Uspešno ste prijavljeni na našu mailing listu. Hvala!
Vaš komentar je poslat na odobrenje administratora. Hvala!

Pokidan meniskus - kako rešiti problem?

Kako da rešim problem pokidanog meniskusa. Pre nekoliko godina imao sam artroskopiju zbog pokidanih ligamenata – ligamentoplastiku – Analife predlaže REARTROSKOPIJU  – plus ODMAH POSLE operacije fizikalnu terapiju na ROBOTU za koleno.

 

Pokidan meniskus - Priče iz naše bolnice:  

Pacijent je pre nekoliko godina pokidao ligamente kolena. Uradjena mu je artroskopska operacija koja se zove ligamentoplastika. Pre mesec dana je povredio koleno. Bolovi nisu dozvoljavali da potrči. Jednog momenta je osetio jak bol, koleno nije mogao da savije, jednostavno se «zaključalo»

 

Kod nas je uradjena reartroskopija meniskusa – meniscektomija. ODMAH, isti dan posle operacije, pacijent je stavljen na CPM ROBOTA za koleno. Narednih desetak dana po sat vremena, vratio se pun obim pokreta u kolenu. Pacijent je vrlo brzo mogao da ponovo potrči.

 

Zaključak: Zahvaljujući tome sto je ODMAH posle povrede uradjena meniscektomija,nije doslo do veceg propadanja hrskavice kolena. A činjenica da je operisan u našoj bolnici gde je PROTOKOL lečenja: ODMAH posle OPERACIJE - KOLENO u ROBOT za koleno, obezbedila mu je neverovatno BRZ i USPEŠAN OPPORAVAK.

 

Kod SPORTSKIH POVREDA, najbolje i najbrže rezultate daje ARTROSKOPIJA kolena PLUS fizikalna rehabilitacija na ROBOTU za KOLENO. Sportista se za nekoliko dana vraća sportu.

 

#Analifezdravlje #Analifelepota

Pratite nas na Instagramu, Facebook - u i Youtube kanal

 

Postavite pitanje ili komentar Komentari (0)




Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Ponedeljak-petak od 09-20h
Subotom od 09-15h

Opšta Bolnica Analife
Skadarska 5
(Zemun), Beograd

bolnica@analife.rs zakazivanje