Uspešno ste prijavljeni na našu mailing listu. Hvala!
Vaš komentar je poslat na odobrenje administratora. Hvala!

Prava Pacijenata

Postavite pitanje ili komentar Komentari (2)
Jelena (2021-09-21)

Postovanje, Da li je moguće raditi dve operacije u isto vreme.Operaciju nosa i podizanje grudi.Takodje me interesuje cena pojedinačno,kao i one zajedno..

Ana Life (2021-09-21)

Postovana Jelena,

Operacija nosa, kao i podizanje grudi su kompleksne operacije koje traju po 3-4 h  i one se uvek rade odvojeno od svih drugih operacija.

               Molimo Vas posaljite nam fotografije nosa i grudi (anfas i profil) na email dr Arsica bolnica@analife.rs kako bi doktor video sta je potrebno da                 se odradi i kako bi smo Vam rekli tacnu cenu operacije.
 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

Aleksandra (2021-09-11)

Dobar dan, nasal sam vas na Internet I videla da radite liposukciju sa laserom , koliko kosta stomak kukovi ledja? Ja sam radila kod doktora milana jovanovica I ukazaio me je plus mi je napravio otvorenu ranu na rebru koja je sada veliki oziljak a stomak mi igledao kao da imam masnoce I moja mama koja je rodila 4 cerke nema takav stomak plus ja nemam decu a sramota me je da se skinem u kupaci eto tolikome je ipropastio profesor milan jovanovic, ili vec ko me je operisao posto sam tek posle cula da je on profesor, a meni je reloads on operise plus sam bila natecena I nije mi uradjena drenaza Ma uzas. Tacno mi dodje da ga tuzim, Ali je operacija biöa 2018 u augustu. Molim vas za cenu operacije

Ana Life (2021-09-11)

Postovana Aleksandra,

Razumemo Vase nezadovoljstvo, ali moramo da Vam kazemo da je politika nase kuce da ne radimo korekcije tudjih operacija tj.operacija koje su primarno radjene u drugim zdravstveni ustanovama. Te operacije su znatno kompleksnije i zahtevnije a mi ne mozemo da garantujemo da ce rezultat biti zadvoljavajuci.
Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Ponedeljak-petak od 09-20h
Subotom od 09-15h

Opšta Bolnica Analife
Skadarska 5
(Zemun), Beograd

bolnica@analife.rs zakazivanje