Uspešno ste prijavljeni na našu mailing listu. Hvala!
Vaš komentar je poslat na odobrenje administratora. Hvala!
Plastična hirurgija laserska liposukcija ruku doktor veliša arsić

Dr Veliša Arsić - estetski, rekonstruktivni i plastični hirurg

Oblast: plastična, estetska i rekonstruktivna hirurgija

Laserska liposukcija ruku

Laserskim putem rešite se viška masnog tkiva na rukama.

 

1.Kakva je operacija laserska liposukcija ruku?

- Laserska liposukcija ruku podrazumeva topljenje masnih ćelija uz pomoc  Deka lasera. Naš laser prepoznaje masne celije, topi ih, deuje baktericidno i povoljno deluje na kolagen iz kože. Nakon topljenja masti laserom vrsi se aspiracija masnih celija specijalnim kanilama.

 

2.Kakva je preoperativna priprema?
Što se preoperativne pripreme tiče u cenu intervencije uračunato je:

- RTG snimak pluća sa nalazom radiologa

- EKG srca, pregled interniste - kardiologa

- Pregled anesteziologa

- Kontrolna krvna slika

- Bolnički dan i noć

- Svi kontrolni pregledi

 

U cenu NE ulazi:

A Vaše bi bilo da odradite sledeći spisak laboratorijskih nalaza:

- Krvna grupa

- Kompletna krvna slika (bez diferencijalne formule)

- Biohemijski parametri

- Urea, kreatinin, glukoza, bilirubini, alkalna fosfataza, transaminaze (AST i ALT)

- Elektroliti (kalijum,natrijum,hloridi)

- Parametri koagulacije APTT

- Protrombinsko vreme i INR

- Analiza urina

 

3.Koja vrsta anestezije se koristi za intervenciju?

- Posle završene preoperativne pripreme i pregleda anesteziologa donosi se odluka u kojoj vrsti anestezije će biti odradjena operacija.

 

4.Šta ne treba da me brine posle operacije?
- Bolovi, otoci, modrice, gubitak osetljivosti, itd....

 

5.Posle koliko vremena mogu da idem kući?

- U bolnici ostajete onoliko koliko je potrebno, u zavisnosti od Vašeg stanja I vrste operacije. Najčešće je to jedna noć. Produženi boravak u OB Analife na Vaš zahtev, bez medicinskih razloga, naplaćuje se po ceni standardnog „bolničkog dana“ iz cenovnika  OB Analife.

 

6.Kako treba da se ponašam posle laserske operacije ruku?
- Elastične zavoje nosite dan-dva, nema posebnih saveta za postoperativni period.

 

7.Posle koliko vremena mogu da se vratim normalnim životnim aktivnostima?
- Dan posle intervencije.

 

Detaljnije informacije o samoj operaciji, svim rizicima, komplikacijama I alternativnim metodama lečenja dobićete na pregledu. 

 

Konsultativni pregledi hirurga su BESPLATNI.

Postavite pitanje ili komentar Komentari (24)




Sanja (2023-11-08)

Postovani, Lasersku liposukciju podbratka radila sam u jednoj konkurentskoj klinici pre 13 godina i izuzetno sam zadovoljna. Sada bih uradila stomak i deo ledja i ruku oko samoh pazuha. Mo\da bih ove dve intervencije uradila iy dva puta. Preferiram lokalnu anesteziju, bar za deo ledja. Interesuje me da li laserom samo topite ili istovremeno i ISISAVATE otopljene masne stanice? Koliko je unapred potrebno zakazati interevnciju i naravno cena (okvirno) posebno stomaka i posebno dela ledja oko pazuha, ako mozete na email da dostavite. Hvala unapred na odgovoru. Srdacan pozdrav Sanja

Ana Life (2023-11-08)

 

Poštovana Sanja,

Mi lasersku liposukciju ne radimo u lokalnoj anesteziji, operaciju radimo samo u blažoj vrsti opšte anestezije.
Lasersku liposukciju radimo najsavremenijim Deka laserom.Nas laser prepoznaje masne celije i topi ih. Operacija se radi u analgosedaciji (blaga vrsta anestezije).
Kada je rec o laserskoj liposukciji citavog pojasa (cena poslata na e-mail), a laserska liposukcija ruku (cena poslata na e-mail), naravno ako bi se radilo samo  oko pazuha napravili bi Vam pristupacniju cenu. U cene  nasih operacija je uracunata kompletna preoperativna priprema u smislu ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalni pojas, bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. 

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju. Konsultaciju i operaciju mozete da zakazete na 0038163322698 sestra Ljupka. 

 Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Ljiljana (2021-12-09)

Radila bih lasersku liposukciju nadlaktica,stomaka struka ledja i butina koja je cena operacije? Hvala!

Ana Life (2021-12-09)

Postovana Ljiljana,

Molimo Vas posaljite nam fotografije regija koje zelite da radite na email Dr Arsica bolnica@analife.rs kako bi doktor video sta je potrebno sve da se odradi.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Marija (2021-06-01)

Pozdrav! Koja je cena liposukcije ruku?

Ana Life (2021-06-01)

Postovana Marija,

Laserska liposukcija (Laser assisted liposuction)  pripada tipu operacija koja se drugacije zove lipoliza, sto znaci unistavanje masnih celija (lipocita).
Laserski zrak našeg lasera uništava lipocite, pa je broj masnih ćelija posle operacije laserske liposukcije značajno manji.
Takodje nas laser deluje i na kolegan u kozi te se koza u vecoj meri retrahuje (zateze) ako nije previse opustena.

Sto se tice cene laserske liposukcije nadlaktica cena  zavisi od obima operacije. Tako da  Vas molimo da  posaljete fotografije Vasih nadlaktica na doktorov e-mail bolnica@analife.rs, kako bi doktor procenio da li ste za ovu vrstu operacije ili za neku drugu. Nacelno u  cene nasih operacija  uracunata je kompletna preoperativna priprema ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika),  bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole.

Srdacan pozdrav Vasa Analife i dr Arsic
 

Marija (2021-05-30)

Radila bih lasersku liposukciju nadlaktica,koja je cena operacije? Hvala!

Ana Life (2021-05-30)

Postovana Marija,

Laserska liposukcija (Laser assisted liposuction)  pripada tipu operacija koja se drugacije zove lipoliza, sto znaci unistavanje masnih celija (lipocita).
Laserski zrak našeg lasera uništava lipocite, pa je broj masnih ćelija posle operacije laserske liposukcije značajno manji.
Takodje nas laser deluje i na kolegane u kozi te se koza u vecoj meri retrahuje (zateze) ako nike previse opustena.


Sto se tice cene laserske liposukcije nadlaktica cena  zavisi od obima operacije.
Tako da  Vas molimo da  posaljete fotografije Vasih nadaktica na doktorov e-mail bolnica@analife.rs,  kako bi doktor procenio da li ste za ovu vrstu operacije ili za neku drugu.
Nacelno u  cene nasih operacija    uracunata je kompletna preoperativna priprema ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika),bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. 

Srdacan pozdrav Vasa Analife i dr Arsic
 

Tina (2020-08-04)

Hallo, posto je cena laserske liposukcije ruku? Hvala

Ana Life (2020-08-04)

Postovana Tina, 

Laserska liposukcija (Laser assisted liposuction)  pripada tipu operacija koja se drugacije zove lipoliza, sto znaci unistavanje masnih celija (lipocita). Ako znamo da se covek rodi sa konacnim brojem masnih celija (lipocita), laserski zrak našeg lasera uništava lipocite, pa je broj masnih ćelija posle operacije laserske liposukcije značajno manji. 
Sto se tice cene laserske liposukcije nadlaktica (cena poslata na e-mail)  u cene je  uracunata kompletna preoperativna priprema ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika),  bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. 
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica i sa doktorom da se sve detaljno dogovorite. 

Srdacan pozdrav Vasa Analife i dr Arsic
 

Marija (2020-05-27)

Koja je cena laserske liposukcije ruku i da li je potrebno da se tretman ponavlja nekoliko puta ili samo jednom?

Ana Life (2020-05-27)

Marija,

Laserska liposukcija (Laser assisted liposuction)  pripada tipu operacija koja se drugacije zove lipoliza, sto znaci unistavanje masnih celija (lipocita). Ako znamo da se covek rodi sa konacnim brojem masnih celija (lipocita), laserski zrak našeg lasera uništava lipocite, pa je broj masnih ćelija posle operacije laserske liposukcije značajno manji. Samim tim smanji se  obim nogu, stomaka ili ruku i potencijal za novim stvaranjem novih  masnih naslaga.
Sto se tice cena laserska liposukcija ruku je (cena poslata na e-mail) u  cene je  uracunata kompletna preoperativna priprema ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+  bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. 
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica i sa doktorom da se sve detaljno dogovorite ili da nam posaljete Vase forografije, kako bi smo mogli da Vam kazemo tacnu cenu za zeljene regije. 

Srdacan pozdrav Vasa Analife i dr Arsic
 

Antonija (2020-04-25)

Poštovani, Koja je cijena laserske liposukcije ruku i zatezanja ruku? Koliko centimetara se izgubi? Da li je potrebno vise operacija za zeljene rezultate? Unaprijed hvala na odgovoru, Lijep pozdrav!

Ana Life (2020-04-25)

Postovana Antonija,
odgovor Vam je poslat na e - mail. 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

Mima (2019-06-22)

Postovanje, Molim vas posaljite mi na email informacije: - cena laserske liposukcije ruku - da li se moze uraditi u istom danu sa liposukcijom obraza i podbratka, mozda eventualno i liposukcija stomaka i struka - koliko bi bila cena za sve 3 intervencije - i vrlo bitno, koliko unapred treba da se zakaze? Ako se rade sve tri intervencije da li mogu istog dana kuci? Na koji email mogu poslati fotografije zbog tacne cene, eventualno, ako je potrebno? Hvala

Ana Life (2019-06-22)

Poslat Vam je e -mail sa trazenim informacijama. Fotografije mozete poslati na bolnica@analife.rs

Lara (2018-08-29)

Postovani, Ako mozete da mi posaljete cenu laserske liposukcije ruku i sta ona sve obuhvata Hvala

Ana Life (2018-08-29)

Poštovana,

Laserska liposukcija (Laser assisted liposuction)  je operacija koja se drugačije zove lipoliza, sto znači uništavanje masnih ćelija (lipocita). Ako znamo da se čovek rodi sa konačnim brojem masnih celija (lipocita), laserski zrak našeg lasera uništava lipocite, pa je broj masnih ćelija posle operacije laserske liposukcije značajno manji. Samim tim smanji se  obim ruku i potencijal za novim stvaranjem novih  masnih naslaga.

Što se tiče cena laserske liposukcije ruku, (cena poslata na e-mail)

, u cenu je  uračunata kompletna preoperativna priprema ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ bolnički dan  kao i sve kontrole. 

Ako želite možete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsića.

 

Srdačan pozdrav Vaša Analife i dr Arsić

Natasa (2018-08-29)

Koja je razlika izmedju laserske i klasicne liposukcije ruku i koja je vasa cijena? Zahvaljujem

Ana Life (2018-08-29)

Poštovani,

Laserska liposukcija (Laser assisted liposuction)  pripada tipu operacija koja se drugačije zove lipoliza, što znači uništavanje masnih ćelija (lipocita). Ako znamo da se čovek rodi sa konačnim brojem masnih celija (lipocita), laserski zrak našeg lasera uništava lipocite, pa je broj masnih ćelija posle operacije laserske liposukcije značajno manji. Samim tim smanji se  obim ruku i potencijal za novim stvaranjem novih  masnih naslaga.

Takodje laserski zrak deluje na kolagen izthink kože i time se zateže koža, ne ostaje da visi.

Što se tiče cena laserske liposukcije ruku (cena poslata na e-mail), u cenu je  uračunata kompletna preoperativna priprema ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+bolnički dan i bolnička noć kao i sve kontrole. 

Ako želite možete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsića i sa doktorom da se sve detaljno dogovorite. 

 

Srdačan pozdrav Vaša Analife i dr Arsić

Nena (2018-08-11)

Postovani, mozete li mi poslati cenu korekcije nadlaktica za obe ruke? Hvala unapted.

Ana Life (2018-08-11)

Postovana,

Sve zavisi sta je potrebno kod Vas da se odradi. Ako bi se radila samo laserska liposukcija nadlaktica to je intervencija gde se uz pomoc specijalnog Deka lasera topi mast, a zatim se specijalnim kanilicama vrsi i njihova aspiracija. Takodje nas laser deluje i na kolagen iz kože pa se koža delimicno i zateže, (cene poslata na e-mail)

, a ako postoji i višak kože,onda je potrebno da se uradi Brahioplastika.

Sto se tice Brahioplastike to je intervencija koja se sastoji iz dve operacije 

1.laserska liposukcija nadlaktica

2.uklanjanje viska koze sa nadlaktica (rez se pravi sa unutrsnje strane nadlaktica i ide od pazusne jame do lakta, sije se jako precizno i tankim koncima kako bi oziljci bili slabo primetni.)Cena(cene poslata na e-mail) u cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema (RTG pluca sa nalazom radiologa, EKG srca sa nalazom internista , pregled anesteziologa,bolnicki dan i noc kao i sve kontrole).

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.

 

Srdacan pozdrav Vas Analife

Danijela (2018-08-08)

Cena brahioplsatike ?

Ana Life (2018-08-08)

Postovana,

 

Sto se tice Brahioplastike to je intervencija koja se sastoji iz dve operacije 

1.laserska liposukcija nadlaktica

2.uklanjanje viska koze sa nadlaktica (rez se pravi sa unutrsnje strane nadlaktica i ide od pazusne jame do lakta, sije se jako precizno i tankim koncima kako bi oziljci bili slabo primetni.)Cena (cena poslata na e-mail)

i u cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema u skislu EKG srca, pregled interniste kardiologa,RTG pluca sa nalazom radiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika ,bolnicki dan i noc kao i sve kontrole.

Ako zelite najbolje bi bilo da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.

Konsultaciju mozete zakazati pozivom na broj telefona 069-319-68-08

 

Srdacan pozdrav Vas Analife

Vanja (2018-06-09)

Postovani,koja je cena liposukcije ruku,i doba godine kada je najbolje to uraditi?Hvala

Ana Life (2018-06-09)

Postovana,

Dr Arsic radi lasersku liposukcju ruku (laser assisted liposuction regg brachi bill ) najsavremenijim Deka laserom. Nas laser pored toga sto topi masne celije deluje i na kolagen iz koze,te se ona vremenom zateze. Cena laserske liposukcije nadlaktica je (cena poslata na e-mail)  u cenu je  uracunata kompletna preoperativna priprema ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. 

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica i sa doktorom da se sve detaljno dogovorite. 

 

Srdacan pozdrav Vas Analife i dr Arsic

Maja (2018-02-07)

Postovani, Ako mozete da mi posaljete cenu laserske liposukcije ruku i sta ona sve obuhvata Hvala

Ana Life (2018-02-07)

Postovana,
Laserska liposukcija (Laser assisted liposuction)  je operacija koja se drugacije zove lipoliza, sto znaci unistavanje masnih celija (lipocita). Ako znamo da se covek rodi sa konacnim brojem masnih celija (lipocita), laserski zrak našeg lasera uništava lipocite, pa je broj masnih ćelija posle operacije laserske liposukcije značajno manji. Samim tim smanji se  obim ruku i potencijal za novim stvaranjem novih  masnih naslaga.
Sto se tice cena laserske liposukcije ruku, (cena poslata na e-mail)
, u cenu je  uracunata kompletna preoperativna priprema ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ bolnicki dan  kao i sve kontrole. 
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.
 
Srdacan pozdrav Vas Analife i dr Arsic

 

Seni (2018-01-20)

Koja je razlika izmedju laserske i klasicne liposukcije ruku i koja je vasa cijena? Zahvaljujem

Ana Life (2018-01-20)

Postovani,
Laserska liposukcija (Laser assisted liposuction)  pripada tipu operacija koja se drugacije zove lipoliza, sto znaci unistavanje masnih celija (lipocita). Ako znamo da se covek rodi sa konacnim brojem masnih celija (lipocita), laserski zrak našeg lasera uništava lipocite, pa je broj masnih ćelija posle operacije laserske liposukcije značajno manji. Samim tim smanji se  obim ruku i potencijal za novim stvaranjem novih  masnih naslaga.
Takodje laserski zrak deluje na kolagen izthink koze iI time se zateze koza, ne ostaje da visi.
Sto se tice cena laserske liposukcije ruku (cena poslata na e-mail), u cenu je  uracunata kompletna preoperativna priprema ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+  bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. 
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica i sa doktorom da se sve detaljno dogovorite. 
 
Srdacan pozdrav Vas Analife i dr Arsic

 

Ivana (2017-12-15)

Postovani, mozete li mi napisati cenu liposukcije podvaljka i cenu liposukcije celih ruku? Hvala i pozdrav

Ana Life (2017-12-15)

Postovana,
Laserska liposukcija (Laser assisted liposuction)  znaci unistavanje masnih celija (lipocita). Ako znamo da se covek rodi sa konacnim brojem masnih celija (lipocita), laserski zrak našeg lasera uništava lipocite, pa je broj masnih ćelija posle operacije laserske liposukcije značajno manji. Samim tim smanji se  potencijal za novim stvaranjem novih  masnih naslaga.
Sto se tice cena laserske liposukcije podbratka cena je sada promotivna iI iznosi (cena poslata na e-mail),a sto se tice laserske liposukcije ruku, rade se samo nadlaktice I (cena poslata na e-mail)u cene je  uracunata kompletna preoperativna priprema ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+   bolnicki dan i kao i sve kontrole. 
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica i sa doktorom da se sve detaljno dogovorite. 
 
Srdacan pozdrav Vas Analife i dr Arsic

 

Jovana (2017-07-17)

Koliko kosta lasersko zatezanje ruku?

Ana Life (2017-07-17)

Poštovana
Laserska liposukcija ruku   (cena poslata na e-mail)
 
S poštovanjem
Analife

 

spomena (2014-10-16)

Ja treba da radim nadlaktice da ih smanjim oko 3 do 4 cm zbog obima koji je veci od moje normalne velicine i imam veliki problem sa kupovinom garderobe zbog toga a plasim se noza pa me to sad zanima sa laserom, sem krvne slike sta mora jos da se odradi od analiza.

Ana Life (2014-10-16)

Poštovana,

operacija laserske liposukcije ruku je najčešće (cena poslata na e-mail),Laserski zrak topi masne ćelije, a u drugom aktu Dr Arsić usisa rastopljenje masne ćelije. Laserski zrak ima tu osobinu da zateže kožu iznad tretirane regije, tako što provocira stvaranje novih kolagenih vlakana. Rezultat je odličan.Pošaljite nam slike na e.mail bolnica@analife.rs

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Bojana (2014-04-13)

Imam opekotinu Na desnoj ruci I desna dojka to he sharp 28god htela big da uradim operaciju I kolika he cena

Ana Life (2014-04-13)

Poštovana Bojana,

Morate doći na pregled, zakazuje se na tel 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

lilijana (2014-03-12)

koja je cena ovog zahvata? hvala

Ana Life (2014-03-12)

Draga Ljiljana,

Laserska liposukcija ruku je id (cena poslata na e-mail), u zavisnosti od obima operacije.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

anita (2014-01-27)

Zanima me cena liposukcije stomaka ledja i ruku ali i trandplatacija masti sa stomaka na zadnjicu

Ana Life (2014-01-27)

Poštovana Anita,

Cenu laserske liposukcije stomaka, leđa, ruku dobićete ukoliko nam pošaljete slike na imail bolnica@analife.rs.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

Dijana (2014-01-12)

Zanima me cena laserske liposukcije ruku, nogu, i stomaka!hvala! P.s. imam 8kg viska zanima me samo sta posle liposukcije da radim sa kozom jer je i sada posle porodjaja imam dosta viska!

Ana Life (2014-01-12)

Poštovana Dijana,

Laserska liposukcija  ruku topi masno tkivo na rukama i zateže kožu, cena je (cena poslata na e-mail) . Laserska loposukcija stomaka je obimna operacija koja najčešće obuhvata stomak iznad pupka, stoma ispod pupka, struk, leđa i bokove iznad gaćica. Najčešća cena je od (cena poslata na e-mail) e, u zavisnosti od obima operacije.

Laserska liposukcija nogu obuhvata unutrašnji deo nogu, jahaće pantalone, prednji deo, deo ispod zadnjice ili i zadnjicu, kolena i listove. Operacije je od (cena poslata na e-mail). Najbolje bi bilo da dođete na pregled koji je besplatan, zakazuje se na tel 011 319 68 08, ako niste u mogućnosti, pošaljite slike na mejl bolnica@analife.rs.

Naš plastični hirurg, Dr  Veliša Arsić, direktno će Vam odgovoriti i precizno što se tiče cene. U cenu operacije je uračunata preoperativna priprema RTG pluća, RKG srca, Kardiološki pregled, spacijalne pantalone ili pojas, bolničko ležanje ako je potrebno. Ukoliko se operacije rade zajedno onda bi sve ukupno bilo oko (cena poslata na e-mail), ovo je samo načelno jer Vas nismo videli.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

Marija (2013-08-31)

Poštovani, u procesu sam mrsavljenja i zanima me sledece.Da li trebam da sacekam da skinem visak kilograma( koji je 20kg) pa da se onda podvrgnem liposukciji tako zvanih zastavica ili moze i pre toga. Hvala unapred.

Ana Life (2013-08-31)

Poštovana Marija,

Možete kako god hoćete. Po meni je bolje da prvo skinete koliko možete dijete i vežbe, višakmasnog tkia i višak kože se skida sa dvema vrstama operacija laserske liposukcije bilo da su u pitanju ruke, stomak, bokovi, leđa, zadnjica, unutrašnji deo nogu, kolena i ostalo, višak kože se uklanja dermolipektomijom.

Na pregledu koji je besplatan i koji se zakazuje na tel 011 319 68 08, saznaćete sve detaljne informacije u vezi liposukcije  i dermolipektomije.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

taksanija (2013-02-13)

Mozetel mi napisat koja je cena ja zelim radit BRAHIOPLASTIKA veliki pozdrav............

Ana Life (2013-02-13)

Poštovana, Zatezanje kože ruku ili zastavice na rukama, je intervencija koju mi radimo na dva načina. Možemo raditi laserskom operacijom, gde se topi masno tkivo i zateže koža iznad regije. Zkoliko nema masnog tkiva, ako je u pitanju samo viseća koža,koje ima prilično onda se višak kože hiruški iseca. Ove intervencije su od (cenu intervencije smo Vam poslali na e-mail) Å ta bi se kod Vas radilo i koliko bi to koštalo, saznaćete na konsultativnom pregledu koji je besplatan, zakazuje se na fiksni telefon 011 39 68 08. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Ponedeljak-petak od 09-20h
Subotom od 09-15h

Opšta Bolnica Analife
Skadarska 5
(Zemun), Beograd

bolnica@analife.rs zakazivanje