Uspešno ste prijavljeni na našu mailing listu. Hvala!
Vaš komentar je poslat na odobrenje administratora. Hvala!

Galerija Bolnice

Bolnica puža visoko kvalitetan tretman i lečenje.

 

Bolnica Analife je opremljena sa najmodernijom opremom, takođ iza nje stoji tim stručnjaka u njihovim oblastima i sve je to da bi se pacijentima pružio visoko kvalitetan tretman i lečenje.

Postavite pitanje ili komentar Komentari (46)




Andjelija (2023-05-23)

Pozdrav Zanima me cena podizanje i povećanje grudi I liposukcija stomaka,dali je moguć prenos sala iz stomaka u drugi deo tela Hvala

Ana Life (2023-05-23)

 

Poštovana Andjelija,

Prvi korak je da nam posaljete fotografije grudi i stomaka (anfas, profil ) na e-mail dr Arsica bolnica@analife.rs kako bi doktor video sta je potrebno da se odradi.

Cena  zavisi od obima operacije.

Ono sto možemo da Vam kažemo, jeste da kada se radi povećanje i podizanje grudi, operacija se sastoji iz:

-Rekonstrukcija reznja 
-Transpozicija areola sa bradavicom na odredjenu distancu
-Redukcija viska koze i tkiva
-Augmentacija implantima
Oziljak  je u obliku obrnutog slova T (oko areole, vertikalni i horizontalni koji ulazi u submamarnu brazdu). 

A sto se tiče laserske liposukcije možemo Vam reći:

Da lasersku liposukciju radimo najsavremenijim Deka laserom.

Nas laser prepoznaje masne celije i topi ih, a ujedno deluje pogodno i na kolagen iz kože. 

Operacija se radi u analgosedaciji (blaga vrsta anestezije)

Čim doktor pogleda fotografije javićemo Vam se sa više informacija.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Caca (2023-02-20)

Posaljite mi cenovnik!zanima me metoda prohodnost jajnika,

Ana Life (2023-02-20)

 

Poštovana Caco,

Hy Co Sy intervencija je snimanje prohodnosti jajovoda pod kontrolom ultrazvuka, bez zračenja, bez kontrasta i bez anestezije.

HY CO SY intervenciju radi dr Tosic i dr Dosev i cena intervencije sa prvim pregledom (cena poslata na e-mail)

 Intervenciju zakazujete prvog dana ciklusa, a izvodi se oko 9-og dana ciklusa.

Pregled i intervenciju mozete zakazati na 0038163575122 sestra Marina, te će Vam ona poslati spisak analiza i sve će te se dogovoriti.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Svetlana (2022-08-04)

Dobar dan..molila bih za cenu uvecanja grudi,pozdrav

Ana Life (2022-08-04)

 

Poštovana Svetlana,

Prvi korak je da nam posaljete fotografije grudi (anfas, profil ) na e-mail dr Arsica bolnica@analife.rs kako bi doktor video sta je potrebno da se odradi.

Ukoliko se radi o malim grudima gde je potrebno samo povecanje implantima do 550cc, bez podizanja (cena poslata na e-mail), ali ukoliko je potrebno i podizanje grudi uz augmentaciju cena je veca. Ukoliko se koriste anatomski implanti (cena poslata na e-mail)
Mi koristimo Motiva implante. 

U cene nasih operacija uracunata je preoperativna priprema( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalni grudnjak bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. Vase bi bilo da uradite ultrazvuk grudi i odredjeni spisak analiza krvi, urina i testa na covid19. U bolnici ostajete jednu noc, konce skidamo nakon dve nedelje, a prva kontrola je 3-4 dana nakon operacije. Operaciju i konsultaciju mozete zakazati telefonom na 0038163322698 sestra Sanja. 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Sara (2022-02-24)

Postovani, da li operacije mogu da se placaju na rate? Konkretno ortopedska operacija

Ana Life (2022-02-24)

Postovana Sara,

 

Operacije se placaju u punom iznosu pred ulazak u operacionu salu.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Mehmedalija (2022-01-23)

Postovanje, Rentgenskim pregledom lijevog ramens konstatovani su mi znaci kalcificirajuce tendionopatije, kao i degenerativne promjene. Imam bolove prilikom podizanja ruke u uzrucenje. Zelio bih doci kod Vas na pregled pa me interesuje kakve bi mi sanse bile za izljecenje, sta bi bilo najefikasnije u mom slucaju da mi se pomogne u Vasoj klinici? Srdacni pozdravi

Ana Life (2022-01-23)

Postovani,

Prvi korak je pregled, tek nakon pregleda mogli bi smo da Vam odgovorimo na sva Vasa pitanja.

Cena pregleda kod naseg ortopeda dr Miodraga Glisica(cena poslata na e-mail)  Pregled mozete zakazati telefonom na 0693196808.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

Postovani,

Prvi korak je pregled, tek nakon pregleda mogli bi smo da Vam odgovorimo na sva Vasa pitanja.

Cena pregleda kod naseg ortopeda dr Miodraga Glisica(cena poslata na e-mail)  Pregled mozete zakazati telefonom na 0693196808.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Aleksandar (2022-01-03)

Dobro vece, zanima me da li radite epilaciju ruku kod muškaraca? Pozdrav

Ana Life (2022-01-03)

Postovani Aleksandre,

Mi ne radimo epilacije.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Jeca (2021-01-21)

Da li postoji mogucnost intervencija preko administrativne zabrane?

Ana Life (2021-01-21)

 Postovana Jeco,

Placanje operacije vrsi se u punom iznosu pred ulazak u operacionu salu.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Dragana (2020-12-21)

Iuglrda sam pogresila naziv meni treba ordinacija u kojoj se izvode robotizovane fizikalne terapije.Ako to nije kod vas mozda znate naziv te bolnice.Pozdrav

Ana Life (2020-12-21)

Postovana Dragana, 

Kod nas se radi fizikalna rehabilitacija na CPM robotima.
Imamo robote za lakat, rame, koleno, skocni zglob, imamo Triton DTS trakciju za kicmu, imamo terapiju strujama, magnetom i skenirajucim laserom.
Dragana najbolje je da nas pozovte na 069-319-68-08, radi zakazivanja termina. 

Srdacan pozdrav Vasa  Analife
 

Radmila (2020-10-19)

Postovani, Interesuje me koja je cena operacije vrha nosa? Unapred hvala, Radmila

Ana Life (2020-10-19)

Postovana Radmila,

Operaciju vrha  nosa  radi dr Arsic, doktor primenjuje otvorenu tehniku  i radi najsavremenijim Graft tehnikama. Cena operacije je sada promotivna i iznosi (cena poslata na e-mail). U cenu operacije uracunata je kompletna preoperativna priprema  ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.

Srdacan pozdrav
 

Ivan (2020-08-20)

Postovani,operisao bih grudi (genikomastija) koja je cena pregleda i operacije kao i da li su u cenu uključeni troškovi anestezije,boravka u bolnici ako dodje do operacije.Hvala

Ana Life (2020-08-20)

Postovani Ivane,

Kada je u pitanju ginekomastija,  intervencija moze da se satoji iz dve operacije . Nekada je potrebna samo jedna intervencija (Laserska liposukcija grui) I cena je promotivna (cena poslata na e-mail), a nekada je potrebno da se odrade  dve intervencije u okviru jedna a to su:

1. Prva je laserska liposukcija(lasser assisted liposuction)
Gde zrak naseg lasera prepiznaje masne celine I topi ih, a zatim se specijalnim kanilama ucini aspiracija masnih celija.

2.Druga je vadjenje (Ekstirpacija)zlezde kroz rez koji se plasira na donjem polu areole(koji je kasnije ne vidljiv) a zatim se te zlezde salju na patohistolosku analizu. Cena obe intervecije (laserska liposukcija+vadjenje zlezde+slanje na patohistolosku analizu) je (cena poslata na e-mail) u cene je  uracunata kompletna preoperativna priprema ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. 
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica i sa doktorom da se sve detaljno dogovorite.  
Konsultaciju mozete zakazati na 063322698. 


Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Marijana (2020-08-09)

Postovanje, zanima me da li radite operaciju usiju(klempavost) ako moze cena na e-mail, da li se ostaje u bolnici i da li je to uračunato u cenu posto nisam iz Beograda. Hvala, pozdrav.

Ana Life (2020-08-09)

 Postovana Marijana,

Operaciju usiju radi dr Arsic  najsavremenijom tehnikom (remodeliranje usnih skoljki). Rez je iza uha, praktično je nevidljiv.Cena operacije ako se radi u lokalnoj anesteziji (cena poslata na e-mail) , a ukoliko se radi u analgosedaciji (cena poslata na e-mail) . U cene je uracunata preoperativna priprema (EKG srca, pregled interniste-kardiologa i pregled anesteziologa)  Vase bi bilo da odradite spisak laboratorijskih analiza. Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.  Ukoliko se operacija radi u lokalnoj ansteziji nema potrebe da ostajte u bolnici, a ako se radi u anesteziji onda mozda ostanete jednu noc u bolnici u zavisnosti od procene lekara.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Marija (2020-05-02)

Poštovani interesuje me cena operacije grudi sa a nato Mentor implantima diagon gel? Da li su u tu cenu uračunati troškovi pripreme za operaciju takodje? Moze li se i kada zakazati kod doktora Arsica? Hvala unapred

Ana Life (2020-05-02)

Postovana Marija, 
Mi radimo povecanje grudi Motiva i Mentor implantima  dr Arsic koristi najsavremeniju tehniku za plasiranje implanata to je dual plane (ispod misica) cena operacije (cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata preoperativna priprema ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalni grudnjak bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. U bolnici se ostaje jedu noc. 
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju. 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

Ana (2020-04-18)

Dobar dan, postovani, imam ozbiljan problem sa disanjem, koristim sprej za nos nekoliko puta dnevno kako bih mogla da disem na nos, u suprotnom bi bio potpuno zapusen, a zelela bih da uradim i estetiku kod dr. Arsića. Moram istaći da sam vec radila devijaciju i estetiku pre 17 god, a estetika je ponovljena pre 12 god, dakle ovo bi mi bila treca intervencija. Zanima me cena, ako biste mogli da mi posaljete na mail. Unapred zahvalna.

Ana Life (2020-04-18)

Postovana Ana,
Najbolje je da se javite lekarima koji su Vas operisali jer oni najbolje znaju sta je radjeno. A politika nase kuce je da ne radimo korekcije operacija koje su vec radjene.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

Ivana (2019-11-13)

Poštovani, Radila bih liposukciju stomaka i unutrasnje strane butina. Molim za cenu na mail. Pozdrav

Ana Life (2019-11-13)

Postovana Ivana,

Laserska liposukcija (Laser assisted liposuction)  pripada tipu operacija koja se drugacije zove lipoliza, što znaci unistavanje masnih celija (lipocita). Ako znamo da se covek rodi sa konacnim brojem masnih celija (lipocita), laserski zrak našeg lasera uništava lipocite, pa je broj masnih ćelija posle operacije laserske liposukcije značajno manji. Samim tim smanji se  obim nogu, stomaka  i potencijal za novim stvaranjem novih  masnih naslaga.
Sto se tice cena laserske liposukcije nogu u koliko se radi unutrasni deo butina (cena poslata na e-mail), a kada je upitanju laserska liposukcija pojasa (stomak i lumbalne regije) (cena poslata na e-mail),u cene je  uracunata kompletna preoperativna priprema ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalne pantalone/pojas i  bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. Naravno ako bi ste radili vise regija u jednom aktu dobili bi ste popust.
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica i sa doktorom da se sve detaljno dogovorite   Naravno ukoliko bi se radilo vise regija dobili bi ste popust.

Srdacan pozdrav Vasa Analife i dr Arsic

G (2019-07-10)

Molim Vas ako budete bili ljubazni da mi odgovorite na sledece pitanje..... 1. Pre dve godine sam imao operaciju hemoroida laserom ali posle samo mesec dana pojavio se jedan trombozirani i i zvrsena je incizija istog posle nekog perioda jos jednom ista tako. 2. Trenutno imam hemoroide drugog stepena i malu fisuru, 3. Najveci problem mi prave kozni nabori koji su se stvorili oko anusa, shodno tome molimVas da mi odgovorite Da li mozete da mi pomognete i laserom ili radio talasima otklonite i hemoroide i visak koznih nabora ili resa i da konacno mogu da zivim kao sav normalan svet.? Novac nije problem. Samo da se jednom definitivno resim muka i ponovo rodim. U iscekivanju Vaseg detaljnog odgovora unapred zahvalan .

Ana Life (2019-07-10)

Poštovani Gosp. Miladinoviću,

U našoj bolnici se radi zahvat za problem koji ste naveli.


O detaljima operacije ćemo razgovarati nakon pregleda sa anoskopijom, koji možete zakazati pozivom na jedan od brojeva telefona: + 381 63 232 905, + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09.

Redovni termini za preglede su utorkom i petkom, a operacije se izvode utorkom i četvrtkom.  


Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski
Specijalista opšte hirurgije – proktolog
 

Slavko (2018-09-25)

Poštovani, Imam problem sa teniskim laktom koja traje već godinu dana. Interesuje me tretman laserom, još samo to nisam probao od fizikalne. Koliko bi tretmana trebao da odradim i koliko bi to koštalo? Hvala

Ana Life (2018-09-25)

Poštovani,
u Analife bolnici je otvoren najsavremeniji ortopedski rehabilitacioni centar. Kada to kažemo, onda mislimo na rehabilitaciju onako kako se to radi u svetu kada je u pitanju bolno, otečeno, ili ukočeno rame, lakat, kuk ili koleno. To važi i za vrat i kičmu.

O kakvoj rehabilitaciji se radi: U pitanju su najsavremenije u svetu najbolje mašine CPM mašine roboti, skenirajući laser i DTS trakcija za kičmu i vrat pod kompjuterskom kontrolom uz nadzor lekara, a ne tehničara fizioterapeuta. Zašto to naglašavamo. Razlog je vrlo jednostavan. U svetu, a trebalo bi i kod nas,  sa laserom sme da rukuje i programira samo lekar. Da ne pominjemo CPM mašine robote koje tehničar ne zna ni kako deluju, da ne pričamo da ih isprogramira. Kada je u pitanju lakat potrebno je da naša doktorka Primarijus Desanka Mitrović obavi pregled, i da predloži terapiju. Naše iskustvo kaže da je za tenski lakat najbolja kombinacija sat vremena na CPM robotu za lakat plus skenirajući laser. 

 

S poštovanjem

Analife

 

Željko (2018-09-25)

Dobar dan. Interesuje me cena laserske liposukcije obraza?

Ana Life (2018-09-25)

Poštovani,

Laserska liposukcija (Laser assisted liposuction)  pripada tipu operacija koja se drugačije zove lipoliza, što znači uništavanje masnih ćelija (lipocita). Mi koristimo najsavremeniji Deka laser,koji osim što prepoznaje i topi masne ćelije ,deluje i na kolagen iz kože i zateže je. Sto se tiče cene laserske liposukcija obraza (cena poslata na e-mail)u cenu je uračunata kompletna preoperativna priprema u smislu RTG pluća, EKG srca i pregled interniste, pregled anesteziologa i bolnčki dan , kao i sve kontrole. Naravno najbolje bi bilo da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsića da doktor vidi da li ste za lasersku liposukciju obraza ili vadjenje masnih jastučića iz obraza -Buccal fat pad intervencija gde se kroz rezove koji se plasiraju na unutrašnjoj strani obraza ukloni višak masnih jastučića.

Besplatnu konsultaciju možete zakazati putem telefona 069-319-68-08.

Srdačan pozdrav Vaša Analife


 

Aleksandra (2018-06-06)

Dobar Dan imam pitanje dali radite lasersko skidanje dlaka na telu ? I kojom tehnikom radite ? I koliko puta se treba doci na skodanje da se nema nista vise ?

Ana Life (2018-06-06)

Postovana,

Ne radimo laserske epilacije.

Srdacan pozdrav Vas Analife

Ivana (2018-06-04)

Postovani, molim Vas za cenu estetske korekcije nosa. Unapred zahvalna.

Ana Life (2018-06-04)

Postovana,

Dr Arsic operaciju nosa  radi otvorenom tehnikom (open approach Rhinoplasty ) i koristi najsavremenije  Graft tehnike. Cena operacije je sada promotivna i (cena poslata na e-mail). U cenu operacije uracunata je kompretna preoperativna priprema  ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+   bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole,

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju koju mozete zakazati putem e-mail-a ili pozovom na telefon 069-319-68-08.

 

Srdacan pozdrav

Analife i dr Arsic

Slobodan (2018-03-27)

Dobar dan, imam problem sa unutrasnjim i spoljasnim hemoroidima, nemam bolove , ponekad me boli donji deo stomaka i tada mi prokrvare nisam do sada bio na preglede pa me interesuje koliko bi kostao pregled na vasoj klinici . Hvala

Ana Life (2018-03-27)

Poštovani Slobodane,
Cena  specijalističkog pregleda sa anoskopijom  (cena poslata na e-mail)i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva telefona+ 381 63 232 905, + 381 69 319 6808,  + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09.
 
Pozdrav,
Dr Aleksandar Šepetkovski
Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Ivana (2018-02-28)

Da li možete da mi pustite na mail neke slike pre i posle operacije nosa koju je radio dr Arsić. Najviše me zanimaju koekcije vrha nosa-hrskavice. Ja sam bila letos kod doktora na konsultacijama i videla neke od njegovih radova ali se još nisam odlučila i htela bih da pogledam još jednom ako nije problem. Hvala

Ana Life (2018-02-28)

Postovana,
sve slike koje smemo da objavimo, objavili smo na nasim drustvenim mrezama. 
 
S postovanjem
Analife

 

NATASHA (2017-10-01)

Trenutno sam u Beogradu do 5-og. Radim zubne implantate. Zainteresovana sam za razlicite poduhvate uglavnom lica ali sam ogranicena vremenski, te bih to obavila drugom prilikom, Mozete li da obavite 2 mala zahvata u tom vremenskom periodu - fileri iznad gornje usne (tkzv. pusacki izgled) i blago popunjavanje usana filerima dugog dejstva aquafilinga. Molim vas cijena usluga kes/kartica.

Ana Life (2017-10-01)

Poštovana, popunjavanje usana filerima (cena poslata na e-mail)
 
S poštovanjem
Analife

 

Dragan (2016-10-28)

Molim vas koliko kosta operacija fistule bilo to laserski ili hirurškim putem

Ana Life (2016-10-28)

Poštovani Dragane,
Nažalost, perianalne fistule znaju da budu veoma uporene i simptomi se "vraćaju", najčešće u formi recidivantnih apscesa. Ipak, jedino rešenje za njihovo lečenje je operacija. Takodje, nekada je potrebno uraditi više intervencija da bi se fistula kompletno zbrinula. U velikom broju slučajeva one se mogu tretirati laserski, FiLaC metodom, koja je najbezbednija i najkomfornija za pacijenta. U našoj bolnici cena operacija perianalnih fistula se kreće u rasponu  (cena poslata na e-mail), u zavisnosti od same fistule i vrste neophodnog tretmana. O tome koja vrsta tretmana bi bila najbolje rešenje u Vašem slučaju mogao bih da dam svoje mišljenje tek nakon pregleda, koji možete zakazati na jedan od naših brojeva telefona (063 232 905, 069 319 6808, 011 319 68 08, 011 319 68 09).
 
Pozdrav,
Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije - proktolog- 

seka (2016-06-23)

molim za cenu blefaroplastike oba gornja kapka

Ana Life (2016-06-23)

Poštovana, cena operacije gornjh kapaka (cena poslata na e-mail), u anesteziji sa kardiološkim pregledom i EKG.
 
 Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

Milena (2016-05-15)

Dobar dan. Zanima me cena vadjenja silikona iz gornje usne laserom? S tim da ne bih vadila sve,nego samo pola..

Ana Life (2016-05-15)

Poštovana, cena smanjivanja usana bilo laserom ili najnovijom hiruškom tehnikom je (cena poslata na e-mail), u anesteziji.
 
 Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife 

sasa (2016-04-11)

Postovani, koliko kosta cena operacije hemoroida THD metodom ili nekim drugim metodama i koliko dana traje bolnicko lecenje kod Vas?

Ana Life (2016-04-11)

Poštovani  Saša,
U našoj bolnici se rade sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.
Cene su sledeće:
LHP (laserska hemoroidoplastika) u promotivnom periodu - (cena poslata na e-mail)
LIGASURE hemoroidektomija - (cena poslata na e-mail)
THD - u promotivnom period- (cena poslata na e-mail)
O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas  možemo porazgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom (cena poslata na e-mail) .Pregled možete zakazati pozivom na jedan od naših brojeva telefona (063 232 905, 069 319 6808, 011 319 68 08, 011 319 68 09).
 
Pozdrav,
Dr Aleksandar Šepetkovski
Specijalista opšte hirurgije – proktolog 

(2016-03-24)

Pozdrav za dr Anu.

Ana Life (2016-03-24)

Draga Slavice, zadovoljstvo je moje, hvala.
              
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife 

Dejan (2016-02-21)

Postovani,imam problema sa hemoroidima i to vec duze vreme,bol mi je ponekad veoma jak da nemogu da sedim.krvare mi svakoga dana ..pa vas molim da mi posaljete ceneu za naj bolje ostranjivanje i da vise nemam tih problema..unaprednzahvalan.

Ana Life (2016-02-21)

Poštovani Dejane,
U našoj bolnici se rade sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.
Cene su sledeće:
LHP (laserska hemoroidoplastika) u promotivnom periodu - (cena poslata na e-mail)
LIGASURE hemoroidektomija - (cena poslata na e-mail)
THD - u promotivnom period- (cena poslata na e-mail)
O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo porazgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom (cena poslata na e-mail) .Pregled možete zakazati pozivom na jedan od naših brojeva telefona (063 232 905, 069 319 6808, 011 319 68 08, 011 319 68 09)..
 
 
 
Pozdrav,
Dr Aleksandar Šepetkovski
Specijalista opšte hirurgije – proktolog 

Nemanja (2015-12-27)

Postovani, Da li je moguce zakazati samo pregled, tj. konsultacije kod prof.dr.Dodera kod Vas i koja je cena te usluge?

Ana Life (2015-12-27)

Poštovani, konsultacija kod Prof Doderom (cena poslata na e-mail), zakazuje se na neki od telefonskih brojeva
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife 

gaga (2015-09-01)

Jel moze spisak analiza za VTO?Hvala najlepse!!!!

Ana Life (2015-09-01)

Poštovana Gago, spisak analiza koje bi jedan par trebalo da uradi zavisi od mnogo faktora i od anamneze uzete od Vas i Vašeg supruga.

 

Vaša Analife 

Petra (2015-08-18)

Koja je cena uvecanja grudi? I koji su uslovi placanja?

Ana Life (2015-08-18)

Poštovana,
postoji nekoliko vrsta operacija povećanja grudi. Ukoliko su grudi male i ne zahtevaju podizanje, cena operacije augmentacija (povećanje) grudi je (cena poslata na e-mail).Ukoliko se radi Povećanje i podizanje (grudi koje su spuštene zbog trudnoće ili debljine) te dve operacije ukupna (cena poslata na e-mail). U cenu je uključena kompletna preoperativna priprema RTG pluća, Kardiološki pregled, EKG, prsluče, operacija i ležanje od jedne noći.
 
Vaša Bolnica,

Tijana (2015-08-01)

Postovani, Zanima me koja je cena korekcije podocnjaka -otklanjanje masnih jastucica s obzirom da imam upale duboke podocnjake i stalan izgled umornih oteklih ociju.Vec sam dva puta bila na 4 D ultrazvuku u vasoj bolnici pa stoga sam zainteresovana Za vas. Hvala unapred

Ana Life (2015-08-01)

Poštovana operacija donjih kapaka u anesteziji, cena poslata na e-mail)

 

 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Siniša (2015-07-31)

Imam na levoj nozi dubinsku trombozu,doktori su rekli da je starija. Kako mogu zakazati pregled i da li se to radi u vasoj klinici? Unapred zahvalan.

Ana Life (2015-07-31)

Poštovani, vaskularni pregled i Color Doppler arterija i vena obe noge (cena poslata na e-mail) i zakazuje se na neki od fiksnih telefona.

 

 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

MESAROS (2015-04-26)

Molim Vas za cenu operacije plazmom za supruga koji je bio sportista i ostecena mu je hrskavica kolena,tesko hoda i zakazana mu je operacija kod Dr Lazetica N.Sad,ima 56 godina i jos se bavi sportom-tacnije trenerskim poslom /fudbal/.Mislite da ima sanse obnavljanje hrskavice bez operacije u Vasoj bolnici i koja je cena-Unapred se zahvaljujemo.S postovanjem

Ana Life (2015-04-26)

Poštovana, milsim da bi bilo neozbiljno sa naše strane da Vam kažemo da PRP može da zameni operaciju. 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

MAja (2014-11-27)

Interesuje me cena grudi,i da li oostoji mogucnost placanja na rate ili administrativne zabrane ? Naravno deo novca bih dala odmah a ostalo na rate. Hvala na odgovoru unapred!

Ana Life (2014-11-27)

Poštovana,
cena operacije grudi  (cena poslata na e-mail), u zavisnosti šta se radi.
Moguće je plaćanje na rate preko administrativne zabrane.
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

mici (2014-11-01)

Molim Vas za cijenu estetske operacije usiju. Hvala unaprijed.

Ana Life (2014-11-01)

Poštovana Danijela,
operacija koju radi Dr Arsić, kada su uši u pitanju, je najsavremeniji način remodeliranja ušne školjke, Operacija je sa trajnim rezultatima, za razliku od zastarele operativne tehnike.  gde se samo koncima prišiju ušnu školjku, vremenom konci popuste i uho se vrati u prvobitni polažaj. Dr Arsić iseca u zadnjem delu uha hrskavicu, smanjuje ušnu školjku, ožiljci se ne vide, rezultati su trajni, prirodni izgled ušiju, nisu „prilepljeni“ za glavu.  (cena poslata na e-mail), u cenu je uračunat kardiološki pregled sa EKG i anestezija. Isti dan napuštate bolnicu, nekih dva-tri sata posle operacije. Besplatne konsultacije na tel 011 319 68 08 i 069 319 68 08
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

katarina (2014-05-11)

ja se izvinjavam nisam bila konkretna pitam za lasersku operaciju prosirenih vena

Ana Life (2014-05-11)

Poštovana,

molim Vas,  laserska operacija vena može da se radi preko cele godine, samo je pitanje da li možete da nosite elastične čarape. Da bi smo Vam rekli da li ste za operaciju laserom  ili mikroflebektomije ili FOAM skleroterapija ili sve zajedno, moramo da imamo  nalaz Color Dopplera krvnih sudova nogu. Možete ga poslati na imail ili da Vam kod nas urade hirurzi koji rade te operacije . Cena Color Dopplera ultrazvuka sa kliničkim pregledom vaskularnog hirurga je (cena poslata na e-mail)
U cenu laserske operacije vena (ako je sano laser (cena poslata na e-mail)) mikroflebektomije ili FOAM ((cena poslata na e-mail)) .Najčešče je cana jedne noge oko (cena poslata na e-mail). U cenu ulazi:

preoperativna priprema RTG pluća,
EKG srca
Kardiološki pregled,
bolničko ležanje
sve potrebne kontrole
 

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

katarina (2014-05-11)

recite mi da li operacija moze da se uradi i sada iako je poceo tovoruopao period?unapred zahvalna na odgovoru..

Ana Life (2014-05-11)

Postovna Katarina,

Nije jasno pitanje, koja operacija. 

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Rada (2014-05-09)

Zdravo.....zanima me koliko bi kostalo uklanjanje viska koze sa stomaka i lasersko uklanjanje strija?Koliko se ostaje u bolnici posle ove intervencije?Veliki pozdrav

Ana Life (2014-05-09)

Poštovana,

da bi ste dobili precizniji odgovor, pošaljite nam slike na email bolnica@analife. Dermolipektomija košta od (cena poslata na e-mail). U cenu je uračunata kompletna preoperativna priprema/ RTG pluća, Laboratorija, kardiološki pregled, EKG, pojas, ležanje u bolnici od najmanje jedan dan i noć u bolnici. Nije jasno na kavo lasersko uklanjenje strija mislite. Još jedan razlog da pošaljete fotografije: spreda i profil/

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Dejan (2014-04-29)

Zeleo bih da znam, dali u vasoj bolnici radite liposukciju duple brade? Takodje me interesujue vreme oporavka kao i cena.

Ana Life (2014-04-29)

Poštovani Dejane,

Da bi mogli da Vam kazemo cenu, trebalo bi da dodjete na pregled.

Za zakazivanje pregleda, molim Vas pozovite tel 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Mariaela (2013-12-14)

Pravite Liposukciju i koliko kosta ?

Ana Life (2013-12-14)

Poštovana,

Laserska liposukcijakoju mi radimo u bolnici Analife, podrazumeva operaciju skoro celog tela. Da bi Vam odgovorili na pitanje koliko košta, potrebno je ili da dođete na pregledkoji je besplatan ili da pošaljete slike na imail bolnica@analife.rs. dr Arsić, naš plastični hirurg, detaljno će Vam odgovoriti šta bi se kod vas radilo i koliko bi operacija laserske liposukcije koštala.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

ana (2013-12-12)

Zdravo,imam jedno pitanje. Pre mesec dana sam uradila punjenje usana hijaluronom,gornju usnu i malo donju ,ali efekat se video samo 2-3 dana,i nakon toga su mi opet iste usne,niko ne primecuje razliku,a stavila sam 1,3 kubik. Zanima me da li bih mogla da ubrizgam nesto sto nije hijaluron ,da li silikon ili nesto sto se primeti,iako mi je ovo jos uvek u usnama? Ili moram da cekam da mi ovo prvo se razgradi.

Ana Life (2013-12-12)

Poštovana Ana,

Morate doći na pregled, koji je besplatan i zakazuje se na tel 011 319 68 08. Ako se hijaluron više ne primećuje, onda se razgradio.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Marijana (2013-08-03)

Postovani, zanima me ko od gastroenterologa i anesteziologa radi na Vasoj klinici? Konkretno mi treba gastroskopija u analgosedaciji.Hvala i LP, S'postovanjem,Marijana.

Ana Life (2013-08-03)

Postovana Marijana,

Gastroskopiju u anesteziji radi Prof Doder sa VMA, Detalljne informacije o pripremi za gastroskopiju i anesteziju na tel 011 319 68 08.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Gordana (2013-04-26)

Postovani, da li u Vasoj klinici radite estetsku hirurgiju stopala?

Ana Life (2013-04-26)

Poštovana, Nejasno mi je pitanje. Da li mozete da objasnite sta Vam tacno treba? S poštovanjem, Bolnica AnaLife

adnan (2013-03-09)

molim vas dali mi mozete reci dali vi u vasoj bolnici radite operaciju Hidronefroze u pitanju je djecak od 4 godine kome je vec uradžena nefro stoma i ima je jos sad ce 20 dana da je ugradžena a doktori u Sarajevu navodno neznaju operisati njegovo stanje naime radi se o ipsilon (y) duplom kanalu imamo svu potrebnu dokumentaciju mri,scintigrafiju ,itd molim vas odgovor i KOLIKO BI KOSTALA OPERACIJA KOD VAS

Ana Life (2013-03-09)

Poštovani Adnane, Izvinite na kašnjenju sa odgovorom U Analifu ne radimo takve operacije. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

taksanija (2013-02-16)

prelijepo uredeno sve pohvale .

Ana Life (2013-02-16)

Potovana Taksanija, Zahvaljujem na pohvalama. S poštovanjem Dr Ana Miholjčić, director bolnice Analife

Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Ponedeljak-petak od 09-20h
Subotom od 09-15h

Opšta Bolnica Analife
Skadarska 5
(Zemun), Beograd

bolnica@analife.rs zakazivanje