Uspešno ste prijavljeni na našu mailing listu. Hvala!
Vaš komentar je poslat na odobrenje administratora. Hvala!

dr Veliša Arsić

Estetski plastični rekonstruktivni hirurg

Plastična hirurgija

Plastična hirurgija

 

 

U Opštoj Bolnici Analife možete uraditi sve vrste plastičnih, estetskih i rekonstruktivnih operacija, koje se danas rade u svetu.

 

Specijalizacija plastične, estetske, rekonstruktivne hirurgije je grana medicine koja se stalno usavršava, uvodeći nove hiruške tehnike i preparate. Iz naslova se vidi da se sastoji iz tri segmenata jedne specijalizacije:

1. Plastična hirurgija.

2. Estetska hirurgija.

3. Rekonstruktivna hirurgija.

 

1. Plastična hirurgija:

- Nije mali broj onih koji misle da je plastična i estetska hirurgija jedno isto. Nije. Plastična hirurgija je složenija i kompleksnija, ona u sebi sadrži i estetsku hirurgiju. To je deo medicinske specijalnosti koja u sebi objedinjuje: rekonstruktivnu, estetsku, mikrohirurgiju, kraniofacijalmu hirurgiju, hirurgiju šake… Drugim rečima, plastična hirurgija pored estetskih operacija i intervencija obuhvata i operacije funkcionalnih nedostataka delova tela.

 

2. Estetska hirurgija:

- Estetska hirurgija obuhvata operacije i intervencije koje korigovanjem ulepšavaju delove tela koje smetaju pacijentu.

 

3. Rekonstruktivna hirurgija:

- Rekonstruktivna hirurgija je deo specijalizacije plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije, čiji je cilj poboljšanje funkcionalnosti dela tela, ali i prilagođavanje što prirodnijem izgledu.

 

Dok je rekonstruktiva hirurgija fokusirana na rekonstrukciju nekog dela tela i poboljšanje funkcije, plastična i estetska hirurgija su fokusirane na poboljšanju spoljašnjeg (estetskog)  izgleda.

Sva tri segmenta ove specijalizacije rade se u Opštoj bolnici Analife onako kako se radi u svetu.

 

Ne zapostavljanjući rekonstruktivnu hirurgiju, malo više ćemo reći o plastičnoj i estetskoj hirurgiju, o vrsti operacija koje se rade u Opštoj bolnici Analife. Plastična i estetska hirurgija su jako dinamične oblasti medicine, vrlo brzo se menjaju i usavršavaju. Trendovi se menjaju što znači da znanje plastičnog, estetskog i rekonstruktivnog hirurga treba stalno da se unapređuje, a praksa usavršava.

 

U Opštoj Bolnici Analife možete uraditi sve vrste plastičnih, estetskih i rekonstruktivnih operacija, koje se danas rade u svetu:

 

- Operacije grudi.

- Uvećanje grudi implantima.

- Povećanje grudi sa masnim i matičnim ćelijama.

- Smanjenje i podizanje grudi.

- Laserska liposukcija stomaka, nogu, ruku.

- Abdominoplastika - dermolipektomija - isecanje viška kože sa stomaka, plastika trbušnih   mišića, unutrašnjih delova butina.

- Face Lifting lica.

- Face Lift/Macs Lift - zatezanje kože lica i vrata.

- Podizanje obrva i čela.

- Zatezanje kapaka donjih i gornjih.

- Povećanje i smanjenje usana.

- Operacija nosa.

- Transplantacija masti u lice, usne, grudi, zadnjicu.

 

Moj problem je

Postavite pitanje ili komentar Komentari (4)Milica (2018-09-18)

Poštovani, zanima me cijena podizanja obrva. Unaprijed hvala.

Ana Life (2018-09-18)

Poštovana Milice,

 

Kada je u pitanju Brow lift-podizanje uglova obrva dr Arsić radi ovu operaciju najsavremenijom tehnikom. Rez se plasira u liniji kose i pravi se na specijalni način, kako se ne bi oštetili folikuli dlake, već da kosa može da proraste  vremenom kroz ožiljak. Ovom operacijom se koriguju bore oko očiju, podižu se obrve i delimično jagodice. Sada je promotivna cena ove operacije  (cena poslata na e-mail). U cenu operacije uračunata je kompretna preoperativna priprema  (EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+bolnički dan , kao i sve kontrole.

Ako želite možete da dodjete i na besplatnu konsultaciju kod dr Arsića.

 

Srdačan pozdrav Vaša Analife 

Emina (2018-07-27)

Postovani, zanima me cijena laserske liposukcije abdomena, kao i cijena abdominoplastike. Srdačan pozdrav.

Ana Life (2018-07-27)

Postovana,

Lasersku liposukciju radimo najsavremenijim Deka laserom, operaciju radi dr Arsic. Operacija se radi u analgosedaciji (blaga vrsta anestezije) Nas laser prepoznaje masne celije,topi ih ,a ujedno deluje i na kolagen iz koze,tako da koza ne ostaje da visi nakon laserske liposukcije, vec se u vecoj meri retrahuje. Kada je rec o laserskoj liposukciji pojasa cena je promotivna i (cena poslata na e-mail)

A kada je rec o dermolipektomiji-abdominoplastici stomaka, dr Arsic radi ovu operaciju. Operacija se sastoji iz 3 operacije obavljene u jednom aktu: 1.laserska liposukcija stomaka 2.uklanjanje viska koze sa transpozicijom pupka 3. plastika misica(spajanje misica) Cena ove operacije je (cena poslata na e-mail),(sve zavisi od obima operacije, ako zelite mozete da nam posaljete fotografije na doktorov e -mail bolnica@analife.rs) u cene je uracunata kompletna preoperativna priprema u smislu ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalne pojas, bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole.
 

Ako zelite mozete da dodjete i na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.

Srdacan pozdrav Vas Analife

Ana (2018-06-27)

Postovani, naisla sam na seriju videa u kojim Dr. Arsic podize obrve jednoj pacijentkinji. Ja imam 34 godine i genetski malo spustene obrve i gornje kapke. Interesuje me cena ove operacije i operacije belferoplastike gornjih kapaka. Takodje me zanima da li operacija moze da se izvede u prvoj polovini jula i koliko dugo traje oporavak. Hvala!

Ana Life (2018-06-27)

Postovana,

 

Kada je u pitanju Brow lift-podizanje uglova obrva dr Arsic radi ovu operaciju najsavremenijom tehnikom. Rez se plasira u liniji kose i pravi se na soecijalni nacin, kako se ne bi ostatiti folikuli dlake, vec da kosa moze da proraste  vremenom kroz oziljak. Ovom operacijom se koriguju bore oko ociju, podizu se obrve i delimicno jagodice. Sada je promotivna cena ove operacije (cena poslata na e-mail). Kada je rec o operaciji gornjih kapaka (Blepharoplasty superioris) (cena poslata na e-mail).U cene operacija uracunata je kompretna preoperativna priprema ( EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+bolnicki dan , kao i sve kontrole.

Ako zelite mozete da dodjete i na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.

Sto se tice zakazivanja termina za operaciju mozete nas kontaktirati na 0038163322698

 

Srdacan pozdrav Vas Analife 

 

Opšta bolnica AnaLife

Zorica (2018-06-16)

Poštovani, posle druge trudnoce(oba porodjaja carskim rezom), nikako ne mogu da se izborim sa velikim viškom masnih naslaga. Imam ih na stomaku, rukama, butinama. Da li postoji način da to rešim? I koliko košta? Hvala

Ana Life (2018-06-16)

Postovana,

Najbolje bi bilo da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, da doktor pogleda ste je sve potrebno da se odradi.

Kada je rec o stomaku postoje dve opcije

samo laserske liposukcija (citavog pojasa) i (cena poslata na e-mail)ili laserska liposukcija uz abdominoplastiku(uklanjanje viska koze i zatezanje misica) i cena je od (cena poslata na e-mail),  sto se butina i ruku tice mi radimo lasersku liposukciju najsavremeniji Deka laserom i operaciju radi dr Arsic  , nas laser prepoznaje masne celije, topi ih i deluje na kolagen iz koze pa se koza delimicno i zateze. Cena laserke liposukcije ruku (cena poslata na e-mail), a laserske liposukcija nadkolenica je oko (cena poslata na e-mail)

u cene je  uracunata kompletna preoperativna priprema ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalni steznici ,  bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. 

Naravno sve ove intervencije nije izvodljivo raditi u jednom aktu. 

 

Srdacan pozdrav Vas Analife

 

Finansiranje i Kreditiranje

Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Načini Plaćanja

Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Zakazivanje pregleda

Ponedeljak-petak od 09-20h
Subotom od 09-15h

Adresa

Opšta Bolnica Analife
Skadarska 5
(Zemun), Beograd

bolnica@analife.rs zakaži online