Uspešno ste prijavljeni na našu mailing listu. Hvala!
Vaš komentar je poslat na odobrenje administratora. Hvala!

Zdravstveni turizam

Zdravstveni turizam

 

 

Najpre će biti promovisane stomatološke i usluge plastične, estetske i rekonstruktivne hirurgije.

 

Ministar zdravlja u Vladi Republike Srbije ass. dr Zlatibor Lončar istakao je danas prilikom dodele Sertifikata zdravstvenim ustanovama i privatnim praksama koje su ispunile uslove za učešće u Projektu razvoja i promocije zdravstvenog turizma u Srbiji, da naša zemlja, domaća privreda i svi naši građani samo mogu da imaju benefit od razvoja zdravstvenog turizma.

 

Ministarstvo zdravlja je uradilo analizu, formiralo radnu grupu sastavljenu od predstavnika struke i opredelilo se da pokrene Projekat razvoja i promocije zdravstvenog turizma u Srbiji. Najpre će biti promovisane stomatološke i usluge plastične, estetske i rekonstruktivne hirurgije. Krajem prošle godine objavljen je poziv, na koji se do sada prijavilo više od 130 zdravstvenih ustanova i privatnih praksi. Ovaj poziv je stalno otvoren, a danas su uručeni sertifikati prvoj grupi ustanova koje su zadovoljile postavljene kriterijume.

 

„Znamo da imamo vrhunske stručnjake, znamo da možemo da pružimo usluge u skladu sa svim svetskim standardima, znamo da su nam cene konkurentne i znamo da je Srbija dobar i srdačan domaćin. Zadatak Ministarstva zdravlja je da u ime zdravstvenih ustanova i privatnih praksi koje su ispunile uslove za učešće u Projektu sve navedeno promoviše svuda u svetu, da kao krovni državni organ garantuje i podrži njihov kvalitetan rad“, rekao je Lončar.

 

Ministar Lončar je na ceremoniji u Privrednoj komori Srbije istakao da razvoj zdravstvenog turizma angažuje i druge privredne grane, te samim tim otvara neograničene ekonomske mogućnosti.

 

*Sertifikat dobijen od Ministarstva zdravlja Republike Srbije je još jedna potvrda kvaliteta rada Opšte bolnice Analife

 

Postavite pitanje ili komentar Komentari (5)




Dijana (2022-12-09)

Poštovani, imam problem s ramenom. Bolno je i slabo pokretno. Imam RTG snimak iz 2019 i cd sa RTG snimkom od prije 3 mjeseca, kao i nalaze ortopeda. Trenutno sam na fizikalnoj terapiji u Tuzli gdje živim. Nakon 10tak tretmana struja, akupunktura, masaža, aparat indiba, ne osjećam poboljšanje. Zanima me artroskopija ramena i terapija. Molim info o cijeni dijagnostike, tretmana i terapije. Hvala puno lp Dijana

Ana Life (2022-12-09)

 

Poštovana Dijana,

Pre svake operacije potrebno je da dodjete na pregled ortopeda dr Glisica i cena pregleda (cena poslata na e-mail).
Vazno je da ponesete sve sto imate od nalaza kao i sveze snimke magneta ramena ili RTG snimak u dva pravca.
Pregled mozete zakazati na 011 319 68 08

Ukoliko je potrebno da se uradi dijagnosticka artroskopija ramena cena je (cena poslata na e-mail)

Ukoliko je rame nestabilno i ako se desi da ispada potrebno je da se fiksiraju misici i isto se sve to radi artroskopski (cena poslata na e-mail) operacija i implant kojim se fiksira misic(cena poslata na e-mail)

Ali prvo pregled ortopeda pa dogovor o operaciji.

U obe cene operacije ukljucena je preoperativna priprema koja se radi kod nas na dan operacije(RTG snimak pluca,kardioloski pregled sa EKG-om,pregled anesteziologa,ukljuceno je nocenje posle operacije ,dve kontrole i 5h terapije na CPM masini za rame.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Božica (2022-05-03)

Pošzovani Zamina me cijena face liftinga u vašoj ustanovi .. Hvala na odgovoru

Ana Life (2022-05-03)

:Poštovana Božice,

Macs lift je najsavremeniji fejslifting. To je operacija kojom se podižu obrazi, peglaju nazlobaijalne bore, ispravlja linija vrata. Sto za rezultat ima lepsi i mladji izgled lica. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana. Uz Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka i obraza. Cena operacije (cena poslata na e-mail), U cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza. 

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju. Konsultaciju i operaciju mozete zakazati telefonom na 0038163322698 sestra Sanja.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

Dragana (2021-04-04)

Molim za informaciju o cijeni izvođenja denwer brow lifta sa korekcijom gornjih i donjih kapaka. Unaprijed se zahvaljujem.

Ana Life (2021-04-04)

Postovana Dragana,

Brow lift - podizanje obrva je intervencija koja sa malim rezom koji se pravi u kosi (ne vidljiv)  rešava problem spustenosti tkiva obrva, smejalica.
Namenjana svim onima koji imaju  spuštene obrve daju ljut, namršten ili umoran izraz lica ili pak zele da iskose oci. Intervencija se radi u analgosedaciji (cena poslata na e-mail) Kada je rec o korekciji gornjih kapaka na taj nacin se uklanja visak koze, misica i masnog tkiva i cena operacije (cena poslata na e-mail) a cena operacije donjih kapaka (cena poslata na e-mail). U cene je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa,RTG snimak pluca sa nalazom radiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole.Vazno je da znate da nije moguce u jedno aktu raditi sve tri operacije, vec mora da se podele u dva akta. Sto se oporavka tice prva tri, cetiri dana rastu otoci i modrice, zatim krecu da se povlace, modrice mogu da zaostanu i oko 10-tak dana ,  a neki minimalni otok i do 2-3 nedelje. Konci od brow lifta se skidaju nakon 12-14 dana, a od operacije gornjih i donjih kapka nakon 7-8 dana od operacije. Pranje kose moguce je nakon 3 dana od operacije.  Ako zelite mozete doci na besplatnu konsultaciju kod Dr Arsica. Konsultaciju mozete zakazati na 063322698 sestra Sanja.
Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Aleksandra (2021-03-16)

Dobar dan, interesuje me tretman liposukcije. dali imate iskustva sa lipedemom? koliko mozete kolicinski po operaciji otkloniti? mozete mi reci kolika je cena liposukcije celih nogu? Hvala unapred. Srdacan pozdrav, Aleksandra

Ana Life (2021-03-16)

 Postovana Aleksandra,

Mi lasersku liposukciju radimo iskljucivo kod osoba koje imaju lipodistroficne promene (nagomilane masne naslage, koje ne mogu mrsavljenjem i drugim vrstama vezbi da se uklone).
Kada je rec o lipo edemu i jos u predelu nogu tu laserska liposukcija ne moze puno da pomogne.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Zoran (2018-10-23)

Zdravstveni turizam podrazumeva i smeštaj, da li Vi obezbedjujete i smeštaj za pacijente?

Ana Life (2018-10-23)

Poštovani,

Mi sami ne obezbedjujemo smeštaj.Uvek preporučujemo smeštaj koji je blizu naše bolnice.

 

S poštovanjem

Analife

Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Ponedeljak-petak od 09-20h
Subotom od 09-15h

Opšta Bolnica Analife
Skadarska 5
(Zemun), Beograd

bolnica@analife.rs zakazivanje