Uspešno ste prijavljeni na našu mailing listu. Hvala!
Vaš komentar je poslat na odobrenje administratora. Hvala!

Pitajte Doktora

Pitajte Doktora je za slučaj ako niste dobili dovoljno informacija na našem sajtu.

 

Poštovani,

 

Cilj bolnice Analife je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Šta radimo, kakvu vrstu lečenja i po kojoj ceni mozete dobiti kod nas.

 

Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentarisati zdravstveni nalazi koji nisu obavljeni u našoj kući.

To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

 

Vaša Analife

Postavite pitanje ili komentar Komentari (55)




Boris (2024-03-13)

Dobar dan, pre tri meseca sam pokidao ligamente i malo ostetio meniskus, na preporuku lekara nosio sam longetu 5 nedelja. Po skidanju longete noga nije mogla da se savija, a fizikalna terapija je bila zakazana dva meseca nakon povrede. Problem je sto noga ne moze da se savija, kada se razradi moze pod maksimalnim uglom od 50 stepeni. Doktori tvrde da su se stvorile priraslice koje moraju da se pokidaju. Koleno je i dalje oteceno kao da je povreda nastala pre nedelju dana.. Moje pitanje bi glasilo, da li moze takvo koleno koje ne moze da se savija pod uglom vecim od 50 stepeni i koje je pod upalom sa priraslicama da li ono moze da se operise, naravno da se prilikom operacije ocisti koleno sa priraslicama i izvrsi rekonstrukcija prednjih ukrstenih ligamenata. Sobzirom da je proslo vec tri meseca od povrede i ukoliko moze koliko bi iznosila jedna takva operacija da se uradi kod vas? Unapred hvala

Ana Life (2024-03-13)

 

Postovani Borise,

Morate da dodjete na pregled kod dr Glišića. 

Pregled možete da zakazete telefonom na 069 319 68 08

Cena pregleda(cena poslata na e-mail)

Srdačan pozdrav Vasa Analife

 

Vanja (2024-03-11)

Poštovani, zanima me cena PRP kolena? Pozdrav.

Ana Life (2024-03-11)

 

Postovana Vanja,

PRP tretman kolena radi nas ortoped dr Miodrag Glisic . PRP tretman podrazumeva da se uzme Vasa krv , specijalno se obradi i zatim se aplicira u zglob kolena. 

Cena jednog tretmana po jednom zglobu (cena poslata na e-mail. Vazno je da znate da se ova intervencija radi u sklopu artroskopske operacije. 

U nasem  gore navedenom odgovoru, koji ste dobili,  pise da se kod nas PRP radi SAMO u okviru operacije. 

Zasto? 

Zato sto, samo onda  kada se tkivo tretira operativno, maticne celije koje su do tada mirovale u okolini zgloba, probude se u toku  operacije.

 Faktori rasta  iz PRP, koji se na kraju operacije ubacuju u zglob kolena, stimulisu Vase matične ćelije da ubrzaju oporavak i pomognu u stvaranju fibrozne hrskavice.

 Samo tako PRP ima smila.

 Inače, stavljati ga u koleno u ambulanti, nema nekog posebnog efekta. 

Zbog toga mi PRP, pod uslovom da naš ortoped Vam to predlozi, ubacujemo Samo u toku operacije ( artroskopije ili ligamentoplastike kolena).

S postovanjem

Vasa Analife

 

Ana (2024-01-19)

Postovani, imam prelom glave radijusa lakta bez dislokacije (tip I) nakon pada na ispruzenu ruku. Odredjeno je nosenje gipsane longete u trajanju od tri nedelje, nakon sedam dana uradjen je kontrolni snimak koji je uredan. Htela bih da cujem jos jedno misljenje vezano za nastalu povredu, kao i mogucnost fizikalne terapije na robotu. Molim vas za informacije o ceni specijalistickog pregleda spec.ortopeda i ceni terapije na robotu. Unapred hvala na odgovoru.

Ana Life (2024-01-19)

 

Postovana Ana,

 

Molimo Vas javite se setra Milici na 063 322 958  kako bi ste zakazali pregled kod naseg fizijatra ili ortopeda.

 

Srdačan pozdrav Vasa Analife

 

Marija (2024-01-07)

Poštovani, da li bih mogla da zakažem termin kod dr Miodraga Glišića, da mi protumači rezultate 3 MRI snimka i da odgovarajućr savete i preporuke? Naime, ne radi se o mom problemu, već problemu mog partnera koji ne živi u Srbiji i trenutno nema prilike da dodje, a ima problema već godinu dana sa bolom u donjem delu ledja. Pa sam htela da zamolim ako je ikako moguće da doktor pregleda nalaze MRI i njegov opis bolova koje ima? Veoma bi značilo da čujemo mišljenje stručnjaka za ortopediju! Unapred zahvalna, Marija

Ana Life (2024-01-07)

 

Postovana Marija,

Mozete Vi da dodjete i da ponesete snimke da doktor pogleda i da adekvatan savet, ali u nekim slucajevima je neophodno da doktor pogleda pacijenta. Cena konsultacije (cena poslata na e-mail), a cena pregleda (cena poslata na e-mail)

Termin možete zakazati telefonom na 011 319 68 08.

Srdačan pozdrav Vasa Analife

 

Ivana (2024-01-04)

Postovani, operisala sam se 02.12.2023. god. Ovo vam prekucavam sa otpusne liste: Operativna dijagnoza: Ruptura LCA genus dex. Laesio osteohondralis condyli medalis femoris dex. gr. III Operacija: Arthroscopia. Ligamentoplastica LCA genus dex. sec. Clancy. Iz bolnice sam otpustena 07.12. u dobrom stanju. Sve je islo kako treba do 12.12. kada je koleno krenulo da mi otice. 16.12. Sam otisla kod doktora da pogleda kaze sve je uredu i da nastavim sa vezbama i ledom. 20.12. Odlazim na skidanje konaca, koleno je idalje oteceno. Vezbe mogu da radim ali savijanje kolena teze jer mi smeta otok. Doktor opet kaze sve je super, vezbaj i vidimo se za tri nedelje. Otok idalje ne spada, ja na svoju ruku 28.12. odlazim da snimim koleno i dobijam info da imam vodu u kolenu. Kucam sta pise na izvestaju: U suprapattelarnoj burzi gusta tenost 39mmx 9mm Na mestu reza prepattelarno serom 21mmc 5mm Subcutano otok mekih tkiva Pattelarni ligament zadebljao edematozan. Fizijatar koji me je tada pregledao i video izvestaj daje mi terapiju: Terapija:Hysera tbl 2 ujutru pre dorucka,saveti, el noge,hladni oblozi, Ketonal amp III im 1x1, Diprophos amp I im....po zavrsenoj injeke terapiji nastaviti Hysera tbl 1x ujutru,Arcoxia tbl 90 1x1 7 dana. Ja zovem doktora koji me je operisao i citam i pricam sta sam uradila. Kze da ni slucajno ne primam te inekcije (iako su trebale da budu u debelo meso, a ne u koleno) i da uzmem samo da pijem Serapinn i da se vidimo sredinom januara. Pri tom nisam pomenula da svaki put kad sam mu rekla da mi je koleno oteceno on je rekao “sjajno” isto je bilo i sad kad sam rekla da imam vodu, rekao je sjajno. Samo nastavite da radite vezbe. Molim vas za neki savet, ne znam i nisam pametna sta da radim. Meni je koleno idalje oteceno. Hvala Pozdrav

Ana Life (2024-01-04)

 

Postovana Ivana,

Možete da zakazete pregled kod naseg ortopeda da Vas pogleda. Tumacenje rezultata i davanje saveta ovim putem bez pregleda bilo bi izrazito neprofesionalno sa nase strane.

Srdacan pozdrav

 

Sla?ana (2023-12-05)

Poštovani, Da li mi možete poslati informacije o ceni operacije kolena (sportska povreda), odnosno artroskopske rekonstrukcije prednje ukrštene veze i rešavanja raskida medijalnog meniskusa? Hvala.

Ana Life (2023-12-05)

 

Postovana Sladjana,

Artroskopske operacije kolena mogu biti razlicite, u zavisnosti od toga kakav problem pacijent ima:

1. Artroskopija kolena kada je ostecen meniskus, plika, slobodno telo (cena poslata na e-mail) sa kompletnom pripremom i 5 sati rehabilitacije na nasim robotima

2. Artroskopija pokidanih ligamenata - ligamentoplastika LCA ili plastika prednje ukrstene veze (cena poslata na e-mail), u cenu su ukljuceni najkvalitetniji biorazgradivi imlanti, preoerativna priprema i 5 sati na robotima

3. Artroskopska stabilizacija casice preko (cena poslata na e-mail) u zavisnosti opoet od vrste implantata

PRVI korak je specijalisticki preged kod naseg ortopeda dr Miodraga Glisica koji se zakazuje na neki od nasih telefona

Na pregled OBAVEZNO ponesite Magnetni snimak kolena ili RTG snimak u dva pravca, da ne bi ste dva puta dolazili.

Cena prvog pregleda (cena poslata na e-mail)

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Milica (2023-11-28)

Poštovani, moja tetka, 61god., je slomila kosti ruke (radius i ulna) i rađeno je nameštanje kostiju, nakon čega je stavljen gips, koji je nosila mesec dana. Ispod gipsa su se pojavile rane i ruka ju je jako bolela pa smo tražili skidanje gipsa, što nije bilo moguće da ne bi pomerili taman nameštene kosti. Jedino što su uspeli da urade je malo da secnu gips, koji je bio tada previše labav, pa je dobila još jedan gips preko njega, što je bilo, čini se, još gore, jer je sad bio i težak jako, a rane su i dalje pritiskane gipsom. Međutim uspele smo da navedemo jednog divnog gipsara da joj skine ta dva gipsa i stavi sasvim novi i tada su bolovi konačno prestali. Međutim, po skidanju gipsa su problemi tek počeli, bolela ju je ruka, nije mogla da je pokreće ni nakon 2-3 nedelje fizikalne terapije, nakon čega joj je ustanovljen Sudek. Pala je krajem aprila, a skinut gips početkom juna, sada je novembar i još se borimo. Pokretljivost ruke jeste povećana, fizikalna terapija joj konačno prija. Pojavio joj se sada bol u ramenu i laktu, pa je i za to dobila vežbe. Međutim, ono što svi specijalisti negiraju i neće da pogledaju uopšte, to je bol i čudno trnjenje u butini sa iste strane (desne) na kojoj je i ruka , i to pri određenim pokretima ruke, ne svim, koje se sada širi dalje niz butinu. Ta regija kod butine joj je hladnija nego na drugoj nozi i mišić je nešto tvrđi. Bila je kod neurologa, ona joj je rekla da umišlja (dakle napisala je u izveštaju kako joj preporučuje odlazak psihijatru). Da umišlja stvarno, ne bismo i mi videli te navedeme promene (hladnoća i tvrdoća na butini). Uostalom tetka je u radnom odnosu, apsolutno normalna i svesna osoba, i uplašena zbog ovoga. Da li imate neki savet za nas, šta ovo može da bude i šta da radimo?

Ana Life (2023-11-28)

 

Postovana Milice,

Morate detaljno da porazgovarate sa lekarom koji je radio operaciju i koji kompletno prati njeno stanje od početka.

Srdačan pozdrav Vasa Analife

 

Danijela (2023-10-31)

Dobar dan. Imam miom,12cm. Na rezultatima na magnetnoj se vidi još nešto sa leve strane kako piše nejasne prirode i ne oze pouzdano da se isključi da se radi o sarkomatoznoj dediferencijaciji. I ako ginekolog kaza da je po njemu to miom,plašim se. Mafnetna je radjenja na starijima aparatima,jako bucnim...Da li postoji mogućnost da radiolog nije dobro video? Da napomenem da imam i pupcanu kilu sa leve strane koju treba da snimim na ultrazvuku da se vidi da li moze i ona da se reši prilikom operacije. Da li postoji mogućnost da je upravo to kila koju je radiolog video? Molim vas za pomoc. Hvala

Ana Life (2023-10-31)

 

Postovana Danijela,
Mi ne radimo magnet te stoga nemamo ni radiologa koji bi mogao da Vam da adekvatno mišljenje i savet.

Srdačan pozdrav Vasa Analife

 

Maja (2023-09-21)

Dobar dan,pre neke 3 nedelje sam jako udarila nogu o krevet,u predelu clanka sa prednje strane,nekoliko dana je bolelo,bilo malo modro,sad vise ne boli,ali je otok ostao,promer otoka je nekih 2 cm,mekano je na dodir.Ne ometa me u hodu,ali ne znam da li je normalno da toliko stoji?Da napomenem da otok nisam nicim tretirala,cak nisam ni odmarala,kad je bol prestao,nisam ni gledala da li se otok povlaci vec slucajno videla juce.Neki mi kazu da je potreban ab,a ja sam taman zavrsila sa amoksicilinom zbog prehlade,ne znam da li je on i za to.

Ana Life (2023-09-21)

 

Postovana Maja,

Molimo Vas javite se lakaru opste prakse radi pregleda.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Jelena (2023-09-14)

Poštovani, Molim za komentar, zbog čega, od svih pomenutih artroza, niste napisali ništa o artrozi nožnih palaca. Ja konkretno imama taj problem, a kao posledica artroze na tom mestu, došlo je do stvaranja osteofita koji mi je hiruršikm putem otklonjen. Međutim, koren problema nije rešen, kod palca je primetna mala ukočenost, bol je prisutna pri određenoj vrsti opterećenja kao i pri nošenju neadekvatne obuće. Interesuje me da li je moguće raditi artroskopiju i na ovim mestima. Unapred hvala na odgovoru. S poštovanjem, Jelena

Ana Life (2023-09-14)

 

Postovana Jelena,

Mi se ne bavimo hirurgijom stopala, a ni šake. Mi se bavimo artroskopskim operacijama kolena, ramena, lakta.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Jelena (2023-08-11)

Htela sam da pitam vezano za skocni zglob, skoro sam uvrnula nogu, i stavljala sam obloge, malo je bolje, samo sto me idalje boli, da li nece da naskodi ples uz koriscenje steznika?

Ana Life (2023-08-11)

 

Postovana Jelena,

Svaki fizički napor može da Vam oteža i uspori oporavak. Molimo Vas da se javite lekaru radi pregleda i adekvatnog saveta.

Srdačan pozdrav Vasa Analife

 

Robert (2023-07-26)

Poštovani, Interesuje me da li vršite operaciju akromioklavikularnog zgloba i da li se može operisati artroskopski?

Ana Life (2023-07-26)

 

Postovani Roberte,

Molimo Vas da zakazete pregled telefonom kod naseg ortopeda dr Miodraga Glisica. Cena pregleda(cena poslata na e-mail). Na pregled je vazno da ponesete sve sto imate od dokumentacije i snimaka.

Srdacan pozdrav Vaša Analife

 

jovica (2023-06-30)

Poštovani Nalaz MR pregleda levog kolena je ustanovio degenerativnu rupturu tela i zadnjeg roga medijalnog meniskusa kompleksne geometrije, periferni meniskalni flap u nivou tela početno dislociran prema menisko tibijalnom recesusu, odnosno dominantno na donjoj meniskalnoj površini. Ligamenti i lateralni meniskus su dobri. Uočen je par disketnih mikrofragmenata u posterolateralnom recesusu medijalnog kompartmenta, popreč. promera 3mm, mogu predstavlj. hondralne korpuskule ili evetualno diskretni fragm. meniskusa. Imam 66 god. do pre 2 god. sam bio stalni rekreativac i stalno u pokretu od 10 do 15 km dnevno, sada trpim bolove i što je zanimljivo najčešći i najači su noću pre spavanja ili me u toku spavanja probude. Moje pitanje je da li mozete da mi pomognete i da li artroskopija koju vi izvodite ima svrhe. Napominjem da sam bio na pregledima kod dva ortopeda, da mi je primenjena Ortokin metoda ali bez značajnijeg pomaka. Unapred zahvalan i pozdrav

Ana Life (2023-06-30)

 

Poštovani Jovice,

PRVI korak je specijalisticki preged kod naseg ortopeda dr Miodraga Glisica koji možete da zakažete telefonom na 069 319 68 08
Na pregled OBAVEZNO ponesite Magnetni snimak ramena ili RTG snimak u dva pravca, da ne bi ste dva puta dolazili.

Cena prvog pregleda (cena poslata na e-mail)

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Milorad (2023-06-16)

Poštovanje, interesuje me da li se kod Vas može obaviti artroskopski operativni tretman Pulley lezije desnog ramena? Inače imam i smrznuto rame. Hvala

Ana Life (2023-06-16)

 

Poštovani Milorade,

PRVI korak je specijalisticki pregled kod naseg ortopeda dr Miodraga Glisica koji se zakazuje na neki od nasih telefona

Na pregled OBAVEZNO ponesite Magnetni snimak ramena ili RTG snimak u dva pravca, da ne bi ste dva puta dolazili.

Cena prvog pregleda(cena poslata na e-mail)

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Zorica (2023-06-06)

Imam dijagnozu M17.1

Ana Life (2023-06-06)

 

Poštovana Zorice,

Posto su u pitanju degenertivne promene na kolenima. Potrebno je uraditi Magnetnu rezonancu NMR kolena, uvidom u snimke i klinickim pregledom.nas ortoped dr Glišić bi predlozio dalji postupak. Da li ste za fizikalnu terapiju ( naši roboti, laser, magnet) ili ste za injektivno davanje lekova sa kratkotrajnim ucinkom ili postoji mogucnost za artroskopiju kolena sto bi bilo i najbolje resenje za usporavanje procesa artroze. Dve ovo bez pregleda i snimaka je samo nacelan odgovor

S postovanjem 

Analife

 

Miloš (2023-04-28)

Poštovani, zanima me da li plazma terapija i u kojoj meri pomaže kod totalne rupture ACL-a bez operacije, odnosno da li je moguće da se plazma terapijom pokidani ligament spoji. Unapred zahvalan. S poštovanjem, Miloš

Ana Life (2023-04-28)

 

Poštovani Miloše,

Nije moguće primeniti PRP tretman u Vašem slučaju. Kod Vas moze jedino da se uradi operacija ligamentoplastika uz PRP tretman.

 

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Vukadin (2023-04-11)

Poštovani, interesuje me cena artroskopije ramena, sa svim propratnim pregledima? Unapred hvala

Ana Life (2023-04-11)

 

Poštovani Vukadine,

Pre svake operacije potrebno je da pacijent dodje na pregled kod ortopeda dr Glisica i cena pregleda  (cena poslata na e-mail). Vazno je da  ponesete sve sto imate od nalaza kao i sveze snimke magnet ramena ili RTG snimak u dva pravca. Detaljne informacije o ceni operacije kao i o eventualnoj vrsti operacije možete da dobijete od Milice na 063 322 958.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Ana (2023-04-06)

Poštovani, zanima me cena operacije prednjih ukrštenih ligamenata. Nakon višesteukih iskakanja oba kolena, na pregledu Dr. Glisića jos u januaru po magnetnoj rezonanci viđeno je da je prednji ukršteni ligament na levom kolenu pokidan i da su čašice genetski plitke. Predložena mi je fizikalna terapija. Do sada sam imala 60 fizikalnih ali mi ništa nije pomoglo. I dalje imam velike bolove i otok. Da li može da se operiše iako imam višak kilograma?

Ana Life (2023-04-06)

 

Postovana Ana,

Morate ponovo da dodjete na pregled kod dr Glišića, da Vas pogleda i da u dogovoru sa našim timom lekara i upravom donese odluku o daljem postupku Vašeg lečenja.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Teodora (2023-03-23)

Pozdrav, pre godinu i po dana sam operisala prednje ukrstene ligamente. Pre nekoliko dana, koleno mi je oteklo sa strane gde je oziljak i osetim jaku bol u predelu oziljka. Posle operacije sam prestala osetiti deo oko oziljka, kao da je koza postala mrtva na tom delu. Zanima me da li je sve u redu ili trebam posetiti lekara. Pozdrav

Ana Life (2023-03-23)

 

Poštovana Teodora,

Samo lekar koji Vas je operisao moze dati adekvatan savet

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Darinka (2023-03-10)

Poštovanje ! 1.septembra 2022. bez prethodnih simptoma,pala sam u nesvest i zadobila višedelnu FRAKTURU - proksimalnog humerusa leve ruke.Imobilizacija je postavljena Dezault zavojem,koji me je posle 14 dana žuljao i napravio mi obimne dekubitalne promene na koži,ispod leve dojke i na unutrašnjoj strani podlaktice i nadlaktice.Izražena je kontraktura ramena,a nešto manje lakta.Posle ( 24 dana ) po uklanjanju zavoja površina je očišćena i previta Vazelinskim gazama i zavojem. Previjanje ( sanacija ) je nastavljeno kući svaki drugi dan Octeniseptom,Silben nano repairom i Stanicid mašću.Znakovi,zbog oštećenja tim zavojem,manji su sada,ali još uvek prisutni,a skoro 4 meseca od povrede.Jedno 10 dana,zbog otoka i bola,mazala sam ruku sa Gavez gelom.Otok MANJI,ali vidljiv na šaci naročito.Dat je savet za razgibavanje..Sem toga pri vežbanju,osećam i čujem pomicanje u zglobu. Napominjem,da je od loma prošlo na današnji dan 10.03.2023. punih 6 meseci i 10 dana.Pre 1,5 mesec sam dan za danom 2 puta opet pala u nesvest,bez prethodnih simptoma na parket u hodnikui osetila bol u ramenu i udarac u glavu.Prekinula sam vežbanje negde oko 20 dana iz straha,da je možda opet lom,ali iako nisam išla snimati,mislim,da do toga nije došlo,jer bi imala verovatno jake bolove.Inače sam diplomirala biologiju. Tom rukom NE MOGU : - Dodirivati celu dužinu ramena od vrata do ramenog zgloba,a ni zadnji deo vrata,a da me ne koči. -Isto staviti ruke na leđa preko ramena,kao ni iz slabinskog dela na leđa strane prema glavi,a leđno na pojas uz pomoć zdrave ruke mogu. -Kočenje osećam i kada ruku ( šaku ) stavim na teme. -Kod razgibavanja osetim i čujem pokretanje ramenog zgloba. -Takođjer zbog otoka šake ne mogu u potpunosti saviti prste,iako je otok šake u odnosu na pre,znatno manji. Molim Vas,da mi pojasnite,što da radim,na osnovu ovih pokreta,koje još ne mogu izvoditia.Inače kad dođu topli dani ići ću i u Ribarsku banju.Imam 81 godinu. HVALA Vam puno na odgovoru i srdačan pozdrav !

Ana Life (2023-03-10)

 

Poštovana Darinka,

Savet može da Vam da jedino Vaš ortoped i fiizijatar koji je potpuno upućen u Vaše zdravstveno stanje, povredu i oporavak.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

???????? (2023-03-07)

Имам проблем с менискусом али ме не боли он толико боли ме одозго нога код колено иза колено кад трчим мало и имам током такође пијем Цх апмуле шта би могло да буде то што ме боли одозго да није можда нека тетива лигамент мишић или шта већ.

Ana Life (2023-03-07)

 

Poštovani,

Prvi korak je pregled kod naseg ortopeda dr Miodraga Glisica, na pregled je važno da dodjete sa magnetnim snimkom kolena ili RTG snimkom u dva pravca.  Cena pregleda (cena poslata na e-mail)

Na pregledu i analizom snimka magnetne rezonance videce se da li ste za artroskopsku operaciju meniskusa, ako je pokidan ligamen radi se druga vrsta operacije artroskopska ligamentoplastika. Mozda niste za opraciju vec samo za fizikalnu rehabilitaciju na nasem CPM robotu i laseru...

Intervenciju i pregled mozete zakazati telefonom na 011 3196808.

 

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Nikola (2023-02-24)

Poštovani, Da li mi možete reći da li postoji mogućnost izlečenja metatarzalgije? Hvala.

Ana Life (2023-02-24)

 

Poštovani Nikola,

Mi se ne bavimo lečenjem te vrste problema.

 

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Aleksandra (2023-01-29)

..Imam prob sa kolenom operisala ga par puta dijagniza je bila nestonhindromstscija patele,ligementi . oduvek imam izbocinu iza kolena kolena...Sada se malo povecala ne znan razlig nesto za to. ugojila sam se par kg da to ima veze nzm..Inace sve isto funkcionise.Svasta citamonna internetu pa sam zabrinuta

Ana Life (2023-01-29)

 

Poštovana Aleksandra,

Morate da dodjete na pregled kod ortopeda. Ovim putem se ne ordinira terapija i ne postavljaju dijagnoze, to bi bilo jako neprofesionalno sa naše strane.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Dusko (2023-01-20)

Pre dve godine imao sam povredu rucnog zgloba prilikom udaranja pesnicom u zid...Tada povredu nisam ni primetio jer sam mislio da sam polomio kosti na pesnici ali sve je to vremenom prestalo da boli dok nisam jedno 6 meseci od povrede primetio da me boli zglob kad treba da se oslonim na njega i da bukvalno ne mogu sklek da uradim i od tad me boli ruka ako radim nesto fizicki teski ako ne onda kao i da nemam povredu pa me interesuje sta sam ja tu mogao povrediti kost ili tetivu i da li tu sad ima nekog leka osim operacije. Hvala

Ana Life (2023-01-20)

 

Poštovani Duško

Molimo Vas javite se ortopedu koji se bavi problemima šake kako bi Vas pregledao i uputio na adekvatna snimanja.

Mi se ne bavimo problemima šake.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Vasilije (2023-01-13)

Postovani molim Vas za savet. Imam jake bolove u lumbardnom delu kicme i ne mogu nocu da spavam od bolova dok preko dana nemam taj problem... menjao sam dusek ali nije mi pomoglo. Pre mesec dana sam bio na promaji i ukocio sam se pa sam isao 3 puta kod kiroprakticara na namestanje. Isti mi je dao da mazem gel koji hladi ali ni to mi nije pomoglo. Da li mi mozete reci da li bi bilo od koristi da snimim donji deo kicme sa rengenom ili da snimim sa magnetnom ? Hvala Vam od srca unapred. Vasilije

Ana Life (2023-01-13)

 

Poštovani Vasilije,

Prvi korak je da uradite magnet kičme i da zakažete  pregled kod naseg fizijatra dr Popovića, da doktor vidi o čemu je reč i da li ste ze terapiju na nasoj DTS TRITON trakciji ili ste za neki drugi vid lečenja. Cena specijalističkog pregleda fizijatra (cena poslata na e-mail) i pregled možete da zakažete telefonom na 011 319 68 08.

Srdačan podrav Vaša Analife

 

Jasna (2022-10-25)

Postovani, 05.09.2022. je ustanovljena ruptura prednjeg ukrstenog ligamenta i lezija zadnjeg roga medijalnog meniskusa. Da li se ova povreda moze sanirati artroskopski i koja je cena. Hvala

Ana Life (2022-10-25)

 

Poštovana Jasna

Artroskopske operacije kolena mogu biti razlicite, u zavisnosti od toga kakav problem pacijent ima:

 

1. Artroskopija kolena kada je ostecen meniskus, plika, slobodno telo (cena poslata na e-mail) sa kompletnom pripremom i 5 sati rehabilitacije na nasim robotima

 

2, Artroskopija pokidanih ligamenata - ligamentoplastika LCA ili plastika prednje ukrstene veze (cena poslata na e-mail), u cenu su ukljuceni najkvalitetniji biorazgradivi imlanti, preoerativna priprema i 5 sati na robotima

 

3. Artroskopska stabilizacija casice preko(cena poslata na e-mail) u zavisnosti od vrste implantata

 

- Ukoliko zelite kod dr Glisica, PRVI korak je specijalisticki preged koji se zakazuje na neki od nasih telefona

 

- Na pregled OBAVEZNO ponesite Magnetni snimak kolena ili RTG snimak u dva pravca, da ne bi ste dva puta dolazili.

Cena prvog pregleda (cena poslata na e-mail)

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Goran (2022-09-01)

Poštovanje, da li se kod vas može izvršiti vadjenje trna iz stopala, tačnije Mesto kod malog prsta

Ana Life (2022-09-01)

 

Poštovani Gorane,

Nama su svi termini za intervencije i operacije popunjeni do kraja septembra. Da ne bi ste čekali najbolje je da se javite u Dom zdravlja na opštini stanovanja i da Vam izvade trn.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

tamara (2022-07-13)

Primila sam 3 hijaluronske inekcije u kuk zbog povrede sada par dana kasnije malo mi je poplavelo gde je bio ubod i dosta boli. Cini mi se da mi je cela ta strana kuka utrnula i dosta boli da li je to normalno posle ovako dubokih inekcija ili mi je neki nerv pogodjen ako jeste da li ce da zaceli?

Ana Life (2022-07-13)

 

Poštovana Tamara,

Molimo Vas javite se lekaru koji Vam je radio intervenciju, mi ne radimo  intervencije te vrste, te ne možemo da Vam damo adekvatan savet.

Srdacan pozdrav Vaša Analife

 

Marina (2022-05-24)

Poštovani, koliko košta PRP tretman za obnavljanje hrskavice skočnog zgloba i da li postoje neke opasnosti od ove procedure? Brat ima komplikovan prelom skočnog zgloba koji mu na ortopediji na Banjici nisu operisali na vreme zbog korone. Pošto je od povrede prošlo mnogo vremena sada je operacija skoro nemoguća i ima velike komplikacije i hrskavica je počela da propada. Da li biste u ovom slučaju preporučili ovu terapiju ili neku drugu?

Ana Life (2022-05-24)

Poštovana Marina,

PRP tretman skočnog zgoba radi nas ortoped dr Miodrag Glisic .
PRP tretman podrazumeva da se uzme Vasa krv , specijalno se obradi i zatim se aplicira u zglob. 
Cena jednog tretmana je
(cena poslata e-mail)

Intervenciju i pregled mozete zakazati telefonom na 0693196808.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

blagoje (2022-02-01)

molim vas odgovor da li vasoj klinici radite operaciju cukljeva i cekicastog prsta . hammer toe. molim vas ako je moguce cena ahvata i jednog i drugog. unapred hvala

Ana Life (2022-02-01)

Postovani,

Ne radimo te vrste operacija.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Andjela (2022-01-18)

Da li kod Vas mogu da uradim artroskopiju zgloba kuka?

Ana Life (2022-01-18)

Postovana Andjela,

Mi ne radimo artroskopske operacije kukova, radimo samo kolena, lakta, ramena i skocnog zgloba.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Andrijana (2022-01-03)

Postovani,imam pitanje da li se vi bavite operacijama tetiva? U pitanju je tetiva malog prsta desne sake ,koja ne postoji trenutno,posto prilikom ostecenja nije sastavljena i izgubila je svoju funkciju i svoj kanal,za sada je uradjeno to da su stavljene silikonska cevcice da naprave tetivni kanal,medjutim ostatak toga sto je preporučeno za dalje mi se uopšte ne dopada pa bih da cujem Jos neko misljenje. Hvala unapred

Ana Life (2022-01-03)

Postovana Andrijana,

Ne radimo te vrste operacija.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Boris (2021-12-26)

Pozdrav! Da li u vašoj bolnici radite spongioplastiku koljena i rekonstrukciju LCA?

Ana Life (2021-12-26)

 Postovani Borise,

Ne radimo spongioplastiku. 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

branislav (2021-10-20)

Postovanje da li se PRP metodom moze poboljsati stanje laktova dijagnostikovan je teniski lakat- bolovi imam60 god koliko je potrebno inekcija PRP za laktove i kolena-hvala

Ana Life (2021-10-20)

Postovani Branislave,

 

Morate da dodjete na pregled kod naseg ortopeda dr Miodraga Glisica sa magnetnim snimkom ili RTG snimkom u dva pravca.
Nakon pregleda doktor ce doneti odluku o daljem lecenju.

 

Pregled mozete zakazati na 0693196808.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Dejan (2021-09-07)

Dobar dan,molim za odgovor.Dijagnoza:Drugo spontano prsnuće veze kolena. Sekundarne dijagnoze:Ruptura LCA genus I dex.Da li sa ovom dijagnozom smem da vozim bicikli, zbog jačanja kvadicepsa pre operacije.

Ana Life (2021-09-07)

Postovani Dejane,

Morate da dodjete na pregled kod naseg ortopeda dr Miodraga Glisica , potrebno je da dodjete sa magnetom kolena , kako bi doktor video za koju ste vrstu operacije ili fizikalne terapije.

Cena pregleda(cena poslata na e-mail)
 Pregled mozete zakazati na 0633196808. 
Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Mira (2021-08-31)

Poštovani, Moja majka ima probleme sa zglobovima (propadanje hrskavice na kolenima, kukovima). Vrlo otežano se kreće. Da li bi vežbe sa robotima mogle značajnije pomoći? Molim i za cenu pregleda specijaliste kao i tretmana robotima Hvala unapred Mira

Ana Life (2021-08-31)

:Postovana Miro,

Kada je rec o fizikalnoj rehabilitaciji i terapiji potrebno je da dovedete majku  na pregled kod naseg ortopeda dr Miodraga Glisica ili kod naseg fizijatra dr Popovica. 
Vazno je da Vasa majka ponese sve sto ima od nalaza do sada. Cena pregleda (cena poslata na e-mail)
Ukoliko doktori procene da je pacijentkinja za terapiju na nasem CPM robotu, cena terapije u trajanju od 1h j(cena poslata na e-mail) Ako istog dana pacijentkinja ostane na terapiji  placa samo terapiju a pregled je gratis. Pregled mozete zakazati na 0693196808. 
Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Mirjana (2021-08-22)

Postovani, interesuje me koliko bi me kostala operacija artroze korena palca stopala i sve sto uz nju ide? Volela bih da vam mogu poslati rentgenski snimak stopala kako bi doktor mogao videti za koju operaciju bi se opredelio. Zivim u R. Srpskoj, skoro 400 km od vas pa mi nije zgodno doci samo zbog pregleda. Unapred se zahvaljujem na odgovoru.

Ana Life (2021-08-22)

Postovana Mirjana,

Ne radimo ortopedske operacije stopala i saka, radimo samo kolena, lakta, skocnog zgloba i ramena.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

E (2021-07-23)

pitanje moje imam tvrdu stolicu i cesto imam kao brabonjci jel mozete mi objazniti zasto i kaka smetnja je mogudja imam zuljeve i osedjaj da bi morala stolicu da imam li ne jel mi mozete oddgovoriti P.Z

Ana Life (2021-07-23)

Poštovana Sovija,

Problem koji imate se ne rašava hirurški, zato se obratite gastroenterologu i nutricionisti.

Pozdrav,

Dr Aleksandar Šepetkovski
Specijalista opšte hirurgije – proktolog
 

Valentina (2021-07-06)

Cena za fizikalnu terapiju ruku na robotu.hvala unapred

Ana Life (2021-07-06)

Postovana Valentina,

Kada je rec o fizikalnoj rehabilitaciji i terapiji potrebno je da dodjete na pregled kod naseg ortopeda dr Miodraga Glisica ili kod naseg fizijatra dr Popovica. 
Vazno je da ponesete sve sto imate od nalaza do sada. Cena pregleda(cena poslata na e-mail)
Ukoliko doktori procene da ste za terapiju na nasem CPM robotu za lakat ili rame (zavisno za sta je potrebno) cena terapije u trajanju od 1h(cena poslata na e-mail) .
Ako istog dana ostanete na terapiji  placate samo terapiju a pregled je gratis.
Pregled mozete zakazati na 0693196808. 
Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Vladan (2021-05-29)

Postovani zanima me oporavak od operacije skocnog zgloba. Mama je pala i polomila skocni zglob, operacija je uradjena tog dana na KBC Bezanijska kosa kod doktora ortopeda Ristica. Zanima me oporavak, CPM robot, i sta predlazete koja je najbolja opcija ? Mama je zdravstveni radnik, radi u Smederevskoj bolnici, kao babica. Svakako bi bila kod mene u Beogradu da se vidi sve za oporavak. Srdacan pozdrav, Vladan

Ana Life (2021-05-29)

Postovani Vladane,

Kada je rec o fizikalnoj rehabilitaciji i terapiji potrebno je da mama dodje na pregled kod naseg ortopeda dr Miodraga Glisica ili kod naseg fizijatra dr Popovica. 
Vazno je da ponese sve sto ima od nalaza do sada.
Cena pregleda(cena poslata na e-mail)
Ukoliko doktori procene da je mama za terapiju na nasem CPM robotu za skocni zglob, cena terapije u trajanju od 1h j(cena poslata na e-mail)
Ako istog dana ostane na terapiji  placa samo terapiju a pregled je gratis.
Pregled mozete zakazati na 0693196808. 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Marija (2021-02-23)

Poštovani, Zanima me cena operativnog zahvata ciste na kolenu? U pitanju je benigna cista - izraslina u blizini meniskusa. Hvala na odgovoru. Srdačan pozdrav.

Ana Life (2021-02-23)

 Postovana Marija,

Prvi korak je pregled kod naseg ortopeda dr Miodraga Glisica.
Vazno je da ponesete sve sto imate od dokumentacije i sveze snimke ili magnet kolena ili RTG snimak kolena u dva pravca.
Doktor bi nakon pregleda procenio da li ta operacija moze da se uradi artroskopski.
Cena pregleda (cena poslata a e-mail).
Pregled mozete zakazati na 0693196808

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Nikola (2020-12-03)

Interesuje me koja je cena aritroskopije kolena?

Ana Life (2020-12-03)


Postovani Nikola. 

Prvi korak je pregled kod naseg ortopeda dr Miodraga Glisica, sa sobom ponesite sve sto imate od nalaza i snimaka.
Cena pregleda je (cena poslata na e-mail)
Zakazuje se na neki od nasih tel 063 322 578 ili 069 319 68 08

Ono sto mozemo reci pre pregleda jeste da je artroskopija kolena kao zatvorena operacija, bez rezova, krvarenja, infekcija i brzog oporavka, operacija izbora kada je u pitanju ostecen ili pokidan meniskus (debridman ili sivenje meniskusa), cista i plika u kolenu, burzitis, strana tela (vadjenje stranih tela) ili pokidani ligamenti ligamentoplastika LCA

Ako se radi artroskopija bez ligamentoplastike (cena poslata na e-mail)


 U cenu ulazi preoperativna  priprema 

Specijalisticki pregled radiologa
Specijalistickipregled kardiologa
EKG
Specijalisticki pregled anesteziologa
Operacija
Jedna noc u bolnici
Rehabilitacija od 5 sati na robotu za koleno  
 

S postovanjem Analife
 

Milan (2020-11-25)

Postovani, na noktu i korenu nokta kaziprsta desne ruke imam promenu koja ometa rast nokta i izgleda kao krvni podliv u korenu nokta. Takvo stanje je zadnjih 6 meseci,Dermatolog mi je prepisao Gentamicin mast posle koje se malo smirilo, ali ne nestaje.Napomenuo je da on ne moze da odredi uzrok i uputio me na hirurga. Da li vi tretirate takve promene, posto pretpostavljam da je potrebna hirurska intervencija.Brine me sto to stanje isuvise dugo traje. Hvala i Pozdrav, Milan

Ana Life (2020-11-25)

 Postovani Milane,
Mi ne radimo te vrste operacija u nasoj bolnici. Najbolje je da se javite na Banjicu na odeljenje rekonstruktivne hirurgije.
 

Srdacan pozdrav Analife
 

mladen (2020-11-22)

Imam problem sa Huglangovom petom,Interesuje me cijena artroskopske operacije,hvala

Ana Life (2020-11-22)

Postovani Mladene,

Prvi korak je kako predpostavljate pregled kod naseg ortopeda dr Miodraga Glisica, ponesite sve sto imate od nalaza i snimaka.
Cena pregleda (cena poslata na e-mail).
Artroskopska operacija Haglunda ili izrastaja na peti, bez otvaranja sa preoperativnom pripremom ( EKG srca, pregled interniste, RTG snima pluca sa nalazom radiologa, pregled anesteziologa, color dopler noge koja se operise, kontrolena krva slika) i 5 terapija na nasem CPM robotu (cena poslata na e-mail)

Pregled mozete zakazati na 069-319-68-08.

Sracan pozdrav Vasa Analife
 

Ivana (2020-11-09)

Postovanje danas sam smimala kicmu posto sam se ukocila. Nalaz: Na process.articul.superior L3 uocava se diskretno limearno rasvetljenenje,iv prostor L3L4 suzen izrazenije u post.segmentu.Da li je potreba fizikala,neka terapija postp jos nisam isla kod dr sa nalazom

Ana Life (2020-11-09)

Postovana Ivana,

Morate pre svega da dodjete na pregled kod naseg fizijatra ili kod naseg ortopeda. Nasi lekari bi procenili da li ste za terapiju na nekim od nasih robota, tritonu, laseru, ultrazvuku ili magnetu. Cena specijalistickog pregleda (cena poslata na e-mail)

Pregled mozete zakazati na 0693196808

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Marina (2020-10-10)

Postovani, zanima me cena pregleda kod dr Miodraga Glisica i cena artroskopije kolena, kao i da li se ista izvodi s obzirom na trenutno stanje? Inace imam problem sa kolenom (meniskusom) skoro godinu dana, a vec 5meseci cekam artroskopiju na Banjici, koja nazalost jos uvek ne izvodi ovakve operacije, a osecam da mi se posledice manifestuju na drugim delovima tela. Pozdrav

Ana Life (2020-10-10)

Postovana Marina,
Pre svega je potrebno da dodjete na pregled kod naseg ortopeda dr  Miodraga Glisica, cena pregleda (cena poslata na e-mail).
Pregled mozete zakazati na broj 0693196808 i vazno je da ponesete sve od analiza i snimaka sto imate

Cena artroskopske  operacije kolena (cena poslata na e-mail) i nema"skrivenih troskova"
Cena obuhvata:
Preoperativnu pripremu
RTG pluca
radioloski izvestaj
Kardioloski pregled i EKG
Color Doppler noge koja se radi
Operacija
Bolnicki dan

Fizikalna terapija na robotu (5 sati terapije na robotu za koleno)
Sto se tice anesteziuje, operacija se radi u opstoj anesteziji. Jednu noć nocite kod nas, sutra dan uz pomoć staka i delimičnog oslonca odlazite kuci. 
Operaciju i prvi pregled mozete zakazati na 069-319-68-08.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Miodrag (2020-08-24)

Poštovani, Prije 2 mjeseca sam slomio lakat desne ruke. Mjesec dana sam nosio gips a dvje sedmice imao fiz terapije. Imam snimke i CT. Kada bih mogao doći na pregled, savjet i eventalne terapije. Lakat je ograničeno pokretan cca. 90 stepeni. I molim vas cjenovnik ovih usluga i način plaćanja. S poštovanjem, Brčko

Ana Life (2020-08-24)

Postovani Miodraze,

Prvi korak je da dodjete na pregled kod naseg ortopeda Dr Miodraga Glisica, cena pregleda(cena poslata na e-mail) cena pregleda(cena poslata na e-mail). Ukoliko doktori procene da ste za rehabilitaciju na nasim CPM masinama cena jednog tretmana u trajanju od 1h (cena poslata na e-mail), ako istog dana ostanete na terapiji, pregled fizijatra je besplatan.

Pregled i terapiju mozete zakazati na 069-319-68-08

 

Srdacana pozdrav Vasa Analife
 

Borko (2020-07-29)

Postovani, Zovem se Borko Imam 23 godine pre tacno 6 godina dijagnostikovana mi je Chondromalacia Patellae na kolenu leve noge, od tada isao sam vise od 5 puta na fizikalne terapije u opstoj Bolnici u mestu gde zivim koje mi nisu uopste pomogle. Koristio sam i hondroprotektive Joint MD u obliku kapsula i gela. Pre 2 godine imao sam i vodu u istom kolenu, provedena je terapija nakon koje je otklonjen privremeni problem. U poslednje vreme tegobe su se povecale, otezano mi je dugo stajanje, sedenje, ponekad mi je tesko uopste stajati.Javljaju se jaki bolovi koji traju po ceo dan a neretko i po nekoliko dana. Moj ortoped je misljenja da ja jos nisam za operaciju, mene zanima i drugo misljenje pogotovo od velikog strucnjaka kao sto je dr. Glisic . Zanima me cena hiruskog zahvata,sta je najbolje da se uradi, da li je u tu cenu uracunata i fizikalna terapija?

Ana Life (2020-07-29)

Postovani Borko, 
       ukoliko ne mozete da dodjete na pregled kod ortopeda dr Miodraga Glisica (cena poslata na e-mail) posaljite RTG snimak kolena  na direktan mejl bolnice da doktor vidi u kakvom je stanju sada Vasa hrskavica i da li ste za operaciju ili za nase robote za koleno. email je bolnica@analife.rs. Ukoliko doktor kaze da ste za nas, dolazite na pregled da se precizira sta je za Vas najbolje. 

S postovanjem 
Analife
 

Jelica (2020-07-23)

Postovani,pre7mes mi se pojavio bol u levom stopalu na mestu enteze plantarne fascije,lecila se ledom gelovima,vezbama istezanja.Odradim rtg koji pokaze petni trn,odradim 10fizikalnih,nakon toga bude vanredno st.i polic.cas te se nisam lecila nikako.U medjuvremenu po istom principu krene bol u drugoj nozi,gde po rtg nije bilo trna.Odradim kad je skinuto vanr.stanje 10 shock wave i sad je 6nedelja od zadnje shock wave th.Nisam se obezbolila potpuno i dalje me boli manje a ima i dana kada je bol sevajuci i intenzivan.Slikah danas rt obe pete....obostrano pocetna usiljenja insercija plantarne fascije.Sta bi mogla terapijski jos da uradim.Da li trebam uraditi magnet kicme i da li to ima "veze"sa kicmom.Da li se radi PRP kod plantarnog fascitisa.Hvala

Ana Life (2020-07-23)

Postovana Jelice,
jedini nacin da od nas dobijete strucno misljenje, jedte specijalisticki pregled naseg ortopeda dr Miodraga Glisica. Sa sobom ponesite sve snimke. On ce reci da li ste za naseg robota, za laser ili za operaciju. 

S postovanjem Analife
 

Nina (2020-04-13)

Postovani, zamolila bih vas za pomoc po pitanju tegobe koju imam. Poslenja 3-4 meseca osecam bol u trticnom delu kicme, ranijih meseci je bio sporadican, poslednjih nedelja intenziviran. Najjaci je u momentu ustajanja, potrebno je da hodam neko vreme da bi popustio. S obzirom na vanrednu situaciju molim vas za pomoc i savet pisanim putem, kada se ovo zavrsi mogu doci na pregled. Pozdrav, Nina Ivanovic 063/252609

Ana Life (2020-04-13)

Postovana Nina, 
Jako nam je zao ali zvog varedne situacije ne radi nam odeljenje ortopedije i fizikalne rehabilitacije, jedino sto mozemo da Vas posavetujemo da se javite Vasem izabranom lekaru kako bi Vas dalje uputio kod specijaliste. 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

Maja (2020-01-12)

Poštovanje...Ustanovljena mi je atrofija zgloba na nožnom velikom prstu i ortoped mi je rekao da ne može ništa da se uradi po tom pitanju....Da idem na fizikalne za mjesec dana, da masiram i to je too...Interesuje me samo da li je to baš tako ili postoji neko rešenje? Hvala.

Ana Life (2020-01-12)

Postovana Maja,
Mi se ne bavimo zglobovima na prstima. Tako da ne mozemo da  damo odgovor na Vase pitanje.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

Igor (2019-10-21)

Poštovani , zanima me cena pregleda kod dr Glišića i cena artroskopije skočnog zgloba . Hvala .

Ana Life (2019-10-21)

Postovani Igore,
Pregled radi nas ortoped dr Miodrag Glisic. Vazno je da ponesete sve snimke koje do sada imate,ako nemate potrebno je da uradite magnet skocnog zgloba ili RTG snimak u dva pravca. 
Cena pregleda  (cena poslata na e-mail)
Cena artroskopije skocnog zgloba je sada promotivna  (cena poslata na e-mail)
Ukoliko bude potrebe za PRP tretmanom  (cena poslata na e-mail)

Artroskopija obuhvata 

1. Operacija artroskopija skocnog zgloba
2. Color Doppler noge
3. Kardioloski pregled
4. Ekg
5. RTG pluca
6. Anesteziooski pregled
7. Bolnicki dan

 PLUS  rehabilitacija za skocni zglob

 Pet terapija od po sat vremena na robotu za skocni zglob.


Znaci, skocni zglob se stavlja u pokret odmah posle operacije i tako najmanje pet dana po sat vremena kod nas. Rezultati posle operacije i rehabilitacije na robotima su fantasticni.

S postovanjem
Analife

Boban (2019-05-19)

Postovani, imam problem sa kolenom, pri sedanju i ustajanju, takodje silasku i penjaju uz stepenice cuje se stalno zvuk "klik" izmedju butne kosti i patele. Uradio sam MR i lekar mi je rekao da je u pitanju patelo-femoralni sindrom i da imam blago iskosenu patelu i blago ostecenje hrskavice. Preporucio mi je PRP i fizioterapiju (PRP sam uradio pre par dana). Kaze da se patela moze ispraviti tj. dovesti u potpuno normalan polozaj i manjim hirurskim zahvatom ukoliko je neophodno. Ono sto mene zanima je da li ce te terapije biti dovoljne da se "sredi", da tako kazem, to kliktanje? Postavicu i par fotografija sa magnetne rezonance da biste bolje mogli da imate uvid u problem. https://ibb.co/37F3Yxh https://ibb.co/FY6WcnZ https://ibb.co/nPyLVs6 Unapred zahvalan

Ana Life (2019-05-19)

Poštovani Bobane,

 

Pozicija časice koja pravi problem nece se popraviti samo PRP terapijom. Postoji nekoliko operativnih tretmana koji resavaju taj problem. Neophodno je da dodjete na pregled kako bi se klinicki zajedno sa snimcima sagledao Vas problem i kako bih mogao da Vam predlozim najbolji tretman i adekvatno lecenje.

S postovanjem dr Miodrag Glišić, specijalista ortopedije

Boban (2019-05-17)

Postovani, pre mesec dana je pocelo da mi pucka koleno pri sedanju/ustajanju i pri silasku i penjanju uz stepenice. Uradio sam MR i nalaz kaze da je u pateli problem, tj. malo je nagnuta na jednu stranu. Ortoped mi je uradio jedan PRP tretman, da mi ojaca hrskavicu i preporucio fizikalnu terapiju. Ono sto mene zanima je da li ce ta terapija da vrati patelu u normalan polozaj ili ce biti potrebno uraditi artroskopiju? Postavicu par fotografja na internetu sa magnetne rezonance da biste imali bolji uvid u problem. Unapred zahvalan https://ibb.co/FY6WcnZ https://ibb.co/nPyLVs6 https://ibb.co/37F3Yxh

Ana Life (2019-05-17)

Poštovani Bobane,


Pozicija časice koja pravi problem nece se popraviti samo PRP terapijom. Postoji nekoliko operativnih tretmana koji resavaju taj problem. Neophodno je da dodjete na pregled kako bi se klinicki zajedno sa snimcima sagledao Vas problem i kako bih mogao da Vam predlozim najbolji tretman i adekvatno lecenje. 

S poštovanjem dr Miodrag Glišić, specijalista ortopedije

Davor (2019-03-29)

Poštovanje, zanima me bavi li se vaša klinika s konstruiranje prednjeg-križnoga (ukrštenog) ligamenta? Ukoliko radite taj zahvat bio bi vam iznimno zahvalan kada bi naveli cijenu. Također, naveo bih da sam iz hrvatske, ukoliko to nešto mijenja. Nadam se da sam Vam bio dovoljno jasan, te da ste me razumjeli, ako niste pokušat ću vam pojednostavniti. Unaprijed hvala. Živjeli

Ana Life (2019-03-29)

 Poštovani Davore, 

dr Miodrag Glisic radi rekonstruktivnu ligamentoplastiku, prednjeg i zadnjeg ukrštenog pokidanog) ligamenta koji za posledicu ima nestailan hod. Operacija se radi specijalnim graftovima i sve se zavrsava sa tri milimetarske rupice. Cena operacije (cena poslata na e-mail)plus implanti. Najčešći implanti potrebno za odredjenog pacijenta su (cena poslata na e-mail)Ukupno ne bi trebalo da Vas izadje vise (cena poslata na e-mail) U cenu (cena poslata na e-mail) uračunata je ležanje u bolnici jednu nos, plus Rtg pluca, Color Doppler noge, kardioloski pregled, EKG, kontrolna lab i kontrole. 

Ukoliko vam odgovara, posaljite izveštaj na direktan mejl doktora bolnica@analife.rs dobjete dodatni komentar. 

U cenu je uračunata i fizikalna terapija na robotu za koleno 5 terapija po sat vremena

 S poštovanjem 

Analife
 

Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Ponedeljak-petak od 09-20h
Subotom od 09-15h

Opšta Bolnica Analife
Skadarska 5
(Zemun), Beograd

bolnica@analife.rs zakazivanje