Uspešno ste prijavljeni na našu mailing listu. Hvala!
Vaš komentar je poslat na odobrenje administratora. Hvala!
Plastična hirurgija transplantacija masti doktor veliša arsić

Dr Veliša Arsić - estetski, rekonstruktivni i plastični hirurg

Oblast: plastična, estetska i rekonstruktivna hirurgija

Popunjavanje bora, jagodica, opuštenih obraza transplatacijom masti umesto filera

Transplantacija masti umesto filera
 

1.Kakva je to operacija?
- Korišćenje sopstvenog masnog tkiva umesto filera za popunjavanje bora, opuštenih obraza i jagodica, nezaobilaznih bora, operacijskih defekata i distrofije. Uzima se masno tkivo obično sa stomaka ili nadkolenice. Posebnom laboratorijskom tehnikom se obradi, a mikrokanilama se ubacuje gde je u nedostatku. Rezultati zavise od kolicine masti koja se primi (revitalizuje). Revitalizacija masti zavisi od smaog metabolizma pacijenta. Te u nekim slucajevima kod nekih pacijenata ostane dovoljna kolicina masti pa je rezultat intervencije zadovoljavajuci, a kod nekih pacijenata propadne velika kolicina masti te je rezultat ne zadovoljavajuci i potrebne su nove intervencije i dopune, koje sa sobom nose i dodatne troskove. 

 

2.Kakva je preoperativna priprema?
Sto se preoperativne pripreme tiče u cenu intervencije uračunato je:

- RTG snimak pluća sa nalazom radiologa

- EKG srca, pregled interniste - kardiologa

- Pregled anesteziologa

- Kontrolna krvna slika

- Bolnički dan i noć

-Svi kontrolni pregledi

 

U cenu NE ulazi:

A Vaše bi bilo da odradite sledeći spisak laboratorijskih nalaza:

- Krvna grupa

- Kompletna krvna slika(bez diferencijalne formule)

- Biohemijski parametri

- Urea, kreatinin, glukoza, bilirubini, alkalna fosfataza, transaminaze (AST i ALT)

- Elektroliti (kalijum,natrijum,hloridi)

- Parametri koagulacije APTT

- Protrombinsko vreme i INR

- Analiza urina

 

3.Koja vrsta anestezije se koristi za operaciju?
- Posle završene preoperativne pripreme i pregleda anesteziologa donosi se odluka u kojoj vrsti anestezije će biti odradjena operacija.


 

 4.Kada napuštam bolnicu?

- U bolnici ostajete onoliko koliko je potrebno, u zavisnosti od Vaseg stanja I vrste operacije. Najčešće je to jedna noć. Produženi boravak u OB Analife na Vaš zahtev, bez medicinskih razloga, naplaćuje se po ceni standardnog „bolničkog dana“ iz cenovnika  OB Analife.

 

5.Šta ne treba da me plaši posle intervencije?
- Prolazne pojave kao bol,otečenost, modrice, tvrdoća iznad ubačenog masnog tkiva.

 

6.Šta mogu da očekujem od ove operacije?
- Vraćanje punoće obrazima, popunjavanje bora i vraćanja svežine.

- Taj isti efekat može se postići ubacivanjem filera, ali za tu količinu koja se ubaci sopstvene masti (10-20 kubika) sa filerima bi izašlo mnogo skuplje.

 

Detaljnije informacije o samoj operaciji, svim rizicima, komplikacijama i alternativnim metodama lečenja dobićete na pregledu. 

 

Konsultativni pregledi hirurga su BESPLATNI.

 

pogledajte video

Postavite pitanje ili komentar Komentari (235)




Dragana (2023-02-15)

Poštovani doktore, Imam problem sa padom tonusa lica ali i upalim obrazima sto dodatno izrazava moje nazolabijalne bore. Volela bih da uradim transfer masti lica sa naglaskom na jagodice kako bih dobila jednu zdravu punoću i jedrinu. Molim za cenu. Obzirom da nisam iz Beograda kako vrsite konsultacije sa potencijalnim pacijentima? Unapred zahvalna Dragana

Ana Life (2023-02-15)

 

Poštovana Dragana,

Fat graft lica predstavlja transplantaciju masti koja je prethodno uzeta sa regija gde je ima u visku,specijalno se obradi, a zatim se trasplantira u predeo lica. Cena ove intervencije (cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata preoperativna priprema( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole.

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica da doktor proceni da li ste kandidat za ovu vrstu operacije.
Konsultaciju mozete zakazati telefonom na 063322698 sestra Ljupka.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Dušan (2023-01-27)

Imam 57 godina. Naglo sam smršao i imam veoma upadljive i izražene nazolabijalne brazde usled gubitka masnog tkiva u obrazima. Razmišljam da prvo pokušam sa hijaluronom i vidim efekte, pa nakon godinu dana da probam fat graft lica. Zanima me da li bi to bio problem, odnosno možda je bolje da nema hijalurona u licu? Takođe me zanima koji proces filtracije koristite, centrifugu, filtere ili membrane? Hvala unapred, Dušan

Ana Life (2023-01-27)

 

Poštovani Dušane,

Možete prvo da aplicirate hijaluron, operaciju fat graft možete da radite tek nakon što se hijaluron resorbuje.
Mi kada radimo fat graft operacije, koristimo centrifugu za preradu masti.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Tatjana (2022-05-15)

Zanima me cjena za transver masnog tkiva u kompletno lice . I ako je moguce ustvari ako mi cjena bude odgovatala da li bi mogla u junu da zakazem termin. Hvala puno Tatjana ❤️

Ana Life (2022-05-15)

Poštovana Tatjana,

Fat graft lica predstavlja transplantaciju masti koja je prethodno uzeta sa regija gde je ima u visku,specijalno se obradi, a zatim se trasplantira u predeo lica. Cena ove intervencije (cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata preoperativna priprema( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole.

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica da doktor proceni da li ste kandidat za ovu vrstu operacije.
Konsultaciju i operaciju mozete zakazati telefonom na 063322698

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Dragan (2022-05-15)

Postovani interesuje me cena transplantacije sopstvenog masnog tkiva u obraze i cela? Da li postoji mogucnost online konsultacija sa doktorom, posto nisam u mogucnosti da to trenutno licno obavim? Pozdrav!

Ana Life (2022-05-15)

Poštovana Dragana,

Ne radimo online konsultacije,možete jedino da nam pošaljete fotografije lica na email dr Arsića bolnica@analife.rs, kako bi doktor pogledao fotografije i rekao šta je potrebno da se odradi.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Gordana (2022-01-31)

Postovani ,zanima me cena lipolifilinga grudi

Ana Life (2022-01-31)

Postovana Gordana,

Mi ne radimo fat graft grudi (trasnplantaciju sopstvene masti) jer su ocekivanja pacijenata prevelika a mi kao kuca uvek stavljamo zadovoljstvo pacijenta na prvo mesto.

Bez obzira da li je neka operacija uradjena po svetski priznatim standardima, ako pacijent ima veca ocekivanja nego sto je izvodljivo odraditi i od onoga sto mu se objasni pre ulaska u salu, onda nema nekog velikog smisla raditi operaciju. 
Mi ne mozemo da garantujemo da ce te biti zadovoljni rezultatom,jer mast moze nekada savrseno da se primi (revitalizuje) a nekada moze jako brzo da propadne (da se resorbuje).

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Ljilja (2022-01-09)

Poštovani, imam 38 godina i zbog upalog lica radila bih transfer masnog tkiva u jagodice i obraze. Molim vas za cenu. Pozdrav, Ljilja

Ana Life (2022-01-09)

Postovana,

Fat graft lica predstavlja transplantaciju masti koja je prethodno uzeta sa regija gde je ima u visku,specijalno se obradi, a zatim se trasplantira u predeo lica.
Cena ove intervencije
(cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata preoperativna priprema( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+bolnicki dan, kao i sve kontrole.

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica da doktor proceni da li ste kandidat za ovu vrstu operacije.
Konsultaciju mozete zakazati telefonom na 063322698

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Živanka (2021-03-16)

Poštovani, imama 67 godina, želela bih da uradim transfer masti u predelu brade i obraza. Moje prvo pitanje je: da li možete intervenciju raditi u lokalnoj anesteziji, drugo pitanje je da li radite osobe mojih godina i iskustvo i treće naravno je cena ove intervencije. S poštovanjem Živanka

Ana Life (2021-03-16)

Postovana Zivanka,

Pre svega molimo Vas da nam posaljete fotografije Vaseg lica anfas i profil, kako bi doktor video da li ste za ovu vrstu intervencije, fotografije mozete poslati na email bolnica@analife.rs
 S obzirom na Vase godine i regiju koju navodite da Vam smeta, fat graft (transplantacija sopstvene masti) moze da napravi skroz suprotan efekat i da dovede do veceg opustanja koze u tom delu.
Ali ukoliko imate smanjen volumen lica onda je ova vrsta operacije pravi izbor za Vas.
Vise informacija mozemo da Vam damo nakon sto dr Arsic pogleda Vase fotografije.

Srdacan pozdrav Vasa Analife 
 

Milica (2021-03-14)

Postovani,interesuje me koja je cena transpantacije masti u jagodicei podocnjake kao i u grudi.Hvala

Ana Life (2021-03-14)

Postovana Milice,

Fat graft lica predstavlja transplantaciju masti koja je prethodno uzeta sa regija gde je ima u visku,specijalno se obradi, a zatim se trasplantira u predeo lica.
Cena ove intervencije(cena poslata na e-mail)u cenu je uracunata preoperativna priprema( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole.
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica da doktor proceni da li ste kandidat za ovu vrstu operacije.
Konsultaciju mozete zakazati telefonom na 063322698 sestra Sanja.
Fat graft grudi ne radimo jer ne moze da se predvidi zadovoljaajuci rezultat kada je ta regija u pitanju.
 
Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Ana (2021-02-27)

Poštovani,zanima me cena popunjavanja obraza transplatacijom masnog tkiva.Hvala unapred.

Ana Life (2021-02-27)

Postovana Ana,

Fat graft lica predstavlja transplantaciju masti koja je prethodno uzeta sa regija gde je ima u visku,specijalno se obradi, a zatim se trasplantira u predeo lica, a nakon toga uradi se transplantacija Vasih maticnih celija koje su dobijene specijalnom preradom Vase krvi ,da bi se sto veci broj masnih celija revitalizovao(primio).
Cena ove intervencije (cena poslata a e-mail) u cenu je uracunata preoperativna priprema( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. 
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica .

Srdacan pozdrav Vasa Analife i dr Arsic
 

Rade (2021-02-23)

Poštovani Interesuje me intervencije transplatacije masti u regiju listova. Koja je cena ove intervencije? Molim Vas za šire objašnjenje oko priprema, same intervencije i postopetativnog dela, kontrole.

Ana Life (2021-02-23)

Postovani,

Povecanje potkolenica radimo samo  sopstvenom mascu (Fat graft) to je intervencija gde se uzima mast gde je ima u visku, specijalno se obradi i transplantira u regiju podkolenica.
Cena ove operacije(cena poslata a e-mail) u tu cenu je uracunata kompletna preoperativne priprema :
( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ bolnicki dan i  bolnicka noc kao i sve kontrole.
Vase bi bilo da uradite  odredjeni spisak analiza krvi, urina i testa na covid19. 
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.
Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

MIlos (2021-02-21)

Postovani interesuje me cena transplantacije sopstvenog masnog tkiva u obraze i nesto vise o samom zahvatu? Da li postoji mogucnost online konsultacija sa doktorom, posto nisam u mogucnosti da to trenutno licno obavim? pozdrav!

Ana Life (2021-02-21)

 Postovani Milose,

  Fat graft lica predstavlja transplantaciju masti koja je prethodno uzeta sa regija gde je ima u visku,specijalno se obradi, a zatim se trasplantira u predeo lica.
Cena ove intervencije (cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata preoperativna priprema( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ bolnicki   dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. 
Operaciju izvodi nas rekonstruktivni, estetski i plasticni hirurg dr Arsic.
Posto niste u mogucnosti da dodjete na besplatnu konsultaciju mozete da nam posaljete fotografije na email dr Arsica bolnica@analife.rs kako bi doktor video da li ste kandidat za ovu vrstu operacije.
 
Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Dragan (2021-01-28)

Postovani,zanima me cena popunjavanja bora sopstvenim masnim tkivom (brazde na obrazu i bore od nosa ka usnama) Hvala

Ana Life (2021-01-28)

 Postovani Dragane,

Fat graft lica predstavlja transplantaciju masti koja je prethodno uzeta sa regija gde je ima u visku,specijalno se obradi, a zatim se trasplantira u predeo lica.
Cena ove intervencije(cena poslata na e-mail)u cenu je uracunata preoperativna priprema( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. Vase bi bilo da odradite odredjeni spisak analiza krvi, urina i testa na covid19. Takodje vazno je da znate da u proseku oko 40 % transplantirane masti propadne tj. resorbuje se, ostalih 60% najcesce ostane trajno,osim ukoliko ne varirate puno u telesnoj tezini i ukoliko nemate previse ubrzan metabolizam onda moze da dodje do propadanja i celokupne kolicine masti.
A dobra stvar ove operacije jeste sto je mast prirodna i Vasa, nema rizika od nastajanja hipersenzitivnih reakcija.
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica da doktor proceni da li ste kandidat za ovu vrstu operacije. Konsultaciju mozete zakazati telefonom na 063322698 sestra Sanja
 
Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Rada (2021-01-14)

Postovani Interesuje me da li pomocu masnog tkiva mogu bore da se popunjavaju,ja bih sredila komplet lice i celo,koliko su rezultati dugotrajni,koliko bih god izgledala mladje,sad imam 35 god?i zanima me cena? Puno pozdrava,Rada

Ana Life (2021-01-14)

Postovana Rado,

Doktor je pogledao Vasu fotografiju i poslali smo Vam odgovor na Vas email.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Dejan (2021-01-03)

Postovani, koja je cena zahvata, koriscenje sopstvenog masnog tkiva za popunjavanje obraza?

Ana Life (2021-01-03)

:Postovani Dejane,

Kada je rec o korekcije gornjih kapaka,donjih kapaka, MACS liftu   operaciju izvodi dr Arsic.
Cena operacije gornjih kapaka (cena poslata na e-mail) a cena operacije donjih kapaka (cena poslata na e-mail) Dr Arsic jako pazljivo i precizno radi ove operacije.
Ovim operacijama uklanja se visak koze, misica i masnog tkiva u predelu gornjih i donjih kapaka. 

A kada se radi o operaciji  MACS lift to je  najsavremeniji fejslifting.
To je operacija koja na prirodan način vraća petnaest godina, podižući obraze, peglajući nazolabijalne bore, ispravljajući liniju vrata, jednom rečju, podmlađujete se ali ne da menjate lični opis, već ste zaista onakvi kakvi ste bili nekada. Kod operacije macs lift obrazi se podižu u vis, kod klasičnog fejs lifta obrazi se povlače u stranu, da ne pominjemo što je klasičan fejslifting mnogo agresivnija operacija, koja zahteva duži oporavak, dok je kod macs lifta, sve nežnije i kraće. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana.
 Uz Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka .
Cena operacije (cena poslata na e-mail), u cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema u smislu :
( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG,pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole.
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica. 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Larisa (2020-06-05)

Postovani,interesuje me cena ove intervencije

Ana Life (2020-06-05)

Postovana Larisa,
Kazite nam koja Vas intervencija zanima?
Da li mislite na transplantaciju masti u regiju zadnjice,lica, grudi,listova ili slicno.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Tatjana (2020-06-04)

Postovani, radila sam uvecanje usana i dopunu lica tudjim masnim tkivom, koja se nakon godinu dana apsorbovala. Želela bih da to bude trajnije (verovatno svojim masnim tkivom) Interesuju me pojedinacne cene, usana (koje su u mladosti bile pune i ostali deo lica, bez čela. (posebno donji deo lica, ispod ociju , brada i opusteni obrazi) naravno sa svojim masnim tkivom.

Ana Life (2020-06-04)

Postovana Tatjana,
Fat graft lica predstavlja transplantaciju masti koja je prethodno uzeta sa regija gde je ima u visku,specijalno se obradi, a zatim se trasplantira u predeo lica ,a nakon toga uradi se transplantacija Vasih maticnih celija koje su dobijene specijalnom preradom Vase krvi ,da bi se sto veci broj masnih celija revitalizovao(primio). Cena ove intervencije(cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata preoperativna priprema
( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. 
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica .

Srdacan pozdrav Vasa Analife i dr Arsic
 

Alisa (2020-01-14)

Postovani,interesuje me da li radite transfer masti za atroficne oziljke na licu ( sirine od 5 mm do 1 cm i udubljenja od 2 do 3 mm ) i koja je cena. Hvala

Ana Life (2020-01-14)

Postovana,
 ne radimo te intervencije.

 s postovanjem Anallife

Goca (2019-11-06)

Postovani, zanima me cena fat graft grudi. Hvala, pozdrav!

Ana Life (2019-11-06)

Poštovana Goco,

Fat graft grudi predstavlja transplantaciju masti koja je prethodno uzeta sa regija gde je ima u visku,specijalno se obradi, a zatim se trasplantira u predeo grudi,a nakon toga uradi se transplantacija Vasih maticnih celija koje su dobijene specijalnom preradom Vase krvi ,da bi se sto veci broj masnih celija revitalizovao(primio). Cena ove intervencije je (cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata preoperativna priprema
  ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+  bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. 
Mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica .

Srdacan pozdrav Vaša Analife i dr Arsic

Stana (2019-10-25)

Podtovsni, Interesira me cena fat graft lica i fat graft lica sa vratom. Hvala. Lepi pozdrav, Stana

Ana Life (2019-10-25)

Poštovana Stano,

Fat graft lica je intervencije koja se radi u analgosedaciji (blaga vrsta anestezije) uzima se mast sa regija gde je ima u visku,specijalno se obradi i transplantirao u regiju lica. Vazno je da znate,da se uvek trasnplantira veca kolicina masti,jer deo te masti nekih 30-40% propadne tj.resorbuje se,ostatak ostane trajno ukoliko ne varirate puno u telesnoj tezini. Cena ove intervencije(cena poslata na e-mail) u tu cenu je uracunata konpletna preoperativna priprema. Osim odredjnih laboratorijskih analiza koje bi ste Vi odradili. Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica. 

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Slavica (2019-06-17)

Postovani,zelela bih da radim uvecanje tj.oblikovanje zadnjice masnim tkivom i oblikovanje listova nogu,a da se uradi velika liposukcija 3000 cc(da li moze u to i podbradak) da li mi mozete reci cenu i koliko dugo bi trajao oporavak?Unapred hvala

Ana Life (2019-06-17)

Poštovana Slavice,
U jednom aktu je izvodljivo uraditite transplantaciju masti u zadnjicu, a u drugom aktu transplataciju masti u regiju listova. Najveća moguca količina masti koja sme da se transplantira u jednom aktu je po 350 cc po glutealnij regiji( jednoj strani) . To je ograničena količina zato sto je potrebno ostaviti prostora da se te masne ćelije revitalizuju(prime) , a ne da se grupisu i prave neravnine. Cena transplantacije masti i maticnih ćelija u gletealne regije (cena poslata na e-mail) ,a toliko je i kada se mast transplantira u regiju podkolenica. U nase cene uracunata je kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza koje bi ste Vi odradili.
Ako želite možete da dodjete i na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica. 

Srdačan pozdrav Vaša Analife
 

Snezana (2019-03-11)

Zanima me Fet graft zadnjice i koliko kosta?

Ana Life (2019-03-11)

Poštovana Snježana,

Fat graft glutealne regije predstavlja transplantaciju masti koja je prethodno uzeta sa regija gde je ima u visku,specijalno se obradi, a zatim se trasplantira u predeo zadnjice ,a nakon toga uradi se transplantacija Vasih maticnih celija koje su dobijene specijalnom preradom Vaše krvi ,da bi se sto veći broj masnih ćelija revitalizovao(primio). Cena ove intervencije (cena poslata na e-mail) u cenu je uračunata preoperativna priprema ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+  bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. 

Možete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica .

Srdačan pozdrav Vaša Analife i dr Arsic

Calina (2019-02-18)

Postovani, zanima me cena povecanja usana sopstvenim masnim tkivom?! Unapred hvala na odgovoru!

Ana Life (2019-02-18)

Poštovana Calina,

povećanje usana masnim tkivom,tj fat graft usana (cena poslata na e-mail). To je intervencije koja se radi u analgosedaciji (blaga vrsta anestezije) uzima se mast sa regija gde je ima u visku,specijalno se obradi i transplantirao u regiju usana. Važno je da znate,da se uvek trasnplantira veća količina masti,jer deo te masti nekih 30-40% propadne tj.resorbuje se,ostatak ostane trajno ukoliko ne varirate puno u telesnoj težini. 

Ako želite možete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsića.

 

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Jasmina (2018-08-21)

Postovani, imam 35 godina. Smrsala sam, zadnjica se istopila. Sad sam ravna. Interesuje me povecanje zadnjice sopstvenom mascu i maticnim celijama. Kakva je to operacija. Kakva je razlika izmedju transpantacije masti od ubacivanja implanta ili silikona u zadnjicu.

Ana Life (2018-08-21)

Poštovana, 

U bolnici Analife, dr Arsić radi najsavremeniju operaciju povećanja zadnjice - transplantacija masti ili fet graft zadnjice. Mast ili preciznije masno tkivo  se uzima sa mesta gde je ima u višku, sa stomaka, struka, oko kolena. Zatim se specijalno obradi, odbace se propale masne ćelije i u vidu filera se ubacuje gde fali. U Vašem slučaju to je zadnjica. Cena operacije sa preoperativnim troskovima (cena poslata na e-mail). Konsultacija je besplatna, zakazuje se na neki od naših telefona. Razlika izmedju operacije fet graft zadnjice ( transplantacija masnog tkiva) i operacije ubacivanje silikonskih proteza u zadnicu je velika. 

Fet graft nema sečenja pa nema ni rezova, kod silikona mora da se seče i ubacuje.  

Fet graft daje prirodan izgled i profil

Fet graft ima manu sto se izgubi nekih 30-40%, a ako smršate nestaće i vaše masne ćelije koje su ubačene. Dodavanjem matičnih ćelija iz vaše krvi poboljšavamo proces revasularizacije masnog tkiva, tj. Više masnih ćelija će ostati. 

 

S poštovanjem 

Analife

Nemanja (2018-05-12)

Nigde ne mogu da pronađem da li neko radi povecanje ruke, da se uzme mast tamo gde ga ima previse kolika bi bila cena. I koliko bi bio oporavak. Unapred hvala

Ana Life (2018-05-12)

Postovani,

Mi radimo transplantaciju masti -Fat graft. Operaciju radi dr Arsic i cena operacije zavisi od tretirane regije. Intervencija podrazumeva da se uzme mast sa regija gde je ima u visku,specaijlno se obradi i transplantira u zeljenu regiju. Molimo Vas ako ste u mogucnosti da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica ili da nam posaljete fotografije na nas e -mail bolnica@analife.rs. Da vidimo o cemu je rec. 

 

Srdacan pozdrav Vas Analife

Milka (2018-05-07)

Pozdrav povecanje grudi sa masnim tkivom kolko trba msnog tkiva za uvecanje 2broia vreme oporavka i cena hvala puno

Ana Life (2018-05-07)

Postovana,

Fat graft grudi operativna tehnika transplantacije sopstvene masti, koja je prethodno uzeta sa regija gde je ima u visku,gde se posle specijalne obrade trasplantira u predeo grudi gde masti ima u manjku. Da bi rezultat bio bolji uvek se dodaju Vase maticne celije. Njihov zadatak je da se sto vise masnih celija revitalizuje, odnosno da sto manje propadne. 

Moramo naglasiti da ova operacija ima svoje prednosti ali i mane.

Prednosti operacije fet grafting grudi ili transplantacija masti i maticnih celija u grudi su visestruke, nabrojacemo samo neke od njih

1. Povecavate grudi bez stavljanja implanta, za one koji ne zele strano telo (protezu) u svom organizmu.

 

2. Pacijentkinje koje zele da izvade staru protezu, da koriguju grudi i da umesto nove ubacimo njeno masno tkivo, uzeto sa drugih delova tela (uz predhodnu specijalnu obradu) 

 

3. Ko zeli da poveca grudi a da iz nekog razloga ne sme da stavi proteze (manekenke)

 

Mane operacije fet grafting grudi 

 

1. Kolicina masti koja se ubaci nikada u toj meri ne ostane, nestane u postoperativnom periodu od 25-40%, mada to nije matematika pa ne mozete precizno izmeriti, umnogome zavisi od Vaseg organizma

 

2. Posto se izgubi odredjena kolicina masti, cesto je potrebno dodati u novoj operaciji dodatniu kolcinu masnih celija, sto iziskuje dodatne troskove. 

 

3. U procesu revitalizacije (“ozivljavanja”) masnih celija, u malom procentu se desava da masne celije propadaju, mogu da bole i da budu trvdje konzistencije. To se zove masna nekroza koja prolazi vremenom a ako ne podje posle godinu, dve, a stvara estetski problem ona se vadi…

 

(cena poslata na e-mail), u cenu je uracunata preoperativna priprema i jednu noc u bolnici

Ako zelite mozete da dodjete i na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

Ivana (2018-04-08)

Postovani, interesuje me da li postoji mogucnost da se popuni tkz rupa na licu usled vadjenja parotidne zlezde? Izvadjena je parotidna zlezda ispred uha uzrok tumor. Koliko mora proci od operacije da bi se sta moglo raditi hvala

Ana Life (2018-04-08)

Postovana,
Najbolje je da dodjete na besplatnu konsultaciju i da ponesete sve Vase nalaze  kod dr Arsica, da doktor pogleda o cemu je rec i da li je izvodljivo odraditi korekciju. 
 
Srdacan pozdrav Vas Analife

 

Dina (2018-04-04)

Zanima me cena povecanja usana sopstvenim masnim tkivom? Hvala..

Ana Life (2018-04-04)

Postovana,
povecanje usana sopstvenom mascu je od
(cena poslata na e-mail)
 
 
Konsultacija je besplatna 
 
S postovanjem

Analife 

Nina (2018-03-31)

Postovani,zanima me cena popunjavanja bora sopstvenim masnim tkivom (brazde na obrazu i bore od nosa ka usnama) Hvala

Ana Life (2018-03-31)

Postovana,
Fat graft lica predstavlja transplantaciju masti koja je prethodno uzeta sa regija gde je ima u visku,specijalno se obradi, a zatim se trasplantira u predeo lica,a nakon toga uradi se transplantacija Vasih maticnih celija koje su dobijene specijalnom preradom Vase krvi ,da bi se sto veci broj masnih celija revitalizovao(primio). Cena ove intervencije (cena poslata na e-mail)u cenu je uracunata preoperativna priprema( EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+  bolnicki dan  kao i sve kontrole. 
Mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica .
 
Srdacan pozdrav Vas Analife 

 

Helena (2018-03-26)

Koliko kosta popunjavanje uvučene brade sopstvenim masnim tkivom?

Ana Life (2018-03-26)

Postovana,
Fat graft predstavlja transplantaciju masti koja je prethodno uzeta sa regija gde je ima u visku,specijalno se obradi, a zatim se trasplantira u zeljene regije. Intervencija se radi u analgosedaciji (blaga vrsta anetsezije)  i cena je (cena poslata na e-mail),ne zavisino od kolicine masti koja se transplantira. Ali prvo morate da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, kako bi doktor pogledao da li je to adekvatno resenje, za korekciju zeljenog problema.
Konsultaciju mozete zakazati pozivom na broj telefona 069-319-68-08
 
Srdacan pozdrav Vas Analife 

 

Monika (2018-03-21)

Zanima me cena povećanja usana masnim tkivom.hvala

Ana Life (2018-03-21)

Postovana,
Fat graft usana, predstavlja transplantaciju masti koja je prethodno uzeta sa regija gde je ima u visku,specijalno se obradi, a zatim se trasplantira u usne,intervencija se radi u blagoj analgosedaciji . Cena ove intervencije (cena poslata na e-mail), ne zavisno od kolicine tj.kubika koja se aplicira. u cenu je uracunata preoperativna priprema ( EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+  bolnicki dan , kao i sve kontrole. 
Mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica .
 
Srdacan pozdrav Vas Analife i dr Arsic

 

Jelena (2018-03-15)

Postovani, zanima me cena popunjavanja podocnjaka masnim tkivom. Da li je intervenciju bolje raditi zimi ili se moze raditi bilo kada? Hvala unapred.

Ana Life (2018-03-15)

Postovana,
Fat graft lica je intervencija ,gde se uzima Vasa mast sa regija gde je ima u visku, specijalno se obradi i zatim transolantira u zeljene regije. Cena fat graftinga lica je od (cena poslata na e-mail)u zavisnosti od regija na licu koje bi se tretirale,u cene je  uracunata kompletna preoperativna priprema ( EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+  bolnicki dan, kao i sve kontrole. 
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica i sa doktorom da se sve detaljno dogovorite. 
 
Srdacan pozdrav Vas Analife i dr Arsic

 

Natasa (2018-03-09)

Zanima me cena za povecanje usana masnim tkivom po kubiku ?

Ana Life (2018-03-09)

Postovana,
Uvecanje  (augmentaciju )usana sopstvenom mascu -Fat graft usana  radi dr Arsić . Intervencija se radi u analgosedaciji. Najpre se uzme mast sa regija gde je ima u visku, zatim se specijalno obradi i transplantira u usne. Cena intervencije (cena poslata na e-mail)ne zavisno od količine tj.kubika koja se aplicira.
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.
 
Srdacan pozdrav Vas Analife

 

Biljana (2018-02-06)

Poštovani mozete li mi reci nesto vise o povećavanju usana sopstvenim masnim tkivom i cenu. Hvala unapred

Ana Life (2018-02-06)

Postovana,
Fat graft usana predstavlja transplantaciju masti koja je prethodno uzeta sa regija gde je ima u visku,specijalno se obradi, a zatim se trasplantira u predeo usana. Cena ove intervencije (cena poslata na e-mail)u cenu je uracunata preoperativna priprema ( EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+  bolnicki dan  kao i sve kontrole. 
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica .
 
Srdacan pozdrav Vas Analife i dr Arsic

 

Nikolina (2018-02-05)

Koliko kosta povecanje usana i grudi, transplatacijom masti, i da li je trajno?

Ana Life (2018-02-05)

Postovana,
Fat graft  predstavlja transplantaciju masti koja je prethodno uzeta sa regija gde je ima u visku,specijalno se obradi, a zatim se trasplantira u zeljene regije,a nakon toga uradi se transplantacija Vasih maticnih celija koje su dobijene specijalnom preradom Vase krvi ,da bi se sto veci broj masnih celija revitalizovao(primio). Cena Fat graft-a grudi je (cena poslata na e-mail) ,a cena fat graft-a usana (cena poslata na e-mail)u cene je uracunata preoperativna priprema  ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+  bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. 
Mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica .
 
Srdacan pozdrav Vas Analife i dr Arsic

 

Sanja (2018-01-28)

Postovanje, moja zelja je da radim uvecavanje i podizanje zadnjice sa masnim tkivom molim Vas koliko kosta zahvat? Srdacan pozdrav!

Ana Life (2018-01-28)

Postovana,
Fat graft grudi predstavlja transplantaciju masti koja je prethodno uzeta sa regija gde je ima u visku,specijalno se obradi, a zatim se trasplantira u predeo zadnjice,a nakon toga uradi se transplantacija Vasih maticnih celija koje su dobijene specijalnom preradom Vase krvi ,da bi se sto veci broj masnih celija revitalizovao(primio).Cena Fat graft-a zadnjice(cena poslata na e-mail)u cenu je uracunata preoperativna priprema ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+  bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. 
Mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica .
 
Srdacan pozdrav Vas Analife i dr Arsic

 

Marija (2018-01-25)

Postovani, Molim poslati cene za uvecanje grudi I zadnjice. Lipofiling metodim. Hvala

Ana Life (2018-01-25)

Postovana,
Fat graft grudi -transplantacija sopstvene masti i maticnih celija ,predstavlja intervenciju gde se  prvo uzme mast  sa regija gde je ima u visku,specijalno se obradi, a zatim se trasplantira u predeo grudi ili zadnjice, zatim se preradom Vase krvi izdvoji plazma (Vase maticne celije) koje se takodje apliciraju u tretirane regihe kaki bi se sto veci broj masnih celija primio. Cena kada se radi fat graft grudi ili zadnjice (cena poslata na e-mail). U cenu intervencije je uracunata preoperativna priprema ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+  bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. 
Ako zelite mozete  da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica .
 
Srdacan pozdrav Vas Analife

 

Ljiljana (2018-01-23)

Postovani koja je cena transplatacije masnim tkivom. hvala

Ana Life (2018-01-23)

Postovana,
Cena zavisi od regija u koje se mast transplantira . 
Fat graft predstavlja transplantaciju masti koja je prethodno uzeta sa regija gde je ima u visku,specijalno se obradi, a zatim se trasplantira recimo u zadnjicu, grudi, lice ,bore, korekcije oziljaka ,a nakon toga uradi se transplantacija Vasih maticnih celija koje su dobijene specijalnom preradom Vase krvi ,da bi se sto veci broj masnih celija revitalizovao(primio). Cena ako se radi transplantacija masti u predeo grudi i zadnjice je (cena poslata na e-mail) , a ako se transplantira mast u lice (cena poslata na e-mail)u cenu je uracunata preoperativna priprema( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+  bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. 
Mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica .

Srdacan pozdrav Vas Analife i dr Arsic

 

Mira (2018-01-18)

Da li liposukcijom se uklanja salo sa stomaka i cijena

Ana Life (2018-01-18)

Postovana,
Laserska liposukcija (Laser assisted liposuction)  pripada tipu operacija koja se drugacije zove lipoliza, sto znaci unistavanje masnih celija (lipocita). Laserski zrak našeg lasera uništava lipocite, pa je broj masnih ćelija posle operacije laserske liposukcije značajno manji. Samim tim smanji se  potencijal za novim stvaranjem novih  masnih naslaga. Sto se cene tice, cena zavisi od regija koje bi se tretirale . 
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica ili da nam posaljete fotografije regija koje bi ste zeleli da odradimo na e-mail dr Arsica bolnica@analife.rs
 
Srdacan pozdrav Vas Analife i dr Arsic

 

Tatjana (2018-01-10)

Postovani, koja je cena uvecanja usana sopstvenom mascu? Hvala puno, veliki pozdrav!

Ana Life (2018-01-10)

Postovana,
Fat graft usana, podrazumeva intervenciju gde se uzme mast sa regija gde je ima u visku, specijalno se obradi I zajedno sa maticnim celijama transplantira u, predeo usana. Cena ove intervencije (cena poslata na e-mail), ne zavisno od kolicine (spriceva) koja se aplicira.
Ako zelite mozete da dodjete I na besplatnu konsultaciju.

Srdacan pozdrav Analife

 

Jelena (2018-01-04)

Postovani, koja je cena uvecanja usana sopstvenom mascu (fat graft usana? Hvala puno, veliki pozdrav

Ana Life (2018-01-04)

Postovana,
Fat graft usana predstavlja transplantaciju masti koja je prethodno uzeta sa regija gde je ima u visku,specijalno se obradi, a zatim se trasplantira u predeo usana ,a nakon toga uradi se transplantacija Vasih maticnih celija koje su dobijene specijalnom preradom Vase krvi ,da bi se sto veci broj masnih celija revitalizovao(primio). Cena ove intervencije (cena poslata na e-mail)u cenu je uracunata preoperativna priprema (EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+  bolnicki dan , kao i sve kontrole. 
Mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju  kod dr Arsica .
 
Srdacan pozdrav Vas Analife i dr Arsic

 

Valentina (2017-12-28)

Poštovani, Molim da mi pošaljete cenu za transplataciju sopstvene masti u lice (sve regije). Unapred hvala, Valentina

Ana Life (2017-12-28)

Postovana,
Fat graft  predstavlja transplantaciju masti koja je prethodno uzeta sa regija gde je ima u visku,specijalno se obradi, a zatim se trasplantira u predeo lica, a nakon toga uradi se transplantacija Vasih maticnih celija koje su dobijene specijalnom preradom Vase krvi ,da bi se sto veci broj masnih celija revitalizovao(primio). Cena ove intervencije (cena poslata na e-mail)u cenu je uracunata preoperativna priprema ( EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+  bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. 
Mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica .
 
Srdacan pozdrav Vas Analife i dr Arsic

 

Dusica (2017-12-18)

Postavanje.Radila sam kod vas grudi sa inplantima i zadovoljna sam.Sada me interesuje transplatacija masti u lice jagodice,nazolabijalne bore.Vidim da imate popust pa kolika je cena? Hvala

Ana Life (2017-12-18)

Postovana,
Fat graft  predstavlja transplantaciju masti koja je prethodno uzeta sa regija gde je ima u visku,specijalno se obradi, a zatim se trasplantira u predeo lica,a nakon toga uradi se transplantacija Vasih maticnih celija koje su dobijene specijalnom preradom Vase krvi ,da bi se sto veci broj masnih celija revitalizovao(primio). Cena ove intervencije  je (cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata preoperativna priprema ( EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+  bolnicki dan kao i sve kontrole. Mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica .
 
Srdacan pozdrav Vas Analife i dr Arsic

 

Jovana (2017-12-12)

Postovani, zanima me cena transplantacije masti u lice (jagodice i nazolabijalne brazde). Hvala.

Ana Life (2017-12-12)

Postovana,
Transplantacija Vase masti u Vase lice (fat graft),  je sjajna intervencija koja bolje nego i jedna druga popunjava volumen lica  i podmlađuje kožu. Razlog je vrlo jednostavan, masne ćelije su pune matičnih ćelija, a  kada mi jos dodamo faktore rasta iz Vasih trombocita onda je efekat sjajan. Veći procenat masnog tkiva se organizuje"primi", manje propada, drugo masne ćelije imaju u sebi estrogena koji dovodi do finog mladalačkog sjaja i zategnutosti kože.
 Kada se radi transplantacija masti I maticnih celija (FAT GRAFT) u predeo lica cena je (cena poslata na e-mail), u cenu je uracunata kompletna preoperativna preiprema  (EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+  bolnicki dan  kao i sve kontrole. 
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsuktaciju kod dr Arsica. Konsultaciju mozete zakazati pozivom na broj 069-319-68-08
 
Srdacan pozdrav Vas Analife

 

zdenka (2017-12-11)

Postovanje Zanima me cena transplantacije lica sopstvenom mascu obrazi podocnjaci usne

Ana Life (2017-12-11)

Postovana,
Transplantacija Vase masti u Vase lice ili fet graft,  je sjajna intervencija koja bolje nego i jedna druga popunjava volumen lica.  Ne  samo što  popunjava usahlo lice,  već i podmlađuje kožu. Razlog je vrlo jednostavan, masne ćelije su pune matičnih ćelija, a  kada mi jos dodamo faktore rasta iz Vasih trombocita onda je efekat sjajan. Veći procenat masnog tkiva se organizuje"primi", manje propada, drugo masne ćelije imaju u sebi estrogena koji dovodi do finog mladalačkog sjaja i zategnutosti kože. Da ne pominjemo da količina specijalno obrađene masti i matičnih ćelija je mnogo veća nego da Vam ubacujemo hijaluron. Ako 1cc hijalurona (cena poslata na e-mail), a mi ubacimo i do 30 kubika u lice (ako je potrebno, naravno) zamislite koliko bi koštalo 30 ml hijalurona. Sem toga masno tkivo mnogo duže, značajno duže ostaje u licu nego hijaluron koji je do godinu dana. Ako ne držite dijetu, ostaće i nekoliko godina.
 Kada se radi transplantacija masti I maticnih celija (FAT GRAFT) u predeo lica cena je
(cena poslata na e-mail), u cenu je uracunata kompletna preoperativna preiprema  (EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+  bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. 
Intervenciju radi dr Arsic I ako zelite mozete da dojdete na besplatnu konsultaciju.
 
Srdacan pozdrav Vas Analife

 

Maja (2017-12-08)

Postovani, Zanima me koja je cena uvecanja zadnjice sopstvenim masnim tkivom. Koliko traje oporavak,koliko dugo su vidljivi rezultati,da li dolazi do preoblikovanja zadnjice i ako Vas mogu zamoliti za neke fotografije pre i posle. Srdacan pozdrav!

Ana Life (2017-12-08)

Postovana,
 Fat graft zadnjice predstavlja transplantaciju masti koja je prethodno uzeta sa regija gde je ima u visku,specijalno se obradi, a zatim se trasplantira u predeo zadnjice ,a nakon toga uradi se transplantacija Vasih maticnih celija koje su dobijene specijalnom preradom Vase krvi ,da bi se sto veci broj masnih celija revitalizovao(primio). Time zadnjica osim to ej uvecana dobije I lepsi oblik.Cena ove intervencije (cena poslata na e-mail)u cenu je uracunata preoperativna priprema  ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+  bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. Sto se tice oporavka, nakon nedelju dana se skidaju koncici. Otok I modrice su propratna stvar ove intervencije ali okvirno za nedelju dana one se povuku.
Mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica . A fotografije mozete pogledati na nasem instagram profilu opsta_bolnica_analife ili na facebook stranici Analife
 
Srdacan pozdrav Vas Analife i dr Arsic

 

Alex (2017-12-02)

Postovani, koja je cena uvecanja usana sopstvenom mascu? Da li su rezultati dugotrajni i da li je ovo bolja opcija od uvecanja usana hijaluronom ili ne? Unapred hvala.

Ana Life (2017-12-02)

Postovana,
Fat graft usana -transplantacija masti maticnih celija u usne (cena poslata na e-mail). Kada se radi Fat graft usana , uvek se aplicira malo veca kolicina masti u usne, jer deo masti se resorbuje -propadne nekih 30% , ono sto ostane je trajno. A sto se tice hijalurona koristimo Teosyal (cena poslata na e-mail)po jednom kubiku tj.spricu . I trajnost hijalurona je od 6 meseci do godinu dana. 
 
Srdacan pozdrav Vas Analife
 

 

marijana (2017-11-27)

Postovani, koliko bi kostala transplatacija masti za celo lice a koliko za usne i podocnjake posebno? Hvala

Ana Life (2017-11-27)

Postovana,
 Fat graft lica predstavlja transplantaciju masti koja je prethodno uzeta sa regija gde je ima u visku,specijalno se obradi, a zatim se trasplantira u predeo lica,a nakon toga uradi se transplantacija Vasih maticnih celija koje su dobijene specijalnom preradom Vase krvi ,da bi se sto veci broj masnih celija revitalizovao(primio). Cena ove intervencije kada se radi komplet lice sa usnama (cena poslata na e-mail), a kada se rade samo odredjene regije na licu (cena poslata na e-mail), a kada se rade samo usne (cena poslata na e-mail)u cene je uracunata preoperativna priprema  (  EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+  bolnicki dan , kao i sve kontrole. 
Mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica .
 
Srdacan pozdrav Vas Analife i dr Arsic

 

Katarina (2017-10-25)

Postovani,zanima me transplatacije masti u grudi,cena celog procesa? Hvala

Ana Life (2017-10-25)

Postovana,
 Fat graft grudi predstavlja transplantaciju masti koja je prethodno uzeta sa regija gde je ima u visku,specijalno se obradi, a zatim se trasplantira u predeo grudi,a nakon toga uradi se transplantacija Vasih maticnih celija koje su dobijene specijalnom preradom Vase krvi ,da bi se sto veci broj masnih celija revitalizovao(primio). Cena ove intervencije
(cena poslata na e-mail)u cenu je uracunata preoperativna priprema ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+  bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. 
Mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica .
 
Srdacan pozdrav Vas Analife i dr Arsic

 

Olga (2017-10-09)

Dobar dan! Zainteresovana sam za transplatacija masnog tkiva u zadnjicu, pa me interesuje ukupna cena preooerstivni proces, sam proces operacije i postoperativno (nocenje i sve sta ide uz to)? Hvala unapred

Ana Life (2017-10-09)

Poštovana,
Transplantacija masti ili fet grafting zadnjice je operacija sa fantastičnim rezultatima.
U našoj bolnici Analife radimo najnoviji fetgrafting zadnjice gde se ubacuje masno tkivo alii i obrađena Vaša krv odnosno matične ćelije. Zadatak matičnih ćelija je da povećaju broj masnih ćelija koje će se revitalizovati ("primiti"). Mane ove operacije je upravo nemogućnost preciznog određivanja koliko će masnih ćelija da se resorbuje (nestane)  a koliko će da se revitalizuje (ostane). Matične ćelije se transformišu u masne ćelije , zbog toga su naši rezultati fantastični. Postoje prednosti ali i mane ove tehnike
Prednost u odnosu na proteze koje se stavljaju u zadnjicu su mnogobrojne:
  • Operacija nema  rezove kao kod implanta, nema rezova, nema ožiljaka 
  • Porirodan osećaj, bez prisustva stranog tela
  • Ne postoji mogućnost da se implant pomeri
  •  Uvek može da se doda količina masti, tj. da se još poveća što je kod implanta nemoguće. Implanti moraju da se vade i da se stvaljaju veći.
  • Mana operacije je što se jedna količina masti resorbuje, ali se to kompenzuje stavjanjem veće količine, koja kada se postoperativni period završi izgleda sjajno, potpuno prirodno i raskošno.
3. Cena (cena poslata na e-mail)sa kompletnom pripremom i ležanjem jedne noći u bolnici
  • Sama operacija je lakša za pacijenta 
  •  Nije na odmet reći da uzimanjem sala sa jednog mesta gde je u višku, ta regija je smanjena.
  •  Specijalnom preradom, zajedno sa matičnim ćelijama i  ubacivanjem u željenu regiju dobijamo skoro dve operacije u jednoj


S poštovanjem

Analife 

Marina (2017-09-28)

Postovani, zanima me cena transplatacije masti u podocnjake i da li nestaju tamni kolutovi nakog toga? Hvala unapred

Ana Life (2017-09-28)

Poštovana, cena fetgraftinga lica (cena poslata na e-mail) u anesteziji. Najbolje je da pošaljete slike na direktan mejl dr Arsića bolnica@analife.rs
 
S poštovanjem
Analife

 

Amela (2017-09-20)

Postovani Zanima me koja je cena uvecanja zadnjice sopstvenim masnim tkivom. Koliko traje oporavak i kada se moze vratiti svakodnevnim obavezama i navikama. Srdacan pozdrav!

Ana Life (2017-09-20)

Poštovana,
Povećanje zadnjice sopstvenom mašću ili fetgrafting zadnjice je operacija sa sjajnim rezultatima. (cena poslata na e-mail). U cenu je uključena preoperativna priprema.
Oporavak je brz, za nekoliko dana.
 
S poštovanjem
Analife

 

Jasmina (2017-09-17)

Dobar dan, zanima me koja je cena uvecanja zadnjice sopstvenim masnim tkivom, koliko dana traje oporavak i koliko dana se ostaje u bolnici?

Ana Life (2017-09-17)

Poštovana
fetgrafting zadnjice ili povećanje zadnjice masnim tkivom je operacija sa sjanim rezultatima. promotivna cena
(cena poslata na e-mail). U bolnici se ostaje jednu noć.
 
S poštovanjem
Analife

 

Ana (2017-09-16)

Poštovani interesuje me punjenje usana sopstvenim mastima da li to radite i koja je cena?

Ana Life (2017-09-16)

Poštovana
popunjavanje usana sopstvenom mašću je intervencija koja se radi u okviru intervencije fetgrafting lica koja
(cena poslata na e-mail)i radi se u anesteziji.

S poštovanjem
Analife
 

Ljubica (2017-09-11)

Postovani, Imam 11goina ugradjene mentor inplantate subpectoralno. Prvobitno je radjeno aksilarno a drugi put intraareolarno. Doslo je do rupture desnog inplanta sto je konstatovano MR. Zanima me uklanjanje inplantata i reoperaciju sopstvenim masnim tkivom i kolika je cijena kompletne usluge? Srdacan pozdrav Ljubica

Ana Life (2017-09-11)

Poštovana,
koliko je poznato Mentor daje garanciju na kvalitet. Razgovarajte sa Vašim hirurgom da vam izvadi implant, on zna najbolje kako ga jeaplikovao. Različite su hiruške tehnike, pa samim tim se ne preporučuje da neko drugi vadi implant koji je pukao.

S poštovanjem
Analife
 

Tijana (2017-08-22)

Postovani, zanima me okvirno cijena transplatacije masti u usnama? Pozdrav

Ana Life (2017-08-22)

Poštovana, cena transplantacije masti u usne (cena poslata na e-mail)
 
S poštovanjem
Analife

 

Olja (2017-07-19)

Postovani, interesuje me makar okvirno cena transplantacije masti u cilju osvezavanja lica (jagodice i nazolabijalne bore, imam ,,koscatije' lice koje pocinje da deluje umorno i ,,prazno') Da napomenem da mi je i 1 ml juvederm volume (po 0,5 u svaku jagodicu) napravio fino osvezenje , ali bih nesto trajnije i s vecin efektom na osvezenje regije

Ana Life (2017-07-19)

Poštovana,
fet grafting lica ili transplantacija masti u lice je operacijakoja se izvodi u uslovima analgosedacije (lake anestezije). Cena takve operacije   (cena poslata na e-mail). Sa jednog dela tela se uzima mast, najčešće je to sa stomaka ili oko kolena, posebnom metodom se prerađuje i ubacuje  u delove lica gde je došlo do gubitka masnog tkiva, gubitka vitalnosti ili gde su bore.  Intervencija ima sjajne rezultate, zbog toga što masne ćelije  imaju u sebi matične ćelije koje se pretvaraju  u kolagen, samim tim zatežu kožu. Masne ćelije su aktivne u stvaranju estradiola, koji daje mladalački sjaj koži. Sa ubacivanjem masti u lice podmaluđujete se desetak godina.
 
S poštovanjem
Analife

 

Maha (2017-07-15)

Poštovanje,zanima me cena presađivanja sala u zadnjicu? Hvala unapred

Ana Life (2017-07-15)

Poštovana,
Transplantacija masti ili fet grafting zadnjice je operacija sa fantastičnim rezultatima. 1. Operacija nema rezove kao kod implanta
2. Potupo ne porirodan osećaj, bez prisustva stranog tela
3. (cena poslata na e-mail) sa kompletnom pripremom i ležanjem jedne noći u bolnici
4. Mana operacije je što se jedna količina masti resorbuje, ali se to kompenzuje stavjanjem veće količine, koja kada se postoperativni period završi izgleda sjajno, potpuno prirodno i raskošno.
5. Uvek može da se doda količina masti, tj. Da se još poveća što je kod implanta nemoguće. Moraju da se vade i da se stvaljaju veći.
6. Sama operacija je lakša za pacijenta
7. Nije na odmet reći da uzimanjem sala sa jednog mesta gde je u višku , specijalnom preradom i ubacivanjem u željenu regiju dobijamo skoro dve operacije u jednoj.
 
 
S poštovanjem
Analife

 

Martina (2017-07-04)

Dobar dan, zanima me koja je cena uvecanja zadnjice sopstvenim masnim tkivom, koliko dana traje oporavak i koliko dana se ostaje u bolnici?

Ana Life (2017-07-04)

Poštovana,
transplantacija  masti je operacija  gde se sa jednog mesta vadi mast, specijalno obrađuje kako bi se iz nje odstranile propale masne ćelije u procesu vađenja, i u obliku filera ubacuje  se onde gde nedostaje, tj. sta zelimo da povecamo.
Cena operacije transplantacije masti u zadnjicu (cena poslata na e-mail). U cenu je uracunata preoperativan priprema. Rtg pluca, EKg, kardioloski pregled, spavanje ako je potrebno
Na mestu gde se vadi mast smanjuje se debljina masnog tkiva, to se čini tako da pacijent ima samo korist od oba procesa (vađenja masti gde je višak i ubacivanja masti gde je manja)
 
S postovanjem
Analife

 

Mina (2017-06-29)

Postovani, koja je cena za transplataciju masti u grudi i zadnjicu i da li je moguce sopstvenim masnim tkivom dobiti efekat podignute zadnjice? Hvala

Ana Life (2017-06-29)

Postovana,
transplantacije masti u grudi
(cena poslata na e-mail). Transplantacija masti u zadnjiu (cena poslata na e-mail). U cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema. rezultat operacije transplantacije masti u zadnjicu jeste efekat podignute zadnjice, onoliko koliko Vasa anatomija dozvoljava
Posaljite slike direktno na mejl dr Arsica: bolnica@analife.rs

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

 

Jelena (2017-06-28)

Zdravo koliko košta transplantacija masnog tkiva u unutrašnjem delu butina i listova. Hvala unapred.

Ana Life (2017-06-28)

Postovana,
transplantacija masnog tkiva ili fetgrafting unutrasnjeg dela butina i listova
(cena poslata na e-mail). U cenu je ukljucena kompletna preoperativna priprema.

S postovanem
Analife

 

tina (2017-05-15)

Postovani, zanima me cena tranplatacije masti u lice (podocnjake i usne) Veliki pozdrav,

Ana Life (2017-05-15)

Poštovana,
fetgraft lica, sopstvenom, posebno obrađenom masti
(cena poslata na e-mail), uklljučujući preoperativnu pripremu.

S poštovanjem
Analife

 

Jovana (2017-04-24)

Koja je cena transplatacije masti iz stomaka u grudi? Pozdrav

Ana Life (2017-04-24)

Poštovana Jovana,
Načelno,  transplantacija  masti je operacija  gde se sa jednog mesta vadi mast, specijalno obrađuje kako bi se iz nje odstranile propale masne ćelije u procesu vađenja, i u obliku filera ubaci se onde gde nedostaje. Cena operacije transplantacije masti zavisi od obima operacije. Nije isto ako se izvadi 200 ml masti ili jedan litar. Na mestu gde se vadi mast smanjuje se debljina masnog tkiva, to se čini tako da pacijent ima samo korist od oba procesa (vađenja masti gde je višak i ubacivanja masti gde je manjak. Cena transplantacije masti u grudi (cena poslata na e-mail), uključujući preoperativnu pripremu: RTG pluća, spec pregled radiologa, Kardiološki pregled, EKG, Spec pregled anesteziologa, prsluče i ležanje jednu noć u bolnici
 
S poštovanjem
Analife

 

Sanja (2017-04-10)

Dobar dan, koja je cena uvecanja zadnjice sopstvenim masnim tkivom? Koliko dana traje oporavak i koliko vremenski traje sama intervencija? Pozzz...

Ana Life (2017-04-10)

Poštovana,
transplantacija  masti je operacija  gde se sa jednog mesta vadi mast, specijalno obrađuje kako bi se iz nje odstranile propale masne ćelije u procesu vađenja, i u obliku filera ubaci se onde gde nedostaje. Cena operacije transplantacije masti zavisi od obima operacije. Nije isto ako se izvadi 200 ml masti ili jedan litar. Na mestu gde se vadi mast smanjuje se debljina masnog tkiva, to se čini tako da pacijent ima samo korist od oba procesa (vađenja masti gde je višak i ubacivanja masti gde je manjak Operacija se radi u analgosedaciji.  Sa jednog dela tela se uzima mast, (najčešće je to sa stomaka ili oko kolena) posebnom metodom se preradi i ubacuje se u delove lica, gde je došlo do gubitka masnog tkiva, gubitka vitalnosti ili gde su bore.  Intervencija ima sjajne rezultate, zbog toga što masne ćelije  imaju u sebi matične ćelije koje se pretvaraju  u kolagen. Masne ćelije su aktivne stvaranju estradiola, koji daje mladalački sjaj koži. Operacija transplantacije masti u zadnjicu
(cena poslata na e-mail), uključujući preoperativnu pripremu i jednu noć u bolnici.

S poštovanjem
Analife

 

Ana (2017-03-04)

Postovani,zanima me cena ubacivanja masnog tkiva u lice.unapred zahvalna.

Ana Life (2017-03-04)

Poštovana,
Popunjavanje bora sopstvenom mascu,odnosno fet grafting lica je mnogo bolja metoda od svake drguge metode augmentacije na licu i to iz vise razloga.Prvo fet grafting je vrsta operacije i moze da se radi jedino u operacionoj sali i od strane plasticnog hirurga koji je za to edukovan.Drugo,na ovaj nacin mi u lice ubacimo zavisno od potrebe 20 -30 cc preradjenog masnog tkiva koje se savrseno rasporedjuje u lice,a uz to masne ćelije ( lipociti) sa sobom nose celijske receptore za estrogeni hormon koji sa svoje strane podlmadjuje,zateze i poboljsava kvalitet koze.Cena ove operacije
(cena poslata na e-mail)



S poštovanjem
Analife

 

Olja (2017-03-03)

Postovani, interesuje me cena liposkulpture lica sipstvenim masnim tkivom. Konkretno cena popunjavanja podocnjaka, jagodica i obraza? Hvala

Ana Life (2017-03-03)

Poštovana,
fetgrafting lica ili ubacivanje specijalno prerađene Vaše masti u lice
(cena poslata na e-mail).Rezultati su sjajni zbog toga što masne ćelije sadrže estrogen koji daje licu svežinu i mladalački izgled


S poštovanjem
Analife

 

marija (2017-02-21)

Poštovani, zanima me kolika je cena operacije ubacivanja masnog tkiva u lice? Pozdrav

Ana Life (2017-02-21)

Poštovana, ubacivanje masnog tkiva u lice ili fetgraft lica (cena poslata na e-mail)u analgosedaciji.
 
S poštovanjem
Analife

 

Olja (2017-02-19)

Postovanje interesuje me cena povecanja grudi svojom mascu?

Ana Life (2017-02-19)

Poštovana, cena povećanja grudi za oko jedan broj (cena poslata na e-mail). U cenu je uključena kompletna preoperativna priprema.
 
S poštovanjem
Analife

 

Tamara (2017-02-05)

Zdravo. Skoro sam radila povecanje grudi (mentor,anatomskim implantima) i nisam zadovoljna dekolteom,zanima me koja bi bila cena da mi popunite gornji deo (jer anatomski implanti su,kao sto i znate gore prilicno prazni),a sada nisam u mogucnosti da placam punu cenu zamene implanta.I takodje me zanima cena povecanja zadnjice masnim tkivom. Hvala unapred na odgovoru.

Ana Life (2017-02-05)

Poštovana
pošaljite nam slike na direktan mejl dr Arsića bolnica@analife.rs
S poštovanjem

Analife 

Lena (2017-01-23)

Da li se na taj nacin popunjavaju oziljci? Imam samo jedan na celu kojeg popunjavam hijaluronom, pa me interesuje neko trajnije resenje. Ako radite, koja je cena?

Ana Life (2017-01-23)

Poštovana
da bi ste dobili precizan odgovor na Vaše pitanje pošaljite sliku ili još bolje dođite na konsultaciju.

S poštovanjem

Analife 

Katarina (2016-12-24)

Postovani,zanima me koliko je efikasno povecanje usana sopstvenim masnim tkivom,koliko vremenski traje i koja je cena toga i da li je cena po kubiku?

Ana Life (2016-12-24)

Poštovana,
Povećanje masti sopstvenim tkivom se radi u okviru transplantacije masnog tkiva u lice(cena poslata na e-mail)
 
S poštovanjem

Analife 

Tima (2016-11-05)

Postovani, koliko kosta ova intervencija na licu? I, da li moze i salo iz stomaka da se ubaci u grudi, kako bi se popunile (izmenjene posle dugorocnog dojenja)? Koliko bi i ta intervencija kostala? Pozdrav

Ana Life (2016-11-05)

Poštovana, vaše izvađeno i specijalno obrađeno masno tkivo može da se ubrizga u grudi. (cena poslata na e-mail)
 
 
 Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

Maja (2016-10-27)

Zdravo, zanima me cena povecavanja zadnjice masnim tkivom. Odakle se izvlaci, da li se izvlaci samo onoliko koliko je potrebno i koliko su trajni rezultati? Ako mogu na mail da se dobiju neophodne informacije o tome. Hvala

Ana Life (2016-10-27)

Poštovana, transplantacija masti je operacija iz oblasti plastične hirurgije gde se mast posebnim kanilama vadi iz jedne regije, u specijalnim mašinama se obrađuje , vitalni deo masnih ćelija se izdvaja iz količine masti koja je izvađena. Stručna je greška izvaditi na jednom mestu i takvu, neprerađenu mast ubaciti u drugi deo tela, rezultat je loš. Kada se mast obradi ona se specijalnim špricevima ubacuje onde gde želimo da povećamo volumen, Operacija (cena poslata na e-mail).Uvek se ubacuje veća količina pod predpostavkom da će se nekih 30% razgraditi i nestatiti.
 
Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

Milos (2016-10-12)

Postovani, zanima me konturiranje lica pomocu masti. Kolika je cena i da li se za dodatne tretmane dobija popust? Hvala.

Ana Life (2016-10-12)

Poštovani
trnsplantacija masti u lice je fina operacija koja se izvodi u anesteziji i košta (cena poslata na e-mail). Ukoliko dođe do ponavljanja cena je ista, popust je jedino ako se radi u okviru još neke operacije zbog smanjenja troškova operacione sale (anesteziologa, anestetičara i lekova)
 
 Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

Maki (2016-10-11)

Poštovani zamolila bih Vas za informaciju koliko košta transplataciju masti u zadnjicu i koliko je podizanje grudi. Unapred hvala

Ana Life (2016-10-11)

Poštovana, cena transplantacije masti u zadnjicu je (cena poslata na e-mail). Cena podizanja grudi bez povećanja (cena poslata na e-mail), operacija podizanja i povećanja sa Mentor protezama (cena poslata na e-mail)


 Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

TanjaPan (2016-10-10)

Postovani, Zainteresovana sam za popunjavanja jagodica sopstvenom mascu. Zanima me cena i postupak procedure i da li se mast mesa sa jos nekom supstancom i da li je moguca posledica razlivanja kao sto je moguca kod filera? Unapred zahvalna, P.Tanja

Ana Life (2016-10-10)

Poštovana Tanja, transplantacija masti u jagodice (cena poslata na e-mail). Ne meša se sa srugim supstancama već se obradi i u tankim špricevima se kao filer aplicira (ubacuje).
 
 Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife 

srdjan (2016-10-02)

interesuje me povecanje obraza sa sopstvenom masti , koja je cena , dali je dugotrajno i kolika je bol,

Ana Life (2016-10-02)

Poštovana, transplantacija sopstvene masti je proces u kome se uzima mast sa određenih delova tela, posebno obrađuje i u obliku filera ubacuje u obraze, Cena operacije (cena poslata na e-mail)
              
Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

Marija (2016-09-10)

Postovani, zanima me cena transplatacije masti u grudi Pozdrav

Ana Life (2016-09-10)

Poštovana,
Povecanje grudi sopstvenim masnim tkivom(fat grafting)je danas sve cesca intervencija.Dr Arsić  masno tkivo uzima najcesce sa stomaka ,bokova,zadnje strane ledja ...zatim ga preradjuje i i specijalnim kanilama ubacuje  u grudi.
U jednom aktu moze da se ubaci i do 300cc u jednu dojku.
Cena intervencije (cena poslata na e-mail).U cenu je uključena kompletna preoperativna priprema: kardiološki pregled, Rtg pluća, kontrolna lab,
 
 Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

Dragana (2016-09-09)

Interesuje me da li se transfer masti moze koristiti za podebljavanje i korigovanje potkolenica?

Ana Life (2016-09-09)

Poštovana, možemo transplantacijom masti iz jednog dela tela i specijalnom obradom ubaciti mast u potkolenice. Cena operacije (cena poslata na e-mail)
 
 Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

Petar (2016-08-21)

Interesuje me da li radite transplantaciju masnog tkiva u nadlanice, i koja je cena. hvala

Ana Life (2016-08-21)

Poštovani, radimo transplantaciju masti u sve delove tela. Neophodno je da doeđete na konsultaciju koja je besplatna ili da pošaljete slike na direktan e-mail Dr Arsića bolnica@analife.rs
 
 
Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

Nevena (2016-08-09)

Zanima me koliko je efikasno povećanje usana masnim tkivom i da li se i koliko postupak mora ponavljati?Takodje me zanima cena 1kubika? hvala

Ana Life (2016-08-09)

Poštovana,
Cena operacije povećanja usana sopstvenim masnim tkivom (cena poslata na e-mail).Da li treba da se ponavlja intervenciju zavisi od više faktora. Ubačene masne ćelije resorbuju jednu četvrtinu. To znači da se vremenom povećanje usne smanje, pa samim tim želite da se još doda.
Jedan cc drugih preparata (cena poslata na e-mail)
 
Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

Lina (2016-07-29)

Postovanje, Imam jako mrsave obraze i bore oko ociju. Mozete li mi reci cenu transfera masti i koliko dana posle operacije ostaju podlivi

Ana Life (2016-07-29)

Poštovana, cena operaceje transplantacije masti u lice (cena poslata na e-mail).Operacija se radi u analgosedaciji.  Sa jednog dela tela se uzima mast, (najčešće je to sa stomaka ili oko kolena) posebnom metodom se preradi i ubacuje  u delove lica, gde je došlo do gubitka masnog tkiva, gubitka vitalnosti ili gde su bore.  Intervencija ima sjajne rezultate, zbog toga što masne ćelije  imaju u sebi matične ćelije koje se pretvaraju  u kolagen. Masne ćelije su aktivne u stvaranju estradiola, koji daje mladalački sjaj koži. U cenu je uključena i preoperativna priprema Podlivi, ako se pojave posle operacije, ostaju i prolaze kao i svaka druga modrica.

 

Vaša Analife 

gordana (2016-07-29)

Da li transplatacijom masti mogu da se koriguju samo podocnjaci ili mora da se radi celo lice.Ako je moguce zanima me cena.Hvala

Ana Life (2016-07-29)

Poštovana,
Ukoliko niste u mogućnosti da dođete na besplatnu konsultaciju, pošaljite slike na direktam email bolnica@anlife.rs kako bi Vam Dr Arsić odgovorio šta bi se kod Vas radilo i koliko bi koštalo

 

Vaša Analife 

marija (2016-07-17)

da li se kod ranseksualaca uspesno mogu koristiti aquafileri za povecanje zadnjice bokova i grudi

Ana Life (2016-07-17)

Poštovana, aqvafiling se kod svih može koristiti, ali mi predlažemo uvek pre sopstveno masno tkivo. Bolje je, dugotrajnije i jeftinije.
 
Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

tijana (2016-07-14)

Dobar dan,zanima me da li radite popunjavanje usana aqua filling-om i koja je cena?Hvala

Ana Life (2016-07-14)

Poštovana,
Radimo popunjavanje usana aqvafilingom, (cena poslata na e-mail) za 1 cc
 
Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

Aleksandra (2016-06-25)

Postovani Koja je cena ubacivanja sopstvene masti u obraze? Hvala unapred

Ana Life (2016-06-25)

Poštovana, transplantacija masti, odnosno uzimanje masti sa jednog dela Vašeg tela, posebnom obradom pravljenje filera od masti i ubacivanje u jagodice je operacije koja se radi u analgosedaciji. Cena je (cena poslata na e-mail), u zavisnosti od toga šta se sve radi.
 
Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

Zorana (2016-05-18)

Poštovani,zanima me cena uvećanja grudi sopstvenom mašću ili aqvafilling gelom.HVALA

Ana Life (2016-05-18)

Poštovana, transplantacija  masti je operacija  gde se sa jednog mesta vadi mast, specijalno obrađuje kako bi se iz nje odstranile propale masne ćelije u procesu vađenja, i u obliku filera ubaci se onde gde nedostaje. Cena operacije transplantacije masti zavisi od obima operacije. Nije isto ako se izvadi 200 ml masti ili jedan litar. Na mestu gde se vadi mast smanjuje se debljina masnog tkiva, to se čini tako da pacijent ima samo korist od oba procesa (vađenja masti gde je višak i ubacivanja masti gde je manjak. Cena transplantacije masti u grudi je najčešće (cena poslata na e-mail)
 
 
 
 
Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

Sandra (2016-05-12)

Poštovani molim Vas cenu transplatacije masti u grudi, masti u usne, obraze i jagodice, kao i informaciju da li pacijent bira mesto odakle se mast uzima

Ana Life (2016-05-12)

Poštovana, cena transplantacije masti bilo u grudi, usne obraze i jagodice zavisi od količine masti, odnosno od obima operacije. Najčešća cena operacije transplantacije masti u grudi (cena poslata na e-mail), transplantacija masti u lice, jagodice i usne, najčešće (cena poslata na e-mail). U cenu je uključena preoperativna priprema i bolnički loženje jednu noć ako je potrebno.. Pošaljite slike na e-mail bolnica@analife.rs
 
 Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

Maja (2016-05-11)

Postovani, zanima me povecanje grudi sopstvenim masnim tkivom, koje su pripreme, koliko se ostaje u bolnici, jel postoje liste cekanja i naravno koja je cena tog zahvata. Hvala unapred. Pozdrav Maja

Ana Life (2016-05-11)

Cena intervencije je (cena poslata na e-mail). Povecanje grudi sopstvenim masnim tkivom (fat grafting ) je danas sve cesca intervencija.
Masno tkivo se uzima najcesce sa stomaka ,bokova,zadnje strane ledja ...zatim se preradjuje i specijalnim kanilama aplikuje u grudi.
U jednom aktu moze da se ubaci i do 300cc u jednu dojku.
 
Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

Jelena (2016-05-07)

Da li se transplatacijom masti mogu iskorigovati oziljci od akni i koja bi cena bila ? S obzirom da nije u pitanju popunjavanje volumena obraza vec korekcija oziljaka odnosno glacanje koze, da li koristite tanje kanile od ove sto je na vide-u ? Jer ova je prilicno debela i velika kanila. Nadam se Vasem odgovoru, hvala.

Ana Life (2016-05-07)

Poštovana, peglanje lica od akni najbolji način je CO2 laser u anesteziji. Skida se gornji sloj kože, iđda bi se pojavila mlada koža. Tako se prilično izravna površina. Ponekad je potrebno više intervnecija u određenom vremenskom periodu.
 
 
Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

Nevena (2016-05-06)

Postovani, ne znam zasto nece da mi se objavi komentar.. Zelela bih da znam cenu transplantacije masti u grudi..Hvala

Ana Life (2016-05-06)

Poštovana,
operacija transplantacije masnog tkiva, odnosno povećanje grudi transplantacijom masti ili povećanje grudi sopstvenim masnim tkivom (fat grafting) kako god da je nazovemo,  danas je sve cesca intervencija.
Ovde se masno tkivo uzima najcesce sa stomaka ,bokova,zadnje strane ledja ...zatim se preradjuje i i specijalnim kanilama aplikuje u grudi.Tehnika koju radi Dr Arsić zasniva se na tome da se specijalnom obradom uzeto masno tkivo sa delova tela koja imaju u višku, obrade, eliminiše se tečnost i propale masne ćelije u samom aktu uzimanja. Očišćeno masno tkivo se tankim šricevima od jedan kubik ubacuju u prostor gde se nalazi dojka. Sa takvim kanilama može bolje da se diktira izgled budućih dojki. Ono što je najvažnije jeset da takvom tehnikom obezbeđuje se najbolja revitalizacija ubačenih masnih ćelija, samim tim i smanjuje se potreba za više intervencija
U jednom aktu moze da se ubaci i do 300cc u jednu dojku.
(cena poslata na e-mail).Operacija se radi u anesteziji. U cenu je uračunata kompletna preoperativna priprema i spavanje od jedne noći u bolnici.
 
 Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

Jelena (2016-05-05)

Zanima me uvecanje zadnjice silikonom ili ti protezama sa zatezanjem. Cena? I koliko cekam na operaciju? Hvala

Ana Life (2016-05-05)

Poštovana, mi ne preporučujemo operaciju povećanju zadnjice protezama. Mnogo bolje rezultate daje operacija podizanje zadnjice sopstvenom mašću. (cena poslata na e-mail)
 
Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

Vana (2016-05-05)

Zanima me koja je cena transplatacije masti u grudi? I da li se posle odredjenog vremena grudi vrate u prvobitno stanje ili je to dozivotno, bez potrebe da se posle nekog vremena ponavlja operacija? Hvala

Ana Life (2016-05-05)

Poštovana, transplantacija  masti je operacija  gde se sa jednog mesta vadi mast, specijalno obrađuje kako bi se iz nje odstranile propale masne ćelije u procesu vađenja, i u obliku filera ubaci se onde gde nedostaje. Cena operacije transplantacije masti zavisi od obima operacije.Transplantacija masti u grudi košta (cena poslata na e-mail).Na mestu gde se vadi mast smanjuje se debljina masnog tkiva, to se čini tako da pacijent ima samo korist od oba procesa (vađenja masti gde je višak i ubacivanja masti gde je manjak
Operacija ima svoje faze. U toku operacije ubaci se više, kako bi u procesu revitalizovanja ćelija masti („primi ćilija“) ostala optimalna količina. One ćelije koje su se revitalizovale posle nekoliko meseci, ostaju trajno, ali se tope u procesu mršanja i starenja (gubitka vitalnosti).
 
Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

Radica (2016-05-05)

Postovani, Imam 63 godine I zelela bih da izvrsim korekciju bora na licu sopstvenim masnim tkivom.Posebno me odusevljva sto je takva intervencija trajna.Za svoje godine bemam nnogo izrazene bore , ali naravno da ihima.Zelela bih da mi napisete cenu takvog zhvata.S, postovanjem Radica

Ana Life (2016-05-05)

Poštovana, cena zavisi od vrste i obima operacije. Potrebno je da pošaljete fotografije na direktni e-mail Dr Veliše Arsića bolnica@analife.rs
Ubacivanje masti u lice je oko (cena poslata na e-mail) u anesteziji
 
 Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

Nevena (2016-05-05)

Postovani, zanima me cena za transplantaciju grudi i cena transplantacije masti u zadnjicu? Hvala

Ana Life (2016-05-05)

Poštovana, cena transplantacije masti zavisi od obima i vrste operacije. Uzimanje masti sa jednog mesta, specijalnom obradom se mast se u obliku filera stavlja u lice (jagodice, bore, usne.....), grudi, zadnjicu, u neravnine i ožiljke. Kada se grudi rade (cena poslata na e-mail) u toku jedne operacije ubaci se do 300kubika masti u jednu dojku. Transplantacija masti u zadnjicu košta od (cena poslata na e-mail)
 
 Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

Maja (2016-05-04)

Interesuje me povecanje grudi sopstvenim masnim tkivom. Koja je procedura, koliko traje operacija, jel obavezna anestezija i naravno koja je cena tog zahvata. Hvala unapred. Pozdrav Maja

Ana Life (2016-05-04)

Poštovana, operacija transplantacije masnog tkiva, odnosno povećanje grudi transplantacijom masti ili povećanje grudi sopstvenim masnim tkivom (fat grafting) kako god da je nazovemo,  danas je sve cesca intervencija.
Ovde se masno tkivo uzima najcesce sa stomaka ,bokova,zadnje strane ledja ...zatim se preradjuje i i specijalnim kanilama aplikuje u grudi.Tehnika koju radi Dr Arsić zasniva se na tome da se specijalnom obradom uzeto masno tkivo sa delova tela koja imaju u višku, obrade, eliminiše se tečnost i propale masne ćelije u samom aktu uzimanja. Očišćeno masno tkivo se tankim šricevima od jedan kubik ubacuju u prostor gde se nalazi dojka. Sa takvim kanilama može bolje da se diktira izgled budućih dojki. Ono što je najvažnije jeset da takvom tehnikom obezbeđuje se najbolja revitalizacija ubačenih masnih ćelija, samim tim i smanjuje se potreba za više intervencija
U jednom aktu moze da se ubaci i do 300cc u jednu dojku.
Cena intervencije (cena poslata na e-mail).
Operacija se radi u anesteziji. U cenu je uračunata kompletna preoperativna priprema i spavanje od jedne noći u bolnici.
 
 Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

Tanja (2016-05-04)

Koja je cena transplantacije masti u zadnjicu?I kakve su promene uocljive na mestu sa kog se mast vadi?

Ana Life (2016-05-04)

Poštovana,
transplantacija  masti je operacija  gde se sa jednog mesta vadi mast, specijalno obrađuje kako bi se iz nje odstranile propale masne ćelije u procesu vađenja, i u obliku filera ubaci se onde gde nedostaje. Cena operacije transplantacije masti zavisi od obima operacije. Nije isto ako se izvadi 200 ml masti ili jedan litar. Na mestu gde se vadi mast smanjuje se debljina masnog tkiva, to se čini tako da pacijent ima samo korist od oba procesa (vađenja masti gde je višak i ubacivanja masti gde je manjak). Najbolje je da ako ne možete da dođete na besplatnu konsultaciju, pošaljete slike na direktan e-mail za Dr Arsića bolnica@analife.rs
 
 Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

Marina (2016-04-29)

Zanima me cena transplatacije masti sa stomaka i bokova u zadnjicu + 50 levo i 50desno aquafilling gela.Posle koliko mogu kuci?Hvala.pozz

Ana Life (2016-04-29)

Poštovana Marina, nije jasno pitanje. Transplantacija masti, odnosno vađenje Vaše masti sa određenih delova , kod Vas bi to bilo sa stomaka, butina... Mi ne  mešamo masno tkivo i aqvafiling. Možda Vam je to neko savetovao.
Najbolje je da ili dođete na besplatnu konsultaciju ili da pošaljete fotografije na direktan email Dr Arsića bolnica@analife.rs
 
 Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

Nadja (2016-04-17)

Zanima me koja je cena liposukcije i prebacivanja masti u usta? Imam 70kg 164cm možete li mi poslati informacije na email? Hvala

Ana Life (2016-04-17)

Poštovana, pošaljite nam slike na e-mail bolnica@analife.rs
Najbolje bi bilo da dođete na besplatnu konsultaciju. Cena zavisi od obima operacije i na kojim mestima Vam je raspoređeno masno tkivo
 
Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

Ivana (2016-03-30)

Poštovana, Zanima me koja je okvirna cena transplantacije sopstvenog masnog tkiva u obraze? Unapred hvala.

Ana Life (2016-03-30)

Poštovana fet graft lica (cena poslata na e-mail),u anesteziji
              
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife 

Suzana (2016-03-30)

Postovani zanimam me cena za transplantacije masti u grudi, i da li pacijent bira odakle se mast vadi? isto tako cena transplantacije masti u zadnjicu.. i da li ima neka akcija kad se rade grudi i zadnjica?

Ana Life (2016-03-30)

Poštovana, cena povećanja grudi sopstvenom mašću (cena poslata na e-mail). Cena povećanja zadnjice sopstvenom mašću (cena poslata na e-mail)
              
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife 

Boka (2016-03-27)

koja je cena tih mentor roteza za grudi i da li se ne moraju zaista nikada izvaditi?ii sta je najbolje uraditi kada povecanje gluteusa u pitanj?transplantacija masti ili implant?i da li ti implanti u zadnjici moraju da se vade ..postoji li neki rizik od pucanja islicno?i cena me zanima ,hvalaa unapred

Ana Life (2016-03-27)

Za povećanje grudi koristimo Mentor proteze, koje su najbolje na svetskom tržištu silikonskih proteza/implanta, sa doživotnom garancijom, tj, ne moraju se vaditi posle izvesnog vremena. Proteze se plasiraju ispod mišića ili kombinacija, odnosno delimično ispod mišića i delimično ispod fascije/DUAL PLANE/. Ispod žlezde je napušten metod. Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk.  Dovoljno je da nam pošaljete dve slike anfas i profil grudnog koša.  U cenu je uračunato
RTG pluća
Kardiološki pregled
EKG pregled
Klinički pregled
Specijalno prsluče
Bolnički dan i noć,sutradan je otpust
Kontrole
 Ukoliko se radi samo povećanje (cena poslata na e-mail) ukoliko se radi povećanje i podizanje (cena poslata na e-mail) , u zavisnosti od obima operacije.
Ukoliko Vam cena odgovara, protokol je sledeći:
Šaljemo Vam upitnik i šta od laboratorijskih analiza je potrebno da uradite u svom gradu.  Naš predlog je da u svom mestu uradite laboratoriju, zbog toga što, recimo, ako ste anemični, otkazali  bi smo operaciju, a Vi ste imali trošak puta. Laboratorija je prvi eliminacioni korak, kojim bi smo hteli, da Vas poštedimo troška dolaska, ako nije  sve u redu
Naš konzilijum lekara na čelu sa anesteziologom, pogledao bi  Vase retultate, ako je sve u redu, potvrdili bi  termin dolaska u bolnicu,
Po dolasku  u bolnicu u dogovoreno vreme,  smestili bi smo  vas u apartman. Slike apartmana imate na našem sajtu
U zakazano vreme bi se  radio  RTG pluća, ako je sve u redu
Sledeći pregled je  internističko-kardiološki pregled i EKG
Ako je sve u redu , obavlja se pregled anesteziologa, koji daje pristanak za operaciju
Operacija
Sutradan napuštate bolnicu.
 
Za povećane zadnjice bolje je koristiti mast, prirodnije je i ne može doći do pomeranja, cena operacije  je (cena poslata na e-mail)
              
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife 

Jovana (2016-03-24)

Postovani, Zanima me koliko kosta uvecanje grudi sopstvenim masnim tkivom i koliko najvise se mogu uvecati? I koliko kosta uvecavanje usana sa sopstvenim masnim tkivom? Hvala.

Ana Life (2016-03-24)

Povecanje grudi sopstvenim masnim tkivom (fat grafting grudi ) je danas sve cesca intervencija.
Ovde se masno tkivo uzima najcesce sa stomaka ,bokova,zadnje strane ledja ...zatim se specijalno preradjuje i i specijalnim kanilama aplikuje (ubacuje)  u grudi.
U jednom aktu moze da se ubaci i do 300cc u jednu dojku. Vrlo često je potrebno ponoviti intervenciju zbog toga što se deo masnog tkiva resorbuje. Cena jedne intervencije (cena poslata na e-mail).Ubacivanje masnog tkiva u usne (cena poslata na e-mail)
 
              
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife 

Bojana (2016-02-07)

Dobar dan interesuje me laserska operacija skidanje masnog tkiva sa butina i ubacivanje istog u listovima noge koliko traje i koja je cena. Hvala unapredi cekam vas odgovor.

Ana Life (2016-02-07)

Poštovana, morate doći na besplatnu konsultaciju, cena zavisi od obima operacije
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife 

Gena (2016-02-05)

Postovani, Zanima me cijena ubrizgavanja sala u zadnjicu? Hvala

Ana Life (2016-02-05)

Poštovana, cena transplantacije masti u zadnjicu (cena poslata na e-mail)
 
 
 Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife 

Jelena (2016-02-04)

Postovani,da li vazi jos ponuda ili akcija transplatacije sopstvene masti u lice koje ste naveli? Ukoliko da koja je cena,i da li se odnosi na posebne regije lica samo..najkriticnije su mi bore oko usta koje su izrazene bas i da li bi u tom slucjau pomogla ova metoda..i da li se mora doci na pregled prvo?unapred zahvalna Jelena

Ana Life (2016-02-04)

Poštovana Jelena, pošaljite slike lica na direktan e-mail Dr Arsića bolnica@analife.rs
Cena transplantacije masti u lice je (cena poslata na e-mail), u anesteziji
 
 Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife 

Jasmina (2016-01-20)

Poštovani, Interesuje me cena uvećanja grudi implantima i cena laserske liposukcije nogu i zadnjice.Hvala.

Ana Life (2016-01-20)

Poštovana,
Cena uvecanja grudi (cena poslata na e-mail),a cena laserske liposukcije nogu i zadnjice je  (cena poslata na e-mail),ako radi operacije u jednom aktu cena bi bila (cena poslata na e-mail)
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife 

Jelena (2016-01-04)

Interesuje me cena povećanja grudi masnim tkivom. Kako su pacijentkinje zadovoljne ovom metodom? Ukoliko su potrebne dve operacije, da li je ista cena prve i dtuge?

Ana Life (2016-01-04)

 Poštovana, operacija uvećanja grudi transplantacijom  masti ,  je u najmanju ruku sa ograničenim faktorima.
1. Da bi ste povećali dojke za jedan broj, to je oko 100kubika u jednu dojku, 100 kubika u drugu dojku,  potrebno je da stavite po 150kubika. Zbog toga što se masno tkivo u procesu revitalizacije, gubi do 30%
2. To je mala količina uvećanja dojki, sa kojom nisam sigurna da ćete biti zadovoljni.
3. Najčešće su potrebne dve operacije
Cena za jednu operaciju (cena poslata na e-mail)
 
Pacijentkinje koje su posle razgovora sa Dr Arsićem izabrale ovu metodu kao način da povećaju svoje dojke, kojima je sve predočeno, vrlo su zadovoljne, zato što su znale šta dobijaju.
Naša preporuka je:
  •  operacija povećanja grudi sa Mentor protezama, koje su najbolje na svetskom tržištu i sa doživotnom garancijom, nije potrebno menjanje posle izvesnog vremena
  • Veličina je do 550cc
  • Tehnika Dual plane obezbeđuje potpuno prirodan izgled suze, ožiljci su nevidljivi, mogućnost  dojenja, snimanja RTG, skener, nesmetano
Potrebna samo jedna operacija (cena poslata na e-mail)
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife 

Dragana (2016-01-04)

Postovanje koja je cena punjenje usana masnim tkivom i dali je moguce tudjim?

Ana Life (2016-01-04)

Poštovana, nije moguće popunjavanje usana masnim tkivom tuđim (stručna greška). Mi ne radimo samo popunjavanje usana masnim tkivom, to radimo samo u okviru operacija fetgraft lica. (cena poslata na e-mail)
 
 Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife 

Mima (2016-01-04)

Molim Vas cena uvećanja grudi sopstvenim masnim tkivo i koliko se mogu uvećati za prvi put? Hvala

Ana Life (2016-01-04)

Poštovana, cena povećanja grudi sopstvenom mašću (cena poslata na e-mail) u prvom aktu se ubacuje po 100ml u svaku dojku. Znači za jedan broj
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife 

Olja (2015-12-18)

Postovani zanima me.uvecanje grudi masnim tkivom cena i ako mogu slike nekih cura ili zena sto su radile hvala

Ana Life (2015-12-18)

Poštovana, cena operacije povećanja dojki masnim tkivom, koje se uzima sa drugih delova vašeg tela (cena poslata na e-mail)
U toku jedne operacije grudi se povećaju za jedan broj (oko 100m u svaku dojku). Slike drugih pacijenta ne šaljemo mejlom, možete ih videti samo ukoliko dođete na konsultaciju koja je besplatna, uz obavezno zakazivanje.
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife 

Amra (2015-11-03)

Zdravo, koliko košta povećanje grudi masnim tkivom i za koliko brojeva se otprilike mogu povćati, odnosno koja je maksimalna količina koja se može transplatirati u toku prve transplatacije?

Ana Life (2015-11-03)

Poštovana Amra, postoje ograničenja u ubacivanje masnog tkiva u dojke. Zbog toga što može doći do masne nekroze u dojkama, što kasnije zahteva vađenje. Cena operacije uvećanje dojki masnim tjivom (cena poslata na e-mail)
 
 Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife 

Milica (2015-11-03)

Postovani, zanima me koja je cena povecanja grudi masnim tkivom, a koja za povecanje grudi Mentor protezama?

Ana Life (2015-11-03)

Poštovana, cena povećanja grudi masnim tkivom (cena poslata na e-mail), cena povećanja grudi sa Mentor protezama (cena poslata na e-mail). U cenu i jedne i druge operacije uračunata je kompletna preoperativna priprema (RTG pluća, ekg, kardiološki pregled, ležanje u bolnici jednu noć i kontrole.
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife 

Branka (2015-09-02)

Poštovani,koliko košta popunjavanje zadnjice sopstvenom mašću,kakav je tok intervencije i koliko su trajni rezultati? Hvala unapred.

Ana Life (2015-09-02)

Poštovana Marina, jedan tretman plazmom (cena poslata na e-mail).Color Doppler arterija i vena nogu j(cena poslata na e-mail).Zakazuje se na neki od fiksnih telefona.

 

Vaša Analife 

Hristina (2015-08-29)

Postovani, Zanima me cena transplatacije masnog tkiva u grudi, kao i cena stavljanja silikona u grudi.

Ana Life (2015-08-29)

Poštovana,
Transplantacija sopstvenom mašću zahteva stavljanje  veće  količine masti, zbog toga što jedna količina resorbuje se (nestane) u procesu revitalizovanja..  Skoro uvek je potrebno raditi dve operacije, cena jedne operacije je (cena poslata na e-mail).,
Poštovana, operacija povećanja (augmentacija) je(cena poslata na e-mail)., Za povećanje grudi koristimo Mentor proteze, koje su najbolje na svetskom tržištu silikonskih proteza/implanta, sa doživotnom garancijom, tj, ne moraju se vaditi posle izvesnog vremena. Proteze se plasiraju ispod mišića ili kombinacija, odnosno delimično ispod mišića i delimično ispod fascije/DUAL PLANE/. Ispod žlezde je napušten metod. Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk.  Dovoljno je da nam pošaljete dve slike anfas i profil grudnog koša.  U cenu je uračunata kompletna preoperativna priprema
 
 Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife 

Maja (2015-08-28)

Postovani, koliko kosta povecanje usana sopstvenim masnim tkivom? Puno pozdrava, Maja

Ana Life (2015-08-28)

Povećanje usana masnim tkivom radi se samo u okviru operacije transplantacije masti u lice, u anasteziji.
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife 

Maja (2015-08-04)

Veoma sam zadovoljna sa vasim uslugama, i dr Arsic me je zaista napravio lepsom osobim :) Zanima me transplatacija masti u zadnjicu? Da li dr to radi, pod kojom anestezijom, post operativni perion i cena.

Ana Life (2015-08-04)

Poštovana Majo, hvala na afirmativnim rečima. Dr Arsić radi transplantaciju masti u zadnjicu. Operacija je sa sjajnim rezultatima, cena sa kompletnom preoperativnom pripremom od: RTG pluća, kardiološki pregled, EKG, ležanje u bolnici i kontrole(cena poslata na e-mail) , što zavisi od obima operacije.

 

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

jadranka (2015-07-31)

Postovani, da li bi mogli da mi date okvirnu cenu za popunjavanje bora masnim tkivom u predelu ociju i usana?

Ana Life (2015-07-31)

Poštovana, pošaljite nam slike na e-mail bolnica@analife.rs ili dođite na besplatnu konsultaciju.
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

sara (2015-04-26)

Postovani,interesuje me povecanje jagodica-sta vi preporucujete,povecanje sopstvenom mascu ili implantima,ili vec nekom drugom tehnikom? I koje su cijene? Hvala

Ana Life (2015-04-26)

Poštovana Saro, pošaljite nam slike na e.mail bolnica@analife.rs, kako bi smo mogli preciznije da odgovorimo na Vaše pitanje.
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Suzana (2015-04-13)

zanima me cena za ubrizgavanje masnog tkiva u obraze radi punoce.ranije sam imala pune obraze ali so gubjenje kilazi su nestale i su se pojavili podochnjaci, me zanima da li kad svaki sledeci put izgubim na kilazi da li ce se to masno tkivo takodje razgraditi na onu zapreminu od pre operacije? da li ove operacije spadaju u trajna resenja a ako ne koja su trajna resenja za ovu oblast ?posebno me zanima posto ja povremenom djogiram, odam vo teretana. i dali na to mesto iz koje se uzima masnog tkiva ostaju tragovi,ozijci.koliko je cena operacije celog lica ukjucujici i usana,koliko samo regiju oko obraze. Hvala puno

Ana Life (2015-04-13)

 

Poštovana, fet grafting lica (cena poslata na e-mail). Masno tkivo koje Vam se ubrizga, nestaje kao i na svakom drugom delu Vašeg tela. Nema nikakvih ožiljaka, pošto se radi o ubodima igle.
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

 

Tijana (2015-04-05)

Zanima me cena za popunjavanje jagodica transplantaciom masti?

Ana Life (2015-04-05)

Poštovana Tijana, operacija fet graftinga, tj. Uzimanja masti sa jednog dela tela, obrada i stavljanje u druge delove tela, (cena poslata na e-mail). Operacija se radi u anesteziji.
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Borka (2015-04-05)

Postovani,izgubila sam dosta kilograma,grudi su mi obješene i nemaju punoću kao nekada...zanima me cijena i da li to moze da se koriguje transplantacijom masti u grudi i koje su moguce komplikacije? Hvala

Ana Life (2015-04-05)

Mi kao bolnica i naš Dr Arsić, plastični hirurg, radimo sve vrste operacija povećanja grudi: od povećanja sopestvenom mašću, aquafilingom ili sa mentor implantima.
Višegodišnje iskustvo, potvrđuje da je najbolje rešenje za podizanje i povećanje grudi: povećanje ili augmentacija sa  Mentorovim  protezama, koje se plasiraju ispod mišića ili ispod fascije ( ispod žlezde je napušten metod), Pristup dual plane  (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk) U cenu je uračunato:  RTG pluća Kardiološki pregled EKG pregled  Klinički pregled Specijalno prsluče Bolničko ležanje i kontrole 
Ukoliko se radi Povećanje grudi sve je (cena poslata na e-mail). Ukoliko se radi  Povećanje (augmentacija) i Podizanje (mastopeksija) grudi u jednom aktu ukupna cena sve sa pripremom je najčešće (cena poslata na e-mail)
Transplantacija sopstvenom mašću daje najbolje rezultate kada se radi kod malih korekcija asimetrije. Sama operacija zahteva stavljanje  veće  količine masti, zbog toga što jedna količina resorbuje se (nestane) u procesu revitalizovanja..  Skoro uvek je potrebno raditi dve operacije, cena jedne operacije (cena poslata na e-mail).Najbolje je da pošaljete slike na e-mail bolnica@analife.rs
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Jelena (2015-03-30)

Zanima me cena lipofilinga celog lica, a posebno usana, ukoliko ta cena moze da se izdvoji. Takodje, zanima me koliko su dugotrajni efekti ovog postupka. Hvala unapred.

Ana Life (2015-03-30)

Poštovana Jelena, transplantacija masti u lice, zajedno sa usnama je od (cena poslata na e-mail). Usne se ne rade izolovano, baš zato što je to operacija, u kojoj se u anesteziji uzima masno tkivo, posebno obrađuje i kao pripremljen filer ubacuje u delove lica, jagodice, nazolabijalne bole, usne i gde je već potrebno.

 

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

jasmina (2015-03-04)

Imam jako mrsave obraze pa me zanima koja je cena popunjavanja,tj transplatacije masti.

Ana Life (2015-03-04)

Poštovana Jasmina, cena transplantacije masti u lice je od (cena poslata na e-mail)
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

ana (2015-02-25)

Postovani,zanima me koja je cena uvecanja jagodica i sa cime se to radi(mislim na materijal)vec duze vreme razmisljam to da uradim ali se bojim hoce li mi to lepo stajati ili ne?!I zanima me koliko traje oporavak?Kao i to da li je moguce korigovati nos pomocu sopstvene masti?Hvala na odgovoru!Pozdrav

Ana Life (2015-02-25)

Poštovana,
transplantacja masti u jagodice (cena poslata na e-mail). Nije moguće nos korigovati sa sopstvenom mašću.
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Natasa (2015-02-25)

Postovani,zanima me koja je cena korekcije usana lipo transferom,i da li popust vazi samo za celo lice ili i za odredjene segmente pojedinacno, Hvala, Natasa

Ana Life (2015-02-25)

Poštovana, pošto je transplantacija sopstvenom mašću operacija, kada su usne u pitanju, one se pune u okviru operacije transplantacije masti celog lica, (cena poslata na e-mail)

S poštovanjem
Analife

Jasmina (2015-01-21)

Poštovani interesuje me cena fetgrafting-a ili transplantacija sopstvenom mašću?Unapred hvala

Ana Life (2015-01-21)

Poštovana Jasmina,
cena transplantacije masti zavisi od regije u koju se stavlja. Ako ste mislili na lice,(cena poslata na e-mail).Operacija je sa sjajnim rezultatima, vraa tonus, pegla bore, koža se podmlađuje (zbog estrogena i matičnih čelija u masnom tkivu). 

 

S poštovanjem
Bolnica Analife

vera (2014-12-24)

Molim vas da mi odgovorite koliko košta ispunjavanje lica masnim tkivom imam ožiljak od operacije na licu veličine 5mm na jagodici bore oko usana na bradi udubljenja od bora na čelu i oko očiju bore obrazi su uglavnom bez bora i da li je istina da se može desiti da čak uopšte ili malo masna tkiva neopstanu i koliko dugo bi trajao oporavak a koliko puta se treba ponoviti i cena svakog zahvata a koliko povećanje usana

Ana Life (2014-12-24)

Postovana,
Popunjavanje bora sopstvenom mascu,odnosno fet grafting lica je mnogo bolja metoda od svake drguge metode augmentacije na licu i to iz vise razloga.Prvo fet grafting je vrsta operacije i moze da se radi jedino u operacionoj sali i od strane plasticnog hirurga koji je za to edukovan.Drugo,na ovaj nacin mi u lice ubacimo zavisno od potrebe 20 -30 cc preradjenog masnog tkiva koje se savrseno rasporedjuje u lice,a uz to masne ćelije ( lipociti) sa sobom nose celijske receptore za estrogeni hormon koji sa svoje strane podlmadjuje,zateze i poboljsava kvalitet koze.Cena ove operacije je (cena poslata na e-mail)
             
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Jasna (2014-12-17)

Poštovana, Interesuje me koja je najbolja opcija povećanja usana i koje su cijene istih?

Ana Life (2014-12-17)

Poštovana,
mi preporučujemo hijaluron ili aquvafiling koji za razliku od hijalurona obezbeđuje trajnost od nekoliko godina.
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Ceca (2014-12-02)

Postovanje, zanima me korigovanje dojki dodavanjem maticnih stanica, tj uvecavanje. Koja je cena? Vidim da ste napisali da su najcesce potrebne dve operacije, da li mozete da mi kazete koliko kosta jedna? I koji razmak mora biti izmedju operacija u skucaju da je potrebna i druga? Hvala

Ana Life (2014-12-02)

 

Poštovana,
Povećanje dojki masnim tkivom (cena poslata na e-mail). U okviru jedne operacije najčešće se ubacuje oko 100cc. Da bi Vam bilo jasnije, u toku jedne operacije, mora se izvaditi masno tkivo sa jednog mesta, posebnom centrifugom iscentrifugirati, i kao filere od po jedan kubik, ubacivati u dojku. Da bi ste povećali dojke za jedan broj potrebno je znači obraditi najmanje 200 kubika. Pitanje je koliko će se resorbovati,/nestati/ koliko će ostati, dosta zavisi od Vašeg organizma. 
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

 

tina (2014-11-02)

Postovani,zanima me kolika je cena uvecanja listova masnim tkivom.Zanima me da li je uvecanje listova masnim tkivom trajno?Hvala na odgovoru.

Ana Life (2014-11-02)

Poštovana Tina,
ubacivanje Vašeg masnog tkiva, koje je prdhodno specijalno obrađeno, na mesta gde fali, ili gde želimo da povećamo volumen je operacija sa odličnim rezultatima. Operacija transplantacije masnog tiva u listove nogu košta (cena poslata na e-mail)
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Marija (2014-11-01)

Interesuje me koja je cena uvecanja grudi sopstvenom mascu, a koja ubacivanjem Mentor proteze? Hvala

Ana Life (2014-11-01)

 Poštovana Marija,
operacija uvećanja grudi sopstvenom mašću je u najmanju ruku sa ograničenim faktorima.
1. Da bi ste povećali dojke za jedan broj/100kubika u jednu dojku/ potrebno je da stavite 150kubika. Zbog toga što se masno tkivo u procesu revitalizacije, gubi do 40-50%.
2. To je količina uvećanja dojki  za jedan broj, sa kojom nisam sigurna da ćete biti zadovoljni
3. Najčešće su potrebne dve operacije
Cena za jednu operaciju  (cena poslata na e-mail)

Naša preporuka je:
  •  operacija povećanja grudi sa Mentor protezama, koje su najbolje na svetskom tržištu i sa doživotnom garancijom
  • Veličina je do 500cc
  • Tehnika Dual plane obezbeđuje potpuno prirodan izgled suze, ožiljci su nevidljivi, mogućnost  dojenja.
    Potrebna samo jedna operacija (cena poslata na e-mail)

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

dragana (2014-10-15)

postovani,zanima me koja je cena transplatacije masti u lice?

Ana Life (2014-10-15)

Poštovana,

transplantacija masti je operacija u kojoj se vadi masno tkivo sa jednih delova tela, posebnim postupkom obrade se kao fileri ubacuje u lice. Cena je od (cena poslata na e-mail), u zavisnosti od obima operacije. U cenu je uključena kompletna preoperativna priprema.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Vana (2014-10-07)

Zanima me cena transplantacije masti u grudi.

Ana Life (2014-10-07)

Poštovana,

cena transplantacije masti u grudi je (cena poslata na e-mail), za povećanje od jednog broja /100cc/.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Marija (2014-10-05)

Zdravo, interesuje me kolika je cena tranaplatacije masti u usne.hvala unapred

Ana Life (2014-10-05)

Poštovana Marija,

transplantacija masti u usne je skupa operacija, (cena poslata na e-mail), ima smisla da se radi samo u okviru operacije transplantacije masti u lice.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

jeca (2014-10-04)

Postovani, molim Vas za cenu transplantacije masti u lice i da li je moguce ravnomerno raspodeliti ili se ubrizgava u tacno odredjene delove (jagodice, celo). Takodje, koja je najbolja tehnika za popunjavanje i obezbojavanje podocnjaka i moze li se to uciniti istom tehnikom? ja sam radila tretman hijaluronom i apsolutno nije bilo nikakvog poboljsanja, bacen novac! Unapred hvala na odgovoru i cenama pozdrav

Ana Life (2014-10-04)

Poštovana,

transplantacija mati je sjajna operacija kada je reč o licu kome treba svežine, tom prilikom se peglaju i bore, podmlađuje se koža zbog estrogena koji se nalazi u masnom tkivu ubačenog filera. Naravmo da se ubacuje masno tkivo tačno gde je potrebno, Ono samo je izvađeno, obrađeno i kao filer se ciljano ubacuje. rezultat je fantastičan, cene je (cena poslata na e-mail).

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Aleksandra (2014-09-10)

Postovani, zanima me cena uvecanja usana akvafilingom po kubiku. Najlepse zahvaljujem.

Ana Life (2014-09-10)

Poštovana,

cena uvećanja usana aqafilingom je (cena poslata na e-mail).

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Savka (2014-09-03)

Zanima me cena transplatacije masti,jagodice usne bore oko ociju i sve ostalo (imam 50 godina) za celo lice i vrsta anestezije koja se koristi u tu svrhu i da li sr koristi anestezija i prilikom uzimana masnog tkiva.

Ana Life (2014-09-03)

Poštovana,

cena operaceje transplantacije masti u lice je od (cena poslata na e-mail), u zavisnosti od obima intervencije.Operacija se radi u analgosedaciji, to je diprivanska anestezija, gde ste omamljeni, ne boli Vas. Posle dva sata provedena u bolnici, idete kući.  

Sa jednog dela tela se uzima mast, (najčešće je to sa stomaka ili oko kolena) posebnom metodom se preradi i ubacuje se u delove lica, gde je došlo do gubitka masnog tkiva, gubitka vitalnosti ili gde su bore.  Intervencija ima sjajne rezultate, zbog toga što masne ćelije  imaju u sebi matične ćelije koje se pretvaraju  u kolagen. Masne ćelije su aktivne u stvaranju estradiola, koji daje mladalački sjaj koži.Lice je sveže, zategnuto, jednom rečju ste mlađi desetak godina.

Naravno, ovo je sve pod uslovom da ste Vi pacijent za transplantaciju masti ane za neku drugi intervencije /macs lifz/ Iz tog razloga, bilo bi dobro da ako ne možete da dpđete na konsultaciju, da pošaljete svoje slike direktono na e.mail Dr arsića, našeg plastičnog i rekonstruktivnog hirurga bolnica@analife.rs.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

anastasija (2014-09-02)

Koliko kosta transplantacija masti u jagodice lica i usne?

Ana Life (2014-09-02)

Poštovana,

cena operaceje transplantacije masti u lice je od (cena poslata na e-mail). Operacija se radi u analgosedaciji.  Sa jednog dela tela se uzima mast, (najčešće je to sa stomaka ili oko kolena) posebnom metodom se preradi i ubacuje se u delove lica, gde je došlo do gubitka masnog tkiva, gubitka vitalnosti ili gde su bore.  Intervencija ima sjajne rezultate, zbog toga što masne ćelije  imaju u sebi matične ćelije koje se pretvaraju  u kolagen. Masne ćelije su aktivne stvaranju estradiola, koji daje mladalački sjaj koži. Ubacivanje u jagodice i usne je (cena poslata na e-mail), u anesteziji.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Maja (2014-09-02)

Pozdrav. Izgubila sam dosta kilograma,grudi su mi obešene i nemaju punoću kao nekada. Interesuje me cena i da li može da se poveća za više od dva broja?

Ana Life (2014-09-02)

Poštovana Majo,

Dr Arsić, naš plastični hirurg, radi povećanje i podizanje grudi sa Mentor protezama, koje  su najbolje proteze na svetskom tržištu, zbog specijalnog materijala i sa doživotnom garancijom. Tehnika Dual plane, koju radi Dr Veliša Arsić, inače je najnovija u svetu /nekih pet godina se radi/ omogućava prirodan izgled, u isto vreme nesmetano snimanje /ultrazvuk, mamografija, redgen, skener, magnet/ kao i dojenje. Proteze su duboko, ispod mišića i ispod fascije. Cena operacije,  je (cena poslata na e-mail), sa kompletnom pripremom: RTG pluća, laboratorija, RKG srca, kardiološki pregled, specijalno Marenino prsluče i bolničko ležanje od jednog dana.

Predlažem, da ukoliko ne možete da dođete na pregled, koji je besplatan /011 319 68 08/ da pošaljete slike direktno Dr Arsiću, spreda i sa strane, kako bi Vam Dr Arsić direktno odgovorio na sva Vaša detaljnija pitanja.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Mihaela (2014-08-31)

Postovana, imam 25 godina i posljednje 2-3 godine sam naglo smrsavila u licu, imam izrazito istaknute jagodice lica, obrazi su mi jako "upali", zanima me moze li se to popuniti masnim tkivom, htjela bih izgledati malo "bucmastije" u licu i koliko to kosta. Unaprijed hvala

Ana Life (2014-08-31)

Poštovana,

transplantacija masti ili fet grafting lica je operacija koja daje sjajne rezultate, mladalačko lice sa sjajnijom kožom, zbog estrogena koji se nalazi u masnim ćelijama Cena te operacije je oko (cena poslata na e-mail).

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

bozana (2014-08-28)

Koja je cena 1 kubika kada se popunjavaju usne sopst masnim tkivom,takodje me zanima i za povecanje zadnjice?i grudi 1 broj?

Ana Life (2014-08-28)

Poštovana,

Popunjavanje usana  sopstvenom mascu,odnosno fet grafting se radi samo u okviru operacije fet grafting lica. Cena ubacivanja masti u zadnjicu ili grudi zavisi od obima operacije. Morate doći na razgovor ili direktno poslati slike Dr Arsiću na e-mail bolnica@analife.rs

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Tijana (2014-07-26)

Postovani,molim vas da mi odgovorite koja je cena celokupnog procesa koji ide uz ubrizgavanja 1 kubika sopstvenog masnog tkiva u usne? Kolika je trajnost toga? Koliko se otprilike puta treba ponoviti da bi se dobio trajni efekat? Hvala na odgovoru!

Ana Life (2014-07-26)

Poštovana,

ubacivanje masnog tkiva u usta, radi se isključivo u okviru operacije transplantacije masti u lice, koja košta oko (cena poslata na e-mail), u anesteziji.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

saida (2014-07-22)

Poštovani, zanima me cijena transfera sopstvene masti na lice u cilju popunjavanja bora, a također i (odvojena) cijena popunjavanja usana istom metodom. Lijep pozdrav, S.

Ana Life (2014-07-22)

Poštovana,

Popunjavanje bora sopstvenom mascu,odnosno fet grafting lica je mnogo bolja metoda od svake drguge metode augmentacije na licu i to iz vise razloga.

Prvo, fet grafting je vrsta operacije koja se  radi jedino u operacionoj sali,od strane plasticnog hirurga koji je za to edukovan. Drugo,na ovaj nacin mi u lice ubacimo zavisno od potrebe 20 -30 cc preradjenog masnog tkiva koje se savrseno rasporedjuje u lice,a uz to masne ćelije (lipociti) sa sobom nose celijske receptore za estrogeni hormon koji sa svoje strane podlmadjuje,zateze i poboljsava kvalitet koze.Cena ove operacije je oko (cena poslata na e-mail) EUR zavisno od kolicine masnog tkiva koje treba da se transplantira.

Operacija popunjavanja usana masnog tkiva se radi jedino u okviru te operacije, drugim rečima, nemamo odvojenu cenu za tu intervenciju.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Katarina (2014-07-16)

Koliko kosta 1 kubik sopstvenog masnog tkiva u usnama? Hvala

Ana Life (2014-07-16)

Poštovana,

transplantacija masti u Vaš usta ne radi se po kubiku, To je operacija, gde se mst vadi iz jednog dela Vašeg tela, obrađuje i ubacuje u li ce ili usne.  

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Milica (2014-07-03)

Postovani, Zanima me cena povecanja grudi transplatacijom masti iz stomaka i da li moze istovremeno da se odradi i izvlacenje bradavica, jer su mi skroz uvucene i koja je cena tog zahvata? Zanima me i da li se ova operacija radi u totalnoj anesteziji? Hvala na odgovoru.

Ana Life (2014-07-03)

Poštovana,

pošaljite nam slike na e-mail bolnica@analife.rs

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Tamara (2014-06-28)

Radla sam uvecanje usana 2 puta u roku od 2 godine,i prvi i drug put silikonom oba puta se da kazem nije primilo,15 minuta nakon uvecavanja potpuno nestane,bez kvrzica ili bilo kakve naznake da je uopste ista radje,oba puta je radjen kubik.. Da li vi imate neki savet ili objasnjenje? Radjeno je u privatnoj klinici,kod poznatog hirurka da ne navodom... Pozdrav i hvala unapred

Ana Life (2014-06-28)

Poštovana,

silikon ne može da se ne primi, samo je verovatno u pitanju mala količina. Mi ne radimo sa silikonom.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Vanja (2014-06-21)

Zanima me koja je cena uvecanja grudi sopstvenom mascu, a koja ubacivanjem Mentor proteze? Hvala unapred.

Ana Life (2014-06-21)

Poštovana,

cena transplatnacije masti u grudi / za jedan broj/ je (cena poslata na e-mail), Sa Mentor protezama (cena poslata na e-mail).

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

olja (2014-06-15)

postovani, zanima me da li radite popunjavanje podocnjaka sopstvenim salom i koja je cena? imam jako tamne i upale podocnjake.

Ana Life (2014-06-15)

Postovana,
morate poslati sliku na email bolnica@analife.rs, kako bi smo videli o cemu se radi i rekli Vam cent.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Lucija (2014-06-10)

Kolika je cena transplantacije masti u zadnjicu?

Ana Life (2014-06-10)

Poštovana,

cena transplantacije sopstvene masti u zadnjicu je (cena poslata na e-mail).

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Lalana (2014-06-08)

Postovani,da li i kako mogu da se uklone strije na stomaku nastale u trudnoci,stare 11 godina?Hvala!Pozdrav!

Ana Life (2014-06-08)

Postovana,

Hirurskim putem mogu da se uklone strije sa donjeg dela stomaka( ispod pupka).

Kind regards,
Dr med Velisha Arsic
Plastic Surgeon

Bolnica AnaLife
 

nina (2014-06-04)

cena ugradnje jagodica silikonom i masnim tkivom? koji zahvat je po Vama bolji i koji preporucujete? Hvala

Ana Life (2014-06-04)

Poštovana,

silikone ne koristimo, masno tkivo se uzima sa određenih delova tela, prerađuje i ubacuje u lice. Cea operacije je (cena poslata na e-mail), Rezultati su sjajni.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Nina (2014-06-02)

Zelela bih da imam jako izrazene jagodice i zanima me cime ce se postici bolji efekat filerima ili masnim tkivom? Koji je Vas predlog? I koja je cena zahvata?

Ana Life (2014-06-02)

Poštovana,

pošaljite nam slike na email bolnica@analife.rs. Načelno je najbolje da ukoliko je potrebna veća količina materijala da se uzima Vaše masno tkivo, obradi se i ubaci kao filer u obraze.U pitanju je operacija koja se radi u analgosedaciji, rezultat je sjajan. Možemo staviti 20 kubika, što je najčešće. Masno tkivo ima matične čelije koje se razvijaju kao kolagen i receptore za estrogen, koža postaje sjajnija i mlađa. Cena je (cena poslata na e-mail). Ukoliko se ubacuje manja količina, onda je bolje aqufiling, cena je (cena poslata na e-mail), po kubiku. 

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

ana (2014-05-30)

Poštovani, mene zanimaju sledeće cene: mini fejsliftinga (tačnije podizanje srednje regije lica- obraza i gornje -obrva), hijaluronskih filera (nazolabijalne bore), oblikovanje jagodica i transplatacije masnih ćelija u obraze. Hvala puno na odgovoru, sve najbolje!

Ana Life (2014-05-30)

Poštovana Ana,

Macs lift ili najsavremeniji fejs lifting srednje regije lica, tj podizanje obraza, peglanja bora oko nosa, izravnjavanje ivice uz donju vilicu je operacija sa sjajnim rezultatima koja sigurno podmalađuje za deset godina. Cena je (cena poslata na e-mail), sa preoperativnom pripremom /RTG pluća, Kardiološki pregled, EKG i ležnje u bolnici .

Operacija podizannja obrva i peglanja čela je oko (cena poslata na e-mail), a transplantacija masti u obraze je oko (cena poslata na e-mail). Pošaljite nam slike na email bolnica@analife.rs

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

krisina (2014-05-22)

Zdravo,ja sam Kristina imam 14 godina visoka sam 170 i imam 73 kg. Zelim da smrsam u butinama da imam dobro telo. Pa sam htela pitati kako mogu srsati, kako da li da idem na operaciju? Sta da radim?

Ana Life (2014-05-22)

Postovana,

Laserska liposukcija nogu kosta od (cena poslata na e-mail).

Vasaa Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

tamara (2014-05-08)

Zanima me mala korekcija povecanja grudi ovom tehnikom... da li moze sa tkiva butina da se uzme masno tkivo i koja je cena jednog tretmana ? Hvala unapred

Ana Life (2014-05-08)

Poštovana, izvinjavamo se na kašnjenju sa odgovorom.

 Operacija transplantacije masti za uvećanje grudi je u najmanju ruku sa ograničenim faktorima, bilo odakle da se vadi masno tkivo.
1. Da bi ste povećali dojke za jedan broj/100kubika u jednu/ potrebno je da stavite 150kubika u jednu dojku. Zbog toga što se masno tkivo u procesu revitalizacije, gubi do 40-50%.
2. To je mala količina uvećanja dojki, sa kojom nisam siguran da ćete biti zadovoljni
3. Najčešće su potrebne dve operacije da bi se dobio željeni rezultat. Operacij ima opravdanje kada postoji defekt jedne dojke.
Cena za jednu operaciju je (cena poslata na e-mail)

Naša preporuka je:
 operacija povećanja grudi sa Mentor protezama, koje su najbolje na svetskom tržištu i sa doživotnom garancijom, bez problema odbacivanja.
Veličinu birate
Tehnika Dual plane obezbeđuje potpuno prirodan izgled suze, ožiljci su nevidljivi, mogućnost  dojenja, snimanja RTG, skener, nesmetano
Potrebna samo jedna operacija (cena poslata na e-mail).
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

anja (2014-04-27)

Postovani, imam 28 god. smrsala sam tako da imam problem sa upalim obrazima i izrazenim nazolabijalnim borama. Interesuje me cena popunjavnja istih masnim tkivom, kao i povecenje grudi sopstvenim masnim tkivom (cena i mogucnost ozbiljnijih posledica). Hvala!

Ana Life (2014-04-27)

Poštovana Anja,

Transplantacija sopstvenim masnim tkivom lica je (cena poslata na e-mail) , Operacija povećanja grudi je (cena poslata na e-mail).

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Ljiljana (2014-04-22)

Postovani,interesuje me cena povecanja grudi za jedan broj aquafilling filerima . I da li se može povećati 2 broja.

Ana Life (2014-04-22)

Poštovana,

Operacija povećanja grudi sopstvenom mašću košta od (cena poslata na e-mail) za jednu intervenciju. ÄŒesto su potrebne dve operacije da se dobije željeni rezultat.

Bolnica AnaLife

Frosina (2014-04-16)

Bi sakal da ve zamolam da mi kazete kolku cini tretmanot so transplantacija na masno tkivo! Mene me interesira za popolnuvanje na ednata jabolcnica?! Poradi vkrsten zagriz ednata jabolcnica ne e na isto nivo kako drugata. Toa e minimalno no mene mi smeta! Bi ve molela za cenata da mi ja kazete na tretmanot?! Vi blagodaram

Ana Life (2014-04-16)

Poštovana,

Pošaljite nam slike na email bolnica@analife.rs

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

lidija (2014-04-14)

postovani,zanima me cena popunjavanje usana po kubiku,hvala unapred.

Ana Life (2014-04-14)

Poštovana Lidija,

Usne se mogu puniti hijaluronom koji košta (cena poslata na e-mail) po kubiku, traje do godinu dana, potrebno je oko dva kubika za vidljiv efekat, hijaluron traje do godinu dana. Aqufiling je takođe prirodan materijal, košta (cena poslata na e-mail) po kubiku, potrebno je oko dva kubika i traje oko pet godina.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

snezana (2014-04-14)

zanima me popunjavanje listova transferom masti ,koliko je zahtevno sto se tice oporavka,koja anestezija se koristi i cena intervencije

Ana Life (2014-04-14)

Poštovana Snezana,

Mi radimo popunjavanje listova sa mašću, cena zavisi od obima operacije. Neophodno je da dođete na pregled, koji je besplatan.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Natasa (2014-04-13)

Postovani dr Arsic Oduvek sam imala obrascice i slabo izrazenu bradu (okruglo lice) pa je taj prelaz izmedju brade i podvaljka bio mali i nekako je uvek postojao cak i kad sam bila mrsava,medjutim sad u 38. nakon dobijanja 10kg viska, je prilicno upadljivo. Rado bih se toga resila,pa me interesuje cena liposukcije(laserske pretpostavljam?) podvaljka i obraza i ako bi se ta mast iskoristila za popunjavanje brade i usana kolika bi u tom slucaju bila cena? Takodje me nteresuje sta je najbolje u mojim godinama raditi za popunjavanje usana(Aquafiling ili sopstvena mast-cena jednog i drugog, cena 1cc Aquafilinga i koliko kubika je potrebno da bi usne - posto su tanje, izgledale nakon intervencije prirodno pune); za popunjavanje bora na celu i ispod ociju- cena takodje,i sta preporucujete kao najmanje stetan a trajniji efekat)? Hvala unapred

Ana Life (2014-04-13)

Poštovana Natasa,

Mnogo je pitanja na koje možete dobiti odgovor samo ako dođete na pregled koji je besplatan.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Dule (2014-04-12)

Posle operacije,ekvinovarusa,u trecem mesecu zivota,nakon sto je proslo odredjeno vreme,list na desnoj nozi ostao je manji od lista na levoj nozi,i zeleo bih da znam da li je moguce uraditi ovu intervenciju da bi listovi bili jednaki ?

Ana Life (2014-04-12)

Poštovani Dule,

Radimo takve rekonstruktivne operacije, kada sa uzetom mašću sa drugog dela tela, posebnom obradom, se ubacuje u list, odnosno deo koji je manji. U svakom slučau, morate doći na pregled.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

mija (2014-04-11)

Koja je cena transplatacije masti u usne...jedan kubik?

Ana Life (2014-04-11)

Poštovana,

transplantacija masti u usne se ne radi po kubiku, več u okviru operacije u anesteziji.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

mija (2014-04-11)

Zanima me cena transplatacije masti u usne...kolika je cena jednog kubika?

Ana Life (2014-04-11)

Draga Mija,

Transplantacija masti u usne, radi se u okviru neke druge operacije koja je u anesteziji, ne radi se izolovano.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Jelena (2014-04-09)

Da li mi mozete reci cenu za povecanje grudi(za broj ili 2) i oblikovanje zadnjice sopstvenom mascu... I da li je potrebno ponavljati postupak ili je dejstvo trajno? Unapred hvala :-)

Ana Life (2014-04-09)

Poštovana Jelena,

Ukoliko ste mislili povećanje grudi sopstvenom mašću, to je u pitanju samo za jedan broj, /cena je (cena poslata na e-mail)/. U toku operacije se ubacuje po dvesta kubika, ali polovina se razgradi, tj, „ne primi se“ Vrlo često su potrebne dve operacije, zato što je stručna greška da Vam se ubaci odjednom ogromna količina masnog tkiva /od stvaranja tumora, do kalcifikata, odnosno saponifikacije masti/ Što se tiče ubacivanja masnog tkiva u zadnjicu, situacija je ista. Načelno. Ili pošaljite slike željenih regija ili dođite na rzgovor. Št se tiče „trajno“ ono što se revitalizuje“primi“ ostaje trajno, dok Vi ne smršate.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Zana (2014-03-21)

Zanima me cena transplatacije masti za celo lice i vrsta anestezije koja se koristi u tu svrhu i da li sr koristi anestezija i prilikom uzimana masnog tkiva.

Ana Life (2014-03-21)

Poštovana Zana,

Popunjavanje bora sopstvenom mascu,odnosno fet grafting lica je mnogo bolja metoda od svake drguge metode augmentacije na licu i to iz vise razloga.Prvo fet grafting je vrsta operacije i moze da se radi jedino u operacionoj sali i od strane plasticnog hirurga koji je za to edukovan.

Drugo,na ovaj nacin mi u lice ubacimo zavisno od potrebe 20 -30 cc preradjenog masnog tkiva koje se savrseno rasporedjuje u lice, a uz to masne ćelije (lipociti) sa sobom nose celijske receptore za estrogeni hormon koji sa svoje strane podlmadjuje, zateze i poboljsava kvalitet koze. Cena ove operacije je od (cena poslata na e-mail) EUR zavisno od kolicine masnog tkiva koje treba da se transplantira.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Meri (2014-03-15)

molim Vas za cenu popunjavanja lica sopstvenom mascu.Hvala

Ana Life (2014-03-15)

Draga Meri,

Fetgrafting ili transplantacija sopstvenom mašću, gde se masne ćelije koje u sebi imaju matičnih ćelija, ubacuje u lice je operacija sa sjajnim rezultatima. Ne samo što se vrati punoća i jedrina u obraze, ispeglaju ružne viseće bore oko usana, već zahvaljujući matičnim ćelijama, stavra se novi kolagen, a količina estrogena koja se takođe nalazi u masnim ćelijama, daje sjaj i mladalački izgled lica.Popunjavanje bora sopstvenom mascu,odnosno fet grafting lica je mnogo bolja metoda od svake drguge metode augmentacije na licu i to iz vise razloga.

Prvo fet grafting je vrsta operacije i moze da se radi jedino u operacionoj sali i od strane plasticnog hirurga koji je za to edukovan.

Drugo, na ovaj nacin mi u lice ubacimo zavisno od potrebe 20 -30 cc preradjenog masnog tkiva koje se savrseno rasporedjuje u lice,a uz to masne ćelije ( lipociti) sa sobom nose celijske receptore za estrogeni hormon koji sa svoje strane podlmadjuje,zateze i poboljsava kvalitet koze.

Cena ove operacije je od (cena poslata na mail) EUR zavisno od kolicine masnog tkiva koje treba da se transplantira.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Stela (2014-02-28)

Postovani,interesuje me cena povecanja grudi za jedan broj aquafilling filerima?Takodje me interesuje da li je bezbedna procedura buduci da sam citala da sve sto nije sopstveno masno tkivo,npr.fileri izazivaju ozbiljne nezeljene efekte?!I koliko dugo traje intervencija?Unapred hvala

Ana Life (2014-02-28)

Poštovana Stela,

Cena povećanja grudi za jedan broj (100cc u svaku dojku, ukupno 100cc aquafilinga je (cena poslata na e-mail). Toliko košta povećanje grudi sa Mentor protezama, bez ikakvih neželjenih dejstava, trajnog karaktera, prelepog izgleda, Aquafiling traje 5-6 godina. Mentor daje doživotnu garanciju na proteze.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Anna (2014-02-26)

Poštovani, zanima me cena uvećanja grudi putem transplatacije masnog tkiva. Unapred zahvalna, A

Ana Life (2014-02-26)

Poštovana Ana,

Cena operacije je od (cena poslata na e-mail).

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Dijana (2014-02-23)

Postovani, Zanima me cena aquafiling filera po kubiku, i koliko dugo traje oporavak konkretno nakon uvecanja grudi njime? Unapred hvala.

Ana Life (2014-02-23)

Poštovana Dijana,

Morate doći na pregled. Cena aquafilinga je (cena poslata na e-mail) po kubiku. Povečanje grudi sa aquafilingom je ista kao i sa mentor protezama koje imaju doživotnu garanciju, a sa aquafilingom traju 5-7 godina.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

Tamara (2014-02-22)

Postovani,molim Vas da mi posaljete koliko iznosi uvecanje grudi za jedan broj Aquafilingom? Hvala

Ana Life (2014-02-22)

Poštovana Tamara,

Cena uvećanja grudi aquafilingom za jedan broj (100 kubika u jednu dojku) košta (cena poslata na e-mail).

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

Ljiljana (2014-02-21)

Postovani, interesuje me cijena transplantacije masti, konkretno jagodice, usne i nazolabijalne bore. Hvala

Ana Life (2014-02-21)

Poštovani,

Transplantacija masti je operacija koja se radi u anesteziji, cena je od (cena poslata na e-mail). Ukoliko ne možete da dođete na pregled, pošaljite slike na emailbolnica@analife.rs

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

 

Milica (2014-02-18)

Postovani, koja je cena uvecanja grudi sopstvenom mascu i cena laserske liposukcije(stomaka npr)?

Renata (2014-02-10)

Postovani,zanima me cena uvecanja grudi aquafilling filerima i koliko se kubika najcesce stavlja?Znam da je to individualno,ali okvirno me interesuje cena i koliko dugo traje sama intervencija?Pozdrav

Ana Life (2014-02-10)

Poštovana Renata,

Punjenje grudi aquafilinga je opravdana samo ukoliko se popunjava neki deformitet. Za sve druge razloge, mnogo je bolje i daleko ispltaivije sa Mentor protezama i dožiotnom garancijom.Kod aquafilinga,ako se povećava samo jedan broj (100cc) cena je (cena poslata na e-mail). Trajnost do 5 godina.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

 

Tamara (2014-02-10)

Postovanje, zanima me operacija povecanja zadnjice sopstvenim mastima. Kolika je cena operacije? Nakon koliko vremena se sme trenirati, da li su potrebni tretmani limfne drenaze nakon operacije? Da li je moguce, pored povecanja, i podizanje zadnjice i zatezanje koze na zadnjici. Hvala unapred.

Ana Life (2014-02-10)

Poštovana Tamara,

Da bi ste dobiliprecizan odgovor, ili dođite na razgovor ili pošaljite slike (spreda i sa strane). Moguća je transplantacija zadnjice sopstvenom mašću, cena je od (cena poslata na e-mail). Moguće je podizanje zadnjice.

Cena zavisi da li bi se radilo i punjenje ili samo podizanje ((cena poslata na e-mail)) U cenu je uračunata preoperativna priprema: RTG pluća, Kardiološki pregled, EKG, ležanje ako je potrebno.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

Tanja (2014-02-06)

interesuje me uvecanje zadnjice transferom masti ,cena i da li se naplacuje pregled?unapred hvala

Ana Life (2014-02-06)

Poštovana Tanja,

Cena uvećanja zadnjice transplantacijom sopstvene masti je  najčešće oko (cena poslata na e-mail). Pregled se zakazuje na tel 011 319 68 08, I besplatan je.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

 

Dragana (2014-01-29)

Poštovani,nisam dobila odgovor na pitanje ubrizgavanja masti u lice.Molim VAs da ga pošaljete.Hvala.

Ana Life (2014-01-29)

Poštovana Dragana,

Izvinjavamo se što Vam nismo odgovorili, ogroman je broj pitanja. Što se tiče transplantacije masti u lice, to je jedna fantastična operacija, naravno ukoliko postoje indikacije (razlog) da se radi ta operacija. Operacija košta (cena poslata na e-mail), uključujući preoperativnu pripremu.

Pošaljite nam slike lica na imail bolnica@analife.rs, kako bi Vam Dr Arsić direktno odgovorio.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

Katarina (2014-01-21)

Postovani, zanima me koliko kosta povecanje grudi aguafillingom? Unapred hvala.

Ana Life (2014-01-21)

Poštovana Katarina,

Povećanje aqvafilingom zavisi isključivo od količine materijala koji se ubacuje- Jedan kubik je (cena poslata na e-mail), trajnost je oko 5 godina.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

 

Dragana (2014-01-17)

Interesuje me koja je cijena lipofilinga lica (predio oko ociju i neznatno popunjavanje obraza) bar okvirno. Unaprijed hvala!

Ana Life (2014-01-17)

Poštovana Dragana,

Jedan kubik Aqua filinga je (cena poslata na e-mail), ukoliko se stavlja više od pet kubika dobija se odeređeni popust.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

Dragana (2014-01-16)

Poštovani,interesuje me cena ubrizgavanja sopstvene masti u lice.Smršala sam par kg,obrazi su mi upali i pojavile su mi se dublje bore.Unapred zahvalna.

Ana Life (2014-01-16)

Postovana Dragana,

Transplantacija sopstvene masti u lice je odlicna metoda jer popunjava i osvezava lice. Radi se laganoj anesteziji( analgosedaciji).

Cena operacije je (cena poslata na e-mail) EUR.

Look forward to your response

Kind regards,
Dr med Velisha Arsic
Plastic Surgeon

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

 

Milena (2014-01-13)

Postovani koja je cena priblizno uvecanja grudi sopstvenom mascu, sa stomaka na primer? I da li u proceduri uklanjate sve viskove koje osoba ima trenutno, mislim na visak na stomaku, pa koristite onoliko koliko je potrebno za samo povecanje grudi. Hvala

Ana Life (2014-01-13)

Postovana Milena,

Operacija uvecanja grudi sopstvenim masnim tkivom je operacija kod koje dolazi do povećanja grudi diskretno, da ne kažem za možda jedan broj. Da bi se grudi uvećale za da broja, potrebno je staviti količinu masti za četiri broja, zbog gubitka masti kod revitalizacije. Vremenom smo videli, da se takve operacije mogu koristiti kod popunjavanja neravnina dojki, dok zaista povećanje radimo Mentor protezama, rezultat je daleko bolji nego sa transplantacijom masti, cena je manja.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

 

Marina (2014-01-09)

Postovani, molim da mi posaljete cenu uvecanja grudi Aqafilling gelom. Pozdrav, Marina

Ana Life (2014-01-09)

Poštovana Marina,

Morate doći na konsultativni pregled, na osnovu količine formira se cena.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

 

Jelena (2014-01-07)

Dobar dan.Srecna nova godina i Bozic. Zanima me cena popunjavanja obraza sopstvenim masnim tkivom i cena usana istog? Takodje me zanima trajnost jer mi se hijaluron u usnama resorbovao posle 6 meseci. Hvala unapred!

Ana Life (2014-01-07)

Poštovana Jejena,

Hvala na čestitkama, Vama takođe sve najbolje u nastupajućim godinama. Što se tiče operacije transplantacije masti u obraze, to je jedna sjajna operacija, sa odličnim rezultatima, cena je od (cena poslata na e-mail), u anesteziji, sa pripremom RTG pluća, EKG, kardiološki pregled. Trajna je intervencija, pod uslovom da mršate., kako budete gubili masno tkivo na drugim selovima tela, gubićete ga i na obrazima, tj, licu.

Na pregledu koji se zakazuje na tel 011 319 68 08, dobićete precize informacije od našeg Dr Veliše Arsića, plastičnog i estetskog hirurga

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

 

Vanja (2013-12-29)

Zanima me cijena uvećanja grudi i usana sopstvenom mašću. Pozdav

Ana Life (2013-12-29)

Poštovana Vanja,

Pošaljite slike na bolnica@analife.rs ili dođite na pregled. Tek posle toga možemo Vam reči koliko bi koštala intervencija kao što je operacija povećanja grudi Vašim masnim tkivom.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

dragana (2013-12-22)

Da li radite uvecanje grudi filerima kao sto je Aquafilling i kakva su vasa iskustva

Ana Life (2013-12-22)

Poštovana,

Uvećanje grudi akvafilingom može za jedan broj, najviše po sto pedeset kubika u jednu dojku. Trajnost akvafilinga je do 5 godina. Cena da Vam se ubaci 200kubika ukupno košta (cena poslata na e-mail) . Mi to radimo, ali naš favorit uvek će biti Mentor implanti sa doživotnom garancijom, cena je ista.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Aca (2013-12-21)

Postovani, Zeleo bih da konture lica, tj. obraze I jagodice uvecam nekom augmentacionom metodom, ako ne moze silikonima onda masnim tkivom, jer nisam zadovoljan izgledom lica. Kolega sam , otorinolaringolog. Da li bih imao neki popust, a spreman sam i da budem model ako je uvodjenje neke nove tehnike u pitanju?

Ana Life (2013-12-21)

Poštovani kolega,

Postoje razne tehnike i materijali za Vaš problem. U svakom slučaju da bi smo dalje razgovarali neophodno je da dođete na konsultativni pregled (tel 31968 08) ili pošaljite nam slike na imail bolnica@analife.rs.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

mirjana (2013-12-13)

da li mozete da me obavestite o okvirnoj ceni procedure transplatacija mastima za celo lice.hvala.

Ana Life (2013-12-13)

Poštovana,

Cena operaceje transplantacije masti  lica je od (cena poslata na e-mail) . Operacija se radi u analgosedaciji.  Sa jednog dela tela se uzima mast, (najčešće je to sa stomaka ili oko kolena) posebnom metodom se preradi i ubacuje se u delove lica, gde je došlo do gubitka masnog tkiva, gubitka vitalnosti ili gde su bore. 

Intervencija ima sjajne rezultate, zbog toga što masne ćelije  imaju u sebi matične ćelije koje se pretvaraju  u kolagen. Masne ćelije su aktivne stvaranju estradiola, koji daje mladalački sjaj koži.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

malco (2013-12-08)

postovani,zanima me kolika je cena masnog tkiva po kubiku,i da li postoji mogucnost da se masno tkivo uzme od nekog drugog u slucaju da pacijent nema dovoljno svog(mrsaviji tip)koja je cena kompletne intervencije.Hvala unapred

Ana Life (2013-12-08)

Poštovani,

Masno tkivo se ne naplaćuje po kubiku, cena zavisi od toga šta se radi. Stručna greška bi bila daVam neko radi ubacivanje masnog tkiva koje nije Vaše.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Milan (2013-12-04)

Da li radite uvecanje Listova?Sa koliko godina najmanje je dozvoljena operacija?Koja je cena? Pozdrav! :)

Ana Life (2013-12-04)

Poštovani,

Nema limita u godinama, kada pričamo o deformitetu. Uz pristanak roditelja radimo operacije.

Cena zavisi od obima operacije. Morate doći na pregled 011 319 68 08.
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Maja (2013-12-04)

Interesuje me okvirno cena uvecanja grudi,usana i obraza transferom masti? HVALA

Ana Life (2013-12-04)

Poštovana Maja, 

Ukoliko nieste u mogućnosti da dođete na pregled, pošaljite slike na imail bolnica@analife.rs.

Što se tiče osnovnih informacija:

1.Koristimo Mentor proteze (najbolje, na izveštaju dobijate čipom i sa doživotnom garancijom)Proteze se plasiraju ispod mišića ili ispod fascije (ispod žlezde je napušten metod), Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda (RTG mamografija i ultrazvuk)

2. U cenu je uračunato:Laboratorija (krvna slika, biohemija, faktori koagulacije, ukoliko se odlučite za operaciju, uradićete kontrolnu krvnu sliku.RTG pluća Kardiološki pregled EKG pregled Klinički pregled Specijalno prsluče Bolničko ležanje. Cena povećanja ili augmentacija grudi je (cena poslata na e-mail), ukoliko se rade dve operacije augmentacija i mastopeksija (povečanje i podizanje) u jednom aktu cena je (cena poslata na e-mail).

Operacija transplantacije sopstvenom mašću u usne I obraze je oko (cena poslata na e-mail).

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Kristina (2013-12-04)

Postovana, zainteresovana sam za uvecanje zajednice sopstvenom mascu, pa me interesuje koja je cena ove intervencije? Hvala.

Ana Life (2013-12-04)

Draga Kristina,

Cena povećanja zadnjice sopstvenom mašću je od (cena poslata na e-mail), uključujući pripremu.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

dragana (2013-12-02)

da li mozete da mi kazete koja je razlika u ceni kada se oziljci na licu popunjavaju tranplatacijom masti,od popunjavanja hijaluronom?

Ana Life (2013-12-02)

Poštovana,

Morate doći na pregled, to nisu standardne procedure.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Irina (2013-11-27)

Zanima me cena povećanja grudi masnim tkivom. Unapred hvala. Pozdrav!

Ana Life (2013-11-27)

Poštovana Irina,

Cena operacije grudi masnim tkivom je oko (cena poslata na e-mail).

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Milica (2013-11-26)

Postovani,molim vas da mi kazete koja je cena ubrizgavanja 1 kubika sopstvenog masnog tkiva u usne? i kolika je trajnost toga? hvala na odgovoru

Ana Life (2013-11-26)

Poštovana,

Morate doći na pregled/011 319 68 08/. Inače, operacija ubacivanja masnog tkiva je celina gde se uzima masno tkvo sa drugog dela tela, prerađuje i vraća u usne. cena je od (cena poslata na e-mail).

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Nadezda (2013-11-06)

Ubrizgavanje masti sopstvene na lice koliko je to ptprilike popust za komletno lice?hvala puno i pozdrav!!

Ana Life (2013-11-06)

Poštovana Nadežda,

Ubacivanje sopstvene masti u celo lice je operacija za odličnim rezultatima. Cena je od (cena poslata na e-mail), u zavisnosti od količine masti koja se vadi i prerađuje. U operaciju je uračunata i preoperativna priprema.

Pošaljite nam slike  na imail@analife.rs, ili još bolje, dođite na konsultativni pregled (011319 68 08)

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Zorica (2013-11-02)

Postovani.Ja sam iz Makedonije.Zanima me koja je cena povecanje zadnjice sa implantima i sa sopstvenom tkivom.Cula sam da uvecanje zadnjice sa implantima je jedna od najbolnije operacije pa ako mozete da mi objasnite dali je tako i koliko vremena je potrebno za oporavak.Hvala

Ana Life (2013-11-02)

Poštovana Zorice,

Poećanje zadnjicesopstvenom mašću je oko (cena poslata na e-mail), sa implantima oko (cena poslata na e-mail). Pošaljite nam slike ne mail bolnica@analife.rs, za detaljnije informacije. Rezultati su odlični.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

milenko (2013-10-20)

Ako devojka skoro da i nema grudi, moze li uciniti nesta po tom pitanju a da ne zahteva velike komplikacije? Zanima me da li moze nesta uraditi maticnim celijama, koja je procedura,postupak i cena? Masne naslage nema, jer je veoma mrsava. POZ!

Ana Life (2013-10-20)

Postovani Milenko,

Povecanje grudi radimo sa mentor protezama, operacija kosta (cena poslata na e-mail), racunajuci kompletnu pripremu laboratoriju, RTG pluca, EKG Kardioloski pregled, prsluce, lezanje i kontrole. Rezultat je fantastican!

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

dusica (2013-10-14)

zanima me dublja bora od ugla oka prema nosu i od nosa prema usni....koja je cena ....hvala

Ana Life (2013-10-14)

Poštovana Dusice,

Morate doći na pregled koji je besplatan i zakazuje se na tel 011 319 68 08

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Olivera (2013-10-10)

Mozete li da mi kazete koja je cena uvecanje gornje usne metodom sopstvenog masnog tkiva. Unaped zahvalna

Ana Life (2013-10-10)

Draga Olivera,

Samo povećanje usne sopstvenom mašću je skupa operacija . Ima smisla da se radikod fetgraftinga celog lica, pa da se ubaci mast i u gornju usnu. Ubacivanje masti da bi dalo željeni rezultat, je ozbiljna operacija (cena poslata na e-mail) gde se uzima mast sa delova tela, obično je to stomak ili unutrašnji deo kolena, obrađuje se na poseban način, i kanilama se ubacuje u lice, gde je potrebno da se poveća volumen.

Na konsultativnom pregledu, koji je besplatan, saznaćete više detalja oko ubacivanja sopstvene masti u lice.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

majamsc (2013-10-02)

Poštovani, molim Vas da mi objasnite proceduru povećanja grudi putem ubrizgavanja vlastite masti. Takođe me zanima i cena tog zahvata?

Ana Life (2013-10-02)

Poštovana,

Operacija povećanja grudi sopstvenom mašću, ima smisla samo ukoliko želite malo da povećate obim grudi, ili ako želite da povećate samo jednu ukoliko su nejednake, sve ostalo je sa malim ili skupim rezultatima. Naima da bi smo povećali jednu dojku za 200 cc, moramo staviti 400cc, zbog toga što je resorpcija do 50%.

Rezultat je takav da je uglavnom uvek potrebno uraditi još jednu operaciju kako bi pacijent dobio željenu veličinu. Mi smo imali priliku da radimo rekonstrukciju dojki koji su drugi radili , ubacujući odmah veliku kolikčinu masti, koja nije mogla da se revaskularizuje, pa je došlo do formranja saponofikacionih mesta, koji deluju kao tumori.

Naš stav je da je mnogo bolje, komfornije, jeftinije staviti najkavalitetnije proteze kao što su Mentor, koje se nikada ne moraju vaditi, jer imaju doživotnu garanciju, dobijate prirodan oblik, i u okviru jedne operacije . Cena i jedne i druge operacije je (cena poslata na e0mail) i zakazuje se na tel 011 319 68 08.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Sonja (2013-09-06)

Zanima me cena uvecanja grudi sopstvenim masnim tkivom.

Ana Life (2013-09-06)

Poštovana Sonja,

Cena operacije povećanja grudi  je (cena poslata na e-mail). Prednost te operacije je ubacivanje sopstvenog masnog tkiva.  Nedostaci su brojni. Prvi i njavažnijije što sa jednom operacijom postižete diskretno povećanje. 

Ponekad je potrebno uraditi i više operacija da bi se dobio oblik koji bi bio prihvatljiv.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Tijana (2013-09-02)

Dobar dan,odavno sam zainteresovana da uradim malu korekciju nosa mozete li mi napisati koja je cena korekcije,kao i povecanje grudi masnim tkivom?

Ana Life (2013-09-02)

Poštovana Tijana,

Operacija nosa košta (cena poslata na e-mail). Povećanje grudi sopstvenim masnim tkivom nije operacija koju bi smo Vammi preporučili iz nekolik razloga. 1. Ubacivanjem masnog tkiva ne možete da značajno povećate grudi.

Da bi ste povećali za 200 kubnih santimetara, morate ubaciti 400 kubnih santimetara u jednu dojku, Drugo, najčešće se moraju raditi u dva akta, što izađe mnogo skuplje nego operacija sa Mentor protezama, birate veličinu i oblik koji hoćete, Mentor proteze su najbolje na svetskom tržištu, sadoživotnom garancijom.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Natali (2013-09-01)

Poshtovani,zanima me cena uvecanja zadnjice.Hvala vam

Ana Life (2013-09-01)

Poštovana Natali,

Pošto ima nekolikonačina uvećanja zadnjice, od proteza do masnog tkiva, cena je od (cena poslata na e-mail) e. Pregled se zakazuje na tel 011 319 68 08 i bespltan je, ili pošaljite nam slike na imail bolnica@analife.rs.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

petar (2013-08-23)

Da li radite popunjavane oziljaka na licu transplatacijom masti?

Ana Life (2013-08-23)

Postovani Petre,

Oziljke popunjavamo hijaluronom, mascu ili sada novom metodom PRP. Moli Vas zakazite pregled koji je besplatan na tel 011 319 68 08, doktor Arsic ce u razgovoru sa Vama naci najbolje resenje i cenu zahvata.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

petar (2013-08-22)

Zanima me da li radite popunjavanje oziljaka od akni transplatacijom masti,ja sam vec radio sa hijaluronskim filerima,al mi se vrlo brzo vratilo na staro...i ako radite koja je cena jednog kubika?

Ana Life (2013-08-22)

Postovani Petre,

Oziljci se mogu popunjavati sa sopstvenom mascu, hijaluronom ili da se lece sa PRP metodom. U svakom slucaju neophodno je da zakazete besplatni pregled na tel 011 319 68 08.

Na tom pregledu saznacete sve detallje o rezultatima i cenama razlicitih intervencija.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

petar (2013-08-21)

Zanima me da li popunjavate oziljke od akni i okvirno koja je cena,na pr jednog kubika,ja sam ih popunjsvao hijaluronskim filerima,ali brzo se sve vrati na staro.

Ana Life (2013-08-21)

Postovani Petre,

Predlazem Vam da dodjete na konsultativni razgovor, postoji drugi nacin da pokusamo lečenje ožiljaka od akni sa sopstvenom plazmom.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Stoja (2013-08-21)

Molim vas pošaljite mi cenu zahvata povećanja grudi matičnim ćelijama. Želim da povećam grudi i da znam o kolikoj sumi je reč. Hvala

Ana Life (2013-08-21)

Postovana Stojo,

Povecanje grudi sopstvenim masnim tkivom je (cena poslata na e-mail).

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Ana (2013-08-17)

Poštovani, zaineteresovana sam za uvećanje zadnjice transferom masti. Interesuje me da li se tada intervencija obavlja u istom danu, liposukcija, te zatim transfer u željeno mesto, kao i to da li se tada isto radi laserska liposukcija. Sa druge strane, da li je ugradnja mentor implanata bolje rešenje? Kojoj intervenciji od ove dve dajete blagu prednost, i koja je okvirna cena uvećanja sopstvenom mašću, a koja implantima? Molila bih Vas da mi zbog nemogućnosti trenutnog dolaska u zemlju, cene pošaljete na mail. Veliko hvala unapred, Ana

Ana Life (2013-08-17)

Poštovana Ana,

U koliko niste u mogućnosti da dođete na konsultativni pregled koji se zakazuje na tel 011 319 68 08, pošaljite nam slike na  imail bolnica@analife.rs, Posle toga Dr Arsić če Vam odgovoriti na sbva pitanja vezana za prednosti i nedostatke povećanja zadnjice svojim masnim tkivom ili ubacivanjem Mentorovih implanta kao i da li može raditi i laserska ili klasična liposukcija u istom aktu, naravno i cena tih intervencija.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife
 

Nikolina (2013-08-14)

Postovani zanima me cena uvecanja grudi sopstvenim masnim tkivom? Unapred hvala na odgovoru

Ana Life (2013-08-14)

Poštovana Nikolina,

Cena povečanja grudi sopstvenim masnim tkivom je (cena poslata na e-mail).

Detaljnije informacije na tel 011 319 68 08.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Nina (2013-08-11)

Interesuje me cena za povecanje grudi. Hvala

Ana Life (2013-08-11)

Draga Nina,

Cena operacije povecanje grudi sa Mentor protezama, koje su najbolje na svetskom trzistu, sa dozivotnom garancijom kosta (cena poslata na e-mail). U cenu je ukljucena kompletna priprema (laboratorija, RTG pluca, EKG Kardioloski pregled, klinicki pregled, prsluce, bolnicki dan i kontrole. Ukoliko se radi povecanje grudi i podizanje grudi , onda te dve operacije kostaju (cena poslata na e-mail).

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Jelena (2013-08-08)

Zanima me uvecanje grudi transferom masti. Koja je cena intervencije, da li se radi u opstoj anesteziji, koji je period od oporavka, da li se postupak mora ponavljati itd. Jako malo se na ovu temu moze procitati, pa me interesuje i vase misljenje o ovoj intervenciji, da li biste je preporucili pre nego uvecanje grudi inplantima? Hvala unapred pozz

Ana Life (2013-08-08)

Postovana Jelena,

Cena operacije grudi sopstvennom mascu je (cena poslata na e-mail). Povecanje grudi sa Mentor protezana je (cena poslata na e-mail). Sa svojom mascu morate staviti vise, zbog resoprpcije tkiva, tj nestajanja, sa protezama mozete da povecavate vise brojeva, sa mascu je skromnije povecanje. Svaki gubitak tezine je gubitak masnog tkiva i na grudima. 

Cesto je potrebno raditi dve intervencieje. U svakom slucaju sam za povecanje grudi sa Mentor protezama, stavljanjem ispod misica ili ispod fascije obezbedjuje se prirodan izgled, trajan rezutat. velicinu koju zelite i nezavisnost kod gubljenja tezine.

Posaljite nam slike Vasih grudi na imail bolnica@analife.rs.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Masa (2013-07-14)

Kako izgleda intervencija vadjenja masti i transplantacija iste u grudi? Koliko traju hospitalizacija posle operacije, i koliko traje oporavak? Hoce li biti oziljaka?

Ana Life (2013-07-14)

Postovana,

Nema oziljaka, ostajete u bolnici jedan dan i noc, Cena intervencije je (cena poslata na e-mail). konsultativni pregled se zakazuje na tel 011 319 68 08, ili ukoliko ne mozete da dodjete posaljite slike na imail bolnica@analife.rs.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Andrea (2013-07-09)

Postovani,zanima me kolika je cena uvecanja grudi masnim tkivom,kao i popunjavanje lica?hvala

Ana Life (2013-07-09)

Postovana Andrea,

Operacija povecanja grudi masnim tkivom je oko (cena poslata na e-mail). Sama operacija mislim da nema nekih velikih prednosti u odnosu na povecanje grudi a Mentor protezama. Elem, sa sopstvenom mascu mozete za neji broj povecati grudi, sa napomenom da se inicijalno stavlja vise jer se 30-40% resorbuje.(nestane).

Ubacivanje Vaseg masnog tkiva u lice (obraze, nazolabijalne bore, jagodice)  je intervencija sa odlicnim rezultatima, pod uslovom da od takve operacije ne ocekujete da podigne spustene obraze ( tu je resenje najbolje Macs lifting) U svakom slucaju je fet grafting intervencija sa sjajnim rezultatima podmaladjene koze lica. Operacija kosta (cena poslata na e-mail).

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Sandra (2013-06-17)

Zanima me cena transplantacije masti u list noge? I dal ste imali takve slucajeve?

Ana Life (2013-06-17)

Poštovana Sandra, Radimo operacije transplantaciju sopstvene masti, kada se uzme sa jednog mesta, specijalno se obradi i kao filer se ubaci na mestana kojima fali. Da bi ste dobili precizne informacije neophodno je da dođete na pregled (011 319 68 08) ili pošaljite slike na imail bolnice@analife.rs. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Snezana (2013-06-08)

Postovani, interesuje me koja je cena uvecanja grudi sopstvenim masnim tkivom?

Ana Life (2013-06-08)

Poštovana Snežana, Povećanje grudi sopstvenim masnim tkivom košta (cena poslata na e-mail). Operacija ima svojih prednosti, ali i mana. Prednosti su, što stavljate sopstveno tkivo, a ne implant.(Danas su implanti Mentor takvi da imaju Doživotnu garanciju). Prednost ove intervencije je da ukoliko imate neravnine, mogu se poraviti popunjavanje sopstvenim masnim tkivom. Mane se: možese povećati za malu razliku, 30-40% masnog tkiva se resorbuje, mora da se dodaje. Dodavanje je nova intervencija u opštoj anesteziji, kao i prva operacija. U svakom slučaju, ako želite detaljnije informacije od Dr Arsića, zakažite besplatan konsultativni razgovor, ili pošaljite na imail bolnica@analife.rs. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

snezana (2013-05-31)

postovani, ima dosta na mom telu sto bih promenila, odnosno korigovala, izgubila sam dosta kilograma( negde oko 40), ali jos uvek ima nagomilane masti na odredjenim delovima, ono sto me zanima je cena za povećanje grudi transplatacijom sopstvenih masnih celija, ne vise od jednog broja, kao i okvirna cena za liposukciju celog tela. unapred hvala

Ana Life (2013-05-31)

Poštovana Snežana, Postavili ste pitanje za najmanje četiri operacije. 1. Povećanje grudi masnim tkivom je moguće, uz određene ograde. Količina masnog tkiva koje se stavi 30-40 posto se razgradi, Da li će se razgraditi više ili manje na jednoj ili drugoj dojci, to niko ne može da Vam garantuje, to isključivo zavisi od Vašeg organizma. Cena operacije je (cena poslata na e-mail), i svako ponavljanje se plaća. Mnogo je bolje i jeftinije da stavite implante, mi radimo sa Mentorovim implantima koji su najbolji na svetskom tržištu, sa doživotnom garancijom, sa preciznom kubikažom. Cena operacje je (cena poslata na e-mail). 2. Operacija laserska liposukcija celog tela, obično podrazumeva tri operacije. Laserska liposukcija nogu podrazumeva: lasersku liposukciju bokova( jahaće pantalone) unutrašnji deo bokova, deo ispod zadnjice, kolena , ta operacija je od (cena poslata na e-mail). Laserska operacija stomaka obuhvata: deo stomaka ispod pupka, deo stomaka iznad pupka, struk, leđa- ta operacija košta od (cena poslata na e-mail) u zavisnosti koliko ima masnog tkiva. Laserska operacija ruku može se raditi posebno ((cena poslata na e-mail)) ili zajedno sa stomakom, ukoliko hirurg proceni. U cenu svake operacije su uračunati : za dojke- prsluk, za stoma – steznik, za noge – pantalone. Preoperativna priprema je uključena u cenu operacije : krvna slika sa biohemijom, hematologijom, faktorima koagulacije, RTG pluća, Kardiološki pregled sa EKG, Klinički pregled anesteziologa. Bolnički dan, otpust je sutradan ako se rade dojke.Ukoliko niste u mogućnosti da dođete na konsultativni pregled koji je besplatan (011 319 68 08) pošaljite nam slike na imail bolnica@analife.rs S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Katarina (2013-05-30)

Zanimam me koja je cena uvecanja lista noge i moze li doci do komlikacija kao sto je nagomilavanje masti pri dnu noge?

Snezana (2013-05-06)

Postovani, zanima me koja je cena uvecanja grudi sopstvenom mascu, a koja ubacivanjem Mentor proteze. S postovanjem, Snezana.

Ana Life (2013-05-06)

Poštovana Snežana, Operacija povećanja grudi sopstvenom mašću je oko (cena poslata na e-mail), u zavisnosti koju veličinu želite. Ova operacija ima svoje prednosti. ali po meni mnogo više nedostataka. Prednost je što se ubacuje prerađeno svoje tkivo, Prednost je kada želite da krigujete razlike u veličini jedne i druge dojke (dodajući u jednu). Veliki nedostatak je što su mogućnosti ograničene, radi se o malom povećanju grudi, Veliki nedostatak je što i pored najbolje pripreme, oko 30-40% masnih ćelija se resorbuje (nestane), pa zahteva ponavljanje nekoliko puta, sve su to operacije koje se rade u operacionoj Sali, uz anesteziju, i to sve na kraju mnogo košta. Operacija povećanja grudi sa Mentor protezama, koje su najkvalitetnije na svetskom tržištu i sa doživotnom garancijom je (cena poslata na e-mail). Proteze se stavljaju ispod mišića ili ispod fascije, (ispod žlezde je napušten metod) , ožiljak se ne vidi, biramo željenu veličinu, najveće što smo radili 550 cc. U svakom slučaju , ukoliko ozboljno razmišljate o operaciji povećanja grudi, zakažite na fiksni tel 011 319 68 08 besplatnu konsultaciju na kojoj ćete dobiti precizne odgovore , ili nam pošaljite slike na imail bolnica@analife.rs S poštovanjem Dr Ana Miholjčić

Tatjana (2013-04-30)

Zanima me cena uvecanja zadnjice! Hvala unapred

Ana Life (2013-04-30)

Poštovana Tijana, Ukoliko se podizanje zadnjice radi sa sopstvenom mašću onda je operacija od (cena poslata na e-mail), u zavisnosti od količinemasnog tkiva koji se vadi, specijalno obrađuje i vraća. Obrada masnog tkiva na pravi način, vraćanje u vetorskoj formi, obezbeđuje maksimalnu revitalizaciju. Ukoliko je u pitanju implanti(mentorovi, sa doživotnom garancijom onda je (cena poslata na e-mail). U cenu obe operacije uračunata je kompletna priprema, laboratorija , RTG pluća, EKG, kardiološki pregled, i klinički pregled. Besplatan konsultativni pregled se zakazuje na fiksni tel 011 319 68 08. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

ivanisevic (2013-04-30)

Zanima me cena uvecanja zadnjice.Pozdrav

Ana Life (2013-04-30)

Poštovana Milice, Isti je odgovor kao za Tatjanu ispod, a sve ostale detalje vezane za transplantaciju masti smo Vam poslali na e-mail. S postovanjem, Bolnica AnaLife

Ina (2013-04-25)

Postovani, volela bih uvecati grudi transplatacijom masti s toga me interesuje koja bi bila cena zahvata i da li se postizu dobri rezultati tom metodom, u odnosu na zahvat sa implantima? Unapred hvala

Ana Life (2013-04-25)

Poštovana Ina, Radimo povećanje grudi sopstvenom masti. Ta metoda je rezervisana za manje povečanje. Količina masti koja se stavlja , vremenom se resorbuje oko 40%, znači da može da se desi d ana kraju budu manje nego što ste želeli U svakom slučaju, obzirom da mi koristimo Mentor proteze, koje sunajbolje na svetskom tržištu sa doživotnom garancijom, potpuno prirodan oblik, sa ožiljcima koji se ne vide, da možete povećati za tričetiri pa i pet brojeva ukolijo hoćete, ne vidim razlog da ne itaberete stavljanje implantaNormalno možete da dojite, da snimate mamografski i rendgenski, zato što mi stavljamoispod mišića ili fascije( ispod žlezde je napušten metod). U svakom slučaju, možete zakazati besplatan pregled (011 319 68 08) Cena operacije koja uključuje komplet pripremu (laboratoriju, RTG pluća, EKG i kardiološki pregled, prsluče i bolnički dan ) je ista (cena poslata na e-mail). S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Jelena (2013-04-24)

Zanima me ako mozete da date neku okvirnu cenu povecanja grudi masnim tkivom.

Ana Life (2013-04-24)

Poštovana Jelena, Operacija povećanja grudi masnim tkivom kao icena zavisi od mnogo faktora. Najčešće je oko 2500e, uključujući pripremu. Ovakav način povećanja grudi iam smisla kada se grudi povećavaju za jedan broj. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Tijana (2013-04-20)

Postovani, molim Vas da mi posaljete okvirnu cenu za uvecanje grudi i usana sopstvenim mastima. U pitanju je malo uvecanje jer zelim da izgleda sto prirodnije. Hvala unapred.

Ana Life (2013-04-20)

Poštovana Tijana, Transplantacija sopstvenom mašću bilo koji deo tela da se radi, zavisi od pacijenta, količine masti koja se vadi i specijalno obrađuje, da bi se što više izdvojilo kvalitetnih masnih matičnih ćelija, koje će ubačene na drugi deo Vašeg tela, revitalizovati se i dati željeni rezultat. Neophodni je da nam ili pošaljete slike na imail bolnica@analife.rs ili da zakažete besplatan konsultativni pregled, (011 što bi bilo najbolje. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Saska (2013-04-20)

Zanima me otprilike kako se krecu cene povecanja grudi?

Ana Life (2013-04-20)

Poštovana Saška, Cena povećavanja grudi ( augmentaciona mamoplastika) sa Mentor protezama, koje su najkvalitetnije na svetskom tržištu, sa doživotnom garancijom, znači da ne moraju da se menjaju posle izvesnog vremena. Na poleđini otpusne liste dobijate nalepnicu sa serijskim brojem proteza, koje su stavljene. U cenu je uračunata i kompletna priprema za operaciju Laboratorija, RTG pluća, Internistički nalaz, EKG i klinički pregled kardiologa. Sa bolničkim danom košta (cena poslata na e-mail), Implant se stavlja ispod fascije i ispod mišića, stavljanje implanta ispod žlezde, je napušten pristup. Ukoliko ste u nemogućnosti da dođete na konsultativni pregled koji je besplatan i zakazuje se na fiksni tel 011 319 68 08, pošaljite nam fotografije na imail bolnica@analife.rs S poštovanjem, Bolnica AnaLife

slavka (2013-04-19)

Postovani, kolika je cena po kubiku transplatirane masti na vasoj klinici? Kolika bi bila cena intervencije (bar aproskimativno) ako bi se 3 kubika masti transplantirala u dojku koja je rekonstruisana uz pomoc silikonskog implanta i nakon koliko vremena od ove operacije je moguce izvrsiti transplantaciju masti?

Ana Life (2013-04-19)

Poštovana Slavka, Nije mi najjasnije šta želite. Tri kubika masti nije ništa , toliko se ubaci u nazolabijalne brazed oko usta. Kada se radi transplantacija sopstvenom mašću bilo usta ili tela, to je operacija u anesteziji, koja ima fazu uzimanja Vaše masti, specijalnu obradu, da se vrate u telo što kvalitetnije masne ćelije ( centrifugiranjem izdvaja se plazma, mrtve ćelije) Zatim se mast tankim špricevima ubacuje u regije koje su predmet korekcije. Mi imamo odlično iskustvo sa transplantacijom masti u lice ( bore, jagodice, čelo, brada, obeazi) transplantacija masnih stem ćelija u šaku, u noge, u ožiljke, u grudi i zadnjicu. Å ta je kod Vas u pitanju, najbolje bi bilo da dođete na besplatni konsultativni pregled (011 319 68 08) kod Dr Veliše Arsića, našeg plastičnog hirurga, dobićete detalje odgovore računajući i cenu. Ukoliko niste u mogućnosti da dođete, pošaljite nam slike na imail bolnica@analife.rs, takođe će te dobiti odgovor od Dr Arsića. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Andrea (2013-04-16)

Postovani zanima me povecanje grudi sopstvenom mascu i koja je cena otprilike?Da li su pregledi idalje besplatni? Hvala unapred na odgovoru.

Ana Life (2013-04-16)

Poštovana Andrea, Baš zbog toga što nismo u mogućnosti da Vam precizno odgovorimo konsultativni pregledi su besplatni. Na tom pregledu će Vam doktor objasniti koliko bi ste dobili povećanje i koliko to košta. Pregledi se zakazuju na fiksni tel 011 319 68 08. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Aleksandra (2013-04-10)

Interesuje me cijena zahvata rekonstruktivnog himena? Hvala

Ana Life (2013-04-10)

Poštovana Aleksandra, Cenu rekonstrukcije himena u anesteziji smo vam poslali na email. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Sladjana (2013-04-10)

Zeljela bih da povecam grudi sopstvenom mascu, pa me interesuje cijena tog zahvata? Unaprijed zahvalna!

Ana Life (2013-04-10)

Postovana, Cena transplantacije masnog tkiva u grudi je oko (cena poslata na e-mail), zavisi od kolicine masnog tkiva koje se planira da se transplantira Dr med Velisha Arsic Plastic Surgeon

andjelija (2013-04-06)

zanima me oko koliko se kreće cena rekonstrukcije nosa, koliko traje oporavak i uvećanja zadjice transferom masti. Unapred hvala..

Ana Life (2013-04-06)

Poštovana Anđelija, Kompletna operacija nosa je (cena poslata na e-mail), uključujući preoperativnu pripremu (laboratoriju, RTG plkuća, EKG i kardiološki pregled, bolnički dan i kontrole. Predlažem pre operacije da dođete na besplatni konsultativni pregled (011 319 68 08) ili da nam pošaljete fotografije na imail bolnica@analife.rs S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Milena (2013-03-31)

molim vas odgovror , zanima me cena za uvecanje zadnjice kao i ubrizgavanje masnog tkiva u obraze radi punoce... pritom me zanima da li kad svaki sledeci put izgubim na kilazi da li ce se to masno tkivo takodje razgraditi na onu zapreminu od pre operacije? da li ove operacije spadaju u trajna resenja a ako ne koja su trajna resenja za ove dve oblasti ?posebno me zanima posto ja sam neko ko cesto trenira . Hvala puno

Ana Life (2013-03-31)

Poštovana MIlena, Uvecanje zadnjice sopstvenim masn, to se nece znacajno odraziti na regije u koje su transplantirane masne celije, jedino, ukoliko bi ste izgubili izuzetno beliki broj kilograma imalo bi reperkusije i na tretirane regije. Veliki pozdrav Dr med Velisha Arsic Plastic Surgeon

marijana (2013-03-27)

zanima me cena transplantacije masti u grudi ,koje su moguce komplikacije i kolika je cena ukoliko bi se radilo u kombinaciji sa liposukcijom(smart)?

Ana Life (2013-03-27)

Poštovana Marijana, Pitanja su kompleksna (koju veličinu grudi možete da postignete sa sopstvenom mašću, i liposukciju kojih oblasti tela i koja količinamasti je u pitanju),zahtevaju pregled kod Dr Arsića. Pregledi su besplatni i zakazuju se na fiksni tel 011 319 68 08. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Jovana (2013-03-17)

Zanima me cena za popunjavanje vertiklanih bora između obrva sopstvenim masnim tkivom??? U pitanju su dve bore dužine 2-3 cm. Hvala... pozzzzz...

Ana Life (2013-03-17)

Poštovana Jovana, Transplatancija sopstvenom masti je operacija, da li ste Vi za to ili ne, molim Vas pošaljite sliku, Dr Arsić će odgovoriti precizno, zajedno sa cenom intervencije. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Svetlana (2013-02-26)

Zanima me cena transplantacije masnih celija... Konkretno popunjavanje nazolabijalnih bora i usana? Da li ide po kubikazi ili...?

Ana Life (2013-02-26)

Poštovana Svetlana, Operacija transplantacije masti je operacija sa odličnim rezultatima. Sa određenih delova Vašeg tela uzima se mast, posebnim načinom se obradi centrifugiranjem, pa se posle odvajanja vitalnih matičnih ćelija koje nisu emulgovale, kao svaki filer se ubacuje u delove gde je to potrebno. Od lica, preko ruku , grudi, guze ili nogu. Cena je oko (cenu smo poslali na e-mail). Prednosti ove intervencije što može da se u lice ubaci više od 20 kubika ako je potrebno, ukoliko bi smo to radili sa hijaluronom trebalo bi nam četiri puta više novca, (1kubik hijalurona je - cenu smo poslali na e-mail). U savkom slučaju neophodno je ili da zakažete konsultativni pregled koji je besplatan ili d apošaljete svoje slike Dr Arsiću na imail vjsarsic@gmail.com, gde ćete u direktoj prepisci sa Dr Arsićemo dobiti preciznije odgovore. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

taksanija (2013-02-13)

zelim radit uvecanje zadnjice koja je cena pozdrav hvala.

Ana Life (2013-02-13)

Poštovana, Uvećanje zadnjice možemo Vam raditi implantima posebno za to namenjenim, ili Vašom mašću. Å ta bi se kod Vas radilo ikoliko bi to koštalo, možemo saznati na konsultativnom pregledu koji se zakazuje na fiksni tel 011 319 68 08. Pregled je besplatan. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Pesic (2013-01-28)

dali radite uvecanje zadnjice i koja je cena

Ana Life (2013-01-28)

Poštovana Jasmina, Naravno da radimo transplantaciju masti, od obraza i bora na licu, ruku i šake, do zadnjice, listova i svih ostalih delova tela za koje postoji potreba korekcije, zaključno sa ožiljcima. Masno tkivo se najpre uzme sa odredjenih regija tela (stomak, ledja, bokovi, kolena..), zatim se posebnim postupkom preradi. Tako dobijeni fileri se transplantiraju gde treba. Od ukupne kolicine transplantiranog masnog tkiva oko 30-40% propadne, a ostali deo se revaskularizuje i trajno ostaje u recipijentnoj regiji (npr.zadnjica). Koža iznad transplantirane regije zateže zbog prisustva hormona estrogena u masnim ćelijama. Rezultati su fantastični. Cena intervencije je od (cenu transplantacije masiti smo vam poslali na e-mail) EUR, zavisno od kolicine masnog tkiva koje se transplantira,a to odredjujemo na konsultativnom pregledu, koji je besplatan, zakazuje se na fiksni telefon 011319 68 08. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Ponedeljak-petak od 09-20h
Subotom od 09-15h

Opšta Bolnica Analife
Skadarska 5
(Zemun), Beograd

bolnica@analife.rs zakazivanje