Uspešno ste prijavljeni na našu mailing listu. Hvala!
Vaš komentar je poslat na odobrenje administratora. Hvala!

Kako da rešim problem usahlih obraza, spuštenih obraza, nazolabijalnih bora?

Kako da rešim problem usahlih obraza, spuštenih obraza, nazolabijalnih bora? Analife predlaže fet grafting lica

 

FAT GRAFTING ili LIPOSKULPTURA LICA VLASTITIM MASNIM TKIVOM UZ DODATAK FAKTORA RASTA (PRP) koji stimuliše Matične ćelije da stvaraju kolagen.


 

Liposkulptura lica metodom fat graftinga se sastoji od uzimanja masnog tkiva sa određene regije tela pacijenta i njegove obrade, nakon čega se vraća pacijentu, samo na drugo mesto. Masno tkivo se obično uzima sa stomaka, spoljne ili unutrašnje strane butina, specijalnim kanilama pod malim, negativnim pritiskom.

 

Izvađena mast se prerađuje i kroz specijalne mikrokanile ubrizgava u regije na licu koje zahtevaju korekciju. A to su najčešće jagodična regija, nazolabijalne bore, brazde koje počinju od uglova usana i idu ka bradi, usne koje su izgubile svežinu... Na ovaj način može da se tretira i čelo, kao i predeo donje vilice.

 

Intervencija se izvodi u uslovima analgosedacije (laka anestezija) i traje 2-3 sata. Nakon intervencije, pacijentkinja se kratko vreme zadržava u bolnici, a zatim otpušta kući. Period oporavka je kratak – pacijenti, praktično, mogu da se vrate svojim normalnim aktivnostima kroz nekoliko dana.

 

Rezultat nakon intervencije je izuzetan. Značajno se koriguju bore na licu i ulegnuća koja se stvaraju tokom starenja. Tako  se vraća svežina i punoća lica koja se s godinama gubi, s obzirom na to da masne ćelije sadrže dosta receptora za hormon estrogen, značajno se poboljšava i kvalitet kože. Rezultat koji se dobija ovom procedurom, ukoliko se ona stručno izvede i ukoliko dođe do maksimalnog preživljavanja transplantiranog masnog tkiva je trajan. Uz eventualnu korekciju očnih kapaka i bora i, eventualno, peglanje sitnih bora oko očiju, svaka žena će posle ovoga izgledati deset godina mlađe. Od komplikacija mogu se javiti manje ili veće modrice i otoci.

 

Posle svega sigurno će Vas pitati “Koje kreme koristiš, pa tako dobro izgledaš?!”

 

#Analifezdravlje #Analifelepota
Pratite nas na Instagramu, Facebook-u i Youtube kanalu

 

 

 

Postavite pitanje ili komentar Komentari (0)




Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Ponedeljak-petak od 09-20h
Subotom od 09-15h

Opšta Bolnica Analife
Skadarska 5
(Zemun), Beograd

bolnica@analife.rs zakazivanje