Uspešno ste prijavljeni na našu mailing listu. Hvala!
Vaš komentar je poslat na odobrenje administratora. Hvala!

Bol u skočnom zglobu - kako se rešiti bola?

Analife savetuje rehabilitaciju na CPM ROBOTU za SKOČNI zglob, terapiju koja se meri danima, a ne nedeljama i mesecima 

 

Bol u skočnom zglobu - Priča iz naše bolnice

Poznati fudbaler (S.R.) je trenirajući, više puta povređivao desni skočni zglob. Na poslednjoj utakmici opet je povredio isti zglob, osetio je jak bol, morao je da prekine utakmicu.

Isti dan pregledan i urađen RTG snimak gde se vidi napuknuće medijalnog maleolusa desnog skočnog zgloba. Postavljena je imobilizacija - gips. Pacijent je imobilizaciju nosio jedan mesec. Kod nas dolazi odmah nakon skidanja imobilizacije i na pregledu kod našeg lekara fizijatra dr Desanke Mitrović vidi  se otok oko desnog skočnog zgloba. Dorzifleksija (savijanje stopala na gore) aktivno minimalna.

 

Nakon 10 fizikalnih terapija od po jedan sat na CPM robotu za skočni zglob, otok se potpuno povukao, pacijent je dobio pun obim pokreta. Fudbaler je mogao da se vrati svom fudbalu.

 

Zaključak: Zbog toga što je, ODMAH posle skidanja gipsa, došao na TERAPIJU NA CPM ROBOT-u za SKOČNI ZGLOB, za samo deset dana mogao je da se vrati igranju fudbala. Dobio je najbolju i najsavremeniju terapiju za bolan i otečen skočni zglob, ono što se radi u svetu, sada je omogućeno i kod nas.  

 

#Analifezdravlje #Analifelepota

Pratite nas na Instagramu, Facebook - u i Youtube kanalu

 
 

Postavite pitanje ili komentar Komentari (1)




Vesna (2020-08-23)

Poštovani,slomila sam nogu,dijagnoza S82.8i S 82.5.Da li po skidanju gipsa odmah mogu doci kod vas na pregled i poceti sa vezbama na robotima ili ipak moram sacekati,pošto sam dobila info da se na robotima rade pasivne vezbe,a da se one ne preporucuju odmah po skidanju gipsa Molim za odgovor,jako mi je bitno

Ana Life (2020-08-23)

Postovana Vesna,
Najbolje je da dodjete odmah na pregled kod naseg fizijatra dr Desanke Mitrovic, cena pregleda(cena poslata na e-mail)Ukoliko doktorka proceni da ste za terapiju na nasim robotima i ukoliko istog dana ostanete na terapiji placate samo terapiju u trajanju od 1 h (cena poslata na e-mail), pregled je gratis.
Pregled i terapiju mozete zakazati na 069-319-68-08

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Ponedeljak-petak od 09-20h
Subotom od 09-15h

Opšta Bolnica Analife
Skadarska 5
(Zemun), Beograd

bolnica@analife.rs zakazivanje