Uspešno ste prijavljeni na našu mailing listu. Hvala!
Vaš komentar je poslat na odobrenje administratora. Hvala!

Standardni ultrazvuk trudnoće

Postavite pitanje ili komentar Komentari (2)
Milica (2015-04-28)

Postovani, da li dr Zivanic radi samo ekspertski 4D ultrazvuk ili i standardni uz, i koja je cena ovih pregleda? Ja sam u 25.nedelji trudnoce, u 23. sam radila ekspertni uz na kome je beba detaljno pregledana, pa bih sada uradila samo standardni uz u narednom periodu. Takodje me zanima koliko unapred moram da zakazem standardni uz. Hvala unapred.

Ana Life (2015-04-28)

Poštovna, posle ekspertskog ultrazvuka Dr Živanića, nije potreban pregled bar 6 nedelja. Dr Živanić uvek radi najdetaljniji pregled, odnosno ekspertski pregled.
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Dragana (2013-02-22)

Postovani,u 27 nedelji sam trudnoce,radila sam ultrazvuk u Narodnom Frontu i rekli su mi da je uvelicana lobanja za 10 mm.Zanima me da li mogu kod vas da uradim ultrazvuk kako bi bila sigurna sta se desava.I koja je cena istog?

Ana Life (2013-02-22)

Poštovana Dragana, Kod nas možete da uradite Ekspertski ultrazvuk u 28 ned , pregled koji obuhvarta 5 pregleda u jednom dolasku: 1. Ekspertski ultrazvuk za strukturne anomalije, koje se gledaju isključivo ultrazvukom (rascep usne, deformiteti..) 2. Ekspertski ultrazvuk srca ili fetalnaehokardiografija 3. Merenje bebe sa grafikonima rasta i razvoja 4. Color Doppler posteljice i pupčanika, AFI indeks 5. 4D filmići i 3Dslike bebe Sve ovo ukupno košta (cena poslata na e-mail) dinara i zakazujese na fiksni tel 011 319 68 08. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Ponedeljak-petak od 09-20h
Subotom od 09-15h

Opšta Bolnica Analife
Skadarska 5
(Zemun), Beograd

bolnica@analife.rs zakazivanje