Uspešno ste prijavljeni na našu mailing listu. Hvala!
Vaš komentar je poslat na odobrenje administratora. Hvala!
Plastična hirurgija doktor veliša arsić

Dr Veliša Arsić - estetski, rekonstruktivni i plastični hirurg

Oblast: plastična, estetska i rekonstruktivna hirurgija

Plastična hirurgija

 

 

Estetska hirurgija

 

 

U Opštoj Bolnici Analife možete uraditi sve vrste plastičnih, estetskih i rekonstruktivnih operacija, koje se danas rade u svetu.

 

Specijalizacija plastične, estetske, rekonstruktivne hirurgije je grana medicine koja se stalno usavršava, uvodeći nove hiruške tehnike i preparate. Iz naslova se vidi da se sastoji iz tri segmenata jedne specijalizacije:

1. Plastična hirurgija.

2. Estetska hirurgija.

3. Rekonstruktivna hirurgija.

 

1. Plastična hirurgija u bolnici Analife:

- Nije mali broj onih koji misle da je plastična i estetska hirurgija jedno isto. Nije. Plastična hirurgija je složenija i kompleksnija, ona u sebi sadrži i estetsku hirurgiju. To je deo medicinske specijalnosti koja u sebi objedinjuje: rekonstruktivnu, estetsku, mikrohirurgiju, kraniofacijalmu hirurgiju, hirurgiju šake… Drugim rečima, plastična hirurgija pored estetskih operacija i intervencija obuhvata i operacije funkcionalnih nedostataka delova tela.

 

2. Estetska hirurgija:

- Estetska hirurgija obuhvata operacije i intervencije koje korigovanjem ulepšavaju delove tela koje smetaju pacijentu.

 

3. Rekonstruktivna hirurgija:

- Rekonstruktivna hirurgija je deo specijalizacije plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije, čiji je cilj poboljšanje funkcionalnosti dela tela, ali i prilagođavanje što prirodnijem izgledu.

 

Dok je rekonstruktiva hirurgija fokusirana na rekonstrukciju nekog dela tela i poboljšanje funkcije, plastična i estetska hirurgija su fokusirane na poboljšanju spoljašnjeg (estetskog)  izgleda.

Sva tri segmenta ove specijalizacije rade se u Opštoj bolnici Analife onako kako se radi u svetu.

 

Ne zapostavljanjući rekonstruktivnu hirurgiju, malo više ćemo reći o plastičnoj i estetskoj hirurgiju, o vrsti operacija koje se rade u Opštoj bolnici Analife. Plastična i estetska hirurgija su jako dinamične oblasti medicine, vrlo brzo se menjaju i usavršavaju. Trendovi se menjaju što znači da znanje plastičnog, estetskog i rekonstruktivnog hirurga treba stalno da se unapređuje, a praksa usavršava.

 

U Opštoj Bolnici Analife možete uraditi sve vrste plastičnih, estetskih i rekonstruktivnih operacija, koje se danas rade u svetu:

 

- Operacije grudi.

- Podizanje grudi

- Povećanje grudi, uvećanje grudi implantima.

- Smanjenje i podizanje grudi.

- Laserska liposukcija stomaka, nogu, ruku.

- Abdominoplastika - dermolipektomija - isecanje viška kože sa stomaka, plastika trbušnih   mišića, unutrašnjih delova butina.

- Face Lifting lica.

- Face Lift/Macs Lift - zatezanje kože lica i vrata.

- Podizanje obrva i čela.

- Zatezanje kapaka donjih i gornjih.

- Povećanje i smanjenje usana.

- Operacija nosa.

- Transplantacija masti u lice, usne, grudi, zadnjicu.

Moj problem je

Postavite pitanje ili komentar Komentari (73)




Vesna (2024-03-05)

Dobar dan, Na preponi imam ožiljak od incizije hidradenitisa. Rana nije šivena, pa je ožiljak nepravilno zarastao tako da se i koža ispod njega izgužvala. Da li je moguće uraditi korekciju ovakvog ožiljka, i da li vi radite tako nešto? Hvala!

Ana Life (2024-03-05)

 

Poštovana Vesna,

Mi ne radimo te vrste operacija. To je najbolje da radite u ustanovi tercijarnog tipa.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Emina (2023-12-12)

Postovani,zanima me cijena operacije gornjih kapaka i sve sto ide uz to. I koliko kosta da se naprave i nalazi koji nisu u cijeni. Posto ja ne zivim u Srbiji me zanima dali nudite neki smjestaj i koliko dana je potrebno,dali je jedna sedmica dovoljna da se sve odradi i koliko unapred se treba narucit. Hvala i lijep pozdrav.

Ana Life (2023-12-12)

 

Postovana Emina,

Kada je rec o korekciji kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji. Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan. Cena korekcije gornjih kapaka(cena poslata na e-mail) u lokalnoj anesteziji. Ukoliko je kod Vas potrebno da se odradi operacija Brow lift (podizanje spoljasnjih uglova obrva) (cena poslata na e-mail) U cene je uracunata preoperativna periprema u smislu: RTG snimak pluca sa nalazom radiologa, EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Vase bi bilo da uradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza krvi, urina i test na Covid19.  

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, koju mozete da zakazete na 0038163322698 sestra Ljupka.

Za smestajk možete da kontaktirate Vilu Apolo ona je u nasa blizini.

Prva kontrola nakon operacije je nakon 3-4 dana, a sledeca je  nakon 7-8 dana, kada skidamo i konce.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Ljiljana (2023-12-11)

Da li radite operacije uvećanja grudi u letnjem periodu? Vreme koje bi meni odgovaralo je kraj jula ili početkom avgusta....

Ana Life (2023-12-11)

 

Postovana Ljiljana,

Prvi korak je da nam posaljete fotografije grudi (anfas, profil ) na e-mail dr Arsica bolnica@analife.rs kako bi doktor video sta je potrebno da se odradi.

Ukoliko se radi o malim grudima gde je potrebno samo povecanje implantima do 550cc, bez podizanja (cena poslata na e-mail), ali ukoliko je potrebno i podizanje grudi uz augmentaciju cena je veca. Ukoliko se koriste anatomski implanti (cena poslata na e-mail). Mi koristimo Motiva implante. U cene nasih operacija uracunata je preoperativna priprema(RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalni grudnjak bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. Vase bi bilo da uradite ultrazvuk grudi/mamografiju i odredjeni spisak analiza krvi, urina i testa na covid19. U bolnici ostajete jednu noc, konce skidamo nakon dve nedelje, a prva kontrola je 3-4 dana nakon operacije. Dr Arsić je obično na odmoru od druge polovine jula do početka avgusta.

*Operaciju i konsultaciju mozete zakazati telefonom na 0038163322698 Ljupka

 Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Mirjana (2023-12-03)

Zdravo Interesuje me da li je moguće putem Vibera ili WhatsAppa da stupim u kontakt sa doktorom? Imam par pitanja vezano za dojke. Unapred hvala Pozdrav Mirjana

Ana Life (2023-12-03)

 

Postovana Mirjana,

Naravno, možete da nas kontaktirate na 00381 63 322 698 viber/whats app

Srdačan pozdrav Vasa Analife

 

Lana (2023-11-19)

Poštovani, zanima me cena povećanja grudi implantima, bez podizanja? Hvala

Ana Life (2023-11-19)

 

Postovana Lana,

Prvi korak je da nam posaljete fotografije grudi (anfas, profil ) na e-mail dr Arsica bolnica@analife.rs kako bi doktor video sta je potrebno da se odradi.

Ukoliko se radi o malim grudima gde je potrebno samo povecanje implantima do 550cc, bez podizanja (cena poslata na e-mail), ali ukoliko je potrebno i podizanje grudi uz augmentaciju cena je veca. Ukoliko se koriste anatomski implanti(cena poslata na e-mail). Mi koristimo Motiva implante. U cene nasih operacija uracunata je preoperativna priprema(RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalni grudnjak bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. Vase bi bilo da uradite ultrazvuk grudi/mamografiju i odredjeni spisak analiza krvi, urina i testa na covid19. U bolnici ostajete jednu noc, konce skidamo nakon dve nedelje, a prva kontrola je 3-4 dana nakon operacije.
*Operaciju i konsultaciju mozete zakazati telefonom na 0038163322698 Ljupka

 Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Sneža (2023-11-06)

Poštovani, zanima me cena operacije grudi? Planiram da zakažem pregled kod vas, pa me neki okvirni iznos zanima. Hvala ❤️

Ana Life (2023-11-06)

Poštovana Snežana,

Prvi korak je da nam posaljete fotografije grudi (anfas, profil ) na e-mail dr Arsica bolnica@analife.rs kako bi doktor video sta je potrebno da se odradi.
Ukoliko se radi o malim grudima gde je potrebno samo povecanje implantima do 550cc, bez podizanja (cena poslata na e-mail), ali ukoliko je potrebno i podizanje grudi uz augmentaciju cena je veca. Ukoliko se koriste anatomski implanti (cena poslata na e-mail). Mi koristimo Motiva implante. 
U cene nasih operacija uracunata je preoperativna priprema( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalni grudnjak bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. Vase bi bilo da uradite ultrazvuk grudi/mamografiju i odredjeni spisak analiza krvi, urina i testa na covid19. U bolnici ostajete jednu noc, konce skidamo nakon dve nedelje, a prva kontrola je 3-4 dana nakon operacije.

*Operaciju i konsultaciju mozete zakazati telefonom na 0038163322698 Ljupka

 Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Milan (2023-10-02)

Dobar dan zanima me da li se kod vas moze obaviti operacija povećanje i podebljanje penisa?

Ana Life (2023-10-02)

 

Poštovani Milane,

Ne radimo te vrste intervencija.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Mile (2023-09-23)

Postovani zanima me zatezanje lica za devojku.ako mi mozete rec orijentacije radi cenu.u svakom slucaju bi najradije poslušali vas savet..kad budete videli.

Ana Life (2023-09-23)

 

Postovani Mile,

Macs lift je najsavremeniji fejslifting. To je operacija kojom se podižu obrazi, peglaju nazlobaijalne bore, ispravlja linija vrata. Sto za rezultat ima lepsi i mladji izgled lica. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana. Uz Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka i obraza. Cena operacije (cena poslata na e-mail) U cene je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza. 

 

Operaciju mozete zakazati telefonom na 0038163322698 sestra Ljupka.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Barbara (2023-08-16)

Dobar dan zelim Interesuje me da li radite implante u zadnjicu i koja je cena?Ako radite,kakva je procedura i kakav je oporavak?Hvala Vam

Ana Life (2023-08-16)

 

Postovana Barbara,

Ne radimo povećanje zadnjice implantima.

Srdačan pozdrav Vasa Analife

 

andric (2023-07-13)

Dobar dan, bi volio Da uradim operacija gornjih ¡ donith kapaka ? Ja zivim u fransuskoj i dođem na odmoru u avgust .

Ana Life (2023-07-13)

 

Postovani,

Kada je rec o korekciji kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji. Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan. Cena korekcije gornjih kapaka je (cena poslata na e-mail),a korekcija donjih kapaka (cena poslata na e-mail) ukupna cena (cena poslata na e-mail). U cene je uracunata preoperativna priprema u smislu: RTG snimak pluca sa nalazom radiologa, EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Vase bi bilo da uradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza krvi, urina i test na Covid19.  

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, koju mozete da zakazete na 0038163322698 sestra Ljupka.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Mika (2023-07-08)

Postovani, Radite li uklanjanje ksantelaze laserskim tretmanom i koja je cena? Hvala...

Ana Life (2023-07-08)

 

Poštovana Mika,

Radimo uklanjanje ksantelazmi, intervenciju radimo jedino hirurški u lokalnoj anesteziji.

Cena intervencije zavisi od obima operacije.

Te Vas molimo da dodjete prvo na besplatan konsultativni pregled.

Pregled možete da zakažete telefonom na 011 319 68 08.

Srdačan pozdrav Analife

 

Tanja (2023-06-27)

Poštovani, koja je cena operacije gornjih kapaka?

Ana Life (2023-06-27)

 

Poštovana Tanja,

 Kada je rec o korekciji gornjih kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji. Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan. Cena korekcije gornjih kapaka (cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Vase bi bilo samo da odradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza.

Ukoliko se odlucite za operaciju mozete je zakazati telefonom na 063322698 sestra Ljupka.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Svetlana (2023-04-08)

Imam problem na metatarzalnom delu stopala nakon vise operacija kostiju kada je uklonjen i deo mekog tkiva ispod, ostavljajuci tanak sloj sto po meni pogorsava bol. Moze li se mekp tkivo u prednjem delu stopala nadomestiti hirurgijom?

Ana Life (2023-04-08)

 

Poštovana Svetlana,

 

Bez pregleda ne možemo da Vam damo više informacija. 

Ukoliko želite možete da zakažete pregled kod našeg ortopeda dr Miodraga Glišića cena pregleda (cena poslata na e-mail)

Na pregled ponesite sve nalaze koje imate i sveže snimke (RTG snimak u dva pravca ili magnet kolena).

Pregled možete da zakažete telefonom na 011 319 68 08.

 

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Maja (2023-01-28)

Poštovani, Molim za cene uvećanja malih grudi. Hvala!

Ana Life (2023-01-28)

 

Poštovana Maja,

Prvi korak je da nam posaljete fotografije grudi (anfas, profil ) na e-mail dr Arsica bolnica@analife.rs kako bi doktor video sta je potrebno da se odradi.

Ukoliko se radi o malim grudima gde je potrebno samo povecanje implantima do 550cc, bez podizanja (cena poslata na e-mail), ali ukoliko je potrebno i podizanje grudi uz augmentaciju cena je veca. Ukoliko se koriste anatomski implanti(cena poslata na e-mail). Mi koristimo Motiva implante. 

U cene nasih operacija uracunata je preoperativna priprema(RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalni grudnjak bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. Vase bi bilo da uradite ultrazvuk grudi/mamografiju i odredjeni spisak analiza krvi, urina i testa na covid19. U bolnici ostajete jednu noc, konce skidamo nakon dve nedelje, a prva kontrola je 3-4 dana nakon operacije. 

*Operaciju i konsultaciju mozete zakazati telefonom na 0038163322698 Ljupka

Čim doktor pogleda fotografije javićemo Vam se sa više informacija.

 

 Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Snjezana (2023-01-09)

Pozdrav. Zanima me cijena laserske liposukcije donjeg stomaka? I cijena povecavanje grudi implantima? Hvala

Ana Life (2023-01-09)

 

Poštovana Snježana,

Prvi korak je da nam posaljete fotografije grudi i stomaka(anfas, profil ) na e-mail dr Arsica bolnica@analife.rs kako bi doktor video sta je potrebno da se odradi. Cena za lasersku liposukciju zavisi isključivo od obima operacije.

A što se tiče grudi možemo da Vam kažemo da ukoliko se radi o malim grudima gde je potrebno samo povecanje implantima do 550cc, bez podizanja (cena poslata na e-mail), ali ukoliko je potrebno i podizanje grudi uz augmentaciju cena je veca.
Ukoliko se koriste anatomski implanti cena
(cena poslata na e-mail). Mi koristimo Motiva implante. 

U cene nasih operacija uracunata je preoperativna priprema( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalni grudnjak bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. Vase bi bilo da uradite ultrazvuk grudi/mamografiju i odredjeni spisak analiza krvi, urina i testa na covid19. U bolnici ostajete jednu noc, konce skidamo nakon dve nedelje, a prva kontrola je 3-4 dana nakon operacije. 

*Operaciju i konsultaciju mozete zakazati telefonom na 0038163322698 Ljupka

Srdacan pozdrav Analife

 

Zaklina (2022-09-05)

Kolko kosta smanjivajne zeludza

Ana Life (2022-09-05)

 

Poštovana Žaklina,

Mi ne radimo tu vrstu operacije.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Sandra (2022-07-28)

Poštovanje! Zanima me cena uvećanja grudi anatomskim ili okruglim implantima?

Ana Life (2022-07-28)

 

Poštovana Sandra,

Prvi korak je da nam posaljete fotografije grudi (anfas, profil ) na e-mail dr Arsica bolnica@analife.rs kako bi doktor video sta je potrebno da se odradi.

Ukoliko se radi o malim grudima gde je potrebno samo povecanje implantima do 550cc, bez podizanja (cena poslata na e-mail), ali ukoliko je potrebno i podizanje grudi uz augmentaciju cena je veca. Ukoliko se koriste anatomski implanti (cena poslata na e-mail)
Mi koristimo Motiva implante. 

U cene nasih operacija uracunata je preoperativna priprema( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalni grudnjak bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. Vase bi bilo da uradite ultrazvuk grudi i odredjeni spisak analiza krvi, urina i testa na covid19.
U bolnici ostajete jednu noc, konce skidamo nakon dve nedelje, a prva kontrola je 3-4 dana nakon operacije.
Operaciju i konsultaciju mozete zakazati telefonom na 0038163322698 sestra Sanja. 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Verica (2022-07-23)

Postovani,interesuje me cena kirekcije usiju sa analgosedacijom.Hvala

Ana Life (2022-07-23)

 

Poštovana Verice,

Operaciju usiju radi dr Arsic  najsavremenijom tehnikom (remodeliranje usnih skoljki).
Rez je iza uha, praktično je nevidljiv.
Cena operacije ako se radi u lokalnoj anesteziji
(cena poslata na e-mail), a ukoliko se radi u analgosedaciji (cena poslata na e-mail)
U cene je uracunata preoperativna priprema (EKG srca, pregled interniste-kardiologa i pregled anesteziologa)  Vase bi bilo da odradite spisak laboratorijskih analiza.
Sama operacija traje oko 1h. Zvoje nosite 7-10 dana, nakon toga nosite samo kompresivnu trakicu u toku spavanja naredne 2 nedelje. 
Konsultaciju i operaciju mozete zakazati na 0038163322698 sestra Sanja. 

Fotografije možete pogledati na našem sajtu: https://www.analife.rs/menu/1341/operacije-usiju

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Aleksandra (2022-07-10)

Poštovani koja je cena uklanjanja mladeža?

Ana Life (2022-07-10)

 

Poštovana Aleksandra,

Uklanjanje promena u lokalnoj anesteziji sa histopatoloskom analizom (cena poslata na e-mail) zavisno od promene.

Besplatnu konsultaciju mozete zakazati telefonom na 0038163322698 sestra Sanja.

Srdacan pozdrav Vaša Analife

 

Mirjana (2022-06-23)

Koja je cena operacije zatezanje kapaka i podocnjaka

Ana Life (2022-06-23)

Poštovana Mirjana,

 

Kada je rec o korekciji kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji. Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan. Cena korekcije gornjih kapaka (cena poslata na e-mail)a korekcija donjih kapaka (cena poslata na e-mail) ukupna (cena poslata na e-mail) U cene je uracunata preoperativna priprema u smislu: RTG snimak pluca sa nalazom radiologa, EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. Vase bi bilo da uradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza krvi, urina i test na Covid19.  

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, koju mozete da zakazete na 0038163322698 sestra Sanja

Srdacan pozdrav Vasa Analife

Zorica (2022-06-18)

Postovanje, Ljubazno bih zamolila za pomoc i odgovor. Naime, radila sam 9.juna u jednoj klinici zatezanje gornjih kapaka i nisam zadovoljna. Vidi se da su rezovi na desnom i levom oku razliciti. Dr koji je radio zahvt ubedjuje me da su oci samo otecene, ali mene otok ne brine to razumem. Rezovi su razliciti. Koliko treba daa cekam da dodjem kod vas na pregled i koliko treba da cekam na korekciju? Hvala unapred n odgovoru. Srdacan pozdrav, Zorica

Ana Life (2022-06-18)

 

Poštovana Zorice,

Politika nase kuce je da ne radimo operacije koje su primarno radjene u drugim zdravstvenim ustanovama,zato što ne možemo da predvidimo zadovoljavajući rezultat. Savet dr Arsica je da se javite hirurgu koji Vas je operisao i da sačekate da prodje malo vremena, kako bi ste se potpuno oporavili.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Kris (2022-04-27)

Postovanje, Koliko kosta samo reoblikovanje areole? I kakva je celokupna procedura za to, koliko traje vremenski, kakva je preoperativna priprema i posoperativna? Pozdrav

Ana Life (2022-04-27)

Poštovana,

Mi ne radimo tu vrstu intervencije zasebno, radimo je jedino u sklopu povećanja grudi sa mastopeksijom.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Otilija (2022-04-17)

Da li je tretman opustene koze vrata i lica hijaluronskom kiselinom koristan kod osobe od 70 godina. Mozete li mi reci orientaciono cijenu takvog tretmana? Hvala unapred

Ana Life (2022-04-17)

 Postovani,

Hijaluronom ne bi mogao da se postigne zadovoljavajuci rezultat. U Vasim godinama jedino resenje je operacija MACS lift.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

Katarina (2022-02-28)

Postovani, zanimama operacija povecanja grudi i Laserska liposukcija ruku. Dali moze u jednoj operaciji da se odrade obe stvari i cene bi me interesovale. Hvala za odgovor unapred.

Ana Life (2022-02-28)

Postovana Katarina,

Molimo Vas posaljite nam fotografije ruku i grudi kako bi doktor video sta je potrebno da se odradi.
Cena operacije zavisi od obima operacije.

Fotografije mozete poslati na email: bolnica@analife.rs

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Vladimir (2022-02-03)

Postovani, zanima me sa kojim filerima radite i ako moze cena?Unapred zahvalan na odgovoru

Ana Life (2022-02-03)

Postovani Vladimire,

 

Mi koristimo hijaluronske preparate najsavremenijeg kvaliteta to su Teosyal i Regenyal.
Aplikaciju hijalurona ne vrsi tehnicar vec lekar specijalista estetske, plasticne i rekonstruktivne hirurgije dr Arsic.
Cena jednog kubika
(cena poslata na e-mail)
Ono sto je vazno da znate da se hijaluron vremenom resorbuje.
Trajnost nasih preparata zavisi prvenstveno od metabolizma i reakcije pacijenta na preparat te oni najcesce traju od 7 meseci do godinu dana.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Jelena (2022-01-26)

Postovane. Da li postoji neki dobar tretman za jako vidljive pore na licu? Koliko traje lecenje i koja je cena? Hvala unapred.

Ana Life (2022-01-26)

Postovana Jelena,

Mi jedino radimo PRP tretman lica.Kada je rec o PRP tretmanu lica, to je tretman gde se uzima Vasa krv specijalno se obradi u tom procesu se izdvoji plazma i onda se ta plazma koja je obogacena aktivnim trombocitima ubacuje u regiju lica. Cena prvog tretmana (cena poslata na e-mail) ostala dva su (cena poslata na e-mail)
Jer je potrebna serija od tri tretmana, pa se na 6 meseci do godinu dana radi ponavljanje serije tretmana.

         Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, koju mozete zakazati na 063322698.

        Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Vladimir (2021-12-29)

Postovanje! Da li radite neoperativni lifting kapaka i ako radite koja je cena?Unapred zahvalan na odgovoru

Ana Life (2021-12-29)

Postovani Vladimire,

Mi radimo samo hirursku korekciju kapaka.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Mladen (2021-08-04)

Da li radite hirusko uklanjanje mladeza i koja je cijena?

Ana Life (2021-08-04)

Postovani Mladene,

Nacelno cena uklanjanja mladeza u lokalnoj anesteziji je(cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG srca, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa i histopatoloska analiza, Vi bi ste  trebali da odradite odredjeni spisak analiza krvi , urina i test na covid19.

Intervenciju kao i prvi pregled mozete zakazati telefonom na 063322698 sestra Sanja
Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Ami (2021-07-29)

Zanima me koliko košta povećanje grudi. Smanjile su se nakon porođaja i nisu više tako lijepe. Hvala unapred

Ana Life (2021-07-29)

Postovana Ami,

Prvi korak je da nam posaljete fotografije Vasih grudi na e-mail dr Arsica bolnica@analife.rs kako bi doktor video sta je potrebno da se odradi.
Ukoliko se radi samo o malim grudima gde je potrebno samo povecanje implantima, bez podizanja, mi radimo operaciju Motiva i Mentor implantima. Dr Arsic koristi najsavremeniju tehniku za plasiranje implanata to je dual plane (ispod misica) cena operacije je promotivna(cena poslata na e-mail), ali ukoliko je potrebno i podizanje grudi uz augmentaciju cena je veca. Ukoliko se koriste anatomski implanti (cena poslata na e-mail)
U cene nasih operacija uracunata preoperativna priprema
( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalni grudnjak bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. Vase bi bilo da uradite ultrazvuk grudi i odredjeni spisak analiza krvi, urina i testa na covid19. U bolnici ostajete jednu noc, nakon dve nedelje od operacije skidaju se konci, a prva kontrola je 3-4 dana nakon operacije.
Konsultaciju i operaciju mozete zakazati telefonom na 0038163322698 sestra Sanja 
Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Dragana (2021-07-26)

Poštovani, Interesuje me koja je cena ugradnje implanta u grudi. Kao i šta ulazi u cenu? Srdačan pozdrav

Ana Life (2021-07-26)

Postovana Dragana,
Prvi korak je da nam posaljete fotografije Vasih grudi na e-mail dr Arsica bolnica@analife.rs kako bi doktor video sta je potrebno da se odradi.
Ukoliko se radi samo o malim grudima gde je potrebno samo povecanje implantima, bez podizanja, mi radimo operaciju Motiva i Mentor implantima. Dr Arsic koristi najsavremeniju tehniku za plasiranje implanata to je dual plane (ispod misica) cena operacije je promotivna(cena poslata na e-mail) ali ukoliko je potrebno i podizanje grudi uz augmentaciju cena je veca. Ukoliko se koriste anatomski implanti(cena poslata na e-mail)
U cene nasih operacija uracunata preoperativna priprema
( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalni grudnjak bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. Vase bi bilo da uradite ultrazvuk grudi i odredjeni spisak analiza krvi, urina i testa na covid19. U bolnici ostajete jednu noc, nakon dve nedelje od operacije skidaju se konci, a prva kontrola je 3-4 dana nakon operacije.
Konsultaciju i operaciju mozete zakazati telefonom na 0038163322698 sestra Sanja 
Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Sanja (2021-06-15)

Postovani,interesuje me cena povecanja i podizanja grudi...sredacan pozdrav Sanja Janic...

Ana Life (2021-06-15)

 Postovana Sanja, 

Prvi korak je da  posaljete fotografije Vasih grudi na e-mail dr Arsica bolnica@analife.rs kako bi doktor video sta je potrebno da se odradi.

Ukoliko se radi samo o malim grudima gde je potrebno samo povecanje implantima, bez podizanja, mi radimo operaciju Motiva i Mentor implantima.  
Dr Arsic koristi najsavremeniju tehniku za plasiranje implanata to je dual plane (ispod misica) cena operacije je promotivna za povecanje grudi sa okruglim implantima visokog profila(cena poslata na e-mail)
, ali ukoliko je potrebno i podizanje grudi uz augmentaciju cena je veca.
Ukoliko se koriste anatomski implanti cena je (cena poslata na e-mail)
U cene nasih operacija  uracunata preoperativna priprema( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalni grudnjak bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole.
Vase bi bilo da uradite ultrazvuk grudi i odredjeni spisak analiza krvi, urina i testa na covid19.  Nakon sto doktor pogleda fotografije, javili bi smo Vam se sa vise informacija.
Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Irena (2021-05-31)

Postovani, Interesuje me cena uvecanja grudi i koja je procedura poostoperativnih kontrola i oporavka za pacijente koji ne zive u Srbiji i imaju svega nekoliko nedelja na raspolaganju? Hvala najlepse

Ana Life (2021-05-31)

Postovana Irena,

Prvi korak je da  posaljete fotografije Vasih grudi na e-mail dr Arsica bolnica@analife.rs kako bi doktor video sta je potrebno da se odradi.

Ukoliko se radi samo o malim grudima gde je potrebno samo povecanje implantima, bez podizanja, mi radimo operaciju Motiva i Mentor implantima.  
Dr Arsic koristi najsavremeniju tehniku za plasiranje implanata to je dual plane (ispod misica) cena operacije je promotivna za povecanje grudi sa okruglim implantima visokog profila  (cena poslata na e-mail) ali ukoliko je potrebno i podizanje grudi uz augmentaciju cena je veca. Ukoliko se koriste anatomski implanti (cena poslata na e-mail)
U cene nasih operacija  uracunata preoperativna priprema( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalni grudnjak bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole.
Vase bi bilo da uradite ultrazvuk grudi i odredjeni spisak analiza krvi, urina i testa na covid19.  
Nakon sto doktor pogleda fotografije, javili bi smo Vam se sa vise informacija.
Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Biljana (2021-05-19)

Poštovani, Pre par meseci pojavila mi se masna cista na čelu iznad leve obrve. Interesuje me da li u Vašoj klinici radite uklanjanje ovakvih izraslina i koliko bi iznosila cena intervencije? Unapred hvala!

Ana Life (2021-05-19)

Postovana Biljana,

Cena operacije u lokalnoj anesteziji (cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG srca, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa,treballi bi ste da odradite ultrazvuk promene i odredjeni spisak analiza krvi i urina.
Ukoliko se odlucite operaciju, potrebno je prv da dodjete na besplatan pregled koji mozete zakazati telefonom na 063322698 sestra Sanja.
Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Mira (2021-05-01)

Iteresuje me imam 64kodine da li u mojim godinama radite zatezanje lica i vrata hval????

Ana Life (2021-05-01)

Postovana Miro,

Radimo te vrste operacija.

Prvi korak je da nam posaljete fotografije Vaseg lica anfas i profil  na email dr Arsica bolnica@analife.rs, kako bi doktor video da li ste kandidat za ovu vrstu operacije. 
Kada je rec o macs liftu, to  je najsavremeniji fejslifting. Operacija se radi iskljucivo u opstoj anesteziji.  
To je operacija koja na prirodan način vraća petnaest godina, podižući obraze, peglajući nazolabijalne bore, ispravljajući liniju vrata, jednom rečju, podmlađujete se ali ne da menjate lični opis, već ste zaista onakvi kakvi ste bili nekada. Kod operacije macs lift obrazi se podižu u vis, kod klasičnog fejs lifta obrazi se povlače u stranu, da ne pominjemo što je klasičan fejslifting mnogo agresivnija operacija, koja zahteva duži oporavak, dok je kod macs lifta, sve nežnije i kraće. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana.
Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka.
Cena operacije j(cena poslata na e-maiI) u cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza, koje bi ste Vi trebali da odradite. 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Marija (2021-04-28)

Postovani, interesuje me cena laserske liposukcije stomaka i struka. Srdacan pozdrav

Ana Life (2021-04-28)

Postovana Marija,

Operaciju lasersku liposukciju radi nas plasticni, rekonstruktivni i estetski hirurg  dr Arsic.Doktor operaciju  radi najsavremenijim Deka laserom.
 Operacija se radi u analgosedaciji (blaga vrsta anestezije). Nas laser prepoznaje masne celije,topi ih ,a ujedno deluje i na kolagen iz koze,tako da koza ne ostaje da visi nakon laserske liposukcije, vec se u  diskretnoj meri retrahuje. Kada je rec o laserskoj liposukciji pojasa cena zavisi od obima operacije i sta je sve potrebno da se odradi. Da bi smo Vam rekli tacnu cenu operacije molimo Vas posaljite nam fotografije regija koje zelite da radimo na email bolnica@analife.rs. U  cene nasih operacija   uracunata je  kompletna preoperativna priprema u smislu  ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalni pojas, bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Anna (2021-04-28)

Postovani, ja planiram nos uraditi, dali imate termina? Hvala unapred. Anna

Ana Life (2021-04-28)

Postovana Anna,

Prvi slobodan termin za operaciju imamo u septembru, ali svakako ukoliko se neki termin ranije oslobodi mi Vas mozemo kontaktirati.
Potrebno je samo da se javite na 063322698 sestra Sanja, kako bi ste nam dali sve potrebne podatke.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Milica (2021-03-29)

Postovani, već sam ugradila grudi u jednoj drugoj klinici ali me zanima vaše mišljenje jer imam problem. Zanima me zašto mi je jedna dojka često bolna i znatno otiče. Radila sam obican UV i dr ginekolog mi je rekla da nije sigurna da li telo odbacuje strano telo ili je u pitanju neka tečnost koja se skuplja. Jako sam uplašena posto bih se, ukoliko moram da vadim postojece, obratila stručnjacima poput vas. Znaci, leva dojka mi me često jako boli, nekad deluje izdefirmisano i kada se to desi imam blagu temperaturu. Unapred zahvalna, Milica

Ana Life (2021-03-29)

Postovana Milice,

Savet dr Arsica je da to stanje treba da proprati lekar koj Vas je operisao i da se uradi kompletna dijagnostika kako bi se videlo o cemu je rec.
Takodje vazno je da znate da bilo kakve dodatne korekcije ukoliko bude potrebe za njima isto treba da radi hirurg koji Vas je operisao jer on najbolje zna sta je uradjeno i kako korigovati ukoliko bude potrebe.

Politika nase kuce je da ne radimo nikakve korekcije tudjih operacija.

Srdacan pozdrav vasa Analife
 

Tonka (2021-02-25)

Postovani,imam oziljke na nozi od Ilizarovog aparata. Operacija je radjena u bolnici Banjica. Da li postoji mogucnost da se oziljci donekle saniraju? Hvala,pozdrav

Ana Life (2021-02-25)

Postovana Tonka

Za takvu vrstu operacije najbolje je da se javite na rekonstruktivnu hirurgiju Instituta Banjica, kako bi videli sta moze da se odradi kako bi oziljci bili zadovoljavajuceg izgleda.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Jovana (2021-02-21)

Postovani, interesuje me operacija nosa. Mala korekcija je u pitanju. Da moram doci prvo na konsultaciju i koliko posle toga moram cekati do operacije? Ja ne zivim u Srbiji pa bih morala putem poruka da se dogovorim sa vama o svemu. Dolazicu krajem marta , pocetak aprila. Da li imate slobodnih termina ili se mnogo duze ceka? Hvala i pozdrav

Ana Life (2021-02-21)

Postovana Jovana,

Dr Arsic operaciju nosa   radi otvorenim pristupom(open approach rhinoplasty ) i radi najsavremenijim Graft tehnikama.
Cena operacije je sada promotivna i iznosi (cena poslata na e-mail).
U cenu operacije uracunata je kompletna preoperativna priprema  ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. Vase bi bilo da odradite odrejdeni spisak analiza krvi i urina, kao i test na covid.
Sto se tice termina operacije, mozemo je zakazati putem e-maila ili na telefon 0038163322698 sestra Sanja viber/whats app, samo Vas molimo da pre nego sto zakazete termin operacije ,da nam dostavite fotografije na email dr Arsica bolnica@analife.rs, Vaseg nosa anfas, profil i sliku nozdrva.  

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Biljana (2021-02-19)

Imam asimetricno lice i krive usne

Ana Life (2021-02-19)

Postovana Biljana,

Vazno je da znate da nikada ne moze da se postigne kompletna simetrija lica. Lepota lica je u asimetricnosti.  
Osim ukoliko ta asimetrija nije posledica neke povrede, ostecenja ili bolesti.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Dragana (2021-02-12)

Zanima me mini face lift ibrow lift,cijene , ,termin konzultacije?Lp

Ana Life (2021-02-12)

Postovana Dragana,

Macs lift je najsavremeniji fejslifting. To je operacija koja na prirodan način vraća petnaest godina, podižući obraze, peglajući nazolabijalne bore, ispravljajući liniju vrata, jednom rečju, podmlađujete se ali ne da menjate lični opis, već ste zaista onakvi kakvi ste bili nekada.
Kod operacije macs lift obrazi se podižu u vis, kod klasičnog fejs lifta obrazi se povlače u stranu, da ne pominjemo što je klasičan fejslifting mnogo agresivnija operacija, koja zahteva duži oporavak, dok je kod macs lifta, sve nežnije i kraće. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana.
Uz Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka i obraza.
Cena operacije(cena poslata na e-mail) , a cena operacije Brow lifta je (cena poslata na e-mail)
 u cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza.
Vazno je da znate da nije izvodljivo u jednom aktu raditi i operaciju Macs lift i Brow lift.

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica
Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Mirjana (2021-01-12)

Poštovani dobro jutro, Interesuje me hiruška intervencija (imam devijaciju) nosa. Cena? Srdačan pozdrav,

Ana Life (2021-01-12)

Postovana Mirjana, 
Kod nas operaciju nosa radi nas plasticni, rekonstruktivni i estetski hirurg Dr Arsic.
Operaciju nosa  radimo otvorenim pristupom (open approach rhinoplasty ) i radimo najsavremenijim Graft tehnikama.
Cena operacije  nosa je sada promotivna(cena poslata na e-mail) kada postoji i veci stepen devijacije to moze zahtevati i prusustvo ORL hirurga te je samim tim cena (cena poslata na e-mail)  (zavisno od kompleksnosti). U cenu operacije uracunata je kompletna preoperativna priprema: 
 - RTG pluća sa nalazom radiologa
 - EKG srca
- pregled interniste kardiologa
- pregled anesteziologa,
- kontrolna krvna slika
- bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. 
Vase bi bilo da odradite odrejdeni spisak analiza krvi i urina i testa na Covid19
 Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, koju mozete zakazati na 063322698 sestra Sanja.
 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

Almina (2021-01-07)

Ja sam visoka 150 cm teska 46 kg koju mi velicinu i oblik preporucujete

Ana Life (2021-01-07)

 Postovana Almina,

Molimo Vas posaljite fotografije Vasih grudi na email dr Arsica bolnica@analife.rs. kako bi doktor procenio sta je potrebno kod Vas da se odradi.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Sanja (2020-12-20)

Postovani, imam 42 godine i zanima me vase misljenje da li sam kandidat za Macs Lif? I ako mozete da mi kazete cenu operacije sa svim preoperativnim i postoperativnim pripremama, anestezijom i kontrolama? Takodje ako mozete da mi kazete kada se skidaju konci i koliko traje oporavak? Unapred hvala..

Ana Life (2020-12-20)

Postovana Sanja, 

Macs lift je najsavremeniji fejslifting.
To je operacija koja na prirodan način vraća petnaest godina, podižući obraze, peglajući nazolabijalne bore, ispravljajući liniju vrata, jednom rečju, podmlađujete se ali ne da menjate lični opis, već ste zaista onakvi kakvi ste bili nekada. Kod operacije macs lift obrazi se podižu u vis, kod klasičnog fejs lifta obrazi se povlače u stranu, da ne pominjemo što je klasičan fejslifting mnogo agresivnija operacija, koja zahteva duži oporavak, dok je kod macs lifta, sve nežnije i kraće. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana. Uz Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka i obraza.
Cena operacije (cena poslata na e-mail)u cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza. 
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica. 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Ana (2020-12-16)

Koja je cena zatezanja stomaka?

Ana Life (2020-12-16)

Postovana Ana, 


 Dr Araic radi ovu vrstu operacije. Dr Arsic je nas estetski, rekonstruktivni i plasticni hirurg.
 Operacija se sastoji iz 3 operacije obavljene u jednom aktu:

1.laserska liposukcija stomaka
2.uklanjanje viska koze sa transpozicijom pupka
3. plastika misica(spajanje misica)
Cena ove operacije (cena poslata na e-mail) u cene je uracunata preoperativna priprema
 ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole+specijalan pojas  )

Ako zelite,mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica .
Konsultaciju mozete zakazati na 063322698 ili na 0693196808

Srdacan pozdrav Vasa Analife i dr Arsic
 

Milena (2020-12-14)

Poštovani, Zanima me cena operacija nosa (koja je cena operacije samo vrha, a koja je cena celog nosa) Hvala unapred na odgovoru,

Ana Life (2020-12-14)

 Postovana Milena, 
Kod nas operaciju nosa radi nas plasticni, rekonstruktivni i estetski hirurg
Dr Arsic. Operaciju nosa  radimo otvorenom tehnikom (open approach rhinoplasty ) i radimo najsavremenijim Graft tehnikama.
Cena operacije celog nosa je sada promotivna(cena poslata na e-mail) a cena korekcija vrha nosa (cena poslata na e-mail) (zavisno od kompleksnosti).
U cenu operacije uracunata je kompletna preoperativna priprema: 
 - RTG pluća sa nalazom radiologa
 - EKG srca
- pregled interniste kardiologa
- pregled anesteziologa,
- kontrolna krvna slika
- bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. 
Vase bi bilo da odradite odrejdeni spisak analiza krvi i urina.
 Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, koju mozete zakazati na 063322698 sestra Sanja.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Jelena (2020-11-11)

Zdravo. Interesuje me cena povećanja grudi?

Ana Life (2020-11-11)

Postovana Jelena,


Mi radimo povecanje grudi Motiva i Mentor implantima  dr Arsic koristi najsavremeniju tehniku za plasiranje implanata to je dual plane (ispod misica) cena operacije (cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata preoperativna priprema ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalni grudnjak bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole.
U bolnici se ostaje jedu noc. Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsića.

Srdacan pozdrav Analife
 

Nela, (2020-10-27)

Postovani, htela sam samo da Vas pitam da li je moguce u jednom aktu uraditi zamenu implanta u grudima i lasersku liposukciju celog tela. I koja je cena?

Ana Life (2020-10-27)

Postovana Nela

Pre svega vazno je da znate da nike moguce u jednom aktu raditi gore navedene operacije. Cak nije moguce uraditi ni lasersku liposukciju celog tela, vec se mora podeliti u vise regija i od regija zavisi cena operacije.Kada se radi zamena implanata, to je intervencija koja se sastoji iz tri operacije u okviru jedne i podrazumeva da se izvade postojeci implanti  da se uradi revizija prostora i skidanie kapsule i da se nakon toga implantiraju novi implanti.Mi koristimo naksavremenije Motiva i Mentor implante.  Cena ove intervencije ukoliko se radi reaugmentacija implantima do 550 cc (cena poslata na e-mail), a ako se radi sa vecim implantima (cena poslata na e-mail)  U cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim oredjenih laboratorijskih analiza koje bi ste Vi odradili. 
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica. 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Dubravka (2020-10-18)

Postovanje, Zanima me cijena sljedecih estetskih operacija: korektura nosa, povecanje grudi i face lifing. Da li je moguce sva tri zahvata obaviti istovremeno? Unaprijed hvala na odgovoru. Lijep pozdrav.

Ana Life (2020-10-18)

Postovana Dubravka,

Poslali smo Vam odgovor na e-mail.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Una (2020-09-30)

Postovani, da li mi mozete moslati na mejl cenu labioplastike (specificno redukcija unutrasnjih usmina)? Hvala Vam unapred!

Ana Life (2020-09-30)

Postovana Una,

Operaciju radi dr Arsic nas plasticni i rekonstruktivni hirurg. Cena operacije (cena poslata na e-mail) zavisno od toga sta je sve potrebno korigovati u cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza koje bi ste Vi odradili. To je jako fina intervencija, gde se koriguju male usne vagine , to je plemenitno tkivo koje lepo zarasta i oziljci su jedva primetni. Sije se jako tankim koncima koji se sami resorbuju,odnose bi ste trebali da izbegavate mesec dana posle intervencije, a konci se resorbuju posle 10-14 dana. Ako zelite najbolje bi bilo da dodjete na besplatan pregled kod dr Arsica.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Tijana (2020-09-21)

Poštovani, Usled gubitka većeg broja kilograma, ostao mi je visak kože na stomaku, rukama, nogama. Interesuje me da li radite Total body lifting, i da li se hirurška intervencija radi odjednom ili u etapama? Naravno i cena operacije. Srdačan pozdrav!

Ana Life (2020-09-21)

Postovana Tijana,

Najbolje je da nam posaljete fotografije celog tela, da doktor pogleda o kolikom višku kože je reč. Fotografije mozete poslati na bolnica@analife.rs.
Na osnovu njih rekli bi smo Vam tačnu cenu za zelejen operacije i da li je izvodljivo neke regije raditi zajedno.
 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Vesa (2020-05-11)

Pozdrav,imam ozilje od operacije stari su oko 30 godina duzine oko 15 cm.Oziljci su iznad koljena .Dali postoji mogucnost uklanjanja .Ja mislim da trebam jos i dodatnu korekciju il nesto drugo .... Ako mozete da mi odgovorite. Hvala

Ana Life (2020-05-11)

Postovana Vesa, 

Najbolje je da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica da doktor vidi o cemu je rec i da li je izvodljivo i na koji nacin iskorigovati. 

Srdacan pozdrav Vasa  Analife

Lule (2020-05-01)

Poštovani, Možete li mi poslati cenu operacije samo gornjih kapaka. Sa rezovima a ne CO2 laser

Ana Life (2020-05-01)

Postovani Lule, 
Kada je rec o korekciji gornjih kapaka, na ovaj nacin moze da se ukloni visak koze, masnog tkiva i misica u toj regiji. Rez je jako fin, konci su jako tanki i dr Arsic to jako precizno i pedantno sije, kako bi taj oziljak bio jedva primetan. Cena korekcije gornjih kapaka ukoliko se radi operacija u lokalnoj anesteziji (cena poslata na e-mail), a ako se radi u analgosedaciji blaga vrsta anestezije (cena poslata na e-mail)
u cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole. 
Otoci i modrice traju oko 7-10 dana, neki minimalan otok zna da zaostane i do dve nedelje posle operacije, a konci se skidaju nakon 7 dana  od operacije. Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.

Srdacan pozdrav Analife

Ana (2019-12-11)

Postovani, imam biopolimer u usnama. Stavila sam pre3 godine. Nije se deformisao,nema grudvica, al meni se to vise ne svidja. Postoji li neki nacin da se smanji gornja usna a da nije hirurska intervencija?

Ana Life (2019-12-11)

Postovana Ana,
To se jedino moze hiruski korigovati. Ali je najbolje da uradite tu intervenciju u ustanovi gde ste i stavljali preparat.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Drazen (2019-11-18)

Poštovani, da li radite lasersko uklanjanje ožiljaka, ožiljci su stari oko 18 meseci i od povreda su. Molim Vas i cenu, pozdrav

Ana Life (2019-11-18)

Postovani Dražene,
Ne radimo lasersko uklanjanje oziljaka, već samo hirusku korekciju. Morate pre svega da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.
Konsultaciju mozete zakazati na 069-319-68-08

Srdacan  pozdrav Vasa Analife
 

Mila (2019-10-16)

Pozdrav ! Želim da vas pitam za ulepšavanje i zatezanje borica oko usta. Kako da vas kontaktiram i pitam kolika je cena vaših usluga za to ! Pozdrav

Ana Life (2019-10-16)

 Poštovana Mila,
Najbolje je da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, da Vas doktor pogleda i predlozi sta bi bilo najadekvatnije da se odradi kod Vas.
Konsultaciju mozete zakazati na 063322698.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

Nikola (2019-10-06)

Dobro vece. Interesuje me operacija plionidalnog sinusa. Vec 2 puta sam operisao i sada se vratio treci put, tako da trazim bilo kakvo resenje. Koja je cena operacije? Hvala unapred

Ana Life (2019-10-06)

 Postovani Nikola,
Pre svega morate da dodjete na pregled kod naseg opsteg hirurga doktora Aleksandra Sepetkovskog, da doktor pogleda o cemu je rec i koje je najjednostavnije resenje za Vas. Cena specijalistickog pregleda (cena poslata na e-mail). Pregled mozete zakazati na 069-319-68-08

Srdacan pozdrav Vasa Analife 
 

Dejan (2019-07-18)

Postovani, Imam pitanja koja se ticu estetske I rekonstruktivne hirurgije. Interesuje me da li mogu I na Koji nacin da resim problem muskih grudi imam blagi pectus exavatum od sredine gudi ka desnoj strani. Izuzetno mi smeta. Unapred hvala na odgovoru.

Ana Life (2019-07-18)

Poštovani, 
posaljite slike na direktan email bolnice bolnica@analife.rs profil i sa strane ili jos bolje dodjite na besplatan pregled kod dr Arsic 

S poštovanjem

 Analife

Nadina (2019-06-30)

Poštovani, Zanima me cijena lipofillinga asimetričnih,malih grudi.Informisala sam se na Vašoj stranici o prednostima i nedostatcima lipofillinga.Imam 36god.težina 63 kg i zdrava sam, nepušač,majka dvoje djece. Zahvalna

Ana Life (2019-06-30)

Poštovana Nadina,


Fat graft grudi predstavlja transplantaciju masti koja je prethodno uzeta sa regija gde je ima u visku,specijalno se obradi, a zatim se trasplantira u predeo grudi, a nakon toga uradi se transplantacija Vaših matičnih ćelija koje su dobijene specijalnom preradom Vase krvi ,da bi se sto veci broj masnih celija revitalizovao(primio). Cena ove intervencije(cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata preoperativna priprema ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+  bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. 
Možete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica . Sa ovom intervencijom može da se ta asimeteija dovede u sklad. Ali vazžno je i da znate da s obzirmo da je ljudsko telo prirodno asimetricno. Nikada ne moze da se postigne potpuna simetrija.

Srdačan pozdrav Vaša Analife i dr Arsic
 

Desa (2019-06-25)

Dobar dan zanima me cena zatezanja stomaka posle porodjaja. Pozdrav

Ana Life (2019-06-25)

Poštovana Deso,

Zatezanje stomaka tj. dermolipektomija/ abdominoplastika. 
To je intervencija koja se sastoji iz tri intervencija
 1.laserska liposukcija stomaka
2.zatezanje misica stomaka 
3.uklanjanje viska koze sa transpozicijom pupka.
Cena za dermolipektomiju uz plastiku stomaka i lasersku liposukciju (cena poslata na e-mail) u cene je uracunata preoperativna priprema ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+  bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole+specijalan pojas  )
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.

Srdačan pozdrav Vaša Analife
 

Ruža (2019-05-15)

Zanima me koliko košta liposukcija stomaka i zatezanje kože

Ana Life (2019-05-15)

Poštovana Ružo,

 

Kada je reč o dermolipektomiji-abdominoplastici stomaka, dr Arsić radi ovu operaciju. Operacija se sastoji iz 3 operacije obavljene u jednom aktu:

1.laserska liposukcija stomaka

2.uklanjanje viska koze sa transpozicijom pupka

3. plastika misica(spajanje misica)

Cena ove operacije (cena poslata na e-mail),(sve zavisi od obima operacije, ako želite možete da nam pošaljete fotografije na doktorov e -mail bolnica@analife.rs)

Ili ako želite dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.

 

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Opšta bolnica AnaLife

Ruža (2019-05-15)

Koliko košta odstranjivanje viska kože sa kapaka

Ana Life (2019-05-15)

Poštovana Ružo,

 

Kada su u pitanju donji kapci (Blepharoplasty inferioris) rez se pravi na 1 mm od trepavica (prakticno je ne vidljiv) to dr Arsicu omogućava da ukolni višak, kože, samnog tkiva i mišića. Cena operacije donjih kapaka (cena poslata na e-mail). A kada je reč o gornjim kapcima,operacija se radi u abalgosedaciji ili lokalnoj anesteziji na taj način se odstranjuje višak kože, misica i masnog tkiva u toj regiji. cena operacije (cena poslata na e-mail).  U cene je uračunata preoperativna priprema u smislu EKG -a srca, pregled interniste-kardiologa, kontrolna krvna slika, pregled anesteziologa kao i bolnicki dan i sve kontrole.

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica

 

Srdačan pozdrav Analife

Radojica (2019-03-29)

Koliko kosta operacija karpalnog tunela!

Ana Life (2019-03-29)

Poštovani, 
neophodno je da dodjete na pregled kod dr Arsića, (cena poslata na e-mail)

S poštovanjem Analife 
 

Reni (2019-03-27)

Postovani, zanima me da li praktikujete stavljanje filara u tear trough regiju i sa kojim filerima radite. Imam lose iskustvo sa Juvedermom jer skuplja puno vode i stvarali su mi se edemi, na kraju sam morala da rastvaram filer. Hvala puno.

Ana Life (2019-03-27)

Poštovana Reni,

Kada je reč o hijaluronu mi koristomo Teosyal, cena po jedmom kubiku (cena poslata na e-mail) Mi gore navednu regiju najcešće tretiramo botoxom, ali u zavisnosti od deformiteta tretiramo i haijaluronom.

Potrebno je prvo da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Milan (2019-03-26)

Cao,imam spoljni hemaroud 1.5cem duzine,da li mi mozete to ukloniti naj brze i na koj nacin i koliko to kosta jer sam zainteresovan da to resim,najlepse hvala!

Ana Life (2019-03-26)

Poštovani Milane,

Da li možete malo da nam pojasnite koji problem imate?

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Suzana (2018-12-10)

Postovani, Interesuje me da li radite estetsku operaciju usiju? Koja je cena intervencije? Hvala

Ana Life (2018-12-10)

Poštovana Suzana,

Operaciju ušiju radi dr Arsić  nasavremenijom tehnikom (remodeliranje usnih školjki). Rez je iza uha, praktično je nevidljiv.Cena operacije ako se radi u lokalnoj anesteziji (cena poslata na e-mail), a ukoliko se radi u analgosedaciji (cena poslata na e-mail). U cene je uračunata preoperativna priprema (EKG srca, pregled interniste-kardiologa i pregled anesteziologa). 

Ako želite možete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsića.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Sara (2018-11-15)

Zanama cene povecanja usana? Hvala

Ana Life (2018-11-15)

Poštovana,

Kada je reč o augmentaciji-povećanju usana, intervenciju izvodi nas dr Arsić -rekonstruktivni,estetski i plastični hirurg. 

Od preparata koristimo Teosyal -hijaluron. Cena jednog kubika , tj jedan spric (cena poslata na e-mail) .Intervenciju , kao i besplatnu konsultaciju možete zakazati pozivom na broj telefona 069-319-68-08

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Aida (2018-10-28)

Htela bih da pitam dali je moguca operacija zatezanja ili ostranjivanja vishka koze sa prepona ..molim vas odgovorite mi..i koja je cena iste..hvala

Ana Life (2018-10-28)

Poštovana Aida, 

Moguća je ta operacija. To je operacija koja se sastoji iz dve operacije:

1.laserske liposukcija nadkolenica (butina), 

2. Odstranjivanje viska koze i zatezanje mišića (rez se pravi u preponskoj regiji i ulazi u bikini, šije se jako preciznim i finim koncima, kako bi bio sto diskretniji. 

Cena ove operacije  (cena poslata na e-mail)

U cenu je uračunata kompletna preoperativna priprema, osim odredjenih laboratorijskih nalaza koje bi ste Vi odradili, u cenu je uračunat i bolnički dan i noć, specijalne helanke i sve kontrole. 

 

Ako želite mozete da dodjete i na besplatnu konsultaciju kod dr Arsića. 

 

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Milica (2018-09-18)

Poštovani, zanima me cijena podizanja obrva. Unaprijed hvala.

Ana Life (2018-09-18)

Poštovana Milice,

 

Kada je u pitanju Brow lift-podizanje uglova obrva dr Arsić radi ovu operaciju najsavremenijom tehnikom. Rez se plasira u liniji kose i pravi se na specijalni način, kako se ne bi oštetili folikuli dlake, već da kosa može da proraste  vremenom kroz ožiljak. Ovom operacijom se koriguju bore oko očiju, podižu se obrve i delimično jagodice. Sada je promotivna cena ove operacije  (cena poslata na e-mail). U cenu operacije uračunata je kompretna preoperativna priprema  (EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+bolnički dan , kao i sve kontrole.

Ako želite možete da dodjete i na besplatnu konsultaciju kod dr Arsića.

 

Srdačan pozdrav Vaša Analife 

Olivera (2018-09-13)

Postovani Radila bih korekciju gornjih kapaka,eventualno i podizanje obrva. Koja je cena i da li mogu obe intervencije da se urade istovremeno? Unapred hvala!

Ana Life (2018-09-13)

 Poštovana Olivera,

Kada je reč o podizanju obrva -.Brow lift  je intervencija gde se podižu uglovi obrva,kroz rez koji se pravi u kosi ,što za rezultat ima otvorenije oko i nestaju bore oko očiju ,cena ove operacije (cena poslata na e-mail)

A kada se radi o operaciji gornjih kapaka -Blepharoplasty superioris to je operacija gde se rez pravi na samim kapcima i na taj način se uklanja višak kože,masnog tkiva i mišića cena operacije (cena poslata na e-mail)

U cene naših operacija uračunata je kompletna preoperativna priprema, osim odredjenih laboratorijskih nalaza koje bi ste Vi odradili,takodje uračunate su sve kontrole, bolnički dan i noć. 

Ako želite možete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsića, koju možete zakazati pozivom na broj telefona 069-319-68-08

 

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Emina (2018-07-27)

Postovani, zanima me cijena laserske liposukcije abdomena, kao i cijena abdominoplastike. Srdačan pozdrav.

Ana Life (2018-07-27)

Postovana,

Lasersku liposukciju radimo najsavremenijim Deka laserom, operaciju radi dr Arsic. Operacija se radi u analgosedaciji (blaga vrsta anestezije) Nas laser prepoznaje masne celije,topi ih ,a ujedno deluje i na kolagen iz koze,tako da koza ne ostaje da visi nakon laserske liposukcije, vec se u vecoj meri retrahuje. Kada je rec o laserskoj liposukciji pojasa cena je promotivna i (cena poslata na e-mail)

A kada je rec o dermolipektomiji-abdominoplastici stomaka, dr Arsic radi ovu operaciju. Operacija se sastoji iz 3 operacije obavljene u jednom aktu: 1.laserska liposukcija stomaka 2.uklanjanje viska koze sa transpozicijom pupka 3. plastika misica(spajanje misica) Cena ove operacije je (cena poslata na e-mail),(sve zavisi od obima operacije, ako zelite mozete da nam posaljete fotografije na doktorov e -mail bolnica@analife.rs) u cene je uracunata kompletna preoperativna priprema u smislu ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalne pojas, bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole.
 

Ako zelite mozete da dodjete i na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.

Srdacan pozdrav Vas Analife

Ana (2018-06-27)

Postovani, naisla sam na seriju videa u kojim Dr. Arsic podize obrve jednoj pacijentkinji. Ja imam 34 godine i genetski malo spustene obrve i gornje kapke. Interesuje me cena ove operacije i operacije belferoplastike gornjih kapaka. Takodje me zanima da li operacija moze da se izvede u prvoj polovini jula i koliko dugo traje oporavak. Hvala!

Ana Life (2018-06-27)

Postovana,

 

Kada je u pitanju Brow lift-podizanje uglova obrva dr Arsic radi ovu operaciju najsavremenijom tehnikom. Rez se plasira u liniji kose i pravi se na soecijalni nacin, kako se ne bi ostatiti folikuli dlake, vec da kosa moze da proraste  vremenom kroz oziljak. Ovom operacijom se koriguju bore oko ociju, podizu se obrve i delimicno jagodice. Sada je promotivna cena ove operacije (cena poslata na e-mail). Kada je rec o operaciji gornjih kapaka (Blepharoplasty superioris) (cena poslata na e-mail).U cene operacija uracunata je kompretna preoperativna priprema ( EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+bolnicki dan , kao i sve kontrole.

Ako zelite mozete da dodjete i na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.

Sto se tice zakazivanja termina za operaciju mozete nas kontaktirati na 0038163322698

 

Srdacan pozdrav Vas Analife 

 

Opšta bolnica AnaLife

Zorica (2018-06-16)

Poštovani, posle druge trudnoce(oba porodjaja carskim rezom), nikako ne mogu da se izborim sa velikim viškom masnih naslaga. Imam ih na stomaku, rukama, butinama. Da li postoji način da to rešim? I koliko košta? Hvala

Ana Life (2018-06-16)

Postovana,

Najbolje bi bilo da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, da doktor pogleda ste je sve potrebno da se odradi.

Kada je rec o stomaku postoje dve opcije

samo laserske liposukcija (citavog pojasa) i (cena poslata na e-mail)ili laserska liposukcija uz abdominoplastiku(uklanjanje viska koze i zatezanje misica) i cena je od (cena poslata na e-mail),  sto se butina i ruku tice mi radimo lasersku liposukciju najsavremeniji Deka laserom i operaciju radi dr Arsic  , nas laser prepoznaje masne celije, topi ih i deluje na kolagen iz koze pa se koza delimicno i zateze. Cena laserke liposukcije ruku (cena poslata na e-mail), a laserske liposukcija nadkolenica je oko (cena poslata na e-mail)

u cene je  uracunata kompletna preoperativna priprema ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalni steznici ,  bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. 

Naravno sve ove intervencije nije izvodljivo raditi u jednom aktu. 

 

Srdacan pozdrav Vas Analife

Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Ponedeljak-petak od 09-20h
Subotom od 09-15h

Opšta Bolnica Analife
Skadarska 5
(Zemun), Beograd

bolnica@analife.rs zakazivanje