Uspešno ste prijavljeni na našu mailing listu. Hvala!
Vaš komentar je poslat na odobrenje administratora. Hvala!

Mediji

Mediji

 

 

Mediji su danas jako biti kao deo posla i poslovanja.

 

U današnje vreme gde se ceo svet vrti oko medija i interneta Bolnica Analife je posvetila i tome pažnju.

 

Bolnica Analife iza sebe ima tim stručnjaka koji su stvarno stručnjaci u svojim oblastima i ima ogroman broj usluga koje prezentuje u medijima. Mediji su danas jako bitni kao deo posla i poslovanja.

 

*Miodrag Glišić intervju za Kurir o bolovima u kolenu

Postavite pitanje ili komentar Komentari (19)




Radmila (2020-10-26)

Poštovani, da li mi možete poslati više informacija o lečenju išijasa dekompresijom na TRITON DTS? Koliko se kreće cena terapije?

Ana Life (2020-10-26)

Postovana Radmila,

Nas Triton DTS je najsavremeniji nacin neoperativnog lecenja diskus hernije. Ono sto njega izdvaja od drugih modela je to sto nasa trakcija je sa kompjuterskom kontrolom spazma misica ili u prevodu, kontrola koja ne dozvoljava pocetak terapije ukoliko su misici oko kicme u spazmu ( zgrceni) sto je kontraindikacija za pocetak tretmana. Ukoliko imate snimke kicme ponesite sa sobom ako budete dosli na pregled kod naseg fizijatra cena pregleda (cena poslata na e-mail) i to  je prvi korak u lecenju. Na tom pregledu bi doktor odredio terapiju, koju i koliko. Za odredjena stanja kicme koristi se triton, za odredjena skenirajuci laser i triton, kod trecih laser i ultrazvuk ili u zavisnosti od oporavka postepeno uvodjenje odredjenih terapija.  Cena terapije na tritonu(cena poslata na e-mail). Ukoliko istog dana kada dodjete na pregled, ostanete i na terapiji, pregled je besplatan i placate samo terapiju.
Pregled mozete zakazati pozivom na broj telefona 069-319-68-08. 

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Ivan (2018-10-23)

Na koji način možemo da Vas kontaktiramo vezano za inforacije o samoj bolnici Analife koje bi služili za medije?

Ana Life (2018-10-23)

Poštovani,
na naš e-mail bolnica@analife.rs

Vladanka (2018-09-24)

Zanima me rehabilitacija za tatu imao slog pre 2 meseca leva noga i ruka oduzeta, a u nozi je dobio malo osecaja .Pozdrav

Ana Life (2018-09-24)

Postovani,

Molimo Vas da nam dostavite otpustnu listu na e-mail bolnica@analife.rs da naša doktorka fizijatar pogleda, da li bi rehabilitacija na našim robotima bila adekvatna za Vašeg oca.

 

Srdačan pozdrav Vaša Analife 

Danijela (2016-10-29)

Molim za cenu za podizanje ocnih kapaka.

Ana Life (2016-10-29)

Poštovana, cena operacije gornjh kapaka (cena poslata na e-mail).
 
 Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

Nina (2016-07-28)

Postovani ! Molim Vas da mi posaljete cjenovnik usluga, kako prgleda proktologa, tako i operativnog zahvata perianalne fistule. Hvala

Ana Life (2016-07-28)

Poštovana Nina,
U našoj Bolnici cene operacija perianalnih fistula se kreću u rasponu  (cena poslata na e-mail), u zavisnosti od same fistule i vrste neophodnog tretmana. O svim drugim detaljima  kao i odgovorima na ostala Vaša pitanja bi mogli da razgovaramo nakon pregleda, koji možete zakazati pozivom na jedan od naših brojeva telefona (063 232 905, 069 319 6808, 011 319 68 08, 011 319 68 09, 011 319 68 11). Cena pregleda (cena poslata na e-mail)
 
Pozdrav,
Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije - proktolog 

lela (2015-12-01)

Par godina unazad imam problem sa hemoroidima. Jave mi se par puta godisnje, ponekad krvare. Imala sam terapiju u vidu masti i cepica. Povuku se ali se kasnije ponovo pojave(uglavnom kad sam pod stresom-ako je to moguce). Pila sam i pantoprazol zbog nervoznih creva. Interesuje me cena pregleda i laserske operacije hemoroida i da li je moguce da se posle operacije izgubi osecaj u tom delu. Unapred zahvalna na strpljenju i idgovoru!

Ana Life (2015-12-01)

Poštovana Lela,
U našoj bolnici se rade sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.
Cene su sledeće:
LHP (laserska hemoroidoplastika) u promotivnom periodu - (cena poslata na e-mail)
LIGASURE hemoroidektomija - (cena poslata na e-mail)
THD - u promotivnom periodu - (cena poslata na e-mail)
O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo porazgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom (cena poslata na e-mail).Pregled možete zakazati pozivom na jedan od naših brojeva telefona (063 232 905, 069 319 6808, 011 319 68 08, 011 319 68 09).
Kod pobrojanih vrsta operacija ne može doći do, kako kažete, "gubitka osećaja" u analnom predelu.
 
Pozdrav,
Dr Aleksandar Šepetkovski
Specijalista opšte hirurgije – proktolog 

ceca (2015-10-31)

Postovani, imam 44 godina i spustene gornje kapke, sa godinama je sve primetnije. Da li je u mojim godinama moguce vrsiti korekciju gornjih kapaka bez bojazni da do te pojave ponovo dodje? Ujedno bih vas zamolila da me informisete o ceni tretmana, ukupni iznos postupka i svih pratecih elemenata. Unapred zahvaljujem na odgovoru.

Ana Life (2015-10-31)

Poštovana, operacija gornjih kapaka ili blefaroplastika (cena poslata na e-mail) u anesteziji, sa kardiološkim pregledom kao preoperativnom pripremom.
 
 Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife 

nebojsa (2015-10-30)

Molim Vas da mi odgovorite kolika je cena za biopsiju grlica materice, i da li se radi u totalnoj ili lokalnoj anesteziji. Hvala

Ana Life (2015-10-30)

Poštovana, biosija se radi u kratkotrajnoj intrevenskoj anesteziji, gde vi spavate. (cena poslata na e-mail)
 
 Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife 

Darko (2015-04-12)

Imao sam 135 kg....smršao sam 35kg....sada imam 100kg...smrsao sam prirodnim out putem...trenirao i pazio na ishranu...sada.mi je ostalo salo na stomaku....radi te li liposukciju tijela-stomaka i kakav je postupak...imaju li neke posledice posle i koliko traje to....

Ana Life (2015-04-12)

Poštovani Darko, pošaljite nam slike stomaka na e-mail bolnica@analife.rs. Ukoliko se radi dermolipektomija (cena poslata na e-mail), ukoliko se radi laserska liposukcija cena je (cena poslata na e-mail), u zavisnosti od stepena složenosti opetracije.
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Darko (2015-04-02)

Molim vas da mi posaljete cenu za operaciju hemoroida THD metodom kao i da mi kazete koliko traje oporavak posle operacije

Ana Life (2015-04-02)

Poštovani Darko,
U našoj bolnici se rade sve vrste savremenih operacija hemoroida.
Cene su sledeće:
LHP (laserska hemoroidoplastika) - u promotivnom periodu - (cena poslata na e-mail)
Milligan-Morgan / LIGASURE  hemoroidektomija - (cena poslata na e-mail)
THD - (cena poslata na e-mail)
Milligan-Morgan hemoroidektomija - (cena poslata na e-mail)
Cena operacije podrazumeva kompletan tretman (nema dodatnih “skrivenih” troškova) – preoperativnu pripremu, operaciju, noćenje u bolnici sa hranom i lekovima, kao i dve postoperativne kontrole. 
O detaljima eventualne operacije (jedne tehnike ili kombinacije operativnih tehnika)  koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo porazgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom (cena poslata na e-mail). 
Oporavak traje, u zavisnosti od stadijuma bolesti i premenjenih operativnih tehnika, od par dana do par nedelja.
 
Pozdrav,
Dr Aleksandar Šepetkovski
Specijalista opšte hirurgije – proktolog

Sara (2015-01-28)

Postovani zanima me da li u vasoj bolnici postoji mogucnost za hirusko otklanjanje himena, i koja je cena te intervencije?

Ana Life (2015-01-28)

 

Poštovana, hiruško uklanjane himena je (cena poslata na e-mail), u anesteziji
 
S poštovanjem
Bolnica Analife

 

radmila (2014-07-03)

Postovani,molila bih Vase misljenje o sljedcem:Moja majka ima 80 godina i već 4 godine fibrilaciju atrija,od lijekova uzima loristu H, presolol ,dilacor, nifelat i sintrom.Njen kardilog se nadao da će lijekovima uspjeti vratiti srce u normalan ritam,ali poslednji holter nalaz je pokazao veliki broj pauza dužih od 2,00 sec,10 pauza preko 2,5 sec, a max.RR interval je iznosio 3,52sec.Kardiolozi KC su preporučili ugradnju pejsmejkera, što skorije.Koliko je i da li je taj zahvat, makar svi med.radnici ,uglavnom, tvrde da nije, rizičan za njenu starosnu dob?Napominjem da je najveći problem kod njenog stanja često iskakanje krvnog pritiska,zbog kojeg dva do tri puta mjesečno završava u hitnoj.Živimo u Banjaluci, a na ovaj vid komunikacije sam odlučila zbog toga što Vaše kolege, uz veliko uvažavanje Vaše časne profesije,sve manje vremena imaju za razgovor sa pacijentom i o pacijentu.Hvala na prilici da Vam pišem.S poštovanjem, Radmila M.

Ana Life (2014-07-03)

Poštovana,

mi ne dajemo savete putem e-maila. To bi bilo jako neozbiljno sa naše strane.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Goran (2014-06-01)

Dobar Dan,jl mogu sliku da vam posaljem noga stopalo mi oteklo bilo i bolovi,Koleginica Dr mi je rekla posalji sliku,mnogo više ceš im reći,unapred zahvalan

Ana Life (2014-06-01)

Poštovani,

pošaljite nam slike i za koju operaciju ste zainteresovani?

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Sanja (2014-05-27)

da li moze da se uradi test na trudnocu ukoliko jos nisam popila sve kontraceptivne pilule iz kutije?

Ana Life (2014-05-27)

Postovana,

Test na trudnoću iz krvi  može da se radi bilo kada.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Ana (2014-04-02)

Postovani,imala sam dva spontana pobacaja i htela bih da uradim geneticka ispitivanja kako se isti ne bi ponovio.Mozete li mi reci da li radite to kod Vas u bolnici,sta sve obuhvata i koja je cena?Unapred zahvalna!

Ana Life (2014-04-02)

Postovana Ana,

Mi ne radimo genetska ispitivanja.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Anisa (2014-01-18)

Postovani/postovane Inetersuje me korekcija ocnih kapaka i podocnjaka, odstranjivanje masonit jastucica i odstranjivanje viska koze laserom. Htjela bil znati cijene jednoj i druvor zahvata ili ako imate posebnu cijenu za dva zahvata istovremeno. Da Li smije putovati avionom poslije zahvata? Takodje bi htjela znati cijenu browlift i da Li se moze micati obrvama poslije tog zahvata? Mobila bil vas i da mi posaljete cijenu liposukcije laserom nogu/ butina. Koliki je tok cekanja na operacije ? Unaprijed zahvalna na Brzom odgovoru. Anisa

Ana Life (2014-01-18)

Poštovana Anisa,

Cena operacije očnih kapaka komplet je (cena poslata na e-mail), Klasična operacija je (cena poslata na e-mail). Brow lift operacija je (cena poslata na e-mail). Možete pomerati obrve odmah. Laserska liposukcija celih nogu (bitina unutrašnji deo, spoljašnji deo, ispod zadnjice, komplet sa pripremom je od (cena poslata na e-mail).

Pošaljite nam slike na imail bolnica@analife.rs.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

 

Valentina (2014-01-14)

Postovani doktore,interesuje me povecanje grudi,imam 24 god.Zelim da ugradim anatomske jer izgledaju prirodnije.Ali nisam dovoljno obavestena,pa bih volela da mi pomognete.Jel je potrebno da vam posaljem slike? Dosla bih kasnije i na pregled,trenutno sam u svajcarskoj,pa reko za sada da se raspitam ovim putem.I mozete li mi reci cenu? Hvala unapred :)

Ana Life (2014-01-14)

Postovana Valentina,

Operaciju grudi koju mi radimo sa mentorovim implantima jeste  najnovija tehnika ( dual plane),  gde su gornje dve trecine implanta ispod misica,a donja trecina ispod fascije.Ovakva koncepcija operacije obezbedjuje priroda,simetrican i lep izgled grudi.Cena ove operacije je 2200 EUR. U cenu je uklajučena preoperativna priprema (RTG pluća, Kardiološki internistički pregled, EKG, Prsluče, Ležanje u bolnici i kontrole.

Po mom misljenju ne trebate posebno zahtevati anatomske implante jer su dosta skuplji (cena bi bila oko (cena poslata na e-mail) EUR),a ne dobijate skro nista u izgledu u odnosu na gore navedenu tehniku.Anatomske implante obicno ugradjujem kod spustenih grudi kada je potrebno i dodatno podizanje

Look forward to your response
Kind regards,
Dr med Velisha Arsic
Plastic Surgeon

Bolnica AnaLife
 

Slavica,Pozarevac (2013-10-22)

Postovani doktore interesuje me cena laserske liposukcije stomaka i butina imam 43 god. pre godinu dana rodila sam devojcicu vantelesnom oplodnjom i sad imam nekih 15 kilograma viska

Ana Life (2013-10-22)

Poštovana Slavice,

Neophodno je da dođete na pregled ili da nam pošaljete slike na imail bolnica@analife.rs

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Danijela (2013-06-07)

Dragi doktori,ja imam jednu nedoumicu ,pre 3 dana sam radila Double test 12+3 nedelja ,ultrazvuk je pokazao da je sve u redu,prisustvo nosne kosti i vratna brazda je 1.6mm ali mi je rezultat fbHCG 91.1 ng/ml 2.60Corr.MoM A PAPP-A 2.7mlU/ltj 0.89 Corr.MoM ,zelim da dodjem kod doktora Zivanica jer imam lepe preporuke od njega od strane moje sestre kojoj je puno pomogao i interesuje me ,sta bi ja trebala da zakazem koju vrstu ultrazvuka 4d ili nesto drugo,jako sam uplasena i ne mogu da se opustim ,ne znam sta me dalje ceka,pozz i molila bi da mi posaljete cenovnik na mail adresu,hvala

Ana Life (2013-06-07)

Poštovana Danijela, Molim Vas pošaljite skenirani Dabl test na imail bolnica@analife.rs, u zavisnosti od rezultata Testa predložićemo Vam šta da radite. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Ponedeljak-petak od 09-20h
Subotom od 09-15h

Opšta Bolnica Analife
Skadarska 5
(Zemun), Beograd

bolnica@analife.rs zakazivanje