Uspešno ste prijavljeni na našu mailing listu. Hvala!
Vaš komentar je poslat na odobrenje administratora. Hvala!

Kako da rešim problem spuštenih kapaka, podočnjaka, nazolabijalnih bora i podvaljka?

Kako da rešim problem spuštenih kapaka, podočnjaka, nazolabijalnih bora i podvaljka? – Analife predlaže program “Minus 10 godina”.

 

OPERACIJA KAPAKA...

Ako imate spuštene gornje kapke ili podočnjake, dr Arsić iseca višak kože, sa skoro nevidljivim rezom po sredini gornjeg kapka., štose obavlja u lokalnoj anesteziji. Intervencija otvara i osvežava izgled lica, a u velikom broju slučajeva kada se kapak podigne i vid se funkcionalno popravlja.



PODIZANJE  OBRVA

Kada su obrve spuštene, izraz lica je umoran, mrzovoljan I starački. Rešenje je fenomenalna intervencija u lokalnoj anesteziji, koja se zove podizanje obrva ili Brow lift. Ožiljci su u liniji kose, vremenom su skoroonevidljivi.Rezultati su sjajni: čelo se pegla, uglovi obrva se izvijaju, bore koje se zovu “svračije noge” u uglovima očiju nestaju. Pogled se otvara, lice zablista.   U svakom slucaju, radi se u lokalnoj anesteziji., Intervencija je minimalno invazivna.



NAZOLABIJALNE BORE

Velike i duboke nazolabijalne bore, koje počinju u korenu nosa a završavaju se oko usta, daju licu umoran, zabrinut, starački izraz. Njihovim popunjavanjem sa hijaluronom Ili sopstvenim masnim tkivom, uz predhodno preparisanje tkiva ispod i oko njih specijalnim kanilama, ravna se regija bora.


PUŠAČKE BORE

Formiraju se iznad usana i njih se svaka žena užasava, posebno ako se udruže sa problemom zuba, pušenjem, godinama...

Sve to na kraju doprinese da lice izgleda starački, zgužvano, sa razlivenim karminom! Popunjavanjem tih bora sa hijaluronom Ili  sopstvenim masnim tkivom licu se vraća mladalački izgled.


PODVALJAK

Najnovija metoda laserske liposukcije, koja se radi u lokalnoj anesteziji i kojom mogu da se tope regije masnog tkiva sa onih mesta sa kojih to nije mogla klasična liposukcija, istopiće masno tkivo podvaljka i lice će ponovo dobiti profil kakav ste imali sa trideset godina. Naravno, laserska liposukcija podvaljka ili, ako je potrebno i obraza, radi se u lokalnoj anesteziji. Kući se ide istogdana. Koža iznad tretirane regije se zateže, što dodatno poboljšava celokupni efekat.


VAŽNO!

 

Program “Minus deset”, sa ili bez lasera i “Silhouette” niti, na liniji je onog što se zagovara u svetu moderne estetske hirugije – da sa minimalno invazivnim intervencijama pacijent dobije maksimalan rezultat.

 

Svaka žena želi da izgleda deset godina mlađe, ali tako da se ne vidi da je nešto”rađeno”, niti da joj se izmeni lični opis, to jest da se ne dobije rezultat kakav nisu želeli ni hirurg ni pacijent.

 

Važno je, takođe istaći, da se posle svih ovih intervencija žena vraća radnim obavezama za par dana, za razliku od klasičnog face liftinga koji zahteva dugotrajan oporavak.

 

Samo Macs lift je intervencija koja daje bolji I trajniji rezultat od programa Minus deset

 

#Analifezdravlje #Analifelepota

Pratite nas na Instagramu, Facebook - u i Youtube kanalu

 
 

Postavite pitanje ili komentar Komentari (0)




Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Ponedeljak-petak od 09-20h
Subotom od 09-15h

Opšta Bolnica Analife
Skadarska 5
(Zemun), Beograd

bolnica@analife.rs zakazivanje