Uspešno ste prijavljeni na našu mailing listu. Hvala!
Vaš komentar je poslat na odobrenje administratora. Hvala!

Zdravstveni turizam

Zdravstveni turizam

 

Najpre će biti promovisane stomatološke i usluge plastične, estetske i rekonstruktivne hirurgije.

 

Ministar zdravlja u Vladi Republike Srbije ass. dr Zlatibor Lončar istakao je danas prilikom dodele Sertifikata zdravstvenim ustanovama i privatnim praksama koje su ispunile uslove za učešće u Projektu razvoja i promocije zdravstvenog turizma u Srbiji, da naša zemlja, domaća privreda i svi naši građani samo mogu da imaju benefit od razvoja zdravstvenog turizma.

 

Ministarstvo zdravlja je uradilo analizu, formiralo radnu grupu sastavljenu od predstavnika struke i opredelilo se da pokrene Projekat razvoja i promocije zdravstvenog turizma u Srbiji. Najpre će biti promovisane stomatološke i usluge plastične, estetske i rekonstruktivne hirurgije. Krajem prošle godine objavljen je poziv, na koji se do sada prijavilo više od 130 zdravstvenih ustanova i privatnih praksi. Ovaj poziv je stalno otvoren, a danas su uručeni sertifikati prvoj grupi ustanova koje su zadovoljile postavljene kriterijume.

 

„Znamo da imamo vrhunske stručnjake, znamo da možemo da pružimo usluge u skladu sa svim svetskim standardima, znamo da su nam cene konkurentne i znamo da je Srbija dobar i srdačan domaćin. Zadatak Ministarstva zdravlja je da u ime zdravstvenih ustanova i privatnih praksi koje su ispunile uslove za učešće u Projektu sve navedeno promoviše svuda u svetu, da kao krovni državni organ garantuje i podrži njihov kvalitetan rad“, rekao je Lončar.

 

Ministar Lončar je na ceremoniji u Privrednoj komori Srbije istakao da razvoj zdravstvenog turizma angažuje i druge privredne grane, te samim tim otvara neograničene ekonomske mogućnosti.

 

*Sertifikat dobijen od Ministarstva zdravlja Republike Srbije je još jedna potvrda kvaliteta rada Opšte bolnice Analife

 

Postavite pitanje ili komentar Komentari (1)Zoran (2018-10-23)

Zdravstveni turizam podrazumeva i smeštaj, da li Vi obezbedjujete i smeštaj za pacijente?

Ana Life (2018-10-23)

Poštovani,

Mi sami ne obezbedjujemo smeštaj.Uvek preporučujemo smeštaj koji je blizu naše bolnice.

 

S poštovanjem

Analife

Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Ponedeljak-petak od 09-20h
Subotom od 09-15h

Opšta Bolnica Analife
Skadarska 5
(Zemun), Beograd

bolnica@analife.rs zakazivanje