Uspešno ste prijavljeni na našu mailing listu. Hvala!
Vaš komentar je poslat na odobrenje administratora. Hvala!

Prava Pacijenata

Postavite pitanje ili komentar Komentari (3)




Dragana (2023-01-21)

Dobar dan bicu kratka treba mi vas odg juce sam napipala neku kvrzicu jedva da sam je napipala znaci nije velika cini mi se da je pokretljiva nosam sigurna nju sam napipala ispod pazuha ne direktno ispod pazuha nego dole gde su rebra tu izmedju pa me plasi da nije nesto strasno inace kad god trebam da dobijem mene grudi jako bole a danas mi je zadnji dan menstruaalnog ciklusa a am problem i sa stitnom sad dal to sve ima vrze sa tom kvrzicom dojke su mi ok ispod pazuha nemam nista direktno na dojkama nemam nista bradavice su ok samo ta kvrzica molim odg sta vi mislite da ne brinem ja jmam 37 god Dragana Radosavljevic hvala vam puno puno unapred

Ana Life (2023-01-21)

 

Poštovana Dragana,

Molimo Vas javite se radiologu kako bi ste uradili ultrazvučni pregled dojki za početak.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Jelena (2021-09-21)

Postovanje, Da li je moguće raditi dve operacije u isto vreme.Operaciju nosa i podizanje grudi.Takodje me interesuje cena pojedinačno,kao i one zajedno..

Ana Life (2021-09-21)

Postovana Jelena,

Operacija nosa, kao i podizanje grudi su kompleksne operacije koje traju po 3-4 h  i one se uvek rade odvojeno od svih drugih operacija.

               Molimo Vas posaljite nam fotografije nosa i grudi (anfas i profil) na email dr Arsica bolnica@analife.rs kako bi doktor video sta je potrebno da                 se odradi i kako bi smo Vam rekli tacnu cenu operacije.
 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

Aleksandra (2021-09-11)

Dobar dan, nasal sam vas na Internet I videla da radite liposukciju sa laserom , koliko kosta stomak kukovi ledja? Ja sam radila kod doktora milana jovanovica I ukazaio me je plus mi je napravio otvorenu ranu na rebru koja je sada veliki oziljak a stomak mi igledao kao da imam masnoce I moja mama koja je rodila 4 cerke nema takav stomak plus ja nemam decu a sramota me je da se skinem u kupaci eto tolikome je ipropastio profesor milan jovanovic, ili vec ko me je operisao posto sam tek posle cula da je on profesor, a meni je reloads on operise plus sam bila natecena I nije mi uradjena drenaza Ma uzas. Tacno mi dodje da ga tuzim, Ali je operacija biöa 2018 u augustu. Molim vas za cenu operacije

Ana Life (2021-09-11)

Postovana Aleksandra,

Razumemo Vase nezadovoljstvo, ali moramo da Vam kazemo da je politika nase kuce da ne radimo korekcije tudjih operacija tj.operacija koje su primarno radjene u drugim zdravstveni ustanovama. Te operacije su znatno kompleksnije i zahtevnije a mi ne mozemo da garantujemo da ce rezultat biti zadvoljavajuci.
Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Ponedeljak-petak od 09-20h
Subotom od 09-15h

Opšta Bolnica Analife
Skadarska 5
(Zemun), Beograd

bolnica@analife.rs zakazivanje