Uspešno ste prijavljeni na našu mailing listu. Hvala!
Vaš komentar je poslat na odobrenje administratora. Hvala!

Nos (hiruška operacija nosa, korekcija nosa trajnim filerima)

Postavite pitanje ili komentar Komentari (24)




boja (2020-07-19)

Molim Vas recite mi koliko kosta ronoplarika nosa. Hvala . Pozdrav

Ana Life (2020-07-19)

Postovana,

Dr Arsic operaciju nosa  radi otvorenom tehnikom (open approach septorhinoplasty ) i radi najsavremenijim Graft tehnikama. Cena operacije je sada promotivna i iznosi(cena poslata na e-mail). U cenu operacije uracunata je kompletna preoperativna priprema  ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole.
 Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.

Srdacan pozdrav Analife
 

Nikola (2020-02-01)

Postovani, Mllim vas da mi kazete da li dr. Arsić nakon rinoplastike stavlja tampone i koliko stoje te da li je moguce disanje na nos? Hvala i lijep pozdrav Nikola, Split

Ana Life (2020-02-01)

Postovani Nikola,
Dr Arsic nakon operacije nosa plasira tampone koji stoje 48h. Nakon toga vadimo tampone i moguce je da disete na nos. A dok imate tampone disete na usta,kao kada ste prehladjeni.
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

Aleksandra (2019-11-06)

Dobro vece? Zanima me cena rinoplastike? Hvalaa

Ana Life (2019-11-06)

Poštovana Aleksandra,
Dr Arsic operaciju nosa  radi otvorenom tehnikom (open approach septorhinoplasty ) i radi najsavremenijim Graft tehnikama. Cena operacije je sada promotivna (cena poslata na e-mail) U cenu operacije uracunata je kompretna preoperativna priprema  ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ bolnički dan i bolnička noc kao i sve kontrole. Ako želite možete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica. 

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Zorica (2019-10-14)

Postovani interesuje me cena rinoplastike?Hvala

Ana Life (2019-10-14)

Poštovana Zorice,
Dr Arsic operaciju nosa  radi otvorenom tehnikom (open approach septorhinoplasty ) i radi najsavremenijim Graft tehnikama. Cena operacije je sada promotivna (cena poslata na e-mail). U cenu operacije uracunata je kompretna preoperativna priprema  ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ bolnički dan i bolnička noć kao i sve kontrole. Ako želite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica. 

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Sladjana (2019-08-15)

Cena ispravljana Vrh nosa filerima Cena ispravljana vrha nosa filerima?

Ana Life (2019-08-15)

Poštovana Sladjana, 

Najbolje je da se javite lekaru koji je radio operaciju, kako bi video šta je potrebno da se koriguje i kada je to izvodljivo da se uradi. 

Napomena: Mi načelno ne radimo korekcije posle operacije radjene na drugim klinikama
 

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Svetlana (2019-07-03)

Postovani,interesuje me cena rinoplastike i da li je moguce placanje na rate.Hvala

Ana Life (2019-07-03)


Poštovana Svetlana,
Dr Arsic operaciju nosa  radi otvorenom tehnikom (open approach septorhinoplasty ) i radi najsavremenijim Graft tehnikama. Cena operacije je sada promotivna (cena poslata na e-mail) U cenu operacije uracunata je kompretna preoperativna priprema  ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. Kada je reč o plaćanju mozete platitzi na 6 mesecnih rata jedino karticom Banke Inteze. A sto se tice konsultacija, one su besplatne i mozete ih zakazati putem e-mail-a ili pozovom na telefon 069-319-68-08.

Srdačan pozdrav
Analife i dr Arsic
 

Bojana (2019-05-14)

Poštovani, interesuje me cena rinoplastike. Hvala.

Ana Life (2019-05-14)

 Poštovana Bojana,
Operaciju nosa radi dr Arsić. Operaciju   radi otvorenom tehnikom (open approach septorhinoplasty/rhinoplasty ) i radi najsavremenijim Graft tehnikama. Cena operacije je sada promotivna (cena poslata na e-mail). U cenu operacije uracunata je kompretna preoperativna priprema  ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ bolnički dan i bolnička noć kao i sve kontrole. Ukoliko želite možete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsića.

Srdačan pozdrav
Analife i dr Arsic
 

Staco (2019-03-29)

Postovani imam blagu devijaciju nosa od udarca , a samim tim je i blago neravan iz profila. Interesuje me cena i okvirno vreme oporavka.? Hvala unapred.

Ana Life (2019-03-29)

Poštovani Staco,

 

Dr Arsić operaciju nosa  radi otvorenom tehnikom (open approach septorhinoplasty ) i radi najsavremenijim Graft tehnikama. Cena operacije kada se radi i korekcija septuma ide  (cena poslata na e-mail) .U cenu operacije uračunata je kompretna preoperativna priprema  ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ bolnički dan i bolnička noć kao i sve kontrole. Sto se tice oporavka, nakon dva,tri dana od operacije vadimo tampone, a nakon sedam do osam dana skidamo imobilizaciju i konce.

Ako želite možete da dodjete i na besplatnu konsultaciju kod dr Arsića.

Srdačan pozdrav Analife i dr Arsić

Vesna (2018-12-28)

Postovani, Da li radite lasersku operaciju nosa i koja je cena?

Ana Life (2018-12-28)

Poštovani,
ako ste mislili na operaliciju nosa iz oblasti ORL , ne radimo tu vrstu operacija. 

   Ako mislite na estetske operacije nosa, sa ili bez problema disanja, to se radi hiruški. (cena poslata na e-mail) sa preoperativnom pripremom i ležanjem jednu noć u bolnici. 
 

 

   S poštovanjem

   Analife

danijela (2018-11-14)

Molim Vas za cijenu operacije nosa.I koliko treba cekat na termin za operaciju?

Ana Life (2018-11-14)

Poštovana Danijela,

Kada je reč o operaciji nosa -Rhinoplasty dr Arsić radi operaciju graft tehnikama. To je u svetu a i kod nas najsavremenija tehnika ove operacije. Sada je promotivna cena opercaije (cena poslata na e-mail) u cenu je uračunata preoperativna priprema ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ bolnicki dan i bolnička noć kao i sve kontrole. 

Ako želite možete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsića .

Srdačan pozdrav

Sladjana (2018-10-11)

Operisala sam nos pre tri meseca..sada mi se pojavila kvrzica na nosu i malo ide u stranu..Cime moze da se ispravi i cena?Hvala unapred!

Ana Life (2018-10-11)

Poštovana Sladjana, 

Najbolje je da se javite lekaru koji je radio operaciju, kako bi video šta je potrebno da se koriguje i kada je to izvodljivo da se uradi. 

Napomena: Mi načelno ne radimo korekcije posle operacije radjene na drugim klinikama
 

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Jelena (2018-03-24)

Postovani, zanima me cena nehiruske korekcije nosa filerima?

Ana Life (2018-03-24)

Postovana,
Korekciju nosa radi dr Arsic, Kada je rec o korekciji nosa hijaluronom , mi koristimo perarat Teosyal i on traje od 6 meseci do godinu dana i cena po jendom kubiku tj.spricu
(cena poslata na e-mail)
 
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.
 
Srdacan pozdrav Vas Analife

Milica (2018-01-28)

Postovani,interesuje me da li radite korekciju nosa Hijaluronakim filerima(ispravljanje kvrgice na nosu I podizanje vrha nosa) i koja je cena? Pozdrav,Milica

Ana Life (2018-01-28)

Postovana,
Dr Arsic radi korekciju nosa hijaluronom. Od hijalurona koristimo Teosyal i cena po jednom spricu tj.kubiku (cena poslata na e-mail). Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.
 
Srdacan pozdrav Vas Analife

 

Zorica (2018-01-26)

Postovani doktore Arsic, Molim Vas da mi kazete cenu skracivanja kolumele, u slucaju da se Samo kost ili septum, ne znam tacan termin skracuje? Imala sam rinoplastiku pre nekoliko meseci, vrh mi je skracen, Ali ne I kolumela. Da li to moze da se odradi u lokalnoj anesteziji I cena? Hvala

Ana Life (2018-01-26)

Postovana,
Sve hiruske intervencije kada je nos u pitanju rade se u anesteziji. Kod nas je promotivna cena operacije nosa sa nasavremenijim graft tehnikama (cena poslata na e-mail).Najbolje je da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica ili da nam posaljete fotografije na doktorov e-mail bolnica@analife.rs  da bi doktor pogledao sta je sve potrebno da se koriguje , koja bi tacna cena bila i da li bi korekcija mogla da se odradi u lokalnoj anesteziji.
 
Srdacan pozdrav  Vas Analife

 

Gordana (2017-09-08)

Postovanje...zanima me cena sekundarne rinoplastike?Hvala

Ana Life (2017-09-08)

 Poštovana, najbolje je da dođete na besplatnu konsultaciju, ukoliko ne možete, pošaljite slike na direktan e-maildr Arsića:  bolnica@analife.rs

 

S poštovanjem
Analife
 

Milos (2017-05-01)

interesuje me cena rinoplastike i da li je moguce placanje u ratama_

Ana Life (2017-05-01)

Poštovani, operaciju nosa radimo najsavremenijim Graft tehnikama. Cena je promotivna i iznosi (cena poslata na e-mail), računajući preoperativnu pripremu i ležanje u bolnici jednu noć
Možete platiti čekovima građana na deset rata, kreditnom karticom koja daje na rate (Intesa)

S poštovanjem
Analife

 

Milos (2016-10-25)

Postovani,interesuje me cena rinoplastike i da li postoji mogucnost placanja na rate _ hvala

Ana Life (2016-10-25)

Poštovani
Cena operacije nosa je (cena poslata na e-mail). Možete platiti karticom na 6 rata ukoliko imate Intesa kreditnu karticu

 

Vaša bolnica Analife 

Marija (2016-06-26)

Postovani zanima me da Li postoji mogucnost smanjenja nosa operacijom I koja je cena? Hvala.

Ana Life (2016-06-26)

Poštovana,
operacija smanjenja nosa (cena poslata na e-mail),sa preoperativnom pripremom
 
Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

Ana (2016-05-09)

Poštovani, zanima me koliko košta korekcija nosa trajnim filerima?

Ana Life (2016-05-09)

Poštovana, korekciju nosa radimo samo  hiruški.
 
Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

Ana (2014-03-02)

Postovani, nos mi je blago kriv u lijevu stranu od udarca zanima me da li moguce zahvatom da se ispravi i kolika je cijena? Hvala

Ana Life (2014-03-02)

Postovana Ana,
Najbolje bi bilo da mi posaljete fotografiju na bolnica@analife.rs, i da tacno procenimo sta treba da se radi.
Cena operacije nosa je od (cena poslata na e-mail)  EUR.

Look forward to your response!

Kind regards,
Dr med Velisha Arsic
Plastic Surgeon
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Snežana (2013-09-10)

Poštovani...interesuje me da li je na Vašoj klinici dostupna operacija sinusa i nosa laserom..ja imam devijaciju nosa tj.zapušen nos..osetljivu sluzokožu zbog dugogodišnjeg korišćenja kapi za nos i jako bolne sinuse ...i Molim vas ako ste u mogućnosti da mi pošaljete cjenovnik te usluge i informaciji o načinu tog zahvata...unaprijed zahvalna

Ana Life (2013-09-10)

Poštovana Snezana,

Mi ne radimo ORL operacije.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

mija (2013-08-27)

interesuje me operacija nosa i koja je cijena ,a i imam malo uvucenu bradu pa da li bi se moglo tu nesto raditi

Ana Life (2013-08-27)

Postovana Mija,

Operacija nosa sa kompletnon  pripremom je (cena poslata na e-mail).

Pregled se zakazuje na tel 011 319 68 08.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

mladen (2013-03-26)

hteo sam da pitam koliko bi kostala operacija

Ana Life (2013-03-26)

Poštovani Mladene, Operacija nosa košta (cena poslata na e-mail). U cenu je uključena priprema: laboratorija osim krvne grupe, internistički nalaz, kardiološki pregled, EKG, RTG pluća, bolnički dan i kontrole. Plaćanje možete obaviti i preko Intesa kartice na rate . S poštovanjem, Bolnica AnaLife

mladen (2013-03-26)

nesrecan sam jako imam polomljen nos i to mi srecu kvari

Ana Life (2013-03-26)

Poštovani Mladene, Operacija nosa košta (cene poslate na e-mail). U cenu je uključena priprema: laboratorija osim krvne grupe, internistički nalaz, kardiološki pregled, EKG, RTG pluća , bolnički dan i kontrole. Plaćanje možete obaviti i preko Intesa kartice na rate . S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Ponedeljak-petak od 09-20h
Subotom od 09-15h

Opšta Bolnica Analife
Skadarska 5
(Zemun), Beograd

bolnica@analife.rs zakazivanje