Uspešno ste prijavljeni na našu mailing listu. Hvala!
Vaš komentar je poslat na odobrenje administratora. Hvala!

Dr sci.med. dr Vojislav Živanić - specijalista ginekologije i akušerstva

Oblast: 4D trudnoća, dijagnostika anomalija, 3D ginekologija. Medicinski direktor bolnice Analife

Najčešća pitanja o trudnoći - FAQ

 

- Ultrazvučni pregled do 9-te nedelje trudnoće:

 

1. Potvrđena mi je trudnoća (6-7. nedelja), koji mi ultrazvuk preporučujete 3D ili 4D?

Preporučujem vam da zakažete double test u nekoj od državnih ustanova, a kod nas zakažete 4D/3D ekspertski ultrazvuk u 18 nedelji trudnoće.

 

2. Da li se podrazumeva primena 4D ultrazvuka do 9-te nedelje trudnoće i kada se zakazuje?

Ekspertski ultrazvuk se radi kada beba pređe 6 cm, a to je od 12-te nedelje pa do nekih 32-33 nedelje trudnoće i zakazuje se desetak dana unapred.

 

3. Interesuje me ultrazvučni pregled utvrđivanja trudnoće do 9-te nedelje, da li je plod u redu, srčana aktivnost i dr.

To je pregled na kome se konstatuje da ste trudni, da je trudnoća u materici, da se dobro razvija i najvažnije da se čuje srčana aktivnost, ukoliko je ne čujemo, zakazuje se još jedan pregled koji se ne plaća, bilo koji da je u pitanju.

 

- Pregled u 10-oj nedelji trudnoće:

 

1. Kada se najranije može utvrditi pol deteta i da li je to moguće u 10-oj nedelji trudnoće?

Na pregledu u 10-oj nedelji ne može da se utvrdi pol deteta. Pol se na utrazvuku sa sigurnošću vidi sa 14-15 nedelja.

 

2. Da li ima svrhe raditi ekspertski 4D ultrazvuk u 10-oj nedelji trudnoće?

Eksperstki 4D ultrazvuk koji radi dr Živanić se radi od 12-te nedelje do pred kraj trudnoće. Radi se o najdetaljnijem pregledu koji se može uraditi u tim nedeljama u kojima zakažete, uključujući fetalnu ehokardigrafiju. 4D pregled u 10-oj nedelji trudnoće nije detaljan ekspertski pregled već je to mali pregled koji se može svrstati u utvrđivanje trudnoće.

 

3. Žao mi je što više nemate akciju besplatnih ultrazvučnih pregleda i da li postoji šansa da je opet pokrenete?

I nama je žao, ali samo iz razloga sto je broj nezakazanih pregleda bio veći od zakazanih, primoralo nas je na taj korak. Razlog za prekid su nezadovoljne trudnice koje nisu uspele da zakažu taj besplatni pregled u 10 nedelji trudnoće. Interesovanje je bilo ogromno i sada je, a mi možemo da zakažemo samo pet-šest besplatnih pregleda. One koje ne uspeju ljute se, optužuju nas da lažemo, da ako nismo u stanju da svima zakažemo ne treba da radimo taj pregled besplatno. Ako nešto radite čista srca, ako imate preko devet hiljada zadovoljnih trudnica, morate osetiti bes i ljutnju što morate da se pravdate kao krivac. Najjednostavnije je bilo prekinuti.

 

- Ekspertski 4D ultrazvučni pregled od 11 nedelje pa sve do kraja trudnoće:

 

1. Da li je moguće uraditi 4D ultrazvuk pre 11-te nedelje trudnoće?

Nije moguće, ekspertski 4D ultrazvuk radi se od 11. nedelje, pa sve do kraja trudnoće. Dovoljan je jedan 4D UZ tokom trudnoće.

 

2. Koliko ranije se mora zakazati ekspertski 4D UZ pregled?

Zakazuje se desetak dana unapred.

 

3. Koje je najbolje vreme za zakazivanje ekspertskog 4D ultrazvuka i šta sve ono podrazumeva?

Ekspertski 4D ultrazvuk koji radi dr Živanić, najbolje je raditi od 12-19 nedelje trudnoće i sastoji se iz četiri pregleda obavljenih u jednom aktu:

- Prvi deo pregleda se odnosi na ultrazvučne znakove za mongoloide (Daunov sindrom i dr. Hromozomopatije), jedni su do 14-te nedelje, a drugi od 14-19 nedelje trudnoće.

- Drugi deo pregleda jeste najdetaljniji pregled srca bebe ili Fetalna ehokardiografija. Ovaj pregled je važan zbog toga što ukoliko položaj bebe ne dozvoljava slikanje najvažnijeg, presek srca i krvnih sudova (izlaz plučne arterije, izlaz aorte iz srca, 2 komore, 2 predkomore, color doppler srca i aortnog luka) pregled se ne naplaćuje.

- Treći deo predstavlja najdetaljniji pregled na sve anomalije koje se gledaju isključivo ultrazvukom kao što su rascep usne, kako izgledaju strukture u glavi bebe, da li je dijafragma iznad želuca, iz koliko krvnih sudova se sastoji pupčanik, kako su formirani bubrezi i bešika, kako izgledaju ruke i noge, kičma.

- Četvrti deo pregleda se odnosi na 3D slike i 4D filmiće bebe. Kako izgleda vaša beba i šta radi, kao i pol deteta ukoliko vas interesuje.

 

4. U kojoj nedelji trudnoće je najbolje raditi amniocentezu i kada su rezultati iste?

Amniocenteza se radi od 16-20 nedelje trudnoće i rezultat je za 10 dana. Obavezan je ginekološki pregled pre intervencije.

 

5. Da li ultrazvuk od 14-19 nedelje trudnoće može da potvrdi Double test da beba nema nikakvih anomalija?

Što se tiče dijagnostike vezane za Daunov sindrom i druge genetske anomalije, jedino amniocinteza može sa sigurnošću od 100% da kaže da li je beba dobro ili ne. 4D ultrazvuk ne može potpuno da zameni amniocintezu.

 

6. Koliko dana unapred je potrebno zakazati ekspertski 4D UZ pregled?

Zakazuje se 10-ak dana unapred.

 

7. Imam zakazan 4D ultrazvuk kod vas, da li je potrebno doneti rezultate testova i drugih analiza?

Sve papire koje imate od prethodnih pregleda, potrebno je da donesete.

 

8. Do koje nedelje trudnoće se može raditi ekspertski 4D ultrazvuk?

Ekspertski 4D ultrazvuk se može raditi do neke tridesete nedelje trudnoće, ali njegova svrha je da ako nešto nije u redu, da se sazna što ranije.

 

9. Koje je najbolje vreme da se uradi 4D ultrazvuk posle 20-te nedelje trudnoće?

Preporučujemo ekspertski 4D ultrazvučni pregled od 20-24 nedelje trudnoće.

 

10. U 34-oj nedelji trudnoće sam, da li je kasno raditi sada 4D ultrazvuk?

Eksperstki 4D ultrazvuk se radi do neke 32-33 nedelje trudnoće, sve posle toga je problem zbog položaja bebe i količine plodove vode. Može se desiti da položaj bebe omogući dobar pregled, ali je mogućnost manja nego kod manje trudnoće.

 

11. Anomalije u trudnoći?

Zbog kompleksnosti same materije i sklopa različitih pitanja, preporučujemo direktno obraćanje bolnici Analife.

 

Važna napomena:

Veća količina masnog tkiva na trbuhu izrazito otežava prolazak ultrazvučnih talasa. Zbog toga, kod gajaznih trudnica, često nije moguće uraditi detaljan (ekspertski) 4D pregled ploda. Više o tome Klikni ovde.

Postavite pitanje ili komentar Komentari (23)Senka (2019-12-02)

Poštovani, U 17+ 4 nedelji trudnoce sam vodila deku na CT snimanje, bila sam unutra u prostoriji kada aparat nije radio, kada su tehnicari prozivali, najduze 2 minuta. Zanima me da li postoji zracenje i u kojoj je meri stetno s obzirom da nisam se ja snimala i nisam bila dok je snimana tj.dok je radio aparat? Hvala unapred.

Ana Life (2019-12-02)

Poštovana Senka,
Molimo Vas obavestite Vašeg lekara koju Vam vodi trudnocu o situaciji koja se desila. Pa ce doktor predloziti sta je potrebno od pregleda da uradite.

Srdačan pozdrav Vaša Analife
 

Jelena (2019-10-25)

Postovani, Da li mi mozete poslati cenu ekspertskog 4D ultrazvuka na mail? Hvala. Srdacan pozdrav

Ana Life (2019-10-25)

Postovana Jelena,

Ekspertski ultrazvucni pregeld u trudnoci (4D ultrazvuk) radimo u najidealnijem periodu trudnoće,a to je od 21 nedelje - 24 nedelje.  Dr Zivanic detaljno gleda sve preseke srca, velikih krvnih sudova koji izlaze iz njega, detaljno analizira:
-  spoljašnji izgled ploda (da li postoji rascep usne, kakva je simetrija lica, da li postoje deformiteti šake i stopala)
- kičmeni stub (2D i 3D mod)
-radi analizu moždanih struktura (mali mozak, moždane komore, corpus calosum, krvni sudovi baze lobanje /3D i Power Doppler, prisustvo očnih sočiva)
- analizu trbušnih organa (uočavanje želuca i integriteta dijafragme, uočavanje mokraćne bešike i dve arterije pupčanika, prisustvo i izgled oba bubrega)  - analizu integriteta prednjeg trbušnog zida (da li postoji defekt prednjeg trbušnog zida)
-  radi pregled posteljice i količine plodove vode. Cena ovog kompletnog detaljnog pregleda je (cena poslata na e-mail)

Pregled se zakazuje telefonom na 069-319-68-08.
Srdacan pozdrav Vas Analife
 

Marina (2019-10-03)

Zanima me da li je moguće dobiti snimak 4d ultrazvuka?

Ana Life (2019-10-03)

Postovana Marina,
Ekspertski 4D UZ koji radi Dr Vojislav Živanić najbolje je raditi u periodu od 20-24 nedelje  trudnoće i pregled se sastoji  iz nekoliko pregleda obavljenih u jednom aktu:
1.     NAJDETALJNIJI PREGLED SRCA BEBE ili Fetalna ehokardiografija ili eho srca. Koliko je taj pregled važan, govori činjenica, da ukoliko Dr Živanić, zbog položaja bebe ili količine masnog tkiva na prednjem trbušnom zidu trudnice,  ne može da slika najvažnije preseka srca i krvnih sudova ( izlaz plućne arterije, izlaz aorte iz srca, 2 komore i 2 predkomore, Color Doppler srca i aortnog luka....) KOMPLETAN PREGLED SE PREKIDA I NE NAPLAĆUJE.
2.     Drugi deo ekspertskog 4D pregleda je pregled ploda na morfološke ili strukturne  anomalije koje se mogu dijagnostikovati isključivo ultrazvukom. To nisu anomalije koje se odnose na Dauna,  Dabl ili Tripl test.  
3.     Treći deo se odnosi na biometrijske mere bebe, kako se razvija i raste bebe. Koliko ja količina plodove vode ili AFI indeks.
4.      Color Doppler pupčanika i posteljice, ukoliko se pregled radi posle 24 nedelje trudnoće. 
5.     Peti deo pregleda odnosi se na to šta beba radi 4D filmići i kako izgleda 3D
 Cena pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se neke tri nedelje unapred  na broj telefona 069-319-68-08

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Sladjana (2018-10-01)

Postovani, trenutno sam u devetoj nedelji trudnoce. U nozdrvi mi se pojavio herpes. Koliko je to opasno za bebu i da li bi trebalo da uzimam nesto od lekova kako bi sprecila negativne posledice po plod. Hvala, unapred na odgovoru

Ana Life (2018-10-01)

Poštovana Slađana,

Sve dijagnoze i prognoze vezane za vaše zdravlje morate se obratiti Vasem doktoru koji vam vodi trudnoću. On će na osnovu kompletnog uvida moći da vam da neki odgovor. 
Cilj foruma bolnice Analife je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu.Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u našoj kući. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

 

Vaša Analife

Mira (2018-09-04)

Koja je cena 4d ultrazvuka? Koliko ranije treba zakazati?

Ana Life (2018-09-04)

 Poštovana Ana,
cena detaljnog, ekspertskog 4D ultrazvuka koji radi Dr Živanić (cena poslata na e-mail). Zakazuje se na tel 01 1319 68 08 i 069 319 68 08. Pregled obuhvata detaljan pregled srca ploda (fetalna ehokardiografija), detaljan pregled na sve anomalije ploda, bilo da je reč o hromozomskim anomalijama (Daun/) bilo da je reč o strukturnim anomalijama (rascep usne, kičme, mozak....... 

 

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Aleksandra (2018-09-04)

Postovani,da li radite amniocentezu i koja je procedura i cena? Hvala unapred

Ana Life (2018-09-04)

Poštovani,

cena amniocenteze (cena poslata na e-mail).

U cenu su uračunati:  

1. Ginekološki pregled neposredno pre intervencije

2. Intervencija vađenja plodove vode

3. Laboratorijska analiza

 

 U bolnici se ostaje neka dva sata. Pre amniocenteze potrebno je da imate:

-  uredne briseve (CV i VB) 

-  krvna grupa na papiru sa prezimenom iz lične karte

-  krvna slika

-  urin .

rezultati su za 12-14 dana.

 

Zakazivanje tel 011 3196808 ili 069 319 68 08

 

S poštovanjem

Analife

Kristina (2018-08-07)

Dobar dan,zanima me jedna stvar,ja sam sada u 18toj nedelji trudnoce,zelim da uradim 4D ultrazvuk kod vas cula sam da ste dobri i da lepo rdite,da li mogu ovoliko ranije da zakazem i na koji broj mogu da zakazem? Hvala vam u napred .

Ana Life (2018-08-07)

Postovana,

bilo bi najbolje da vec sada zakazete 4D ultrazvuk kod dr Zivanica, jer je najidealniji period za ovaj pregled od 20-24nedelje trudnoce. Pregled mozete zakazati pozivom na broj telefona 069-319-68-08.

 

Srdačan pozdrav Vas Analife

 

Mirjana Lazi? (2018-05-04)

Da li biste mi objasnili zašto su vaše sestre odbile da mi zakažu ekspertski ultrazvučni pregled? Njihov odgovor je bio da ne žele da mi zakažu zbog moje kilaže. Pa valjda i ja imam pravo na pregled. Toliku neprijatnost u životu nisam doživela.

Ana Life (2018-05-04)

Poštovana trudnice,

 

Ekspertski pregled 4D plus Fetalna ehokardiografija, koji radi dr Zivanić,  sastoji se iz više pregleda uradjenih u jednom aktu. To je pregled na kome se dijagnostikuju anomalije koje se jedino na ultrazvuku mogu videti. 

Mogu hromozomi biti dobri (testovi iz krvi) ali Dabl test ili prenatalni testovi NE MOGU videti da li beba ima srčanu manu, rascep usne ili nepca….

Ponekad je problem  uraditi ovako detaljan pregled zbog položaja bebe, ali je daleko najčesće razlog neuradjenog pregleda povećana količina masnog tkiva na prednjem trbušnom zidu trudnice. 

U svetu nauke je poznato da masno tkivo LOŠE provodi ultrazvučni talas, da ga prigusuje tj.da se ne vidi dobro, posebno kada je potrebno precizno videti detalje.  Zbog toga je velika verovatnoća da,  kod trudnica koje imaju povećanu količinu masnog tkiva, detaljan 4D ekspertski pregled zajedno sa fetalnom ehokardiografijom,  onako kako ga radi dr Zivanic, NEĆE MOĆI DA SE  URADI DO KRAJA zato što masno tkivo otežava da se vide  najsitniji detalji bebe. Lice bebe sa celom gornjom usnom, bistra očna sočiva, precizan presek tvrdog nepca, strukture u mozgu ili  fetalna ehokardiografija (ekspertski pregled srca) gde dr Zivanić, pored standardnih preseka: levog izlaza srca, desnog izlaza, aortnog luka … gleda  traheju,  supklaviju….Sve mora da se vidi i da se slika u relevantnom preseku. AKO NE MOŽE SVE DA SE VIDI , PREGLED SE PREKIDA I NE NAPLAĆUJE.  

Kada se pregled prekine i kada doktor najpoštenije kaže da on pregled ne može da uradi, nastaje drama.

Zašto, pa zato  što  SVAKA, AMA BAŠ SVAKA trudnica, kod koje se pregled NE URADI do kraja,  VRLO UZNEMIRI,  jer je to za nju veliki stres. Trudnica počinje  da plače, pita da li je doktor video nešto loše, pa neće da kaže,  suprug , familija, svi su uznemireni oko trudnice.

DOKTOR SMATRA DA TO NIJE DOBRO ZA TRUDNICU.  To želimo da izbegnemo po svaku cenu,  jer je psihički mir trudnice na prvom mestu.  

Za nas bi bilo mnogo jednostavnije i isplativije da uradimo delimičan pregled, kakav se radi na drugim mestima. Da  doktor u izveštaju napiše: viđena anatonija u granicama normale, otežana vidljivost zbog masnog tkiva, i da taj pregled naplatimo……

Tako polovičan pregled kao što se radi  na drugim mestima,  dr Živanić NE RADI. 

Doktor radi  najstručnij, najdetaljinije  što se može raditi.  Mora sve da vidi što se može videti na ultrazvuku u tim nedeljama trudnoće, SVE ili NIŠTA.

Bez obzira što smo mi kao kuća tada na gubitku, psihički mir trudnice nema cenu. 

Mi se već godinama borimo s tim problemom i zaključili smo da je U INTERESU TRUDNICE DA PREGLED  NE ZAKAZUJEMO, AKO IMA VISOK BMI.

Iz istog razloga NE ZAKAZUJEMO ni BLIZANAČKU trudnoću. Veoma je teško uraditi tako detaljan pregled kod jedne bebe, zamislite koliko je teže uraditi kada su dve bebe u pitanju, jer jedna obavezno zakloni drugu. 

 

Nadam se da smo uspeli  bar malo da pojasnimo zasto pregled ne zakazujemo….

 

 

 

 Srdačan pozdrav Vas Analife

Biljana (2017-12-27)

Da li radite ekspertski ultra zvuk u 20.nedelji kada su u pitanju blizanci?Posaljite cenu ako radite.Hvala!!

Ana Life (2017-12-27)

Postovana,
Ne radimo ekspertski ultrazvucni pregled kada je u pitanju blizanacka trudnoca, zbog kompleksnosti pregleda.

Srdacan pozdrav Vas Analife

 

Dragana (2017-12-11)

dobar dan bicu kratka samo zelim da vas pitam ja i suprug smo proslu sredu imali odnose bez zastite i spermatozoid je otisao u vaginu medju ti ja sam danas dobila menstruaciju ali smo i sinoc imali odnose isto spermatozoid je otisao u vaginu pa me zanima posto sam dobila da li je moguca trudnoca posto sam ipak dobila ili ne molim sto brze odg hvala vam na razumevanju

Ana Life (2017-12-11)

Postovana,
To da li ste trudni ili ne,mozete da utvrdite testom za trudnocu ili ako uradite BHCG iz Vase krvi ili ultrazvukom kod Vaseg ginekologa.
 
Srdacan pozdrav Vas Analife

 

Aleksandra (2016-10-28)

Postovani,da li radite amniocentezu i koja je procedura i cena? Hvala unapred

Ana Life (2016-10-28)

Postovani,
cena amniocenteze (cena poslata na e-mail).
U cenu su uracunati:  
1. Ginekološki pregled neposredno pre intervencije
2. Intervencija vađenja plodove  vode
3. Laboratorijska analiza
 
 U bolnici se ostaje neka dva sata. Pre amniocenteze potrebno je da imate:
-  uredne briseve (CV i VB) 
-  krvna kgupa na papiru sa prezimenom iz lične karte
-  krvna slika
-  urin .
rezultati su za 12-14 dana.
 
Zakazivanje tel 011 3196808 ili 069 319 68 08
 
S poštovanjem
Analife
 

 

Katarina (2016-05-07)

Postovani, mozete li mi poslati cene ekspertskih uz pregleda? Hvala unapred!

Ana Life (2016-05-07)

Poštovana,
cena ekspertskog 4D Ultrazvuka, koji radi Dr Živanić, (cena poslata na e-mail).Radi se o najdetaljnijem pregledu ploda u trudnoći, uključujući  ekspertski pregled srca ili fetalnu ehokardiografiju. Koliko  je taj deo pregleda važan,govori činjenica da ukoliko iz nekog razloga Dr Živanić ne može da uradi ekspertski pregled srca, kompletan pregled se  prekida i ne naplaćuje se.
Drugi deo 4D ekspertskog pregleda ploda  odnosi  se na anomalije koje se dijagnostikuju isključivo ultrazvukom, nemaju veze sa Double testom, Triple testom ili Daunovim sindromom.
Treći deo ekspertskog pregleda su biometrijske  mere bebe, tj, kako napreduje Vaša beba, koja je količina plodove vode, Color Doppler pupčanika.
ÄŒetvrti deo su 3D slike i 4D filmići, šta radi i na koga liči Vaša beba. Pregled se zakazuje nekih desetak dana unapred na tel 011 319 68 08
 
 Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

Ana Jevtic (2016-01-20)

Koja je cena 4D ultrazvuka? 18 nedelja trudnoce

Ana Life (2016-01-20)

Poštovana, ekspertski 4D UZ koji radi Dr Vojislav Živanić, sastoji se iz nekoliko pregleda obavljenih u jednom aktu:
1.    NAJDETALJNIJI PREGLED SRCA BEBE ili Fetalna ehokardiografija ili eho srca. Koliko je taj pregled važan, govori činjenica, da ukoliko Dr Živanić, zbog položaja bebe ili količine masnog tkiva na prednjem trbušnom zidu trudnice,  ne može da slika najvažnije preseka srca i krvnih sudova ( izlaz plućne arterije, izlaz aorte iz srca, 2 komore i 2 predkomore, Color Doppler srca i aortnog luka....) KOMPLETAN PREGLED SE PREKIDA I NE NAPLAĆUJE.
2.    Drugi deo se odnosi na analizu bebe na hromozomske anomalije (Daun ....)
3.    Treći deo ekspertskog 4D pregleda je pregled ploda na morfološke ili strukturne  anomalije koje se mogu dijagnostikovati isključivo ultrazvukom. To nisu anomalije koje se odnose na Dauna,  Dabl ili Tripl test. Beba može imati dobre hromozome utvrđene amniocentezom, a da beba ima rascep usne, problem sa ekstermitetima, mozgom, srčanu manu.
ÄŒetvrti  deo pregleda odnosi se na to šta beba radi 4D filmići i kako izgleda 3D. Cena pregleda je (cena poslata na e-mail) i zakazuje se na tel 011 319 68 08 ili 069 319 68 08
 
Vaša Bolnica,
AnaLife 

Katarina (2016-01-04)

Postovani, molim Vas za informaciju koliko kosta ekspertski 4D ultrazvuk, koji radi Dr Vojislav Živanić. Hvala unapred,

Ana Life (2016-01-04)

Poštovana, ekspertski 4D UZ koji radi Dr Vojislav Živanić, sastoji se iz nekoliko pregleda obavljenih u jednom aktu:
1.     NAJDETALJNIJI PREGLED SRCA BEBE ili Fetalna ehokardiografija ili eho srca. Koliko je taj pregled važan, govori činjenica, da ukoliko Dr Živanić, zbog položaja bebe ili količine masnog tkiva na prednjem trbušnom zidu trudnice,  ne može da slika najvažnije preseka srca i krvnih sudova ( izlaz plućne arterije, izlaz aorte iz srca, 2 komore i 2 predkomore, Color Doppler srca i aortnog luka....) KOMPLETAN PREGLED SE PREKIDA I NE NAPLAĆUJE.
2. Ukoliko je pregled pre 20 nedelje, analizira se beba, da li postoje znaci za hromozomske anomalije
3.     Drugi deo ekspertskog 4D pregleda je pregled ploda na morfološke ili strukturne  anomalije koje se mogu dijagnostikovati isključivo ultrazvukom. To nisu anomalije koje se odnose na Dauna,  Dabl ili Tripl test. Beba može imati dobre hromozome utvrđene amniocentezom, a da beba ima rascep usne, problem sa ekstermitetima, mozgom, srčanu manu.
4.     Treći deo se odnosi na biometrijske mere bebe, kako se razvija i raste bebe. Koliko ja količina plodove vode ili AFI indeks.
5.      Color Doppler pupčanika i posteljice, ukoliko se pregled radi posle 24 nedelje trudnoće.
6.     Peti deo pregleda odnosi se na to šta beba radi 4D filmići i kako izgleda 3D. Cena pregleda(cena poslata na e-mail)
i zakazuje se na tel 011 319 68 08 ili 069 319 68 08
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife 

Nevena (2015-12-23)

Poštovani, Molim vas da mi javite cenu 4d uz. pregleda. Hvala, Pozdrav

Ana Life (2015-12-23)

Poštovna, ekspertski 4D ultrazvučni pregled koji radi Dr Vojislav Živanić (cena poslata na e-mail) i zakazuje se neke dve nedelje unapred na neki od fiksnih telefona
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife 

dijana (2015-03-04)

mozete li mi poslati cenu 4d uz. u 13.oj sam nedelji a radila bih ga izmedju 18. i 20. pozdrav

Ana Life (2015-03-04)

Poštovana,
cena ultrazvučnog 4D pregleda (cena poslata na e-mail), zakazivanje na neki od naših fiksnih telefona, neke dve nedelje unapred.
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Ana (2014-10-24)

Koja je cena 4d ultrazvuka? Koliko ranije treba zakazati?

Ana Life (2014-10-24)

 Poštovana Ana,
cena detaljnog, ekspertskog 4D ultrazvuka koji radi Dr Živanić (cena poslata na e-mail). Zakazuje se na tel 01 1319 68 08 i 069 319 68 08. Pregled obuhvata detaljan pregled srca ploda (fetalna ehokardiografija), detaljan pregled na sve anomalije ploda, bilo da je reč o hromozomskim anomalijama (Daun/) bilo da je reč o strukturnim anomalijama (rascep usne, kičme, mozak....... 
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Sanja Balaban (2014-09-13)

Molim vas možete li mi reći koliko košta ekspertski 4D ultrazvuk? Ja sam iz Republike Srpske pa me interesuje i kako se može zakazati.

Ana Life (2014-09-13)

Poštovana,

ekspertski 4D ultrazvuk, koji radi Dr Vojislav Živanić, košta (cena poslata na e-mail) dinara. Pregled se zakazuje telefonom /+381113196808/ nekih dve nedelje unapred.     

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

mici (2014-09-12)

Da li radite biopsiju horiona i u kojoj nedelji? Ako ne, molim Vas da mi odgovorite na pitanje, da li je istina da ako se biopsija horiona uradi pre 9. nedelje moze doci do ostecenja ruku i nogu odnosno prstiju na rukama i nogama bebe u stomaku. Nasla sam taj podatak na internetu pa me interesuje da li je to istina, a imam potpuno poverenje u Vas i Vasu strucnost. Pozdrav za doktora Zivanica

Ana Life (2014-09-12)

Poštovana,

ne radimo biopsiju.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

mirjana (2014-09-01)

Postovanje,radila sam double test i nije savrsen ali nije ni alarmantan po doktorima(1:227 zbog godina 35). Dr.mi je zakazala quadruple test u oktobru,meni je to predugo da cekam pa bi volela da uradim expertni 4d uz.Sada sam u 13-14 nedelji,koja je cena i vec sam kod vas radila 4d sa prvim detetom u 16 nedelji i sve reci hvala za doktora,zaista!!! Odklonio je sve sumnje u to vreme :) Veliki pozdrav i sve najbolje! Hvala

Ana Life (2014-09-01)

Poštovana,

cena ekspertskog 4D pregleda je (cena poslata na e-mail) i zakazuje se dve nedelje unapred.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Jelena (2014-06-12)

Postovani, zanima me koliko kosta ekspertski UZ koji se radi od 16 do 18 nedelje trudnoce? Hvala unapred.

Ana Life (2014-06-12)

Poštovana,

cena ekspertski 4D UZ je (cena poslata na e-mail) dinara, zakazuje se na tel 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Katarina (2014-05-23)

Postovani, zanima me da se se kod vas moze uraditi double test (ukljucujuci i prateci uz) i koja je cena istog?

Ana Life (2014-05-23)

Postovana Katarina,

Cena je (cena poslata na e-mail) i zakazuje se na tel 011 319 68 08, desetak dana ranije.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Maja (2014-05-21)

Postovani, da li je moguce da sam trudna ako sam dobila menstruaciju 4 dana ranije? Do sada mi je uvek bila redovna, na 28 dana... Unapred hvala

Ana Life (2014-05-21)

Postovana Majo,

Poštovana, uradite test na trudnoću , ukoliko postoji mogućanost da ste ostali trudni.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Ponedeljak-petak od 09-20h
Subotom od 09-15h

Opšta Bolnica Analife
Skadarska 5
(Zemun), Beograd

bolnica@analife.rs zakazivanje