Uspešno ste prijavljeni na našu mailing listu. Hvala!
Vaš komentar je poslat na odobrenje administratora. Hvala!

"Minus Deset" godina

Program "Minus Deset" godina

 

Program "Minus Deset" godina obuhvata više manjih hiruških intervencija u jednom aktu.

 

Kakva je to operacija?

- Više minimalno invazivnih hiruških intervencija obavljenih u jednom aktu sa krajnjim rezultatom  od desetak godina mlađim izgledom pacijenta. Najčešće se kombinuju: operacija kapaka,popunjavanje bora filerima ili sopstvenom mašću, liposukcija podvaljka, osvežavanje usana, Silhoutte Soft Niti.

 

Kakva je preoperativna priprema?

- Svaka operacija je pod anestezijom

Tako je i za ovu potrebno uraditi:

- RTG pluća sa nalazom specijaliste radiologa

- EKG

- Specijalistički pregled interniste

- Specijalistički pregled anesteziologa

- Kontrolna krvna slika

- Bolnicki dan i noć po potrebi.

 

U cenu operacije ne ulazi spisak laboratorijskih analiza

-Krvna grupa

-Kompletna krvna slika sa biohemijom

-Analiza urina

 

 

Koja vrsta anestezije se koristi za intervenciju?

- Lokalna anestezija uz analgosedaciju.

 

Posle koliko vremena mogu da idem kući?

- Dva sata posle operacije idete kući.

 

Šta ne treba da me plaši posle intervencije?

- Prolazne pojave kao što je otok, modrice.

 

Kako treba da se ponašam posle operacije?

- Ništa što bi zahtevalo posebnu proceduru postoperativnog perioda.

 

Posle koliko vremena mogu da se vratim normalnim životnim aktivnostima?

- U zavisnosti od toga šta ste radili vraćanje na posao je sutradan ili za sedam dana, ako su kapci operisani.

 

Koji je način plaćanja i kolika je cena operacije?

- Pošto nije zadata forma operacija, cena se formira u zavisnosti od toga šta ste radili. Povoljnost za pacijenta je to, što kombinacija više intervencija daje određen popust.

 
 

Postavite pitanje ili komentar Komentari (13)
Gordana (2021-02-18)

Zanima me intervencija koja bi podigla moju, palu, donju trecinu lica. Na koji mail mogu pislati fotografije, kako biste bolje razumeli problem? Hvala.

Ana Life (2021-02-18)

Postovana Gordana,

Fotografije mozete poslati na email dr Arsica bolnica@analife.rs.

Kada doktor pogleda fotografije dobicete odgovor na Vas email za koju ste vrstu intervencije.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Bilja (2018-08-21)

Postovani,zanima me popunjavanje lica sopstvenom mascu,imam 45 godinu.Da li ce moje lice dobiti na volumenu sa tom intervencijom?Interesuje me i cena naravno.S postovanjem Bilja

Ana Life (2018-08-21)

Poštovana Biljo,

Popunjavanje bora sopstvenom mašću,odnosno fet grafting lica je mnogo bolja metoda od svake druge metode augmentacije na licu i to iz više razloga.Prvo fet grafting je vrsta operacije i može da se radi jedino u operacionoj sali i od strane plastičnog hirurga koji je za to edukovan.Drugo,na ovaj način mi u lice ubacimo zavisno od potrebe 20 -30 cc preradjenog masnog tkiva koje se savršeno rasporedjuje u lice,a uz to masne ćelije ( lipociti) sa sobom nose celijske receptore za estrogeni hormon koji sa svoje strane podlmadjuje,zateze i poboljšava kvalitet kože.Cena ove operacije (cena poslata na e-mail).

 

Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife

Jasmina (2017-12-18)

Poštovani, zanima me cena zahvata MINUS DESET sa navedenim intervencijama bez aptos niti.

Ana Life (2017-12-18)

Postovana,
Kada je u pitanju operacija gornjih i donjih kapaka (Blepharoplasty) Dr Arsic ih radi nasavremenijim tehnikama , ožiljci su prakticno ne vidljivi. Cena operacije gornjih kapaka (cena poslata na e-mail), a donjih kapaka (cena poslata na e-mail)u cene je uracunata preoperativna priprema
  ( EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+  bolnicki dan , kao i sve kontrole. 
Sto se tice Botoxa , on  se pažljivo i precizno aplicira u vrlo malim količinama i blokira rad pojedinih mišića koji učestvuju u mimici lica. Na taj način se umanjuju i uklanjaju bore na licu, koje nastaju snažnim delovanjem tih mišića. Cena Botoxa (cena poslata na e-mail)po regiji koja se radi (ako se radi regija izmedju obrva, celo i smejalice oko ociju ukupna cena za sve tri regija (cena poslata na e-mail)
Kada je u pitanju hijaluron , mi koristimo Teosyal i cena (cena poslata na e-mail)po jednom kubiku tj.spricu
A sto se tice fat graft-a to je intervencija koja   predstavlja transplantaciju masti koja je prethodno uzeta sa regija gde je ima u visku,specijalno se obradi, a zatim se trasplantira u predeo lica,a nakon toga uradi se transplantacija Vasih maticnih celija koje su dobijene specijalnom preradom Vase krvi ,da bi se sto veci broj masnih celija revitalizovao(primio). Cena ove intervencije kada se radi celo lice (cena poslata na e-mail)u cenu je uracunata kompletna gore navedena  preoperativna priprema.
Ovo su sve pojedinacne cene intervencija, ako bi ste radili tri intervencije od gore navedenih u jednom aktu, dobili bi ste popust i prakticno bi Vam jedna bila gratis.
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica pa da doktor vidi sta je potrebno sve kod Vas odraditi.
 
Srdacan pozdrav Vas Analife

 

Ivona (2017-11-01)

Molim vas da li mi možete reći kolika je cena liposukcije,nogu bedara,jahacih pantalona,oko kolena,u suštini noge. Hvala puno

Ana Life (2017-11-01)

Postovana ,
Laserska liposukcija (Laser assisted liposuction)  pripada tipu operacija koja se drugacije zove lipoliza, sto znaci unistavanje masnih celija (lipocita). Ako znamo da se covek rodi sa konacnim brojem masnih celija (lipocita), laserski zrak našeg lasera uništava lipocite, pa je broj masnih ćelija posle operacije laserske liposukcije značajno manji. Samim tim smanji se  obim nogu i potencijal za novim stvaranjem novih  masnih naslaga.
Sto se tice cena laserske liposukcije nogu u koliko se radi unutrasni deo butina, spoljasnji deo butina(jahace pantalone), delovi ispod zadnjice i kolena (cena poslata na e-mail), a kada se rade cele noge (cena poslata na e-mail), u cene je  uracunata kompletna preoperativna priprema ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalne pantalone,  bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. 
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica i sa doktorom da se sve detaljno dogovorite. 
 
Srdacan pozdrav Vas Analife i dr Arsic

 

Vera (2016-11-09)

Postovani, molim vas za okvirnu cenu intervencije " - 10 " Srdacan pozdrav Vera Dahm PS koliko unapred mora da se zakaze? Hvala.

Ana Life (2016-11-09)

Poštovana, program minus deset godina ili samo minus 10, nije zadati program. On se oblikuje za svaku damu posebno. Ponekad je dovoljno uraditi popnjavanje jagodica, bora nazolabijalnih  mašću i botox, pa da zablistate. (cena poslata na e-mail)
Ponekad je dovoljno uraditi operaciju Browlift Denver sa podizanjem spoljnjih uglova obrva, podizanje gornjeg kapka, peglanje čela i bora smejalica pa da zablistate deset godina manj, operacije (cena poslata na e-mail)
Ako ste mladi, ponekad je dovoljno popuniti nazolabjalne bore aqvafilingom, osvežiti usne, eventualno botox, fenomenalan mladalački izgled. Kao što ste mogli zaključiti iz pisam puno je faktora koji odlučuju o ceni programa Minus 10. Ukoliko ne možete da dođete na konsultaciju, pošaljite fotografije direktno na bolnica@analife.rs, dobićete bliži odgovor.
 
Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

sladjana (2016-08-23)

Postovanje Dali mi mozete reci,cirka,cenu za podizanje grudi,operacija stomaka,od pupka pa na dolje je STALNO naduvan,znaci ,liposukcija pa zatezanje,odklanjanje sala sa butina i zatezanje koze..operacija vena.unutrasnje i spoljne... Pozdrav Sladjana

Ana Life (2016-08-23)

Poštovana,
Laserska liposukcija stomaka struka i leđa je u promotivnom periodu (cena poslata na e-mail).Laserska liposukcija nogu je (cena poslata na e-mail).Precizna cena operacije laserske liposukcije zavisi od obima operacije. Ukoliko ne možete da dođete na bespltnu konsultaciju. Pošaljite slike direktno Dr Arsiću bolnica@analife.rs
 
 Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

Dragana (2016-06-26)

interesuje me cena laserske liposukcije nogu (donji deo zadnjice ,unutrasnji deo butina i deo kolena)? Unapred hvala

Ana Life (2016-06-26)

 Laserska liposukcija (Laser assisted liposuction)  pripada tipu operacija koja se drugacije zovu lipoliza, sto znaci unistavanje masnih celija (lipocita). Ako znamo da se covek rodi sa konacnim brojem masnih celija (lipocita), laserski zrak našeg lasera uništava lipocite, pa je broj masnih ćelija posle operacije laserske liposukcije značajno manji. Samim tim smanji se  potencijal za novim stvaranjem masnih naslaga, ukoliko nastavite posle operacije da unosite više kalorija nego što potroširte. Na regijama u kojima je rađena laserska liposukcija, mnogo kasnije, po našem iskustvu značajno kasnije će se pojaviti masno tkivo nego u regijama gde nije rađena  leserska liposukcija Laserska liposukcija kao hiruška operacija je zlatni standard uklanjanja masnog tkiva sa delova tela sa kojih se nikakvim drugim sredstvima (dijetom i vežbama) ne može ukloniti .Kada su noge u pitanju ako se radi unutrašnji deo butina,, deo oko kolena (cena poslata na e-mail), u zavisnosti od obima operacije.  U cenu je uključena preoperativna priprema: RTG pluća, EKG, Kardiološki pregled, internistički nalaz, klinički pregled, specijalne pantalone,  ležanje u bolnici jednu noć.
 
Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

Nada (2016-05-18)

Zanima me koliko kosta liposukcija zadnjice, stomaka i butina.

Ana Life (2016-05-18)

Poštovana, ako ste mislili na laser assisted liposuction ili drugačije laserska liposukcija, mi to radimo. Ona pripada tipu operacija koje se drugacije zovu lipoliza,a sto znaci unistavanje masnih celija.Ako se zna da se covek rodi sa konacnim brojem celija,to znaci da se nakon laserske liposukcije ovaj broj celija znacajno smanji,a samim tim i potencijal za novim stvaranjem masnih naslaga. Laserska liposukcija stomaka najčešće podrazumeva gornji stomak, donji stomak, struk, bokovi i leđa. (cena poslata na e-mail). U cenu su uključeni preoperativni troškovi: RTG pluća, kardiološki pregled, EKG, pojas, ležanje u bolnici jednu noć.
Kada su noge u pitanju, radi se donji deo zadnjice,“jahaće pantalone“, unutrašnji deo butina i deo oko kolena. (cena poslata na e-mail)

Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

ana (2015-12-22)

postovani,zanima me cena popunjavanja lica sopstvenom mascu.kao i cena podizanja grudi bez silikona.unapred zahvalna.

Ana Life (2015-12-22)

Poštovana, popunjavanje usana sopstvenom masšću ili transplantacija masti u usne se obavlja u okciru operacije ubacivanja masti u lice, (cena poslata na e-mail). Podizanje grudi bez proteze (cena poslata na e-mail). Napominjemo da grudi uvek izgledaju mnogo manje nego što su bile kada se radi samo redukcija grudi bez augmentacije (ubacivanja proteza)
 
 Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife 

mirjana (2015-03-02)

Postovani,zanima me popunjavanje lica sopstvenom mascu,imam 41 godinu.Da li ce moje lice dobiti na volumenu sa tom intervencijom?Interesuje me i cena naravno.S postovanjem,Mirjana

Ana Life (2015-03-02)

Poštovana Mirjana
Popunjavanje bora sopstvenom mascu,odnosno fet grafting lica je mnogo bolja metoda od svake drguge metode augmentacije na licu i to iz vise razloga.Prvo fet grafting je vrsta operacije i moze da se radi jedino u operacionoj sali i od strane plasticnog hirurga koji je za to edukovan.Drugo,na ovaj nacin mi u lice ubacimo zavisno od potrebe 20 -30 cc preradjenog masnog tkiva koje se savrseno rasporedjuje u lice,a uz to masne ćelije ( lipociti) sa sobom nose celijske receptore za estrogeni hormon koji sa svoje strane podlmadjuje,zateze i poboljsava kvalitet koze.Cena ove operacije (cena poslata na e-mail).
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Jeca (2014-04-23)

Interesuje me cena liposukcije stomaka i minus 10 god, izrazeno u dinarima s obzirom da ste u jednom odgovoru stavili od 1500 do 2ooo ali neznam dali dinara ili eura. Molim vas odgovorite mi na mejl. Hvala.

Ana Life (2014-04-23)

Poštovani,

Laserska liposukcija stomaka najčešće je (cena poslata na e-mail). Ukoliko je u pitanju veća količina masnog tkiva, operacija može koštati (cena poslata na e-mail).    

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Nevenka (2013-05-10)

Ja kad čitam sve sta radite ka mislim da bih ja sve to morala da uradim da me totalno zakrpite (mlada dam 54 godine voljela nih da uradim zatezanje lica (stomak )usisavanje sala sa butina ledja podizanje grudi svasta neznam sta jos )znaci da pitam o cijeni necu jer ja znam da mi necete reci ali imam 10 hiljada eura ustedjenih pa mi molim vas objasnite sta sa tom ustedjevinom bi mogla da uradim osjecam da posle svega u zivotu sta mi se iz dogadjalo zaslužujem da probam da opet izgledam da ličim na nesto srdačan pozdrav ekipi i ko ovo cita od Nene iz Pertha zapadna Australija

Ana Life (2013-05-10)

Poštovana Nevenka, Izvinjavam se na zakasnelom odgovoru. Molim Vas da nam na direktni imail bolnica@analife.rs pošaljete slike lica, stomaka, grudi i nogu. U konsultaciji sa Dr Arsićem, saznaćete šta bi smo kod Vas mogli raditi i koliko to košta. U cene naših operacija, pored same operacije ulazi i kompletna priprema / laboratorija sa biohemijom, hematologijom , faktorima koagulacije i krvnom grupom, RTG pluća, Kardiološkim pregledom, EKG pregledom, Kliničkim pregledom, specijalnim prslucima, pojasevima, pantalonoma, sve u zavisnosti šta bi se kod Vas radilo. Na cenu utiče i da li se neke intervencije mogu uraditi u jednom aktu. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Tanja (2013-04-06)

Postovani....imam 53god. Odusevljena sam Vasim sajtom .Jako me interesuje FaceLift/Macs Lift - Zatezanje kože lica i vrata...intervencija.Sve je u potpunosti divno i slikovito objasnjeno ali sam ostala u nedoumici dali taj zahvat obuhvata i zatezanje ocnih gornjih i donjih kapaka.Naravno molila bi i okvirno cenu zahvata..te koliko takav konacan ishod operacije ostaje na licu tj.dali ga treba ponavljati..? Imam jos pitanje za intervenciju "Minus Deset" godina...neznam koliko bi ona bila prihvatljivija za moje godine ,koja je cena i koliko bi to postoperativno zadovoljstvo trajalo.? Nadam se brzom odgovoru .Hvala unapred...

Ana Life (2013-04-06)

Poštovana Tanja, Macs lift ili najsavremeniji fejs lift je upravo operacija koja je primerena Vašim godinama, da na vreme podignete obraze koji su počeli da padaju i vratite liniju vrata . Rezultati su božanstveni. Cena je (poslata na e-mail). Operacija ne uključuje kapke , donji kapci se nikako ne rade u toku te operacije, već se ona prvo uradi, pa tek ondakapci. U svakom slučaju ili pošaljite slike imail: Bolnica@analife.rs ili zakažite bespaltan pre 011 319 68 08. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Ponedeljak-petak od 09-20h
Subotom od 09-15h

Opšta Bolnica Analife
Skadarska 5
(Zemun), Beograd

bolnica@analife.rs zakazivanje