Uspešno ste prijavljeni na našu mailing listu. Hvala!
Vaš komentar je poslat na odobrenje administratora. Hvala!

Velike muške grudi - smanjene muških grudi

Kako da rešim problem velikih grudi, muškarac sam , a grudi su mi kao kod žene? Vežbam,ali ništa!  - Analife predlaže ginekomastiju sa ili bez vađenja mlečne žlezde.

 

Ginekomastija je najčesce uzrokovana nakupljanjem masnog tkiva oko mlečne zlezde i to daje povećanu projekciju grudi.

Procedura smanjenje muških grudi

1.Metoda izbora za rešenje problema povećanja masnog tkiva, ili ginekomastije, je laserska liposukcija muških grudi. Laser topi masno tkivo, a zatim se istopljeno masno tkivo usisava tankim kanilama. Kod ove tehnike nema rezova, samo mali otvori od 3mm kroz koji ulazi kanila. Takvih otvora najčešće ima dva i vremenom nestaju. Zahvaljujući laserskom zraku od 1052 nanometara, stimuliše se stvaranje kolagena, pa se koža iznad tretirane regije zateže.

 

2.Kada uz nakupljeno masno tkivo postoji i uvećanje žlezde onda se ginekomastija se rešava laserskom liposukcijom uz vadjenje mlečne žlezde .

Prvo se uradi laserska liposukcija, a zatim se kroz rez koji se plasira na donjem polu areole uradi ekstirpacija (vadjenje) mlečne žlezde.

Ono što je važno da znate jeste da se nikada ne odstranjuje cela žlezda, jer bi onda bradavica upala.


 

Operacija smanjenja muških grudi se rade u laganoj anesteziji (analgosedaciji).



Kada je reč o ginekomastiji kod mladih ljudi, kod kojih su grudi malo veće, ali bradavice nisu "nabrekle, kao pubertetske", i kao takve smetaju onom ko ih ima, što je potpuno razumljivo i opravdano. Zbog velikog intersovanja za lasersku liposukciju muških grudi, napravili smo  promotivnu cenu od 950e.

 

Ako je u pitanju smanjivanje grudi kod gojaznih muškaraca, onda se rade dve intervencije u jednom aktu: laserska liposukcija uvećanih grudi i laserska liposukcija dela ispod pazušne jame i dela leđa.

 

Ako imamo uvećanje grudi i "nabrekle, pubertetske bradavice", rade se dve operacije u jednom aktu: Laserska liposukcija i vađenje žlezde, koja se šalje na HP nalaz po promotivnoj ceni od 1350e.

 

Odluka o tome koja bi se operacija radila, obično se donosi posle pregleda i razgovora sa pacijentom.

 

Konsultaciju možete zakazati na 069-319-68-08

 

#Analifezdravlje #Analifelepota

Pratite nas na Instagramu, Facebook - u i Youtube kanalu

 

 

 

Postavite pitanje ili komentar Komentari (1)




Nebojša (2022-11-03)

Imam 52 godine i problem ginekomastije. Velike grudi ne mogu da rešim vežbama. Imam i nadražene bradavice. To mi baš stvara problem. Važna napomena jw da imam i problem sa hipofizom već 29 godina. Imao sam tumor veličine teniske loptice na hipofizi još 2003 gidine, kada sam umao vrednost prolaktina 300.000 .Sasa je vrednost prolaktina ispis referentnih vrednosti jer već 19 god. koristim bromokriptin. Pacijent sam profesora Svetozara Damnjanovića Ne znam da li to ima veze sa velikim grudima. Koje bih labaratorijske analize trebalo da uradim pre nego što dođem kod Vas na pregled, koliko pregled košta i koliko košta intervencija rešavanja mog problema kojom bih ja bio zadovoljan. Koliko traje oporavak s obzirom na osao sudije Osnovnog suda kohi obavljam i da li život nakon toga nastavljam bez bilo kakvih ograničenja s obzirom da ne bih želeo da budem izložen bilo kakvom deficitu u tom smislu. Da li je intervencija bolna u bilo kojoj fazi imaj7ći u vidu i period same intervencije u oporavka.

Ana Life (2022-11-03)

 

Poštovani Nebojša,

S obzirom na Vaše zdravstveno stanje i terapiju koju uzimate, savet našeg hirurga je da operaciju ove vrste trebate da radite u državnoj ustanovi tercijarnog tipa uz obavezno praćenje i kontrolu od strane endokrinologa (preoperativno i postoperativno). Mi nemamo endokrinologa koji bi mogao kompletno da isprati Vaše stanje, kako bi smo mogli da organizujemo zahvat kod nas.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Ponedeljak-petak od 09-20h
Subotom od 09-15h

Opšta Bolnica Analife
Skadarska 5
(Zemun), Beograd

bolnica@analife.rs zakazivanje