Uspešno ste prijavljeni na našu mailing listu. Hvala!
Vaš komentar je poslat na odobrenje administratora. Hvala!

Pitajte Doktora

Pitajte Doktora je za slučaj ako niste dobili dovoljno informacija na našem sajtu.

 

Poštovani,

 

Cilj bolnice Analife je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Šta radimo, kakvu vrstu lečenja i po kojoj ceni mozete dobiti kod nas.

 

Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentarisati zdravstveni nalazi koji nisu obavljeni u našoj kući.

To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

 

Vaša Analife

Postavite pitanje ili komentar Komentari (3)Boban (2019-05-19)

Postovani, imam problem sa kolenom, pri sedanju i ustajanju, takodje silasku i penjaju uz stepenice cuje se stalno zvuk "klik" izmedju butne kosti i patele. Uradio sam MR i lekar mi je rekao da je u pitanju patelo-femoralni sindrom i da imam blago iskosenu patelu i blago ostecenje hrskavice. Preporucio mi je PRP i fizioterapiju (PRP sam uradio pre par dana). Kaze da se patela moze ispraviti tj. dovesti u potpuno normalan polozaj i manjim hirurskim zahvatom ukoliko je neophodno. Ono sto mene zanima je da li ce te terapije biti dovoljne da se "sredi", da tako kazem, to kliktanje? Postavicu i par fotografija sa magnetne rezonance da biste bolje mogli da imate uvid u problem. https://ibb.co/37F3Yxh https://ibb.co/FY6WcnZ https://ibb.co/nPyLVs6 Unapred zahvalan

Ana Life (2019-05-19)

Poštovani Bobane,

 

Pozicija časice koja pravi problem nece se popraviti samo PRP terapijom. Postoji nekoliko operativnih tretmana koji resavaju taj problem. Neophodno je da dodjete na pregled kako bi se klinicki zajedno sa snimcima sagledao Vas problem i kako bih mogao da Vam predlozim najbolji tretman i adekvatno lecenje.

S postovanjem dr Miodrag Glišić, specijalista ortopedije

Boban (2019-05-17)

Postovani, pre mesec dana je pocelo da mi pucka koleno pri sedanju/ustajanju i pri silasku i penjanju uz stepenice. Uradio sam MR i nalaz kaze da je u pateli problem, tj. malo je nagnuta na jednu stranu. Ortoped mi je uradio jedan PRP tretman, da mi ojaca hrskavicu i preporucio fizikalnu terapiju. Ono sto mene zanima je da li ce ta terapija da vrati patelu u normalan polozaj ili ce biti potrebno uraditi artroskopiju? Postavicu par fotografja na internetu sa magnetne rezonance da biste imali bolji uvid u problem. Unapred zahvalan https://ibb.co/FY6WcnZ https://ibb.co/nPyLVs6 https://ibb.co/37F3Yxh

Ana Life (2019-05-17)

Poštovani Bobane,


Pozicija časice koja pravi problem nece se popraviti samo PRP terapijom. Postoji nekoliko operativnih tretmana koji resavaju taj problem. Neophodno je da dodjete na pregled kako bi se klinicki zajedno sa snimcima sagledao Vas problem i kako bih mogao da Vam predlozim najbolji tretman i adekvatno lecenje. 

S poštovanjem dr Miodrag Glišić, specijalista ortopedije

Davor (2019-03-29)

Poštovanje, zanima me bavi li se vaša klinika s konstruiranje prednjeg-križnoga (ukrštenog) ligamenta? Ukoliko radite taj zahvat bio bi vam iznimno zahvalan kada bi naveli cijenu. Također, naveo bih da sam iz hrvatske, ukoliko to nešto mijenja. Nadam se da sam Vam bio dovoljno jasan, te da ste me razumjeli, ako niste pokušat ću vam pojednostavniti. Unaprijed hvala. Živjeli

Ana Life (2019-03-29)

 Poštovani Davore, 

dr Miodrag Glisic radi rekonstruktivnu ligamentoplastiku, prednjeg i zadnjeg ukrštenog pokidanog) ligamenta koji za posledicu ima nestailan hod. Operacija se radi specijalnim graftovima i sve se zavrsava sa tri milimetarske rupice. Cena operacije (cena poslata na e-mail)plus implanti. Najčešći implanti potrebno za odredjenog pacijenta su (cena poslata na e-mail)Ukupno ne bi trebalo da Vas izadje vise (cena poslata na e-mail) U cenu (cena poslata na e-mail) uračunata je ležanje u bolnici jednu nos, plus Rtg pluca, Color Doppler noge, kardioloski pregled, EKG, kontrolna lab i kontrole. 

Ukoliko vam odgovara, posaljite izveštaj na direktan mejl doktora bolnica@analife.rs dobjete dodatni komentar. 

U cenu je uračunata i fizikalna terapija na robotu za koleno 5 terapija po sat vremena

 S poštovanjem 

Analife
 

Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Ponedeljak-petak od 09-20h
Subotom od 09-15h

Opšta Bolnica Analife
Skadarska 5
(Zemun), Beograd

bolnica@analife.rs zakazivanje