Uspešno ste prijavljeni na našu mailing listu. Hvala!
Vaš komentar je poslat na odobrenje administratora. Hvala!

Pitajte Doktora

Pitajte Doktora je za slučaj ako niste dobili dovoljno informacija na našem sajtu.

 

Poštovani,

 

Cilj bolnice Analife je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Šta radimo, kakvu vrstu lečenja i po kojoj ceni mozete dobiti kod nas.

 

Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentarisati zdravstveni nalazi koji nisu obavljeni u našoj kući.

To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

 

Vaša Analife

Postavite pitanje ili komentar Komentari (10)
Marina (2020-10-10)

Postovani, zanima me cena pregleda kod dr Miodraga Glisica i cena artroskopije kolena, kao i da li se ista izvodi s obzirom na trenutno stanje? Inace imam problem sa kolenom (meniskusom) skoro godinu dana, a vec 5meseci cekam artroskopiju na Banjici, koja nazalost jos uvek ne izvodi ovakve operacije, a osecam da mi se posledice manifestuju na drugim delovima tela. Pozdrav

Ana Life (2020-10-10)

Postovana Marina,
Pre svega je potrebno da dodjete na pregled kod naseg ortopeda dr  Miodraga Glisica, cena pregleda (cena poslata na e-mail).
Pregled mozete zakazati na broj 0693196808 i vazno je da ponesete sve od analiza i snimaka sto imate

Cena artroskopske  operacije kolena (cena poslata na e-mail) i nema"skrivenih troskova"
Cena obuhvata:
Preoperativnu pripremu
RTG pluca
radioloski izvestaj
Kardioloski pregled i EKG
Color Doppler noge koja se radi
Operacija
Bolnicki dan

Fizikalna terapija na robotu (5 sati terapije na robotu za koleno)
Sto se tice anesteziuje, operacija se radi u opstoj anesteziji. Jednu noć nocite kod nas, sutra dan uz pomoć staka i delimičnog oslonca odlazite kuci. 
Operaciju i prvi pregled mozete zakazati na 069-319-68-08.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Miodrag (2020-08-24)

Poštovani, Prije 2 mjeseca sam slomio lakat desne ruke. Mjesec dana sam nosio gips a dvje sedmice imao fiz terapije. Imam snimke i CT. Kada bih mogao doći na pregled, savjet i eventalne terapije. Lakat je ograničeno pokretan cca. 90 stepeni. I molim vas cjenovnik ovih usluga i način plaćanja. S poštovanjem, Brčko

Ana Life (2020-08-24)

Postovani Miodraze,

Prvi korak je da dodjete na pregled kod naseg ortopeda Dr Miodraga Glisica, cena pregleda(cena poslata na e-mail) cena pregleda(cena poslata na e-mail). Ukoliko doktori procene da ste za rehabilitaciju na nasim CPM masinama cena jednog tretmana u trajanju od 1h (cena poslata na e-mail), ako istog dana ostanete na terapiji, pregled fizijatra je besplatan.

Pregled i terapiju mozete zakazati na 069-319-68-08

 

Srdacana pozdrav Vasa Analife
 

Borko (2020-07-29)

Postovani, Zovem se Borko Imam 23 godine pre tacno 6 godina dijagnostikovana mi je Chondromalacia Patellae na kolenu leve noge, od tada isao sam vise od 5 puta na fizikalne terapije u opstoj Bolnici u mestu gde zivim koje mi nisu uopste pomogle. Koristio sam i hondroprotektive Joint MD u obliku kapsula i gela. Pre 2 godine imao sam i vodu u istom kolenu, provedena je terapija nakon koje je otklonjen privremeni problem. U poslednje vreme tegobe su se povecale, otezano mi je dugo stajanje, sedenje, ponekad mi je tesko uopste stajati.Javljaju se jaki bolovi koji traju po ceo dan a neretko i po nekoliko dana. Moj ortoped je misljenja da ja jos nisam za operaciju, mene zanima i drugo misljenje pogotovo od velikog strucnjaka kao sto je dr. Glisic . Zanima me cena hiruskog zahvata,sta je najbolje da se uradi, da li je u tu cenu uracunata i fizikalna terapija?

Ana Life (2020-07-29)

Postovani Borko, 
       ukoliko ne mozete da dodjete na pregled kod ortopeda dr Miodraga Glisica (cena poslata na e-mail) posaljite RTG snimak kolena  na direktan mejl bolnice da doktor vidi u kakvom je stanju sada Vasa hrskavica i da li ste za operaciju ili za nase robote za koleno. email je bolnica@analife.rs. Ukoliko doktor kaze da ste za nas, dolazite na pregled da se precizira sta je za Vas najbolje. 

S postovanjem 
Analife
 

Jelica (2020-07-23)

Postovani,pre7mes mi se pojavio bol u levom stopalu na mestu enteze plantarne fascije,lecila se ledom gelovima,vezbama istezanja.Odradim rtg koji pokaze petni trn,odradim 10fizikalnih,nakon toga bude vanredno st.i polic.cas te se nisam lecila nikako.U medjuvremenu po istom principu krene bol u drugoj nozi,gde po rtg nije bilo trna.Odradim kad je skinuto vanr.stanje 10 shock wave i sad je 6nedelja od zadnje shock wave th.Nisam se obezbolila potpuno i dalje me boli manje a ima i dana kada je bol sevajuci i intenzivan.Slikah danas rt obe pete....obostrano pocetna usiljenja insercija plantarne fascije.Sta bi mogla terapijski jos da uradim.Da li trebam uraditi magnet kicme i da li to ima "veze"sa kicmom.Da li se radi PRP kod plantarnog fascitisa.Hvala

Ana Life (2020-07-23)

Postovana Jelice,
jedini nacin da od nas dobijete strucno misljenje, jedte specijalisticki pregled naseg ortopeda dr Miodraga Glisica. Sa sobom ponesite sve snimke. On ce reci da li ste za naseg robota, za laser ili za operaciju. 

S postovanjem Analife
 

Nina (2020-04-13)

Postovani, zamolila bih vas za pomoc po pitanju tegobe koju imam. Poslenja 3-4 meseca osecam bol u trticnom delu kicme, ranijih meseci je bio sporadican, poslednjih nedelja intenziviran. Najjaci je u momentu ustajanja, potrebno je da hodam neko vreme da bi popustio. S obzirom na vanrednu situaciju molim vas za pomoc i savet pisanim putem, kada se ovo zavrsi mogu doci na pregled. Pozdrav, Nina Ivanovic 063/252609

Ana Life (2020-04-13)

Postovana Nina, 
Jako nam je zao ali zvog varedne situacije ne radi nam odeljenje ortopedije i fizikalne rehabilitacije, jedino sto mozemo da Vas posavetujemo da se javite Vasem izabranom lekaru kako bi Vas dalje uputio kod specijaliste. 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

Maja (2020-01-12)

Poštovanje...Ustanovljena mi je atrofija zgloba na nožnom velikom prstu i ortoped mi je rekao da ne može ništa da se uradi po tom pitanju....Da idem na fizikalne za mjesec dana, da masiram i to je too...Interesuje me samo da li je to baš tako ili postoji neko rešenje? Hvala.

Ana Life (2020-01-12)

Postovana Maja,
Mi se ne bavimo zglobovima na prstima. Tako da ne mozemo da  damo odgovor na Vase pitanje.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

Igor (2019-10-21)

Poštovani , zanima me cena pregleda kod dr Glišića i cena artroskopije skočnog zgloba . Hvala .

Ana Life (2019-10-21)

Postovani Igore,
Pregled radi nas ortoped dr Miodrag Glisic. Vazno je da ponesete sve snimke koje do sada imate,ako nemate potrebno je da uradite magnet skocnog zgloba ili RTG snimak u dva pravca. 
Cena pregleda  (cena poslata na e-mail)
Cena artroskopije skocnog zgloba je sada promotivna  (cena poslata na e-mail)
Ukoliko bude potrebe za PRP tretmanom  (cena poslata na e-mail)

Artroskopija obuhvata 

1. Operacija artroskopija skocnog zgloba
2. Color Doppler noge
3. Kardioloski pregled
4. Ekg
5. RTG pluca
6. Anesteziooski pregled
7. Bolnicki dan

 PLUS  rehabilitacija za skocni zglob

 Pet terapija od po sat vremena na robotu za skocni zglob.


Znaci, skocni zglob se stavlja u pokret odmah posle operacije i tako najmanje pet dana po sat vremena kod nas. Rezultati posle operacije i rehabilitacije na robotima su fantasticni.

S postovanjem
Analife

Boban (2019-05-19)

Postovani, imam problem sa kolenom, pri sedanju i ustajanju, takodje silasku i penjaju uz stepenice cuje se stalno zvuk "klik" izmedju butne kosti i patele. Uradio sam MR i lekar mi je rekao da je u pitanju patelo-femoralni sindrom i da imam blago iskosenu patelu i blago ostecenje hrskavice. Preporucio mi je PRP i fizioterapiju (PRP sam uradio pre par dana). Kaze da se patela moze ispraviti tj. dovesti u potpuno normalan polozaj i manjim hirurskim zahvatom ukoliko je neophodno. Ono sto mene zanima je da li ce te terapije biti dovoljne da se "sredi", da tako kazem, to kliktanje? Postavicu i par fotografija sa magnetne rezonance da biste bolje mogli da imate uvid u problem. https://ibb.co/37F3Yxh https://ibb.co/FY6WcnZ https://ibb.co/nPyLVs6 Unapred zahvalan

Ana Life (2019-05-19)

Poštovani Bobane,

 

Pozicija časice koja pravi problem nece se popraviti samo PRP terapijom. Postoji nekoliko operativnih tretmana koji resavaju taj problem. Neophodno je da dodjete na pregled kako bi se klinicki zajedno sa snimcima sagledao Vas problem i kako bih mogao da Vam predlozim najbolji tretman i adekvatno lecenje.

S postovanjem dr Miodrag Glišić, specijalista ortopedije

Boban (2019-05-17)

Postovani, pre mesec dana je pocelo da mi pucka koleno pri sedanju/ustajanju i pri silasku i penjanju uz stepenice. Uradio sam MR i nalaz kaze da je u pateli problem, tj. malo je nagnuta na jednu stranu. Ortoped mi je uradio jedan PRP tretman, da mi ojaca hrskavicu i preporucio fizikalnu terapiju. Ono sto mene zanima je da li ce ta terapija da vrati patelu u normalan polozaj ili ce biti potrebno uraditi artroskopiju? Postavicu par fotografja na internetu sa magnetne rezonance da biste imali bolji uvid u problem. Unapred zahvalan https://ibb.co/FY6WcnZ https://ibb.co/nPyLVs6 https://ibb.co/37F3Yxh

Ana Life (2019-05-17)

Poštovani Bobane,


Pozicija časice koja pravi problem nece se popraviti samo PRP terapijom. Postoji nekoliko operativnih tretmana koji resavaju taj problem. Neophodno je da dodjete na pregled kako bi se klinicki zajedno sa snimcima sagledao Vas problem i kako bih mogao da Vam predlozim najbolji tretman i adekvatno lecenje. 

S poštovanjem dr Miodrag Glišić, specijalista ortopedije

Davor (2019-03-29)

Poštovanje, zanima me bavi li se vaša klinika s konstruiranje prednjeg-križnoga (ukrštenog) ligamenta? Ukoliko radite taj zahvat bio bi vam iznimno zahvalan kada bi naveli cijenu. Također, naveo bih da sam iz hrvatske, ukoliko to nešto mijenja. Nadam se da sam Vam bio dovoljno jasan, te da ste me razumjeli, ako niste pokušat ću vam pojednostavniti. Unaprijed hvala. Živjeli

Ana Life (2019-03-29)

 Poštovani Davore, 

dr Miodrag Glisic radi rekonstruktivnu ligamentoplastiku, prednjeg i zadnjeg ukrštenog pokidanog) ligamenta koji za posledicu ima nestailan hod. Operacija se radi specijalnim graftovima i sve se zavrsava sa tri milimetarske rupice. Cena operacije (cena poslata na e-mail)plus implanti. Najčešći implanti potrebno za odredjenog pacijenta su (cena poslata na e-mail)Ukupno ne bi trebalo da Vas izadje vise (cena poslata na e-mail) U cenu (cena poslata na e-mail) uračunata je ležanje u bolnici jednu nos, plus Rtg pluca, Color Doppler noge, kardioloski pregled, EKG, kontrolna lab i kontrole. 

Ukoliko vam odgovara, posaljite izveštaj na direktan mejl doktora bolnica@analife.rs dobjete dodatni komentar. 

U cenu je uračunata i fizikalna terapija na robotu za koleno 5 terapija po sat vremena

 S poštovanjem 

Analife
 

Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Ponedeljak-petak od 09-20h
Subotom od 09-15h

Opšta Bolnica Analife
Skadarska 5
(Zemun), Beograd

bolnica@analife.rs zakazivanje