Uspešno ste prijavljeni na našu mailing listu. Hvala!
Vaš komentar je poslat na odobrenje administratora. Hvala!

Galerija Bolnice

Bolnica puža visoko kvalitetan tretman i lečenje.

 

Bolnica Analife je opremljena sa najmodernijom opremom, takođ iza nje stoji tim stručnjaka u njihovim oblastima i sve je to da bi se pacijentima pružio visoko kvalitetan tretman i lečenje.

Postavite pitanje ili komentar Komentari (35)Ivana Stamenkovic (2019-11-13)

Poštovani, Radila bih liposukciju stomaka i unutrasnje strane butina. Molim za cenu na mail. Pozdrav

Ana Life (2019-11-13)

Postovana Ivana,

Laserska liposukcija (Laser assisted liposuction)  pripada tipu operacija koja se drugacije zove lipoliza, što znaci unistavanje masnih celija (lipocita). Ako znamo da se covek rodi sa konacnim brojem masnih celija (lipocita), laserski zrak našeg lasera uništava lipocite, pa je broj masnih ćelija posle operacije laserske liposukcije značajno manji. Samim tim smanji se  obim nogu, stomaka  i potencijal za novim stvaranjem novih  masnih naslaga.
Sto se tice cena laserske liposukcije nogu u koliko se radi unutrasni deo butina (cena poslata na e-mail), a kada je upitanju laserska liposukcija pojasa (stomak i lumbalne regije) (cena poslata na e-mail),u cene je  uracunata kompletna preoperativna priprema ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalne pantalone/pojas i  bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. Naravno ako bi ste radili vise regija u jednom aktu dobili bi ste popust.
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica i sa doktorom da se sve detaljno dogovorite   Naravno ukoliko bi se radilo vise regija dobili bi ste popust.

Srdacan pozdrav Vasa Analife i dr Arsic

G (2019-07-10)

Molim Vas ako budete bili ljubazni da mi odgovorite na sledece pitanje..... 1. Pre dve godine sam imao operaciju hemoroida laserom ali posle samo mesec dana pojavio se jedan trombozirani i i zvrsena je incizija istog posle nekog perioda jos jednom ista tako. 2. Trenutno imam hemoroide drugog stepena i malu fisuru, 3. Najveci problem mi prave kozni nabori koji su se stvorili oko anusa, shodno tome molimVas da mi odgovorite Da li mozete da mi pomognete i laserom ili radio talasima otklonite i hemoroide i visak koznih nabora ili resa i da konacno mogu da zivim kao sav normalan svet.? Novac nije problem. Samo da se jednom definitivno resim muka i ponovo rodim. U iscekivanju Vaseg detaljnog odgovora unapred zahvalan .

Ana Life (2019-07-10)

Poštovani Gosp. Miladinoviću,

U našoj bolnici se radi zahvat za problem koji ste naveli.


O detaljima operacije ćemo razgovarati nakon pregleda sa anoskopijom, koji možete zakazati pozivom na jedan od brojeva telefona: + 381 63 232 905, + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09.

Redovni termini za preglede su utorkom i petkom, a operacije se izvode utorkom i četvrtkom.  


Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski
Specijalista opšte hirurgije – proktolog
 

Slavko (2018-09-25)

Poštovani, Imam problem sa teniskim laktom koja traje već godinu dana. Interesuje me tretman laserom, još samo to nisam probao od fizikalne. Koliko bi tretmana trebao da odradim i koliko bi to koštalo? Hvala

Ana Life (2018-09-25)

Poštovani,
u Analife bolnici je otvoren najsavremeniji ortopedski rehabilitacioni centar. Kada to kažemo, onda mislimo na rehabilitaciju onako kako se to radi u svetu kada je u pitanju bolno, otečeno, ili ukočeno rame, lakat, kuk ili koleno. To važi i za vrat i kičmu.

O kakvoj rehabilitaciji se radi: U pitanju su najsavremenije u svetu najbolje mašine CPM mašine roboti, skenirajući laser i DTS trakcija za kičmu i vrat pod kompjuterskom kontrolom uz nadzor lekara, a ne tehničara fizioterapeuta. Zašto to naglašavamo. Razlog je vrlo jednostavan. U svetu, a trebalo bi i kod nas,  sa laserom sme da rukuje i programira samo lekar. Da ne pominjemo CPM mašine robote koje tehničar ne zna ni kako deluju, da ne pričamo da ih isprogramira. Kada je u pitanju lakat potrebno je da naša doktorka Primarijus Desanka Mitrović obavi pregled, i da predloži terapiju. Naše iskustvo kaže da je za tenski lakat najbolja kombinacija sat vremena na CPM robotu za lakat plus skenirajući laser. 

 

S poštovanjem

Analife

 

Željko (2018-09-25)

Dobar dan. Interesuje me cena laserske liposukcije obraza?

Ana Life (2018-09-25)

Poštovani,

Laserska liposukcija (Laser assisted liposuction)  pripada tipu operacija koja se drugačije zove lipoliza, što znači uništavanje masnih ćelija (lipocita). Mi koristimo najsavremeniji Deka laser,koji osim što prepoznaje i topi masne ćelije ,deluje i na kolagen iz kože i zateže je. Sto se tiče cene laserske liposukcija obraza (cena poslata na e-mail)u cenu je uračunata kompletna preoperativna priprema u smislu RTG pluća, EKG srca i pregled interniste, pregled anesteziologa i bolnčki dan , kao i sve kontrole. Naravno najbolje bi bilo da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsića da doktor vidi da li ste za lasersku liposukciju obraza ili vadjenje masnih jastučića iz obraza -Buccal fat pad intervencija gde se kroz rezove koji se plasiraju na unutrašnjoj strani obraza ukloni višak masnih jastučića.

Besplatnu konsultaciju možete zakazati putem telefona 069-319-68-08.

Srdačan pozdrav Vaša Analife


 

Aleksandra (2018-06-06)

Dobar Dan imam pitanje dali radite lasersko skidanje dlaka na telu ? I kojom tehnikom radite ? I koliko puta se treba doci na skodanje da se nema nista vise ?

Ana Life (2018-06-06)

Postovana,

Ne radimo laserske epilacije.

Srdacan pozdrav Vas Analife

Ivana (2018-06-04)

Postovani, molim Vas za cenu estetske korekcije nosa. Unapred zahvalna.

Ana Life (2018-06-04)

Postovana,

Dr Arsic operaciju nosa  radi otvorenom tehnikom (open approach Rhinoplasty ) i koristi najsavremenije  Graft tehnike. Cena operacije je sada promotivna i (cena poslata na e-mail). U cenu operacije uracunata je kompretna preoperativna priprema  ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+   bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole,

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju koju mozete zakazati putem e-mail-a ili pozovom na telefon 069-319-68-08.

 

Srdacan pozdrav

Analife i dr Arsic

Slobodan (2018-03-27)

Dobar dan, imam problem sa unutrasnjim i spoljasnim hemoroidima, nemam bolove , ponekad me boli donji deo stomaka i tada mi prokrvare nisam do sada bio na preglede pa me interesuje koliko bi kostao pregled na vasoj klinici . Hvala

Ana Life (2018-03-27)

Poštovani Slobodane,
Cena  specijalističkog pregleda sa anoskopijom  (cena poslata na e-mail)i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva telefona+ 381 63 232 905, + 381 69 319 6808,  + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09.
 
Pozdrav,
Dr Aleksandar Šepetkovski
Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Ivana (2018-02-28)

Da li možete da mi pustite na mail neke slike pre i posle operacije nosa koju je radio dr Arsić. Najviše me zanimaju koekcije vrha nosa-hrskavice. Ja sam bila letos kod doktora na konsultacijama i videla neke od njegovih radova ali se još nisam odlučila i htela bih da pogledam još jednom ako nije problem. Hvala

Ana Life (2018-02-28)

Postovana,
sve slike koje smemo da objavimo, objavili smo na nasim drustvenim mrezama. 
 
S postovanjem
Analife

 

NATASHA (2017-10-01)

Trenutno sam u Beogradu do 5-og. Radim zubne implantate. Zainteresovana sam za razlicite poduhvate uglavnom lica ali sam ogranicena vremenski, te bih to obavila drugom prilikom, Mozete li da obavite 2 mala zahvata u tom vremenskom periodu - fileri iznad gornje usne (tkzv. pusacki izgled) i blago popunjavanje usana filerima dugog dejstva aquafilinga. Molim vas cijena usluga kes/kartica.

Ana Life (2017-10-01)

Poštovana, popunjavanje usana filerima (cena poslata na e-mail)
 
S poštovanjem
Analife

 

Milan D.Å pi?ek (2017-05-21)

Poštovani doktore, imam probleme sa hemoroidima. Utvrdjeno III stepen. Imam 75 godina. Ugradjenih četiri stenta i jedan balon dilataciju, operisan prošle godine stenoza kičme od L2 do L5 i pomalo zazirem od anestezije.Ali, da bismo nastavili prepisku ili još bolje da bih došao na pregled i verovatno prihvatio Vašu sugestiju, molim Vas odgovorite mi: može li intervencija da se uradi bez anestezije i koliko košta. HVala Vam na odgovoru, s poštovanjem, Milan D.Å piček mspicek@yahoo.com *381 63 266667

Ana Life (2017-05-21)

Poštovani Milane,
U našoj bolnici se rade sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.
 
  • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
  • LIGASURE hemoroidektomija 
  • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 
 
Cena operacije (cena poslata na e-mail), bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika. 
Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih“) troškova.
U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 
Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije. Inače, intervencije se ne vrše BEZ ANESTEZIJE zbog izuzetne bolne osetljivosti regije u kojoj se radi.
O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva telefona063 232 905, 069 319 6808, 011 319 68 08, 011 319 68 09.
 
Pozdrav,
Dr Aleksandar Šepetkovski
Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Dragan zumberovic (2016-10-28)

Molim vas koliko kosta operacija fistule bilo to laserski ili hirurškim putem

Ana Life (2016-10-28)

Poštovani Dragane,
Nažalost, perianalne fistule znaju da budu veoma uporene i simptomi se "vraćaju", najčešće u formi recidivantnih apscesa. Ipak, jedino rešenje za njihovo lečenje je operacija. Takodje, nekada je potrebno uraditi više intervencija da bi se fistula kompletno zbrinula. U velikom broju slučajeva one se mogu tretirati laserski, FiLaC metodom, koja je najbezbednija i najkomfornija za pacijenta. U našoj bolnici cena operacija perianalnih fistula se kreće u rasponu  (cena poslata na e-mail), u zavisnosti od same fistule i vrste neophodnog tretmana. O tome koja vrsta tretmana bi bila najbolje rešenje u Vašem slučaju mogao bih da dam svoje mišljenje tek nakon pregleda, koji možete zakazati na jedan od naših brojeva telefona (063 232 905, 069 319 6808, 011 319 68 08, 011 319 68 09).
 
Pozdrav,
Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije - proktolog- 

Ana Raljevic (2016-08-21)

Postovani. Poste poroda skidanje kilaze je islo tako, da 5 kg dole, onda 10 gore, .... , tako da danas psihicki frustrirana nemam ni volje ponovo poconjati neu od dijeta. Osmium toga strah me i od visece koze. Mislim da im jedino estetska Hirurgija pomoci moze. Molim vas za cijenu i proces oporavka nakon sljedecih zahvata: 1. smanjivanje dojki (Sa vel.E na viel. C 2. liposukcija nadlaktica 3. liposuktija nadkoljenica 4.liposukcija trbuha, struka, ledja i bokova 5. odstranjene viska koze. Molim vas za plan kako bi ove operacije bile izovedene, kako bi mogla slobodne dane na poslu planirati. Hvala Pozdrav Ana Raljevic

Ana Life (2016-08-21)

Poštovana,
Cena operacija umnogome zavisi od obima operacije.
Smanjivanje grudi je najčešće (cena poslata na e-mail) sa preoperativnom pripremom RG pluća, kardiološki pregled, kontrolna laboratorija i ležanje jednu noć u bolnici.
Laserska liposukcija nadlaktica je oko (cena poslata na e-mail)
Laserska liposukcija butina ili nadkolenica je (cena poslata na e-mail)
Dermolipektomija ili isecanje viška kože na stomaku (cena poslata na e-mail)
ukoliko niste u mogućnosti da dođete na besplatnu konsultaciju, pošaljite nam slike na direktnu adresu Dr Arsića bolnica@analife.rs
 
 Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

seka cetkovic (2016-06-23)

molim za cenu blefaroplastike oba gornja kapka

Ana Life (2016-06-23)

Poštovana, cena operacije gornjh kapaka (cena poslata na e-mail), u anesteziji sa kardiološkim pregledom i EKG.
 
 Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

Milena (2016-05-15)

Dobar dan. Zanima me cena vadjenja silikona iz gornje usne laserom? S tim da ne bih vadila sve,nego samo pola..

Ana Life (2016-05-15)

Poštovana, cena smanjivanja usana bilo laserom ili najnovijom hiruškom tehnikom je (cena poslata na e-mail), u anesteziji.
 
 Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife 

sasa (2016-04-11)

Postovani, koliko kosta cena operacije hemoroida THD metodom ili nekim drugim metodama i koliko dana traje bolnicko lecenje kod Vas?

Ana Life (2016-04-11)

Poštovani  Saša,
U našoj bolnici se rade sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.
Cene su sledeće:
LHP (laserska hemoroidoplastika) u promotivnom periodu - (cena poslata na e-mail)
LIGASURE hemoroidektomija - (cena poslata na e-mail)
THD - u promotivnom period- (cena poslata na e-mail)
O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas  možemo porazgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom (cena poslata na e-mail) .Pregled možete zakazati pozivom na jedan od naših brojeva telefona (063 232 905, 069 319 6808, 011 319 68 08, 011 319 68 09).
 
Pozdrav,
Dr Aleksandar Šepetkovski
Specijalista opšte hirurgije – proktolog 

Ð…lavica Todorovic (2016-03-24)

Pozdrav za dr Anu.

Ana Life (2016-03-24)

Draga Slavice, zadovoljstvo je moje, hvala.
              
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife 

Dejan (2016-02-21)

Postovani,imam problema sa hemoroidima i to vec duze vreme,bol mi je ponekad veoma jak da nemogu da sedim.krvare mi svakoga dana ..pa vas molim da mi posaljete ceneu za naj bolje ostranjivanje i da vise nemam tih problema..unaprednzahvalan.

Ana Life (2016-02-21)

Poštovani Dejane,
U našoj bolnici se rade sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.
Cene su sledeće:
LHP (laserska hemoroidoplastika) u promotivnom periodu - (cena poslata na e-mail)
LIGASURE hemoroidektomija - (cena poslata na e-mail)
THD - u promotivnom period- (cena poslata na e-mail)
O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo porazgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom (cena poslata na e-mail) .Pregled možete zakazati pozivom na jedan od naših brojeva telefona (063 232 905, 069 319 6808, 011 319 68 08, 011 319 68 09)..
 
 
 
Pozdrav,
Dr Aleksandar Šepetkovski
Specijalista opšte hirurgije – proktolog 

Nemanja (2015-12-27)

Postovani, Da li je moguce zakazati samo pregled, tj. konsultacije kod prof.dr.Dodera kod Vas i koja je cena te usluge?

Ana Life (2015-12-27)

Poštovani, konsultacija kod Prof Doderom (cena poslata na e-mail), zakazuje se na neki od telefonskih brojeva
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife 

gaga (2015-09-01)

Jel moze spisak analiza za VTO?Hvala najlepse!!!!

Ana Life (2015-09-01)

Poštovana Gago, spisak analiza koje bi jedan par trebalo da uradi zavisi od mnogo faktora i od anamneze uzete od Vas i Vašeg supruga.

 

Vaša Analife 

Petra (2015-08-18)

Koja je cena uvecanja grudi? I koji su uslovi placanja?

Ana Life (2015-08-18)

Poštovana,
postoji nekoliko vrsta operacija povećanja grudi. Ukoliko su grudi male i ne zahtevaju podizanje, cena operacije augmentacija (povećanje) grudi je (cena poslata na e-mail).Ukoliko se radi Povećanje i podizanje (grudi koje su spuštene zbog trudnoće ili debljine) te dve operacije ukupna (cena poslata na e-mail). U cenu je uključena kompletna preoperativna priprema RTG pluća, Kardiološki pregled, EKG, prsluče, operacija i ležanje od jedne noći.
 
Vaša Bolnica,

Tijana (2015-08-01)

Postovani, Zanima me koja je cena korekcije podocnjaka -otklanjanje masnih jastucica s obzirom da imam upale duboke podocnjake i stalan izgled umornih oteklih ociju.Vec sam dva puta bila na 4 D ultrazvuku u vasoj bolnici pa stoga sam zainteresovana Za vas. Hvala unapred

Ana Life (2015-08-01)

Poštovana operacija donjih kapaka u anesteziji, cena poslata na e-mail)

 

 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Siniša (2015-07-31)

Imam na levoj nozi dubinsku trombozu,doktori su rekli da je starija. Kako mogu zakazati pregled i da li se to radi u vasoj klinici? Unapred zahvalan.

Ana Life (2015-07-31)

Poštovani, vaskularni pregled i Color Doppler arterija i vena obe noge (cena poslata na e-mail) i zakazuje se na neki od fiksnih telefona.

 

 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

MESAROS VESNA KIKINDA (2015-04-26)

Molim Vas za cenu operacije plazmom za supruga koji je bio sportista i ostecena mu je hrskavica kolena,tesko hoda i zakazana mu je operacija kod Dr Lazetica N.Sad,ima 56 godina i jos se bavi sportom-tacnije trenerskim poslom /fudbal/.Mislite da ima sanse obnavljanje hrskavice bez operacije u Vasoj bolnici i koja je cena-Unapred se zahvaljujemo.S postovanjem

Ana Life (2015-04-26)

Poštovana, milsim da bi bilo neozbiljno sa naše strane da Vam kažemo da PRP može da zameni operaciju. 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

MAja (2014-11-27)

Interesuje me cena grudi,i da li oostoji mogucnost placanja na rate ili administrativne zabrane ? Naravno deo novca bih dala odmah a ostalo na rate. Hvala na odgovoru unapred!

Ana Life (2014-11-27)

Poštovana,
cena operacije grudi  (cena poslata na e-mail), u zavisnosti šta se radi.
Moguće je plaćanje na rate preko administrativne zabrane.
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

mici (2014-11-01)

Molim Vas za cijenu estetske operacije usiju. Hvala unaprijed.

Ana Life (2014-11-01)

Poštovana Danijela,
operacija koju radi Dr Arsić, kada su uši u pitanju, je najsavremeniji način remodeliranja ušne školjke, Operacija je sa trajnim rezultatima, za razliku od zastarele operativne tehnike.  gde se samo koncima prišiju ušnu školjku, vremenom konci popuste i uho se vrati u prvobitni polažaj. Dr Arsić iseca u zadnjem delu uha hrskavicu, smanjuje ušnu školjku, ožiljci se ne vide, rezultati su trajni, prirodni izgled ušiju, nisu „prilepljeni“ za glavu.  (cena poslata na e-mail), u cenu je uračunat kardiološki pregled sa EKG i anestezija. Isti dan napuštate bolnicu, nekih dva-tri sata posle operacije. Besplatne konsultacije na tel 011 319 68 08 i 069 319 68 08
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

katarina (2014-05-11)

ja se izvinjavam nisam bila konkretna pitam za lasersku operaciju prosirenih vena

Ana Life (2014-05-11)

Poštovana,

molim Vas,  laserska operacija vena može da se radi preko cele godine, samo je pitanje da li možete da nosite elastične čarape. Da bi smo Vam rekli da li ste za operaciju laserom  ili mikroflebektomije ili FOAM skleroterapija ili sve zajedno, moramo da imamo  nalaz Color Dopplera krvnih sudova nogu. Možete ga poslati na imail ili da Vam kod nas urade hirurzi koji rade te operacije . Cena Color Dopplera ultrazvuka sa kliničkim pregledom vaskularnog hirurga je (cena poslata na e-mail)
U cenu laserske operacije vena (ako je sano laser (cena poslata na e-mail)) mikroflebektomije ili FOAM ((cena poslata na e-mail)) .Najčešče je cana jedne noge oko (cena poslata na e-mail). U cenu ulazi:

preoperativna priprema RTG pluća,
EKG srca
Kardiološki pregled,
bolničko ležanje
sve potrebne kontrole
 

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

katarina (2014-05-11)

recite mi da li operacija moze da se uradi i sada iako je poceo tovoruopao period?unapred zahvalna na odgovoru..

Ana Life (2014-05-11)

Postovna Katarina,

Nije jasno pitanje, koja operacija. 

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Rada (2014-05-09)

Zdravo.....zanima me koliko bi kostalo uklanjanje viska koze sa stomaka i lasersko uklanjanje strija?Koliko se ostaje u bolnici posle ove intervencije?Veliki pozdrav

Ana Life (2014-05-09)

Poštovana,

da bi ste dobili precizniji odgovor, pošaljite nam slike na email bolnica@analife. Dermolipektomija košta od (cena poslata na e-mail). U cenu je uračunata kompletna preoperativna priprema/ RTG pluća, Laboratorija, kardiološki pregled, EKG, pojas, ležanje u bolnici od najmanje jedan dan i noć u bolnici. Nije jasno na kavo lasersko uklanjenje strija mislite. Još jedan razlog da pošaljete fotografije: spreda i profil/

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Dejan (2014-04-29)

Zeleo bih da znam, dali u vasoj bolnici radite liposukciju duple brade? Takodje me interesujue vreme oporavka kao i cena.

Ana Life (2014-04-29)

Poštovani Dejane,

Da bi mogli da Vam kazemo cenu, trebalo bi da dodjete na pregled.

Za zakazivanje pregleda, molim Vas pozovite tel 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Mariaela (2013-12-14)

Pravite Liposukciju i koliko kosta ?

Ana Life (2013-12-14)

Poštovana,

Laserska liposukcijakoju mi radimo u bolnici Analife, podrazumeva operaciju skoro celog tela. Da bi Vam odgovorili na pitanje koliko košta, potrebno je ili da dođete na pregledkoji je besplatan ili da pošaljete slike na imail bolnica@analife.rs. dr Arsić, naš plastični hirurg, detaljno će Vam odgovoriti šta bi se kod vas radilo i koliko bi operacija laserske liposukcije koštala.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

ana (2013-12-12)

Zdravo,imam jedno pitanje. Pre mesec dana sam uradila punjenje usana hijaluronom,gornju usnu i malo donju ,ali efekat se video samo 2-3 dana,i nakon toga su mi opet iste usne,niko ne primecuje razliku,a stavila sam 1,3 kubik. Zanima me da li bih mogla da ubrizgam nesto sto nije hijaluron ,da li silikon ili nesto sto se primeti,iako mi je ovo jos uvek u usnama? Ili moram da cekam da mi ovo prvo se razgradi.

Ana Life (2013-12-12)

Poštovana Ana,

Morate doći na pregled, koji je besplatan i zakazuje se na tel 011 319 68 08. Ako se hijaluron više ne primećuje, onda se razgradio.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Marijana (2013-08-03)

Postovani, zanima me ko od gastroenterologa i anesteziologa radi na Vasoj klinici? Konkretno mi treba gastroskopija u analgosedaciji.Hvala i LP, S'postovanjem,Marijana.

Ana Life (2013-08-03)

Postovana Marijana,

Gastroskopiju u anesteziji radi Prof Doder sa VMA, Detalljne informacije o pripremi za gastroskopiju i anesteziju na tel 011 319 68 08.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Gordana (2013-04-26)

Postovani, da li u Vasoj klinici radite estetsku hirurgiju stopala?

Ana Life (2013-04-26)

Poštovana, Nejasno mi je pitanje. Da li mozete da objasnite sta Vam tacno treba? S poštovanjem, Bolnica AnaLife

adnan (2013-03-09)

molim vas dali mi mozete reci dali vi u vasoj bolnici radite operaciju Hidronefroze u pitanju je djecak od 4 godine kome je vec uradžena nefro stoma i ima je jos sad ce 20 dana da je ugradžena a doktori u Sarajevu navodno neznaju operisati njegovo stanje naime radi se o ipsilon (y) duplom kanalu imamo svu potrebnu dokumentaciju mri,scintigrafiju ,itd molim vas odgovor i KOLIKO BI KOSTALA OPERACIJA KOD VAS

Ana Life (2013-03-09)

Poštovani Adnane, Izvinite na kašnjenju sa odgovorom U Analifu ne radimo takve operacije. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

taksanija (2013-02-16)

prelijepo uredeno sve pohvale .

Ana Life (2013-02-16)

Potovana Taksanija, Zahvaljujem na pohvalama. S poštovanjem Dr Ana Miholjčić, director bolnice Analife

Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Ponedeljak-petak od 09-20h
Subotom od 09-15h

Opšta Bolnica Analife
Skadarska 5
(Zemun), Beograd

bolnica@analife.rs zakazivanje