Uspešno ste prijavljeni na našu mailing listu. Hvala!
Vaš komentar je poslat na odobrenje administratora. Hvala!
Hemoroidi pitajte doktora doktor aleksandar šepetkovski

Dr Aleksandar Šepetkovski - specijalista opšte hirurgije

Oblast: laserske operacije hemoroida, fissure i fistula

Pitajte doktora

Pitajte Doktora

 

Opšta Bolnica Analife je specijalizovana za sve vrste hemoroida.

 

Opšta Bolnica Analife je specijalizovana za sve vrste hemoroida odnosno za sve moguće hiruške zahvate što se njih tiče. Šta su to hemoroidi, kako ih se rešti. Na sva ta pitanja može da vam odgovori doktor Šepetovski. Vaša pitanja, nedoumice, ako vas zanima nešto vezano za operaciju možete da ostavite u komentar dole ispod ili nas kontaktirajte.

 

Vaša Bolnica Analife!

Postavite pitanje ili komentar Komentari (827)
Edinjo (2023-05-24)

Pozdrav prvi put sam stavio cepic faktu navece i ujutru se rastopio po donjem rublju .drugi put stavio ga pred spavanje i ujutru nema nista na donjem rublju masno itd da je isteklo iz rektuma .zanima me jel to normalno da nista ne izadje jer se rastapa cepic u rektumu

Ana Life (2023-05-24)

 

Poštovani Edinjo,

Kod pravilne upotrebe supozitorija (čepića), minimalni ostatak se izbaci putem naredne stolice.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Sladjana (2023-05-23)

Postovani 27.4 23 sam operisala hemoroide 3 stupnja Staleperom,medjutim posle 3 nededelje mi se ponovo pojavio veliki hemoroid koji boli ali nekrvari za sad ,sta se da dalje uradizi sa tim dali je moguca ponovna operacija ?

Ana Life (2023-05-23)

 

Poštovana Sladjana,

Nažalost, ne mogu Vam dati konkretan odgovor, pošto nemam uvid u Vaše trenutno objektivno stanje, a takodje ni u preoperativni status i samu intervenciju. Iz tih razloga bi bilo najbolje da se obratite hirurgu koji je izvršio zahvat.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Zeljka (2023-05-17)

Operisala sam polip na hemoroida, i posle operacije mi ispao šuljic jedan napolje otecen i ne mogu da ga vratim nazad.. Da li se to desava, bolan je i otecen velicine veceg grozda.

Ana Life (2023-05-17)

 

Poštovana Željka,

Najbolje bi bilo da se obratite hirurgu koji je izvršio intervenciju. Samo na osnovu opisa ne mogu Vam dati pouzdan savet u vezi tretmana nastalog stanja. 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Postovani (2023-05-17)

Molim vas za odgovor

Ana Life (2023-05-17)

 

Poštovana Marija,

Vaš mejl je nekompletan, tako da ne mogu da zaključim kakav problem imate. 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Jelena (2023-05-15)

Postovani ,pre mesec da mi se jsvio krv u stolici ,imala sam tvrdu stolicu ..i danas mi se opet javilo..insce imsm i spoljne hemoroide..da li treba ra brinem i sta da uradim da proverim da li postoji ozbiljan problem? Hvala

Ana Life (2023-05-15)

 

Poštovana Jelena,

Krvavljenje sa stolicom je najčešće uzrokovano hemoroidima.  

Ipak, da bi se utvrdilo objektivno stanje neophodno je obaviti pregled.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Jelena (2023-05-14)

Postovani,prilikom sredjivanja,slucajno sam ostetila mali hemoroid moji se nalazi na spoljasnjosti anusa.On se meni retko pojavi,i nakon dan se povuce.Blago je iscurila neka tecnost,zelenkastog sadrzaja,bez krvi.To se desavalo tokom kupanja.Nakon toga sam samo stavila jod.Nema bolova,kao da se on ponovo napunio.Da li ima potrebe da se javljam lekaru ili je to bezazleno? Hvala

Ana Life (2023-05-14)

 

Poštovana Jelena,

Simptomi koje navodite ukazuju pre na postojanje malog perianalnog apscesa / fistule, nego na problem uzrokovan hemoroidima. U svakom slučaju neophodno je obaviti pregled

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Zivko (2023-05-11)

Postovani doktore,prije mjesec dana pojavila su mi se dva cvorica sa obe strane u debelom crijevu desetak cantemetara unutra,malo su bolna pri dodiru,velicine zrna psenice,imam dijabetes i pijem Indivil met o cemu se radi...poz

Ana Life (2023-05-11)

 

Poštovani Živko,

Nažalost, ne mogu postaviti dijagnozu samo na osnovu Vašeg opisa, za tako nešto je neophodno obaviti pregled.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Dina (2023-05-08)

Pre mesec dana sam se porodila i pred kraj trudnoće sam dobila hemoroide koji su izbačeni,ne krvare.Na porođaju su mi rekli da je to normalno i da će se sami povući. Međutim oni idalje stoje. Pa me zanima šta da radim u ovoj situaciji?

Ana Life (2023-05-08)

 

Poštovana Dina,

Prvi korak je da zakažete pregled kod našeg hirurga dr Šepetkovskog.
Pregled se sastoji iz specijalističkog pregleda sa anoskopijom i rektalnim tušeom.
Cena pregleda
(cena poslata na e-mail)
Pregled  se zakazuje  pozivom na jedan od brojeva telefona:
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808,  + 381 11 319 68 09 (pult). 

Oko organizacije i prvog pregleda najbolje je da se sve dogovorite sa sestra Nevenom.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Caki (2023-05-04)

Postovani doktore od pre 20 dana sam poceo da koristim lek za secer glucophage xr 750 mg jutro vece i dobio sam dijareju ali na svakih par dana od tada mi se u izlaznom delu anusa pojavili cvorici i jak bol u delu trtice unutra i osecaj malomkao da me svrbi mazao sam sa faku mast malo popusti ali taj bol ni osecaj kao da nesto ima i dalje je prisutan hvala

Ana Life (2023-05-04)

 

Poštovani Časlave,

Moguće je da je povećani broj neformiranih pražnjenja doveo do iritacije i otoka hemoroida kao i analne regije u celini. 

Ipak, bez obavljenog pregleda se ne bih usudio da postavim dijagnozu niti da Vam predložim tretman. Regulisanje pražnjenja (promena leka koji izaziva dijareju, upotreba probiotika i sl.) bi u svakom slučaju bio prvi i neophodan korak u tretiranju Vašeg stanja.

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Ana (2023-05-04)

Poštovani doktore, da li je pregled kod Vas moguće uraditi u ultrakratkoj opštoj anesteziji? Imam ozbiljnih problema sa anksioznošću i paničnim napadima, kao i povremene intenzivne noćne bolove na samom kraju debelog creva koji me bude iz sna, kao i bolove u sklopu dijagnostikovanog IBS-a sa opstipacijom. Upućena sam i na pregled kod Vas zbog povremenog krvarenja izazvanog hemoroidima usled opstipacije, ali sam jako uplašena pregleda s obzirom na bolove koji su upravo u toj regiji prisutni, te i zbog opšteg psihičkog stanja. Hvala Vam unapred na odgovoru.

Ana Life (2023-05-04)

 

Poštovana Ana,

U slučajevima kada postoji izrazita bolna osetljivost regije (npr. kod akutnih ili akutizovanih fisura), pregled se obavlja uz pomoć veoma efikasnog topičkog anestetičkog gela. 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Petar (2023-05-02)

Postovani doktore, Bio sam na pregledu kod Vas i na izvestaju, izmedju ostalog, pise hemvenac II stepena. Molim Vas da mi samo pojasnite znacenje tog termina. Hvala

Ana Life (2023-05-02)

 

Poštovani Petre,

Nažalost, ne mogu se setiti konkretnih detalja vezanih za Vaš problem, tako da se ne usudjujem da Vam napišem pojašnjenje. U svakom slučaju sam siguran da sa sa Vama (kao i sa svim ostalim pacijentima), podrobno porazgovarao u vreme kada smo obavili pregled.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

sinisa (2023-04-26)

Zdravo. Po opisu imam hemoroide IV stepena. Zanima me da li i tu moze laserska operacija i koja je cena svega?

Ana Life (2023-04-26)

 

Poštovani Siniša,

U bolnici „ANALIFE" se obavljaju sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacija se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail)bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda(cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na broj (tel, Viber): + 381 63 322 413 (sestra Nevena). 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h i sredom od 14.00-18.30h, a operacije se izvode utorkom i petkom.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Slavisa (2023-04-25)

Postovani doktore molim vas za misljenje,prije 4 mjeseca izvadio sam zub i stomatolog mi je propisao antibiotike,kada sam popio tu kutiju antibiotika prvo sam se sav osuo po telu i onda neposredno posle toga pojavili su se hemoroidi,ustanovili su da sam alergican na taj ant.inace nikad pre toga nisam imao problema sa hem.mazao sam svasta i pio svakakve lekove oni su i dalje tu i bolni su konstantno kad cucnem ispanu vani i nikako neprolaze vec mesecima,dali mora hiruska intervencija?cuo sam da antibiotici mogu biti u telu do godinu dana a ja sam alergican na njega

Ana Life (2023-04-25)

 

Poštovani Slaviša,

Simptomi koje opisujete ukazuju na to da je rešenje Vašeg problema sa hemoroidima moguće ISKLJUČIVO nekon od intervencija.

U bolnici „ANALIFE" se obavljaju sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacija se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail), bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na broj (tel, Viber): + 381 63 322 413 (sestra Nevena). 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h i sredom od 14.00-18.30h, a operacije se izvode utorkom i petkom. 

Mala je verovatnoća da su antibiotici uzrokovali Vaš problem, verovatno se radi okoincidenciji. Takodje, antibiotici se NE MOGU zadržati u telu tako dugo kao što navodite ("godinu dana").

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Anja (2023-04-24)

Poštovani, prije 14 dana sam operisala hemoroide laserskom metodom, medjutim zbog jako izrazenih hemoroida jedan dio se morao odstraniti i hirurskim putem. Sve je bilo u redu do 11. Dana od operacije kada mi se pojavilo nesto sto izgleda identicno kao hemoroid i izaslo je van iz anusa i stoji tako vec 3 dana. Doktor koji me je operisao kaze da to nije nista, da je to kozni nabor i da ce to proci. Ja imam strah da su mi se hemoroidi vratili nakon 11 dana od operacije. Ako mozete da mi odgovorite bila bih vam zahvalna, jer operacija nije vrsena u vasoj klinici. Hvala unaprijed!

Ana Life (2023-04-24)

 

Poštovana Anja, 

Mislim da nema mesta bojazni da su Vam se "hemoroidi vratili" nakon 11 dana od operacije, verovatnoća za to je veoma mala, praktično nikakva. Najverovatnje se zaista radi o otoku kožnih nabora.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Marija (2023-04-23)

Poštovani, da li mi možete reći da li su mnogo štetni dulkolaks čepići i da li mogu izazvati probleme i neke bolesti? Koristim ih dve godine, 3-4x nedeljno. Posle porođaja imam velikih problema sa probavom, nervoznim crevima, bolovima, svakodnevnim grcevima i jedino sa ovim sa uspela da koliko toliko regulišem. Promenila sam ishranu, probala razne čajeve, kapi, dijete, ništa nije pomoglo. Iberogast kapi jedno vreme, ali opet se sve vrati na isto, i dulkolaks mi je jedini spas. Hvala i pozdrav

Ana Life (2023-04-23)

 

Poštovana Marija,

Dugotrajna i hronična upotrebe Dulcolax-a se ne pre poručuje, naročito ne kod mladjih osoba. Najbolje bi bilo da se posavetujete sa svojim gastroenterologom / nutricionistom o alternativnim opcijama.  

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

semra (2023-04-22)

postovanje dr ovako ja imam hemoroide tri godine medjutim evo pet meseci su bas ono ucestali da se ppjavljuju kad je stolica tecna sve je ok ranije su i krvarili sad ne samo osecam kao neku tupu bol svrab i peckanje u anusu a prilikom praznjena creva kad je stolica tvrda jedan ispada i bas je vece kolicine ali se odma i vrati i sve tako u krug a lad je stolica tecna ne ispada koristila sam mast Faktum samo mi ublazi tegobe ne znam vise sta da radim

Ana Life (2023-04-22)

 

Poštovana Semra,

Po Vašem opisu, Vi imate III gradus hemoroidalne bolesti i on se uspešno može tretirati ISKLJUČIVO nekom hirurškom procedurom. Konzervativna terapija (masti, čepići i sl.) u tom stadijumu ne može rešiti problem.

U bolnici „ANALIFE" se obavljaju sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacija se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail), bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na broj (tel, Viber): + 381 63 322 413 (sestra Nevena). 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h i sredom od 14.00-18.30h, a operacije se izvode utorkom i petkom.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Aleksandar (2023-04-20)

Poštovani doktore molim vas za mišljenje. Uradio sam redovan sanitarni pregled na kom je pisala dijagnoza pod opcijom crevne bolesti- šifra k162. Da li mi možete reći nešto više o tome. Imam redovnu stolicu, ponekad tvrdju i ponekad blaže bolove u donjem stomaku pracenu blagim svrabom oko anusa. Hvala vam unapred

Ana Life (2023-04-20)

 

Poštovani Aleksandre, 

Nažalost, ne bi bilo pravilno niti profesionalno da komentarišem dijagnozu koju je postavio drugi kolega, niti da pokušam da postavim dijagnozu samo na osnovu nespecifičnih simptoma koje navodite, a bez obavljenog pregleda. 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Duška (2023-04-20)

Poštovani, zanima me da li radite plasiranje elastičnih ligatura po Baronu, da li postoje neki rizici i koja je cena? Takođe bih Vas molila da mi kažete da li je ova metoda efikasna i kod spoljašnjih hemoroida il samo kod unutrašnjih. Hvala unapred. Pozdrav

Ana Life (2023-04-20)

 

Poštovana Duška,

Ne radimo navdenu metodu, pošto ima dosta nedostataka, a terapijski efekat je uglavnom delimičan i privremen. Takodje, ovom metodom se tretiraju isključivo unutrašnji hemoroidi. 

U bolnici „ANALIFE" se obavljaju sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacija se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail), bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na broj (tel, Viber): + 381 63 322 413 (sestra Nevena). 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h i sredom od 14.00-18.30h, a operacije se izvode utorkom i petkom.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Dejan (2023-04-16)

Imam hemoroide koji nepucaju i nekrvare samo ispadaju vam prilikom praznjenja vraco sam ig unutar al sad vratim oni odma ispadnu sta je pametno raditi

Ana Life (2023-04-16)

 

Poštovani Dejane,

Po Vašem opisu, Vi imate hemoroide III stepena. Dobro je da niste imali krvavljenja, ali hemoroidi III stepena su "tempirana bomba", tj. pitanje je trenutka kada će dovesti do neke od komplikacija (krvavljenje, uklještenje, tromboza...). Iz tog razloga se za hemoroide III stepena preporučuje neka od operativnoh metoda lečenja.

U bolnici „ANALIFE" se obavljaju sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacija se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail), bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na broj (tel, Viber): + 381 63 322 413 (sestra Nevena). 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h i sredom od 14.00-18.30h, a operacije se izvode utorkom i petkom.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Katarina (2023-04-11)

Poštovani, imam jedan polip na analnom otvoru i oko centimetar pored mladež. I jedno i drugo je prečnika oko 5 mm. Da li bi moglo da se ukloni zajedno? Da li se za uklanjanje koristi totalna ili lokalna anestezija? Koja bi bila cena cele procedure?

Ana Life (2023-04-11)

 

Poštovana Katarina,

Teoretski govoreći, moguće je. Ipak, da bih se definitivno izjasnio i da bi smo isplanirali detalje zahvata, moramo obaviti pregled. Cena ovog pregleda iznosi (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na broj (tel, Viber): + 381 63 322 413 (sestra Nevena). 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h i sredom od 14.00-18.30h, a operacije se izvode utorkom i petkom.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Jovana94 (2023-04-08)

Postovanje. Pre nekako sam primetila da mi je boja oko anusa nesto crvenija. Nemam peckanja niti svrab, niti bilo kakve nelagode. Hemoroid sam imala u trudnoci on sada stagnira, nije iskocio. Zanima me da li je ta boja razlog za brigu ili ona moze i da se klasifikuje u normalnu prebojenost analne regije? Da budem preciznija, bas na ulaznom mestu je prisutna ta malo "drugacija" boja. Mozda sam to imala i pre, nisam sigurna. Hvala

Ana Life (2023-04-08)

 

Poštovana Jovana,

Moguće je da se radi o parcijalnom prolapsu analne sluznice, ali ipak ne bih smeo decidirano da se izjašnjavam pre nego što obavim pregled. 

Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na broj (tel, Viber): + 381 63 322 413 (sestra Nevena). 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h i sredom od 14.00-18.30h.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Milan (2023-04-07)

Zdravo,posle velike nuzde gace su mi mokre na zadnjici,nekad se desi da ima i malo bele sluzi. Imam i problem sa spoljnim hemoroidima koji se povlace unutra ali posle svake velike nuzde ispadnu. Da li je problem sa hemoroidima ili nesto drugo?

Ana Life (2023-04-07)

 

Poštovani Milane, 

Simptomi koje navodite mogu biti izazvani hemoroidima (Vaši su, po opisu, trećeg stepena), ali i mnogim drugim patološkim stanjima.

O detaljima lečenja bih mogao da se izjasnim tek nakon pregleda sa anoskopijom.
Cena ovog pregleda
(cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na broj (tel, Viber): + 381 63 322 413 (sestra Nevena). 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h i sredom od 14.00-18.30h.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Jelena (2023-04-05)

Postovani, pre 10ak dana mi je pojavila sluzava krv na stolici, sledeci dan je imala manje pa nestala, sada mi se opet pojavila..stolice nisu tvrde i nikakve druge simptome i probleme nemam.. sta to moze biti?

Ana Life (2023-04-05)

 

Poštovana Jelena,

Simptomi koje navodite mogu biti uzrokovani širokim dijapazonom poremećaja i oboljenja. Iz tog razloga ne bih se usudio da Vam pružim konkretan odgovor. Naravno, pre svega je neophodno obaviti detaljan razgovor i obaviti pregled.

U bolnici ANALIFE pregledi se zakazuju pozivom na broj (tel, Viber): 

+ 381 63 322 413 (sestra Nevena). 

 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski
Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Vlada (2023-04-04)

Moje poštovanje Probleme sa hemoroidima imam oko 15godina-unutrašnji Radio sam par puta kolonoskopiju i vide se na kako su napisali 6 i 9 sati Sticajem okolnosti radio sam iz drugih razloga sve analize u KC Kragujevac i svi nalazi su dobri Nemam bolove,stolica je formirana ne baš svakodnevna,ali prosto osetim kad kako da kažem zakači hemoroid i posle se oni isprazne Prvo sam koristio i Phlebodiju ali sam uvideo da mi je daleko lakše kad pustim da se oni isprazne - da ih ne sprečavam u tome Koristio sam Factu -sad je nema na tržištu-i koristim Avaricon i Hemor-M,normalno uz higijenu Štose ishrane tiče nika nisam mogao slano,ljuto,jako zaprženo itome slično,od malih nogu Kad procure pustim da se isprazne i vrlo lako ih vratim,sve to hladnom vodom i naravno mast koju koristim Vidim Vaše reklame,ali sam u invalidskoj penziji i moja primanja 50% do godina starosti su 10.300din Šta ja gospodo mogu da uradim kad pijem još neke lekove ,a Flekanid košta 1.800din Došao bih ja na pregled ali KAKO-ČIME,pa vas s toga molim da mi date savet za još neku mast Od ovoga što koristim kad se isprazne miran sam par meseci i tako u krug Odgovara mi šetnja,i normalne aktivnosti,a moja je krivica - mislim da sam mojom nemarnošću njih dobio Radio sam laminat,i kod gazde ili bilo kom objektu umesto pravog toalet papira- može bilo šta- razumete šta hoću reći Ponekad malo svrbe ili peckaju,ali šta biste mi vi savetovali da koristim i još napravim veći razmak u njihovom krvarenju IZUZETAN pozdrav i MOLIM za savet ili je i ovo što radim ispravno UNAPRED ZAHVALAN - ŽELIM VAM SVE NAJBOLJE!!!!!!!!!!!

Ana Life (2023-04-04)

 

Poštovani Vlado,

Jako mi je žao da čujem da ste u nezavidnoj materijalnoj i zdravstvenoj situaciji. Nažalost, ne bi bilo profesionalno sa moje strane da Vam, bez obavljenog pregleda, predložim način lečenja. Iz tog razloga Vam savetujem da svakako obavite pregled na Klinici za hirurgiju KC Kragujevac.

   

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski
Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Dejan (2023-04-03)

Dobar dan, Da li povremeno aktivitani hemoroidi mogu da izazovu smanjeno gvozdje - 7.2 i povecanu sedimentaciju 30 mm/h. Postovanje i hvala unapred.

Ana Life (2023-04-03)

 

Poštovani Dejane,

Poznato je da hemoroidalno krvavljenje, čak i kada je slabijeg intenziteta, ali hronično po pripodi, može dovesti  do smanjenja vrednosti krvne slike (anemije) i smanjenih vrednosti Fe u krvi.

   

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski
Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Milan (2023-04-03)

Poštovani molim vas možete li da mi kažete koji je najefikasniji tretman u lečenju hemoroida.Inače imam problema sa spoljašnjim i unutrašnjim hemoroidima i konstantan je bol i peckanje u analnih regiji.Pa ako možete da mi kažete najefikasniji način da izleči hemoroide.Hvala

Ana Life (2023-04-03)

 

Poštovani Milane,

U bolnici „ANALIFE" se obavljaju sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacija se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail), bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na broj (tel, Viber): + 381 63 322 413 (sestra Nevena). 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h i sredom od 14.00-18.30h, a operacije se izvode utorkom i petkom.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski
Specijalista opšte hirurgije – proktolog

Zorica (2023-04-01)

Postovani Imam unuteasnje i spoljne hemoroide,jedan prilicno velik orožnali, i cesto me pece debelo crevo u predelu prepone. Inace imam gastritis. Od pre neki dan pijem plavix 75 i atoris 20 pa me zanima da li ce ovi lekovi imati negativan efekat na hemoroide i dali mogu da pijem i dalje gastroprazol 20 ? Hvala puno

Ana Life (2023-04-01)

 

Poštovana Zorice,

Ne mogu Vam dati pouzdani savet samo na osnovu Vašeg opisa simptoma. Antikoagulantna terapija (Plavix) može dovesti do, ili pojačati ako već postoji,  hemoroidalno krvavljenje. Upotreba Gastroprazola nema uticaja na hemoroide.  

Pozdrav,
Dr Aleksandar Šepetkovski
Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Nenad (2023-03-31)

Imam problem vec godinama sa hemorodima, Bio sam i kod vas na pregledu prije 4.godine. Rekli ste da je 3.stepen, nekad nemam dugo problema, a nekar usled i mog nemara sa ishranom bude učestalo kao sad. Imao sam prije 10-tak dana malo muke sa pražnjenjem usled tvrde stolice i tako su natekli hemoroidi da mi je iskočio jedan vanjski jako bolan, koji je pukao tokom spavanja nakon nekoliko dana. Sad imam ranicu koja je vidljiva i koja pomalo je krvarila a sad pomalo izlazi sukrvica. Hemoroid je i dalje tvrd i bolan na dodir. Počeo sam danas mazati sa Flogocid kremom i kao malo da je lakše ali sad kao da vidim na ranici nešto žućkasto uz tu sukrvicu, ne znam je li od Flogocid kreme to moglo ili se pojavio možda gnoj ???? Šta mi savjetujete da radim? Hvala!

Ana Life (2023-03-31)

 

Poštovani Nenade,

Period koji je protekao od prethodnog pregleda je dug, tako da je moguće da se na terenu hemoroida III stepena situacija iskomplikovala. Simptomi koje navodite ukazuju na mogućnost postojanja perianalne fistule. Ipak, ne bih smeo da postavljam preciznu  dijagnozu bez pregleda i sticanja uvida u novonastalu situaciju. Zato o detaljima tretmana možemo razgovarati tek nakon pregleda sa anoskopijom.
Cena pregleda
(cena poslata na e-mail)  i zakazuje se pozivom na (tel, Viber): + 381 63 322 413 (sestra Nevena). 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h i sredom od 14.00-18.30h.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Ivan (2023-03-29)

Postovani doktore, Pre nekih 2 meseca osecam pritisak u anusu, pritisak je samo u stojecem polozaju ili kada setam. Kada stojim i opustim telo, tj stomak u normalu, osecaj je kao da se naprezem prilikom praznjenja kao da je cmar napregnut i otvoren a nije, kao da imam neki teret u anusu i kao da imam nesto u njemu. Kada sedim ili lezim tada pritiska nema i sve je normalno. Nemam nikakvih simptoma. Nemam bolova prilikom praznjenja, sluzi, krvi, peckanje, svrab i ostalog, boja stolice je braon, nemam bolove u stomaku, apsolutno nista sem tog pritiska kao da me nesto gura iznutra. Imao sam hemoroide pre 7 godine spoljasnje, mazao sam faktu kremu i prosle je nakon 5-6 dana od tada nisam ih vise imao. Stolica nije retka, redovna je, svaki dan nekad i 2 puta dnevno. Da li je uzrok ovog pritiska unutrasnji hemoroidi ili nesto drugo? Hvala na odgovoru.

Ana Life (2023-03-29)

 

Poštovani Ivane,

Na osnovu Vaših nespecifičnih simptoma, pored pregleda hirurga potreban vam je i pregled urologa. 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Gabi (2023-03-27)

Molim Vas za cenovnik pregleda i svih hiruških intervencija tretmana hemoroida. Hvala.

Ana Life (2023-03-27)

 

Poštovana Gabi,

U bolnici „ANALIFE" se obavljaju sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacija se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail) bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber):
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h; sredom od 14.00-18.30h, a operacije se izvode utorkom i petkom.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Tanja (2023-03-26)

Koliko kosta laserska operacija hemoroida? Hvala

Ana Life (2023-03-26)

 

Poštovana Tanja,

U bolnici „ANALIFE" se obavljaju sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacija se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail) bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda(cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber):
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h; sredom od 14.00-18.30h, a operacije se izvode utorkom i petkom.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

 

Marija (2023-03-24)

Nakon operacije vena laserom i mikroflebekyomijom na jedna noga pojavilo se hematom koji je na mesta tvrd i bas je veliki jedno 30cm .Doktor zareze skalperom i drenira rukama i izvadi stare krvi tako dva puta..Zasto se pojavio hematom ne znam .Omi misle zbog fraksiparina ja i inace sklona sam na krvarenja.Jel moze veliki tamni hemayom da bude opasan po zivot.Jos nosim i bandaze carapu medicinski.Vase mislenje oko hematome

Ana Life (2023-03-24)

 

Poštovana Marija,

Morate da se javite Vasem lekaru radi pregleda i adekvatnog saveta.

 

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Nina (2023-03-23)

Postovani dokotore,Vec tri meseca imam nelagodnost posle mokrenja koja traje,najvecu nelagodnost imam dok sedim.Prvo sam mislila da je urinarna infekciju I uradila sam urinokulturu I pronasli su E.coli I Streptococus agalactiae posle sam pila antibiotik 2 nedelje i opet posle sam imala simptome.Sledece sam otisla kog ginekologa gde sam uradila PAPa test,na hlamidiju,gonoreju I vaginalni bris I sve je bilo negativno.Posle sam opet uradila urinokulturu I sve je bilo negativno a ja I dalje imam simptome.opet za te simptome da malo pojasnim imam osecaj posle mokrenja kao da mi je nesto ostalo,jako nelagodan osecaj,sad ne znam da li moze biti nerv,

Ana Life (2023-03-23)

 

Poštovana Nina,

Na zalost, sve sto bi smo Vam rekli i postavili dijagnozu bez pregleda i uvida u dosadasnju dijagnostiku bilo bi neozbiljno sa nase strane . 

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Zoran (2023-03-23)

Poštovanje. Patim se sa hemoroidima, evo već neka godina, zbog mog radnog mesta i konstantnog sedenja u stolici. Nekada krvare, pa to prestane, nisam nikada imao neke posebne bolove, ili neke probleme sa stolicom, od kada ih redovno mažem. Ispadaju, žuljaju i uglavnom su neprijatni, ali ne bolni. Trenutno ne krvare. Nisam se odlučivao na operaciju, iz iracionalnog straha. I dalje imam tu prepreku, ali sam rešio da napravim prvi korak sa ovim pisanjem. Prvo pitanje je naravno, može li se operacija izvesti u uspavanom stanju, ili dovoljno sediranom, tako da taj strah rešim pre samog čina operacije? (preznojavam se samo dok vam pišem ovo, dakle, ne šalim se ni najmanje) Da li je moguće odraditi kod vas i pregled i operaciju odjednom, da ne dolazim više puta obzirom da ne živim u blizini Beograda, čime bih sprečio sebe da nakon pregleda odustanem od operacije, ili to ne može nikako funkcionisati tako? Takođe, ako bih mogao dobiti cenu kompletnog tretmana koji bi mi bio potreban u vezi eventualnog pregleda i laserske operacije hemoroida? Unapred zahvalan.

Ana Life (2023-03-23)

 

Poštovani Zorane,

U bolnici „ANALIFE" se obavljaju sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacija se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail), bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail)i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber):
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

Ponekad (ali ne i uvek) je moguće organizovati prvi pregled i operativno lečenje u toku istog dolaska u Beograd.  

Za takvu vrstu "specijalnog" aranžmana i detalje specifične pripreme, molim Vas da se obratite direktno sestra-Neveni na:
+ 381 63 322 413 (tel., Viber). 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h; sredom od 14.00-18.30h, a operacije se izvode utorkom i petkom.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

LJUBICA (2023-03-22)

Postovani U poslednjih 15 dana na izlazu iz anusa sam opipala kvrzicu, kao kuglicu mekanu, blago pokretnu, Ne krvari.,ne svrbi i nema boli. Mozete li pomoci savetom.

Ana Life (2023-03-22)

 

Poštovana Ljubice,

Najverovatnije se radi o maloj perianalnoj trombozi. Ipak, ne bih smeo da Vam garantujem da se zaista radi o tome, pošto nisam obavio pregled.  

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Jovan (2023-03-22)

Postovani, Pre dva meseca su mi se pojavili hemoridi prilikom stoli ce koji se nakon pranja ne mogu ponovo napipati. Pre dva dana sam imao stolicu i nakon toga hemorid je ostao napolju i osecam veliku neprijatnost.

Ana Life (2023-03-22)

 

Poštovani Dragane,

Hemoroidi koji se nadju van analnog kanala ubrajaju se u III gradus i on se u najvećem broju slučajeva tretira intervencijom.

U bolnici „ANALIFE" se obavljaju sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacija se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail), bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda iznosi (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber):
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h; sredom od 14.00-18.30h, a operacije se izvode utorkom i petkom.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Mladen (2023-03-18)

Dobar dan, Pre jedno tri meseca, konstatovani su mi unutrasnji hemoroidi i fissura ani. Fisura je u velikoj meri zarasla, uz pomoc masti i krema. Hemoroidi su mi pre jedno dve nedelje pukli, ili samo jedan. Dva puta sam isao na IRC terapiju. Pa da li mozete da mi pojasnite malo sire o toj terapiji, i koja je njena uloga. I dalje osecam peckanje tokom stolice. Kako da se resim toga? Lekar mi je propisao Laktukozu, i rekao da slobodno smem sve da konzumiram kao i pre. Ali ja i dalje imam strah od hrane. Vas odgovor bi mi puno pomoga, hvala Vam unapred.

Ana Life (2023-03-18)

 

Poštovani Mladene,

Koliko mogu da zaključim, Vama je propisana Laktuloza da bi ste se olakšano praznili. Ipak, simptomi koje navodite navode na zaključak da fisura nije u potpunosti zarasla. Ipak, ne bih se usudio da postavljam dijagnozu ovim putem, pošto nisam obavio pregled.

IRC je ambulantna procedura za zaustavljanje krvavljenja iz hemoroida. 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Ana (2023-03-18)

Postovani, Prosle godine sam imala klasicnu operaciju unutrasnjih hemoroida. Odstranjena su tri velika hemoroida koji su obilno krvarili. Od pre tri meseca imam suzenu stolicu, kao olovka. Uz to, imam i gasove u stomaku. Molim za misljenje.

Ana Life (2023-03-18)

 

Poštovana Ana,

Postoji mogućnost da se nakon operacije hemoroida, usled izrazite ožiljne reakcije tkiva, stvori suženje, tj stenoza analnog kanala. U zavisnosti od stepena suženja, ono se tretira konzervativno, a u upornim slučajevima i operativno.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Karlo (2023-03-18)

Lijep pozdrav.Imam izraslinu na anusu koju mogu na pipati .Ne boli na dodir.Malo iznad izrasline ima kuglica.Išao sam kod protologa u Sisku i rekao je da je to hemroid 1 i poslje stolice da perem anus mlakom vodom.Mene taj anus kraj te izrasline svrbi par minuta i onda prestane.Svrbi po noči kad spavam i nekad probode ko igla.Kad hladnom vodom operem više ne svrbi.Imam vjetrove.Mažem prije spavanja Anus sa masti za jelo,svinjskom masti,a mazao sam prije sa poznatom vrhunskom pavlovićevom masti kojom je i moj tata mazao hemroide. Da li to treba operirati odstraniti da li je to hemroid ili nešto drugo i dali da mažem opet sa Pavlovićevom masti koja mi je odlično djelovala,pomogla

Ana Life (2023-03-18)

 

Poštovani Karlo,

Ne bi bilo profesionalno da Vam postavlm dijagnozu, a da nisam izvršio pregled. Iz tog razloga je najuputnije da se obratite hirurgu koji Vas je već pregledao. 

Načelno govoreći, slobodno upotrebljavajte preparat koji Vam je već pomogao. (Pavlovićeva mast). 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Mirjana (2023-03-17)

Poštovani ,imala sam jaku glavobolju sa trnjenjem desne strane tela.Radjen mi je magnet glave.Mali venski angiom precentralno levo sa drenažom u sebependimalne vene.Inace imam problema sa vratnim delom kicme,cekam snimanje magnetom.Kad hodam imam jake bolove u vratu i glavi.Ono što me zanima je dali treba da me brine ovaj angiom.Pored angioma je opisana i jedna lezija u levoj strani.Hvala vam unapred.Imam 41 god

Ana Life (2023-03-17)

 

Poštovana Mirjana,

Predpostavljamo da Vam je neurolog koji je pogledao nalaz magneta dao i savet sta dalje. 

Mi ne radimo neurologiju

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Slobodan (2023-03-14)

Postovani doktore, sedma godina kako imam obilno krvarenje iz rektuma i niko mi ne nalazi resenje, nema terapije koju nisam probao a vezano za hemoroide u sta se sumnja, juce sam bio i na Zvezdari sa uputom i izvestajem lokalnog lekara gde je predlozeno operativno lecenje ali me na Zvezdari nije pogledao ni 2 minuta niti je procitao izvestaje ostalih lekara a imam ih od 2016 - te godine, ja nemam novca za operaciju ali da li imamo neko resenje, neku drzavnu ustanovu koja laserski.i bezbolno resava problem, 7 godina me vrte ukrug, 7 god. ista terapija koja ne pije vodu uopste, kad namazem mast ja imam strasno pecenje i bolove oko rektuma, molio bih Vas za Vase misljenje i eventualo mi predlozite doktora ako Vi vec ne radite u drzavnim bolnicama jer stvarno nemam novca za privatnu kliniku a bolovi i krvarenja nakon defektacije ne prestaju i to veoma obilna kako kada odvrnute cesmu, molim Vas za pomoc jer se jednostavno vise nemam kome obratiti a u ogromnim sam mukama.

Ana Life (2023-03-14)

 

Poštovani Slobodane, 

Koliko sam upoznat, LHP, tj. laserska operacija hemoroida se za sada ne vrši u ustanovama koje pripadaju mreži RFZZO (državne ustanove). 

Moja preporuka bi bila da se obratite lekaru opšte prakse i zatražite uput za proktološku ambulantu Prve hirurške klinike KCS radi procene Vašeg trenutnog stanja. Na III i IV odeljenju Prve hirurške klinike se veoma uspešno i profesionalno obavljaju sve proktološke intervencije.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Siniša (2023-03-10)

Postovani pre 11 dana sam radio THD operaciju kao i fisuru..danas sam malo prosetao,poneo neke stvari tipa 5kg iz radnje i kad sam se tusirao opet kao da mali ostar hemoroid ispada? U klinici kazu to je normalno..Da li je to moguce?

Ana Life (2023-03-10)

 

Poštovani Siniša, 

Ne bih se usudio da procenjujem Vaše trenutno stanje, pošto nisam bio uključen u Vaše lečenje. Ono što je najbitnije, nisam upoznat ni sa objektivnim preoperativnim nalazom, kao ni sa obimom i ostalim karakteristikama izvršene intervencije. Iz tog razloga je najbolje da se obratite ordinirajućem hirurgu. U slučaju da ne dobijete zadovoljavajući odgovor, stojim Vam na raspolaganju da izvršimo pregled i procenu stanja. 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Amela (2023-03-07)

Postovanje doktore imala sam operaciju ligasure i nakon toga vrsim nuzdu pet puta pomalo da li to tako treba biti dok ne prodje odredjen period nakon operacije ? Imala sam sa tim problem i ranije mislila sam da je zbog hemorida sad nisam sigurna

Ana Life (2023-03-07)

 

Poštovana Amela,

Problemi koje navodite verovatno nisu posledica iuvršene operacije, pogotovu zato što su postojali i pre intervencije.  

Ipak, ne bih se usudio da Vam pružim detaljnija obrazloženja, pošto nisam izvršio pregled. 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Mladenb (2023-03-03)

Molim za informaciju koja je cena pregleda sa anoskopijom?

Ana Life (2023-03-03)

 

Poštovani,

 

Pregled hemoroida radi dr Aleksandar Šepetkovski. Pregled se sastoji iz: specijalističkog pregleda sa anoskopijom i rektalnim tušeom. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i pregled se zakazuje  pozivom na jedan od brojeva telefona:
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

 

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Gordana (2023-02-27)

Da li radite laserski tretman fisura? Imam fisuru i hemoroide pa me zanima da li mogu laserskom operacijom odjednom da se rese oba problema.

Ana Life (2023-02-27)

 

Poštovana Gordana,

U bolnici „ANALIFE" se obavljaju sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Takodje, radimo i laserske operacije analnih fisura, fistula, sinusa...

Cena operacija se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail), bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika. Kada se  radi istovremeno sa operacijom hemoroida (što je veoma često indikovano), onda se operacija analne fisure NE NAPLAĆUJE.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber): + 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Valentina (2023-02-26)

Postovani vec 20ak dana imam dijareju,retku stolicu na to mi su se sada pojavili 2 grozda na analnom otvoru veoma cu bolna ne mogu cak ni da stojim a da ne pricam o velikoj nuzdi a bas je cesta,taman mi malo utihne i moram u wc. Odakle da krenem s pregledima? Pozdrav

Ana Life (2023-02-26)

 

Poštovana Valentina,

Dugotrajna dijareja upućuje na pregled infektologa i gastroenterologa.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Vladimir (2023-02-25)

Poštovani dr. Šepetkovski, U zadnje vreme mucim veliki problem sa bolovima nakon defekacije, koja nakon toga traje i po 7,8h, s tim sto vec imam ustanovljene hemoroide 2. Stepena. Takodje sam mucio u skorije vreme muku i sa Heliko Bakterijom. Planiram u toku nedelje da Vam se javim radi pregleda. Imam par pitanja. Da li se pregled obavlja sa kakvom vrstom anestetika, zbog kolicine bola? Da li imate preporuku za neki lek za bol dok ne zakazem pregled, a da ne narusavaju stanje želuca, zbog same problematike oko heliko bakterije?Da li je neophodno prilikom poziva naglasiti da li je potrebna anoskopija ili ne? Koja je cena pregleda?

Ana Life (2023-02-25)

 

Poštovani Dragane,

Simptomi koje navodite navode na mogućnost postojanja analne fisure.

Lečenje analne fisure se uvek započinje konzervativnim tretmanom, kremama, mastima, čepićima i sl. Za ublažavanje bolova najefikasniji (i ne utiče na želudac) je anestetik u gelu (npr Lydocain chlorid  5% ili jači). Kada konzervativni tretman ne dovede do željenog rezultata, može se pristupiti operativnom rešavanju problema.

Operacije su veoma efikasno rešenje, recidivi se po pravilu ne javljaju, osim u ekstremnim slučajevima.

Cena  operacije analne fisure(cena poslata na e-mail) 

Napomena: Kada se  radi istovremeno sa operacijom hemoroida (što je veoma često indikovano), onda se operacija analne fisure NE NAPLAĆUJE.

Da bi smo ustanovili koja vrsta lečenja ili intervencije je indikovana u Vašem slučaju moramo pre svega obaviti pregled. U slučajevima kada postoji izrazita bolna osetljivost regije (npr. kod akutnih ili akutizovanih fisura), pregled se obavlja uz pomoć veoma efikasnog topičkog anestetičkog gela.

Cena specijalističkog pregleda sa anoskopijom (cena poslata na e-mail) i možete ga zakazati pozivom na jedan od naših brojeva telefona: 

+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Marko (2023-02-22)

Pozdrav, imam problema sa obilnim krvarenjem hemoroida, kako resiti? Hvala

Ana Life (2023-02-22)

 

Poštovani Marko, 

Lečenje hemoroidalnog krvavljenja se u najvećem broju slučajeva započinje konzervativnom terapijom.
Kada konzervativna terapija ne dovede do prestanka krvavljenja,  pristupa se nekoj od vrsta operativnog lečenja. 

O detaljima lečenja ili eventualne operacije možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda(cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber):
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Danijela (2023-02-21)

Postovanje, imam pitanje u vezi pregleda kod proktologa. Da li pregled moze da se radi ako zena ima ciklus.

Ana Life (2023-02-21)

 

Poštovana Danijela,

Proktološki pregled se nesmetano obavlja i u vreme menstrualnog krvavljenja.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Luka (2023-02-20)

Pozdrav,interesuje me da li mogu hemorodi biti povezani sa psorijazom,odnosno da li je moguce da je neki problem u organizmu da dovede do hemorida i psorijaze?Hvala

Ana Life (2023-02-20)

 

Poštovani Luka,

Psorijaza i problemi vezani za hemoroide se MOGU javiti simultano, ali ne postoji povezanost ova dva oboljenja, tj. psorijaza ne dovodi do hemoroidalne bolesti, niti obrnuto. Takodje, nije mi poznat ni poremećaj opšteg  stanja organizma koji dovodi do pojave ova dva problema.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Milos (2023-02-19)

Postovani, lekar mi je prepisao Detralex mesec dana usled hemoroida II stepena. Nakon 2 nedelje koriscenja poceo sam da krvarim svaki drugi dan prilikom praznjenja. Da li je moguce da je od leka? Ili je samo sticaj okolnosti sto cesce krvarim od kako uzimam ovaj lek. Hvala Vam

Ana Life (2023-02-19)

 

Poštovani Miloše, 

Lek Detralex služi, a u tome je i veoma efikasan, da UMANJI ili ZAUSTAVI hemoroidalno krvavljenje. Obično se kombinuje sa nekom od topičkih preparata (čepići, masti, kreme). Medjutim, u nekim slučajevima on ne dovodi do željenog terapijskog efekta. Takodje, krvavljenje koje navodite može, ali i ne mora  biti iz hemoroida.    

Na kraju, ne bih se usudio da Vam savetujem dalji tretman, pošto nisam obavio pregled. 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Ena (2023-02-17)

Pozz..ako moze jedno pitanje..ovako imam neku nelagodu u anusu koda nesto ima bez ikakvih drugih simtoma smo to ...stolica redovna nema nikakvog krvarenja samo ta nelagoda i to nekada osjecam a nekada sta bi to moglo biti

Ana Life (2023-02-17)

 

Poštovana Ena,

Simptomi koje navodite su veoma uopšteni i nekarakteristični. O čemu se zapravo radi, kao i o eventualnom tretmanu / lečenju, bih mogao da se izjasnim tek nakon pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber):
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Ivan (2023-02-16)

Imam pitanje,buni me sta je ovo? Imam spoljne suljeve vec desetak godina i desavala su mi se pucanja godisnje pa da kazem dvaput triput po dan dva e sada je bilo drugacije. Imao sam pucanje,krvarenje oko 6 dana i kada je prestalo krvarenje posle je usledio šok. Poceo sam da osecam bol kada sedim jedan dan dva dana i primetim oticanke od anusa do testisa linijom i iz dana u dan je sve veca,evo sada vec nemogu ni da spavam od bola koji imam a otok je sve veci i sve bolniji. Hvala

Ana Life (2023-02-16)

 

Poštovani Ivane,

Simptomi koje navodite ne moraju biti uzrokovani hemoroidima. Moguće je da se radi o perianalnom apscesu, hidroadenitisu, perianalnoj trombozi itd.

 O čemu se zapravo radi kao i o detaljima eventualnog lečenja možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber):
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h; i sredom od 14.00-18.30h.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Goran (2023-02-14)

Postovani. Znaci nikad prije nisam imao problema,zadnjih mjesec dana imam problem prilikom praznjenja crijeva ,na samom analnom otvoru me boli,kad brisem isto me prilikom brisanja boli,kao neka kvrzica. Nema tragova krvi (bilo je malo prije cca 1 mjesec) ,sad nemam tih problema. Medutim zna me peckati,i kupio sam neku mast i kad mazem i probam prstom uci u analni otvor boli mi i kao da osjeti malu malu kvrzicu. Molim vas za savijet

Ana Life (2023-02-14)

 

Poštovani Gorane,

Simptomi koje navodite podudaraju se sa simptomima koje izaziva analna fisura sa hipertrofičnom papilom i/ili "stražarećim naborom.

 

Lečenje analne fisure se uvek započinje konzervativnim tretmanom, kremama, mastima, čepićima i sl. Kada konzervativni tretman ne dovede do željenog rezultata, može se pristupiti operativnom rešavanju problema.

Operacije su veoma efikasno rešenje, recidivi se po pravilu ne javljaju, osim u ekstremnim slučajevima.

Da bi smo ustanovili koja vrsta lečenja je indikovana u Vašem slučaju moramo pre svega obaviti pregled. U slučajevima kada postoji izrazita bolna osetljivost regije (npr. kod akutnih ili akutizovanih fisura), pregled se obavlja uz pomoć veoma efikasnog topičkog anestetičkog gela.

Cena specijalističkog pregleda sa anoskopijom(cena poslata na e-mail) i možete ga zakazati pozivom na jedan od naših brojeva telefona: 

+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

NikolaŠ (2023-01-29)

Poštovanje, u poslednjih nekoliko godina više od pet sigurno primetio sam sa spoljašne strane analnog otvora nekoliko malih čvorića, međutim nikada mi nisu predstavljali problem ni u jednom smislu, dešava se nekad posle tvrde(teške), stolice da budu čvršći na dodir, takođe se dešava i neki blaži oblik krvarenja međutim korigovanjem ishrane nestane u proseku od par dana, posle nekog vremena se opuste i bude sve kao i pre, takođe me interesuje da li grublje korišćenje običnog toalet papira posle vršenja nužde može vremenom da ostavi posledice? Zanima me vaše mišljenje o ovome, Hvala.

Ana Life (2023-01-29)

 

Poštovani Nikola,

Otežano pražnjenje i stolica tvrdje konzistencije, kao i upotreba toalet papira su faktori koji veoma često dovode do problema koje navodite. 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Ranko (2023-01-28)

Pozdrav skidao Sam kondilome posle toga su mi rekli da imam hemoroide,na vajskoj strani anusa imam kvrzicu koja nije bolna samo nabubri prilikom tusiranja I hladnoce,mazao Sam svakakvim mastima nista,unutrasnja strana mi je svetla crvena sluznica na par mesta

Ana Life (2023-01-28)

 

Poštovani Ranko,

O optimalnom rešenju za Vas problem  možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom.
Cena ovog pregleda
(cena poslata na e-mail) na jedan od brojeva telefona: + 381 63 322 413 (sestra Nevena),  + 381 11 319 68 09 (pult). 
Oko organizacije i prvog pregleda najbolje je da se sve dogovorite sa sestra Nevenom.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Vera (2023-01-21)

Dobar dan, imam analnu fisuru oko 2 meseca i uz svu primenjenu terapiju ne prolazi.Zanima me kakva je to intervencija laserska fisurektomija?

Ana Life (2023-01-21)

 

Poštovana Vera,

Lečenje analne fisure se uvek započinje konzervativnim tretmanom, kremama, mastima, čepićima i sl. Kada konzervativni tretman ne dovede do željenog rezultata, može se pristupiti operativnom rešavanju problema.

Operacije su veoma efikasno rešenje, recidivi se po pravilu ne javljaju, osim u ekstremnim slučajevima.

Cena  operacije analne fisure (cena poslata na e-mail)
Da bi smo ustanovili koja vrsta intervencije je indikovana u Vašem slučaju moramo pre svega obaviti pregled. U slučajevima kada postoji izrazita bolna osetljivost regije (npr. kod akutnih ili akutizovanih fisura), pregled se obavlja uz pomoć veoma efikasnog topičkog anestetičkog gela.

Cena specijalističkog pregleda sa anoskopijom (cena poslata na e-mail)i možete ga zakazati pozivom na broj telefona: 

+ 381 63 322 413 (sestra Nevena). 

  

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Maja (2023-01-21)

Poštovani,pred 10-ak god.na analnom otvoru pojqvio mi se kao neki repić s lijeve strane,ne izbočinq već pomični repić koji je stalno prisutan.Ne smeta mi za probavu,niti imam ikakve druge smetnje,ali prisutan je.Ne znam da bi bio hemeroid posto je ovo oblik repića i ne krvari, a možda i je...Sve te godine je tu i nepromijenjen.O čemu bi bila riječ? I kako si pomoći?

Ana Life (2023-01-21)

 

Poštovana Majo,

Po Vašem opisu najverovatnije se radi o perianalnom kožnom naboru ("skin tag"). Ipak, definitivno bih mogao da se izjasnim  tek nakon  pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda  (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na broj (tel, Viber): + 381 63 322 413 (sestra Nevena). 

 

 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

NekoNeko (2023-01-21)

Postovani. Jel mogu da cujem Vase misljenje posto sam bas plasljive prirode prije otprilike 4 godine primjetio sam kao plavicastu izraslinu na samom analnom otvoru nekad se se povuce unutra a nekad je vani i vidi se na dodir je mekano i bezbolno nemam nikakve nelagode osim bas cestih vjetrova. Da li je to nesto opasno i imam li razloga za brigu? Lp i unapred hvala na utrosenom vremenu .

Ana Life (2023-01-21)

 

Poštovani Melvine,

Po Vašem opisu najverovatnije se radi o uvećanom hemoroidalnom čvoru. Ipak, definitivno bih mogao da se izjasnim  tek nakon  pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na broj (tel, Viber): + 381 63 322 413 (sestra Nevena). 

 

 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Katarina (2023-01-16)

Izvnjavam se na nastavku,ali mali update na moje pitanje,takodje kad sam malo bolje pogledala primecujem i rupicu iznad analnog otvora u pravcu ka trticnoj kosti pa taj iscedak mozda potice i odatle,ne znam.. jos jednom hvala..

Ana Life (2023-01-16)

 

Poštovana Katarina,

Simptomi i znaci koje navodite govore u prilog postojanju analne fisure sa razvojem perianalne fistule. 

Ipak, definitivno mišljenje bih mogao da Vam dam tek nakon  pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda(cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber): + 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski
Specijalista opšte hirurgije – proktolog

Katarina (2023-01-16)

Postovanje,zelela bih da pitam na sta bi ste prvo posumnjali,simtomi su jako cest bol u predelu analnog otvora,krvarenje povremeno nakon defektacije(jarko crvena,mozda malo tamnija krv),svrab,peckanje i nekakvo curenje,meni po nekad lici kao na gnoj,trag ostaje na vesu i rekla bih da potice iz neke promene na samom analnom otvoru,da ne kazem izrasline koja izgleda kao neki visuljak,repic,spolja je i jako vidljivo.. Prilikom pregleda gastro pre par godina receno mi je da imam hemoroide i tu se prica zavrsila,ali me jako brine taj visuljak i to curenje.Jasno mi je naravno da bez pregleda ne mozemo postaviti dijagnozu,ali da bar malo umirim ogromnu brigu oko tog problema,da bar imam predstavu sta bi moglo biti.. Takodje me zanima kakva vrsta pripreme ili analiza je potrebna pre pregleda i okviran cenovnik. Hvala najlepse u napred..

Ana Life (2023-01-16)

 

Poštovana Katarina,

Simptomi i znaci koje navodite govore u prilog postojanju analne fisure sa razvojem perianalne fistule. 

Ipak, definitivno mišljenje bih mogao da Vam dam tek nakon  pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber): + 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

 

 

 

Pozdrav,
Dr Aleksandar Šepetkovski
Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Sla?ana (2023-01-13)

Poštovani, Javljam se iz Banja Luke zanima me cijena operacije hemeroida 4 stepen i koliko treba vremena za oporavak nakon operacije. Srdačan pozdrav Slađana

Ana Life (2023-01-13)

 

Poštovana Sladjana,

U bolnici „ANALIFE" se obavljaju sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacija se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail), bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda(cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber): + 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

 

Pozdrav,
Dr Aleksandar Šepetkovski
Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Belmo (2023-01-13)

Poštovani Imam problema sa hemroidima dugi niz godina skupio sam dosta mišljenja i dokumentacije nažalost niko mi nije tačno utvrdio stanje prije par dana su mi rekli da mi hemroidi ne prave ni 10 % koliko ima problema sa crijevima i da zbog stanja crijeva ne mogu napravit jasnu sliku te su me uputili vama da uradim manometriju analnog kanala i C2 analnog kanala Dijagnozu su zadnju napisali NH1 3/4 prolapsus recti

Ana Life (2023-01-13)

 

Poštovani Belmo,

U bolnici „ANALIFE" se obavljaju sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacija se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail), bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda(cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber):
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

 

 

Pozdrav,
Dr Aleksandar Šepetkovski
Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Igor (2023-01-12)

Postovani Doktore, Imam problema sa hemoroidima koji su se ranije veoma retko pojavljivali. Sa dan/dva higijene bi se povlacili, odnosno, moze biti da i nisu, ali su svakako bili asimptomatski sa prolaznom manjom neugodnoscu. Medjutim sada je odjednom daleko gore. Vec 4 meseca je dijagnoza ista: "Venac unutrasnjih hemoroida II-III stadijuma tromboziranih i blago edematoznih". Terapija je konzervativna i ne daje rezultate. Posto ne mogu da se pomirim sa ovim a nisam iz Beograda zanima me da li se moze doci kod Vas na pregled i kompletan tretman (LHP/THD i/ili neka druga metoda) u skladu są Vasim nalazom i preporukama za najefikasniji pristup. Bio bih Vam zahvalan za kontakte i okvirne informacije o cenama. Takodje me zanima da li se dodatne informacije mogu razmeni usmenim ili pismenim putem pre eventualnog dolaska i kako? Srdacan Pozdrav!

Ana Life (2023-01-12)

 

Poštovani Igore,

U bolnici „ANALIFE" se obavljaju sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacija se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail), bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber):
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

 

Ponekad (ali ne i uvek) je moguće organizovati prvi pregled i operativno lečenje u toku istog dolaska u Beograd.  

Za takvu vrstu "specijalnog" aranžmana i detalje specifične pripreme, molim Vas da se obratite direktno sestra-Neveni na: + 381 63 322 413 (tel., Viber). 

 

Pozdrav,
Dr Aleksandar Šepetkovski
Specijalista opšte hirurgije – proktolog

Marko (2023-01-08)

Postovani, nakon operacije hemoroida pokavio mi se visak koze tj kozni nabori. Kojom procedurom bi se oni mogli ukloniti? Koliko je to bolno jer ne bih ponovo da prolazim kroz isto?

Ana Life (2023-01-08)

 

Poštovani Marko,

O detaljima eventualne operacije možemo razgovarati tek nakon pregleda. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber): + 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 


 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Aleksandra (2023-01-07)

Imam redovnu stolicu..Juce dva puta..Sinoc sam stavila vaginalete zbig glivica koje imam od providon joda...I od sinoc osrcam u anusu kao neku blokadu nzm to da opisem..Bol kad se brisem.I nrdto kao da napipam.Kad obrisem ima bol ovako nema..Plasim se da nije nesto ozbiljne nista nije bilo do sinic

Ana Life (2023-01-07)

 

Poštovana Aleksandra,

Najverovatnije se radi o običnoj iritaciji. Simptomi koje navodite ne ukazuju na ozbiljna oboljenja. Ipak, ne mogu sa sigurnošću da tvrdim koje je vrste problem i kako ga tretirati, pošto nisam obavio pregled. 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

Georgi (2023-01-07)

Zdravo doktore imam 4 -ti stadium nadvoresne hemoroide .pre nekoliko godina radio sam podvezivanje dva od njih ali ostala su ispala .molimvas orientacono da mi posalete cenu za operacija vasom metodom .Ja sam iz Makedonije i dali bi to bilo problem Hvala i puno pozdrava

Ana Life (2023-01-07)

 

Poštovani Georgi,

Nije nikakav problem što ste iz Makedonije, odakle nam inače dolazi veliki broj pacijenata. Za sve pacijente, bez obzira odakle su, važe isti uslovi kao i za državljane Srbije.

U bolnici „ANALIFE" se obavljaju sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacija se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail), bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda(cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber):
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

 

Ponekad (ali ne i uvek) je moguće organizovati prvi pregled i operativno lečenje u toku istog dolaska u Beograd.  

Za takvu vrstu "specijalnog" aranžmana i detalje specifične pripreme, molim Vas da se obratite direktno sestra-Neveni na: + 381 63 322 413 (tel., Viber). 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Aleksandar (2023-01-04)

Postovani cesto napipam krv u anusu i bez stolice sveza mala krv obicno boli,osecam peckanje oko anusa i napipam kao neke ranice ili zuljeve ,nekad se javi i svrab ,imam bol u donjoj desnoj strani ledja kada se izvijem u stranu ,i takodje su tu gasovi i nadutost

Ana Life (2023-01-04)

 

Poštovani Aleksandre, 

Simptomatologija koju navodite je kompleksna. Preporučio bih Vam pregled gastroenterologa, potom eventualno hirurga, kao i pregled neurologa / neurohirurga.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Aleksandar (2022-12-28)

Imam nelagodu dok hodam kao da imam nesto u anusu, a pre dve god mi doktori rekli da imam anal fisure. Sta to moze biti?

Ana Life (2022-12-28)

 

Poštovani Aleksandre,

Nažalost, ne mogu komentarisati nalaze drugih kolega. Takodje, ne bih mogao da se izjasnim o Vašim tegobama pošto nisam obavio pregled. 

Nije tipično, ali analna fisura se može prezentovati kao osećaj stranog tela u anusu.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Vladimir (2022-12-26)

Postovanje, da li unutrašnji hemoroidi kada su naduti mogu iritirati prostatu (Vrsiti fizički pritisak na prostatu posto su bukvalno u blizini i delimih samo zid debelog creva. Molim za odgovor na email

Ana Life (2022-12-26)

 

Poštovani Vladimire, 

Zbog zajedničkog nervnog pleksusa, proktološki problemi mogu uzrokovati simptomatologiju od strane urinarnog trakta (u koji spada i prostata), a i obrnuto. Medjutim, sama "nadutost unutrašnjih hemoroida", kako kažete, ne može dovesti do iritacije prostate, bez obzira na njihovu fizičku blizinu. 

Vaši simptomi navode da Vam je potreban pregled urologa, kao i eventualno proktologa.  

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Marsi (2022-12-26)

Poštovanje, imam vec dugo hemeroide, nekad davno sam ih uklanjala hirurški pa su se vratili- vanjski su uglavnom - mala kvržica izvani koja se upali samo ako jedem "pogrešnu" hranu i svrab oko anusa. Ne stvaraju mi probleme jer ih reguliram prehranom, ali planiram uci u trudnocu pocetkom godine, a znam da je u trudnoci neizbezna komplikacija oko hemeroida zbog pritiska ploda na creva. Da li preporucujete THD tretman i jel moguce da se u trudnoci svejedno vrate hemeroidi i nakon operacije? Koliko košta THD tretman kod Vas? Hvala

Ana Life (2022-12-26)

 

Poštovana Marsi,

Trudnoća jeste rizičan period za pojavu problema vezanih za hemoroide, ali nije pravilo da se problemi moraju javiti.

Inače, u bolnici „ANALIFE" se obavljaju sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacija se kreće u rasponu  (cena poslata na e-mail) bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber):
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h; sredom od 14.00-18.30h, a operacije se izvode utorkom i petkom.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

ALEKSANDAR (2022-12-25)

Dobar dan.Uz duzno postovanje primecujem svetlo crvenu krv u stolici,iskreno,vec duze vreme,a nemoguce je sada otici kod lekara,nemam bolove nikakve kada imam veliku stolicu,metabolizam mi je brz,dva puta dnevno je upraznjavam.Ali krv postoji skoro uvek,da li je mala kolicina ili veca tu je.Kazem vam,svetlo crvene boje je.Inace imao sam spoljasne hemoroide,treniram sa tegovima,sada ih nema.Takodje da napomenem gasove koje imam bas redovno..i nekako kao da mi se uvek ide u toalet.Bas sada planiram uzeti Pilex tablete,da probam,jer nikad nisam lecio to.Iman 34 godina.Hvala najlepse.Nadam se da cete mi pojasniti kako da zalecim bez doktora narednih 4 meseca jer sam van Srbije.Hvala jos jednom.

Ana Life (2022-12-25)

 

Poštovani Aleksandre,

Nažalost, simptomi koje navodite mogu biti uzrokovani različitim uzrocima. Najčešće su u pitanju hemoroidi, ali postoje i mnoga druga stanja koja dovode do krvavljenja, gasova, stalnih nagona na stolicu i sl. Iz tog razologa je NEOPHODNO da se obavi pregled.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Ivan (2022-12-23)

Postovani interesuje me da li upala slepog creva moze da traje2 ili 3 meseca?

Ana Life (2022-12-23)

 

Poštovani Ivane,

 

 Molim Vas javite se opštem hirurgu radi pregleda.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

aleksandar (2022-12-23)

Poštovani, koja je cena operacije hemoroida THD metodom i šta ulazi u cenu.

Ana Life (2022-12-23)

 

Poštovani Aleksandre,

U bolnici „ANALIFE" se obavljaju sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacija se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail), bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber):
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h; sredom od 14.00-18.30h, a operacije se izvode utorkom i petkom.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Coa (2022-12-23)

Postovani ,imam osecaj nelagodnosti u anusu ,svrab ,peckanje ,vlaznost ,i ima malo svetlo crvene krvi na tolet papiru ,pogotovo krene da svrbi posle brisanja papirom i imam osecaj iritacije

Ana Life (2022-12-23)

 

Poštovani Coa, 

Simptomi koje navodite ukazuju da se najverovatnije radi o iritaciji perianalnog predela, koja se često dešava zbog neadekvatnog higijenskog tretmana regije, tj. upotrebe toalet papira, vlažnih maramica i sl. Idealan (a praktično i jedini zdrav) način održavanja higijene perianalnog predela je tuširanje, tj. pranje nakon obavljenog pražnjenja. Kada već dodje do problema, kao što ste naveli, potrebno je i aplikovati odredjene kreme za smirenje iritacije.

Ove savete, naravno, možete uzeti u obzir samo uslovno, obzirom da nisam obavio pregled.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Sasa (2022-12-21)

Poštovani, Koliko vremena je potrebno posle laserske operacije hemoroida da oni potpuno nestanu?

Ana Life (2022-12-21)

 

Poštovani Saša,

Laserska operacija hemoroida ne dovodi do "potpunog nestanka" hemoroida, ali za 7-10 dana nakon intervencije se očekuje da se potpuno povuku simptomi koje hemoroidi izazivaju.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Stefan (2022-12-20)

Poštovani, zanimaju me cene usluge laserskog uklanjanja odnosno onog kojeg vi budete preporučili da je potreban. Ako bih mogao da dobijem na email pa da posle zakažem teemin pregleda.

Ana Life (2022-12-20)

 

Poštovani Stefane,

U bolnici „ANALIFE" se obavljaju sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacija se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail), bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber):
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h; sredom od 14.00-18.30h, a operacije se izvode utorkom i petkom.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Aljosa (2022-12-19)

Poštovani, imam hemoroide nekoliko godina ali nikad nisam imao neke posebno velike probleme, čak ni krvarenje. S vremena na vrijeme budu bolni i uvećani ali uz redukciju ishrane i Faktu mast ubrzo se smiri. Međutim sad već dvadeset dana mi mast ne pomaže, dva hemoroida su mi bolna i tvrda. Moje pitanje je da li hemoroidi mogu biti tvrdi uopšte?

Ana Life (2022-12-19)

 

Poštovani Aljoša,

Da, hemoroidi mogu biti bolni i tvrdi, npr. u slučaju perianalne tromboze. 

Ipak, o čemu se konkretno radi kod Vas mogao bih da se izjasnim tek nakon pregleda.
Cena ovog pregleda
(cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber):
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h; sredom od 14.00-18.30h.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Marijana (2022-12-10)

Imam tvrdu lopticu nalik na bubuljicu u blizini klitorisa bolna na dodir i jako je tvrda imam 18. Godina i ne znam sta da molim vas za bilo sta

Ana Life (2022-12-10)

 

Poštovana Marijana,

Morate da se javite ginekologu radi pregleda, kako bi doktor video o čemu je reč.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Rabija (2022-12-09)

Dobar dan.Ja sam operirala Fistula i nakon tri dana hemoroide.sve je prošlo ok.samo ne znam koliko treba vremenski da se čovjek oporavi da može ići raditi.kad idem u toalet nuždu imam strah i blagi bol pa me zanima koliko treba da mirujem da nebu došlo do komplikacije.Posao mi je rad u trgovini slaganje robe.Hvala unaprijed.

Ana Life (2022-12-09)

 

Poštovana Rabija,

Ne mogu Vam dati konkretan odgovor, pošto nisam ja izvršio intervenciju, te nisam upoznat sa bitnim detaljima iste.
Iz tog razloga je najbolje da se obratite hirurgu koji Vas je operisao.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Dragana (2022-12-08)

Postovani Imam problem zbog kojeg sam se bas unervozila, hemeroide imam vec duzi niz godina i zadnjih dana me bas muce krvare i oticu, nasla sam na internetu prirodni lek cepici od krompira ????‍♀️..sve fino i ok ali sta ako mi taj cepic ne izadje , mislim ostane negde unutra?

Ana Life (2022-12-08)

 

Poštovana Dragana,

Nisam upoznat sa tom konkretnom vrstom čepića, ali oni se uvek rastope u rektumu, a ostatak se izbaci sa stolicom, tako da nije moguće da "ostane unutra", kako kažete.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Milan (2022-12-07)

Jedno pitanje.Imam bolove u donjem delu stomaka,ali moram da naglasim da već mesec dana imam problema sa hemoroidima spoljašnjim sigurno,možda i unutrašnjim.Pa me interesuje da li od hemoroida može da se javi nadutost i nelagodnost ponekad i bol u donjem delu stomaka.Hvala.

Ana Life (2022-12-07)

 

Poštovani Milane, 

Bol, nadutost i nelagoda  u donjem delu trbuha NE MOGU biti izazvani hemoroidima. 

Te simptome bi bilo poželjno ispitati kod gastroenterologa i eventualno urologa.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Jelena (2022-12-03)

Postovani, Pre par meseci dijagnostikovana mi je fisura ani koja jos uvek nije za operaciju. Uz to imam i hemoroide 4 stepena. Mazuci kremama fisura zaraste i budem bez bolova 10-15 dana, i onda se desi tvrda stolica i opet bolovi i po 2 meseca. Najveci mi problem peedstavlja probava, kao da mi se stvaraju neki cepovi pa stolica pocetak bude tvrd a posle redja stolica izlazi. Molim Vas da li mogu da regulisem nekako probavu bez tih cepova, osim lalsativa?! Hvala

Ana Life (2022-12-03)

 

Poštovana Jelena, 

Konzervativno lečenje analne fisure je uglavnom neuspešno kod postojanja uznapredovale forme hemoroida, a zatvori (tj. stvaranje "čepova") dodatno otežavaju problem. 

O opcijama za dalje uskladjivanje tretmana je najbolje da se obratite nadležnom lekaru koji nije indikovao operativno rešavanje več pokušaj medikamentoznog lečenja. 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Ana (2022-12-03)

Poštovani, Suprug već godinama ima problema sa hemoroidima. Odrađena mu je kolonoskopija i povrđeno da ima pomenuti problem. Obzirom da živimo u CG, zanima nas da li radite vikendom i kakvo je radno vrijeme klinike za vrijeme Novogodišnjih praznika, kako bi došli na intervenciju. Molim da mi pošaljete i okvirnu cijenu laserskim zahvatom. Srdačno, Ana.

Ana Life (2022-12-03)

 

Poštovana Ana,

U bolnici „ANALIFE" se obavljaju sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacija se kreće u rasponu  (cena poslata na e-mail, bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber):
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h; sredom od 14.00-18.30h, a operacije se izvode utorkom i petkom. 

Intervencije i pregledi se neće raditi u periodu 01.01-15.01.2023.g.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Maja (2022-12-03)

Poštovani, koju metodu preporucujete za uklanjanje spoljašnjih hemoroida, tj sprečavanje ponovnog javljanja, ali i uklanjanje estetski...da li se to može izvesti neinvanzivnom metodom i koja bi bila cena?

Ana Life (2022-12-03)

 

Poštovana Majo,

U bolnici „ANALIFE" se obavljaju sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacija se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail), bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber):
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h; sredom od 14.00-18.30h, a operacije se izvode utorkom i petkom.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Ivana (2022-12-02)

Poštovani, Da li bih mogla dobiti kompletan cenovnik vaših usluga ns E-mail? Hvala

Ana Life (2022-12-02)

 

Postovana Ivana,

Nas cenovnik je za više oblasti, 

Napisite nam šta Vas interesuje, ili još bolje, pozovite direktno bolnicu na tel 011 319 68 08

 

S poštovanjem 

OB Analife

 

Emina (2022-12-01)

Poštovani, majka ima perianalnu fistulu, da li se ona može operisati laserskom operacijom? koje su cijene laserske operacije? i cijene pregleda u Vašoj bolnici ? Hvala unaprijed

Ana Life (2022-12-01)

 

Poštovana Emina,

Nažalost, perianalne fistule znaju da budu veoma uporne i da recidiviraju  ("vraćaju se"). Ipak, jedino rešenje za njihovo lečenje je operacija.
Takodje, nekada je potrebno uraditi više intervencija da bi se fistula kompletno zbrinula. 

U velikom broju slučajeva (ali ne i u svim) fistule se mogu tretirati laserski, FiLaC metodom, koja je najbezbednija i najkomfornija za pacijenta.
Oporavak nakon operacije FiLaC metodom je veoma brz i lagan, uz minimalne tegobe.

Moram da Vam napomenem da se FiLaC metoda radi u NAJMANJE dve operativne etape.
Prva (pripremna) etapa, podrazumeva identifikaciju kanala fistule, kiretažu I postavljanje tzv. "loose" setona (konca).
Potom se, nakon 45-60 dana od prve intervencije,  pristupa drugoj etapi, samoj FiLaC metodi, kada se laserskim zračenjem  zatvara ("zavaruje") kanal fistule.

U našoj bolnici cena pripremne intervencije (cena poslata na e-mail), a cena same FiLaC metode (druge etape) se kreće u rasponu  (cena poslata na e-mail)

O tome koja vrsta tretmana bi bila najbolje rešenje u Vašem slučaju (da li je to FiLaC, L.I.F.T., advancement sliding flap, seton, fistulotomija....), mogao bih da dam svoje mišljenje tek nakon pregleda, koji možete zakazati na jedan od naših brojeva telefona:
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09. Cena pregleda(cena poslata na e-mail)

Napomena: Često je, radi kompletne preoperativne evaluacije fistule, potrebno uraditi i NMR male karlice.

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Snežana (2022-11-28)

Dobar dan doktore.pitam za muža nešto .išao je na pregled kod hirurga i rekao mu da nema ništa ,dao mu neke kreme protiv svraba anusa i reče da ima neke fistule.problem je čim je tvrđa stolica njemu popuca anus i pokaže se malo krvi i boli ga pri sedenju i dodiru .šta raditi .

Ana Life (2022-11-28)


 

Poštovana Snežana,

Očigledno je da Vaš suprug ima problema sa zatvorima tj. tvrdo formiranom stolicom. On to mora rešiti unosom adekvatne količine tečnosti i vrstom ishrane, kao i pomoćnim sredstvima za adekvatno formiranje stolice.

Što se ostalog tiče, mogao bih da Vam dam konkretno mišljenje tek nakon pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber): + 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h i sredom od 14.00-18.30h.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

 

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Pera (2022-11-23)

Postovani imam jako malo krvi na stolici i to kad se obrisem nekoliko puta tek ,svetlo crvena je krv ,traje dva meseca ,i imam konstantan osecaj nelagodnosti u testisima

Ana Life (2022-11-23)

 

Poštovani,

Javite se urologu  i proktologu radi pregleda, kako bi se videlo o čemu je reč.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Novicapisic11@gmail.com (2022-11-14)

Poštovani, imam gradus 3 hemoroida, koja bi bila cena op.zahvata THD metodom

Ana Life (2022-11-14)

 

Poštovani,

U našoj bolnici se rade sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida. 

LHP (laserska hemoroidoplastika) 

EMERALD - LIGASURE hemoroidektomija 

THD (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

Cena operacije se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail) bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.
Operaciju placate u punom iznosu pred ulazak u operacionu salu.

Cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici, (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva telefona:
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

Oko organizacije i prvog pregleda najbolje je da se sve dogovorite sa sestra Nevenom.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Dejan (2022-11-09)

Poštovani, Zanima me cena pregleda i cena otklanjanja hemoroida? Hvala

Ana Life (2022-11-09)

 

Poštovani Dejane,

U našoj bolnici se rade sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

LHP (laserska hemoroidoplastika) 

EMERALD - LIGASURE hemoroidektomija 

THD (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacije se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail), bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.
Operaciju placate u punom iznosu pred ulazak u operacionu salu.

 

Cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici, (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva telefona:
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

Oko organizacije i prvog pregleda najbolje je da se sve dogovorite sa sestra Nevenom.

 

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Petar (2022-11-04)

Велики поздрав. Имам проблема са унутрашњим хемороидима. Повремено крваре. Али рецимо јуче сам нешто радио и био у чудном положају. Пукао ми је хемороид и доста је крварило. Немам никакве болове. Користио сам безброј неких крема. Буде мало боље па се врати на исто. Шта би требао да радим ,хвала.

Ana Life (2022-11-04)

 

Poštovani Petre,

U našoj bolnici se rade sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

LHP (laserska hemoroidoplastika) 

EMERALD - LIGASURE hemoroidektomija 

THD (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

Cena operacije se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail), bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika. Operaciju placate u punom iznosu pred ulazak u operacionu salu.

Cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici, (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda(cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva telefona: + 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

Oko organizacije i prvog pregleda najbolje je da se sve dogovorite sa sestra Nevenom.

 

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Mara (2022-11-01)

Postovanje. Imam cestu retku stolicu vise puta na dan. Smiri se na par dana i onda opet isto. Jela ili ne jela nista opet ista situacija. Desilo mi se par puta da na toalet papiru imam po neku kap krvi. Da li postoji neki caj koji bi ublazio ove simtome.

Ana Life (2022-11-01)

 

Poštovana Maro,

Molimo Vas javite se gastoenterologu, kako bi video šta je uzrok takvih stolica.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Ana (2022-10-30)

Postovani,prije godinu i pol sam radila kolonoskopiju i dijagnosticiran mi je dijelom kongestirani hemoroidalni vijenac.Prije dva mjeseca sam zbog kaslja bila na dugoj terapiji antibioticima,nakon cega su nastali nesnosni bolovi hemoroida koje ne mogu zaljeciti vec 14 dana.Ishranu sam prilagodila,nemam tvrdu stolicu,ali nakon praznjenja izadje dio koji mogu vratiti.Slabo skoro nikakvo krvarenje samo dva puta.Koristila sam faktu i sve moguce kreme, ali bol i osjecaj pecenja ne prolazi nakon praznjenja.Molim za savjet sta bi mogla koristiti da se zivot vrati u normalu?Hvala

Ana Life (2022-10-30)

 

Poštovana Ana,

Morate da dodjete na pregled kod naseg hirurga dr Aleksandra Šepetkovskog. Nakon pregleda doktor bi video o kom stepenu hemoroida je reč, da li se radi samo o hemoroidima ili postoji jos neki prateći problem. Cena specijalističkog pregleda hirurga sa anoskopijom i rektalnim tušeom je (cena poslata na e-mail)

Pregled možete zakazati telefonom na 0038163 322 413 sestra Nevena.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Dejan (2022-10-28)

Dobar dan. Zanima me cena pregleda i cena otklanjanja hemoroida? Hvala

Ana Life (2022-10-28)

 

Poštovani Dejane,

U našoj bolnici se rade sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

LHP (laserska hemoroidoplastika) 

EMERALD - LIGASURE hemoroidektomija 

THD (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacije se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail), bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika

 

Cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici, (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

 

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva telefona:
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

Oko organizacije i prvog pregleda najbolje je da se sve dogovorite sa sestra Nevenom.

 

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Snezana (2022-10-26)

Postovanje,pre 4 godine mi je radjena totalna hisstrektomija zbog velikih mioma,nakon operacije imala sam strahovit problem sa zatvorom i imam ga i dan danas.Ali to vise nije jedini problem vec otezano praznjenje i utisak kao da nemam nagon za to i da je prolaz za praznjenje suzen.Povremeno se pojavi na analnom otvoru kvrzica meka na dodir i pecka povremeno.Sta je u pitanju po vasem mi[ljenju ista mi je ciniti i kome da se obratim?Da naglasim, pre operacije sam imala sasvim redovan odlazak u toalet, a sada je mucenje.Hvala.

Ana Life (2022-10-26)

 

Poštovana Snežana,

Morate da dodjete na pregled kod našeg hirurga dr Aleksandra Šepetkovskog. 
Cena specijalističkog pregleda sa anoskopijom i rektalnim tušeom
(cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva telefona:
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

Oko organizacije i prvog pregleda najbolje je da se sve dogovorite sa sestra Nevenom.
 

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Nedim (2022-10-25)

Postovani, Na samom ulazu u anus 1-2cm dubine nalazi mi se tvrda kvrzica jako mala , velicine zrna riže. Stvaraka mi je prije nekih 2 mjeseca nelagodu kod napinjanja misica anusa i mazanjem kreme nalagoda je prestala. Nekoliko mjeseci kasnije ta mala kvrgica je bezbolna ali i dalje na istom mjestu. Zanima me da li je to hemeroid ili? Lijep pozdrav

Ana Life (2022-10-25)

 

Poštovani Nedime,

Morate da dodjete na pregled kod našeg hirurga dr Aleksandra Šepetkovskog.
O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda
(cena poslata na e-mail)  i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva telefona:
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

Oko organizacije i prvog pregleda najbolje je da se sve dogovorite sa sestra Nevenom.

 

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Snežana (2022-10-24)

Poštovani, stupili smo sa Vama u kontakt i izvršili pregled i konsultaciju o daljem lečenju. Neizmerno Vam hvala na predusretljivosti, ljubaznosti i razumevanju. Pozdrav .

Ana Life (2022-10-24)

 

Draga Snezana,

Drago nam je da ste zadovoljni.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Teodora (2022-10-22)

Postovani,imam problem sa svrabom anusa. Ne znam sta je u pitanju. Samo mi se odjednom pojavljuje skoro svakog meseca svrab da ne mogu normalno funkcionisat. Uglavnom nocu. I posto se sudrzavam od cesanja pa i ne traje dugo. Namazem sinopen mast i to prestane tj malo manje svrbi. Ne znam sta da radim. Sramota me da idem kod lekara. Zensko sam. Od simptoma nemam nista samo svrab nista ama bas nista drugo. Ne idem redovno u toalet.imam mozda stolicu 2-3 puta nedeljno. I imam normalnu stolicu. I cim odem u toalet posle praznjenja creva mene svrbi. Ne znam sta da radim,ne znam sta je u pitanju. Molim Vas pomognite mi.

Ana Life (2022-10-22)

 

Poštovana Teodora,

Morate da se javite pre svega izabranom lekaru kako bi Vas uputio kod odgovarajućeg specijaliste i kako bi se video šta je izrok svraba koji imate.

Srdačan pozrav Vaša Analife

 

Borko (2022-10-19)

Postovani,da li hemoroidi uticu na plodnost kod muskaraca?U pitanju su unutrasnji,i mozete li mi poslati na mail cenu pregleda..Hvala

Ana Life (2022-10-19)

 

Poštovani Borko,

Koliko mi je poznato, ne postoji korelacija izmedju plodnosti muškarca i hemoroidalnih problema. 

Cena pregleda za koji se interesujete (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber):
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h i sredom od 14.00-18.30h.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Nadica (2022-10-15)

Poštovani, Možete li mi poslati na mail vaš cenovnik za operativno lečenje hemoroida? Interesuje me zbog supruga, jer ima unutrašnje hemoroide. Unapred zahvalna, Nadica

Ana Life (2022-10-15)

 

Poštovana Nadice,

U bolnici „ANALIFE" se obavljaju sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacija se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail), bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber):
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h; sredom od 14.00-18.30h, a operacije se izvode utorkom i petkom.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Ivana (2022-10-12)

Postovani,koja je cena ukljanja hemoroida? Srdacan pozdrav

Ana Life (2022-10-12)

 

Poštovana Ivana,

U bolnici „ANALIFE" se obavljaju sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacija se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail), bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda(cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber): + 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h; sredom od 14.00-18.30h, a operacije se izvode utorkom i petkom.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Marija (2022-10-09)

Dobar dan. Kolika je cena pregleda hemoroida?

Ana Life (2022-10-09)

 

Poštovana Marija,

Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber):
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h i sredom od 14.00-18.30h.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Goran (2022-10-03)

Postovani cena pregleda hemoroida i cena uklanjanja ? Pitam za mamu,ima problema sa istim.

Ana Life (2022-10-03)

 

Poštovani Gorane,

U bolnici „ANALIFE" se obavljaju sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacija se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail), bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda(cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber):
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h; sredom od 14.00-18.30h, a operacije se izvode utorkom i petkom.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Shokri (2022-10-01)

Поштовани, веома сам заинтересован да извршим ласерску операцију супрузи, операцију хемороида или операцију према Вашој процени ситуације.Надамо се да ћете заказати преглед у што краћем року уз знање становника Новог Сад. С поштовањем

Ana Life (2022-10-01)

 

Poštovani Ali,

U bolnici „ANALIFE" se obavljaju sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacija se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail), bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber):
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h; sredom od 14.00-18.30h, a operacije se izvode utorkom i petkom.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Zeljko (2022-10-01)

Poštovani, Interesira me pošto imam analnu fizuru,šta je analna digitalna dilatacija i koliko košta.Dali je to hiruški zahvat?

Ana Life (2022-10-01)

 

Poštovani Željko,

Analna digitalna dilatacija je ambulantni hirurški postupak forsiranog proširivanja analnog otvora radi otklanjanja spazma sfinktera, a primenjuje se uglavnom kao vrsta prve pomoći za simptome izazvane analnom fisurom. Sam postupak je veoma neprijatan / bolan, izuzev kada se izvodi u nekoj vrsti anestezije. Nažalost, ovaj postupak ne može sa sigurnošću i u svim slučajevima rešiti problem fisure.
O tome kakva vrsta lečenja bi bila poželjna u Vašem slučaju bih mogao da se izjasnim tek nakon obavljenog pregleda.
 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Zorica6617@gmail.comcom (2022-09-29)

Postovanje.operisala sam analnu fisuru pre 3 mj,i sad opet imam tragove krvi posle stolice,i bol pri def vrsenja velike nuzde.Sta bi mogao biti uzrok?

Ana Life (2022-09-29)

 

Poštovana Zorice, 

Ne bi bilo profesionalno niti etički ispravno kada bih pokušao da iznesem svoje mišljenje o Vašem stanju i tegobama koje imate, a da pri tom nisam obavio pregled, nisam upoznat sa Vašim objektivnim stanjem pre učinjene intervencije, a takodje nisam ni prosustvovao niti učestvovao u samoj intervenciji.
Iz svih navedenih razloga mislim da je najcelishodnije da se obratite hirurgu koji je izvršio intervenciju. 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Branka (2022-09-27)

Poštovani, interesuje me cena laserske operacije hemoroida 3-4 stadijuma

Ana Life (2022-09-27)

 

Poštovana Branka,

U bolnici „ANALIFE" se obavljaju sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacija se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail), bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber):
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h; sredom od 14.00-18.30h, a operacije se izvode utorkom i petkom.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Ema (2022-09-22)

Prije 25 g urađenahemoroidektomija.Povremeno se javlja krvarenje lijecim se mast Factu i supozitorije.Cesto idem na rektalne preglede na posljednjem Perianalna regija b.o.RT-na dohvat prsta ne palpiraju se patološke rezistencije.Anoskopski naglasen unutrašnji hemoroidni vjenac sa oljuštenom mukozom na cvoru 11h.Nisam za ponovnu hirursku intervenciju imam 72 g kako konzervativno da lijecim navedenu dg Hvala puno

Ana Life (2022-09-22)

 

Poštovana Ema,

Nije uputno, a ni profesionalno davati mišljenje o terapiji bez obavljenog pregleda ili na osnovu nalaza koji je uradio drugi kolega.

Obzirom da ste zainteresovani za konzervativno lečenje, najbolje bi bilo da se ponovo obratite lekaru koji Vas je pregledao, koji može propisati različite lokalne tretmane, dok se ne pronadje onaj koji Vam najviše odgovara. 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Zorana (2022-09-21)

Postovani, imam 47 godina I posle II porodjaja u 40.god sam dobila hemoroide. Pre 5-6godina jedan sitan problemcic sa njima. Unazad par meseci, par puta ispadanje hemoroida posle praznjenja, Ali nakon vracanja rukom sve u redu. Pre 2 dana slicna situacija. Praznjenje u toku dana a uvece prolaps hemoroida Koji nece da se vrati. Juce sam uzela Faktu cepice I 3 upotrebila I mazem neku mast na biljnoj bazi. Nista nije bolje. Tesko hodam, lezim, sedim, stojim. Na pregled i trajno resavanje problema bih isla cim profunkcionisem. Bila bih Vam zahvalna za savet kako da trenutno saniram problem da bih sto pre mogla I da GA resim. Hvala!

Ana Life (2022-09-21)

 

Poštovana Zorana,

Kako navodite, Vaš hronični problem se sada iskomplikovao.
Na osnovu simptoma koje ste naveli, najverovatnije Vam u otklanjanju i/ili smirivanju tegoba može pomoći korišćenje Hepathrombin H masti, mada ne mogu biti potpuno siguran, pošto  nismo obavili pregled.

Pregledi u OB Analife se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h i sredom od 14.00-18.30h.

Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber):
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

Ivana (2022-09-18)

Pitanje za neurohirurga i neurologa: Šta ja tačno treba da operišem? Diskus herniu na lumbalno-sakralnom delu ili tarzalni tunel na unutrašnjem delu stopala? Na početku tegoba ( pre 2 meseca) kada sam dobila injekciju u Domu zdravlja u išijadikusni nerv i ukočili su mi se prsti stopala, upalio živac na tabanu koji i sada boli posle 3 meseca- postavili su dijagnozu "Radiculopathia lumbosacralis" i neurolog Urgentnog centra KCS je propisao "Pregabalin" postupno povećanje do 600 mg, ali ne reče koliko još dugo da to pijem? Na snimanju je utvrđena neurogena lezija korena L4/L5 jakog stepena aktuelno zbog jakih bolova. Trpim neljudske bolove 2 meseca, smršala sam na 44 kg od prejakih bolova, ne pomažu analgetici, dobila sam brojne injekcije diklofenaka, dexasona, ohal b 12 prvog meseca. Stopalo je upaljeno, gore koža kao da je opekotina drugog stepena boli iako nema promena vidljive na koži, imam jake strujne udare iz stopala, oko palca , drugog i trećeg prsta kao da imam bodljivake žice, žarenje, pečenje, kamenčiće kada gazim u sredini stopala i na prstima- te je nemoguće stati na nogu. Sada dolazi hladno vreme, a moje stopalo ne podnosi obuću, doktor mi reče da mi uništeni neki senzori? Šta treba u stvari da operišem jer su komentari stručnjaka različiti?

Ana Life (2022-09-18)

 

Poštovana Ivana,

Mi nemamo neurologa ni neurohirurga, pa ne možemo da Vam damo adekvatan odgovor.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Alen (2022-09-13)

Postovanje, Vec duze vreme imam hemoroide, ne krvarim tokom przenja creva, samo osecam oko anusa izraslsine. Isto moram napomenuti da me svrbi, i da sekret neprijatnog miriisa izlazi. Sta mogu uciniti?

Ana Life (2022-09-13)

 

Poštovani Alene,

Ne mora da znači da su izrasline koje ste primetile zaista hemoroidi.
Takodje, sekret neprijatnog mirisa nije karakterističan za hemoroide.
O čemu se zaista radi može se utvrditi jedino pregledom.

 

U bolnici ANALIFE pregledi se zakazuju ponedeljkom 10.00-14.30h i sredom od 14.00-18.30h, pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber):
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). Cena  pregleda
(cena poslata na e-mail)

 

 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Teodora (2022-09-02)

Pozdrav, zanima me posto u dva meseca sam dva puta imala svrab anusa, ali samo svrab i nikakav drugi simptom nemam. Uglavnom preko dana nesto malo i desi se i nocu isto. Sta bih trebala da proverim? Sta moze da je u pitanju?

Ana Life (2022-09-02)

 

Poštovana Teodora,

Simptomi koje navodite najčešće nastaju zbog iritacije perianalnog predela. Iritacija može nastati zbog mehaničkog oštećenja nastalog upotrebom toalet papira ili vlažnih maramica, ali može biti i uzrokovana infekcijom, kada se leči antimikoticima ili antibiotskim kremama. U svakom slučaju bilo bi dobro da se javite na pregled dermatologu.  

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Predrag (2022-08-30)

Postovanje Interesuje me koja je cena laserskog otklanjanja hemoroida? Hvala na odgovoru Pozdrav, Predrag

Ana Life (2022-08-30)

 

Poštovani Predraže,

U bolnici „ANALIFE" se obavljaju sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacija se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail), bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber):
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h; sredom od 14.00-18.30h, a operacije se izvode utorkom i petkom.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Svetislav (2022-08-12)

Zamolio bih za cenovnik operacije hemoroida 3/4 stadium. I za koji termin bi bila moguća operacija.?

Ana Life (2022-08-12)

 

Poštovani Svetislave,

U bolnici „ANALIFE" se obavljaju sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacija se kreće u rasponu(cena poslata na e-mail), bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda iznosi (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber):
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h; sredom od 14.00-18.30h, a operacije se izvode utorkom i petkom.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

ALeksandra (2022-08-11)

Dobar dan doktore,pre 7 dana imala sam hiruski zahvat blizu trticne kosti pojavila mi se gnojna cista,i hirurg mi je istu probusio i drenirao,isla sam na previjanja i ciscenja,sada nakon nekoliko dana rana je zarasla ali se stvorio plih ispunjen krvlju zanima me da li je potrebno da se opet javim lekaru ili ce isto da prodje..

Ana Life (2022-08-11)

 

Poštovana Aleksandra, 

 

Na osnovu Vašeg opisa najverovatnije se radi o pilonidalnoj cisti / sinusu. Kod akutne gnojne upale prvo se radi incizija i uklanjanje gnoja, a po smiirivanju upalnog procesa potrebno je uraditi operativno uklanjanje ciste. U svakom slučaju je poželjno da se javite na kontrolni pregled kod nadležnog hirurga.  

 

 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

galib (2022-08-07)

poštovanje:nakon laserske operacije žuči kroz koliko vremena mogu raditi teške poslove (rad u šumi) hvala

Ana Life (2022-08-07)

 

Poštovani,

To morate da se posavetujete sa doktorom koji Vam je radio operaciju.
Mi ne radimo te vrste operacija,te ne možemo da Vam damo ni adekvatan savet.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Eduard (2022-08-01)

Dobar dan doktore. Imam hemoroide nekih mesec ipo dana. Ali na anusu imam sa spoljne strane kao viseca bradavica šta da radim sa tim. I koje su cene za operaciju. Hvala na razumevanju

Ana Life (2022-08-01)

 

Poštovani Eduarde,

U bolnici „ANALIFE" se obavljaju sve vrste savremenih hirurških tretmana hemoroida, fisura, fistula...

 

Cena operacija se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail), bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber):
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h; sredom od 14.00-18.30h, a operacije se izvode utorkom i petkom.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Ana (2022-07-31)

Poštovani. Imam perianalnu fistulu vidljivu na magnetu koja nije duboka kako mi je doktor rekao, tj. ne zahvata mišice i više je ka spolja. Htela bih odraditi otklanjanje te fistule u vašoj klinici u skorije vreme. Interesuje me koja je cena i procedura. Unapred zahvalna.

Ana Life (2022-07-31)

 

Poštovana Ana,

Nažalost, perianalne fistule znaju da budu veoma uporne i da recidiviraju  ("vraćaju se"), kao i da uzrokuju recidivantne perianalne apscese. 

Jedino rešenje za njihovo lečenje je operacija. Takodje, nekada je potrebno uraditi više intervencija da bi se fistula kompletno zbrinula. 

U velikom broju slučajeva (ali ne i u svim) fistule se mogu tretirati laserski, FiLaC metodom, koja je najbezbednija i najkomfornija za pacijenta. Oporavak nakon operacije FiLaC metodom je veoma brz i lagan, uz minimalne tegobe.

Moram da Vam napomenem da se FiLaC metoda radi u NAJMANJE dve operativne etape. Prva (pripremna) etapa, podrazumeva identifikaciju kanala fistule, kiretažu I postavljanje tzv. "loose" setona (konca). Potom se, nakon 45-60 dana od prve intervencije,  pristupa drugoj etapi, samoj FiLaC metodi, kada se laserskim zračenjem  zatvara ("zavaruje") kanal fistule.

U našoj bolnici cena pripremne intervencije (cena poslata na e-mail) a cena same FiLaC metode (druge etape) se kreće u rasponu  (cena poslata na e-mail)

O tome koja vrsta tretmana bi bila najbolje rešenje u Vašem slučaju (da li je to FiLaC, L.I.F.T., advancement sliding flap, seton, fistulotomija....), mogao bih da dam svoje mišljenje tek nakon pregleda, koji možete zakazati na jedan od naših brojeva telefona: + 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09. Cena pregleda(cena poslata na e-mail)

Vožnja bicikla i skutera se ne preporučuje pacijentima koji imaju ovaj problem.

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Vuk (2022-07-29)

Već dugo osećam bol u crevima neredovno se praznim.Imam vrlo jak bol u preponama i sa leve i desne strane u donjem delu stomaka, osećam bol u donjem delu kičme i trticnoj kosti pojavili su mi se hemoroidi koji me nekad peckaju i malo krvare. Inače vrlo sam gojazan bmi mi je preko 32 crveno i mnogo sam anksiozan. Imam zatvore isto. I bol u želucu ali se često prejedam.

Ana Life (2022-07-29)

 

Poštovani Vuče,

Na osnovu raznolikosti simptoma koje navodite, mišljenja sam da je pre svega potrebno da se obratite gastroenterologu, radi obavljanja detaljnih pretgara (EHO abdomena, gastroskopija, kolonoskopija...). Zbog visoke vrednosti BMI konsultujte se i sa nutricionistom, a potom se možeze javiti  na pregled kod barijatrijskog hirurga (Prof Miloš Bjelović, "EUROMEDIC"). Što se anskioznosti tiče, ona se vrlo efikasno tretira medikamentima, koje nakon razgovora propisuje psihijatar. 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Ana (2022-07-28)

Postovani, zanima me cena pregleda i operacija vec ustanovljene perianalne fistule?

Ana Life (2022-07-28)

 

Poštovana Ana,

Nažalost, perianalne fistule znaju da budu veoma uporne i da recidiviraju  ("vraćaju se"), kao i da uzrokuju recidivantne perianalne apscese. 

Jedino rešenje za njihovo lečenje je operacija. Takodje, nekada je potrebno uraditi više intervencija da bi se fistula kompletno zbrinula. 

U velikom broju slučajeva (ali ne i u svim) fistule se mogu tretirati laserski, FiLaC metodom, koja je najbezbednija i najkomfornija za pacijenta.
Oporavak nakon operacije FiLaC metodom je veoma brz i lagan, uz minimalne tegobe.

Moram da Vam napomenem da se FiLaC metoda radi u NAJMANJE dve operativne etape. Prva (pripremna) etapa, podrazumeva identifikaciju kanala fistule, kiretažu I postavljanje tzv. "loose" setona (konca). Potom se, nakon 45-60 dana od prve intervencije,  pristupa drugoj etapi, samoj FiLaC metodi, kada se laserskim zračenjem  zatvara ("zavaruje") kanal fistule.

U našoj bolnici cena pripremne intervencije (cena poslata na e-mail), a cena same FiLaC metode (druge etape) se kreće u rasponu  (cena poslata na e-mail)

O tome koja vrsta tretmana bi bila najbolje rešenje u Vašem slučaju (da li je to FiLaC, L.I.F.T., advancement sliding flap, seton, fistulotomija....), mogao bih da dam svoje mišljenje tek nakon pregleda, koji možete zakazati na jedan od naših brojeva telefona:
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09.
Cena pregleda
(cena poslata na e-mail)

Vožnja bicikla i skutera se ne preporučuje pacijentima koji imaju ovaj problem.

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog


 

egon (2022-07-26)

poštovanje.. imam analnu fistulu, vidljiva na magnetu.. prije par dana radena incenzija pod opcom anestezijom, to je 6 analni apsces u godinimu i pol.. dali smijem vozit scuter opcenito ili da ga prodam.. cuo sam da bicikl smeta i nije preporucljivo vozit..

Ana Life (2022-07-26)

 

Poštovani Egone,

Nažalost, perianalne fistule znaju da budu veoma uporne i da recidiviraju  ("vraćaju se"), kao i da uzrokuju recidivantne perianalne apscese. 

Jedino rešenje za njihovo lečenje je operacija. Takodje, nekada je potrebno uraditi više intervencija da bi se fistula kompletno zbrinula. 

U velikom broju slučajeva (ali ne i u svim) fistule se mogu tretirati laserski, FiLaC metodom, koja je najbezbednija i najkomfornija za pacijenta.
Oporavak nakon operacije FiLaC metodom je veoma brz i lagan, uz minimalne tegobe.

Moram da Vam napomenem da se FiLaC metoda radi u NAJMANJE dve operativne etape.
Prva (pripremna) etapa, podrazumeva identifikaciju kanala fistule, kiretažu I postavljanje tzv. "loose" setona (konca).
Potom se, nakon 45-60 dana od prve intervencije,  pristupa drugoj etapi, samoj FiLaC metodi, kada se laserskim zračenjem  zatvara ("zavaruje") kanal fistule.

U našoj bolnici cena pripremne intervencije (cena poslata na e-mail) a cena same FiLaC metode (druge etape) se kreće u rasponu  (cena poslata na e-mail)

O tome koja vrsta tretmana bi bila najbolje rešenje u Vašem slučaju (da li je to FiLaC, L.I.F.T., advancement sliding flap, seton, fistulotomija....), mogao bih da dam svoje mišljenje tek nakon pregleda, koji možete zakazati na jedan od naših brojeva telefona:
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09.
Cena pregleda
(cena poslata na e-mail)

Vožnja bicikla i skutera se ne preporučuje pacijentima koji imaju ovaj problem.

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Marko (2022-07-21)

Postovani, Zanima me da li i na koji nacin moze najbezbolnije da se ukloni zaostali visak koze (kesice) nakon povlacenja hemoroida, sto predstavlja estetski problem? Unapred hvala na odgovoru. Pozdrav!

Ana Life (2022-07-21)

 

Poštovani Marko,

 

O detaljima eventualne intervencije koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom.
Cena ovog pregleda
(cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber):
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h; sredom od 14.00-18.30h, a operacije se izvode utorkom i petkom.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Marko (2022-07-19)

Poštovanje doktore, Vec par dana se mučim s hemeroidima,bas su bolni.Također vani oko anusa vidim par mali kvrzica ,kao da su suplje malo,bolne također.Da li je ovo sve povezano s ovom upalom hemeroida ili? Hvala , Srdačno

Ana Life (2022-07-19)

 

Poštovani Marko,

Na osnovu opisa moguće je da se radi o perianalnim trpombozama, jednoj od komplikacija koje uzrokuju hemoroidi. Medjutim da bih se definitivno izjasnio o čemu se radi, kao i kako rešavati problem, moramo obaviti  pregled sa anoskopijom. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber): + 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h i sredom od 14.00-18.30h.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Nikola (2022-07-19)

Postovani, mislim da imam 4 stepen hemoroida. Jako su bolni i krvare. (Ne uvek) da li mozete da mi kazete cenu laserske operacije i koliko traje oporavak? Hvala.

Ana Life (2022-07-19)

 

Poštovani Nikola,

U bolnici „ANALIFE" se obavljaju sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacija se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail) bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda(cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber):
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h; sredom od 14.00-18.30h, a operacije se izvode utorkom i petkom. 

Trajanje oporavka je strogo individualna kategorija, zavisi od više faktora. U proseku se pacijenti vraćaju uobičajenim životnim  aktivnostima u periodu od 7-15 dana.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Zivodarka (2022-07-16)

Radila sam kolonoskopiju jer nazirem i vidim da imam hemoroide koji su sada uvecani tj velicine kuglice od pre dva dana,uvecao se taj jedan kog vidim..pregled kolonoskopijom je dobar ali tada nisam imala ovo uvecanje..da li ce to puci povuci se i zasto se uvecalo..do sada nije?Hvala

Ana Life (2022-07-16)

 

Poštovana Živodarka,

Molimo Vas javite se lekaru koji Vam je radio pregled.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Ivana (2022-07-16)

Poštovani, moja mama ima periferno od anusa nešto poput viseće kože koje kao traka visi, ne krvari i ne boli, ali smeta pri redovnom životu. Šta bi to moglo da bude, da li je opasno i da li treba da se skine? Hvala unapred, S poštovanjem

Ana Life (2022-07-16)

 

Poštovana Ivana,

Najverovatnije je radi o tzv. kožnom naboru ("skin tag"). Oni uglavnom ne uzrokuju ozbiljne medicinske probleme, mada, ako su veliki,  mogu biti podložni iritaciji, ili predstavljati problem u održavanju higijene, kao i pri produženom sedenju, vožnji bicikla i sl. Takodje, pacijenti se ponekad odlučuju na uklanjanje kožnih nabora iz estetskih razloga.   Ipak, da bih se definitivno izjasnio o čemu se radi i na koji način se može rešiti,   moramo pre svega obaviti pregled sa anoskopijom. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber):
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h i sredom od 14.00-18.30h.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

David (2022-07-10)

Postovani doktore, poceo sam u teretani i zato sto mi je leva ruka duplo slabija od desne, natekli su mi muskuli, a nemam nikakve bolove, dali je to inflamacija ili neki drugi problem?

Ana Life (2022-07-10)

 

Poštovani Davide,

Molimo Vas javite se svom izabranom lekaru radi pregleda, kako bi se videlo o čemu je reč.
Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Milica (2022-07-05)

Postovanje doktore, dijagnostikovana mi je analna fisura i 2 spoljasnja hemoroida. Imam uzasne bolove iako koristim Levorag kremu. Molim Vas za misljenje i da li se hemoroidi vracaju, tj da li bi izasli novi i posle otklanjanja? Hvala unapred

Ana Life (2022-07-05)

 

Poštovana Milice,

U bolnici „ANALIFE" se obavljaju sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacija se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail), bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber): + 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h; sredom od 14.00-18.30h, a operacije se izvode utorkom i petkom. 

Nakon pravilno indikovane i tehnički korektno izvedene operacije, procenat recidiva hemoroida je jako mali. 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Vladimir (2022-07-04)

Postovani, Detektovan mi je tromboziran hemoroid na 11 sati promera 2cm. Uradjena mi je incizija i evakuisana tromboticna masa. Sada ne osecam bol ali na tusiranju i dalje mogu da napipam tu neku izraslinu da je tako nazovem, kao da je i dalje tu ali nije bolna i mozda je manja malo. Da li je to normalno i da li ce se to povuci sad nakon incizije(uradjena pre par sati)? Da napomenem da se ovo odjednom preno noci pojavilo nikada ranije nisam imao problem sa hemoroidima. Hvala na odgovoru.

Ana Life (2022-07-04)

 

Poštovani Vladimire,

Za pitanja koja se tiču konkretnog problema i nedoumica koje imate, najuputnije je da se obratite hirurgu koji je izvršio pregled i intervenciju (inciziju). 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Luka (2022-06-28)

Postovani imam malo krvi u stolici inace jedem dosta suvu hranu radio sam krvnu sliku pa dali je to normalno

Ana Life (2022-06-28)

 

Poštovani Luka,

Pojava krvi u stolici nije fiziološka pojava, ukazuje na neki problem. 

Nepravilna ishrana svakako može tome doprineti.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Milan (2022-06-27)

Postovani, koliko kosta laserska operacija hemoroida III stepena u vasoj ustanovi?

Ana Life (2022-06-27)

 

Poštovani Milane,

U bolnici „ANALIFE" se obavljaju sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacija se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail), bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber): + 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h; sredom od 14.00-18.30h, a operacije se izvode utorkom i petkom.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Nevena (2022-06-25)

Poštovani, interesuje me koju metodu preporučujete kod hemoroida trećeg stepena. I naravno koja je cena

Ana Life (2022-06-25)

 

Poštovana Nevena,

U bolnici „ANALIFE" se obavljaju sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacija se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail), bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije i oporavka nakon iste, možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber): + 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h; sredom od 14.00-18.30h, a operacije se izvode utorkom i petkom.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Maja (2022-06-16)

Postovani doktore Od pre 3 meseca imam bolove koji su se javili u 2 navrata i krecu od gornjeg desnog abdomena u pravcu zeluca, izuzetno su bili jaki i zbog njih sam imala drhtavicu. A nakon toga se spustaju u predeo rektuma, traju gotovo neprekidno, gde osecam grceve, a postaju izuzetno jaki tokom praznjenja. Imam potrebu ponekad da odem u wc ali ne obavim praznjenje. Da napomenem da je radjena kolonoskopija, nalaz uredan. Radjena gastroskopija -zeludacna kila -nepravilan oblik zeluca. I iz stolice je izolovano 10 kolonija kandide. UZ abdomena uredan sa presavijenom zucnom kesom. Molim Vas za savet. Hvala

Ana Life (2022-06-16)

 

Poštovana Maja,

Molimo Vas javite se gastroenterologu radi pregleda.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Stefan (2022-06-15)

Postovani, imam spoljni hemoroid koji jako retko zaboli i krvari, bio sam na pregledu i receno mi je povremeno da namazem mast. Trenutno mi je najveci problem sto on visi i zanima me da li postoji neki drugi nacin za uklanjanje da nije hirurski? Hvala Vam unapred.

Ana Life (2022-06-15)

 

Poštovani Stefane,

O opcijama tretmana možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda(cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber): + 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h i sredom od 14.00-18.30h.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Ljiljana (2022-05-29)

Postovani, 05.05.2022., nakon visednevnih bolova, dijagnostifikovana mi je analna fisura na 13h i trombozirani hemoroid uz visegodisnje hemoroide II i III stepena za koje sam koristila terapiju. Od tog dana sam popila 2 kutije Orvagyl od 400, koristim Levorag gel na 12 sati u kombinaciji sa Cicatridina supozitorijama i Proktis M. Pijem sumeci aspirin i aspirin protect. Ishrana mi je pod kontrolom, bogata vlaknima, pijem vise litara vode i biljnih cajeva, aktivan sam sportista (trcanje), imam 45 god. Bolovi ne prestaju, nakon praznjenja traju satima, veoma su jakog intenziteta, uprkos terapiji. Molim za Vas predlog za dalje lecenje i cene pregleda i operacija sa svim potrebnim troskovima. Napominjem da zivim u Nisu. Hvala!

Ana Life (2022-05-29)

Poštovana Ljiljana,
Lečenje analne fisure se uvek započinje konzervativnim tretmanom, kremama, mastima, čepićima i sl. Kada konzervativni tretman ne dovede do željenog rezultata, može se pristupiti operativnom rešavanju problema. 
Cena  operacije analne fisure u bolnici "ANALIFE" se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail), u zavisnosti od vrste potrebne intervencije. Da bi smo ustanovili koja vrsta intervencije je indikovana u Vašem slučaju moramo pre svega obaviti pregled. U slučajevima kada postoji izrazita bolna osetljivost regije (npr. kod akutnih ili akutizovanih fisura), pregled se obavlja uz pomoć veoma efikasnog topičkog anestetičkog gela.
Cena specijalističkog pregleda sa anoskopijom (cena poslata na e-mail) i možete ga zakazati pozivom na jedan od naših brojeva telefona: 
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult)

 

Napomena: Kada se  radi istovremeno sa operacijom hemoroida (što je veoma često indikovano), onda se operacija analne fisure NE NAPLAĆUJE.
 
Pozdrav,
Dr Aleksandar Šepetkovski
Specijalista opšte hirurgije – proktolog

Dragan (2022-05-25)

Postivanje gde se moze nabaviti Hadensa krema.Hvala.

Ana Life (2022-05-25)

Poštovani Dragane,

Mi nemamo tu informaciju, ne bavimo se prodajom krema.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Ognjen (2022-05-20)

Postovani interesuje me da li moguce kod Vas uraditi endortkatlni ultrazvuk I koja je cena pregleda,I da li moze da se snimi magnetnom reznonacom (naziv snimanje)? Hvala

Ana Life (2022-05-20)

Poštovani Ognjene,

Mi ne radimo te vrste snimanja.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Aleksandra (2022-05-16)

Poštovani, 2019 sam nakon porodjaja imala rekonstrukciju analnog sfinktera, Hvala Bogu bila je uspešna, mada i dan danas imam problema (kada idem često u toalet), imam bolove, jednom mi se desilo da sam imala svežu krv nakon stolice. Moje pitanje je, da li je moguć prirodni Porodjaj nakon takve hirurške intervencije ili da zaboravim na tu mogućnost? Nakon porodjaja, nisam mogla da zadržavam stolicu uopšte, kao i danas što ne mogu uvek da iskontrolišem gasove, ali generalno sfinkter je uspešno operisan. Plašim se da prilikom porodjaja ne pukne nešto, i da ostanem inkotentna. Unapred hvala na odgovoru

Ana Life (2022-05-16)

 

Poštovana Aleksandra,

U situaciji koju navodite, bezbednije je naredni porodjaj obaviti carskim rezom. Indikaciju za to bi trebao da postavi i Vaš nadležni ginekolog, a ako je potrebno možete priložiti mišljenje hirurga koji je obavio operaciju reparacije sfinktera.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

Miodrag (2022-05-11)

Poštovani, Molim Vas da mi pošaljete na mail cene vezane za operaciju hemoroida. Dijagnoza I849 Haemorrhoides gr. II U poslednje vreme, često krvarenje i anemiju. Miodrag

Ana Life (2022-05-11)

Poštovani Miodraže,

U bolnici „ANALIFE" se obavljaju sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.
 
 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacija se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail), bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.
Napomena: Kada se  radi istovremeno sa operacijom hemoroida (što je veoma često indikovano), onda se operacija analne fisure NE NAPLAĆUJE.
Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.
U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber)+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult)

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h; sredom od 14.00-18.30h, a operacije se izvode utorkom i petkom.

 

Pozdrav,
Dr Aleksandar Šepetkovski
 
Specijalista opšte hirurgije – proktolog

Verica (2022-05-09)

Poštovani, Dijagnostikovana mi je K60.4 Fistula perianalis "horse shoe" Abbscessus ishioanalis I.sin magnetnom rezonancom. Drenaza je vrsena u martu mesecu na odeljenju. Zanima me da li je moguće izvršiti u ovom slučaju operaciju (FILAC metodom) i koja bi cena bila? Hvala unapred.

Ana Life (2022-05-09)

Poštovana Verice,

 

Nažalost, perianalne fistule znaju da budu veoma uporne i da recidiviraju  ("vraćaju se").
Ipak, jedino rešenje za njihovo lečenje je operacija. Takodje, nekada je potrebno uraditi više intervencija da bi se fistula kompletno zbrinula. 

U velikom broju slučajeva (ali ne i u svim) fistule se mogu tretirati laserski, FiLaC metodom, koja je najbezbednija i najkomfornija za pacijenta. 

Komplikovane, naročito "horseshoe" fistule su jedna od glavnih indikacija za promenu FiLaC operativne metode lečenja. 

Inače, oporavak nakon operacije FiLaC metodom je veoma brz i lagan, uz minimalne tegobe.

Moram da Vam napomenem da se FiLaC metoda radi u NAJMANJE dve operativne etape. Prva (pripremna) etapa, podrazumeva identifikaciju kanala fistule, kiretažu I postavljanje tzv. "loose" setona (konca). Potom se, nakon 45-60 dana od prve intervencije,  pristupa drugoj etapi, samoj FiLaC metodi, kada se laserskim zračenjem  zatvara ("zavaruje") kanal fistule.

U našoj bolnici cena pripremne intervencije (cena poslata na e-mail), a cena same FiLaC metode (druge etape) se kreće u rasponu  (cena poslata na e-mail)

O tome koja vrsta tretmana bi bila najbolje rešenje u Vašem slučaju (da li je to FiLaC, L.I.F.T., advancement sliding flap, seton, fistulotomija....), mogao bih da dam svoje mišljenje tek nakon pregleda, koji možete zakazati na jedan od naših brojeva telefona:
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09. Cena pregleda iznosi (cena poslata na e-mail).

Napomena: Često je, radi kompletne preoperativne evaluacije fistule, potrebno uraditi i NMR male karlice.

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Goran (2022-05-03)

Postovani, imam prolabirane hemoroide u IV tom stadiumu koje krvare. Radio sam i kolonoskopiju. Pitao sam kod nas u Skoplju po bolnicama i kao operativno lecenje predlazu klasicnu koja meni se vidi kao mnogo invazivna i bolna i zato hteo bi da pitam dali mogu kod vas da se operisem laserom i Sta sve je potrebno da zakazemo operaciju i koliko bi to kostalo

Ana Life (2022-05-03)

Poštovani Gorane,

U bolnici „ANALIFE" se obavljaju sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.
 
 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacija se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail), bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.
Napomena: Kada se  radi istovremeno sa operacijom hemoroida (što je veoma često indikovano), onda se operacija analne fisure NE NAPLAĆUJE.
Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.
U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber)+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult)

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h; sredom od 14.00-18.30h, a operacije se izvode utorkom i petkom.

 

Pozdrav,
Dr Aleksandar Šepetkovski
Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Maja (2022-04-30)

Postovani, Imam 42 godine.Mucim muku sa hemoroidima vec 10 godina, tacnije od prve trudnoce. Sve do skoro sam "stvari drzala pod kontrolom", prilikom vrsenja nuzde hemoroidi izadju, ja ih vratim. Ponekad dodje do krvarenja i bolova, ali se sve brzo povuce i prodje. Naime, pre mesec dana sam imala tezak infarkt, ugradjena su mi 2 stenta, lezeci na intenzivnoj nezi nisam danima imala mogucnost da vrsim nuzdu i kad je doslo do toga nastaje potpuna agonija! Uzimam tablete za razredjivanje krvi, hemoroidi pri nuzdi ispadnu, krvare, skoro ih je nemoguce vratiti, bolovi su nesnosni!!! Molim Vas za savet sta raditi, s obzirom na skorasnju intervenciju. Svaki odlazak u toalet mi predstavlja stres. Dr opste prakse mi je preporucila Faktu mast+Cicatridina supozitorije, ali pomaka nema. Da li je ovo moguce resiti i koji nacin preporucujete, molim Vas i za cene zahvata, da bih znala da se organizujem. Hvala unapred, srdacan pozdrav! Maja

Ana Life (2022-04-30)

Poštovana Majo,

Tegobe i simptomi koje opisujete navode na zaključak da se Vaš problem može rešiti isključivo intervencijom. 

  

U bolnici „ANALIFE" se obavljaju sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacija se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail) bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Napomena: Kada se  radi istovremeno sa operacijom hemoroida (što je veoma često indikovano), onda se operacija analne fisure NE NAPLAĆUJE.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije. 

 

U slučajevima kao što je Vaš, neophodna je specifična preoperativna priprema od strane kardiologa, tzv."prevodjenje" na derivate niskomolekulatnog heparina, te dozvola za operativno lečenje. 

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom.
Cena ovog pregleda(cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber)
:
 
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult)

 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h; sredom od 14.00-18.30h, a operacije se izvode utorkom i petkom.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

o (2022-04-29)

postovani , da pitam za supruga, imam sluzav krvav trag na stolici, bol u stomaku, bio kod dr. lab.analize dobre, ultrazvuk abdomena dobro, pregled kod hirurga isto dobro, on ima 66 g. ima artritis psoriaticu, hronicnu upalu sinusa, hronicni bronhitis, opstrukciju pluca,,, da li moze nesto da mu pomogne i od cega je to ako su sve analize dobre? mozda maslinovo ulje, daktanol ili hepatrombin h cepici,, zbog cega je i dalje tako ako su sve analize i pregledi dobri- od cega je to??? hvala unapred ako cete uopste da odgovorite na imejl???

Ana Life (2022-04-29)

Poštovana,

Na osnovu simptoma Vašeg supruga koje navodite  (sluz i krv u stolici), mislim da je neophodno da se uradi KOLONOSKOPSKI pregled.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

o (2022-04-29)

molim odgovor na imejl, moja kicma je dobro ostecena, th 10 je zdrobljen, ostalo od njega samo 6 mm,8mm je usao u th 11, krajem 2016 samo sam pala pre toga su rekli jos dosta ranije da ls 2,3,4, suzeni prostor izmedju, medjutim mesecima mi je bilo sve gore i teze, dok onda nisam samo pala, snimali ls2, napuko,ls3 jos vise, ls4 skoro nacisto i kad sam samo pala slomila i ruku, bila u bolnici, snimali i skenerom posle izlaska iz bolnice posto posle toga sam bila nepokretna bila je i magnetna rezonanca, vozili me sanitetom i tamo i posle u BG, nosila kruti plasticni mider kad sam posle mesec i po pocela malo po malo da hodam, taj mider nosila vise od godinu i po, sada sam opet isla na snimanje jer su grcevi u nogama zbog ostecenja zivaca u kicmenoj mozdini svake zore, svakog jutra, pa i kad hodam u stopolu, jedno vreme, pijem neurontin, i razne vitamine, kolagen, magnezijum, cink i selen, d 3, itd. sta mi moze pomoci ? ako ista moze pomoci? i jos jedno pitanje, pre su mi stalno rekli da nesmem da putujem, sad pitam Vas da li mogu uopste da putujem bilo gde, kolima, autobusom vozom ili avionom mozda, ili stvarno uopste ne??? hvala unapred na odgovoru ako cete mi odgovoriti na imejl.

Ana Life (2022-04-29)

Poštovani,

Molimo Vas da se konsultujete sa lekarina koji Vas vode i koji od početka prate vaše stanje. Ovim putem ne možemo da ordiniramo terapiju, niti dajemo savete bez snimaka, pregleda i prateće dokumentacije.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Dusan (2022-04-25)

Postovanje. Imam 33 godine i problem sa hemoroidima. Stolica mi je izrazito tvrda i ne redovna. Ponekad imam i krvarenje iz anusa prilikom praznjenja ali ne uvek. Da li radite i kolonoskopiju pored THD metode? Ako radite, molim vas posaljite mi cenovnik na mail za kolonoskopiju i tretiranje hemoroida THD metodom. Hvala.

Ana Life (2022-04-25)

Poštovani Dušane,

U našoj bolnici se rade sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Takođe, najsavremenijim tehnikama izvode se i ostale proktološke operacije (fisura, fistula, virusnih bradavica, hidroadenitisa, rektocela, pilonidalnih sinusa / cista, polipa, hipertrofičnih papila, kožnih nabora...).  

Cena operacija hemoroida se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail) bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Napomena: Kada se  radi istovremeno sa operacijom hemoroida (što je veoma često indikovano), onda se operacija analne fisure NE NAPLAĆUJE.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda(cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber): + 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h; sredom od 14.00-18.30h, a operacije se izvode utorkom i petkom. Za kolonoskopske preglede, kada su indikovani (što se odredjuje nakon anoskopskog pregleda), preporučujemo ustanove koje su specijalizovane za tu vrstu pregleda (npr. CDB Vesalius, Poliklinika Intertim, Poliklinika Ars Medica).

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

Marijana (2022-04-22)

Postovani. Koliko kosta operacija analne fisure? Dijagnostikovana mi je na 3h. Jos jedno pitanje.. Da li je moguce da je fisura nastala od posledice operacije hemoroida klasicnom metodom pre dva meseca? Hvala unapred

Ana Life (2022-04-22)

Poštovana Marijana,

 

Cena  operacije analne fisure se kreće u rasponu(cena poslata na e-mail), u zavisnosti od vrste potrebne intervencije. Da bi smo ustanovili koja vrsta intervencije je indikovana u Vašem slučaju moramo pre svega obaviti pregled. U slučajevima kada postoji izrazita bolna osetljivost regije (npr. kod akutnih ili akutizovanih fisura), pregled se obavlja uz pomoć veoma efikasnog topičkog anestetičkog gela.

Cena specijalističkog pregleda sa anoskopijom (cena poslata na e-mail) i možete ga zakazati pozivom na jedan od naših brojeva telefona: 

+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult).  

I na posletku, moguće je da Vam je, nakon klasične operacije hemoroida, polje "na 3h" nepravilno ili nekompletno epitelizovano (zaraslo), pošto ta pozicija nije karakteristična za nastajanje analne fisure. 

 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

Aco (2022-04-22)

Cijena THD i cijena LHP?

Ana Life (2022-04-22)

 

Poštovani Aco,

U našoj bolnici se rade sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Takođe, najsavremenijim tehnikama izvode se i ostale proktološke operacije (fisura, fistula, virusnih bradavica, hidroadenitisa, rektocela, pilonidalnih sinusa / cista, polipa, hipertrofičnih papila, kožnih nabora...).  

 

Cena operacija hemoroida se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail), bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Napomena: Kada se  radi istovremeno sa operacijom hemoroida (što je veoma često indikovano), onda se operacija analne fisure NE NAPLAĆUJE.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda(cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber)+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult)

 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h; sredom od 14.00-18.30h, a operacije se izvode utorkom i petkom.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

Vladimir (2022-04-20)

Bio sam nedelju dana bolestan, nakon popijeno antinijotika sve se smirilo 5 dana i opet me gurnula temperatura 39.7? Da li se bolest vratila ili.....je neki novi virus? Svako dobro i hvala

Ana Life (2022-04-20)

Postovani Vladimire,

Molimo Vas javite se Vasem izabranom lekaru, kako bi Vam pregledao.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

Olgica (2022-04-19)

Dobar dan postovani , Pacijent 1982god.,žensko* Kraci opis bolesti i toka lijecenja : * Maj 2015 - Prirodan porodjaj normalnog toka * Maj 2016 – ospe po cijelom tjelu,prvih dana tem.38,5, Dr- opste prakse - DG.Varicella.( nisam ih ranije bolovala )Nakon 21 dan i dalje prisutno još vise promjena po tjelu poslata kod infektologa.Infektolog dao da se urade analize i upucuje kod dermatovenerologa.Imunoloske analize sve u redu.* Jun 2016god – Dematovenerolog – DG.Psoriasis vulgaris guttata , terapija , promjene na cijelom tijelu I glavi . * Avgust 2016 god.- dok su lijecene promjene na cijelom tijelu I glavi oftamologija . DG.Conjuctivitis Acuta , terapija 10-ak dana. * Septembar 2016god . – biopsija kože potkoljenice , PH – nije potvrdjena dijagnoza psorijaze.Lijecenje od 2016 – 2019 dok su postojale promjene . * februar 2019 god.- ospe po cijelom tjelu , DG.Varicella , Potvrdjeno preko analize a I preslo mi od djeteta .* Jun I jul 2019god . – Urgentni centar – ceste dijareje,krvave stolice,groznica,slabost ,hemoglobin ispod 100 , DG.Stomacni virus I anemija * Novembar , Decembar 2019 god .-hemoglobin 79 , hematolog , transfuzija krvi I dalja terapija oralno uzimanje gvozdja I redovne kontrole.hematolog šalje kod hirurga ,gastroentereologa I ginekologa . * Decembar 2019 – hirurg – Hemoroidi stepen 4 , terapija operativna da se sa preoperativnom pripremom javim polovinom januara 2020 god.Madjutim operacija je zbog epidemije odlozena do daljnjeg . * Decembar 2019 god. – gastroentereolog – Prva kolonoskopija – sluznica ter.ileuma diskretno nodulirana,vidi se jedna tackasta afta,uzeta biopsija sa ter.ileuma.Hemoroidi 4 stepen,anemija.Terapija: detralex,emofi X,Hemor M,Orvagil 400,Lactibiane reference,Sideral. Uraditi kalprotektin,IgA,Iga IgEi gastroskopiju.Uradjeni parametric svi uredni.PH nalaz-slika hronicnog aktivnog zapaljenja,ne moze se sa apsolutnom sigurnoscu iskljuciti IBD .* januar 2020 god. – gastroskopija - Nalaz uredan* Jul 2020god.-hemoglobi 61 , hematolog , oralna terapija gvozdja I 2 transfuzije dezplazmatisanih eritorcita * Mart 2021 god – Dig.Hirurgija – uradjena Hemoroidektomija Miligan-Morgan .nakon operacije Hgb.61 – primljene dvije jedinice DPE uz predhodnu pripremu od stane Tranfuziologa jel su interakcije bile pozitivne.terapija – orvagil,sidereal,anelgetik po potrebi ,dijeta I tecna ishrana ,suportan * April 2021 – hematology –Hgb.73- I dalje oralna terapija gvozdjem I transfuzija 1 hematoloske jedinice* Maj 2021 – gotov Ph nalaz od ekscidiranih hemoroidalnih nodusa 4 stepena – NODI HAEMORRHOIDALES CUM HIGH GRADE SQUAMOUS INTRAEPITHELIALE LESION –HSIL. Poslata od strane hirurga na ponovnu biopsiju sluznice rektuma sa vise mjesta.terapija –dijeta , vise manjih obroka,bulardi+linex * Maj 2021 god. –Kolonoskopija - Suzen analni kanal , suženje djeluje fibrozno , digitalni nalaz – bolan pregled, palpira se zadebljanje.U samom analnom kanalu fibrozni prsten,oziljne promjene,od analnog kanala ka rektumu,uocava se polipoidni nabor u duzini od oko 25mm ,djeluje hiperemicno,adenomatozno.Uz analni kanal jos jedno bjelicasto,fibrozno zadebljanje precnika 8-9mm.USH naglasen.Terapija – detralex,hemor m, globifer,dijeta, I da se na hematologiji aplicira venski Monofer. Ph nalaz –u isjeccima se nalaze djelici granulacionog vezivnog tkiva ulcerisane povrsine .Isjecci su prožeti infiltratom garnulocita,limfocita I makrofaga.Kontrola nakon terapije. * Jun 2021 prijem u Centar za dig.hirurgiju zbog dilatacije stenoze u analnom kanalu.Izvrsena balon dilatacija na 3cm od analnog kanala balonom precnika 16mm( Prof.Doder )U analnom kanalu fisura.terapija – transilane,antrolin,dijetetski rezim ishrane * jul 2021 god. – hemoglobin 110 , Fe 4,1 , feritin 2,3 – hematology – I dalje oralna terapija gvozdjem , 10 terapija na svaki drugi dan venski Ferovin * Oktobar 2021god- Kolonoskopija – stenoziran analni kanal, na rukavici trag sukrvice,.Fibrozno suženje analnog kanala sa polipoidnim naborom ka zadnjoj komisuri ,biopsijama potklonjeno .uzete biopsije sigma I rektuma. PH nalaz – Nalaz najvise odgovara hronicnom,nespecificnom kolitisu I inflamatornom pseudopolipu. * Novembar 2021 god. – Hgb.138 , uraditi Mr enterografiju I MR male karice I glutealne regije * Decembar 2021god. –MR male karlice I glutealnih regija .Zakljucak : Stanje nakon op.hemoroida sa znacima fibroznih promjena u op.regiji bez vidljivih drugih patloskih promjena .na ucinjenom pregledu nema vidljivih patoloskih promjena u glutealni regijama –potrebna je korelacija sa klinicki pregledom zakljucak : Nalaz odgovara zoni izmjenjenog inteziteta signala miometrijuma I prelazne zone u korpusu uterusa ventralno dijametra oko 2cm,dif.dg intramuralni miom, adenomiomatoza – potrebna je korelacija sa ginekoloskim pregledom.U lijevom ovarijumu cista zutog tjela promjera 17mm I manja kolicina slobodne tecnosti u karlici. * Januar 2022god. – MR enterografija – Terminalni ileum u duzini od 8cm zadebljanog zida , promjera do 4mm, sa nehomogenim inteziviranjem , kao I sa prisustvom plitkih aftoznih ulceracija , bez restrikcije.U mazenterijumu nema signifikantno uvecanih limfatika.Pasaža u kolonu nesmetana , ZALJUCAK : M.Crohn.Korelacija sa Klinikom. * Januar 2022god – Hgb.139 , eritrocitna slika,trombocitna krvna slika , leukocitna krvna slika ,dopunski zapaljenski parametric I biohemijska analiza krvi u granicama normale. * Februar 2022god. –kolonoskopija sa ter.ileoskopijom-suzenje analnog kanala-Bauhinijeva valvula b.o.20cm ter.ileuma normalnih osobina,kolon I rectum nor.osobina..Utete biopsije kolona.ter.ileuma I polipoidnog nabora *April 2022god.-biopsija sa kolonoskopije –Misljenje –ter.ileum-hronicna nespecificna inflamacija, kolon I rectum-hronicni nespecificni colitis *April 2022 – kks uredan kalprotektin uredan ,urin na porfirin I porfobilinogen uredan ,osip po nogama ,Pecenje ,krvarenje iz anusa-rektuma ( nije ga bilo 6 mjeseci ) ,otezana defekacija,razlicite stolice dnevno od 6-12 normalne I tecne (nema trvdih stolica . I dalje imam grceve razlicitih inteziteta, slabiji apetit,umor, stalno mi se spava , uglavnom grcevi pocinju nakoj jela cijelom duzinom ispod luka od rebara I u desnom donjem djelu stomaka .Nagon za povracenje , naizmjenicno tecne stolice ,dijareje I zatvori .Nagoni za lazne stolice.Spazam - grc misica prilikom stolice pa su bolna praznjenja ,Od terapije sada koristim samo laxomucil I salapon , djetalnu ishranu – uglavnom tecnu .od 2016 cesto mokrenje .Olgica , Podgorica Konkretno me interesuje Vaše mišljenje ta bi mogla biti konacna dijagnoza jel jos nije potvrdjena ,sta smijem da koristim da ublazim bolove I grceve ,do dr koji me prati ne mogu ni privatno ni ni drzavno nikako doci evo mjesec a ovaj cio mjesec bas imam bez prekida I bolove I grceve.Koja bi bila vasa terapija ako mozete vidjet po svemu ovom ? dal mislite da trebam jos neke analize da uradim ili jos nekog specijalistu da posjetim? Da I postoji drugi nacin lijecenja stenoze rektuma osim balon dilatacije ?Unaprijed zahvalna na odgovoru koji željno iscekujem ! Lijep pozdrav iz Podgorice , Olgica

Ana Life (2022-04-19)

 Postovana,

Jako nam je zao sto ste se toliko namucili oko svega i vidimo da ste se potrudili sto opsirnije da opisete stanje, ali cilj foruma bolnice Analife je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu.

 

Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi zdravstveni nalazi koji nisu obavljeni u našoj kući. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

 

 

S poštovanjem

Analife

Ljubica (2022-04-18)

Poštovani, Imam splet unutrasnjih hemoroida koji izazivaju tegobe u vidu pecenja koje me budi svake noći. Rađena je kolonoskopija i nalaz je uredan sem pomenutog spleta hemoroida. To pečenje najvise se javlja noću i izaziva nervozu. Mazala sam razlicite kreme npr Factu, Pro V mast po preporuci lekara... Da li mi možete preporučiti nesto čime bih barem ublažila simptome? Unapred zahvalna Ljubica

Ana Life (2022-04-18)

Poštovana Ljubice, 

Simptomi koje navodite mogu biti uzrokovani različitim stanjima, Ne bi bilo profesionalno da Vam prepoučujem terapiju bez obavljenog pregleda, Iz tog razloga Vam savetujem da se javite na pregled hirurgu-proktologu po Vašem izboru, koji će tek nakon istog moći da Vam propiše adekvatan tretman. 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Bojan (2022-04-14)

Postovani. Interesuje me cena operacije hemoroida THD metodom. Hvala

Ana Life (2022-04-14)

Poštovani Bojane,

U našoj bolnici se rade sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Takođe, najsavremenijim tehnikama izvode se i ostale proktološke operacije (fisura, fistula, virusnih bradavica, hidroadenitisa, rektocela, pilonidalnih sinusa / cista, polipa, hipertrofičnih papila, kožnih nabora...).  

Cena operacije se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail)
, bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Napomena: Kada se  radi istovremeno sa operacijom hemoroida (što je veoma često indikovano), onda se operacija analne fisure NE NAPLAĆUJE.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail  i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber):
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h; sredom od 14.00-18.30h, a operacije se izvode utorkom i petkom.

Ponekad (ali ne i uvek) je moguće organizovati prvi pregled i operativno lečenje u toku istog dolaska u Beograd.  

Za takvu vrstu "specijalnog" aranžmana i detalje specifične pripreme, molim Vas da se obratite direktno sestra-Neveni na: + 381 63 322 413 (tel., Viber). 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Ana (2022-04-13)

Poštovani, zanima me okvirna cena operaciije analnih kožnih nabora kao i cena prvobitnog pregleda kojim bi se ustanovila potrebna procedura?

Ana Life (2022-04-13)

Poštovana Ana,

U našoj bolnici se rade sve vrste savremenih tehnika proktoloških intervencija  (operacije hemoroida, fisura, fistula, kožnih nabora, polipa, hipertročičnih papila, virusnih bradavica, hidroadenitisa, pilonidalnih cista / sinusa, rektocela...).

 

Cene operacija se kreću u rasponu (cena poslata na e-mail), u zavisnosti od tipa i obima potrebne intervencije.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda(cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber):
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h; sredom od 14.00-18.30h, a operacije se izvode utorkom i petkom.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Adnan (2022-04-05)

Poštovani, dobar dan. Prije mjesec dana imao sam obilan proljev i vec drugu noc od pritiska na anus pocela je teci krv samo vidljiva u stolici i kapanjem neposredno poslije nuzde. Proljev se zaustavio postepeno a i krvarenje koje je bilo prisutno samo jedan dan od pocetka. Da napomenem imao sam operaciju analne fisure i strazara hemoroida prije 2 godine. Pored oziljka od presijecanja unutrasnjeg sfinktera lociranog na prednjoj strani pojavila se kvrzica bolna i cijeli anus je upaljen tacno mjesec dana. I prije 15 dana nasao sam na toj rani komadic gnoja koji sam otkinuo. Ta kuglica se pojavljuje i nestaje i pomjera se citavim anusom u krug a posebno na toj lijevoj strani oko 80 posto vremena neukljucujuci vrijeme kada se nestane kao da nema nista. Danas sam imao osjecaj kao da se nekoliko malenih cvrstih ostrih komadica kretalo anusom sa svih strana i onda se opet pojavila ta putujuca kuglica koja se najvise krece od oziljka sfinkterotomije do oziljka izrezane fisure. I kao da je tu koza tanka i onda pece bas kao fisura. Posjetio sam svog doktora koji kaze da nema nista i da se nista ne vidi nakon digitorektalnog i vizuelnog pregleda anusa. Dao mi je antiinflamatorne lijekove ali mi nije rekao nista konkretno. Na pitanje da li je hemoroid rekao je da nema nista. Da li vi mozete pretpostaviti sta bi moglo biti u pitanju? Nadam se da cete mi odgovoriti ubrzo. Prijatan ostatak dana

Ana Life (2022-04-05)

Poštovani Adnane,

Tegobe koje navodite su veoma nekarakteristične. Obzirom da Vam je već radjena operacija, najbolji uvid u Vaše stanje ima sigurno hirurg koji je operaciju izvršio, tako da Vam preporučujem da mu se ponovo obratite.  

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Filip (2022-03-31)

Dobar dan .Mozete li mi reci orjentacionu cijenu analne fisure?

Ana Life (2022-03-31)

Postovani Filipe,

U našoj bolnici se rade sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida, fisura, fistula 

LHP

EMERALD - LIGASURE

THD  

Cena operacije ako se radi samo o hemoroidima (cena poslata na e-mail) , ako se radi o fisuri cena je(cena poslata na e-mail) , a kada postoje udruzeno hemoroidi i fisure, fistule cena moze da ide (cena poslata na e-mail)

 

Cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.


 

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jednon noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole.

 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici, (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".  


 

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije. 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda(cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva telefona: + 381 63 232 905, + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09.
 

Pozdrav, Vasa Analife

 

goran (2022-03-31)

zatvoren sam dolje od hemoroida //stralni nagon za stolicom a nikako izac---puca mi cio organizam ---kolika je cijena pregleda kod vas---a zatim i operacija ---sveukupno---makar priblizno ZNACILO BI MI---HVALA UNAPRIJED

Ana Life (2022-03-31)

Poštovani Gorane,

Problemi koje navodite mogu biti uzrokovani različitim patološkim stanjima. U svakom slučaju, pre svega je neophodno obaviti pregled. 

Cena pregleda iznosi (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel.Viber):
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena)  i  + 381 69 319 6808, : + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h; sredom od 14.00-18.30h, a operacije se izvode utorkom i petkom.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Tatjana (2022-03-25)

Postovani doktore, imam 56 godina, 66kg i visinu 176cm.Hemoroide su mi konstatovali posle drugog porodjaja s tim da nikad do sada nisam imala probleme.Posle prelezanog Covid-a , javili su se u blagoj formi dva puta u mesec dana , mada mislim da su bili iziritirani odredjenom hranom. Neprijatnost je trenutno posle 10dnevne terapije samo tokom sedenja.Inace mnogo sati dnevno provodim u sedenju na poslu i voznji.Konstatacija lekara koji me je pregledao je da se radi o II stepenu i preporucio je THD metodu.Da li je pri II stepenu neophodna bilo koja hiruska intervencija ili treba pokusati druge metode, ili ako je pozeljna, sta je bolje Laser ili THD?Koliko takva intervencija kosta u Vasoj klinici? Unapred hvala

Ana Life (2022-03-25)

Poštovana Tatjana,

U našoj bolnici se rade sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacije se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail) bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda iznosi(cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva telefona: + 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h; sredom od 14.00-18.30h, a operacije se izvode utorkom i petkom.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Aleksandar (2022-03-24)

Danas sam 3 puta pio Chymoral+Detralex kao terapiju koji mi je ranije prepisivao doktor ali su bolovi bili toliko nepodnosljivi da sam u razmaku od 6 sata stavio i Faktu supozitorije pa me zanima da li moze doci do nezeljenih dejstva?

Ana Life (2022-03-24)

Poštovani Aleksandre, 

To što ste upotrebili i Faktu čepić ne bi trebalo da dovede do neželjenih efekata. Medjutim, pošto ne znam o kakvom problemu se konkretno radi, ne bih mogao da se izjašnjavam o terapiji. Najbolje je da se obratite hirurgu koji je i obavio pregled. 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Zoran (2022-03-23)

Dali se mogu povratiti hemoroidi posle operacije koja je odradjefna prije 2 godine. Pojavio s e svrabež na izlazu debelog crijeva zadnjih 10-tak dana koji je sve jaci i jaci. Pozzz.

Ana Life (2022-03-23)

Poštovani Zorane,

Moguće je, ali simptomi koje Vi navodite ne ukazuju na to.
U svakom slučaju je potrebno da se kod Vas obavi pregled, a najbolje bi bilo ga obavi hirurg koji je izvršio intervenciju.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgi

 

Marina (2022-03-23)

Postovani, Da li mi mozete reci koju kremu mogu koristiti za spoljne hemoroide u trudnoci? Da li je dozvoljen Hepatrombin H?

Ana Life (2022-03-23)

Poštovana Marina,

Hepathrombin H je bezbedan za upotrebu u trudnoći, ali u periodu ne dužem od 10 dana.
Nakon toga je neophodno napraviti pauzu od par sedmica.
 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

 

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Marija (2022-03-23)

Dobar dan Postovani. Imam problem sa spoljasnjim hemoroidima u poslednjih 4 godine. U zadnja 3 meseca sam imala 3 spoljasnja. Svrbi, pece, bas je u pocetku crven pa se povuce prilikom tusiranja i odmaranja,ali sutradan na poslu izadje. I to traje 2,3 nedelje dok se ne povuce. Imam normalnu stolicu, idem u vc odmah po potrebi. Ne jedem ljuto,previse zacinjeno. Radim takav posap da stojim non stop,nemam neki preterani napor. Sto se tice krvi i slicno,toga nema. Razmisljam da li je nesto ozbiljnije,jer cesto izlaze. Hvala na paznji. Cekam na Vas odgovor.

Ana Life (2022-03-23)

Poštovani Dado,

O kakvom problemu se zapravo radi mogao bih definitivno da se izjasnim tek nakon obavljenog pregleda. Ipak, na osnovu Vašeg opisa simptoma, vrlo je moguće da se radi o III stepenu hemoroda. Oni se uspešno mogu rešiti jedino nekom intervencijom, konzervativna terapija u tom stadijumu ne može dovesti do izlečenja, već samo do ublažavanja tegoba. 

U našoj bolnici se rade sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacije se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail), bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva telefona:
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h; sredom od 14.00-18.30h, a operacije se izvode utorkom i petkom.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Janko (2022-03-19)

Postovani, vec duze vreme mi se javlja neugodan miris iz zadnjice kao neki miris paljevine pogotovo dok sedim duze. Inace nemam nikakvih drugih tegoba niti simptoma. Hvala. Pozdrav

Ana Life (2022-03-19)

Poštovani Janko,

 

Problem koji navodite je neuobičajen. Bilo bi dobro da se javite na pregled gastroenterologu tadi eventualne kolonoskopije. 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Anastasija (2022-03-18)

Poštovani, zanima me cena uklanjanja tkzv. kožnih nabora (skin tags), koji su posledica hemoroida. Unapred zahvalna, pozdrav.

Ana Life (2022-03-18)

Poštovana Anastasija,

U našoj bolnici se rade sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

 

Takodje, obavljaju se i ostale proktološke intervencije, kao i uklanjanje perianalnih kožnih nabora.

O detaljima operacije koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom.
Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva telefona:
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h; sredom od 14.00-18.30h, a operacije se izvode utorkom i petkom.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Dina (2022-03-17)

Postovani ja sam vec postaviIa pitanje aI nema odgovora imam anaInu fisuru na 12h i hemoroide medzutim evo mesec dana Nema rezultata od Iekova infuzija raznih mastova doktor opste hirurgije kaze da nije za operaciju koji je vas savet trenutno sam na vrucoj kupki i mastu hepatrombinu H i nekoj masti od ivancic i sinova moIim cena pregIeda i sve kompIetno hvaIaa

Ana Life (2022-03-17)

Poštovana Dina,

Veoma često analne fisure ne reaguju povoljno na konzervativnu terapiju koju ste naveli. Takodje, Fisural mast može da izazove neprijatne glavobolje usled porasta pritiska. Kada konzervativna terapija ne pomaže, razmišlja se o operativnom rešavanju problema.

 

Cena  operacije analne fisure se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail), u zavisnosti od vrste potrebne intervencije. Da bi smo ustanovili koja vrsta intervencije je indikovana u Vašem slučaju moramo pre svega obaviti pregled. U slučajevima kada postoji izrazita bolna osetljivost regije (npr. kod akutnih ili akutizovanih fisura), pregled se obavlja uz pomoć veoma efikasnog topičkog anestetičkog gela.

Cena specijalističkog pregleda sa anoskopijom (cena poslata na e-mail) i možete ga zakazati pozivom na jedan od naših brojeva telefona: 

+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

 

 

Napomena: Kada se  radi istovremeno sa operacijom hemoroida (što je veoma često indikovano), onda se operacija analne fisure NE NAPLAĆUJE.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Aleksandar (2022-03-17)

potkozna tvrda bolna nadodir izraslina spolja crvene boje na prsima velicine odprilike 30x50 mm

Ana Life (2022-03-17)

Postovani, 

Molimo Vas javite se izabranom lekaru radi pregleda.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Vesna (2022-03-16)

Pre 10 dana sam operisala hemoroide i polip u Loznici. Bolovi su nesnosljivi, svakim danom sve veci. Da li postoji neki metod kod vas za smanjenje bola?

Ana Life (2022-03-16)

Poštovana Vesna, 

Ako se bolovi pojačavaju nakon operacije, mislim da je uputno da se javite na prevremenu kontrolu hirurgu koji je izvršio intervenciju.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Milos (2022-03-14)

Poštovani, imam problem sa hemoroidima. Na pregledu hirurga je ustanovljeno da su u pitanju spoljasnji. Nisam dobio nikakvu terapiju niti soluciju za resenje problema - "pazi sta jedes, zivi s tim". Meni to smeta (bez vecih problema poput svraba, krvarenja i sl) ali otezano vodjenje higijene te regije i "njihovo uvecavanje" nakon svake defekacije. Zanima me da li je u tom slucaju neophodna LPH ili THD metoda, kako bi se ovaj problem zauvek otklonio? Takodje bio bih zahvalan za informaciju oko cena operacija. Hvala. Pozdrav!

Ana Life (2022-03-14)

Poštovani Miloše,

U našoj bolnici se rade sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacije se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail), bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva telefona:
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Milan (2022-03-14)

Poštovani, Zamolio bih vas da i meni pošalejete mejl sa cenama operativnog lečenja hemoroida, kao i cenom prvog pregleda, tj. dijagnostifikovanja. Unapred hvala!

Ana Life (2022-03-14)

Poštovani Milane,

U našoj bolnici se rade sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacije se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail), bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne inter