Uspešno ste prijavljeni na našu mailing listu. Hvala!
Vaš komentar je poslat na odobrenje administratora. Hvala!
Plastična hirurgija transplantacija masti i matičnih ćelija u doktor veliša arsić

Dr Veliša Arsić - estetski, rekonstruktivni i plastični hirurg

Oblast: plastična, estetska i rekonstruktivna hirurgija

Povećanje zadnjice transplantacijom masti i matičnih ćelija u zadnjicu

Transplantacija masti

 

Transplantacija masti i matičnih ćelija u zadnjicu je operacija gde se vrši transplantacija masti koja je prethodno uzeta sa regija gde je ima u višku.

 

Transplantacija masti i matičnih ćelija u zadnjicu /Fat graft zadnjice/ ili buttok fat

 

1.Doktore Arsiću, kakva je operacija transplantacija masti u zadnjicu /buttok fat transfer/ koju Vi radite?

- Transplantacija masti i matičnih ćelija u zadnjicu /Fat graft zadnjice/ ili buttok fat transfer, je operacija gde se vrši transplantacija masti koja je prethodno uzeta sa regija gde je ima u višku. Potom se ista mast specijalno obradi, izdvoje se vitalne masne ćelije, zatim se trasplantira (ubaci) u glutealne regije (zadnjicu). Da bi efekat bio još bolji, moja operativna tehnika podrazumeva ubacivanje matičnih ćelija uzetih iz vaše krvi. Matične ćelije povećavaju procenat revitalizovanih masnih ćelija i pokreću mehanizam stvaranja novih masnih ćelija.

 

Na ovaj način smo obezbedili da se veći procenat masnih ćelija revitalizuje (primi). Samim tim je potreba za novom, dodatnom operacijom svedena na minimum.

 

2.Kako se izvodi operacija transplantacija masti u zadnjicu?

- Fat graft zadnjice ili transplantacija sopstvene masti i matičnih ćelija je operacija koja se sastoji iz dve operacije obavljenje u jednom aktu:

 

 1. Liposukcija delova tela koji imaju masno tkivo u višku, ujedno se radi i korekcija lipodistrofičnih promena dovodeći telo u sklad. Formira se novi struk i tope se delovi leđa iznad zadnjice. Tako se dobija potpuno drugačija bista (figura) (koriguju se lipodistroficne promene na regijama gde ih ima u višku)

 

 2. Tranasplantacija masti i matičnih ćelija u glutealne regije (zadnjicu), gde je masnih ćelija  u manjku ili gde treba korigovati oblik I velićinu zadnjice).

 

3.Da li se prave rezovi, ako se prave, da li se vide ožiljci?

- Nema rezova, nema ni velikih ožiljaka!

Masno tkivo se uzima iglama za liposukciju minimalnog promera, i na te  minijaturne rupice stavlja se po jedan šav, koji se skida nakon 7 dana od operacije. Ožiljak od rupice vremenom nestane, izuzetno osetljiva koža može imati vidljivije ožiljke tačke.

A rupice na glutealnim (zadnjica) regijama, kroz koje se ubacuje /transplantira/ mast se ne šiju, minimalne su i zarastu nakon 2 -3 dana. 

 

4.Da li mast koja se transplantira u zadnjicu ostaje tu zauvek?

- Našim načinom ubacivanja ili transplantacijom masti sa vašim matičnim ćelija, veći procenat masnih ćelija se revaskularizuje, tj.”primi”. Manji procenat masnih ćelija propadne, organizam ih resorbuje. Zbog toga se uvek stavlja više masnih ćelija da krajnji rezultat bude što bolji, kao i da broj “izgubljenih“ ćelija svedemo na minimum.

 

Iako su rezultati ove metode dugotrajni, oni se ipak ne mogu smatrati trajnima. Zbog starenja i gubitka mase na raznim mestima može biti potrebno ponavljanje zahvata.

 

5.Koja je vrsta anestezije i koliko traje operacija?

- Posle završene preoperativne pripreme i pregleda anesteziologa donosi se odluka u kojoj vrsti anestezije će biti odradjena operacija.

 

- Fat graft, uvecanje zadnjice tranasplantacijom sopstvene masti je operacija koja traje jedan do dva sata, ali operacija može biti i duža u zavisnosti od masti i toga kako se ona izdvaja i preradjuje. 

 

6.Posle koliko vremena nakon operacije mogu da idem kući?

- U bolnici ostajete onoliko koliko je potrebno, u zavisnosti od Vaseg stanja I vrste operacije. Najčešće je to jedna noć. Produženi boravak u OB Analife na Vaš zahtev, bez medicinskih razloga, naplaćuje se po ceni standardnog „bolničkog dana“ iz cenovnika  OB Analife.

 

7.Kakav je postoperativni tok?

- Prva kontrola je 3-4 dana, nakon operacije, kada se skidaju flasteri i kontroliše rana.

Sledeća kontrola je nakon 7 dana i tada se skidaju konci sa regija gde je mast uzeta. Tuširanje (kvašenje rana) izbegavati bar prvih 3-4 dana od operacije. Normalnim dnevnim aktivnostima se možete vratiti od nedelju do dve nedelje dana nakon operacije, u zavisnosti od posla kojim se bavite. Seksualnu aktivnost treba izbegavati najmanje 2-3 nedelje nakon hirurškog zahvata.

 

Nakon toga morate biti pažljivi i oprezni sa vašom zadnjicom najmanje mesec dana nakon operacije. Treniranje je dozvoljeno meseca dana posle operacije.

 

8.Koje su komplikacije ovog zahvata?

- Post proceduralni diskomfort ili nelagodnost posle operacije se veoma razlikuje od bolesnika do bolesnika. Dok neki mogu imati osećaj bola, modrice, otok ili otežano disanje, drugi mogu biti bez ikakvih tegoba. Iako većina pacijenata nema nikakve komplikacije, trebalo bi da sa svojim plastičnim hirurgom popričate o svakoj mogućoj komplikaciji. Kod nas dobijete informator o operaciji i saglasnost na istu. Kada ga pročitate, popričaćete sa mnom i sa našim anesteziologom o svemu što je nejasno ili vas zbunjuje.

 

9.Kakva je preoperativna priprema?
Što se preoperativne pripreme tiče u cenu intervencije uračunato je:

 

- RTG snimak pluća sa nalazom radiologa

- EKG srca, pregled interniste - kardiologa

- Pregled anesteziologa

- Kontrolna krvna slika

- Bolnički dan i noć

- sve kontrole

 

U cenu NE ulazi:

A Vaše bi bilo da odradite sledeći spisak laboratorijskih analiza:

 

- Krvna grupa

- Kompletna krvna slika(bez diferencijalne formule)

- Biohemijski parametri

- Urea, kreatinin, glukoza, bilirubini, alkalna fosfataza, transaminaze (AST i ALT)

- Elektroliti (kalijum,natrijum,hloridi)

- Parametri koagulacije APTT

- Protrombinsko vreme i INR

- Analiza urina

 

10.Koji su alternativni tretmani?

- Alternativa je nepodvrgavanje operaciji. I prikrivanje stanja odgovarajućom garderobom.

 

Detaljnije informacije o samoj operaciji, svim rizicima i  komplikacijama dobićete na pregledu. 

Postavite pitanje ili komentar Komentari (29)




Na?a (2024-03-07)

Mene zanima koja je cena vađenje masti iz celog tela sa povećavanjem zadnjice, hvala Vam.

Ana Life (2024-03-07)

 

Postovana,

Fat graft zadnjice predstavlja transplantaciju masti koja je prethodno uzeta sa regija gde je ima u visku,specijalno se obradi, a zatim se trasplantira u predeo zadnjice Cena ove intervencije(cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata preoperativna priprema ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+  bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole.
Mozete ako zelite da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.
Napomena: Mast se vadi na regijama gde je ima u visku i gde je najkvalitetnija a tu odluku donosi doktor na pregledu u dogovoru sa Vama.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife i dr Arsic

 

Jana (2023-08-19)

Zanima me cena I da li neko od 17 godina moze da radi to uz pristanak roditelja

Ana Life (2023-08-19)

 

Postovana Jano,

Naravno uz pismenu saglasnost roditelja mozemo da uradimo gore navedenu operaciju.Fat graft zadnjice predstavlja transplantaciju masti koja je prethodno uzeta sa regija gde je ima u visku,specijalno se obradi, a zatim se trasplantira u predeo zadnjice Cena ove intervencije(cena poslata na e-mail)  u cenu je uracunata preoperativna priprema( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+  bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. 

Mozete ako zelite da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife i dr Arsic

 

Violeta (2023-08-09)

Pozdrav. Ako uradim liposukciju stomaka i povecanje zadnjice da li posle toga mogu da pijem proteine za masu, mada ne treniram?hvala na odgovoru. Pozdrav

Ana Life (2023-08-09)

 

Postovana Violeta,

To morate da vidite sa lekarima -nutricionistom koji ce Vam prepisati proteine i terapiju.

Sto se tiče operacije to ne remeti, postoperativni tok.

Srdačan pozdrav Vasa Analife

 

Magdalena (2023-02-26)

Postovanje, Interesuje me cena liposukcije 360 i povecanja zadnjice...imam 53-4 kg i 157 cm visine, da li ova intervencija moguca ili ne...Pozdrav i hvala

Ana Life (2023-02-26)

 

Poštovana Magdalena,

Cena zavisi od obima i vrste operacije. Zato je prvi korak da nam posaljete fotografije na email dr Arsića bolnica@analife.rs

Čim doktor pogleda fotografije javili bi smo Vam se sa više informacija.

 

 Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Jeremic (2023-01-27)

Dobar dan... Interesuje me laserska liposukcija i povecanje zadnjice masnim tkivom?! Imam 49kg , mozda nisam bas pacijent za ove intervencije ? Volela bih da poboljsam moju figuru...interesuje me cena i da li je moguca intervencija? Zahvalna unapred na informacijama...

Ana Life (2023-01-27)

 

Poštovana,

Fat graft zadnjice predstavlja transplantaciju masti koja je prethodno uzeta sa regija gde je ima u visku,specijalno se obradi, a zatim se trasplantira u predeo zadnjice Cena ove intervencije (cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata preoperativna priprema( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. Cena laserske liposukcije zavisi od obima operacije i regija koje se rade, te je prvi korak da nam posaljete fotografije regija na email dr Arsića bolnica@analife.rs ili  ako zelite da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife i dr Arsic

 

Vesna (2023-01-05)

Postovani, koja je cena transfera masti u zadnjicu? Srdacan Pozdrav

Ana Life (2023-01-05)

 

Poštovana Vesna,

Fat graft zadnjice predstavlja transplantaciju masti koja je prethodno uzeta sa regija gde je ima u visku,specijalno se obradi, a zatim se trasplantira u predeo zadnjice Cena ove intervencije je (cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata preoperativna priprema(RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. 

Mozete ako zelita da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.

Srdacan pozdrav Vasa Analife i dr Arsic

 

Aida (2022-06-20)

Postovani, koja je cena fat grafta zadnjice ?

Ana Life (2022-06-20)

 

Poštovana Aida,

Fat graft zadnjice predstavlja transplantaciju masti koja je prethodno uzeta sa regija gde je ima u visku,specijalno se obradi, a zatim se trasplantira u predeo zadnjice
Cena ove intervencije
(cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata preoperativna priprema( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. 

Mozete ako zelita da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.

Srdacan pozdrav Vasa Analife i dr Arsic

 

Tamara (2022-03-14)

Postovani, zanima me cena transfera masti u lice (podocnjaci, jagodice i usne) i uvecanje brade rransferom madti? S'postovanjem Tamara

Ana Life (2022-03-14)

Postovana Tamara,

Fat graft lica predstavlja transplantaciju masti koja je prethodno uzeta sa regija gde je ima u visku,specijalno se obradi, a zatim se trasplantira u predeo lica.
Cena ove intervencije
(cena poslata na e-mail)u cenu je uracunata preoperativna priprema( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole.

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica da doktor proceni da li ste kandidat za ovu vrstu operacije.
Konsultaciju mozete zakazati telefonom na 063322698

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Milena (2022-02-24)

Dobar dan, interesuje me koliko je rizicna operacija povecanja zadnjice sopstvenim masnim tkivom?

Ana Life (2022-02-24)

Postovana Milena,

 

Svaka operacija nosi odredjene rizike i komplikacije, tako i ova operacija.
Neke od njih su: asimetrija, naruzenost, mogucnost da propadne veca kolicina masti, masna embolija, tromboza, povreda dubljih struktura, hematomi, neravnine, itd... Najbolje je da dodjete na bgesplatan pregled kod dr Arsica kako bi smo Vas informisali o svim mogucim komplikacijama.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Milena (2022-02-07)

Dobro vece, interesuje me cena povecanja zadnjice sopstvenim masnim tkivom?

Ana Life (2022-02-07)

Postovana Milena,

Fat graft zadnjice predstavlja transplantaciju masti koja je prethodno uzeta sa regija gde je ima u visku,specijalno se obradi, a zatim se trasplantira u predeo zadnjice
Cena ove intervencije
(cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata preoperativna priprema ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+  bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. 

Mozete ako zelita da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica. Konsultaciju mozete zakazati telefonom na 063 322 698 sestra Sanja.

Srdacan pozdrav Vasa Analife i dr Arsic

 

Ana (2021-09-07)

Postovani, zanima me cena fat graft zadnjice?

Ana Life (2021-09-07)

Postovana Ana,

Fat graft zadnjice predstavlja transplantaciju masti koja je prethodno uzeta sa regija gde je ima u visku,specijalno se obradi, a zatim se trasplantira u predeo zadnjice ,a nakon toga uradi se transplantacija Vasih maticnih celija koje su dobijene specijalnom preradom Vase krvi ,da bi se sto veci broj masnih celija revitalizovao(primio). Cena ove intervencije je (cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata preoperativna priprema( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. 
Mozete ako zelite da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica ili da nam posaljete fotografije na email bolnica@analife.rs kako bi doktor video da li je ova intervencija pravi izbor za Vas. 
Konsultaciju mozete zakazati na 063322698 sestra Sanja
Srdacan pozdrav Vasa Analife i dr Arsic
 

Almira (2021-04-27)

Postovani, zamolila Buh vas za cenu fat graft zadnjice ? Hvala unapred Almira

Ana Life (2021-04-27)

Postovana Almira,

Fat graft zadnjice predstavlja transplantaciju masti koja je prethodno uzeta sa regija gde je ima u visku,specijalno se obradi, a zatim se trasplantira u predeo zadnjice ,a nakon toga uradi se transplantacija Vasih maticnih celija koje su dobijene specijalnom preradom Vase krvi ,da bi se sto veci broj masnih celija revitalizovao(primio).
Cena ove intervencije (cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata preoperativna priprema ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+  bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. 
Mozete ako zelite da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica ili da nam posaljete fotografije na email bolnica@analife.rs kako bi doktor video da li je ova intervencija pravi izbor za Vas.
Srdacan pozdrav Vasa Analife i dr Arsic
 

Darija (2021-04-25)

Ja sam iz frankfurta i želim da saznam cenu te operacije

Ana Life (2021-04-25)

Postovana Darija,

Fat graft zadnjice predstavlja transplantaciju masti koja je prethodno uzeta sa regija gde je ima u visku,specijalno se obradi, a zatim se trasplantira u predeo zadnjice ,a nakon toga uradi se transplantacija Vasih maticnih celija koje su dobijene specijalnom preradom Vase krvi ,da bi se sto veci broj masnih celija revitalizovao(primio).
Cena ove intervencije (cena poslata na e-mail)u cenu je uracunata preoperativna priprema( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. 
Mozete ako zelite da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica ili da nam posaljete fotografije na email bolnica@analife.rs .
Srdacan pozdrav Vasa Analife i dr Arsic
 

Nebojša (2021-04-23)

Poštovani, Hteo bih da Vašom proverenom metodom uradim uklanjanje lokalizovanih masnih naslaga koje ne mogu da skinem vežbanjem i korigovanom ishranom (lipomastija, deo iznad zadnjice i sa strane na struku). Koja bi bila cena, i da li bi mogla da se dobije i cena za slučaj da se deo masti iskoristi i stavi u skroz ravnu zadnjicu koja zbog genetike ne može biti nikako uvećanja iako se naporno vežba? Veliko hvala.

Ana Life (2021-04-23)

Postovani Nebojsa,

Molimo Vas posaljite nam fotografije regija koje Vam smetaju, kao i zadnjice na email bolnica@analife.rs kako bi doktor pogledao i rekao da li su te operacije pravi izbor za Vas.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Jelena (2021-04-15)

Postovani, zamolila bih za cenu povecanja zadnjice sopstvenim masnim tkivom i maticnim celijama. Hvala.

Ana Life (2021-04-15)

Postovana Jelena,

Fat graft zadnjice predstavlja transplantaciju masti koja je prethodno uzeta sa regija gde je ima u visku,specijalno se obradi, a zatim se trasplantira u predeo zadnjice ,a nakon toga uradi se transplantacija Vasih maticnih celija koje su dobijene specijalnom preradom Vase krvi ,da bi se sto veci broj masnih celija revitalizovao(primio).
Cena ove intervencije (cena poslata na e-mail)u cenu je uracunata preoperativna priprema( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+  bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. 
Mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.

Srdacan pozdrav Vasa Analife i dr Arsic
 

Gorica (2021-04-02)

Postovani, koja je cena povecanja zadnjice(fat graft) sopstvenim masnim tkivom i maticnim celijama? Hvala unapred

Ana Life (2021-04-02)

Postovana Gorice,

Fat graft zadnjice predstavlja transplantaciju masti koja je prethodno uzeta sa regija gde je ima u visku,specijalno se obradi, a zatim se trasplantira u predeo zadnjice ,a nakon toga uradi se transplantacija Vasih maticnih celija koje su dobijene specijalnom preradom Vase krvi ,da bi se sto veci broj masnih celija revitalizovao(primio).
Cena ove intervencije (cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata preoperativna priprema( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. 
Mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica .

Srdacan pozdrav Vasa Analife i dr Arsic
 

Bojana (2020-12-29)

Koja je cena fat graft zadnjice?

Ana Life (2020-12-29)

Postovana Bojana, 

Fat graft zadnjice predstavlja transplantaciju masti koja je prethodno uzeta sa regija gde je ima u visku,specijalno se obradi, a zatim se trasplantira u predeo zadnjice ,a nakon toga uradi se transplantacija Vasih maticnih celija koje su dobijene specijalnom preradom Vase krvi ,da bi se sto veci broj masnih celija revitalizovao(primio). U cene nasih operacija uracunata je  preoperativna priprema( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. 
Dobra strana ove operacije je to sto je mast koja se transplantira Vas, ali losa strana je to sto nikada ne mozemo da predvidimo koja ce kolicina masti propasti (resorbovati se), a koja ce se revitalizovati i primiti. 
Napomena: Načelnu cenu možete dobiti tek pošto posalje svoje fotografije na direktan e-mail dr Arsica bolnica@analife.rs  
Slanje Vaših slika na e-mail podrska.s@analife.rs dobija nas administrator, a ne dr Velisa Arsic

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Ana (2020-12-12)

Postovani, koja je cena povecanja zadnjice sopstvenim masnim tkivom i maticnim celijama? Hvala unapred pozdrav

Ana Life (2020-12-12)

Postovana Ana,

Fat graft zadnjice predstavlja transplantaciju masti koja je prethodno uzeta sa regija gde je ima u visku,specijalno se obradi,
a zatim se trasplantira u predeo zadnjice , a nakon toga uradi se transplantacija Vasih maticnih celija koje su dobijene specijalnom preradom Vase krvi ,da bi se sto veci broj masnih celija revitalizovao(primio).
Cena ove intervencije (cena poslata na e-mail),a cena transplantacije masti  u cenu je uracunata preoperativna priprema 
( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. 
Mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica .

Srdacan pozdrav Vasa Analife i dr Arsic
Opšta bolnica AnaLife
 

Zorica (2020-11-20)

Dobar den Dr Arsic Dali moze da mi ja objasnete procedurata za popolnuvanje na jagodici so sopstveno masno tkivo.Dali e potrebno povtoruvanje na procedurata.Dali se popolnuva i vdlabnatinata na dolniot kapak.I koja e cenata na procedurata. Blagodaram. Pozdrav

Ana Life (2020-11-20)

Postovana Zorice,

Fat graft lica predstavlja transplantaciju masti koja je prethodno uzeta sa regija gde je ima u visku,specijalno se obradi, a zatim se trasplantira u predeo lica ,a nakon toga uradi se transplantacija Vasih maticnih celija koje su dobijene specijalnom preradom Vase krvi ,da bi se sto veci broj masnih celija revitalizovao(primio).
Cena ove intervencije (cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata preoperativna priprema
( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. 
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica .

Srdacan pozdrav Vasa Analife i dr Arsic
 

Zora (2020-10-24)

Postovani koja je cena tretmana fat graft zadnjice? Srdacan pozdrav

Ana Life (2020-10-24)

 Postovana Zora,

Fat graft zadnjice predstavlja transplantaciju masti koja je prethodno uzeta sa regija gde je ima u visku,specijalno se obradi, a zatim se trasplantira u predeo zadnjice ,a nakon toga uradi se transplantacija Vasih maticnih celija koje su dobijene specijalnom preradom Vase krvi ,da bi se sto veci broj masnih celija revitalizovao(primio). Cena ove intervencije (cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata preoperativna priprema( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+  bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. 
Mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica .

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife i dr Arsic
 

Dijana (2020-08-27)

Poštovani, Molim Vas za cijenu tretmana. Hvala unaprijed. Lp

Ana Life (2020-08-27)

Postovana Dijana, 

Fat graft zadnjice predstavlja transplantaciju masti koja je prethodno uzeta sa regija gde je ima u visku,specijalno se obradi, a zatim se trasplantira u predeo zadnjice, a nakon toga uradi se transplantacija Vasih maticnih celija koje su dobijene specijalnom preradom Vase krvi ,da bi se sto veci broj masnih celija revitalizovao(primio). Cena ove intervencije(cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata preoperativna priprema ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. 
Mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica . 

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife i dr Arsic
 

Gordana (2020-08-10)

Postovani.Interesuje me cena oblikovanja zadnjice sopstvenim masnim tkivom.Hvala

Ana Life (2020-08-10)

Postovana Gordana,

Fat graft zadnjice predstavlja transplantaciju masti koja je prethodno uzeta sa regija gde je ima u visku,specijalno se obradi, a zatim se trasplantira u predeo zadnjice ,a nakon toga uradi se transplantacija Vasih maticnih celija koje su dobijene specijalnom preradom Vase krvi ,da bi se sto veci broj masnih celija revitalizovao(primio). Cena ove intervencije(cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata preoperativna priprema ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+  bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. 
Mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica .

Srdacan pozdrav Vasa Analife i dr Arsic
 

Gordana (2020-08-09)

Postovani.Interesuje me cena povecanja zadnjice sopstvenom mascu.Hvala najlepse

Ana Life (2020-08-09)

Postovana Gordana,
Fat graft zadnjice predstavlja transplantaciju masti koja je prethodno uzeta sa regija gde je ima u visku,specijalno se obradi, a zatim se trasplantira u predeo zadnjice ,a nakon toga uradi se transplantacija Vasih maticnih celija koje su dobijene specijalnom preradom Vase krvi ,da bi se sto veci broj masnih celija revitalizovao(primio). Cena ove intervencije (cena poslata na e-mail)    u cenu je uracunata preoperativna priprema ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. 
Mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica .

Srdacan pozdrav Vasa Analife i dr Arsic
 

Sanja (2020-06-17)

Postovani, da li postoji mogucnost da se ova intervencija, povecanje zadnjice sopstvenom mascu izvede u periduralnoj anesteziji? Jako puno sam citala o tome, neki lekari tako rade i to mi stvara nedoumicu. Hvala najlepse

Ana Life (2020-06-17)

Postovana Sanja,

Nije izvodljivo ovu vrstu operacije uraditi u gore navedenoj anesteziji. Mi ovu vrstu operacije iskljucivo radimo u lokalnoj uz analgosedaciju ili opstoj anesteziji.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Jasna (2020-05-09)

Postovani... Interesuje me cena povecanja zadnjice sopstvenom mascu... Hvala unapred...

Ana Life (2020-05-09)

Postovana Jasna, 

Fat graft zadnjice predstavlja transplantaciju masti koja je prethodno uzeta sa regija gde je ima u visku,specijalno se obradi, a zatim se trasplantira u predeo zadnjice ,a nakon toga uradi se transplantacija Vasih maticnih celija koje su dobijene specijalnom preradom Vase krvi ,da bi se sto veci broj masnih celija revitalizovao(primio). Cena ove intervencije (cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata preoperativna priprema
( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+  bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. 
Mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica .

Srdacan pozdrav Vasa Analife i dr Arsic
 

Lana (2019-01-23)

Postovani, da li prilikom povecanja zadnjice sopstvenom mascu praktikujete da deo masti ubrizgate i u predeo bokova? Moji su bas ravni, a zelela bih zenstveniji izgled koji daje taj tzv, "pescani sat" oblik gradje. Da li ste dosad primenjivali i to kod pacijenata, deo masti u bokove i koja je inace cena ove intervencije inace? Unapred hvala, Lana

Ana Life (2019-01-23)

Poštovana Lana,

Fat graft zadnjice predstavlja transplantaciju masti koja je prethodno uzeta sa regija gde je ima u višku,specijalno se obradi, a zatim se trasplantira u predeo zadnjice ili bokova a nakon toga uradi se transplantacija Vaših matičnih ćelija koje su dobijene specijalnom preradom Vaše krvi ,da bi se sto veci broj masnih ćelija revitalizovao(primio). Cena ove intervencije je (cena poslata na e-mail) u cenu je uračunata preoperativna priprema ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+  bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole.  Cena može da se menja u zavisnosti od količine masti koju želite da transplanirate u regiju bokova. To već zavisi od Vaše želje i odluke dr Arsića da li je i koliko je izvodljivo.

Možete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsića .

Srdačan pozdrav Vaša Analife i dr Arsić

Greta (2018-08-27)

Videla sam drugaricu koja je kod vas radila povecanje zadnjice svojim mascu. Ja sam manekenka i stalno sam na dijeti. Htela bih da povecam zadnjicu i grudi, ne mnogo. Odakle cete da uzmete mast, ja sam mrsava, mogu li te dve operacije da se urade odjednom i koliko kostaju

Ana Life (2018-08-27)

Poštovana, 

Za početak bilo bi dobro da nam pošaljete fotografije spreda i sa strane delova tela koje želite da ulepšate. Kako kaže naš plastični hirurg dr Arsić: uvek ima mesta sa kojeg se može uzeti masno tkivo. Jedino ukoliko je u pitanju preterana mršavost koja se stručno zove anoreksija i jos gore kaheksija, onda je naš savet lekarska pomoć da se lečenjem / ishranom poveća BMI, indeks telesne mase. 

Predpostavljam da ste vitki i da u toku dijeta pored ostalih delova tela gde mršavite, masno tkivo nestaje u grudima i zadnjici što vam ne odgovara. 

Imali smo dosta manekenki koje su radile kod nas fet graft zadnjice i grudi ( transplantaciju masnog tkiva u grudi i zadnjicu). Rezultat je uvek bio fantastičan. Obično dr Arsić uspe da u toku intervencije specijalno obradi i ubaci oko 250-300 cc masnog tkiva u svaku dojku. 

U postoperativnom oporavku obično se izgubi oko 30-35%, mnogo zavisi od metabolizma, dijeta...Ali uvek može da se doda masno tkivo. Cena operacije transplantacije masti u grudi  (fat graft)  grudi (cena poslata na e-mail). Ista cena je za fat graft zadnjice ili transplantacija masti u zadnjicu. 

Konsultacije su besplatne

 

S poštovanjem

Analife

Sofija (2018-08-27)

Postovani, imam 35 godina. Smrsala sam, zadnjica se istopila. Sad sam ravna. Interesuje me povecanje zadnjice sopstvenom mascu i maticnim celijama. Kakava je to operacija. Kakva je razlika izmedju transpantacije masti od ubacivanja implanta ili silikona u zadnjicu.

Ana Life (2018-08-27)

Poštovana, 

U bolnici Analife, dr Arsić radi najsavremeniju operaciju povećanja zadnjice- transplantacija masti ili fet graft zadnjice. Mast ili preciznije masno tkivo  se uzima sa mesta gde je ima u višku, sa stomaka, struka, oko kolena. Zatim se specijalno obradi, odbace se propale masne ćelije i u vidu filera se ubacuje gde fali. U Vašem slučaju to je zadnjica. Cena operacije sa preoperativnim troškovima (cena poslata na e-mail). Konsultacija je besplatna, zakazuje se na neki od naših telefona. Razlika izmedju operacije fet graft zadnjice ( transplantacija masnog tkiva) i operacije ubacivanje silikonskih proteza u zadnicu je velika. Fet graft nema sečenja pa nema ni rezova, kod silikona mora da se seče i ubacuje. Fet graft daje prirodan izgled i profil. Fet graft ima manu što se izgubi nekih 30-40%, a ako smršate nestaće i vaše masne ćelije koje su ubacene. Dodavanjem matičnih ćelija iz vaše krvi poboljšavamo proces revasularizacije masnog tkiva, tj. Više masnih ćelija će ostati. 

S poštovanjem 

Analife

sandra (2018-03-06)

Cena histeroskopije

Ana Life (2018-03-06)

Postovana,
 Histeroskopija je ambulantna hirurška procedura koja omogućava vizualizaciju matericne šupljine. Ova procedura omogućava dijagnozu i lečenje abnormalnosti materice koje mogu biti uzrok neplodnosti ili abnormalnog krvarenja. Polip je npr. prirodna spirala koja smeta zatrudnjivanju bilo prirodno bilo iz vantelesnog ciklusa. Zato je u svetu neprihvatljivo da se u pripremi za vantelesnu oplodju ne uradi i histeroskopija. Kada je u pitanju produzeno krvarenje ili sumnja na promenu u endometrijumu  uvek je najbolje uraditi histeroskopiju.
Posto se intervencija radi u analgosedaciji (Diprivan…) strucna je greska ne uraditi kompletnu pripremu koja se odnosi na proveru PLUCA, JETRE, BUBREGA posto su to organi koji su vitalni za anesteziju. To se proverava RTG pluca, kompletnom biohemijom i Krvnom slikom. Kako u matericu ulazi kamera potrebno je da vagina bude “cista” tj. da svi brisevi budu uredni. Poznato je da HLAMIDIJA nema nikakve simptome a moze da dovede dosteriliteta.

Za histeroskopiju je potrebno da  (pogledajte pripremu u GAK Narodni front na njihovom sajtu)
Pri prijemu u bolnic pokažete/priložite:
1.Ličnu kartu ili pasoš 
2. Cervikalni bris negativan na hlamidiju, mikoplazmu,ureaplazmu ( ne sme biti stariji od 6 meseca)
3. Ultrazvučni nalaz  (ne sme biti stariji od 3 meseca),
4. Kolposkopski nalaz sa brisom PA ( ne sme biti stariji od 6 meseci),
5. Sterilan nalaz Cervikalnog brisa ( ne sme biti stariji od 30 dana),
6.  Kompletna krvna slika, biohemijski rezultati sa rezultatima vremena krvarenja i vremena  koagulacije (ne sme biti  starije od 30 dana),
7.  Krvna grupa sa rezus faktorom,
8. Nalaz urina hemijski i bakteriološki ispravan - URIN I URINOKULTURA (ne sme biti stariji od 30 dana),

9. Rentgenski snimak i nalaz pluća
10. Internistički izveštaj ( ne stariji od  30 dana),
11. Anesteziološki izveštaj (PREGLED RADI NAS ANESTEZIOLOG I URACUNAT JE U CENU INTERVENCIJE)
Histeroskopija se obavlja  do 10-og dana menstrualnog ciklusa
Najčešći razlog otkazivanja planirane operacije je loš rezultat neke/nekih od ovih analiza
Zbog toga insistiramo da navedene laboratorijske analize uradite i dostavite nam ih PRE dolaska na operaciju.
 *CENOVNIK:
-DIJAGNOSTIÄŒKA HISTEROSKOPIJA JE (cena poslata na e-mail)
 
-OPERATIVNA HISTEROSKOPIJA SA POLIPEKTOMIJOM JE (cena poslata na e-mail)
 
 
            ZA INTERVENCIJU SU POTREBNI:
 
-RTG PLUĆA SA SPECIJALISTIÄŒKIM IZVEŠTAJEM - (cena poslata na e-mail)
 
-INTERNISTIÄŒKI IZVEŠTAJ SA EKGom – (cena poslata na e-mail)
 
PREOPERATIVNU PRIPREMU NISTE U OBAVEZI DA URADITE KOD NAS!
PRI OPERATIVNOJ HISTEROSKOPIJI SE PROMENA  (POLIP) ŠALJE NA
-HP ANALIZU –(cena poslata na e-mail)
 
U CENU HISTEROSKOPIJE JE URAÄŒUNAT
-PREGLED ANESTEZIOLOGA
-KONTROLNI ULTRAZVUCNI PREGLED PREGLED GINEKOLOGA NAKON HISTEROSKOPIJE
Histeroskopiju radi  dr Zoran Vilendecic. 
 
Pregled i intervenciju mozete zakazati pozivom na broje telfona 069-319-68-08
 
Srdacan pozdrav Vas Analife

 

Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Ponedeljak-petak od 09-20h
Subotom od 09-15h

Opšta Bolnica Analife
Skadarska 5
(Zemun), Beograd

bolnica@analife.rs zakazivanje