Uspešno ste prijavljeni na našu mailing listu. Hvala!
Vaš komentar je poslat na odobrenje administratora. Hvala!

 

Kako da ...

Trudnoća

Vantelesna Oplodnja

Ginekologija

Plastična hirurgija

Ortopedija - Artroskopija

Hemoroidi

Fizikalna medicina, rehabilitacija i akupunktura 

Dijagnostika Ultrazvuk

Postavite pitanje ili komentar Komentari (54)




Marija (2023-12-10)

Poštovani, već duže vreme osećam bol u predelu desne strane stomaka, malo iznad pupka a nešto niže ispod desnog rebarnog luka. Bol je blag i tup, javlja se i u stanju mirovanja ali i pri ustajanju,saginjanju. Pri dodiru u tom delu sam napipala jednu kao kvržicu, bolna je na dodir. Javila sam se hirurgu koji mi je rekao da je to neka vrsta mišićne hernije, pritom se ta, da nazovemo kvržica može palpirati samo u stojećem položaju, odnosno kada je trbušni zid zategnut. U ležećem položaju, pri standardnom pregledu se ne palpira. Hirurg me je uputio radiologu, koji je na ultrazvuku video promenu, ali u nivou masnog tkiva, i nazvao ju je nekom vrstom lipolizne komore, vel 4x3 mm. Radiolog mi je rekao da su to nakupljene masne naslage, a hirurg da je to neka mišićna hernija, kao da je neki deo mišića izašao iz omotača. Pritom, ne bavim se sportom, nisam imala nikakvu povredu niti operaciju, niti sam se izlagala bilo kakvim fizičkim aktivnostima. Od tada je prošlo 3 nedelje, i dalje me boli u stanju mirovanja povremeno, ali pri ustajanju iz kreveta i saginjaju me cesto zaboli, mada je bol uvek tup nikada ostar. Pri kijanju i kasljanju ne boli, niti pri nekim naglim pokretima. Na dodir je bolno i nije fiksirano (tako mi je hirurg rekao). Nije mi dao nikakvu terapiju. Ja Vam šaljem snimak sa UZ, gde je zaokružena ta promena. Ostalo je sve uredno na UZ. Krvna slika, urin i urinokultura uredni. Crp, kreatinin i urea isto uredni. Jedino da napomenem da u poslednje vreme osecam s vremena na vreme bol u zelucu, pa popijem Controloc (20mg) po potrebi, od koga bol prestane. I pijem Ibesan kapsule već 2 nedelje zbog pojave zatvora. Osecam neku punoću u stomaku. Isto tako, pre više od mesec dana uočena mi je cista simplex na desnom jajniku, vel 22mm. Levi jajnik normalan i UZ kod ginekologa uredan. Cista još uvek nije pukla, a menstruacija mi već drugi put kasni skoro nedelju dana što se nikada, ali baš nikada u životu nije desilo! Uvek, ali baš uvek porani par dana. Ne verujem da je to povezano, ali da Vam ipak napišem. Imam 27 godina. Nisam radjala. PAPA II grupa, pre 15 dana radjena. Molim Vas, odgovorite mi za ovu promenu u trbušnom zidu i koje je Vaše mišljenje jer počinjem da brinem. Hvala unapred! Srdačan pozdrav.

Ana Life (2023-12-10)

 

Postovana Marija,

Molimo Vas javite se opštem hirurgu radi pregleda da se vidi o čemu je reč.

Srdačan pozdrav Vasa Analife

 

Marija (2023-11-20)

Poštovani, Interesuje me koja je cena ekspertni 4D ultrazvuka i koliko unapred treba da zakažem pregled? Unapred hvala na odgovoru!

Ana Life (2023-11-20)

 

Postovana Marija,

Ekspertski 3D/4D ultrazvuk je najdetaljniji pregld koji se radi u trudnoći. To je pregled na sve anomalije koje se samo ultrazvukom mogu dijagnostikovati. Ovu vrstu pregleda najidealnije je raditi od 20-24 nedelje trudnoce. Pregled mora da obuhvati i ekspertski pregled srca tj Fetalnu ehokardiografiju. 

Dr Zivanic koji je ekspert za anomalije radi sve preglede u okviru jednog:

  1. Ekspertski pregled ploda na morfoloske (strukturne) anomalije 

 2. Fatalnu ehokardiografiju (detaljan pregled srca)

 3. 3D i 4D bebe.  

Naravno dobijate CD sa filmovima i sličicama i neke slike odstampane. Cena pregleda (cena poslata na e-mail)

Zakazivanje se vrši telefonom na 011 319 68 08 ,pregled je potrebno da zakazete 2-3 nedelje unapred.

 

 S postovanjem Analife

 

Milos (2023-08-26)

Poštovani, Interesuje me cena uklanjanja kondiloma radio tehnikom. Da li zavisi od broja i zahvaćene površine i u kojoj meri. Kao i na osnovu čega se procenjuje da li ih treba ukloniti hiruški ili talasima,jer mi se uporno vraćaju godinama i nakon svih intervencija na istom mestu,svaki put u većem obimu.Da li je pregled besplatan ili ne. Unapred zahvalan na odgovoru

Ana Life (2023-08-26)

 

Postovani Milose,

Uklanjanje kondiloma u regiji penisa radi dr Milkovic urolog, intervencija se radi u lokalnoj anesteziji. Uklanjanje kondiloma radimo radio talasima. I cena intervencije je (cena poslata na e-mail). Pregled i intervenciju mozete zakazati na 069-319-68-08.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Milinka (2023-05-22)

Postovani, da li radite operaciju ugradnje proteze kolena? Ako radite, koji doktor to radi i kolika je cena? Sta sve obuhvata vasa usluga za tu cenu? Pozdrav, Milinka

Ana Life (2023-05-22)

 

Poštovana ,

Ne radimo proteze kolena, mi radimo samo artroskopske operacije.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Milena (2023-02-13)

Poštovani, Da li radite uklanjanje lipoma i koja je cena intervencije u lokalnoj anesteziji? Lipom se nalazi na unutrašnjoj strani butine, veličine 44x23mm. Srdačan pozdrav, Milena

Ana Life (2023-02-13)

 

Poštovana Milena,

Cena uklanjanja promena (cena poslata na e-mail) u lokalnoj anesteziji. U tu cenu je uračunata kompletna preoperativna priprema, osim odredjenih analiza krvi, urina i testa na Covid koji bi ste Vi trebali da odradite.

 

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Natalija (2023-01-18)

Da li lecite problem u vezi nesanice akupunkturom i koja je cena

Ana Life (2023-01-18)

 

Poštovana Natalija,

Prvi korak je pregled kod nase doktorke Brdareski, cena pregleda (cena poslata na e-mail)dinara, a cena terapije po jednom tretmanu (cena poslata na e-mail)

Pregled možete da zakažete telefonom na 011 319 68 08.

 

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Nina (2022-11-22)

Postovani, Nalaz HSG pokazuje da na lijevom jajovodu postoje naznake hidrosalpingsa. Da li to moze uticati na postupak vto ili trudnocu? Hvala

Ana Life (2022-11-22)

 

Poštovana Nina,

Ukoliko se radi vantelesna oplodnja, nebitno je da li su Vam jajovodi prohodni ili ne. Postupak VTO može da se rade i ukoliko ne postoje jajovodi ,zato što se oplodjena jajna ćelija (embrion) ubacuje specijalnim kateterom direktno u matericu.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Marija (2022-09-14)

Postovana/ni, da li mozete da mi kazete cent Hycosy procesure u vasoj klinici? Hvala.

Ana Life (2022-09-14)

 

Poštovana Marija,

 

Sto se tice HY CO SY -a to je jedna savremena intervencija ispitivanja prohodboati jajovoda koja se radi bez anestezije pod kontrolom ultrazvuka. Ovom interevencijom se uz pomoc specijalnog katetera, fizioloskog rastvora i ultrazvuka prati prohodnost jajovoda,takodje gleda se i supljina materice (da li postoje abnormalnosti kao sto je polip, pregrade, miomi) cena intervencije i prvog pregleda (cena poslata na e-mail)

Potrebno je da imate uredan nalaz cervikalnog i vaginalnog brisa ne stariji od mesec dana i uredan nalaz na hlamidiju, mikoplazmu i ureaplazmu ne straiji od 6 meseci.

Pregled i intervenciju je potrebno da zakazete prvog dana ciklusa, a intervenciju izvodimo oko devetog dana ciklusa.
Pregled i intervenciju mozete zakazati na broj telefona 069-319-68-08.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Judit (2022-08-31)

Poštovani, Interesuje me cena pregleda sa anoskopijom kod dr Šepetkovskog, kao i cene operacije hemoroida LigaSure aparatom i THD; kao i da li ove operacije zahtevaju i postoperativnu bolničku negu? Pozdrav, Judit

Ana Life (2022-08-31)

 

Poštovana Judit,

U bolnici „ANALIFE" se obavljaju sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

  • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
  • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
  • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacija se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail) bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber):
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h; sredom od 14.00-18.30h, a operacije se izvode utorkom i petkom.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Danijel (2022-06-17)

Dobar dan mene zanima plastično rekonstruktivnobestetcka hirurgija tačnije detetu od 5,5 godina je amputiran deo prsta na ruci pa me interesuje da li postoji neki operativni zahvat da se to nadomesti i da bude funkcionalno i estetski? Unapred zahvalan

Ana Life (2022-06-17)

 

Poštovani Danijele,

Mi se ne bavimo tom vrstom rekonstruktivne hirurgije.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

adis (2022-04-30)

postovanje. imam velii problem nemogu prestati da jedem.150kila samo sto nisam dbio a to ce biti brzo. zelio bih da znam dali radite umanjenje zeluca i koliko to kosta. bio sam sportista pa sam prestao i odjednom sam otisao u nesto sto nisam ni sanjao.

Ana Life (2022-04-30)

Poštovani,

Ne radimo te vrste operacija.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Zoram (2022-03-16)

Postovani,da li biste mogli da mi na mail posaljete cene usluga operacija hemoroida?. Hvala.

Ana Life (2022-03-16)

Poštovani / Poštovana,

U našoj bolnici se rade sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

  • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
  • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
  • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacije se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail), bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda(cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva telefona:
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h; sredom od 14.00-18.30h, a operacije se izvode utorkom i petkom.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Pavlovi? (2022-03-05)

Kolika je cena operacije perianalne fistule laserom sa preoperativnom pripremom i postoperativnom zbrinjavanju

Ana Life (2022-03-05)

Poštovani Zorane,

Nažalost, perianalne fistule znaju da budu veoma uporne i da recidiviraju  ("vraćaju se"). Ipak, jedino rešenje za njihovo lečenje je operacija.
Takodje, nekada je potrebno uraditi više intervencija da bi se fistula kompletno zbrinula. 

U velikom broju slučajeva (ali ne i u svim) fistule se mogu tretirati laserski, FiLaC metodom, koja je najbezbednija i najkomfornija za pacijenta.
Oporavak nakon operacije FiLaC metodom je veoma brz i lagan, uz minimalne tegobe.

Moram da Vam napomenem da se FiLaC metoda radi u NAJMANJE dve operativne etape. Prva (pripremna) etapa, podrazumeva identifikaciju kanala fistule, kiretažu I postavljanje tzv. "loose" setona (konca). Potom se, nakon 45-60 dana od prve intervencije,  pristupa drugoj etapi, samoj FiLaC metodi, kada se laserskim zračenjem  zatvara ("zavaruje") kanal fistule.

U našoj bolnici cena pripremne intervencije(cena poslata na e-mail), a cena same FiLaC metode (druge etape) se kreće u rasponu  (cena poslata na e-mail)

O tome koja vrsta tretmana bi bila najbolje rešenje u Vašem slučaju (da li je to FiLaC, L.I.F.T., advancement sliding flap, seton, fistulotomija....), mogao bih da dam svoje mišljenje tek nakon pregleda, koji možete zakazati na jedan od naših brojeva telefona: + 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09. Cena pregleda iznosi (cena poslata na e-mail)

Napomena: Često je, radi kompletne preoperativne evaluacije fistule, potrebno uraditi i NMR male karlice.

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Luna (2022-02-28)

Postovani, da li je moguce izvrsiti prvi kosulativni razgovor online (video) ako ne zivotne u Beogradu? I moje drugo pitanje je da li imate listu cekanja, ustvari koliko brzo moze da se zakaze operacija? Srdacan pozdrav

Ana Life (2022-02-28)

Postovana Luna,

Mi ne radimo online konsultacije. Ukoliko se radi o etstetskoj hirurgiji mozete nam poslati email na bolnica@analife.rs sa fotografijama regija koje bi ste zeleli da radite. Cim doktor pogleda fotografije javili bi smo Vam se sa vise informacija. Zakazivanje se vrsi 3-4 meseca unapred, a imamo i listu cekanja za pacijente koji zele reniji termin.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Verica (2022-01-11)

Postovanje, Da li mogu dobiti orijentacionu cenu za lasersku liposukciju prednjeg trbusnog zida i slabinske regije? Takodje me zanima da li se prilikom ovakve intervencije moze radi i gornji deo butina? Da li se u cenu podrazumeva, pored preoperativne pripreme, i neki vid steznika i nocenje u bolnici? Hvala unapred

Ana Life (2022-01-11)

Postovana Verice,

 

Molimo Vas posaljite nam fotografije regija koje zelite da radite na email dr Arsica bolnica@analife.rs ,
cena operacije zavisi od regija i od obima.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Andjela (2021-12-27)

Dobar dan,imam jedno pitanje ,zelela bih da obavim ginekoloski pregled da proverim kakvo mi je stanje u vagini koliko bi to kostalo nisam imala odnose pa me zanima koji bi pregled trebala da obavim i koja je Cena?

Ana Life (2021-12-27)

 Postovana Andjela,

Sada imate promotivnu cenu kompletnog ginekoloskog pregleda koji radi dr Potpara i  obuhvata: 

1.Specijalisticki pregled ginekologa

2.Bimanuelni pregled

3.Pregled pod spekulumom 

4. Kolposkopija i Papa bris

5. 2D Abdominalni ultrazvuk male kralice (preko stomaka)

6. 2D Vaginalni ultrazvuk male karlice

 

Pregled mozete zakazati na 0693196808

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Milan (2021-12-14)

Dobar dan hteo bi da zakazem pregled kod doktora Veliša Arsic za datum 21.12.2021 ako moze pole 09.00 časova.upitanju je Ginekomastija.Kada i da li moze pregled pišem vam iz Bornjeg Milanovca Hvala.

Ana Life (2021-12-14)

Postovani Milane,

Konsultaciju mozete zakazati iskljucivo telefonom na 0038163322698 sestra Sanja viber/whats app.

Srdacan pozdrav Vas Analife

 

Aleksandar (2021-12-12)

Dobar dan. Bavim se fudbalom, operisao sam hrskavicu u kolenu (atroskopija) uzimanje matićnih ćelija da se obnavlja nova. Da li smem da se i dalje bavim tim sportom? Hvala unapred.

Ana Life (2021-12-12)

Postovani  Aleksandre,

Morate da se konsultujete sa hirurgom koji Vas je operisao, jer sve zavisi od vrste operacije i vrste problema koji ste imali.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Maja (2021-12-08)

Poatovani,cena za povecanje grudi, zatezanje lica, operaciju nosa, uvecanje usana, koja bi bila, sveukulno?

Ana Life (2021-12-08)

Postovana,

 

Prvi korak je da nam posaljete fotografije Vasih grudi,lica,nosa (anfas,profil i izgled nozdrva)  na e-mail dr Arsica bolnica@analife.rs kako bi doktor video sta je potrebno da se odradi.

Ukoliko se radi o malim grudima gde je potrebno samo povecanje implantima, bez podizanja, mi radimo operaciju Motiva i Mentor implantima i cena je(cena poslata na e-mail), a ukoliko je potrebno i podizanje grudi uz augmentaciju cena je veca. Ukoliko se koriste anatomski implanti cena(cena poslata na e-mail). Ukoliko ste za operaciju Macs lift (cena poslata na e-mail) a estetska operacija nosa (cena poslata na e-mail), a rekonstruktivna (cena poslata na e-mail)

U cene nasih operacija uracunata preoperativna priprema( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalni grudnjak bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. Vase bi bilo da uradite ultrazvuk grudi i odredjeni spisak analiza krvi, urina i testa na covid19. U bolnici ostajete jednu noc, nakon dve nedelje od operacije skidaju se konci, a prva kontrola je 3-4 dana nakon operacije. Konsultaciju i operaciju mozete zakazati telefonom na 0038163322698 sestra Sanja. Konsultaciju je potrebno da zakazete 3-4 nedelje unapred, a operaciju 3-4 meseca ranije.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Aleksandar (2021-11-20)

Postovani, Dobro vece,imao sam povredu na utakmici, i bol u kolenu. Nakon pregleda ortopeda uradio sam MR kolena i ustanovljena mi je totalna ruptura ACL. Neophodna mi je operacija pa me zanima koja je cena kod vas i koliko se ceka za samu operaciju?

Ana Life (2021-11-20)

Postovani Aleksandre,

 

Artroskopske operacije kolena mogu biti razlicite, u zavisnosti od toga kakav problem pacijent ima:

 

1. Artroskopija kolena kada je ostecen meniskus, plika, slobodno telo .....(cena poslata na e-mail)  sa kompletnom pripremom i 5 sati rehabilitacije na nasim robotima

 

2, Artroskopija pokidanih ligamenata - ligamentoplastika LCA ili plastika prednje ukrstene veze (cena poslata na e-mail), u cenu su ukljuceni najkvalitetniji biorazgradivi imlanti, preoerativna priprema i 5 sati na robotima

 

3. Artroskopska stabilizacija casice preko (cena poslata na e-mail) u zavisnosti opet od vrste implantata

 

- Ukoliko zelite kod dr Glisica, PRVI korak je specijalisticki pregled koji se zakazuje na neki od nasih telefona

 

- Na pregled OBAVEZNO ponesite Magnetni snimak kolena, da ne bi ste dva puta dolazili.

Cena prvog pregleda(cena poslata na e-mail)

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Marija (2021-11-15)

Postovana, interesuje me cena hirurskog uklanjanja himena? Kakva je procedura zakazivanja i koliko ranije bi trebalonda se zakaze?

Ana Life (2021-11-15)

Postovana Marija,

 

Kada je ruptura himena u pitanju intervencija se radi u analgosedaciji (blaga vrsta anestezije ) Intervenciju izvodi nas plasticni hirurg.
Cena intervencije
(cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema, osim odredjenih laboratorijskih analiza krvi,urina i testa na covid, koje bi ste Vi trebali da odradite. Ako ste zainteresovani mozete se javiti na 063322698 sestra Sanja kako bi ste zakazali intervenciju.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Dijana (2021-11-08)

Postovani, imam pitanje podigla bi kredit za gastro balon. Pa me interesuje sta mi je sve potrebno od analiza da bi to sro pre odradila kao i da li se to radi kao "dnavna bolnica" u smislu ne ostajanja u bolnici. HVALA PUNO

Ana Life (2021-11-08)

Postovana Dijana,

Mi ne radimo tu vrstu operacije.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Radojka (2021-09-17)

Molim vas koja je cijena MACS Lift operacije? Hvala

Ana Life (2021-09-17)

Postovana Radojka,

Macs lift je najsavremeniji fejslifting. To je operacija kojom se podižu obrazi, peglaju nazlobaijalne bore, ispravlja linija vrata.
Sto za rezultat ima lepsi i mladji izgled lica. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana. Uz Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka i obraza. Cena operacije
(cena poslata na e-mail) je u cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza. 

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica koju mozete zakazati telefonom na 063322698 sestra Sanja

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Monika (2021-09-15)

Postovani,zanima me cena laserske liposukcije jahacih pantalona.Hvala

Ana Life (2021-09-15)

Postovana Monika,
Lasersku liposukciju radimo najsavremenijim Deka laserom, operaciju radi dr Arsic. Operacija se radi u analgosedaciji (blaga vrsta anestezije)

Nas laser prepoznaje masne celije,topi ih ,a ujedno deluje i na kolagen iz koze,tako da koza ne ostaje da visi nakon laserske liposukcije, vec se u vecoj meri retrahuje. Kada je rec o laserskoj liposukciji jahaćih pantalona ako se radi samo regija spoljasnje strane butina(cena poslata na e-mail)
 (ali Vas molimo da nam posaljete fotografije na email Dr Arsica bolnica@analife.rs, kako bi smo Vam rekli tacnu cenu) u cene je uracunata kompletna preoperativna priprema u smislu ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalne pantalone, bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. 

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica. Konsultaciju mozete zakazati telefonom na 0693196808. 

Srdacan pozdrav Vasa Analife i dr Arsic
 

Jelena (2021-09-06)

Postovani, interesuje me cena browlift zahvata. Hvala

Ana Life (2021-09-06)

Postovana Jelena,

Brow lift - podizanje obrva je intervencija koja sa malim rezom koji se pravi u kosi (ne vidljiv)  rešava problem spustenosti tkiva obrva, smejalica. Namenjana svim onima koji imaju  spuštene obrve daju ljut, namršten ili umoran izraz lica ili pak zele da iskose oci. Intervencija se radi u analgosedaciji i (cena poslata na e-mail) U cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa,RTG snimak pluca sa nalazom radiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Sto se oporavka tice prva tri, cetiri dana rastu otoci i modrice, zatim krecu da se povlace, modrice mogu da zaostanu i oko 10-tak dana ,  a neki minimalni otok i do 2-3 nedelje. Konci se skidaju nakon 12-14 dana od operacije. Pranje kose moguce je nakon 3 dana od operacije.  Ako zelite mozete doci na besplatnu konsultaciju kod Dr Arsica. Konsultaciju i operaciju mozete zakazati na 063322698 sestra Sanja.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Sanja (2021-08-27)

Postovani, interesuje me cena laparaskopije teratoma levog jajnika, velicine 24x22mm? Tumor markeri uredni.

Ana Life (2021-08-27)

Postovana Sanja, 
Mi ne radimo laparaskopske operacije.
 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Viktor (2021-08-26)

Poštovani,zanima me koliko košta ginekoloski pregled,kolposkopiju,papa test i brisevi,hvala unapred!

Ana Life (2021-08-26)

Postovani Viktore,

Kompletan ginekoloski pregled u nasoj bolnici obuhvata 6 pregleda: 
1.Specijalisticki pregled ginekologa
2.Bimanuelni pregled
3.Pregled pod spekulumom 
4. Kolposkopija i Papa bris
5. 2D Abdominalni ultrazvuk male kralice (preko stomaka)
6. 2D Vaginalni ultrazvuk male karlice
I cena svih tih pregleda(cena poslata na e-mail)
Brisevi na hlamidiju, mikoplazmu i ureaplazmu (cena poslata na e-mail)  vaginalni i cervikalni bris su (cena poslata na e-mail)

Pregled radi dr Nada Radakovic, dr Vilendecic, dr Tosic i dr Potpara. 

Ukolilo zelite pregled kod dr Zivanica  se sastoji iz :
 1.Specijalistickog pregleda ginekologa
2.Bimanuelni pregled
3.Pregled pod spekulumom 
4. Kolposkopija i Papa bris
5. 3D/2D Abdominalni ultrazvuk male kralice (preko stomaka)
6. 3D/2D Vaginalni ultrazvuk male karlice i cena pregleda (cena poslata na e-mail)

Preglede mozete zakazati na 0693196808 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Dora (2021-08-25)

Poštovani, moja dijagnoza kolena je Gonarthrosis bilateralis gravis pp lateris dextri. Imam 78 godina. Interesuje me pregled kod dr. Glišića sa pitanjem da li je kod mene moguća artroskopska operacija , radi se o desnom kolenu. Naravno, interesuje me koliko košta pregled kao i ako sam za operaciju cena operacije. Unapred hvala.

Ana Life (2021-08-25)

Postovana Dora,

Morate da dodjete na pregled sa svizim snimcima kolena (RTG snimak u dva pravca ili magnet kolena) tek nakon pregleda doktor moze da proceni da li ste za operaciju kod nas.
Cena pregleda (cena poslata na e-mail)
Pregled mozete zakazati telefonom na 0693196808.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Aleksa (2021-08-10)

Postovani, Zanima me da li postoji mogucnost placanja hirurskog zahvata na rate u Vasoj bolnici i ako je moguce, koji su uslovi?

Ana Life (2021-08-10)

Postovana Aleks,

Placanje se vrsi iskljucivo u punom iznosu pred ulazak u operacionu salu.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Vesna (2021-07-20)

Dobar dan recite mi cenu prenosa masnog tkiva sa zahvacenih regija u gluteus i vrste placanja i da li kartica nas Heroj ima neke pogodnosti kod vas hvala unapred

Ana Life (2021-07-20)

Postovana Vesa, 
Fat graft zadnjice predstavlja transplantaciju masti koja je prethodno uzeta sa regija gde je ima u visku,specijalno se obradi, a zatim se trasplantira u predeo zadnjice ,a nakon toga uradi se transplantacija Vasih maticnih celija koje su dobijene specijalnom preradom Vase krvi ,da bi se sto veci broj masnih celija revitalizovao(primio).
Cena ove intervencije je (cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata preoperativna priprema( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. 
Mozete ako zelite da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica ili da nam posaljete fotografije na email bolnica@analife.rs kako bi doktor video da li je ova intervencija pravi izbor za Vas. 
Operaciju i konsultaciju mozete zakazati na 063322698 sestra Sanja
Srdacan pozdrav Vasa Analife i dr Arsic
 

Dragana (2021-07-14)

Postovani, Na koj nacin je reseno parkiranje privatnih vozila pacijenata koji su korisnici Vasih usluga? Posedujete li svoj parking ili postoji neki javni parking ili na neki drugi nacin? Zahvaljujem.

Ana Life (2021-07-14)

Postovana Dragana,

U nasoj blizini imate parking u Pohorskoj ulici koji se ne placa i imate parking ispred Marketa LIDL gde je 2h besplatno, a nakon toga se parking naplacuje.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Damir (2021-07-03)

Dobar dan. Koliko bih kostalo da na obadva oka da se makne masno tkivo i da se lijepo zategnu oci posto imam bore oko ociju? Hvala.

Ana Life (2021-07-03)

Postovani Damire,
Molimo Vas posaljite nam slike Vasih kapaka na email dr Arsica bolnica@analife.rs  kako bi doktor video sta je potrebno da se odradi i kako bi smo Vam rekli tacnu cenu operacije.
Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Dejan (2021-06-21)

Mozete li reci kolika je cena artroskopije kolena,tacnije meniskusa,I dali je uracinata u cenu I fizikalnu terapiju ili je odvojeno

Ana Life (2021-06-21)

Postovani Dejane, 

Pre svega morate da dodjete na pregled kod naseg ortopeda dr Miodraga Glisica, ponesite sve sto imate od nalaza i snimaka.
Takodje vazno je da imate svez snimak magneta kolena ili RTG snimak u dva pravca.
Cena pregleda(cena poslata na e-mail) Nakon toga doktor bi procenio da li ste za artroskopsku operaciju kolena.
(cena poslata na e-mail)
Artroskopska operacija kolena  sa preoperativnom pripremom ( EKG srca, pregled interniste, RTG snima pluca sa nalazom radiologa, pregled anesteziologa, color dopler noge koja se operise, kontrolena krva slika)+bolnicki dan+bolnicka noc+dve kontrole i 5 terapija na nasem CPM robotu(cena poslata na e-mail)

Pregled mozete zakazati na 069-319-68-08.

Sracan pozdrav Vasa Analife
 

Vesna (2021-04-18)

Zanima me kompleta cena uvecanja grudi na Vasoj klinici?Hvala

Ana Life (2021-04-18)

Postovana Vesna,

Prvi korak je da  posaljete fotografije Vasih grudi na e-mail dr Arsica bolnica@analife.rs kako bi doktor video sta je potrebno da se odradi.
Ukoliko se radi samo o malim grudima gde je potrebno samo povecanje implantima, bez podizanja, mi radimo operaciju Motiva i Mentor implantima.
 Dr Arsic koristi najsavremeniju tehniku za plasiranje implanata to je dual plane (ispod misica) cena operacije je promotivna sa okruglim implantima visokog profila (cena poslata na e-mail), ali ukoliko je potrebno i podizanje grudi uz augmentaciju cena je veca. Ukoliko se koriste anatomski implanti(cena poslata na e-mail)
U cene nasih operacija  uracunata preoperativna priprema
( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalni grudnjak bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole.
Vase bi bilo da uradite ultrazvuk grudi i odredjeni spisak analiza krvi, urina i testa na covid19.
 U bolnici ostajete jednu noc, nakon dve nedelje od operacije skidaju se konci, a prva kontrola e 3-4 dana nakon operacije. 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Snezana (2021-03-13)

Postovani, koja je kompletna cena operacije klempavih usiju sa pregledima pre operacije i kontrolom?

Ana Life (2021-03-13)

 Postovana Snezana,

Operaciju usiju radi dr Arsic  nasavremenijom tehnikom (remodeliranje usnih skoljki) to znaci da se cela hrskavica rekonstruise kako se uvo ne bi vracalo u prvobitni polozaj.
Rez je iza uha, praktično je nevidljiv.
Cena operacije  u lokalnoj anesteziji je promotivn (cena poslata na e-mai), a cena u analgosedaciji (blaga vrsta anestezije) (cena poslata na e-mail)
 U cene je uracunata preoperativna priprema (EKG srca, pregled interniste-kardiologa i pregled anesteziologa)  
Vase bi bilo da odradite spisak laboratorijskih analiza. Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.
Konsultaciju mozete zakazati na 063322698 sestra Sanja
 Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Dragana (2021-02-26)

Zdravo, zanima me koja je cena operacije nosa i koji su načini plaćanja

Ana Life (2021-02-26)

Postovana Dragana,

Placanje se vrsi u punom iznosu pred ulazak u operacionu salu.

Dr Arsic operaciju nosa radi otvorenim pristupom i primenjuje najsavremenije graft tehnike.
Cena operacije je promotivna(cena poslata a e-mail)  u tu cenu  uracunata je kompletna preoperativna priprema ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. Vase bi bilo da odradite odrejdeni spisak analiza krvi i urina, kao i test na covid.
 Ako zelite mozete da dodjete i na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, potrebno je samo da je zakazete na 063322698 sestra Sanja.
 

Srdacan pozdrav Analife 

Marija (2021-01-09)

Postovani, interesuje me koja je cena 1 kubika hijalurona za usne? Hvala

Ana Life (2021-01-09)

Postovana Marija,

Mi koristimo hijaluronske preparate najsavremenijeg kvaliteta to su Teosyal i Regenyal.
Aplikaciju hijalurona ne vrsi tehnicar vec lekar specijalista estetske, plasticne i rekonstruktivne hirurgije dr Arsic.
Cena jednog kubika (cena poslata na e-mail)
Ono sto je vazno da znate da se hijaluron vremenom resorbuje.
Trajnost nasih preparata zavisi prvenstveno od metabolizma i reakcije pacijenta na preparat te oni najcesce traju od 7 meseci do godinu dana.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Sanja (2020-12-28)

Zdravo,24 decembra sam dobila menstruaciju zaboleo me stomak popila sam tabletu bol je prosao. 25 decembra sam se istusirala promenila sve je bilo ok do negde oko 15h tad mi se javio bol sa leve strane u donjem delu stomaka i sirio se ka sredini. Od bola nisam mogla ni da sedim ni da stojim osetila sam kao da me materica boli bas je bio jak bol koji je dugo trajao. Isla sam kod doktora dali su mi lek protiv bolova i rekli da uradim test za trudnocu,test sam uradila negativan je. E sad meni 25 ciklus prestane ja menstuaciju nemam vise a inace imam redovne traju 3-4 dana. Zvala sam kod ginekologa rekli su da ne mogu da me prime zbog korone i ako imam bolove da pijem paracetamol protiv bolova. Da li vi mozete nekako da mi pomognete i da mi kazete o cemu se radi? Ovo mi se nikad nije desilo do sad je bilo sve ok. Brine me taj bol i taj prestanak ciklusa!

Ana Life (2020-12-28)

Postovana Sanja,
bolovi koji su jaki i ne prestaju zahtevaju hospitalizaciju. Svaka giniekoloska bolnica treba da vas primi da iskljuci akutn abdomen koji zahteva otvaranje trbuha ili sta je vec potrebno posle pregleda.
Telefonom ili pismom da vam savetujemo sta da pijete za bolove, morate priznati da bi bilo neprofesionalno sa nase strane. Ginekoloska klinika je mesto za Vas,
 

S postovanjem Analife
--
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Bella (2020-11-10)

Poštovani, Ubrzo nakon porođaja, shvatila sam da sam dobila spoljne hemoroide. Zanima me koja je najbolja i najbezbolnija operativna metoda prilikom lečenja spoljnih hemoroida? Koja je cena iste? Koliko traje postoperativni oporavak? Unapred zahvalna na Vašem odgovoru.

Ana Life (2020-11-10)

Poštovana Bella,


U našoj bolnici se rade  SVE VRSTE NAJSAVREMENIJEG hirurškog tretmana hemoroida.

 
LHP (laserska hemoroidoplastika) - BIOLITEC laser 
EMERALD -  LIGASURE trimming / hemoroidektomija 
THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

Cena operacije (cena poslata na e-mail), bez obzira o kom stepenu se radi, bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.
Takodje, CENE OBUHVATAJU KOMPLETNU USLUGU, nema dodatnih („skrivenih") troškova.
U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 
Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

O detaljima pripreme, same operacije (jedne metode ili kombinacije metoda), oporavka i ostalim pojedinostima, možemo razgovarati tek nakon pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda(cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva telefona:
 + 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult).

Redovni termini za preglede su ponedeljkom i četvrtkom, a operacije se izvode utorkom i petkom.


Pozdrav,
Dr Aleksandar Šepetkovski
Specijalista opšte hirurgije – proktolog
 

Dorra (2020-10-10)

Postovanje,interesujeme da li radite operaciju cukljeva ,koja je procedura,koliko traje operacija,oporavak I koja je cena? Hvala puno

Ana Life (2020-10-10)

 Postovana Dorra,
Ne radimo te vrste operacija.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Anastasija (2020-10-04)

Maloletna sam ali zelim, u tajnosti, uraditi test nevinosti, mogu li zatraziti vasu pomoc?

Ana Life (2020-10-04)

Postovana Anastasija,

S obzirom da ste maloletni, morate kod ginekologa na pregled da dodjete u pratnji roditelja.
 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Jelena (2020-09-26)

Postovani, Zamolila bih za informaciju da li se perinalna fistula moze tretirati laserkom operacijom?Ukoliko moze,koja je cena operacije? Unapred hvala.

Ana Life (2020-09-26)


Poštovana Jelena,


Perianalne fistule se tretiraju i laserski (FiLaC) i to u najmanje dva operativna akta -
 prvi akt: postavljanje setona, 
 drugi akt: FiLaC.

O detaljima pripreme, same operacije (jedne metode ili kombinacije metoda), oporavka i ostalim

pojedinostima, možemo razgovarati tek nakon pregleda sa anoskopijom.
 Cena ovog pregleda(cena poslata na e-mail) dinara i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva telefona:
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult).

Redovni termini za preglede su ponedeljkom i četvrtkom, a operacije se izvode utorkom i petkom.

Često je, pre same operacije, potrebno uraditi i NMR male karlice.

Pozdrav,
Dr Aleksandar Šepetkovski
Specijalista opšte hirurgije – proktolog
 

Petar (2020-09-08)

Interesuje me cena liposukcuje stomacnog dela i vrste placanja? Petar

Ana Life (2020-09-08)

Postovani Petre,

Lasersku liposukciju radimo najsavremenijim Deka laserom, operaciju radi dr Arsic. Operacija se radi u analgosedaciji (blaga vrsta anestezije)
Nas laser prepoznaje masne celije,topi ih ,a ujedno deluje i na kolagen iz koze,tako da koza ne ostaje da visi nakon laserske liposukcije, vec se u vecoj meri retrahuje. Kada je rec o laserskoj liposukciji pojasa cena je promotivna i ide(cena poslata na e-mail) u cene je uracunata kompletna preoperativna priprema u smislu  ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalni pojas, bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. 

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.
 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Tatjana (2020-07-18)

Interesuje me kompletna cena i proces uvecanja grugi na vašoj klinici?

Ana Life (2020-07-18)

Postovana Tatjana,

Mi radimo povecanje grudi Motiva mplantima  dr Arsic koristi najsavremeniju tehniku za plasiranje implanata to je dual plane (ispod misica) cena operacije (cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata preoperativna priprema
  ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalni grudnjak bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. U bolnici se ostaje jedu noc.
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsića.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Milan (2020-06-25)

Message: Postovani, supruzi su pre 8 dana na pregledu kod ginekologa rekli da ima kondilome. Nije radjena kolposkopija. U braku smo 13 godina i nismo menjali partnere. Za sebe sigurno znam. Supruga tvrdi isto. Citao sam na internetu i nailazim na oprecne stavove. Negde kazu da se prenose iskljucivo seksualnim putem, a negde da se mogu dobiti i na depilaciji i sl... Da li je moguce da je virus bio u njenom telu toliko dugo (13 god), pa da se sad ispoljio ili ne ? Pre mesec dana imala je po prvi put neredovan ciklus i dr joj je tada prepisao cikloproginovu (ako je ta informacija znacajna..) Unapred hvala na odgovoru !

Ana Life (2020-06-25)

Postovani Milane,
Najbitnije je da se ona javi svom ginekologu kako bi se kondilomi uklonili i da radi na imunitetu. Jer je kod ove virusne infekcije imunitet najznačajnija karika.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Velibor (2020-04-25)

Postovanje, Interesuje me cena intervencije uklanjanja buccal fat pad-a. Koliko su česte komplikacije i koliko su česte intervencije tog tipa na vašoj klinici? Pozdrav

Ana Life (2020-04-25)

Postovani Velibore, 

Buccal fat pad, odnosno vadjenje masnih jastucica iz obrza ,sto daje uvucene obraze i suzen izgled lica. Operaciju radi dr Arsic.Operacija moze da se radi u lokalnoj anesteziji. Najbolje bi bilo da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, da doktor vidi da li bi ta operacija mogla da ispuni Vase zelje. Naravno uvek postoji rizik od asimetrije kao i od povrede n. Facialisa, to su moguce opisane komplikacije, koje mi hvala Bogu nismo imali, a uradili smo dosta ovih operacija

Srdacan pozdrav Vasa Analife

Danijel (2020-04-12)

Supruga je u 20-oj nedelji trudnoce,interesuje nas cena 4D ekspertskog ultrazvucnog pregleda.Pozdrav

Ana Life (2020-04-12)

Postovani Danijele,

Ekspertski 4d ultrazvuk je pregled na sve anomalije koje se samo ultrazvukom mogu dijagnostikovati. Pregled mora da obuhvati i ekspertski pregled srca tj Fetalnu ehokardiografiju. Ako nedostaje Fetalna ehokardiografija onda to nije ekspertski pregled ploda. 4D ultrazvuk je najbolji aparat na kome se radi ekspertski pregled i na kome se mogu dobiti 3D slicice bebe i 4D filmici sta radi vasa beba. Dr Zivanic koji je ekspert za anomalije koje se dijagnostikuju iskljucivo na ultrazvuku radi sve tri pregleda u okviru jednog 
1. Ekspertski pregled ploda na morfoloske (strukturne) anomalije + Fatalna ehokardiografija + 4D bebe. (cena poslata na e-mail) . 
 Zakazivanje telefonom na 069-319-68-08
 
S postovanjem Analife 

Ana (2020-02-06)

Dobar dan. Interesuje me cena 1ml hijalurona u usnama? Hvala na odgovoru.

Ana Life (2020-02-06)

Postovana Ana,

Mi koristimo samo hijaluron - Teosyal  i Regenyal cena po jednom kubiku (cena poslata na e-mail)
Intervenciju i konsultaciju mozete zakazati na 069-319-68-08

Srdacan pozdrav Vasa Analife

Ivana (2019-12-13)

Poštovanje, Zanima me da li mozete da mi kazete cenu uklanjanja ciste na levom jajniku laparoskopski? Hvala

Ana Life (2019-12-13)

Poštovana Ivana,
Ne radimo laparoskopske operacije. 

Srdacan pozdrav Analife

Jelena (2019-10-29)

Postovani, zamolila bih vas, za cenu ekspertnog UZ, kod Dr.Zivanica, od 20-te nedelje trudnoce. Unapred hvala.

Ana Life (2019-10-29)

Poštovana Jelena,

Ekspertski ultrazvučni pregeld u trudnoci (4D ultrazvuk) radimo u najidealnijem periodu trudnoće,a to je od 21 nedelje - 24 nedelje.  Dr Zivanic detaljno gleda sve preseke srca, velikih krvnih sudova koji izlaze iz njega, detaljno analizira:
-  spoljašnji izgled ploda (da li postoji rascep usne, kakva je simetrija lica, da li postoje deformiteti šake i stopala)
- kičmeni stub (2D i 3D mod)
-radi analizu moždanih struktura (mali mozak, moždane komore, corpus calosum, krvni sudovi baze lobanje /3D i Power Doppler, prisustvo očnih sočiva)
- analizu trbušnih organa (uočavanje želuca i integriteta dijafragme, uočavanje mokraćne bešike i dve arterije pupčanika, prisustvo i izgled oba bubrega)  - analizu integriteta prednjeg trbušnog zida (da li postoji defekt prednjeg trbušnog zida)
-  radi pregled posteljice i količine plodove vode. Cena ovog kompletnog detaljnog pregleda (cena poslata na e-mail)
Pregled se zakazuje telefonom na 069-319-68-08.

Srdačan pozdrav Vaša Analife
 

Dragana (2019-07-17)

Pacijen sam dr Nade Radakovic i molim za savet obzirom da sam u Grckoj i koristim Primolut Nor ali nemam dovoljno tableta a ovde se vise ne mogu kupiti (povucene su sa tzista), pa molim za pomoc sta mogu da uzmem da bih odlozila ciklus? Ono sto sam nasla u apoteci je Utrogestan 200 mg (verovatno ima i od 100 mg) ali nisam sigurna da li to moze da mi pomogne. Unapred hvala, Dragana

Ana Life (2019-07-17)

Poštovana Dragana, 
molimo Vas kontaktirajte sestra Bojanu koja radi sa doktorkom Radakovic kako bi ste se posavetovali sa doktorkom.
Mozete je pozvati Viber ili regularan poziv na : +38163323167

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Durdica (2019-04-30)

Koliko je cena korekcije jedne usne skoljke

Ana Life (2019-04-30)

Poštovana Durdice,
Operaciju usiju radi dr Arsic  nasavremenijom tehnikom (remodeliranje usnih skoljki). Rez je iza uha, praktično je nevidljiv.Cena operacije korekcije jednog uha ako se radi u lokalnoj anesteziji (cena poslata na e-mail), a ukoliko se radi u analgosedaciji (cena poslata na e-mail). U cene je uracunata preoperativna priprema (EKG srca, pregled interniste-kardiologa i pregled anesteziologa). 
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.

Srdačan pozdrav Vaša Analife
 

Branka (2019-03-29)

Molim Vas za cenu uvecanja grudi

Ana Life (2019-03-29)

Poštovana Branka,

Povećanje grudi radimo Motiva i Mentor implantima  dr Arsic koristi najsavremeniju tehniku za plasiranje implanata to je dual plane (ispod misica) cena operacije (cena poslata na e-mail) u cenu je uračunata preoperativna priprema  ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalni grudnjak bolnički dan i bolnička noć kao i sve kontrole.

Ako želite možete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsića .

Srdačan pozdrav

Opšta bolnica AnaLife

Milena (2019-03-28)

POstovani, Zanima me cena uz dojke, uz Abdomena i uz srca. Hvala!

Ana Life (2019-03-28)

Poštovana Milena,

Kada je reč o ultrazvučom pregledu abdomena, njega radi radiolog dr Jasna Stevanovic, pregled se sastoji iz :

Specijalističkog pregleda radiologa

I 3D/2D ultrazvučnog pregleda kompletnog trbuha. ukupna cena oba pregled (cena poslata na e-mail)

   

  3D/2D dojki zajedno sa klinickim pregledom (cena poslata na e-mail)

.

  A cena ultrazvuka srca koji rade dr Todic i dr Tresnjak (cena poslata na e-mail)

 

Preglede mozete zakazati na 069-319-68-08

Srdačan pozdrav

 

Vaša Analife

Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Ponedeljak-petak od 09-20h
Subotom od 09-15h

Opšta Bolnica Analife
Skadarska 5
(Zemun), Beograd

bolnica@analife.rs zakazivanje