Program ''Minus Deset Godina''
Uspešno ste prijavljeni na našu mailing listu. Hvala!
Vaš komentar je poslat na odobrenje administratora. Hvala!

"Minus Deset" godina

“MINUS DESET GODINA ” PROGRAM
 
Kakva je to operacija? 
· Više minimalno invazivnih hiruških intervencijaobavljenih u jednom aktu sa kranjim rezultatom  od desetak godina mlađim  izgledom  pacijenta.
· Najčešće se kombinuju : operacija kapaka, botox,popunjavanje bora filerima ili sopstvenom mašću, liposukcija podvaljka, osvežavanje usana, aptos niti.
 
Koja je priprema za operaciju?
· laboratorijske analize: kompletna krvna slika, osnovne biohemijske analize sa faktorima koagulacije, krvna grupa i Rh faktor
· internističko-kardiološki pregled sa EKG-om
· klinički pregled anesteziologa
Kompletna priprema koja je potrebna za intervenciju (osim krvne grupe i Rh faktora) obavlja se kod nas i ulazi u cenu operacije.
 
Koja vrsta anestezije se koristi za intervenciju?
· Lokalna anestezija uz analgosedaciju.
 
Posle koliko vremena mogu da idem kući?
· Dva sata posle operacije idete kući.
 
Šta ne treba da me plaši posle intervencije? 
· Prolazne pojave kao što je otok, modrice.
 
Kako treba da se ponašam posle operacije? 
· Ništa što bi zahtevalo posebnu proceduru postoperativnog perioda.
 
Posle koliko vremena mogu da se vratim normalnim životnim aktivnostima? 
· u zavisnosti od toga šta ste radili vraćanje na posao jesutradan ili za sedam dana ako su kapci operisani.
 
Koji je način plaćanja i kolika je cena operacije? 
· Pošto nije zadata forma operacija, cena se formira u zavisnosti od toga šta ste radili
· Povoljnost za pacijenta je to što kombinacija više intervencija daje određen popust.

 

Postavite pitanje ili komentar Komentari (16)

Nina (2018-08-21)

Poštovani,interesuje me " minus DESET",sve naravno i koliko kosta celokupni tretman.S postovanjem

Ana Life (2018-08-21)

Poštovana ,

 

Program „Minus deset“ je skup malih, ambulantnih,  intervencija od operacije čela Brow lift, preko botoksa, ubacivanje hijalurona ili aqvafilinga, sopstvene masti, topljenja brade i obraza, operacije kapaka, punjenje jagodica, punjenje usana, podizanje usana. Šta bi se kod Vas radilo, pa samim tim i koliko bi koštalo, možemo utvrditi približno ukoliko pošaljete slike na e-mail bolnica@analife.rs

 

Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife

Bilja (2018-08-21)

Postovani,zanima me popunjavanje lica sopstvenom mascu,imam 45 godinu.Da li ce moje lice dobiti na volumenu sa tom intervencijom?Interesuje me i cena naravno.S postovanjem Bilja

Ana Life (2018-08-21)

Poštovana Biljo,

Popunjavanje bora sopstvenom mašću,odnosno fet grafting lica je mnogo bolja metoda od svake druge metode augmentacije na licu i to iz više razloga.Prvo fet grafting je vrsta operacije i može da se radi jedino u operacionoj sali i od strane plastičnog hirurga koji je za to edukovan.Drugo,na ovaj način mi u lice ubacimo zavisno od potrebe 20 -30 cc preradjenog masnog tkiva koje se savršeno rasporedjuje u lice,a uz to masne ćelije ( lipociti) sa sobom nose celijske receptore za estrogeni hormon koji sa svoje strane podlmadjuje,zateze i poboljšava kvalitet kože.Cena ove operacije (cena poslata na e-mail).

 

Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife

Jasmina Pjani? (2017-12-18)

Poštovani, zanima me cena zahvata MINUS DESET sa navedenim intervencijama bez aptos niti.

Ana Life (2017-12-18)

Postovana,
Kada je u pitanju operacija gornjih i donjih kapaka (Blepharoplasty) Dr Arsic ih radi nasavremenijim tehnikama , ožiljci su prakticno ne vidljivi. Cena operacije gornjih kapaka (cena poslata na e-mail), a donjih kapaka (cena poslata na e-mail)u cene je uracunata preoperativna priprema
  ( EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+  bolnicki dan , kao i sve kontrole. 
Sto se tice Botoxa , on  se pažljivo i precizno aplicira u vrlo malim količinama i blokira rad pojedinih mišića koji učestvuju u mimici lica. Na taj način se umanjuju i uklanjaju bore na licu, koje nastaju snažnim delovanjem tih mišića. Cena Botoxa (cena poslata na e-mail)po regiji koja se radi (ako se radi regija izmedju obrva, celo i smejalice oko ociju ukupna cena za sve tri regija (cena poslata na e-mail)
Kada je u pitanju hijaluron , mi koristimo Teosyal i cena (cena poslata na e-mail)po jednom kubiku tj.spricu
A sto se tice fat graft-a to je intervencija koja   predstavlja transplantaciju masti koja je prethodno uzeta sa regija gde je ima u visku,specijalno se obradi, a zatim se trasplantira u predeo lica,a nakon toga uradi se transplantacija Vasih maticnih celija koje su dobijene specijalnom preradom Vase krvi ,da bi se sto veci broj masnih celija revitalizovao(primio). Cena ove intervencije kada se radi celo lice (cena poslata na e-mail)u cenu je uracunata kompletna gore navedena  preoperativna priprema.
Ovo su sve pojedinacne cene intervencija, ako bi ste radili tri intervencije od gore navedenih u jednom aktu, dobili bi ste popust i prakticno bi Vam jedna bila gratis.
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica pa da doktor vidi sta je potrebno sve kod Vas odraditi.
 
Srdacan pozdrav Vas Analife

 

Ivona (2017-11-01)

Molim vas da li mi možete reći kolika je cena liposukcije,nogu bedara,jahacih pantalona,oko kolena,u suštini noge. Hvala puno

Ana Life (2017-11-01)

Postovana ,
Laserska liposukcija (Laser assisted liposuction)  pripada tipu operacija koja se drugacije zove lipoliza, sto znaci unistavanje masnih celija (lipocita). Ako znamo da se covek rodi sa konacnim brojem masnih celija (lipocita), laserski zrak našeg lasera uništava lipocite, pa je broj masnih ćelija posle operacije laserske liposukcije značajno manji. Samim tim smanji se  obim nogu i potencijal za novim stvaranjem novih  masnih naslaga.
Sto se tice cena laserske liposukcije nogu u koliko se radi unutrasni deo butina, spoljasnji deo butina(jahace pantalone), delovi ispod zadnjice i kolena (cena poslata na e-mail), a kada se rade cele noge (cena poslata na e-mail), u cene je  uracunata kompletna preoperativna priprema ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalne pantalone,  bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. 
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica i sa doktorom da se sve detaljno dogovorite. 
 
Srdacan pozdrav Vas Analife i dr Arsic

 

Vera Dahm (2016-11-09)

Postovani, molim vas za okvirnu cenu intervencije " - 10 " Srdacan pozdrav Vera Dahm PS koliko unapred mora da se zakaze? Hvala.

Ana Life (2016-11-09)

Poštovana, program minus deset godina ili samo minus 10, nije zadati program. On se oblikuje za svaku damu posebno. Ponekad je dovoljno uraditi popnjavanje jagodica, bora nazolabijalnih  mašću i botox, pa da zablistate. (cena poslata na e-mail)
Ponekad je dovoljno uraditi operaciju Browlift Denver sa podizanjem spoljnjih uglova obrva, podizanje gornjeg kapka, peglanje čela i bora smejalica pa da zablistate deset godina manj, operacije (cena poslata na e-mail)
Ako ste mladi, ponekad je dovoljno popuniti nazolabjalne bore aqvafilingom, osvežiti usne, eventualno botox, fenomenalan mladalački izgled. Kao što ste mogli zaključiti iz pisam puno je faktora koji odlučuju o ceni programa Minus 10. Ukoliko ne možete da dođete na konsultaciju, pošaljite fotografije direktno na bolnica@analife.rs, dobićete bliži odgovor.
 
Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

sladjana lekic (2016-08-23)

Postovanje Dali mi mozete reci,cirka,cenu za podizanje grudi,operacija stomaka,od pupka pa na dolje je STALNO naduvan,znaci ,liposukcija pa zatezanje,odklanjanje sala sa butina i zatezanje koze..operacija vena.unutrasnje i spoljne... Pozdrav Sladjana

Ana Life (2016-08-23)

Poštovana,
Laserska liposukcija stomaka struka i leđa je u promotivnom periodu (cena poslata na e-mail).Laserska liposukcija nogu je (cena poslata na e-mail).Precizna cena operacije laserske liposukcije zavisi od obima operacije. Ukoliko ne možete da dođete na bespltnu konsultaciju. Pošaljite slike direktno Dr Arsiću bolnica@analife.rs
 
 Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

Dragana (2016-06-26)

interesuje me cena laserske liposukcije nogu (donji deo zadnjice ,unutrasnji deo butina i deo kolena)? Unapred hvala

Ana Life (2016-06-26)

 Laserska liposukcija (Laser assisted liposuction)  pripada tipu operacija koja se drugacije zovu lipoliza, sto znaci unistavanje masnih celija (lipocita). Ako znamo da se covek rodi sa konacnim brojem masnih celija (lipocita), laserski zrak našeg lasera uništava lipocite, pa je broj masnih ćelija posle operacije laserske liposukcije značajno manji. Samim tim smanji se  potencijal za novim stvaranjem masnih naslaga, ukoliko nastavite posle operacije da unosite više kalorija nego što potroširte. Na regijama u kojima je rađena laserska liposukcija, mnogo kasnije, po našem iskustvu značajno kasnije će se pojaviti masno tkivo nego u regijama gde nije rađena  leserska liposukcija Laserska liposukcija kao hiruška operacija je zlatni standard uklanjanja masnog tkiva sa delova tela sa kojih se nikakvim drugim sredstvima (dijetom i vežbama) ne može ukloniti .Kada su noge u pitanju ako se radi unutrašnji deo butina,, deo oko kolena (cena poslata na e-mail), u zavisnosti od obima operacije.  U cenu je uključena preoperativna priprema: RTG pluća, EKG, Kardiološki pregled, internistički nalaz, klinički pregled, specijalne pantalone,  ležanje u bolnici jednu noć.
 
Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

Nada Cvijic (2016-05-18)

Zanima me koliko kosta liposukcija zadnjice, stomaka i butina.

Ana Life (2016-05-18)

Poštovana, ako ste mislili na laser assisted liposuction ili drugačije laserska liposukcija, mi to radimo. Ona pripada tipu operacija koje se drugacije zovu lipoliza,a sto znaci unistavanje masnih celija.Ako se zna da se covek rodi sa konacnim brojem celija,to znaci da se nakon laserske liposukcije ovaj broj celija znacajno smanji,a samim tim i potencijal za novim stvaranjem masnih naslaga. Laserska liposukcija stomaka najčešće podrazumeva gornji stomak, donji stomak, struk, bokovi i leđa. (cena poslata na e-mail). U cenu su uključeni preoperativni troškovi: RTG pluća, kardiološki pregled, EKG, pojas, ležanje u bolnici jednu noć.
Kada su noge u pitanju, radi se donji deo zadnjice,“jahaće pantalone“, unutrašnji deo butina i deo oko kolena. (cena poslata na e-mail)

Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

Vera Petrovic (2016-02-08)

Postovanje, zaiteresovana samza tretman " deset god. manje " Koja je cena tretmana ako se rade samo gornji kapci,imam bas spustene gornje kapke,botoks,usne bih da dopunim,stavljala sam biopolimer po 1ml u obe usne, ispeglam nazolabijalne bore koje imam izrazene. Koliko ranije treba da zakazem tretman i posle koliko dana dolazim na kontrolu? Hvala.

Ana Life (2016-02-08)

Poštovana, program minus deset godina je i osmišljen tako da u ukupnom iznosu bude jeftinije nego što su pojedinačni tretmani. Inače gornji kapci kada se samo oni rade su (cena poslata na e-mail), botox (cena poslata na e-mail), mi ne radimo sa biopolimerom, već sa aquamidom (cena poslata na e-mail) jedan kubik. Najbolje je da dođete na besplatan pregled koji se obavezno zakazuje na neki od fiksnih telefona.
 
 Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife 

ana (2015-12-22)

postovani,zanima me cena popunjavanja lica sopstvenom mascu.kao i cena podizanja grudi bez silikona.unapred zahvalna.

Ana Life (2015-12-22)

Poštovana, popunjavanje usana sopstvenom masšću ili transplantacija masti u usne se obavlja u okciru operacije ubacivanja masti u lice, (cena poslata na e-mail). Podizanje grudi bez proteze (cena poslata na e-mail). Napominjemo da grudi uvek izgledaju mnogo manje nego što su bile kada se radi samo redukcija grudi bez augmentacije (ubacivanja proteza)
 
 Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife 

mirjana (2015-03-02)

Postovani,zanima me popunjavanje lica sopstvenom mascu,imam 41 godinu.Da li ce moje lice dobiti na volumenu sa tom intervencijom?Interesuje me i cena naravno.S postovanjem,Mirjana

Ana Life (2015-03-02)

Poštovana Mirjana
Popunjavanje bora sopstvenom mascu,odnosno fet grafting lica je mnogo bolja metoda od svake drguge metode augmentacije na licu i to iz vise razloga.Prvo fet grafting je vrsta operacije i moze da se radi jedino u operacionoj sali i od strane plasticnog hirurga koji je za to edukovan.Drugo,na ovaj nacin mi u lice ubacimo zavisno od potrebe 20 -30 cc preradjenog masnog tkiva koje se savrseno rasporedjuje u lice,a uz to masne ćelije ( lipociti) sa sobom nose celijske receptore za estrogeni hormon koji sa svoje strane podlmadjuje,zateze i poboljsava kvalitet koze.Cena ove operacije (cena poslata na e-mail).
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Jeca Beljin (2014-04-23)

Interesuje me cena liposukcije stomaka i minus 10 god, izrazeno u dinarima s obzirom da ste u jednom odgovoru stavili od 1500 do 2ooo ali neznam dali dinara ili eura. Molim vas odgovorite mi na mejl. Hvala.

Ana Life (2014-04-23)

Poštovani,

Laserska liposukcija stomaka najčešće je (cena poslata na e-mail). Ukoliko je u pitanju veća količina masnog tkiva, operacija može koštati (cena poslata na e-mail).    

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Bozana Kovacevic (2014-01-21)

postovani,interesuje me op" minus DESET",sve naravno i koliko kosta celokupni tretman.S postovanjem BOZANA

Ana Life (2014-01-21)

Poštovana Bozana,

Program „Minus deset“ je skup malih, ambulantnih,  intervencija od operacije čela Brow lift, preko botoksa, ubacivanje hijalurona ili aqvafilinga, sopstvene masti, topljenja brade i obraza, operacije kapaka, punjenje jagodica, punjenje usana, podizanje usana. Šta bi se kod Vas radilo, pa samim tim i koliko bi koštalo, možemo utvrditi približno ukoliko pošaljete slike na imail bolnica@analife.rs

Ili da dođete na konsultacije koje se zakazuju na tel 011 319 68 08


Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

 

Nevenka Ceklic (2013-05-10)

Ja kad čitam sve sta radite ka mislim da bih ja sve to morala da uradim da me totalno zakrpite (mlada dam 54 godine voljela nih da uradim zatezanje lica (stomak )usisavanje sala sa butina ledja podizanje grudi svasta neznam sta jos )znaci da pitam o cijeni necu jer ja znam da mi necete reci ali imam 10 hiljada eura ustedjenih pa mi molim vas objasnite sta sa tom ustedjevinom bi mogla da uradim osjecam da posle svega u zivotu sta mi se iz dogadjalo zaslužujem da probam da opet izgledam da ličim na nesto srdačan pozdrav ekipi i ko ovo cita od Nene iz Pertha zapadna Australija

Ana Life (2013-05-10)

Poštovana Nevenka, Izvinjavam se na zakasnelom odgovoru. Molim Vas da nam na direktni imail bolnica@analife.rs pošaljete slike lica, stomaka, grudi i nogu. U konsultaciji sa Dr Arsićem, saznaćete šta bi smo kod Vas mogli raditi i koliko to košta. U cene naših operacija, pored same operacije ulazi i kompletna priprema / laboratorija sa biohemijom, hematologijom , faktorima koagulacije i krvnom grupom, RTG pluća, Kardiološkim pregledom, EKG pregledom, Kliničkim pregledom, specijalnim prslucima, pojasevima, pantalonoma, sve u zavisnosti šta bi se kod Vas radilo. Na cenu utiče i da li se neke intervencije mogu uraditi u jednom aktu. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Tanja (2013-04-06)

Postovani....imam 53god. Odusevljena sam Vasim sajtom .Jako me interesuje FaceLift/Macs Lift - Zatezanje kože lica i vrata...intervencija.Sve je u potpunosti divno i slikovito objasnjeno ali sam ostala u nedoumici dali taj zahvat obuhvata i zatezanje ocnih gornjih i donjih kapaka.Naravno molila bi i okvirno cenu zahvata..te koliko takav konacan ishod operacije ostaje na licu tj.dali ga treba ponavljati..? Imam jos pitanje za intervenciju "Minus Deset" godina...neznam koliko bi ona bila prihvatljivija za moje godine ,koja je cena i koliko bi to postoperativno zadovoljstvo trajalo.? Nadam se brzom odgovoru .Hvala unapred...

Ana Life (2013-04-06)

Poštovana Tanja, Macs lift ili najsavremeniji fejs lift je upravo operacija koja je primerena Vašim godinama, da na vreme podignete obraze koji su počeli da padaju i vratite liniju vrata . Rezultati su božanstveni. Cena je (poslata na e-mail). Operacija ne uključuje kapke , donji kapci se nikako ne rade u toku te operacije, već se ona prvo uradi, pa tek ondakapci. U svakom slučaju ili pošaljite slike imail: Bolnica@analife.rs ili zakažite bespaltan pre 011 319 68 08. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

ana (2012-11-27)

Molim Vas ako ste u mogucnosti odgovorite mi koliko dugo traju efekti ovih intervencija odn koliko cesto je potrebno ponavljanje i da li sam dobro razumela da je od 1500 dinara do 2500 dinara cena za jednu intervenciju od ponudjenih? Hvala,pozdrav Ana

Ana Life (2012-11-27)

Poštovana Ana, Nije mi jasno na koju intervenciju mislite. Program Minus deset godina je zbir više ambulantnih intervencija iz oblasti plastične i estetske hirurgije, koje ukoliko se rade u jednom aktu, imaju određen popust. To nije jedna intervencija. Sastoji se recimo od botoksa koji je 300 e za celolice, od popunjavanja dubokih bora hijaluronom (cenu po kubiku smo Vam poslali na emila), operacija kapaka od (cenu smo poslali na emila), laser podvaljka (cenu smo poslali na email). Ukoliko ozbiljno razmišljate o tim intervencijama, korate zakazati konsultativni pregled na fiksni telefon 011 319 68 08. Pregled je besplatan, Dobićete precizan odgovor šta je za Vas najbolje i cenu zahvata. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

 

Finansiranje i Kreditiranje

Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Načini Plaćanja

Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Zakazivanje pregleda

Ponedeljak-petak od 09-20h
Subotom od 09-15h

Adresa

Opšta Bolnica Analife
Skadarska 5
(Zemun), Beograd

bolnica@analife.rs zakaži online