Uspešno ste prijavljeni na našu mailing listu. Hvala!
Vaš komentar je poslat na odobrenje administratora. Hvala!

2D/3D Ultrazvuk krvnih sudova: arterije i vene: vrata, ruku, nogu

Postavite pitanje ili komentar Komentari (11)Vesna (2019-10-29)

Molim vas za cenu kolor doplera krvnih sudova nogu. Hvala.

Ana Life (2019-10-29)

Poštovana Vesna,
Vaskularni hirurg nam je sada u Nemačkoj, tako da ne mozemo da Vam zakazemo pregled. 

Srdačan pozdrav Vaša Analife
 

Sofija (2019-01-05)

Pozdrav,da li mi mzt reci kolika je cijena kolor doplera nogu i gornjih ekstremiteta?

Ana Life (2019-01-05)

Poštovana Sofija,

Specijalistički pregled vaskularnog hirurga, obavlja ga Dr Novaković (hirurg koji operiše vene laserom) (cena poslata na e-mail).Ultrazvuk arterija i vena nogu plus Color Doppler arterija i vena obe noge(cena poslata na e-mail)

Zakazivanje telefonom 

S poštovanjem

Analife 

Snezana (2018-12-22)

Molim vas za cenu kolor doplera krvnih sudova nogu. Hvala.

Ana Life (2018-12-22)

Poštovana Snezana,

 Specijalisticki pregled vaskularnog hirurga, obavlja ga Dr Novakovic (hirurg koji operise vene laserom) ( cena poslata na e-mail)

 Ultrazvuk arterija i vena nogu plus Color Doppler arterija i vena obe noge ( cena poslata na e-mail)

 

Zakazivanje telefonom 

S poštovanjem

Analife 

Brana (2018-09-07)

Postovani imam 56 godina i prosirene vene na obe noge od prepona (manje vidljivo)do ispod kolena uocljivo. Interesuje me cena pregleda i operacije ultrazvukom?

Ana Life (2018-09-07)

Poštovani, 

cena laserske operacije jedne noge zavisi od vrste intervencije koja bi se radila. Laserka operacija košta oko (cena poslata na e-mail). Mikroflebektomije (cena poslata na e-mail), FOAM (cena poslata na e-mail). Od nalaza Color Doppler pregleda zavisi cena. Pregled vaskularnog hirurga sa ultrazvukom je (cena poslata na e-mail) i zakazuje sa ne tel 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Mika (2018-09-07)

interesuje me cena doplera krvnih sudova donjih ekstremiteta. Unapred hvala.

Ana Life (2018-09-07)

Poštovani, 

Specijalistički pregled Color Doppler krvnih sudova arterija i vena nogu je (cena poslata na e-mail) i zakazuje se na tel 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Masa (2017-11-05)

Interesuje me cena ultrazvuk noge.

Ana Life (2017-11-05)

Postovana, kazite nam koji problem imate , da bi smo znali kod kog doktora da Vas zakazemo? Da li su u pitanju krvni sudovi ili mišići i ligamenti, odnosno meka tkiva.
 
Srdacan pozdrav !

 

Stefan (2015-01-23)

Postovani, moja majka ima prosirene vene i napukle kapilare i na jednoj i drugoj nozi.Zanima me cena usluge laserske operacije.Hvala unapred

Ana Life (2015-01-23)

Poštovani,
Laserska operacija proširene Vene saphene magne ili parve, jedne noge
(cena poslata na e-mail) ako se rade obe noge, ukupna cena
(cena poslata na e-mail). U cenu je uključena kompletna preoperativna priprema (RTG pluća, kardiološki pregled, EKG, ležanje u bolnici od jedne noći)
 
S poštovanjem
Bolnica Analife

predrag (2014-09-15)

Postovani imam 46 godina i prosirene vene na obadve noge od prepona (manje vidljivo)do ispod kolena uocljivo. interesuje me cena pregleda i operacije ultrazvukom Unapred hvala na vremenu

Ana Life (2014-09-15)

Poštovani,

cena laserske operacije jedne noge zavisi od vrste intervencije koja bi se radila. Laserka operacija košta oko (cena poslata na e-mail). Mikroflebektomije (cena poslata na e-mail), FOAM (cena poslata na e-mail). Od nalaza Color Doppler pregleda zavisi cena. Pregled vaskularnog hirurga sa ultrazvukom je (cena poslata na e-mail) dinara i zakazuje sa ne tel 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

gojko savic (2014-01-10)

iteresuje me cena doplera krvnih sudova donjih ekstremiteta. unapred hvala.

Ana Life (2014-01-10)

Poštovani,

Specijalistički pregled Color Doppler krvnih sudova arterija i vena nogu je (cena poslata na e-mail) dinara i zakazuje se na tel 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Alexandra Zdravkovic (2013-12-27)

Evo ovako ja se zovem Alexandra i imam 32 god nakon druge trudnoce pojavila mi se prosirena vena koja je odrprilike debela kao palac, ta vena pocinje od prilike kod prepone i spustase kod kolena i na dole. Tu venu vec imam 2 god i u zadnje vreme pocela je da me boli. Bila sam na pregled ali jedina solucija je da se reze i iskreno receno nisam bas za to. Zelim da mi napisete cenu koliko bi to kostalo i dali moze laserskim takvu veliku venu ukloniti?

Ana Life (2013-12-27)

Poštovana Aleksandra,

Najsavremeniji način uklanjanja proširene vene je laserska operacija. Prednosti laserske operacije u odnosu na klasičnu je ogromna.

Laserska operacija se radi pod kontrolom ultrazvuka, što omogućava da se vide i uklone sve proširene vene, zbog toga je procenat vraćanja bolesti minimalan, nekih 5%, dok je kod klasične operacije/ stripinga/ i do 50%

·       Kada je estetika u pitanju, kod laserske operacije nema ožiljaka, dok kod klasičnih je to neizbežno
·       Oporavak kod laserske operacije vena je znatno kraći, svakodnevnim aktivnostima se vraćate za nedelju dana
·         Opšta bolnica Analaife poseduje laser za operaciju hemoroida i vena , nemačke firme    Biolitec
·       To je najsavremeniji laser koji postoji za ovakve vrste operacija, a u Srbiji je jedini.
·       Prednosti u odnosu na sve druge vrste lasera koji se koriste za operacije vena i hemoroida,  je u načinu na koji ovaj laser svojom svetlošću , topi bolesnu venu  Do sada su laseri usmeravali pravolinijski /aksijalno/ lasersku svetlost, gde je postojao rizik da se pocepa vena ili da zrak ode gde ne treba.

Biolitekov laser, koji poseduje bolnica Analife, kružno /radijalno/ usmerava lasersku svetlost,što u tehnološkom smislu predstavlja najveću moguću sigurnost za pacijenta.

Cena laserske operacije vena je (cena poslata na e-mail), Ukoliko se pored lasera radi mekrflebektomije ili FOAM onda je to plus (cena poslata na e-mail) eura u zavisnosti šta se sve radi. Najbolje bi bilo da zakažete Color Doppler arterija i vena nogu ((cena poslata na e-mail)) Na tom pregledu saznaćete od vaskularnog hirurga koji bi Vas operisao šta bi se kod Vas radilo i koliko bi koštalo. Najčešće je cena oko (cena poslata na e-mail) e, uključujući preoperativnu pripremu : RTG pluća, Kardiooški pregled, EKG, čarape, Bolnički dan i noć, Kontrole koliko je potrebno

Pregled se zakazuje na tel 011 319 68 08 ili 319 68 09 ili 319 68 11

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

dusanka (2012-11-13)

Lijeva ACI pravi dvostruku krivinu kinking. Vena brachipcephalica sinistra je visoko postavljena promjera 30 mm. Dg.Kinking ACI lat.sin.molim za objasnjenje i je li potrebna neka hirurska intervencija? Unaprijrd hvala

Ana Life (2012-11-13)

Poštovana Dušanka, Da bi ste dobili adekvatan odgovor, fali dosta podataka. Svakako da pregled vaskularnog hirurga sa Color Doppler ultrazvuk arterija i vena. Vaskularne preglede rade Doc. Petar Popov i Dr Boža Novaković. Pozivamo Vas da nam se obratite direktno na tel 011 319 68 08 S poštovanjem, Bolnica Analife

Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Ponedeljak-petak od 09-20h
Subotom od 09-15h

Opšta Bolnica Analife
Skadarska 5
(Zemun), Beograd

bolnica@analife.rs zakazivanje