Uspešno ste prijavljeni na našu mailing listu. Hvala!
Vaš komentar je poslat na odobrenje administratora. Hvala!
Plastična hirurgija prp doktor veliša arsić

Dr Veliša Arsić - estetski, rekonstruktivni i plastični hirurg

Oblast: plastična, estetska i rekonstruktivna hirurgija

PRP tretman

PRP tretman - Plazma obogaćena trombocitima

 

 

 

NOVO U BOLNICI ANALIFE
 

PRP „Plazma obogaćenja trombocitima“

 

Naučnici tvrde da nam još nisu poznata sva polja primene specijalno obrađene naše krvi. Od ortopedije, preko neurohirurgije, kardiologije, stomatologije pa sve do estetske hirurgije.

 
PRP tretma u službi plastične i estetske hirurgije
 

Kada je lepota u pitanju, izdajnički znaci starosti kože lica, vrata, dekoltea i ruku,  PRP metodom se  uspešno uklanjaju. Podmlađivanje kože Vašom plazmom, specijalno obrađenom, peglaju se bore, smanjuju strije, smanjuju ožiljci, pospešuje rast kose.

 

1.Šta je PRP tretman?

- Specijalno obrađena Vaša krv, sadrži plazmu obogaćenu trombocitima. Trombociti u sebi sadrže proteine koji se zovu faktori rasta koji stimulušu stvaranje kolagena pa samim tim koža dobija sjaj i lepši izgled. Naravno, da kao i sve što se radi u medicini, postoje ograničenja

 

Zbog osobina faktora rasta koji se nalaze u trombocitima vaše krvi, ovaj tretman je našao široku primenu u medicini, i istraživanja još traju. 

 

2.Kako se izvodi PRP tretman lica?
- Sam postupak je krajnje jednostavan, iz vene se vadi određena količina krvi oko 20ml krvi, u zavisnosti od toga šta tretiramo. Specijalnom obradom centrifugiranjem izdvaja se plazma koja  se ubrizgava ispod kože lica. Pošto je u pitanju Vaša krv, ne postoji mogućnost nikakvih alergija. 

 

3.Koja vrsta anestezije se koristi za intervenciju i posle koliko vremena mogu da idem kući?

- Anestezija nije potrebna, isti dan napuštate bolnicu. 

 

Tretman je potrebno ponoviti nakon mesec dana, pa nakon 6 meseci.

 

Rezultat je odličan kada je u pitanju neravna koža lica, koža koja je izgubila svežinu, ožiljci od akni.

 

Detaljnije informacije o samoj intervenciji, svim rizicima, komplikacijama I alternativnim metodama lečenja dobićete na pregledu. 

 

Konsultativni pregledi hirurga su BESPLATNI.

Postavite pitanje ili komentar Komentari (22)




Pavi72 (2023-10-15)

Molila bih cenu prp tretmana lica i da mi kažete da li radite tretman lica cellular matrix (combinacija prp + hijalurona) I cenu istog, hvala

Ana Life (2023-10-15)

 

Postovani,

Ne radimo celular matrix, radimo jedino PRP tretman. 

Kada je rec o PRP tretmanu lica, to je tretman gde se uzima Vasa krv specijalno se obradi u tom procesu se izdvoji plazma i onda se ta plazma koja je obogacena aktivnim trombocitima ubacuje u regiju lica. Cena prvog tretmana(cena poslata na e-mail), ostala dva su (cena poslata na e-mail).
Jer je potrebna serija od tri tretmana. 

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, koju mozete zakazati na 063322698.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Dada279 (2022-09-14)

Da li se može uraditi transplantacija masti na nogama?.Imam veoma tanke nogu iznad sličnog zgloba.

Ana Life (2022-09-14)

 

Poštovana Dado,

Ne radimo više te vrste intervencija.
Zbog kompleksnosti zahvata i nerealnih očekivanja pacijenata.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Sanja (2022-06-09)

Pozdrav, interesuje me cena PRP tretmana u ginekologiji ( u pitanju je materica)?

Ana Life (2022-06-09)

 

Poštovana  Sanja,

Ne radimo te vrste PRP tretmana.

Srdacan pozdrav Vaša Analife

 

Radojka (2022-03-04)

Postovani, interesuje me cena PRP tretmana oba kolena?Takodje me zanima da li se intervencija radi i kod osoba starijih od 80 godina?Hvala

Ana Life (2022-03-04)

Postovana,

PRP tretman kolena radi nas ortoped dr Miodrag Glisic . PRP tretman podrazumeva da se uzme Vasa krv,specijalno se obradi i zatim se aplicira u zglob kolena. Cena jednog tretmana po jednom kolenu (cena poslata na e-mail)

Intervenciju mozete zakazati telefonom na 0693196808

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Natalija (2021-04-15)

Samo palamudjenje,nigde cena prp tretmana!

Ana Life (2021-04-15)

Postovana Natalija,

Pre svega vazno je da nam kazete koji Vas PRP tretman zanima, da li u ortopediji ili estetskoj hirurgiji?

Srdacan pozdrav Analife
 

Nela (2021-04-02)

Zanima me operacija uvecanja grudi, postupak i duzina oporavka, kao i cena operacije, ukljucujuci i preoperativne analize. Hvala unapred na odgovoru

Ana Life (2021-04-02)

Postovana Nela,

Prvi korak je da  posaljete fotografije Vasih grudi na e-mail dr Arsica bolnica@analife.rs kako bi doktor video sta je potrebno da se odradi.
Ukoliko se radi samo o malim grudima gde je potrebno samo povecanje implantima, bez podizanja, mi radimo operaciju Motiva i Mentor implantima.
 Dr Arsic koristi najsavremeniju tehniku za plasiranje implanata to je dual plane (ispod misica) cena operacije je promotivna sa okruglim implantima visokog profila (cena poslata na e-mail)ali ukoliko je potrebno i podizanje grudi uz augmentaciju cena je veca. Ukoliko se koriste anatomski implanti(cena poslata na e-mail)
U cene nasih operacija  uracunata preoperativna priprema ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalni grudnjak bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. Vase bi bilo da uradite ultrazvuk grudi i odredjeni spisak analiza krvi, urina i testa na covid19.  U bolnici ostajete jednu noc, nakon dve nedelje od operacije skidaju se konci, a prva kontrola e 3-4 dana nakon operacije. 
Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Andjela (2020-08-05)

Cena PRP tretmana?

Ana Life (2020-08-05)

Postovana Andjela, 
Kada je rec o prp tretmanu , mozemo Vam reci da intervenciju radi dr Arsic. To je tretman gde se uzima Vasa krv specijalno se obradi u tom procesu se izdvoji plazma i onda se ta plazma koja je obogacena aktivnim trombocitima ubacuje u zeljene regije. Cena prvog tretmana (cena poslata na e-mail), ostala dva su (cena poslata na e-mail). Jer je potrebna serija od tri tretmana. 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Tanja (2020-05-07)

Poštovani, Zanima me cena tretmana PRP povećanja grudi. Hvala

Ana Life (2020-05-07)

Postovana Tanja,

PRP tretmanom se ne povecavaju grudi. PRP je tretman gde se uzme Vasa krv specijalno se obradi i onda se izdvoji plazma koja se aplicira na regije kako bi se popravila tekstura koze, poboljsao kvalitet kose .....

Sto se grudi tice mi radimo Fat graft (transplantacija masti) i Povecanje grudi implantima (Motiva, Mentor)

Srdacan pozdrav Vasa Analife

Sanja (2019-12-19)

Postovanje,zanima me cena tretmana lica PRP i slobodni termini????

Ana Life (2019-12-19)

Poštovana Sanja, 
PRP tretman ( platelet rich plazma ) je tretman koji podrazumeva primenu faktora rasta i matičnih ćelija  sopstvene krvi ( krvne plazme ). Ovaj estetsko - medicinski zahvat koristi moć  koju imaju trombociti i faktori rasta u krvi, kako bi se stimulisalo reagovanje matičnih ćelija. Matične ćelije potpomažu nastanku novog kolagena  i krvnih sudova, obnavljanje oštećene kože i brišu znakove starenja. 
Za kompeltan rezultat potrebna su tri tretmana u razmaku od mesec dana.
Prvi tretman (cena poslata na e-mail), drugi tretmani (cena poslata na e-mail)
Najbolje bi bilo da prvo dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica i onda da Vam doktor preporuci sta je najbolje za Vas. Intervenciju i konsultaciju mozete zakazati na 069-319-68-08

Srdacan pozdrav Analife

Micka (2019-12-04)

Cao zanima me cena prp tretmana?

Ana Life (2019-12-04)

Poštovana Micika

Ukoliko mislite na PRP tretman u plastičnoj hirurgiji
PRP tretman ( platelet rich plazma ) je tretman koji podrazumeva primenu faktora rasta i matičnih ćelija  sopstvene krvi ( krvne plazme ). Ovaj estetsko - medicinski zahvat koristi moć  koju imaju trombociti i faktori rasta u krvi, kako bi se stimulisalo reagovanje matičnih ćelija. Matične ćelije potpomažu nastanku novog kolagena  i krvnih sudova, obnavljanje oštećene kože i brišu znakove starenja. 
Za kompeltan rezultat potrebna su tri tretmana u razmaku od mesec dana.
Prvi tretman(cena poslata na e-mail), drugi tretmani (cena poslata na e-mail)
 Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsuktaciju koju mozete zakazati putem e-mail-a ili pozovom na telefon 069-319-68-08.

Srdačan pozdrav
Analife i dr Arsic

Ana (2019-11-23)

Postovani, Koja je cena pro tretmana?

Ana Life (2019-11-23)

Postovana,
Ukoliko mislite na PRP tretman u plastičnoj hirurgiji
PRP tretman ( platelet rich plazma ) je tretman koji podrazumeva primenu faktora rasta i matičnih ćelija  sopstvene krvi ( krvne plazme ). 
Ovaj estetsko - medicinski zahvat koristi moć  koju imaju trombociti i faktori rasta u krvi, kako bi se stimulisalo reagovanje matičnih ćelija. Matične ćelije potpomažu nastanku novog kolagena  i krvnih sudova, obnavljanje oštećene kože i brišu znakove starenja. 
Za kompeltan rezultat potrebna su tri tretmana u razmaku od mesec dana.
Prvi tretman (cena poslata na e-mail) drugi tretmani su (cena poslata na e-mail)
 Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsuktaciju koju mozete zakazati putem e-mail-a ili pozovom na telefon 069-319-68-08.

Srdacan pozdrav
Analife i dr Arsic

Jelena (2019-10-28)

Zanima me cena podmladjivanja jajnika,hvala

Ana Life (2019-10-28)

Poštovana Jelena,
Ne radimo te vrste intervencija.

Srdačan pozdrav Vaša Analife
 

Ivanka (2019-06-25)

Postovana, zainteresovana sam za PRP lica (male-umerene korekcije). Molim vas da mi kazete cenu prvog tretmana i da li je moguce tratman zavrsiti za nesto manje od mesec dana. S postovanjem Ivanka

Ana Life (2019-06-25)

 Poštovana,

PRP terapija podmlađivanja matičnim ćelijama je revolucionarna metoda pri kojoj lekar upotrebljava minimalnu količinu vaše krvi za podmlađivanje kože. PRP podrazumeva izdvajanje ćelija i proteina koji se nalaze u krvi i ubrizgavanje u kožu. Tako se pospešuje obnavljanje kože i potkožnog tkiva. Deo krvi po kojoj je metoda dobila ime je PRP (Platelet Rich Plasma) ili u prevodu – plazma bogata trombocitima. Ovim postupkom na prirodan način podsticemo regeneraciju i oporavak tkiva na licu, smanjujemo bore i poboljšavamo tonus kože na licu.

 Cena celokupnog PRP tretmana koji se sastoji oz 3 dolazaka  je : 
prvi dolazak (cena poslata na e-mail) nakon mesec dana je drugi dolazak (cena poslata na e-mail)I nakon mesec dana je treci dolazak  (cena poslata na e-mail).

Srdačan pozdrav Vaša Analife
 

Jelena (2018-10-08)

Postovani,dobar dan Zelela bih da uradim PRP tretman.Interesuje me cena kao i povratna informac.da li postoji odredjeno ogranicenje sto se tice ciklusa,da li ovaj tretman treba izbegavati u toku ciklusa?I jos jedna informacija,obzirom da imam sklonost ka trombofiliji(Pai 4g/4g)da li ovo utice na mogucnost davanja ove metode?hvala unapred.

Ana Life (2018-10-08)

Poštovana Jelena, 

Primena sopstvene krvi u svrhu lečenja u medicini, poznata je već 100 godina. 

PRP tretman ( platelet rich plazma ) je tretman koji podrazumeva primenu faktora rasta i matičnih ćelija  sopstvene krvi ( krvne plazme ). Ovaj estetsko - medicinski zahvat koristi moć  koju imaju trombociti i faktori rasta u krvi, kako bi se stimulisalo reagovanje matičnih ćelija. Matične ćelije potpomažu nastanku novog kolagena  i krvnih sudova, obnavljanje oštećene kože i brišu znakove starenja. 

Za kompeletan rezultat potrebna su tri tretmana u razmaku od mesec dana.

Prvi tretman (cena poslata na e-mail),
 drugi tretmani su (cena poslata na e-mail)

Nema kontraindikacija za ovu intervenciju zbog Vašeg zdravstvenog stanja.

Ako želite možete da dodjete i na besplatnu konsultaciju kod dr Arsića. 

 

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Milica (2018-08-22)

Zdravo, da li možete da mi kažete šta je PRP, koja je cena ? Kaži te mi da li PRP bolje deluje od mezoterapije, jer su mi savetovali da uradim mezoterapiju. Pozdrav Milica

Ana Life (2018-08-22)

Poštovana Milice,

PRP  (plazma bogata trombocitima) najbolji tretman za lečenje gubitka kose.

Razlog je vrlo jednostavan

Odavno je poznato da trombociti sadrže faktore rasta koji stimulišu matične ćelije da se pretvore (diferenciraju) u željeno tkivo. Prvi su to koristili stomatolozi i ortopedi da bi se ubaceni implanti bolje adaptirali, tj, da ih naš organizam ne odbaci. 

U estetskoj hirurgiji se koristi za poboljšanje rasta kose, novih kolagenih vlakana, ožiljaka i peglanja bora….

Specijalnom obradom (nije svejedno na koliko obrtaja i kojom brzinom se centrifugira krv) dobijemo plazmu koja je tri puta bogatija faktorima rasta nego normalna plazma.. Tako bogata plazma stimuliše matične ćelije okolnog mesta gde smo ubrizgali i počinje proces stvaranja željenih novih ćelija, u ovom slučaju to je folikul dlake, kolageno vlakno ili novo vezivo….  Opet nije svejedno ni način kako se ubrizgava obogaćena plazma. Potrebno je znanje hirurga koji tačno zna u kom položaju traba da aplikuje materijal da bi što brže i bolje stimulisao rast folikula dlake, kolagena ili novog krvnog suda….

Iskustvo nam je pokazalo da je rezultat najbolji kada se ponovi tri do četiri puta. 

Nakon tretmana nema nikakvih neželjenih reakcija osim blagog crvenila koje se povlači tokom 24 časa nakon intervencije.


 

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Bojana (2018-08-22)

Postovani, koja je cijena PRP tretmana lica, hvala puno.

Ana Life (2018-08-22)

Poštovana,

PRP terapija podmlađivanja matičnim ćelijama je revolucionarna metoda pri kojoj lekar upotrebljava minimalnu količinu vaše krvi za podmlađivanje kože. PRP podrazumeva izdvajanje faktora rasta iz trobocita koji stimulisu matične ćelije da se pretvaraju u kolagena vlakna kože.Tako se pospešuje obnavljanje kože i potkožnog tkiva. Deo krvi po kojoj je metoda dobila ime je PRP (Platelet Rich Plasma) ili u prevodu – plazma bogata trombocitima. Ovim postupkom na prirodan način podstičemo regeneraciju i oporavak tkiva na licu, smanjujemo bore i poboljšavamo tonus kože na licu.

 Cena celokupnog PRP tretmana koji se sastoji oz 3 dolazaka je:
prvi dolazak (cena poslata na e-mail),
 nakon mesec dana je drugi dolazak (cena poslata na e-mail)

 I nakon mesec dana je treci dolazak  (cena poslata na e-mail)

 

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Ana (2018-04-01)

Postovani, zamolila bih vas da mi posaljete cenu PRP tretmana za lice? Pozdrav

Ana Life (2018-04-01)

Postovana,
Primena sopstvene krvi u svrhu lečenja u medicini, pozanta je već 100 godina. 
PRP tretman ( platelet rich plazma ) je tretman koji podrazumeva primenu faktora rasta i matičnih ćelija  sopstvene krvi ( krvne plazme ). Ovaj estetsko - medicinski zahvat koristi moć  koju imaju trombociti i faktori rasta u krvi, kako bi se stimulisalo reagovanje matičnih ćelija. Matične ćelije potpomažu nastanku novog kolagena  i krvnih sudova, obnavljanje oštećene kože i brišu znakove starenja.
Za kompeltan rezultat potrebna su tri tretmana u razmaku od mesec dana.
Prvi tretman (cena poslata na e-mail), drugi tretmani su (cena poslata na e-mail).Ako zelite mozete da dodjete i na besplatnu konsultaciju kdo dr Arsica. 
 
Srdacan pozdrav Vas Analife

 

Stasa (2018-01-27)

Dobar dan, Zanima me cena PRP lica? Hvala unapred Srdacan pozdrav

Ana Life (2018-01-27)

Postovana,
Podmladjivanje PRP plazmom je najprirodniji i najbezbedniji tretman za podmlađivanje kože, sa minimalnim periodom oporavka.
Iz uzorka krvi pacijenta izdvajaju se trombociti sa faktorima rasta i stem ćelije, koji dovode do regeneracije i remodelovanja kože na potpuno prirodan način, povećavajući elastičnost i volumen kože.
Koža postaje podmlađena, glatka i sjajna, a fine linije i bore se značajno redukuju, dajući Vasoj koži zavodljiv, blistav izgled.
Potrebno je da se uradi tri tretmana.
Cena prvog tretmana (cena poslata na e-mail), a cena za druga dva tretmana (cena poslata na e-mail)
 
Srdacan pozdrav Vas Analife

 

Ljubica (2018-01-20)

Zdravo, da li moyete da mi kazete sta je PRP, koja je cena ? Kayite mi da li PRP bolje deluje od mezoterapije, jer su mi savetovali da uradim mezoterapiju. Pozdrav

Ana Life (2018-01-20)

Postovana,
PRP  (plazma bogata trombocitima) najbolji tretman za lecenje gubitka kose.
Razlog je vrlo jednostavan
Odavno je poznato da trombociti sadrze faktore rasta koji stimulisu maticne celije da se pretvore (diferenciraju) u zeljeno tkivo. Prvi su to koristili stomatolozi i ortopedi da bi se ubaceni implanti bolje adaptirali, tj, da ih nas organizam ne odbaci. 
U estetskoj hirurgiji se koristi za poboljsanje rasta kose, novih kolagenih vlakana, oziljaka i peglanja bora….
Specijalnom obradom (nije svejedno na koliko obrtaja i kojom brzinom se centrifugira krv) dobijemo plazmu koja je tri puta bogatija faktorima rasta nego normalna plazma.. Tako bogata plazma stimulise maticne celije okolnog mesta gde smo ubrizgali i počinje proces stvaranja zeljenih novih celija, u ovom slucaju to je folikul dlake, kolageno vlakno ili novo vezivo….  Opet nije svejedno ni nacin kako se ubrizgava obogacena plazma. Potrebno je znanje hirurga koji tacno zna u kom polozaju traba da aplikuje materijal da bi sto brze i bolje stimulisao rast folikula dlake, kolagena ili novog krvnog suda….
Iskustvo nam je pokazalo da je rezultat najbolji kada se ponovi tri do cetiri puta. 
Nakon tretmana nema nikakvih neželjenih reakcija osim blagog crvenila koje se povlači tokom 24 časa nakon intervencije.

Srdacan pozdrav Vas Analife

 

Vanja (2017-12-08)

Postovani, koja je cijena PRP tretmana lica, hvala puno

Ana Life (2017-12-08)

Postovana,
PRP terapija podmlađivanja matičnim ćelijama je revolucionarna metoda pri kojoj lekar upotrebljava minimalnu količinu vaše krvi za podmlađivanje kože. PRP podrazumeva izdvajanje faktora rasta iz trobocita koji stimulisu matične ćelije da se pretvaraju u kolagena vlakna. kože. . Tako se pospešuje obnavljanje kože i potkožnog tkiva. Deo krvi po kojoj je metoda dobila ime je PRP (Platelet Rich Plasma) ili u prevodu – plazma bogata trombocitima. Ovim postupkom na prirodan način podsticemo regeneraciju i oporavak tkiva na licu, smanjujemo bore i poboljšavamo tonus kože na licu.
 Cena celokupnog PRP tretmana koji se sastoji oz 3 dolazaka  je :  prvi dolazak (cena poslata na e-mail)nakon mesec dana je drugi dolazak (cena poslata na e-mail)
 I nakon mesec dana je treci dolazak  (cena poslata na e-mail)
 
Srdacan pozdrav Vas Analife

 

Dunja (2017-10-31)

Dobar dan zanima me da li je vampirski tretman dozvoljen u trudnoci i koja je cena. Hvala

Ana Life (2017-10-31)

Postovana Dunja,
konsultovali smo se sa nasim Dr Arsicem, ne savetuje se da se PRP tretman (Vampirski tretman) radi u trudnoci. 
Ali nakon porodjaja, mozete nas kontaktirati i zakazati tretman.

Srdacan pozdrav Analife i dr Arsic

 

renata (2017-03-03)

Molim Vas za cenu PRP tretmana lica, hvala!

Ana Life (2017-03-03)

Poštovana, prp tretman lica ili vampirski tretman (cena poslata na e-mail)po jednom tretmanu. Rezultati su sjajni

S poštovanjem
Analife

 

Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Ponedeljak-petak od 09-20h
Subotom od 09-15h

Opšta Bolnica Analife
Skadarska 5
(Zemun), Beograd

bolnica@analife.rs zakazivanje