Uspešno ste prijavljeni na našu mailing listu. Hvala!
Vaš komentar je poslat na odobrenje administratora. Hvala!
Vantelesna oplodnja histeroskopija doktor zoran vilendečić

Dr sci.med. dr Zoran Vilendečić - specijalista ginekologije i akušerstva

Oblast: vantelesna oplodnja, ginekologija, histeroskopija

Histeroskopija



Sve što treba da znate o histeroskopiji

Histeroskop je specijalni optički instrument promera svega 3-5mm.

Šta je histeroskopija?

- Histeroskopija je procedura tokom koje se materična šupljina ispituje instrumentom koji se zove histeroskop. Histeroskop je specijalni optički instrument promera svega 3-5mm, koji je povezan sa izvorom svetla (za osvetljavanje unutrašnjosti materice), kamerom i monitorom. Zbog svog malog promera, histeroskop je vrlo lako ubaciti u matericu, što nam omogućava kvalitetno sagledavanje materične duplje i eventualnih promena koje se u njoj nalaze.

U većini slučajeva, procedura se izvodi u kratkoj intrevenskoj opštoj anesteziji i traje 10-20 minuta.

Koje su koristi od histeroskopije?

- Histeroskopija se koristi za dijagnostiku stanja u materičnoj duplji (dijagnostička histeroskopija), a uočene promene se često mogu histeroskopom i ukloniti (operativna histeroskopija).

Histeroskopija ima veliku dijagnostičku vrednost (otkriva uzrok) u slučaju raznih ginekoloških problema:

- Infertilitet (u velikom broju ustanova koje se bave vantelesnom oplodnjom, histeroskopija spada u obavezni deo pripremnog postupka pre započinjanja samog procesa vantelesne oplodnje).

- Krvarenja (obilno ili nepravilno menstrualno krvarenje, krvarenje između ciklusa, krvarenja nakon seksualnog odnosa, krvarenja u menopauzi).

- Nejasni uzroci pobačaja.

- Prisustvo ožiljnog tkiva u materičnoj duplji (intrauterusne sinehije)

- Rani stadijumi raka sluzokože materice

- Ukoliko se drugim pregledima (ultrazvuk, histerosalpingografija) posumnjalo na postojanje polipa materične sluzokože, mioma koji narušavaju materičnu duplju, zadebljanu materičnu sluzokožu ili nepravilnost oblika materice

U nemalom broju slučajeva, histeroskopija se takođe može koristiti za tretman (rešavanje) problema. Na primer, tokom histeroskopije često je moguće iz šupljine materice odstraniti:

- Miome koji ulaze u materičnu šupljinu (submukozni miomi)

- Polipe sluzokože materice

- Pregrade (uterusne septe)

- Intrauterusni kontraceptivni uložak (spirala)

- Ožiljno tkivo (sinehije)

Šta treba da znam pre procedure?

- Vaš lekar ili sestra će vam dati informacije o samoj proceduri. Procedura se u većini slučajeva obavlja u operacionoj sali koja je opremljena potrebnim instrumentima, u kratkoj intravenskoj opštoj anesteziji. U tom smislu, neophodno je da pre intervencije uradite određene analize (preoperativna priprema) kako bismo rizike koje ova procedura nosi, smanjili na najmanju moguću meru.

Kada ne može da se izvede histeroskopija?

Procedura se ne radi ukoliko tog dana krvarite (jer krv može otežati sagledavanje materične duplje). Pre histeroskopije treba da budete sigurni da niste trudni, što znači da ćete dobiti savet o kontracepciji (primeni mera za sprečavanje začeća) od prvog dana ciklusa u kome se planira procedura. Ukoliko postoji sumnja da ste trudni, potrebno je uraditi test na trudnoću.

Po obavljenom razgovoru sa lekarom potpisujete informisani pristanak, što znači:

- Da ste dobili i razumeli sve neophodne informacije u vezi intervencije koja treba da Vam bude urađena.

- Da pristajete na intervenciju koja treba da Vam bude urađena.

Kako se izvodi histeroskopija?

- U dogovoreno vreme, prateći prethodno dobijena uputstva, dolazite na kliniku. Obavićete kratak razgovor sa nadležnim lekarima (anesteziolog, ginekolog), nakon čega će vas uvesti u operacionu salu. Dobićete lekove za opštu anesteziju (spavaćete tokom intervencije).

Po uvođenju u anesteziju, ginekolog će načiniti toaletu (hiruršku pripremu) spoljašnjih genitalije i vagine u cilju smanjenja rizika od infekcije, a zatim će kroz grlić materice uvesti histeroskop u materičnu duplju.

Ukoliko je spoljašnje materično ušće (spoljašnji otvor grlića materice) suviše usko za histeroskop, ono se može malim instrumentom (dilatator) privremeno proširiti, čime se omogućava nastavak intervencije. Obzirom da su zidovi materice obično „slepljeni“, kroz histeroskop se ubacuje sterilan fiziološki rastvor, što omogućava lekaru adekvatno sagledavanje materične duplje. Prilikom intervencije, mala količina sluzokože materice se može uzeti za histo-patološku analizu (ovo se naziva biopsija endometrijuma). Ukoliko se uoči polip ili priraslica u materičnoj duplji, posebnim instrumentima se ove promene mogu ukloniti. Cela procedura obično traje između 10 i 20 minuta.

Šta se dešava nakon procedure?

- Nakon buđenja u operacionoj sali, Vi će te biti prebačeni u sobu za pacijente. Kada se probudite možete osetiti blage bolove u trbuhu (slične menstrualnim bolovima). Ovo je očekivano i ukoliko je potrebno, dobićete lekove protiv bolova. Nakon intervencije može se javiti oskudno krvarenje, posebno ukoliko je uklonjen polip ili je urađena biopsija endometrijuma. U sobi za pacijente ostajete nekoliko sati, kako bi se procenilo vaše stanje pre otpusta. Pred otpust iz bolnice, lekar će obaviti razgovor sa vama. Ukoliko je procedura rađena u opštoj anesteziji (najčešći sličaj), neko treba da vas odveze iz bolnice i da ostane sa vama naredna 24 sata. Trebalo bi da ste sposobni da se vratite vašim uobičajenim aktivnostima kasnije u toku tog ili narednog dana.

Najčešće nedoumice pacijanata vezane za histeroskopiju

- Vaginalno krvarenje i vaginalni sekret nakon histeroskopije

Oskudno krvarenje posle intervencije je očekivano i može trajati 7 do 10 dana. Ukoliko je krvarenje obilno (natopite uložak na svakih 1-2 sata) ili ukoliko ima ugrušaka krvi, javite se lekaru. Pojačan vaginalni sekret može biti prisutan i dve nedelje nakon intervencije. Ako iscedak postane intenzivnog, neprijatnog mirisa javite se lekaru, jer to može biti znak infekcije. Kako biste smanjili rizik infekcije, u ciklusu u kom je rađena histeroskopija koristite uloške, a ne tampone.

Neželjeni efekti anestezije nakon histeroskopije

- Svaki pacijent reaguje na lekove za anesteziju različito, a kao posledica anestezije može se javiti malaksalost, pospanost, vrtoglavica, mučnina, ređe i povraćanje. Ove tegobe su najizraženije odmah nakon intervencije i brzo se povlače. Organizam se očisti od lekova za anesteziju u periodu od 24-48 sati. U ovom periodu se savetuje odmor uz lakše dnevne aktivnosti.

Kada se preporučuje seksualni odnos nakon histeroskopije?

- Molimo vas da izbegavate seksualni odnos 5-7 dana nakon intervencije, kako bi se smanjio rizik infekcije.

Kad se mogu okupati ili istuširati nakon intervencije?

- Tuširanje možete obaviti istog dana, dok se kupke mogu koristiti od narednog dana. Ukoliko je prisutna malaksalost ili vrtoglavica, savetujemo da ove aktivnosti obavljate dok je još neko u kući.

Koji su rizici povezani sa histeroskopijom?

- Bukvalno svaka medicinska procedura nosi rizik. Informacije o rizicima i komplikacijama procedure ćete dobiti od lekara pre potpisivanja informisanog pristanka. Komplikacije histeroskopije su vrlo retke i mogu nastati prilikom same intervencije ili u periodu nakon intervencije. Takođe, retko se mogu javiti i komplikacije povezane sa anestezijom.

Komplikacije koje nastaju tokom same intervencije su:

- Nemogućnost bezbedne dilatacije grlića materice – procedura se tada prekida.

- Loša vizualizacija (sagledavanje) materične duplje, što može uticati na kvalitet informacija dobijenih histeroskopijom.

- Perforacija (probijanje) materice sa ili bez povrede ostalih organa u maloj karlici (ova komplikacija može zahtevati operaciju radi zbrinjavanja oštećenja).

- Obilnije vaginalno krvarenje (ova komplikacija je retka, jer mišićni zid materice svojim stezanjem, tj. kontrakcijom sužava krvne sudove koji su eventualno oštećeni prilikom procedure).

Infekcija se nakon histeroskopije dešava vrlo retko. Procedura se izvodi sterilnim instrumentima, a dobijate i zaštitu antibioticima. Ipak, ukoliko vam se u narednih 4-5 dana nakon histeroskopije javi nešto od navedenog, javite se vašem lekaru.

Simptomi koji ukazuju da treba da posetite lekara nakon intervencije:

- Vaginalni iscedak neprijatnog mirisa.

- Produženo obilno krvarenje.

- Jači bolovi u trbuhu.

- Povišena telesna temperatura (preko 38 stepeni C).

- Izražen osećaj malaksalosti, umora.

 

Da li postoje alternativni tretmani?

- Alternativni tretmani postoje i podrazumevaju ultrazvuk, histerosalpingografiju, dilataciju i kiretažu materične šupljine, itd. Ukoliko je na primer ultrazvukom ili histerosalpingografijmo uočen izraštaj u šupljini materice (npr. polip endometrijuma), on se može odstraniti dilatacijom i kiretažom. Međutim, kiretaža je intervencija koja se izvodi na slepo, te na ovaj način ne možemo biti sigurni da li je odstranjen ceo polip ili samo njegov deo.

 

U suštini, ni jedna navedena alternativna metoda ne obezbeđuje tako detaljne informacije o materičnoj šupljini kao histeroskopija. Histeroskopija omogućava da se promena vidi, a potom da se u celosti ukloni. Slično, ukoliko je potrebna biopsija endometrijuma, u toku histeroskopije se može načiniti „ciljana biopsija“ promene koju lekar direktno vidi, čime se dobija i merodavniji rezultat.

 

Zbog svega navedenog, histersokopija je u savremenoj ginekologiji metod izbora (zlatni standard) za dijagnostiku i tretman promena u šupljini materice.


Postavite pitanje ili komentar Komentari (72)




Jasmina (2024-02-27)

Molim za cenu histeroskopije sa skidanjem polipa iz materice i kanala vagine

Ana Life (2024-02-27)

 

Postovana Jasmina,

Histeroskopija je ambulantna hirurška procedura koja omogućava vizualizaciju matericne šupljine. 

Ova procedura omogućava dijagnozu i lečenje abnormalnosti materice koje mogu biti uzrok neplodnosti ili abnormalnog krvarenja.

CENA DIJAGNOSTIČKE HISTEROSKOPIJA (cena poslata na e-mail)

CENA OPERATIVNE HISTEROSKOPIJE SA POLIPEKTOMIJOM (cena poslata na e-mail)

Uklanjanje polipa iz kanala se dodatno naplaćuje po standardnoj ceni iz cenovnika.

PRI OPERATIVNOJ HISTEROSKOPIJI PROMENA (POLIP) SE ŠALJE NA

HP ANALIZU (cena poslata na e-mail)

Potrebno je prvo da zakazete jedan ginekoloski ultrazvucni pregled kod dr Vilendecica ili dr Jovana Bile. 

Cena konsultacije sa ultrazvucnim pregledom(cena poslata na e-mail)

Pregled mozete zakazati na 011 319 68 08, a zatim ce te dobiti sva detaljna uputstva oko pripreme za intervenciju.


Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Vesna (2024-01-24)

Interesuje me cena histeroskopsko otklanjanje mioma na materici?

Ana Life (2024-01-24)

 

Postovana Vesna,
Histeroskopija je ambulantna hirurška procedura koja omogućava vizualizaciju matericne šupljine.
Ova procedura omogućava dijagnozu i lečenje abnormalnosti materice koje mogu biti uzrok neplodnosti ili abnormalnog krvarenja.
CENA DIJAGNOSTIČKE HISTEROSKOPIJA (cena poslata na e-mail)
CENA OPERATIVNE HISTEROSKOPIJE SA POLIPEKTOMIJOM JE (cena poslata na e-mail)
PRI OPERATIVNOJ HISTEROSKOPIJI PROMENA (POLIP) SE ŠALJE NA
HP ANALIZU (cena poslata na e-mail)
Potrebno je prvo da zakazete jedan ginekoloski ultrazvucni pregled kod dr Vilendecica ili dr Jovana Bile.
Cena konsultacije sa ultrazvucnim pregledom
(cena poslata na e-mail)

Vazno je da znate da pri operativnoj histeroskopiji mi uklanjamo polipe, ali ne i miome.
Pregled mozete zakazati na 011 319 68 08, a zatim ce te dobiti sva detaljna uputstva oko pripreme za intervenciju.
 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

Violeta (2023-12-29)

Dobar dan. Interesuje me cena histeroskopije sa uklanjanjem polipa na materici? Unapred hvala.

Ana Life (2023-12-29)

 

Postovana Violeta,

Histeroskopija je ambulantna hirurška procedura koja omogućava vizualizaciju matericne šupljine. 

Ova procedura omogućava dijagnozu i lečenje abnormalnosti materice koje mogu biti uzrok neplodnosti ili abnormalnog krvarenja.
CENA DIJAGNOSTIČKE HISTEROSKOPIJA (cena poslata na e-mail)
CENA OPERATIVNE HISTEROSKOPIJE SA POLIPEKTOMIJOM (cena poslata na e-mail)
PRI OPERATIVNOJ HISTEROSKOPIJI PROMENA (POLIP) SE ŠALJE NA
HP ANALIZU (cena poslata na e-mail)

Potrebno je prvo da zakazete jedan ginekoloski ultrazvucni pregled kod dr Vilendecica ili dr Jovana Bile. Cena konsultacije sa ultrazvucnim pregledom (cena poslata na e-mail)

Pregled mozete zakazati na 011 319 68 08, a zatim ce te dobiti sva detaljna uputstva oko pripreme za intervenciju.
 

 Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Maja (2023-11-27)

Postovani, interesuje me cena histeroskopije sa uklanjanjem polipa na materici. Unapred hvala!

Ana Life (2023-11-27)

 

Postovana Maja,

Histeroskopija je ambulantna hirurška procedura koja omogućava vizualizaciju matericne šupljine. 

Ova procedura omogućava dijagnozu i lečenje abnormalnosti materice koje mogu biti uzrok neplodnosti ili abnormalnog krvarenja.

CENA DIJAGNOSTIČKE HISTEROSKOPIJA (cena poslata na e-mail)

CENA OPERATIVNE HISTEROSKOPIJE SA POLIPEKTOMIJOM (cena poslata na e-mail)

PRI OPERATIVNOJ HISTEROSKOPIJI PROMENA (POLIP) SE ŠALJE NA

HP ANALIZU (cena poslata na e-mail)

Potrebno je prvo da zakazete jedan ginekoloski ultrazvucni pregled kod dr Vilendecica. Cena konsultacije sa ultrazvucnim pregledom (cena poslata na e-mail)

Pregled mozete zakazati na 0693196808, a zatim ce te dobiti sva detaljna uputstva oko pripreme za intervenciju.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Tanja (2023-09-29)

Poštovanje Interesuju me cene za histeroskopiju, histopatološki (HP) nalaz, kultrura mikrobioma endometrijuma. Koji je protokol pre intervencije? Koliko se čekaju nalazi? Hvala najlepše

Ana Life (2023-09-29)

 

Postovana Tanja,

Histeroskopija je ambulantna hirurška procedura koja omogućava vizualizaciju matericne šupljine. 

Ova procedura omogućava dijagnozu i lečenje abnormalnosti materice koje mogu biti uzrok neplodnosti ili abnormalnog krvarenja.

CENA DIJAGNOSTIČKE HISTEROSKOPIJA(cena poslata na e-mail)

CENA OPERATIVNE HISTEROSKOPIJE SA POLIPEKTOMIJOM (cena poslata na e-mail)

PRI OPERATIVNOJ HISTEROSKOPIJI PROMENA (POLIP) SE ŠALJE NA

HP ANALIZU (cena poslata na e-mail)

Potrebno je prvo da zakazete jedan ginekoloski ultrazvucni pregled kod dr Vilendecica. Cena konsultacije sa ultrazvucnim pregledom (cena poslata na e-mail)

Pregled mozete zakazati na 0693196808, a zatim ce te dobiti sva detaljna uputstva oko pripreme za intervenciju.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Milica (2023-09-24)

Imam polip na materici, interesuje me cena hisperoskopije i svega sto ide uz to☺️

Ana Life (2023-09-24)

 

Postovana Milice,

Histeroskopija je ambulantna hirurška procedura koja omogućava vizualizaciju matericne šupljine. 

Ova procedura omogućava dijagnozu i lečenje abnormalnosti materice koje mogu biti uzrok neplodnosti ili abnormalnog krvarenja.

CENA DIJAGNOSTIČKE HISTEROSKOPIJA (cena poslata na e-mail)

CENA OPERATIVNE HISTEROSKOPIJE SA POLIPEKTOMIJOM (cena poslata na e-mail)

PRI OPERATIVNOJ HISTEROSKOPIJI PROMENA (POLIP) SE ŠALJE NA

HP ANALIZU (cena poslata na e-mail)

Potrebno je prvo da zakazete jedan ginekoloski ultrazvucni pregled kod dr Vilendecica.
Cena konsultacije sa ultrazvucnim pregledom
(cena poslata na e-mail)

Pregled mozete zakazati na 011 319 68 08, a zatim ce te dobiti sva detaljna uputstva oko pripreme za intervenciju.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Ana (2023-09-11)

Pozdrav, interesuje me cena histeroskopskog uklanjanja polipa sa biopsijom. Hvala

Ana Life (2023-09-11)

 

Postovana Ana,

Histeroskopija je ambulantna hirurška procedura koja omogućava vizualizaciju matericne šupljine. 

Ova procedura omogućava dijagnozu i lečenje abnormalnosti materice koje mogu biti uzrok neplodnosti ili abnormalnog krvarenja.

CENA DIJAGNOSTIČKE HISTEROSKOPIJA (cena poslata na e-mail)

CENA OPERATIVNE HISTEROSKOPIJE SA POLIPEKTOMIJOM JE (cena poslata na e-mail)

PRI OPERATIVNOJ HISTEROSKOPIJI PROMENA (POLIP) SE ŠALJE NA

HP ANALIZU (cena poslata na e-mail)

Potrebno je prvo da zakazete jedan ginekoloski ultrazvucni pregled kod dr Vilendecica.
Cena konsultacije sa ultrazvucnim pregledom
(cena poslata na e-mail)

Pregled mozete zakazati na 011 319 68 08, a zatim ce te dobiti sva detaljna uputstva oko pripreme za intervenciju.

 

Milena (2023-08-09)

Postovani, Interesuje me cena histeroskopije da bi se utvrdilo postojanje NK celija. Unapred hvala na odgovoru!

Ana Life (2023-08-09)

 

Postovana Milena,

Mi ne radimo tu vrstu ispitivanja.

Mi radimo jedino dijagnostičku histeroskopiju (da se vidi kakva je unutrasnjost materice, da li postoje pregrade, polipi, miomi..) i radimo operativnu histeroskopiju gde se uklanjaju polip i salju na histropatolosku analizu.

Srdačan pozdrav Vasa Analife

 

Snežana (2023-07-17)

Pozdrav, interesuje me cena histeroskopskog uklanjanja polipa sa biopsijom. Hvala

Ana Life (2023-07-17)

 

Poštovana Snežana,

Histeroskopija je ambulantna hirurška procedura koja omogućava vizualizaciju matericne šupljine. 

Ova procedura omogućava dijagnozu i lečenje abnormalnosti materice koje mogu biti uzrok neplodnosti ili abnormalnog krvarenja.

CENA DIJAGNOSTIČKE HISTEROSKOPIJA (cena poslata na e-mail)

CENA OPERATIVNE HISTEROSKOPIJE SA POLIPEKTOMIJOM (cena poslata na e-mail)

PRI OPERATIVNOJ HISTEROSKOPIJI PROMENA (POLIP) SE ŠALJE NA

HP ANALIZU (cena poslata na e-mail)

Potrebno je prvo da zakazete jedan ginekoloski ultrazvucni pregled kod dr Vilendecica. Cena konsultacije sa ultrazvucnim pregledom(cena poslata na e-mail)

Pregled mozete zakazati na 0693196808, a zatim ce te dobiti sva detaljna uputstva oko pripreme za intervenciju.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Tamara (2023-07-13)

Pozdrav, interesuje me cena histeroskopje i uklanjanja polipa sa biopsijom

Ana Life (2023-07-13)

 

Postovana Tamara,

Histeroskopija je ambulantna hirurška procedura koja omogućava vizualizaciju matericne šupljine. 

Ova procedura omogućava dijagnozu i lečenje abnormalnosti materice koje mogu biti uzrok neplodnosti ili abnormalnog krvarenja.

CENA DIJAGNOSTIČKE HISTEROSKOPIJA (cena poslata na e-mail)

CENA OPERATIVNE HISTEROSKOPIJE SA POLIPEKTOMIJOM JE (cena poslata na e-mail)

PRI OPERATIVNOJ HISTEROSKOPIJI PROMENA (POLIP) SE ŠALJE NA

HP ANALIZU (cena poslata na e-mail)

Potrebno je prvo da zakazete jedan ginekoloski ultrazvucni pregled kod dr Vilendecica. Cena konsultacije sa ultrazvucnim pregledom (cena poslata na e-mail)

Pregled mozete zakazati na 011 319 68 08, a zatim ce te dobiti sva detaljna uputstva oko pripreme za intervenciju.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Jasmina (2023-06-20)

Pozdrav, interesuje me cenahisteroskopskog uklanjanja polipa sa biopsijom. hvala

Ana Life (2023-06-20)

 

Poštovana Jasmina,

Histeroskopija je ambulantna hirurška procedura koja omogućava vizualizaciju matericne šupljine. 

Ova procedura omogućava dijagnozu i lečenje abnormalnosti materice koje mogu biti uzrok neplodnosti ili abnormalnog krvarenja.

CENA DIJAGNOSTIČKE HISTEROSKOPIJA (cena poslata na e-mail)

CENA OPERATIVNE HISTEROSKOPIJE SA POLIPEKTOMIJOM (cena poslata na e-mail)

PRI OPERATIVNOJ HISTEROSKOPIJI PROMENA (POLIP) SE ŠALJE NA

-HP ANALIZU (cena poslata na e-mail)

Potrebno je prvo da zakazete jedan ginekoloski ultrazvucni pregled kod dr Vilendecica.
Cena konsultacije sa ultrazvucnim pregledom
(cena poslata na e-mail)

Pregled mozete zakazati na 011 319 68 08, a zatim ce te dobiti sva detaljna uputstva oko pripreme za intervenciju.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Nena (2023-02-11)

Postovani, Imala sam hosteroskopiju za otkljanjanje endometrijalnog polipa. Pijem kontracepcijske pilule od prvog Dana ciklusa Kada je I radjena hosteroskopija. Medjutim moram da nastavim da pijem I dalje tablete jer cu imati ponovo za dva meseca histeroskopiju jer nije sve otklonjeno. Nije mi jasno, da li da napravim pauzu od sedam Dana Kako pise u receptu, ili moram da kontinuirano da nastavim sa novom kutijom microginon tableta bez pauze. Hvala unapred,

Ana Life (2023-02-11)

 

Poštovana Neno,

Molimo Vas da se posavetujete sa lekarom koji Vam je prepisao terapiju.

 

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Ivana (2023-02-06)

Postovani zanima me cena dijagnosticke histeroskopije i da li radite prp tretman endometrijuma

Ana Life (2023-02-06)

 

Poštovana Ivana,

Ne radimo PRP tretman endometrijuma.

 

Histeroskopija je ambulantna hirurška procedura koja omogućava vizualizaciju matericne šupljine. 

Ova procedura omogućava dijagnozu i lečenje abnormalnosti materice koje mogu biti uzrok neplodnosti ili abnormalnog krvarenja.

CENA DIJAGNOSTIČKE HISTEROSKOPIJA (cena poslata na e-mail)

CENA OPERATIVNE HISTEROSKOPIJE SA POLIPEKTOMIJOM (cena poslata na e-mail)

PRI OPERATIVNOJ HISTEROSKOPIJI PROMENA (POLIP) SE ŠALJE NA

HP ANALIZU (cena poslata na e-mail)

Potrebno je prvo da zakazete jedan ginekoloski ultrazvucni pregled kod dr Vilendecica.
Cena konsultacije sa ultrazvucnim pregledom
(cena poslata na e-mail)

Pregled mozete zakazati na 011 319 68 08, a zatim ce te dobiti sva detaljna uputstva oko pripreme za intervenciju.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Sanja (2023-02-03)

Postovani, interesuje me cena histeroskopije sa uklanjanjem polipa na materici. Unapred hvala!

Ana Life (2023-02-03)

 

Poštovana Sanja,

Histeroskopija je ambulantna hirurška procedura koja omogućava vizualizaciju matericne šupljine. 

Ova procedura omogućava dijagnozu i lečenje abnormalnosti materice koje mogu biti uzrok neplodnosti ili abnormalnog krvarenja.

CENA DIJAGNOSTIČKE HISTEROSKOPIJA (cena poslata na e-mail)

CENA OPERATIVNE HISTEROSKOPIJE SA POLIPEKTOMIJOM (cena poslata na e-mail)

PRI OPERATIVNOJ HISTEROSKOPIJI PROMENA (POLIP) SE ŠALJE NA

HP ANALIZU (cena poslata na e-mail)

Potrebno je prvo da zakazete jedan ginekoloski ultrazvucni pregled kod dr Vilendecica. Cena konsultacije sa ultrazvucnim pregledom (cena poslata na e-mail)

Pregled mozete zakazati na 0693196808, a zatim ce te dobiti sva detaljna uputstva oko pripreme za intervenciju.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Nataša (2023-01-25)

Molim Vas da mi pošaljete cenu operativne histeroskopije sa polipektomijom. Hvala. Srdačan pozdrav

Ana Life (2023-01-25)

 

Poštovana Nataša,

Histeroskopija je ambulantna hirurška procedura koja omogućava vizualizaciju matericne šupljine. 

Ova procedura omogućava dijagnozu i lečenje abnormalnosti materice koje mogu biti uzrok neplodnosti ili abnormalnog krvarenja.

CENA DIJAGNOSTIČKE HISTEROSKOPIJA (cena poslata na e-mail)

CENA OPERATIVNE HISTEROSKOPIJE SA POLIPEKTOMIJOM (cena poslata na e-mail)

PRI OPERATIVNOJ HISTEROSKOPIJI PROMENA (POLIP) SE ŠALJE NA

HP ANALIZU (cena poslata na e-mail)

Potrebno je prvo da zakazete jedan ginekoloski ultrazvucni pregled kod dr Vilendecica.
Cena konsultacije sa ultrazvucnim pregledom
(cena poslata na e-mail)

Pregled mozete zakazati na 0113196808, a zatim ce te dobiti sva detaljna uputstva oko pripreme za intervenciju.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Jelena (2022-12-12)

Molim vas da mi pošaljete cenu histeroskopije u slučaju kada bi se uklonio manji miom i polip + cene svih dodatnih pregleda i analiza koje su potrebne. Hvala.

Ana Life (2022-12-12)

 

Poštovana Jelena,

Histeroskopija je ambulantna hirurška procedura koja omogućava vizualizaciju matericne šupljine. 

Ova procedura omogućava dijagnozu i lečenje abnormalnosti materice koje mogu biti uzrok neplodnosti ili abnormalnog krvarenja.

CENA DIJAGNOSTIČKE HISTEROSKOPIJA (cena poslata na e-mail)

CENA OPERATIVNE HISTEROSKOPIJE SA POLIPEKTOMIJOM (cena poslata na e-mail)

PRI OPERATIVNOJ HISTEROSKOPIJI PROMENA (POLIP) SE ŠALJE NA

-HP ANALIZU (cena poslata na e-mail)

Potrebno je prvo da zakazete jedan ginekoloski ultrazvucni pregled kod dr Vilendecica.
Cena konsultacije sa ultrazvucnim pregledom
(cena poslata na e-mail)

Pregled mozete zakazati na 011 319 68 08, a zatim ce te dobiti sva detaljna uputstva oko pripreme za intervenciju.

 

 

Napomena: Mi radimo steroskopiju sa polipektomijom, ne radimo uklanjanje mioma.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Zorica (2022-11-17)

Postovani,zanima ne cena operativne jisterektomije sa uklanjanjem polipa. Srdacan pozdrav

Ana Life (2022-11-17)

 

Poštovana Zorice,

Mi ne radimo histerektomiju. Mi radimo jedino histeroskopiju.

Histeroskopija je ambulantna hirurška procedura koja omogućava vizualizaciju matericne šupljine. 

Ova procedura omogućava dijagnozu i lečenje abnormalnosti materice koje mogu biti uzrok neplodnosti ili abnormalnog krvarenja.

CENA DIJAGNOSTIČKE HISTEROSKOPIJA(cena poslata na e-mail)

CENA OPERATIVNE HISTEROSKOPIJE SA POLIPEKTOMIJOM JE (cena poslata na e-mail)

PRI OPERATIVNOJ HISTEROSKOPIJI PROMENA (POLIP) SE ŠALJE NA

-HP ANALIZU (cena poslata na e-mail)

Potrebno je prvo da zakazete jedan ginekoloski ultrazvucni pregled kod dr Vilendecica.
Cena konsultacije sa ultrazvucnim pregledom
(cena poslata na e-mail)

Pregled mozete zakazati na 0693196808, a zatim ce te dobiti sva detaljna uputstva oko pripreme za intervenciju.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Milesa (2022-10-10)

Cena operativne histeroskopije sa uklanjanjem polipa i pregledom jajovoda?

Ana Life (2022-10-10)

 

Poštovana Melisa,

Histeroskopija je ambulantna hirurška procedura koja omogućava vizualizaciju matericne šupljine. 

Ova procedura omogućava dijagnozu i lečenje abnormalnosti materice koje mogu biti uzrok neplodnosti ili abnormalnog krvarenja.

CENA DIJAGNOSTIČKE HISTEROSKOPIJA (cena poslata na e-mail)

CENA OPERATIVNE HISTEROSKOPIJE SA POLIPEKTOMIJOM (cena poslata na e-mail)

PRI OPERATIVNOJ HISTEROSKOPIJI PROMENA (POLIP) SE ŠALJE NA

-HP ANALIZU(cena poslata na e-mail)

Potrebno je prvo da zakazete jedan ginekoloski ultrazvucni pregled kod dr Vilendecica.
Cena konsultacije sa ultrazvucnim pregledom
(cena poslata na e-mail)

Pregled mozete zakazati na 0693196808, a zatim ce te dobiti sva detaljna uputstva oko pripreme za intervenciju.

Sto se tice HY CO SY -a to je jedna savremena intervencija ispitivanja prohodboati jajovoda koja se radi bez anestezije pod kontrolom ultrazvuka. Ovom interevcnijom se uz pomoc specijalnog katetera, fizioloskog rastvora i ultrazvuka prati prohodnost jajovoda , takodje gleda se i supljina materice (da li postoje abnormalnosti kao sto je polip, pregrade, miomi) cena intervencije i prvog pregleda(cena poslata na e-mail)

 

Potrebno je da  imate uredan nalaz cervikalnog i vaginalnog brisa ne stariji od mesec dana i uredan nalaz na hlamidiju, mikoplazmu i ureaplazmu ne straiji od 6 meseci.

Pregled i intervenciju je potrebno da zakazete prvog dana ciklusa, a intervenciju izvodimo oko devetog dana ciklusa. 

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Bojana (2022-09-06)

CENA OPERATIVNE HISTEROSKOPIJE SA POLIPEKTOMIJOM

Ana Life (2022-09-06)

 

Poštovana Bojana,

Histeroskopija je ambulantna hirurška procedura koja omogućava vizualizaciju matericne šupljine. 

Ova procedura omogućava dijagnozu i lečenje abnormalnosti materice koje mogu biti uzrok neplodnosti ili abnormalnog krvarenja.

CENA DIJAGNOSTIČKE HISTEROSKOPIJA (cena poslata na e-mail)

CENA OPERATIVNE HISTEROSKOPIJE SA POLIPEKTOMIJOM (cena poslata na e-mail)

PRI OPERATIVNOJ HISTEROSKOPIJI PROMENA (POLIP) SE ŠALJE NA

-HP ANALIZU (cena poslata na e-mail)

Potrebno je prvo da zakazete jedan ginekoloski ultrazvucni pregled kod dr Vilendecica.
Cena konsultacije sa ultrazvucnim pregledom
(cena poslata na e-mail)

Pregled mozete zakazati na 0693196808, a zatim ce te dobiti sva detaljna uputstva oko pripreme za intervenciju.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Jelena (2022-08-23)

Postovani, kolika je cena histeroskopije i uklanjanja polipa kao i ispitivanje polipa.Hvala

Ana Life (2022-08-23)

 

Poštovana Jelena,

 

Histeroskopija je ambulantna hirurška procedura koja omogućava vizualizaciju matericne šupljine. 

Ova procedura omogućava dijagnozu i lečenje abnormalnosti materice koje mogu biti uzrok neplodnosti ili abnormalnog krvarenja.

CENA DIJAGNOSTIČKE HISTEROSKOPIJA (cena poslata na e-mail)

CENA OPERATIVNE HISTEROSKOPIJE SA POLIPEKTOMIJOM (cena poslata na e-mail)

PRI OPERATIVNOJ HISTEROSKOPIJI PROMENA (POLIP) SE ŠALJE NA

-HP ANALIZU (cena poslata na e-mail)

Potrebno je prvo da zakazete jedan ginekoloski ultrazvucni pregled kod dr Vilendecica.
Cena konsultacije sa ultrazvucnim pregledom
(cena poslata na e-mail)

Pregled mozete zakazati na 0693196808, a zatim ce te dobiti sva detaljna uputstva oko pripreme za intervenciju.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Bojana (2022-08-10)

Dobar dan, zbog zadebljanja endometrijuma dobila sam preporuku da se uradi histeroskopija, pa me interesuje cena, i naravno svi pregledi koji idu pre toga. HVALA

Ana Life (2022-08-10)

 

Poštovana Bojana,

Histeroskopija je ambulantna hirurška procedura koja omogućava vizualizaciju matericne šupljine. 

Ova procedura omogućava dijagnozu i lečenje abnormalnosti materice koje mogu biti uzrok neplodnosti ili abnormalnog krvarenja.

CENA DIJAGNOSTIČKE HISTEROSKOPIJA(cena poslata na e-mail)

CENA OPERATIVNE HISTEROSKOPIJE SA POLIPEKTOMIJOM (cena poslata na e-mail)

PRI OPERATIVNOJ HISTEROSKOPIJI PROMENA (POLIP) SE ŠALJE NA

-HP ANALIZU (cena poslata na e-mail)

Potrebno je prvo da zakazete jedan ginekoloski ultrazvucni pregled kod dr Vilendecica.
Cena konsultacije sa ultrazvucnim pregledom
(cena poslata na e-mail).

Pregled mozete zakazati na 0693196808, a zatim ce te dobiti sva detaljna uputstva oko pripreme za intervenciju.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Marija (2022-07-02)

Dobro vece i teresuje me cena histeroskopije Hvala

Ana Life (2022-07-02)

 

Poštovana Marija,

 

Histeroskopija je ambulantna hirurška procedura koja omogućava vizualizaciju matericne šupljine. 

 

Ova procedura omogućava dijagnozu i lečenje abnormalnosti materice koje mogu biti uzrok neplodnosti ili abnormalnog krvarenja.

 

CENA DIJAGNOSTIČKE HISTEROSKOPIJA (cena poslata na e-mail)

 

CENA OPERATIVNE HISTEROSKOPIJE SA POLIPEKTOMIJOM JE (cena poslata na e-mail)

 

PRI OPERATIVNOJ HISTEROSKOPIJI PROMENA (POLIP) SE ŠALJE NA

 

-HP ANALIZU –(cena poslata na e-mail)

 

Potrebno je prvo da zakazete jedan ginekoloski ultrazvucni pregled kod dr Vilendecica. Cena konsultacije sa ultrazvucnim pregledom (cena poslata na e-mail)

 

Pregled mozete zakazati na 0693196808, a zatim ce te dobiti sva detaljna uputstva oko pripreme za intervenciju.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Ana (2022-05-14)

Cena histeroskopije i polipektimije

Ana Life (2022-05-14)

Poštovana Ana,

 

Histeroskopija je ambulantna hirurška procedura koja omogućava vizualizaciju matericne šupljine. 

Ova procedura omogućava dijagnozu i lečenje abnormalnosti materice koje mogu biti uzrok neplodnosti ili abnormalnog krvarenja.

CENA OPERATIVNE HISTEROSKOPIJE SA POLIPEKTOMIJOM (cena poslata na e-mail)

PRI OPERATIVNOJ HISTEROSKOPIJI PROMENA (POLIP) SE ŠALJE NA

-HP ANALIZU –(cena poslata na e-mail)

Potrebno je prvo da zakazete jedan ginekoloski ultrazvucni pregled kod dr Vilendecica.
Cena konsultacije sa ultrazvucnim pregledom
(cena poslata na e-mail)

Pregled mozete zakazati na 0693196808, a zatim ce te dobiti sva detaljna uputstva oko pripreme za intervenciju.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Helena (2022-05-06)

Zdravo cena histeroskopije?

Ana Life (2022-05-06)

Poštovana Helena,

 

Histeroskopija je ambulantna hirurška procedura koja omogućava vizualizaciju matericne šupljine. 

Ova procedura omogućava dijagnozu i lečenje abnormalnosti materice koje mogu biti uzrok neplodnosti ili abnormalnog krvarenja.

CENA DIJAGNOSTIČKE HISTEROSKOPIJA (cena poslata na e-mail)
CENA OPERATIVNE HISTEROSKOPIJE SA POLIPEKTOMIJOM (cena poslata na e-mail)

PRI OPERATIVNOJ HISTEROSKOPIJI  PROMENA (POLIP) SE ŠALJE NA
-HP ANALIZU –(cena poslata na e-mail)

Potrebno je prvo da zakazete  jedan ginekoloski ultrazvucni pregled kod dr Vilendecica.
Pregled mozete zakazati na 0693196808, a zatim ce te dobiti sva detajna uputstva oko pripreme za intervenciju.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Lidija (2022-03-17)

Cena histeroskopije?

Ana Life (2022-03-17)

Postovana Lidija,

 

Histeroskopija je ambulantna hirurška procedura koja omogućava vizualizaciju matericne šupljine. 

Ova procedura omogućava dijagnozu i lečenje abnormalnosti materice koje mogu biti uzrok neplodnosti ili abnormalnog krvarenja.

CENA DIJAGNOSTIČKE HISTEROSKOPIJA (cena poslata na e-mail)

CENA OPERATIVNE HISTEROSKOPIJE SA POLIPEKTOMIJOM JE (cena poslata na e-mail)

PRI OPERATIVNOJ HISTEROSKOPIJI PROMENA (POLIP) SE ŠALJE NA

-HP ANALIZU (cena poslata na e-mail)

Potrebno je prvo da zakazete jedan ginekoloski ultrazvucni pregled kod dr Vilendecica.
Cena konsultacije sa ultrazvucnim pregledom 
(cena poslata na e-mail)

Pregled mozete zakazati na 0693196808, a zatim ce te dobiti sva detaljna uputstva oko pripreme za intervenciju.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Iva (2022-02-24)

Poštovani, zanima me cena Hsg-a? Hvala na odgovoru Srdača pozdrav

Ana Life (2022-02-24)

Postovana Iva,

 

Mi ne radimo HSG , vec radimo sa HY CO SY je jedna savremena intervencija ispitivanja prohodnosti jajovoda koja se radi bez anestezije pod kontrolom ultrazvuka. Ovom intervencijom se uz pomoc specijalnog katetera, fizioloskog rastvora i ultrazvuka prati prohodnost jajovoda , takodje gleda se i supljina materice (da li postoje abnormalnosti kao sto je polip, pregrade, miomi) cena intervencije i prvog pregleda(cena poslata na e-mail)

Potrebno je da imate uredan nalaz cervikalnog i vaginalnog brisa(kod nas je (cena poslata na e-mail) ne stariji od mesec dana i uredan nalaz na hlamidiju, mikoplazmu i ureaplazmu (kod nas (cena poslata na e-mail) po brisu i (cena poslata na e-mail) usluga uzimanja) ne stariji od 6 meseci.

 

Pregled i intervenciju zakazujete prvog dana ciklusa, a intervencija se radi oko devetog dana ciklusa.
Pregled i intervenciju mozete zakazati na broj telefona 069-319-68-08.
Nakon intervencije ostajete pola sata u bolnici.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Tatjana (2022-02-23)

Dobar dan,interesuje me cena odstranjivanja polipa na grlicu materice,i da li posle tog zahvata moze da se ostane u drugom stanju?

Ana Life (2022-02-23)

Postovana Tatjana,

Potrebno je prvo da zakazete jedan ginekoloski  pregled kod dr Radakovic.
Cena kompletnog pregleda (cena poslata na e-mail)

Pregled mozete zakazati na 0693196808, a zatim ce te dobiti sva detaljna uputstva oko pripreme za intervenciju.

Cena polipektomije sa kiretazom cervikalnog kanala (cena poslata na e-mail) i plus (cena poslata na e-mail) histopatoloska analiza polipa.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Milica (2022-02-09)

Poštovani interesuje me cena pregleda i histroskopije polipa. Hvala

Ana Life (2022-02-09)

Postovana Milice,

Histeroskopija je ambulantna hirurška procedura koja omogućava vizualizaciju matericne šupljine. 

Ova procedura omogućava dijagnozu i lečenje abnormalnosti materice, polipi, koje mogu biti uzrok neplodnosti ili abnormalnog krvarenja.

CENA DIJAGNOSTIČKE HISTEROSKOPIJA (cena poslata na e-mail)

CENA OPERATIVNE HISTEROSKOPIJE SA POLIPEKTOMIJOM JE (cena poslata na e-mail)

PRI OPERATIVNOJ HISTEROSKOPIJI PROMENA (POLIP) SE ŠALJE NA

HP ANALIZU (cena poslata na e-mail)

Potrebno je prvo da zakazete jedan ginekoloski ultrazvucni pregled kod dr Vilendecica.
Cena konsultacije sa ultrazvucnim pregledom 
(cena poslata na e-mail)

Pregled mozete zakazati na 0693196808, a zatim ce te dobiti sva detaljna uputstva oko pripreme za intervenciju.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Sandra (2022-01-28)

Poštovani, koliko košta histeroskopija sa svim pregledima i pripremama? Hvala

Ana Life (2022-01-28)

Postovana Sandra,

Histeroskopija je ambulantna hirurška procedura koja omogućava vizualizaciju matericne šupljine. 

Ova procedura omogućava dijagnozu i lečenje abnormalnosti materice koje mogu biti uzrok neplodnosti ili abnormalnog krvarenja.

CENA DIJAGNOSTIČKE HISTEROSKOPIJA JE (cena poslata na e-mail) 

CENA OPERATIVNE HISTEROSKOPIJE SA POLIPEKTOMIJOM (cena poslata na e-mail) 

PRI OPERATIVNOJ HISTEROSKOPIJI PROMENA (POLIP) SE ŠALJE NA

HP ANALIZU (cena poslata na e-mail) 

Potrebno je prvo da zakazete jedan ginekoloski ultrazvucni pregled kod dr Vilendecica. Cena konsultacije sa ultrazvucnim pregledom  (cena poslata na e-mail) 

Pregled mozete zakazati na 0693196808, a zatim ce te dobiti sva detaljna uputstva oko pripreme za intervenciju.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Andrijana (2022-01-05)

Koja je cena dijagnostičke histeroskopije?hvala

Ana Life (2022-01-05)

Postovana Andrijana,

Histeroskopija je ambulantna hirurška procedura koja omogućava vizualizaciju matericne šupljine. 

Ova procedura omogućava dijagnozu i lečenje abnormalnosti materice koje mogu biti uzrok neplodnosti ili abnormalnog krvarenja.

CENA DIJAGNOSTIČKE HISTEROSKOPIJA JE (cena poslata na e-mail)

CENA OPERATIVNE HISTEROSKOPIJE SA POLIPEKTOMIJOM JE (cena poslata na e-mail)

PRI OPERATIVNOJ HISTEROSKOPIJI PROMENA (POLIP) SE ŠALJE NA

-HP ANALIZU (cena poslata na e-mail)

Potrebno je prvo da zakazete jedan ginekoloski ultrazvucni pregled kod dr Vilendecica.
Cena konsultacije sa ultrazvucnim pregledom
(cena poslata na e-mail)

Pregled mozete zakazati na 0693196808, a zatim ce te dobiti sva detaljna uputstva oko pripreme za intervenciju.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Kristina (2022-01-03)

Dobar dan, Koliko kosta uklanjanje sinehija ovom metodom? Hvala!

Ana Life (2022-01-03)

 Postovana Kristina,

U kom.delu male karlice su vam dijagnostikovane sinehije

 Mi radimo samo dijagnosticku histeroskopiju u sklopu pripreme za VTO i radimo operativnu ukoliko postoji polip pa je potrebno uraditi polipektomiju.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Saska (2021-11-15)

Postovani, Koja je cena histeroskopije?? Hvala unapred

Ana Life (2021-11-15)

Postovana Saska,

 

Histeroskopija je ambulantna hirurška procedura koja omogućava vizualizaciju matericne šupljine. 

Ova procedura omogućava dijagnozu i lečenje abnormalnosti materice koje mogu biti uzrok neplodnosti ili abnormalnog krvarenja.

CENA DIJAGNOSTIČKE HISTEROSKOPIJA (cena poslata na e-mail)

CENA OPERATIVNE HISTEROSKOPIJE SA POLIPEKTOMIJOM JE (cena poslata na e-mail)

PRI OPERATIVNOJ HISTEROSKOPIJI PROMENA (POLIP) SE ŠALJE NA

-HP ANALIZU –(cena poslata na e-mail)

Potrebno je prvo da zakazete jedan ginekoloski ultrazvucni pregled kod dr Vilendecica. Cena pregleda (cena poslata na e-mail)

Pregled mozete zakazati na 0693196808, a zatim ce te dobiti sva detaljna uputstva oko pripreme za intervenciju.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Ana (2021-11-11)

Koliko kosta histeroskopija polipa?

Ana Life (2021-11-11)

Postovana Ana,

 

Histeroskopija je ambulantna hirurška procedura koja omogućava vizualizaciju matericne šupljine. 

 

Ova procedura omogućava dijagnozu i lečenje abnormalnosti materice koje mogu biti uzrok neplodnosti ili abnormalnog krvarenja.

CENA DIJAGNOSTIČKE HISTEROSKOPIJA (cena poslata na e-mail)

CENA OPERATIVNE HISTEROSKOPIJE SA POLIPEKTOMIJOM JE (cena poslata na e-mail)

PRI OPERATIVNOJ HISTEROSKOPIJI PROMENA (POLIP) SE ŠALJE NA

-HP ANALIZU –(cena poslata na e-mail)

Potrebno je prvo da zakazete jedan ginekoloski ultrazvucni pregled kod dr Vilendecica. Cena pregleda(cena poslata na e-mail)

Pregled mozete zakazati na 0693196808, a zatim ce te dobiti sva detaljna uputstva oko pripreme za intervenciju.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Marija (2021-11-10)

Postovani, mozete li mi poslati informaciju o ceni operativne histeroskopije sa polipektomijom i HP analizom

Ana Life (2021-11-10)

Postovana Marija,

Histeroskopija je ambulantna hirurška procedura koja omogućava vizualizaciju matericne šupljine. 

 

Ova procedura omogućava dijagnozu i lečenje abnormalnosti materice koje mogu biti uzrok neplodnosti ili abnormalnog krvarenja.

CENA DIJAGNOSTIČKE HISTEROSKOPIJA JE (cena poslata na e-mail)

CENA OPERATIVNE HISTEROSKOPIJE SA POLIPEKTOMIJOM JE (cena poslata na e-mail)

PRI OPERATIVNOJ HISTEROSKOPIJI PROMENA (POLIP) SE ŠALJE NA

-HP ANALIZU –(cena poslata na e-mail)

Potrebno je prvo da zakazete jedan ginekoloski ultrazvucni pregled kod dr Vilendecica. Cena pregleda (cena poslata na e-mail)

Pregled mozete zakazati na 0693196808, a zatim ce te dobiti sva detaljna uputstva oko pripreme za intervenciju.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Marija (2021-10-04)

Poštovani interesuje me cena pregleda I histroskopije polipa sa anestezijom

Ana Life (2021-10-04)

Postovana Marija,

 

Histeroskopija je ambulantna hirurška procedura koja omogućava vizualizaciju matericne šupljine. 

 

Ova procedura omogućava dijagnozu i lečenje abnormalnosti materice koje mogu biti uzrok neplodnosti ili abnormalnog krvarenja.

CENA DIJAGNOSTIČKE HISTEROSKOPIJA (cena poslata na e-mail)

CENA OPERATIVNE HISTEROSKOPIJE SA POLIPEKTOMIJOM (cena poslata na e-mail)

PRI OPERATIVNOJ HISTEROSKOPIJI PROMENA (POLIP) SE ŠALJE NA

-HP ANALIZU (cena poslata na e-mail)

Potrebno je prvo da zakazete jedan ginekoloski ultrazvucni pregled kod dr Vilendecica. Cena pregleda (cena poslata na e-mail)

Pregled mozete zakazati na 0693196808, a zatim ce te dobiti sva detaljna uputstva oko pripreme za intervenciju.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Marijana (2021-09-13)

Postovani,koja je Cena histeroskopije skidanje polipa?

Ana Life (2021-09-13)

Postovana Marijana,

Histeroskopija je ambulantna hirurška procedura koja omogućava vizualizaciju matericne šupljine. 

Ova procedura omogućava dijagnozu i lečenje abnormalnosti materice koje mogu biti uzrok neplodnosti ili abnormalnog krvarenja.
CENA DIJAGNOSTIČKE HISTEROSKOPIJA (cena poslata na e-mail)
CENA OPERATIVNE HISTEROSKOPIJE SA POLIPEKTOMIJOM(cena poslata na e-mail)
PRI OPERATIVNOJ HISTEROSKOPIJI PROMENA (POLIP) SE ŠALJE NA
-HP ANALIZU (cena poslata na e-mail)
Potrebno je prvo da zakazete jedan ginekoloski ultrazvucni pregled kod dr Vilendecica. Cena pregleda(cena poslata na e-mail)
Pregled mozete zakazati na 0693196808, a zatim ce te dobiti sva detaljna uputstva oko pripreme za intervenciju.
Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Ana (2021-09-08)

Pośtovani, interesuje me cena, celokupnog tretiranja (razgovori, pregledi, ginekoloske analize I hirurska intervencija HISTEROSKOPIJE ENDOMETRIJUMA (polipa)? Koja je cena za sve to? Hvala na odgovoru,ANA

Ana Life (2021-09-08)

Postovana Ana,

Histeroskopija je ambulantna hirurška procedura koja omogućava vizualizaciju matericne šupljine. 

Ova procedura omogućava dijagnozu i lečenje abnormalnosti materice koje mogu biti uzrok neplodnosti ili abnormalnog krvarenja.
CENA DIJAGNOSTIČKE HISTEROSKOPIJA (cena poslata na e-mail)
CENA OPERATIVNE HISTEROSKOPIJE SA POLIPEKTOMIJOM(cena poslata na e-mail)
PRI OPERATIVNOJ HISTEROSKOPIJI  PROMENA (POLIP) SE ŠALJE NA
-HP ANALIZU (cena poslata na e-mail)
Potrebno je prvo da zakazete  jedan ginekoloski ultrazvucni pregled kod dr Vilendecica. Cena pregleda(cena poslata na e-mail) 
Pregled mozete zakazati na 0693196808, a zatim ce te dobiti sva detaljna uputstva oko pripreme za intervenciju.
Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Milica (2021-08-04)

Postovani,koja je cena histeroskopije sa skidanjem polipa?

Ana Life (2021-08-04)

Postovana Milice,

Histeroskopija je ambulantna hirurška procedura koja omogućava vizualizaciju matericne šupljine. 

Ova procedura omogućava dijagnozu i lečenje abnormalnosti materice koje mogu biti uzrok neplodnosti ili abnormalnog krvarenja.
CENA DIJAGNOSTIČKE HISTEROSKOPIJA (cena poslata na e-mail)
CENA OPERATIVNE HISTEROSKOPIJE SA POLIPEKTOMIJOM (cena poslata na e-mail)
PRI OPERATIVNOJ HISTEROSKOPIJI  PROMENA (POLIP) SE ŠALJE NA
-HP ANALIZU –(cena poslata na e-mail)
Potrebno je prvo da zakazete  jedan ginekoloski ultrazvucni pregled kod dr Vilendecica.
Pregled mozete zakazati na 0693196808, a zatim ce te dobiti sva detaljna uputstva oko pripreme za intervenciju.
Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Ana (2021-07-17)

Postovani, Koja je cena hysteroskopie uklanjanja polipa (polipus endometrii)? Hvala unapred, Ana

Ana Life (2021-07-17)

Postovana Ana,
Histeroskopija je ambulantna hirurška procedura kojom moze da se uradi kompletna  vizualizacija matericne šupljine. 
Ova procedura omogućava dijagnozu i lečenje abnormalnosti materice koje mogu biti uzrok neplodnosti ili abnormalnog krvarenja.
CENA DIJAGNOSTIČKE HISTEROSKOPIJA (cena poslata na e-mail)
CENA OPERATIVNE HISTEROSKOPIJE SA POLIPEKTOMIJOM (cena poslata na e-mail)
PRI OPERATIVNOJ HISTEROSKOPIJI  PROMENA (POLIP) SE ŠALJE NA
-HP ANALIZU (cena poslata na e-mail)
Potrebno je prvo da zakazete  jedan ginekoloski ultrazvucni pregled kod dr Vilendecica i cena pregleda(cena poslata na e-mail)
Pregled mozete zakazati na 0693196808, a zatim ce te dobiti sva detaljna uputstva oko pripreme za intervenciju.
Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Ivana (2021-07-03)

Postovani, koja je cena histeroskopije? I da li pre inyervencije mora da postoji ultrazvucni pregled i indikacija za to? Ovo pitam jer citajuci o tome( krvarenja, ili neredovan menstrualni ciklus, polipi...) nisu uoceni kod mene. Da li je inikovana intervencija ako se desavaju tri gestacijska meska bez ploda?

Ana Life (2021-07-03)

Postovana Ivana,


Pre svega potrebno je da dodjete na ultrazvucni pregled kod naseg ginekologa dr Vilendecica, cena pregleda (cena poslata na e-mail)
Zatim ako doktor proceni da ste za interevcniju - histeroskopiju, mozemo da zakazemo intervenciju i dobicete spisak analiza sta je potrebno sve da odradite.
Histeroskopija je ambulantna hirurška procedura koja omogućava vizualizaciju matericne šupljine.
Ova procedura omogućava dijagnozu i lečenje abnormalnosti materice koje mogu biti uzrok neplodnosti ili
abnormalnog krvarenja.
CENA DIJAGNOSTIČKE HISTEROSKOPIJE (cena poslata na e-mail)
-OPERATIVNA HISTEROSKOPIJA SA POLIPEKTOMIJOM (cena poslata na e-mail)

-RTG PLUĆA SA SPECIJALISTIČKIM IZVEŠTAJEM  RADIOLOGA  AKO RADITE KOD NAS (cena poslata na e-mail)
-INTERNISTIČKI IZVEŠTAJ SA EKG-om  srca ako radite kod (cena poslata na e-mail)

PRE OPERATIVNU  PRIPREMU NISTE U OBAVEZI  DA URADITE KOD NAS!
PRI OPERATIVNOJ HISTEROSKOPIJI SE PROMENA (POLIP) ŠALJE NA
-HP ANALIZU –(cena poslata na e-mail)
U CENU HISTEROSKOPIJE JE URAČUNAT
-PREGLED ANESTEZIOLOGA
-KONTROLNI PREGLED GINEKOLOGA NAKON HISTEROSKOPIJE

Pregled i intervenciju mozete zakazati pozivom na broje telfona 069-319-68-08
Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Valentina (2021-04-08)

Poštovanje... Imam polip 16×7mm_ na materici zanima me cena histeroskopije i kad se to radi da li posle ciklusa i sta treba od analiza sve... Hvala

Ana Life (2021-04-08)

Postovana Valentina,

Pre svega potrebno je da dodjete na ultrazvucni pregled kod naseg ginekologa dr Vilendecica, cena pregleda (cena poslata na e-mail)
Zatim ako doktor proceni da ste za interevcniju - histeroskopiju, mozemo da zakazemo intervenciju 
Histeroskopija je ambulantna hirurška procedura koja omogućava vizualizaciju matericne šupljine.
Ova procedura omogućava dijagnozu i lečenje abnormalnosti materice koje mogu biti uzrok neplodnosti ili
abnormalnog krvarenja.
Za histeroskopiju je potrebno da :
Pri prijemu u bolnicu pokažete/priložite:
1.Ličnu kartu ili pasoš
2. Cervikalni bris negativan na hlamidiju, mikoplazmu,ureaplazmu ( ne sme biti stariji od 6 meseca)
3. Ultrazvučni nalaz (ne sme biti stariji od 3 meseca),
4. Kolposkopski nalaz sa brisom PA ( ne sme biti stariji od 6 meseci),
5. Sterilan nalaz Cervikalnog brisa ( ne sme biti stariji od 30 dana),
6. Kompletna krvna slika, biohemijski rezultati sa rezultatima vremena krvarenja i vremena koagulacije
(ne sme biti starije od 30 dana),
7. Krvna grupa sa rezus faktorom,
8. Nalaz urina hemijski i bakteriološki ispravan - URIN I URINOKULTURA (ne sme biti stariji od 30
dana),
9. Rentgenski snimak i nalaz pluća
10. Internistički izveštaj ( ne stariji od 30 dana),
11. Anesteziološki izveštaj (PREGLED RADI NAS ANESTEZIOLOG I URACUNAT JE U CENU INTERVENCIJE)
Operacija se obavlja oko 10-og dana menstrualnog ciklusa (histeroskopije).
Najčešći razlog otkazivanja planirane operacije je loš rezultat neke/nekih od ovih analiza
Zbog toga insistiramo da navedene laboratorijske analize uradite i dostavite nam ih PRE dolaska na
operaciju.
*CENOVNIK:
-DIJAGNOSTIČKA HISTEROSKOPIJA (cena poslata na e-mail)
-OPERATIVNA HISTEROSKOPIJA SA POLIPEKTOMIJOM JE (cena poslata na e-mail)
-RTG PLUĆA SA SPECIJALISTIČKIM IZVEŠTAJEM RADIOLOGA AKO RADITE KOD NAS JE(cena poslata na e-mail)
-INTERNISTIČKI IZVEŠTAJ SA EKG-om  srca ako radite kod (cena poslata na e-mail)
PREOPERATIVNU PRIPREMU NISTE U OBAVEZI DA URADITE KOD NAS!
PRI OPERATIVNOJ HISTEROSKOPIJI SE PROMENA (POLIP) ŠALJE NA
-HP ANALIZU –(cena poslata na e-mail)
U CENU HISTEROSKOPIJE JE URAČUNAT
-PREGLED ANESTEZIOLOGA
-KONTROLNI PREGLED GINEKOLOGA NAKON HISTEROSKOPIJE
Histeroskopiju radi dr Vilendecic.
Pregled i intervenciju mozete zakazati pozivom na broje telfona 069-319-68-08
Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Marijana (2021-04-06)

Postovani, da li mozete da mi kazete koja je cena histeroskopije(hirurske) u opstoj anesteziji? Hvala unapred!

Ana Life (2021-04-06)

Postovana Marijana,

Pre svega potrebno je da dodjete na ultrazvucni pregled kod naseg ginekologa dr Vilendecica, cena pregleda(cena poslata na e-mail)
Zatim ako doktor proceni da ste za interevcniju - histeroskopiju, mozemo da zakazemo intervenciju 
Histeroskopija je ambulantna hirurška procedura koja omogućava vizualizaciju matericne šupljine.
Ova procedura omogućava dijagnozu i lečenje abnormalnosti materice koje mogu biti uzrok neplodnosti ili
abnormalnog krvarenja.
Za histeroskopiju je potrebno da :
Pri prijemu u bolnicu pokažete/priložite:
1.Ličnu kartu ili pasoš
2. Cervikalni bris negativan na hlamidiju, mikoplazmu,ureaplazmu ( ne sme biti stariji od 6 meseca)
3. Ultrazvučni nalaz (ne sme biti stariji od 3 meseca),
4. Kolposkopski nalaz sa brisom PA ( ne sme biti stariji od 6 meseci),
5. Sterilan nalaz Cervikalnog brisa ( ne sme biti stariji od 30 dana),
6. Kompletna krvna slika, biohemijski rezultati sa rezultatima vremena krvarenja i vremena koagulacije
(ne sme biti starije od 30 dana),
7. Krvna grupa sa rezus faktorom,
8. Nalaz urina hemijski i bakteriološki ispravan - URIN I URINOKULTURA (ne sme biti stariji od 30
dana),
9. Rentgenski snimak i nalaz pluća
10. Internistički izveštaj ( ne stariji od 30 dana),
11. Anesteziološki izveštaj (PREGLED RADI NAS ANESTEZIOLOG I URACUNAT JE U CENU INTERVENCIJE)
Operacija se obavlja oko 10-og dana menstrualnog ciklusa (histeroskopije).
Najčešći razlog otkazivanja planirane operacije je loš rezultat neke/nekih od ovih analiza
Zbog toga insistiramo da navedene laboratorijske analize uradite i dostavite nam ih PRE dolaska na
operaciju.
*CENOVNIK:
-DIJAGNOSTIČKA HISTEROSKOPIJA(cena poslata na e-mail)
-OPERATIVNA HISTEROSKOPIJA SA POLIPEKTOMIJOM (cena poslata na e-mail)

-RTG PLUĆA SA SPECIJALISTIČKIM IZVEŠTAJEM RADIOLOGA AKO RADITE KOD NAS (cena poslata na e-mail)
-INTERNISTIČKI IZVEŠTAJ SA EKG-om  srca ako radite kod nas(cena poslata na e-mail)

PREOPERATIVNU PRIPREMU NISTE U OBAVEZI DA URADITE KOD NAS!
PRI OPERATIVNOJ HISTEROSKOPIJI SE PROMENA (POLIP) ŠALJE NA
-HP ANALIZU –(cena poslata na e-mail)
U CENU HISTEROSKOPIJE JE URAČUNAT
-PREGLED ANESTEZIOLOGA
-KONTROLNI PREGLED GINEKOLOGA NAKON HISTEROSKOPIJE
Histeroskopiju radi dr Vilendecic.
Pregled i intervenciju mozete zakazati pozivom na broje telefona 069-319-68-08

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Goranka (2021-03-25)

Postovani, da li mozete da mi kazete koja je cena histeroskopije(hirurske). Hvala, pozdrav.

Ana Life (2021-03-25)

:Postovana Goranka,

Pre svega potrebno je da dodjete na ultrazvucni pregled kod naseg ginekologa dr Vilendecica, cena pregleda (cena poslata na e-mail).
Zatim ako doktor proceni da ste za interevcniju - histeroskopiju, mozemo da zakazemo intervenciju i dobicete spisak analiza sta je potrebno sve da odradite.
Histeroskopija je ambulantna hirurška procedura koja omogućava vizualizaciju matericne šupljine. 
Ova procedura omogućava dijagnozu i lečenje abnormalnosti materice koje mogu biti uzrok neplodnosti ili
abnormalnog krvarenja.
*CENOVNIK INTERVENCIJE :
-DIJAGNOSTIČKA HISTEROSKOPIJA JE (cena poslata na e-mail)
-OPERATIVNA HISTEROSKOPIJA SA POLIPEKTOMIJOM JE (cena poslata na e-mail)
-RTG PLUĆA SA SPECIJALISTIČKIM IZVEŠTAJEM RADIOLOGA AKO RADITE KOD NAS JE  (cena poslata na e-mail)
-INTERNISTIČKI IZVEŠTAJ SA EKG-om  srca ako radite kod nas je (cena poslata na e-mail)
PREOPERATIVNU PRIPREMU NISTE U OBAVEZI DA URADITE KOD NAS!
PRI OPERATIVNOJ HISTEROSKOPIJI SE PROMENA (POLIP) ŠALJE NA
-HP ANALIZU –(cena poslata na e-mail)
U CENU HISTEROSKOPIJE JE URAČUNAT
-PREGLED ANESTEZIOLOGA
-KONTROLNI PREGLED GINEKOLOGA NAKON HISTEROSKOPIJE
Pregled i intervenciju mozete zakazati pozivom na broje telfona 069-319-68-08
Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Radica (2021-03-12)

Postovani/a Danas mi je otkazan prijem u bolnicu. Posedujem sve potrebne analize. Kada bih mogla da eventualno zakazem histeroskopiju j koja je cena? Unapeed zahvalna

Ana Life (2021-03-12)

 Postovana Radice,

Molimo Vas kontaktirajte nas na 0693196808 kako bi smo zakazali prvi pregled, a zatim bi smo mogli da planiramo i intervenciju ukoliko su Vam nalazi u granicama normale.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

NENA (2021-02-13)

Postovani, zanima me cena histeroskopije uklanjanja polipa i sta je potrebno od analiza pre zahvata? Unapred zahvalna

Ana Life (2021-02-13)

Postovana Neno,

Pre svega potrebno je da dodjete na ultrazvucni pregled kod naseg ginekologa dr Vilendecica, cena pregleda(cena poslata na e-mail)
 Zatim ako doktor proceni da ste za interevcniju - histeroskopiju.
Histeroskopija je ambulantna hirurška procedura koja omogućava vizualizaciju matericne šupljine.
Ova procedura omogućava dijagnozu i lečenje abnormalnosti materice koje mogu biti uzrok neplodnosti ili
abnormalnog krvarenja.
Za histeroskopiju je potrebno da :
Pri prijemu u bolnicu pokažete/priložite:
1.Ličnu kartu ili pasoš
2. Cervikalni bris negativan na hlamidiju, mikoplazmu,ureaplazmu ( ne sme biti stariji od 6 meseca)
3. Ultrazvučni nalaz (ne sme biti stariji od 3 meseca),
4. Kolposkopski nalaz sa brisom PA ( ne sme biti stariji od 6 meseci),
5. Sterilan nalaz Cervikalnog brisa ( ne sme biti stariji od 30 dana),
6. Kompletna krvna slika, biohemijski rezultati sa rezultatima vremena krvarenja i vremena koagulacije
(ne sme biti starije od 30 dana),
7. Krvna grupa sa rezus faktorom,
8. Nalaz urina hemijski i bakteriološki ispravan - URIN I URINOKULTURA (ne sme biti stariji od 30
dana),
9. Rentgenski snimak i nalaz pluća
10. Internistički izveštaj ( ne stariji od 30 dana),
11. Anesteziološki izveštaj (PREGLED RADI NAS ANESTEZIOLOG I URACUNAT JE U CENU INTERVENCIJE)
Operacija se obavlja oko 10-og dana menstrualnog ciklusa (histeroskopije).
Najčešći razlog otkazivanja planirane operacije je loš rezultat neke/nekih od ovih analiza
Zbog toga insistiramo da navedene laboratorijske analize uradite i dostavite nam ih PRE dolaska na
operaciju.
*CENOVNIK:
-DIJAGNOSTIČKA HISTEROSKOPIJA (cena poslata na e-mail)
-OPERATIVNA HISTEROSKOPIJA SA POLIPEKTOMIJOM(cena poslata na e-mail)

-RTG PLUĆA SA SPECIJALISTIČKIM IZVEŠTAJEM RADIOLOGA AKO RADITE KOD NAS(cena poslata na e-mail)
-INTERNISTIČKI IZVEŠTAJ SA EKG-om  srca ako radite kdo nas(cena poslata na e-mail)

PREOPERATIVNU PRIPREMU NISTE U OBAVEZI DA URADITE KOD NAS!
PRI OPERATIVNOJ HISTEROSKOPIJI SE PROMENA (POLIP) ŠALJE NA
-HP ANALIZU –(cena poslata na e-mail)
U CENU HISTEROSKOPIJE JE URAČUNAT
-PREGLED ANESTEZIOLOGA
-KONTROLNI PREGLED GINEKOLOGA NAKON HISTEROSKOPIJE

Pregled i intervenciju mozete zakazati pozivom na broje telfona 069-319-68-08
Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Jelena (2021-02-05)

Postovani koja je cena histeroskopije uklanjanje polipa?Hvala

Ana Life (2021-02-05)

Postovana Jelena,

Pre svega potrebno je da dodjete na ultrazvucni pregled kod naseg ginekologa dr Vilendecica, cena pregleda je (cena poslata na e-mail)
 Zatim ako doktor proceni da ste za interevcniju - histeroskopiju, mozemo da zakazemo intervenciju i dobicete spisak analiza sta je potrebno sve da odradite.
Histeroskopija je ambulantna hirurška procedura koja omogućava vizualizaciju matericne šupljine.
Ova procedura omogućava dijagnozu i lečenje abnormalnosti materice koje mogu biti uzrok neplodnosti ili
abnormalnog krvarenja.
Za histeroskopiju je potrebno da :
Pri prijemu u bolnicu pokažete/priložite:
1.Ličnu kartu ili pasoš
2. Cervikalni bris negativan na hlamidiju, mikoplazmu,ureaplazmu ( ne sme biti stariji od 6 meseca)
3. Ultrazvučni nalaz (ne sme biti stariji od 3 meseca),
4. Kolposkopski nalaz sa brisom PA ( ne sme biti stariji od 6 meseci),
5. Sterilan nalaz Cervikalnog brisa ( ne sme biti stariji od 30 dana),
6. Kompletna krvna slika, biohemijski rezultati sa rezultatima vremena krvarenja i vremena koagulacije
(ne sme biti starije od 30 dana),
7. Krvna grupa sa rezus faktorom,
8. Nalaz urina hemijski i bakteriološki ispravan - URIN I URINOKULTURA (ne sme biti stariji od 30
dana),
9. Rentgenski snimak i nalaz pluća
10. Internistički izveštaj ( ne stariji od 30 dana),
11. Anesteziološki izveštaj (PREGLED RADI NAS ANESTEZIOLOG I URACUNAT JE U CENU INTERVENCIJE)
Operacija se obavlja oko 10-og dana menstrualnog ciklusa (histeroskopije).
Najčešći razlog otkazivanja planirane operacije je loš rezultat neke/nekih od ovih analiza
Zbog toga insistiramo da navedene laboratorijske analize uradite i dostavite nam ih PRE dolaska na
operaciju.
*CENOVNIK:
-DIJAGNOSTIČKA HISTEROSKOPIJA JE (cena poslata na e-mail)

-OPERATIVNA HISTEROSKOPIJA SA POLIPEKTOMIJOM JE (cena poslata na e-mail)

-RTG PLUĆA SA SPECIJALISTIČKIM IZVEŠTAJEM RADIOLOGA AKO RADITE KOD NAS JE  (cena poslata na e-mail)

-INTERNISTIČKI IZVEŠTAJ SA EKG-om  srca ako radite kod nas je cena poslata na e-mail)


PREOPERATIVNU PRIPREMU NISTE U OBAVEZI DA URADITE KOD NAS!
PRI OPERATIVNOJ HISTEROSKOPIJI SE PROMENA (POLIP) ŠALJE NA
-HP ANALIZU – (cena poslata na e-mail)

U CENU HISTEROSKOPIJE JE URAČUNAT
-PREGLED ANESTEZIOLOGA
-KONTROLNI PREGLED GINEKOLOGA NAKON HISTEROSKOPIJE
Histeroskopiju radi dr Vilendecic.
Pregled i intervenciju mozete zakazati pozivom na broje telfona 069-319-68-08

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Jelica (2021-01-06)

Postovani, Interesuje me cena histeroskopije i kakav je postupak zakazivanja? Hvala unapred

Ana Life (2021-01-06)

Postovana Jelice,


Histeroskopija je ambulantna hirurška procedura koja omogućava vizualizaciju matericne šupljine.
Ova procedura omogućava dijagnozu i lečenje abnormalnosti materice koje mogu biti uzrok neplodnosti ili abnormalnog krvarenja.
Za histeroskopiju je potrebno da :
Pri prijemu u bolnic pokažete/priložite:
1.Ličnu kartu ili pasoš
2. Cervikalni bris negativan na hlamidiju, mikoplazmu,ureaplazmu ( ne sme biti stariji od 6 meseca)
3. Ultrazvučni nalaz (ne sme biti stariji od 3 meseca),
4. Kolposkopski nalaz sa brisom PA ( ne sme biti stariji od 6 meseci),
5. Sterilan nalaz Cervikalnog brisa ( ne sme biti stariji od 30 dana),
6. Kompletna krvna slika, biohemijski rezultati sa rezultatima vremena krvarenja i vremena koagulacije
(ne sme biti starije od 30 dana),
7. Krvna grupa sa rezus faktorom,
8. Nalaz urina hemijski i bakteriološki ispravan - URIN I URINOKULTURA
(ne sme biti stariji od 30dana),
9. Rentgenski snimak i nalaz pluća
10. Internistički izveštaj ( ne stariji od 30 dana),
11. Anesteziološki izveštaj (PREGLED RADI NAS ANESTEZIOLOG I URACUNAT JE U CENU INTERVENCIJE)
Operacija se obavlja oko 10-og dana menstrualnog ciklusa (histeroskopije).
Najčešći razlog otkazivanja planirane operacije je loš rezultat neke/nekih od ovih analiza
Zbog toga insistiramo da navedene laboratorijske analize uradite i dostavite nam ih PRE dolaska na operaciju.
*CENOVNIK:
-DIJAGNOSTIČKA HISTEROSKOPIJA JE (cena poslata na e-mail)

-OPERATIVNA HISTEROSKOPIJA SA POLIPEKTOMIJOM JE (cena poslata na e-mail)
ZA INTERVENCIJU SU POTREBNI:

-RTG PLUĆA SA SPECIJALISTIČKIM IZVEŠTAJEM -(cena poslata na e-mail)

-INTERNISTIČKI IZVEŠTAJ SA EKGom – (cena poslata na e-mail)
PREOPERATIVNU PRIPREMU NISTE U OBAVEZI DA URADITE KOD NAS!
PRI OPERATIVNOJ HISTEROSKOPIJI SE PROMENA (POLIP) ŠALJE NA
-HP ANALIZU –(cena poslata na e-mail)

U CENU HISTEROSKOPIJE JE URAČUNAT
-PREGLED ANESTEZIOLOGA
-KONTROLNI PREGLED GINEKOLOGA NAKON HISTEROSKOPIJE
Histeroskopiju radi dr Vilendecic.
Pregled i intervenciju mozete zakazati pozivom na broje telefona 069-319-68-08

Srdacan pozdrav Analife

Olivera (2021-01-04)

Poštovani, zanima me cena histeroskopske operacije polipa materice (polip u materici). Hvala!

Ana Life (2021-01-04)

Postovana Olivera,

Histeroskopija je ambulantna hirurška procedura koja omogućava vizualizaciju matericne šupljine.
Ova procedura omogućava dijagnozu i lečenje abnormalnosti materice koje mogu biti uzrok neplodnosti ili abnormalnog krvarenja.
Za histeroskopiju je potrebno da :
Pri prijemu u bolnicu pokažete/priložite:
1.Ličnu kartu ili pasoš
2. Cervikalni bris negativan na hlamidiju, mikoplazmu,ureaplazmu ( ne sme biti stariji od 6 meseca)
3. Ultrazvučni nalaz (ne sme biti stariji od 3 meseca),
4. Kolposkopski nalaz sa brisom PA ( ne sme biti stariji od 6 meseci),
5. Sterilan nalaz Cervikalnog brisa ( ne sme biti stariji od 30 dana),
6. Kompletna krvna slika, biohemijski rezultati sa rezultatima vremena krvarenja i vremena koagulacije
(ne sme biti starije od 30 dana),
7. Krvna grupa sa rezus faktorom,
8. Nalaz urina hemijski i bakteriološki ispravan - URIN I URINOKULTURA (ne sme biti stariji od 30 dana),
9. Rentgenski snimak i nalaz pluća
10. Internistički izveštaj ( ne stariji od 30 dana),
11. Anesteziološki izveštaj (PREGLED RADI NAS ANESTEZIOLOG I URACUNAT JE U CENU INTERVENCIJE)
Operacija se obavlja oko 10-og dana menstrualnog ciklusa (histeroskopije).
Najčešći razlog otkazivanja planirane operacije je loš rezultat neke/nekih od ovih analiza
Zbog toga insistiramo da navedene laboratorijske analize uradite i dostavite nam ih PRE dolaska na operaciju.
*CENOVNIK:
-DIJAGNOSTIČKA HISTEROSKOPIJA (cena poslata na e-mail)

-OPERATIVNA HISTEROSKOPIJA SA POLIPEKTOMIJOM (cena poslata na e-mail)


ZA INTERVENCIJU SU POTREBNI:

-RTG PLUĆA SA SPECIJALISTIČKIM IZVEŠTAJEM - (cena poslata na e-mail)

-INTERNISTIČKI IZVEŠTAJ SA EKGom – (cena poslata na e-mail)


PREOPERATIVNU PRIPREMU NISTE U OBAVEZI DA URADITE KOD NAS!
PRI OPERATIVNOJ HISTEROSKOPIJI SE PROMENA (POLIP) ŠALJE NA
HP ANALIZU –(cena poslata na e-mail)

U CENU HISTEROSKOPIJE JE URAČUNAT
-PREGLED ANESTEZIOLOGA
-KONTROLNI PREGLED GINEKOLOGA NAKON HISTEROSKOPIJE
Histeroskopiju radi dr Vilendecic.
Pregled i intervenciju mozete zakazati pozivom na broje telfona 069-319-68-08

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Marina (2020-11-23)

Molim ako mozete da mi objasnite postupak nakon odstranjivanja matericnog polipa, posto o tome nisam nasla bas mnogo informacija. Nakon same intervencije koliko dugo traje krvarenje i da li se, posto se intervencija svakako radi izmedju dva ciklusa, dolazeci ciklus nastavlja normalno, po redovnom kalendaru ili se odlaze? Puno hvala unapred na odgovoru

Ana Life (2020-11-23)

Postovana Marina, 

Pre svega vazno je da znate da  u bolnici ostajete nekoliko sati posle opercije, nakon toga mozete da idete kuci. Krvarenje je najcesce minimalno i tackasto i traje nekoliko dana nakon intervencije.
Vecina pacijentkinja najnormalnije dobija sledecu memstruaciju.
U svakom slucaju najvise informacija dobicete na pregledu kod dr Vilendecica.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Ivana (2020-11-18)

Poštovani, zanima nas cena histeroskopije polipa endometrijuma. Mama je u menopauzi i na redovnoj kontroli je utvrđeno da su se pojavila dva manja polipa (oko 10ak mm) pa je doktorka savetovala da se to odstrani. Hvala unapred.

Ana Life (2020-11-18)

 Postovana Ivana,

1. DIJAGNOSTIČKE HISTEROSKOPIJE (cena poslata na e-mail)

            ZA INTERVENCIJU SU POTREBNI:
-RTG PLUĆA SA SPECIJALISTIČKIM IZVEŠTAJEM (cena poslata na e-mail)
-INTERNISTIČKI IZVEŠTAJ SA EKGom (cena poslata na e-mail)
-KAO I ODREDJENI SPISAK LABORATORIJSKIH NALAZA I BRESEVA KOJE JE POTREBNO VI DA ODRADITE
             PREOPERATIVNU PRIPREMU NISTE U OBAVEZI DA URADITE KOD NAS!
           
 PRI OPERATIVNOJ HISTEROSKOPIJI SE PROMENA  (POLIP) ŠALJE NA
-HP ANALIZU  I TO JE DODATNIH(cena poslata na e-mail)   NA CENU INTERVECNIJE.
 
            U CENU HISTEROSKOPIJE JE URAČUNAT
-PREGLED ANESTEZIOLOGA
-KONTROLNI PREGLED GINEKOLOGA NAKON HISTEROSKOPIJE

Intervenciju i prvi pregled mozete zakazati pozivom na broj telefona 069-319-68-08

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Zorica (2020-11-16)

Postovani, Interesuje me cena operativne Histeroskopije u pitanju je polip i sta je sve potrebno od analiza. Unapred hvala na odgovoru

Ana Life (2020-11-16)

 Postovana Zorice,

Histeroskopija je procedura tokom koje se materična šupljina ispituje instrumentom koji se zove histeroskop.
Histeroskop je specijalni optički instrument promera svega 3-5mm, koji je povezan sa izvorom svetla (za osvetljavanje unutrašnjosti materice), kamerom i monitorom.
Zbog svog malog promera, histeroskop je vrlo lako ubaciti u matericu, što nam omogućava kvalitetno sagledavanje materične duplje i eventualnih promena koje se u njoj nalaze.
 

U oba slucaja i kod eksplorativne kiretaze i kod histeroskopije, procedure se izvode u kratkoj intrevenskoj opštoj anesteziji i traje 10-20 minuta.
 

Koje su koristi od histeroskopije?
- Histeroskopija se koristi za dijagnostiku stanja u materičnoj duplji (dijagnostička histeroskopija), a uočene promene se često mogu histeroskopom i ukloniti (operativna histeroskopija).
 

Histeroskopija ima veliku dijagnostičku vrednost (otkriva uzrok) u slučaju raznih ginekoloških problema:
- Infertilitet (u velikom broju ustanova koje se bave vantelesnom oplodnjom, histeroskopija spada u obavezni deo pripremnog postupka pre započinjanja samog procesa vantelesne oplodnje).
- Krvarenja (obilno ili nepravilno menstrualno krvarenje, krvarenje između ciklusa, krvarenja nakon seksualnog odnosa, krvarenja u menopauzi).
- Nejasni uzroci pobačaja.
- Prisustvo ožiljnog tkiva u materičnoj duplji (intrauterusne sinehije)
- Rani stadijumi raka sluzokože materice
- Ukoliko se drugim pregledima (ultrazvuk, histerosalpingografija) posumnjalo na postojanje polipa materične sluzokože, mioma koji narušavaju materičnu duplju, zadebljanu materičnu sluzokožu ili nepravilnost oblika materice
 

U nemalom broju slučajeva, histeroskopija se takođe može koristiti za tretman (rešavanje) problema. 
Na primer, tokom histeroskopije često je moguće iz šupljine materice odstraniti:
- Miome koji ulaze u materičnu šupljinu (submukozni miomi)
- Polipe sluzokože materice
- Pregrade (uterusne septe)
- Intrauterusni kontraceptivni uložak (spirala)
- Ožiljno tkivo (sinehije) Histeroskopije radi dr Vilendecic

1. DIJAGNOSTIČKE HISTEROSKOPIJE JE(cena poslata na e-mail)

            ZA INTERVENCIJU SU POTREBNI:
-RTG PLUĆA SA SPECIJALISTIČKIM IZVEŠTAJEM (cena poslata na e-mail)
-INTERNISTIČKI IZVEŠTAJ SA EKGom(cena poslata na e-mail)
-KAO I ODREDJENI SPISAK LABORATORIJSKIH NALAZA I BRESEVA KOJE JE POTREBNO VI DA ODRADITE
             PREOPERATIVNU PRIPREMU NISTE U OBAVEZI DA URADITE KOD NAS!
           
 PRI OPERATIVNOJ HISTEROSKOPIJI SE PROMENA  (POLIP) ŠALJE NA
-HP ANALIZU  I TO JE DODATNIH  (cena poslata na e-mail) NA CENU INTERVECNIJE.
 
            U CENU HISTEROSKOPIJE JE URAČUNAT
-PREGLED ANESTEZIOLOGA
-KONTROLNI PREGLED GINEKOLOGA NAKON HISTEROSKOPIJE

Intervenciju i prvi pregled mozete zakazati pozivom na broj telefona 069-319-68-08

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Valentina (2020-10-18)

Poštovanje... Imam polip na materici za koji mi je receno da moram na histeroskopija pa me interesuje kakva je procedura i koja je cena... Hvala

Ana Life (2020-10-18)

Postovana Valentina,

Histeroskopija je procedura tokom koje se materična šupljina ispituje instrumentom koji se zove histeroskop. Histeroskop je specijalni optički instrument promera svega 3-5mm, koji je povezan sa izvorom svetla (za osvetljavanje unutrašnjosti materice), kamerom i monitorom. Zbog svog malog promera, histeroskop je vrlo lako ubaciti u matericu, što nam omogućava kvalitetno sagledavanje materične duplje i eventualnih promena koje se u njoj nalaze.

 

U oba slucaja i kod eksplorativne kiretaze i kod histeroskopije, procedure se izvode u kratkoj intrevenskoj opštoj anesteziji i traje 10-20 minuta.
 

Koje su koristi od histeroskopije?
- Histeroskopija se koristi za dijagnostiku stanja u materičnoj duplji (dijagnostička histeroskopija), a uočene promene se često mogu histeroskopom i ukloniti (operativna histeroskopija).
 

Histeroskopija ima veliku dijagnostičku vrednost (otkriva uzrok) u slučaju raznih ginekoloških problema:
- Infertilitet (u velikom broju ustanova koje se bave vantelesnom oplodnjom, histeroskopija spada u obavezni deo pripremnog postupka pre započinjanja samog procesa vantelesne oplodnje).
- Krvarenja (obilno ili nepravilno menstrualno krvarenje, krvarenje između ciklusa, krvarenja nakon seksualnog odnosa, krvarenja u menopauzi).
- Nejasni uzroci pobačaja.
- Prisustvo ožiljnog tkiva u materičnoj duplji (intrauterusne sinehije)
- Rani stadijumi raka sluzokože materice
- Ukoliko se drugim pregledima (ultrazvuk, histerosalpingografija) posumnjalo na postojanje polipa materične sluzokože, mioma koji narušavaju materičnu duplju, zadebljanu materičnu sluzokožu ili nepravilnost oblika materice
 

U nemalom broju slučajeva, histeroskopija se takođe može koristiti za tretman (rešavanje) problema. Na primer, tokom histeroskopije često je moguće iz šupljine materice odstraniti:
- Miome koji ulaze u materičnu šupljinu (submukozni miomi)
- Polipe sluzokože materice
- Pregrade (uterusne septe)
- Intrauterusni kontraceptivni uložak (spirala)
- Ožiljno tkivo (sinehije) 


Histeroskopije radi dr Vilendecic

1. DIJAGNOSTIČKE HISTEROSKOPIJE JE(cena poslata na e-mail)

            ZA INTERVENCIJU SU POTREBNI:
-RTG PLUĆA SA SPECIJALISTIČKIM IZVEŠTAJEM -(cena poslata na e-mail)
-INTERNISTIČKI IZVEŠTAJ SA EKGom – (cena poslata na e-mail)
-KAO I ODREDJENI SPISAK LABORATORIJSKIH NALAZA I BRESEVA KOJE JE POTREBNO VI DA ODRADITE
             PREOPERATIVNU PRIPREMU NISTE U OBAVEZI DA URADITE KOD NAS!
           
 PRI OPERATIVNOJ HISTEROSKOPIJI SE PROMENA  (POLIP) ŠALJE NA
-HP ANALIZU  I TO JE DODATNIH (cena poslata na e-mail) NA CENU INTERVECNIJE.
 
            U CENU HISTEROSKOPIJE JE URAČUNAT
-PREGLED ANESTEZIOLOGA
-KONTROLNI PREGLED GINEKOLOGA NAKON HISTEROSKOPIJE

Intervenciju i prvi pregled mozete zakazati pozivom na broj telefona 069-319-68-08

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Radmila (2020-10-07)

Dobar dan. Ja sam Radmila iz Leskovca. Imam 2 mioma u materici. Pored toga moj ginekolog kaze da nemam ovulaciju. Napunila sam 41. godinu u avgustu. Pitam se mesecima da li sam previse stara i da li uopste imam neke sanse za ikakav pokusaj da se ostvarim kao roditelj.

Ana Life (2020-10-07)

Postovana Radmila,


Potrebno je da dodjete prvo na konsultaciju kod dr Dosev i dr Tosic, konsultacija se sastoji iz specijalistickog pregleda ginekologa I ultrazvucnog pregleda I cena konsultacije(cena poslata na e-mail). Vazno je da ponesete sve sto imate od nalaza.
Pregled mozete zakazati pozivom na broj telefona 069-319-68-08.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Maja (2020-09-30)

Postovani, interesuje me cena histeroskopije i koliko se dana unapred treba zakazati?

Ana Life (2020-09-30)

Postovana Maja,

1. DIJAGNOSTIČKE HISTEROSKOPIJE (cena poslata na e-mail)

            ZA INTERVENCIJU SU POTREBNI:
-RTG PLUĆA SA SPECIJALISTIČKIM IZVEŠTAJEM (cena poslata na e-mail)
-INTERNISTIČKI IZVEŠTAJ SA EKGom(cena poslata na e-mail)
-KAO I ODREDJENI SPISAK LABORATORIJSKIH NALAZA I BRESEVA KOJE JE POTREBNO VI DA ODRADITE
             PREOPERATIVNU PRIPREMU NISTE U OBAVEZI DA URADITE KOD NAS!
           
 PRI OPERATIVNOJ HISTEROSKOPIJI SE PROMENA  (POLIP) ŠALJE NA
-HP ANALIZU  I TO JE DODATNIH  (cena poslata na e-mail) NA CENU INTERVECNIJE.
 
            U CENU HISTEROSKOPIJE JE URAČUNAT
-PREGLED ANESTEZIOLOGA
-KONTROLNI PREGLED GINEKOLOGA NAKON HISTEROSKOPIJE

Intervenciju i prvi pregled mozete zakazati pozivom na broj telefona 069-319-68-08

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Tina (2020-09-17)

Postovani,imam polip na materici koja je cena da ga odstranim?Hvala

Ana Life (2020-09-17)

Postovana Tina,

Histeroskopija je procedura tokom koje se materična šupljina ispituje instrumentom koji se zove histeroskop. Histeroskop je specijalni optički instrument promera svega 3-5mm, koji je povezan sa izvorom svetla (za osvetljavanje unutrašnjosti materice), kamerom i monitorom. Zbog svog malog promera, histeroskop je vrlo lako ubaciti u matericu, što nam omogućava kvalitetno sagledavanje materične duplje i eventualnih promena koje se u njoj nalaze.

U oba slucaja i kod eksplorativne kiretaze i kod histeroskopije, procedure se izvode u kratkoj intrevenskoj opštoj anesteziji i traje 10-20 minuta.

Koje su koristi od histeroskopije?
- Histeroskopija se koristi za dijagnostiku stanja u materičnoj duplji (dijagnostička histeroskopija), a uočene promene se često mogu histeroskopom i ukloniti (operativna histeroskopija).

Histeroskopija ima veliku dijagnostičku vrednost (otkriva uzrok) u slučaju raznih ginekoloških problema:
- Infertilitet (u velikom broju ustanova koje se bave vantelesnom oplodnjom, histeroskopija spada u obavezni deo pripremnog postupka pre započinjanja samog procesa vantelesne oplodnje).
- Krvarenja (obilno ili nepravilno menstrualno krvarenje, krvarenje između ciklusa, krvarenja nakon seksualnog odnosa, krvarenja u menopauzi).
- Nejasni uzroci pobačaja.
- Prisustvo ožiljnog tkiva u materičnoj duplji (intrauterusne sinehije)
- Rani stadijumi raka sluzokože materice
- Ukoliko se drugim pregledima (ultrazvuk, histerosalpingografija) posumnjalo na postojanje polipa materične sluzokože, mioma koji narušavaju materičnu duplju, zadebljanu materičnu sluzokožu ili nepravilnost oblika materice

U nemalom broju slučajeva, histeroskopija se takođe može koristiti za tretman (rešavanje) problema. Na primer, tokom histeroskopije često je moguće iz šupljine materice odstraniti:
- Miome koji ulaze u materičnu šupljinu (submukozni miomi)
- Polipe sluzokože materice
- Pregrade (uterusne septe)
- Intrauterusni kontraceptivni uložak (spirala)
- Ožiljno tkivo (sinehije) Histeroskopije radi dr Vilendecic

1. DIJAGNOSTIČKE HISTEROSKOPIJE (cena poslata na e-mail) 
ZA INTERVENCIJU SU POTREBNI:
-RTG PLUĆA SA SPECIJALISTIČKIM IZVEŠTAJEM (cena poslata na e-mail)
-INTERNISTIČKI IZVEŠTAJ SA EKGom (cena poslata na e-mail)
-KAO I ODREDJENI SPISAK LABORATORIJSKIH NALAZA I BRESEVA KOJE JE POTREBNO VI DA ODRADITE
PREOPERATIVNU PRIPREMU NISTE U OBAVEZI DA URADITE KOD NAS!

PRI OPERATIVNOJ HISTEROSKOPIJI SE PROMENA (POLIP) ŠALJE NA
-HP ANALIZU I TO JE DODATNIH (cena poslata na e-mail) NA CENU INTERVECNIJE.

U CENU HISTEROSKOPIJE JE URAČUNAT
-PREGLED ANESTEZIOLOGA
-KONTROLNI PREGLED GINEKOLOGA NAKON HISTEROSKOPIJE

Intervenciju i prvi pregled mozete zakazati pozivom na broj telefona 069-319-68-08

pozdrav Vasa Analife
 

Tijana (2020-09-08)

Dobar dan.Zanima me koja je cena histeroskopije operativne treba pregrada da se skrati?I jel se ostaje u bolnici ili ne?Hvala!

Ana Life (2020-09-08)

Postovana Tijana,

Ne radimo te vrste operacije (uklanjanje pregrade). Mi radimo samo dijagnostičku histeroskopiju i uklanjanje polipa u okvire iste.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Andjela (2020-07-19)

Zanima me da li radite histeriskopiju (uklanjanje polipa na materici) i koja je cena? Hvala

Ana Life (2020-07-19)

Postovana Andjela,

Histeroskopija je procedura tokom koje se materična šupljina ispituje instrumentom koji se zove histeroskop. Histeroskop je specijalni optički instrument promera svega 3-5mm, koji je povezan sa izvorom svetla (za osvetljavanje unutrašnjosti materice), kamerom i monitorom. Zbog svog malog promera, histeroskop je vrlo lako ubaciti u matericu, što nam omogućava kvalitetno sagledavanje materične duplje i eventualnih promena koje se u njoj nalaze.
 

U oba slucaja i kod eksplorativne kiretaze i kod histeroskopije, procedure se izvode u kratkoj intrevenskoj opštoj anesteziji i traje 10-20 minuta.
 

Koje su koristi od histeroskopije?
- Histeroskopija se koristi za dijagnostiku stanja u materičnoj duplji (dijagnostička histeroskopija), a uočene promene se često mogu histeroskopom i ukloniti (operativna histeroskopija).
 

Histeroskopija ima veliku dijagnostičku vrednost (otkriva uzrok) u slučaju raznih ginekoloških problema:
- Infertilitet (u velikom broju ustanova koje se bave vantelesnom oplodnjom, histeroskopija spada u obavezni deo pripremnog postupka pre započinjanja samog procesa vantelesne oplodnje).
- Krvarenja (obilno ili nepravilno menstrualno krvarenje, krvarenje između ciklusa, krvarenja nakon seksualnog odnosa, krvarenja u menopauzi).
- Nejasni uzroci pobačaja.
- Prisustvo ožiljnog tkiva u materičnoj duplji (intrauterusne sinehije)
- Rani stadijumi raka sluzokože materice
- Ukoliko se drugim pregledima (ultrazvuk, histerosalpingografija) posumnjalo na postojanje polipa materične sluzokože, mioma koji narušavaju materičnu duplju, zadebljanu materičnu sluzokožu ili nepravilnost oblika materice
 

U nemalom broju slučajeva, histeroskopija se takođe može koristiti za tretman (rešavanje) problema. Na primer, tokom histeroskopije često je moguće iz šupljine materice odstraniti:
- Miome koji ulaze u materičnu šupljinu (submukozni miomi)
- Polipe sluzokože materice
- Pregrade (uterusne septe)
- Intrauterusni kontraceptivni uložak (spirala)
- Ožiljno tkivo (sinehije) Histeroskopije radi dr Vilendecic

1. DIJAGNOSTIČKE HISTEROSKOPIJE (cena poslata na e-mail)

            ZA INTERVENCIJU SU POTREBNI:
-RTG PLUĆA SA SPECIJALISTIČKIM IZVEŠTAJEM - (cena poslata na e-mail)
-INTERNISTIČKI IZVEŠTAJ SA EKGom – (cena poslata na e-mail)
-KAO I ODREDJENI SPISAK LABORATORIJSKIH NALAZA I BRESEVA KOJE JE POTREBNO VI DA ODRADITE
             PREOPERATIVNU PRIPREMU NISTE U OBAVEZI DA URADITE KOD NAS!
           
 PRI OPERATIVNOJ HISTEROSKOPIJI SE PROMENA  (POLIP) ŠALJE NA
-HP ANALIZU  I TO JE DODATNIH  (cena poslata na e-mail) NA CENU INTERVECNIJE.
 
            U CENU HISTEROSKOPIJE JE URAČUNAT
-PREGLED ANESTEZIOLOGA
-KONTROLNI PREGLED GINEKOLOGA NAKON HISTEROSKOPIJE

Intervenciju i prvi pregled mozete zakazati pozivom na broj telefona 069-319-68-08

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Vesna (2020-04-18)

Poštovani, Interesuje me cena histeroskopsku operacije endometrijalnog polipa i da li sada radite ove intervencije? Hvala unapred

Ana Life (2020-04-18)

Postovana Vesna,

Histeroskopija je procedura tokom koje se materična šupljina ispituje instrumentom koji se zove histeroskop. Histeroskop je specijalni optički instrument promera svega 3-5mm, koji je povezan sa izvorom svetla (za osvetljavanje unutrašnjosti materice), kamerom i monitorom. Zbog svog malog promera, histeroskop je vrlo lako ubaciti u matericu, što nam omogućava kvalitetno sagledavanje materične duplje i eventualnih promena koje se u njoj nalaze.
 

U oba slucaja i kod eksplorativne kiretaze i kod histeroskopije, procedure se izvode u kratkoj intrevenskoj opštoj anesteziji i traje 10-20 minuta.
 

Koje su koristi od histeroskopije?
- Histeroskopija se koristi za dijagnostiku stanja u materičnoj duplji (dijagnostička histeroskopija), a uočene promene se često mogu histeroskopom i ukloniti (operativna histeroskopija).
 

Histeroskopija ima veliku dijagnostičku vrednost (otkriva uzrok) u slučaju raznih ginekoloških problema:
- Infertilitet (u velikom broju ustanova koje se bave vantelesnom oplodnjom, histeroskopija spada u obavezni deo pripremnog postupka pre započinjanja samog procesa vantelesne oplodnje).
- Krvarenja (obilno ili nepravilno menstrualno krvarenje, krvarenje između ciklusa, krvarenja nakon seksualnog odnosa, krvarenja u menopauzi).
- Nejasni uzroci pobačaja.
- Prisustvo ožiljnog tkiva u materičnoj duplji (intrauterusne sinehije)
- Rani stadijumi raka sluzokože materice
- Ukoliko se drugim pregledima (ultrazvuk, histerosalpingografija) posumnjalo na postojanje polipa materične sluzokože, mioma koji narušavaju materičnu duplju, zadebljanu materičnu sluzokožu ili nepravilnost oblika materice
 

U nemalom broju slučajeva, histeroskopija se takođe može koristiti za tretman (rešavanje) problema. Na primer, tokom histeroskopije često je moguće iz šupljine materice odstraniti:
- Miome koji ulaze u materičnu šupljinu (submukozni miomi)
- Polipe sluzokože materice
- Pregrade (uterusne septe)
- Intrauterusni kontraceptivni uložak (spirala)
- Ožiljno tkivo (sinehije) Histeroskopije radi dr Vilendecic

1. DIJAGNOSTIČKE HISTEROSKOPIJE JE (cena poslata na e-mail)

            ZA INTERVENCIJU SU POTREBNI:
-RTG PLUĆA SA SPECIJALISTIČKIM IZVEŠTAJEM - (cena poslata na e-mail)
-INTERNISTIČKI IZVEŠTAJ SA EKGom – (cena poslata na e-mail)
-KAO I ODREDJENI SPISAK LABORATORIJSKIH NALAZA I BRESEVA KOJE JE POTREBNO VI DA ODRADITE
             PREOPERATIVNU PRIPREMU NISTE U OBAVEZI DA URADITE KOD NAS!
           
 PRI OPERATIVNOJ HISTEROSKOPIJI SE PROMENA  (POLIP) ŠALJE NA
-HP ANALIZU  I TO JE DODATNIH  (cena poslata na e-mail) NA CENU INTERVECNIJE.
 
            U CENU HISTEROSKOPIJE JE URAČUNAT
-PREGLED ANESTEZIOLOGA
-KONTROLNI PREGLED GINEKOLOGA NAKON HISTEROSKOPIJE

Intervenciju i prvi pregled mozete zakazati pozivom na broj telefona 069-319-68-08

Srdacan pozdrav Vasa Analife

Danijela (2019-11-01)

Poštovani,imam dva miomatozna čvora,jedan je promera 54×51 mm a drugi je promera 39mm.Imam 40 godina nemam nikakvih krvarenja izmedju ciklusa,nemam tegoba,dobijam redovno cikluse(skoro pa u sat).Predložena mi je operacija tj histerektomija,pa me interesuje da mi odgovorite da li postoji mogućnost vadjenja miomatoznih čvorova histeroskopom a da se ne vade ostali organi.Zadni pregled Papa testa i kolposkopije je dobar a danas nakon 6 meseci radim ponovo.Hvala unapred na odgovoru.

Ana Life (2019-11-01)

Poštovana Danijela,
Tu procenu donosi konzilijum lekara u vecim zdravstvenim ustanovama Gak Visegradska ili Narodni Front.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Suzana (2019-10-16)

Treba da skinem polim na materici recite mi cenu I da li treba nesto od papira da se donese

Ana Life (2019-10-16)

Postovana Suzana,

  Histeroskopija je procedura tokom koje se materična šupljina ispituje instrumentom koji se zove histeroskop. Histeroskop je specijalni optički instrument promera svega 3-5mm, koji je povezan sa izvorom svetla (za osvetljavanje unutrašnjosti materice), kamerom i monitorom. Zbog svog malog promera, histeroskop je vrlo lako ubaciti u matericu, što nam omogućava kvalitetno sagledavanje materične duplje i eventualnih promena koje se u njoj nalaze.

 

U oba slucaja i kod eksplorativne kiretaze i kod histeroskopije, procedure se izvode u kratkoj intrevenskoj opštoj anesteziji i traje 10-20 minuta.
 

Koje su koristi od histeroskopije?
- Histeroskopija se koristi za dijagnostiku stanja u materičnoj duplji (dijagnostička histeroskopija), a uočene promene se često mogu histeroskopom i ukloniti (operativna histeroskopija).
 

Histeroskopija ima veliku dijagnostičku vrednost (otkriva uzrok) u slučaju raznih ginekoloških problema:
- Infertilitet (u velikom broju ustanova koje se bave vantelesnom oplodnjom, histeroskopija spada u obavezni deo pripremnog postupka pre započinjanja samog procesa vantelesne oplodnje).
- Krvarenja (obilno ili nepravilno menstrualno krvarenje, krvarenje između ciklusa, krvarenja nakon seksualnog odnosa, krvarenja u menopauzi).
- Nejasni uzroci pobačaja.
- Prisustvo ožiljnog tkiva u materičnoj duplji (intrauterusne sinehije)
- Rani stadijumi raka sluzokože materice
- Ukoliko se drugim pregledima (ultrazvuk, histerosalpingografija) posumnjalo na postojanje polipa materične sluzokože, mioma koji narušavaju materičnu duplju, zadebljanu materičnu sluzokožu ili nepravilnost oblika materice
 

U nemalom broju slučajeva, histeroskopija se takođe može koristiti za tretman (rešavanje) problema. Na primer, tokom histeroskopije često je moguće iz šupljine materice odstraniti:
- Miome koji ulaze u materičnu šupljinu (submukozni miomi)
- Polipe sluzokože materice
- Pregrade (uterusne septe)
- Intrauterusni kontraceptivni uložak (spirala)
- Ožiljno tkivo (sinehije) Histeroskopije radi dr Vilendecic

1. DIJAGNOSTIČKE HISTEROSKOPIJE  (cena poslata na e-mail)
2. OPERATIVNE HISTEROSKOPIJE SA POLIPEKTOMIJOM  (cena poslata na e-mail)
            ZA INTERVENCIJU SU POTREBNI:
-RTG PLUĆA SA SPECIJALISTIČKIM IZVEŠTAJEM  (cena poslata na e-mail)
-INTERNISTIČKI IZVEŠTAJ SA EKGom  (cena poslata na e-mail)
-KAO I ODREDJENI SPISAK LABORATORIJSKIH NALAZA I BRESEVA KOJE JE POTREBNO VI DA ODRADITE
             PREOPERATIVNU PRIPREMU NISTE U OBAVEZI DA URADITE KOD NAS!
           
 PRI OPERATIVNOJ HISTEROSKOPIJI SE PROMENA  (POLIP) ŠALJE NA
-HP ANALIZU  I TO JE DODATNIH  (cena poslata na e-mail)  NA CENU INTERVECNIJE.
 
            U CENU HISTEROSKOPIJE JE URAČUNAT
-PREGLED ANESTEZIOLOGA
-KONTROLNI PREGLED GINEKOLOGA NAKON HISTEROSKOPIJE

Intervenciju i prvi pregled mozete zakazati pozivom na broj telefona 069-319-68-08
Srdacan pozdrav Vasa Analife

Mica (2019-10-05)

Možete li mi reči koja je cena dijagnostičke histeroskopije? Hvala unapred!

Ana Life (2019-10-05)

Postovana Milice,
Histeroskopija je procedura tokom koje se materična šupljina ispituje instrumentom koji se zove histeroskop. Histeroskop je specijalni optički instrument promera svega 3-5mm, koji je povezan sa izvorom svetla (za osvetljavanje unutrašnjosti materice), kamerom i monitorom. Zbog svog malog promera, histeroskop je vrlo lako ubaciti u matericu, što nam omogućava kvalitetno sagledavanje materične duplje i eventualnih promena koje se u njoj nalaze.
 
U oba slucaja i kod eksplorativne kiretaze i kod histeroskopije, procedure se izvode u kratkoj intrevenskoj opštoj anesteziji i traje 10-20 minuta.
 

Koje su koristi od histeroskopije?
- Histeroskopija se koristi za dijagnostiku stanja u materičnoj duplji (dijagnostička histeroskopija), a uočene promene se često mogu histeroskopom i ukloniti (operativna histeroskopija).
 

Histeroskopija ima veliku dijagnostičku vrednost (otkriva uzrok) u slučaju raznih ginekoloških problema:
- Infertilitet (u velikom broju ustanova koje se bave vantelesnom oplodnjom, histeroskopija spada u obavezni deo pripremnog postupka pre započinjanja samog procesa vantelesne oplodnje).
- Krvarenja (obilno ili nepravilno menstrualno krvarenje, krvarenje između ciklusa, krvarenja nakon seksualnog odnosa, krvarenja u menopauzi).
- Nejasni uzroci pobačaja.
- Prisustvo ožiljnog tkiva u materičnoj duplji (intrauterusne sinehije)
- Rani stadijumi raka sluzokože materice
- Ukoliko se drugim pregledima (ultrazvuk, histerosalpingografija) posumnjalo na postojanje polipa materične sluzokože, mioma koji narušavaju materičnu duplju, zadebljanu materičnu sluzokožu ili nepravilnost oblika materice
 

U nemalom broju slučajeva, histeroskopija se takođe može koristiti za tretman (rešavanje) problema. Na primer, tokom histeroskopije često je moguće iz šupljine materice odstraniti:
- Miome koji ulaze u materičnu šupljinu (submukozni miomi)
- Polipe sluzokože materice
- Pregrade (uterusne septe)
- Intrauterusni kontraceptivni uložak (spirala)
- Ožiljno tkivo (sinehije) Histeroskopije radi dr Vilendecic

1. DIJAGNOSTIČKE HISTEROSKOPIJE JE (cena poslata na e-mail)

            ZA INTERVENCIJU SU POTREBNI:
-RTG PLUĆA SA SPECIJALISTIČKIM IZVEŠTAJEM - (cena poslata na e-mail)
-INTERNISTIČKI IZVEŠTAJ SA EKGom – (cena poslata na e-mail)
-KAO I ODREDJENI SPISAK LABORATORIJSKIH NALAZA I BRESEVA KOJE JE POTREBNO VI DA ODRADITE
             PREOPERATIVNU PRIPREMU NISTE U OBAVEZI DA URADITE KOD NAS!
           
 PRI OPERATIVNOJ HISTEROSKOPIJI SE PROMENA  (POLIP) ŠALJE NA
-HP ANALIZU  I TO JE DODATNIH (cena poslata na e-mail) NA CENU INTERVECNIJE.
 
            U CENU HISTEROSKOPIJE JE URAČUNAT
-PREGLED ANESTEZIOLOGA
-KONTROLNI PREGLED GINEKOLOGA NAKON HISTEROSKOPIJE

Intervenciju i prvi pregled mozete zakazati pozivom na broj telefona 069-319-68-08

Srdačan pozdrav Vaša Analife
 

Danijela (2019-07-26)

Postovani, potrebno je da uradim dijagnosticku histeroskopiju - priprema za vantelesnu oplodnju. Zanima me cena i priprema? Prijateljski pozdrav

Ana Life (2019-07-26)

Poštovana Danijela, 
Histeroskopija je ambulantna hirurška procedura koja omogućava vizualizaciju materične šupljine. Ova procedura omogućava dijagnozu i lečenje abnormalnosti materice koje mogu biti uzrok neplodnosti ili abnormalnog krvarenja. 

Za histeroskopiju je potrebno da :

Pri prijemu u bolnic pokažete/priložite:

1.Ličnu kartu ili pasoš 

2. Cervikalni bris negativan na hlamidiju, mikoplazmu,ureaplazmu ( ne sme biti stariji od 6 meseca)

 3. Ultrazvučni nalaz  (ne sme biti stariji od 3 meseca),

 4. Kolposkopski nalaz sa brisom PA ( ne sme biti stariji od 6 meseci),

 5. Sterilan nalaz Cervikalnog brisa ( ne sme biti stariji od 30 dana),

 6.  Kompletna krvna slika, biohemijski rezultati sa rezultatima vremena krvarenja i vremena  koagulacije (ne sme biti  starije od 30 dana),

  7.  Krvna grupa sa rezus faktorom,

  8. Nalaz urina hemijski i bakteriološki ispravan - URIN I URINOKULTURA (ne sme biti stariji od 30 dana)

   9. Rentgenski snimak i nalaz pluća

  10. Internistički izveštaj ( ne stariji od  30 dana),

  11. Anesteziološki izveštaj (PREGLED RADI NAS ANESTEZIOLOG I URACUNAT JE U CENU INTERVENCIJE)

Operacija se obavlja oko 10-og dana menstrualnog ciklusa (histeroskopije).

Najčešći razlog otkazivanja planirane operacije je loš rezultat neke/nekih od ovih analiza

Zbog toga insistiramo da navedene laboratorijske analize uradite i dostavite nam ih PRE dolaska na operaciju.

 *CENOVNIK:

-DIJAGNOSTIČKA HISTEROSKOPIJA JE (cena poslata na e-mail)

-OPERATIVNA HISTEROSKOPIJA SA POLIPEKTOMIJOM JE (cena poslata na e-mail)

  Ukoliko sledeće preglede radite kod nas u našoj bolnici cene su:

-RTG PLUĆA SA SPECIJALISTIČKIM IZVEŠTAJEM (cena poslata na e-mail)

-INTERNISTIČKI IZVEŠTAJ SA EKGom (cena poslata na e-mail)

PREOPERATIVNU PRIPREMU NISTE U OBAVEZI DA URADITE KOD NAS!

PRI OPERATIVNOJ HISTEROSKOPIJI SE PROMENA  (POLIP) ŠALJE NA

-HP ANALIZU (cena poslata na e-mail)

U CENU HISTEROSKOPIJE JE URAČUNAT

-PREGLED ANESTEZIOLOGA

-KONTROLNI PREGLED GINEKOLOGA NAKON HISTEROSKOPIJE

Histeroskopiju radi dr Vilendecic. 


Pregled i intervenciju mozete zakazati pozivom na broje telfona 069-319-68-08

Srdačan pozdrav Vaša Analife
 

Danijela (2019-05-06)

Postovani, na ultrazvucnom pregledu mi je utvrdjeno da u matericnoj supljini ima formacija dimenzija 10,7 x 7,4mm,ginekolog mi je rekao da moze odgovarati endometrijalnom polipu i zakazao sledeci pregled za 6 meseci.. Interesuje me u kom slucaju je potrebno da se uradi histeroskopija i koja je cena intervencije. Takodje ne znam da li je potrebno da cekam tih 6 meseci za sledeci ultrazvuk ili da dodjem na privatnu kliniku i zavrsim to i koliko je taj problem povezan sa sterilitetom s obzirom da nisam radjala i da u buducnosti treba da se ostvarim u tom pogledu. Pozdrav

Ana Life (2019-05-06)

Poštovana Danijela, 
formacija koja odgovara endometrijalnom polipu uvek je za preporuku da se izvadi i posalje na PH verifikaciju. 
Pošto niste radjali, preporučuje se histeroskopija jer je nezna metod, mnogo neznija od kiretaze. Kod nas histeroskopiju radi dr Zoran Vilendečić, ginekolog iz Visegradske klinike i Analife bolnice. (cena poslata na e-mail) medjutim postoji stroga procesura pre same intervencije. Potrebno je da se nedvosmisleno utvrdi da postoji promena, da se uradi priprema pred intervenciju. Zbog toga sto se prolazeci kroz vaginu, ulazi u matericu, potrebno je d brisevi budu sterilno, zbog analgosedacije potrebno je da laboratorija i internisticki pregled sa RTG budu u redu. Drugim recima moramo se uveriti da ste zdravi. 

S postovanjem Analife
 

Slavica (2019-03-10)

Intetesuje me cena interventne histeroskopije

Ana Life (2019-03-10)

Poštovana Slavice, 
  Histeroskopija je procedura tokom koje se materična šupljina ispituje instrumentom koji se zove histeroskop. Histeroskop je specijalni optički instrument promera svega 3-5mm, koji je povezan sa izvorom svetla (za osvetljavanje unutrašnjosti materice), kamerom i monitorom. Zbog svog malog promera, histeroskop je vrlo lako ubaciti u matericu, što nam omogućava kvalitetno sagledavanje materične duplje i eventualnih promena koje se u njoj nalaze.
U oba slučaja i kod eksplorativne kiretaze i kod histeroskopije, procedure se izvode u kratkoj intrevenskoj opštoj anesteziji i traje 10-20 minuta.
 Koje su koristi od histeroskopije?
- Histeroskopija se koristi za dijagnostiku stanja u materičnoj duplji (dijagnostička histeroskopija), a uočene promene se često mogu histeroskopom i ukloniti (operativna histeroskopija).
 Histeroskopija ima veliku dijagnostičku vrednost (otkriva uzrok) u slučaju raznih ginekoloških problema:
- Infertilitet (u velikom broju ustanova koje se bave vantelesnom oplodnjom, histeroskopija spada u obavezni deo pripremnog postupka pre započinjanja samog procesa vantelesne oplodnje).
- Krvarenja (obilno ili nepravilno menstrualno krvarenje, krvarenje između ciklusa, krvarenja nakon seksualnog odnosa, krvarenja u menopauzi).
- Nejasni uzroci pobačaja.
- Prisustvo ožiljnog tkiva u materičnoj duplji (intrauterusne sinehije)
- Rani stadijumi raka sluzokože materice
- Ukoliko se drugim pregledima (ultrazvuk, histerosalpingografija) posumnjalo na postojanje polipa materične sluzokože, mioma koji narušavaju materičnu duplju, zadebljanu materičnu sluzokožu ili nepravilnost oblika materice
 

U nemalom broju slučajeva, histeroskopija se takođe može koristiti za tretman (rešavanje) problema. Na primer, tokom histeroskopije često je moguće iz šupljine materice odstraniti:
- Miome koji ulaze u materičnu šupljinu (submukozni miomi)
- Polipe sluzokože materice
- Pregrade (uterusne septe)
- Intrauterusni kontraceptivni uložak (spirala)
- Ožiljno tkivo (sinehije) Histeroskopije radi dr Vilendecic

1. DIJAGNOSTIČKE HISTEROSKOPIJE  (cena poslata na mail)
2. OPERATIVNE HISTEROSKOPIJE SA POLIPEKTOMIJOM (cena poslata na mail)
            ZA INTERVENCIJU SU POTREBNI:
-RTG PLUĆA SA SPECIJALISTIČKIM IZVEŠTAJEM - (cena poslata na mail).
-INTERNISTIČKI IZVEŠTAJ SA EKGom – (cena poslata na mail)
-KAO I ODREDJENI SPISAK LABORATORIJSKIH NALAZA I BRESEVA KOJE JE POTREBNO VI DA ODRADITE
             PREOPERATIVNU PRIPREMU NISTE U OBAVEZI DA URADITE KOD NAS!
           
 PRI OPERATIVNOJ HISTEROSKOPIJI SE PROMENA  (POLIP) ŠALJE NA
-HP ANALIZU  I TO JE DODATNIH  (cena poslata na mail)  NA CENU INTERVECNIJE.
 
            U CENU HISTEROSKOPIJE JE URAČUNAT
-PREGLED ANESTEZIOLOGA
-KONTROLNI PREGLED GINEKOLOGA NAKON HISTEROSKOPIJE

Intervenciju mozete zakazati pozivom na broj telefona 069-319-68-08

Srdačan pozdrav Vaša Analife
 

Maja (2019-02-06)

Postovani,imam polip na materici koja je cena da ga odstranim?hvala

Ana Life (2019-02-06)

Poštovana Majo,
polip u šupljini materce imaju manu što moze postojati sklonost ka polipima, znači jednom uklonjen može da se vremenom vrati. To se česce dešava kada se uklanja eksplorativnom kireazom a mnogo redje sa histeroskopijom .


Polip se može odstraniti na dva načina. Histeroskopijom ili eksplorativnom kiretazom.I jedan i drugi metod imaju svoje prednosti i nedostatke.

Eksplorativna kiretaza je slepa metoda, ginekolog po osecaju kireom skida polip. Velika mana te metode je sto moze da ostane parce, pa da bude potrebno vrlo brzo nova intervencija. Prednost je što je jeftinija (cena poslata na e-mail),a može i na uput besplatno. Ako je u pitanju sterilitet savetujemo histroskopiju. 

Histeroskopija je precizna metoda, ulazite u šupljinu materice kamerom i specijalnim instrumentom skidate polip. Mane je što košta skoro duplo. Ukoliko je u pitanju problem sa sterilitetom uvek preporucujemo histeroskopiju zbog neznog tretmana endometrijuma.  Histeroskopija je procedura tokom koje se materična šupljina ispituje instrumentom koji se zove histeroskop. Histeroskop je specijalni optički instrument promera svega 3-5mm, koji je povezan sa izvorom svetla (za osvetljavanje unutrašnjosti materice), kamerom i monitorom. Zbog svog malog promera, histeroskop je vrlo lako ubaciti u matericu, što nam omogućava kvalitetno sagledavanje materične duplje i eventualnih promena koje se u njoj nalaze.

 

U oba slučaja i kod eksplorativne kiretaze i kod histeroskopije, procedure se izvode u kratkoj intrevenskoj opštoj anesteziji i traje 10-20 minuta.

 

Koje su koristi od histeroskopije?

- Histeroskopija se koristi za dijagnostiku stanja u materičnoj duplji (dijagnostička histeroskopija), a uočene promene se često mogu histeroskopom i ukloniti (operativna histeroskopija).

 

Histeroskopija ima veliku dijagnostičku vrednost (otkriva uzrok) u slučaju raznih ginekoloških problema:

- Infertilitet (u velikom broju ustanova koje se bave vantelesnom oplodnjom, histeroskopija spada u obavezni deo pripremnog postupka pre započinjanja samog procesa vantelesne oplodnje).

- Krvarenja (obilno ili nepravilno menstrualno krvarenje, krvarenje između ciklusa, krvarenja nakon seksualnog odnosa, krvarenja u menopauzi).

- Nejasni uzroci pobačaja.

- Prisustvo ožiljnog tkiva u materičnoj duplji (intrauterusne sinehije)

- Rani stadijumi raka sluzokože materice

- Ukoliko se drugim pregledima (ultrazvuk, histerosalpingografija) posumnjalo na postojanje polipa materične sluzokože, mioma koji narušavaju materičnu duplju, zadebljanu materičnu sluzokožu ili nepravilnost oblika materice

 

U nemalom broju slučajeva, histeroskopija se takođe može koristiti za tretman (rešavanje) problema. Na primer, tokom histeroskopije često je moguće iz šupljine materice odstraniti:

- Miome koji ulaze u materičnu šupljinu (submukozni miomi)

- Polipe sluzokože materice

- Pregrade (uterusne septe)

- Intrauterusni kontraceptivni uložak (spirala)

- Ožiljno tkivo (sinehije) Histeroskopije radi dr Vilendecic

 

 

1. DIJAGNOSTIČKE HISTEROSKOPIJE (cena poslata na e-mail)

 

2. OPERATIVNE HISTEROSKOPIJE SA POLIPEKTOMIJOM (cena poslata na e-mail)

 

 ZA INTERVENCIJU SU POTREBNI:

-RTG PLUĆA SA SPECIJALISTIČKIM IZVEŠTAJEM (cena poslata na e-mail)

 

-INTERNISTIČKI IZVEŠTAJ SA EKGom (cena poslata na e-mail)

-KAO I ODREDJENI SPISAK LABORATORIJSKIH NALAZA I BRESEVA KOJE JE POTREBNO VI DA ODRADITE

             PREOPERATIVNU PRIPREMU NISTE U OBAVEZI DA URADITE KOD NAS!

           

 PRI OPERATIVNOJ HISTEROSKOPIJI SE PROMENA  (POLIP) ŠALJE NA

-HP ANALIZU  I TO JE DODATNIH  (cena poslata na e-mail) NA CENU INTERVECNIJE.

 

            U CENU HISTEROSKOPIJE JE URAČUNAT

-PREGLED ANESTEZIOLOGA

-KONTROLNI PREGLED GINEKOLOGA NAKON HISTEROSKOPIJE

 

Intervenciju možete zakazati pozivom na broj telefona 069-319-68-08

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Ferida (2018-11-23)

Postovani, imam polip u materici 6mm, htela sam da vas pitam za cenu histeriskopije i dodatnih analiza? Hvala

Ana Life (2018-11-23)

Poštovana Ferida,

Histeroskopija je ambulantna hirurška procedura koja omogućava vizualizaciju materične šupljine. Ova procedura omogućava dijagnozu i lečenje abnormalnosti materice koje mogu biti uzrok neplodnosti ili abnormalnog krvarenja.

Kod Nas histeroskopijju radi dr Vilendecic.

Cena 

1. DIJAGNOSTIČKE HISTEROSKOPIJE (cena poslata na e-mail)

2. OPERATIVNE HISTEROSKOPIJE SA POLIPEKTOMIJOM (cena poslata na e-mail)

            ZA INTERVENCIJU SU POTREBNI:

-RTG PLUĆA SA SPECIJALISTIČKIM IZVEŠTAJEM (cena poslata na e-mail)

.

-INTERNISTIČKI IZVEŠTAJ SA EKGom (cena poslata na e-mail)

.

-KAO I ODREDJENI SPISAK LABORATORIJSKIH NALAZA I BRESEVA KOJE JE POTREBNO VI DA ODRADITE

             PREOPERATIVNU PRIPREMU NISTE U OBAVEZI DA URADITE KOD NAS!

           

 PRI OPERATIVNOJ HISTEROSKOPIJI SE PROMENA  (POLIP) ŠALJE NA

-HP ANALIZU  I TO JE DODATNIH  (cena poslata na e-mail) NA CENU INTERVECNIJE.

 

            U CENU HISTEROSKOPIJE JE URAČUNAT

-PREGLED ANESTEZIOLOGA

-KONTROLNI PREGLED GINEKOLOGA NAKON HISTEROSKOPIJE

 

Intervenciju možete zakazati pozivom na broj telefona 069-319-68-08

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Zorica (2018-11-20)

Da li je moguće da sam posle histeroskopija dobila cistu na jajnika, dosad je nisam imala proslo je tri nedelje

Ana Life (2018-11-20)

Poštovana, 

histeroskopija je intervencija gde se kamerom ulazi u šupljinu materice, pregleda se šupljina i ako nešto postoji u kavumu vadi se (polip, miom...) Histroskopom ne može da se dođe do jajnika. Ciste su načelno najčešće posledica ovulacija, ali mogu biti i drugog uzroka. Naš savet je da popričate sa Vašim ginekologom o svim vašim nalazima.

S poštovanjem

Analife

Tijana (2018-11-16)

Postovani, molim Vas za cenu hiszeroskopije (dijagnosticke, operativne i sa PH nalazom). Hvala

Ana Life (2018-11-16)

Poštovana Tijana,

 

Histeroskopija je ambulantna hirurška procedura koja omogućava vizualizaciju uterusne šupljine. Ova procedura omogućava dijagnozu i lečenje abnormalnosti materice koje mogu biti uzrok neplodnosti ili abnormalnog krvarenja.

Kod Nas histeroskopijju radi dr Vilendecic.

 

1. DIJAGNOSTIČKE HISTEROSKOPIJE (cena poslata na e-mail)

2. OPERATIVNE HISTEROSKOPIJE SA POLIPEKTOMIJOM JE (cena poslata na e-mail)

  ZA INTERVENCIJU SU POTREBNI:

-RTG PLUĆA SA SPECIJALISTIČKIM IZVEŠTAJEM (cena poslata na e-mail)

 

-INTERNISTIČKI IZVEŠTAJ SA EKGom – (cena poslata na e-mail)

 

-KAO I ODREDJENI SPISAK LABORATORIJSKIH NALAZA I BRISEVA KOJE JE POTREBNO VI DA ODRADITE

             PREOPERATIVNU PRIPREMU NISTE U OBAVEZI DA URADITE KOD NAS!

           

 PRI OPERATIVNOJ HISTEROSKOPIJI SE PROMENA  (POLIP) ŠALJE NA

-HP ANALIZU  I TO JE DODATNIH  (  cena poslata na e-mail)  NA CENU INTERVECNIJE.

 

            U CENU HISTEROSKOPIJE JE URAČUNAT

-PREGLED ANESTEZIOLOGA

-KONTROLNI PREGLED GINEKOLOGA NAKON HISTEROSKOPIJE

 

Intervenciju možete zakazati pozivom na broj telefona 069-319-68-08

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Bokica (2018-10-09)

Koliko kosta histeroskopija?

Ana Life (2018-10-09)

Poštovana Bokice, 

Histeroskopija je ambulantna hirurška procedura koja omogućava vizualizaciju materične šupljine. Ova procedura omogućava dijagnozu i lečenje abnormalnosti materice koje mogu biti uzrok neplodnosti ili abnormalnog krvarenja. 

Za histeroskopiju je potrebno da :

Pri prijemu u bolnicu pokažete/priložite:

1.Ličnu kartu ili pasoš 

2. Cervikalni bris negativan na hlamidiju, mikoplazmu,ureaplazmu ( ne sme biti stariji od 6 meseca)

 3. Ultrazvučni nalaz  (ne sme biti stariji od 3 meseca),

 4. Kolposkopski nalaz sa brisom PA ( ne sme biti stariji od 6 meseci),

 5. Sterilan nalaz Cervikalnog brisa ( ne sme biti stariji od 30 dana),

 6.  Kompletna krvna slika, biohemijski rezultati sa rezultatima vremena krvarenja i vremena  koagulacije (ne sme biti  starije od 30 dana),

  7.  Krvna grupa sa rezus faktorom,

  8. Nalaz urina hemijski i bakteriološki ispravan - URIN I URINOKULTURA (ne sme biti stariji od  30 dana),

   9. Rentgenski snimak i nalaz pluća

  10. Internistički izveštaj ( ne stariji od  30 dana),

  11. Anesteziološki izveštaj (PREGLED RADI NAS ANESTEZIOLOG I URACUNAT JE U CENU INTERVENCIJE)

Operacija se obavlja oko 10-og dana menstrualnog ciklusa (histeroskopije).

Najčešći razlog otkazivanja planirane operacije je loš rezultat neke/nekih od ovih analiza

Zbog toga insistiramo da navedene laboratorijske analize uradite i dostavite nam ih PRE dolaska na operaciju.

 *CENOVNIK:

-DIJAGNOSTIČKA HISTEROSKOPIJA (cena poslata na e-mail)

 

-OPERATIVNA HISTEROSKOPIJA SA POLIPEKTOMIJOM (cena poslata na e-mail)

 

 

            ZA INTERVENCIJU SU POTREBNI:

 

-RTG PLUĆA SA SPECIJALISTIČKIM IZVEŠTAJEM - (cena poslata na e-mail)

-INTERNISTIČKI IZVEŠTAJ SA EKGom – (cena poslata na e-mail)

PREOPERATIVNU PRIPREMU NISTE U OBAVEZI DA URADITE KOD NAS!

PRI OPERATIVNOJ HISTEROSKOPIJI SE PROMENA  (POLIP) ŠALJE NA

-HP ANALIZU – (cena poslata na e-mail)

U CENU HISTEROSKOPIJE JE URAČUNAT

-PREGLED ANESTEZIOLOGA

-KONTROLNI PREGLED GINEKOLOGA NAKON HISTEROSKOPIJE

Histeroskopiju radi dr Vilendecic. 

Pregled i intervenciju možete zakazati pozivom na broje telefona 069-319-68-08

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Maja (2018-09-03)

Molim za odgovor Ginekolog mi je rekao da imam polip i da je najbolje da uradim histeroskopsku operaciju. Koliko kosta kod vas

Ana Life (2018-09-03)

Histeroskopija jeste najefikasniji način skidanja polipa. Kamerom se ulazi u šupljinu materice, polip se iseca specijalnim instrumentom. (cena poslata na e-mail)

 

S poštovanjem 

Analife

Luna (2018-08-24)

Da li je histeroskopija operacija obavezni deo pripreme za sterilitet.

Ana Life (2018-08-24)

Poštovana,

u svetu a i na nekim mestima kod nas histeroskopija je obavezni deo pripreme za Vantelesnu oplodnju. Dijagnostičkim histeroskopom koji je jako tanak ulazi se u šupljinu materice. Doktor analizira šupljinu, ako postoji polip ili pregrada ili miom on se u istom aktu uklanja. Histeroskopija može biti operativna i dijagnostička.Ukoliko postoji promena ona se vadi i šalje na histopatolosku analizu tzv. Hp nalaz. U zavisnosti šta se dobije kao nalaz postupa se dalje. Ako je u pitanju karcinom endometrijuma pacijent se upućuje na dalju opservaciju. Ako je u pitanju samo polip, smatramo da je lečenje završeno i polip uklonjen. Ovo je posebno značajno kada je reč o stetilitetu. Histeroskopija se  radi u analgosedaciji, isti dan se ide kući.

 

S poštovanjem 

Analife

Cica (2018-08-24)

Draga Analife Ginekolog mi je savetovao operativnu histeroskopiju zbog polipa u materici. Rekao ja da mogu da uradim i kiretazu ali histeroskopija je bolja. U cemu je razlika, posto ginekolog u drzavnoj ustanovi nista nije hteo da mi objasni.

Ana Life (2018-08-24)

Poštovana,

 

Polip u materici je nalaz gde se uvek savetuje uklanjanje iz materice. Zašto, pa zbog više razloga. Polip se ponaša kao prirodna spirala i može da smeta zatrudnjivanju. Histeroskopija je nežna hiruška intervencija gde se kamerom ulazi u šupljinu materice, pogleda se, polip se specijalnim instrumentom izvadi, a koren se spali. Endometrijum se ne oštećuje kao što se to dešava klasičnom eksplorativnom kiretazom. Klasična eksplorativna kiretaza je “slepa” metoda gde se ulazi kiretom u šupljinu materice, materijal se kiretom skine, ali se dešava vrlo često da se koren ne vidi i da ostane, na čijem mestu se pojavi novi polip. Cena operativne histeroskopije (cena poslata na e-mail) Hp nalaz. 

 

S poštovanjem

Analife

Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Ponedeljak-petak od 09-20h
Subotom od 09-15h

Opšta Bolnica Analife
Skadarska 5
(Zemun), Beograd

bolnica@analife.rs zakazivanje