Uspešno ste prijavljeni na našu mailing listu. Hvala!
Vaš komentar je poslat na odobrenje administratora. Hvala!
Plastična hirurgija zatezanje kapaka doktor veliša arsić

Dr Veliša Arsić - estetski, rekonstruktivni i plastični hirurg

Oblast: plastična, estetska i rekonstruktivna hirurgija

Blefaroplastika - Zatezanje kapaka

 

1.Kakva je operacija blefaroplastika - zatezanje kapaka?

- To je estetski hiruški zahvat koji se izvodi na gornjim i donjim očnim kapcima u cilju njihove korekcije. Odstranjivanje viška kože i masnog tkiva na kapcima i  skraćenje orbikularnih mišića.

 

2.Kakva je preoperativna priprema za zatezanje kapaka?
Što se preoperativne pripreme tiče u cenu intervencije uračunato je:

- RTG snimak pluća sa nalazom radiologa

- EKG srca, pregled interniste - kardiologa

- Pregled anesteziologa

- Kontrolna krvna slika

- Bolnički dan i noć

- Svi kontrolni pregledi

 

U cenu NE ulazi:

A Vaše bi bilo da odradite sledeći spisak laboratorijskih nalaza:

- Krvna grupa

- Kompletna krvna slika(bez diferencijalne formule)

- Biohemijski parametri

- Urea, kreatinin, glukoza, bilirubini, alkalna fosfataza, transaminaze (AST i ALT)

- Elektroliti (kalijum,natrijum,hloridi)

- Parametri koagulacije APTT

- Protrombinsko vreme i INR

- Analiza urina

 

3.Koja vrsta anestezije se koristi za intervenciju?

- Posle završene preoperativne pripreme i pregleda anesteziologa donosi se odluka u kojoj vrsti anestezije će biti odradjena operacija.

 

4.Posle koliko vremena mogu da idem kući?

- U bolnici ostajete onoliko koliko je potrebno, u zavisnosti od Vaseg stanja I vrste operacije. Najčešće je to jedna noć. Produženi boravak u OB Analife na Vaš zahtev, bez medicinskih razloga, naplaćuje se po ceni standardnog „bolničkog dana“ iz cenovnika  OB Analife.

 

5.Šta ne bi  trebao da me plaši posle intervencije zatezanja kapaka?

- Normalna i očekivana pojava je prolazan otok, modrice i crvenilo kapaka, nelagodnost, peckanje, bol. 

 

6.Posle koliko vremena mogu da se vratim normalnim životnim aktivnostima?

- Posle sedam dana, a u slučaju izraženih otoka i modrica, po njihovom povlačenju.

 

7.Kakav konačan rezultat mogu da očekujem?

- Maksimalni efekat intervencije se ispoljava posle tri do četiri nedelje.

- Obzirom da se rez kod operacije gornjih kapaka nalazi u prirodnom pregibu kapka, ožiljak je praktično nevidljiv.

- Kod operacije donjih kapaka rez se plasira na 1 mm uz izvicu trepavica te je takodje ne vidljiv.

 

Detaljnije informacije o samoj operaciji, svim rizicima, komplikacijama i alternativnim metodama lečenja dobićete na pregledu. 

 

Konsultativni pregledi hirurga su BESPLATNI.

 

Postavite pitanje ili komentar Komentari (303)
Mirjana (2024-05-30)

Postovani, Interesuje me cena blefaroplastike gornjih i donjih kapaka. Unapred zahvaljujem na odgovoru i zelim vam prijatan dan... Mirjana

Ana Life (2024-05-30)

 

 Postovana Mirjana,

Kada je rec o korekciji kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji. Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan. Cena korekcije gornjih kapaka (cena poslata na e-mail) u lokalnoj anesteziji, ukoliko se operacija radi u analgosedaciji (cena poslata na e-mail) cena operacije donjih kapaka (cena poslata na e-mail), ako se rade zajedno cena je promotivna (cena poslata na e-mail). U cene je uracunata preoperativna priprema u smislu: RTG snimak pluca sa nalazom radiologa, EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Vase bi bilo da uradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza krvi, urina. 

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, koju mozete da zakazete na 0038163322698 Ljupka.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Katarina (2024-05-20)

Dobar dan.Interesuje me cena korekcije gornjih kapaka?Hvala unapred...

Ana Life (2024-05-20)

 

Poštovana Katarina,

Kada je rec o korekciji gornjih i donjih kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji. Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan. Cena korekcije gornjih kapaka u lokalnoj anesteziji 
(cena poslata na e-mail), a cena operacije u opstoj anesteziji
(cena poslata na e-mail).  U cene je uracunata preoperativna priprema u smislu RTG snimak pluća, EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Vase bi bilo samo da odradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza.
Ukoliko se odlucite da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica ili za operaciju mozete je zakazati telefonom na 063322698 sestra Ljupka.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Sneza (2024-05-02)

Cijena podizanja gornjih kapaka?

Ana Life (2024-05-02)

 

Postovana Snežo,

Kada je rec o korekciji kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji. Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan. Cena korekcije gornjih kapaka u lokalnoj anesteziji (cena poslata na e-mail),a korekcija gornjih kapaka u opstoj anesteziji  (cena poslata na e-mail)U cene je uracunata preoperativna priprema u smislu: RTG snimak pluca sa nalazom radiologa, EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. 

Vase bi bilo da uradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza krvi, urina.

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, koju mozete da zakazete na 0038163322698 sestra Ljupka

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Biljana (2024-04-04)

Poštovani, interesuje me operacija podizanja donjih i gornjih kapaka? Hvala

Ana Life (2024-04-04)

 

Postovana Biljana,

Kada je rec o korekciji gornjih i donjih kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji. Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan. Cena korekcije gornjih kapaka(cena poslata na e-mail), a cena operacije donjih kapaka (cena poslata na e-mail) ukoliko se rade zajedno u jednom aktu (cena poslata na e-mail). U cene je uracunata preoperativna priprema u smislu RTG snimak pluća, EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Vase bi bilo samo da odradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza.

Ukoliko se odlucite da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica ili za operaciju mozete je zakazati telefonom na 063322698 sestra Ljupka.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Nena (2024-04-04)

Poštovani Želela bih da znam cenu operacije gornjih kapka. Unapred hvala

Ana Life (2024-04-04)

 

Postovana Neno,

Kada je rec o korekciji kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji. Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan. Cena korekcije gornjih kapaka ju lokalnoj anesteziji(cena poslata na e-mail). U cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu:  EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Vase bi bilo da uradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza krvi, urina i test na Covid19.  Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, koju mozete da zakazete na 0038163322698 sestra Ljupka

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Maja (2024-03-03)

Poštovani, interesuje me cena operacije gornjih kapaka. Hvala na odgovoru.

Ana Life (2024-03-03)

 

Poštovana Maja,

Kada je rec o korekciji kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji. Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan. Cena korekcije gornjih kapaka(cena poslata na e-mail) u lokalnoj anesteziji, ukoliko se operacija radi u analgosedaciji cena je (cena poslata na e-mail).U cene je uracunata preoperativna priprema u smislu: RTG snimak pluca sa nalazom radiologa, EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Vase bi bilo da uradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza krvi, urina i test na Covid19.  

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, koju mozete da zakazete na 0038163322698 Ljupka.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Marijana (2024-02-16)

Postovani , Interesuje me Cena zatezanja gornjihni donjih ocnih kapaka Pozz

Ana Life (2024-02-16)

 

Postovana Marijana,

Operaciju gornjih i donjih kapaka radi nas estetski, rekonstruktivni i plasticni hirurg dr Velisa Arsic. Doktor  na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u regiji gornjih i donjih kapaka. Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan. Cena korekcije gornjih kapaka (cena poslata na e-mail), korekcija donjih kapaka (cena poslata na e-mail), Ukoliko se rade gornji i donji zajedno(cena poslata na e-mail) u cene je uracunata preoperativna priprema u smislu: RTG snimak pluca sa nalazom radiologa, EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Vase bi bilo samo da odradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza krvi, urina i test na Covid19.

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica. Konsultaciju i operaciju mozete zakazati na  063322698 sestra Ljupka

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Seka (2024-02-13)

Interesuje me cena zatezanje donjih i gornjih kapaka?

Ana Life (2024-02-13)

 

Postovana Seko,

Kada je rec o korekciji kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji. Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan. Cena korekcije gornjih kapaka (cena poslata na e-mail) , a korekcija donjih kapaka(cena poslata na e-mail), ukupna (cena poslata na e-mail). U cene je uracunata preoperativna priprema u smislu: RTG snimak pluca sa nalazom radiologa, EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Vase bi bilo da uradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza krvi, urina i test na Covid19.  

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, koju mozete da zakazete na 0038163322698 sestra Ljupka.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Maja (2024-02-07)

Poštovani interesuje me koja je cena zatezanja gornjih kapaka?Srdačan pozdrav Maja????????????

Ana Life (2024-02-07)

 

Postovana Maja,

Kada je rec o korekciji kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji. Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan. Cena korekcije gornjih kapaka (cena poslata na e-mail) u lokalnoj anesteziji, ukoliko se operacija radi u analgosedaciji (cena poslata na e-mail).U cene je uracunata preoperativna priprema u smislu: RTG snimak pluca sa nalazom radiologa, EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Vase bi bilo da uradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza krvi, urina i test na Covid19.  

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, koju mozete da zakazete na 0038163322698 Ljupka.


Srdacan pozdrav Vasa Analife

Milijana (2024-01-30)

Postovani interesuje me cena bkefaroplastike girnjih ocnih kapaka? Hvala

Ana Life (2024-01-30)

 

Postovana Milijana,

Kada je rec o korekciji kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji. Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan. Cena korekcije gornjih kapaka (cena poslata na e-mail) u lokalnoj anesteziji, ukoliko se operacija radi u opstoj anesteziji (cena poslata na e-mail) U cene je uracunata preoperativna priprema u smislu: RTG snimak pluca sa nalazom radiologa, EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Vase bi bilo da uradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza krvi, urina i test na Covid19.  

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, koju mozete da zakazete na 0038163322698 sestra Ljupka

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Smilja (2024-01-28)

Dobro vecer, buduci da radim kao Medicinska sestra ponjela bi snimak pluca i krvnu sliku! Zanima me cjena i prvi moguci Termin? Hvala unaprijed. Pozdrav

Ana Life (2024-01-28)

 

Postovana Smiljo,

Kada je rec o korekciji kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji. Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan. Cena korekcije gornjih kapaka (cena poslata na e-mail) u lokalnoj anesteziji, ukoliko se operacija radi u analgosedaciji (cena poslata na e-mail).U cene je uracunata preoperativna priprema u smislu: RTG snimak pluca sa nalazom radiologa, EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Vase bi bilo da uradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza krvi, urina i test na Covid19.  

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, koju mozete da zakazete na 0038163322698 Ljupka.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Suzana (2024-01-21)

Poštovani, Interesuje me cena operacije podočnjaka? Hvala ????

Ana Life (2024-01-21)

 

Postovana Suzana,

 

Kada je rec o korekciji donjih kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji. Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan. Cena korekcije donjih kapaka (cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu: RTG snimak pluca sa nalazom radiologa, EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Vase bi bilo da uradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza krvi, urina i test na Covid19. 

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, koju moze da zakazete na 063322698 sestra Ljupka.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Vesna (2024-01-18)

Mozete li mi reci cenu operacije gornjih kapaka? Hvala Vam unapred na odgovoru!

Ana Life (2024-01-18)

 

Postovana Vesna,

Kada je rec o korekciji kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji. Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan. Cena korekcije gornjih kapaka (cena poslata na e-mail) u lokalnoj anesteziji, ukoliko se operacija radi u analgosedaciji (cena poslata na e-mail).U cene je uracunata preoperativna priprema u smislu: RTG snimak pluca sa nalazom radiologa, EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Vase bi bilo da uradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza krvi, urina i test na Covid19.  

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, koju mozete da zakazete na 0038163322698 Ljupka.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Tatjana (2024-01-04)

Poštovani, Zanima me cena blefatoplastke gornjih i donjih kapaka u jednom zahvatu. Takodje me zanima koja je vrsta anestezije u pitanju, odnosno da li se individualno dogovara sa doktorom? Veliko hvala unapred!

Ana Life (2024-01-04)

 

Postovana Tatjana,

Kada je rec o korekciji kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji. Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan. Cena korekcije gornjih kapaka (cena poslata na e-mail),a korekcija donjih kapaka (cena poslata na e-mail) ako se rade zajedno imate popust pa je ukupna (cena poslata na e-mail)
U cene je uracunata preoperativna priprema u smislu: RTG snimak pluca sa nalazom radiologa, EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Vase bi bilo da uradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza krvi, urina i test na Covid19.  

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, koju mozete da zakazete na 0038163322698 sestra Ljupka

Vazna napomena :Kada se radi operacija donjih kapaka, operacija se uvek izvodi u blazoj vrsti opste anestezije.
 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Berina (2023-12-31)

Postovani, Molim da mi napisete cijenu blefaroplastike - donji kapci. Srdacan pozdrav

Ana Life (2023-12-31)

 

Postovana Berina,

 Kada su u pitanju donji kapci (Blepharoplasty inferioris) rez se pravi na 1 mm od trepavica (prakticno je ne vidljiv) to dr Arsicu omogucava da ukolni visak, koze, masnog tkiva i misca.  Cena operacije donjih kapaka(cena poslata na e-mail). U cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu RTG snimka pluca, EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole.Sto se oporavka tice, otoci i modrice su normalana prolazna stvar ove intervencije i traju oko 7-14 dana, konci se skidaju nakon 7 dana od operacije.

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.

 

Mica (2023-12-27)

Poštovani, Zanima me cena blefaroplastike gornjih kapaka ( za oba oka) i koliko vremena unapred se otprilike zakazuje termin?

Ana Life (2023-12-27)

 

Postovana Milice,

Kada je rec o korekciji kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji. Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan. Cena korekcije gornjih kapaka(cena poslata na e-mail)u lokalnoj anesteziji, ukoliko se operacija radi u analgosedaciji (cena poslata na e-mail).U cene je uracunata preoperativna priprema u smislu: RTG snimak pluca sa nalazom radiologa, EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Vase bi bilo da uradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza krvi, urina i test na Covid19.  

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, koju mozete da zakazete na 0038163322698 Ljupka.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Irmela (2023-12-05)

Pozdrav, mene zanima cena u jednom zahvatu za gornji i donjih kapaka .unapred hvala

Ana Life (2023-12-05)

 

Postovana Irmela,

Kada je rec o korekciji kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji. Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan. Cena korekcije gornjih kapaka (cena poslata na e-mail). U cene je uracunata preoperativna priprema u smislu: RTG snimak pluca sa nalazom radiologa, EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Vase bi bilo da uradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza krvi, urina i test na Covid19.  

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, koju mozete da zakazete na 0038163322698 sestra Ljupka.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Zorica (2023-11-19)

Postovanje,zanima me koja je cena operacije gornjih kapaka i donjih i podizanje obrva? I dali posle operacije mogu da letim avionom i naravno vracam se na kontolu za 14dana? Srdacan pozdrav

Ana Life (2023-11-19)

 

Postovana Zorice,

 Kada je rec o korekciji gornjih i donjih kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji. Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan. Cena korekcije gornjih kapaka (cena poslata na e-mail), a cena operacije donjih kapaka (cena poslata na e-mail), ukoliko se rade zajedno u jednom aktu (cena poslata na e-mail). Operacija  brow lift je operacija kojom se podize spoljasnji ugao obrva , rez je u kosi i cena  je (cena poslata na e-mail) u cene je uracunata preoperativna priprema u smislu RTG snimak pluća, EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Vase bi bilo samo da odradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza.

Ukoliko se odlucite da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica ili za operaciju mozete je zakazati telefonom na 063322698 sestra Ljupka.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Dragana (2023-10-23)

Moje veliko postovanje, Interesuje me cena operacije gornjih kapaka. Unapred zahvalna..

Ana Life (2023-10-23)

 

Postovana Dragana,

Kada je rec o korekciji kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji. Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan. Cena korekcije gornjih kapaka (cena poslata na e-mail) u lokalnoj anesteziji, ukoliko želite da spavate za vreme intervencije (cena poslata na e-mail). U cene je uracunata preoperativna periprema u smislu: RTG snimak pluca sa nalazom radiologa, EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Vase bi bilo da uradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza krvi, urina i test na Covid19.  

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, koju mozete da zakazete na 0038163322698 sestra Ljupka

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Dragana (2023-10-17)

Postovani Molim za cenu operacije gornjih kapaka ?

Ana Life (2023-10-17)

 

Postovana Dragana,

Kada je rec o korekciji kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji. Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan. Cena korekcije gornjih kapaka je (cena poslata na e-mail) u lokalnoj anesteziji, ukoliko se operacija radi u analgosedaciji cena (cena poslata na e-mail).U cene je uracunata preoperativna priprema u smislu: RTG snimak pluca sa nalazom radiologa, EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Vase bi bilo da uradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza krvi, urina i test na Covid19.  

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, koju mozete da zakazete na 0038163322698 Ljupka.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Sanja (2023-09-29)

Postovanje.Kolika je cijena zatezanje gornji ocni kapaka? Hvala unapred.

Ana Life (2023-09-29)

 

Postovana Sanja,

Kada je rec o korekciji gornjih kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji. Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan. Cena korekcije gornjih kapaka (cena poslata na e-mail) cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole.  Vase bi bilo samo da odradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza.

Ukoliko se odlucite za operaciju mozete je zakazati telefonom na 063322698 sestra Ljupka

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Nik (2023-09-28)

Cena korekcije gornjih kapaka? Pozdrav i hvala.

Ana Life (2023-09-28)

 

Postovani,

Kada je rec o korekciji kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji. Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan. Cena korekcije gornjih kapaka ju lokalnoj anesteziji(cena poslata na e-mail) U cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu:  EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Vase bi bilo da uradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza krvi, urina i test na Covid19.  

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, koju mozete da zakazete na 0038163322698 sestra Ljupka

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Svetlana (2023-09-27)

Poštovani, Interesuje me cena korekcije gornjih kapaka, i da u vezi sa tim isplaniram i tajming za zahvat? Hvala! Pozdrav

Ana Life (2023-09-27)

 

Postovana Svetlana,

Kada je rec o korekciji kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji. Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan. Cena korekcije gornjih kapaka  u lokalnoj anesteziji (cena poslata na e-mail)
U cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu: RTG snimak pluca sa nalazom radiologa, EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Vase bi bilo da uradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza krvi, urina i test na Covid19.  

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, koju mozete da zakazete na 0038163322698 sestra Ljupka.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Daliborka (2023-08-10)

Postovani,koja je cena korekcije gornjih kapaka?Hvala unapred.

Ana Life (2023-08-10)

 

Postovana Daliborka,

Kada je rec o korekciji kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji. Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan. Cena korekcije gornjih kapaka (cena poslata na e-mail). U cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu:  EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Vase bi bilo da uradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza krvi, urina i test na Covid19.  

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, koju mozete da zakazete na 0038163322698 sestra Ljupka

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Andjela (2023-06-30)

Poštovani, Koja je cijena blefaroplastike gornjih i donjih kapaka? Unaprijed zahvalna, Andjela

Ana Life (2023-06-30)

 

Poštovana Andjela,

Kada je rec o korekciji kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji. Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan. Cena korekcije gornjih kapaka je (cena poslata na e-mail),a korekcija donjih kapaka (cena poslata na e-mail) ukupna cena (cena poslata na e-mail). U cene je uracunata preoperativna priprema u smislu: RTG snimak pluca sa nalazom radiologa, EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Vase bi bilo da uradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza krvi, urina i test na Covid19.  

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, koju mozete da zakazete na 0038163322698 sestra Ljupka

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Sandra (2023-06-17)

Zelila bi da uradim korekciju ocnih kapaka, zivim u Kanadi I dolazim za Beograd 20 Septembra dali imate u to vrijeme slibodan termin a moze I oko 5 oktobra , hvala

Ana Life (2023-06-17)

 

Poštovana Sandra,

Naravno, nema problema. Prvi korak je da nam posaljete fotografije na email dr Arsića bolnica@analife.rs kako bi doktor pogledao sta je potrebno da se odradi, nakon sto doktor pogleda fotografije javili bi smo Vam se sa vise informacija i mogli bi smo da zakazemo termin operacije. Termin operacije možete da zakazete telefonom na 063 322 698 sestra Ljupka.
 

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Dubravka (2023-06-07)

Zanima me cena podizanja gornjeg kapka.

Ana Life (2023-06-07)

 

Poštovana Dubravka,

Kada je rec o operaciji gornjih kapaka (Blepharoplasty superioris) cena je (cena poslata na e-mail)
Operacija se radi u lokalnoj anesteziji.
U cene operacija uracunata je kompretna preoperativna priprema (EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+   bolnicki dan, kao i sve kontrole.

Ako zelite mozete da dodjete i na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.

Sto se tice zakazivanja termina za operaciju i konsultaciju mozete nas kontaktirati na 0038163322698

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Sajma (2023-04-18)

Postovani zanima me korekcija Gornji i Donji kapaka I koliko kosta sve ukupno Pozdrav Sajma

Ana Life (2023-04-18)

 

Poštovana Sajma,

Kada je rec o korekciji kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji. Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan. Cena korekcije gornjih kapaka(cena poslata na e-mail) korekcija donjih kapaka (cena poslata na e-mail), ukupna (cena poslata na e-mail). U cene je uracunata preoperativna priprema u smislu: RTG snimak pluca sa nalazom radiologa, EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Vase bi bilo da uradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza krvi, urina i test na Covid19.  

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, koju mozete da zakazete na 0038163322698 sestra Ljupka

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Jelena (2023-04-06)

Postovani, zanima me cena korekcije gornjih kapaka. Pozdrav, Jelena

Ana Life (2023-04-06)

 

Postovana Jelena 

Operaciju gornjih kapaka radi dr Veliša Arsić naš plastični,rekonstruktivni I estetski hirurg.
Ovom operacijom uklanja se višak kože, mišića i masnog tkiva.

Operacija gornjih kapaka radi se u lokalnoj anesteziji I cena operacije(cena poslata na e-mail)
U cenu je uracunata preoperativna periprema u smislu: EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Vase bi bilo da uradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza krvi, urina i test na Covid19.  

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, koju mozete da zakazete na 0038163322698 sestra Ljupka

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Radica (2023-01-25)

Interesuje me cena korekcije gornjih kapaka?Hvala.

Ana Life (2023-01-25)

 

Poštovana Radica,

Kada je rec o korekciji kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji. Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan. Cena korekcije gornjih kapaka (cena poslata na e-mail) u lokalnoj anesteziji, ukoliko se operacija radi u analgosedaciji (cena poslata na e-mail).U cene je uracunata preoperativna priprema u smislu: RTG snimak pluca sa nalazom radiologa, EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Vase bi bilo da uradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza krvi, urina i test na Covid19.  

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, koju mozete da zakazete na 0038163322698 Ljupka.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Ljiljana (2023-01-13)

Postovani, zelela bih da uradim podizanje gornjih kapaka. Molim vas da mi u odgovori napisete koja je cena ovog zahvata. Srdacan pozdrav

Ana Life (2023-01-13)

 

Poštovana Ljiljana,

Kada je rec o korekciji kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji. Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan. Cena korekcije gornjih kapaka u lokalnoj anesteziji  (cena poslata na e-mail) , ukoliko se operacija radi u analgosedaciji (cena poslata na e-mail).U cene je uracunata preoperativna priprema u smislu: RTG snimak pluca sa nalazom radiologa, EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Vase bi bilo da uradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza krvi, urina i test na Covid19.  

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, koju mozete da zakazete na 0038163322698 Ljupka.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Dragana (2023-01-04)

Poštovani, interesuje me cena samo za donje kapke, za obe vrste anestezije.

Ana Life (2023-01-04)

 

Poštovana Dragana,

Kada su u pitanju donji kapci (Blepharoplasty inferioris) rez se pravi na 1 mm od trepavica (prakticno je ne vidljiv) to dr Arsicu omogucava da ukolni visak, koze, masnog tkiva i misca. Cena operacije donjih kapaka je (cena poslata na e-mail)
i intervencija se uvek radi u analgosedaciji (blaža vrsta opšte anestezije) U cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole.Sto se oporavka tice, otoci i modrice su normalana prolazna stvar ove intervencije i traju oko 7-14 dana, konci se skidaju nakon 7 dana od operacije.

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.

Srdacan pozdrav Analife

Vesna (2023-01-03)

Poštovanje, Želela bih da znam koja je cena korekcije gornjih kapaka, tačnije odstranjivanje viška kože. Hvala unapred.

Ana Life (2023-01-03)

 

Poštovana Vesna,

Kada je rec o korekciji  gornjih kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji. Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan. Cena korekcije gornjih kapaka u lokalnoj anesteziji (cena poslata na e-mail). U cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu:  EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Vase bi bilo da uradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza krvi, urina i test na Covid19.  

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, koju mozete da zakazete na 0038163322698 Ljupka

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Suzi (2022-12-18)

Postovani, koja je cena operacije gornjih kapaka, koja je donjih i koja, ako se sve radi zajedno? Pozdrav

Ana Life (2022-12-18)

 

Poštovana Suzi,

Kada je rec o korekciji kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji. Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan. Cena korekcije gornjih kapaka(cena poslata na e-mail) u lokalnoj anesteziji, ukoliko se operacija radi u analgosedaciji (cena poslata na e-mail). Ukupna (cena poslata na e-mail). U cene je uracunata preoperativna priprema u smislu: RTG snimak pluca sa nalazom radiologa, EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole.
Vase bi bilo da uradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza krvi, urina i test na Covid19.  

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, koju mozete da zakazete na 0038163322698 Ljupka.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Maja (2022-12-07)

Postovani, koja je cena operacije samo gornjih kapaka? Pozdrav

Ana Life (2022-12-07)

 

Poštovana Maja,

Kada je rec o korekciji  gornjih kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji. Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan. Cena korekcije gornjih kapaka (cena poslata na e-mail)
U cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu:  EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Vase bi bilo da uradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza krvi, urina i test na Covid19.  

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, koju mozete da zakazete na 0038163322698 Ljupka

 

Srdacan pozdrav Vas Analife

 

Biljana (2022-12-07)

Poštovani,kada je reč o podizanju gornjih i donjih očnih kapaka interesuje me cena.Takođe me interesuje cena samo za donje i pitanje za vas,da li se operacija radi samo u totalnoj anesteziji jer sam čitala da je moguće uraditi i u lokalnoj anesteziji.Molim vas da mi odgovorite,unapred se zahvaljujem.

Ana Life (2022-12-07)

 

Poštovana Biljana,

Kada je rec o korekciji kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji. Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan. Cena korekcije gornjih kapaka (cena poslata na e-mail),a korekcija donjih kapaka (cena poslata na e-mail), ukupna (cena poslata na e-mail). U cene je uracunata preoperativna priprema u smislu: RTG snimak pluca sa nalazom radiologa, EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Vase bi bilo da uradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza krvi, urina i test na Covid19.  Kada se radi korekcija donjih kapaka, obavezno se intervencija izvodi u blagoj vrsti  opšte anestezije. 

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, koju mozete da zakazete na 0038163322698 Ljupka.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Nena (2022-12-01)

Postovani. Koliko kosta operacija zatezanja gornjih i donjih kapaka?Pozdrav hvala.

Ana Life (2022-12-01)

 

Poštovana Neno,

Kada je rec o korekciji kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji. Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan. Cena korekcije gornjih kapaka (cena poslata na e-mail), a korekcija donjih kapaka (cena poslata na e-mail) ukupna (cena poslata na e-mail). U cene je uracunata preoperativna priprema u smislu: RTG snimak pluca sa nalazom radiologa, EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Vase bi bilo da uradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza krvi, urina i test na Covid19.  

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, koju mozete da zakazete na 0038163322698 sestra Ljupka

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Nataša (2022-10-03)

Koliko košta operacija zatezanja gornjih i donjih očnih kapaka? Pozd.hvala.

Ana Life (2022-10-03)

 

Poštovana Nataša,

Kada je rec o korekciji kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji. Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan. Cena korekcije gornjih kapaka
(cena poslata na e-mail), a korekcija donjih kapaka(cena poslata na e-mail) ukupna (cena poslata na e-mail).
U cene je uracunata preoperativna priprema u smislu:
RTG snimak pluca sa nalazom radiologa, EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole.
Vase bi bilo da uradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza krvi, urina i test na Covid19.  

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, koju mozete da zakazete na 0038163322698 sestra Sanja.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Violeta (2022-09-19)

Postovanje, koja je cena korekcije gornjih i donjih ocnih kapaka? Hvala

Ana Life (2022-09-19)

 

Poštovana Violeta,

 

Kada je rec o korekciji kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji. Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan.
Cena korekcije gornjih kapaka
(cena poslata na e-mail),
korekcija donjih kapaka
(cena poslata na e-mail)
ukupna (cena poslata na e-mail)
U cene je uracunata preoperativna priprema u smislu: RTG snimak pluca sa nalazom radiologa, EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Vase bi bilo da uradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza krvi, urina i test na Covid19.  

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, koju mozete da zakazete na 0038163322698 sestra Sanja.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

Zlata (2022-09-14)

Postovani, interesuje me cena operacije gornjih kapaka. Hvala unapred, Zlata

Ana Life (2022-09-14)

 

Poštovana Zlato,

Kada je rec o korekciji kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji. Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan. Cena korekcije gornjih kapaka (cena poslata na e-mail)
U cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu: RTG snimak pluca sa nalazom radiologa, EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Vase bi bilo da uradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza krvi, urina i test na Covid19.  

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, koju mozete da zakazete na 0038163322698 sestra Sanja.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

An?elka (2022-08-30)

Postovani, Interesuje me korekcija gornjih kapaka kao i cena intervencije. Pozdrav

Ana Life (2022-08-30)

 

Poštovana,

 

Kada je rec o korekciji kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji. Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan. Cena korekcije gornjih kapaka (cena poslata na e-mail)
U cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu: RTG snimak pluca sa nalazom radiologa, EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Vase bi bilo da uradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza krvi, urina i test na Covid19.  

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, koju mozete da zakazete na 0038163322698 sestra Sanja.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Milena (2022-08-15)

Poštovanje, molim vas za cenu korekcije gornjih očnih kapaka. Hvala

Ana Life (2022-08-15)

 

Poštovana Milena,

   Kada je rec o korekciji gornjih kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji. Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan. Cena korekcije gornjih kapaka (cena poslata na e-mail) je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole.  Vase bi bilo samo da odradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza.

Ukoliko se odlucite za operaciju mozete je zakazati telefonom na 063322698 sestra Sanja.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Anica (2022-07-31)

Cao interesujeme koliko kosta zatezanje gornji kapaka hvala

Ana Life (2022-07-31)

 

Poštovana Anice,

 Kada je rec o korekciji gornjih kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji. Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan. Cena korekcije gornjih kapaka (cena poslata na e-mail)
u cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Vase bi bilo samo da odradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza. 

Ukoliko se odlucite za operaciju mozete je zakazati telefonom na 063322698 sestra Sanja.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Sanja (2022-06-12)

Postovani, interesuje me cena operacije gornjih kapaka i macs lift-a i da li je opasno i da li se oziljci vide? Mogu li se obe operacije uraditi istovremeno? Srdacno, Sanja K.

Ana Life (2022-06-12)

 

Poštovana Sanja,

 

Macs lift (facelift)  je operacija kojom se podižu obrazi, peglaju nazlobaijalne bore, ispravlja linija vrata.
Sto za rezultat ima lepsi i mladji izgled lica.
Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana.
Uz
Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka i obraza.
Cena operacije je
(cena poslata na e-mail), operacija gornjih kapaka (cena poslata na e-mail)u cene je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza, testa na covid19.
Moguće je u jednom aktu odraditi obe operacije. 

Ukoliko se odlucite za operaciju i pregled mozete ih  zakazati na 063322698 sestra Sanja

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Jelena (2022-06-01)

Dobro veče, interesuje me cena gornjih i donjih kapaka zajedno i samo gornjih? Hvala unapred, Jelena

Ana Life (2022-06-01)

 

Poštovana Jelena,

Kada je rec o korekciji kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji. Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan. Cena korekcije gornjih kapaka (cena poslata na e-mail),a korekcija donjih kapaka (cena poslata na e-mail)ukupna (cena poslata na e-mail). U cene je uracunata preoperativna priprema u smislu: RTG snimak pluca sa nalazom radiologa, EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Vase bi bilo da uradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza krvi, urina i test na Covid19.  

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, koju mozete da zakazete na 0038163322698 sestra Sanja.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Biljana (2022-05-01)

Postovati, Interesuje me cena kapaka, kao i cena podocnjaka, ako mozete da mi date odvojene cene i cenu ukoliko se odlucim da radim obe operacije u isto vreme. Hvala u napred! Pozdrav, Biljana

Ana Life (2022-05-01)

Poštovana Biljana,

 

Kada je rec o korekciji kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji. Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan. Cena korekcije gornjih kapaka u lokalnoj anesteziji(cena poslata na e-mail),a cena korekcije donjih kapaka (cena poslata na e-mail), ako se rade zajedno gornji i donji kapci (cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu: RTG snimak pluca sa nalazom radiologa, EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole.
Vase bi bilo da uradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza krvi, urina i test na Covid19.

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, koju moze da zakazete na 063322698 sestra Sanja

Srdacan pozdrav Vasa Analife

Nena (2022-04-22)

Postovani, interesuje me cena zarezanje kapaka unapred HVALA

Ana Life (2022-04-22)

Poštovana Neno,

 

Korekciju kapaka radi dr Veliša Arsić naš rekonstruktivni, estetski i plastični hirurg. Doktor operaciju gornjih kapaka izvodi u lokalnoj anesteziji, a operaciju dojnih kapaka u blagoj vrsti analgosedacije. Ovom operacijom  moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u navedenim regijama. Rez je jako fin, konci su jako tanki, kako bi taj oziljak bio jedva primetan. Cena korekcije gornjih kapaka(cena poslata na e-mail)a korekcija donjih kapaka(cena poslata na e-mail) ukupna (cena poslata na e-mail). U cene je uracunata preoperativna priprema u smislu: RTG snimak pluca sa nalazom radiologa, EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Vase bi bilo da uradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza krvi, urina i test na Covid19.  

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, koju mozete da zakazete na 0038163322698 sestra Sanja

Srdacan pozdrav Vasa Analife

Dragana (2022-04-22)

Postovani,molim vas cene za operaciju gornjih i op. donjih kapaka

Ana Life (2022-04-22)

Poštovana Dragana,

Korekciju kapaka radi dr Veliša Arsić naš rekonstruktivni, estetski i plastični hirurg. Doktor operaciju gornjih kapaka izvodi u lokalnoj anesteziji, a operaciju dojnih kapaka u blagoj vrsti analgosedacije. Ovom operacijom  moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u navedenim regijama. Rez je jako fin, konci su jako tanki, kako bi taj oziljak bio jedva primetan. Cena korekcije gornjih kapaka(cena poslata na e-mail),a korekcija donjih kapaka (cena poslata na e-mail) ukupna cena je (cena poslata na e-mail). U cene je uracunata preoperativna priprema u smislu: RTG snimak pluca sa nalazom radiologa, EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Vase bi bilo da uradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza krvi, urina i test na Covid19.  

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, koju mozete da zakazete na 0038163322698 sestra Sanja

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Natasa (2022-04-11)

Postovani, koja je cena operacije gornjih kapaka ?

Ana Life (2022-04-11)

Postovana Natasa,

Kada je rec o korekciji kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji. Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan. Cena korekcije gornjih kapaka(cena poslata na e-mail),
U cene je uracunata preoperativna priprema u smislu: RTG snimak pluca sa nalazom radiologa, EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Vase bi bilo da uradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza krvi, urina i test na Covid19.  

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, koju mozete da zakazete na 0038163322698 sestra Sanja

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Zoran (2022-04-08)

Poštovani, Imam 57 godina i počele su da mi se pojavljuju izrazite kesice ispod očiju. Mislim da je genski( imala i moja mama) ali bi hteo da se podvrgnem nekom tretmanu da ih se rešim. Pošto radim u Bosni a i zbog oporavka voleo bi da ugovorim pregled u Julu. Molim i cenu tretmana( operacije ili šta već). Veliki pozdrav!

Ana Life (2022-04-08)

Postovani Zorane,

Zakazivanje konsultacije vrsi se iskljucivo telefonom na 0038163322698 sestra Sanja.
Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Nena (2022-04-07)

Postovanje Interesuje me cena zatezanje gornjih kapka. Hvala

Ana Life (2022-04-07)

 Postovana Neno,

Kada je rec o korekciji kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji. Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan. Cena korekcije gornjih kapaka u lokalnoj anesteziji (cena poslata na e-mail),u cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu: RTG snimak pluca sa nalazom radiologa, EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Vase bi bilo da uradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza krvi, urina i test na Covid19.
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, koju moze da zakazete na 063322698 sestra Sanja

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Dragana (2022-03-16)

Postovani. Inetersuje je okvirna cena liposukcije podbradka i donjih obraza, kao i korekcije gornjih kapaka. Zahvaljujem unapred.

Ana Life (2022-03-16)

Postovana Dragana,

Lasersku liposukciju radimo najsavremenijim Deka laserom. Operacija se radi u analgosedaciji (blaga vrsta anestezije)

Nas laser prepoznaje masne celije,topi ih ,a ujedno deluje pogodno i na kolagen iz koze. Cena laserske liposukcije podbratka i obraza (cena poslata na e-mail) a cena operacije gornjih kapaka u lokalnoj anesteziji (cena poslata na e-mail) 
U cene je uracunata kompletna preoperativna priprema u smislu ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika) bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. 

 Konsultaciju i operaciju mozete da zakazete na 063322698 sestra Sanja.

 Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Danijela (2022-03-08)

Poštovani, molim da mi pošaljete cenu korekcije gornjih kapaka. I cena povecanja usana i korekcija jagodica

Ana Life (2022-03-08)

Postovana Danijela,

 

 Kada je rec o korekciji gornjih kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji. Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan. Cena korekcije gornjih kapaka u lokalnoj anesteziji  (cena poslata na e-mail) . Cena jednog kubika hijalurona (cena poslata na e-mail).
U cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza, koje bi ste Vi trebali da odradite. 

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica koju mozete zakazati telefonom na 0038163322698 sestra Sanja.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Milenkovic (2022-02-20)

Postovani, mene interesuje zatezanje gornjih kapaka. Interesuje me kompletna cena sa svim neophodnim pregledima i vadjenjem konaca. Interesuje me takodje eventualno da jedan dan posle operacije provedem u klinici. Puno vam hvala unapred na odgovoru. Lep pozdrav, Marija Milenkovic

Ana Life (2022-02-20)

Postovana Marija,

Kada je rec o korekciji gornjih kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji.
Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan.
Cena korekcije
gornjih kapaka (cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu: RTG snimak pluca sa nalazom radiologa, EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole.
Vase bi bilo da uradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza krvi, urina i test na Covid19.  S obzirom da se operacija radi ulokalnoj anesteziji, nema potrebe da ostajete jednu noc u bolnici, ali ako Vi zelite mozete da ostanete i troskovi za bolnicku noc su
(cena poslata na e-mail) to je ono dodatno sto bi ste platili.

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, koju moze da zakazete na 063322698 sestra Sanja

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Biljana (2022-02-19)

Poštovani, molim da mi pošaljete cenu korekcije gornjih kapaka.

Ana Life (2022-02-19)

Postovana Biljana,

Kada je rec o korekciji gornjih kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji. Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan. Cena korekcije gornjih kapaka (cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu: RTG snimak pluca sa nalazom radiologa, EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Vase bi bilo da uradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza krvi, urina i test na Covid19.  

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, koju moze da zakazete na 063322698 sestra Sanja

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Mirjana (2022-02-02)

Postovani,zanima me cena korekcije gornjih i donjih kapaka.

Ana Life (2022-02-02)

Postovana Mirjana,

Kada je rec o korekciji kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji.
Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan.
Cena korekcije gornjih kapaka
(cena poslata na e-mail)a korekcija donjih kapaka je (cena poslata na e-mail)u cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu: RTG snimak pluca sa nalazom radiologa, EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole.
Vase bi bilo da uradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza krvi, urina i test na Covid19.  

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, koju moze da zakazete na 063322698 sestra Sanja

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Sladja (2022-01-27)

Poštovani, cena operacije gornjih kapaka?

Ana Life (2022-01-27)

Postovana Sladja

Kada je rec o korekciji kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji. Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan. Cena korekcije gornjih kapaka (cena poslata na e-mail)  u cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu: RTG snimak pluca sa nalazom radiologa, EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Vase bi bilo da uradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza krvi, urina i test na Covid19. 

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, koju moze da zakazete na 063322698 sestra Sanja

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Slavica (2022-01-17)

Želeo bih da zategnem očne kapke a mozda i ceo čeoni deo. Zanima me cena?

Ana Life (2022-01-17)

Postovana Slavice,

Molimo Vas posaljite nam fotografije na email dr Arsica bolnica@analife.rs , kako bi doktor predlozio za koju ste vrstu operacije.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Terzic (2022-01-17)

Dobar dan interesuje me cena podizanja gornjih kapaka. Pozdrav

Ana Life (2022-01-17)

Postovana Dora,

 Cena korekcije gornjih kapaka u lokalnoj anesteziji (cena poslata na e-mail)
U cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza. 

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica koju mozete zakazati telefonom na 063322698 sestra Sanja.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Snjezana (2022-01-08)

Zanima me cena blefaroplastike podocnjaka? Hvala

Ana Life (2022-01-08)

Postovana,

 

Kada su u pitanju donji kapci (Blepharoplasty inferioris) rez se pravi na 1 mm od trepavica (prakticno je ne vidljiv) to dr Arsicu omogucava da ukolni visak, koze, masnog tkiva i misca. 
Cena operacije donjih kapaka (cena poslata na e-mail).
U cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole.
Sto se oporavka tice, otoci i modrice su normalana prolazna stvar ove intervencije i traju oko 7-14 dana, konci se skidaju nakon 7 dana od operacije.

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, konsultaciju i operaciju ako se odlucite mozete da zakazete telefonom na 063322698 sestra Sanja.

Srdacan pozdrav Analife

 

Mila (2022-01-06)

Postovani, interesuje me cena podizanja gornjih kapaka i cena podizanja grudi. Hvala unapred

Ana Life (2022-01-06)

Postovana Mila,

Prvi korak je da nam posaljete fotografije Vasih grudi na e-mail dr Arsica bolnica@analife.rs kako bi doktor video sta je potrebno da se odradi, cena zavisi od obima operacije i stepena opustenopsti grudi.

Cena operacije gornjih kapaka u lokalnoj anesteziji (cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema osim odradjenih analiza krvi, urina i testa na covid.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Bojana (2022-01-04)

Postovani, koja je cena zatezanja donjih a koliko gornjih kapaka? Pozdrav, Bojana

Ana Life (2022-01-04)

Postovana Bojana,

Dr Arsic je pogledao Vase fotografije na osnovu njih kod Vas moze da se uradi operacija gornjih i donjih kapaka.

Kada je rec o korekciji kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji. Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan. Cena korekcije gornjih kapaka(cena poslata na e-mail),a korekcija donjih kapaka (cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu: RTG snimak pluca sa nalazom radiologa, EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole.
Vase bi bilo da uradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza krvi, urina i test na Covid19. 

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, koju moze da zakazete na 063322698 sestra Sanja

Srdacan pozdrav Vas Analife

 

Natasa (2021-12-13)

Postovani, zaintsresovana sam za operaciju gornjih i donjih kapaka, imam 53 godine. Interesuje me cena

Ana Life (2021-12-13)

Postovana Natasa,

 

Kada je rec o korekciji kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji.
Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan.
Cena korekcije
gornjih kapaka (cena poslata na e-mail),a korekcija donjih kapaka (cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu: RTG snimak pluca sa nalazom radiologa, EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole.
Vase bi bilo da uradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza krvi, urina i test na Covid19.  

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, koju moze da zakazete na 063322698 sestra Sanja

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Aleksandar (2021-12-09)

Postovani, Na levom oku sa spoljne strane mi je spusten gornji kapak od rodjenja. Molim Vas za cenu intervencije i da li se ona radi u lokalnoj ili totalnoj anesteziji? Tj da li se ostaje u klinici ili se nakon zavrsetka zahvata otpusta iz iste? Imam 39 godina.

Ana Life (2021-12-09)

Postovani Aleksandre,

Mi ne radimo te vrste operacije. Takvu operaciju je najbolje da radite u ustanovi tercijarnog tipa zbog njene kompleksnosti.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Masa (2021-11-06)

Dobro veče. Zanima me cena rekonstrukcije gornjih i donjih kapaka. Da li se rekonstrukcijom donjih kapaka u potpunosti ukljanjaju kesice ispod ociju? Hvala

Ana Life (2021-11-06)

Postovana Masa,

Kada je rec o korekciji kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji. Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan. Cena korekcije gornjih kapaka (cena poslata na e-mail),a korekcija donjih kapaka (cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu: RTG snimak pluca sa nalazom radiologa, EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Vase bi bilo da uradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza krvi, urina i test na Covid19.  

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, koju mozete da zakazete na 063322698 sestra Sanja

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Jaca (2021-09-11)

Cenjeni, molim Vas da mi putem e-mail posaljete cenu za operaciju gornjih kapaka. Imam ptozu na desnom oku, utice mi na vid. Inace imam 42 godine. Posaljite mi sve sto je bitno i cene, molila bih. Zubar mi je prilikom vadenja zuba polomio gornju vilicu. Nosila sam mesec ipo dana fixatore na gornoj vilici - tom prilikom posle izvesnog vremena kapak je spao. Imam i sinus lift operaciju, i jos moram da pravim nove zube. Bila bih zahvalna na svakom detalju, jer za sve to sad stedim. Moje postovanje.

Ana Life (2021-09-11)

Postovana,

S obzirom na kompleksnost Vaseg stanja savet dr Arsica je da operaciju kapaka trebate da radite u drzavnoj ustanovi tercijarnog tipa, gde  operaciji moze da prisustvuje i maksilofacijalni hirurg.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Svetlana (2021-08-06)

Interesuje me cena podizanja g Postovani,Interesuje me cena zatezanja gornjih ocnih kapaka isto tako i korekcija donjih kapaka novom.metodom.Takodje i koliko je efikasna u starosnom dobu 53 god.Hvala

Ana Life (2021-08-06)

Postovana Svetlana,

Operaciju gornjih i donjih kapaka radi nas estetski, rekonstruktivni i plasticni hirurg dr Velisa Arsica. Kada je rec o korekciji kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji. Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan. Cena korekcije gornjih kapaka(cena poslata na e-mail), korekcija donjih kapaka(cena poslata na e-mail)u cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole.  Vase bi bilo samo da odradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza. 
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, potrebno je samo da je zakazete na 063322698.
Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Vladimir (2021-08-06)

Postovanje imam bele belege na gornjim kapcima pa me korekcija i vraca je u normalno stanje ocnih kapaka. Koja je cena. S postovanjem Vladimir

Ana Life (2021-08-06)

Postovani Vladimire,

Molimo Vas posaljite nam fotografije promena na bolnica@analife.rs, da doktor pogleda da li je to u njegovom domenu rada.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Ana (2021-08-04)

Postovanionteresuje me podizanje gornjih kapaka cijena. Hvala

Ana Life (2021-08-04)

Postovana Ana, 
Kada je rec o korekciji gornjih  kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji.
Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan.
Cena korekcije gornjih kapaka (cena poslata na e-mail) u lokalnoj ansteziji u cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole.
Vase bi bilo samo da odradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza. 
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, potrebno je samo da je zakazete na 063322698 na ovaj broj telefona takodje mozete zakazati i operciju. 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Ivana (2021-07-21)

Postovani, zanima me cena podizanja gornjih ocnih kapaka. Hvala.

Ana Life (2021-07-21)

Postovana Ivana,
Kada je rec o korekciji kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji.
Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan.
Cena korekcije gornjih kapaka (cena poslata na e-mail) u lokalnoj ansteziji u cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole.  Vase bi bilo samo da odradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza. 
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, potrebno je samo da je zakazete na 063322698 na ovaj broj telefona takodje mozete zakazati i operciju. 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Anastasija (2021-07-20)

Zanima me koja je cena podizanja gornjih kapaka, i da li pomaže kod asimetrije očiju

Ana Life (2021-07-20)

Postovana Anastasija, 
Ukoliko postoji asimetrija, jako je tesko postici kompletnu simetriju, izvodljivo je samo da se ta asimetrija diskretno ublazi operacijom.
Nacelno kada je rec o korekciji gornjih  kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji.
Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan.
Cena korekcije gornjih kapaka(cena poslata na e-mail) u lokalnoj ansteziji u cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Vase bi bilo samo da odradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza. 
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, potrebno je samo da je zakazete na 063322698 na ovaj broj telefona takodje mozete zakazati i operciju. 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Tanja (2021-07-07)

Dobar dan...intersuje me cena podizanja gornjih ocnih kapaka..hvala

Ana Life (2021-07-07)

Postovana Tanja,

Kada je rec o korekciji gornjih kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji. Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan. Cena korekcije gornjih kapaka (cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole.  Vase bi bilo samo da odradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza. 
Ukoliko se odlucite za operaciju ili besplatnu konsultaciju mozete ih zakazati telefonom na 063322698 sestra Sanja.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Stana (2021-06-24)

Poštovani, zanima me koja je cena za podizanje gornjih očnih kapaka,imam 59.godina. S poštovanjem

Ana Life (2021-06-24)

Postovana Stano, 

Kada je rec o korekciji gornjih kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji. Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan. Cena korekcije gornjih kapaka (cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu: RTG snimak pluca sa nalazom radiologa, EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole.  Vase bi bilo samo da odradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza krvi, urina i test na Covid19.  
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica ili da nam posaljete fotografije, kako bi doktor video da li je ova operacija pravi izbor za Vas.
Konsultaciju  mozete zakazati na 063322698 sestra Sanja
Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Radislav (2021-06-06)

Poštovani Bio bih vam zahvalan da mi kažete cenu podizanja kapaka Lep pozdrav

Ana Life (2021-06-06)

Postovani Radisave, 
Molimo Vas posaljite nam fotografije Vaseg lica anfas i profil, kako bi doktor video sta je potrebno da se odradi, da li je potrebno raditi korekciju gornjih i donjih kapaka ili samo jednih. Ili je potrebno raditi operaciju brow lift (podizanje uglova obrva). 
Fotografije mozete poslati na email dr Arsica bolnica@analife.rs
Cim doktor pogleda fotografije javili bi smo Vam se sa vise informacija.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

Biljana (2021-06-06)

Poštovani Interesuje me cena podizanja kapaka. Lep pozdrav

Ana Life (2021-06-06)

Postovana Biljana, 
Molimo Vas posaljite nam fotografije Vaseg lica anfas i profil, kako bi doktor video sta je potrebno da se odradi, da li je potrebno raditi korekciju gornjih i donjih kapaka ili samo jednih. Ili je potrebno raditi operaciju brow lift (podizanje uglova obrva). 
Fotografije mozete poslati na email dr Arsica bolnica@analife.rs 
Cim doktor pogleda fotografije javili bi smo Vam se sa vise informacija.
Srdacan pozdrav Vasa Analife 
 

Nenad (2021-06-02)

Interesuje me cena podizanja gornjih kapaka. Hvala

Ana Life (2021-06-02)

Postovana,  
Kada je rec o korekciji gornjih kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji.
Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Velisa Arsic jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan. 
Cena korekcije gornjih kapaka (cena poslata na e-mail)  
u cene je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole.
 Vase bi bilo samo da odradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza. 
Ukoliko se odlucite da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica ili za operaciju mozete je zakazati telefonom na 063322698 sestra Sanja.

Vasa Analife
 

Zoran (2021-05-30)

Cena gornjih kapaka za zensku osobu

Ana Life (2021-05-30)

Postovani Zorane,

Kada je rec o korekciji gornjih kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji.
Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan.
Cena korekcije gornjih kapaka u lokalnoj anesteziji (cena poslata na e-mail)  u cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole.  Vase bi bilo samo da odradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza krvi, urina i testa na covid.
Najbolje je ako ste u mogucnosti da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.
Konsultaciju mozete zakazati na 063322698 sestra Sanja.
Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Maja (2021-05-28)

Pozdrav,interesuje me cena podizanje gornjih kapaka i korekcoja podbradka.Hvala

Ana Life (2021-05-28)

Postovana Maja,

Kada je rec o korekciji gornjih kapaka, na ovaj nacin  uklanja se visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji.
Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan.
Cena korekcije gornjih kapaka u lokalnoj anesteziji  (cena poslata na e-mail), kada je rec o laserskoj liposukciji podbratka (cena poslata na e-mail) u cene je uracunata preoperativna priprema u smislu: RTG snimak pluca sa nalazom radiologa, EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole.  
Ako zelite mozete da dodje na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.
Konsultaciju i operaciju mozete zakazati na  063322698 sestra Sanja
Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Katarina (2021-05-11)

Interesuje me cena podizanja gornjih kapaka. Hvala

Ana Life (2021-05-11)

Postovana Katarina,

Operaciju gornjih kapaka radi nas estetski, rekonstruktivni i plasticni hirurg dr Arsic.
Kada je rec o korekciji kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji.
Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan.
Cena korekcije gornjih kapaka (cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole.  
Vase bi bilo samo da odradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza. 
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, potrebno je samo da je zakazete na 063322698.
Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Jovana (2021-05-11)

Pozdrav, interesuje me cena podizanja gornjih kapaka?

Ana Life (2021-05-11)

Postovana Jovana,

Operaciju gornjih kapaka radi nas estetski, rekonstruktivni i plasticni hirurg dr Arsic. Kada je rec o korekciji gornjih kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji.
Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan.
Cena korekcije gornjih kapaka (cena poslata na e-mail)u lokalnoj ansteziji , u cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole.
 Vase bi bilo samo da odradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza. 
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, potrebno je samo da je zakazete na 063322698.
Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Gordana (2021-04-27)

Zanima me cena podizanja gornjih kapaka , hvala unapred

Ana Life (2021-04-27)

Postovana Gordana,

Operaciju gornjih kapaka radi nas estetski, rekonstruktivni i plasticni hirurg dr Arsic.
Kada je rec o korekciji gornjih  kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji.
Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan.
Cena korekcije gornjih kapaka (cena poslata na e-mail) u lokalnoj ansteziji , u cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole.  Vase bi bilo samo da odradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza. 
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, potrebno je samo da je zakazete na 063322698.
Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Vesna (2021-04-23)

Postovanje, zanima me cijena operacije gornjih ocnih kapaka Lp

Ana Life (2021-04-23)

Postovana Vesna,

Operaciju gornjih kapaka radi nas estetski, rekonstruktivni i plasticni hirurg dr Arsic. Kada je rec o korekciji gornjih kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji.
Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan.
Cena korekcije gornjih kapaka (cena poslata na e-mail)u lokalnoj ansteziji , u cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole.  Vase bi bilo samo da odradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza. 
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, potrebno je samo da je zakazete na 063322698.
Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Ana (2021-04-17)

Kolika je cena podizanja kapaka? Hvala

Ana Life (2021-04-17)

Postovana Ana,

Sto se tice operacije gornjih kapaka mozemo Vam reci sledece:
Korekciju gornjih kapaka,radi dr Arsic.
Ovom operacijom moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji.
Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan.
Cena korekcije gornjih kapaka  u lokalnoj anesteziji(cena poslata na e-mail)
u cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu:  EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole.
 Vase bi bilo samo da odradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza krvi, urina i test na Covid19.  
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, koju mozete zakazati na 063322698 sestra Sanja

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Milica (2021-03-19)

Poštovani, zanima me cena korekcije gornjih i donjih kapaka? I da li se korekcija moze vrsiti ako osoba ima dijabetes?

Ana Life (2021-03-19)

Postovana Milice,

Sto se tice dijabetesa ukoliko Vas endokrinolog da saglasnost za operaciju i analgosedaciji, mi operaciju mozemo raditi.
Kada je rec o korekciji gornjih kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji.
Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan.
Cena korekcije gornjih kapaka(cena poslata na e-mail) korekcija donjih kapaka(cena poslata na e-mail) u cene je uracunata preoperativna priprema u smislu:
RTG snimak pluca sa nalazom radiologa, EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole.  
Vase bi bilo samo da odradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza krvi, urina i test na Covid19.  
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, koju mozete zakazati na 063322698 sestra Sanja
Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

P.Pavlpviv (2021-02-12)

Koja je cena operacija gornjih kapaka a koliko donjih ? dali se moze ponovo skinuti koza sa gornjih kapaka ako je vec jednom operisana pre 17 god.

Ana Life (2021-02-12)

Postovani,

Prvi korak je da nam posaljete fotografije Vasih gornjih i donjih kapaka na email dr Arsica bolnica@analife.rs, kako bi doktor video da li postoji indikacija za ovu vrstu operacije.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Biljana (2021-02-12)

Molim vas za cenu operacije gornjih i donjih kapaka. I da li imate slobodan termin 26. ili 27. februara. Srdačan pozdrav

Ana Life (2021-02-12)

 Postovana Biljana,

Operaciju gornjih i donjih kapaka radi nas estetski, rekonstruktivni i plasticni hirurg dr Velisa Arsic. Doktor  na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u regiji gornjih i donjih kapaka.
Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan.
Cena korekcije gornjih kapaka (cena poslata na e-mail) korekcija donjih kapaka (cena poslata na e-mail) u cene je uracunata preoperativna priprema u smislu: RTG snimak pluca sa nalazom radiologa, EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole.
 Vase bi bilo samo da odradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza krvi, urina i test na Covid19.  
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica. Konsultaciju i operaciju mozete zakazati na  063322698 sestra Sanja

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Nataša (2021-02-09)

Cena operacije gornjih kapaka

Ana Life (2021-02-09)

 Postovana Natasa,

Kada je rec o korekciji gornjih kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji.
Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan.
Cena korekcije gornjih kapaka u lokalnoj anesteziji (cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole.  
Vase bi bilo samo da odradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza. 
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, potrebno je samo da je zakazete na 063322698 sestra Sanja.
Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Vesna (2021-02-09)

Poštovani, zanima me cena korekcije (podizanja) gornjih kapaka,

Ana Life (2021-02-09)

Postovana Vesna,

Operaciju gornjih kapaka radi dr Arsic, nas plasticni, rekonstruktivni i estetski hirurg.
Kada je rec o korekciji gornjih kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji.
Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan.
Cena korekcije gornjih kapaka  u lokalnoj anesteziji (cena poslata na e-mail)  u cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu:  EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole.
 Vase bi bilo samo da odradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza krvi, urina i test na Covid19.  
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, koju mozete zakazati na 063322698 sestra Sanja

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Zoran (2021-01-31)

Pozdrav, da li doktor radi u ortopedskoj klinici na Banjici ? Koliko kosta korekcija kapaka ?

Ana Life (2021-01-31)

Postovani Zorane,

Tako je dr Arsic radi na odeljenju rekonstruktivne hirurgije na Institutu za ortopedske bolesti.

-Kada je rec o korekciji gornjih kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji.
Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan.
Cena korekcije gornjih kapaka(cena poslata na e-mail)korekcija donjih kapaka je takodje jedna fina elegantna operacija gde se rez pravi na 1 mm od trepavica i na taj nacin uklanja se takodje visak mansog tkiva. misica i koze, cena operacije(cena poslata na e-mail) u cene je uracunata preoperativna priprema u smislu RTG snimak pluca sa nalazom radiologa, EKG -a srca,  pregled interniste-kardiologa,kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole.  
Vase bi bilo samo da odradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza.  


Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, koju mozete zakazati na 063322698.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Nemanja (2021-01-30)

Zanima me cena operacije gornjih kapaka?

Ana Life (2021-01-30)

Postovani Nemanja,

Operaciju kapaka izvodi nas estetski, rekonstruktivni i plasticni hirurg dr Arsic.
Kada je rec o korekciji gornjih kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji.
Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan.
Cena korekcije gornjih kapaka(cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu:  EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole.
Vase bi bilo samo da odradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza krvi, urina i test na Covid19.  
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, koju mozete zakazati na 063322698 sestra Sanja

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Violeta (2021-01-27)

Poštovani, zanima me cena operacije gornjih kapaka?

Ana Life (2021-01-27)

Postovana Violeta,

Operaciju gornjih kapaka radi nas rekonstruktivni, estetski i plasticni hirurg. Kada je rec o korekciji gornjih kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji.
Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan.
Cena korekcije gornjih kapaka (cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole.  Vase bi bilo samo da odradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza krvi, urina i test na Covid19.
Nakon operacije imacete otok i modrice koji su najizrazeniji u prvih dva tri dana, nakon toga polako pocinju da se povlace, nakon 7 dana od operacije skidaju se konci. 
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica,potrebno je samo da je zakazete na 063322698 sestra Sanja.
Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Jovanovi? (2021-01-15)

Poštovani, zanima me cena korekcije gornjih kapaka? I da li je moguće tokom jednog operativnog zahvata uraditi povećanje grudi i korekciju gornjih kapaka?

Ana Life (2021-01-15)

Postovana,
Moguce je u jednom aktu odraditi i operaciju povecanja grudi implantima ( ukoliko nike potrebno podizanje grudi uz povecanje) i operaciju gornjih kapaka.

Kada je rec o korekciji gornjih kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji.
Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan.
Cena korekcije gornjih kapaka(cena poslata na e-mail)  u cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca,  pregled interniste-kardiologa, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole.
Vase bi bilo samo da odradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza krvi, urina i testa na covid.
Najbolje je ako ste u mogucnosti da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Radinka (2021-01-10)

Gde se Vi nalazite?

Ana Life (2021-01-10)

Postovana Radinka

Mi se nalazimo u Skadarskoj ulici broj 5 u Zemunu.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Radinka (2021-01-10)

Molim vas, cena gornjih kapaka?

Ana Life (2021-01-10)

Postovana Radinka,

Kada je rec o korekciji gornjih kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji.
Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan.
Cena korekcije gornjih kapaka (cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole.  Vase bi bilo samo da odradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza. 
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.

pozdrav Analife
 

Sandra (2021-01-06)

Zanima me cena operacije gornjih kapaka. Hvala

Ana Life (2021-01-06)

 Postovana Sandra,

Korekciju gornjih  kapaka (blephatoplasty palpebrarum superioris) radi dr Arsic. Doktor jako fino, pedantno i precizno radi ovu vrstu operacije.
Rez se plasira u prirodnom naboru grnjeg kapka, kako bi bio nevidljiv.
Ovom operacijom uklanja se visak koze, misica i masnog tkiva u predelu gornjih kapaka.
 Cena operacije gornjih  kapaka(cena poslata na e-mail) i operacija se radi u lokalnoj anesteziji.
U cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu: EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole.Sto se oporavka tice, otoci i modrice su normalana prolazna stvar ove intervencije i traju oko 7-14 dana, konci se skidaju nakon 7 dana od operacije.

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica. 

Srdacan pozdrav Analife 
 

Biljana (2021-01-03)

Molim vas za cenu blefaroplastika gornjih i donjih kapaka kao i za cenu smanjenja grudi. Pozdrav,

Ana Life (2021-01-03)

 Postovana Biljana,

Operaciju smanjenja grudi radi dr Arsic.
Operacija se sastoji iz:
- redukcije zlezde
-redukcije viska koze 
-rekonstrukcije polozaja areole
-rekonstrukcije samog izgleda areole. 
Cena operacije zavisi od stanja Vasih grudi, stepena opustenosti, velicine samih grudi i velicine areole.
Zato Vas molimo da nam posaljete fotografije grudi na e-mail dr Arsica bolnica@analife.rs kako bi doktor video sta je sve potrebno da se odradi i kako bi smo Vam rekli tacnu cenu operacije.
 Ono sto Vam jos mozemo reci jeste da u cene nasih operacija uracunata je kompletna preoperativna priprema u smislu:
 RTG snimak pluca sa nalazom radiologa, EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna
krvna slika, pregled anesteziologa,  kao i bolnicki dan i noc i sve kontrole+specijalni grudnjak.  

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Sanja (2020-12-28)

Postovani,interesuje me cena operacije zatezanje kapaka u pitanju je muskarac 65 god,srdacan pozdrav...

Ana Life (2020-12-28)

Postovana Sanja, 
Kada su u pitanju donji kapci (Blepharoplasty inferioris) rez se pravi na 1 mm od trepavica (prakticno je ne vidljiv) to dr Arsicu omogucava da ukolni visak, koze, masnog tkiva i misca.
Cena operacije donjih kapaka (cena poslata na e-mail, a kada se radi operacija gornjih kapaka rez se plasira na prevoju kapka, kako bi oziljak ostao u prirodnoj brazdi i bio ne vidljiv.
Na ovaj nacin takodje se uklanja viska koze, misica i masnog tkiva. U cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu:
RTG snimka pluca sa nalazom radiologa, EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole.
Sto se oporavka tice, otoci i modrice su normalana prolazna stvar ove intervencije i traju oko 7-14 dana, konci se skidaju nakon 7 dana od operacije.
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.
Srdacan pozdrav Analife 
 

Natasa (2020-12-20)

Добро јутро, интересује ме цена операције горњих капака? Унапред хвала, Поздрав!

Ana Life (2020-12-20)

Postovana Natasa, 
Operaciju gornjih kapaka radi nas estetski, rekonstruktivni i plasticni hirurg dr Arsic. 
Kada je rec o korekciji gornjih kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji.
Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan.
Operacija se radi u lokalnoj anesteziji i cena korekcije gornjih kapaka(cena poslata na e-mail)u cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole.  
Vase bi bilo samo da odradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza.
Nakon operacije imacete otok i modrice koji su najizrazeniji u prvih dva tri dana, nakon toga polako pocinju da se povlace, nakon 7 dana od operacije skidaju se konci.
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.

Srdacan pozdrav Analife
 

Osman (2020-12-13)

Dajte mi cijenu za zatezanje kapaka muškarac 60 god

Ana Life (2020-12-13)

 Postovani Osmane,

Operaciju korekcije gornjih i donjih kapaka radi dr Arsic, nas estetski, rekonstruktivni i estetski hirurg.
Kada je rec o korekciji gornjih kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji.
Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan.
Cena korekcije gornjih kapaka (cena poslata na e-mail) a korekcija donjih kapka (cena poslata na e-mail)
u cene je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa,RTG snimak pluca sa nalazom radiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole.  Vase bi bilo samo da odradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza.
Nakon operacije imacete otok i modrice koji su najizrazeniji u prvih dva tri dana, nakon toga polako pocinju da se povlace, nakon 7 dana od operacije skidaju se konci. 

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.

Srdacan pozdrav Analife
 

Anna (2020-12-12)

Cena korekcija gornjih i donjih kapaka... Unapred zahvalna

Ana Life (2020-12-12)

 Postovana Ana,

Kada je rec o korekciji gornjih kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji.
Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan.
Cena korekcije gornjih kapaka (cena poslata na e-mail)korekcija donjih kapaka je takodje jedna fina elegantna operacija gde se rez pravi na 1 mm od trepavica i na taj nacin uklanja se takodje visak mansog tkiva. misica i koze, cena operacije (cena poslata na e-mail)u cene je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca,  pregled interniste-kardiologa,RTG snimak pluca sa nalazom radiologa
kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole.  Vase bi bilo samo da odradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza. 
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, koju mozete zakazati na 063322698.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Melisa (2020-12-10)

Poštovani, zanima me cena blefaroplastike donjih kapaka. Hvala

Ana Life (2020-12-10)

Postovana Melisa, 

Operaciju donjih kapaka radi dr Arsic. Blepharoplasty inferioris je operacija gde se  rez pravi na 1 mm od trepavica (prakticno je ne vidljiv) i to dr Arsicu omogucava da ukolni visak, koze, masnog tkiva i misca.  
Cena operacije donjih kapaka(cena poslata na e-mail)
U cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu:
-EKG -a srca,
-Pregled interniste-kardiologa, 
-RTG snimal pluca sa nalazom radiologa
-kontrolna krvna slika, 
-pregled anesteziologa
u cenu je uravunat jos i bolnicki dan i sve kontrole.
Sto se oporavka tice, otoci i modrice su normalana prolazna stvar ove intervencije i traju oko 7-14 dana, konci se skidaju nakon 7 dana od operacije.
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.

Srdacan pozdrav Analife 
 

Tamara (2020-11-28)

Možete li mi poslati na email cenu transkonjuktivalne operacije donjih kapaka i da li svako može da radi tu operaciju ili samo ako je u pitanju manji višak kože?

Ana Life (2020-11-28)

Postovana Tamara,

kod koga god postoji razlog da se radi operacija donjih kapaka, moze da je uradi. Dr Arsic radi nekoliko vrsta operacija donjih kapaka, u zavisnosti koji je problem.
Nacelno, kada su u pitanju donji kapci, latinski naziv je Blepharoplasty inferioris,  rez se pravi na 1 mm od trepavica (prakticno je ne vidljiv) to dr Arsicu omogucava da ukolni visak, koze, masnog tkiva i misca.

Cena operacije donjih kapaka(cena poslata na e-mail).U cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole.

Konci se skidaju nakon 7 dana od operacije.
Najbolje je da ako zelite posaljete na DIREKTAN E-MAIL bolnica@analife.rs slike kapaka, mada bi najbolje bilo da ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.

S postovanjem

Analife
 

Violeta (2020-11-27)

Dobar dan! Mozete li mi reci koja je cena za zatezanje gornjih i donjih kapaka? Hvala unapred

Ana Life (2020-11-27)

Postovana Violeta,

operacija gornjih i donjih kapaka u analgosedaciji(cena poslata na e-mail)
 U cenu ulazi preoperativna priprema i lezanje jednu noc zajedno sa kontrolama. 
Konsultacija kod dr Arsica je besplatna i zakazuje se na neki od nasih tel 063 322 578 ili 011 319 68 08

 s postovanjem Analife
 

Danijela (2020-11-23)

Molim cenu operacije blefaroplastika gornja i donja i povećanje grudi. Koliko se čeka na red? Hvala.

Ana Life (2020-11-23)

Postovana Danijela 
Kada je rec o korekciji gornjih kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji.
Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan.
Cena korekcije gornjih kapaka (cena poslata na e-mail), korekcija donjih kapaka(cena poslata na e-mail)

Vase bi bilo samo da odradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza.  

Sto se tice operacije povecanja grudi cena je sada promotivna(cena poslata na e-mail)
 
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, koju mozete zakazati na 0693196808

Srdacan pozdrav Vas Analife
 

?lena (2020-11-01)

Dobar dan! Molim vas za cenu operacije donjih kapaka, takodje cenu operacije i donjih i gornjih kapaka zajedno. Hvala

Ana Life (2020-11-01)

Postovana Lena,

Kada je rec o korekciji gornjih kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji. Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan. Cena korekcije gornjih kapaka (cena poslata na e-mail), korekcija donjih kapaka(cena poslata na e-mail)u cene je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole.  Vase bi bilo samo da odradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza. 
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, koju mozete zakazati na 063322698.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

?ina (2020-09-19)

Dobar dan.Interesuje me cena za rinoplastiku?

Ana Life (2020-09-19)

 Postovani,

Rinoplastik je plasticna operacija prilikom koje se remodelira nos i problemi vezani za nos.

Dr Arsic operaciju nosa  radi otvorenom tehnikom (open approach rhinoplasty ) i radi najsavremenijim Graft tehnikama. Prednosti ove operacije su visestruke, a rezultat je fantastican.

Cena operacije je promotivna (cena poslata na e-mail)
 U cenu operacije uracunata je kompletna preoperativna priprema  ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.

Srdacan pozdrav Analife
 

Suzana (2020-09-13)

Cena blefaroplastike podočnjaka? Pozdrav

Ana Life (2020-09-13)

Postovana Suzana,

Kada su u pitanju donji kapci (Blepharoplasty inferioris) rez se pravi na 1 mm od trepavica (prakticno je ne vidljiv) to dr Arsicu omogucava da ukloni visak, koze, samnog tkiva i misca. Cena operacije donjih kapaka (cena poslata na e-mail).U cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa,RTG snimak pluća sa nalazom radiologa , kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole.
Ako zelite mozete da dodjete i na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica. 

Srdacan pozdrav Analife 
 

Sladjana (2020-08-04)

Zdravo! Zanima me cena korekcije gornjih kapaka. Hvala.

Ana Life (2020-08-04)

Postovana Sladjana, 

Kada je rec o korekciji gornjih kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji. Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan. Cena korekcije gornjih kapaka (cena poslata na e-mail) u  cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole.  Vase bi bilo samo da odradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza. 
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, koju mozete zakazati na 063322698.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Mila (2020-08-04)

Postovani,interesuje me cena korekcija gornjih kapaka i podocnjaka?

Ana Life (2020-08-04)

Postovana Mila, 

Kada je rec o korekciji gornjih kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji. Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan. Cena korekcije gornjih kapaka(cena poslata na e-mail), korekcija donjih kapaka (cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole.  Vase bi bilo samo da odradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza. 
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, koju mozete zakazati na 063322698.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Zagorka (2020-07-30)

Dobar dan, ja sam zainteresovana za korekciju gornjih kapaka, zanima me cena i da li se može platiti i na odloženo. Hvala!

Ana Life (2020-07-30)

 Postovana Zagorka, 


Kada je rec o korekciji gornjih kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji. Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan. Cena korekcije gornjih kapaka(cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole.  Vase bi bilo samo da odradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza. 
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.Placanje se vrsi u punom iznosu kesom ili karticom. 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Biljana (2020-07-26)

Postovani Potrebna mi je Blepharoplasty gornjih kapaka, zanima me cijena. Takodje cijena i donjih ako se radi pojedinacno i zajedno? Koliko je vremenski potrebno da se kod vas urade pred operativne analize i posle koliko dana se vade konci? Hvala unaprijed, srdacan pozdrav

Ana Life (2020-07-26)

Postovana Biljana, 

Kada je rec o korekciji gornjih kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji. Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan. Cena korekcije gornjih kapaka (cena poslata na e-mail) korekcija donjih kapaka(cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole.  Vase bi bilo samo da odradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza i test na Covid19. Sto se oporavka tice kod nas ostajete jednu noc u bolnoci posle operacije, prva kontrola je 3-4 dana nakom operacije i tada su Vam otoci i modrice najizrazeniji. Nakon 7 dana se skidaju konci, a nakon toga pocinjete da mazete gel za oziljke, kako bi oni sto pre i potpuno izbledeli. 
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, koju mozete zakazati na 063322698.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Milka (2020-07-26)

Dobar dan. Interesuje me cena korekcije gornjih očnih kapaka. Hvala unapred

Ana Life (2020-07-26)

 Postovana Milka, 

Operacija korekcija gornjih kapaka je operacije gde se uklanja visak koze, misica i masnog tkiva i  moze da se radi u lokalnoj anesteziji ili blagoj analgosedaciji . Rez se pravi u prirodnoj brazdi gornjeg kapka,kako bi kasnije bio ne vidljiv.  
Cena operacije je ako se radi u lokalnoj anesteziji (cena poslata na e-mail)  u tu cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema, osim odredjenih labiratorijskih nalaza koje bi ste Vi odradili.

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica. 
Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Milka (2020-07-20)

Poštovanje, molim vas za cenu korekcije gornjih kapaka. Unapred hvala.

Ana Life (2020-07-20)

Postovana Milka,

Kada je rec o korekciji gornjih kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji. Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan. Cena korekcije gornjih kapaka(cena poslata na e-mail) u  cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole.  Vase bi bilo samo da odradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza. 
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, koju mozete zakazati na 063322698.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Bata (2020-07-01)

Dobar dan. Interesuje me cena korekcije očnih kapaka. Donjih i gornjih. I na koji način da se javim da zakazem. Unapred hvala na odgovoru

Ana Life (2020-07-01)

 Postovani, 

Kada je rec o korekciji gornjih kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji. Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan. Cena korekcije gornjih kapaka (cena poslata na e-mail) korekcija donjih kapaka (cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole.  Vase bi bilo samo da odradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza. 
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, koju mozete zakazati na 063322698.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Aleksandra (2020-06-29)

Hirurško podizanje kapaka

Ana Life (2020-06-29)

Postovana Aleksandra,

Kada je rec o korekciji gornjih kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji. Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan. Cena korekcije gornjih kapaka(cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole.  
Vase bi bilo samo da odradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza. 
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, koju mozete zakazati na 063322698.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Anita (2020-06-19)

Dobro vece! Javljam se sa zeljom da uradim lasersku liposukciju stomaka,pa bih to volela istovremeno sa time uvecam grudi. Interesuje me koja bi bila cena toga odvojeno i zajedno! Ja Sam pusac dali cu morati da ostavim cigarete prèd operaciju ! I Da li bih mogla ako se oddlucim da to uradim polovinom jula? Radila bih i operaciju donjih kapaka ? Kolika je cena? Dali bih sve to mogla da zavrsim od jednom ? Hvala unapred!

Ana Life (2020-06-19)

Postovana Anita,
Kada je rec o laserskoj liposukciji pojasa(stomaka) cena je (cena poslata na e-mail), a sto se tice grudi cena je promotivna kada se radi samo povecanje(cena poslata na e-mail)  i koristimo Motiva i Mentor implante. Kada je rec o operaciji donjih kapaka(cena poslata na e-mail)
Vazno je da znate da nije izvodljvo u jednom aktu odradii sve operacije, vec se to mora podeliti. U jednom aktu moze da se uradi operacija povecanje grudi i donjih kapaka, a u drugom aktu laserska liposukcija pojasa. Sto se tice zakazivanja inetrvencije mozete nas kontaktirati na 063322698

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Ljubica (2020-06-12)

Dobar dan, zanima me cena korekcije gornjih i donjih očnih kapaka. Hvalaa

Ana Life (2020-06-12)

Postovana Ljubice,
Kada je rec o korekciji gornjih kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji. Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan. Cena korekcije gornjih kapaka (cena poslata na e-mail), korekcija donjih kapaka(cena poslata na e-mail)u cene je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole.  Vase bi bilo samo da odradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza.

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica,koju je potrebno da zakazete na 069-319-68-08.
 

pozdrav Analife

Snezana (2020-05-13)

Molim vas, zanima me cena korekciju kapaka , odvojeno gornjih I donjih, I cena kada se rade istovremeno. Hvala, unapred!

Ana Life (2020-05-13)

 Postovana Snezana,

Kada su u pitanju donji kapci (Blepharoplasty inferioris) rez se pravi na 1 mm od trepavica (prakticno je ne vidljiv) to dr Arsicu omogucava da ukolni visak, koze, masnog tkiva i misca. Cena operacije donjih kapaka (cena poslata na e-mail).  A cena operacije gornjih kapaka (cena poslata na e-mail) , ako se rade zajedno(cena poslata na e-mail). U cene je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole.Sto se oporavka tice, otoci i modrice su normalana prolazna stvar ove intervencije i traju oko 7-14 dana, konci se skidaju nakon 7 dana od operacije.
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.

Srdacan pozdrav Analife 
 

Jasmina (2020-04-04)

Poštovanje, molim vas za cenu korekcije gornjih kapaka i koliko intervencija traje vremenski? Hvala unapred

Ana Life (2020-04-04)

Poštovana Jasmina, 
Kada je rec o korekciji gornjih kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji. Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan. Cena korekcije gornjih kapaka (cena poslata na e-mail), a
u cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole.  Vase bi bilo samo da odradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza.
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica. 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

milka (2020-01-28)

Koja je cijena zatezanja gornjih kapaka?

Ana Life (2020-01-28)

Postovana Milka,

Kada je rec o korekciji gornjih kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji. Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan. Cena korekcije gornjih kapaka ukoliko se radi operacija u lokalnoj anesteziji (cena poslata na e-mail), a ako se radi u analgosedaciji blaga vrsta anestezije (cena poslata na e-mail)
u cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. 
Otoci i modrice traju oko 7-10 dana, neki minimalan otok zna da zaostane i do dve nedelje posle operacije, a konci se skidaju nakon 7 dana  od operacije. Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.

pozdrav Analife

Jelena (2020-01-16)

Koja je cena operacije gornjih i donjih kapaka zajedno? Da li se uklanja i masno tkivo i koža u tom zahvatu, i da li se može donekle umanjiti asimetrija izazvana većim prisustvom masnog tkiva na jednom oku?

Ana Life (2020-01-16)

 Postovana Jelena,

Kada su u pitanju donji kapci (Blepharoplasty inferioris) rez se pravi na 1 mm od trepavica (prakticno je ne vidljiv) to dr Arsicu omogucava da ukolni visak, koze, masnog tkiva i misca. Cena operacije donjih kapaka (cena poslata na e-mail).  A cena operacije gornjih kapaka(cena poslata na e-mail) U cene je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole.Sto se oporavka tice, otoci i modrice su normalana prolazna stvar ove intervencije i traju oko 7-14 dana, konci se skidaju nakon 7 dana od operacije.
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.

Srdacan pozdrav Analife 

Suzana (2019-12-11)

Poštovani, interesuje me cena uklanjanja kesica donjih kapaka... Hvala unapred, srdačan pozdrav...

Ana Life (2019-12-11)

 Poštovana Suzana,

Kada su u pitanju donji kapci (Blepharoplasty inferioris) rez se pravi na 1 mm od trepavica (prakticno je ne vidljiv) to dr Arsicu omogucava da ukolni visak, kože, samnog tkiva i misca. Cena operacije donjih kapaka je (cena poslata na e-mail) . U cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole.
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.

Srdacan pozdrav Analife 

Petar (2019-10-07)

Cena operacije obadva gornja kapka molim. Pozdrav !

Ana Life (2019-10-07)

Postovani Petre,
Kada je rec o korekciji gornjih kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji. Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan. Cena korekcije gornjih kapaka (cena poslata na e-mail)
u cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. 
Otoci i modrice traju oko 7-10 dana, neki minimalan otok zna da zaostane i do dve nedelje posle operacije, a konci se skidaju nakon 7 dana  od operacije. Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.

Srdacan pozdrav Analife
 

Aleksandra (2019-09-26)

Poštovani,molim Vas za cenu operacije podizanje gornjih kapaka.Napominjem da imam 43 godine.Hvala.

Ana Life (2019-09-26)

Postovana Aleksandra,
Kada je rec o korekciji gornjih kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji. Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan. Cena korekcije gornjih kapaka (cena poslata na e-mail), a
u cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. 

Otoci i modrice traju oko 7-10 dana, neki minimalan otok zna da zaostane i do dve nedelje posle operacije, a konci se skidaju nakon 7 dana  od operacije. Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.

Srdacan pozdrav
 

Kreta (2019-05-19)

Interesuje me cena korekcije gornjih kapaka.

Ana Life (2019-05-19)

Poštovana Kreta,

Kada je reč o korekciji gornjih kapaka, na ovaj nacin može da se ukloni višak kože, masnog tkiva i mišića u toj regiji. Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsić to jako precizno i pedantno šije, kako bi taj ožiljak bio jedva primetan. Cena korekcije gornjih kapaka (cena poslata na e-mail). U cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. 
Ako želite možete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica. 
Srdačan pozdrav Analife 
 

Mirjana (2019-03-28)

Dobar dan, interesuje me cena estetskog podizanja kapaka? Hvala

Ana Life (2019-03-28)

Poštovana Mirjana,

Kada su u pitanju gornji kapci -blepharoplasty superioris  ovom operacijom se otklanja višak kože ,mišića i masnog tkiva. Rezovi se siju jako tankim koncima ,kako bi oziljak bio ne vidljiv. Cena operacije gornjih kapaka  (cena poslata na e-mail). U cenu je uračunata kompletna preoperativna priprema u smislu EKG srca, pregled interniste, pregled anesteziologa, bolnicki dan,kao i sve kontrole.  Operacija gornjih kapaka se izvodi u lokalnoj anesteziji.

Ako želite možete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsića

Veliki pozdrav Vaša Analife

Maja (2019-01-06)

Postovani, koja je cena korekcije donjih kapaka? Hvala

Ana Life (2019-01-06)

Poštovana Maja,

 

 Kada su u pitanju donji kapci (Blepharoplasty inferioris) rez se pravi na 1 mm od trepavica (prakticno je ne vidljiv) to dr Arsicu omogućava da ukoloni višak kože, samnog tkiva i misca. Cena operacije donjih kapaka (cena poslata na e-mail).U cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnički dan i sve kontrole.Ako želite možete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsića

Srdačan pozdrav Analife 

Jelena (2018-10-28)

Poštovani, zanima me cena korekcije gornjih kapaka i podizanja obrva. Hvala.

Ana Life (2018-10-28)

Poštovana Jelena, 

Operacija gornjih kapaka (Blepharoplasty) , podrazumeva intervenciju gde se otklanja višak kože, mišića i masnog tkiva u predelu istih. Rez se šije specijalnim koncima i specijalnom tehnikom, da je nakon nekog vremena praktično ne vidljiv. Operaciju radi dr Arsića i cena operacije  (cena poslata na e-mail).U cenu operacije uračunata je kompletna preoperativna priprema  (EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+bolnički dan kao i sve kontrole. Ako želite možete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsića.

 

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Vuka (2018-10-24)

Poštovani, nekoliko hirurga mi je već potvrdilo da meni ne bi pomogla klasična blefaroplastika, već podizanje i zatezanje mišića kapka. Radi se u totalnoj anezteziji i kompikovaniji je zahvat. Da li doktor radi to, na koji način se zateže mišić kapka i koja je cena kod dr. Arsića?

Ana Life (2018-10-24)

Poštovana Nataša, 

Operacije gornjih kapaka (Blepharoplasty) , podrazumeva intervenciju gde se otklanja višak kože, mišića i masnog tkiva u predelu istih. Rez se šije specijalnim koncima i specijalnom tehnikom, da je nakon nekog vremena prakticno ne vidljiv. Operaciju radi dr Arsić i cena operacije (cena poslata na e-mail).U cenu operacije uracunata je kompletna preoperativna priprema  (EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ bolnički dan kao i sve kontrole. Ako želite možete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.

 

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Sladjana (2018-10-06)

Postovani! Zanima me cena korekcije gornjih kapaka i cena podizanja obrva. Hvala! Pozdrav

Ana Life (2018-10-06)

Poštovana Sladjana, 

Brow lift - podizanje obrva je intervencija koja sa malim rezom koji se pravi u kosi (ne vidljiv)  rešava problem naboranog čela, obrva, smejalica. Namenjana svim onima koji imaju  izborano čelo, spuštene obrve daju ljut, namršten ili umoran izraz lica ili pak žele da iskose oči. Intervencija se radi u analgosedaciji i (cena poslata na e-mail), kada je reč o operaciji gornjih kapaka na taj način se koriguje višak kože, masnog tkiva i mišića u predelu gornjih kapaka i (cena poslata na e-mail).U cenu je uračunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnički dan i sve kontrole. Možete doći na besplatnu konsultaciju kod Dr Arsića, da doktor pogleda da li bi Brow lift i operacija kapaka bile adekvatne intrevencije za rešavanje Vašeg problema.

 

Srdačan pozdrav Analife 

Ivana (2018-08-21)

Postovani, zanima me cena korekcije gornjih i donjih kapaka, kao i da li je moguće uraditi ovu intervenciju istovremeno sa operacijom povećanja grudi? Srdačan pozdrav

Ana Life (2018-08-21)

Poštovana,

Blearoplastika ili operacija kapaka, (donjih i gorjih)  je operacija koju dr Arsić radi najsavremenijim operativnim tehnikama. Operacija kapaka  ostavlja minimalne, praktično nevidljive ožiljke. Posle operacije donjih kapaka,lice dobija mladalački izgled, bez bora, podočnjaka, mladje i svežije.

Kada je operacija gornjih kapaka u pitanju, onda je potrebno videti, da li ste za tu operaciju ili bi se možda dobio bolji efekat podmladjivanja, da se uradi druga operacija - podizanje spoljnjeg ugla obrva, tzv. browlift Denver Colorado. Opet je reč o najnovijoj operativnoj tehnici, koja se radi u Analife bolnici. To je intervencija gde se prave mali rezovi u uglovima čela, u kosi. Obrve se podižu, oko se otvara, podiže se gornji kapak, sve je prirodno. Ovo nije stara tehnika gde se podiže celo čelo pa je pacijent stalno “iznenadjen” . Posle naše Browlift Denver  intervencije podizanja obrva i gornje kapka, pacijent izgleda mladje, odmorno, oko se otvori, zablista.

Cena korekcije donjih kapaka (Blepharoplasty) iznosi (cena poslata na e-mail). A ako se radi o gornjim kapcima (cena poslata na e-mail). A što se tiče operacije povećanja grudi (augmentatio mammarum ) koristimo Mentor  i Motiva proteze (Izbor je Vas) Dr Arsić plasira implante ispod mišića (DUAL PLANE) i cena operacije (cena poslata na e-mail) .U cene operacija grudi uračunata je kompretna preoperativna priprema( EKG, pregled interniste kardiologa, RTG pluca sa nalazom radiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ bolnički dan, bolnička noć, kao i sve kontrole. I ove tri intervencije mogu da se odrade u jednom aktu.

 

Najbolje je da pošaljete svoje fotografije, direktno na doktorov e-mail bolnica@analife.rs

 

Srdačan pozdrav

Vaša Analife

Ivanka (2018-08-21)

Postovani, koja je cena podizanja gornjih kapaka,hvala.

Ana Life (2018-08-21)

Poštovana,

Cena korekcije gornjih kapaka (Blepharoplasty) (cena poslata na e-mail)

U cenu operacije uračunata je kompretna preoperativna priprema( EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ bolnicki dan,kao i sve kontrole.

Ako želite možete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsića.

 

Srdačan pozdrav

Vaša Analife

Gaga (2018-06-08)

Poštovani interesuje me cena operacije gornjih spustenih kapaka?. Srdačan pozdrav

Ana Life (2018-06-08)

Postovana,

Dr Arsic radi ovu operaciju. Operacija moze da se radi u lokalnoj anesteziji ili u analgosedaciji (blaga vrsta anestezije)

Cena korekcije gornjih kapaka (Blepharoplasty superioris) (cena poslata na e-mail)

U cene operacija uracunata je kompretna preoperativna priprema  ( EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+bolnicki dan , kao i sve kontrole. 

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.

 

Srdacan pozdrav Vas Analife

Radmila (2018-05-12)

Koja je cena operacije izuzetno spustenih gornjih kapaka? Hvala

Ana Life (2018-05-12)

Postovana 

Kada je rec o korekciji gornjih kapaka (Blepharoplasty superioris) , dr Arsic radi ovu operaciju jako fino i precizno i bez velike traume tkiva. Na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica.  Cena ove operacije  (cena poslata na e-mail)

U cenu operacije uracunata je kompretna preoperativna priprema  ( EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+bolnicki dan , kao i sve kontrole. 

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica. Srdacan pozdrav

 

Vas Analife

 

Gordana (2018-04-15)

Postovani koja je Cena podizanja gornjih kapaka,hvala

Ana Life (2018-04-15)

Postovana,

Cena korekcije gornjih kapaka (Blepharoplasty) (cena poslata na e-mail)

 U cenu operacije uracunata je kompretna preoperativna priprema  ( EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+   bolnicki dan , kao i sve kontrole. 

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.

 

Srdacan pozdrav

dragica (2018-04-11)

postovani; imam 54 godine i spusten desni kapak.kako starim to je sve ruznije. koliko kosta podizanje tog kapka i da li se on izjednaci sa drugim zahvaljujem

Ana Life (2018-04-11)

Postovana,
Najbolje bi bilo da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, da doktor pogleda o cemu je rec. Kada je rec o korekciji  gornjih kapaka (cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih nalaza.
Besplatnu konsultaciju mozete da zakazate pozivom na broj telefona 069-319-68-08
 
Srdacan pozdrav 

 

Sla?ana (2018-04-07)

Interesuje me cena korekcije gornjih kapaka, konsultacija kod dr Arsica, kao i da li bi sve to moglo u aprilu ?

Ana Life (2018-04-07)

Postovana,
Operacije gornjih kapaka (Blepharoplasty) , podrazumeva intervenciju gde se otklanja visak koze, misica i masnog tkiva u predelu istih. Rez se sije specijalnim koncima i specijalnom tehnikom, da je nakon nekog vremena prakticno ne vidljiv. Operaciju radi dr Arsica i cena operacije (cena poslata na e-mail).U cenu operacije uracunata je kompletna preoperativna priprema  (EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+   bolnicki dan kao i sve kontrole. Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica. Konsultaciju mozete zakazati putem telefona 069-319-68-08, a potrduicemo se da Vam nadjemo neki termin za operaciju aprilu, s obzirom da nam je prvi slobodan termin karjem maja.
 
Srdacan pozdrav Vas Analife

 

Jelena (2018-04-02)

Interesuje me cena korekcije gornjih kapaka.

Ana Life (2018-04-02)

Postovana,
Operacije gornjih kapaka (Blepharoplasty) , podrazumeva intervenciju gde se otklanja visak koze, misica i masnog tkiva u predelu istih. Rez se sije specijalnim koncima i specijalnom tehnikom, da je nakon nekog vremena prakticno ne vidljiv. Operaciju radi dr Arsica i cena operacije (cena poslata na e-mail).U cenu operacije uracunata je kompletna preoperativna priprema  (EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ bolnicki dan kao i sve kontrole. Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.
 
Srdacan pozdrav Vas Analife

 

Dubravka (2018-03-26)

Zanima me cena operacije gornjih kapaka?

Ana Life (2018-03-26)

Postovana,
Dr Arsic radi operaciju gornjih kapaka, najsavremenijom tehnikom. Na ovaj nacin se uklanja visak koze i masnog tkiva koji odaju umoran izgled licu.
Cena korekcije gornjih kapaka (Blepharoplasty)
(cena poslata na e-mail).U cenu operacije uracunata je kompretna preoperativna priprema  ( EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+   bolnicki dan , kao i sve kontrole. 
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.
 
Srdacan pozdrav Vas Analife

 

Pedja (2018-03-12)

Kolika je cena operacije spuštenih gornjih kapaka ?

Ana Life (2018-03-12)

Postovani,
Operaciju korekcije gornjih kapaka (Blepharoplasty superioris) radi dr Arsic. Operacija moze da se radi u lokalnoj anesteziji ili u analgosedaciji. Cena operacije (cena poslata na e-mail).U cenu operacije uracunata je kompretna preoperativna priprema  ( EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+   bolnicki dan , kao i sve kontrole. 
Ako zelite moze doci na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.
 
Srdacan pozdrav Vas Analife

 

Branka (2018-03-12)

Poštovani, zanima me da li se gornji kapci mogu operisati laserom, kao i dali se kesice donjih kapaka mogu ukloniti laserom.KOLIKO JE BOLNO POSLE INTERVENCIJE. Koja je cena operacije donjih i gornjih kapaka.

Ana Life (2018-03-12)

Postovana,
Najbolji rezultat daje hiruska korekcija kapaka, jer se naj tan nacin moze kompletno ukloniti visak koze ,kao i masnih jastucica koji daju izgled otecenosti kapka i umornih ociju. Rez se uklapa u nabore koze i sije se jako tankim koncima ,tako da je prakticno ne vidljiv. Dr Arsic radi operaciju u lokalboj anesteziji ili u analgosedaciji(blaga vrsta anestezije-gde spavate) Cena korekcije donjih kapaka (Blepharoplasty) (cena poslata na e-mail). A ako se radi o gornjim kapcima (cena poslata na e-mail). U cene operacija uracunata je kompretna preoperativna priprema  ( EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+bolnicki dan , kao i sve kontrole. 
Ako zelite moze doci na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.
 
Srdacan pozdrav Vas Analife

 

Duca (2018-03-08)

Poštovani! Zanima me cijena operacije gornjih i donjih kapaka.

Ana Life (2018-03-08)

Postovani,
Operaciju gronjih i donjih kapaka (Blepharoplasty) radi dr Arsic. Doktor operaciju radi najsavremenijim tehnikama, gde se osim viska koze uklanja i visak masti i radi se lifting misica.
Cena korekcije donjih kapaka (Blepharoplasty inferioris) (cena poslata na e-mail). A ako se radi o gornjim kapcima (blepharoplasty superioris) (cena poslata na e-mail)
U cene operacija uracunata je kompretna preoperativna priprema  ( EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+   bolnicki dan , kao i sve kontrole. 
Mozete da  dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.
 
Srdacan pozdrav Vas Analife

 

julija (2018-02-25)

Cao, imam spustene gornje kapke i na suze mi oci. Zanima me cena operacije i da li nakon iste prestaju da suze oci? Hvala puno

Ana Life (2018-02-25)

Postovana,
Operaciju kapaka radi dr Arsic , ovom operacijom se uklanja visak,koze ,misica i masnog tkiva,koji daju spusteni izgled kapaka. Cena operacije je kada se rade gornji kapci (cena poslata na e-mail), a kada se rade donji kapci (cena poslata na e-mail).U cenu operacije uracunata je kompletna preoperativna priprema  (EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+bolnicki dan kao i sve kontrole.  A sto se tice suzenja oka, to bi ste trebali da proverite kod oftamologa. Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.
 
Srdacan pozdrav Vas Analife

 

Olivera (2018-02-25)

Poštovani, pročitala sam sve o operaciji gornjih i donjih kapaka i interesuje me cena. Kao i koliko je vidljiv ožiljak na donjim kapcima jer imam višak kože na njima pa pretpostavljam da ne može da se radi sa unutrašnje strane Hvala

Ana Life (2018-02-25)

Postovana,
Kada je rec o operaciji gornjih rezovi se plasiraju i siju specijalnim koncima tako da budu ne vidljivi. A kada je rec o donjim kapcima rez je plasiran uz donju ivicu trepavica, takodje se sije specijalnim koncima kako bi bio ne vidljiv. Cena operacije gorniih kapaka (cena poslata na e-mail), a cena operacije donjih kapaka (cena poslata na e-mail).U cenu operacije uracunata je kompletna preoperativna priprema  (EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ bolnicki dan kao i sve kontrole. Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.
 
Srdacan pozdrav Vas Analife

 

Jelena (2018-02-25)

Postovani, mozete li mi poslati cenu operacije gornjih kapaka? Hvala

Ana Life (2018-02-25)

Postovana,
Operacija gornjih kapaka (Blepharoplasty) , podrazumeva intervenciju gde se otklanja visak koze, misica i masnog tkiva u predelu istih. Rez se sije specijalnim koncima i specijalnom tehnikom, da je nakon nekog vremena prakticno ne vidljiv. Operaciju radi dr Arsica i cena operacije (cena poslata na e-mail).U cenu operacije uracunata je kompletna preoperativna priprema  (EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+   bolnicki dan kao i sve kontrole. Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.
 
Srdacan pozdrav Vas Analife

 

Milena (2018-02-24)

Postovani Intersuje me cena operacije gornjih kapaka uz sve analize. I da li analize mogu da se urade istog dana kad I operacija, recimo analize pre podne a operacija posle podne.

Ana Life (2018-02-24)

Postovana,
Operaciju gornjih kapaka (Blepharoplasty) radi dr Arsic. Operacija moze da se radi u blagoj analgosedaciji ili u lokalnoj anesteziji. Ovok operacijom se otklanja visak koze, misica i masnog tkiva u predelu gornjih kapaka. Cena intervencije (cena poslata na e-mail).U cenu operacije uracunata je kompletna preoperativna priprema  (EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+   bolnicki dan kao i sve kontrole.  Vase bi bilo da odradite sledece laboratorijske analize u bilo kojoj laboratoriji ( ovi nalazi su gotovi za dva,tri sata od preuzimanja uzorka) :
 -Potrebno je da imate krvnu grupu napismeno.
-Kompletnu krvnu sliku(bez diferencijalne formule)
-Biohemijski parametri
urea,kreatinin,glukoza,bilirubini,alkalna fosfataza,transaminaze(AST i ALT)
elektroliti(kalijum,natrijum,hloridi)
-Parametri koagulacije APTT
Protrombinsko vreme i INR
-Analiza urina
sve te analize posaljitenam na e -mail. pacijent@analife.rs kada budu gotove.
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.
 
Srdacan pozdrav Vas Analife

 

Sla?ana (2018-02-23)

Cena operacije gornjih kapaka?

Ana Life (2018-02-23)

Postovana,
Operacije gornjih kapaka (Blepharoplasty) , podrazumeva intervenciju gde se otklanja visak koze, misica i masnog tkiva u predelu istih. Rez se sije specijalnim koncima i specijalnom tehnikom, da je nakon nekog vremena prakticno ne vidljiv. Operaciju radi dr Arsica i cena operacije (cena poslata na e-mail).U cenu operacije uracunata je kompletna preoperativna priprema  (EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ bolnicki dan kao i sve kontrole. Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.
 
Srdacan pozdrav Vas Analife

 

Katarina (2018-02-06)

Poštovani, interesujeme operacija gornjih kapaka, cena , kao i period postoperativnog toka koliko traje? Hvala unapred

Ana Life (2018-02-06)

Postovana,
 Kada se radi o operaciji gornjih kapaka (Blepharoplasty) dr Arsic intervenciju radi najsavremenijom tehnikom, gde se uklanja visak koze, masnog tkiva i misica u predelu gornjih kapaka, rez se sike specijalnim tankim koncima, tako da je oziljak prakticno ne vidljiv. Cena  intervencije (cena poslata na e-mail)
 
U cene operacija uracunata je kompretna preoperativna priprema  ( EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+   bolnicki dan , kao i sve kontrole.
Ako zelite mozete doci na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.
 
Srdacan pozdrav Vas Analife

 

Suzana (2018-02-02)

Postovani, zanima me cena operacije gornjih kapaka. Unapred zahvalna.

Ana Life (2018-02-02)

Postovana,
Dr Arsic radi operaciju kapaka, na taj nacin osim viska koze, uklanja se i visak  masnog tkiva i misica. Dr Arsic zatim operaciju radi najsavremenijim tankim koncima, tako da su oziljci nakon kompletnog oporavka, prakticno ne vidljivi.
Cena korekcije gornjih kapaka (Blepharoplasty) (cena poslata na e-mail)
U cenu operacije uracunata je kompretna preoperativna priprema ( EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+   bolnicki dan , kao i sve kontrole. 
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu  konsultaciju kod dr Arsica.
 
Srdacan pozdrav Vas Analife

 

Biljana (2018-01-25)

Postovani, imam 53 godine, izrazene kese ispod ociju, nekad su vece a nekad manje, nekad imam osecaj da sam otecena, bolujem od hipotireoze, pijem eutirox od 75 mikro jedinica i tensek od 5mg, zanima me da li je neophodna operacija s obzirom da je ponekad bas oteceno i imam osecaj naduvenosti a nekad bude manje, u svakom slucaju kese su stalno prisutne, i ukoliko je neophodno koja je cena? Hvala unapred na odgovoru.

Ana Life (2018-01-25)

Postovana,
Doktor Arsic radi najsavremenijom tehnikom ooeraciju kapaka. Rez se plasira uz samu ivicu trepavica, tako da je prakticno ne vidljiv. Cena korekcije donjih kapaka (Blepharoplasty) (cena poslata na e-mail) .U cene operacija uracunata je kompretna preoperativna priprema  ( EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+   bolnicki dan , kao i sve kontrole. Vase bi bilo ako se odlucite za intervenciju da odradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza, koji bi smo Vam dali i plus hormone stitne zlezde i pregled Vaseg endokrinologa koji ce dati saglasnost za operaciju.
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.
 
Srdacan pozdrav Vas Analife

 

Vesna (2018-01-01)

Postovani, mozete li mi poslati cenu operacije gornjih kapaka? Hvala

Ana Life (2018-01-01)

 Postovana,
Cena korekcije gornjih kapaka (Blepharoplasty superioris) (cena poslata na e-mail).  Ali bi bilo najbolje da dodjete nana besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, da se vidi da li je kod Vas potrebno da se odradi operacija gornjih kapaka ili Brow lift ( podizanje obrva, gde se podize u spoljasni ugao dornjih kapaka) sada je promotivna cena Brow lift- a (cena poslata na e-mail) .U cene operacija uracunata je kompretna preoperativna priprema  ( EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+   bolnicki dan , kao i sve kontrole
 
Srdacan pozdrav Vas Analife

 

Jovana (2017-12-20)

Postovani, zanima me cena operacije donjih kapaka. Hvala unapred! Svako dobro!

Ana Life (2017-12-20)

Postovana,
Kada je rec o donjim kapcima, Dr Arsic radi najsavremeniji vid ove operacije. Rez se plasira uz donju ivicu trepavica (tako da je prakticno ne vidljiv) na ovaj nacin odstrani se visak koze, misica I masnog tkiva koji daju umoran izgled ocima I keseci ispod njih. Cena operacije donjih kapaka (cena poslata na e-mail).U cenu operacije uracunata je kompretna preoperativna priprema  ( EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+   bolnicki dan , kao i sve kontrole. 
Ako zelite mozete  doci na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.

Srdacan pozdrav Vas Analife

 

vesna (2017-12-19)

Postovani, prosledite mi na mail cenu korekcije gornjih kapaka. Hvala unapred!

vesna (2017-12-01)

Postovani, prosledite mi na mail cenu korekcije gornjih kapaka. Hvala unapred!

Ana Life (2017-12-01)

Postovana, 
Cena prosledjena na e-mail

Vas Analife

 

Ljiljana (2017-11-30)

Postovani, Zanima me cena operacije gornjih kapaka I koliko unapred je potrebno zakazivanje? Hvala

Ana Life (2017-11-30)

Postovana,
Cena korekcije gornjih kapaka (Blepharoplasty) (cena poslata na e-mail)
U cenu operacije uracunata je kompretna preoperativna priprema  ( EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+   bolnicki dan , kao i sve kontrole. 
Ako zelite mozete  doci na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.
Operaciju mozete zakazati putem telefona 069-319-68-08 , ili preko e-mail bolnica@analife.rs .
Potrebno je oko dve nedelje unapred da se zakaze operacija. 
 
Srdacan pozdrav  Vas Analife
 

 

Vladimir (2017-11-29)

Cena korekcije donjih kapaka

Ana Life (2017-11-29)

Postovani, 
Cena korekcije gornjih kapaka (Blepharoplasty) iznosi (cena poslata na e-mail)
U cenu operacije uracunata je kompretna preoperativna priprema  ( EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+   bolnicki dan , kao i sve kontrole. 
Ako zelite mozete doci na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.
 
Srdacan pozdrav Vas Analife

 

Snežana (2017-11-26)

Poštovani , uradila sam , uspešnu korekciju donjih kapaka pre 12-13 godina. U međuvremenu su mi se pojavili jastučići na dnu kapaka, koji su natečeni i ružni. Pročitah ovde da radite konjuktivni tretmane baš za takvi podočnjaka, laserom. Interesuje me, okvirno, cena jednog takvog zahvata. Unapred zahvaljujem i pozdravljam vas . Snežana

Ana Life (2017-11-26)

Postovana Snezana,
Najbolje bi bilo da dodjete kod dr Arsica na besplatnu konsultaciju ,kako bi doktor mogao da odredi za koju ste vrstu intervencije. Ili ako niste u mogucnosti da dodjete mozete nam poslati fotografije na nas e-mail bolnica@analife.rs
 
Srdacan pozdrav Vas Analife

 

Ruža (2017-11-24)

Cena za operaciju gornjih kapaka.

Ana Life (2017-11-24)

Postovana,
Kada su upitanju gornji kapci intervenciju radi dr Arsic najsavremenijom metodom, gde se ukloni visak koze, masnog tkiva u predelu gornjih kapaka. Zahvaljujuci ovoj operaciji necete imati vise umoran izgled na licu. Operacija se radi u analgosedaciji(blagoj anesteziji) I (cena poslata na e-mail)u cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema (EKG srca, pregled interniste-kardiologa, pregled anesteziologa)+bolnicki dan +sve kontrole. Mozete slobodno doci na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica .
 
Srdacan pozdrav Analife

 

Jelena (2017-11-23)

Postovani, zanima me cena korekcije gornjih i donjih kapaka, kao i da li je moguće uraditi ovu intervenciju istovremeno sa operacijom povećanja grudi? Srdačan pozdrav, Jelena

Ana Life (2017-11-23)

Postovana,
Blearoplastika ili operacija kapaka, (donjih i  gorjih)  je operacija koju dr Arsic radi najsavremenijim operativnim tehnikama. operacija kapaka  ostavlja minimalne, prakticno nevidljive oziljke. Posle operacije donjih kapaka , lice dobija mladalacki izgled, bez bora, podocnjaka, mladje i svezije.
Kada je operacija gornjih kapaka u pitanju, onda je potrebno videti, da li ste za tu operaciju ili bi se mozda dobio bolji efekat podmladjivanja da se uradi druga operacija - podizanje spoljnjeg ugla obrva, tzv. browlift Denver Colorado. Opet je rec o najnovijoj operativnoj tehnici, koja se jedini radino  u Analife bolnici. To je intervencija gde se prave  mali rezovi u uglovima cela, u kosi. Obrve se podizu, oko se otvara, podize se gornji kapak, sve je prirodno. Ovo nije stara tehnika gde se podize celo celo pa je pacijent stalno “iznenadjen” Posle nase Browlift Denver  intervencije podizanja obrva i gornje kapka, pacijent izgleda mladje, odmorno, oko se otvori, zablista.
Cena korekcije donjih kapaka (Blepharoplasty) iznosi (cena poslata na e-mail). A ako se radi o gornjim kapcima (cena poslata na e-mail). A sto se tice operacije povecanja grudi (augmentatio mammarum ) koristimo Mentor  i Motiva proteze (Izbor je Vas) Dr Arsic plasira implante  ispod mišića  (DUAL PLANE) i cena operacije (cena poslata na e-mail) .U cene operacija  grudi uracunata je kompretna preoperativna priprema  ( EKG, pregled interniste kardiologa, RTG pluca sa nalazom radiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+   bolnicki dan , bolnicka noc, kao i sve kontrole. I ove tri intervencije mogu da se odrade u jednom aktu.
 
Najbolje je da posaljete svoje fotografije, direktno na doktorov e-mail bolnica@analife.rs
 
Srdacan pozdrav
Vasa Analife

 

Milica (2017-11-23)

Poštovani,zanima me cena operacije podočnjaka? Hvala

Ana Life (2017-11-23)

Postovana, 
Operacija kapaka (Blepharoplasty) je intervencija koja se radi u analgosedaciji (blagoj anesteziji) ili u lokalnoj anesteziji. 
Intervenciju radi nas rekonstruktivni, plasticni i estetski hirurg dr Velisa Arsic. Cena intervencije kada se rade gornji kapci (cena poslata na e-mail)
, a cena operacije donjih kapaka (cena poslata na e-mail)u cene je uracunata kompletna preoperativna priprema (  EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+  bolnicki dan , kao i sve kontrole. 
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica i sa doktorom da se sve detaljno dogovorite. 
 
Srdacan pozdrav Vas Analife i dr Arsic

 

Tamara (2017-11-19)

Postovani, zanima me cena korekcije gornjih kapaka? Unapred hvala!

Ana Life (2017-11-19)

Postovana,
kada je rec o gornjim kapcima, cena intervencije
(cena poslata na e-mail)u cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema (EKG srca, pregled interniste-kardiologa, pregled anesteziologa) +bolnicki dan+ sve kontrole. Ako zelite mozete doci na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.
 
Srdacan pozdrav
Vasa bolnica Analife

 

Renata (2017-11-10)

Kod vas sam operisala gornje kapke sada bi trebalo i donje. molim da mi kažete koja je cena operacije donjih kapaka Lep pozdrav

Ana Life (2017-11-10)

Postovana, 
kada su u pitanju donji kapci (Blepharoplasty inferioris) rez se pravi na 1 mm od trepavica (prakticno je ne vidljiv) to dr Arsicu omogucava da ukolni visak, koze, samnog tkiva i misca. Cena operacije donjih kapaka (cena poslata na e-mail). U cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole.
 
Srdacan pozdrav Analife 

 

Srdjan (2017-11-03)

Zanima me za majku operacija podocnjaka i zatezanje kapaka? Hvala

Ana Life (2017-11-03)

Postovani, 
Cena korekcije donjih kapaka (Blepharoplasty) (cena poslata na e-mail)
. A ako se radi o gornjim kapcima (cena poslata na e-mail)
U cene operacija uracunata je kompretna preoperativna priprema  ( EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+   bolnicki dan , kao i sve kontrole. 
Vasa mama moze doci na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.
 
Srdacan pozdrav Analife i dr Arsic

 

vesna (2017-11-02)

Postovani, prosledite mi na mail cenu korekcije gornjih kapaka. Hvala unapred!

Ana Life (2017-11-02)

Cena poslata na e-mail 

ivana (2017-11-01)

Poštovani, Molim vas cijenu za lasersku liposukciju brade, podbratka,trbuha, bokova. Uz to me zanima cijena za operaciju donjih i gornjih kapaka. Zahvaljujem

Ana Life (2017-11-01)

Postovana, 
Laserska liposukcija pripada tipu operacije  koja se drugacije zove lipoliza, sto znaci unistavanje masnih celija (lipocita). Sto se tice cene laserske liposukcije podbratka ona je sada promotivna i (cena poslata na e-mail), kada je u pitanju laserska liposukcija pojasa (gornji , donji stomaka, bokovi sa strane i lumbalne rigije) cena (cena poslata na e-mail). Kada je u pitanju operacija gornjih i donjih kapaka cena (cena poslata na e-mail)((cena poslata na e-mail)je operacija gornjih kapaka, (cena poslata na e-mail)je operacija donjih kapaka). U cene je  uracunata kompletna preoperativna priprema ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalni pojas,  bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. 
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica i sa doktorom da se sve detaljno dogovorite ili da nam posaljete fotografije regija koje bi ste radili na nas e-mail bolnica@analife.rs 
 
Srdacan pozdrav Vas Analife i dr Arsic

 

natasa (2017-10-20)

cena operacije podocnjaka

Ana Life (2017-10-20)

Poštovana
Operacija podoćnjaka (cena poslata na e-mail) u analgosedaciji.
 
S poštovanjem
Analife
 

 

Sonja (2017-10-18)

Postovani,zanima me cena oparacije gornjih kapaka kao i cena uklanjanja podocnjaka? Pozdrav.

Ana Life (2017-10-18)

Poštovana, operacija gornjih kapaka u analgosedaciji (cena poslata na e-mail), operacija donjih kapaka ili uklanjanje podočnjaka (cena poslata na e-mail)
 
S poštovanjem
Analife

 

Aleksandra (2017-10-10)

Postovani, Zanima me cena operacije kapaka (gornjih i donjih),kao i podvaljka i obraza. Hvala, Srdacan pozdrav,Aleksandra

Ana Life (2017-10-10)

Poštovana
operacija kapka
(cena poslata na e-mail), laserska liposukcij podvaljka i donjeg dela obraza je (cena poslata na e-mail). U anesteziji se rade obe operacije , može i u lokalu

S poštovanjem
Analife
 

Jasmina (2017-09-30)

Postovani, zanima me cena operacije gornjih i donjih kapaka. Hvala.

Ana Life (2017-09-30)

Poštovana
Cena operacije gornjih i donjih kapaka (cena poslata na e-mail) u anesteziji.
 
S poštovanjem
Analife

 

Adela (2017-09-21)

Postovani, Zanima me cijena gornjih i donjih kapaka ? Hvala

Ana Life (2017-09-21)

Poštovana,
Cena operacije podizanja kapaka (cena poslata na e-mail)u anesteziji sa pripremom preoperativnom
Cena operacije donjih kapaka (cena poslata na e-mail) u anesteziji.
 
S poštovanjem
Analife

 

Zvezdana (2017-08-01)

Zelele bi da znam , da li je moguce u isto Vreme obaviti korekciju gornjih ,donjih kapaka i vrha nosa ? Ako je moguce .. kolika je cjena za sve tri korekcije ? Sa velikim postovanjem unpred zahvalna!!

Ana Life (2017-08-01)

Poštovana, pošaljite nam slike na direktan e-mail bolnica@analife.rs
 
S poštovanjem

 

Olivera (2017-07-20)

Poštovani, Zanima me cena operacije gornjih i donjih kapaka Hvala

Ana Life (2017-07-20)

Poštovana, cena operacije gornjih kapaka (cena poslata na e-mail), donjih kapaka   (cena poslata na e-mail)


S poštovanjem
Analife
 

Mihaela (2017-07-05)

Postovani, koja je cena korekcije tj uklanjanja masnih naslaga sa donjih kapaka Hvala

Ana Life (2017-07-05)

Postovana, operacija uklanjanja masnih jastučića sa donjih kapaka (cena poslata na e-mail)u anesteziji

S postovanjem
Analife
 

vanjadjurkov (2017-05-01)

kolika je cena gornjih i donjih kapakaposaljite odgovor

Ana Life (2017-05-01)

Poštovana,
operacija gornjih i donjih kapaka
(cena poslata na e-mail)u anesteziji

S poštovanjem
Analife

 

Glasnovic (2017-04-06)

Sportista sam imam 59god.hteo bih zatezanje gornjih kapaka i podocnjaka.interesujeme cena

Ana Life (2017-04-06)

Poštovani, cena operacije gornjih i donjih kapaka (cena poslata na e-mail)u anesteziji.

S poštovanjem
Analife
 

Visnja (2017-03-30)

Molim vas,imam 51godinu. Zelela bih da zradim gornje i doljnje kapke. Pa vas molim za cenu celokupnog tretmana? Hvala.

Ana Life (2017-03-30)

Poštovana, cena operacije donjih i gornjih kapaka (cena poslata na e-mail). U cenu je uključena preoperativna priprema.

S poštovanjem
Analife
 

Manda (2017-03-05)

Zdravo! Imam 48 godina i interesuje me korekcija gornji i donji ocni kapaka. Posto ne zivim u Srbiji vrijeme mi igra veliku ulogu i moje pitenje je ako bi se odlucila za operaciju mogu li prvi pregled uraditi i odmah nakon toga operaciju, dakle isti dan. otekline i modrina oko ociju koliko dugo traju, otprilike, tako da mogu planirati svoje vrijeme i putovanje.Koliko dugo treba cekati na operaciju? Mozda je puno pitanja ali pokusajte mi odgovoriti... Hvala za odgovor!

Ana Life (2017-03-05)

Poštovana, možete uraditi operaciju isti dan kada dođete na konsultaciju. Operacija gornjih i donjih kapaka (cena poslata na e-mail). U cenu je uračunata preoperativna priprema. Modrice i otoci su individualna stvar i mogu potrajati od nedelju do tri nedelje.
S poštovanjem
Analife

 

Nata (2017-03-03)

Postovani, zanima me cena operativnog podizanja gornjih i donjih kapaka? (blepharoplasty) Unapred hvala!

Ana Life (2017-03-03)

Poštovana
cena operacije gornjih kapaka (cena poslata na e-mail), a cena donjih kapaka (cena poslata na e-mail) u aneteziji.
 
S poštovanjem
Analife

 

Ivana (2017-02-20)

Zdravo,imam 20god..zanima me cena podizanja jednog spustenog kapka i uklanjanje podocnjaka ☺

Ana Life (2017-02-20)

Poštovana, da bi ste dobili precizne odgovore ili pošaljite slike na direktan mejl dr Arsića bolnica@analife.rs ili dođite na besplatnu konsultaciju.
 
S poštovanjem
Analife

 

Slavica (2017-02-19)

Postovani, interesuje me kolika je cena za korekciju kapaka. Pozdrav!

Ana Life (2017-02-19)

Poštovana, korekcija ili operacija kapaka u analgosedaciji (cena poslata na e-mail)za gornje kapke i(cena poslata na e-mail)za donje kapke.
 
S poštovanjem
Analife

 

Branka (2017-02-17)

Poštovani, zanima me cena uklanjanja podočnjaka i zatezanje gornjih kapaka.

Ana Life (2017-02-17)

Poštovana, cena operacije gornjih kapaka je (cena poslata na e-mail) u analgosedaciji, a operacija donjih kapaka (cena poslata na e-mail)u analgosedaciji. Konsultacije su besplatne i zakazuju se telefonom
 
S poštovanjem
Analife

 

Milena (2017-02-15)

Postovani, kolika je cena operacije gornjih kapaka sa lokalnom anestezijom? Hvala unapred.

Ana Life (2017-02-15)

Poštovani,
Cena operacije gornjih kapaka je (cena poslata na e-mail) u analgosedaciji.
 
 S poštovanjem
Analife

 

Aleksandar (2017-02-03)

Postovani, Hteo bih da uklonim podocnjake (samo donje). Koliko bi se kretala cena operacije. (Moja zena je imala intervenciju pre vise godina kod Dr.Arsica i bila je prezadovoljna). Srdacno, Aleksandar

Ana Life (2017-02-03)

Poštovani,
cena operacije donjih kapaka (cena poslata na e-mail)u anesteziji.

S poštovanjem
Analife 

vesna (2017-02-01)

Kolika je cena operacije gornjih očnih kapaka?

Ana Life (2017-02-01)

Poštovana,
cena operacije gornjih kapaka u anesteziji (cena poslata na e-mail). U cenu je uračunat internistički pregled, EKG i pregled anestetiologa. U bolnici ostajete neka dva tri sata posle operacije. Ukoliko niste iz Beograda, ostajete tu noć u bolnici.
 
S poštovanjem
Analife

 

danica (2017-01-09)

Postovani, želela bih da pitam kolika je cena operacije/ podizanje spuštenog kapka na jednom oku. Hvala.

Ana Life (2017-01-09)

Poštovana,
Da bi ste dobili precizan odgovor, neophodno je da dođete na besplatan konsultativni pregled kod našeg plastičnog hirurga dr Arsića
 
 S postovanjem

Analife 

Goran (2017-01-09)

Postovani, na denom-donjem kapku imam masno tkivo, koje nije jako veliko ( 3 mm ), i zanima me da li moze da se ukloni, na koji nacin i koja je cena?

Ana Life (2017-01-09)

Poštovani, pošaljite sliku na direktan e-mail bolnica@analife.rs
 
S postovanjem
Analife
 

 

Snezana (2016-12-28)

Koja je cena podizanja gornjih ocnih kapaka

Ana Life (2016-12-28)

Poštovana
Cena operacije gornjih kapaka (cena poslata na e-mail)
 
Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

Tima (2016-11-05)

Poštovani, koliko kosta zatezanje gornjih kapaka i ubrizgavanje sopstvenog sala u delove lica kako bi se popunile bore (celo, oko usana i na drugim delovima)? Koliko traje oporavak i koliko traje celokupan tretman?

Ana Life (2016-11-05)

Poštovana, operacija gornjih kapaka (cena poslata na e-mail). Fet grafting ili popunjavanje masnog tkiva u delove tela koje želimo da popunimo, zategnemo, bore ispeglamo (cena poslata na e-mail)u anesteziji sa preoperativnom pripremom. To je složena intervencija koja zahteva znanje obrade masnog tkiva koje se vadi s određenih delova tela, specijalnim mašinama obrađuje i u obliku filera od 1 cca ubacuje u lice.
 
 Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

Vesna (2016-11-05)

Interesuje me cena intervencije uklanjanja podocnjaka. Unapred hvala!

Ana Life (2016-11-05)

Poštovana, cena operacije donjih kapaka (cena poslata na e-mail)
 
 Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

Natasa (2016-11-02)

Cena operacije dolnjih kapaka (podocnjaka). Hvala

Ana Life (2016-11-02)

Poštovana, operacija donjih kapaka (cena poslata na e-mail)
u anesteziji
 
Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

Marija (2016-10-30)

Zanima me cijena zatezanja gornjih i donjih ocnih kapaka. Unaprijed hvala!

Ana Life (2016-10-30)

Poštovana, operacija gornjih i donjih kapaka (cena poslata na e-mail).  
 
Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

Sladjana (2016-10-28)

Postovani, interesuje me cena operacije donjih ocnih kapaka (visak masti)?

Ana Life (2016-10-28)

Poštovana
Cena operacije donjih kapaka (cena poslata na e-mail).
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife 

Vesna (2016-10-24)

Interesujeme cena operacije gornjih kapaka, Unapred hvala

Ana Life (2016-10-24)

Poštovana, operacija gornjih kapaka (cena poslata na e-mail).

 

Vaša bolnica  Analife 

Lola (2016-10-06)

Imam isto pitanje kao i ostali. Zanima me cena operacije gornjih i donjih kapaka. Unapred hvala

Ana Life (2016-10-06)

Poštovana, operacija gornjih kapaka (cena poslata na e-mail), operacija donjih kapaka (cena poslata na e-mail)u zavisnosti koja se vrsta operacije radi
Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

Srdan (2016-09-12)

Koliko kosta operacija gor.i donjih kapaka

Ana Life (2016-09-12)

Poštovana, operacija donjih kapaka (cena poslata na e-mail). Rez je nevidljiv u liniji trepavica. Ukoliko postoje indikacije kod mladih a sa jastučićima masnog tkiva radi se transkonjuktivalna blefaroplastika, bez rezova. Sve zavisi od nalaza. Ukoliko ne možete da dođete na besplatnu konsultaciju, pošaljite slike na direktan e-mail Dr Veliše Arsića bolnica@analife.rs


 Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

gordana (2016-08-20)

koliko kosta zatezanje tj rekonstrukcija kapaka u vasoj klinici?

Ana Life (2016-08-20)

Poštovana, operacija zatezanja gornjih kapaka (cena poslata na e-mail)u anesteziji, u cenu je uračunat kardiološki pregled. Operacija donjih kapaka (cena poslata na e-mail)
 
 Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

Sasa (2016-08-18)

Kolika je cena operacije gornjih kapaka...hvala

Ana Life (2016-08-18)

Poštovani, cena operacije gornjih kapaka (cena poslata na e-mail)u anesteziji.
 
 Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

Ljiljana (2016-07-29)

Poštovani , molim Vas cenu podizanja gornjih kapaka ? Hvala

Ana Life (2016-07-29)

Poštovana,
cena operacije gornjih kapaka (cena poslata na e-mail) u anesteziji

 

Vaša Analife 

Ruzica (2016-07-14)

Postovani htjela sam da pitam dali je moguce subotom da se dobije termin kod vas za pregled i savjet sta bi trebalo raditi sa gornjim i donjim kapcima a interesuju me i cijene koliko kosta jedna takva operacija unaprijed hvala

Ana Life (2016-07-14)

Poštovana, besplatna konsultacija kod Dr Arsić Veliše, našeg plastičnog i rekonstruktivnog hirurga, se može zakazati i subotom. Cena donjih kapaka (cena poslata na e-mail) gornjih (cena poslata na e-mail)
 
 Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

gordana (2016-07-09)

Postovani, molila bih za jedan savet posto sam ocajna.Radila sam popunjavanje podocnjaka hijaluronom.Stanje je mnogo gore pre popunjavanj.Prosto ne mogu da se pogledam u ogledalo.Postojoli nacin da se ubrza razgradnja hijalurona i uradi operacija donjih kapaka ili moram da cekam.punjenje sam radila u junu.Molim vas za odgovor

Gordana (2016-07-05)

Postovani, koja je cena operacija donjih kapaka i podocnjaka.Unapred zahvalna

Ana Life (2016-07-05)

Poštovana, cena operacije donjih kapaka (cena poslata na e-mail)
 
 Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

Ruzica (2016-05-17)

Zanima me cena korekcije gornjih kapaka. Pozdrav

Ana Life (2016-05-17)

Poštovana, cena korekcije gornjih kapaka (cena poslata na e-mail), u anesteziji
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife 

Ivana (2016-05-05)

Poštovani, Zanima me cena operacije/korekcije gornjih kapaka? Pozdrav

Ana Life (2016-05-05)

Poštovana, cena operacije gornjih kapaka (cena poslata na e-mail)
 
 Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

Anela (2016-04-18)

Postovani, zelala bih da pitam kolika je cena za podizanje gornjih kapaka? Hvala

Ana Life (2016-04-18)

Poštovana, cena operacije podizanja gornjih kapaka (cena poslata na e-mail)
 
 Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

Gogi (2016-04-14)

Pozdrav, interesuje me cena uklanjanja podocnjaka.Hvala, pozdrav!

Ana Life (2016-04-14)

Poštovana, operacija donjih kapaka ili podočnjaka (cena poslata na e-mail)
 
 
 Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

Sladjana (2016-04-13)

Interesuje me cena operacije gornjih kapaka,kao i preporuka za doba godine kada je najbolje uraditi operaciju. Unapred hvala.

Ana Life (2016-04-13)

Poštovana, cena operacije gornjih kapaka (cena poslata na e-mail). Nema vremenskog ograničenja.
 
Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

Biljana (2016-04-13)

Postovani,koja je cena uklanjanja donjih podocnjaka?Podocnjaci su mi malo tamniji i imam male kesice.Da li se radi klasicna ili laserska operacija?

Ana Life (2016-04-13)

Poštovana, cena operacije donjih kapaka (cena poslata na e-mail). U cenu je uračunat kardiološki pregled, EKG i spec pregled anesteziologa. Radi se više tehnika od klasične, preko radio noža do lasera. Sve zavisi od kliničke slike, tj kako izgledaju vaši kapci, Ukoliko nistre u mogućnosti da dođete na besplatnu konsultaciju, pošaljite fotografije na direktan e-mail Dr Veliša Arsić bolnica@analife.rs
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife 

Mika (2016-03-30)

Pozdrav, uradio bih korekciju usiju, nosa i zatizanje gornjih kapaka, sve su to male nijanse koje mi smetaju. Pitanje je da li mogu odjednom te operacije da se urade. Posaljite mi cenu na e-mail. Srdacan pozdrav za bolnicu Ana Life.

Ana Life (2016-03-30)

 Poštovani, korekcija ušiju (cena poslata na e-mail),operacija gornjih kapaka (cena poslata na e-mail), operacija nosa (cena poslata na e-mail).Najbolje je da dođete na besplatnu konsultaciju ili da pošaljete fotograije na direktni e-mail Dr Veliše
              
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife 

Danica (2016-03-29)

Imam 21 godinu, muci me visak masti i kozice na gornjim kapcima, pa me interesuje cena. Hvala unapred.

Ana Life (2016-03-29)

Poštovana, operacija gornjih kapaka (cena poslata na e-mail) u anesteziji
              
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife 

Snezana (2016-03-27)

Postovani,iz razloga veoma izrazenih tamnih podocnjaka, zanima me cena korekcije donjih ocnih kapaka. Srdacan pozdrav!

Ana Life (2016-03-27)

Poštovana, najbolje bi bilo da dođete na besplatnu konsultaciju ili da pošalje fotografije na direktan e-mail Dr Arsića bolnica@analige.rs
 
              
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife 

Ivana (2016-03-24)

Molim da mi posaljete cenu uklanjanja kesica ispod ociju. Hvala.

Ana Life (2016-03-24)

Poštovana, operacija uklanjanja kesica ispod očiju (cena poslata na e-mail) u anesteziji.
              
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife 

Veka (2016-03-23)

Postovani, jedan kapak mi je spusten (višak kože) a drugi je normalan. Tako je oduvek. Da li je moguce uraditi samo jedno oko i koja je cena operacije? Imam 36 godina

Ana Life (2016-03-23)

Poštovana, da bi ste dobili pravu informaciju, da  li može da se rekonstruiše kapak sa viškom kože i koja je cena, neophodno je da dođete na pregled (besplatan) ili da pošaljete slike na direktan e-mail Dr Veliše Arsića bolnica@analife.rs
 
 
              
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife 

Djurdja (2016-02-10)

Molim Vas za cijenu uklanjanja podocnjaka. Hvala

Ana Life (2016-02-10)

Poštovana, operacija donjih kapaka (cena poslata na e-mail) u anesteziji
 
 Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife 

Dusan (2016-02-07)

Imam 33 godine i genetski smežurane donje kapke (podočnjake). Zanima me cena ove operacije zajedno sa potrebnim analizama i svim pratećim troškovima kod vas. Hvala unapred

Ana Life (2016-02-07)

Operacija donjih kapaka (cena poslata na e-mail)
 
 
 Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife 

Diana (2016-01-04)

Imam 17 godina i genetski spustene i smrezurane kapke (jedan je vise spusten od drugog sto mi cini jedno oko manjim) zanima me da li operacija kojom se otklanjaju spusteni kapci resava problem smrezurane koze na kapcima? Takodje me interesuje cena samo za gornje kapke i sa koliko godina sme da se uradi

Ana Life (2016-01-04)

Poštovana, operacije mogu da se rade sa navršenih 15 god. Operacija gornjih kapaka (cena poslata na e-mail)
Neophodan je konsultatitvni pregled pre toga, pošto je potrebno da uradite neke analize pre operacije
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife 

Mil@ (2015-12-27)

Moze cena korekcije gornjih i donjih kapaka? Hvala

Ana Life (2015-12-27)

Poštovani, cena operacije gornjih i donjih kapaka (cena poslata na e-mail)
 
 Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife 

Lazar (2015-12-26)

Molim vas za cenu podizanja/ zatezanja kapaka. 40 god

Ana Life (2015-12-26)

Poštovani, operacija gornjih kapaka (cena poslata na e-mail), donjih (cena poslata na e-mail) u anesteziji.
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife 

Bojana (2015-12-16)

Postovani, Imam jos malo 18 godina i jako spustene kapke. Zanima me da li je operacija s obzirom na moje godine moguca? Negde sam cula da ako su prirodno spusteni da je operacija besplatna. Hvala puno unapred na odgovoru.

Ana Life (2015-12-16)

Poštovana, cena operacije spuštenih kapaka (cena poslata na e-mail). Pogledajte u Zvečanskoj, možda možete na uput da uradite besplatno operaciju.
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife 

lala (2015-09-02)

Postovani,imam 20 godina i podocnjake od rodjenja da li postoji resenje za to i koja je cena. Hvala

Ana Life (2015-09-02)

Poštovana, pošaljite nam fotografije na direktni e.mail bolnica@analife.rs
 

 Vaša Analife 

sanja (2015-08-05)

Postovani, imam 35 godine i vise su kesice ispod očiju, mislim da mi je to nasledno jer ih i mama ima. Zanima me koja je cijena njihovog uklanjanja i koji posupak se radi?

Ana Life (2015-08-05)

Poštovana, operacija donjih kapaka (cena poslata na e-mail), u anesteziji.
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Natasa (2015-04-09)

imam 45 godina i htela bih da zategnem gornje kapke pa me zanima koja je cena.Hvala.

Ana Life (2015-04-09)

Poštovana, operacija gornjih kapaka (cena poslata na e-mail)
 
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Aleksandra (2015-03-27)

Postovani, interesuje me cena otklanjanja podocnjaka.

Ana Life (2015-03-27)

Poštovana Aleksandra, cena operacije donjih kapaka je (cena poslata na e-mail)
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

ljiljana (2015-03-02)

postovani...molim vas kliko kostaju Molim vas koliko kosta zatezanje kapaka samo gornjih....pozdrav

Ana Life (2015-03-02)

Poštovana,
operacija skidanje gornjih kapaka (cena poslata na e-mail), u anesteziji.
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Mila (2015-02-18)

Molim za informaciju o ceni korekcije gornjih kapaka, viška kože bez masnih jastučića, s tim što je jedan kapak više spušten. Takodje da li ima loših efekata ukoliko se zahvat radi odmah posle dužeg boravka na suncu, tj.posle letovanja?

Ana Life (2015-02-18)

Poštovana Mila,
operacija korekcije ili zatezanja gornjih kapaka (cena poslata na e-mail). U cenu je uračunata anestezija, kardiološki pregled, ekg. Konci se skidaju sedmi dan, ožiljci su nevidljivi. Nema smetnji što ste skoro bili na suncu.     
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Dragana (2015-02-18)

Postovani,imam devijaciju i pomeren koren nosa i zbog toga mi je levi kapak sputen. Da li to sve moze da se koriguje i koliko bi kostale operacije. Hvala

Ana Life (2015-02-18)

Poštovana Dragana,
da bi ste dobili precizan odgovor koliko bi koštale operacije u Vašem slučaju, neophodno je ili da pošaljete fotografije na e.mail bolnica@analife.rs Ili da zakažete konsultaciju na neki od naših tel 011 319 68 08.
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

tanja (2015-02-18)

Postovani, interesuje me cena zatezanja gornjih i donjih kapaka?

Ana Life (2015-02-18)

Poštovana Tanja,
operacija zatezanja gornjih i donjih kapaka (blefaroplastika) (cena poslata na e-mail).
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Mina (2015-02-09)

Postovani, zanima me cena zatezanja gornjih kapaka sa vadjenjem masnog tkiva? Unapred zahvalna.

Ana Life (2015-02-09)

Poštovana, cena operacije gornjih kapaka (cena poslata na e-mail)
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Tamara (2015-01-26)

Postovani, molim vas da mi date informaciju o cene zatezanja donjih kapaka. Hvala.

Ana Life (2015-01-26)

Poštovana Tamara,
operacija donjih kapaka (cena poslata na e-mail). Intervencija se radi u anesteziji. U cenu operacije je uračunat kardiološki pregled, EKG i klinički pregled anesteziologa. U bolnici ostajete nekoliko sati posle intervencije.
 
S poštovanjem
Bolnica Analife

Natalija (2015-01-26)

Postovani, imam 20 godina i podocnjake nasledne, od rodjenja, kesice, da li to moze da se resi i koja je cena? I na koliko bi tretman trebao da se ponovi?

Ana Life (2015-01-26)

Poštovana Natalija,
pošaljite nam slike na e.mail bolnica@analife.rs

Ljiljana (2014-12-26)

Postovani, imam 24 godine i kesice ispod očiju, mislim da mi je to nasledno jer ih i mama ima. Zanima me koja je cena njihovog uklanjanja i koji posupak se radi? Da li sam mlada za taj zahvat?

Ana Life (2014-12-26)

Poštovana Ljiljana,
da bi ste dobili precizan odgovor na Vaše pitanje, neophodno je da dođete na pregled. Zakazivanje na tel 011 319 68 08. Načelno, operacija donjih kapaka (cena poslata na e-mail)
 
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

maja (2014-10-22)

postovani, zanima me kolika bi bila cena inetrvencije na jednom kapku. Naime, od malena mi je jedan kapak malo spusten naspram drugog, pa me zanima koliko bi kostalo da se izjednaci sa drugim?

Ana Life (2014-10-22)

Poštovana,

operacija gornjeg kapka je (cena poslata na e-mail), u anesteziji.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

tatjana (2014-10-20)

Postovani, Milim za cenu operacije gornjih I donjih kapaka. Interesuje me I da li se konsultivni pregled placa?

Ana Life (2014-10-20)

Poštovana Tatjana,

konsultativni pregled je besplatan, zakazuje se na tel 011 319 68 08. Operacija povećanja grudi sa Mentor protezama je (cena poslata na e-mail). Ukoliko se radi povećanje i podizanje, cena je (cena poslata na e-mail). Operacija donjih kapaka je (cena poslata na e-mail).

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Vesna (2014-09-23)

Postovani, imam nejednake gornje kapke. Jedno je normalno, a jedno je "duplo". Stanje nije urodjeno. Interesuje me cena korekcije tog "duplog" kapka. Unapred zahvalna!

Ana Life (2014-09-23)

Poštovana,

morate doći na pregled. Cena operacije nije po kapku, već po vrsti operacije.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

DRAGANA (2014-09-21)

Postovani,vec duze vreme imam jako izrazene tzv vrece na donjim kapcima,interesuje me koliko bi kostala operacija podocnjaka.Unapred zahvalna!

Ana Life (2014-09-21)

Poštovana Dragana,

operacija donjih kapaka je (cena poslata na e-mail), u anesteziji   

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

anita (2014-09-20)

Zanima me o zatezanju kapaka. Cjena i vise informacija o svemu. Pozz

Ana Life (2014-09-20)

Poštovana Anita,

operacija gornjih kapaka je (cena poslata na e-mail), u anesteziji, Operacija donjih kapaka je (cena poslata na e-mail) u anesteziji. 

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Sanja (2014-09-17)

Postovani, Imam imam problem sa nauvenim podocnjacima,zanima me cena uklanjanja.Imam 39 godina. Pozdrav,

Ana Life (2014-09-17)

Poštovana,

cena operacije donjih kapaka je (cena poslata na e-mail) e u anesteziji.  

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Sanja (2014-08-27)

Poštovani Molim vas za cenu operacije donjih kapaka. Imam 33 godine i izražene, naduvene podočnjake, čini mi se od kako znam za sebe, verovatno nasledjene.

Ana Life (2014-08-27)

Poštovana,

cena operacije donjih kapaka u anesteziji je (cena poslata na e-mail).

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Miroljub (2014-07-28)

Poštovani; javljam se iz Bosne i Hercegovine sa pitanjima o cijeni podizanja gornjih kapaka i zatezanja podbradka. Hvala unaprijed.

Ana Life (2014-07-28)

Poštovani,

operacija gornjih kapaka košta (cena poslata na e-mail) u anesteziji, Cena podvaljka je (cena poslata na e-mail).

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Snežana (2014-07-06)

Poštovani, imam 3 pitanja vezano za operaciju donjih podočnjaka: - koja vrsta anestezije se primenjuje kod operacije podočnjaka, odnosno da li može da bude opšta ? - imam veliku dioptriju, - 4.25 na desnom i - 3.25 na levom oku, želim da uradim i lasersko skidanje dioptrije. Å ta je preporučljivo uraditi prvo, skidanje dioptrije ili podočnjake, odnosno ima li ikakve uzročno-posledičnje veze ? - da li praktikujete da radite vise zahvata istom prilikom, recimo lasersku liposukciju lica/vrata i podočnjake ? Unapred hvala ! Snežana

Ana Life (2014-07-06)

Poštovana,

operacija podoćnjaka nije u vezi sa skidanjem dioptrije, koju mi ne radimo. Operacija podoćnjaka ili korekcija donjih kapaka košta (cena poslata na e-mail). Zatezanje vrata je posebna oeracija koja ide u skopu macslift operacije /zatezanje vrata i podizanje obraza i košta (cena poslata na e-mail). Može da se radi u lakoj opštoj anesteziji ili analgosedaciji

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Zoran (2014-07-01)

Postovani! Imam 51 god. Zanima me uklanjanje podocnjaka i zatezanje gornjih kapaka. Ima li rizika, kolika je cena pojedinacno i za koliko vremena se vraca u normalu?

Ana Life (2014-07-01)

Poštovana,

pošaljiet nam slike na e-mail bolnica@analife.rs, Cena operacije donjih kapaka je (cena poslata na e-mail), gornjih (cena poslata na e-mail), u anesteziji, Otoci i modrice traju individualno od nekoliko dana do nekoliko nedelja, što isključivo zavisi od Vašeg organizma.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Branka (2014-06-26)

Zdravo. Imam 30g i izuzetno izrazene podocnjake, kesice koje se su izrazajnije prilikom umora. Interesuje me koliko kosta uklanjanje "kesica" podocnjaka. Unapred zahvalna

Ana Life (2014-06-26)

Poštovana,

cena operacije podočnjaka je (cena poslata na e-mail), u anesteziji.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Petar (2014-06-05)

imao sam 3 frasa,ni sam ne znam sta je to,ostavili su mi posledice,naime imam spusten levi kapak i doktori kazu da je taj misic kapka trajno ostecen pa me zanima jer moze neka operacija da sredi da imam slicne kapke,mislim da mi budu isti,unapred hvala

Ana Life (2014-06-05)

Poštovani,

morate doći na pregled , koji se zakazuje na tel 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Sanela (2014-05-25)

Imam 20 godina i izuzetno izrazene podocnjake koji su mi nasledni, odnosno imam ih od malena. 5 do 6 sati nakon budjenja su izuzetno nateceni, a nekada se desi da su nekako I upali. Da li je moguce otkloniti takvu vrstu podocnjaka I koliko kosta cena operacije?

Ana Life (2014-05-25)

Poštovana,

mi radimo operacije donjih i gornjih kapaka. Vi morate doći na pregled koji se zakazuje na tel 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Dragica (2014-05-22)

Postovani, interesuje me cena zatezanja gornjih kapaka. Unapred zahvalna

Ana Life (2014-05-22)

Postovana Dragice,

Operacija zatezanja gornjih kapaka je (cena poslata na e-mail) u anesteziji, U cenu je uračunat kardiološki pregled i EKG .

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Ana (2014-05-21)

Poštovani, od svog rođenja, na levom oku imam tzv.lenji kapak. Zamolila bih Vas da mi kažete kolika bi bila cena operacije. Hvala!

Ana Life (2014-05-21)

Postovana Ana,

Morate doći na konsultaciju.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

rada (2014-05-13)

interesuje me cijena zatezanje gornjih kapaka.. hvala

Ana Life (2014-05-13)

Postovana,

Operacija gornjih kapaka je (cena poslata na e-mail).

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Borka (2014-05-13)

Postovani, zanima me cena operacije gornjih kapaka, a posto nosim sociva za korekciju vida, koliko vremena je potrebno da prodje posle zahvata da bih opet mogla da ih koristim?! Hvala.

Ana Life (2014-05-13)

Postovana,

Cena operacije gornjih kapaka je (cena poslata na e-mail), sočiva možete nositi čim skinete konce/ posle nedelju dana.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

bobana (2014-05-07)

Zdravo, imam 21god, i imam kesice ispod ociju, mislim da mi je to nasledno jer moja mama ima bas velike kesice ispod ociju. Zanima me kolika je cena da mi se one otklone? Hvala unapred na odgovoru.

Ana Life (2014-05-07)

 Poštovana,
Operacija smanjivanje donjih podoćnjaka je (cena poslata na e-mail), u anesteziji.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

nemanja (2014-03-27)

Da li se placaju konsultacije kod doktora?

Ana Life (2014-03-27)

Dragi Nemanja,

Ne, konsultacije se ne naplacuju, to su skroz besplatne konsultacije.

Bolnica AnaLife

Stefan (2014-03-24)

imam 20 godina i velike podocnjake zanimam me cena uklanjanja ?

Ana Life (2014-03-24)

Dragi Stefane,

Molim Vas pošaljite nam slike na imail bolnica@analife.rs.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Jovana (2014-03-21)

Postovani! Imam 37 godina i izrazene, otecene gornje i donje kapke. Interesuje me cena operacije gornjih i donjih i da li mogu da se rade zajedno. Unapred zahvaljujem

Ana Life (2014-03-21)

Poštovana Jovana,

Operacija gornjih i donjih kapaka može da se radi u jednom aktu i cena je (cena poslata na e-mail), računajući kardiološki pregled, EKG, i ležanje ako je potrebno

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Goran (2014-03-20)

Postovanje,interesuje me lecenje tamnih podocnjaka,koje imam skoro od rodjenja,tako da je to genetski problem.Kakva je procedura i koliko kosta?

Ana Life (2014-03-20)

Poštovani Gorane,

Pošaljite slike na email ili dođite na konsultaciju.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

marija (2014-03-19)

Interesuje me cena operacije ptoze jednog kapka kod dece. Takodje me interesuje cena korekcije oziljka od epiziotomije nakon porodjaja.Hvala!

Ana Life (2014-03-19)

Poštovana Marija,

Cene ćete dobiti posle konsultacije kod Dr Arsića, koja se zakazuje na tel 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Stefan (2014-03-14)

Pozdrav,imam tamne podocnjake i mislim da je to genetski,jer ih imam od malena.Interesuje me koja procedura je podrebna za uklanjanje i koliko kosta?Imam 21 godinu,i studiram i bavim se sportom,takodje me interesuje posle koliko cu moci da se vratim ovim aktovnostima,da li postoji neko vreme mirovanja?

Ana Life (2014-03-14)

Poštovani Stefane,

Cena operacije donjih kapaka je (cena poslata na e-mail), konci se skidaju posle nekoliko dana. Nema perioda mirovanja. Konsultacija se zakazuje na tel 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

marjan (2014-03-11)

Postovanje. Imam 45 god. Interesuje me cena zatezanja gornjih ocnih kapaka, jer su previse naborani. Posto sam iz unutrasnjosti, interesuju me i za koliko vremena je moguce zakazati intervenciju

Ana Life (2014-03-11)

Poštovani Marjane,

Cena operacije je (cena poslata na e-mail), Detaljnije informacije oko zakazivanja na tel 911 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

porovic (2014-02-21)

interesuje me cena operacije podocnjaka i posle koliko vremena se mogu vratiti na posao, inace radim u skoli. hvala unapred na odgovoru

Ana Life (2014-02-21)

Poštovana,

Operacija donjih kapaka je od (cena poslata na e-mail) u zavisnosti od obima operacije. Podlivi i modrice su individualni i traju od dva- tri dana do dve- tri nedelje.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

Petrovic (2014-02-18)

Postovani doktore, imam 53 god i pre par meseci sam primetila da mi je desni kapak spusteniji u odnosu na levi.Pokusavam nekim vezbama da ojacam taj misic ali nikakvog rezultata nema.Interesuje me radite li ovae operacije i kolika je cena? Unapred zahvalna,

Ana Life (2014-02-18)

Poštovana Marina,

Cena operacije gornjih kapaka je (cena poslata na e-mail).

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

 

Jelena (2014-02-17)

postovani, interesuje me cena cena podizanja gornjih kapaka i uklanjanje tamnih podocnjaka hvala!!!!

Ana Life (2014-02-17)

Poštovana Jelena,

Cena operacije gornjih kapaka je najčešće (cena poslata na e-mail), donji kapci su (cena poslata na e-mail).

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

Jelena (2014-02-17)

Imam 27godina i velike kesice ispod ociju, zbog kojih stalno izgledam umorno. Interesuje me cena za njihovo otklanjanje. Unapred hvala na odgovoru.

Ana Life (2014-02-17)

Poštovana Jelena,

Cena operacije donjih kapaka je (cena poslata na e-mail).

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

Milica (2014-01-24)

Imam 16 godina i uvek delujem umorno zbog viska koze na gornjim kapcima.Zanima me da li radite maloletnicima ovaj zahvat i cena? Da li ostaju oziljci i da li moze da se radi u isto vreme kad i nos?

Ana Life (2014-01-24)

Poštovana Milice,

Ne radimo sa decom.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

mici (2014-01-19)

Postovani,interesuje me kompletna cena podizanja ocnih kapaka i svih preoperativnih pregleda?Pozdrav

Ana Life (2014-01-19)

Poštovana,

cena podizanja očniha kapaka (gornjih i donjih) je (cena poslata na e-mail), svi pregledi i kontrole su uključeni. Zakazivanje na tel 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

 

Teodora (2014-01-14)

Imam 22.godine i imam kesice ispod ociju, mislim da mi je to nasledno jer moja mama ima bas velike kesice ispod ociju. Zanima me kolika je cena da mi se one otklone? Hvala unapred na odgovoru.

Ana Life (2014-01-14)

Poštovana Teodora,

S obzirom da ste mladi,problem sa Vasim podocnjacima proizvod anatomije donjih kapaka, odnosno, Vi nemate visak koze i misica vec septum, koji zadrzava masno tkivo oko ocne jabucice, je slab i to masno tkiva izbija napred i pravi kesice.
Cena operacije je (cena poslata na e-mail) EUR, ista se radi u laganoj anesteziji (analgosedaciji).

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

 

MarinaV (2014-01-14)

Postovani, interesuje me da li radite lasersko uklanjanje kesica ispod ociju i kolika je cena zahvata. Takodje me zanima da li ima otoka i modrica nakon tretmana laserom i ako ima posle koliko se povlaci otok. Unapred hvala. Pozdrav.

Ana Life (2014-01-14)

Postovana Marina,
Laserom koji se koristi u plastičnoj hirurgiji, ne uklanja masno tkivo,jer je laser kao i radio talasi, jedna vrsta noza.Istim se samo iseca koža,odnosno konjuktiva zavisno od pristupa,a sve ostalo se radi hirurskim instrumentima (odstranjuje se visak masnog tkiva,visak misica kao i visak koze).Mi imamo i laserski noz,a takodje i radiotalasni noz.
Posle operacije ocnih kapaka ma koliko bili precizni, pojavi se otok i modrice, zbog izuzetno nežne regije oko oka.Konce skidamo posle 6 dana,za to vreme najveci deo simptoma prodje.
Cena operacije je (cena poslata na e-mail) EUR.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

danijela (2013-12-14)

Od rodjenja imam spusten levi kapak.u njemu je zivac mrtav pa nemoze dovoljdo da se podigne.zanima me koliko bi me to kostalo?

Ana Life (2013-12-14)

Draga Danijela,

Neophodno je da dođete na pregled, besplatan je i zakazuje se na tel 011 319 68 08.

Bolnica AnaLife

Ceda (2013-12-10)

Postovani ,imam 47 god i mrk pogled celoga zivota zanima me da li podizanje obrva koncem moze da resi problem trajno ili samo privremeno,citao sam da se nekada desava da ti konci vremenom puknu ,zanima me i cena ako moze na mail .Hvala

Ana Life (2013-12-10)

Poštovani,

Ukoliko želite precizan odgovor šta bi se kod Vas radilo i koliko bi koštalo, sve u vezi podizanja obrva.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Nadica (2013-12-09)

Poštovana, zanima me cena korekcije gornjih i donjih kapaka istovremeno, jer genetski imam spuštene kapke, a vremenom sam dobila podočnjake u vidu kesica. Izgledam kao da sam stalno ljuta i umorna, a u suštini tako mi kapci izgledaju. Koliko traje oporavak kad se istovremeno rade oba kapka i koje se metode tad primenjuju (jer sam shvatila da postoje 2 varijente?!)? Takođe, u toku ove godine sam imala 2 operacije pod opštom anestezijom (ginekološki), jedna u julu, druga u novembru, pa me zanima da li postoji neki vremenski razmak koji mora da prođe? I gde mogu pogledati slike nakon operacije i nakon 3-4 nedelje (jer ste rekli da je najbolji rezultat tada). Hvala unapred na odgovoru!

Ana Life (2013-12-09)

Poštovana Nadice,

Najbolje bi bilo da dođete na konsultativni pregled koji je besplatan i zakazuje se na tel 011 319 68 08, ukoliko Vam je problem da dođete, pošaljite nam slike na imail bolnica@analife.rs

Načelno, kada se operacije kapaka rade u jednom aktu operacija košta (cena poslata na e-mail) .

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

gordana (2013-12-04)

imam velike kesaste podocnjake sto zbog bubrega sto zbog genetske predispozicije.zanima me koliko kosta uklanjanje istih? kapcima nije potrebna korekcija.(35 god. imam)

Ana Life (2013-12-04)

Poštovana,

Operacija donjih kapaka ili blefaroplastika košta (cena poslata na e-mail). Detaljne informacije na tel 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Aleksandra (2013-12-03)

Postovani, zanima me cena zatezanja gornjih ocnih kapaka. Unapred hvala.

Ana Life (2013-12-03)

Poštovana,

Operacija zatezanja gornjih kapaka ili blefaroplastika košta (cena poslata na e-mail), u cenu je uračunaz I kardiološki pregled.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

olja (2013-12-02)

Koliko kosta zatezanje gornjih kapaka kod VAS ,

Ana Life (2013-12-02)

Draga Olja,

Operacija gornjih kapaka ili blefaroplastika u anesteziji košta (cena poslata na e-mail) uračunat je I kardiološki pregled. Rezultati su sjajni!

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Jorgovana (2013-12-01)

Postovani,interesuje me cena zatezanja donjih kapaka.Naslesno imam masne jastucice ispod ociju,pa mi recite da li je bolji Co2 laser ili klasicno uklanjanje masnih kesica.Inace imam 30 god i ne znam da li da sacekam malo,jer sam cula da se kesice posle par god vracaju.Hvala unapred !

Ana Life (2013-12-01)

Poštovana,

Tek posle pregleda možemo da donesemo odluku šta je za Vas bolje, odnosne kojaoperacija ima smisla, transkonjuktivalna blefaroplastika sa CO2 laserom ili klasična operacija donjih kapaka, sa vađenjem masnih jastučića.

Operacija košta (cena poslata na e-mail). Pošaljite nam slike na imail bolnica@analife.rs.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

maja (2013-12-01)

zanima me cena korekcije podocnjaka,pozdrav

Ana Life (2013-12-01)

Poštovana Majo,

Cena korecije podočnjaka je (cena poslata na e-mail). Pošaljite nam fotografije na imail bolnica@analife.rs.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Jovana (2013-11-27)

Molim Vas, recite mi koliko kosta zatezanje gornjih kapaka. Hvala

Ana Life (2013-11-27)

Poštovana Jovana,

Cena operacije zatezanja gornjih kapaka u anesteziji je (cena poslata na e-mail).

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Mirjana (2013-11-25)

Dobar dan.Zanima me operacija nosa,preciznije smanjenje nosa

Ana Life (2013-11-25)

Postovana Mirjana,

Operacija nosa košta (cena poslata na e-mail).

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Danijela (2013-11-07)

Postovanje.Zanima me cena operacije donjih kapaka ukljucujuci i potrebne analize pre intervencije.Koliko traje intervencija?Isto tako imam dve linije izmedju obrva,na koji nacin se to resava.Hvala unapred.

Ana Life (2013-11-07)

Postovani,

Cena operacije donjih kapaka u anesteziji je (cena poslata na e-mail) . U cenu je pored anestezije uracunat klinicki pregled, kardioloski I Ekg. Detaljnije informacije dobicete na tel 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Stefan (2013-10-28)

Postovani, kolika je cena transkonjultivalne blefaroplastike donjih ocnih kapaka u analgo sedaciji ili lokalnoj anesteziji i koliko traje sama intervencija? Da li postoje odredjeni rizici i kakvi? Pozdrav

Ana Life (2013-10-28)

Dragi Stefane,

Cena transkonjuktivalne operacije donjih kapaka je (cena poslata na e-mail). Dali ste Vi kandidat za tu operaciju ( ako postoji samo višak masnog tkiva, bez viška kože, kada se radi klasična operacija donjih kapaka) videće se na pregledu koji se zakazuje na tel 01 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Marina (2013-10-13)

Postovani,intresuje me cena operacije gornjih kapaka tj.uklanjanja viska koze.Unapred hvala

Ana Life (2013-10-13)

Poštovana Marina,

Cena operacije gornjih kapak je (cena poslata na e-mail), Pregled se zakazuje na tel 011 319 68 08, ili nam pošakljite slike na imail bolnica@analife.rs.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Tamara (2013-10-10)

Postovanje,cerkica mi ima 6 godina,imala je 2 operacije podizanje kapaka koncem (inace ima obodtranu ptozu) na Ocnoj klinici i posle toga su joj na jednom oku radili intervenciju tako sto su joj kratili kapak za 2 mm,ali sve to bezuspespesno....da bi mi pre neki dan na kontroli rekli da ne mogu nista da urade po tom pitanju,da nista ne mogu sa sigurnoscu da mi kazu i da nema vise potrebe da im se javljamo... da li vi imate kojim slucajem resenje za moj slucaj... Unapred se zahvaljujem.

Ana Life (2013-10-10)

Poštovana Tamara,

žao nam je, ali mi ne rdimo operacije kod dece.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

TANJA (2013-10-06)

Postovani Imam 44 godine, vec sam bila pacijent kod vas. Interesuje me ovaj put, zatezanje koze gornjih dela ruku, nogu i stomaka (imam stabilnu tezinu od 48-49 kila). o Govoru je mala kolicina tkiva i bez liposukcije. takodjer me interersuje zatezanje gornjeg kapka oka. Unapred hvala od prezadovljnog prijasnjeg pacijenta

Ana Life (2013-10-06)

Poštovana Tanja,

Molim Vas da nas kontaktirate preko imail bolnics@analife.rs, druge su cene za naše stare pacijenta, ako ste u Beogradu, dođite na razgovor sa Dr Arsićem (tel 011 319 68 08.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

radmila (2013-09-02)

mozete li mi poslati cenu operacije donjih kapaka? koliko sveukupno vremena treba za preglede i operaciju?

Ana Life (2013-09-02)

Poštovana Radmila,

Cena operacije donjih kapaka je (cena poslata na e-mail), u cenu je uključen EKG pregled i Internistički nalaz i klinički pregled anesteziologa, kontrolni pregled i skidanje konaca. Konci se skidaju posle sedam dana.

Detaljne informacije na pregledu koji se zakazuje na tel 011 319 68 08 (besplatan je).

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Marija (2013-08-30)

Molim Vas da mi pošaljete informaciju o ceni gornje blefaroplastike oba oka. Hvala unapred.

Ana Life (2013-08-30)

Postovana Marija,

Blefaroplastika ili operacija kapaka košta za gornjr kapke (cena poslata na e-mail) u anesteziji, donji kapci (cena poslata na e-mail), ukoliko se radi u jednom aktu, operacija kosta (cena poslata na e-mail).

Detaljne informacije u vezi termina za pregled koji je besplatan zakazuje se na tel  011 319 68 08.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

vera (2013-08-16)

Poštovani, pročitala samvašu informaciju,imam 63 godine i od pre oko 6 meseci blago mi pada desni gornji kapak, koji prilikom čitanja skoro da zatvori oko, što mi naravno smeta.Molim vas da mi dostavite informaciju koliko košta podizanje ili rekonstrukcija gornjih kapaka i cenu donjih odnosno podočnjaka. Sve ostalo sam pročitala u odgovorima koje ste dali zainteresovanim posetiocima vašeg sajta. Još jedno pitanje da li se ove intervencije rade u hladnijim mesecima ili je moguće i sada po ovim vrućinama.Hvala na ljubaznosti irazumevanju.

Ana Life (2013-08-16)

Poštovana,

Cena operacije gornjih kapaka je (cena poslata na e-mail), donjih kapaka je (cena poslata na e-mail). Ukoliko se rade u jednom aktu, cena je (cena poslata na e-mail). U cenu je uračunata kompletna priprema: laboratorija sa faktorima koagulacije, RTg pluća, Kardiološki pregled i kontrole. Nije važno vreme, samo je bitno da planirate najmanje nedelju dana bolovanja, zbog eventualnih modrica ( koje se javljaju potpuno individualno: od najmanjih koje se ne vide do najvećih koje traju i do dve nedelje.

Pregled konsultativni je besplatan i zakazuje se na tel 011 319 68 08.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

ana80 (2013-08-11)

Zanima me cena korekcije gornjih kapaka i podizanje obrva. Hvala...

Ana Life (2013-08-11)

Postovana Ana,

Cena operacije gornjih kapaka u anesteziji kosta (cena poslata na e-mail), operacija podizanja obrva kosta (cena poslata na e-mail), ukoliko se te dve operacije rade zajedno onda sve kosta (cena poslata na e-mail).

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Vesna (2013-08-09)

Znaci,meni su kapci spusteni http://airyfairymakeup.files.wordpress.com/2013/02/types-of-eye1.jpg?w=400 ovo oko u prvom redu 4..I mene zanima kolika je cijena te operacije za uklanjanje viska masnog tkiva? meni je to od rodenja takve oci.

Ana Life (2013-08-09)

Postovana Vesna,

Cena operacije gornjih kapaka je od do (cena poslata na e-mail).

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Milovan (2013-06-28)

Dobar dan postovani. Interesuje me cena operacije podocnjaka, imam problem jer su veoma oteceni ujutru kada se probudim, a ni preko dana nisu bolji vrlo malo splasnu.hvala

Ana Life (2013-06-28)

Postovani, Podocnjaci koji Vam oticu u jutarnjim satima govore o losoj limfnoj drenazi, taj problem ne moze da se resi operacijom donjih kapaka, na kojima se iseca visak koze ako ga ima. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Marija (2013-06-04)

Postovani, zanima me koliko kosta uklanjanje podocnjaka i zatezanje gornih kapaka? I, da li postoje neki rizici od tih zahteva?

Ana Life (2013-06-04)

Poštovana Marija, Molim Vas ukoliko niste u mogućnosti da dođete na konsultativni pregled koji je besplatan (319 68 08) što bi bilo najbolje da Vas doktor vidi, pošaljite nam slike na imail bolnica@analife.rs. U direktnoj prepisci sa Dr Arsićem, našim plastičnim hirurgom, saznaćete sve što Vas interesuje. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Milos (2013-05-30)

Veliki Pozdrav. Cuo sam sve pohvale za Vas i Vasu kliniku i zeleo bih pre svega savet. Imam podocnjake koji su jako vidni, posledica su vecim delom naslednog faktora kao i posla kojim se bavim. Molim Vas da mi kazete cenu uklanjanja mog problema. Unapred HVALA!

Ana Life (2013-05-30)

Poštovani Miloše, Hvala na afirmativnom pozdravu. Dr. Arsić će pokušati pismom da Vam objasni šta bi se kod Vas radilo i i koliko bi koštala operacija uklanjanja podočnjaka. Operacija donjih kapaka košta (cena poslata na e-mail). S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Dragana (2013-05-17)

Interesuje me cena operacije gornjih kapaka tj.uklanjanja viška kože, hvala, Dragana

Ana Life (2013-05-17)

Poštovana Dragana, Cena operacije podizanja gornjih kapaka je (cena poslata na e-mail). Pregled se zakazuje na tel 011 319 68 08. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Rosa (2013-05-11)

Postovanje! Interesuje me cena zatezanja gornjih ocnih kapaka. Imam 42 godine, slike vam mogu poslati na bolnics@analife.rs ako zelite. Hvala

Ana Life (2013-05-11)

Poštovana Rosa, Molim Vas pošaljite nam slike na imail bolnica@analife.rs. Cena operacije gornjih kapaka košta (cena poslata na e-mail). Besplatni konsultativni pregled se zakazuje na tel 011 319 68 08. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

tatjana (2013-05-07)

Postovani, interesuje me cena korekcije gornjih kapaka i da li postoji mogucnost da se na dan konsultacija uradi i intervencija kod dr Arsica? Posto nosim sociva, koliko dana ih ne mogu nositi posle intervencije. Ako postoji kompromis dogovoru oko intervencije da li ona moze biti zakazana u maju mesecu? Pozdrav

Ana Life (2013-05-07)

Poštovana Tatjana, Cena gornjih kapaka je (cena poslata na e-mail) u analgosedaciji. Postoji mogućnostda se radiisti dan ali morate nam prvo poslti slike na imail Bolnica@analife.rs. Postoje određeni pregledi koje ćete morati da uradite pre operacije, Ali o tome ćemo posle slanja slika. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

sinisa (2013-05-06)

imam problem od rodjenja, na oba oka su mi spusteni kapci i gornji i donji tako da imam manje oci i od kineza. Interesuje me da li je moguca tu korekcija? Da li ste imali takvih slucajeva? Isto je kao da vas pitam da od kineza napravite coveka sa normalnim ocima.hvala unapred

Ana Life (2013-05-06)

Postovani Sinisa, Molim Vas, posaljite Vase fotografije da bih tacnije procenio problem koji kod Vas postoji! Veliki pozdrav! Bolnica AnaLife

Danijela (2013-04-26)

Zanima me cena uklanjanja naslednih podocnjaka koji su samo jasno ograniceni ali ne i tamni.Imam 36 godina.Unapred hvala!

Ana Life (2013-04-26)

Poštovana Danijela, Molim Vas da nam pošaljete slike na imail bolnics@analife.rs. Nije nam najjasnije o čemu se radi (isecanje viška kože ili ubacivanje hijalurona ili masti). S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Lange (2013-04-19)

Postovani,zelim zatezanje kapaka koliko kosta i kako doci do termina nisam iz unutrasnjosti.Srdacan poz.

Ana Life (2013-04-19)

Poštovana Gordana, Zatezanja gornjih kapaka je (cena poslata na e-mail), zatezanja donjih kapaka je cena poslata na e-mail). Ukoliko se radi u jednom aktu, ove dve operacije ( gornji i donji kapci) cena je oko cena poslata na e-mail). Ukoliko niste u mogućnosti da dođete na konsultativni pregled koji je bespaltan (011 319 68 08), pošaljite nam slike na Bolnica@analife.rs, Dr Veliša Arsić će detaljno odgovoriti na Vaša pitanja. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Sonja (2013-04-03)

Poštovani, molim Vas da mi date informaciju o ceni korekcije donjih kapka i ako može pobliže da mi objasnite, s obzirom da se napominje da reza nema, na koji način se to radi hiruškim CO2 laserom? Unapred se zahvaljuem.

Ana Life (2013-04-03)

Postovana, Zatezanje donjih kapaka moze da se radi na dva nacina: transkonjuktivalno,rez je unutar konjuktive i kroz njega se vrsi samo odstranjivanje viska masnog tkiva ova metoda je adresirana na mladje osobe koje nemaju visak misica i masnog tkiva.Druga,klasicna metoda,rez se pravi na 2 mm od linije trepavica i kroz njega se vrsi odstranjivanje viska masnog tkiva,ali i viska misica i koze.Oziljak kod ove intervencije je vremenom nevidljiv. Cena operacije je (cena poslata na e-mail). Dr med Velisha Arsic Plastic Surgeon Bolnica AnaLife

Radmila (2013-03-22)

Zanima me da li radite korekciju ptoze gornjeg kapka i koliko kosta takva operacija? U pitanju je jednostrana ptoza. Hvala.

Ana Life (2013-03-22)

Poštovana Radmila, Radimo operacije kapaka. Za precizan odgovor na Vaše pitanje, neophodno je da dođete na konsultativni pregled koji je besplatan, i zakazuje sa na fiksni tel 011 319 68 08. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Natasha (2013-03-07)

Postovani, molim Vas da mi date informaciju o ceni korekcije donjih kapka i dali operacuju radi Dr Veliše Arsić?

Ana Life (2013-03-07)

Poštovana Nataša, Cena operacije donjih kapaka je oko (cena poslata na e-mail), operaciju radi Dr Veliša Arsić Predlažem da dođete na konsultativni razgovor koji je besplatan, ili da pošaljete sliku ukoliko niste iz Beograda. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Hola (2013-02-25)

Ako mozete da pošaljete cenu zatezanja kapaka gornjih, kao i gornjih i donjih zajedno :))

Ana Life (2013-02-25)

Poštovani, Cena operacije gornjih kapaka je (cenu poslali na e-mail), donjih je (cenu poslali na e-mail), zajedno ako se radi košta (cenu poslali na e-mail). Konsultativni pregled je besplatan i zakazuje se na fiksni tel 011 319 68 08. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Milena (2013-02-25)

Postovani!Htela bih da uradim zatezanje kapaka pa me interesuje cena i da li se mora zakazati i koliko dugo se ceka? Hvala unapred!

Ana Life (2013-02-25)

Poštovana Milena, Operacija gornjih kapaka je 600e, donjih kapaka je cena poslata na e-mail), zajedno je (cena poslata na e-mail). Naravno da je neophodno da se zakaže. To je operacija koja zahteva ekipu, operacionu salu, određenu pripremu. Ukoliko ozbiljno razmišljate da kod nas uradite operaciju, molim Vas pozovite fik tel 0113 19 68 08, Pregled je besplatan, na pregledu ćete dobiti precizne informacije o svemu. Možemo u roku od nedelju dana da organizujemo operaciju, ukoliko ste iz unutrašnjosti, možemo pomeranjem da organizujemo u roku od dva dana, ali to maramo da znamo ranije. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Roduit (2013-02-23)

zivim u lozani,uradala sam blefaroplastiku na gornjim kapcima 2008 godine,desni kapak izgleda malo dublji u uglu kod oka ,pa me interesuje dali bi to moglo da se malo koriguje? koliko unapred treba da zakazem i ako mozete da mi kazete cenu i na koji broj i koga da kontaktiram?ja vam se unapred zahvaljujem

Ana Life (2013-02-23)

Poštovana Suzana, Pošaljite nam fotografije na imail, ili dođite na konsultativni pregled kod Dr Arsića. Pregled je besplatan, zajkazuje se na fiksni tel 011 319 68 08. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Mia (2013-02-19)

Postovani, interesuje me cena zatezanja gornjih kapaka, kao i cena popunjavanja dubokih bora hijaluronom.. Unapred zahvalna na odgovoru.

Ana Life (2013-02-19)

Poštovana Mia, Blefaroplastika ili operacija gornjih kapaka u analgosedaciji košta (cenu smo poslali na e-mail). U bolnici ostajete nekoliko sati posle intervencije. Možete posleti svoje slike na imail bolnice ili zakazati konsultativni pregled koji je besplatan, zakazuje se na fiksni tel 011 319 68 08. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Ivana (2013-02-18)

Postovani, molim Vas da mi date informaciju o cenama zatezanja samo donjih kapaka, kao i cenu zatazanja i donji i gornjih kapaka, hvala unapred.

Ana Life (2013-02-18)

Postovana Ivana, Operacija zatezanje gornjih kapaka (blepharoplasty) je (cenu zatezanje gornjih kapaka smo poslali na e-mail) EUR, zatezanje donjih kapaka je cenu zatezanje donjih kapaka smo poslali na e-mail). Ukoliko se rade zajedno, imate određen popust (oko - cenu smo poslali na e-mail) Intervencije se rade u lokalnoj anesteziji uz analgosedaciju, konci se skidaju posle 6 dana. Rezultat nakon intervencije je odlican. Besplatna konsultacija se zakazuje nafiksni tel 011 319 68 08. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Dobrila (2013-02-15)

ne zivim u bg.planiram da dodjem u martu,koliko dana pre moram da zakazem pregled kod dr.Arsica?

Ana Life (2013-02-15)

Poštovana Dobrila, Da bi ste zakazali konsultativni pregled kod Dr Velie Arsića i da izaberete termin konsultacija, molim Vas pozovite fiksni broj telefona 011 319 68 08. Pregled (zatezanje kapaka) je besplatan. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Spassojevic (2013-01-29)

Zaintersovana sam za zatezanje gornjuh i donjih kapaka, laserom.Pored cene, mislim na ukupnu cenu zahvata,da li je moguce za petnaest dana zakazazati intervenciju, iz unutrasnjosti sam ? Pozdrav

Ana Life (2013-01-29)

Poštovana Ljiljana, Operacija gornjih i donjih kapaka moze da se izvrsi u jednom aktu, radi se u lokalnoj anesteziji uz analgosedaciju. Pacijenti se tokom intervencije osecaju vrlo konforno i nema nikakvih nelagodnosti i bola. Ostaje se u bolnici 1-2 sata nakon intervencije. Kod ove operacije se otklanja visak koze, misica i masnog tkiva i rezultati su odlicni. Konci se skidaju nakon 6 dana, a oziljak nakon odredjenog vremena se skoro ne primecuje i za to vreme se, obicno, najveci deo otoka i modrica izgubi. Cena intervencije je (cenu operacije zatezanje kapaka poslali smo vam na email) EUR. U okviru od 15 dana mozete dobiti termin za operaciju, takodje za intervenciju je neophodno da pripremite osnovne laboratorijske analize i krvnu sliku. Za sve detaljnije informacije kontaktirajte bolnicu direktno na broj telefona: 011 319 68 08. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Aleksandra (2012-11-28)

Postovanje! Interesuje me cena korekcije popunjavanja i zatezanja podocnjaka? Hvala unapred!

Ana Life (2012-11-28)

Postovana Aleksandra, Nije nam u potpunosti jasne Vase pitanje. Podočnjaci se popunjavaju hijaluron ukoliko postoji potreba za tim, ukoliko postoji višek kože on se iseca. Morate zakazati konsultaciju kod Dr Veliše Arsića, našeg plastičnog hirurga. Pregled je besplatan - telefon je 011 319 68 08. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Ponedeljak-petak od 09-20h
Subotom od 09-15h

Opšta Bolnica Analife
Skadarska 5
(Zemun), Beograd

bolnica@analife.rs zakazivanje