Uspešno ste prijavljeni na našu mailing listu. Hvala!
Vaš komentar je poslat na odobrenje administratora. Hvala!

Kako se rešiti bola u vratu?

Kako da se rešim bola u vratu – Analife predlaže SKENIRAJUĆI LASER I ULTRAZVUK

 

Priče iz naše bolnice

Pacijentkinja dolazi sa jakim bolom u predelu vrata. Navodi da je prilikom pada sa skija jako istegla vrat Prilikom pomeranja glave u levu stranu ima jake bolove. Nakon specijalističkog pregleda fizijatra dr Desanke Mitrović, započeta je terapija SKENIRAJUĆIM LASEROM.

 

SKENIRAJUĆI LASER ima antiinflamatorno (protiv upale) dejstvo kako bi se smanjila upala vratnih mišića koji su se istegli prilikom pada. Smanjujući upalu, smanjuje se i bol u vratnom delu

 

ULTRAZVUČNA terapija ima za cilj da ultrazvučnim talasima razbije miogelozne čvorićie u mišićima vrata, koji su se stvorili zbog prinudnog polozaja vrata, upravo zbog bolova.

 

Nakon samo 3 terapije pacijentkinji  je u potpunosti bilo bolje.

 

Zaključak: Terapija na SKENIRAJUCEM LASERU i ULTRAZVUK su dali najbrži i najefikasniji terapeutski efekat, smanjili na minimum trejanje terapije i osposobili pacijenta za rad i zivotne aktivnosti.


 

#Analifezdravlje  #Analifelepota

Pratite nas na Instagramu, Facebook - u i Youtube kanalu

 

 

 

Postavite pitanje ili komentar Komentari (1)




Alma (2020-09-13)

Imala bi pitanje imam uzasne bolove u vratu s lijeve strane nemogu ni spavat kako treba imam ortopetski jastuk idem na terapije masaze stavljam tople obloge evo vec 3 godina kako sw borim s bolom say sam trudna u 3 mj sam i imam bolove i glavobolje uzasne kako da si üomognem hvala

Ana Life (2020-09-13)

Postovana Alma,
Jedino sto mozemo da Vam kazemo, jeste da dodjete na pregled kod  naseg ortopeda dr Glišića. Cena pregleda(cena poslata na e-mail)
Pregled mozete zakazati na 069-319-68-08.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Ponedeljak-petak od 09-20h
Subotom od 09-15h

Opšta Bolnica Analife
Skadarska 5
(Zemun), Beograd

bolnica@analife.rs zakazivanje