle 23 nedelje. Savremeni 4D ultrazvucni aparata olaksava doktoru takvu vrstu pregleda. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Stojanka (2013-07-03)

Postovani,molim Vas da i meni javite cenu eksp.4D ultrazvuka u dvanaestoj nedelji(sada sam 10 +)i radite li subotom?Cula sam mnogo pozitivnih komentara vezano za dr.Zivanica i sve u klinici Analife,pa Vam zelim i dalje tako uspesan rad.Hvala unapred!

Ana Life (2013-07-03)

Postovana Sojanka, Hvala na afirmtivnim recima. Ekspertski 4D ultrazvuk koji radi Dr Zivanic kosta (cena poslata na e-mail) i zakazuje se dve nedelje unapred. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Ivana (2013-06-06)

Postovani da li bi mogli da mi posaljete cenu 4d ultrazvuka na mail?

Ana Life (2013-06-06)

Poštovana Ivana, Cena ekspertskog 4D ultrazvuka, koji radi Dr Živanić je (cena poslata na e-mail) dinara i obavezno se zakazuje dve nedelje unapred, isključivo telefonom 011 319 68 08, radi usklađivanja termina. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Ivana (2013-06-01)

Postovani zamolila bi da mi posaljete cenu 4d ultrazvuka na mail.Trudnoca je stara 23+1.Hvala unapred.

Ana Life (2013-06-01)

Poštovana Ivana, Ekspertski 4D ultrazvuk koji radi Dr Živanić, u tom periodu gleda:Da li postoje strukturne anomalije koje se gledaju isključivo na ultrazvuku (rascep usne, mozak, kičma, deformitet ekstremiteta……Drugi deo pregleda je ekspertski pregled srca /fetalna ehokardiografija/ Color Doppler pupčanika, količina plodove vode/AFI/, Biometrijske mere bebe, kako napreduje beba, I 4D filmići I 3D slike bebe. Sve ovo što sam nabrojala košta (cena poslata na e-mail) i zakazuje se na fiksni telefon 011 319 68 08, zbog sinhronizacije slobodnih termina, i Vašeg vremena. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Marija (2013-05-15)

Postovani,molim vas da mi posaljete na mail cenu 4d ultra zvuka u dvanestoj nedelji trudnoce. Koliko je potrebno unapred zakazati pregled? Unapred zahvalna!

Ana Life (2013-05-15)

Poštovana Marija, Cena 4D ekspertskog ultrazvuka koji radi Dr Živanić, košta (cena poslata na e-mail) i zakazuje se na tel 011 319 68 08, desetak dana ranije. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Sheila (2013-05-13)

ja sam u 7. nedelji trudnoce, htela bih da uradim sve potrebne prglede koji se rade na pocetku trudnoce... UZ, gin. pregled, papanikolau... molim vas posaljite mi cenovnik istih. hvala

Ana Life (2013-05-13)

Poštovana, Molim Vas pozovite fiksni tel 011 319 68 08. Sestre će Vam reći kada se radi Ekspertski 4D pregled, kolposkopija, Papa brisšta radi i koliko košta, pošto je potrebno ranije zakazati, fiksni tel je jedini način za zakazivanje zbog usklađivanja termina. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

mirjana (2013-05-11)

da li radite trip test sa 4 D ultrazvukom i kolika je cena i da li može dan ranije da se zakaže? Mirjana

Ana Life (2013-05-11)

Poštovana Mirjana, Mi radimo ultrazvuk pre Triple testa, triple test radite u laboratoriji. Detaljne informacije dobiće te na fiksni tel 011 39 68 08. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Jelena (2013-05-11)

Postovani, ja sam po amenereji 18+1 a po ultrazvuku 17 medelja trudna. Postoje neka odstupanja ali su mi rekli da je to normalno. Zanima me da li mogu doci kod Vas na ekspertski 4D UZ (s'obzirom da su mi rekli da se radiod 20 do 25 nedelje)i da se tu vidi ako nesto nije u redu i koja je cena? Hvala.

Ana Life (2013-05-11)

Poštovana Jelena, Ekspertski 4D ultrazvuk koji radi Dr Živanić, u tom periodu gleda: 1. Kako su formirani organi bebe kako spolja tako i unutra, da li postoje strukturne anomalije (rascep usne, deformitet ekstremiteta.) koje se gledaju isključivo ultrazvukom 2. Drugi deo se odnosi na detaljniji pregled srca /fetalna ehokardiografija/ 3. Color Doppler pupčanika, količina plodove vode/AFI/ 4. Merenje bebe, kako napreduje beba 5. Ovaj deo ppregleda se odnosi na snimanje 4D filmića i 3D slika bebe/ šta beba radi i kako izgleda. Sve ovo što sam nabrojala košta 8800,00 i zakazuje se na fiksni telefon 011 319 68 08, zbog sinhronizacije slobodnih termina, i Vašeg vrema. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

ana (2013-04-18)

da li radite analize posle dva spontana

Ana Life (2013-04-18)

Poštovana Ana, Koje bi se analize kod Vas radile, zavisi od toga u kojim nedeljama ste imali spontane pobačaje. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Irena (2013-03-07)

Postovani, molim Vas da mi posaljete na mail cenovnik ultrazvuka, u sestoj nedelji trudnoce sam. Da li je bolje raditi klasican ili vaginalnom sondom? Hvala unapred

Ana Life (2013-03-07)

Poštovana Irene, Da li je vbolje raditi vaginalni ili klasični zavisi šta se gleda i kada. Å to se tiče cena i termina, pa i preciznijih objašnjenja, šta se u kojoj nedelji radi, pozovote tel 011 319 68 08. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Milica (2013-02-22)

Ja sam u 5 nedelji trudnoce,zanima me koliko je ultrazvuk?

Ana Life (2013-02-22)

Poštovana Milice, Cena ultrazvuka u petoj, šetoj nedelji je (cenu smo opslali na email) dinara Color Doppler preko stomaka i vaginalnom sondom a ukoliko se radi i 4D slika trudnoće onda je taj rani ultrazvuk (cenu smo poslali na e-mail) dinara. Pregled se zakazuje na fiksni tel 011 319 68 08. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Ponedeljak-petak od 09-20h
Subotom od 09-15h

Opšta Bolnica Analife
Skadarska 5
(Zemun), Beograd

bolnica@analife.rs zakazivanje