Uspešno ste prijavljeni na našu mailing listu. Hvala!
Vaš komentar je poslat na odobrenje administratora. Hvala!
Hemoroidi pitajte doktora doktor aleksandar šepetkovski

Dr Aleksandar Šepetkovski - specijalista opšte hirurgije

Oblast: laserske operacije hemoroida, fissure i fistula

Pitajte doktora

Pitajte Doktora

 

Opšta Bolnica Analife je specijalizovana za sve vrste hemoroida.

 

Opšta Bolnica Analife je specijalizovana za sve vrste hemoroida odnosno za sve moguće hiruške zahvate što se njih tiče. Šta su to hemoroidi, kako ih se rešti. Na sva ta pitanja može da vam odgovori doktor Šepetovski. Vaša pitanja, nedoumice, ako vas zanima nešto vezano za operaciju možete da ostavite u komentar dole ispod ili nas kontaktirajte.

 

Vaša Bolnica Analife!

Postavite pitanje ili komentar Komentari (773)
NikolaŠ (2023-01-29)

Poštovanje, u poslednjih nekoliko godina više od pet sigurno primetio sam sa spoljašne strane analnog otvora nekoliko malih čvorića, međutim nikada mi nisu predstavljali problem ni u jednom smislu, dešava se nekad posle tvrde(teške), stolice da budu čvršći na dodir, takođe se dešava i neki blaži oblik krvarenja međutim korigovanjem ishrane nestane u proseku od par dana, posle nekog vremena se opuste i bude sve kao i pre, takođe me interesuje da li grublje korišćenje običnog toalet papira posle vršenja nužde može vremenom da ostavi posledice? Zanima me vaše mišljenje o ovome, Hvala.

Ana Life (2023-01-29)

 

Poštovani Nikola,

Otežano pražnjenje i stolica tvrdje konzistencije, kao i upotreba toalet papira su faktori koji veoma često dovode do problema koje navodite. 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Ranko (2023-01-28)

Pozdrav skidao Sam kondilome posle toga su mi rekli da imam hemoroide,na vajskoj strani anusa imam kvrzicu koja nije bolna samo nabubri prilikom tusiranja I hladnoce,mazao Sam svakakvim mastima nista,unutrasnja strana mi je svetla crvena sluznica na par mesta

Ana Life (2023-01-28)

 

Poštovani Ranko,

O optimalnom rešenju za Vas problem  možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom.
Cena ovog pregleda
(cena poslata na e-mail) na jedan od brojeva telefona: + 381 63 322 413 (sestra Nevena),  + 381 11 319 68 09 (pult). 
Oko organizacije i prvog pregleda najbolje je da se sve dogovorite sa sestra Nevenom.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Vera (2023-01-21)

Dobar dan, imam analnu fisuru oko 2 meseca i uz svu primenjenu terapiju ne prolazi.Zanima me kakva je to intervencija laserska fisurektomija?

Ana Life (2023-01-21)

 

Poštovana Vera,

Lečenje analne fisure se uvek započinje konzervativnim tretmanom, kremama, mastima, čepićima i sl. Kada konzervativni tretman ne dovede do željenog rezultata, može se pristupiti operativnom rešavanju problema.

Operacije su veoma efikasno rešenje, recidivi se po pravilu ne javljaju, osim u ekstremnim slučajevima.

Cena  operacije analne fisure (cena poslata na e-mail)
Da bi smo ustanovili koja vrsta intervencije je indikovana u Vašem slučaju moramo pre svega obaviti pregled. U slučajevima kada postoji izrazita bolna osetljivost regije (npr. kod akutnih ili akutizovanih fisura), pregled se obavlja uz pomoć veoma efikasnog topičkog anestetičkog gela.

Cena specijalističkog pregleda sa anoskopijom (cena poslata na e-mail)i možete ga zakazati pozivom na broj telefona: 

+ 381 63 322 413 (sestra Nevena). 

  

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Maja (2023-01-21)

Poštovani,pred 10-ak god.na analnom otvoru pojqvio mi se kao neki repić s lijeve strane,ne izbočinq već pomični repić koji je stalno prisutan.Ne smeta mi za probavu,niti imam ikakve druge smetnje,ali prisutan je.Ne znam da bi bio hemeroid posto je ovo oblik repića i ne krvari, a možda i je...Sve te godine je tu i nepromijenjen.O čemu bi bila riječ? I kako si pomoći?

Ana Life (2023-01-21)

 

Poštovana Majo,

Po Vašem opisu najverovatnije se radi o perianalnom kožnom naboru ("skin tag"). Ipak, definitivno bih mogao da se izjasnim  tek nakon  pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda  (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na broj (tel, Viber): + 381 63 322 413 (sestra Nevena). 

 

 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

NekoNeko (2023-01-21)

Postovani. Jel mogu da cujem Vase misljenje posto sam bas plasljive prirode prije otprilike 4 godine primjetio sam kao plavicastu izraslinu na samom analnom otvoru nekad se se povuce unutra a nekad je vani i vidi se na dodir je mekano i bezbolno nemam nikakve nelagode osim bas cestih vjetrova. Da li je to nesto opasno i imam li razloga za brigu? Lp i unapred hvala na utrosenom vremenu .

Ana Life (2023-01-21)

 

Poštovani Melvine,

Po Vašem opisu najverovatnije se radi o uvećanom hemoroidalnom čvoru. Ipak, definitivno bih mogao da se izjasnim  tek nakon  pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na broj (tel, Viber): + 381 63 322 413 (sestra Nevena). 

 

 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Katarina (2023-01-16)

Izvnjavam se na nastavku,ali mali update na moje pitanje,takodje kad sam malo bolje pogledala primecujem i rupicu iznad analnog otvora u pravcu ka trticnoj kosti pa taj iscedak mozda potice i odatle,ne znam.. jos jednom hvala..

Ana Life (2023-01-16)

 

Poštovana Katarina,

Simptomi i znaci koje navodite govore u prilog postojanju analne fisure sa razvojem perianalne fistule. 

Ipak, definitivno mišljenje bih mogao da Vam dam tek nakon  pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda(cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber): + 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski
Specijalista opšte hirurgije – proktolog

Katarina (2023-01-16)

Postovanje,zelela bih da pitam na sta bi ste prvo posumnjali,simtomi su jako cest bol u predelu analnog otvora,krvarenje povremeno nakon defektacije(jarko crvena,mozda malo tamnija krv),svrab,peckanje i nekakvo curenje,meni po nekad lici kao na gnoj,trag ostaje na vesu i rekla bih da potice iz neke promene na samom analnom otvoru,da ne kazem izrasline koja izgleda kao neki visuljak,repic,spolja je i jako vidljivo.. Prilikom pregleda gastro pre par godina receno mi je da imam hemoroide i tu se prica zavrsila,ali me jako brine taj visuljak i to curenje.Jasno mi je naravno da bez pregleda ne mozemo postaviti dijagnozu,ali da bar malo umirim ogromnu brigu oko tog problema,da bar imam predstavu sta bi moglo biti.. Takodje me zanima kakva vrsta pripreme ili analiza je potrebna pre pregleda i okviran cenovnik. Hvala najlepse u napred..

Ana Life (2023-01-16)

 

Poštovana Katarina,

Simptomi i znaci koje navodite govore u prilog postojanju analne fisure sa razvojem perianalne fistule. 

Ipak, definitivno mišljenje bih mogao da Vam dam tek nakon  pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber): + 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

 

 

 

Pozdrav,
Dr Aleksandar Šepetkovski
Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Sla?ana (2023-01-13)

Poštovani, Javljam se iz Banja Luke zanima me cijena operacije hemeroida 4 stepen i koliko treba vremena za oporavak nakon operacije. Srdačan pozdrav Slađana

Ana Life (2023-01-13)

 

Poštovana Sladjana,

U bolnici „ANALIFE" se obavljaju sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacija se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail), bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda(cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber): + 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

 

Pozdrav,
Dr Aleksandar Šepetkovski
Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Belmo (2023-01-13)

Poštovani Imam problema sa hemroidima dugi niz godina skupio sam dosta mišljenja i dokumentacije nažalost niko mi nije tačno utvrdio stanje prije par dana su mi rekli da mi hemroidi ne prave ni 10 % koliko ima problema sa crijevima i da zbog stanja crijeva ne mogu napravit jasnu sliku te su me uputili vama da uradim manometriju analnog kanala i C2 analnog kanala Dijagnozu su zadnju napisali NH1 3/4 prolapsus recti

Ana Life (2023-01-13)

 

Poštovani Belmo,

U bolnici „ANALIFE" se obavljaju sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacija se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail), bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda(cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber):
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

 

 

Pozdrav,
Dr Aleksandar Šepetkovski
Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Igor (2023-01-12)

Postovani Doktore, Imam problema sa hemoroidima koji su se ranije veoma retko pojavljivali. Sa dan/dva higijene bi se povlacili, odnosno, moze biti da i nisu, ali su svakako bili asimptomatski sa prolaznom manjom neugodnoscu. Medjutim sada je odjednom daleko gore. Vec 4 meseca je dijagnoza ista: "Venac unutrasnjih hemoroida II-III stadijuma tromboziranih i blago edematoznih". Terapija je konzervativna i ne daje rezultate. Posto ne mogu da se pomirim sa ovim a nisam iz Beograda zanima me da li se moze doci kod Vas na pregled i kompletan tretman (LHP/THD i/ili neka druga metoda) u skladu są Vasim nalazom i preporukama za najefikasniji pristup. Bio bih Vam zahvalan za kontakte i okvirne informacije o cenama. Takodje me zanima da li se dodatne informacije mogu razmeni usmenim ili pismenim putem pre eventualnog dolaska i kako? Srdacan Pozdrav!

Ana Life (2023-01-12)

 

Poštovani Igore,

U bolnici „ANALIFE" se obavljaju sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacija se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail), bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber):
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

 

Ponekad (ali ne i uvek) je moguće organizovati prvi pregled i operativno lečenje u toku istog dolaska u Beograd.  

Za takvu vrstu "specijalnog" aranžmana i detalje specifične pripreme, molim Vas da se obratite direktno sestra-Neveni na: + 381 63 322 413 (tel., Viber). 

 

Pozdrav,
Dr Aleksandar Šepetkovski
Specijalista opšte hirurgije – proktolog

Marko (2023-01-08)

Postovani, nakon operacije hemoroida pokavio mi se visak koze tj kozni nabori. Kojom procedurom bi se oni mogli ukloniti? Koliko je to bolno jer ne bih ponovo da prolazim kroz isto?

Ana Life (2023-01-08)

 

Poštovani Marko,

O detaljima eventualne operacije možemo razgovarati tek nakon pregleda. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber): + 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 


 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Aleksandra (2023-01-07)

Imam redovnu stolicu..Juce dva puta..Sinoc sam stavila vaginalete zbig glivica koje imam od providon joda...I od sinoc osrcam u anusu kao neku blokadu nzm to da opisem..Bol kad se brisem.I nrdto kao da napipam.Kad obrisem ima bol ovako nema..Plasim se da nije nesto ozbiljne nista nije bilo do sinic

Ana Life (2023-01-07)

 

Poštovana Aleksandra,

Najverovatnije se radi o običnoj iritaciji. Simptomi koje navodite ne ukazuju na ozbiljna oboljenja. Ipak, ne mogu sa sigurnošću da tvrdim koje je vrste problem i kako ga tretirati, pošto nisam obavio pregled. 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

Georgi (2023-01-07)

Zdravo doktore imam 4 -ti stadium nadvoresne hemoroide .pre nekoliko godina radio sam podvezivanje dva od njih ali ostala su ispala .molimvas orientacono da mi posalete cenu za operacija vasom metodom .Ja sam iz Makedonije i dali bi to bilo problem Hvala i puno pozdrava

Ana Life (2023-01-07)

 

Poštovani Georgi,

Nije nikakav problem što ste iz Makedonije, odakle nam inače dolazi veliki broj pacijenata. Za sve pacijente, bez obzira odakle su, važe isti uslovi kao i za državljane Srbije.

U bolnici „ANALIFE" se obavljaju sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacija se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail), bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda(cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber):
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

 

Ponekad (ali ne i uvek) je moguće organizovati prvi pregled i operativno lečenje u toku istog dolaska u Beograd.  

Za takvu vrstu "specijalnog" aranžmana i detalje specifične pripreme, molim Vas da se obratite direktno sestra-Neveni na: + 381 63 322 413 (tel., Viber). 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Aleksandar (2023-01-04)

Postovani cesto napipam krv u anusu i bez stolice sveza mala krv obicno boli,osecam peckanje oko anusa i napipam kao neke ranice ili zuljeve ,nekad se javi i svrab ,imam bol u donjoj desnoj strani ledja kada se izvijem u stranu ,i takodje su tu gasovi i nadutost

Ana Life (2023-01-04)

 

Poštovani Aleksandre, 

Simptomatologija koju navodite je kompleksna. Preporučio bih Vam pregled gastroenterologa, potom eventualno hirurga, kao i pregled neurologa / neurohirurga.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Aleksandar (2022-12-28)

Imam nelagodu dok hodam kao da imam nesto u anusu, a pre dve god mi doktori rekli da imam anal fisure. Sta to moze biti?

Ana Life (2022-12-28)

 

Poštovani Aleksandre,

Nažalost, ne mogu komentarisati nalaze drugih kolega. Takodje, ne bih mogao da se izjasnim o Vašim tegobama pošto nisam obavio pregled. 

Nije tipično, ali analna fisura se može prezentovati kao osećaj stranog tela u anusu.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Vladimir (2022-12-26)

Postovanje, da li unutrašnji hemoroidi kada su naduti mogu iritirati prostatu (Vrsiti fizički pritisak na prostatu posto su bukvalno u blizini i delimih samo zid debelog creva. Molim za odgovor na email

Ana Life (2022-12-26)

 

Poštovani Vladimire, 

Zbog zajedničkog nervnog pleksusa, proktološki problemi mogu uzrokovati simptomatologiju od strane urinarnog trakta (u koji spada i prostata), a i obrnuto. Medjutim, sama "nadutost unutrašnjih hemoroida", kako kažete, ne može dovesti do iritacije prostate, bez obzira na njihovu fizičku blizinu. 

Vaši simptomi navode da Vam je potreban pregled urologa, kao i eventualno proktologa.  

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Marsi (2022-12-26)

Poštovanje, imam vec dugo hemeroide, nekad davno sam ih uklanjala hirurški pa su se vratili- vanjski su uglavnom - mala kvržica izvani koja se upali samo ako jedem "pogrešnu" hranu i svrab oko anusa. Ne stvaraju mi probleme jer ih reguliram prehranom, ali planiram uci u trudnocu pocetkom godine, a znam da je u trudnoci neizbezna komplikacija oko hemeroida zbog pritiska ploda na creva. Da li preporucujete THD tretman i jel moguce da se u trudnoci svejedno vrate hemeroidi i nakon operacije? Koliko košta THD tretman kod Vas? Hvala

Ana Life (2022-12-26)

 

Poštovana Marsi,

Trudnoća jeste rizičan period za pojavu problema vezanih za hemoroide, ali nije pravilo da se problemi moraju javiti.

Inače, u bolnici „ANALIFE" se obavljaju sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacija se kreće u rasponu  (cena poslata na e-mail) bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber):
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h; sredom od 14.00-18.30h, a operacije se izvode utorkom i petkom.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

ALEKSANDAR (2022-12-25)

Dobar dan.Uz duzno postovanje primecujem svetlo crvenu krv u stolici,iskreno,vec duze vreme,a nemoguce je sada otici kod lekara,nemam bolove nikakve kada imam veliku stolicu,metabolizam mi je brz,dva puta dnevno je upraznjavam.Ali krv postoji skoro uvek,da li je mala kolicina ili veca tu je.Kazem vam,svetlo crvene boje je.Inace imao sam spoljasne hemoroide,treniram sa tegovima,sada ih nema.Takodje da napomenem gasove koje imam bas redovno..i nekako kao da mi se uvek ide u toalet.Bas sada planiram uzeti Pilex tablete,da probam,jer nikad nisam lecio to.Iman 34 godina.Hvala najlepse.Nadam se da cete mi pojasniti kako da zalecim bez doktora narednih 4 meseca jer sam van Srbije.Hvala jos jednom.

Ana Life (2022-12-25)

 

Poštovani Aleksandre,

Nažalost, simptomi koje navodite mogu biti uzrokovani različitim uzrocima. Najčešće su u pitanju hemoroidi, ali postoje i mnoga druga stanja koja dovode do krvavljenja, gasova, stalnih nagona na stolicu i sl. Iz tog razologa je NEOPHODNO da se obavi pregled.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Ivan (2022-12-23)

Postovani interesuje me da li upala slepog creva moze da traje2 ili 3 meseca?

Ana Life (2022-12-23)

 

Poštovani Ivane,

 

 Molim Vas javite se opštem hirurgu radi pregleda.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

aleksandar (2022-12-23)

Poštovani, koja je cena operacije hemoroida THD metodom i šta ulazi u cenu.

Ana Life (2022-12-23)

 

Poštovani Aleksandre,

U bolnici „ANALIFE" se obavljaju sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacija se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail), bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber):
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h; sredom od 14.00-18.30h, a operacije se izvode utorkom i petkom.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Coa (2022-12-23)

Postovani ,imam osecaj nelagodnosti u anusu ,svrab ,peckanje ,vlaznost ,i ima malo svetlo crvene krvi na tolet papiru ,pogotovo krene da svrbi posle brisanja papirom i imam osecaj iritacije

Ana Life (2022-12-23)

 

Poštovani Coa, 

Simptomi koje navodite ukazuju da se najverovatnije radi o iritaciji perianalnog predela, koja se često dešava zbog neadekvatnog higijenskog tretmana regije, tj. upotrebe toalet papira, vlažnih maramica i sl. Idealan (a praktično i jedini zdrav) način održavanja higijene perianalnog predela je tuširanje, tj. pranje nakon obavljenog pražnjenja. Kada već dodje do problema, kao što ste naveli, potrebno je i aplikovati odredjene kreme za smirenje iritacije.

Ove savete, naravno, možete uzeti u obzir samo uslovno, obzirom da nisam obavio pregled.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Sasa (2022-12-21)

Poštovani, Koliko vremena je potrebno posle laserske operacije hemoroida da oni potpuno nestanu?

Ana Life (2022-12-21)

 

Poštovani Saša,

Laserska operacija hemoroida ne dovodi do "potpunog nestanka" hemoroida, ali za 7-10 dana nakon intervencije se očekuje da se potpuno povuku simptomi koje hemoroidi izazivaju.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Stefan (2022-12-20)

Poštovani, zanimaju me cene usluge laserskog uklanjanja odnosno onog kojeg vi budete preporučili da je potreban. Ako bih mogao da dobijem na email pa da posle zakažem teemin pregleda.

Ana Life (2022-12-20)

 

Poštovani Stefane,

U bolnici „ANALIFE" se obavljaju sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacija se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail), bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber):
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h; sredom od 14.00-18.30h, a operacije se izvode utorkom i petkom.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Aljosa (2022-12-19)

Poštovani, imam hemoroide nekoliko godina ali nikad nisam imao neke posebno velike probleme, čak ni krvarenje. S vremena na vrijeme budu bolni i uvećani ali uz redukciju ishrane i Faktu mast ubrzo se smiri. Međutim sad već dvadeset dana mi mast ne pomaže, dva hemoroida su mi bolna i tvrda. Moje pitanje je da li hemoroidi mogu biti tvrdi uopšte?

Ana Life (2022-12-19)

 

Poštovani Aljoša,

Da, hemoroidi mogu biti bolni i tvrdi, npr. u slučaju perianalne tromboze. 

Ipak, o čemu se konkretno radi kod Vas mogao bih da se izjasnim tek nakon pregleda.
Cena ovog pregleda
(cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber):
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h; sredom od 14.00-18.30h.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Marijana (2022-12-10)

Imam tvrdu lopticu nalik na bubuljicu u blizini klitorisa bolna na dodir i jako je tvrda imam 18. Godina i ne znam sta da molim vas za bilo sta

Ana Life (2022-12-10)

 

Poštovana Marijana,

Morate da se javite ginekologu radi pregleda, kako bi doktor video o čemu je reč.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Rabija (2022-12-09)

Dobar dan.Ja sam operirala Fistula i nakon tri dana hemoroide.sve je prošlo ok.samo ne znam koliko treba vremenski da se čovjek oporavi da može ići raditi.kad idem u toalet nuždu imam strah i blagi bol pa me zanima koliko treba da mirujem da nebu došlo do komplikacije.Posao mi je rad u trgovini slaganje robe.Hvala unaprijed.

Ana Life (2022-12-09)

 

Poštovana Rabija,

Ne mogu Vam dati konkretan odgovor, pošto nisam ja izvršio intervenciju, te nisam upoznat sa bitnim detaljima iste.
Iz tog razloga je najbolje da se obratite hirurgu koji Vas je operisao.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Dragana (2022-12-08)

Postovani Imam problem zbog kojeg sam se bas unervozila, hemeroide imam vec duzi niz godina i zadnjih dana me bas muce krvare i oticu, nasla sam na internetu prirodni lek cepici od krompira ????‍♀️..sve fino i ok ali sta ako mi taj cepic ne izadje , mislim ostane negde unutra?

Ana Life (2022-12-08)

 

Poštovana Dragana,

Nisam upoznat sa tom konkretnom vrstom čepića, ali oni se uvek rastope u rektumu, a ostatak se izbaci sa stolicom, tako da nije moguće da "ostane unutra", kako kažete.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Milan (2022-12-07)

Jedno pitanje.Imam bolove u donjem delu stomaka,ali moram da naglasim da već mesec dana imam problema sa hemoroidima spoljašnjim sigurno,možda i unutrašnjim.Pa me interesuje da li od hemoroida može da se javi nadutost i nelagodnost ponekad i bol u donjem delu stomaka.Hvala.

Ana Life (2022-12-07)

 

Poštovani Milane, 

Bol, nadutost i nelagoda  u donjem delu trbuha NE MOGU biti izazvani hemoroidima. 

Te simptome bi bilo poželjno ispitati kod gastroenterologa i eventualno urologa.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Jelena (2022-12-03)

Postovani, Pre par meseci dijagnostikovana mi je fisura ani koja jos uvek nije za operaciju. Uz to imam i hemoroide 4 stepena. Mazuci kremama fisura zaraste i budem bez bolova 10-15 dana, i onda se desi tvrda stolica i opet bolovi i po 2 meseca. Najveci mi problem peedstavlja probava, kao da mi se stvaraju neki cepovi pa stolica pocetak bude tvrd a posle redja stolica izlazi. Molim Vas da li mogu da regulisem nekako probavu bez tih cepova, osim lalsativa?! Hvala

Ana Life (2022-12-03)

 

Poštovana Jelena, 

Konzervativno lečenje analne fisure je uglavnom neuspešno kod postojanja uznapredovale forme hemoroida, a zatvori (tj. stvaranje "čepova") dodatno otežavaju problem. 

O opcijama za dalje uskladjivanje tretmana je najbolje da se obratite nadležnom lekaru koji nije indikovao operativno rešavanje več pokušaj medikamentoznog lečenja. 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Ana (2022-12-03)

Poštovani, Suprug već godinama ima problema sa hemoroidima. Odrađena mu je kolonoskopija i povrđeno da ima pomenuti problem. Obzirom da živimo u CG, zanima nas da li radite vikendom i kakvo je radno vrijeme klinike za vrijeme Novogodišnjih praznika, kako bi došli na intervenciju. Molim da mi pošaljete i okvirnu cijenu laserskim zahvatom. Srdačno, Ana.

Ana Life (2022-12-03)

 

Poštovana Ana,

U bolnici „ANALIFE" se obavljaju sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacija se kreće u rasponu  (cena poslata na e-mail, bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber):
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h; sredom od 14.00-18.30h, a operacije se izvode utorkom i petkom. 

Intervencije i pregledi se neće raditi u periodu 01.01-15.01.2023.g.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Maja (2022-12-03)

Poštovani, koju metodu preporucujete za uklanjanje spoljašnjih hemoroida, tj sprečavanje ponovnog javljanja, ali i uklanjanje estetski...da li se to može izvesti neinvanzivnom metodom i koja bi bila cena?

Ana Life (2022-12-03)

 

Poštovana Majo,

U bolnici „ANALIFE" se obavljaju sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacija se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail), bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber):
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h; sredom od 14.00-18.30h, a operacije se izvode utorkom i petkom.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Ivana (2022-12-02)

Poštovani, Da li bih mogla dobiti kompletan cenovnik vaših usluga ns E-mail? Hvala

Ana Life (2022-12-02)

 

Postovana Ivana,

Nas cenovnik je za više oblasti, 

Napisite nam šta Vas interesuje, ili još bolje, pozovite direktno bolnicu na tel 011 319 68 08

 

S poštovanjem 

OB Analife

 

Emina (2022-12-01)

Poštovani, majka ima perianalnu fistulu, da li se ona može operisati laserskom operacijom? koje su cijene laserske operacije? i cijene pregleda u Vašoj bolnici ? Hvala unaprijed

Ana Life (2022-12-01)

 

Poštovana Emina,

Nažalost, perianalne fistule znaju da budu veoma uporne i da recidiviraju  ("vraćaju se"). Ipak, jedino rešenje za njihovo lečenje je operacija.
Takodje, nekada je potrebno uraditi više intervencija da bi se fistula kompletno zbrinula. 

U velikom broju slučajeva (ali ne i u svim) fistule se mogu tretirati laserski, FiLaC metodom, koja je najbezbednija i najkomfornija za pacijenta.
Oporavak nakon operacije FiLaC metodom je veoma brz i lagan, uz minimalne tegobe.

Moram da Vam napomenem da se FiLaC metoda radi u NAJMANJE dve operativne etape.
Prva (pripremna) etapa, podrazumeva identifikaciju kanala fistule, kiretažu I postavljanje tzv. "loose" setona (konca).
Potom se, nakon 45-60 dana od prve intervencije,  pristupa drugoj etapi, samoj FiLaC metodi, kada se laserskim zračenjem  zatvara ("zavaruje") kanal fistule.

U našoj bolnici cena pripremne intervencije (cena poslata na e-mail), a cena same FiLaC metode (druge etape) se kreće u rasponu  (cena poslata na e-mail)

O tome koja vrsta tretmana bi bila najbolje rešenje u Vašem slučaju (da li je to FiLaC, L.I.F.T., advancement sliding flap, seton, fistulotomija....), mogao bih da dam svoje mišljenje tek nakon pregleda, koji možete zakazati na jedan od naših brojeva telefona:
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09. Cena pregleda(cena poslata na e-mail)

Napomena: Često je, radi kompletne preoperativne evaluacije fistule, potrebno uraditi i NMR male karlice.

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Snežana (2022-11-28)

Dobar dan doktore.pitam za muža nešto .išao je na pregled kod hirurga i rekao mu da nema ništa ,dao mu neke kreme protiv svraba anusa i reče da ima neke fistule.problem je čim je tvrđa stolica njemu popuca anus i pokaže se malo krvi i boli ga pri sedenju i dodiru .šta raditi .

Ana Life (2022-11-28)


 

Poštovana Snežana,

Očigledno je da Vaš suprug ima problema sa zatvorima tj. tvrdo formiranom stolicom. On to mora rešiti unosom adekvatne količine tečnosti i vrstom ishrane, kao i pomoćnim sredstvima za adekvatno formiranje stolice.

Što se ostalog tiče, mogao bih da Vam dam konkretno mišljenje tek nakon pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber): + 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h i sredom od 14.00-18.30h.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

 

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Pera (2022-11-23)

Postovani imam jako malo krvi na stolici i to kad se obrisem nekoliko puta tek ,svetlo crvena je krv ,traje dva meseca ,i imam konstantan osecaj nelagodnosti u testisima

Ana Life (2022-11-23)

 

Poštovani,

Javite se urologu  i proktologu radi pregleda, kako bi se videlo o čemu je reč.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Novicapisic11@gmail.com (2022-11-14)

Poštovani, imam gradus 3 hemoroida, koja bi bila cena op.zahvata THD metodom

Ana Life (2022-11-14)

 

Poštovani,

U našoj bolnici se rade sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida. 

LHP (laserska hemoroidoplastika) 

EMERALD - LIGASURE hemoroidektomija 

THD (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

Cena operacije se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail) bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.
Operaciju placate u punom iznosu pred ulazak u operacionu salu.

Cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici, (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva telefona:
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

Oko organizacije i prvog pregleda najbolje je da se sve dogovorite sa sestra Nevenom.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Dejan (2022-11-09)

Poštovani, Zanima me cena pregleda i cena otklanjanja hemoroida? Hvala

Ana Life (2022-11-09)

 

Poštovani Dejane,

U našoj bolnici se rade sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

LHP (laserska hemoroidoplastika) 

EMERALD - LIGASURE hemoroidektomija 

THD (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacije se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail), bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.
Operaciju placate u punom iznosu pred ulazak u operacionu salu.

 

Cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici, (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva telefona:
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

Oko organizacije i prvog pregleda najbolje je da se sve dogovorite sa sestra Nevenom.

 

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Petar (2022-11-04)

Велики поздрав. Имам проблема са унутрашњим хемороидима. Повремено крваре. Али рецимо јуче сам нешто радио и био у чудном положају. Пукао ми је хемороид и доста је крварило. Немам никакве болове. Користио сам безброј неких крема. Буде мало боље па се врати на исто. Шта би требао да радим ,хвала.

Ana Life (2022-11-04)

 

Poštovani Petre,

U našoj bolnici se rade sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

LHP (laserska hemoroidoplastika) 

EMERALD - LIGASURE hemoroidektomija 

THD (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

Cena operacije se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail), bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika. Operaciju placate u punom iznosu pred ulazak u operacionu salu.

Cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici, (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda(cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva telefona: + 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

Oko organizacije i prvog pregleda najbolje je da se sve dogovorite sa sestra Nevenom.

 

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Mara (2022-11-01)

Postovanje. Imam cestu retku stolicu vise puta na dan. Smiri se na par dana i onda opet isto. Jela ili ne jela nista opet ista situacija. Desilo mi se par puta da na toalet papiru imam po neku kap krvi. Da li postoji neki caj koji bi ublazio ove simtome.

Ana Life (2022-11-01)

 

Poštovana Maro,

Molimo Vas javite se gastoenterologu, kako bi video šta je uzrok takvih stolica.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Ana (2022-10-30)

Postovani,prije godinu i pol sam radila kolonoskopiju i dijagnosticiran mi je dijelom kongestirani hemoroidalni vijenac.Prije dva mjeseca sam zbog kaslja bila na dugoj terapiji antibioticima,nakon cega su nastali nesnosni bolovi hemoroida koje ne mogu zaljeciti vec 14 dana.Ishranu sam prilagodila,nemam tvrdu stolicu,ali nakon praznjenja izadje dio koji mogu vratiti.Slabo skoro nikakvo krvarenje samo dva puta.Koristila sam faktu i sve moguce kreme, ali bol i osjecaj pecenja ne prolazi nakon praznjenja.Molim za savjet sta bi mogla koristiti da se zivot vrati u normalu?Hvala

Ana Life (2022-10-30)

 

Poštovana Ana,

Morate da dodjete na pregled kod naseg hirurga dr Aleksandra Šepetkovskog. Nakon pregleda doktor bi video o kom stepenu hemoroida je reč, da li se radi samo o hemoroidima ili postoji jos neki prateći problem. Cena specijalističkog pregleda hirurga sa anoskopijom i rektalnim tušeom je (cena poslata na e-mail)

Pregled možete zakazati telefonom na 0038163 322 413 sestra Nevena.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Dejan (2022-10-28)

Dobar dan. Zanima me cena pregleda i cena otklanjanja hemoroida? Hvala

Ana Life (2022-10-28)

 

Poštovani Dejane,

U našoj bolnici se rade sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

LHP (laserska hemoroidoplastika) 

EMERALD - LIGASURE hemoroidektomija 

THD (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacije se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail), bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika

 

Cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici, (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

 

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva telefona:
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

Oko organizacije i prvog pregleda najbolje je da se sve dogovorite sa sestra Nevenom.

 

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Snezana (2022-10-26)

Postovanje,pre 4 godine mi je radjena totalna hisstrektomija zbog velikih mioma,nakon operacije imala sam strahovit problem sa zatvorom i imam ga i dan danas.Ali to vise nije jedini problem vec otezano praznjenje i utisak kao da nemam nagon za to i da je prolaz za praznjenje suzen.Povremeno se pojavi na analnom otvoru kvrzica meka na dodir i pecka povremeno.Sta je u pitanju po vasem mi[ljenju ista mi je ciniti i kome da se obratim?Da naglasim, pre operacije sam imala sasvim redovan odlazak u toalet, a sada je mucenje.Hvala.

Ana Life (2022-10-26)

 

Poštovana Snežana,

Morate da dodjete na pregled kod našeg hirurga dr Aleksandra Šepetkovskog. 
Cena specijalističkog pregleda sa anoskopijom i rektalnim tušeom
(cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva telefona:
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

Oko organizacije i prvog pregleda najbolje je da se sve dogovorite sa sestra Nevenom.
 

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Nedim (2022-10-25)

Postovani, Na samom ulazu u anus 1-2cm dubine nalazi mi se tvrda kvrzica jako mala , velicine zrna riže. Stvaraka mi je prije nekih 2 mjeseca nelagodu kod napinjanja misica anusa i mazanjem kreme nalagoda je prestala. Nekoliko mjeseci kasnije ta mala kvrgica je bezbolna ali i dalje na istom mjestu. Zanima me da li je to hemeroid ili? Lijep pozdrav

Ana Life (2022-10-25)

 

Poštovani Nedime,

Morate da dodjete na pregled kod našeg hirurga dr Aleksandra Šepetkovskog.
O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda
(cena poslata na e-mail)  i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva telefona:
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

Oko organizacije i prvog pregleda najbolje je da se sve dogovorite sa sestra Nevenom.

 

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Snežana (2022-10-24)

Poštovani, stupili smo sa Vama u kontakt i izvršili pregled i konsultaciju o daljem lečenju. Neizmerno Vam hvala na predusretljivosti, ljubaznosti i razumevanju. Pozdrav .

Ana Life (2022-10-24)

 

Draga Snezana,

Drago nam je da ste zadovoljni.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Teodora (2022-10-22)

Postovani,imam problem sa svrabom anusa. Ne znam sta je u pitanju. Samo mi se odjednom pojavljuje skoro svakog meseca svrab da ne mogu normalno funkcionisat. Uglavnom nocu. I posto se sudrzavam od cesanja pa i ne traje dugo. Namazem sinopen mast i to prestane tj malo manje svrbi. Ne znam sta da radim. Sramota me da idem kod lekara. Zensko sam. Od simptoma nemam nista samo svrab nista ama bas nista drugo. Ne idem redovno u toalet.imam mozda stolicu 2-3 puta nedeljno. I imam normalnu stolicu. I cim odem u toalet posle praznjenja creva mene svrbi. Ne znam sta da radim,ne znam sta je u pitanju. Molim Vas pomognite mi.

Ana Life (2022-10-22)

 

Poštovana Teodora,

Morate da se javite pre svega izabranom lekaru kako bi Vas uputio kod odgovarajućeg specijaliste i kako bi se video šta je izrok svraba koji imate.

Srdačan pozrav Vaša Analife

 

Borko (2022-10-19)

Postovani,da li hemoroidi uticu na plodnost kod muskaraca?U pitanju su unutrasnji,i mozete li mi poslati na mail cenu pregleda..Hvala

Ana Life (2022-10-19)

 

Poštovani Borko,

Koliko mi je poznato, ne postoji korelacija izmedju plodnosti muškarca i hemoroidalnih problema. 

Cena pregleda za koji se interesujete (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber):
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h i sredom od 14.00-18.30h.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Nadica (2022-10-15)

Poštovani, Možete li mi poslati na mail vaš cenovnik za operativno lečenje hemoroida? Interesuje me zbog supruga, jer ima unutrašnje hemoroide. Unapred zahvalna, Nadica

Ana Life (2022-10-15)

 

Poštovana Nadice,

U bolnici „ANALIFE" se obavljaju sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacija se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail), bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber):
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h; sredom od 14.00-18.30h, a operacije se izvode utorkom i petkom.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Ivana (2022-10-12)

Postovani,koja je cena ukljanja hemoroida? Srdacan pozdrav

Ana Life (2022-10-12)

 

Poštovana Ivana,

U bolnici „ANALIFE" se obavljaju sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacija se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail), bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda(cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber): + 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h; sredom od 14.00-18.30h, a operacije se izvode utorkom i petkom.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Marija (2022-10-09)

Dobar dan. Kolika je cena pregleda hemoroida?

Ana Life (2022-10-09)

 

Poštovana Marija,

Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber):
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h i sredom od 14.00-18.30h.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Goran (2022-10-03)

Postovani cena pregleda hemoroida i cena uklanjanja ? Pitam za mamu,ima problema sa istim.

Ana Life (2022-10-03)

 

Poštovani Gorane,

U bolnici „ANALIFE" se obavljaju sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacija se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail), bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda(cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber):
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h; sredom od 14.00-18.30h, a operacije se izvode utorkom i petkom.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Shokri (2022-10-01)

Поштовани, веома сам заинтересован да извршим ласерску операцију супрузи, операцију хемороида или операцију према Вашој процени ситуације.Надамо се да ћете заказати преглед у што краћем року уз знање становника Новог Сад. С поштовањем

Ana Life (2022-10-01)

 

Poštovani Ali,

U bolnici „ANALIFE" se obavljaju sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacija se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail), bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber):
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h; sredom od 14.00-18.30h, a operacije se izvode utorkom i petkom.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Zeljko (2022-10-01)

Poštovani, Interesira me pošto imam analnu fizuru,šta je analna digitalna dilatacija i koliko košta.Dali je to hiruški zahvat?

Ana Life (2022-10-01)

 

Poštovani Željko,

Analna digitalna dilatacija je ambulantni hirurški postupak forsiranog proširivanja analnog otvora radi otklanjanja spazma sfinktera, a primenjuje se uglavnom kao vrsta prve pomoći za simptome izazvane analnom fisurom. Sam postupak je veoma neprijatan / bolan, izuzev kada se izvodi u nekoj vrsti anestezije. Nažalost, ovaj postupak ne može sa sigurnošću i u svim slučajevima rešiti problem fisure.
O tome kakva vrsta lečenja bi bila poželjna u Vašem slučaju bih mogao da se izjasnim tek nakon obavljenog pregleda.
 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Zorica6617@gmail.comcom (2022-09-29)

Postovanje.operisala sam analnu fisuru pre 3 mj,i sad opet imam tragove krvi posle stolice,i bol pri def vrsenja velike nuzde.Sta bi mogao biti uzrok?

Ana Life (2022-09-29)

 

Poštovana Zorice, 

Ne bi bilo profesionalno niti etički ispravno kada bih pokušao da iznesem svoje mišljenje o Vašem stanju i tegobama koje imate, a da pri tom nisam obavio pregled, nisam upoznat sa Vašim objektivnim stanjem pre učinjene intervencije, a takodje nisam ni prosustvovao niti učestvovao u samoj intervenciji.
Iz svih navedenih razloga mislim da je najcelishodnije da se obratite hirurgu koji je izvršio intervenciju. 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Branka (2022-09-27)

Poštovani, interesuje me cena laserske operacije hemoroida 3-4 stadijuma

Ana Life (2022-09-27)

 

Poštovana Branka,

U bolnici „ANALIFE" se obavljaju sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacija se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail), bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber):
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h; sredom od 14.00-18.30h, a operacije se izvode utorkom i petkom.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Ema (2022-09-22)

Prije 25 g urađenahemoroidektomija.Povremeno se javlja krvarenje lijecim se mast Factu i supozitorije.Cesto idem na rektalne preglede na posljednjem Perianalna regija b.o.RT-na dohvat prsta ne palpiraju se patološke rezistencije.Anoskopski naglasen unutrašnji hemoroidni vjenac sa oljuštenom mukozom na cvoru 11h.Nisam za ponovnu hirursku intervenciju imam 72 g kako konzervativno da lijecim navedenu dg Hvala puno

Ana Life (2022-09-22)

 

Poštovana Ema,

Nije uputno, a ni profesionalno davati mišljenje o terapiji bez obavljenog pregleda ili na osnovu nalaza koji je uradio drugi kolega.

Obzirom da ste zainteresovani za konzervativno lečenje, najbolje bi bilo da se ponovo obratite lekaru koji Vas je pregledao, koji može propisati različite lokalne tretmane, dok se ne pronadje onaj koji Vam najviše odgovara. 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Zorana (2022-09-21)

Postovani, imam 47 godina I posle II porodjaja u 40.god sam dobila hemoroide. Pre 5-6godina jedan sitan problemcic sa njima. Unazad par meseci, par puta ispadanje hemoroida posle praznjenja, Ali nakon vracanja rukom sve u redu. Pre 2 dana slicna situacija. Praznjenje u toku dana a uvece prolaps hemoroida Koji nece da se vrati. Juce sam uzela Faktu cepice I 3 upotrebila I mazem neku mast na biljnoj bazi. Nista nije bolje. Tesko hodam, lezim, sedim, stojim. Na pregled i trajno resavanje problema bih isla cim profunkcionisem. Bila bih Vam zahvalna za savet kako da trenutno saniram problem da bih sto pre mogla I da GA resim. Hvala!

Ana Life (2022-09-21)

 

Poštovana Zorana,

Kako navodite, Vaš hronični problem se sada iskomplikovao.
Na osnovu simptoma koje ste naveli, najverovatnije Vam u otklanjanju i/ili smirivanju tegoba može pomoći korišćenje Hepathrombin H masti, mada ne mogu biti potpuno siguran, pošto  nismo obavili pregled.

Pregledi u OB Analife se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h i sredom od 14.00-18.30h.

Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber):
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

Ivana (2022-09-18)

Pitanje za neurohirurga i neurologa: Šta ja tačno treba da operišem? Diskus herniu na lumbalno-sakralnom delu ili tarzalni tunel na unutrašnjem delu stopala? Na početku tegoba ( pre 2 meseca) kada sam dobila injekciju u Domu zdravlja u išijadikusni nerv i ukočili su mi se prsti stopala, upalio živac na tabanu koji i sada boli posle 3 meseca- postavili su dijagnozu "Radiculopathia lumbosacralis" i neurolog Urgentnog centra KCS je propisao "Pregabalin" postupno povećanje do 600 mg, ali ne reče koliko još dugo da to pijem? Na snimanju je utvrđena neurogena lezija korena L4/L5 jakog stepena aktuelno zbog jakih bolova. Trpim neljudske bolove 2 meseca, smršala sam na 44 kg od prejakih bolova, ne pomažu analgetici, dobila sam brojne injekcije diklofenaka, dexasona, ohal b 12 prvog meseca. Stopalo je upaljeno, gore koža kao da je opekotina drugog stepena boli iako nema promena vidljive na koži, imam jake strujne udare iz stopala, oko palca , drugog i trećeg prsta kao da imam bodljivake žice, žarenje, pečenje, kamenčiće kada gazim u sredini stopala i na prstima- te je nemoguće stati na nogu. Sada dolazi hladno vreme, a moje stopalo ne podnosi obuću, doktor mi reče da mi uništeni neki senzori? Šta treba u stvari da operišem jer su komentari stručnjaka različiti?

Ana Life (2022-09-18)

 

Poštovana Ivana,

Mi nemamo neurologa ni neurohirurga, pa ne možemo da Vam damo adekvatan odgovor.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Alen (2022-09-13)

Postovanje, Vec duze vreme imam hemoroide, ne krvarim tokom przenja creva, samo osecam oko anusa izraslsine. Isto moram napomenuti da me svrbi, i da sekret neprijatnog miriisa izlazi. Sta mogu uciniti?

Ana Life (2022-09-13)

 

Poštovani Alene,

Ne mora da znači da su izrasline koje ste primetile zaista hemoroidi.
Takodje, sekret neprijatnog mirisa nije karakterističan za hemoroide.
O čemu se zaista radi može se utvrditi jedino pregledom.

 

U bolnici ANALIFE pregledi se zakazuju ponedeljkom 10.00-14.30h i sredom od 14.00-18.30h, pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber):
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). Cena  pregleda
(cena poslata na e-mail)

 

 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Teodora (2022-09-02)

Pozdrav, zanima me posto u dva meseca sam dva puta imala svrab anusa, ali samo svrab i nikakav drugi simptom nemam. Uglavnom preko dana nesto malo i desi se i nocu isto. Sta bih trebala da proverim? Sta moze da je u pitanju?

Ana Life (2022-09-02)

 

Poštovana Teodora,

Simptomi koje navodite najčešće nastaju zbog iritacije perianalnog predela. Iritacija može nastati zbog mehaničkog oštećenja nastalog upotrebom toalet papira ili vlažnih maramica, ali može biti i uzrokovana infekcijom, kada se leči antimikoticima ili antibiotskim kremama. U svakom slučaju bilo bi dobro da se javite na pregled dermatologu.  

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Predrag (2022-08-30)

Postovanje Interesuje me koja je cena laserskog otklanjanja hemoroida? Hvala na odgovoru Pozdrav, Predrag

Ana Life (2022-08-30)

 

Poštovani Predraže,

U bolnici „ANALIFE" se obavljaju sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacija se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail), bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber):
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h; sredom od 14.00-18.30h, a operacije se izvode utorkom i petkom.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Svetislav (2022-08-12)

Zamolio bih za cenovnik operacije hemoroida 3/4 stadium. I za koji termin bi bila moguća operacija.?

Ana Life (2022-08-12)

 

Poštovani Svetislave,

U bolnici „ANALIFE" se obavljaju sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacija se kreće u rasponu(cena poslata na e-mail), bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda iznosi (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber):
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h; sredom od 14.00-18.30h, a operacije se izvode utorkom i petkom.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

ALeksandra (2022-08-11)

Dobar dan doktore,pre 7 dana imala sam hiruski zahvat blizu trticne kosti pojavila mi se gnojna cista,i hirurg mi je istu probusio i drenirao,isla sam na previjanja i ciscenja,sada nakon nekoliko dana rana je zarasla ali se stvorio plih ispunjen krvlju zanima me da li je potrebno da se opet javim lekaru ili ce isto da prodje..

Ana Life (2022-08-11)

 

Poštovana Aleksandra, 

 

Na osnovu Vašeg opisa najverovatnije se radi o pilonidalnoj cisti / sinusu. Kod akutne gnojne upale prvo se radi incizija i uklanjanje gnoja, a po smiirivanju upalnog procesa potrebno je uraditi operativno uklanjanje ciste. U svakom slučaju je poželjno da se javite na kontrolni pregled kod nadležnog hirurga.  

 

 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

galib (2022-08-07)

poštovanje:nakon laserske operacije žuči kroz koliko vremena mogu raditi teške poslove (rad u šumi) hvala

Ana Life (2022-08-07)

 

Poštovani,

To morate da se posavetujete sa doktorom koji Vam je radio operaciju.
Mi ne radimo te vrste operacija,te ne možemo da Vam damo ni adekvatan savet.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Eduard (2022-08-01)

Dobar dan doktore. Imam hemoroide nekih mesec ipo dana. Ali na anusu imam sa spoljne strane kao viseca bradavica šta da radim sa tim. I koje su cene za operaciju. Hvala na razumevanju

Ana Life (2022-08-01)

 

Poštovani Eduarde,

U bolnici „ANALIFE" se obavljaju sve vrste savremenih hirurških tretmana hemoroida, fisura, fistula...

 

Cena operacija se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail), bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber):
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h; sredom od 14.00-18.30h, a operacije se izvode utorkom i petkom.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Ana (2022-07-31)

Poštovani. Imam perianalnu fistulu vidljivu na magnetu koja nije duboka kako mi je doktor rekao, tj. ne zahvata mišice i više je ka spolja. Htela bih odraditi otklanjanje te fistule u vašoj klinici u skorije vreme. Interesuje me koja je cena i procedura. Unapred zahvalna.

Ana Life (2022-07-31)

 

Poštovana Ana,

Nažalost, perianalne fistule znaju da budu veoma uporne i da recidiviraju  ("vraćaju se"), kao i da uzrokuju recidivantne perianalne apscese. 

Jedino rešenje za njihovo lečenje je operacija. Takodje, nekada je potrebno uraditi više intervencija da bi se fistula kompletno zbrinula. 

U velikom broju slučajeva (ali ne i u svim) fistule se mogu tretirati laserski, FiLaC metodom, koja je najbezbednija i najkomfornija za pacijenta. Oporavak nakon operacije FiLaC metodom je veoma brz i lagan, uz minimalne tegobe.

Moram da Vam napomenem da se FiLaC metoda radi u NAJMANJE dve operativne etape. Prva (pripremna) etapa, podrazumeva identifikaciju kanala fistule, kiretažu I postavljanje tzv. "loose" setona (konca). Potom se, nakon 45-60 dana od prve intervencije,  pristupa drugoj etapi, samoj FiLaC metodi, kada se laserskim zračenjem  zatvara ("zavaruje") kanal fistule.

U našoj bolnici cena pripremne intervencije (cena poslata na e-mail) a cena same FiLaC metode (druge etape) se kreće u rasponu  (cena poslata na e-mail)

O tome koja vrsta tretmana bi bila najbolje rešenje u Vašem slučaju (da li je to FiLaC, L.I.F.T., advancement sliding flap, seton, fistulotomija....), mogao bih da dam svoje mišljenje tek nakon pregleda, koji možete zakazati na jedan od naših brojeva telefona: + 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09. Cena pregleda(cena poslata na e-mail)

Vožnja bicikla i skutera se ne preporučuje pacijentima koji imaju ovaj problem.

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Vuk (2022-07-29)

Već dugo osećam bol u crevima neredovno se praznim.Imam vrlo jak bol u preponama i sa leve i desne strane u donjem delu stomaka, osećam bol u donjem delu kičme i trticnoj kosti pojavili su mi se hemoroidi koji me nekad peckaju i malo krvare. Inače vrlo sam gojazan bmi mi je preko 32 crveno i mnogo sam anksiozan. Imam zatvore isto. I bol u želucu ali se često prejedam.

Ana Life (2022-07-29)

 

Poštovani Vuče,

Na osnovu raznolikosti simptoma koje navodite, mišljenja sam da je pre svega potrebno da se obratite gastroenterologu, radi obavljanja detaljnih pretgara (EHO abdomena, gastroskopija, kolonoskopija...). Zbog visoke vrednosti BMI konsultujte se i sa nutricionistom, a potom se možeze javiti  na pregled kod barijatrijskog hirurga (Prof Miloš Bjelović, "EUROMEDIC"). Što se anskioznosti tiče, ona se vrlo efikasno tretira medikamentima, koje nakon razgovora propisuje psihijatar. 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Ana (2022-07-28)

Postovani, zanima me cena pregleda i operacija vec ustanovljene perianalne fistule?

Ana Life (2022-07-28)

 

Poštovana Ana,

Nažalost, perianalne fistule znaju da budu veoma uporne i da recidiviraju  ("vraćaju se"), kao i da uzrokuju recidivantne perianalne apscese. 

Jedino rešenje za njihovo lečenje je operacija. Takodje, nekada je potrebno uraditi više intervencija da bi se fistula kompletno zbrinula. 

U velikom broju slučajeva (ali ne i u svim) fistule se mogu tretirati laserski, FiLaC metodom, koja je najbezbednija i najkomfornija za pacijenta.
Oporavak nakon operacije FiLaC metodom je veoma brz i lagan, uz minimalne tegobe.

Moram da Vam napomenem da se FiLaC metoda radi u NAJMANJE dve operativne etape. Prva (pripremna) etapa, podrazumeva identifikaciju kanala fistule, kiretažu I postavljanje tzv. "loose" setona (konca). Potom se, nakon 45-60 dana od prve intervencije,  pristupa drugoj etapi, samoj FiLaC metodi, kada se laserskim zračenjem  zatvara ("zavaruje") kanal fistule.

U našoj bolnici cena pripremne intervencije (cena poslata na e-mail), a cena same FiLaC metode (druge etape) se kreće u rasponu  (cena poslata na e-mail)

O tome koja vrsta tretmana bi bila najbolje rešenje u Vašem slučaju (da li je to FiLaC, L.I.F.T., advancement sliding flap, seton, fistulotomija....), mogao bih da dam svoje mišljenje tek nakon pregleda, koji možete zakazati na jedan od naših brojeva telefona:
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09.
Cena pregleda
(cena poslata na e-mail)

Vožnja bicikla i skutera se ne preporučuje pacijentima koji imaju ovaj problem.

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog


 

egon (2022-07-26)

poštovanje.. imam analnu fistulu, vidljiva na magnetu.. prije par dana radena incenzija pod opcom anestezijom, to je 6 analni apsces u godinimu i pol.. dali smijem vozit scuter opcenito ili da ga prodam.. cuo sam da bicikl smeta i nije preporucljivo vozit..

Ana Life (2022-07-26)

 

Poštovani Egone,

Nažalost, perianalne fistule znaju da budu veoma uporne i da recidiviraju  ("vraćaju se"), kao i da uzrokuju recidivantne perianalne apscese. 

Jedino rešenje za njihovo lečenje je operacija. Takodje, nekada je potrebno uraditi više intervencija da bi se fistula kompletno zbrinula. 

U velikom broju slučajeva (ali ne i u svim) fistule se mogu tretirati laserski, FiLaC metodom, koja je najbezbednija i najkomfornija za pacijenta.
Oporavak nakon operacije FiLaC metodom je veoma brz i lagan, uz minimalne tegobe.

Moram da Vam napomenem da se FiLaC metoda radi u NAJMANJE dve operativne etape.
Prva (pripremna) etapa, podrazumeva identifikaciju kanala fistule, kiretažu I postavljanje tzv. "loose" setona (konca).
Potom se, nakon 45-60 dana od prve intervencije,  pristupa drugoj etapi, samoj FiLaC metodi, kada se laserskim zračenjem  zatvara ("zavaruje") kanal fistule.

U našoj bolnici cena pripremne intervencije (cena poslata na e-mail) a cena same FiLaC metode (druge etape) se kreće u rasponu  (cena poslata na e-mail)

O tome koja vrsta tretmana bi bila najbolje rešenje u Vašem slučaju (da li je to FiLaC, L.I.F.T., advancement sliding flap, seton, fistulotomija....), mogao bih da dam svoje mišljenje tek nakon pregleda, koji možete zakazati na jedan od naših brojeva telefona:
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09.
Cena pregleda
(cena poslata na e-mail)

Vožnja bicikla i skutera se ne preporučuje pacijentima koji imaju ovaj problem.

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Marko (2022-07-21)

Postovani, Zanima me da li i na koji nacin moze najbezbolnije da se ukloni zaostali visak koze (kesice) nakon povlacenja hemoroida, sto predstavlja estetski problem? Unapred hvala na odgovoru. Pozdrav!

Ana Life (2022-07-21)

 

Poštovani Marko,

 

O detaljima eventualne intervencije koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom.
Cena ovog pregleda
(cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber):
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h; sredom od 14.00-18.30h, a operacije se izvode utorkom i petkom.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Marko (2022-07-19)

Poštovanje doktore, Vec par dana se mučim s hemeroidima,bas su bolni.Također vani oko anusa vidim par mali kvrzica ,kao da su suplje malo,bolne također.Da li je ovo sve povezano s ovom upalom hemeroida ili? Hvala , Srdačno

Ana Life (2022-07-19)

 

Poštovani Marko,

Na osnovu opisa moguće je da se radi o perianalnim trpombozama, jednoj od komplikacija koje uzrokuju hemoroidi. Medjutim da bih se definitivno izjasnio o čemu se radi, kao i kako rešavati problem, moramo obaviti  pregled sa anoskopijom. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber): + 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h i sredom od 14.00-18.30h.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Nikola (2022-07-19)

Postovani, mislim da imam 4 stepen hemoroida. Jako su bolni i krvare. (Ne uvek) da li mozete da mi kazete cenu laserske operacije i koliko traje oporavak? Hvala.

Ana Life (2022-07-19)

 

Poštovani Nikola,

U bolnici „ANALIFE" se obavljaju sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacija se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail) bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda(cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber):
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h; sredom od 14.00-18.30h, a operacije se izvode utorkom i petkom. 

Trajanje oporavka je strogo individualna kategorija, zavisi od više faktora. U proseku se pacijenti vraćaju uobičajenim životnim  aktivnostima u periodu od 7-15 dana.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Zivodarka (2022-07-16)

Radila sam kolonoskopiju jer nazirem i vidim da imam hemoroide koji su sada uvecani tj velicine kuglice od pre dva dana,uvecao se taj jedan kog vidim..pregled kolonoskopijom je dobar ali tada nisam imala ovo uvecanje..da li ce to puci povuci se i zasto se uvecalo..do sada nije?Hvala

Ana Life (2022-07-16)

 

Poštovana Živodarka,

Molimo Vas javite se lekaru koji Vam je radio pregled.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Ivana (2022-07-16)

Poštovani, moja mama ima periferno od anusa nešto poput viseće kože koje kao traka visi, ne krvari i ne boli, ali smeta pri redovnom životu. Šta bi to moglo da bude, da li je opasno i da li treba da se skine? Hvala unapred, S poštovanjem

Ana Life (2022-07-16)

 

Poštovana Ivana,

Najverovatnije je radi o tzv. kožnom naboru ("skin tag"). Oni uglavnom ne uzrokuju ozbiljne medicinske probleme, mada, ako su veliki,  mogu biti podložni iritaciji, ili predstavljati problem u održavanju higijene, kao i pri produženom sedenju, vožnji bicikla i sl. Takodje, pacijenti se ponekad odlučuju na uklanjanje kožnih nabora iz estetskih razloga.   Ipak, da bih se definitivno izjasnio o čemu se radi i na koji način se može rešiti,   moramo pre svega obaviti pregled sa anoskopijom. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber):
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h i sredom od 14.00-18.30h.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

David (2022-07-10)

Postovani doktore, poceo sam u teretani i zato sto mi je leva ruka duplo slabija od desne, natekli su mi muskuli, a nemam nikakve bolove, dali je to inflamacija ili neki drugi problem?

Ana Life (2022-07-10)

 

Poštovani Davide,

Molimo Vas javite se svom izabranom lekaru radi pregleda, kako bi se videlo o čemu je reč.
Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Milica (2022-07-05)

Postovanje doktore, dijagnostikovana mi je analna fisura i 2 spoljasnja hemoroida. Imam uzasne bolove iako koristim Levorag kremu. Molim Vas za misljenje i da li se hemoroidi vracaju, tj da li bi izasli novi i posle otklanjanja? Hvala unapred

Ana Life (2022-07-05)

 

Poštovana Milice,

U bolnici „ANALIFE" se obavljaju sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacija se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail), bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber): + 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h; sredom od 14.00-18.30h, a operacije se izvode utorkom i petkom. 

Nakon pravilno indikovane i tehnički korektno izvedene operacije, procenat recidiva hemoroida je jako mali. 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Vladimir (2022-07-04)

Postovani, Detektovan mi je tromboziran hemoroid na 11 sati promera 2cm. Uradjena mi je incizija i evakuisana tromboticna masa. Sada ne osecam bol ali na tusiranju i dalje mogu da napipam tu neku izraslinu da je tako nazovem, kao da je i dalje tu ali nije bolna i mozda je manja malo. Da li je to normalno i da li ce se to povuci sad nakon incizije(uradjena pre par sati)? Da napomenem da se ovo odjednom preno noci pojavilo nikada ranije nisam imao problem sa hemoroidima. Hvala na odgovoru.

Ana Life (2022-07-04)

 

Poštovani Vladimire,

Za pitanja koja se tiču konkretnog problema i nedoumica koje imate, najuputnije je da se obratite hirurgu koji je izvršio pregled i intervenciju (inciziju). 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Luka (2022-06-28)

Postovani imam malo krvi u stolici inace jedem dosta suvu hranu radio sam krvnu sliku pa dali je to normalno

Ana Life (2022-06-28)

 

Poštovani Luka,

Pojava krvi u stolici nije fiziološka pojava, ukazuje na neki problem. 

Nepravilna ishrana svakako može tome doprineti.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Milan (2022-06-27)

Postovani, koliko kosta laserska operacija hemoroida III stepena u vasoj ustanovi?

Ana Life (2022-06-27)

 

Poštovani Milane,

U bolnici „ANALIFE" se obavljaju sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacija se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail), bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber): + 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h; sredom od 14.00-18.30h, a operacije se izvode utorkom i petkom.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Nevena (2022-06-25)

Poštovani, interesuje me koju metodu preporučujete kod hemoroida trećeg stepena. I naravno koja je cena

Ana Life (2022-06-25)

 

Poštovana Nevena,

U bolnici „ANALIFE" se obavljaju sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacija se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail), bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije i oporavka nakon iste, možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber): + 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h; sredom od 14.00-18.30h, a operacije se izvode utorkom i petkom.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Maja (2022-06-16)

Postovani doktore Od pre 3 meseca imam bolove koji su se javili u 2 navrata i krecu od gornjeg desnog abdomena u pravcu zeluca, izuzetno su bili jaki i zbog njih sam imala drhtavicu. A nakon toga se spustaju u predeo rektuma, traju gotovo neprekidno, gde osecam grceve, a postaju izuzetno jaki tokom praznjenja. Imam potrebu ponekad da odem u wc ali ne obavim praznjenje. Da napomenem da je radjena kolonoskopija, nalaz uredan. Radjena gastroskopija -zeludacna kila -nepravilan oblik zeluca. I iz stolice je izolovano 10 kolonija kandide. UZ abdomena uredan sa presavijenom zucnom kesom. Molim Vas za savet. Hvala

Ana Life (2022-06-16)

 

Poštovana Maja,

Molimo Vas javite se gastroenterologu radi pregleda.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Stefan (2022-06-15)

Postovani, imam spoljni hemoroid koji jako retko zaboli i krvari, bio sam na pregledu i receno mi je povremeno da namazem mast. Trenutno mi je najveci problem sto on visi i zanima me da li postoji neki drugi nacin za uklanjanje da nije hirurski? Hvala Vam unapred.

Ana Life (2022-06-15)

 

Poštovani Stefane,

O opcijama tretmana možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda(cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber): + 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h i sredom od 14.00-18.30h.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Ljiljana (2022-05-29)

Postovani, 05.05.2022., nakon visednevnih bolova, dijagnostifikovana mi je analna fisura na 13h i trombozirani hemoroid uz visegodisnje hemoroide II i III stepena za koje sam koristila terapiju. Od tog dana sam popila 2 kutije Orvagyl od 400, koristim Levorag gel na 12 sati u kombinaciji sa Cicatridina supozitorijama i Proktis M. Pijem sumeci aspirin i aspirin protect. Ishrana mi je pod kontrolom, bogata vlaknima, pijem vise litara vode i biljnih cajeva, aktivan sam sportista (trcanje), imam 45 god. Bolovi ne prestaju, nakon praznjenja traju satima, veoma su jakog intenziteta, uprkos terapiji. Molim za Vas predlog za dalje lecenje i cene pregleda i operacija sa svim potrebnim troskovima. Napominjem da zivim u Nisu. Hvala!

Ana Life (2022-05-29)

Poštovana Ljiljana,
Lečenje analne fisure se uvek započinje konzervativnim tretmanom, kremama, mastima, čepićima i sl. Kada konzervativni tretman ne dovede do željenog rezultata, može se pristupiti operativnom rešavanju problema. 
Cena  operacije analne fisure u bolnici "ANALIFE" se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail), u zavisnosti od vrste potrebne intervencije. Da bi smo ustanovili koja vrsta intervencije je indikovana u Vašem slučaju moramo pre svega obaviti pregled. U slučajevima kada postoji izrazita bolna osetljivost regije (npr. kod akutnih ili akutizovanih fisura), pregled se obavlja uz pomoć veoma efikasnog topičkog anestetičkog gela.
Cena specijalističkog pregleda sa anoskopijom (cena poslata na e-mail) i možete ga zakazati pozivom na jedan od naših brojeva telefona: 
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult)

 

Napomena: Kada se  radi istovremeno sa operacijom hemoroida (što je veoma često indikovano), onda se operacija analne fisure NE NAPLAĆUJE.
 
Pozdrav,
Dr Aleksandar Šepetkovski
Specijalista opšte hirurgije – proktolog

Dragan (2022-05-25)

Postivanje gde se moze nabaviti Hadensa krema.Hvala.

Ana Life (2022-05-25)

Poštovani Dragane,

Mi nemamo tu informaciju, ne bavimo se prodajom krema.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Ognjen (2022-05-20)

Postovani interesuje me da li moguce kod Vas uraditi endortkatlni ultrazvuk I koja je cena pregleda,I da li moze da se snimi magnetnom reznonacom (naziv snimanje)? Hvala

Ana Life (2022-05-20)

Poštovani Ognjene,

Mi ne radimo te vrste snimanja.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Aleksandra (2022-05-16)

Poštovani, 2019 sam nakon porodjaja imala rekonstrukciju analnog sfinktera, Hvala Bogu bila je uspešna, mada i dan danas imam problema (kada idem često u toalet), imam bolove, jednom mi se desilo da sam imala svežu krv nakon stolice. Moje pitanje je, da li je moguć prirodni Porodjaj nakon takve hirurške intervencije ili da zaboravim na tu mogućnost? Nakon porodjaja, nisam mogla da zadržavam stolicu uopšte, kao i danas što ne mogu uvek da iskontrolišem gasove, ali generalno sfinkter je uspešno operisan. Plašim se da prilikom porodjaja ne pukne nešto, i da ostanem inkotentna. Unapred hvala na odgovoru

Ana Life (2022-05-16)

 

Poštovana Aleksandra,

U situaciji koju navodite, bezbednije je naredni porodjaj obaviti carskim rezom. Indikaciju za to bi trebao da postavi i Vaš nadležni ginekolog, a ako je potrebno možete priložiti mišljenje hirurga koji je obavio operaciju reparacije sfinktera.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

Miodrag (2022-05-11)

Poštovani, Molim Vas da mi pošaljete na mail cene vezane za operaciju hemoroida. Dijagnoza I849 Haemorrhoides gr. II U poslednje vreme, često krvarenje i anemiju. Miodrag

Ana Life (2022-05-11)

Poštovani Miodraže,

U bolnici „ANALIFE" se obavljaju sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.
 
 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacija se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail), bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.
Napomena: Kada se  radi istovremeno sa operacijom hemoroida (što je veoma često indikovano), onda se operacija analne fisure NE NAPLAĆUJE.
Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.
U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber)+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult)

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h; sredom od 14.00-18.30h, a operacije se izvode utorkom i petkom.

 

Pozdrav,
Dr Aleksandar Šepetkovski
 
Specijalista opšte hirurgije – proktolog

Verica (2022-05-09)

Poštovani, Dijagnostikovana mi je K60.4 Fistula perianalis "horse shoe" Abbscessus ishioanalis I.sin magnetnom rezonancom. Drenaza je vrsena u martu mesecu na odeljenju. Zanima me da li je moguće izvršiti u ovom slučaju operaciju (FILAC metodom) i koja bi cena bila? Hvala unapred.

Ana Life (2022-05-09)

Poštovana Verice,

 

Nažalost, perianalne fistule znaju da budu veoma uporne i da recidiviraju  ("vraćaju se").
Ipak, jedino rešenje za njihovo lečenje je operacija. Takodje, nekada je potrebno uraditi više intervencija da bi se fistula kompletno zbrinula. 

U velikom broju slučajeva (ali ne i u svim) fistule se mogu tretirati laserski, FiLaC metodom, koja je najbezbednija i najkomfornija za pacijenta. 

Komplikovane, naročito "horseshoe" fistule su jedna od glavnih indikacija za promenu FiLaC operativne metode lečenja. 

Inače, oporavak nakon operacije FiLaC metodom je veoma brz i lagan, uz minimalne tegobe.

Moram da Vam napomenem da se FiLaC metoda radi u NAJMANJE dve operativne etape. Prva (pripremna) etapa, podrazumeva identifikaciju kanala fistule, kiretažu I postavljanje tzv. "loose" setona (konca). Potom se, nakon 45-60 dana od prve intervencije,  pristupa drugoj etapi, samoj FiLaC metodi, kada se laserskim zračenjem  zatvara ("zavaruje") kanal fistule.

U našoj bolnici cena pripremne intervencije (cena poslata na e-mail), a cena same FiLaC metode (druge etape) se kreće u rasponu  (cena poslata na e-mail)

O tome koja vrsta tretmana bi bila najbolje rešenje u Vašem slučaju (da li je to FiLaC, L.I.F.T., advancement sliding flap, seton, fistulotomija....), mogao bih da dam svoje mišljenje tek nakon pregleda, koji možete zakazati na jedan od naših brojeva telefona:
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09. Cena pregleda iznosi (cena poslata na e-mail).

Napomena: Često je, radi kompletne preoperativne evaluacije fistule, potrebno uraditi i NMR male karlice.

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Goran (2022-05-03)

Postovani, imam prolabirane hemoroide u IV tom stadiumu koje krvare. Radio sam i kolonoskopiju. Pitao sam kod nas u Skoplju po bolnicama i kao operativno lecenje predlazu klasicnu koja meni se vidi kao mnogo invazivna i bolna i zato hteo bi da pitam dali mogu kod vas da se operisem laserom i Sta sve je potrebno da zakazemo operaciju i koliko bi to kostalo

Ana Life (2022-05-03)

Poštovani Gorane,

U bolnici „ANALIFE" se obavljaju sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.
 
 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacija se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail), bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.
Napomena: Kada se  radi istovremeno sa operacijom hemoroida (što je veoma često indikovano), onda se operacija analne fisure NE NAPLAĆUJE.
Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.
U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber)+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult)

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h; sredom od 14.00-18.30h, a operacije se izvode utorkom i petkom.

 

Pozdrav,
Dr Aleksandar Šepetkovski
Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Maja (2022-04-30)

Postovani, Imam 42 godine.Mucim muku sa hemoroidima vec 10 godina, tacnije od prve trudnoce. Sve do skoro sam "stvari drzala pod kontrolom", prilikom vrsenja nuzde hemoroidi izadju, ja ih vratim. Ponekad dodje do krvarenja i bolova, ali se sve brzo povuce i prodje. Naime, pre mesec dana sam imala tezak infarkt, ugradjena su mi 2 stenta, lezeci na intenzivnoj nezi nisam danima imala mogucnost da vrsim nuzdu i kad je doslo do toga nastaje potpuna agonija! Uzimam tablete za razredjivanje krvi, hemoroidi pri nuzdi ispadnu, krvare, skoro ih je nemoguce vratiti, bolovi su nesnosni!!! Molim Vas za savet sta raditi, s obzirom na skorasnju intervenciju. Svaki odlazak u toalet mi predstavlja stres. Dr opste prakse mi je preporucila Faktu mast+Cicatridina supozitorije, ali pomaka nema. Da li je ovo moguce resiti i koji nacin preporucujete, molim Vas i za cene zahvata, da bih znala da se organizujem. Hvala unapred, srdacan pozdrav! Maja

Ana Life (2022-04-30)

Poštovana Majo,

Tegobe i simptomi koje opisujete navode na zaključak da se Vaš problem može rešiti isključivo intervencijom. 

  

U bolnici „ANALIFE" se obavljaju sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacija se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail) bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Napomena: Kada se  radi istovremeno sa operacijom hemoroida (što je veoma često indikovano), onda se operacija analne fisure NE NAPLAĆUJE.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije. 

 

U slučajevima kao što je Vaš, neophodna je specifična preoperativna priprema od strane kardiologa, tzv."prevodjenje" na derivate niskomolekulatnog heparina, te dozvola za operativno lečenje. 

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom.
Cena ovog pregleda(cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber)
:
 
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult)

 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h; sredom od 14.00-18.30h, a operacije se izvode utorkom i petkom.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

o (2022-04-29)

postovani , da pitam za supruga, imam sluzav krvav trag na stolici, bol u stomaku, bio kod dr. lab.analize dobre, ultrazvuk abdomena dobro, pregled kod hirurga isto dobro, on ima 66 g. ima artritis psoriaticu, hronicnu upalu sinusa, hronicni bronhitis, opstrukciju pluca,,, da li moze nesto da mu pomogne i od cega je to ako su sve analize dobre? mozda maslinovo ulje, daktanol ili hepatrombin h cepici,, zbog cega je i dalje tako ako su sve analize i pregledi dobri- od cega je to??? hvala unapred ako cete uopste da odgovorite na imejl???

Ana Life (2022-04-29)

Poštovana,

Na osnovu simptoma Vašeg supruga koje navodite  (sluz i krv u stolici), mislim da je neophodno da se uradi KOLONOSKOPSKI pregled.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

o (2022-04-29)

molim odgovor na imejl, moja kicma je dobro ostecena, th 10 je zdrobljen, ostalo od njega samo 6 mm,8mm je usao u th 11, krajem 2016 samo sam pala pre toga su rekli jos dosta ranije da ls 2,3,4, suzeni prostor izmedju, medjutim mesecima mi je bilo sve gore i teze, dok onda nisam samo pala, snimali ls2, napuko,ls3 jos vise, ls4 skoro nacisto i kad sam samo pala slomila i ruku, bila u bolnici, snimali i skenerom posle izlaska iz bolnice posto posle toga sam bila nepokretna bila je i magnetna rezonanca, vozili me sanitetom i tamo i posle u BG, nosila kruti plasticni mider kad sam posle mesec i po pocela malo po malo da hodam, taj mider nosila vise od godinu i po, sada sam opet isla na snimanje jer su grcevi u nogama zbog ostecenja zivaca u kicmenoj mozdini svake zore, svakog jutra, pa i kad hodam u stopolu, jedno vreme, pijem neurontin, i razne vitamine, kolagen, magnezijum, cink i selen, d 3, itd. sta mi moze pomoci ? ako ista moze pomoci? i jos jedno pitanje, pre su mi stalno rekli da nesmem da putujem, sad pitam Vas da li mogu uopste da putujem bilo gde, kolima, autobusom vozom ili avionom mozda, ili stvarno uopste ne??? hvala unapred na odgovoru ako cete mi odgovoriti na imejl.

Ana Life (2022-04-29)

Poštovani,

Molimo Vas da se konsultujete sa lekarina koji Vas vode i koji od početka prate vaše stanje. Ovim putem ne možemo da ordiniramo terapiju, niti dajemo savete bez snimaka, pregleda i prateće dokumentacije.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Dusan (2022-04-25)

Postovanje. Imam 33 godine i problem sa hemoroidima. Stolica mi je izrazito tvrda i ne redovna. Ponekad imam i krvarenje iz anusa prilikom praznjenja ali ne uvek. Da li radite i kolonoskopiju pored THD metode? Ako radite, molim vas posaljite mi cenovnik na mail za kolonoskopiju i tretiranje hemoroida THD metodom. Hvala.

Ana Life (2022-04-25)

Poštovani Dušane,

U našoj bolnici se rade sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Takođe, najsavremenijim tehnikama izvode se i ostale proktološke operacije (fisura, fistula, virusnih bradavica, hidroadenitisa, rektocela, pilonidalnih sinusa / cista, polipa, hipertrofičnih papila, kožnih nabora...).  

Cena operacija hemoroida se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail) bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Napomena: Kada se  radi istovremeno sa operacijom hemoroida (što je veoma često indikovano), onda se operacija analne fisure NE NAPLAĆUJE.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda(cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber): + 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h; sredom od 14.00-18.30h, a operacije se izvode utorkom i petkom. Za kolonoskopske preglede, kada su indikovani (što se odredjuje nakon anoskopskog pregleda), preporučujemo ustanove koje su specijalizovane za tu vrstu pregleda (npr. CDB Vesalius, Poliklinika Intertim, Poliklinika Ars Medica).

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

Marijana (2022-04-22)

Postovani. Koliko kosta operacija analne fisure? Dijagnostikovana mi je na 3h. Jos jedno pitanje.. Da li je moguce da je fisura nastala od posledice operacije hemoroida klasicnom metodom pre dva meseca? Hvala unapred

Ana Life (2022-04-22)

Poštovana Marijana,

 

Cena  operacije analne fisure se kreće u rasponu(cena poslata na e-mail), u zavisnosti od vrste potrebne intervencije. Da bi smo ustanovili koja vrsta intervencije je indikovana u Vašem slučaju moramo pre svega obaviti pregled. U slučajevima kada postoji izrazita bolna osetljivost regije (npr. kod akutnih ili akutizovanih fisura), pregled se obavlja uz pomoć veoma efikasnog topičkog anestetičkog gela.

Cena specijalističkog pregleda sa anoskopijom (cena poslata na e-mail) i možete ga zakazati pozivom na jedan od naših brojeva telefona: 

+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult).  

I na posletku, moguće je da Vam je, nakon klasične operacije hemoroida, polje "na 3h" nepravilno ili nekompletno epitelizovano (zaraslo), pošto ta pozicija nije karakteristična za nastajanje analne fisure. 

 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

Aco (2022-04-22)

Cijena THD i cijena LHP?

Ana Life (2022-04-22)

 

Poštovani Aco,

U našoj bolnici se rade sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Takođe, najsavremenijim tehnikama izvode se i ostale proktološke operacije (fisura, fistula, virusnih bradavica, hidroadenitisa, rektocela, pilonidalnih sinusa / cista, polipa, hipertrofičnih papila, kožnih nabora...).  

 

Cena operacija hemoroida se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail), bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Napomena: Kada se  radi istovremeno sa operacijom hemoroida (što je veoma često indikovano), onda se operacija analne fisure NE NAPLAĆUJE.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda(cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber)+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult)

 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h; sredom od 14.00-18.30h, a operacije se izvode utorkom i petkom.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

Vladimir (2022-04-20)

Bio sam nedelju dana bolestan, nakon popijeno antinijotika sve se smirilo 5 dana i opet me gurnula temperatura 39.7? Da li se bolest vratila ili.....je neki novi virus? Svako dobro i hvala

Ana Life (2022-04-20)

Postovani Vladimire,

Molimo Vas javite se Vasem izabranom lekaru, kako bi Vam pregledao.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

Olgica (2022-04-19)

Dobar dan postovani , Pacijent 1982god.,žensko* Kraci opis bolesti i toka lijecenja : * Maj 2015 - Prirodan porodjaj normalnog toka * Maj 2016 – ospe po cijelom tjelu,prvih dana tem.38,5, Dr- opste prakse - DG.Varicella.( nisam ih ranije bolovala )Nakon 21 dan i dalje prisutno još vise promjena po tjelu poslata kod infektologa.Infektolog dao da se urade analize i upucuje kod dermatovenerologa.Imunoloske analize sve u redu.* Jun 2016god – Dematovenerolog – DG.Psoriasis vulgaris guttata , terapija , promjene na cijelom tijelu I glavi . * Avgust 2016 god.- dok su lijecene promjene na cijelom tijelu I glavi oftamologija . DG.Conjuctivitis Acuta , terapija 10-ak dana. * Septembar 2016god . – biopsija kože potkoljenice , PH – nije potvrdjena dijagnoza psorijaze.Lijecenje od 2016 – 2019 dok su postojale promjene . * februar 2019 god.- ospe po cijelom tjelu , DG.Varicella , Potvrdjeno preko analize a I preslo mi od djeteta .* Jun I jul 2019god . – Urgentni centar – ceste dijareje,krvave stolice,groznica,slabost ,hemoglobin ispod 100 , DG.Stomacni virus I anemija * Novembar , Decembar 2019 god .-hemoglobin 79 , hematolog , transfuzija krvi I dalja terapija oralno uzimanje gvozdja I redovne kontrole.hematolog šalje kod hirurga ,gastroentereologa I ginekologa . * Decembar 2019 – hirurg – Hemoroidi stepen 4 , terapija operativna da se sa preoperativnom pripremom javim polovinom januara 2020 god.Madjutim operacija je zbog epidemije odlozena do daljnjeg . * Decembar 2019 god. – gastroentereolog – Prva kolonoskopija – sluznica ter.ileuma diskretno nodulirana,vidi se jedna tackasta afta,uzeta biopsija sa ter.ileuma.Hemoroidi 4 stepen,anemija.Terapija: detralex,emofi X,Hemor M,Orvagil 400,Lactibiane reference,Sideral. Uraditi kalprotektin,IgA,Iga IgEi gastroskopiju.Uradjeni parametric svi uredni.PH nalaz-slika hronicnog aktivnog zapaljenja,ne moze se sa apsolutnom sigurnoscu iskljuciti IBD .* januar 2020 god. – gastroskopija - Nalaz uredan* Jul 2020god.-hemoglobi 61 , hematolog , oralna terapija gvozdja I 2 transfuzije dezplazmatisanih eritorcita * Mart 2021 god – Dig.Hirurgija – uradjena Hemoroidektomija Miligan-Morgan .nakon operacije Hgb.61 – primljene dvije jedinice DPE uz predhodnu pripremu od stane Tranfuziologa jel su interakcije bile pozitivne.terapija – orvagil,sidereal,anelgetik po potrebi ,dijeta I tecna ishrana ,suportan * April 2021 – hematology –Hgb.73- I dalje oralna terapija gvozdjem I transfuzija 1 hematoloske jedinice* Maj 2021 – gotov Ph nalaz od ekscidiranih hemoroidalnih nodusa 4 stepena – NODI HAEMORRHOIDALES CUM HIGH GRADE SQUAMOUS INTRAEPITHELIALE LESION –HSIL. Poslata od strane hirurga na ponovnu biopsiju sluznice rektuma sa vise mjesta.terapija –dijeta , vise manjih obroka,bulardi+linex * Maj 2021 god. –Kolonoskopija - Suzen analni kanal , suženje djeluje fibrozno , digitalni nalaz – bolan pregled, palpira se zadebljanje.U samom analnom kanalu fibrozni prsten,oziljne promjene,od analnog kanala ka rektumu,uocava se polipoidni nabor u duzini od oko 25mm ,djeluje hiperemicno,adenomatozno.Uz analni kanal jos jedno bjelicasto,fibrozno zadebljanje precnika 8-9mm.USH naglasen.Terapija – detralex,hemor m, globifer,dijeta, I da se na hematologiji aplicira venski Monofer. Ph nalaz –u isjeccima se nalaze djelici granulacionog vezivnog tkiva ulcerisane povrsine .Isjecci su prožeti infiltratom garnulocita,limfocita I makrofaga.Kontrola nakon terapije. * Jun 2021 prijem u Centar za dig.hirurgiju zbog dilatacije stenoze u analnom kanalu.Izvrsena balon dilatacija na 3cm od analnog kanala balonom precnika 16mm( Prof.Doder )U analnom kanalu fisura.terapija – transilane,antrolin,dijetetski rezim ishrane * jul 2021 god. – hemoglobin 110 , Fe 4,1 , feritin 2,3 – hematology – I dalje oralna terapija gvozdjem , 10 terapija na svaki drugi dan venski Ferovin * Oktobar 2021god- Kolonoskopija – stenoziran analni kanal, na rukavici trag sukrvice,.Fibrozno suženje analnog kanala sa polipoidnim naborom ka zadnjoj komisuri ,biopsijama potklonjeno .uzete biopsije sigma I rektuma. PH nalaz – Nalaz najvise odgovara hronicnom,nespecificnom kolitisu I inflamatornom pseudopolipu. * Novembar 2021 god. – Hgb.138 , uraditi Mr enterografiju I MR male karice I glutealne regije * Decembar 2021god. –MR male karlice I glutealnih regija .Zakljucak : Stanje nakon op.hemoroida sa znacima fibroznih promjena u op.regiji bez vidljivih drugih patloskih promjena .na ucinjenom pregledu nema vidljivih patoloskih promjena u glutealni regijama –potrebna je korelacija sa klinicki pregledom zakljucak : Nalaz odgovara zoni izmjenjenog inteziteta signala miometrijuma I prelazne zone u korpusu uterusa ventralno dijametra oko 2cm,dif.dg intramuralni miom, adenomiomatoza – potrebna je korelacija sa ginekoloskim pregledom.U lijevom ovarijumu cista zutog tjela promjera 17mm I manja kolicina slobodne tecnosti u karlici. * Januar 2022god. – MR enterografija – Terminalni ileum u duzini od 8cm zadebljanog zida , promjera do 4mm, sa nehomogenim inteziviranjem , kao I sa prisustvom plitkih aftoznih ulceracija , bez restrikcije.U mazenterijumu nema signifikantno uvecanih limfatika.Pasaža u kolonu nesmetana , ZALJUCAK : M.Crohn.Korelacija sa Klinikom. * Januar 2022god – Hgb.139 , eritrocitna slika,trombocitna krvna slika , leukocitna krvna slika ,dopunski zapaljenski parametric I biohemijska analiza krvi u granicama normale. * Februar 2022god. –kolonoskopija sa ter.ileoskopijom-suzenje analnog kanala-Bauhinijeva valvula b.o.20cm ter.ileuma normalnih osobina,kolon I rectum nor.osobina..Utete biopsije kolona.ter.ileuma I polipoidnog nabora *April 2022god.-biopsija sa kolonoskopije –Misljenje –ter.ileum-hronicna nespecificna inflamacija, kolon I rectum-hronicni nespecificni colitis *April 2022 – kks uredan kalprotektin uredan ,urin na porfirin I porfobilinogen uredan ,osip po nogama ,Pecenje ,krvarenje iz anusa-rektuma ( nije ga bilo 6 mjeseci ) ,otezana defekacija,razlicite stolice dnevno od 6-12 normalne I tecne (nema trvdih stolica . I dalje imam grceve razlicitih inteziteta, slabiji apetit,umor, stalno mi se spava , uglavnom grcevi pocinju nakoj jela cijelom duzinom ispod luka od rebara I u desnom donjem djelu stomaka .Nagon za povracenje , naizmjenicno tecne stolice ,dijareje I zatvori .Nagoni za lazne stolice.Spazam - grc misica prilikom stolice pa su bolna praznjenja ,Od terapije sada koristim samo laxomucil I salapon , djetalnu ishranu – uglavnom tecnu .od 2016 cesto mokrenje .Olgica , Podgorica Konkretno me interesuje Vaše mišljenje ta bi mogla biti konacna dijagnoza jel jos nije potvrdjena ,sta smijem da koristim da ublazim bolove I grceve ,do dr koji me prati ne mogu ni privatno ni ni drzavno nikako doci evo mjesec a ovaj cio mjesec bas imam bez prekida I bolove I grceve.Koja bi bila vasa terapija ako mozete vidjet po svemu ovom ? dal mislite da trebam jos neke analize da uradim ili jos nekog specijalistu da posjetim? Da I postoji drugi nacin lijecenja stenoze rektuma osim balon dilatacije ?Unaprijed zahvalna na odgovoru koji željno iscekujem ! Lijep pozdrav iz Podgorice , Olgica

Ana Life (2022-04-19)

 Postovana,

Jako nam je zao sto ste se toliko namucili oko svega i vidimo da ste se potrudili sto opsirnije da opisete stanje, ali cilj foruma bolnice Analife je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu.

 

Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi zdravstveni nalazi koji nisu obavljeni u našoj kući. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

 

 

S poštovanjem

Analife

Ljubica (2022-04-18)

Poštovani, Imam splet unutrasnjih hemoroida koji izazivaju tegobe u vidu pecenja koje me budi svake noći. Rađena je kolonoskopija i nalaz je uredan sem pomenutog spleta hemoroida. To pečenje najvise se javlja noću i izaziva nervozu. Mazala sam razlicite kreme npr Factu, Pro V mast po preporuci lekara... Da li mi možete preporučiti nesto čime bih barem ublažila simptome? Unapred zahvalna Ljubica

Ana Life (2022-04-18)

Poštovana Ljubice, 

Simptomi koje navodite mogu biti uzrokovani različitim stanjima, Ne bi bilo profesionalno da Vam prepoučujem terapiju bez obavljenog pregleda, Iz tog razloga Vam savetujem da se javite na pregled hirurgu-proktologu po Vašem izboru, koji će tek nakon istog moći da Vam propiše adekvatan tretman. 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Bojan (2022-04-14)

Postovani. Interesuje me cena operacije hemoroida THD metodom. Hvala

Ana Life (2022-04-14)

Poštovani Bojane,

U našoj bolnici se rade sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Takođe, najsavremenijim tehnikama izvode se i ostale proktološke operacije (fisura, fistula, virusnih bradavica, hidroadenitisa, rektocela, pilonidalnih sinusa / cista, polipa, hipertrofičnih papila, kožnih nabora...).  

Cena operacije se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail)
, bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Napomena: Kada se  radi istovremeno sa operacijom hemoroida (što je veoma često indikovano), onda se operacija analne fisure NE NAPLAĆUJE.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail  i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber):
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h; sredom od 14.00-18.30h, a operacije se izvode utorkom i petkom.

Ponekad (ali ne i uvek) je moguće organizovati prvi pregled i operativno lečenje u toku istog dolaska u Beograd.  

Za takvu vrstu "specijalnog" aranžmana i detalje specifične pripreme, molim Vas da se obratite direktno sestra-Neveni na: + 381 63 322 413 (tel., Viber). 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Ana (2022-04-13)

Poštovani, zanima me okvirna cena operaciije analnih kožnih nabora kao i cena prvobitnog pregleda kojim bi se ustanovila potrebna procedura?

Ana Life (2022-04-13)

Poštovana Ana,

U našoj bolnici se rade sve vrste savremenih tehnika proktoloških intervencija  (operacije hemoroida, fisura, fistula, kožnih nabora, polipa, hipertročičnih papila, virusnih bradavica, hidroadenitisa, pilonidalnih cista / sinusa, rektocela...).

 

Cene operacija se kreću u rasponu (cena poslata na e-mail), u zavisnosti od tipa i obima potrebne intervencije.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda(cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel, Viber):
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), ili + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h; sredom od 14.00-18.30h, a operacije se izvode utorkom i petkom.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Adnan (2022-04-05)

Poštovani, dobar dan. Prije mjesec dana imao sam obilan proljev i vec drugu noc od pritiska na anus pocela je teci krv samo vidljiva u stolici i kapanjem neposredno poslije nuzde. Proljev se zaustavio postepeno a i krvarenje koje je bilo prisutno samo jedan dan od pocetka. Da napomenem imao sam operaciju analne fisure i strazara hemoroida prije 2 godine. Pored oziljka od presijecanja unutrasnjeg sfinktera lociranog na prednjoj strani pojavila se kvrzica bolna i cijeli anus je upaljen tacno mjesec dana. I prije 15 dana nasao sam na toj rani komadic gnoja koji sam otkinuo. Ta kuglica se pojavljuje i nestaje i pomjera se citavim anusom u krug a posebno na toj lijevoj strani oko 80 posto vremena neukljucujuci vrijeme kada se nestane kao da nema nista. Danas sam imao osjecaj kao da se nekoliko malenih cvrstih ostrih komadica kretalo anusom sa svih strana i onda se opet pojavila ta putujuca kuglica koja se najvise krece od oziljka sfinkterotomije do oziljka izrezane fisure. I kao da je tu koza tanka i onda pece bas kao fisura. Posjetio sam svog doktora koji kaze da nema nista i da se nista ne vidi nakon digitorektalnog i vizuelnog pregleda anusa. Dao mi je antiinflamatorne lijekove ali mi nije rekao nista konkretno. Na pitanje da li je hemoroid rekao je da nema nista. Da li vi mozete pretpostaviti sta bi moglo biti u pitanju? Nadam se da cete mi odgovoriti ubrzo. Prijatan ostatak dana

Ana Life (2022-04-05)

Poštovani Adnane,

Tegobe koje navodite su veoma nekarakteristične. Obzirom da Vam je već radjena operacija, najbolji uvid u Vaše stanje ima sigurno hirurg koji je operaciju izvršio, tako da Vam preporučujem da mu se ponovo obratite.  

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Filip (2022-03-31)

Dobar dan .Mozete li mi reci orjentacionu cijenu analne fisure?

Ana Life (2022-03-31)

Postovani Filipe,

U našoj bolnici se rade sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida, fisura, fistula 

LHP

EMERALD - LIGASURE

THD  

Cena operacije ako se radi samo o hemoroidima (cena poslata na e-mail) , ako se radi o fisuri cena je(cena poslata na e-mail) , a kada postoje udruzeno hemoroidi i fisure, fistule cena moze da ide (cena poslata na e-mail)

 

Cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.


 

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jednon noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole.

 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici, (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".  


 

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije. 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda(cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva telefona: + 381 63 232 905, + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09.
 

Pozdrav, Vasa Analife

 

goran (2022-03-31)

zatvoren sam dolje od hemoroida //stralni nagon za stolicom a nikako izac---puca mi cio organizam ---kolika je cijena pregleda kod vas---a zatim i operacija ---sveukupno---makar priblizno ZNACILO BI MI---HVALA UNAPRIJED

Ana Life (2022-03-31)

Poštovani Gorane,

Problemi koje navodite mogu biti uzrokovani različitim patološkim stanjima. U svakom slučaju, pre svega je neophodno obaviti pregled. 

Cena pregleda iznosi (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva (tel.Viber):
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena)  i  + 381 69 319 6808, : + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h; sredom od 14.00-18.30h, a operacije se izvode utorkom i petkom.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Tatjana (2022-03-25)

Postovani doktore, imam 56 godina, 66kg i visinu 176cm.Hemoroide su mi konstatovali posle drugog porodjaja s tim da nikad do sada nisam imala probleme.Posle prelezanog Covid-a , javili su se u blagoj formi dva puta u mesec dana , mada mislim da su bili iziritirani odredjenom hranom. Neprijatnost je trenutno posle 10dnevne terapije samo tokom sedenja.Inace mnogo sati dnevno provodim u sedenju na poslu i voznji.Konstatacija lekara koji me je pregledao je da se radi o II stepenu i preporucio je THD metodu.Da li je pri II stepenu neophodna bilo koja hiruska intervencija ili treba pokusati druge metode, ili ako je pozeljna, sta je bolje Laser ili THD?Koliko takva intervencija kosta u Vasoj klinici? Unapred hvala

Ana Life (2022-03-25)

Poštovana Tatjana,

U našoj bolnici se rade sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacije se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail) bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda iznosi(cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva telefona: + 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h; sredom od 14.00-18.30h, a operacije se izvode utorkom i petkom.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Aleksandar (2022-03-24)

Danas sam 3 puta pio Chymoral+Detralex kao terapiju koji mi je ranije prepisivao doktor ali su bolovi bili toliko nepodnosljivi da sam u razmaku od 6 sata stavio i Faktu supozitorije pa me zanima da li moze doci do nezeljenih dejstva?

Ana Life (2022-03-24)

Poštovani Aleksandre, 

To što ste upotrebili i Faktu čepić ne bi trebalo da dovede do neželjenih efekata. Medjutim, pošto ne znam o kakvom problemu se konkretno radi, ne bih mogao da se izjašnjavam o terapiji. Najbolje je da se obratite hirurgu koji je i obavio pregled. 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Zoran (2022-03-23)

Dali se mogu povratiti hemoroidi posle operacije koja je odradjefna prije 2 godine. Pojavio s e svrabež na izlazu debelog crijeva zadnjih 10-tak dana koji je sve jaci i jaci. Pozzz.

Ana Life (2022-03-23)

Poštovani Zorane,

Moguće je, ali simptomi koje Vi navodite ne ukazuju na to.
U svakom slučaju je potrebno da se kod Vas obavi pregled, a najbolje bi bilo ga obavi hirurg koji je izvršio intervenciju.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgi

 

Marina (2022-03-23)

Postovani, Da li mi mozete reci koju kremu mogu koristiti za spoljne hemoroide u trudnoci? Da li je dozvoljen Hepatrombin H?

Ana Life (2022-03-23)

Poštovana Marina,

Hepathrombin H je bezbedan za upotrebu u trudnoći, ali u periodu ne dužem od 10 dana.
Nakon toga je neophodno napraviti pauzu od par sedmica.
 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

 

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Marija (2022-03-23)

Dobar dan Postovani. Imam problem sa spoljasnjim hemoroidima u poslednjih 4 godine. U zadnja 3 meseca sam imala 3 spoljasnja. Svrbi, pece, bas je u pocetku crven pa se povuce prilikom tusiranja i odmaranja,ali sutradan na poslu izadje. I to traje 2,3 nedelje dok se ne povuce. Imam normalnu stolicu, idem u vc odmah po potrebi. Ne jedem ljuto,previse zacinjeno. Radim takav posap da stojim non stop,nemam neki preterani napor. Sto se tice krvi i slicno,toga nema. Razmisljam da li je nesto ozbiljnije,jer cesto izlaze. Hvala na paznji. Cekam na Vas odgovor.

Ana Life (2022-03-23)

Poštovani Dado,

O kakvom problemu se zapravo radi mogao bih definitivno da se izjasnim tek nakon obavljenog pregleda. Ipak, na osnovu Vašeg opisa simptoma, vrlo je moguće da se radi o III stepenu hemoroda. Oni se uspešno mogu rešiti jedino nekom intervencijom, konzervativna terapija u tom stadijumu ne može dovesti do izlečenja, već samo do ublažavanja tegoba. 

U našoj bolnici se rade sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacije se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail), bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva telefona:
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h; sredom od 14.00-18.30h, a operacije se izvode utorkom i petkom.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Janko (2022-03-19)

Postovani, vec duze vreme mi se javlja neugodan miris iz zadnjice kao neki miris paljevine pogotovo dok sedim duze. Inace nemam nikakvih drugih tegoba niti simptoma. Hvala. Pozdrav

Ana Life (2022-03-19)

Poštovani Janko,

 

Problem koji navodite je neuobičajen. Bilo bi dobro da se javite na pregled gastroenterologu tadi eventualne kolonoskopije. 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Anastasija (2022-03-18)

Poštovani, zanima me cena uklanjanja tkzv. kožnih nabora (skin tags), koji su posledica hemoroida. Unapred zahvalna, pozdrav.

Ana Life (2022-03-18)

Poštovana Anastasija,

U našoj bolnici se rade sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

 

Takodje, obavljaju se i ostale proktološke intervencije, kao i uklanjanje perianalnih kožnih nabora.

O detaljima operacije koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom.
Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva telefona:
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h; sredom od 14.00-18.30h, a operacije se izvode utorkom i petkom.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Dina (2022-03-17)

Postovani ja sam vec postaviIa pitanje aI nema odgovora imam anaInu fisuru na 12h i hemoroide medzutim evo mesec dana Nema rezultata od Iekova infuzija raznih mastova doktor opste hirurgije kaze da nije za operaciju koji je vas savet trenutno sam na vrucoj kupki i mastu hepatrombinu H i nekoj masti od ivancic i sinova moIim cena pregIeda i sve kompIetno hvaIaa

Ana Life (2022-03-17)

Poštovana Dina,

Veoma često analne fisure ne reaguju povoljno na konzervativnu terapiju koju ste naveli. Takodje, Fisural mast može da izazove neprijatne glavobolje usled porasta pritiska. Kada konzervativna terapija ne pomaže, razmišlja se o operativnom rešavanju problema.

 

Cena  operacije analne fisure se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail), u zavisnosti od vrste potrebne intervencije. Da bi smo ustanovili koja vrsta intervencije je indikovana u Vašem slučaju moramo pre svega obaviti pregled. U slučajevima kada postoji izrazita bolna osetljivost regije (npr. kod akutnih ili akutizovanih fisura), pregled se obavlja uz pomoć veoma efikasnog topičkog anestetičkog gela.

Cena specijalističkog pregleda sa anoskopijom (cena poslata na e-mail) i možete ga zakazati pozivom na jedan od naših brojeva telefona: 

+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

 

 

Napomena: Kada se  radi istovremeno sa operacijom hemoroida (što je veoma često indikovano), onda se operacija analne fisure NE NAPLAĆUJE.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Aleksandar (2022-03-17)

potkozna tvrda bolna nadodir izraslina spolja crvene boje na prsima velicine odprilike 30x50 mm

Ana Life (2022-03-17)

Postovani, 

Molimo Vas javite se izabranom lekaru radi pregleda.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Vesna (2022-03-16)

Pre 10 dana sam operisala hemoroide i polip u Loznici. Bolovi su nesnosljivi, svakim danom sve veci. Da li postoji neki metod kod vas za smanjenje bola?

Ana Life (2022-03-16)

Poštovana Vesna, 

Ako se bolovi pojačavaju nakon operacije, mislim da je uputno da se javite na prevremenu kontrolu hirurgu koji je izvršio intervenciju.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Milos (2022-03-14)

Poštovani, imam problem sa hemoroidima. Na pregledu hirurga je ustanovljeno da su u pitanju spoljasnji. Nisam dobio nikakvu terapiju niti soluciju za resenje problema - "pazi sta jedes, zivi s tim". Meni to smeta (bez vecih problema poput svraba, krvarenja i sl) ali otezano vodjenje higijene te regije i "njihovo uvecavanje" nakon svake defekacije. Zanima me da li je u tom slucaju neophodna LPH ili THD metoda, kako bi se ovaj problem zauvek otklonio? Takodje bio bih zahvalan za informaciju oko cena operacija. Hvala. Pozdrav!

Ana Life (2022-03-14)

Poštovani Miloše,

U našoj bolnici se rade sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacije se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail), bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva telefona:
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Milan (2022-03-14)

Poštovani, Zamolio bih vas da i meni pošalejete mejl sa cenama operativnog lečenja hemoroida, kao i cenom prvog pregleda, tj. dijagnostifikovanja. Unapred hvala!

Ana Life (2022-03-14)

Poštovani Milane,

U našoj bolnici se rade sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacije se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail), bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva telefona:
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Tijana (2022-03-13)

Poštovani, Zanima me cena laserske operacije hemoroida III ili IV stepena? Srdačan pozdrav

Ana Life (2022-03-13)

Poštovana Tijana,

U našoj bolnici se rade sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacije se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail) bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva telefona:
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Nikola (2022-03-13)

Da vas pitam ne mogu da se klistiram oteko sam puno ispod rektuma mi izaslo puno i mnogo sam propao smrsao i krv mi u stolici ljudi mi kriju a svestan sam da je rak nego imam veliku nemic i nadutost stomaka i pritisak nizak 100 sa 80 sta mogu da pijem .

Ana Life (2022-03-13)

Poštovani Nikola,

Predlažem Vam da se prvo javite na pregled nadležnom gastroenterologu ili hirurgu.
Bez pregleda je nemoguće odrediti pravilnu terapiju, koje god stanje bilo u pitanju. 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Djorjdo (2022-03-13)

Mozete li mi reci cenu operacije laserom i kakva je efikasnost?koliko je dug postoperativni proces

Ana Life (2022-03-13)

Poštovani Djordjo,

U našoj bolnici se rade sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacije se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail), bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda(cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva telefona:
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Kristina (2022-03-12)

Poštovani, Molim Vas da mi pošaljete na mail cene vezane za operaciju hemoroida.

Ana Life (2022-03-12)

Poštovana Kristina,

U našoj bolnici se rade sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacije se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail), bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda(cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva telefona: + 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Daniela (2022-03-12)

Pozdrav, imam 1 pitanje naime pre 2 godine sam ispekla ruku || stepen opekotine i od tad noću kad legnemo da spavam utrne mi ruka (desna) neko vreme je to prolazilo i nije bilo ništa mnogo bolno ali u zadnjih 2 nedelje sad noću počinje da me boli od ramena do prstiju utrne i prsti mi nateknu postanu plavi , to se dešava 4,5 puta tokom noći

Ana Life (2022-03-12)

Postovana Daniela,

Molimo Vas da se javite svom izabranom lekaru kako bi Vas uputio kod specijaliste da se vidi sta je uzrok Vaseg bola.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Dragan (2022-03-11)

Poštovani , zanima me cena skidanje viska koze (skin tag) sa anusa i koliko traje oporavak?

Ana Life (2022-03-11)

Postovani Dragane,

Pre svega potrebno je da dodjete na pregled kod naseg hirurga dr Aleksandra Sepetkovskog, cena pregleda(cena poslata na e-mail) i pregled mozete zakazati na 069 319 68 08. Na pregledu dobicete sve detaljne informacije.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Maja (2022-03-11)

Imam problem sa mekanim stolicama, nekad su dve tri u toku dana, tj u toku, nekad je prosto normalna. Odradjena kks, sve uredno i crp i jetreni enzimi i bilirubini, odradjen uz, rengen sve uredno. Pijem colosal i colospa retard. Definitivno primetim da cim sam uznemirena gore mi je, kad sam smirena, normalna mi je stolica. Cekam kolonoskopiju da bi potvrdili da je ibs. Juce sam podigla nalaze stolice imam kandidu i heliko bakteriju. Da li je moguce da su sve te tegobe ustvari povezane sa tim? U utorak idem kod gastroenterologa.Hvala

Ana Life (2022-03-11)

Poštovana Majo,

Simptomi koje navodite mogu se pripisati kako IBS-u, tako i postojanju kandide i H.Pilory (ako su u velikom brou). U svakom slučaju je potrebno da uradite kolonoskopiju, moguće i gastroskopiju. Nadam se da će Vam nakon toga nadležni gastroenterolog propisati odgovrajuću terapiju.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Ana (2022-03-11)

Postovani, Imala sam dva vaginalna porodjaja, drugi je bio blizanacki. U toku prve trudnoce sam dobila hemoroide, spoljnje nemam vise samo visak koze oko anusa koji nabubri prilikom praznjenja, pa nisam sigurna da li su to spoljnji hemoroidi. Na svakih 2-3 meseca u zadnje 2 godine mi se javlja krvarenje iz anusa. Krv je u mlazu jako crvene boje ima je u wc solji i na zidovima wc solje. Imam 28 godina i to krvarenje doktori prepisuju hemoroidima. Krvarenje nije bolno i nije cesto nekad podje i 3 meseca do novog krvarenja nekad i vise, nekad se desi na mesec dana. Ja sam jako uplasena, da li mislite da treba da radim neke dalje analize, snimanje debelog creva ili nesto drugo? Takodje vas molim da mi posaljete vas cenovnik. U napred zahvalna :)

Ana Life (2022-03-11)

Postovana,

U našoj bolnici se rade sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

LHP (laserska hemoroidoplastika) 

EMERALD - LIGASURE hemoroidektomija 

THD (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacije se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail), bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika

 

Cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici, (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

 

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva telefona:
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

 

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Neso (2022-03-10)

Pozdrav,zanima me cena operacija hemoroida svim metodama koje radite.

Ana Life (2022-03-10)

Poštovani Nešo,

 

U našoj bolnici se rade sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacije se kreće u rasponu(cena poslata na e-mail), bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda(cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva telefona: + 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h; sredom od 14.00-18.30h, a operacije se izvode utorkom i petkom.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Mare (2022-03-10)

Poštovani, imam velike spoljašnje i unutrašnje hemoroide IV stepena koji krvare prilikom pražnjenja. Dobio sam ponudu da ih operišem THD metodom. Naglašeno je da će posle ove operacije višak kože spoljašnjih hemoroida ostati prisutan. Kao i da je uklanjanje tog viška moguće posle najmanje 3 meseca od operacije hiruškim putem, isecanjem i ušivanjem. Zanima me da li je to slučaj i sa laserskom metodom uklanjanja koju Vi izvodite? Molim Vas i za vašu ponudu potrebnih tretmana. Srdačan pozdrav.

Ana Life (2022-03-10)

Poštovani Mare,

U našoj bolnici se rade sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacije se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail), bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva telefona: + 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h; sredom od 14.00-18.30h, a operacije se izvode utorkom i petkom.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Momcilo (2022-03-09)

Koja je cena operacije spoljnih hemoroida laser ili ako ima neka bolja i da li radite uklanjanje bradavica oko anusa

Ana Life (2022-03-09)

Poštovani Momčilo,

U našoj bolnici se rade sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Takođe, vršimo i uklanjanje perianalnih, perinealnih i analnih bradavica, koje su najčešće visrusnog porekla. U zavisnoti od njihove rasprostranjenosti i brojnosti, mogu se primeniti različite tehnike uklanjanja.

 

Cena operacije hemoroida se kreće u rasponu  (cena poslata na e-mail), bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom.
Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva telefona: 
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h; sredom od 14.00-18.30h, a operacije se izvode utorkom i petkom.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

Dijana (2022-03-06)

Postovani, Zanima me cena dijagnostickog pregleda kao i cena same operacije laserom, u pitanju su hemoroidi III ili IV. Hvala u napred. Srdacan pozdrav.

Ana Life (2022-03-06)

Poštovana Dijana,

U našoj bolnici se rade sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacije se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail), bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda(cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva telefona: + 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h; sredom od 14.00-18.30h, a operacije se izvode utorkom i petkom.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Mario (2022-03-06)

Mučim muku sa analnom fisurom skoro godinu dana, u državnim dolnicama ne operišu zbog covid-a, a meni je sve gore i gore. Interesuje me cena operacije i koliko brzo bi ona mogla da se izvede jer trpim stravične bolove zadnjih 10ak dana a lekovi mi ne pomažu. Hvala na odgovoru

Ana Life (2022-03-06)

Poštovani Mario,

Cena  operacije analne fisure se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail), u zavisnosti od vrste potrebne intervencije. Da bi smo ustanovili koja vrsta intervencije je indikovana u Vašem slučaju moramo pre svega obaviti pregled. U slučajevima kada postoji izrazita bolna osetljivost regije (npr. kod akutnih ili akutizovanih fisura), pregled se obavlja uz pomoć veoma efikasnog topičkog anestetičkog gela.

Cena specijalističkog pregleda sa anoskopijom (cena poslata na e-mail) i možete ga zakazati pozivom na jedan od naših brojeva telefona: 

+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

Napomena: Kada se  radi istovremeno sa operacijom hemoroida (što je veoma često indikovano), onda se operacija analne fisure NE NAPLAĆUJE.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Milka (2022-03-04)

Kolika je Cena laserske operacije hemoroida

Ana Life (2022-03-04)

Poštovana Milka,

U našoj bolnici se rade sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacije se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail), bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda(cena poslata na e-mail)  i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva telefona:
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h; sredom od 14.00-18.30h, a operacije se izvode utorkom i petkom.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Maja (2022-03-03)

Dobar dan, prosle godine na leto sam imala tegobe u vidu kasastih stolica koje su se smirile kada je prosao i stresan period. Obavila sam gastroenterologa, zakazana za kolonoskopiju, sad cekam. Od tada je proslo vise od pola godine tegobe su se ponovo javile,max 3 takve stolice,prva bude veca nekad formirana nekad ne,druge dve manje, pa sam imala i koronu i stres da li cu dobro proci jer je par njih iz okoline bilo bas lose. Pila sam pancef, imala dijareju koja se smirila, ali nastavile kasaste stolice. Obavila gastro, kaze opet da najvise lici na iritabilni kolon, ultra zvuk dobar, jetreni enzimi dobri, rengen prisustvo gasova, crp uredan kao i cela krvna slika i urin. Pijem smektu, stolica pocinje da se formira, pijem espumisan, flobian, colosal i danas ukljucen biocult candea jer imam kandidu u velikom broju.Mene je zabrinulo sto dva, tri dana imam svetliju stolicu,malo svetlije braon, bolove ponekad u donjem stomaku vise sa leve strane i napade straha zbog informacija sa googla. Da li je ovo sve u redu? Pretezno jedem razeni hleb, belo meso, sargarepu, pirinac...lose spavam jer cim se trgnem nocu pipam stomak i razmisljam da li me boli i onda opet krece strah. Nisam umorna, cak sta vise, jedino sam gladna jer jedem ono sto inace bas i ne volim, ali pazim zbog kandide. Cesto cujem da mi krci stomak. Da li zaista iritabilni kolon i kandida prave ovakve probleme? Od brige nisam bas kako treba, svesna da sam sve procitala na internetu, a ne cula od doktora...

Ana Life (2022-03-03)

Poštovana Majo,

Tegobe koje navodite mogu biti posledica iritabilnog kolona i kandidijaze. Oba stanja su neprijatna ali nisu opasna, uspešno se tretiraju, tako da je najbolje da se držite saveta svog gastroenterologa. Dijeta koje se pridržavate je suviše restriktivna, mislim da je uputno da Vaša dijeta uključi skoro sve namirnice, izuzimajući one koje pogoduju kandidi (koncentrovani šećeri, ugljeni hidrati).

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Aleksandar (2022-03-02)

Primezio sam da mi se stvorila nekakva da je tako nazovem kvrgica Kada je stisnem ide sukrvica Dali je u pitanju podkozna bubuljica ili uraslla dlaka

Ana Life (2022-03-02)

Postovani Aleksandre,

Molimo Vas da odete prvo kod Vaseg izabranog lekara na pregled, da se vidi o cemu je rec, pa tek onda mozete da nas pozovete kako bi ste zakazali pregled hirurga, jer je bitno gde se nalazi promena, kolika je da li je rec o koznoj ili podkoznoj promeni ili o dubljim strukturama. 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Aleksandar (2022-02-27)

Poštovani doktore, Zanima me koja je cena operacije unutrašnjih hemoroida i da li postoji lista čekanja? Srdačan pozdrav.

Ana Life (2022-02-27)

Poštovani Aleksandre,

 

U našoj bolnici se rade sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

LHP (laserska hemoroidoplastika) 

EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 

THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacije se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail), bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

 

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva telefona: + 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h; sredom od 14.00-18.30h, a operacije se izvode utorkom i petkom.

Ako je intervencija indikovana, na slobodan termin za operaciju se obično ne čeka duže od par sedmica nakon pregleda.

 

 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Milica (2022-02-26)

Poštovani, interesuje me operacija spoljnog hemoroida brza, efikasna sa brzim oporavkom. Čitala sam o lasesirskim operacijama.. Imam spoljni hemoroid koji mi totalno remeti svakodnevicu.Ne živim u BG, pa mi je potreban brz pregled I intervencije, naravno sa brzim oporavkom.. bukvalno u dan, dva..hvala unapred na odgovoru. Milica

Ana Life (2022-02-26)

 

Poštovana Milice,

 

O vrsti i detaljima eventualne operacije, mogao bih da se izjasnim  tek nakon obavljenog pregleda sa anoskopijom.
Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva telefona:
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

Pregledi se obavljaju ponedeljkom 10.00-14.30h; sredom od 14.00-18.30h, a operacije se izvode utorkom i petkom.

 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Ivana (2022-02-25)

Postovani, vec duze vreme imam problema sa podrucjem oko analnog otvora. Ne osecam tegobe dok ne dodje trenutak praznjenja creva. Prilikom praznjenja se ne javlja krvarenje niti bol, ali nakon toga se javlja osecaj peckanja koji osecam u sirem podrucju oko anusa pa vise nisam sigurna da li je u pitanju neki dermatoloski problem ili problem vezan za probavu. Nakon nanosenja npr, Pavloviceve masti se sve to mali smiri do sledeceg puta.Probala sam i razne kreme za hemoroide ali nista ne pomaze. Da li predlazete neke analize stolice, pregled lekara (kog?).

Ana Life (2022-02-25)

Poštovana Ivana, 

 

To o čemu pišete liči na perianlnu iritaciju kože/sluznice, tako da je najbolje da se obratite dermatovenerologu.  

 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Igor (2022-02-20)

Koja je cena laserske operacije perinijalne fistule koja prolazi kroz oba singer misica

Ana Life (2022-02-20)

Poštovani Igore,

Nažalost, perianalne fistule znaju da budu veoma uporne i da recidiviraju  ("vraćaju se"). Ipak, jedino rešenje za njihovo lečenje je operacija.
Takodje, nekada je potrebno uraditi više intervencija da bi se fistula kompletno zbrinula. 

U velikom broju slučajeva (ali ne i u svim) fistule se mogu tretirati laserski, FiLaC metodom, koja je najbezbednija i najkomfornija za pacijenta.
Oporavak nakon operacije FiLaC metodom je veoma brz i lagan, uz minimalne tegobe.

Moram da Vam napomenem da se FiLaC metoda radi u NAJMANJE dve operativne etape.
Prva (pripremna) etapa, podrazumeva identifikaciju kanala fistule, kiretažu I postavljanje tzv. "loose" setona (konca).
Potom se, nakon 45-60 dana od prve intervencije,  pristupa drugoj etapi, samoj FiLaC metodi, kada se laserskim zračenjem  zatvara ("zavaruje") kanal fistule.

U našoj bolnici cena pripremne intervencije (cena poslata na e-mail), a cena same FiLaC metode (druge etape) se kreće u rasponu  (cena poslata na e-mail)

O tome koja vrsta tretmana bi bila najbolje rešenje u Vašem slučaju (da li je to FiLaC, L.I.F.T., advancement sliding flap, seton, fistulotomija....), mogao bih da dam svoje mišljenje tek nakon pregleda, koji možete zakazati na jedan od naših brojeva telefona:
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09.
Cena pregleda
(cena poslata na e-mail)

Napomena: Često je, radi kompletne preoperativne evaluacije fistule, potrebno uraditi i NMR male karlice.

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Aleksandar (2022-02-11)

Pozdrav doktore.. Da li primenjujete IRC metodu (infrared coagulation)?? Ako primenjujete koliki je procenat uspešnosti?

Ana Life (2022-02-11)

Postovani Aleksandre,

U našoj bolnici se rade sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

LHP (laserska hemoroidoplastika) 

EMERALD - LIGASURE hemoroidektomija 

THD (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

Cena operacije se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail), bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika

Cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici, (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda(cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva telefona:
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

AM (2022-02-03)

Poštovani, interesuje me odstranjivanje tromboziranog spoljašnjeg hemoroida. Još uvek nema krvarenja. Verujem da je to unutrašnji hemoroid koji je ispao i postao tvrd i jako bolan zbog trudnoće. Masti i čepići nisu dali neki efekat. Hvala najlepše, pozdrav.

Ana Life (2022-02-03)

Poštovana Anamaria,

U našoj bolnici se rade sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda(cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva telefona:
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

 

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Jelena (2022-02-02)

Koliko košta laserska operacija unutarnjih hemoroida. Odradih rektoskopiju,kažu sve u redu samo što na ulazu imam gomilu hemoroida i često mi prave problem. Prošle godine urađena kolonoskopija i odstranjen polip. Unapred hvala na odgovoru.

Ana Life (2022-02-02)

Poštovana Jelena,

U našoj bolnici se rade sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacije se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail), bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda(cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva telefona: + 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Slavica (2022-02-01)

Poštovanje!Pregledom sp.hemoroida,konstatovano je da je to višak kože,ne hemoroidi,IIstepen.To mi stvara nelagodnost praceno svrabom.Koja je cena za otklanjanje,laserom ili operativno?Hvala!

Ana Life (2022-02-01)

Poštovana Slavice, 

Problem koji navodite ukazuje da se kod Vas najverovatnije radi o hipertrofičnim kožnim naborima ("skin tags").
Oni se uspešno tretiraju isključivo operativnim putem.   
Sama cena intervencije se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail), u zavisnosti od obima potrebne intervencije. 

Cena obuhvata kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda(cena poslata na e-mail)i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva telefona:
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Vesna (2022-02-01)

Postovani, molim vas recite mi na koji nacin se resava problem ispadajucih hemoroida, posle svake stolice, mucim se, vracam sama nazad hemoroide i tako svaki dan. Plasim se intervencije a i zbog korone sve odlazem dolazak kod vas. Na koji nacin se to moze resiti. Zahvaljujem, cekam odgovor. Vesna

Ana Life (2022-02-01)

Poštovana Vesna, 

Problem koji navodite svrstava se u III stepen, a on se uspešno može rešiti jedino nekom od hirurških intervencija.

U našoj bolnici se rade sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacije se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail) bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda(cena poslata na e-mail)i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva telefona:
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Zoran (2022-01-31)

Molim vas radite li neke metode uklanjanja akutnih fisura,odim operacija..ili skidanja laderskim putem,hvala pozdrav

Ana Life (2022-01-31)

Poštovani Zorane,

Cena  operacije analne fisure, uključujući i lasersku fisurektomiju,  kreće se u rasponu (cena poslata na e-mail), u zavisnosti od vrste i obima potrebne intervencije. Da bi smo utvrdili  koja vrsta intervencije je indikovana u Vašem slučaju moramo pre svega obaviti pregled. Cena specijalističkog pregleda sa anoskopijom(cena poslata na e-mail) i možete ga zakazati pozivom na jedan od naših brojeva telefona (+ 381 63 232 905, + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09).

Napomena: Kada se  radi istovremeno sa operacijom hemoroida (što je veoma često indikovano), onda se operacija analne fisure NE NAPLAĆUJE.

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije - proktolog

 

TL (2022-01-27)

Poštovani,da li unutrašnji hemoroidi mogu da upale okolno tkivo u rektumu koje se manifestuje izbacivanjem sukrvicastog gnoja? Potreba za brzim pražnjenjem gde prvo izađe mala količina neceg sto liči na gnoj pa tek onda feces uz puno gasova. Kolika je cena kod vas kolonoskopije u analgosedaciji. Hvala.

Ana Life (2022-01-27)

Poštovana Tanja,

Simptomi koji navodite govore u prilog postavljanju sumnje na postojanje proktitisa / kolitisa. Ovo stanje ne može biti uzrokovano hemoroidima. Kod Vas je indikovano uraditi kolonoskopiju, najverovatnije sa multiplim biopsijama. Takodje, bilo bi dobro da u laboratoriji uradite fekalni kalprotektin.   

U našoj bolnici se ne vrše endoskopske pretrage. Za tu vrstu pregleda pacijente upućujemo u neku od specijalizovanih dijagnostičkih ustanova ("Ars medika", "Vesalius", "Inter-tim"...)

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

ibor (2022-01-26)

Pozdravljam Vas i pitam za savet /65 godina/: otezano praznjenje,bez krvarenja,stolice tvrdje, kardiolosku terepiju uzimam, Nalaz proktokologa/> nadju se uvecani nodusi i manji rascep za zadnjoj komisuri .ostalo pod anoskopom uredno. Dijagnoza NH gr II ,Terapija/ung za hemoroide po potrebi i caj kirkolina 1 solja uvece, preporuka proktokologa / javljanje u slucaju pogorsanja problema i Fob test napraviti , pregled obavljen 7.05.2021 ,fob test 26.01.22 Pozitivan . HVALA

Ana Life (2022-01-26)

Poštovani Tibore,

Mislim da je, pre nastavka lečenja koje ste započeli, neophodno da uradite kolonoskopski pregled. 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Tanja (2022-01-24)

Postovani Da bi se obavilo lasersko odstranjivanje hemoroida,kakve su pripreme i pregledi pre toga potrebni Hvala unapred

Ana Life (2022-01-24)

Poštovana Tanja,

U našoj bolnici se rade sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacije se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail),bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici, (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail)   i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva telefona:
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Sasa (2022-01-23)

Dobar dan, zeleo bih da znam dali moze sa perianalnom trombozom (4ti stepen) da se reši sa lhp metodom? Pozdrav

Ana Life (2022-01-23)

Poštovani Saša,

Perianalna tromboza i IV stepen hemoroida su slična stanja, ali se tretiraju potpuno različito. 

O detaljima lečenja i eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda(cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva telefona:
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

KORMOS (2022-01-22)

POSTOVANI INTERESUJE ME PODVEZIVANJE HEMOROIDA AKO SE KORISTI PLAVIX 75

Ana Life (2022-01-22)

Poštovani Mihalj,

O detaljima bilo koje vrste lečenja, uključujući i podvezivanje, mogao bih da se izjasnim tek nakon pregleda sa anoskopijom.
Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva telefona:

+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Olgica (2022-01-22)

Dobar dan postovani , Pacijent 1982god.,žensko * Kraci opis bolesti i toka lijecenja : * Maj 2015 - Prirodan porodjaj normalnog toka * Maj 2016 – ospe po cijelom tjelu,prvih dana tem.38,5, Dr- opste prakse - DG.Varicella.( nisam ih ranije bolovala ) Nakon 21 dan i dalje prisutno još vise promjena po tjelu poslata kod infektologa.Infektolog dao da se urade analize i upucuje kod dermatovenerologa.Imunoloske analize sve u redu. * Jun 2016god – Dematovenerolog – DG.Psoriasis vulgaris guttata , terapija , promjene na cijelom tijelu I glavi . * Avgust 2016 god.- dok su lijecene promjene na cijelom tijelu I glavi oftamologija . DG.Conjuctivitis Acuta , terapija 10-ak dana. * Septembar 2016god . – biopsija kože potkoljenice , PH – nije potvrdjena dijagnoza psorijaze.Lijecenje od 2016 – 2019 dok su postojale promjene . * februar 2019 god.- ospe po cijelom tjelu , DG.Varicella , Potvrdjeno preko analize a I preslo mi od djeteta . * Jun I jul 2019god . – Urgentni centar – ceste dijareje,krvave stolice,groznica,slabost ,hemoglobin ispod 100 , DG.Stomacni virus I anemija * Novembar , Decembar 2019 god .-hemoglobin 79 , hematolog , transfuzija krvi I dalja terapija oralno uzimanje gvozdja I redovne kontrole.hematolog šalje kod hirurga ,gastroentereologa I ginekologa . * Decembar 2019 – hirurg – Hemoroidi stepen 4 , terapija operativna da se sa preoperativnom pripremom javim polovinom januara 2020 god.Madjutim operacija je zbog epidemije odlozena do daljnjeg . * Decembar 2019 god. – gastroentereolog – Prva kolonoskopija – sluznica ter.ileuma diskretno nodulirana,vidi se jedna tackasta afta,uzeta biopsija sa ter.ileuma.Hemoroidi 4 stepen,anemija.Terapija: detralex,emofi X,Hemor M,Orvagil 400,Lactibiane reference,Sideral. Uraditi kalprotektin,IgA,Iga IgEi gastroskopiju.Uradjeni parametric svi uredni.PH nalaz-slika hronicnog aktivnog zapaljenja,ne moze se sa apsolutnom sigurnoscu iskljuciti IBD. * januar 2020 god. – gastroskopija - Nalaz uredan * Jul 2020god.-hemoglobi 61 , hematolog , oralna terapija gvozdja I 2 transfuzije dezplazmatisanih eritorcita * Mart 2021 god – Dig.Hirurgija – uradjena Hemoroidektomija Miligan-Morgan .nakon operacije Hgb.61 – primljene dvije jedinice DPE uz predhodnu pripremu od stane Tranfuziologa jel su interakcije bile pozitivne.terapija – orvagil,sidereal,anelgetik po potrebi ,dijeta I tecna ishrana ,suportan * April 2021 – hematology –Hgb.73- I dalje oralna terapija gvozdjem I transfuzija 1 hematoloske jedinice * Maj 2021 – gotov Ph nalaz od ekscidiranih hemoroidalnih nodusa 4 stepena – NODI HAEMORRHOIDALES CUM HIGH GRADE SQUAMOUS INTRAEPITHELIALE LESION –HSIL. Poslata od strane hirurga na ponovnu biopsiju sluznice rektuma sa vise mjesta.terapija –dijeta , vise manjih obroka,bulardi+linex * Maj 2021 god. –Kolonoskopija - Suzen analni kanal , suženje djeluje fibrozno , digitalni nalaz – bolan pregled, palpira se zadebljanje.U samom analnom kanalu fibrozni prsten,oziljne promjene,od analnog kanala ka rektumu,uocava se polipoidni nabor u duzini od oko 25mm ,djeluje hiperemicno,adenomatozno.Uz analni kanal jos jedno bjelicasto,fibrozno zadebljanje precnika 8-9mm.USH naglasen.Terapija – detralex,hemor m, globifer,dijeta, I da se na hematologiji aplicira venski Monofer. Ph nalaz –u isjeccima se nalaze djelici granulacionog vezivnog tkiva ulcerisane povrsine .Isjecci su prožeti infiltratom garnulocita,limfocita I makrofaga.Kontrola nakon terapije. * Jun 2021 prijem u Centar za dig.hirurgiju zbog dilatacije stenoze u analnom kanalu.Izvrsena balon dilatacija na 3cm od analnog kanala balonom precnika 16mm( Prof.Doder )U analnom kanalu fisura.terapija – transilane,antrolin,dijetetski rezim ishrane * jul 2021 god. – hemoglobin 110 , Fe 4,1 , feritin 2,3 – hematology – I dalje oralna terapija gvozdjem , 10 terapija na svaki drugi dan venski Ferovin * Oktobar 2021god- Kolonoskopija – stenoziran analni kanal, na rukavici trag sukrvice,.Fibrozno suženje analnog kanala sa polipoidnim naborom ka zadnjoj komisuri ,biopsijama potklonjeno .uzete biopsije sigma I rektuma. PH nalaz – Nalaz najvise odgovara hronicnom,nespecificnom kolitisu I inflamatornom pseudopolipu. * Novembar 2021 god. – Hgb.138 , uraditi Mr enterografiju I MR male karice I glutealne regije * Decembar 2021god. –MR male karlice I glutealnih regija .Zakljucak : Stanje nakon op.hemoroida sa znacima fibroznih promjena u op.regiji bez vidljivih drugih patloskih promjena .na ucinjenom pregledu nema vidljivih patoloskih promjena u glutealni regijama –potrebna je korelacija sa klinicki pregledom zakljucak : Nalaz odgovara zoni izmjenjenog inteziteta signala miometrijuma I prelazne zone u korpusu uterusa ventralno dijametra oko 2cm,dif.dg intramuralni miom, adenomiomatoza – potrebna je korelacija sa ginekoloskim pregledom.U lijevom ovarijumu cista zutog tjela promjera 17mm I manja kolicina slobodne tecnosti u karlici. * Januar 2022god. – MR enterografija – Terminalni ileum u duzini od 8cm zadebljanog zida , promjera do 4mm, sa nehomogenim inteziviranjem , kao I sa prisustvom plitkih aftoznih ulceracija , bez restrikcije.U mazenterijumu nema signifikantno uvecanih limfatika.Pasaža u kolonu nesmetana , ZALJUCAK : M.Crohn.Korelacija sa Klinikom. * Januar 2022god – Hgb.139 , eritrocitna slika,trombocitna krvna slika , leukocitna krvna slika ,dopunski zapaljenski parametric I biohemijska analiza krvi u granicama normale. * I dalje imam grceve razlicitih inteziteta, slabiji apetit,umor, stalno mi se spava , uglavnom grcevi pocinju nakoj jela cijelom duzinom ispod luka od rebara I u desnom donjem djelu stomaka .Nagon za povracenje , naizmjenicno tecne stolice ,dijareje I zatvori .Nagoni za lazne stolice.Spazam - grc misica prilikom stolice pa su bolna praznjenja ,Od terapije sada koristim samo laxomucil I linex , djetalnu ishranu – uglavnom tecnu .od 2016 cesto mokrenje . Olgica , Podgorica 22.01.2022.god.

Ana Life (2022-01-22)

Poštovana Olgice, 

Detaljno sam  pročitao vaš mail. Šta konkretno želite da pitate? 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Zoran (2022-01-22)

Poštovani dr, Unazad najmanje 15 godina imam problem sa hemoroidima. U prethodnom pšriodu tretirani su podvezivanjem i spaljivanjem. Konstantna upotreba faktu kreme. Međutim, u poslednje vreme, hemoroidi su konstantno napolju i prilično krvare, svakodnevno pri pražnjenju. Često imam retku stolicu iz drugih razloga što dodatno nepovoljno utiče na hemoroide. Upražnjavam i tople kupke. Koji tretman biste mi preporučili?

Ana Life (2022-01-22)

Poštovani Zorane,

Na osnovu iznetih simptoma, mislim da je potrebno da uradite KOLONOSKOPSKI pregled, a nakon toga proktološki pregled, da bi se utvrdio način rešavanja Vašeg problema. Hemoroidi koji uzrokuju simptome koje ste naveli ne mogu se uspešno tretirati konzervativno, već se u najvećem broju slučajeva indikuje operativni tretman.

 

U našoj bolnici se rade sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacije se kreće u rasponu(cena poslata na e-mail),bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda(cena poslata na e-mail)   i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva telefona:
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Nenad (2022-01-20)

Koju mast ili čepiće predlažete nakon operacije hemoroida za brže zarastanje rane?

Ana Life (2022-01-20)

Poštovani Nenade, 

Nakon intervencija koje se obave u našoj bolnici, pacijentima preporučujemo terapiju u kojoj, izmedju ostalog, mast Proctis M i čepići Cicatridina.
Medjutim, ne smem sa sigurnošču da tvrdim da će ta terapija biti odgovarajuća i za Vas, tako da je najbolje sa se obratite hirurgu koji je izvršio intervenciju.

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Jelena (2022-01-17)

Poštovani, interesuje me koja je razlika izmedju operacije LHP laserom i LigaSure? Imam hroničnih problema sa hemoroidima (IV stepena). Hvala na odgovoru!

Ana Life (2022-01-17)

Poštovana Jelena,

LHP i THD su tehnički tazličite metode za operativno lečenje hemoroida, koje se. naravno, izvode različitim specijalizovanim medicinskim aparatima.  

U našoj bolnici se rade sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacije se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail) bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda(cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva telefona: + 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Simo (2022-01-14)

Koliko kosta operacija hemoroida

Ana Life (2022-01-14)

Poštovani Simo,

U našoj bolnici se rade sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacije se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail) bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda(cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva telefona: + 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Stevan (2022-01-12)

Vec duze vreme prilikom tusiranj osecam pod rukom male tvrde (kao sitne kamencice) pod kozom oko i na samom analnom otvoru.Ne bole,ne svrbe samo me iritiraju.Sta to moze da bude?Hvala unapred.

Ana Life (2022-01-12)

Postovani Stevane,

Molimo Vas dodjite na pregled kod naseg hirurga proktologa dr Aleksandra Sepetkovskog.
Cena pregleda
(cena poslata na e-mail)
Pregled mozete zakazati telefonom na 0693196808.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Marija (2022-01-09)

Dobro vece. Dr.kod koga sam zakazala pregled dolazi krajem januara,a mene brine ova pojava,pa ako mozete da mi pomognete. Oko anusa imam obojanu kozu oko 1.5cm,kafene boje. Nalaz skrivene krvi je ok. Osjecam bol i pulsiranje prilikom lezanja. Prije 2god sam snimala debelo crijevo i rekli su mi da imqm hemoroide. Unaprijed hvala na odgovoru.

Ana Life (2022-01-09)

Poštovana Marija,

O čemu se zapravo radi kod Vas,  kao i koje bi bilo optimalno rešenje, mogao bih da se izjasnim tek nakon pregleda sa anoskopijom.
Cena ovog pregleda
(cena poslata na e-mail)  i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva telefona:
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult).

 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Gordana (2022-01-09)

Dobar dan, Poštovani, trenutno imam akutnu upalu hemoroida, jake bolove...Pijem Detralex vec 5 dana. Lezim. Da li da dodjem na pregled u ovom stadijumu? Resavala bih ovo pitanje trajno.

Ana Life (2022-01-09)

Poštovana Gordana,
Pregled se može uraditi i kada je stanje "mirno", bez upale, ali i kada to nije, mada je tada pregled neprijatniji.

Vi sami morate izvršiti procenu svog stanja i doneti odluku o tome kada ćete doći na pregled. 

Pregledi se zakazuju pozivom na jedan od brojeva telefona:
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Branka (2022-01-08)

Poštovanje, Moja ćerka ima 21 godinu i skoro redovno ima krv posle brisanja kada mnogo sedi( ispitni rok). Nema spoljne hemoroide. Krv je svetlo crvene boje. Šta dalje raditi? Koje preglede treba izvršiti? Hvala na odgovoru.

Ana Life (2022-01-08)

Poštovana Branka,

O kakvom problemu se radi i koje bi bila optimalno rešenje za Vašu ćerku, mogao bih da se izjasnim samo nakon pregleda sa anoskopijom.
Cena ovog pregleda
(cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva telefona:
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Danijela (2022-01-02)

Poštovani, imam problem sa spoljašnjim i unutrašnjim hemoroidima, pre nekoliko godina je kolonoskopskim pregledom dijagnostikovano da su IV stepena, pa me interesuje cena laserske operacije u Vašoj bolnici. Unapred hvala na odgovoru.

Ana Life (2022-01-02)

Poštovana Danijela,

U našoj bolnici se rade sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacije se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail) bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva telefona:
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Jovana (2021-12-30)

Postovani, imam problema sa hemoroidima. Tacnije, imala sam poslednji put pre dosta godina, onda sam pocela da treniram u teretani, nisam vise imala tih problema. Bilo je krvarenja u stolici i bolova, nadutosti. Sada se pojavio bol, pritisak u anusu i imala sam krvarenje, mazem neku kremu i krenula sam u teretanu da idem, nemam problem sa kilazom i vodim racuna o higijeni, pauzirala sam neko vreme sa treninzima, ali ono sto me zanima je da li mi se to vratilo zbog neaktivnosti? Ili moze biti problem od nspravilnog drzanja tela posto sam ostila pritisak i na medjici pri dodiru osecam stalno naduven deo oko anusa? Imam problema sa kicmom i poslednje vreme. Pre mi se od krema bilo povlacila ta nadutost, sada nece vec nekoliko dana, pa se jako brinem.

Ana Life (2021-12-30)

Poštovana Jovana,

 

O kakvom problemu se zapravo radi kod Vas i kako ga najuspešnije tretirati, možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom.
Cena ovog pregleda iznosi 
(cena poslata na e-mail)  i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva telefona:
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Selma (2021-12-14)

Postovani, htela sam da Vas pitam za cenu pregleda i operacije hemoroida? I uz to, koje su verovatnoce da se hemoroidi opet pojave nakon operacije? Hvala unapred na odgovoru.

Ana Life (2021-12-14)

Poštovana Selma,

U našoj bolnici se rade sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacije se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail) bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda(cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva telefona:
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult).
Pojava recidiva (ponovnog javljanja problema) nakon pravilno indikovane i izvedene operacije je veoma mala, može se javiti kod manje od 2% pacijenata i to u neuporedivo blažem obliku.
 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Sibela (2021-12-12)

Postovani, imam problem sa hemoroidima medjutim danas dok sam mazala mast za hemoroide, osetila sam kao neki kanalic u analnom otvoru, slucajno sam ga pritisnula jace i odakle je poceo da istice gnoj. Unapred zahvalna na odgovoru.

Ana Life (2021-12-12)

Poštovana Sibela,

Po Vašem opisu, moguće je da se radi o perianalnoj fistuli, zdravstvenom problemu koji se javlja u ano-rektalnoj regiji, te se lako može pogrešno protumačiti kao problem uzrokovan hemoroidima. 

Ipak, o čemu se zaista radi kako rešiti problem, možemo razgovarati tek nakon pregleda sa anoskopijom.
Cena ovog pregleda(cena poslata na e-mail)i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva telefona:
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Jadranka (2021-12-11)

Postovani, imam probleme sa hemoroidima pa bih dosla na pregled. Zanima me koja je cena pregleda i operacije ako bude neophodna. Hvala!

Ana Life (2021-12-11)

Poštovana Jadranka,

U našoj bolnici se rade sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacije se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail) bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva telefona:
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Uroš (2021-12-11)

Dobar dan, imam 26 godina dok do pre 5 dana nisam osetio blagu bol u predelu analnog otvora kad sam bio u teretani tj kada stisnem analni otvor. Kad sam dosao kuci video sam da imam kuglicu malo vecu od velicine graska, trazio sam na internetu i to bi trebalo da bude spoljasnji hemoroid. Ja nikad, a ni sad, nemam bolove kad vrsim nuzdu, nemam krvarenja i na svoju ruku sam uzeo da mazem Hemor M mast za hemoroide. Pusim veoma retko, poceo sam da treniram, alkohol jednom mesecno ako i toliko, imam povisen krvni pritisak i da li je pritisak doveo do toga da se pojavi hemoroid? Mozete li mi reci da li moze da se izleci moj slucaj, da li je opasan, da li moze da se prosiri? Hvala.

Ana Life (2021-12-11)

Poštovani Uroše,

Po Vašem opisu najverovatnije se radi o perianalnoj trombozi. Takodje, postoji nekoliko faktora rizika koje ste pomenuli,  a koji doprinose ovoj pojavi (teretana, alkohol, povišen krvni pritisak). U najvećem broju slučajeva radi se o problemu koji je lako rešiti. O detaljima lečenja možemo razgovarati tek nakon pregleda sa anoskopijom.
Cena ovog pregleda(cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva telefona:
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Teodora (2021-12-10)

Postovani, ukoliko su dijagnostifikovani hemoroidi 2.stepena, koliko je dozvoljen alkohol. ( znam da ga je potrebno izbegavati, ali da li je u redu jednom mesecno?)

Ana Life (2021-12-10)

Poštovana Teodora, 

Nažalost, ne mogu Vam precizno odgovoriti na pitanje pošto nisam obavio pregled. Takodje, količina alkohola koja može dovesti do potenciranja problema koje uzrokuju hemoroidi je individualna kategorija. Uopšteno govoreći, alkohol ne pogoduje osobama koje imaju problema sa hemoroidima, naročito crvena vina i koncentrovani alkoholi (rakijska pića).  

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Milica (2021-12-09)

Pozdrav, ja i suprug smo planirali drugo dete, medjutim on je otisao preventivno na pregled kod urologa, ja sam odradila briseve, cisto da budemo sigurno da li je sve u redu pre zacetka trudnoce. Medjutim njemu je ustanovljena upala prostate i 2 meseca mora da pije terapiju. E sad me zanima, da li mi smemo u medjuvremenu da radimo na bebi i sta bi se desilo da ostanem u drugom stanju? Hvala unapred

Ana Life (2021-12-09)

Postovana Milice,

To morate da se konsultujete sa urologom koji je prepisao terapiju, jer on zna da li terapija koju uzima Vas suprug moze da utica na embrion ili ne.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

 

Aida (2021-12-08)

Poštovani, Imam pitanje u vezi hemoroida. Posljednje bolove i krvarenje imala sam još prije 2 godine. Od tada ništa, ali su mi ostale bezbolne izbočine oko anusa. Sada je to više estetski problem. Mislila sam da će se vremenom povući, ali nisu. Da li postoji neka krema koja bi ih sasušila ili je neophodan operacijski zahvat? Lijep pozdrav i hvala na odgovoru!

Ana Life (2021-12-08)

Poštovana Aida, 

Drago mi je da ste dobro i da je rešen problem krvavljenja i bolova. "Male izbočine" oko anusa, su u najvećem broju slučajeva  tzv. kožni nabori (skin tags). Oni, osim kada su izuzetno veliki, ne predstavljaju zdravstveni problem. Na zahtev pacijenta (najčešče pacijentkinja), mogu se uspešno ukloniti, ali isključivo intervencijom, pošto ne postoje preparati koji mogu dovesti do njihovog smanjenja ili nestajanja. 

  

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

DDG (2021-12-04)

Jel možete da mi dostavite cenovnik operacija hemoroida (za sve metode koje radite). Hvala! Pozdrav!

Ana Life (2021-12-04)

Poštovani Dragane,

U našoj bolnici se rade sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacije se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail) bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda(cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva telefona: + 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Riad (2021-12-04)

Poštovani, dijagnosticiran mi je spoljni trombozirani hemoroid na 3 i 8 h veličine klikera( pektrenotičan sfinkter, tromboza se širi na interne hemoroide) . Osjetio sam taj probldm prije 4 5 dana te mi je danas doktor savjetovao da bi trebao što prije operisati. Bolove ne osjetim samo peckanje i nelagodu prilikom nužde i određenih pokreta. Doktor tvrdi da bi to moglo da pukne u narednih 10 dana i napravi velike probleme. Zanima me vaše mišljenje i kako to najbokje tretirati?

Ana Life (2021-12-04)

Poštovani Riade,

Perianalna tromboza je veoma rekto indikacija za operaciju. Uglavnom se leči nanošenjem gela Hepathrombin H. Ako i kada dodje do "pucanja", ono nije opasno po pacijenta. Medjutim, ovo što pišem se može, ali ne mora odnositi na Vaš slučaj, pošto nisam obavio pregled.     

 O detaljima tretmana  mogao bih se precizno izjasniti  tek nakon pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda(cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva telefona: + 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Žika (2021-12-03)

Postovanje. Operisao sam suljeve pre 4,5 godine. Imao sam velika krvarenja, sto je prouzrokovalo i pad gvozdja u krvi kao i hemoglobina. Sad mi se opet javlja veca kolicina krvi, sta mi je ciniti i koja bi cena operacije bila kod vas? Unapred hvala

Ana Life (2021-12-03)

Poštovani Žiko,

U našoj bolnici se rade sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacije se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail), bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda(cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva telefona: + 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Jovana (2021-12-01)

Postovani, da li moze da se radi kolonoskopija ako postoji cista na jajniku od 6cm? Hvala

Ana Life (2021-12-01)

Postovana Jovana,

Mi ne radimo kolonoskopije, morate da se kosultujete sa Vasim gastroenterologom.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Danijel (2021-11-25)

Postovanje.Zanima me cena laserske operacije hemoroida i kako mogu da zakazem pregled.

Ana Life (2021-11-25)

Poštovani Danijele,

U našoj bolnici se rade sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacije se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail), bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda(cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva telefona:
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Teodora (2021-11-23)

Postovani, imam 23.godine i probleme sa krvarenjem iz stolice sam imala jos od 16.godine( sada cesce) ali nikada nisam isla na zvanican pregled.( dosta clanova moje porodice ima probleme sa hemoroidima). Nikakve druge probleme nemam sa stomakom,nalazi krvi su mi u redu,nemam bolove prilikom odlaska u wc ( nekad se naprezem, ali bolove nemam). Krecem se, idem u teretanu, ali ishrana mi je uglavnom bazirana na zdravijoj suvoj hrani. ( meso, riba, pirinac, hleb, banane...), ali se uplasim kad vidim krv u stolici.Da li postoji neki pregled a da nije klasican( sa cevi)? unapred zahvalna na odgovoru.

Ana Life (2021-11-23)

Poštovana Teodora, 

Hemoroidi jesu najčešći izvor krvavljenja koje prati pražnjenje creva. Medjutim, postoji još puno uzroka koji mogu da dovedu do ove neprijatne (a ponekad i opasne) pojave. 

O čemu se zapravo radi u Vašem slučaju možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda(cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva telefona: + 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

mladen (2021-11-18)

Poštovani doktore Šepetkovski već tri godine imam poblem sa analnom fisurom poslednjh nedjelja i sekret neprijatnog mirisa bol i ostale neprijatnosti pa vas molim za savjet što da preduzmem sledećih nekoliko mjeseci dok ne dodjem kod vas na izvjesnu operaciju, hvala pozdrav

Ana Life (2021-11-18)

Poštovani Mladene,

Simptomi koje navodite (sekret neprijatnog mirisa), govore u prilog tome da se na terenu analne fisure tazvila perianalna fistula. Jedini fikasan tretman fistule je hirurški, do tada je jedino moguće održavati redovnost pražnjenja creva, kao i održavanje redovne higijene.

Naravno, ovo je samo uopštena procena.  O detaljima problema, tretmanu i eventualnoj operaciji možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail)i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva telefona:
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Ivana (2021-11-17)

Molim vas za pomoc Koja krema ili lek zaustavlja krvarenje I bol za suljeve..unutrasnje I spoljasnje..mazala sam I factu,I razne kreme I dalje imam bol I krvarenje..molim vas za pomoc.hvala

Ana Life (2021-11-17)

Poštovana Ivana,

O tretmanu koji bi bio adekvatan za rešavanje Vaših tegoba mogao bih da se izjasnim tek nakon obavljenog pregleda sa anoskopijom.
Cena ovog pregleda
(cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva telefona:
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Elizabeta (2021-11-10)

Poshtovani, pre neki dan poslala sam vam pitanje ali nie objavljeno. Zanima me koje dokumente treba Vam poslati emailom kako bi ste konstatovali dali mozhe se izvesti operacija hemoroida mom muzhu. Poz Beti

Ana Life (2021-11-10)

Poštovana Elizabeta,

Na osnovu već učinjenih pregleda i nalaza koje imate, mogao bih samo da donesem orijentacionu sliku o stanju problema Vašeg supruga. 

O detaljima eventualne operacije možemo razgovarati tek kada obavim pregled.
Cena ovog pregleda
(cena poslata na e-mail)i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva telefona:
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Milan (2021-11-07)

Poštovani, Interesuje me koliko bi koštao pregled za sina. Ima 16god i spoljasnje hemoroide. Mi smo iz Zrenjanina. Pozdrav.

Ana Life (2021-11-07)

Poštovani Milane,

Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva telefona:
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Tijana (2021-11-07)

Postovani, interesujue me cena operacije hemoroida? Unapred hvala!

Ana Life (2021-11-07)

Poštovana Tijana,

 U našoj bolnici se rade sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacije se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail) bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Ukoliko je potrebno, istovremeno sa operacijom hemoroida se može uraditi i neka od dodatnih intervencija za saniranje analne fisure. 

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva telefona:
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Ema (2021-11-07)

Poštovani već drugi dan me jako peče i žulja u predelu između želudca i desne dojke da li možete da mi pojasnite o čemu se radi i dali je alarmantno. Ps. Imam 23 godine i dva porođaja iza sebe?

Ana Life (2021-11-07)

 Postovana Ema,

Molimo Vas javite se Vasem lekaru, kako bi Vas uputio kod specijaliste, da se vidi o cemu se radi.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Mirjana (2021-11-05)

Postovani da li pojava spoljasnjih hemoroida u trudnoci moze da izasove povisen CRP nalaz?

Ana Life (2021-11-05)

Poštovana Mirjana, 

Problem koji uzrokuju hemoroidi veoma retko, u uznapredovalim fazama i kod razvoja komplikacija (uklještenja hemoroida i nekroze tkiva) može dovesti do porasta CRP-a.

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Branka (2021-11-04)

Da li se može razlikovati i po čemu krv u stolici od hemoroida od pojave krvi u stolici iz želudca i debelog creva?

Ana Life (2021-11-04)

Poštovana Branka, 

Krv koja se primećuje u stolici je uvek znak nekog, lakšeg ili težeg zdravstvenog problema. Kada je izvor krvavljenja u proksimalnim partijama digestivnog sistema (jednjak, želudac, početni deo tankog creva), onda stolica poprima CRNU boju. Kada je izvor krvavljenja u distalnim partijama digestivnog sistema (završetak tankog creva, debelo crevo), onda je krv u stolici crvene boje. Ipak, da bi se tačno utvrdilo mesto krvavljenja, neophodno je da se obave odgovarajući pregledi.  

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Elizabeta (2021-11-04)

Poshtovani d-re, kako bi se izvrshila laserska operacija hemoroida mom muzhu kod Vas, koi dokumenti i pregledi su neophodni da vam ih pshaljemo e-mailom da bi ste videli dali treba izvesti tu operaciju kod njega. Pozdrav Beti

Ana Life (2021-11-04)

Poštovana Elizabeta,

 U našoj bolnici se rade sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacije se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail) bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Ukoliko je potrebno, istovremeno sa operacijom hemoroida se može uraditi i neka od dodatnih intervencija za saniranje analne fisure. 

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva telefona: + 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Jelena (2021-11-01)

Poštovani, da li se može raditi laserska operacija hemoroida za vreme trudnoće (trenutno sam u 20.nedelji)? Imam i spoljašnje i unutrašnje, i krvare i mnogo bole, a klasična operacija je trenutno nemoguća. I molim za cenu tretmana. Hvala i srdačan pozdrav, Jelena

Ana Life (2021-11-01)

Poštovana Jelena, 

Za vreme trudnoće se NE IZVODE hirurški tretmani hemoroida, pa tako ni LHP. U toku trajanja trudnoće se koriste različite vrste preparata koje problem najčešće ne mogu da reše, ali ga drže "pod kontrolom".

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Nensy (2021-10-31)

Molim vas za odgovor, da li je bezbedno primiti injekcije u hemoroide pre odlaska na thd metodu uklanjanja.. ? Da li nece nista skoditi ?

Ana Life (2021-10-31)

Poštovana Nensy, 

Za odgovor na ovo poitanje morate se obratiti lekaru / hirurgu koji je obavio pregled i koji je indikovao operativno lečenje (THD). 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Branislav (2021-10-31)

Doktore operacija kicme l5s1,kaude eqwinae je radjena 19.6.2020.neposredno pre operacije pocinju bolovi desno od anusa.Boli me kad stojim,boli kad sedim.Jedino lezeci polozaj I to na ledjima umine na bok ne.Neurohirurg koji me je iperisao kazevda su sfinkteti otisli u spazmu.Bolovi ne prestaju I dsn danas 15 meseci nakon operacije.Da li postoji neka metoda da bolovi uminu ili neki lek,hvala na odgovoru unapred

Ana Life (2021-10-31)

Poštovani Branislave,

 

Za popuštanje spazma analnog sfinktera moguće je ubrizgavanje injekcija botox-a, a trenutno olakšanje donose tople kupke. 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Dejan (2021-10-28)

Pozdrav,da Vas zamolim za savet.Posle velike nužde imam bolove u predelu prepona i testisa.Bol traje sat,dva i prestaje.Ultra zvuk testisa je uredan.Da li je to neki vid hernije i kom doktoru da se obratim,hvala.

Ana Life (2021-10-28)

Postovani Dejane,

Ukoliko sumnjate da imate herniju, morate da se javite svom lekaru, kako bi Vas uputio kod adekvatnog hirurga radi pregleda.

Srdacan pozdrav Vasa

 

Marijana (2021-10-25)

Postovani,molim Vas posaljite mi cenovnik za pregled i hirurske tretmane hemoroida. Hvala unapred

Ana Life (2021-10-25)

Poštovana Marijana,

 U našoj bolnici se rade sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacije se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail) bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Ukoliko je potrebno, istovremeno sa operacijom hemoroida se može uraditi i neka od dodatnih intervencija za saniranje analne fisure. 

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva telefona:
+ 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Milica (2021-10-16)

Porodila sam se u martu ove godine carski rezom i ostala sam trudna da li ja mogu da rodim drugu bebu proslo je od porodjaja 6 meseci

Ana Life (2021-10-16)

Postovana Milice,

Molimo Vas javite se Vasem ginekologu radi pregleda, jer Vas doktor moze najbolje da Vam da adekvatan savet.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Zlatan (2021-10-13)

Vec dva meseca posle velike nuzde izlazi mi deo creva koje naravno otezava praznjenje,kako se otklanja i koja je cena.

Ana Life (2021-10-13)

Poštovani Zlatane,

 U našoj bolnici se rade sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacije se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail), bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Ukoliko je potrebno, istovremeno sa operacijom hemoroida se može uraditi i neka od dodatnih intervencija za saniranje analne fisure. 

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva telefona: + 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog

 

Aan (2021-10-13)

Zdravo. Zanima me cena pregleda hemoroida i neke intervencije vezane za njih posto ih imam na istom mestu 2-3 i poceo je jedan da mi krvari... Hvala unapred

Ana Life (2021-10-13)

Poštovani / Poštovana,

 U našoj bolnici se rade sve vrste savremenog hirurškog tretmana hemoroida.

 

 • LHP (laserska hemoroidoplastika) 
 • EMERALD -  LIGASURE hemoroidektomija 
 • THD  (transanalna hemoroidalna dearterilizacija) 

 

Cena operacije se kreće u rasponu (cena poslata na e-mail) bilo da je potrebno raditi jednu ili kombinaciju metoda - operativnih tehnika.

Ukoliko je potrebno, istovremeno sa operacijom hemoroida se može uraditi i neka od dodatnih intervencija za saniranje analne fisure. 

Takodje, cene obuhvataju kompletnu uslugu, nema dodatnih („skrivenih") troškova.

U cenu usluge su uračunati pripremni preoperativni pregledi (EKG, snimak pluća, pregled specijaliste kardiologa, pregled anesteziologa), sama operacija sa anestezijom i lekovima, jedno noćenje u bolnici (po potrebi), kao i dve postoperativne kontrole. 

U retkim slučajevima kada postoji potreba za produženim postoperativnim lečenjem u bolnici,  (npr.zbog udruženih bolesti i nestabilnog opšteg stanja pacijenta, kompleksnosti potrebne intervencije, neočekivanih postoperativnih komplikacija i sl.), dodatno se naplaćuje samo broj provedenih dana u bolnici, po ceni standardnog „bolničkog dana".   

Operacije se izvode u uslovima kratkotrajne intravenske analgo-sedacije, veoma bezbednoj i komfornoj vrsti anestezije.

 

O detaljima eventualne operacije (jedne metode ili kombinacije metoda) koja bi bila optimalno rešenje za Vas možemo razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Cena ovog pregleda(cena poslata na e-mail) i zakazuje se pozivom na jedan od brojeva telefona: + 381 63 322 413 (sestra Nevena), + 381 69 319 6808, + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09 (pult). 

 

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski

Specijalista opšte hirurgije – proktolog