Uspešno ste prijavljeni na našu mailing listu. Hvala!
Vaš komentar je poslat na odobrenje administratora. Hvala!

Pitajte Doktora

Pitajte Doktora

 

 

Pitajte Doktora je za slučaj ako niste dobili dovoljno informacija na našem sajtu.

 

Poštovani,

 

Cilj bolnice Analife je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Šta radimo, kakvu vrstu lečenja i po kojoj ceni mozete dobiti kod nas.

 

Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentarisati zdravstveni nalazi koji nisu obavljeni u našoj kući.

To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

 

Vaša Analife

Postavite pitanje ili komentar Komentari (3)
Zoran (2023-03-15)

Postovani doktore, kada se iznerviram osecam probadanje i gusenje. Nisam nikada bio kod kardiologa, imam 48 godina. U porodici skoro svi su imali infarkt srca, bas se bojim, kazu da je sve u redu, I da mi je to na nervj bazi. Ja bih da dodjem kod Vas I da uradim kompletan kardioloski pregled. Da li je potrebno da uradim. i holter srca? Interesuje me I cena pregleda I moze li na rade Srdačan pozdrav,

Ana Life (2023-03-15)

 

Poštovani gospodine Zorane, 

možda se Vaše tegobe mogu prepisati "nervnoj bazi", ali je podatak da su Vam skoro svi u porodici imali infarkt srca dovoljan alarm da se što ozbiljnije posvetite svome zdravlju kako biste na vreme predupredili eventualne neželjene kardiovaskularne događaje. 

Zbog Vašeg pozitivnog porodičnog opterećenja za nastanak kardiovaskularnih bolesti, sigurno je potrebno da obavite kardiološki pregled. 

Taj pregled treba da sadrži razgovor sa kardiologom, analizu EKG-a i ultrazvučni pregled srca. 

 

Srdačan pozdrav.

Dr Aleksandar Pavlovic

Kardiolog

 

Milana (2022-10-03)

Pre nedelju dana sam pocela da pijem rabex, da bih ostavila cigare. Kako ne palim imam vrtoglavice, nesvestice, obliva me hladan znoj, cas mi toplo, cas vruce, mucnine imam. Pocela sam da kasljem i slajm mi se sliva niz grlo. Da li je to uzrokovano prestankom pusenja i koliko to moze da traje?

Ana Life (2022-10-03)

 

Poštovana Milana,

Molimo se javite se lekaru opšte prakse kako bi Vas pregledao.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Irina (2022-02-22)

Poštovani, imam 20 god. i ranije sam povremeno imala bolove u predelu isijadikusa-verovatno od predugog sedenja...u zadnjih mesec, dva taj bol je konstantan uglavnom sa desne strane-imam puno malih kuglica u lumbalnom delu a onda u toku dana se prosiri ka prednjem delu Budina,najviše boli u prevoju izmedju trupa i noge..Cini mi se da se bol poveca kad udahnem, ili dok zastane dah.Tata ima isti problem (ali sa 54god.) Da li ima genetske veze i koji pregled za dijagnostiku preporucujete? Ne bavim se sportom ali sam fizicki aktivna..pomažu mi vezbe za misice gluteusa.

Ana Life (2022-02-22)

Poštovana Irina,

Na osnovu simptoma koje navodite ne mogu se pouzdano izjasniti kakav Vam je pregled i tretman potreban.
Pošto kažete da Vam pomažu vežbe, mogli bi ste da se javite na pregled fizijatru.

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Ponedeljak-petak od 09-20h
Subotom od 09-15h

Opšta Bolnica Analife
Skadarska 5
(Zemun), Beograd

bolnica@analife.rs zakazivanje